Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2015 19:42 - Стивън Къртис:"Третата световна война започна!" Ние: "Знаем,защото не е спирала никога,и знаем как ще завърши!"
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3297 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 19.10.2015 15:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След проведената среща с нашия свръхсекретен агент Стивън Къртис в щаба на bezistena,взехме решение след като той направи обществено достояние плановете на вече провеждащата се Трета световна война,да разсекретим неговото свръхсекретно досие от нашите архиви и го разконспирираме пред света за достоверност и потвърждение на изнесената от него информация!  
 
Според доцент Стивън Къртис, преподавател по международни отношения в Лондонския университет,чрез събитията в Сирия е започнала Третата световна война.

В интервю за "Хоризонт" той уточни,че се надява да не се стигне дотам,защото такава война ще бъде катастрофална.

"Живеем в свят с ядрени оръжия в ръцете на големи сили.Има и мнение,че Третата световна война вече е започнала и това би могло да не е точно война между Великите сили,а съвкупност от отделни войни,започнали в отделни страни,които по-късно са прехвърлили границите.Така че,ако вече е започнала Третата световна война,би могла да бъде нещо съвсем различно от тези, които са в нашата историческа памет. 
 

Отваряме свръхсекретното досие на свръхсекретния ни агент,който в командния щаб на bezistena изнесе свръхсекретните документи със свръхсекретната иинформацияа за започналата свръхсекретна,вече и явна,война,и започваме да разсекретяваме тия свръхсекретни документи с гриф отгоре "СТРОГО СЕКРЕТНО!" 
 
СВРЪХСЕКРЕТЕН=Сар Бох Иса Трак–Цар Бог Исус от Тракия

СВРЪХСЕКРЕТЕН=
Исус Бърх Трак–Исус Българина от Тракия

СВРЪХСЕКРЕТЕН=Христос Бърк–Христос Българина,Христос е Българин!!!
сиреч,в тази дума е скрита свръсекретната информация и тайна,че Господ е Българин,която Той лично ни поднесе уж на майтап в емоционалния делириумен култов изблик на Мичмана в незабравимата нощ на 17 ноември 1993 година на Парк дьо пренс в Париж,когато Емо Костадинов вкара фантастичния победен гол в последната секунда на 90–та минута на мача,и за истината как се е случило всичко това,Той ни просвети чрез разследващият ни репортаж  

Как паметният мач Франция–България на Парк дьо пренс и Гунди съобщиха,че Господ е Българин и дадоха на света 3D холографското изображение на телевизора!
bezistena.blog.bg/history/2015/03/19/kak-pametniiat-mach-franciia-bylgariia-na-park-dio-prens-i-g.1347099


ДОСИЕ=Диана и Иса

СВРЪХСЕКРЕТНО ДОСИЕ=ДОСИЕ на Исус Трак Бърх

СВРЪХСЕКРЕТНО ДОСИЕ на=на
Сар Исус Трака и Бохиня Диана


Сега ще разберем кои са свръхсекретните агенти и на кои служат:

СВРЪХСЕКРЕТЕН АГЕНТ=Ген на Сар Иса Трака и Бохиня Диана 

СВРЪХСЕКРЕТЕН АГЕНТ=
Хан(Кан,Жрец) на Сар Иса Трака и Богиня Диана

На самите свръхсекретни документи пише в код,на кои са тия документи:

СВРЪХСЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ на=ДОКУМЕНТИ на Христос Бърка (Българина)

СВРЪХСЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ на=на
Кан(Жреци) на Христос Бърк и Мат Диана 
 
Щом свръхсекретните документи са за Българските Богове Исус и Диана,Мария Магдалена,то задължително е свръхсекретната информация в тях да касае лично Тях! 
Да проверим!

СВРЪХСЕКРЕТНА ИНФОРМАТСИЯ за=
за
Сар Бох Исус Трака и Богиня Диана Дария=за Цар Бох Кристос и Богиня Матара

Нашата компетентна проверка установи,че цялата най–свръхсекретна информация по света,е за Българските Богове,засекретена чрез инструментариума и правилата на  
Свещения шифър,който ви разкриваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
 и всички други документи от блога ни 

Сега ще разсекретим и свръхсекретните планове на заговорниците срещу Българите,за да видим срещу кои е се води перманентната свръхсекретна война!

СВРЪХСЕКРЕТНИ ПЛАНОВЕ срещу=ПЛАНОВЕ срещу Сар Бох Иса Трака

СВРЪХСЕКРЕТНА ВОЙНА срещу=ВОЙНА срещу Сар Бох Иса Трака

ПЕРМАНЕНТНА СВРЪХСЕКРЕТНА ВОЙНА срещу=
срещу Богиня Матара и Сар Бох Иса Трака

Командният ни щаб на защитниците и спасителите на Българите реши да свали и секретния гриф на документите ни СТРОГО СЕКРЕТНО,и да огласи и субектите на тази строго секретна информация:

СТРОГО СЕКРЕТНО=Гристос от Тракия=Христос от Тракия
СТРОГО СЕКРЕТНО=Кан(Жреци) на Сар Иса Трага и Диана
 
СЕКРЕТЕН ГРИФ=
Иса Трак Барг=Иса Барг от Тракия–Исус Българина от Тракия 

Разкриваме и тайната и на интернационалната дума СЕКРЕТ–тайна :

СЕКРЕТ=
ТЕРКЕС=ТЕРК ЕС=Трак Иса=Иса от Тракия–Исус от Тракия

Разкриваме и тайната на командния ни щаб,кои са Началниците на командния щаб:

КОМАНДЕН ЩАБ на=на Богиня Майка Диана и Ешуа

КОМАНДЕН ЩАБ на=КОМАНДЕН ШТАБ на=на
Кан(Жреци) на Богиня Мат Диана и Ешуа



И ето след толкова много кандарми и кой е и откъде е,и кой е самият политически анализатор и свръхсекретен агент Стивън Къртис!

СТИВЪН КЪРТИС=
Богиня Диана и Исус Трака=Богиня Диана и Кристос



СТИВЪН КЪРТИС е агент на=
е агент на
Богиня Диана и Христос 

 
 
Видяхте колко много секретни свръхсекретни тайни,досиета,документи и информация разсекретихме,докато най–после свръхсекретният ни агент Стивън Къртис кандиса да разсекретим и неговата свръхсекретна мисия и досие!
Ще кандиса  и кандиса,де ще ходи–няма мърдане от нашата разшифровачка и декодировачка,всеки и всичко,което побара,начаса го оправя и изправя с главата нагоре,както трябва да е в действителност! 

КАНДИСА на=на Кан(Жреци) на Диана и Иса

НЯМА МЪРДАНЕ от=от
Мад Мария
от Великата Богиня Майка Диана,Мария Магдалена   
 
НАЧАСА=НАТШАСА=Диана и Исуш



Нека разсекретим и по още един паралелен канал и свръхстрогата секретната тайна,срещу кого се води Третата световна война!
Документът е отново по същият начин скрит в най–дълбока тайна от погледите ни,като е поставен на най–явното место пред погледите ни–в самия израз за Третата световна война:

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА срещу=
ВОЙНА срещу Труити на Иса Бог и Богиня Диана=
ВОЙНА срещу
Друиди на Бог Иса и Богиня Диана
войната срещу жреческите потомци на Бог Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена, война срещу Българите,които сме читавите генетични потомци от Дуло на Исус и Мария Магдалена,война срещу Всемирното Бяло Братство,която се води от Черното Братство,които са също потомци на Исус и Мария Магдалена от Дуло,но са от изродения и извратен клан на Божията династия!

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Богиня Диана Мария и Бог Исус

ЧЕРНО БРАТСТВО=
Черни Братя от Иса и Богиня Диана


Уточняваме,че третата световна война не е от сега,както смята нашият братовчед Къртис,тя е перманентна война срещу титулярите на израза–праведните династични потомци на Исус и Мария и техните последователи,дефинирани като"Българи" и "Български народ",сега идва нейната ескалация и пикът ѝ,като тайфунът и циклонът на спиралата на събитията е планиран,режисиран и фокусиран и насочен връз Българите и България на Балканите с цел затриването на Българския Божи народ,но Боговете ни така направляват епичните събития,че всичко се прави не само за защитата и спасението ни,а и за възстановяването на Свещената Българска империя на Любовта, Братството и Мира,която е и всеочакваното и лелеяно Царство Божие на Земята!
За настъпването на тези трансепохални събития ни прорица в прав и в кодиран текст нашата Пророчица и Светица Ванга,втората дъщеря на най–големия пророк и феномен на 20 век Петър Дънов,Беинса Дуно,която именно във връзка със Сирия ни каза,че България ще се оправи,щом паднела Сирия,защото докато тя беше още в това измерение,казваше,че още Сирия не е паднала. 
 
Ето какво гласи разкодираното прорицание и скрито зашифровано послание на Светицата,на което сега заедно разчупваме печатите: 

СИРИЯ ОЩЕ НЕ Е ПАДНАЛА=СИРИЯ ОШТЕ НЕ Е ПАДНАЛА=
Саре от Дуло на Богиня Диана и Ешуа

което означава,че още светът се управлява от царете,управниците на народите от Дуло на Богиня Диана,Мария Магдалена и Исус,и то от изродения клан на Дуло,които водят света и себе си към погибел 
 
–България ке се оправи,щом падне Сирия!
добави пророчицата навремето,а сега в тесния кръг на командния ни щаб,но на всеослушание и на светло пред всички по Нета,ни разсекретява истинското значение на кодираното ѝ съобщение,което толкова го дъвчат всякакви анализатори и разбирачи,основно от анти–Български щаб на душманите ни,както и пишман екстрасенси,хващащи се на правия първосигнален смисъл на текста на пророчеството! 

БЪЛГАРИЯ КЕ СЕ ОПРАВИ ЩОМ ПАДНЕ СИРИЯ=
БЪЛГАРИЯ КЕ СЕ ОПРАВИ ШТОМ ПАДНЕ СИРИЯ=
БЪЛГАРИЯ КЕ СЕ ОПРАВИ от Исуш и Богиня Матара Диана 

 
Пророчеството е свързано хронологически със събитията в Сирия,като в описателното обяснение на действително случващото се в Сирия е скрито с анаграмният код на Свещения шифър пророческото съобщение за предстоящата развръзка–възстановяването на върховното господство на Святите Божии потомци от Дуло на Всемирното Бяло Братство над всички народи и племена и целия свят!
А това пророчестото и всички пророчества по принцип,се сбъдват,защото всички  пророчества са превантивни предупредителни съобщения в права и иносказателна форма на Боговете,предадени ни чрез Техните земни пълномощници–пророците,на които Те казват какво да казват на хората!
Каквото кажат Боговете ни на хората чрез пророрците си,които 100% са Техни генетични феноменни потомци и инструментариум за права и обратна връзка с хората, това и става,защото Боговете движат всички събития и световни процеси по собствения си проект,от който цитат,сценарий и работен момент е всяко пророчество!

Тия пълни самопризнания къде дъброволно,къде недоброволно,направи Божият агент и кръщелник Стивън Къртис,чието истинско име с върховно удоволствие още веднъж ви обявяваме и включваме напълно легално в Армията ни на Дионисиус!
   
СТИВЪН КЪРТИС=
Богиня Диана и Исус Трака=Богиня Диана и Кристос 

 


АРМИЯ на ДИОНИСИУС=АРМИЯ на Диана и Исус
АРМИЯ на ДИОНИСИУС=на Мария Диана и Исус 
 

В нашето предаване на живо от нашия земно–небесен съвместен команден щаб на разсекеретяването на поредната порция топ–свръхсекретни епохални Български документи и тайни,но активно помагаше на Света Ванга,както и преживе,нейната кака,по–голямата дъщеря на Татко ѝм Петър Дънов–Преподобна Стойна,сега Светица от висш ранг.

По желание на двете сестри–Светии,пускаме тяхната любима песен–послание 
ТРЪГНАЛА Е РУМА МОМА,за тяхно и наше общо удоволствие,както и за трансформиране на голямата доза черна негативна енергетика,съдържаща се в коментираните динамични и страховити световни процеси,вихрещи се както постоянно ви документираме,единствено за и във връзка с България и неутолимите вече яростно бушуващи мераци у всички световни управници и лидери–все родственици българи
(с малко "б") от потомствената династия на децата на Исус и Мария Магдалена,да се върнат на всяка цена в Бащината стряха в Земния Рай–България,или предадено по друг информационен канал–в Дядовата ръкавичка със същия сюжет и сакрална тематика! 
 
СТРАХОВИТИ ПРОЦЕСИ на=ПРОЦЕСИ на Иса Траха и Богиня Диана
МЕРАЦИ за=за Мария и Иса
ЯРОСТНИ МЕРАЦИ у=у Царе от Иса и Диана Мария
НА ВСЯКА ЦЕНА искат=НА ВСЯКА ТСЕНА искат=искат
Бокиня Диана и Исус



БАШИНА СТРЯХА=БАШТИНА СТРЯХА=
Богиня Диана и Исуш Траха=Богиня Диана и Хриштос


БАЩИНА СТРЯХА=БАШТИНА СТРЯХА=
БЕШИСТЕНА в ТРАХИЯ=БЕЗИСТЕНА в ТРАХИЯ

първосвещеното Божие светилище и храм в Ямбол 
 
Бащината стряха–България и Безистенът на Българските Богове,са и мечтаният отчаяно от всички човеци Земен рай,който винаги и когато имаме възможност,ще ви демонстрираме колко удивително просто може всеки да го познае и намери,ако познае и приеме нашите Богове и Родители Исус и Мария!
Ето,вижте ги пак и пак в Земния рай! 
 
ЗЕМЕН РАЙ=ЗЕ МЕРАЙ=Иза и Мария 
 
ДЯДОВАТА РЪКАВИЧКА=Кан(Жреци) на Богиня Диана и Бог Тати Ешуа Трака–приказка,съдържаща пророчеството на жреците от Бялото Братство,за днешните събития,когато техните изродени родственици от Дуло и управници на света ще се съберат и сблъскат в кавга кой да влезе със сила и ползва екстрите на България–Земният Рай,метафорично представен като Дядовата ръкавичка.
Забравили изричното предупреждение на Бог Отец Исус Змея при неговото проявление преди 4000 години в образа на Орфеус,че 

в сърцето–крепост
с меч и сила
се не влиза!
Тук само песента
с Любов прониква!


ОРФЕУС=Иса Фер=Иса Вер (Змей)
Бог Отец Исус Змея,където Змей е един от 12–те змейски синонима на календарния животински хералдически символ на Бога Демиург.

Накрая вижте и коя е мома Рума,накъде и с кого,и към кого е тръгнала!

 
 
1.Сестри Герца     Тръгнала е мома Рума
2.Иван Дяков        Тръгнала е мома Рума


image


image

По–горе ви дадохме активния линк за паметното първо съобщение пред света,че Господ Бог Исус е Българин,пак там е формулата и know-how и на все още засекретената аудио и видео 4HD–холографска технология. 
Ако се въоръжите с нея,лесно ще разпознаете в двете красиви певици–сестри от първия видеоклип,и в двете пъргави финни танцьорки от втория клип на жреца Иван Дяков,двете сестри–Светици Стойна и Ванга–и двете вечно млади на тия години,които някога в саможертвена служба не изживяха,и виждащи сега света с някога слепите си очи,за която радост все плакаха и мечтаха в нашия свят,и знаеха,защото бяха пророчици,че пак ще го виждат! 

image

Ето кой е тръгнал към нас,въпреки че постоянно е край нас!

МОМА РУМА=МАМО МАРУ=Мама Мария

МОМА РУМА=МОМА от
Мария

жреческа феноменна потомка на Мария Магдалена

СТОЯН ОВЧАР=
ОВЧАР (
Пастир,Духовен водач,Жрец) на Иса и Диана 

С МЕДЕН КАВАЛ СВИРИ=Богиня Мад и Исус Бълкарина
учението за Всемирната Любов,Братство и Мир,и познанието на Българските Богове,на което проповядват и учат хората Духовните им пастири от Бялото Братство,от която гилдия е и Стоян



екип на bezistena  и вечно младите и красиви сестрички и дъщери на Петър Дънов–Света Преподобна Стойна и Света Ванга!
Щастливият им татко Свети Петър Дънов и той е постоянно с тях,и сега пак е тука, защото той освен многото си ангажименти,е шеф и на небесниия отдел Композитори,и винаги,където има песни и танци,и не само паневритмия,а от всички жанрове,той е там и съизживява заедно с нас делириума на песента и танца. 



ИСД



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
16.10.2015 19:44
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677325
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!