Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2015 02:52 - Десант с в–к Десант на ШЕЙНОВЕЦ–поредната изкуствена пирамида в България,която разкриваме според предсказанията на Светицата Ванга
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3393 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 16.10.2015 10:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Отново в съвместен синергитичен материал с Българския патриотичен седмичник в–к Десант,обследваме пореден феноменен Български мегалитен обект–прамида,с важно стратегическо значение в общата мрежа на световната Българска светилищна енергийна система

Родопите и Пиринският край честват освобождението си от турско робство
www.desant.net/show-news/34265/

На 5 октомври Свиленград чества 103 години от освобождението си от турско робство., По традиция празникът започна в храм „Св. Троица” с тържествена литургия за благоденствие на населеното място и неговите жители, отслужена от архиерейския наместник отец Константин, отец Георги и отец Януарий.
Много свиленградчани – от деца до старци, се отправиха на поклонение на връх Шейновец, който е знаков за историята на града.

Там на 5 октомври 1912 г. в 4,00 ч. сутринта пропукват първите пушки от първата победна битка в Балканската война. 30-и шейновски полк овладява турските позиции, падат първите свидни жертви. Лично цар Фердинанд връчва на място първите ордени и медали на героите. Още в същия ден след обяд Свиленград е освободен. Първи в града влиза Лейбгвардейският конен полк, след него марширува 51-и пехотен полк с музика и развято бойно знаме. Народът ликува, свободата става реалност 34 години след освободителната Руско-турска война.

На връх Шейновец преди 80 години будното тракийско население издига паметник-костница в памет на саможертвата на 14-те храбри воини от 8-ма пехотна Тунджанска дивизия, загинали в битката. Точно на 5 октомври 1935 г. монументът е осветен и открит с карабинен залп. На церемонията присъстват участници в сражението, близки на загиналите и техни наследници.
Междувременно Историческият музей в Свиленград организира изложба и представяне на една от най-новите научно-исторически книги. След преминалото при голям интерес представяне на книгата „По пътя на труповете от Плевен до Бристол” в София, Смолян, Плевен и други градове, изданието беше представено и тук.

Книгата представлява научно разследване, което опровергава скандална публикация, уронваща престижа на България. В нея се посочва, че труповете на турските войници, загинали в боевете за Плевен по време на Руско-турската война, били погребани в масови гробове, по-късно изкопани и продадени в Англия за наторяване на британското земеделие. Настоящото заглавие опровергава тази упорито лансирана лъжа.

По-рано в музея бе представена изложбата „По бойните полета на Първата световна война”. С мултимедийна презентация бе разказано за историческите събития отпреди 100 години. Изложбената зала посрещна посетителите си с експозиция на снимки и писма от фронта, изпращани от бойци от Свиленградския край, които се пазят в музейния фонд. Сред тях любопитство предизвикват писмата на Димитър Желязков – баща на именитата ни режисьорка Бинка Желязкова, и на журналиста и писателя Симеон Лазаров.
Много фронтоваци от общината са отличени с военния орден „За храброст”, войнишки кръст „За храброст” и медал „За заслуги”. Най-голям брой наградени са от Свиленград, общо 16 души, от с. Левка – 4, от с. Младиново – 3.
 
С подписването на Солунското примирие на 29 септември 1918 г. България излиза от Първата световна война. Поражението е съпътствано с много жертви. По фронтовете загиват 105 000 души, а над 100 000 са оставени в плен за три години. На 27 ноември 1919 г. Александър Стамболийски подписва Ньойския мирен договор, с който от България се отнема Южна Добруджа, Струмишко, Царибродско и Босилеградско или 1/10 част от територията й и 1/7 част от населението й.

Единствената териториална придобивка за България са няколко селища в Сакар планина, присъединени следствие на подписаната по-рано (24 август/6 септември 1915 г.) Българо-турска конвенция. В резултат на този договор към българските земи в периода 1915-1919 г. са включени територии от 2588 квадратни километра по десния бряг на р. Марица, включително гара Кара агач в Одрин, Димотика, както и една ивица по левия бряг на реката в дълбочина от 2 км.
След подписването на Ньойския мирен договор голяма част от тези земи са отнети от България и остават само селата – Присадец, Капитан Андреево, Димитровче, Равна гора, Чернодъб, Варник, Левка, Михалич, Мустрак, Пашово, Филипово, Маточина, Сладун и Щит.  
 





Представяме ви нашият коментар към тази статия,върху който ще направим нашите обследвания и разкрития

инж.Иван Дунчев и bezistena
Писал на: 12.10.2015 20:05 

Поклон пред свещеното дело,гените,кръвта и паметта на Дедите ни,освободили и отвоювали с цената на живота си една малка частица от поробената Свещена Българска земя,каквато представлява сегашната територия на България!

Отпочването на успешните победни бойни действия на Балканската война от Българските освободителни войски точно на това место–връх Шейновец,което е един голям изкуствено построен светилищен пирамидален енергиен комплекс с важно стратегическо езотерично значение,е пряко доказателство на изнесените преди час факти от нас в коментарния блок на разследващата журналистическа статия в същия вестник

Как Бургас съдейства на Доган да сложи ръка на нос Чукалята
www.desant.net/show_news.php ,

че основните решителни битки в завоевателните и освободителните войни се водят задължително и винаги за възловите първосвещени светилища на дадена територия и страна,и основно за България !


Спечелването или загубата на тия възлови светилища,истинската същност и стойност на които са скрити във военните документи и историческите анали зад манипулационната формулировка "стратегически точки и позиции",винаги е предопределяла изхода на битката или на цялата война,като губещата светилището страна дори да е имала още милионна армия в резерв,тя веднага или скоропостижно вдига бялото знаме на капитулацията.

По тази тема ще ви просветим с пасаж от импресийното ни обследване в постинга ни 

СЪЕДИНЕНИЕТО на България,замислено и тръгнало от Ямболските жречески поселения по Средна гора

bezistena.blog.bg/history/2015/09/06/syedinenieto-na-bylgariia-zamisleno-i-trygnalo-ot-iambolskit.1389672

Главният езотеричен енергетичен команден пункт на посветените Българи по време на Руско–турската освободителна война 1877–78 година,е култовата скална изкуствена пирамида Орлово гнездо на Шипка,която поради тази причина става обект на иначе безумните и безсмислени атаки и обсади от турската елитна армия,алогични и необясними от официалната стратегическа гледна точка и позиция на военната наука,при положение,че ако турците действтелно са искали да отидат на помощ на обсадените войски в Плевен,са можели да минат абсолютно необезспокоявани от още 11 прохода и места за преминаване на Стара планина,които са били в техни ръце!
И най-вече необяснимото досега желание да се превземе Орлово гнездо,след като цялата турска армия е можела да премине по пътя заобикалящ върха,който път е бил
 в мъртвата зона на обхват на малобройната и слаба руска артилерия и още по-далеч и недосегаем за пушките на малобройните защитници на върха,който връх и скален масив Орлово гнездо няма никакво военно стратегическо разположение и значение за преминаващите по пътя под него турски войски,ако те наистина са имали за цел преминаването през прохода към Плевен,както ни будалкаха досега и турски,и руски,и наши историци и военни специалисти!

ОРЛОВО ГНЕЗДО=Диана и Иза Българина
скално мегалитно пирамидално изкуствено светилище,команден център на каскадния Старопланински комплекс за пси-енергийно психотронно феноменно въздействие и влияние върху участниците във войната с цел спечелването ѝ от Българи и Руснаци(Български тракийци),въпреки всички опити на висшето военно ръководство и Генщабът на руските войски да загубят поредната война с турците, организирана с тайната задача за поредно военно разорение и последващ яростен геноцид от турците на поробените Българи и окончателното ѝм духовно прекършване и обезверяване,че могат да се освободят от османския гнет и робство!
Тоталният геноцид над Българите в Стара Загора е само незначителен пример и малка част от пълното изтребление на Българите от дивите османлии,което щеше да последва,ако войната бе загубена пак от Българите и Руснаците.

Светилището е активирано от Българските Исусово-Мариини жреци в конспиративно съзаклятие с Посветени Българи с висши военни чинове сред руската армия като Генералите Скобелев и Столетов,поради невъзможност да се ползват двата централни светилищни комплекса БЕЗИСТЕНА и ЗАЙЧИ ВРЪХ на КАБИЛЕ,които са охранявани най-строго и плътно от съсредоточените за тази цел многохилядни елитни турски военни части в Ямбол и Ямболско по време на цялата война!
 
По време на Руско–турската война в Ямбол е бил ген.щаба на турското командване, откъдето голям отряд от черни магове и ходжи–езотеричната служба на мюсюлманите,е в постоянни молитвени пси–енергетични ритуали и заклинания,провеждани на Безистена и на строго охранявания Зайчи връх,с цел психотронно телепатично въздействие и контрол върху хода на военните действия.

Когато в хода на обсадата и битката за Плевен на генерал Михаил Скобелев му става пределно ясно,че Генералният щаб на руското командване е в ръцете на заговорниците срещу Българите,които водят военната кампания и този път умишлено към загуба,по подобие на сценариите от предните 5–6 псевдо–освободителни войни на Русия срещу Турция на Балканите,въпреки искреното желание на руският император Александър II–чистокръвен Български династ от Дуло и генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена,да освободи Майка България и братския Български народ,тогава Скобелев, който под доаенството и водителството на майка му графиня Олга Скобелева,е лидер на активния клон на Бялото Братство на Българските династи от Дуло в Русия,взема инициативата за хода на военните действия и Освобождение на България в свои ръце.

По каналите на конспирацията на Бялото Братство в България,в основата на което са съхранилите се членове на Тайните революционни комитети,основани от Българският Първожрец и Първосвещен династичен потомък от Дуло–Васил Левски,Скобелев събира в конспиративен порядък чета от феноменни Български жречески пси–енергитици ги изпраща на спешни секретни спасителни операции по основни възлови светилища в България по свръхсекретната карта на езотеричното руско военно разузнаване,на които светилища те започват денонощни непрекъсваеми верижни жречески ритуали на песенно–танцови сеанси и молитвени бдения с отчаяни молби към Господ Бог Исус и Богородица за победа във войната с турците и за Спасението на Българите.
Скалният светилищен комплекс ОРЛОВО ГНЕЗДО на Шипка е централният молитвен поднебесен дом и храм на Българското Бяло Братство и оперативен щаб на пси–енергитиците–молитвените застъпници и просители пред Боговете ни,както и за мощно психотронно въздействие върху врага и телепатично управление на участниците във военните действия.
По войнишкия телефон в руските отряди,съставени все от активирани Български доброволци,се разпостранява инициативата–заповед на Духовният ръководител на Освободителните войски Скобелев,за постоянна молитвена подкрепа на Свещенодействията на Българското Бяло жреческо войнство.

Тази духовна пси–енергетична акция се провежда и в Русия под ръководството на майката на Скобелев–графиня Олга Скобелева,доаен на Бялото Братство и сестринство в Русия.

За тази абсолютно непозната езотерична духовна страна на Руско–турската Освободителна война,допринесла основно войната да бъде спечелена от Българи и Руснаци и за Освобождението на България от 500–годишното жестоко робство,
ще изнесем и разсекретим документи в следващи наши просветителски сеанси.

СКОБЕЛЕВ=Бог Иса Балка=Балк(Българин) на Бог Иса

СТОЛЕТОВ=
Богиня Диана и Иса Дуло=Дуло от Иса и Богиня Диана-
документална именна атестация,че двамата най-допринесли за спечелването на войната висши руски военни,са Български посветени,чисти династични потомци на Българските Богове,активирани от Тях за главни субекти и фактори за спечелване на войната от Българи и Руснаци.

Поради горните причини–завладяването на всяка цена на централния команден светилищен комплекс Орлово гнездо и Шипка,пълчищата на българо–юдея Сюлейман (Соломон) Хюсни паша вършат упорито и необяснимо за непосветените безумните и безмислени атаки на Орлово гнездо,вместо спокойно да подминат защитниците на Шипка,(които пък въобще не защищават прохода и пътя за минаване към Плевен,а само върха–светилище) и да продължи необезпокоявани от никой към Плевен,каквато уж била основната им цел,както ни манипулират историците и анализаторите навойната!

Това обеснява и защо турската армия,щом толкова уж не е могла да премине през прохода Шипка,който тя фактически е била превзела напълно,обсаждайки върха–светилище от всички страни,не се е върнала да премине от другите проходи в нейно владеене,ами е останала на позиции около Шипка още дълго време!
Нали уж беше тръгнала за Плевен,защо не мина от другаде към него?
Отговорът вече го знаете–защото целта на 40 000 армия на българо–юдея Соломон е била превземането на светилищния комплекс Орлово гнездо,и затова след неуспешната битка за владяването му огромната армия просто се деморализира и демотивира и се разпада във военно отношение,като изпада в безсмислено позиционо бездействие и формално вдига бялото знаме на капитулацията!

Именно по гореописаните причини и превземането от Българските войски на възловото светилище Шейновец за региона,се предопределя успешният завършек както на тази начална бойна операция,така и на цялата освободителна Балканска война за Българите



Връх Шейновец заедно с фундаменталната му хълмова част,е изкуствено построена мегалитна скална светилищна пирамидална конструкция,изкуствен енергиен пирамидален комплекс,по подобие на Българската пирамида в град Високо в Босна–

media.newage.bg/любопитно/пирамиди-босна


Пирамидите в Босна
xcombg.net/index.php

За ваша справка,страната Босна и градчето Високо са доказани от най–дълбока древост Български територии,население и култура,като през средновековието са база на преследваните в България от псевдо–Исусовата юдо–византийска църква Богомили–един от най–чистите кланове на Всемирното Бяло Братство,които са читавите генетични потомци на Исус и Мария Магдалена. 
За да не се разкрие именно тази истина и информация,още от началото на откритието на Българина проф.Семир Османагич срещу него скочиха организирано всички заговорници срещу Българите от "академичните" среди на цял свят,които и досега въпреки всички изумителни разкрития по безспорно изкуствено построената най–голяма пирамида в света (докато още не сме започнали да разкриваме пирамидите в България),продължават да отричат изкуственият строеж на пирамидата–абсурд, съпоставим с отричане на изкуственото построяване на Айфеловата кула примерно!
Влезте в официалните страници на Википедията по тази тема,цензурирани тотално и прочиствани постоянно,и ще бъдете същисани от откровената неглижировка и директно отричане на изумителното откритие в град Високо.

СЕМИР=СЕ МИР=Иса и Мария
феноменен генетичен жречески поомък на Българските феноменни строители и оператори на светилищния пирамидален комплекс от пет пирамиди в град Високо,на когото Боговете ни Исус и Мария Магдалена възложиха разкриването на тайната на този светилищен център на Българите,който ние с него и с вас скоро ще пуснем в работа.

ВИСОКО=ВОК ИСО=Бок Иса

БОСНА=
Бог Иса


За повече информация вижте сайта и информацията да нашия събрат и съекипник и бургазлия Асен Асенов–Хермес,който води групите до Босна

АСЕН АСЕНОВ=Бог Исус=Син на Бог Иса
ХЕРМЕС=
Хан(Кан,Жрец) на Мария и Иса


Такива пирамиди има стотици и хиляди построени по цялата ни страна,които са и най–древните на Земята,защото България на Балканите е Сътворенческата лаборатория и полигон на планетата Земя и на живота на нея,и е същинският Земен Рай! 

За тия пирамиди Светицата Ванга ни каза,че не ги познаваме,защото ги смятяме за естествени природни формирования–лъжа,внушена ни от манипулационната Българска наука геология,създадена от най–големият анти–Български тандем на следосвобожденска България–братята Васил и Георги Златарски.

Тия пирамиди изграждат и съставят единната ни светилищна енергийна мегалитна система,управляваща цялата световна светилищна мегалитна мрежа и система, изградана от феноменните ни Предци–феноменните Българи,които са свещеническата Божия жреческа каста,култивирала и цивилизовала целия свят.


С тази тайна,старателно скривана досега с всички геноцидни и цензурни перманентни многовековни средства,ви запознаваме и просвещаваме в блога ни bezistena.blog.bg с
огромен брой автентични разсекретени документи в нашите 350 пространни монографични статии! 




Влезте на този адрес
 
www.youtube.com/watch 


Сега в тази постингова редакция представяме видеоклипа за пирамидата Шейновец, заснет от дрон,и вижте от птичи полет и поглед хълма и връх Шейновец,чийто изкуствен инженерно–строителен характер просветеният и посветен високоинтелигентен Българин ще открие и схване лесно визуално,а след видоматериала и снимките от мегалитния светилищен комплекс ще ви разсекретим и документите с истинското значение на името на хълма.удостоверяващо,че това е изкуствено построено светилищно съоръжение от жреческата производствена листа на Българските феноменни строители на мега обекти,и кръщавани винаги с имената на Българските Богове по правилата и с инструментариума на Свещения шифър.

ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=на Иса и Диана Матара Мария 



От Мезек до връх Шейновец

image

Връх Шейновец сниман от село Дъбовец  

Сега ще извършим преосветяването на името на това село и ще връчим новото му кръщелно свидетелство с истинското име на селото,преди да бъде то анаграмирано и засекретено :

ДЪБОВЕЦ=Диана Богиня и Бог Иса=Богиня Диана и Бог Иса 
 
Честито да е на дъбовчани истинското им Божие име,да знаят вече,че не са на дъб, бук,шума и желъди и други растителни видове и продукти кръстени,ами са жигосани неизтриваемо с първоразрядните Божии имена,за да могат да се познаят сега,че са феноменни Божии потомци,и да готвят тържествата по този повод с днешна дата!  
 
ЖИГОСАНИ НЕИЗТРИВАЕМО от=ЖИГОСАНИ от Иза и Богиня Матара


ДА СЕ ПОЗНАЯ ,че съм на=че съм на
Богиня Диана и Исуз 

 
ДА СЕ ПОЗНАЯ,че съм жрец от=
че съм жрец от ПЕЗИСДЕНА=че съм жрец от
БЕЗИСТЕНА–  
да се позная аз,да се познаеш ти,че сме от феноменната жреческа каста на Българските Богове Исус и Богинята Майка Диана,Мария Магдалена,от техния династичен род Дуло от първосвещения им храм Безистена в Ямбол

image
+
image 

Ето на върха на хълма–пирамида,короната от подредените с ясно личаща изкуствена строителна постройка,светилищни скални енергийни панели и елементи,по подобие на светилищните панели на върха на могилната пирамидална конструкция на Зайчи връх на светилищния първосвещен комплекс Кабиле край Ямбол,с който сме ви запознавали в нашите документи. 

image

Скалните енергийни панели на пирамидата–светилище,кито не могат по никакъв друг "естествен" начин да се появят на това место на върха на хълма–пирамида,освен ако не са донесени от някъде другаде и монтирани на въха на пирамидалната конструкция.  
 
image
+
image

От видеоклипа и от тия фотоси се виждат ясно голямогабаритните светилищни скални панели на връхната част на пирамидата 
 
image
+
image
+
image

Ето още скални светилищни енергйни панели на върха

image
 
Кадри от възстановката на завладяването от Българската войска на светилищните скали–енергийни панели

ВЪЗСТАНОВКА=Бог Исуз и Бокиня Диана
сцена от сакрални актове и събития,свързани сюжетно с проявленията на
Българските Богове Исус и Диана,Майка Мария Магдалена 

ВЪЗСТАНОВКА от=от Кан(Жреци) на Бог Исуз и Богиня Диана



Долният текст е за нашите начинаещи просвещавани читатели от жреческите поселения в региона на връх Шейновец,които носят свещения жречески феноменен Божи ген,и на които вече им дойде времето да ги просветим и активираме за общата ни мисия по скорошното посрещане на Исус и Мария!  

ВЕЧЕ ИМ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО на=на Бог Тати Ешуа и Богиня Диана Мат Мария

Подаваме ви предварително разсекретените документи за изкуствената пирамида Шейновец,които са скрити в сакралната етимология на топонима,и които документи вие можете да проумеете и тръгнете по пътя на Познанието и Просвещението едва след запознаване и усвояване на правилата и технологията на работа със Свещения
 шифър,който ние ви разкриваме във фундаменталните ни статии 

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни 
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни.


ШЕЙНОВЕЦ=ШЕЙНОВЕТС=Исуш и Богиня Диана

огромен мегалитен светилищен енергиен комплекс,кръстен по името на Исус и Великата Богиня Майка Диана,чието новоепохално аватарно проявление е Мария Магдалена 

ШЕЙНОВЕЦ=ШЕЙНОВЕТС=ВЕШИСТЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН
Първосвещеният Божи Храм в Ямбол,който е Командният център на Световната мегалитна светилищна енергийна система и с който мегалитният пирамидален хълм Шейновец има постоянна енергийна връзка


Старото име на връх Шейновец е Курткьой калеси–което в официален превод за непосветените се обеснява като "Вълчата крепост",обаче за посветените този топонимен секретен документ ни съобщава както винаги в тия,както и във всички други случай,все характерни данни за Българските Богове: 

КУРТКЬОЙ КАЛЕСИ=Кая (скално светилище) на Иса Кала (Змей) от Тракия
КУРТКЬОЙ КАЛЕСИ=Кая (скално светилище) на Кан(Жрец) на Иса Ел(Змей) от Тракия

ВЪЛЧА КРЕПОСТ=Богиня Диана и Исуш Бълкарина

Разбира се,че тази материя е абсолютно непозната и непонятна за непосветения читател,поради което ви каним настойиво в нашия блог,започвайки от по–горе
посочените фундаментални наши просветителски статии!


Бъдете благословени,Българи от Свиленград,и в благодарност и почит на общата ни светиня и свещения ви празник,ви правим малък Кабала–Орфистки подарък–истинското сакрално значение и семантика на името на града ви,иначе толкова звучно,но травиално и неистинско безсъкрално!

СВИЛЕНГРАД=Диана и Иса Българина
топонимен секретен документ,прокламиращ,че Богинята Майка Диана,чието аватарно  новоепохално проявление и име е Мария Магдалена (истинската Богородица–Богораждаща децата на Съпруга си Исус),и Бог Исус,са Българи,а Свиленград е средище на потомци на Техните жреци,които са от Техния феноменен род Дуло

Бъдете благословени от Боговете ни Исус и Богородица,Майка Мария Магдалена,и се подготвяйте,феноменни Свиленградчани,за велики чудеса и дела за спасението на Българите и прославата на Боговете ни и на Българския свещен род!

Амин!



Велик е нашият войник
Българио,за тебе те умряха
Шуми Марица
Последен марш


И вижте сега,Българи,за кои умираха Дедите ни святи,и всички на колене със сведени глави и в преклонение пред подвига им и пред величието на Свещения Български език и Божествеността на Божието сътворонческо слово,вложено в нашия език,която тайна вече ни разкриват Боговете ни! 
 
ВЕЛИК Е НАШИЯТ ВОЙНИК=Бокиня Диана и Ешуа Балк(Българина)
ВЕЛИК Е НАШИЯТ ВОЙНИК=ВОЙНИК на Диана и Ешуа Балка(Българина) 

БЪЛГАРИО ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА=Бохиня Матара Диана и Иза Българина

ШУМИ МАРИЦА=ШУМИ МАРИТСА=Исуш и Мат Мария

ПОСЛЕДЕН МАРШ за=за Дуло на Бог Исуш и Мария–

за феноменните саможертвени потомци на Исус и Мария Магдалина от техния жречески род Дуло 



 СВЕДЕНИ ГЛАВИ пред=пред Иса и Богиня Диана Балга (Българката) 


екип на bezistena и гости от транспространствената Небесна Светейша   Армия,съставена от Българи,дали живота си за Свещения Божи род и Майка България,сега Светии!

Вижте за кои и кои са си дали живота за Божия род и Майка България!


БЪЛГАРИ,ДАЛИ СИ ЖИВОТА=БЪЛГАРИ от Дуло на Богиня Диана и Ежуа 

 
ИСД



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
16.10.2015 03:21
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679240
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44113
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!