Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2015 23:50 - Великият мюфтия шейх Абдул Азиз от Българския династичен род Дуло
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2998 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 12.10.2015 08:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Безумно възвание на саудитския мюфтия зове към разрушаване на християнските храмове.
Висшият духовен авторитет на Саудитска Арабия,великият мюфтия Абдул Азиз бин Абдаллах ал-Шейх призова към разрушаване на всички християнски храмове на територията на Арабския полуостров. Рязкото изявление на мюсюлманския лидер учуди не само християните, но и последователите на учението на пророка. 

                                           Поход срещу християнството 

Както пишат различни медии, шокиращата позиция на духовния мюсюлмански авторитет е отговор на молба на кувейтското „Дружество за възраждане на ислямската култура”. Тази неправителствена организация иска приемане на закон, който би забранил издигането в страната на нови християнски църкви. 

Активисти от дружеството се обърнаха за съвет към Абдул Азиз бин Абдаллах ал-Шейх който има неоспорим авторитет в сунитското кралство. А той предложи на властите не само да не строят нови християнски храмове, но и да се отърват от вече съществуващите. 
Призивът на шейха предизвика недоумение дори сред привържениците на исляма.

Надеждата, че думите на  шейх Абдул Азиз бин Абдаллах ал-Шейх са изтълкувани невярно, щеше да е по-вероятна, ако през последно време в този регион на Близкия изток християните не бяха подлагани на жестоки преследвания. Например, в началото на февруари в Саудитска Арабия бяха арестувани няколко десетки етиопски християни. Предстои им депортиране от страната за това, че са участвали в състояла се в град Джида рождественска служба. 

Съгласно законите на кралството, само мюсюлмани имат право да провеждат публични религиозни церемонии. А в края на 2011 година в Йордания се появи и имаше голям успех фетва на един от членовете на шариатския съвет, която разрешаваше да се отвличат и изнасилват жени от немюсюлманската вяра.

В самото духовно управление на кралството не потвърждават наличието на фетва за унищожаване на храмовете, но дори и слухове за такова едно заявление на духовния лидер на Арабския полуостров могат да предизвикат не само вълна от вандализъм спрямо храмовете на страната, но и да провокират поредица от разправи с друговерци в Близкия изток като цяло.

Защото през последните години последователите на учението на Христос бяха принудени масово да напускат региона. През изтеклата година близо 75% християни напуснаха Либия. Стремително намаляване на броя християни се наблюдава в Тунис, а в Египет те сега съставляват максимум 10%. В Судан,Сомалия броят християни е по-малък от 1%. 

източник: www.Desant.Net 

 

Прославяне на Исус в Египет

Хиляди араби–християни,са се събрали,за да се молят в продължение на 12 часа. Гледката е възхитителна: арабско християнско бдение и прослава на Йешуа–Исус !
Малко стадо агнета,заобиколени от овълчени все по–издивявящи и израждащи се и радикализиращи се ислямски тълпи.
Поклон и хвала,Братя и Сестри египетски Християни,съвсем скоро Българските Богове ще ви защитят и вас открито!



Сега ви правим поредната ярка безапелационна демонстрация на универсалната проникваща мощ на

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061и всички други документи от блога ни, 

с който разкриваме всички тайни на света и конкретно в този и във всички подобни случаи доказваме Българският династичен произход от Дуло на всички световни политически и религиозни лидери 

КУВЕЙТ=ТИЕ БУК=Тиана Бокиня=Бокиня Диана

ЕГИПЕТ=ТЕЕ ПИГ=Тиана Богиня=Богиня Диана

ТУНИС=ТУН ИС=Тиана и Иса=Диана и Иса

СУДАН=
СУ ДАН=Иса и Диана



Саудитски главен мюфтия призова за унищожаването на всички християнски църкви на Арабския полуостров 
www.hristiqni.com/forum/viewtopic.php

image

Топ мюсюлманския духовник и ръководител на шериата на Саудитска Арабия, призова за унищожаването на всички църкви в Арабския полуостров, след като законодателите в държавата Кувейт приеха закони за забрана на строителството на религиозни обекти, свързани с християнството, съобщи The Times of Israel 

Говорейки пред делегация в Кувейт,Абдул Азиз бин Абдаллах ал-Шейх, който служи като Велик мюфтия на Саудитска Арабия заяви, че разрушаването на църквите е абсолютно необходимо и се изисква от шарията- ислямското право, съобщиха и арабски медии.

Абдула, който се счита за най-високият служител на религиозния закон в сунитското кралство, също така служи и като ръководител на Върховния съвет на Улема (ислямските учени) и на Постоянния комитет за научни изследвания и издаване на фетви.

Миналия месец, Осама Ал-Мунавер , член на кувейтския парламент, обяви плановете си да представи проектозакон, който призовава за премахването на всички църкви в страната, според Arabian Businesses news site. По-късно Ал -Мунавер поясни, че законът ще се прилага само за нови църкви, а на старите ще бъде позволено да останат .
източник : speisa.com/

Припомняме ,че през 2012 г същият главен мюфтия на Саудитска Арабия -  шейх Абдул Азиз бин Абдаллах ал-Шейх ,е издал фетва (религиозен указ), призоваваща всички християнски църкви на Арабския полуостров да бъдат разрушени. 

Припомняме също , че в Саудитска Арабия църкви, синагоги и всички други немюсюлмански молитвени домове са забранени и изповядването на друга религия, освен Ислям, се наказва със смърт 

ОСАМА МУНАВЕР=
Иса и Богиня Ма Мария=Иса и Богиня Мама Мария

image

През април 2015 г противоречивият мюфтия на Саудитска Арабия – Абдул Азиз бин Абдаллах ал-Шейх издаде скандална фетва, според която мъжете в Саудитска Арабия „могат да изяждат жените си, ако страдат от остър глад” – съобщава британското издание „ Mirror”.

Религиозното указание е издадено от шейха, за да позволи на съпрузите да изяждат определени части от тялото на жените си при извънредни обстоятелства...

Мюфтията обяснява тази „норма” като – „саможертва на жената и подчинение към нейния мъж”.

Изказванията на шейха взривиха света и социалните мрежи, които отдавна са възмутени от отвратителното отношение към жените в държавата.

Заявление от службата на мюфтията пояснява -
„Фатвата се интерпретира като доказателство за саможертвата и подчинението на жената към нейния съпруг и желанието й двамата да станат едно цяло”.

Мюсюлманският лидер  Абдул Азиз бин Абдаллах ал-Шейх вече е „известен” с желанието си да разруши всички църкви в подчинение на ислямския закон.

И все пак, негово официално заявление все още липсва на сайта му и скандалната фатва все още не е „обяснена” от него самия.




Отваряме и разсекретяваме личното родово досие на мюсюлманският лидер  Абдул Азиз бин Абдаллах ал-Шейх,в което четем какво означава титула шейх и каква информация е вложена в името на този шейх:

Официално титула ШЕЙХ се дефинира като старейшина на арабско племе и религиозен мюсюлмански водач,обаче старателно се крие каква е сакралната етимология на думата и какво означава тя според арабския пантеон и религиозния сунитски и шиитски сакралитет!

Ето какво означава шейх:

ШЕЙХ=Хан (Кан,Жрец) на Ешуа
жрец на Исус,потомък на жрец на Исус,Българският Бог

Ето какво означава имената на тия толкова мразещи се и постоянно воюващи родствени течения в исляма–сунити и шиити!

СУНИТИ=Иса и Диана

ШИИТИ=Ешуа и Диана

ПОСТОЯННИ ВОЙНИ
между деца на=между деца на Бог Иса и Богиня Диана 

ВОЮВАЩИ деца на=ВОЮВАШТИ деца на=деца на Бог Ешуа и Богиня Диана 
 



Ето какво означава и аристократичното име и титули на нацяло изтрещялият радикален краен арабски религиозен лидер :

АБДУЛ АЗИС БИН АБДАЛЛАХ=
Бог Дуло Исуз Богиня Диана Балх=Балх от Дуло на Бог Исуз и Богиня Диана
българин,династ от рода Дуло на Бог Исус и Богиня Диана

Виждаш ли и чуваш ли,кой си и от кой род си,братовчеде с малко "б" и за братовчедството и за българският ти произход от Дуло!
И за тебе ще кажем "срам и позор"за свещения Български Божи род! 

image 

И не физическият ти облик и уродство е аргументът за клеймото ти срам и позор и присъдата ти осъден на смърт,каквато присъда тегне над всеки човек от момента на раждането му докато не познае в присъдата си Българските Богове,защото не всеки може да има Божествената сияйна красота на Българите,и защото Бог наистина не гледа толкова на лице,а основно на сърце,както казва Светото писание,а точно за духовното ти уродство и нищожество е срамящата ти и позоряща квалификация, заради мерзостните античовешки и антихристиянски закони,които налагаш на арабския свят!

Срам и позор!

СРАМ за рода на=за рода на Иса и Мария

СРАМ И ПОЗОР за рода на =за рода на Зар Бог Иса и Мария

Поредният голям срам и позор за Българският Божи свещен род,както и голям срам за свещеният ти Прародител Свети пророк Мухаммат,от който си и ти изродена родова династича издънка,и за което за пореден път просвещаваме неговите потомци и тебе чрез пасажи от постинга ни

Защо всички народи викат еднакво УРА!
Защо всички ХАЛИФИ са Българи!
Защо избиха святите потомци на Пророка Мохамед?

bezistena.blog.bg/history/2013/08/23/zashto-vsichki-narodi-vikat-ednakvo-ura-zashto-vsichki-halif.1142002 ,

В тази статия и в по–новите ни изследвания на тази тема,ние разкриваме,че Пророкът Мохамет е чист и свят Български Жрец от потомствената династия Дуло на Исус и Мария Магдалена,командирован от Тях на изток със саможертвена мисия да организира защитата на източните азиатски арабски провинции на Свещената Българска империя срещу попълзновенията на византийците(изродени български династи от Дуло в съюз с юдо=данаите),извършили кървав преврат срещу Българския Първожрец и Император Анастасий I през 518 година в столицата на Свещената световна Българска империя Ямбол,и установили първото криено в дълбока тайна до сега византийско робство над Българите (518–681 година). 

image

Българският Жрец АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ,който е Пророк Мохамет, организира арабските племена,живяли щастливо и безгрижно от началото на 2 век сл.Хр.,покръстени и посветени в Исусово–Марииното учение на Любовта и Божествено феноменно познание от Тяхният Син–Павел,който е и цар Авитохол и всички други "римски" императори от 69 година от Новата ера до 333 година,преминал тогава в транспространствено висше светейшо служене като Свети Павел.

АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ=
Балх,Кан(Жрец) на Бог Иса и Богиня Мад=
Българин,Кан(Жрец) на Бог Иса и Богиня Мад


Жречески и управляващ властови център и субект на арабската провиция на разпадащата се Българска Свещена империя, е Свещеният Халифат,който е жреческата каста на БАРМЕКИДИТЕ,разшифровката на която фамилия ни води задължително при Жреците на Богиня Диана Мария,Богинята Матара!

БАРМЕКИДИ=Кан(Жрец) на Богиня Диана Мария=Кан на Богиня Матара

ХАЛИФИ=ИФИЛАХ

обратното записване,както е въведено за арабите от Българския Жрец Мохамед

ХАЛИФИ=ИФИЛАХ=ФАЛИХИ=ФАЛХИ=Балхи–Българи

Вече отдавна знаете,че в световното жреческо съсловие се допускат само наследствени чисти Исусови Потомци!Изключение никакво и никому!
От тях са и другите династични кланове на Мохамет ОМАЯДИ и АББАСИДИ

ОМАЯДИ=Мад–Майка Диана
АББАСИДИ=
Богиня Диана и Бог Иса

Вижте как са записани и в Българския херметичен лингва регистър–латинския език: Abbasidarum,и какво ни съобщава разсекретен този Български документ!  

ABBASIDARUM=Бог Иса и Богиня Мадара
царството на Българските халифи,потомци на Българския Жрец и Светец Мохамед, чийто висш сакрален родови и племенен знак е Първосвещеният Български графичен символ и символ на Мохамед–всепризнато изконният ни IYI,за който сме ви казали вече какво означава в специалната ни статия 

Експресни "илюминатски" съобщения за IYI и MERCEDEC и демонстрация на универсалното приложение на Свещения шифър на Българския език навред в живота!
bezistena.blog.bg/history/2014/10/07/ekspresni-quot-iliuminatski-quot-syobshteniia-za-iyi-i-merce.1302977

От Омаяди е и българското изчадие ХАРУН РАШИД БЕН АЛ МАНСУР БЕН МУХАМАТ,

ХАРУН РАШИД БЕН АЛ МАНСУР БЕН МУХАМАТ,потомък на=
потомък на Шар Иса и Богиня Диана Мария от Мухамед Българина

династичен потомък на Пророка Мохамед,който подкупен от византийските си династични братовчеди,през 803 година извършва кървав братоубийствен и вероломен преврат и избива до девето коляно цялото Свято жреческо везирско съсловие на БАРМЕКИДИТЕ–ОПЕРАЦИЯ,КОЯТО ПОВТАРЯТ ВИЗАНТИЙЦИТЕ И ВЪРХУ СВЯТИТЕ БЪЛГАРСКИ ЕЗИЧЕСКИ УПРАВНИЦИ В КЪРВАВА КОМБИНАЦИЯ С БОРИС-МИХАИЛ ПРЕЗ ВТОРАТА ПОЛОВИНА НА 9 ВЕК.

От тогава започва застоя на Свещената арабска култура и фалшифицирането и израждането на истинското Исусово–Мариино учение на Свети Пророк Муххамат и гоненията и геноцида върху съхранилите чистота си негови потомци и последователи и досега.

Това всичко ни каза Свети Мохамет,Главен Светия и Надзорник на мюсюлманите,гост на екипът ни сега,и чийто генетичен потомък си и ти–шейх Абдул Азиз бин Абдаллах! 

Сега за теб и за всички мюсюлмани,за всички християни,за всички юдеи,за всички атеисти и въобще за всички хора на Земята,разсекретяваме и тайната на рожденната присъда на всеки човек ОСЪДЕН НА СМЪРТ,в която е скрито и твоето спасение,както и на всеки човек,който познае в нея Исус и Мария Магдалена и ги признае за Богове и им се поклони,и ги приеме за свои Спасители и Господари в живота! 

Гледай и си отвори всички осезания и горката си и нещастна душа! 
 
ОСЪДЕН НА СМЪРТ от/без=от/без Исус и Матара Диана


ОСЪДЕН НА СМЪРТ и спасен чрез=спасен чрез Исус и Матара Диана 


Това са двата пътя,по които можеш да поемеш по твой напълно доброволен избор–СМЪРТ или Иса и Матара,и Спасение и Вечен живот с Тях!!

СМЪРТ без=без Иса и Матара
 
Та,братовчеде Абдул Азиз бин Абдаллах,докато се просвещаваш и освестяваш кой си и откъде си,и по кой път–на смъртта или по пътя на спасението си с Българските Богове да поеемеш,докато ти се чудиш и офлянкваш,ние след като разсекретихме досието и името ти,вече те въведохме в регистъра с нашите вече презавербувани агенти и шпиони за Свещената ни кауза и мисия за спасението на Българите и света,и без да те питаме въобще,сме те зачислили в запаса на нашата армия и в арсенала на нашето въоръжение,като с помощта на Свещения шифър трансформирахме черната ти и смъртоносна енергетика в положителна,увеличавайки така нашата мощ!

В ЗАПАСА НА АРМИЯТА на=на Бог Исуз и Богиня Матара



екип на bezistena и почетният и обичан от нас наш родственик Свети пророк Мохамет 

                                                    image


ИСД



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
11.10.2015 23:56
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7722009
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44355
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!