Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.10.2015 05:02 - Nessun Dorma–култовата тайна Българска парола и предупреждение за траките–италианци.Бисерите на родна реч омайна сладка и Българската езикова съкровищница.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7392 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 11.10.2015 14:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Дойде време да разсекретим и едно от най–популярните шифровани послания на преминалите в конспиративен режим на легални композитори Посветени Българи–жреци,в Италия–бившата и скоро пак,провинция на Свещената Българска империя.

Продължаваме да събираме разпръснатите безценни словесни бисери в Българския Сътворенчески език и чрез него с всички човешки езици по света,да събираме генетичните потомци от Дуло на Исус и Мария Магдалена,имплантирани сред всички племена за техен Духовен,интелектуален и управленчески елит на всички народи и държави по света,за да ги просветим и освестим Чии са,което дело вършим с помощта на просветителската ни рубрика  
Бисерите на Свещената Българска езикова съкровищница у нас и по света,
в която обследваме в отделен постинг в кратък формат само по една дума или израз от Свещения Български език и от производните му езици–всички други човешки езици,и в познатият ни строго документален академичен стил с помощта на

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
и всички други документи от блога ни,

разкриваме тяхната свещена семантика и етимология–сиреч демонстрираме ви нагледно как всички те с помощта на правилата и инструментариума на Свещения шифър,са изградени и съставени от Свещената матрица на имената, титулите и характеристиките на Българските Богове–Демиурзи,Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последното им аватарно проявление на Земята преди 2000 години като Исус Христос и Мария Магдалена,поставили началото на новоепохалната генерация на Дуло,които търсим и събираме по целия свят!



Nessun Dorma - Turandot (Josй Carreras, Placido Domingo & Luciano Pavarotti)

Nessun dorma–в превод от италиански значи Нека никой не спи! — ария от последния акт на операта ТУРАНДОТ на Джакомо Пучини,една от най–известните арии от теноровия репертоар.

image

Докато някой качи на Български информация за арията във Википедията,ще се задоволим и с материала на диалектния Български език–прекрасният руски език :

Пускай никто не спит! Никто не спит!
Никто не спит! Никто не спит!
Ты тоже, о принцесса,
В своей холодной комнате
Смотришь на звезды, что дрожат
Любовью и надеждой!

Но моя тайна, закрыта во мне,
Никто не узнает моего имени!
Нет, нет, скажу его у твоих губ,
Когда разольётся свет!
И мой поцелуй расплавит
Молчание, которое делает тебя моей!

Хор:
Никто не узнает его имя..
И мы должны, увы! Умереть! Умереть!

Рассейся, о ночь! Померкните, звезды!
Померкните, звезды!
На рассвете одержу победу!
Одержу победу! Одержу победу


Арию исполняет Калаф неизвестный принц (итал. Il principe ignoto). Он с первого взгляда влюбляется в прекрасную, но холодную принцессу Турандот. Каждый, кто хочет жениться на принцессе, должен сначала отгадать три её загадки. Если это ему не удастся, он будет обезглавлен.

В предыдущем акте Калаф верно ответил на все загадки принцессы, которые она загадывала всем своим поклонникам. Тем не менее, она не желает становиться его женой, и Калаф предоставляет ей шанс, предлагая в свою очередь отгадать его загадку. Турандот должна угадать, как зовут принца. Если ей это удастся, то она может казнить его, но если она не отгадает имя принца, то должна будет стать его женой.

Тогда жестокая принцесса решает, что никто из её подданных в эту ночь не должен спать, пока имя принца не будет угадано. Если же они не смогут угадать, как его зовут, то всех их казнят.

В начале последнего действия Калаф один, он в залитом лунным светом саду дворца. Он слышит, как вдалеке глашатаи принцессы объявляют её указ. Ария принца начинается под эхо их криков с размышления о принцессе Турандот.


 
Цяла вечер не спаха,танцуваха,и пяха и гадаха,и пак въобще не познаха,нито как се казва и какво означава името на неизвестния принц,нито какво значи името на толкова разглезената и капризна принцеса Турандот,нито какво послание ни прати през строгата цензура и през годините Българинът Пучини със строгата заповед  Nessun Dorma ! на принцесата,казваща ни Нека никой не спи!,нито разгадаха какво значи неговото име!

image

Затова пък нашата декодираща програма докато само ги зърна толкова секретните и неразгадаеми имена и послания,веднага ги преподреди по правилната деанаграмирана схема,заложена от Българския композитор–жрец!

Ето разпечатката от разсекретените документи: 

КАЛАФ=ФАЛАК=ФАЛКА=ФАЛК=Балк–Българин 
 
НЕИЗВЕСТЕН ПРИНЦ на=ПРИНЦ на Богиня Диана и Исуз
НЕИЗВЕСТЕН ПРИНЦ от=ПРИНЦ от ВЕЗИСТЕНА=ПРИНЦ от БЕЗИСТЕНА

II PRINCIPE IGNOTO=ВТОРИ ПРИНЦИПЕ ИГНОТО=
Барг,Брат от Иса и Богиня
Диана
Българин,Брат от Бялото Братство на Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена  
 
Нека свалим и маската от лицето и името на глезлата–ние им казвахме едно време на такива капризни мацки "пикли",че да се познае и тя,и вземе да се кротне,защото принца е също от нейната Божия Българска династия и генеалогия,и да изпълни обещанието си да се ожени на човека,че да вдигнем една хубава сватба,сватба голема,сватба Българска,както ни пее жрицата Чакърдъкова!

ТУРАНДОТ=Труит на Диана=Друид на Диана
друидеса,жрица на Българската Богиня от Ямбол Диана  
 
СВАТБА между=между Бог Иса и Богиня Диана–между Исус и Мария Магдалена

image

Сега ще познаем и името на композитора Пучини,както и какво означава професионалният му титул композитор!

ДЖАКОМО=Майка Диана и Ежуа

ПУЧИНИ=ПУТШИНИ=Богиня Диана и Ежуа

ДЖАКОМО ПУЧИНИ=Богиня Майка Диана и Ежуш 

КОМПОЗИТОР=Кан(Жрец) на Иза и Богиня Матара

трансформиралите се в режим на конспирация Български жреци и посветени в легалната професия и поприще на музикалните композитори,чрез които Отгоре свеждат песенните послания и заповеди–прорицания,до хората в кодирана форма 
 
Ето на края и основното послание,което е вложил Пучини в много елементарна анаграмна кодировка в израза на култовата заповед NESSUN DORMA ,и го е предназначил за нас в днешно време с изричната заповед НИКОЙ ДА НЕ СПИ,защото:
 
NESSUN DORMA=
ESUS MODAR=Исус и Мадара=Исус и Диана Мария
защото вече идват Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена–Българските Богове,от които феноменен посветен потомък е Българинът Джакомо,който защото не може в режим на тотална цензура и геноцид срещу праведните Българи от Дуло в Италия, да каже в прав текст,че Исус и Богинята Майка=Мария Магдалена,са Българи, зашифрова тази информация чрез Свещеният шифър в този култов израз,и обличайки го в песенна музика,го вложи и имплантира в Душите и структурната био–енергетика на милиони поробени Българи и траки в Италия и по целия свят,за да ги подготви за благата вест за Явяването на Българските Богове,която им съобщаваме с този пост ние заедно с него в качеството му на Светец!

екип на bezistena и свети Джакомо Пучини,image който поразмести малко преградите между пространствата и измеренията,подготвяйки ги за скорошното им отваряне и събиране.  


 

ИСД



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
11.10.2015 05:04
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678376
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!