Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2015 15:39 - Назад,назад,моме Калино и пра...правнукът на Левски–Васил Василев!Бисерите на родна реч омайна сладка и Българската езикова съкровищница.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2529 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 06.10.2015 22:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Продължаваме да събираме разпръснатите безценни словесни бисери в Българския Сътворенчески език и чрез него с всички човешки езици по света,да събираме генетичните потомци от Дуло на Исус и Мария Магдалена,имплантирани сред всички племена за техен Духовен,интелектуален и управленчески елит на всички народи и държави по света,за да ги просветим и освестим Чии са,което дело вършим с помощта на новата ни просветителска рубрика  
Бисерите на Свещената Българска езикова съкровищница у нас и по света,
в която обследваме в отделен постинг в кратък формат само по една дума или израз от Свещения Български език и от производните му езици–всички други човешки езици,и в познатият ни строго документален академичен стил с помощта на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни 

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na- sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na- sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни

разкриваме тяхната свещена семантика и етимология–сиреч демонстрираме ви нагледно как всички те с помощта на правилата и инструментариума на Свещения шифър,са изградени и съставени от Свещената матрица на имената, титулите и характеристиките на Българските Богове–Демиурзи,Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последното им аватарно проявление на Земята преди 2000 години като Исус Христос и Мария Магдалена,поставили началото на новоепохалната генерация на Дуло,които търсим и събираме по целия свят!   

 

Васил Василев - Базилио и Трио Българка - Назад, назад, моме Калино  

image 

НАЗАД НАЗАД МОМЕ КАЛИНО=
КАЛИНА е Дете на Изуз и МаМа=
КАЛИНА е Дете на Исус и Мария Магдалена

секретен документ,свидетелстващ за Божествения феноменен проиход на Калина,на жреците и жриците,изпращащи кодираните послания чрез песента и на Божественият произход и статут на Българите

НАЗАД НАЗАД МОМЕ КАЛИНО=
Кан (Жрец,Жрица) от Дуло на Изуз и Мама Диана

конспиративно херметично указание за жреческия произход и статут на Калина и на певците,изпълняващи песента–жреческо кодирано послание


image

Васко се прослави, когато намери и върна в Париж 10 000 евро. Доблестната му постъпка се оказа двойно по-благородна, защото парите били предназначени за операция. Той бе обявен за достоен българин на 2008 година от Канал 1 на БНТ и за глупак на годината от мнозина.

Най-големият купон е, че частна радиостанция го възнаградила със същата титла и за 2009-та. Започнаха да ме питат хората: "Абе, ти какво пак направи, пак ли пари намери?" Обадих се да им кажа, че през първите месеци на годината все още не съм сторил нищо достойно. Оказа се, че свалили от интернет списъка и не погледнали датата" - приема с хумор случващото се Васко и добавя: "Получих много странни отзиви за върнатите от мен пари. Дори на една спирка младежи явно ме познаха и ме попитаха: "Абе, ти ли беше онзи певец, дето намери 10 000 евро и ги върна?" - Аз бях. - Еее, отдавна искахме да те срещнем. И аз си викам: Сега ще ме похвалят. А те приближиха и изреваха: "Ти си най-големият глупак, бе. Много се радваме, че те видяхме да ти го кажем!"

image 

Българският популярен изпълнител Васко Василев поставя началото на своя творчески път в Смесен хор на Българско национално радио през м. ноември 1988 г. след заслужена висока оценка от музикалните специалисти в успешно издържания от младия творец конкурсен изпит.
От постъпването му в националната медия и понастоящем той е неизменен и активен участник във всички записи и концертни изяви на състава. Последвалото признание на младия музикант и изпълнител се обуславя както от уникалната романтична мекота на завладяващия глас, който Васко Василев е развил до съвършенство, така и от владеенето на изключително богат и всеобхватен жанрово репертоар, който включва:

***
Акапелни произведения за хор от всички епохи и стилове:
предкласика;класика;романтизъм;съвременна музика;
произведения от всички поколения български композитори;

***
Кантатно-ораторийна музика от велики майстори:
Хендел,Бах,реквиемите на Л. Керубини,Моцарт,Брамс,Верди,Берлиоз,Бетовен /Девета симфония/, Г. Форе и др.;

***
Произведения за хор и оркестър:
Менделсон, Ц. Франк, С. Рахманинов, Дж. Росини, С. Прокофиев, Г. Холст, И. Стравински, Ар. Шьонберг и др.;

***
Оперна музика;



От 1988 г. до настоящия момент Васко Василев участва както в практическата подготовка, така и в сценичната реализация на над 20 оперни постановки от различни автори. В голямото оперно изкуство той дебютира в постановката на операта „Цар Калоян” през 1987 г. на „Сцената на вековете” в българския старопрестолен град Велико Търново. В периода между 1989-1994 г. следват участия в оперите „Отело”, „Травиата”, „Фалстав”, „Самсон и Далила”, „Набуко”, „Трубадур”, „Италианката в Алжир”, „Норма”, „Аида” и др.
В същия период Васко Василев има изключителния шанс да работи с творци от световния музикален елит като Херберт Фон Караян, Дж. Ливаин, Никос Атенеос, Вирон Фидетис, Юстус Франц, Емил Табаков, Методи Матакиев, М. Начев и др. Успешно партнира на утвърдени творци като Румен Дойков, Калуди Калудов, Никола Гюзелев, Гена Димитрова.

***
Източноправославна църковно-славянска акапелна музика;

Васко Василев успешно вписва вокалните си умения и естетически нравствени критерии в интерпретациите, записите и концертите на този специфичен жанр, реализирайки ги със състава на Българско национално радио и като индивидуален изпълнител.

image

Васко Василев е музикален изпълнител и ценен кадър на Българско национално радио, но многоспектърните му интереси го подтикват към дейност, далеч надхвърляща работата му в националната медия.

Стремейки се към разностранност и всеобхватност в изкуството си, в своите изяви той се представя и в качеството си на идеен автор и практически реализатор на редица високостойностни проекти в областта на забавната музика, в създаването на документални телевизионни филми и музикални аудио-визуални продукти. Те носят характерният белег на сериозно и задълбочено познаване историята и развитието на този жанр, преди всичко на българското творчество и изпълнителско изкуство. Богатият му репертоар от този жанр включва над 200 произведения, в които му партнират „българският славей” Надка Караджова и трио „Българка”. А средствата и похвалите, които Васко Василев използва в пресъздаването на българското музикално творчество, издават както високия му професионализъм, така и високо стойностен и траен естетически критерий.

Васко Василев е вокален и сценичен интерпретатор със заложени доусъвършенствани богати възможности да претворява с гласа и сценичното си поведение пред микрофон, публика и камера произведения с различни по характер вокалносценични жанрове и стилове. Тази универсалност на изпълнителя адресира създаваните и интерпретирани от него произведения до много широк кръг зрители, ценители на стойностното му изкуство.
Постиженията и артистизма на изпълнителя са оценени високо както в България, така и зад граница. Той представя българското изкуство в европейски и азиатски страни, сред които са Франция, Австрия, Германия, Испания, Италия, Холандия, Гърция, Турция, Израел, Япония и много други.
Неговият магнетизъм на творец, завладяшащ дълбоко и трайно с онова тайнствено и внезапно изникващо преклонение, родено от силата на посланията в изкуството му и от нежното обаяние на неговия глас, става повод за включването му в I част на един своеобразен български Алманах на авторката Цецка Бончина – „Общество на човеците”, в който фигурират имена на популярни, обичани и ценени българи, наречени „явления” в обществения живот на България. Сред тях са светила на науката като проф. дмн Димитър Шойлев, член на Световната Асоциация по ортопедия и травматология; Васил Гурев, атомен физик, антарктик-естествоизпитател, чието ие носи седловина в Антрактида; големият режисьор и сценарист Павел Павлов, основоположник на Телевизионен театър и театър „Сълза и смях” в България; именитата народна изпълнителка Надка Караджова и други велики за България личности.

В своето професионално развитие и духовно усъвършенстване Васко Василев се е докоснал до изключителния момент, когато започваш да изпитваш необходимост да вършеш повече добри дела за събратята си. И той успя да даде старт за реализация на стремежа си за осъвършенстване на приемственост между поколенията в сферата на музикалното изкуство, представяйки като водещ на образователни концерти в Българско национално радио амбициозни млади таланти.

image

С особена деликатност и творческа съсредоточеност Васко Василев създава своя музикален емоционален свят в изкуството, обитаван от любов, приятелсво, преданост и изневяра. За него любовта, красотата в истинските човешки взаимоотношения и изкуството са важните неща в живота, които обединяват хората.
А всеотдайността за него е онова ценностно качество, което трябва да притежава човек, както в общуването със себеподобните, така и с голямото музикално изкуство. И тази всеотдайност е най-доброто, което Васко Василев дава от себе си в дар на своята признателна публика и на собствения си живот.

Тази своя всеотдайнокт и служение на Българите и на хората с Любов,Васко демонстрира и прокламира категорично с пламенните си любородни и човеколюбиви послания и с песента Ако си дал пред препълнената зала на конференцията–форум Световното сърце на България,проведена на 27 септември 2015 в Пловдив,с което взриви феноменните Души и Духове на Българския езотеричен елит!
 
 

Световното сърце на България  27.09.2015         Васил Василев –– Ако си дал 

image

Благословен си,Васко,феноменен потомък на Българските Богове Исус и Мария Магдалена и чист проводник на Техните послания към хората!

В благодарност за емоциите,с които ти награди и зареди с твоето изпълнение и Боговдъхновени думи всички,които бяхме в залата–духовният езотеричен феноменен елит на Българите,както и присъстващите там невидими,но напълно осезаеми Светии,водени лично от Доаените,Продуцентите,Режисьорите и Ръководителите на това мероприятие–Исус и Мария Магдалена,по Тяхна заръка нашият екип ти съставяме твоят кратък Орфически Исусово–Мариин Кабала–хороскоп :

ВАСИЛ=Бог Иса Ел (Змей)
генетичен потомък на Бог Исус Змея от Неговата новоепохална династична генерация на жреческия род Дуло

ВАСИЛ=Слав
един от 12–те синонима на Змей,Ламя–животинският хералдически символ на Исус и Богинята Майка и на Техния династичен род Дуло 

ВАСКО=Кан(Жрец) на Бог Иса–
Български феноменен певчески жречески потомък, 
чиято свещена генетична родова линия е от Васил Левски
 

 
екип на bezistena със синергитичното участие на Исус и Мария


ИСД



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
06.10.2015 15:40
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7727128
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44372
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!