Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2015 04:54 - Как един рекламен агент на Bake Rolls и двама Вуду–шамани разказаха играта на организатора на "бежанската"инвазия в Европа
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5235 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 21.01.2016 23:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Инвазията на "бежанците" е дело на тоталитарният диктатор и господар на цяла Европа и на целия свят–чудовищният генетичен продукт Франкещайн,с агентурен индекс византиец,който е потомък на български изродени династи от Дуло и на юдо=данаи. 
Но да караме подред.



7DAYS Bake Rolls "Royals"                       спрете видеото след първата реклама

Не можем да открием видеото с Българския превод на тази реклама,която се върти по нашите кабеларки,затова за които не знаят английски,въпреки че и без това всичко се разбира,с няколко думи:

Кралят организира търг с наддаване кой дава повече за щерката му. 
Наконтеният пич дава за мацката цял товар откраднато злато от Африка,замъкнати от там патки,прасета,роби негри и една арабска камила,и тъкмо принцесата,премряла вече от щастие за падналия ѝ се джакпот,да се хвърли на врата на богаташа,обрал африканците,и изведнъж "хрус,хрус",един бедняга измъкна едни мухлясали филии и като забаламоса и омагьоса краля,му отмъкна щерката,която извън кадър припадна...

Това е в общи линии съдържанието на рекламата,с няколко думи и в прав текст.
Обаче така е само на пръв поглед и за непосветените и невежите.
Въобще не се съмнявайте и за миг,че режисьорите Отгоре ще пропуснат да използват и най–малката възможност да ни се обозначат в който и да е видео–информационен носител,и да го използват покрай официалните реклами да се саморекламират и те и да ни изпратят кодираните с помощта на

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни,

параметри и координати на Българските Богове! 

Значи въобще не се съмнявайте,че постъпват така,а по–добре е да се съмнявате и да вземете сами да проверите с нашия изпитан и доказан инструментариум и методика и вече натрупани познания,някои от безбройните техни послания,имплантирани навсякъде около нас!
Едно малко уточнение:казваме "Режисьорите Отгоре" според традиционната представа,че невидимият Божи свят,или светът на извънземните,както други си ги представят,е някъде горе,в небесата безадресно,а в действителност Божият свят е навсякъде около нас,между нас и съвместим с нашия свят,просто измерение в измерение с временна едностранна видимост и пропускливост.
 
Преди да разсекретиме поредната илюминатска поща,адресирана за вас чрез нас,ще разшифровме някои от дошлите възлови думи и изрази до сега. 

ПОВЕЧЕ ОТ=Богиня Диана и Бог Ешуа 

НЯМА ПОВЕЧЕ от=НЯМА ПОВЕТШЕ от=от Бог Ешуа и Богиня Мат

ЧЕ И БЕЗ ТОВА=
Бог Езуш и Богиня Диана
 
САМО НА ПРЪВ ПОГЛЕД са като=са като Богиня Мад и Бог Иса  Българина–

манипулираният пантеон на псевдо–Исусовата полицейска духовна религиозна доктрина Християнство,имаща дълговековната единствена и висша цел №1 да затрие свещеното Исусово–Мариино потомство и Българският им народ,и която цел сега се реализира чрез перфидният чудовищен юдео–византийски–български план на инквизицията за инвазия в Европа с пълчищата зомбирани ислямски нашественици, между които са инфилтрирани радикалните главорези,готвещи се да станат техните водачи за превземането и унищожението на европейците–все обезпаметени тракийски племена,сред които се развива засаденият сред тях Български феноменен Божествен духовен и интелектуален елит. 
 
ОБОЗНАЧЕНИ от=ОБОЗНАТШЕНИ от=от Богиня Диана и Изуш 

ОБОЗНАЧЕНИ от=ОБОЗНАТШЕНИ от=от БЕЗИШТЕНА=от БЕЗИСТЕНА 

ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=на Иса и Диана Матара Мария

С ИЗПИТАН ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=ИНСТРУМЕНТАРИУМ на Богиня Диана и Исуз


С ИЗПИТАН ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=
ИНСТРУМЕНТАРИУМ на ПЕЗИСТЕНА= ИНСТРУМЕНТАРИУМ на
БЕЗИСТЕНА= 
 

 

Нека сега да разкажем основните моменти на рекламния клип и в комиксов стил да ги разкекретим,за да разберем поредното послание на нашите Богове и на святите ни  Предци–действащите транспространствени светци!

image

Кралят Джордж организира чрез двете най–големи аукционни къщи Сотбис и Кристис търг с наддаване в огромната си колониална империя,поробила Африка,Азия, Америка и  и половината свят със стотици милиони погубени животи,и векове смучеща жизнените сокове на народите,кой дава повече за разглезената му щерка.   
 
Въпреки примамливата кралска оферта и широката и мощна медийна разгласа по цялото кралство и по целия свят,необяснимо защо,на наддаването на търга се яви само един кандидат!
На кадъра горе виждате безкрайните кервани с крадени богатства от цял свят и основно от Африка и Азия,които вкарва кандидат–женихът в кралския дворец, съответно в Англия и Европа,и с които тарикатът иска да вземе и ще вземе акъла на принцесата (в скоби поясняваме–"глупавата",малко по–късно ще добавим и "която е символ на Европа") !

Сега ще разберем,защо до търга е допуснат само един кандидат,като разсекретим генезиса на двата най–големи аукциона в света:  

През 1744 г. в Лондон книжарят Самуел Бейкър основава аукционната къща Сотбис (Sotheby"s) 
 
Аукционната къща Кристис е основана на 5 декември 1766 г. в Лондон от английския антиквар Джеймс Кристи.Понастоящем ("Кристис" е частна компания, собственост на френския милиардер Франсоа Пино.

Сотбис съвместно с Кристис заема около 90% от световния пазар на аукционни продажби на антквариат и предмети на изкуството.

В началото на 2000 г. ФБР на САЩ започва да разследва дейността на двете аукционните къщи за монополни договорки.
През декември Алфред Таубман е признат за виновен в престъпен сговор и е осъден на 1 година и 1 ден затвор. Диана Брукс, изпълнителен директор на "Сотбис" получава 3 месеца затвор и глоба от $350 000. 
 
Отворените и разсекретени досиета ни разкриват юдо–византийският произход на двата аукциона :

САМУЕЛ БЕЙКЪР=
Иса Ламя Барк

АЛФРЕД ТАУБМАН=
Вер(Змей) от Дуло на Богиня Мат=Еврей от Дуло на Богиня Мат

ДИАНА БРУКС=ДИАНА БРУК С=
Диана Бурк и Иса=Диана и Иса Бурк=Бурк и Юдей на Иса

всички изродени юдо–български ластуни,като последната мерзавка се е накичила най–безсрамно с първоразредните имена на Боговете ни–Диана и Исус,и с Българския етносен титул в прав текст 

Вижте сега и сакралните Български имена на Боговете ни,с които са именували фирмите си:

СОТБИС=Богиня Диана и Исус
СОТБИС=БЕСИСТ+ЕН(кодировъчният назал"Н")=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

КРИСТИС=
КРИСТОС=Кристос=Христос=Исус Трака–Исус от Тракия!!!


Ето защо до търга е допуснат само един кандидат–защото като разсекретихме генезиса на двата най–големи аукциона в света,се разбра,че те са собственост на юдо–византийците,а кандидат–женихът за разглезената и глупава патка и щерка на краля принцесата Европа,е не само точно олицетворението и символът на тия мерзавци юдо=данайо–византийци,ами е точно от тази порода,която сега управлява и Англия,и България,и Европа,и целият свят! 

СЪЩОТО КАЗВАТ РАЗСЕКРЕТЕНИТЕ АРХИВИ НА ЦЕЛИЯ ЕС,НА ГЛАВИТЕ НА ЕС,И НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ :


Всички те до един са от най–злокобният и некачествен генетичен продукт на Боговете ни–на византийците от изродената българска династия Дуло и на юдо=данаите 
 
Обстойна информация за тях веднага можете да получите от нашите постове,като изпишите в търсачката на Гугъл
"безистена и византийци",
"безистена и Византия", 
езистена и юдо–данаи",
"безистена и гърци/я"

image

Ето го канидат–женихът и кандидат–тоталитарният господар на цяла Европа и на целия свят–чудовищният инженерно–генетичен продукт Франкещайн,с херметичният производствен индекс византиец,който е потомък на български изродени династи от Дуло,генно имплантирани върху на юдо=данаите,които са некачестената част на племето евреи.
Другата читава част на етноса евреи са израелтяните,покръстени преди 3000 години от Българския жрец Мойсей в езическото познание и вяра на Българските Богове,за които събития сме ви запознавали в нашите документи (безистена и Мойсей,безистена и евреите,безистена и израелтяните,безистена и юдеите),поради което от тогава насам те са обект на постоянно гонение и геноцид от изродените им съ–племенници юдо=данаи,които след Втората световна война ги натъпкаха в концлагера Израел и насъскват постоянно върху тях безпросветни невежи зомбирани техни сродни арабски племена  
 
ФРАНКЕНЩАЙН=ФРАНКЕНШТАЙН=Барки и Юдеи от Ешуа
изродени български династи от Исусовото родословие Дуло,имплантирани върху юдейско=данайския етнос

Цялото заглавие на пророческият роман на Мери Шел–"Франкенщайн или съвременният Прометей",съдържа пълната информация за този чудовищен генно–инженерен проектен продукт:

ФРАНКЕНЩАЙН ИЛИ СЪВРЕМЕННИЯТ ПРОМЕТЕЙ=
Франки и Юдеи от Дуло на Бог Исуш и Богиня Матара Мария=
Барки и Юдеи от Дуло на Бог Исус и Богиня Матара Мария=
българи и юдеи от Дуло на Бог Исус и Богиня Матара Мария

българи с малко "б" от изродените кланове на династията Дуло,присадени върху юдейксо=данайския етнос  
 
Юдо–византийският произход и статут на кандидат зетят или на купувачът на будалата и капризна Европа,е указан и директно с купа златен товар,към който първо сочи изтънченият наконтен мерзавец,и което злато е основният му инструментариум за купуване на човешките души и развращаването им и завладяването на всички страни и целия свят от 518 година насам,както сме ви запознали в предният ни постинг и всички други наши документи!

Скритата генеалогия на християнството–антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави

bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045 
 
ЗЕТ на=на Иза и Диана
съпругът на първото дете на Исус и Мария Магдалена от новоепохалната им генерация Дуло–дъщеря им Синтия,с която ви запознахме в предния ни пост. 

ИЗТЪНЧЕН=Изуш и Диана

НАКОНТЕН МЕРЗАВЕЦ=Кан(Жрец) от Богиня Матара и Изуц

изроден жречески потомък от Дуло 
 
ЗЛАТЕН ТОВАР=Братя от Дуло на Иза
потомци на Исус и Мария Магдалена от династията Дуло,кръвни братя,с купени и извратени от златото души 
 
Аристократичното жабо към униформата му издава принадлежността му към Българския Божи династичен род Дуло,подкатегория "изродени и извратени" 

ЖАБО=Ежуа Бог

УНИФОРМА С ЖАБО=
Богиня Мария и Бог Исуж


image
а 
image
 
Посланието,написано с предназначените за заколение патки и черно–бели прасета,е превантивно послание,съобщаващо ни за заколението,което са замислили юдо–византийците на европейските християнски тракийски племена,които съставят всички европейски народи:

ПАТКИ И ЧЕРНО БЕЛИ ПРАСЕТА=Траки на Богиня Диана и Бог Исуш Бълкарина

жертвените тракийски народи,съставящи християнска Европа,които са жертвени пионки в ръцете на изродените им управници в юдовият им чудовищен план за изтребление на Българския Исусово–Мариин духовен и бунтовен елит,имплантиран сред тях,който се изтребва най–масово и безнаказано по време на глобални войни, каквито бяха организираните от обединените заговорници срещу Българите Първа и Втора световни войни специално заради Българите,каквато е и сегашната Трета световна война,организирана и започнала от 11.9.2001 г с взривените от тайните служби на САЩ и марионетните им съдружници кули–близнаци в Ню Йорк и предизвиканите войни в арабския и африканския свят,за да могат да насочат сега ислямските тълпи към Европа и крайна цел България.

ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА срещу=срещу Братята от Бог Иса и Богиня Диана

Българите,които са Божиите деца от глава 1 на книга Битие от Библията–вижте долу нашите два просвещенчески поста за човешкия генезис:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част 1.
bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965

И тогава в разгара на тази трета световна война ще се отворят пространствата и световете и ще се явят Боговете ни и ще настъпи Съдният Ден!

image

А това са роби,затворени в клетка–сценка,указваща ни в код за жертвената трагична съдба на праведните Братя от Българските Богове,които са основният предмет на заговора и юдовия план на организиралите и запалилите Третата световна война! 
 
РОБИ ЗАТВОРЕНИ В КЛЕТКА=
Кан(Жреци) Братя от Богиня Диана и Иза Бълкарина


РОБИ ЗАТВОРЕНИ В КЛЕТКА=
Бълкари от Кан(Жреци) и Братя от Богиня Диана и Иза
Българският етнос,който се състой от генетични жречески потомци на Българските Богове,омешени с некачествен родопредателски материал

image
 
Двама чернокожи роби от Африка със специална мисия в клипа–послание

image

Нека сега разсекретим посланието,което ни низпращат режисьорите на клипа с този кадър на двугърба камила с обици.Който не знае камилски или камиларски език,да слуша нас,защото от нашата жреческа колегия и от нашия свещен Ямболски регион са камиларите от жреческото поселище на Сакар–Тополовград,прочут с необяснимо откъде появилите се камили и камилари по тия места.
За по–любопитните ще дадем насока да потърсят отговор какво дирят тия камили в България и Ямболско,от книгите на ямболията (Елхово) и голям Българин Кръстю Мутафчиев "Homo Sapiens,за произхода на Hommo Sapiens, Историческа справка 1",както и от поста ни

Поклон пред големия Българин,родолюбец и жертвеник КРЪСТЮ МУТАФЧИЕВ-посветеният най-близък сътрудник и довереник на ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА
bezistena.blog.bg/history/2015/09/21/.1147757
 
където Света Ванга и други секретни документи разкриват,че преди повече от 2800 години от Българското царство Египет на Българските Жреци–Фараони,или самонаричано от Българите Мурса,е тръгнал в обратна на цивилизационната посока, огромен Дионисиусов отряд със жреци и военна охрана по море и с камили по сушата,с тайната мисия да донесат в България Кивота–каменен ковчег–саркофаг,направен от специална материя,от вътрешната страна на който е била издълбана цялата човешка история и феноменни жречески висши познания и Божествени технологии за хиляди години назад и хиляди години занапред,и да го скрият в Странджа. 

За посветените в тайната на Кивота от нашите документи даваме кратка справка от постинга ни:

По двете следи на Българските жреци от Тракия: Богомили–Катари–Мускетари чрез свръхсекретният музикален жречески трезор и Кивота
bezistena.blog.bg/history/2015/04/23/po-dvete-sledi-na-bylgarskite-jreci-ot-trakiia-bogomili-kata.1356254 


image 

Всички предметно–атрибутни описания и символики за висшата духовно–материална сакралия на човешката цивилизация–КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА,КИВОТ...,описващи и обесняващи го като свещен сандък на еврейското племе,саркофак,пазен от два херувима с крила и с разни свещени предмети,като скрижалите на завета,стомна с манна небесна, вълшебен цъфнал жезъл като уред и апаратура от извънземен произход,с които предмети и прибори като мощно оръжие можел да се управлява света и притежателят им става властелин на Света и на всички хора,са жречески херметични зашифровки и послания,написани с езика на свещения шифър от Българските жреци–фараони,създали и управляващи феноменната Българска култура и цивилизация в Егепет,Мурса,и се отнасят не за предмети,а за тяхното свещено жреческо родословие, за златната Божествена династична верига от Дуло,в която е Първосвещеното Божие родословие с генеалогията на бъдещият Спасител на човчеството,разклонения от което са и първожреците=фараони на това царство. 

КИВОТ=Бокиня Диана=Кан(Жрец) на Богиня Диана
Първожрецът на Богиня Диана,неин проектен потомък за Духовен водач и лидер на дадено племе 

КИВОТОС
(гръцки)=Кан(Жрец) на Богиня Диана и Иса

КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=Ген на Бок Изуш и Богиня Диана
КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=Кан(Жрец) на Бог Изуш и Богиня Диана 



МУРСА=МУР СА=Мария и Иса 

В случая с Бастет Българският жречески отряд от Мурса (Египет) довежда в метрополията България поредният титуляр от тази генеалогична първосвещена верига,чиито параметри са кодирани в  титулите ПРИНЦЕСА БАСТЕТ ОТ МУРСА

ПРИНЦЕСА БАСТЕТ ОТ МУРСА=
Срец,Дете на Бог Исус и Богиня Матара=Жрец,дете на Бог Исус и Богиня Матара

Името Бастет означава:

БАСТЕТ=Дете на Бог Иса,
и това дете не е момиче,а е момче,като титулът "принцеса" е въведен в херметичната комбинация като компонент за изграждането на цялата мега–анаграма,носеща данните за Първосвещения Божи потомък,продължител на Първосвещения Божи род Дуло.

В своята информационна сводка за отряда със съркофага и камилите от Египет,която е задължително закодирана със Свещеният шифър,Пророчицата и Посветена Ванга в прав текст ни съобщава за донасянето от Сакар в Египет на саркофага в Сакар и Странджа–България,а в код ни съобщава за посветените какво представляват "издълбаните от вътрешна страна думи" в саркофага от специална материя:

САРКОФАК ОТ СПЕЦИАЛНА МАТЕРИЯ=
Кан(Жрец) Цар от Дуло на Бог Исус и Бокиня Матара 

ИЗДЪЛБАНИ ОТ ВЪТРЕШНА СТРАНА ДУМИ=
Брат от Дуло,Син от Езуш и Богиня Матара Диана

Брат от Бялото Братство на Дуло,син(потомък) на Исус и Богинята Майка Диана,в който са вложени всички Божии и човешки познания и феноменни дарби–от вътрешната му страна,вътре в него,в мозъчната памет на биокомпютъра му,в кръвта и в неговите гени,носители на Свещената информация

В този момент–15:22 часа на 21 септември,Отгоре по радио Star FM спуснаха култовата песен на Елтон Джон от култовия емблематичен пророчески филм за Посветени–The Lion King –"Can you feel the love tonight",в чиито сюжети и директни символики само слепецът не би видял,че това е прорицанието за идването на Божият Син,Спасителят,но и слепецът би разбрал това,защото ако не е глух,ще чуе!
Защото ако е глух и сляп,ще усети с усета и вътрешните сетива,дадени му за това от Българските Богове!   

УСЕТ=Иса и Диана
СЕТИВА=Иса и Богиня Диана
СПУСНАХА=
Бох Исус

 

The Lion King -Can you feel the love tonight Elton John 
The Lion King - Circle Of Life  


Можеш ли да почувстваш Любовта    Can you feel the love tonight
 
image

Опустошените Божии светилища,лишени от техните оператори–феноменните Жреци, Българите от Всемирното Бяло Братство,без които светът е потънал в робство,мрак, омраза и братоубийствени войни и разруха,и върви към погибел

Има един спокоен момент в края на деня,
когато жегата бива прогонена от света.
Един обаятелен миг, в който осъзнавам,
че този изморен войн се нуждае от теб.

image

За всеки идва един момент, стига да го осъзнае,
когато съдбата ни се променя.
Когато сърцето на този клет скитник, бие в ритъм с твоето
и светът се изпълва с хармония.

 
image
 
Слънцето,което е висшият макрокосмически езически символ на Българите за Бог Исус,изгря отново,природата възкръсна за тов живот,и всички живи същества тръгнаха пак към централното скално светилище на Българските Жреци.

image
+
image

Можеш ли да почувстваш Любовта в тази нощ,
тя е тук с нас.
Този наивен скитник е щастлив
да е с теб сега.

image

Можеш ли да почувстваш как в тази нощ,
Любовта прогонва всички съмнения.
Тя е причината, крале и скитници
да вярват в най-хубавото. 
 

Любов!
Бог е Любов!
Бог Исус е Любов!
Богинята Майка е Любов!
Бог Исус и Богинята Майка са Любов!
Тяхното Дете от Любовта им е Любов!
Спасителят,който е Дете от тяхната Любов,е Любов!

image

Тяхното Дете от Любовта им е Любов!
Спасителят,който е Дете от тяхната Любов,е Любов!
 
image
+
image

 Спасителят на човеците и света,който е скритият Главен герой на филма! 
   
image
image

И тогава всички човеци и живи същества,целият свят се поклониха на Божият Син!
 
А той отключи и пусна в работа на ръчен режим отново световната мегалитна светилищна мрежа и система на Българите–Рогът на изобилието,за реализиране на Дарбите на Святият Дух и материализиране на безкрайната му енергия в чудеса и материални и духовни блага за хората,живеещи по законите на Всемирната Любов,Братство и Мир!     

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Българина



Връщаме се отново на търга за покупко–продажба на кралската щерка,за да разберем какво ни казва двугърбата камила с обица на ухото от отдалечилата се снимка.

ДВУГЪРБА КАМИЛА С ОБИЦА=Българи на Богиня Майка Диана и Бог Исус 

И следва въпросът каква е връзката на двугърбата камила с Българите,които са народът на Българските Богове Исус и Мария Магдалена–резонен и на място въпрос, ето и отговорът,след като преведем поредният израз:

ВЪПРОС НА МЯСТО за=за Богиня Матара и Бог Исус

Върнете се към снимката или към кадрите от видео–клипа на рекламата с камилата.
Вижте какво се вижда зад шинела на солджера–оператор на двугърбата камила.
Вижда се дулото на един бронзов топ,насочен право към камилата.
Никъде другаде от кадрите на военния обоз с окрадените богатства от цял свят не се вижда топ,в този кадър се появява топ и вижте къде е насочено хищното му гърло, сеещо смърт–право в двугърбата камила с обицата,която режисьорите вложиха в клипа за да маркират и символизира в шифър с нея потърпевшите Българи,които са основната цел и предмет на заговора и юдовия план на организиралите и запалилите Третата световна война,чрез инвазията и нашествието на организираните от заговорниците срещу Българите пълчища мюсюлмани в Европа.

ИНВАЗИЯ срещу=срещу Бог Иза

НАШЕСТВИЕ
срещу=срещу Богиня Диана и Исуш

НАШЕСТВИЕ срещу=срещу ВЕШИСТЕНА=срещу БЕЗИСТЕНА
Първосвещеният Божи храм–светилище и Командно–диспечерски пункт на Божието Българско жреческо и светейшо войнство в Ямбол,стратегически обект за завладяване №1 на всички тайни служби,разузнавания и ген–щабове на всички армии на всички племена по света,легализирано за непосветените като "Храмът на Соломон", което в превод значи Храмът на Иса Ламя :

ХРАМЪТ на СОЛОМОН=ХРАМЪТ на Иса Ламя
Храмът на Исус със змейския хералдически животински титул и символ на рода Дуло.
 
ХРАМЪТ на СОЛОМОН=на Хан (Кан,Жреци) от Дуло на Иса и Ма (Майка) Мария    
 
СЕЕ СМЪРТ срещу народа на=срещу народа на Исус и Матара     

image 
Всички тия богатства и още много обеща кандидат–женихът без абсолютно никаква конкуренция,и затова таз не бяла птица,ами направо патка–

image

–Пардон:...и затова много красивата,ама извънредно глупава принцеса–Европа,се разтопи в розови мечти,и премряла вече от щастие за падналия ѝ се джакпот,се видя,както пее Бате ни Гошо Минчев в култовата си песен–наръчник за свалячи Сам на бара
"с контето с жабо и с още един черен здрав бежанец–емигрант и тъпкач и на двамата,от Ангола,в леглото му гола" ! 

image
 
И тогава се чу изведнъж хрус,хрус,и сред пищисаните аристократки се появи един бедняга,който ръфаше едни мухлясали сухи филии. 
Хрус,хрус–страхотен вкус!–допълни веднага в синхрон и хармония с темата една паралелно вървяща реклама,за да подсили ефекта от появяването на сцената на неочакваният къндидат–жених 

image
 
Всички с изненада и неприязън установиха,че този дрипльо и навлек се писал и той в търга–наддаване за ръката на принцеса Европа,като беднягата кандидат–жених се опитва с фишек сухи мухлясъли филии със смешното име Бейкролс,да надцака богаташа,който владее половината свят,и да спечели благоразположението на краля и грабне сърцето и ръката на бялата птица–нещастник,който им омирисва атмосферата на напудрените въшлясалите перуки с чист селски въздух с мирис на сено и цветя и само бави големия бал и банкет на годежа!
Дето викаме ние,че се мъчи с трици маймуни да лови–обаче тази дефиниция за нашия човек бе само на прима виста,защото вижте каква жреческа вилка,както казват артилеристите,се получи между Българското младо жрече–куражлия и африканските роби–негови събратя и колеги от жреческата Вуду–колегия!

МИРИС НА СЕНО=Исус и Мария
МИРИС НА ЦВЕТЯ=Исус и Богиня Диана Мария

С ТРИЦИ МАЙМУНИ ДА ЛОВИ=ДА ЛОВИ
Исус и Мат Мария–кой иска да опита!

ПРИМА ВИСТА=Богиня Диана Мария и Бог Иса
от пръв поглед,но за винаги

image

Почна да обяснява нашето момче в прав текст за непосветените и изчанчени царедворци и в кодиран текст за посветените и разбирачите,от които сме ние и вие,какво представлява този Бейкролс от марката 7DAYS:

7DAYS е международна марка,която в момента се предлага на пазара в 65 държави. 
Тя включва редица продукти на основата на брашно: сладки (главно индивидуално опаковани и мини кроасани, различни тестени изделия и сладкиши) и солени (Bake Rolls & Pita Bakes)  
 
Понеже царедворците бяха кухи лейки и докато момчето се пънеше и обясняваше на краля,те блееха,бъркаха си в носовете и се чешеха изтънчено и с финес с изкуствен пръст–показалец по въшлясялите напудрени перуки,и затова разсекретяваме за вас,какво каза в крив кодират текст нашият рекламен агент за продуктите на тази фирма,нафрашкани като фугасни бомби и картеч само със засекретена информация за Българските Богове!
 
Нека обезредим първо опасното джепане! 

ОПАСНО ДЖЕПАНЕ=Бог Исуж и Богиня Диана

ФУГАСНИ БОМБИ срущу=БОМБИ срещу Бог Иса 

КАРТЕЧ=КАРТЕТШ=
Диана и Ешуа Трака 
 
И ето сега какво ни предлага реномираната международна марка под вещото управление на титулярите и патроните и на фирмата,и на нейните продукти: 
 
МЕЖДУНАРОДНА МАРКА на=на Кан(Жреци) на Ежуа и Диана Мадара Мария

7DAYS=СЕВЪНДЕЙС=Богиня Диана и Исус

Научихме това,в което въбще никога не се съмнявайте–че ще откриете винаги и навсякъде Българските Богове!
И отново и отново за n–ти път поредната уникална словесна комбинация,която ни води отново в Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол!
 
7DAYS=СЕВЪНДЕЙС=ВЕСИСДЕН=БЕСИСДЕН=БЕЗИСТЕН 
 
Нали помните какво ви казахме,защо е това нашествие в Европа и към България,като разсекретихме сакралната етемология на случващото се в Европа нашествие:

НАШЕСТВИЕ срещу=срещу ВЕШИСТЕНА=срещу БЕЗИСТЕНА,
и както ви просвещаваме постоянно и във всички наши постове,че Безистенът е  
Първосвещеният Божи храм–светилище и Командно–диспечерски пункт на Божието Българско жреческо и светейшо войнство в Ямбол,стратегически обект за завладяване №1 на всички тайни служби,разузнавания и ген–щабове на всички армии на всички племена по света,легализирано за непосветените като "Храмът на Соломон", което в превод значи Храмът на Иса Ламя ... 
 
Нашето момче–жрече извади още една кръгла суха филийка,схруска я за рекламна демонстрация и след като обясни,какво значи,че има страхотен вкус,освен страхотния вкус–

СТРАХОТЕН ВКУС=Бокиня Диана и Исус Трах=Бокиня Диана и Христос,
каза най–подире какво означава и името на тези филийки,с които има куража да излиза срещу половината,че и цялото богатство на света,че и срещу топовете и всякакви други оръжия и джепанета!


BAKE ROLS=ES BOLKAR=Иса Болкар–Исус Бълкарина 
 
Стана ли ви ясно,този път питаме ние на висок глас да чуят слепите,а за глухите ще го напишем с големи букви,за да не каже после някой,правещ се на глух,че не е видял! 
 
BAKE ROLS=ES BOLKAR=Иса Болкар–Исус Бълкарина
   
Ето това рекламира нашето момче и тръгна на напръв поглед безумна конкуренция с богатствата и оръжията на половината,че и нацелия свят и срещу досегашните самозазначили се за господари на света изродени дуловци!

Когато свърши да обяснява и запита аудиторията разбрахте ли,отговорът бе "Цъ!"  
Тогава дойде по сценарий и сценката с ролята на ей–тези двама африканци,и за които казахме по–горе,че те не са от категорията на псевдо–бежанците,дето сега заговорниците срещу Българите–византийското котило на Дуло от българи и юдо=данаи от което са всички до един управници на народите в Европа и по света,както и на тия от ИДИЛ,в единен чудовищен план вкарват в Европа за унищожение на християнската цивилизация,а са двама чернокожи роби от Африка със специална мисия в клипа–послание. 
 
image 

                                                            PIZZA !!!
 
Когато кандидат–женихът и официален рекламен агент на BAKE ROLS,под чиято маска се криеше отявлен Български Исусово–Мариин жрец,направи разясненията за посветените,двамата чернокожи африканци,които не бяха като сегашните амуджи–нашественици,безпросветници и зомбирано първично стадо,подкарано от идилските си водачи на разбойничество из Европа,а бяха двама вуду–жреци и шамани,запитаха в хор и в изненада:  

–PIZZA ?!?



Двамата африканци бяха вуду–жреци,което означава Български феноменен жречески генен имплант от Дуло сред африканските племена,посветени в тайните и феноменните практики на истинското Исусово–Мариино Българско езическо учение на Любовта и на Дарбите и чудесата на Святият Дух,които от поробването на Африка от псевдо–Исусовите отряди на инквизицията досега,са най–преследваните жертвени Български праведници на континента,инкриминирани, омаскарени и сатанизирани от християнската псевдо–Исусова католическа и протестантска църкви като най–сатанински изчадия и подложени на перманентен геноцид и преследване!

Нека сега застанем в почит и смирение пред Българската Исусово–Мариина езическа вяра на тия хора от Африка и от Карибите,които са съхранили през вековете на перманентен геноцид и най–екстремални гонения и условия в кодирана форма чистото и първично Българско езическо учение и познание на Българските Богове и феноменните практики, импрантирани генно и неизтриваемо сред тях,за да оцелеят като бивши тракийски племена,разселени по тия места за облагородяване на света и за съхранение на сакралната Българска езическа информация,която сега да предадат на нас! 
Вижте Българското свещено Исусово–Мариино учение,съхранено във Вуду–вярата!

Vodon, Vodoun, Vodou, Voudou, Voodoo=Богиня Диана

***Вярва се в един Бог–Bondy.

BONDY=Богиня Диана  

***Вярва се в задгробния живот,както при Древните Българи и подкатегория Траки. 

ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ при=ЖИВОТ при Диана и Иза Борг 

***Невидимия свят на ЛОА и духовете на починали предци са постоянно присъстващи.
Винаги се призовават ЛОА и мъртвите.

ЛОА=Ел–Змей,
където Ел е най–древното регистрирано име на Бога–Творец,което имало змейска характеристика
 
***Свещенността на човешкия живот се охранява от табу 

ТАБУ=Диана Богиня=Богиня Диана

***Традицията се предава чрез истории,стихове,песни,пословици,гатанки и изкуство–абсолютно както е нашата херметизирана преследвана родова история,имплантирана в Древния Български календар и Народния празничен езически календар и Българският фолклор и традиции,и на които конспиративни хватки са ги научили техните генетични бащи и култиватори–Българите от Дионисиусовите цивилизаторски отряди,чийто Първожрец и Император е Павел–първородният син на Исус и Мария Магдалена,който е и всички римски(Български) императори от Тит Флавий Веспасиан до Диоклециан включително,който е и цар Авитохол(33–333 г.сл.Хр.)

***Жреците се казват хунган бокор и мамбо.

ХУНГАН БОКОР МАМБО=Хан(Жрец) на Богиня Мама Борк(Българка)

***Жреческите дървени барабани са наречени танбу кон,големият барабан се нарича танбу маман

ТАНБУ КОН=Кан(Жрец) на Богиня Диана
името на жреца,чиито ритуален инструмент е барабанът

ТАНБУ МАМАН=
Богиня Диана МаМа=Богиня Диана Мария Магдалена

***Ще приключим разсекретяването на Българското езическо истинско Исусово–Мариино учение с няколко от основните имена на смъртта и духовете на починалите предци:
Барон Самеди,Барон Ла Кроа,Барон Симитие,Маман Бригит. 
 
БАРОН САМЕДИ=Иса и Богиня Мадара 

БАРОН ЛА КРОА=Българи от Рая=България е Рая

БАРОН СИМИТИЕ=Иса и Богиня Матара

МАМАН БРИГИТ=Мама Диана Барг=Богиня Мат Мария 
 

 
Имате ли някакви въпроси,християни,дето изкарвате Вуду най–страшна и кървава...! 
 
 
Затова при обясненията на нашият човек само те зацепиха за какво става въпрос, затова зададоха в един глас въпроса за Бог Исус ли става въпрос,кодиран в най–традиционното и любимо Българско–италианско ястие ПИЦЦА!
 
PIZZA=ПИЦЦА=Бог Ицуц=Бог Исус !?!
  
image


–Да,за PIZZA,за
Бог Исус става въпрос!


Нашият човек веднага отговори,че да,за Бог Исус става дума,но точно за Българският Бог Исус,истинският!

  image
 
Тогава като чуха,че става въпрос за Бог Исус,когото въобще не познаваха дори и в официалният му фалшив образ,всички тия нещастни български династични отрепки–царедворци,нададоха лицемерния религиозен възглас ах!,въх!,ох!,имаше и от рода на о,йес! 

image
 
Тогава крал Джордж n,на когото единствен родовата памет,че е генетичен потомък на същият Български Бог Исус,проработи,и си спомни какво му беше казвал дядо му крал Джордж n–2 ,когато го дундуркаше и му сменяше пълните памперси,какво означава името му и откъде са дошли от Тракия с дисагите дядовците им,като направи бързо сметката си,че половината богатства,че и всичките богатства на Земята не чинят и една нищожна частичка от богатството на простичкия бейкролс от фирмата 7DAYS, викна силно,за да го чуят всички,че дава дъщеря си на беднягата! 
 
ДЖОРДЖ=Друид на Ежуж–Друиди,Жреци на Исус
 
ПАМПЕРСИ=Богиня Мария и Бог Иса
най–добрата и ефикасна защита срещу тотално посиране на потомците им във всяка възраст! 

ЧИНИ(струва)=ТШИНИ=Диана и Ешуа–атестационна оценка от Българските Богове

image
 
При което принцесата в кадър зяпна от изненада,а извън кадър припадна...
 
На нашето момче хич му и през оная работа за глезлата,той и без това бе чувал доста лоши и извратени работи за нея от рода на официално регламентирани еднополови връзки,и затова без да му пука си довърши работата и рекламата на Българския Бог,за която беше и дошъл на този търг! 
 
image 

BAKE ROLS SALT=Дуло от Исус Болкар 

BAKE ROLS CHEESE=Син на Исуш Болкар–потомък на Исус Българина 
 
BAKE ROLS SPINACH=Син на Исус Болкар=Болкар,Син на Исус 
 
BAKE ROLS PIZZA=Син на Исус Болкар=Българин,Син на Исус 

RICH TASTE=Чар Тати Иса–Цар Отец Исус=Друид на Исуш

image

–Аз сега ще ви еба майката и разсипя фамилията на Българите и на тракийците, гледайте как ще вкарам отново в Европа африкански и арабски диви орди и пълчища, както през 14 век предците ми византийци направиха,като вкараха дивите османски орди на Балканите за поробването на Българите!–просъска с рептилския си език и интелект изроденият рептил от Дуло,хем да можем да разсекретим поредният уникален документ от Българския традиционен благославящ арсенал,натъпкан догоре с неподлежащи на цензура кодировки–пцувни,съставени само от прекрасни жречески комбинации с херметизирани Божии титули и имена,хем да ви разкрием чудовищните планове на тия изчадия адови,които подпалиха света и хвърлят хора от различните антагонистични религии да се избиват,за да могат в мътни води риба да ловят–т.е. във военно–времеви действия и условия да се разправят с Българския духовен и бунтарски елит,разпръснат между хората

ЩЕ ВИ ЕБА МАЙКАТА=Бог Ешуа и Богиня Майка Диана
за нашите Пресвяти Деди няма срамни и мръсни думи в никакви категории и сфери на човешкия живот!Става въпрос на живот и смърт за оцеляването на Българското Божие племе през вековете,и затова капсулирани в непромокаемата капсула на Свещения шифър,сакралните Български родови езикови документи са вкарани във всички възможни места,без никакви задръжки и комплекси,съображения и лицемерни пуритански Ах! и Въх!
Ние пък ги вадим от тия места капсулите и пречистваме и преосветяваме отново безкрайното ни словесно съкровище и богатство!

СРАМНИ ДУМИ с информация за=
ДУМИ
с информация за Иса и Мария=с информация за Иса и Мад Мария

МРЪСНИ ДУМИ
с информация за=с информация за Иса и Мад Мария

–За какво мислите ги ползвам тези пари и богатства–да купувам души и власти по целия свят!
Вас проклети Български тракийски европейчета,като не успях да ви купя на търга от будалата ви крал,отдавна съм купил управниците ви до един в клопката Европейски съюз,която подготвихме специално за Българският ви бунтарски елит!
Вижте,че в целия ЕС всички глави и лидери на страните са от нашето рептилско котило и сме се сдушили отдавна яката и този път за вас отърване няма!
 
Нашият Ердоган стои на входа и селектира и пуска колкото и каквото трябва от това, което му пращат по договорка братовчедите ни от ИДИЛ,българо–юдейката Надежда Нейнски е посланик в Истанбул и гледа заедно с вашия външен министър българо–юдеин Даниел Митов и българо–юдейката Миглена Кунева как върви акцията по инвазията на "бежанците".
Всички европейски глави са от нашето българо–данайско=юдейско котило и са посветени в плана ни,само един Орбан малко бърка работата и вашия Бойко нещо много почна да се кръсти и целува иконите като Путин и той,от Бай Тошо ли ги научи тия номера да се снишава,ама ще видим тая работа!–изплю юдовия си адов план в яда си със змийската отрова българо–юдо=данайо византиеца,който план ние го знаехме отдавна,като сега само се разкриват детайлите му 

–И хич и не се надявайте на измислените ви Богове Исус и Богородица,или Мария Магдалена и разни там светии и жреци–няма таково нещо,ние сме господарите и властелините на света,дойде вече изцяло нашето време,сега вече ще видите!
Дето ви разправяхме и ви будалкахме с официални документи от ООН и ЮНЕСКО,че до двайсетина години българското племе ще изчезне–много ви са!

Псува,съска,шъшка и се тръшка,българо–юдейският византиец,юдово изчадие и изделие адово,обаче ние вече хем му научихме номерата,хем вече можем да прихващаме и неутрализираме и трансформираме черната му енергетика и дела в положителни за нас и да ги вкарваме в нашия арсенал,както и да държим разсекретеното му досие и него в ръцете си,защото там пише чие изделие и марионетка е,и че който познава истинските Господари и Властелини на световете, властва над всички адови сили и злини и ги неутрализира!

ИЗЧАДИЕ ЮДОВО на=ЧАДО на Иза и Богиня Диана

ИЗДЕЛИЕ АДОВО=
Дуло от Иза и Богиня Диана–
изродени династи от Дуло,експериментални продукти по Божият трансепохален проект 
БЪЛГАРИТЕ И ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И ТЯХНАТА ПОДГОТОВКА
ЗА ДУХОВЕН,ИНТЕЛЕКТУАЛЕН И УПРАВЛЕНЧЕСКИ ЕЛИТ НА СВЕТА!
 

image
 
Нашието жрече му шибна още няколко фишека с всепобеждаващото джепане Бейк ролс и изреди още няколко непробиваеви защитни ракетни системи и пси–енергийни защитни чадъра за лична и колективна защита на Българите,като се разбрахме да пуснем и двете култови песни от филма Царят Лъв в плейлиста още в началото на поста,за да вървят през цялото време и трансформират негативната енергетика в животворяща и животоградяща!

image 
 
CROISSANT=Исус Трака=Кристос=Христос

image
 
BORSETO=Братя от Иса–най–доброто начало на твоя ден! 
ВКУСНО И УДОБНО РЕШЕНИЕ=Шар Бок Иса и Богиня Диана 
ФИН СЛАДКИШ=Кан(Жреци) от Дуло на Бог Исуш
ВКУСНИ КРЕМОВЕ=
Бок Иса и Бокиня Мария

image
 
БОГАТ ВКУС=Богиня Диана и Бок Иса
ДВОЙНО ИЗПЕЧЕНИ=Богиня Диана и Бог Изуш
ЕКСТРА ХРУПКАВИ ХЛЕБЧЕТА=
Бокиня Диана и Бох Исуш Бълхарина от Тракия

Задължително в тези случаи използваме висшата форма и степен на преклонение и почит пред уникалния словотворчески и шифровъчен гений на Дедите ни–

–МИРНО!
–ЗА ПОЧЕСТ!
–ШАПКИ ДОЛУ! 

 
МИРНО за=за Мария
ЗА ПОЧЕСТ=ЗА Богиня Диана и Изуш
ЗА ПОЧЕСТ=ЗА ПЕЧИСТЕНА=ЗА БЕЗИСТЕНА
ШАПКИ ДОЛУ за=за
Дуло от Бок Ешуа 
  
image
  
Накрая на нашия рекламно–политически просветителски курс ще разсекретим последното послание,което ни написа нашето момче–жрече,дето спечели,или по–точно спаси разгулната и развратена  Българска Европейска тракийска мома от посегателствата на изродените династи от Дуло,както спасява и тях!

 
PIZZETI=Богиня Диана и Исус–
Авторите и Главните режисьори на екстремалната драматизация "Инвазията и нашествието на исляма в Европа и България" 
 
PIZZETI=ПЕЦИЦТ+Н(кодировъчен назал)=ПИЦИЦТЕН=БЕЗИСТЕН

 поредният секретен документ,взет от генерал–щабните свръхсекретни документи на всички армии и тайни служби,и указващ първо,че Първосвещеният Божи храм Безистена в Ямбол=Ямпол=Импол=Олимп,е тяхна цел №1 за всички времена и с всички средства,освен без Мир и Любов,и второ,че Епохалните събития по Явяването на Боговете ни и Спасителят–Човешкият Син и Съдния ден,ще стане по подготвяния отдавна план на Безистена,където и ще стават всички поклоннически покаятелни актове,обряди и мероприятия,което прорицава в код и последният надпис ЧЕСТНИЯТ СНАК !

ЧЕСТНИЯТ СНАК=ТШЕСТНИЯТ СНАК=Сина Кан(Жрец) на Тати Исуш и Диана


Общата реклама–прорицание гласи:

PIZZETI ЧЕСТНИЯТ СНАК ще се яви на=
Сина Кан(Жрец) на Тати Исус и Диана ще се яви на БЕЗИСТЕНА 
 

 
екип на bezistena и транспространствените ни гости
Свети Павел,Свети Мохамед,Света Ванга
 

ИСД  



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
22.09.2015 05:05
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7721961
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44352
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!