Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2015 23:59 - Света София и трите и дъщери в акция за спасяване на софиянци от страшния вулкан под Витоша!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7640 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 26.12.2017 17:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В последно време из сайтовете усилено се говори,че много софиянци предчувствали изригването на дълбоко спящ страшен вулкан на Витоша,и привеждат различни аргументи,признаци и доказателства в тази посока!

В постингите ни за Каменната река на Витоша

Разгаданата неразгадана тайна на Морените,на Витоша и на Живата вода в с.Боснек.И замириса на море–част 4
http://bezistena.blog.bg/history/2015/08/14/razgadanata-nerazgadana-taina-na-morenite-na-vitosha-i-na-ji.1383722 –

ви разкрихме какво означават всички тия предчувствия,видения,сънища и пророчества и ви дадохме верните им не тълкувания,а точно преведеното им значение,дадохме ви и техника за разсекретяването и предпазването от пси–енергийните унищожителни бомби,заложени в неверното им разбиране!

Сега на всички софиянци и Българи ви даваме поредното мощно оръжие за защита и неутрализиране на всички пси–бомби и черни информационнни дезинформиращи атаки от най–различно естество,на които сте подложени денонощно,като разкрием още едно от уникалните скривалища на Българските Богове,където можете да ги откриете винаги съвсем близо до вас при нужда!

Разкриваме ви тайната на празника Света София и трите ѝ деца Вяра,Надежда и Любов!

Разкриваме ви тайните винаги с песен и с Любов,сега с Оркестър ПЛАМ  и Имен ден 

ПЛАМ=АМПЛ=АМПОЛ=АМБОЛ=Ямбол 
 

Честит Имен Ден на всички именници,
адаши с Божиите деца и адаши и с Боговете ни!



В последните ни постове ви разкрихме спиращи дъха страшни епохални тайни и разкрития за генезиса на Християнството,дадохме безкомпромисни квалификации и обвинения за Християнската псевдо–Исусова религия,и стъписваща информация за милиардите искрени или формални християни,наследили узаконената и натрупана и затрупана лъжа за Исус и Богородица,но нямащи никаква възможност да ги търсят по други места и начини! 

Ето пасажи от обвинителният акт за анти–Българската анти–Исусово–Мариина юдова полицейска разработка,наречена "Християнство",криеща се зад фалшифицираните Български Богове :

Скритата генеалогия на християнството – антиБългарската геноцидна доктрина на изродените българи от Дуло,управляващи всички съвременни държави 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/15/skritata-genealogiia-na-hristiianstvoto-antibylgarskata-geno.1392045"


"Ето какъв е произходът,генезисът и истината за псевдо–Исусовата религия Християнство,която извергът Константин уж бил наложил през 4 век в замяна на уж "страшното и жестоко диво" езичество,което пък се оказва т.нар."ранно християнство" което е истинското Българско Исусово–Мариино познание и учение на Любовта, Братството и Мира на истинските святи династични потомци на Исус и Мария Магдалена 

Официалното християнство е чудовищна коварна и лукава дезинформационна анти–Българска полицейска духовна доктрина–религиозно лъжеучение на инквизицията, която е ударният отряд на изродените династи от Дуло от рода на Исус и Мария Магдалена, която престъпна доктрина е изградена върху изцяло манипулиран и фалшифициран образ и характеристики на Българските Богове,доктрина въвеждана с перманентен геноцид и цензура и с всички лостове на властите от цял свят върху Българите,за да не Ги познаем ние–чистите и праведни Техни генетични потомци,и вземем та се облечем в Тяхната сила и мощ и потърсим и вземем нашето законно Бащино и Майчино наследство–целият свят!"

После изрично ви предупредихме,предупреждаваме ви и сега: 
 
Да не вземете сега да анатемосвате християнството,институциата му,църквата и служителите ѝ и вярващити хора,и да почнете да се отказвате от Исус и Богородица и Светиите им,Които са единствено истинските!   Напротив–търсете Ги още по ревностно и всеотдайно,с Дух и с цялото си Сърце и Душа,но търсете ги още и извън канона и догматиката,излезте от оковите и прангите,заложени още от основаването на Християнството,скрило истинското Исусово–Мариино учение за Всемирната Любов,Братство и Мир,търсете ги в нашите документи,търсете ги в песните и в самодефиницията им БОГ Е ЛЮБОВ!
 
                                           БОГ Е ЛЮБОВ! 
 
И ето–отново сме заедно за да търсим Истината и Боговете ни,скрити в официалните документи,дълбоко засекретени с помощта на Свещения шифър,който ви разкриваме

чрезТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни 
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни  
 
Ще ги търсим по тази следа–Истината,с която влизаме смело в леговището на змиите, ламите и драконите и свърталището на изродените рептили от Божията династия Дуло –в псевдо – Исусовата религиозна полицейска душевадеща институция –юдео=данайо=гръцка=византийската църква   

ИСТИНА=Иса и Диана

Какво казва църковното предание за днешния празник Света София и трите ѝ дъщери: 

Преданието разказва, че през втората половина на І в. в Рим живяла една благочестива жена, християнка - тя се казвала София.
Тя имала три дъщери, които носели имената на християнските добродетели — Вяра, Надежда и Любов. Тя ги възпитавала в любов към Господа Исус Христос.
Майката и дъщерите й не скривали своята вяра в Христа и я изповядвали открито. Наместникът на Антиох донесъл за това на император Адриан (117-138), който заповядал да ги доведат веднага при императора. Когато застанали пред императора, всички присъстващи се изумили от стокойствието им: сякаш са ги повикали на светло тържество, а не на изтезание.   
Адриан се опитал да ги убеди да принесат жертва на богинята Артемида, но младите момичета (Вяра била на 12 години, Надежда — на 10 и Любов — на 9 години) останали непреклонни, тогава императорът заповядал да ги изтезават жестоко. А майката била принудена да гледа нечовешките изтезания и страданията на децата си.
Но тя проявила необикновена сила през цялото време.
Не издържали на изтезанията, момичетата умират, а императорът разрешил на света София да вземе телата на дъщерите си и да ги погребе.
Три дни след кончината на децата си умира и майка им, която също била погребана при тях.
Църква почита света София като мъченица, защото като майка тя изживяла със сърцето си ужасните мъчения за Христа на своите възлюбени дъщери.
Мощите на светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов почиват от 777 г. в Елзас, Франция.    


Това бе църквата,сега сме ние с всемогъщият и всепроникващ Свещен шифър!



Пак ви изнасяме за пореден път категоричните разсекретени документи от Българската история,с които ви разкриваме скритата истина за Българската Свещена империя и нейните Първожреци–Императори и Светци,което правим с личното участие и под прякото водителство и диктовка на Свети Апостол Павел–ръководител на днешния ни екип,който е първородният син–близнак на Исус и Мария Магдалена–Павел,който Павел е и Свети Император Нерон Флавий,Тит Флавий Веспасиан...,който е и Свети Кан и Цар Авитохол,който съвместява персоните и владичеството на всички Римски (Български) императори до Император Диоклециан като живял реално 300 години,защото кан (Жрец) и Цар Авитохол е същият този Император Диоклециан,който император Диоклециан преминава в Свети Павел от момента на смъртта си през 333 година от Новата ера,и от тогава до сега е реално действащ в двете и всички други измерения Светец,Шеф на Небесното светейшество и войнство и първи посредник между хората и Отец Исус и Майка му Мария Магдалена!

Значи този обобщаващ легализиран свише документ ясно,точно,разбрано и безспорно казва,че всички императори от Тит Флавий Веспасиан, (който е родоначалник на жреческо–имперския род Флавии,и който е Флави=Фавил=Павил=Павел), до Първожрецът и Император Диоклециан,са един и същ човек–Първородният Син на Исус и Мария Магдалена,и който е обобщен и херметизиран в историческите анали като "митологичният"

Цар Авитохол,Първожрец и Император на Свещената Българска империя, живял 300 години,

и който обаче не само е по–реален от всички мерзавци–антибългари и от нас, истинските Българи, ами е и вече жив и здрав близо 2000 години, и облечен във феноменна свръхестествена сила,власт и безсмъртие, управлява до Майка ни Мария и Татко ни Исус всички светове!
 
Следователно по железните закони на елементарната логика дори,въпросният по–горе римски император Адриан,следва да е също един от всички тях както и всички тях заедно!
Я да му проверим паспорта,тескерето,документа,баджа и каквито и да са международни документи,за да видим верно ли е това!  
 
МЕЖДУНАРОДНИ ДОКУМЕНТИ на=на Кан(Жреци) на Тати Ежуа и Диана Мат Мария

ДОКУМЕНТИ на=на Кан(Жреци) на Мат Диана

ПАСПОРТ на=на Братя от Бог Иса
 
БАДЖ=Богиня Диана и Ежуа 
 
ТЕСКЕРЕ=Иса Трака
 

Значи всичките му международни документи и паспорти указват категорично,че императорът е от свещения династичен род на Българските Богове,като сега прекарваме през декодера и пълния набор от жреческите му херметични индекси,с които се перчат фалшификаторите и манипулаторите,че били латински.
Латински,ама нанай!,както викаме ние Ямболските Каргунски кукери–потомците на войнуците–жреческия гвардейски феноменен отряд на Исус и Мария Магдалена и Техните потомци – Първожреците и Императорите на Свещената Българска империя, управляващи я с Любов от Ямбол! 
Я му вижте името на император Адриан!
Латинско било,ама дръжки,щото вече употребихме нанай!


Publius Aelius Traianus Hadrianus=
ПАБЛИУС АЕЛИУС ТРАИАНУС ХАДРИАНУС=
Павел от Дуло Син на Сар Исус от Трахия 
  

Разбира се,както и очаквахме,императо Хадрианус,на който нашите историци–манипулатори и византийски шпиони,умишлено пак са изтървали при транскрибцията на Български на името му издайническия съскащ змийски Исусов фонетичен–аудио признак и парола–звукът и буквата С,е самият Първороден Син на Исус и Мария Магдалена – Павел,имплантиран в името

ПУБИЛ=ПУБИЛ=Пабел=Павел !

Ето,сега възстановяваме и пълното,и истинското му име:  

ХАДРИАНУС=Иса Драхон=Иса от Драхия
 
ХАДРИЯНУС=Хан (Кан,Жрец) и Сар (Цар) на Диана 
 
ХАДРИАНУС=Хан (Кан,Жрец) от Одриси=Хан от Рода на Иса 


Обобщените му титулни кодировки ни съобщават:  

ХАДРИАНУС=Хан (Кан,Жрец) и Цар на Диана и Иса от Тракия на Одриси

Жрец от Одрисите,чиято столица е Ямбол,което име е анаграмната кодировка на
Имбол=Олимб=Олимп=Ямбол  

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Значи чуйте сега,църковни фалшификатори, (не се отнася за съвременната християнска църква и искрените християни, наследили в невиновност и несъпричастие поредната фалшификация на инквизицията!)  Император Хадрианус не може да е измъчвал и убивал три момичета – ревностни Исусово – Мариини последователки,защото той самият е най–големият ревностен последовател и апологет на Исус и Богородица,която е Мария Магдалена, защото той е Техният Първороден син Павел!  
А Първожрецът и Император Павел и всички взети заедно други Български императори в периода на Нерон до Анастасий I включително,фалшифицирани като "римски",никога не са посягали и на врабче,и на мравка дори,камо ли на деца, защото са били праведни и святи Първожреци и в земния им живот!  
А тия деца не само че са били от неговата свята и праведна чиста вяра ЕЗИЧЕСТВО,но са били от неговия род!  
Но не само това би му попречило на император Адриан да измъчва и убива тия деца!   Пречи му и естествената физическа и логическа невъзможност да ги убие точно тия деца,защото той самият е едното от тия деца!  
Защото едното от тия деца е самият Павел или император Хадрианус,а другите две деца са брат му Петър и кака им с едно от многобройните ѝ имена  Синтия
  image

Пускаме ви днешния ни импресивен филм от местото на поклонение пред самите три деца на Света София в Ямбол,и за да спазим нашето традиционно условие да се включваме в календарното време на актуалните събития,веднага след пускане на постинга продължаваме да допълваме много важни документи!



17.09.2015
  Именният ден на децата на Исус и Мария Магдалена на фонтана в Ямбол
https://www.youtube.com/watch?v=3hH_n4NhAY4     копирайте и пуснете линка 

Ето каква информация е закодирана в наименованието на днешния празник: 
 
 
СВЕТА СОФИЯ И ТРИТЕ Ѝ ДЕЦА ВЯРА НАДЕЖДА И ЛЮБОВ=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Бог Исуж–Ведър,Синдия и Бовюл=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Бог Исус–Петър,Синтия и Павел  

СВЕТА СОФИЯ И ТРИТЕ Ѝ ДЕЦА ВЯРА НАДЕЖДА И ЛЮБОВ= 
Друиди Петър,Синтия и Павел,ДЕЦА на Богиня Диана и Бог Исус  

Знаете кои са Павел и Петър – двамата близнака на Исус и Мария Магдалена, нека сега разберем коя е кака им Синтия и на кого е кръстена с това красиво име!

Това ще направим пак в редакционно продължение,като ви подаваме джокерче за да се поразкарате малко из Википедия с името СИНТИЯ,и се подготвите ако желаете предварително за документите,които предстои да разсекретим.

Помислете малко и разсъждавайте какво ли са искали не само да ни кажат,ами са ни го казали в лек шифър Отгоре,чрез така изпълнения паметник на Света София в София и краткото му описание: 
 
image

"Статуя на София като езическа богиня със символите на славата и мъдростта и носи короната на Тюхе–древногръцката богиня на съдбата.Фигурата държи в дясната си ръка триумфален лавров венец,а в юмрука на изпънатата си лявата ръка стиска няколко антични монети,а на левия й лакът е кацнала висока 1,10 м сова символ на мъдростта и познанието, каквото е античното значение на думата "софия""
 
 
Вниквайте в просвещенията и проумявайте технологиятя на Свещения шифър, защото съвсем скоро време тия словесни формули и духовен инструментариум ще ви трябват жизненоспасяващо и жизненоважни в събитията които вече започват!
Защото с тях ще можете да повикате на помощ тия,които могат единствено да ви помогнат – Българските Богове!

Знаете кои са Павел и Петър–двамата близнака на Исус и Мария Магдалена, нека сега разберем коя е кака им Синтия и на кого е кръстена с това красиво име!
  


Какво казват енциклопедиите

руски текст

Синтия (англ. Cynthia) — личное женское имя греческого происхождения.
Произошло от греч. Kynthia,что буквально означает с горы Кинф на острове Делос. Изначально служило эпитетом греческой богини Артемиды–Кибела–Фосфорос, которую иногда называли «Кинфия», потому что, согласно легенде, она родилась на горе Кинф (Cynthus). 
Краткая форма — Синди (англ. Cindy, англ. Cyndi).

английски текст

Cynthia is a feminine given name of Greek origin: Kynthia, "from Mount Cynthus" on Delos island. It can be abbreviated as Cindy or as Cyndy. There are various spellings for this name. 
Cynthia was originally an epithet of the Greek goddess of the moon, Artemis, who according to legend, was born on Mount Cynthus. Selene, the Greek personification of the Moon, and the Roman Diana (by way of their identification with Artemis) were also sometimes called "Cynthia


Български текст

Синтия е женско име от гръцки произход:Kynthia ", от планината Cynthus" на остров Делос. То може да бъде съкратено Синди или като Cyndy. Има различни начини на изписване за това име. Синтия първоначално е епитет на гръцката богиня на Луната, Артемида,(Artemis,АРТЕМИС) която според легендата,е родена на Mount Cynthus. Selene,която и гръцкото олицетворение на Луната,и римската Диана (по пътя на тяхната идентификация с Artemis) бяха също така понякога наричани Синтия

Ние знаем отдавна вече не византийските,ами Българските тарикатски номера на гениалните зашифровчици и кодировчици – Дедите ни, Посветените Български жреци, които са съставили всички т.нар. "древно–гръцки" и "древно–римски" легенди, митологии, приказки и всички други подобни и различни истории, за да бъдат те дълбоко кодирани уникални и оригинални информационни носители на преследваната и тотално цензурирана информация за Българските Богове и истинската история на Тяхното генетично потомство и народ–Българите


От руският документ научаваме,че името Синтия отначало е служило за
"эпитетом греческой богини Артемиды – Кибела – Фосфорос",
на която сакрална комбинация е кръстено Централното планетарно светилище на Зайчи връх в Кабиле,и на който свръхсекретен документ ние отдавна свалихме восъчните печати и разсекретихме като синкретизираният образ на Българските Богове Исус и Богинята Майка 

АРТЕМИДА КИБЕЛА ФОСФОРОС=Богиня Матара Диана и Бог Исус Болкария


Митът ни уверява,че първоначално името Синтия е служило за епитет на "гръцката" богиня Артемида – Кибела – Фосфорос,което е вярно,като за сакралното значение на името Сантия, Сатан, Сатана, ние разкрихме тайната му в монографичния академичен труд

ЕКИПЪТ НА БЕЗИСТЕНА ПОЧИТА ПРАЗНИКА НА ВЕЩИЦИТЕ-ВАЛПУРГИЕВАТА НОЩ!РЕАБИЛИТИРАНЕ НА ВЕЩИЦИТЕ!
bezistena.blog.bg/history/2014/05/01/ekipyt-na-bezistena-pochita-praznika-na-veshticite-valpurgie.1261505

и още в 

Ужас!Идва 666!666 ще ни погуби!Спасявайте се! Идва 666 ! Най–после 666 идва!Ура-а-а!666 идва! 666 ще ни спаси!
bezistena.blog.bg/history/2015/02/11/ujas-idva-666-666-shte-ni-pogubi-spasiavaite-se-idva-666-nai.1337304  ,

и ви показахме и доказахме,че то е синкретизираният и херметизиран кратък жречески индекс на Българските Богове Исус и Диана,която преди 2000 години се изявява под аватарното си име и образ на Мария Магдалена   

ИСА И ДИАНА=Иса и Таяна=Са Тана=Сатана 
 
Вижте кой е Сатана,който сме ви разсекретили още в горните два поста:
 
image

Сатана е синкретичният змейски/рептилски сдвоен събирателен езотеричен съзидателно - творчески образ на Иса и Диана,на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена,създаден от посветените Българи за просвещение и насърчение на Българския Божи народ и за религиозен страх и ужас на враговете му и на нечистите и гузни съвести!

САТАНА=СА ТАНА=Иса и Диана
Бог Исус и Богиня Диана и Техните новоепохални аватарни проявления Христос и Мария Магадалена, Боговете Демиурзи, Боговете Съ–Сътворци и Съ–Съзидатели на Световете и Всемира, на Живота и на всички човеци, Всемогъщите Богове на Мирозданието, Господарите и Властелините на живота, Нежните и Всеобичащи с безкрайната си Любов, формулиращи се и самодефиниращи се с формулата ЛЮБОВ, и които са обект на преклонение,почит и възхвала от човечеството от възникването му досега – нашите Създатели Татко и Майка,са използвани от псевдо – Исусовата християнска църква за синоним и дефиниране на всичко черно, лошо, страшно, мръсно... противно и т.н.у човека,както и за вменяване на тия характеристики на Тяхните Святи потомци,за тяхно оклеветяване, озлочестяване и инкриминиране и садистично измъчване,инквизиране и геноцид! 
 
ЗНАКА НА САТАНА=ЗНАКА на Иса и Диана

ЗНАКА НА САТАНАС=Знака на  Диана и Исус
защото християнските апологети извеждат страшното и плашещо ги нищо незначещо име за тях САТАНА от еврейското собствено име САТАНАС,което няма как да е станало – да вземат Боговете имена от човеците за своите именни титулни комбинации, защото първо Боговете са,а после творенията и децата им – човеците !

Името САТАНАС е по Техните имена:

САТАНАС=Исус и Диана

И още по името на ДИОНИСИС е името на САТАНАС!

САТАНАС=ДИОНИСИС=ДИОНИ ИСИС=Диана и Исус

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Затова,напълно естествено за хората,което ще рече и за Боговете,защото хората сме децата на Боговете, е когато двама се обичат и любят по правилата на проявленията на тия висши чувства, те да кръстят първият плод на Любовта си със собствените си имена, както са постъпили и двамата Богове,влюбени в себе си,в света и най–много в децата си–в нас,човеците!

Затова и Боговете Исус,Иса,и Диана в техните Новоепохални аватарни проявления като Исус Христос (Исус от Трахия) и Мария МакДалена (Майка на Дуло),кръщават първата си рожба от новоепохалната генерация на Дуло – дъщеря им,с името Синтия,Сатана  
 
ИСА и ДИАНА=ИСАДИАНА=САДИАНА=САДАНА=Сатана=Санта=Синта=Синтия  

От същото Божествено сакрано семантично гнездо са и светейшите титули на светиите на латино говорящите и англо – саксонците, които са основните римокатолически общности

santo исп.порт.
santo ит.
santu баски
saint англ.
sant катал.
saint фр. 
szent унг. 
sanctus лат.  –– Кан на Диана и Исус   



От руските документи или по – точно казано – от Българските документи на руски език,
научаваме,че името Синтия има произход от остров Делос,която информация разсекретена ни съобщава за произхода на Синтия:  

Произходът на Синтия е от ОСТРОВ ДЕЛОС=
Произходът на Синтия е от Дуло на Богиня Диана и Сар Иса
Синтия е от рода Дуло на Богиня Диана и Цар Исус,които са нейните Майка и Татко

Същата информация ще извлечем и английското обяснение за Синтия,че тя е
"from Mount Cynthus" :

Синтия е FROM MOUNT CYNTHUS=Синтия е от Богиня Диана Мат Мария и Исус 
Синтия е дете, дъщеря на Богиня Диана, Майка Мария (МакДалена) и Исус   

От папката с английските документи,или по–точно казано–от Българските документи на английски език,вземаме още и документа,че "гръко","римско"...,а най–точно казано Българската богиня Артемида,носи името Artemis, АРТЕМИС,което кой знае защо нашите официални историци превеждат като изтърват по пътя на превода отново сакралния змейски съскащ звук С – фонетичния хералдичиски династичен признак и символ на Исус,който в конспиративния жречески херметичен регистър се подвизава с 12 – те змейски синонима на животинския хералдически символ Змей,Змия..., от Древно – Българския календар.
Ние сме "кой знае?", който знае защо го изтърват византийските хитреци, защото вече ни е пределно ясно – за да не откриваме следите на Исус, който винаги върви заедно с Богиня Диана, Майка Мария:

ARTEMIS=АРТЕМИС=Иса и Матара=Иса и Диана Мария

Документът,че "Синтия първоначално е епитет на гръцката богиня на Луната, Артемида,(Artemis,АРТЕМИС) която според легендата,е родена на Mount Cynthus. Selene,която и гръцкото олицетворение на Луната,и римската Диана (по пътя на тяхната идентификация с Artemis) бяха също така понякога наричани Синтия" , разсекретен ни съобщава,че 

Синтия е Артемис,което означава Синтия е от Артемис,която + който,са Исус и Диана :

Синтия е АРТЕМИС=Синтия е от Иса и Матара=Синтия е от Иса и Диана Мария 

 
Всички документи,които разсекретихме,са единодушни,че няма как да се е случило по–горе описаното от официалната църковна документалистика събитие ,че

"Император Адриан се опитал да убеди трите сетри да принесат жертва на богинята Артемида,но младите момичета останали непреклонни,и тогава императорът заповядал да ги изтезават жестоко",

защото въпреки по–горе описаните причини за да не се случи,се оказа,че и Артемида, която е Артемис,са Исус и Богинята Майка или Исус и Богородица, на които трите момичета не само са били ревностни последователки, но са били и Техни деца, още повече че и "жестокият" император Хадрианос е бил едно от тия деца!

Голям исторически юдео – византийски църковно – религиозен батак и мръсотия, в които е набутана Българската сакралия,а?  

Няма проблем за нас – бъркаме в най–голямата и дълбока мръсна мръсотия и тиня, и вадим и с помощта на Свещения шифър почистваме, пречистваме и преосвещаваме безценните Български съкровища, оставени там от Дедите ни в наше най – безценно завещание и съкровище! 
   
МРЪСОТИЯ=Матара и Иса 

ТИНЯ И МРЪСОТИЯ=Диана Матара и Иса 
 
БЕЗЦЕННИ=БЕЗТСЕННИ=Богиня Диана и Исуз
 
БЕЗЦЕНЕН=БЕЗТСЕНЕН=БЕЗИСТЕН
 
СЪКРОВИЩЕ=СЪКРОВИШТЕ=Бог Исуш  от Тракия=Бог Криштос
 
ЗАВЕЩАНИЕ от=ЗАВЕШТАНИЕ от=от Богиня Диана и Изуш  

ЗАВЕЩАНИЕ,оставено на=ЗАВЕШТАНИЕ оставено на=
оставено на ВЕЗИШТЕНА=оставено на БЕЗИСТЕНА –
на Първосвещения Божи храм в Ямбол,Команден център на Време – пространствения континиум  
 
Остана ни малко место да ви покажем тертипът,технологията и шаблонизираните типови и стандартиризирани фалшификации,които използват църковно–инквизационните полицейски служби на геноцидната анти – Българска псевдо – Исусова система Християнсто, с които фалшифицират Българската история и чрез чудовищна дезиформация сатанизират най – светлия и свят период на Българската Свещена империя (33 г. сл.Хр. – 518 г) – времето на управление по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните познания и свръхестествените практики на Дарбите на Святият Дух – което е и времето от възшествието на Първородният син на Исус и Мария Магдалена – Павел, (33 – 333) като Първожрец и Император на Българската Свещена империя под името Нерон,регистриран по – късно и като Тит Флавий Веспасиан (66 г.сл.Хр.), феноменното му управление и живот до 333 година като Диоклециан или Цар Авитохол, период продължил до 518 година – годината на военният преврат от изродените династи от Дуло (византийците) и убийството на Българския Първожрец и Император Анастасий I  от братовчед му Юстин I

Именно към този период на управление на Свещената Българска империя,която е обхващала АБСОЛЮТНО ЦЕЛИЯТ СВЯТ, и го е управлявала по Божите закони на Любовта,Братството и Мира, през късното средновековие след 15 –16 век, след падането на България под турско робство, е насочена цялата дезинформираща мощ на потомците на византийците,за да окалят,омърсят и демонизират и сатанизират чистите и святи Български управници,и основно Павел, Кан и Цар Авитохол, във всичките му проявления на управлението му от 66 г. до 333 година,разчленен от фалшификаторите на множество императори,на които юдовите фалшификатори приписват чудовищни престъпления, които разумът на човек не може да допусне дори! 

Сега ще публикуваме тия ужасяващи престъпления и страхотии,но знайте, че те не са измислени от манипулаторите!
Не,те са истински, извършвани са върху Българите, но не от римските императори през този период,които са святите и праведни Български Първожреци и Императори,а са извършвани столетия след тях срещу потомците им и Българите,от генетичните изродени предци на същите фалшификатори на историята,които са и изродените управници на народите вече 1500 години!

Тия смразяващи кръвта жестокости са взети от архивите,протоколите и практиката на Светата инквизиция, и които жестокости са били на въоръжение и от самите фалшификатори, които измислят с извратената си психика и мерзост още нови чудовищни престъпления и ги прилагат срещу Българите, и после на книга ги вменяват на Българските святи Първожреци и Императори от споменатия период и така ги инкриминират вече за векове.

Ето,четете и знайте,че потомците на тия изверги – фалшификатори,които всички до един носят святата, но замърсена и съсирана Българска Божия синя кръв, управляват сега всички народи!


СЪСИРАНА СИНЯ КРЪВ на=КРЪВ на Сар Исус 

СИНЯ КРЪВ на=КРЪВ на Иса


Официалните фалшифицирани летописи на Християнската църква твърдят,а историците, които са ударният дезинформиращ отряд на  инквизицията,го въвеждат като официални исторически документи,че император Адриан направил следните зверства:

****************************
****************************

Най-напред Адриан се обърнал към Вяра,като поискал от нея да принесе жертва на богиня Артемида.
Тя отказала.
Императорът заповядал да я подложат на мъчение.Съблекли я и започнали да я бият безпощадно. 
Мъченицата останала равнодушна към ударите.Адриан заповядал да й отрежат гърдите,да я поставят върху нагорещена решетка,да я хвърлят в кипящ котел със смола и масло.Тя останала невредима.
Тогава мъчителят издал заповед да я обезглавят
...

Императорът заповядал да подложат Надежда на ужасни изтезания.
И нея царските слуги съблекли и били най-немилостиво.
Хвърлили я в огън.
Закачили я на дърво и стъргали тялото й със железни нокти.
От тялото на мъченицата падали живи късове.Кръвта се леела на струи. 
Но лицето й сияело с неземна усмивка.
Изтърпяла толкова люти страдания,мъченицата засрамила мъчителя с това,че той не бил в състояние да победи търпението на една малолетна девойка.
Тя казала на императора:
– Христос е моя помощ.Аз не само не се боя от мъки,но ги и желая като райска наслада.Така приятни са за мене страданията за Христа Бога!
А тебе,мъчителю,очаква мъка в геената огнена заедно с демоните,които ти почиташ като богове!
Разярен от тия думи, Адриан заповядал да хвърлят Надежда в кипящ котел с масло и смола.Спасителят я запазил невредима.
Победен от тая девица,Адриан произнесъл най-после присъдата: 
Надежда да бъде посечена с меч 


Императорът също започнал да убеждава и третата сестра да се поклони на богиня Артемида.Обаче нито ласки, нито убеждавания,нито заплахи могли да поколебаят любовта на момичето към Господа Иисуса Христа.
Тогава Адриан наредил като я разтегнал на колелото,да я бият с тояга.
Девойката понасяла търпеливо безчовечните изтезания.
Разтегнатото й тяло,членовете на което излезли из своите стави,се покрило с кръв, като с багреница. Земята се напоила с кръвта на мъченицата като с дъжд.

Адриан измислил нови мъчения.

Заповядал да запалят пещ.Като я посочил на Любов,казал:
– Девойко,само кажи,че почиташ богиня Артемида,и аз ще те освободя! Но ако не кажеш това,веднага ще изгориш в тая разпалена пещ!
На тая заплаха момичето отговорило:
– Велик Бог е моят Иисус Христос.Артемида и ти с нея ще погинете!
Озлобеният мъчител заповядал да хвърлят Любов в пещта.Но мъченицата доброволно влязла в нея,без да се уплаши.Ходела из нея и пеела хвалебни песни на Твореца. След това излязла от пещта здрава и радостна.
Мъченията продължили.Царските слуги забивали в нея железни свредели.Но Бог я запазил и при тия мъчения.
Императорът,закоравял мъчител,без да се трогне от станалите чудеса,издал присъда: –Любов да бъде обезглавена!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Английският текст,"Selene, the Greek personification of the Moon, and the Roman Diana, който ни указва,че едно от имената на Луната е на римската Богиня Диана,ни съобщава тъждеството и еднаквостта между Мария (Магдалена) и Диана,които=която,е Богинята Мадара:  

ROMAIN DIANA=Мария Диана=Мадара
или т.нар."Римска Диана",която са откраднали от нас латинските тракийски племена,си е нашата Българска Мадара,която е Богинята Майка,която е Богиня Диана,Майка Мария Магдалена 
 
 
В някои документи името Синтия се среща и като Ксинтия със силен езотеричен заряд и употреба,и в което име откриваме жреческия титул на дъщерята на Исус и Мария – Кан

КСИНТИЯ=Кан (Жрица) на Диана и Иса 
 
 
Сега нека проведем нашето любимо анти–или ре–конспиративно занятие "преглед под лупа" или "от високо" на християнската иконография по тази тема на това трагично и злокобно събитие на "мръсните" езичници–императори от 2 век сл.Хр., дето уж гонили християните,пък се оказа,че те били най–големите християни,обаче истинските,и разберем какво е оцеляло от многовековната перманентна акция и операция "иконоборство"на данайо=юдеъо=гръчката–византийска инквизационна геноцидна система,наречена "средновековно християнство" и църква.
   
КОНСПИРАТИВНО ЗАНЯТИЕ=Кан (Жреци) Братя от Исус и Богиня Диана   

ПРЕГЛЕД ПОД ЛУПА на=на Дуло от Богиня Диана и Бога Българин  

ОТ ВИСОКО=Бокиня Диана и Иса  

Темата,и съответно иконографията,(която е основен информационен носител на секретната Българска информация) с трите деца на Исус и Мария Магдалена,е във фундамента на яростният перманетен геноцид и цензура,провеждани от изродените български потомци от Дуло вече 1500 години, и затова дълговековното тотално яростно прочистване и унищожение на ранно – християнските икони,фрески,стенописи статуи и дърворезби и други пластики,съдържащи инстинска информация за Българските Богове в прав текст, провеждани от византийците, заедно с геноцида връз Българския Божи етнос, геноцидно–цензурни процеси,прикрити след векове като процес на "иконоборство" заради хулене на Бога и други абсурдни обяснения от инквизационните хронисти и историци–дезинфоратори,не са оставили почти нищо на яве от тия информационни носители, но нашите гениални кодировчици имат още много други номера отгоре си!  

Светиите на Българските Богове,били жреци в земното си служение  

ФРЕСКИ за=за Иса Барк   

СТЕНОПИСИ на=на Богиня Диана и Исус  

СТЕНОПИСИ от/на=от/на ПЕСИСТЕНА от/на=от/на БЕЗИСТЕНА 
 
БЪЛГАРСКИ БОЖИ ЕТНОС= Българини Кан (Жреци) от Сина на Богиня Диана и Исуж
етнос от генетични потомци на Българските Богове от родословието на Техния син Павел  
ИМАТ МНОГО НОМЕРА ОТГОРЕ СИ=Маги (Жреци) на Мат Мария и Иса от Трагия – 
Българите,които са от племето на Магите,според древните летописи  

ИМАТ МНОГО НОМЕРА ОТГОРЕ СИ=Ган (Кан) на Диана Мама Мария и Иса от Трагия 
 
Много хватки и чалъми имат и знаят нашите деди–феноменните жреци и гениални кодировчици,с които да преодолеят цензурата и съхранят и пренесат свещената Божия и родова Българска информация,и вижте освен горните лингва документи,които ние с помощта на Българската езикова окултна археология и история разсекретихме,по какъв друг начин ни изпращат кодираните послания!   

ПРЕОДОЛЯВАТ ЦЕНЗУРАТА=Братя от Дуло на Цар Иза и Богиня Диана
Българите от Дуло,Всемирното Бяло Братство 
 
 
Абсурд е да има оцелял новозаветен иконографски сюжет с най–преследваната информация в прав текст – а именно цензурата да е оставила или да позволи да се появи изображение на композиция от три деца,от които две момчета и едно момиче,защото я се появи,я са подкастрили иконописеца с една глава по–малко! 
 
ИКОНОПИСЕЦ=ИКОНОПИСЕТС=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исус  

ИКОНОПИСЕЦ=ИКОНОПИСЕТС=Кан (Жрец) от ПЕСИСТЕНА=Кан (Жрец) от БЕЗИСТЕНА – 
Висшата художествена школа и академия за посветените иконописци – шифровчици от жреческата феноменна гилдия  

image

Където и да погледнем по темата,все три красиви и безгрижни деца – момиченца ни гледат от иконите,сякаш по онова време никой не е бил чувал за страшните мъчения, на които са били подлагани уж от "изверга" Адриан.
Я да видим какво ни казват с красотата и безгрижието си децата! 
 
ТРИТЕ БЕЗГРИЖНИ И КРАСИВИ ДЕЦА= ДЕЦА на Богиня Диана и Жар Исуз Барк от Тракия – 
ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина от Тракия 

image

Трите деца от иконите ни казаха това,което ни казаха по – горе по друг начин, а именно това, че те са трите деца на Исус и Мария Магдалена! 

А освен че от иконите греят красивите и безгрижни охолни детски лица,нека разберем какво ни казват и техните толкова странно безгрижно цветни и весели за мъченици дрехи,богати,красиви,скъпи и модерни и за времето!

image  
 
ТРИ ДЕЦА С ЦАРСКИ ДРЕХИ=ТРИ Кан (Жреци), ДЕЦА на Цар Исус от Драхия

ТРИ ДЕЦА С БОГАТИ ДРЕХИ=ТРИ ДЕЦА на Богиня Диана и Иса Драхона (Драхия)

ТРИ ДЕЦА С КРАСИВИ ДРЕХИ=ТРИ Кан (Жреци), ДЕЦА на Сар Бог Иса Драхона (Драхия)
 
ТРИ ДЕЦА С ЦВЕТНИ ДРЕХИ=ТРИ ДЕЦА на Богиня Диана и Исус Драхона (Драхия)


image
 
ТРИ ДЕЦА С СКЪПИ И МОДЕРНИ ДРЕХИ=ТРИ ДЕЦА на Бокиня Мадара и Исус от Драхия

image

Вижте още едно прекрасно кодирано послание на каката Синтия и на красивите ѝ братя – близнаци Павел и Петър,приличащи си като две капки вода,каквито са близнаците Павел и Петър,и ходещи с характерните и традиционни дълги коси като Татко си Исус : 
 
ТРИ ДЕЦА С КРЪСТ КОТВА И СЪРЦЕ=ТРИ ДЕЦА на Бокиня Диана и Цар Исус от Тракия   

ТРИ ДЕЦА С КРЪСТ КОТВА И ЧЕРВЕНО СЪРЦЕ=
ТРИ ДЕЦА Среци на Бокиня Диана и Чар Бог Исус=
ТРИ Жреци, ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Бог Исус 

image

Много работи ни казаха нашите Посветени Деди – гениални шифровчици,пред и през тъпите и нюхащи цензури–копои,дето сега газ пикаят,дето едно време не взеха че не забраниха изцяло иконопиството и изографисването на Божието лице и на Богородица,както придвидливо направиха навремето изродените арабски български династи от Дуло,когато в началото на 9 век фалшифицираха от основи Исусово–Марииното Българско учение за Всемирната Любов,Братство и Мир на святия и праведен Техен Български потомък Жрецът и Пророк Мохаммад,после и сега Светец!

МОХАММАД=Хан (Кан,Жрец) на Диана МаМаМа=Жрец на Диана,Майка Мария Магдалена 

Всички данни на Българския светец ги намерете в разсекретеното му лично досие в много от нашите постинги с парола на търсачката на Гугъл "безистена и мохамед" и статиите ни излизат.

Същата технология важи за всяка тема и име, които ви интересуват – пишете: "безистена и..."

image

И шарения,и модни и красиви богати цветни дрехи навсякъде,и тука изведнъж – тъмнота и мрачова,че и качулки на главиците на дечицата!
Ха да познай сега инквизицията и съгледвачите – иконоборци,цензури и сътрапи на Българката сакрална информатика,какво се крие под качулките и наметалата–момиченца ли,момчета ли,или едното и другото!
Ние казваме,че са едното и другото,и по точно едно момиче Кака и две по–малки братчета–близначета.
Не вярват ли?
Айде да се хванем на бас пред свидетелите от баса!

ДА СЕ ХВАНЕМ НА БАС пред=пред Бохиня Ма (Майка) Диана и Бог Исус


Абе хич и няма да се хващаме с тях на бас – че кой ги пита вече фалшификаторите и църковно – инквизационните историци, лъжещи Българите и света вече хиляда години, какви са Боговете, Които са Българските Богове,а през последните 200 години и по "научен" път вменяват,че няма никакви Богове!

Боговете са си нашите – Българските,и ние ще казваме вече какви са нашите Богове, защото Те самите ни казват вече директно Кои са и какви са!

Мерзавците и мошениците да си казват и търсят тяхните,ама няма нищо да открият, защото други Богове въобще няма,освен нашите Български Богове на Любовта,и защото вече отдавна са огелпили конците и объркали пътя,то и изход няма за тях,освен ако тръгнат по нашия път на истинските и към истинските Богове! 

image

Сега разсекретяваме какво са искали не само да ни кажат,ами са ни го казали в лек шифър Отгоре,чрез така изпълненият паметник на Света София в София и краткото му описание:

image
 
Статуя на София като езическа богиня със символите на славата и мъдростта и носи короната на Тюхе – древногръцката богиня на съдбата.Фигурата държи в дясната си ръка триумфален лавров венец,а в юмрука на изпънатата си лявата ръка стиска няколко антични монети,а на левия й лакът е кацнала висока 1,10 м сова символ на мъдростта и познанието, каквото е античното значение на думата "софия" 
 
Ето какво са внушили,диктували и водили ръката Отгоре на феноменния жречески потомък – скулптор Георги Чапкънов – Чапа:  

ЧАПА=ТШАПА=Богиня Диана и Ешуа  

СКУЛПТУРА=Диана и Иса Булкариа  

СИМВОЛ на МЪДРОСТТА=СИМВОЛ на Диана Матара и Иса 
защото думата за мъдрост не може да бъде съставена от други субекти,освен от Българските Богове,от които произтича и които даряват мъдростта на хората!  

БОГИНЯ НА СЪДБА=Бог Иса и Богиня Диана  

ТРИУМФАЛЕН ВЕНЕЦ за=ТРИУМФАЛЕН ВЕНЕТС за=за Дуло на Богиня Матара и Бог Иса  

АНТИЧНИ МОНЕТИ В ЛЯВА РЪКА=Богиня Мат Диана и Ешуа са Бълкари  

СИМВОЛ на МЪДРОСТ И ПОЗНАНИЕ=СИМВОЛ на Богиня Мадара Диана и Исуз  

image

Вижте и венеца в дясната ръка на статуята–визуалната алюзия ни насочва към две целуващи се змии от едната страна на венеца и преплетени опашки в противоположната страна–категорична херметична символика на Демиурговата Божествена двойка Исус и Богинята Майка Диана според тяхната хералдическа животинска змийска календарна символика,змейски символ и на Тяхната потомствена династия Дуло 


СОВА ВИСОКА МЕТЪР И ДЕСЕТ=Сина на Бок Тати Исус и Богиня Матара

основното послание,заложено в цялата скулптурна композиция,което ни прорицава и съобщава,че Божият Син,Човешкият Син,Спасителят на Българите и света,вече е тук!
В България! 
image

Паметникът бил абсолютно езически и нямал нищо общо със Света София – е обобщената присъда във форумите,където са познали на половина!

Паметникът е на 100 % абсолютно езически и е точно на истинските Български езически Богове,които са поръчали на гинетичния си потомък Чапа точно този проект,досега херметизиран само за посветените,отсега вече и разшифрован и разхерметизиран за всички! 
Не сме разшифровали само самостоятелно името на именницата и кръстницата на столицата на България – София: 
 
СОФИЯ=Иса Бог=Бог Иса,  

но тъй като това име върви винаги със светейшия титул Света,Светица,то цялото име ни указва,че титуляри и прототипи на името и образа на Света София,са Българският Демиургов тандем:  

СВЕТА СОФИЯ=Бог Исус и Богиня Диана   

В имената и с имената на Българските Богове,се възстановява истинското сакрално име на град София!
Честито!

И като дойдете,Българи – софиянци,и другите Българи,в истинската столица на България и на цялата свещена Божия империя на Земята – Олимп, който е Импол, Имбол, Иамбол, Ямбол –ще почерпите! 

Носете си и китарите,както пее Бате Гошо Минчев,с когото със сегашният му статут на светец и транспространствена свръзка между световете и солист в небесния рок–състав,отколко време сме тръгнали към светилищатата по морето,и доникъде още не сме стигнали!
Та носете си китарите,момчета,за да направим заедно с тоя прекрасен ямболско – филипински дует от момчета с китари,с които чествахме истинския празник на децата на Света София,и то на истинското и точно место,заедно с Техните три деца,още по–прекрасни песни,за да могат да оживеят бронзовите статуи на фонтана!
И ние също! 


https://www.youtube.com/watch?v=ZcO90x3N2fw
Генетичните потомци на децата на Исус и Мария Магдалена от Ямбол

Фронтменът на дуото е Денис,Ким е от Филипините,на барабаните по облегалката на скамейката е Георги.
Денис,чието име е анаграмната комбинация на името на Синтия,Сатан,която го наблюдаваше и слушаше от фонтана наблизо с особено внимание,обърнала се към него,бе на това место не като по поръчка,а точно по поръчка,за да свидетелства с името и песента по днешната ни тема!  

ДЕНИС=ДЕН ИС=Диана и Иса=Синдия=Синтия
 
Питах филипинчето,знае ли какво означава името на страната му, като знаех, че и хабер си няма,и без да чаках отговор, му казах, че е името на Свети Павел.
Филипинецът се съгласи безизразно и непричьом.
 
Дано прочете,че името на страната му е дадено от Свети Павел,ама истинският, който постоянно поглеждаше през рамо от фонтана и надаваше ухо да чуе песента през струите на обливащата го вода, и който когато порастна преди 2000 години и стана Първожрец и Император на Свещената Българска империя,култивира и цивилизова поредното тракийско племе, разселено по тия океански земи и му даде името си с Любовта си,за да го има сега Ким и да му пее песни в свещения Ямболски парк!

ФИЛИПИНИ=ФИЛИПИ + Н (кодировъчен назал)=ПИФИЛ=Пафел=Павел

ФИЛИПИНИ=ЛИПИФ + Н=ЛИПИФ=Люпоф=Любов  




https://www.youtube.com/watch?v=TCqZrOWzzCY


Концерт за трите деца на Исус и Мария Магдалена от фонтана им в Ямбол с участието на техните феноменни потомци Кристина Димитрова и Орлин Горанов и ямболските им родственици от Дуло,които бяха на концерта

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


И вижте какво се случи на входа на парка на моста над река Тунджа,когато излизахме от градската градина след нашия поклонически импресиен ритуал в деня на Света София и трите ѝ деца Вяра,Надежда и Любов

image 

В кордата на въдиците на този рибар,хвърлил ги от моста,се беше оплел един сив див гълъб,когото балъка бе хванал и внимателно си поигра доста време,докато го отплете от омоталата се през крилата му корда и го пусна.
Нашите транспространствени съекипници,които днес ни водиха и съставяха и режисираха днешните сценки, бяха подготвили този епизод за нас, за да ни кажат в прав текст с култовата символика на гълъба, че Главен сценарист на нашия празничен репортаж днес бе Святият Дух,Чийто символ е гълъбът.  

СИВ ДИВ ГЪЛЪБ от/на=Гълъб от/на Бог Иса и Богиня Диана –

Святият дух на Бог Исус и Богиня Диана,Главните продуценти на този епизод и на постинга 

image
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  
екип на bezistena с гости съекипници Света Синтия,Свети Павел,Свети Петър и техните и нашите общи родители Исус и Мария,всички зашифровани с прекрасната празнична светейша семейна комбинация  Света София и Вяра,Надежда и Любов !  

СВЕТА СОФИЯ И ТРИТЕ Ѝ ДЕЦА ВЯРА НАДЕЖДА И ЛЮБОВ=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Бог Исуж Ведър,Синдия и Бовюл=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Бог Исус – Петър,Синтия и Павел  

СВЕТА СОФИЯ И ТРИТЕ Ѝ ДЕЦА ВЯРА НАДЕЖДА И ЛЮБОВ= 
Друиди (Жреци) Петър,Синтия и Павел,ДЕЦА на Богиня Диана и Бог Исус  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––   
ИСД с Любов и песен!
 
 
 




Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
18.09.2015 00:01
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7727422
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44373
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!