Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2015 17:00 - Светът се е въртял около и от Българите,върти се и сега от и около Българите,и ще се върти от и около Българите!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2690 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 09.09.2015 02:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На 6 септември 1885 година  Българските патриоти и любородци извършиха акта на началото на епохалния процес на Съединение на разделена България и на разделените Българи по целия свят,който процес сега се активира и ще обхване всички народи и всички страни по целия свят,като ще ги Освободи,Съедини и Обедини в Българското Божие Царство на Любовта,Братството и Мира!  

Процес,който ще се извърши без абсолютно никакво запитване,всенародно обсъждане, референдум,гласуване,избори,плебесцит,кебапчета в циганската махала и автобуси с изборни туристи от Турция,определящи съдбините ни,или каквато и да е друга форма на псевдо–народно и псевдо–демократично допитване и подобни лигавиния на "свободно" волеизлияние на хората и народите,на какъвто привидно свободен режим бяха досега временно,а ще бъде установен единствено по върховната воля на Всемогъщите Властелини и Господари на световете и абсолютните монарси–Българските Богове Исус и Майка Мария Магдалена,които ще установят абсолютната и тотална безкомпромисна и безалтернативна Диктатура на Любовта!

Край на илюзорната свободна воля свободно и безконтролно да правиш безнаказано зло на другите и зулуми на целия свят,заблуждавайки се,че никой няма отгоре ти и ти държи сметка за престъпленията и вредите,наричани "грехове"!

Боговете ни ще установят диктатурата на абсолютно задължителните за всички Конституция  и Божии закони за Всемирната Любов,Братство и Мир между човеците!


За провеждането на тия неотменими трансепохални процеси Те ни подготвят с помощта

на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни

Ето защо и как 
светът се е въртял около и от Българите,върти се и сега от и около Българите,и ще се върти от и около Българите!

СВЕТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО=Бог Тати Исус Бълкарина

СВЕТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО=Дете на Бог Исус Бълкарина

СВЕТА СЕ ВЪРТИ ОКОЛО=
Братя от Диана и Исус Балка=
Братя Балки (Българи) от Диана и Исус

Всемирното Бяло Братство

Светът се върти около Българите и ще продължава да се върти около тях и от тях–от нас,но вече от святите и праведните синове и дъщери на Исус и Мария,към които могат да преминат след преосвещаване и освещаване със Святият Дух всички Техни изродени и нечисти потомци от другия фронт досега,както и всички човеци! 

Его кои ще ни помагат да въртим и занапред света около Българската му свещена ос! 

ОС=Иса

ОСТА=Иса и Диана

ГЛАВНАТА ОС са=са Балги на Диана и Иса=са Българите на Диана и Исус



Ей тия работи не казват досегашните господари на света и крият от Българите и всички народи по света,но затова пък ние ги казваме,за да има спасение и за тях! 

За да знаят Българите,кои сме и да знаят,че с нас заедно са и Българските Богове, които ни връщат не само още 

ОСУМ ДЕЛА ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА БИДЕ ЦЕЛА,


ами ни връщат целия свят,защото целият свят е на Българите!
 


Къде и да одиш–неофициалния химн на Обединена България,скоро и на целия свят!

ОСУМ ДЕЛА ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА БИДЕ ЦЕЛА=
Богиня Мат Диана и Исуз Селен(Змей) Българина Дуло
Родоначалниците на Дуло,които задвижвиха плана си за да върнат отново целия свят на Българите,с които ща съставят и установят вечното Божие царство на Любовта, Братството и Мира на Земятя!

ОСУМ ДЕЛА ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА БИДЕ ЦЕЛА=
Сина от Дуло на Богиня Мат Диана и Исуз Ел(Змей) Българина
Божият Син,Спасителят на човечеството и света

ОСУМ ДЕЛА ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА БИДЕ ЦЕЛА=
България на Дуло от Богиня Мат Диана и Исуз Селен(Змей)
България,и респективно целият свят,ще принадлежат на святите и праведни Българи от Всемирната Бяло Братство на Божия свещен род Дуло!!!

Били сме шовинисти ли?

Ами че разбира се,обаче в чистото му и свято значение на първо обичащи сляпо, отчаяно и безпределно Боговете си Исус и Мария,обичащи Братята и Сестрите си Българи от Тях,и после обичащи и любещи всички човеци,народи и племена,защото знаем Чии сме и кои сме!

ШОВИНИСТИ=Богиня Диана и Исуш

обичащите безпределно Исус и Мария

ШОВИНИСТИ=ВЕШИСТЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН
вречените и осветените на Първосвещения Божи храм БЕЗИСТЕНА
в Ямбол Българи в Любов и служение на Боговете и хората

И не само шовинисти сме,ами сме на всичко отгоре и ВЕЛИКО ШОВИНИСТИ,защото:

ВЕЛИКОШОВИНИСТИ=ВЕЛИКО ШОВИНИСТИ=

Балки Богиня Диана и Исуш=
Българите Богиня Диана и Исус=
Българи на Богиня Диана и Исус


Дефиниция за ШОВИНИСТ сега:

Шовинист е човек крайно и сляпо поддържащ собствената група,в съчетание със злонамереност и омраза към съперничеща група.

Дефиниция на Българските Божии ШОВИНИСТИ:

Шовинист е човек крайно и сляпо поддържащ Българските Богове и Българските си Братя и Сестри,в съчетание с Любов,добронамереност и загриженост към всички други човеци,племена и народи!

Ясно ли е!

АЗ СЪМ ШОВИНИСТ!
 
АЗ СЪМ ШОВИНИСТ,
ЗАЩОТО СЪМ СИН НА ИСУС И ДИАНА!


НИЕ СМЕ ШОВИНИСТИ=Син на Исуш и Богиня Мат

Синовете на Исус и Мария


ЕКИПЪТ НА БЕЗИСТЕНА СМЕ ШОВИНИСТИ,БРАТЯ И СЕСТРИ НА ИСУС И МАРИЯ!

НИЕ СМЕ ВЕЛИКОШОВИНИСТИ!

КОЙ ДРУГ ЩЕ КАЖЕ :

АЗ СЪМ ШОВИНИСТ !
АЗ СЪМ ВЕЛИКОШОВИНИСТ !  

 
 
След тия наши декларации,между нас се завърза оживен разговор,в който използвахме и наш стар коментар от коментарния блок на прекрасното монографично изследване на
Виктор Иванов–hvitalian4v

Кога и къде е създадена България 
vitalian4v.blog.bg/history/2015/07/24/koga-i-kyde-e-syzdadena-bylgariia.1378615

20. bezistena 
27.07 14:48

Поздравления,Приятелю,от нашия екип,за категоричо издържания анализ и изследване!
Поздравления за умението ти да извличаш истината за Българите от тотално цензурираните и манипулирани древни исторически хроники и документи,представяни ни досега и налагани като "академични непоклатими изворови източници"!

Само ще донастроим върху зикуратните стъпала на истинската ни история,до която си стигнал,още стъпала с помощта на Свещения шифър.

В нашите документи доказваме реалното съществуване на Цар Авитохол и разкриваме неговата Божествена генеалогия като първородният син на Исус и Мария Магдалена–Павел,роден 33 година в Ямбол,и който полага основите и развива Новоепохалния клон и продължение на Божията Българска световна имперска династия Дуло.
Павел е родоначалник на Българската имперска фамилия Флавии,чиято генетика и семантика сме доказвали многократно:

ПАВЕЛ=ФАВЕЛ=ФЛАВЕ=Флави–Флавии

Павел е Цар Авитохол,който е всички т.нар."Римски императори" от Тит Флавий Веспасиан до император Диоклецин включително,и който изгражда от 69 г.сл.Хр. до 333 г.Свещената световна Българска империя по целия свят,която империя враговете на Българите и заговорници срещу нас (изродени български династи от Дуло, управляващи всички народи и страни от векове насам) фалшифицираха на книга през последните 500 години като никога несъстоялата се Римска империя.
През 333 година,точно след 300 години земен живот,Диоклециан=Цар Авитохол–Павел,приключва земната си мисия и преминава в транспространствено служение като Свети Павел.

АВИТОХОЛ=Хан(Кан,Жрец) от Тавилин=Хан(Кан,Жрец) от Дабилин(Дъблин)
древното херметично име на Ямбол

КНЯЗ=КАНАС=КАН С=Кан(Жрец) на Иса=Жрец на Иса–Жрец на Исус

Няма абсолютно никакво значение,дали Кан е Хан или Ган–всички ония източни Хан–ове са Кан–ове,които задължително са с Български генезис,произлизат от различни разклонения на Българската свещена Божия династия Дуло,духовен,интелуктуален и управленчески елит на тия племена,посят по света от генното инженерство на Първожрецът и Император на Свещената Българска империя Павел,Авитохол...
Всички те наследяват свещения Божи феноменен жречески ген на отец и праотец си Павел,който ревностно съхраняват през вековете,заедно с херметичните си Български титули и имена,съхранени в имената им.

Аспарух е принц Сихибер–синът на Дакобер–последният меровингов крал на FRANCORUM,кралството на франките–изконна провинция и народ на Свещената Българска империя,когото византийско–папски заговорници и превратаджии убиват през 679 г,но изтърват синът му Сихибер.

FRANCORUM=ФРАНК МОУР=Мария Барк–Мария(Магдалена) България

ДАКОБЕР=КОБРЕД=Кобрад=Кубрат
Кан (Жрец) Кубрат,Български Първожрец,династ от златната свещена линия на Дуло,спасена в изгнание след въоръженият преврат на византийците през 518 година срещу Анастасий I–Българският Първожрец и Император на Свещената Българска империя,убит от началникът на охраната му–Юстин,негов братовчед от династията Дуло на Флавии–те(на Павел),ръководител на въоръжен преврат и шеф на военната хунта на юдо=данайци и изродени български династи от Дуло,установила първото византйско робство на изродения клан от Дуло от 518 до 681 година. 

СИХИБЕР=ИСБЕРИХ=ИСПЕРИХ=Испарух=Аспарух=Иса Бурх=Иса Българина–Първожрец,син на Дакобер=Кубрат,който вдига всички тракийски племена, съставящи цяла поробена от византийците Западна Европа,на мирен поход към България на Балканите,и през 681 г.възстановява отново Дунавска България,като не наказва,а опрощава византийците,изродените си сродници от Дуло,като свят Първожрец,нямащ право да отнема човешки живот,още повече на кръвни родственици,независимо от престъпленията им.

АСПАРУХ=
Хан(Кан,Жрец) на Иса Пер=Хан (Кан,Жрец) на Иса Вер(Змей)
Първожрец от рода на Исус Змея,където Змей е хералдическият животински символ от древно–Българския календар на рода Дуло на Исус и Мария Магдалена

АТИЛА=ТИАЛА=ТУИЛА=Дуло
ХУНИ=
Хан=Кан–Жрец

Хуни=Гуни=Куни–Кан,Канове=Жреци
тракийски племена,водени от духовните си водачи и управници Хан–ове,Кан–ове,които се Българите от Божия жречески род Дуло на Исус и Мария Магдалена

АВАРИ=ВАРИ=ВЕРИ=Вер(Змей)
тракийско племе,по змейското династично прозвище Змей на Първожреците му от Дуло.

Зад този херметичен кръстнически индекс се крие народът на тракийското племе Евреи

АВАРИ=ВАРИ=ВЕРИ(Змей)=ЕВАРИ=Евреи

ОСТРОГОТИ=
Траги на Иса и Диана–Траки на Исус и Диана(Мария Магдалена)

ТЕОДОМИР=Диана Матара
ВИДЕМИР=Богиня Мадара

ДЕЦЕБАЛ=ДЕТСЕБАЛ=
Дуло от Богиня Диана и Иса–династ от Дуло


Ще цитираме и коментара на

11. demograph:
25.07 18:48

Имало едно време по нашите земи един славен Цар–Князът на Слънцето..Той бил толкова красив, смел и добър, че хората го нарекли на стария ни език Богнаш/Дионис/


Българският ранно–християнският(езически) херметичен конспиративен символ на Исус е БОГЪТ СЛЪНЦЕ,която херметична символика нашият народ преекспонира в различни разклонения и направления,едно от което е и БОГНАШ и ДИОНИС.

БОГНАШ=БОГ АШ=Бог Ешуа–Бог Исус

ДИОНИС е ДИОНИСИУС,

който е:

ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСИУС=Диана и Исус

И когато щяхме да разкриваме още тайни документи от тази тематика,видяхме обругнали и омерзнени,че цялото коментарно пространство на прекрасния изследователски труд на автора е замърсено и осквернено от отявленият анти–българин и сляп нихилист на всичко Българско–germantiger,който само дебне из целия блог.бг като немска хищна подводница и танк "Тигър" да се покаже някой Българин, комуто от висините са му разкрили поредната частица от скритата Българска свещена история за величието и интелектуалния и културен гений и фундаменталния цивилизационен принос на Българите,за да почне да изстрелва торпеда и снаряди от черна иронична и нихилираща анти–Българска мръсна енергетика,криещ се с изуитска и византийска лукавост зад фалшивите "научни" анти–Български изворови източници с отровна блатясала вода,и да сипе навсякъде жлъч и отрова срещу всички лавино растящи разкрития за Българския културен и цивилизационния корен на целия свят и Духовното величие на Българите,в откровен и открит нагъл опит да пречупи изследователския порив и крехките кълнове на труда на търсещия корените ни и истината за Българите чист и най–често плах и несвикнал с мерзавците  изследовател, затова като ви учим и съветваме да не се отказвате от изследването и труда си, омерзнени от хулите му и да не оставате безнаказани такива черни анти–български "капацитети,ние ще използваме неговото по–долно чудесно ироничното прозрение като наш изконен изворов исторически източник!  

13. germantiger 
25.07 22:24

НАЙ-ВЪРЛИТЕ ШОВИНИСТИ СЛЕД ВСВ СА РУСНАЦИ И ДНЕС БАЛКАНЦИ - няма по-големи идиоти от македонците, пантюркистите и част от днешните български всесветовни траки, което не ликвидира факта на тракийското в българите, което никога не бих оспорил.
НИКОГА ГЕРМАНЕЦ не е съзирал това, което съзира българина днес а той е - заявено в немалко писания вкл. тук в блога - южна америка, северноамериканските индианци, египет, индия и буда, това китай, скандинавия, атлантида, повтарям АТЛАНТИДА?!?!?! всичко това е заявено като българско, н-тото еврейско племе също всъщност било българско - подобни идиотии е нямало дори при национал-социализма в Германия


Няма си на представа,завалията,че всичко това е само нищожна частица от истината за Българите–Божиите подизпълнители на Сътворението и цялата човешка цивилизация,и какви чудеса има да излизат тепърва в тази посока,та свят ще им се завие на душманите ни!
Пропуснал е да каже в съскащата си отровна ирония,че Господ Бог Исус е Българин, който пропуск ние сега задължително допълваме с голям кеф,като декрарираме,че :

Господ Бог Исус Христос Е Българин!,

защото


ХРИСТОС=ТРОХ СИС=Траха Исус=Исус от Тракия

А Той е и Богът Отец Съ–Творец и Съ–Демиург!

Но не само Той е Българин!

Българка е и Великата Богиня Майка,Съ–Творец и Съ–Демиург с Отец ни Исус на Света и всички човеци!

И Те продължават да ни предоставят все нови и нови удивителни и неизчерпаеми автентични документи по тази тема!

Българи са и всички реални,рационални и действащи Светии,съставящи Божието войнства и висша йерархия!
А да видим сега,накъде ще продължи да плюе горния българин с малко Б,жиеещ върху свещената ни земя и оскверняващ я,след като по–нагоре,по–високо и по–нататък няма!

Да плюе на Българите–Божият народ
Да плюе на Боговете Български!
Безумец и безродник,безумци и безродници!

И не си позволявай,и не си позволявайте да казвате на Българите и на Лююбородните ни дела "идиоти"и "идиотщини",защото виждате Кои хулите!


Давай,Приятелю,vitalian4v,в същата посока и с прекрасната серия статии,и влагай в тях още повече и в неограничено количество шовинизъм и бъди все по–шовинист,защото Българският шовинизъм води само към Тях и към истината:

ШОВИНИСТ=Богиня Диана и Исуш
ИСТИНА=
ИС ТИНА=ИС ДИАНА=Иса и Диана–Българските Богове

Бъди благословен,Приятелю!
Благославяме и антиБългарите,че неблагодарната им роля е от Горе дадена,а ние Българите сме и за тяхното спасение! 

germantiger
=ДЖЕРМАНТИГЕР=Мадара и Ежуа Трага=Трак на Диана Мария и Ежуа
и той генетичен експериментален продукт на Българските Богове,вживял се в мръсната роля,която Те са му дали по сценария си 

А вие,истински Българи и Българки,във вените ни на които тече свещената феноменна кръв на Българските Богове Исус и Майка Мария Магдалена (замисляте ли се по–надълбоко и вразумявате и проумявате ли,какво означава това,че във вените ни тече феноменната Божия кръв–сиреч,че сме притежатели на неподозирани свръхестествени екстрасенсни Божествени характеристики и способности за творене на чудеса!!!),облечете се със славата и величието на Пресвятите ни Деди и със свещения Велико–Български шовинизъм,и както ви посъветвахме в предния постинг

СЪЕДИНЕНИЕТО на България,замислено и тръгнало от Ямболските жречески поселения по Средна гора
bezistena.blog.bg/history/2015/09/06/syedinenieto-na-bylgariia-zamisleno-i-trygnalo-ot-iambolskit.1389672
 :

"Дадохме ви за пример достойната и справедлива реакция на истинските Българи,като насърчаваме и вас никога да не скланяте глава и кандисвате пред нападките,хулите, лъжите и фалшификациите срещу Българите и демонстрирате Българското феноменно интелектуално превъзходство,Дух,Душа и истина и нетърпимост към лъжите и фалшификаторите,и да не си оставяте магарето в калта,сиреч да запушвате мръсните уста на мошениците и предателите със святата истина!"  

така ви съветваме и сега да отстоявате Българщината и защищавате Българския род във всички ваши любородни изследвания,творби и проявления,и да бъдете отявлени 

Български Великошовинисти!  
 

екип на bezistena и елитен отряд от Български Светии–всички Великошовинисти до един и водени от Свети Павел,родоначалник на Българската жреческо–имперска фамилия Флавии,която е новоепохалната генерация на Дуло,и Шеф на небесното Светейшество


ИСД



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
08.09.2015 17:02
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
09.09.2015 02:09
Имах емоции, въпреки съветите ти да не споря с тези, с които не си струва да се спори
На тема Херакъл или Херкулес Че е спорен, не е само гръцки , както се счита
Че Херос ,герой, произлиза от него Означава и полубог, а той е такъв
Не, думата херос била гръцка ,оттам отишла във Франция и през Русия- в България Сложен път. Излишен път на лингвист, филолог
Та припомних ,че Дионис и Херакъл са и тракийски персонажи

Поздравления за постинга ти!
Ние сме били националисти, мръсна дума, но опонентите ни, ако са Българи наистина, са националнихилисти!
Лека нощ!
цитирай
3. bezistena - Адаш, тия които ти вдигат кръвното ...
09.09.2015 03:36
Адаш,
тия които ти вдигат кръвното на твоя терен,не са опоненти,а са провокатори и газ–пикаещи анти–българи срещу истинските Българи в коментарните ти блокове, каквито са примерно точните и авторитетни Българи–shtaparov,get,zaw12929,dinkov!
Нихилисти е слаба и неточна квалификация за родопредателите и анти–българите,които тровят твоето и цялото любородно Българско патриотично интернет–пространство!
Не ги допущай въобще такива мекерета в блога си да ти губят времето,да ти хабят нервите и гонят читавите ти читатели–удряй им хикса и да си ходят по техните анти–български блогови кръжоци да вият на умряло срещу изгряващото Слънце на Българското Възкресение и Възраждане!
Влезе ли в блога ти анонимен анонимник–мерзавец с нагласата да мърсува,въобще не го пускай,ако ще и да пропищи орталъка,както казваме в Ямбол ние потомците на каргунските войнуци,от които сме кукерите,и които сме династичния жречески свещен Български Божи и царски род Дуло–солта и барута на Българския възрожденски и бунтарен дух!

Ти си от същия свещен род Дуло,безспорно доказателство за което е фактът,че прадядо ти е бил пръв саратник на Левски,сега Свети Васил Левски–ти какво очакваш от тия,които са потомците на предателите на тайните комитети на Левски и доносници на турската полиция и на гръцката църковна инквизиция–да те адмирират ли?
Да не ти пука от тях–твоят праотец сега в светейшия си сан и статус е постоянно около тебе и дома ти с невидимата си чета и бодигардове,и ти води духа,ума и душата в Българолюбородното ти дело!
Хич и не ти трябват такива посетители в блога–ние кукерите в Ямбол казваме "Шут в гъза и чупката!" и въобще не си поплюваме,колкото и да сме благи с благите!

А гърците=юдеи=данаи,въобще нямат нищо общо с Херос,нито имат понятие какво означава Херос въобще,защото думата е Българска жреческа анаграмна комбинаця и сакралната и семантика е:

ХЕРОС=Херо С=Хаур Иса=Гаур Иса=Гуяура Иса–
сиреч Исус Гяура,Исус Българина,защото и ГЯУР произхожда и е производна от ГАУР=КАВУР=Бурк–Българин

ХЕРОС=Хе Сор=Хан Сар=Кан(Жрец) и Цар–Жрец и Цар от Дуло

За нас няма мръсни думи,Адаш,защото с трансформиращата сила и пречистващата мощ на Свещения шифър,вземаме скверните слова от душманите ни и ги пречистваме, преосвещаваме и вземаме в нашия арсенал за да увеличаваме мощта си!

МРЪСНИ ДУМИ срещу=ДУМИ срещу Мария и Иса

МРЪСНИ ДУМИ срещу=срещу Мад Мария и Иса–
а да посмеят сега да похулят Боговете ни,мръсниците!

МРЪСНИЦИ=МРЪСНИТСИ=Матара и Исус–
марионетки на Боговете ни в драматизацията БЪЛГАРИТЕ И ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ,и за които мръсници този документ е един спасителен пояс за тях...

Давай,Адаш,и не цепи басма никому,защото си достоен потомък на достойните си предци и редови член на Тайния революционен комитет,учреден от тях с Левски, който Комитет вече е явен и е под прякото ръководство и покровителство на Свети Васил Левски!
цитирай
4. leonleonovpom2 - Благодаря ти, Адаш!
09.09.2015 07:59
Да, така наистина стоят нещата с такива, появяват се като по поръчка, като ,че ли заедно някъде са обсъждали и "работят " щафетно
Всъщност, може под два анонимника да се крие едно и също име, така например, за един претендиращ ,че е специалист по антична история, а друг - по средновековна, прави впечатление, освен че се появяват едновременно, че си сменят с лекота и "тематиката"
Както и да е, узрях за съвета ти, предупредени са, че единственият начин да бъдат допуснати , е да излязат от анонимност
Няма да го направят, не им е изгодно
Да са благословени делото ти и работата ти Адаш!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7723605
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!