Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2015 23:17 - Тайното оръжие на Българите в СССР,което обърна хода на Втората световна война и спаси Русия.И което ще я спаси сега пак.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 11274 Коментари: 6 Гласове:
12

Последна промяна: 08.10.2017 02:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Защото толкова много ви мразиме и обичаме,Братя и Сестри руснаци,затова си вземаме и ви даваме прошка!
Научихме,че посолството на Русия в България обявява конкурс за кратък разказ или есе на тема “Семейните истории, посветени на участието на вашите родители и близки роднини във Великата Отечествена война и нареждане на следвоенния живот”,който е по повод 70-годишния юбилей от победата във Великата Отечествена война,като отдадем почит на участвалите в освобождението на Европа

Ето нашето есе извън регламента за обема,но точно по темата,което изпратихме до организаторите на конкурса:



 
В постинга  

Посолството на Русия в България обявява конкурс
redarmychoir.blog.bg/muzika/2015/08/31/posolstvoto-na-rusiia-v-bylgariia-obiaviava-konkurs.1387849 ,

прочетохме за вашия конкурс,и подбудени от инициативата ви,реагирахме с коментар,който се разви по долния сценарий,който ви изпращаме под формата на импресиен разказ,есе,общение,отношение и още квалификации от този род,като творба за участие в конкурса и извън конкурса за вашето просвещение.

Не се побираме в рамките на регламента от 2000 знака,затова оформяме материала като извънстандартно синергитично есе,или като три стандартни есета,свързани в обща сюжетна линия–важното е участието и съпричастието по важната тема,а не регламентираните рамки.

Всички разшифровки на възлови думи,понятия и изрази,са направени с помощта на

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни

bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни 



Коментар №1


bezistena

31.08 21:51

СЕМЕЙНИ ИСТОРИИ за=за Исус и Матара=за Исус и Диана Мария
основните персонажи,субекти и обекти на семейните истории,драми и драматизации

ОСНОВНИТЕ ПЕРСОНАЖИ=Богиня Диана и Жар Бог Исус

СЕМЕЙНА ДРАМА=Иса и Мад Мария

ДРАМАТИЗАЦИЯ=Изус и Диана Матара

ВЕЛИКА ОТЕЧЕСТВЕНА ВОЙНА срещу=ВЕЛИКА ОТЕТШЕСТВЕНА ВОЙНА срещу=
ВОЙНА срещу Балки на Богиня Диана и Тати Исуш

война,организирана за изтребление и геноцид на Българите(Балки),които са духовният,интелектуалният, борческият свободолюбив елит,както и управленческият аристократичен елит,пръснати сред поробените тракийски племена в СССР

ЕСЕ=Иса
кратко импресивно излияние за Иса,Исус

С поздрави и благословение!



Коментар №2


аpostapostoloff

02.09 06:08

Като комендант на гара Ямбол през войната,дядо ми забелязал вагон, пълен с италиански воници,изнемогващи от жажда.Тези "италианци" на чист руски му поискали вода,защото умирали от жажда.Оказало се, че това са преоблечени руски военнопленници.Дядо ми ги освободил и ги преоблякъл в български униформи.
Довтасали немците и започнали да търсят руснаците.А те били под носа им, но в българските униформи.Така моят дядо спасил 40 руснака.
През 60-те години нашата преса раздуха този случай. Дори ни посетиха няколко от все още живите руснаци.

НО! Аз НЕ ИСКАМ и НЯМА да участвам в този конкурс!



Коментар №3


bezistena

02.09 15:18

Хвала му на Дядо ти,приятелю apostapostoloff !
Ние пък ще участваме,дори и с акта на саможертвената братска помощ на достойният ти Дядо!
Това е истинският по–голям Брат–жертващ се за по–малкия си Брат!
Това са истнинските Българи–по–големите Братя и Батювци на по–малките Братя,руснаците!

Защото старейшинството и кой е по–големият Брат и Баткото,не се определят от критериите кой има по–голям териториален имот,по–голямо население и повече пари и природни богатства,кой е пораснал повече на ръст и на мускули,кой има повече бомби и войска,ами от това кой от двамата братя е първи дошъл на този свят и наследил Божиите феномени и законно Божие Бащино наследство,кой е дундуркал бебето и се е грижил за прощапулника,учил го е на основни неща от живота,грижил се е за него и го е направил човек,дори и от благодарност за това малкия брат след време като е пораснал голям на бой и нисък на Дух и Душа,да е забил ножа в гърба и душата на Батя си–на Българите, жреческата Божия каста,Духовните водачи,култиватори,цивилизатори, интелектуален и духовен елит,и обгрижвачи на неблагодарното обезпаметено тракийско племе на руснаците!

Към които тракийски руснаци или руски тракйци въпреки всичко,ние Българите имаме голяма и неутолима Братска Любов,Обич и простителност!

Както и към сегашните ни братя по войнство–американските траки или тракийските американци,които се чудят как да ни забият и те ножа в гърба и ни вземат Свещената земя,пак имаме голяма и неутолима Братска Любов,Обич и простителност!

Всички,братчета наши неблагодарни,ви чакаме в България,като научите и проумейте добре категоричното строго превантивно предупреждение на Българският Бог Творец и Властелин на световете–Исус,който в аватарното си проявление като Орфеус преди 4000 години тури на най–видно место в България табелата в прав текст,че

С сърцето–крепост
с меч и сила се не влиза!
Тук само песента с
добро в Любов прониква!


Задължително трябва да проумейте тази превенция,всички народи,направени от Българските ни Пресвети Деди човеци–руснаци,американци и всички други тракийски племена,разселени по света от Духовните ви водачи–Българите,и обгрижвани от тях с Любов,и от които племена неблагоразумни и неблагодарни люде сега са тръгнали към България с нечисти помисли и ръце!


Благославя ме ви с Любов! 
 
  

извън конкурса ви изпращаме още и: 


Независимо дали нашите послания в някаква форма ще видят бял свят,вие като примерни служители на Руската държава и особено в информационната политика и дейност,сте длъжни да информирате държавните си ръководители на най–високо ниво за нашите послания и братски превенции към тях,която функция е и ваше висше задължение и приоритет!

Особено държим да информирате и много уважавания от екипа ни държавен глава Владимир Путин–ревностен и достоен Православен християнин,за когото вече не е тайна,че е от изконен здрав Български аристократичен корен,и още по–точно,което е и прекрасно,е от свещения род Дуло,съставен само от генетични кръвни потомци на Българските Богове Господ Исус Христос и Мария Магдалена,от който род са всички до един упраавници на всички народи по света!

ВЛАДИМИР=
Дуло от Богиня Диана Мария=Дуло от Богиня Мадара

генетичен Български династ от Дуло

ПУТИН=Богиня Диана
изконна Българска аристократична фамилия,разклонение от Дуло на Мария Магдалена,която е аватарното Новоепохално проявление на Богиня Диана,Великата Богиня Майка,Съдемиург с Бога Творец

Представяме ви и автентична информация за Българския произход на братовчед ни Владимир,която вие отлично би трябвало да знаете вече отдавна и да сте я изпратили по надлежния път до адресата ѝ Путин!

Владимир Путин – потомък на търновски боляри
www.desant.net/show-news/33454/


Разсекретени документи от Волжска България доказват,че народите и земите от този регион са изконни Български

bezistena.blog.bg/history/2014/05/14/razsekreteni-dokumenti-ot-voljska-bylgariia-dokazvat-che-nar.1264824 

цитат от постинга:

ВЛАДИМИР ПУТИН:

Волжските Българи са изиграли неповторима роля
при формирането(създаването) и развитието на
единния руски народ!


https://www.youtube.com/watch?v=qxFVQy-r1hM
Прорицания на Българи от Волжска и Дунавска България 

От наша страна ние ще пуснем този информационен материал 1:1 в нашия екипен блог,тъй като наш основен принцип е да работим на светло пред всички!

Бъдете благословени с Любов и елате и бъдете с Любов!


екипа на bezistena.blog.bg 






И защото,

с 2000 знака,колкото е лимитът по регламента на конкурса за обема на есето,не можеш да кажеш и нищожна частица от океана натрупани и преплетени изживяни и преживяни чувства към руснаците,
и ако започнеш да изказваш и обесняваш огромната си и безмерна омраза към руснаците,която стяга душата ти в омерзнение,и причините за това,2000 знака няма да ти стигнат само да напишеш част от синонимите на това страшно чувство и унищожаваща енергетика!След това трябва да ги аргументираш и докажеш–документите в тази посока са безброй!
Толкова много има да се казва–какви ти 2000 знака!

А нали след това трябва да имаш место да изкажеш и обясниш и огромната си и безмерна Любов и Обич към руснаците,която препълва и прелива в сълзи от Душата ти,търсеща и жадуваща за разделените и загубили се Души на кръвни Братя и Сестри, не можещи един без други!
Трябва да напишеш и синонимите на това божествено чувство,и да аргументираш Обичта и Любовта си,а документите за това са безбройни! 
Толкова много Любов има да се казва–какви ти 2000 знака! 

Затова

ние–Българите,обобщаваме с няколко знака: 

Вземаме си прошка и ви прощаваме,защото много ви обичаме!
Благославяме ви с Любов!




И продължаваме нашето участие извън конкурса и по тема,абсолютно вътре в конкурса,с разсекретяването на тайната на култовата руска песен
ПРОЩАНИЕ СЛАВЯНКИ:


https://www.youtube.com/watch?v=luSnOiYD-oE
Прощание славянки

Най–популярният и любим марш в Русия на военните паради послучай Деня на победата и по други подобни поводи,е култовият ПРОЩАНИЕ СЛАВЯНКИ

Днес по цял свят маршът ПРОЩАНИЕ СЛАВЯНКИ се е превърнал в “музикален символ” на Русия, но преди това го смятат за символ на Съветския съюз, а още по-рано и на Руската империя.
Мелодията надживява революцията от 1917 година и няколко войни (в това число и Великата отечествена война, както я наричат в Русия), но и днес си остава все така популярен.

Преди повече от век – през 1912 година – военният диригент и композитор Българинът Василий Агапкин, който по онова време е все още само тръбач на 7-ми запасен кавалерийски полк, пише своя марш. За историята Агапкин си остава така – “автор на едно произведение”. 
Когато през октомври 1912 година избухва Балканската война, хиляди руски доброволци тръгват от Русия, за да помогнат на “славянските си братя от България” в битката на Българите срещу турците.
Вдъхновен от емоциите, с които младите руснаци се сбогуват на гарата със своите близки, Агапкин нахвърля темата на марш за духов оркестър. Показва го на опитни капелмайстори, които му помагат в аранжировката. Според една от историите за създаването и разпространяването на марша голяма роля играе известният по това време в музикалните кръгове Яков Богорад. 

image

В Симферопол е отпечатана в малък тираж нотната партитура, а на обложката на изданието е нарисувана млада жена на фона на Балкана и отряд войници.
Надписът гласи:

Прощание славянки
– новият марш за събитията на Балканите.Посвещава се на всички славянски жени.Съчинение на Агапкин”

–––– Обърнете внимание как е нарисуван Балкана–пирамида до пирамида,тъй както Света Ванга ни казваше,че в България е пълно с изкуствени пирамиди,на които ние не обръщаме внимание,защото толкова са огромни,че ги мислим за естествени природни формирования!
Вижте и дешифровката на надписа точно върху пирамидите в България:

НОВЫШIЫ МАРШЬ=Бог Ишуш и Мария
сиреч това са пирамидите–светилища на Българските
Богове Исус и Мария МакДуло,на Исус и Мария Майка на Дуло

ЦИММЕРМАН=Иса и Мама Мария
издателката на партитурата

Маршът бързо става популярен,най-вече заради лесно запомнящата се мелодия.В годините около революцията от 1917 година и последвалата гражданска война това е любимата мелодия на белогвардейските войски.
Маршът е изпълнен на парада за 7 ноември 1941 година, когато в обсадена Москва войските, преминавайки в параден строй на Червения площад се отправят директно към фронтовата линия около столицата на тогавашния СССР. Сведенията не са еднозначни, дали това е така – според мемоарите на прочутия маршал Будьони маршът е звучал, но според официалните манипулирани копия на сценария – не е, а и по това време той все още се води като “белогвардейски”. Така или иначе след 1957 година “Прощание славянки” е напълно “реабилитиран” и се превръща в музикална “визитка” на СССР, а по-късно и на Русия. 
 

Ето и разсекретените истински имена на героите и основните понятия в нашето кратко импресивно историческо есе:
 
image

ВАСИЛИЙ АГАПКИН=Балг (Българин)  Кан (Жрец) на Бог Иса–
Българин,Жрец на Бог Исус
–активиран и вдъхновен Отгоре Български Исусов феноменен потомък–композитор,за да получи и създаде култовия марш,спуснат му от небесния отдел "Музика"

КОМПОЗИТОР=Кан (Жрец) на Иза и Богиня Матара 

МОСКВА=Богиня Майка и Иса – истинският сакрален девиз на Москва

САКРАЛЕН ДЕВИЗ от=от Диана и Исуз Балкарина

БУДЬОНИ=Богиня Диана

БЕЛОГВАРДЕЙЦИ=Българи на Богиня Диана и Иса
аристократичното руско войнство и офицерство,съставено от Българи
 
МАРШ=МАР Ш=Мария и Ешуа 

ПРОЩАНИЕ СЛАВЯНКИ=ПРОШТАНИЕ СЛАВЯНКИ=
Богиня Диана и Исуш са Балкари!

ПРОЩАНИЕ СЛАВЯНКИ=ПРОШТАНИЕ СЛАВЯНКИ=
Балкари на Богиня Диана  и Исуш


ПРОЩАНИЕ СЛАВЯНКИ=ПРОШТАНИЕ СЛАВЯНКИ=
Балкари от БЕЗИСТЕНА –
марш на крипто – Българите в Русия, които са духовният интелектуален и творчески  прогресивен борчески революцонен елит на Русия и които са феноменни генетични потомци на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последното им аватарно проявление в Тракия преди 2000 години пред Българите в аватарният им образ на Исус Христос и Мария Магдалена от феноменната жертвена жреческа каста от първосвещения Божи светилищен храм Безистена в първопрестолния Божи град Ямбол.

Това е голямата тайна, имплантирана в този марш,която кара Душите на Българите в Русия да пламнат с първите звуци и да се подреждат по ритъма и мелодията, завръщащи ги по родните свещени земи на дедите им в България на Балканите  
 
 
В. И. Агапкин. Прощание славянки
Создание марша «Прощание славянки»

В октябре 1912 года тихий Тамбов всколыхнула весть: началась первая Балканская война. Пять веков султанская Турция угнетала южнославянские государства, жестоко подавляя любую попытку сопротивления. Не раз на помощь балканцам приходили русские. Потому-то русский народ близко к сердцу принимал победные вести с Балкан осенью 1912 года. В Тамбове нарасхват раскупали газету «Тамбовский край», где регулярно печатались боевые сводки.

Агапкин в эти дни не находил себе места, как и его сослуживцы, он буквально бредил Балканами, героизмом «братушек – болгар».
В штабе полка, на улице, в керосиновой лавке – всюду он что-то напевал себе под нос. Совершенно ясно было одно – рождался марш.
Но мелодия ускользала – лишенная нарочитой бравурности, она по замыслу автора должна была стать символом щедрости славянского сердца, выражением единого патриотического порыва.

Однажды вечером, едва придя из полка домой, Василий Иванович сразу же бросился к роялю. Он взмахнул руками, как вольная птица крыльями, и квартира наполнилась мелодией. Ему виделось, как балканские славянки провожают на битву с турками отцов и сыновей, братьев и женихов. Расставание трудное, но долг перед Родиной зовет. Свой марш, родившийся на тихой Гимназической улочке в Тамбове осенью 1912 года, штаб-трубач Агапкин так и назвал – «Прощание славянки».

Вскоре мелодия летела уже над всей Россией. Под звуки марша и в Первую мировую и в Великую Отечественную войны отходили к границе бесконечные военные эшелоны. Мелодия «Славянки» волновала не только сердца воинов, но и поэтов. А. Федотов, В. Максимов, В. Лазарев, А. Мингалев и другие поэты написали стихи на мелодию марша. Для польской песни «Расшумелись плакучие ивы» был взят мотив старинного русского марша.    Все концерты оркестра В. И. Агапкина заканчивались исполнением «Cлавянки».
Марш звучал более чем в двадцати кинофильмах и многих спектаклях.
Фирма «Мелодия» неоднократно выпускала грампластинки со знаменитым маршем большими тиражами. Время не властно над маршем. Он живет и волнует людей, пробуждая в них лучшие патриотические чувства.


Василий Иванович Агапкин


Имя военного капельмейстера тамбовчанина Василия Ивановича Агапкина вспоминается всякий раз, когда звучит его неувядающий марш «Прощание славянки». Оно вписано золотыми буквами в скрижали мировой музыкальной культуры и военно-дирижерского искусства. Этот марш знают и любят в Болгарии, Польше, Словакии, он известен во Франции, Америке, Японии и даже в Африке.

Василий Иванович Агапкин родился 3 февраля 1884 года в селе Михайловское Рязанской губернии в семье крестьянина-батрака. Рано потеряв мать и отца, семилетний мальчик вместе с братьями и сестрами вынужден был просить подаяние. Cлучайная встреча с военным капельмейстером батальонного оркестра резко изменила его жизнь. Десятилетнего Агапкина зачислили учеником в духовой оркестр 308-го Царевского резервного батальона Астраханского пехотного полка. Через пять лет Вася Агапкин был признан лучшим солистом-корнетистом полка – случай редчайший. По окончанию срока действительной службы в декабре 1909 года Агапкин, освоивший к тому времени новый инструмент – трубу, отправился в губернский город Тамбов, где имелось известное в стране музыкальное училище, в которое он мечтал поступить.

image

12 января 1910 года В. И. Агапкина зачислили штаб-трубачом квартировавшего в Тамбове седьмого запасного кавалерийского полка. Как одержимый готовился Василий Иванович к поступлению в Тамбовское музыкальное училище и осенью 1911 года его приняли в класс медных духовых инструментов, который вел уважаемый в городе педагог Федор Михайлович Кадичев. Он привил своему ученику чувство вкуса и формы крупных сочинений, обучил дирижерскому искусству.

image

Именно в Тамбове осенью 1912 года, когда началась первая Балканская война, Василий Иванович создал марш «Прощание славянки». После победы Великой Октябрьской социалистической революции Василий Агапкин в 1918 году добровольцем ушел в Красную армию и организовал духовой оркестр в первом красном гусарском полку. Под марши его оркестра красные гусары прошли сотни огненных верст обороняя от немцев и белополяков Гродно, Барановичи, Минск и другие белорусские города. Вернувшись в Тамбов в 1920 году, В. И. Агапкин руководил музыкальной студией и оркестром в войсках ГПУ.
image

КАПЕЛМАЙСТОР=Кан (Жрец) от Дуло от Иса и Мария 
Българин,феноменен жречески потомъкна Исус и Мария Магдалена, натоварен от Тях да получи и дообработи тази велика маршова песен

В конце лета 1922 года Агапкин расстался с Тамбовом. В субботу 5 августа 1922 года состоялся прощальный бенефис оркестра. Дирижер и оркестр вызываются в Москву, – писала губернская газета «Тамбовская правда». Столичный период творчества Василия Ивановича Агапкина считается самым многогранным в его карьере музыканта и капельмейстера. В 1924 году он со своим оркестром провожал в последний путь В. И. Ленина. В 1928 году Агапкин организовал духовой оркестр из беспризорников, многие из которых занялись музыкой профессионально. В 1938 году его пригласили участвовать в работе по усовершенствованию боя часов на Спасской башне Кремля. Как мы знаем, задание он успешно выполнил.

Когда началась Великая отечественная война В. И. Агапкина, получившего звание военного интенданта первого ранга, назначили начальником духовых оркестров отдельной мотострелковой дивизии имени Дзержинского. Именно ему, старейшине капельмейстерского корпуса страны, было поручено дирижировать сводным оркестром на параде войск в Москве на Красной площади 7 ноября 1941 года.

image

Вскоре после парада Агапкин получил назначение в Новосибирск, а в 1943 году снова вернулся в столицу. На параде Победы в 1945 году оркестр В. И. Агапкина входил в состав сводного. После войны оркестр В. И. Агапкина регулярно выступал с концертами в Москве. Умер композитор 29 октября 1964 года, похоронен на Ваганьковском кладбище в Москве. Он оставил нам десятки замечательных мелодий, которые и сегодня в чести у любителей духовой музыки. Но марш «Прощание славянки», является самым знаменитым в творчесте композитора. 

image  
 
На обложке первого издания песни была нарисована женщина, которая прощается с воином, а на заднем плане виднелись Балканские горы и отряд солдат. Также на картинке стояла подпись: «Посвящается всем славянским женщинам».

Из руските коментарни форуми
 

Дмитрий
Под этот марш всегда уходили солдаты, и он впечатан в нашу генетическую память..

ЗАЩО?


Наташа

Одна из самых замечательных мелодий, когда-либо слышанных мною. Видимо, автор вложил столько сердца в песню, что и сейчас берёт за душу. За один этот марш имя Агапкина должно остаться в истории мирового музыкального искусства.

ЗАЩО?

Татьяна Волобуева:
В самые безмятежные моменты жизни при звуках "Славянки" сжимается сердце.Генетическая память о проводах, возможно навеки.При просмотре ролика Казачьего хора хотелось встать перед монитором вместе с залом и петь со слезой во взоре

ЗАЩО?

ЗАЩО?

ЗАЩО?

– Защото Българските генетични инженери създадоха руския генетичен етносен Божи продукт с много Любов!

– Защото в този марш и песен милиони поробени Българи и траки в Русия изляха сълзите,мъката,болката и скръбта по раздялата и загубата на непрежелимите си деца и родители,отиващи на смърт най–често насилствено изпращани от държавниците си–всички които са българи от изродения клан Дуло и са съюзени на тъмно с господарите на всички насъскани да се бият помежду си братски тракийски народи в Европа и по света.

–Защото Българските жреци–песнотворци имплантираха в марша Българските–тракийски родови спомени,сантимент,феноменна честота и генетика и душевност!

–Защото маршът пренарежда в правилната форма структурата на генетиката и душевната енергетика в общия ни братки генезис и на Българо–тракийската Божествена сакралия,заложена за вечен живителен генератор в нас! 

–Защото в мелодиката и ритъма на марша и в думите на песента,е заложен неудържимо и неутолимо зовът на Майка България и на Българските Богове да се жертваш и помогнеш за освобождението и спасението на Българите в Обетованата земя–България на Балканите,родното место на общите ни Предци! 

image 

РОДИНА МАТЬ ЗОВЕТ=РОДИНА на Иза и Богиня Ма (Майка) Диана
България и всичките ѝ имперски провинции по целия свят,най–близката на която до сърцето ѝ е Русия,по–малкият ѝ брат!   
  
image

Вижте сега и най–древното и супермодерно всемогъщото и всепобеждаващо руско оръжие,изобретено от оръжейните конструктури на Армията на Дионисиус,която е Армията на Диана и Исус–Българите

АРМИЯ НА ДИОНИСИУС=АРМИЯ НА ДИОН ИСИУС=Армия на Диана и Исус

Ето защо не включихме в плейлиста на музикалния ни блок клиповете на Прощание славянки с прекрасните HD професионални кадри от Деня на победата на 9 май на Червения площад с най–модерните смъртоносни оръжия на света–заради тази икона от 0:20 минута на първия клип от плейлиста в ръцете на малкото казаче.

Ето го Българското всемогъщо и всепобеждаващо оръжие на света:

Тази малка православна икона на нашият
Господ Бог Исус Христос,която е по–могъща и побеждаваща от всичките родове войски и всичката страшна бойна техника,струпани на Парада на деня на победата


image
 
Ето в тази композиция на снимката на този отряд от руската армия на Дионисиус,която е неразделна част от Българската армия на Диана и Исус,е цялата тайна,сила и непобедима мощ на прекрасния Божи генетичен и културен продукт–руският народ, създаден от Българските цивилизатори:

– феноменните Български певци и музиканти,генетични жречески потомци

– техниите песни и бойният им арсенал–музикалният инструментариум

– православният храм на московския Кремъл,който е вторичното копие на казанския Кремъл и първосвещен храм на волжските Българи

– иконата на Българският Бог Господ Исус Христос в ръцете на малкия Български кандидат–жрец

– Самите Български Богове Исус и Мария Магдалена

И цялата армия и въоръжение и всички,обединени с песен в Любов!

КАЗАН=КАНЗА=КАН ЗА=Кан (Жреци) на Иза

Ето линк за удивителното свидетелство на руската нация и колективната руска  Душа за чудесата,сътворени от Българската Казанска икона на Богородица,и най–вече за ролятя ѝ за повратния ход на Втората световна война за спасяването на Москва и Ленинград и спечелването на цялата война,във истинността на което Владимир Путин като искрен и ревностен православен християнин и Български Божи потомък вярва безусловно,заради което винаги използва положението си да демонстрира това и да дава пример на всички в Русия,като при всеки удобен случай на яве и на саме целува искрено и с вяра в смирение Исусовите и Богородични икони!

Казанската икона на Божията Майка
pravoslavieto.com/ikonopis/Bogorodica/kazanska/index.htm

В Нета има документи за чудодейното обръщане на Сталин тогава за една нощ от отявлен и върл Безбожник и Богоборник в ревностен вярващ и променил на 180 градуса отношението си към християните

image


image

image


image
+
image



На 8 мая ,2014 года на Белорусском вокзале города Москвы был открыт новый памятник — «Прощание славянки», посвящённый знаменитому одноимённому маршу Василия Ивановича Агапкина,и представлява Българска девойка,която изпраща любимия си да се жертва за Майка България и Българите на Балканите!

Омешахме ги езиците, ама то е от умешаната ни кръв и души!

Памятник торжественно открывали министр культуры РФ Владимир Мединский и президент ОАО «РЖД» Владимир Якунин. 

ВЛАДИМИР МЕДИНСКИЙ=Кан (Жрец) от Дуло на Иса и Богиня Мад Мария

ВЛАДИМИР ЯКУНИН=Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Мария  

Разсекретените имена указват категорично,че тия руснаци са Българи от феноменния Божи жречески род Дуло,от който е и Владимир Путин,

image


image   
 
image

image 
 
Изпращал ли е някой любимите си деца и любимия човек на терминали 1 и 2 на емигрантски отродяващ гурбет в чужбина!
Тези чувства на скръб и тъга нищо не са,в сравнение с чувствата в душата на тази девойка от раздялата с любимия,заминаващ да даде живота си за Българите в България и с нейното съгласие, насърчение и благословение...



 КОМЕНТАР ЗА  ПРАЗНИКА СВЯТКИ В РУСИЯ 
 
image

Нека разсекретим и просветим руснаците и Българите там за истинския езотеричен смисъл на празника СВЯТКИ В РУССИИ,който честват казаците в първия клип от плейлиста:

Свя́тки (святы́е, праздничные дни, зимние святки, коля́ды; др.-рус. свꙗтокъ) — славянский народный праздничный комплекс зимнего календарного периода, состоящий из двенадцати праздничных дней «от звезды и до воды» (рус. кубан.), то есть от появления первой звезды в канун Рождества (на Коляду) и до крещенского освящения воды. 

В христианской традиции — время с Рождества Христова до Крещения Господня.

Ето официалната безсъкрална първосигнално–сравнителна и опростачена етимология:

Святки (от праслав. svętъ, svętъjь— старославянское слово,означающее святые, праздничные дни.

А ето и истинската сакрална=Божествена,етимология на думата,съставена от Българските словосъставители в режим на цензура:

СВЯТКИ=Иса и Бокиня Диана

СВЯТКИ=Кан (Жреци) на Иса и Богиня Диана
Българските жреци,авторите на думата и на празничния календарен езически,сиреч истинския Исусово–Мариин информационен носител,които са принесли Древно–Българския празничен езически календар и в тази част на Българската империя,за да съхранят върху базата на народните празници,фолклор и традиции засекретената информация за Българските Богове и Българското им жреческо потомство,изградило и културата и цивилизацията по тия земи. 

Затова се е провеждало векове наред по–долу описаното "Богуудобно" инквизационно гонение и геноцид срещу святите Божии Български потомци в поробените Български земи и народи на руската многопрофилна робска империя,дефинирано юдо=данайо= византийски манипулационно като:

Борьба с суевериями, борба със суеверията

Ещё со времён Римской империи святость этих дней и вечеров нередко нарушалась гаданиями и другими суеверными обычаями,уцелевшими от языческих обрядов этих дней. Против этого направлены, помимо всего прочего, 61 и 62 правила Шестого Вселенского собора. Действовавший в Российской империи закон запрещал «в навечерие Рождества Христова и в продолжение святок заводить, по старинным идолопоклонническим преданиям, игрища и, наряжаясь в кумирские одеяния, производить по улицам пляски и петь соблазнительные песни»

Или преведено от нас накратко,това са гоненията срещу Българите–генетичните феноменни деца и последователита на Българските Богове Исус и Мария Магдалена и Тяхното учение за Всемирната Любов,Братство и Мир,които са инкриминирани като най–големи пристъпници!
 
И сега ние–потомците на гонените и геноцидираните Българи от векове,процеси продължаващи под различни форми и сега,ви казваме с Божиите слова:

image 

РОДИНА МАТЬ ЗОВЕТ=РОДИНА на Иза и Богиня МатБългария  

Родината на Отец ни Исус и Богиня Майка Мария Магдалена ни зове да съберем Душите си в простителност,покаяние и Любов!  



Прощание славянки - Сводный духовой оркестр  

коментар на 100klass:

Бессмертная музыка, настоящий духовный символ России! Сколько не слушаешь, слезы подступают. Спасибо за эту запись.

БЕССМЕРТНАЯ МУЗЫКА=МУЗИКА на Исус и Богиня Матара 

 
https://www.youtube.com/watch?v=MkUiTq7CYn4
Прощание слявянки–изпълнение на 9 страни

По–горе разкрихме,че тази мелодия и песенна енергетика прониква до всяка Душа, защото е предназначена да разкъртва чакрите и закърнелите осезания и спомени на всички племена,тръгнали на времето от Тракия с Духовните си водачи Българи,посяли сред тях генетичния си духовен и интелектуален имплант



Разсекретеното лично досие от секретния жречески регистър на руският посланик в България :

Юрий Николаевич Иса̀ков е руски и съветски дипломат.
Понастоящем е извънреден и пълномощен посланик на Русия в България и доайен на дипломатическия корпус в България.
Завършил е Московския държавен институт по международни отношения през 1971 година.Владее английски и бирмански език.

ЮРИИ НИКОЛАЕВИЧ ИСАКОВ=ЮРИИ НИКОЛАЕВИТШ ИСАКОВ=
Кан (Жрец) от Богиня Диана и Исуш Балкарина 
 
ДИПЛОМАТ от=от Дуло на Богиня Мат

ПОСЛАНИК=Иса Балка

ИЗВЪНРЕДЕН ПОСЛАНИК на=на Богиня Диана и Иса Бълкарина

ПЪЛНОМОЩЕН ПОСЛАНИК=ПЪЛНОМОШТЕН ПОСЛАНИК от=
от
Дуло на Богиня Мат и Исуш Балка

ДОАЕН=ДОЕНА=Диана 

МЕЖДУНАРОДНИ=Ежуа и Мадара Диана 

МЕЖДУНАРОДНИ ОТНОШЕНИЯ между=между Народи на Мат Диана и Ежуш 



Публикуваме и импресийното есе,част от настоящия постинг,което преди малко изпратихме до организаторите на кокнкурса   


И защото,

с 2000 знака,колкото е лимитът по регламента на конкурса за обема на есето,не можеш да кажеш и нищожна частица от океана натрупани и преплетени изживяни и преживяни чувства към руснаците,
ако започнеш да изказваш и обесняваш огромната си и безмерна омраза към руснаците,която стяга душата ти в омерзнение,и причините за това,2000 знака няма да ти стигнат само да напишеш част от синонимите на това страшно чувство и унищожаваща енергетика!След това трябва да ги аргументираш и докажеш–документите в тази посока са безброй!
Толкова много има да се казва–какви ти 2000 знака!

А нали след това трябва да имаш место да изкажеш и обясниш и огромната си и безмерна Любов и Обич към руснаците,която препълва и прелива в сълзи от Душата ти,търсеща и жадуваща за разделените и загубили се Души на кръвни Братя и Сестри, не можещи един без други!
Трябва да напишеш и синонимите на това божествено чувство,и да аргументираш Обичта и Любовта си,а документите за това са безбройни!
Толкова много Любов има да се казва–какви ти 2000 знака!

Затова

ние–Българите,обобщаваме с няколко знака:

Вземаме си прошка и ви прощаваме,защото много ви обичаме!

Благославяме ви с Любов!




за екипа на bezistena–инж.Иван Дунчев  

град Ямбол,градът,в който са спасени 40 руски пленници,
за които ви разказахме в предното си писмо


Изпращаме ви и обещаният в предното ни писмо постинг в общественото медийно пространство :

Тайното оръжие на Българите в СССР,което обърна хода на Втората световна война и спаси Русия.И което ще я спаси сега пак.

http://bezistena.blog.bg/history/2015/09/04/.1389139


екип на bezistena и транспространственото участие и напътствие на ръководителят на тази импресивна между – братска изповед Свети Василий Агапкин 
П.П.
Вижте и коментарния ни блок на постинга
 
ИСД с Любов!




Гласувай:
15


Вълнообразно


1. germantiger - ...
04.09.2015 23:59
Моята история за конкурса, който съм пропуснал се побира в 200 знака

ГОРД СЪМ С ДЯДО МИ ГЕРМАНЕЦА, КОЙТО КАТО ХАУПТМАНН/КАПИТЕН/КАПИТАН В 36 ID (MOT.) Е РАНЕН ПРИ ЗАХАРОВО (КРАЙ МОСКВА), НО ДО ТОЗИ СЛУЧАЙ УСПЯВА ДА СВАЛИ (РАЗБ. ЗА ЖАЛОСТ УБИС) НЯКОЛКО СЪВЕТСКИ ВОЙНИКА!

Ето това е история различна от всички в конкурса убеден съм и във всички конкурси преди този и след този!
цитирай
2. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
05.09.2015 00:13
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
3. bezistena - Мерзавец и безумник!на кое се ...
05.09.2015 01:14
Мерзавец и безумник!
на кое се радваш,гордееш и се хвалиш,бе,мекере с мекере такова и изрод!
Че дядо ти–обезпаметен и зомбиран човек от Българското тракийско племе ДЖЕРМАНИ,обезпаметено и зомбирано от извратените си управници(всички до един от изродените кланове на Дуло от Исус и Мария Магдалена),е изпратен да убива и него да го убият,е убил човеци–няма значение какви са,и така е натворил черна и гнойна карма на потомството си,и която е влезнала в кръвта ти и сега сееш и съскаш омраза и смъртна отрова като влечуго не само срещу всичко свещено и свято Българско,но и срещу всички светли и Богуудобни човеколюбиви начинания на Българите навсякъде из блог.бг!

ДЖЕРМАНИ=Ежуа и Мадара

Вместо да се срамуваш и страхуваш до смърт,че дядо ти убивал хора на хиляди километра от дома си в чужда земя като нашественик,да пищиш от ужас,че тази черна лъчева родова кармична енергетика е влезнала в кръвта,гените и плътта ти,и в твоите деца (Исус и Богородица да ги пазят,безумнико!) и ги яде и изгаря смъртноносно,и ужасен от страшното си наследство,за което и ти и децата ти нямате вина,да търсиш ден и нощ спасение в разкаяние и покаяние от жертвите на дядо ти и най–вече от Исус и
Богородица и всичките им Светии,ти плюеш и сееш отрова и омраза навсякъде!
И най–вече автомоторно върху родовия си ареал и нещастната си душа,която е обезумяла от екстремалните катарзисни покаятелни мероприятия и процедури,които и предстоят заради мерзостта на стопанина и!

Няколко пъти ти подавахме ръка и спасителни пояси от екипа ни и лично аз по най–различни поводи,и сме удивени от яростният ти анти–Българизъм,който демонстрираш предизвикателно тук,в България,в свещената Божия земя и върху свещения Божи народ,както и от безумното ти Богоборство и Безбожие!
Дано сам се освестиш и се вразумиш,защото виж Кои ще свършат това вместо теб,без въобще да те питат!
Бил си тъкъв или еди си какъв,казваш мъжага и голям пич!
Абе,човек,хич и няма да те питат Отгоре какъв си бил,в тоя свят на Божията енергетика и духовните отношения мускулите,бомби,танкове и ракети не важат!

ВРАЗУМЯВАНЕ от=от Бог Иза и Богиня Мария
ОСВЕСТЯВАНЕ от=от Бог Исус и Богиня Диана

Пуснахме мерзкия ти коментар само за да ти кажем тия неща и за да предпазим горкото ти родословие и невинните ти потомци от безрасъдството ти!


цитирай
4. bezistena - Ние винаги благославяме хората ...
05.09.2015 01:32
Ние винаги благославяме хората дано с добро да познаят Българските Богове,и им даваме спасително въже,изплетено от собствената им греховност,както и този път:

МЕРЗАВЕЦ=МЕРЗАВЕТС=Богиня Матара и Исуз
МРЪСНИК=Кан(Жрец) на Мрия и Иса–
черен изроден потомък от свещеното Божие родословие
БЕЗУМЕЦ=БЕЗУМЕТС=Исуз и Богиня Мат
МЕКЕРЕ=Кан(Жрец) на Мариа–династ от изроден клан на Мария Магдалена
ИЗРОД=Рода на Иза
НЕЩАСТНИК=Кан(Жрец) на Исуш и Диана–династ от черното братство
НЕРАЗУМНИК=Кан(Жрец) на Мария и Иза–

разсекретеното ти досие указва категорично,че си от черното братство на генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена,на които по Техен сценарий са раздадени черните роли за творене на отявлен анти–Българизъм,и Които чрез нас ти казват вече ясно и открито да излезеш от тази си роля,в която си се вживял !
Излез от омразата,мъстта,ненавистта,мерзостта и Българомразието,с която тровиш най–вече себе си,близките си и замърсяваш свещения Български форумен ефир!

ОМРАЗА срещу=срещу Мария и Иза
МЪСТ срещу=срещу Иса и Мат
НЕНАВИСТ срещу=срещу Богиня Диана и Иса
МЕРЗОСТ срещу=срещу Исуз и Матара

БЪЛГАРОМРАЗИЕ срещу=срещу Българи на Мария и Иза–
тръгнал си срещу Божия народ Българите?!!!

БЪЛГАРОМРАЗИЕ срещу=срещу Българите Иза и Мария–
тръгнал си срещу Българските Богове?!!!

Ако и тези очевадни христоматийни превантивни последни предупреждения от Тях не ги разбираш и зацепваш–язък ти,защото работата е много кофти!
цитирай
5. goro6 - Знам, че не си глупав, но що така бе чадо?
01.02.2016 14:01
Тигърче, на война като на война. Но защо се гордееш не мога да разбера. Германия напада СССР без да обяви война(вероломно), като преди това е сключила "Пакт за ненападение". Това означава, че дядо ти е пратен да се бие за каузата на подлеци. Проблема е, че немските войни са надъхани, но нямат вътрешна мотивация. Тези които е "свалил" дядо ти, знаят за какво се бият и за какво умират. Дядо Вазов казва, че гордостта е пиянство. Вземи да изтрезнееш. И укроти малко емоциите си! С най добри пожелания и дано Господ Бог Исус ти помага.
цитирай
6. bezistena - Абсолютно си прав, Жоро, обаче п...
01.02.2016 14:27
Абсолютно си прав,Жоро,обаче посланието ти няма да стигне до нещастната душа на този духовен урод,на когото ние неколкократно сме подавали спасителен пояс и ръка,но той не ги поема и все по–дълбоко в тинята потъва...
Бъди благословен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676954
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!