Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2015 17:07 - Скритите съкровища на древната Българска канска царска хазна в скривалищата без пазачи в Средна гора и Долно и Горно Вършило
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 10878 Коментари: 9 Гласове:
13

Последна промяна: 29.08.2015 23:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Милиони Българи минават по магистрала Тракия на петдесетина метра от тонове имане,оставено на открито по скалите на Долно и Горно Вършило,и никой не подозира и посяга да си напълни шепите,джобовете и багажниците на колите,и най–вече Душите с безценното имане!   

В началото на нашия вече доста позакъснял летен маратон "И замирисва на море" ние обявихме,че нашият екип,съставен от феноменни Българи от нашето и Божието измерение,които сме все Братя и Сестри от Всемирното Бяло Братство,ще тръгне от Морените на София и ще премине по магистрала ТРАКИЯ само с няколко кратки почивки за зареждане от няколко безплатни бензиностанции и високотехнологични зарядни съоръжения,с нов вид високо октаново и екологично чисто и мощно енергийно безплатно гориво,което досега не сте ползвали,като крайната ни цел е вълшебното ни Черноморие. 
Със съобщението,което бяхме пуснали в Нета,ви бяхме уведомили,че първата такава безплатна станция по магистрала Тракия на път от София за морето,е на село Долно Вършило,на 5–6 км. малко след тунела Траянови врати.  

Шефът на Трамвай №5 и тартор на тайфата елитни шоу–мацки Петко,който бе тръгнал още преди повече от десет дена с Трамвай № 5 с гумените колела направо към морето за да ни търси според упътването на Долно Вършило,вече се бе отчаял напразно от чакане,тъй като горивото от една песен,което му турихме в култовия Травмай №5 на тръгване от София,бе свършило по средата на тунела Траянови врата,и добре,че мистериозното нанадолнище между тунела и Долно Вършило наистина бе откъм тунела към селото,че мацките от шоу–групата успяха с побутване да добутат Трамвая №5 до първата горивозаредителница с нашето гориво на магистрала Тракия. 
Когато поискал на ханчето петдесесетина литра от безплатното гориво,с което само вървеше модифицираната машина на Трамвая му №5,му обещали,че когато се върне бензинаджийката Катерина,ще му налее.
След няколко дни шоу–мацките му една по една се стопирали за към морето,като оставили Петко да си скубе мустака в недоумение как да подкара туй чудо Трамвая №5 с гумени колелета,като нито гориво имало,нито двигател открили с другите разбирачи и зяпачи.
Един дори викнал пътната помощ,обаче човекът като видял за какво чудо го викат и се уверил,че не го бъзикат,казал на Петко да се обади до Военното министерство и пита за влекачите дето качват танкове.
Танковете на братята и братовчедите ни от НАТО–то на US–американските траки, които ги возят по свещената ни земя да защищават демокрацията по американски и интересите в България и на Балканите на американската държава,която е на обратната страна на Земята!
Наистина наши кръвни братя и братовчеди са американските траки,дето тъпчат внимателно и завладяват планирано в дълбоки секретни обходни планове и сценарии земята ни,но и те също като братята и братовчедите ни руски траки,неразумно не искат да се вслушват в категоричното строго превантивно предупреждение на Българският Бог Творец и Властелин на световете–Исус,който в аватарното си проявление като Орфеус преди 4000 години построи светилищната каскада на енергийната система на Средна гора и по другите светилища на България,и ѝ тури на най–видно место табелата в прав текст,че 

С  сърцето–крепост
с меч и сила се не влиза!
Тук само песента с
добро в Любов прониква!



И ето ни и нас в село Долно Вършило. 

Веднага с пристигането си започваме да влагаме суровината за горивото в преработвателната инсталация,чиято производствена фирмена тайна know-how е 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни.

Отваряйте резервоарите и почвайте да зареждате от неизчерпаемото безплатно гориво и енергия!

НЕИЗЧЕРПАЕМИ=НЕИЗТШЕРПАЕМИ=Изуш и Богиня Матара

НЕИЗЧЕРПАЕМА ЕНЕРГИЯ на=ЕНЕРГИЯ на Изуш и Богиня Матара

БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ на=на
Богиня Диана и Иза Българина

Село Долно Вършило е най-малкото в община Септември,област Пазарджик.
В селото засега почти няма постоянно живущи (около 5-10 души). Поради тази причина кметството в с. Горно Вършило обслужва и двете населени места.
Кметски наместник е Василка Димитрова Янкова.
Край селото минава река Яворица.
Инфраструктурата е добре развита. Селището е електрифицирано и водоснабдено.
Автомагистрала „Тракия” преминава през селото.
Селото има директна транспортна връзка със Септември.
До 1934 г. село Долно Вършило се нарича Дере Харман,а село Горно Вършило се наричало Съртхарман 


СЕПТЕМВРИ=Бог Иса и Богиня Диана Мария

ПАЗАРДЖИК=Кан(Жреци) на Богиня Диана и Зар Ежуа=Кан(Жреци),Братя от Изуж

КМЕТСКИ НАМЕСТНИК=Кан(Жрец),НАМЕСТНИК на Майка Диана и Иса
НАМЕСТНИК=Кан(Жрец) на Иса и Мат

ВАСИЛКА ДИМИТРОВА ЯНКОВА=
Кан(Жрица) на Богиня Матара Диана и Бог Иса Балк
непосветена феноменна потомка на Българските Богове,вече посветена


Географски селото е разположено на рида Ветрен(Еледжик),като само споменаваме имената на съседните ридове на западна Средна гора и реките,и сега ще направим колективно препокръстване по близките светилища и реки на гиганстската светилищна каскада Средна гора–Ихтиман,Шипочан,Шумнатица,Септември,Костенец,реките Яворица, Тополница,Марица и Мътивир:

ЕЛЕДЖИК=Кан(Жреци) от Дуло на Ежуа
територия населена от жреци от династията Дуло на Исус,като топонимът е замаскиран с емблематичната херметична Българска жреческа лингва–система ТУРЦИЗМИ 

ТУРЦИЗМИ=ТУРТСИЗМИ=Исуз и Матара Диана
чисто Български думи,съставени по шифровъчната технология на Свещеният шифър с характерно ориенталско звучене за замаскирването и легализирането им.

ЗАМАСКИРВАНЕ от=от Кан(Жреци) на Бог Исуз и Мария
нашите Високопросветени Деди,блестящи и недостигнати лингва шифровчици

ВЕТРЕН=Братя
една от херметичните култови зашифровки на жреците от Бялото Братство

ИХТИМАН=Хан(Кан,Жрец) на МаТ=Хан на Ма Диана=Хан на Майка Диана

ШИПОЧАН=ШИПОЧАН=ШИПОТШАН=Богиня Диана и Ешуш

ШИПОЧАН=ШИПОТШАН=ПЕШИШТЕН=БЕШИШТЕН=БЕЗИСТЕН

ШУМНАТИЦА=ШУМНАТИТСА=Исуш и Мат Диана

СЕПТЕМВРИ=Иса и Богиня Матара

КОСТЕНЕЦ=Кан(Жреци) на Исус и Диана

ЯВОРИЦА=ЯВОРИТСА=Братя от Иса
жреци от Бялото Братство

ТОПОЛНИЦА=ТОПОЛНИТСА=Дуло от Богиня Диана и Иса 

МАРИЦА=МАРИ ИСА=Мария и Иса

МЪТИВИР=
Богиня Диана Мария=Богиня Матара

В имената и с имената на Исус,на Майка Мария Магдалена,на Святият Дух и на всички Светии–препокръщават се горните топоними с истинските им имена и да се знаят отсега нататък и во веки веков!
АМИН!

Тези кратки Кабала–дешифровки са техните нови кръщелни свидетелства!
 



Нека заедно с репортажа http://www.monitor.bg/article?id=289887 на Диана Варникова да се потопим в пасторалната атмосфера на двете села Долно и Горно Вършило,в които времето бе спряло до сега!

ДИАНА ВАРНИКОВА=
ДИАНА ВАРК ВА=Богиня Диана Барк–Българската Богиня Диана

ДА СЕ ПОТОПИМ при=при Бог Иса и Богиня Мат Диана

АТМОСФЕРА=
Богиня Матара и Иса–
или всяка глътка въздух,осигуряван ни от Българските Богове и всяко живо същество



Пеша за хляб и вода 

ПЕША ЗА ХЛЯБ И ВОДА при=при Бог Изуш Балх и Богиня Диана
Българските Богове,даващи хляба и водата на хората  

ПЕША ЗА ХЛЯБ И ВОДА при=при Балхи на Бог Изуш и Богиня ДианаБългарите,жреческите потомци на Българските Богове,които са посредниците между Боговете и хората и чрез които съвсем скоро време всички народи ще търсят коленопреклонно ходатайството ни за пред Боговете

 

"Само на 5 метра от мантинелата на автомагистрала „Тракия” и на 35 км от областния център Пазарджик в посока София се намира най-малкото населено място в региона –Долно Вършило,в което живеят само двама души"– пише в прочувствения си репортаж Диана и допълва,че наоколо цари пустош и по нищо не личи,че селото е обитаемо.
Внезапно от единствения фургон се появила  дребна жена,облечена в работна престилка и с ботуши.
Жената ѝ казала,че е Катерина Ублева,и се похвалила,че само тя и Добри–бившият кмет,живеели тука.
Катерина разказала на Диана,че ходи по 16 км пеш в двете посоки до най-близкото уредено село Славовица,за да се зареди с провизии.Давала заявка на барчето на автомагистралата и й карали хляб–наче няма да яде,защото  не си струвало за сам човек да си меси в домашни условия.
Когато отивала за пенсията,си напазарувала и тръгвала обратно пак пеш,защото я е било страх някой чужденец като я качи в колата, да не ѝ вземе парите.
"Само 100 лв. получавам и като остана без тях, как ще я карам”, разсъждавала Катерина.
На въпроса не се ли страхува да живее в тая пустош,като някой с лоши помисли може да прескочи мантинелата на магистралата и да влезе в къщата ѝ,Катерина отговорила, че откакто Мърков е бил тук,опасни типове не се навъртали.
А Мърков е някогашният олимпийски шампион по борба Георги Мърков,който е роден от съседното село Горно Вършило и от няколко години държи паркинга и 2 заведения на главния път и почти се е пренесъл в тях.

Включилият се в разговора бивши кмет Добри Петков,който е вторият жител на Долно Вършило,споделил,че само той с Катерина са постоянни–записали са се тук,иначе ще закрият селото и ще се изтрие от картата на земята.
Катерина имала здравословни проблеми и преди време се преместила в Мокрище.

image

Близкото само на 400 метра по–нагоре горно село Горно Вършило посреща Диана със стари и полуразрушени къщи и дворове,обрасли в бурени и храсталак

image
+
image

В близкото село Горно Вършило,което посрещнало Диана със стари и полуразрушени къщи и дворове,обрасли с храсталак и бурен,липса на човешка глъч и дори лай на куче,постоянните обитатели са били не повече от 40 души-ама там в регистъра още водели пациентите от закритата болница за умствено изостанали според думите на бай Добри,който разкрил,че я преместиха в Славовица,ама за да има кметски наместник в Горно Вършило,нарочно още не са отписали лудите от Горно Вършило.
За да отидели на доктор,трябвало да ходят до Славовица на 10-ина километра.
И вода нямали,защото водопроводът започнат преди десетина години не бил довършен,и токът често спирал.
Не е било живот,а мъка тяхното,жалвали се двамата старци.
Преди месец и автобусът от общината Септември,който пътувал в петък,събота и неделя,бил спрян нацяло.
Преди местните жители наброявали 700-800 души,после постепенно паднали на 101.
 
image

В околностите на селото имало много гъби и шипки,имало и много билки,стига човек да ги разпознава и да знае как да ги използва.

Диана завършва репортажа си от двете Вършила с обобщението,че за човек, който иска да избяга от цивилизацията,мястото може да е рай,дори и да е сиромах.
Иска ли човек обаче да кипи с днешния ден и всичките му проблеми,тука може да полудее от скука. 

От прочувствения репортаж на Диана лъха и на скука и замръзнало време и спрял живот,но най–вече навява скръб по отиващата си България,и по–точно скръб и жалост по отиващите си Българи,защото България с чудесата си ще е все тука–това е хватката и номерът,дето въртят да стане душманите ни–нас да ни няма на тази Райска,ама същинска Райска земя!

Обаче няма да им мине номерът,защото се познахме какви сме,какво има заложено в нас,и какво има от сътворенческо време в България!

ОБАЧЕ НЯМА ДА ИМ МИНЕ НОМЕРА пред=пред Богиня Диана Мама Мария и Ешуа

Няма да им мине номерът на душманите ни,защото гледайте сега,какво има направено и оставено от служителите на Боговете–нашите Деди,навред в България за наша сила и  закрила! 

Вижте,Българи–вършиловци,софиянци и преминаващи,какви чудеса и иманета има буквално и действително на няколко метра от магистралата до селата Долно и Горно Вършило и на десетки хилядите светилища,разположени най–много на 500 метра едно от друго по цялата ни свещена земя България! 
Отворете си очите и всичките осезания и Душите,защото много има да се гледа, проумява и осъзнава.
Гледай и ти,Дианче,как няма да те оставим тебе и вършиловци и една минутка да скучаете–ще видиш какво яко бачкане ще пада на работилницата за свръхмодерни технологии,феномени и чудеса,като прережем лентата след преосвещаването и пускането ѝ в работа–акъла ще ви се  вземе! 
Търсете,вършиловци,равно место за международното летище,докато ги научим повечето хора сами да хвърчат!
 
image
 
Когато,пътниче,излезеш на Слънцето и на светлото от мрака на тунела при Траянови врати,и минеш 5–6 километра по нанадолнището на правия път и големия завой след него в посока към морето,закъдето сме се запътили в ранните часове на 1 юли в края на летния сезон(голяма работа е БМВ–то,Безмоторната Машина на Времето на Бати Гошо,Свети Георги Минчев,нашият гост и водач по перипетиите на бързо отиващото си лято,с което БМВ си скитаме както си искаме по времето!),дори и стрелката на резервоара да ти показва на FULL,укроти ръмжащите поне най–малко 100 коня под капака на лъскавото си возило,дай десен мигач,и когато стрелката на спидометъра слезе почти до нулата,отбий в дясно по едва видимото отклонение на тесния асфалтов път,водещ към село Долно Вършило,за да си вземеш безплатно от нашето ново свръхмощно гориво!
Не отивай към къщите,ами продължи стотина метра на изток успоредно на магистралата и мини под  нея.Когато излезеш изпод виадукта на магистралата,свий веднага в обратна посока към София и по тесния път върни петдесетина метра. 
Преди да спреш,виж на таблото кои ти показват с каква разумна скорост да се движиш при различните пътни и житейски ситуации,за да не се претрепеш и за да бъдеш в ритъм с времето! 

СПИДОМЕТЪР=С ПИ ДО МЕТЪР=Иса и Богиня Диана Матара

СКОРОСТОМЕР=КРОСТОС МЕР=Кристос и Мария=Христос и Мария

СКОРОСТОМЕР=
СОС ТРК МЕР=Исус Трака и Мария
защото отдавна Христос ни разкри,каква тайна носи най–очевадно в това си непонятно от никой досега прозвище ХРИСТОС:

ХРИСТОС=ИСОС ТРОХ=Исус Трах=Исус Трака=Исус от Тракия
ако някой има по–автентичен и меродавен документ за истинския произход на Господ Бог Исус Христос,подпечатан и заверен с Неговия личен подпис и печат,нека го представи директно пред Него!

РАЗУМНА СКОРОСТ контролирана от =СКОРОСТ контролирана от Иза и Мария

РАЗУМНА СКОРОСТ за=за Син на Исуз Трака и Мария
пазените и закриляни Божии потомци 

РАЗУМНА СКОРОСТ,задавана от=задавана от Син на Исуз Трака и Мария
твоят личен Ангел–пазител,който е от транспространствените Божии служители–светии

СИТУАЦИИ=Исуц и Диана=Исус и Диана
Режисьорите на драматичните житейски ситуации,случващи се на хората 

В РИТЪМ С ВРЕМЕТО на=на 
Бог Иса и Богиня Диана Матара Мария

image
+
image

ПЪТНИЧЕ=Богиня Диана и Ешуа
пътуващите задължително и безприкословно към Българските Богове техни деца

Слез,пътниче,от колата,и се обърни на североизток към обозначената с червения кръг зона.
На стотина метра веднага ще видиш извисяващите се върху малка височина акуратно подредени с проектна инженерна конструктивна геометричност огромни скални блокове, за които колкото повече ги доближаваш,ще установяваш с логическа категоричност,че са поставени като че ли от човешка ръка!
Довери се на заложеното ти наследствено логическо мислене–няма да те подведе и ще ти помогне да познаеш,че тия скали са елементи от инженерно архетектурно–строително съоръжение.
Това съоръжение е мегалитен изкуствено построен скален енергиен светилищен комплекс,мултифункционална високо технологична инсталация за трансформиране на неизчерпаемата енергия на Святият дух в духовни и материални блага за задоволяване на нуждите на хората,рог на изобилието,управляван от феноменните Български оператори–жреците от потомствената династия Дуло на Българските Богове–които жреци сега в статута си на светии,чиито генетични потомци сме,ни обслужват сега в транспространствен режим. 

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Българина

image

Това е снимка на светилището на Долно Вършило,направена от скалния светилищен комплекс на село Горно Вършило.

image
+
image 
Виждате в жълтия кръг скалният светилищен комплекс на Долно Вършило,който е точно на 100 метра от магистралата.
Пътуващите от Пловдив към София отбиват вдясно на крайпътното ханче и връщат стотина метра назад по стария асфалтовия път.
  image
  
Когато преди десетина години за пръв път открихме светилищния комплекс на Долно Вършило,на един от големите скални енергийни панели видяхме покатерена Катерина–същата женица от репортажа на Диана.Пасеше няколко козички по храсталаците и чупеше орехи на скалата.
Разприказвахме се с нея,и директно я питахме знае ли,че това место е место за среща с Бог,един вид църква.Изненадващо Катерина ни отговори,че знае,че е имало някога църква там,и ни заведе на едно место на 30–тина метра северно от основната светилищна пирамидална скална конструкция от подредените огромни скални панели, които виждате на долните снимки.
Между корените и стволовете на дърветата в голям изкоп личаха строителни каменни руини на основи на древна църква.
Когато казвахме на Катерина,че местото е храм,ние имахме предвид скалното мегалитно светилище,забравили в случая,че на много от скалните светилища,които са близо до населените места,са построени ранно–християнски (истински Исусово–Мариини) храмове и параклиси,като винаги и 100% е спазвано условието,храмът да се построява задължително върху първичното езическо светилище–енергийно место.
Това условие е спазвано безусловно и категорично при строителството на всички християнски храмове,параклиси и манастири,както и на мюсюлманските свещени постройки на дошлите през 14 век османски нашественици–завоеватели,които са изродени тракийски племена,лишени насилствено от племенните си вождове–всички от изродения клан на Дуло,от познанието и благословението на Българските Богове Исус и Богородица–Мария Магдалена,и завръщащи се по родните места на дедите си,но не по Божиите закони на Любовта,Братството и Мира,а с меч и смърт връз святия Български народ,пазач на свещената Обетована земя.
Благословихме я Катерина за тази информация,качихме се с нея на тия поднебесни олтари и тронове на скалното светилище,и ѝ казахме,че е потомка на Исус и Мария Магдалена,и че когато има нужда,да идва  на това место и да вика силно с ръце вдигнати нагоре "Господи,тука съм!Господи,обичам те!"–и Той винаги ще я чува.
Самотната жена,живяла постоянно в Божия храм,ни слушаше унесено и с пълно искрено доверие в пълно свещено невежество,въобще непроумяваща какво значи нейният Божествен произход...

КАТЕРИНА УБЛЕВА=Богиня Диана Балкерия–Богиня Диана Българката 

На тръгване ѝ казахме да се качи пак на високия олтарен панел на светилището за да я снимаме върху фона на целия голям комплекс.
Катерина се покатери пъргаво и сияеща на скалата като малко дете,търчащо след козите по скалите,и когато насочихме апарата към нея,тя вдигна високо ръце нагоре към небето и викът ѝ прокънтя в ехото на удивителната усилваща акустика на скалния храм:

–Господи–и–и–и,тука съм!
–Господи–и–и–и,обичам те–е–е!


Радостните ѝ възгласи на изненадано и захласното от неочакван голям подарък дете, ехтяха и ни изпращаха,докато тръгнем...
Четири–пет пъти още сме се отбивали на светилищния комплекс на Долно Вършило, все не се случваше,да видим Катерина.
Многобройните снимки,които правихме тогава на светилището от различни ракурси и положения,както и на Катерина,така и не можахме да открием в многобройните ни архиви.

Долните снимки са от по–късни наши поклонически и експериментални работни посещения на светилищните скални мегалитни поднебесни храмове на свещените български жречески селища Долно и Горно Вършило. 

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса 

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ,
обслужван от=
обслужван от Хан(Кан,Жрец) на Богиня Диана Мария и Бог Иса
скалният храм,обслужван от жреците на Исус и Мария Магдалена,от който род бе и Катерина–невинно феноменно жреческо дете,живееща в блажено невидение коя е и в духовна и плътска нищета

image

Паднали от небето,поникнали от земята правилни геометрични форми или детски кът от забавачница за бебета–великани за редене на гигантски кубчета по 50,100,200 тона всяко?
      
image

Многотонни скални енергийни панели,елементи от работната схема и конструкция на съоръжението,подредени в правилни геометрични конфигурации над земята и полузаровени от времето под тънък пласт пръст
 
image

Породите скали и производственият печат върху енергийните панели и агрегати документират,че те са производство на строителният комбинат за панели "Каменната река" на Витоша,с който ви запознахме в предните ни постове.и са изработени по поръчка на Ямболските жреци–феноменните инженери енергетици,построили и управляващи цялата гиганска мегалитна светилищна енергийна каскада и система, разположена по цялото протежение на Средна гора,и чийто последен източен хълм и връх,или Първи команден център на цялата каскада,геоложки е Зайчи връх на Първосвещения жречески комплекс Кабиле до Ямбол! 
С тяхното транспортиране на собствен ход ви запознахме с предните серии от рубриката ни "И замирисва на море" 

СОБСТВЕН ХОД=Духа на Бог Исус и Богиня Диана–Святият Дух 
 
СОБСТВЕН ХОД=
Святия Дух на Бог Иса

image

На светилищния комплекс на Долно Вършило на скалния олтар е направена култовата пластика СТЪПКАТА НА КРАЛИ МАРКО–биосензор на светилището,който разпознава жреца по биометричните му параметри:

СТЪПКАТА НА КРАЛИ МАРКО=
Кан(Жрец) от Дуло на Иса Трака и Бокиня Диана Мария
визитката на строителите и операторите на енергийния светилищен комплекс,както и входящият код за отключване на оперативата система на мултифункционалното високотехнологично съоръжение
 
Когато Жрецът Стефан сложи ръката си в стъпката–биосензор в скалата на светилището,каза равенството–опознавателна парола на името си–

СТЕФАН=Иса и Диана Богиня=Богиня Диана и Иса, 

въведе входящия код на светилището– 

СТЪПКАТА НА КРАЛИ МАРКО=
Кан(Жрец) от Дуло на Иса Трака и Бокиня Диана Мария,

и затанцува с песен и Любов,тогава светилището заработи и в миг Пролетта дойде и с възкресителен взрив от светлина,багри,зеленина и цветове с аромати и музика,съживи замръзналата природа и усмъртените Души на Българите,което живототворящо чудо Жрецът демонстрира на долния кадър.

image

Защото Жрецът Стефан запя и затанцува с Любов,затова в миг Пролетта дойде и с възкресителен взрив от светлина,багри,зеленина и цветове,с аромати и музика, започна да съживява  замръзналата природа и усмъртените Души на Българите,което живототворящо чудо Жрецът демонстрира сега пред нас!

Искаш ли и ти,Дете на Исус и Мария Магдалена,Пролетта да възкраси и съживи морната ти наранена и пресъхнала Душа!  
Вече знаеш местото,паролите и технологията за това свещенодействие! 
 


 

Нека да отидем сега и на мегалитния светилищния комплекс точно над дворовете на село Горно Вършило


image

Това е кратката 600 метрова дестинация от светилището на Долно Вършило до светилищния комплекс на Горно Вършило,който обхваща по–голяма територия и е разпръснат на много места вдясно и вляво от двете страни на късия асфалтов път 

image

Основната част и командния светилищен център на мегалитния комплекс е на местото, посочено в червения кръг в юго–източния край на селото.
Непосредствено до скалните конструкции на светилищните съоръжения има няколко недовършени странни огромни бетонови постройки с необичайни "космически"форми от някакъв общ ансамбъл,строен очевидно във връзка със "експлоатацията" на светилищния комплекс.  

Обичайна и старателно скривана практика е възлови светилищни комплекси с мощна енергетика,да бъдат отцепвани от секретните езотерични служби на военните и да бъзат обявявани за забранени зони,на които те вършат пси–енергетични експерименти и мероприятия.
В сучая тази практика се вижда категорично,като военният обект е разположен демонстративно непосредствено и до следващия светилищен комплекс–традиционното за всички населени места в България светилищно енергийно место,херметизирано със жреческия типов топоним "Градище",в който лесно ще открием неусърдно зашифрованите ни Богове:

ГРАДИЩЕ=ГРАДИШТЕ=Диана и Ешуа Трага

image

Основни обекти на психо–енергетичните експерименти на военното езотерично разузнаване и служби,които са и най–засекретените служби на всички държави,са изявените Българи–феномени,като по времето на соца в България,а и сега,те са най–често работният експериментален материал на психиатричните служби–ударният медицински отдел на инквизицията и службите на анти–Българите и заговорниците срещу Божия народ и феноменните Божии генетични потомци. 
Те са източникът на сакрална секретна информация,която е основната цел на службите,те са и генератори на минусова пси–евнергия,която мултиплицирана на скалните светилища службите използват за психотронно оръжие срещу Българите.
Но основната цел и задача №1 на тия многовековно–наследствени постоянни тайни служби,чийто генезис е от ядрото на изродените династи от Дуло,е издирването на Първосвещения златен династичен род на Дуло,в чиято генеалогия и потомствена линия е явяващият се скоро Спасител на света и човечеството,и разбира се вечно желаният и търсен Кивот или Ковчег на завета,считан от черните посветени за инструментариум и устройство за управление и владеене на света!
–Нещастници!
Ето какво е митичният,легендарният,мечтаният,бленуваният,лелеяният не само от черните души и Индиана Джоунс,Кивот:  


КИВОТ=Бокиня Диана
КИВОТ=Кан(Жрец) на Богиня Диана

КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=Бог Изуш и Бокиня Диана
КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=Гена на Бокиня Диана и Бог Изуш
КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=
Кан(Жрец) на Бог Изуш и Богиня Диана
Божият Син,Спасителят
КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=Кан(Жреци) на Бог Исуш и Богиня Диана
свещеното феноменно жреческо родословие на Исус и Мария Магдалена 

Та виждате ли,черни души и временни господари на света,дето търсите да намерите и хванете Кивота като инструментариум и да владеете с него света и народите,какъв инструментариум ще хванете,или дето му викаме направо в пряк нелицеприятен откровен стил,но цензуриран–ще хванете за инструмента!  

ИНСТРУМЕНТАРИУМ на=на Иса и Диана Матара Мария

феноменната транспространствена жреческа каста на Българските Богове,владееща и управляваща световете и измеренията

Затова в село Горно Вършило е била построена и е функционирала и психиатрична болница,или казано по–точно ЛУДНИЦА,за да се ползват вкараните там насилствено феноменни потомци на Българските Богове за опитни лабораторни обекти и психични опити и пси–генератори непосредствено на мощното енергийно светилищно съоръжение!

ПСИ–ЕНЕРГИЯ=ЕНЕРГИЯ на Бог Иса

ПСИХИАТРИЯ=
Бог Иса Траха 

ПСИХИАТРИЯ
срещу=срещу Бог Иса Траха 

ПСИХИАТРИЧНА БОЛНИЦА
за/срещу=ПСИХИАТРИТШНА БОЛНИЦА за/срещу =
БОЛНИЦА за/срещу Бохиня Диана и Шар Иса=
БОЛНИЦА
за/срещу Хан(Кан,Жреци) на Богиня Диана и Шар Иса=
БОЛНИЦА за/срещу Друиди на Бох Исуш
инквизационно псевдо–лечебно и псевдо–медицинско заведение за въдворяване на изявили се феноменни Божии потомци–Българи,извличане на информация от тях,употреба за психотронни операции и за крайното им ликвидиране.
 
image

Заварихме Светилищния комплекс на Горно Вършило затрупан със сняг и скован от студ и дълбок замръз–скръбна метафорична,но реалистична картина–алюзия на вековете и хилядолетията робство,геноцид и мъчения връз потомствения Божи Български народ,на които сме подложени перманентно от душманите ни

image
 о
image image

Тази скулптурна композиция от светилищния комплекс,която представлява прегърнали се мъж и жена,посрещащи и отстояващи на атаките на враговете на Българите и на бурите и изпитанията по времето на ледения период на робството от изродените управници от Божия род Дуло,е оригиналът–прототип,по който е съставена кавър–версията на култовата Don"t Give Up ! от жреческите потомци,Българите Peter Gabriel и Kate Bush,която ви разкрихме в последния ни постинг  
Когато увиснеш над пропастта на магистрала Хемус и на живота,и знаеш или не знаеш телефона на Спасителите!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/08/18/kogato-uvisnesh-nad-propastta-na-magistrala-hemus-i-na-jivot.1384893,
и е пророческата заръка,указание,наставление и инструкция на Дедите ни как да се съхрани свещеният Божи Българският род и народ през вековете на процеса на  многохилядолетната му закалката и експерименталното селектиране,провеждани с режисирани и драматизирани Отгоре реални екстремални геноцидни условия и процеси–инструкция,записана на скалната икона на иконостаса на светилището и онагледена с материализираната многотонна прегръдка на Боговете ни Исус и Мария. 

image
о
image

Слънцето успя да пробие скриващите го черни тежки облаци и пусна плахо лъчите си и снегът се поразтопи...

image

...снегът се поразтопи,но въздухът,земята и скалите бяха замръзнали и студени, природата бе мъртва,пуста и сива,нямаше ги цветовете и зародишните пъпки,нямаше ги птиците и хората, ...нямаше я Пролетта,защото ги нямаше Божиите служители–феноменните Българи,Техните генетични потомци–жреците на светилищата,които да извикат Пролетта и я посрещнат,нямаше ги операторите,които единствено знаеха тайната на скалните светилища и умееха да ги пуснат в действие и творят чудеса с тях.
И тази мрачна и скръбна картина и обстановка не бе само на Вършилските светилища и околностите им–тя бе по всички свещени места на България,робството,зимата и вечният мраз продължаваха да властват над цялата свещена земя на България и над Българите в България и по света,над всички хора по света,и над самите поробители и временни господари на света,пронизали и заковали техните нещастни души с ледени кристали и окови...

image
  
...нямаше живот и жива душа по свещените места на Горно Вършило, 

image

само сива и мрачна картина по опустялите места,създадени да творят и даряват на хората здраве,живот,радости и Любов и изпълвани в далечното време от хиляди пеещи и танцуващи Българи и траки–предците на жителите на двете жречески села,напуснали в днешно време в невидение бащиния си имот и безценно имане и съкровище...

ЖИВА ДУША на=на Богиня Диана и Ежуш
парченцето Любов от Святият Дух на Исус и Диана,от което е съставена Душата на всеки човек

ЖИВА ДУША от=от ВЕЖИШДЕНА=от БЕЖИШДЕНА=от БЕЗИСТЕНА
Първосвещеният Божи сътворенчески храм и експериментална лаборатория и мастерница за производство,ремонт и регенерация на човешките Души. 
 
МАСТЕРНИЦА на=на Исус и Диана Мария
Сътворенческата Божия работилница на Майсторите Исус и Майка Мария

МАЙСТОРИ=Иса и Матара 
 
СИВА КАРТИНА без=без Бог Иса Трака 
МРАЧНА КАРТИНА без=без Мария и Ешуа Трака 


image

ОПУСТЯЛИ МЕСТА без=без Исус Ел(Змей) и Богиня Мат Диана
ОПУСТЯЛИ МЕСТА без=без Дуло от Исус и Богиня Мат
светилищата без техните оператори–Българските жреци от Дуло 
 
В ДНЕШНО ВРЕМЕ=Бог Ешуа и Богиня Диана Мария

В НЕВИДЕНИЕ СА потомците на=потомците на Бог Иса и Богиня Диана

БАЩИНИЯ СИ ИМОТ=ИМОТ от Бог Исуш

БАЩИН И МАЙЧИН ИМОТ=БАШТИН И МАЙТШИН ИМОТ от=
ИМОТ от Богиня Мат Диана и Ешуш  

БЕЗЦЕННО ИМАНЕ от=БЕЗТСЕННО ИМАНЕ от=от Исуз и Богиня Мат

БЕЗЦЕННО ИМАНЕ от=БЕЗТСЕННО ИМАНЕ от=ИМАНЕ от 
БЕЗИСТЕНА–
централната планетарна съкровищница

СЪКРОВИЩЕ=СЪКРОВИШТЕ=Бог Исуш Трака=Бог Кристош
СЪКРОВИЩЕ=СЪКРОВИШТЕ=
Богиня Диана и Шар Иса
  image 

Тогава по Слънчевите лъчи на светилищната телепортационна площадка,космодрум и портал между световете,хората и Боговете,с помощта на семейният ни Форд Ескорт дойде жреческата потомка Лада

КОСМОДРУМ за=за Кан(Жреци) на Иса и Мад Мария

ПОРТАЛ МЕЖДУ СВЕТОВЕТЕ=ПОРТАЛ за Бог Тати Исуж и Богиня Мад

ПОРТАЛ МЕЖДУ СВЕТОВЕТЕ за=
за Братя от Дуло на Бог Исуж и Богиня Мат
Диана
за жреците светии от Всемирното Бяло Братство

FORD ESCORD=ФОРД ЕСКОРТ=Брат от Иса Трака
херметичният жречески индекс на поредният технически гений от феноменната интелектуалната жреческа гилдия на Българите–Братята от Исус Трака,Братята от Всемирното Бяло Братство,разпръснати между всички племена за тяхното културно и цивилизационно развитие 
 
ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=
Бели Братя от Бог Исус и Богиня Матара

image
 
ЛАДА=Дуло

image
 
Жрицата Лада от Дуло зае местото си на светилищния олтар и положи дланите си върху скалните биосензори.
Не беше нужно да казва паролата,отключваща светилището,защото тя постоянно живее в Любовта и излъчва и дарява тази висша Божествена енергетика,която руши всички прегради,отключва всички затворени врати и кодирани програми,трансформира всичко негативно в положителна животворяща сила,и твори и движи живота и всички природни и човешки процеси!

image
+
image
+ image
+
image
+
image
   
След кратката опознавателна процедура и молитвена медитация на Жрицата Лада, която измоли от Боговете ни благословение за всички феноменни Българи от Дуло, независимо от тяхното временно проявление и разположение във всички области и сфери на човешкия живот и общество в рамките на  (+) добрите,и (–) лошите роли, раздадени им Отгоре по Божият сценарий,светилището се включи и заработи на ръчен режим,като енергията на Святият Дух се извиси и засия в могъща двойна седемцветна дъга над свещеното село.

ДВОЙНА СЕДЕМЦВЕТНА ДЪГА=ДЪГА на Богиня Мат Диана и Бог Отец Иса 
РЪЧЕН РЕЖИМ=Чар Ежуа и Мария–Цар Исус и Мария Магдалена
ИЗВИСИ,ИЗВИСЕН=Бог Исуз 
ЗАСИЯ=Исуз
СИЯЕН=Иса 
СИЯЕ=
Иса


image
 
ДВОЙНА СЕДЕМЦВЕТНА ДЪГА=ДЪГА на Богиня Мат Диана и Бог Отец Иса
 
image 
 
ДВОЙНА СЕДЕМЦВЕТНА ДЪГА=ДЪГА на Богиня Мат Диана и Бог Отец Иса  
 
image 

Тогава на поляната между скалите на светилището първи се показаха безстрашните предвестници на Пролетта–жреците на Исус и Мария Магдалена,захерметирани в конспиративната Българска езическа комуникационна кодирана практика и традиция с метафорично–алегоричния образ на жълтия минзухар 
 
МИНЗУХАР=Хан(Кан,Жрец) на Иза и Мария 

ЖЪЛТ МИНЗУХАР=Хан(Кан,Жрец) от Дуло на Изуж и Мария
Жрец от Дуло на Исус и Мария Магдалена

 

image

Под зоркия поглед,одобрение,насърчение и надзор на Сфинкса от светилищния комплекс първи се разцъфтяха крехките дръвчета на светилището–череша и сливка,които бяха посадени от Жреците на това место за да съставят секретното жреческо лого и индекс на комплекса,и които дадоха тон и кураж и на всички други плодни дървета и растителност да цъфтят и се раззеленяват!

ЧЕРЕША=ТШЕРЕША=Диана и Шар Ешуа–Диана и Цар Исус

СЛИВКА=Иса Балк

ЧЕРЕША И СЛИВКА=ТШЕРЕША И СЛИВКА=
Диана и Шар Исуш Балка

Двете дръвчета съставят и трансепохалното послание за очаквания от всички Спасител:

ЧЕРЕША И СЛИВКА=ТШЕРЕША И СЛИВКА=
Сина на Диана и Ишуш Бълкарина 

image

Светилищният Сфинкс,на който ясно личат конструктивните елементи с финна прецизна многопрофилна сглобка,характерна за феноменното майсторство и строителсво на Българските жреци по целия свят.
За пореден път разсекретяваме автентичния безапелационен документ,носещ тайната на култовия Сфинкс,вложена в него от Българските му строители,дето всички се чудят, защо му е счупен носа и е без нос!

СФИНКС=ФК СИС=Бок Исус
СФИНКС=Кан(Жрец) на Бог Исус

СЧУПЕН НОС=СТШУПЕН НОС=Син на Богиня Диана и Исуш

генетичен потомък на Исус и Богиня Диана,жрец,Българин

БЕЗ НОС=Бог Исуз=Син на Бог Иза
image
 
Под зоркия поглед,одобрение,насърчение и надзор на Сфинкса на светилището,който е скулптурният метафоричен херметичен жречески символ на Бок Исус,Българските Жреци дадоха тон и кураж и на всички други плодни дървета и растителност–на Божиите феноменни потомци–Българи,да цъфтят и се раззеленяват,както на тази снимка всички дървета на Горно Вършило избухнаха в нежните бели и чисти възкресителни цветове на Пролетта и Любовта!

image
 
Пролетта и животът се завърнаха,и като потопиха всичко в зеленина,завладяха отново Горно Вършило,Долно Вършило,България и света 
 
image
+
image

Сфинксът–Първожрецът на светилищния комплекс,построил го и обслужвал навремето, обслужващ го и сега в другото измерение  

Предупреждаваме ви да внимавате с електронните прибори,тъй като енергийното поле е много силно.
Предупреждаваме и злонамерените души да внимават в зоната на светилището,защото мощната му енергия в областта на финната пси–енергетика е винаги положителна,и се наслагва и преумножава с душевния заряд на посетителите на светилището.
Ако човекът е дори само с малко в положителната зона в душевния си баланс,сиреч е добър човек,двете енергии с еднакъв + знак се мултиплицират със същия знак и организмът му се зарежда с положителна жизнетворяща и здравословна лечебна енергетика.
Ако душевният баланс и заряд на човека е минусов,сиреч е лош човек,двата товара пак се преекспонират в мощен енергиен заряд,но в този случай с отрицателен знак по математическото правило за умножение на плюс с минус,като резултатът е черна болествотворна енергетика,извор на лъчеви поражения и негативни процеси за субекта, ако не е на вълна на покаяние.

image

Това са лечебни биокамери,оформени на светилищните скални панели

image 
На 50–тина метра от централния мегалитен комплекс със Сфинкса,на върха на малко изкуствено възвишение е построено друго скално съоръжение.
В околностите на селото са построени още скални светилища,лечебни медицински съоръжения,които ви показваме по–долу.

image
+
image

image
+
image
+
image
+
image
+
image 
Ето и болестите,които се лекуват на светилищните лечебни комплекси и спа–центрове Долно Вършило и Горно Вършило и формулите–пароли за пускане в работен режим на медицинската апаратура и за словесната лечебна технология Баяне :

МЕДИЦИНСКА АПАРАТУРА на=на
Кан(Жреци) на Цар Иса и Богиня Диана Матара

ВИСОКО КРЪВНО=Бок Иса Барк
ИШИАЗ=Изуш
ЗАПУШЕНИ КАПИЛЯРИ=Бог Изуш Бълкарина
ИНСУЛТ=Иса Дуло
ЦИРОЗА=Цар Иза
ПИЯНСТВО=Бог Иса и Богиня Диана
СТРЕС=Сар Иса и Диана
ОЧИ=ОТШИ=Диана и Ешуа
РЕВМАТИЗЪМ=Иза и Богиня Мат Мария
БЕЗСЪНИЕ=Бог Исуз
ТУМОРИ=Диана Мария
ИМУННА СИСТЕМА=
Исус и Мама Диана 

В лечебната технология и методика влизат и сакралните разшифровки на всички думи и изрази,които ви демонстрираме в просветителския ни курс.  
 
Ето и кратка демонстрация на лечебен сеанс примерно на упоритото заболяване пиянство

image
 
Това е универсалният медицинския трон на комплекса
 
image  

Местният жречески феноменен потомък,примерно Бат Пешо,от който е снимката,е дошъл да измоли излекуване на негов близък страдащ от хроническо пиянство,който няма дори волята сам да желае да се лекува.
Когато тежко болни не са в състояние да вършат сами процедури по лечението си, техните близки и първо–жрецът имат пълномощията да вършат това вместо тях. 

Бат Пешо сяда на медицинския стол и казва на глас разкодираната жреческа индексация на името си:

БАТ ПЕШО=Богиня Диана и Бог Ешуа
с което е разпознат от светилището и е допуснат да оперира на него.

След това жрецът–оператор казва на глас името на болния,примерно Димитър,Стоян,... и на болестта,от която боледува,и ги разшифрова по долните формули:

ДИМИТЪР=Диана Матара
СТОЯН=Иса и Диана
ПИЯНСТВО=
Бог Иса и Богиня Диана

След това следва лечебната технология и процедури,описани в нашите статии за БАЕНЕТО.

Ако не сте в състояние да бъдете на това или което и да е друго светилище,то оперирайте в нашия сайт,в който разсекретяваме тайните на Българските скални светилища в България и по целия свят.


От сайта на сега обезлюденото Горно и Долно Вършило взехме тия архивни стари снимки,от които се вижда животът,който е кипял там преди години.
Всички народни празненства и тържества са ставали по наследствена предавана традиция през поколенията на скалните светилища 
image 
+
image +
+
image
+
image

Quo vadis, Domine

От албума на село Горно Вършило взехме и това послание от Господ Бог Исус от бедната,някога величествена църква на селото,с което послание,съставено на секретния Български жречески език–латинския,Той съобщава на жреческите си потомци,че скоро с Богиня Диана,Майка Мария Магдалена,се завръщат при тях.

QUO VADIS,DOMINE?–"Къде отиваш,господи?",пита култовия въпрос на Сенкевич,а Той ни отговаря от името на двамата с Мария,кодирани в реторичния въпрос:

–При вас идваме деца наши,двамата с Мария!  
 
 QUO VADIS,DOMINE=Бок Иса и Богиня Мад=Бок Иса и Богиня Диана Ма(Майка) 

–При вас идваме деца наши,двамата с Мария,да възстановим отново свещените ни места.Чакайте ни на тях!


Нека разшифроваме и имената на двете села:

ДОЛНО ВЪРШИЛО=Дуло от Вяра(учение) на Ешуа Ел(Змей)
селище на жреци от рода Дуло от езическата вяра на Исус Змея

ГОРНО ВЪРШИЛО=
Ешуа Българина от Рая=България на Ешуа е Рая


Разшифровките на  старите имена на селата до 1934 година са :

 image

На Долно Вършило старото име е Дере Харман,комбинация,в която жреците скриват тракийският произход и характеристика на Мария Магдалена,както и своя генезис:

ДЕРЕ ХАРМАН=ДЕРЕХ МАРА=Трах Мара=Мария от Тракия

ДЕРЕ ХАРМАН=
Хан(Кан,Жрец) от Рода на Мария
светилище и селище на жреци от рода на Мария Магдалена 

image
 
Старото жреческо име на Горно Вършило е СЪРТХАРМАН,в която комбинация от сричкови анаграми откриваме засекретени документи за боговете ни:
 
СЪРТХАРМАН=Мария и Иса Трахия–Мария и Исус са от Тракия 
СЪРТХАРМАН=
Хан(Кан,Жрец) и Сар на Диана Мария
Жреци–Царе от рода на Богиня Диана,която е Мария Магдалена,или това е секретният архив на предците на жителите на Горно Вършило,установяващ жреческия им статут
 

Заедно направихме една кратка инспекция по скалните мегалитни светилища на Средна гора–енергийната каскадна дъга на планетата Земя и прилежащата ѝ космическа звездна инфраструктура

Средна гора е съкровищницата на Българските Канове(Жреци)–Царе от Първосвещения град на Боговете–Олимп,което име е прекрасната анаграмна комбинация на прекрасното име на истинския роден град на Боговете–Ямбол 

ОЛИМП=ОЛИМБ=ИМБОЛ=Ямбол

СРЕДНА ГОРА=ГОРА(планина) на Одриси
СРЕДНА ГОРА=ГОРА за
Рода на Иса

По време на периодично провежданите поробвания на България–Обетовата земя,и геноцидните кампании срещу жреческото духовенство на Божия народ,жречески екипи от Ямбол–столицата на Одрисите,се евакуират по протежение на цялата Средна гора и я застрояват с хиляди и хиляди скални светилищни съоръжения и комплекси,които образуват огромна каскадна светилищна система,чийто команден център е на Кабиле и Зайчи връх–първият източен изкуствено построен хълм на Средна гора и нейно геоложко начало,посочен във всички официални справочници. 

По този начин те скриват канско–царската хазна и преумножават за потомците си–за нас,непреходните съкровища и имане на свещения Божи народ,и заселват Средна гора с духовния и интелектуалния феноменен елит на Българите,като всички селища в нея стават центрове на борческия и възрожденски ген и дух на народа ни.


Всички снимки са автентични от нашия архив и от сайта на Горно Вършило
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.235815839914773.1073741825.235793379917019&type=3

Ролите на жрецът на светилището на Долно Вършило–Стефан,и на жрицата на комплекса на Горно Вършило–Лада,изпълниха:

Стефан Дунчев–жречески потомък с феноменен потенциал от най–високо пси–енергийно ниво,регистриран и лицензиран от най–големия и авторитетен феномен–лечител в момента в България и в света–графиня д–р Екатерина Билай от Бургас

СТЕФАН ДУНЧЕВ=СТЕФАН от Богиня Диана и Ешуа

Лада Дунчева–жреческа потомка от Всемирното Бяло Сестринство от школата на езотеричното езическо истинско Исусово–Мариино учение на Любовта на Петър Дънов,авторитетна пилотна авангардна водеща астроложка на световно ниво  
http://www.astrolada.com/

ЛАДА ДУНЧЕВА=ЛАДА от
Богиня Диана и Ешуа

image


 


Напълнихме ние акумулаторите,резервоарите и Душите си с това безкрайно мощно и неизчерпаемо безплатно гориво на Любовта на светилищата на Долно и Горно Вършило,за да ни стигне до следващата горивозаредителница,и тръгваме отново на път с Трамвай №5 и всички Български певци и музиканти–всички до един феноменни жречески потомци–светии от двете измерения,които шефът на днешния ни екип Свети Георги Минчев свика на решителния поход на Любовта към морето под знамената с китарния звън и призив на енергийния катализатор–песента

МОМЧЕТА С КИТАРИ на=на Мама Диана и Исуш Трака
на Диана,Мария Магдалена и Кристош

МОМЧЕТА С КИТАРИ=
Катари(Богомили,Бели Братя,Барди) на Мама Диана и Кристош



Гласувай:
13


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
23.08.2015 17:16
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. zaw12929 - СТРАХОТЕН ПОСТИНГ- ИСТИНСКО СЪ...
23.08.2015 19:50
СТРАХОТЕН ПОСТИНГ- ИСТИНСКО СЪКРОВИЩЕ В ИНТЕРНЕТ-
ВСЯКА ДУМА И СНИМКА МЕ ОЧАРОВАХА С КРАСОТА , ИНФОРМАЦИЯ, УНИКАЛНОСТ!
ПОЗДРАВЯВАМ ВИ КОЛЕГА инж.! УСПЕХИ !
цитирай
3. leonleonovpom2 - Поздравления, Адаш!
23.08.2015 21:19
Уникален материал!
Поздравления за усърдието и силите, които намираш в борбата да заемем мястото, което ни се полага Противно на усърдието на някои да ни представят като нищожествата на Европа?
Дядо ми често философски казваше - деня Питах го, какво означава? Стара дума била , казваше -свят!
Аз я свързвах с ден-символизираща живота, а нощта смъртта
Явно деня е стара тракийска дума, оттам е и латинското диес и днешното наше -днес
Все повече се уверявам, че тракийският език е водещ, а не латинския Нещо, което ти твърдиш
Дошлите тук римляни, вече в могъществото си, явно чувстват задължение към траките/ както 2000 години по- късно руснаците/ Така е , един истински син уважава родителите си!
Та римляните, при цялото си уважение към Елада ,създават васално Тракийско царство, не Елинско, просъществувало 150 години

Поздравявам те за материала!
Само едно притеснение имам, да не тръгнат иманяри!
цитирай
4. bezistena - Информацията от Боговете за Бог...
23.08.2015 21:39
Информацията от Боговете за Боговете е очарователна,уникална,красива и истинско съкровище,защото е Тяхна–от Боговете за Боговете,ние само сме Техни посредници и послушни и прилежни списвачи на Техните диктовки!
Затова постинга е страхотен,и все по–страхотни и Божествени ще стават,щото Те ги съставят,за да ни подготвят за скорошните трансепохални събития за Тяхното Явяване!

СТРАХОТЕН ПОСТИНГ от=ПОСТИНГ от Иса Траха и Диана

Бъди благословен,Приятелю и колега инженер zaw12929 ,Българин,от същото свещено Божие родословие и генетична честота,активиран от свещеният Божи повик!

zaw=Иза Бог=Бог Иза–Бог Исус–
херметичният ти потомствен жречески индекс, внушен ти за блогов аватар
цитирай
5. bezistena - Искрена благодарност за искрените ...
23.08.2015 23:13
Искрена благодарност за искрените поздравления и пожелания,уважеми д–р инж.Иван Симеонов–наш авторитетен синергитичен и родствен съекипник,Българин!

Адаш,
импресивните ти коментари винаги са имплантирани със специално селектирани Отгоре възлови категорийни думи,изрази и понятия,христоматийни образци за засекретените в тях основни имена и титули на Боговете ни,които ни задължават веднага с тяхното разсекретяване за общо ползване.

ДА ЗАЕМЕМ МЯСТОТО НИ,отредено от=
отредено от Тати Исуз и Диана Ма Ма Ма=
отредено от Тати Исус и Диана,Мама Мария Магдалена–
мястото ни на Духовни водачи,интелектуален и управленчески елит на всички народи!

ДЕНЯ=ДЕЯН=Диана–Българската Богиня Демиург,Кръстница на града си Ямбол,затова символизира деня и живота,но и управлява и смъртта,която Тя трансформира в живот!

СМЪРТ=Иса и Диана Мария=Иса и Матара
СВЯТ=Иса и Богиня Диана
ДТЕС=диана и Иса
ДИЕС=Дина и Иса

Това не са стари тракийски думи,а са стари Български сакрални жречески кодировки, съставени за употреба на тракйските племена,на които Българите сме жреческата каста и Духовните водачи.

СТАРИ ТРАКИЙСКИ ДУМИ от=
от Кан(Жреци) на Исус Трака и Матара Диана=
от Кан(Жреци) на Кристос и Матара Диана

Няма тракийски език и писменост,има Български свещен Сътворенчески език и Българска жреческа писменост,които са на Българските жреци,и от който език и писменост те са съставили всички човешки езици и писмености на тракийските племена,разселени по целия свят!

Още веднъж,Адаш:
–Няма тракийски език и писменост,има Български сътворенчески Свещен език и писменост,които Българските жреци на тракийските племена диферинцират и мултиплицират на всички човешки езици и писмености за тракийските племена, заселили целия свят,тръгвайки от Тракия и Балгария на Балканите–Същинския Земен Рай
Верно казват душманите ни и анти–Българите,че траките са безписмени и нископросветни племена,но не казват,че жреческата им каста и племенна аристокрация,е с висши финоменални Божествени познания и умения,и най–важното,което не казват и криеха досега с всички средства,че този жречески елит са Българите,от които феноменен елит и потомци сме половината от Българския народ!
цитирай
6. bezistena - След 33 г. н. е. –след Възкресението ...
23.08.2015 23:59
След 33 г.н.е.–след Възкресението на Господ Бог Исус Трака или Кристос,Христос,в Тракия и по–конкретно в Ямбол,започва Новата ера и епоха на установяване на Свещената империя на Исус и Мария Магдалена в Тракия и по света,която е развита и изградена като Свещена Българска империя върху целия свят след 69 г от Техният първороден син Павел–Тит Флавий Веспасиан,родоначалник на феноменния клон на Дуло–Флавиите и на новоепохалното потомство на Боговете Демиурзи и новозаветната генерация на Дуло,който е и всички римски императори до Диоклециан включително,защото е Цар Авитохол,живял 300 години според Именникт на Българските Канове(Жреци,феномени,свръхестествени) от 33 г.до 333 г.сл.Хр.,преминал след 333 г. в транспространствено служение като Свети Павел–от тогава до сега шеф на транспространственото светейшество.
Та от него време нататък,чак до първите кръстоносни походи през 11 век към истинската Обетована Земя–България,Тракия и Ямбол,пукнат латин или римлянин не е посещавал организирано с цел завоюване на България нашите земи!
Обратното–през втората половина на 1 в.сл.Хр.от България към цял свят,включително и към латинските земи,които тогава както цяла Европа и целият свят стават провинции на Свещената Българска империя,се осъществява интензивен износ на феноменни Българи,които са Духовен и интелектуален разсад и управленчески елит и състав,на феноменна духовна и матириална култура,непостигнати и досега,и които реални процеси са фалшифицирани на книга с перманентен многовековен геноцид,терор и тотална цензура върху Българите,като Свещената Българска империя е фалшифицирана като "римска" и "византийска" империи,на които са преписани всички Български културни и цивилизационни постижения по целия свят!

Никакви римска и византийска империи не са съществували никога в реалния и правния мир до началото на 6 век,когато след убийството на Българския първожрец и император Флавий Анастасий I на 9 юли 518 г.от братовчед му Флавий Юстин–шеф на охраната му,България попада под дълбоко скриваното Първо византийско робство,осъществено от изродените династи от Дуло с наемническата помощ на юдо=данаите.
цитирай
7. bezistena - Първото византийско робство на ...
24.08.2015 01:32
Първото византийско робство на България започва от 518 г и продължава до 681 година, когато е освободена от принц Сихибер,синът на последният меровингов крал на Франките от династията на Българската Богиня Мария Магдалена–крал Дакобер,който е убит през 679 г от подкупения от византийците негов майордом–адвинистративен управител на кралството.

МЕРОВИНГ=МЕРО ВИНГ=Мария богиня=Богиня Мария–Мария Магдалена

Крал Дакобер е Българският първожрец Кобред,Кубрад,потомствен наследник на святата линия на Дуло,спасена в изгнание след Първото византийско робство във Франкорум–кралството на франките,която е провинция от Свещената Българска империя.

ФРАНКОРУМ=ФРАНК МУРО=Мария Франк=Мария Барк–Мария България

Принц Сихибер е спасилият се от превратаджиите и убийците на баща му Кубрад негов син,който след две години с възстаналите Българи и траки,съставящи всички народи в Европа,освобождава България под името Кан(Жрец) Исберих,Аспарух...

СИХИБЕР=ИСБЕРИХ=Исперих=Аспарух=Иса Бурх–
жречески потомък и първожрец на Исус Българина
цитирай
8. demograph - Страхотен си! Винаги съм го казвал.
24.08.2015 16:20
Да си жив и здрав! И все така чаровно да представяш уникалното българско.
цитирай
9. bezistena - Брагодаря ти, Приятелю, лично, и от ...
24.08.2015 16:54
Брагодаря ти,Приятелю,лично,и от целият ни огромен екип от Българи във всички измерения и пространства ,от които неразривна здрава активна брънка си и ти,и заедно всички възстановяваме славата,величието и властта на Българите по целия свят,властта и Божието Царство на Любовта,Братството и Мира на Земята!

demograph=Богхиня Мадара=Богиня Мадара=Богиня Диана Мария
активиран феноменен генетичен потомък на Богинята Майка,Мария Магдалена!

demograph=Хан,Ган,Кан(Жрец) на Богиня Мадара
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675658
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!