Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2015 21:46 - Когато увиснеш над пропастта на магистрала Хемус и на живота,и знаеш или не знаеш телефона на Спасителите!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4537 Коментари: 5 Гласове:
9

Последна промяна: 19.08.2015 13:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Висял ли си с главата надолу към бездънната страшна пропаст на живота ти,натискан и повличан надолу от връхлители те тежки беди и изпитания,срутващи те в бездната без надежда и изход за помощ и спасение? 
 
Цистерната с газ пропан-бутан катастрофира около 17.45 ч. на 13 август на магистрала „Хемус”.Превозното средство се е движело към София. На един от виадуктите, на 37 км между първия и втория тунел,близо до Витиня камионът пука гума и като разбива мантинелите,минава през насрещното платно и кабината му увисва над пропастта.  

"Чувствам се по-добре,живея втори живот". Това сподели 28-годишният шофьор Станимир Стоянов,висял два часа на виадукта на магистрала „Хемус” в интервю за bTV.

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/ekskluzivno-za-btv-zhiveja-vtori-zhivot.html

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/incidenti/spasitelite-shofyorat-na-obarnata-cisterna-se-darzheshe-samo-na-muskuli.html

–Не мога да опиша как се закрепих,беше нещо уникално.
През тези два часа само се молих на Господ и на Богородица да ме запазят жив,и нищо повече–каза Станимир. 
–Бях на ръба на изтощението,но не съм губил дух и се държах до последно. 
Помогнаха ми вярата и волята–категоричен е младият мъж,който благодари на спасителите си.
Сега Станимир се радва на втория живот,който живее. Peter Gabriel  Kate Bush        Don"t Give Up !          Не се предавай! 
 

НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!  

Той:

На тази горда земя израснахме силни,
хората имаха нужда от нас,
бях научен да се боря и да побеждавам!
Никога и не съм помислял,че мога да се проваля.

Свършиха моите битки,както поне изглежда!
Аз съм човекът,когото мечтите напуснаха,
смених лицето си,смених и името си,
но никой не те иска,щом си слаб и неудачник!  

Те :

–Не се предавай,защото имаш приятели!
Не се предавай,защото още не си победен!
Не се предавай,знам,че можеш да се справиш! 

Той:

–Мислех,че винаги ще виждам това около себе си,
никога не съм допускал,че ще засегне и мен тази беда,
колко е страшно,че се обръщат нещата!
Аз пътувах цялата тъмна нощ към дома,
към местата,където бях роден.
Когато се разсъмна,видях ужасен–
всички дървета бяха изгоряли до дъно!

Те:

–Не се предавай!Не се предавай!
Ти имаш все още нас!
На нас не ни трябва много!
Не се предавай,защото на тази
Земя има место и за нас!
Отпусни глава на рамото ми и се успокой,
всичко ще се оправи!
Когато времената станат трудни
можеш да се опреш на нас!
Не се предавай,не се предавай!
Молим те,не се предавай!


Той:

–Трябваше да си отида от тук,
не мога повече да издържам!
Ще застана на онзи мост
и ще гледам надолу–откъдето и да идва,
накъдето и да отива,реката продължава да тече!

Те:

Не се предавай,защото имаш приятели! 
Не се предавай,защото не си сам! 
не се преавай,няма причини да се срамуваш! 
Не се предавай,защото все още имаш нас!
Не се предавай–ние се гордеем с теб такъв,какъвто си! 
Не се предавай–знаеш,че няма никога да е лесно! 
Не се предавай,защото вярвам,че има място!
Защото има място и за нас!
 


Зад ролята и образа на ТЕ–Българските Богове Исус и Мария Магдалена  
Двамата влюбени Българи от феноменната Божия жреческа каста на Исус и Мария Магдалена не се предадоха на връхлетелите ги злини и изпитания от преследващите ги врагове на Божия народ,символизирани с настъпването на нощта от Слънчевото затъмнение–алегорично внушение за скрития и фалшифициран Български Бог Слънце–Исус,и метафоризираната с Луната Мария Магдалена,Богинята Майка–двата висши сакрални макрокосмически езически символа на Българските Богове–Демиурзи 

image

Заедно прегърнати в началото на многовековното робство,установено на Земята от изродените български династи от Дуло,те застанаха върху скалното светилище,видно под нозете им и така посрещнаха връхлитащата ги дълга нощ без истинско Слънце и Луна,без Българските Богове,и така посрещнаха и преживяха всички изпитания! 

image

В края на робството и на изпитанията камерата отново се отдалечи и видяхме,че двамата Българи Питър и Кейт отново са на скалното светилище,с чиято помощ изживяха изпитанията и победиха тъмните сили на изродените си родственици, поробили за векове народите и целия свят!

image

PETER GABRIEL=ПИТЪР ГАБРИЕЛ=
Питър България=Питър Българина,Брата Българин
жречески потомък от Българското Бяло Братство на служба на тракийските племена, населили света
 
KATE BUSH=КЕЙТ БУШ=Кан(Жрица) на Богиня Диана и Ешуа
което обеснява дивото ѝ привличане и афинитет към Българската фолклорна музика и песен!
  
image

Инцидентът стана заради спукана гума.
Два часа шофьорът на цистерната вися през отворения прозорец на кабината над повече от 120 метра височина само на раменете си в очакване да бъде спасен.

image
 + 
image + image
 +
image

Минути преди 20.00 ч.акцията на спасителите приключи успешно и Станимир се показа,вързан с въже и изведен от спасителят си Кирил Дикански,който е още в кабината.
 
image

Спасеният шофьор се качи в коша,и тогава от кабината започна да излиза Спасителят му Кирил Дикански.
  
image
+
image

В онзи момент,в който Спасителят му излезе нацяло от кабината и се хвана за коша на крана и отмина реалната опасност да бъде повлечен от кабината,ако се откъсне и полети надолу,каквато възможност съществуваше през цялото времетраене на акцията с голяма степен на вероятност,Станимир вдигна ръка и се прекръсти, благодарейки със цялото си същество и със святия кръстен знак,на Исус и Богородица и на Спасителя си Кирил–благодарствен акт,който камерата показа на всички,който момент показваме и ние на вас с горния кадър!

image

Ето и успешният край на спасителната акция

Копирайте долния линк и пуснете последния видео–репортаж от него,за да съпреживеете драматичната ситуация от спасяването на Станимир

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/incidenti/spasitelite-shofyorat-na-obarnata-cisterna-se-darzheshe-samo-na-muskuli.html 

image

Спасителят на Станимир–Кирил Дикански,който напълно съзнателно с голям риск за живота си спаси неговия живот,е благ и скромен добър човек.
Тъй като никъде не се появиха негови снимки,използвахме видео–клипа и техника за да копираме неговия образ и го покажем в поста ни.
По време на цялото интервю с него,Спасителят отговаряше кротко на въпросите, навел поглед скромно надолу,като нито веднъж не вдигна глава и не погледна камерата,за да ни даде възможност да го заснемем.
Едва успяхме да хванем този кадър,когато за части от секундата вдигна поглед и откри честното си и мъжествено обаятелно лице!
Затова пишем за теб,Българино Дикански,че си Спасител с главно С !

Само който по професия е бил и е спасител,и е жертвал живота си за другите,знае какво означава това призвание,проявление и състояние на Духа на спасителя!

Защото си саможертвен потомък на Българския Бог Исус,което е видно от фамилната ти жреческа генеалогия,и си достоен член на отряда спасители от свитата на Спасителя!   

КИРИЛ ДИКАНСКИ=
Кан(Жрец) на Иса Кала(Змей) Тракия
Кан(Жрец) от рода на Исус Змея от Тракия

СКРОМЕН ЧОВЕК=СКРОМЕН ТШОВЕК=Кан(Жрец) от Исуш и Бокиня Диана Мария

БЛАГ И СКРОМЕН ЧОВЕК=
Балг(Българин),Кан(Жрец) на Исуш и Бокиня Диана Мария

СПАСИТЕЛ=Син от Дуло на Бог Иса

СПАСИТЕЛИ=Дуло от Бог Исус

саможертвени потомци от династичния род Дуло на Исус  

ОТРЯД от СПАСИТЕЛИ=ОТРЯД от Дуло на Бог Исус 
 
Твоята кабала–характеристика и разсекретената жреческа индикация на професията ти, са почетната грамота с безценна стойност,с която те награждават твоите Богове и Спасители–Исус и Богородица–Мария Магдалена,Кириле!


Ето и спонтанните коментари в нета по тази тема 
 
коментари
 
№ 1

КОЛКО Е ПОДВЕЖДАЩА РЕЛИГИЯТА!
ПОМОГНАЛИ МУ БОГ ,БОГОРОДИЦА ,ВЯРАТА ! АБЕ КАМИОНЪТ АКО БЕШЕ МАЛКО ПО-ИЗДАДЕН НАВЪН ОТ МОСТА И БОГ НЯМАШЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ ! ИЛИ АКО СПАСИТЕЛИТЕ БЯХА ДОШЛИ НАПРИМЕР 1 ЧАС ПО-КЪСНО ,А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДА СЕ ОТКЪСНЕ КАРОСЕРИЯТА ! ТИ ПЪРВО БЛАГОДАРИ НА СПАСИТЕЛИТЕ СИ ,А ПОСЛЕ СЕ САМОЗАБЛУЖДАВАЙ И БЛАГОДАРИ НА БОГ ,БОГОРОДИЦА И ОЩЕ КАКВОТО СЕ СЕТИШ !


№ 2

Абе овен,първо се научи да правиш разлика от вяра и религия,докато дойдат спасителите,ти ли го пази да не падне,овньо? Много ясно,че Бог!


№ 3


dano bog ti prosti ,che imash takova syznanie.. 


№ 4 
 
Доплака ми се.Бог и Пресвета Богородица са спасили живота на това невинно трудолюбиво момче.Живи и здрави да са и тези храбри смели момчета,които му помогнаха!
Плаче ми се! Има и в България добри хора,българи.Няма да се затрием като народ и етнос,защото Бог ни закриля и колкото да им се иска на нашите врагове да изчезнем от лицето на земята,няма да им стане номера.Разплака ме тая статия!№ 5
mr_cec
 
Бог е спасил този човек и Той има нещо в предвид за да го остави жив!. Слава на Бога!!!


№ 6

Цветомир Димитров

Религиозни откачалки. Трябва да си благодарен на хората, че те спасиха. Никакви измислени богове и божества нямаше да ти помогнат ако ще и по 100 молитви в минута да отправяш. 21 век, а хората все още вярват в нещата, в които са вярвали през тъмните векове. Срам и позор.


№ 7

Тит Магаритарова · Минно-Геоложки Университет "Св. Иван Рилски"

Шофьорът казва, че е отправял молитви за спасение, докато е висял над безната - какво позорно има в това?:) Вярата му е помогнала да не губи дух и да не откачи пред неизвестноста.
Скромните вярвящи са далеч по-симпатични от войнстващите атеисти и очевидно Бог им помага, оставяйки на безверниците злъчта на цинизма!:))


№ 8

Цветомир Димитров

Твоята гледна точка може и да съвпада с тази на останалите заблудени хора, които избират вярата пред науката и лъжата пред истината. 90% от затворниците и престъпниците в света се определят като религиозни. Никаква вяра не му е помогнала. Помогнал му е инстинктът за самосъхранение, който е генетично заложен във всяко живо същество и отдавна обяснен от науката. Научете се да не намесвате измислените си религии в науката и да обяснявате елементарни неща с нея. Заради религия са умрели хиляди пъти повече хора в световната история (и продължават да умират) отколкото при всички инциденти ставали някога. 
Религията е най-голямото зло измисляно някога и не случайно е най-разпространена сред най-слабо образованите хора и прослойки. Не забравяй, че всички се раждаме безверници, а религиите са просто една лъжа, в която вярваш на географски принцип. Ако беше родена малко по-на изток щеше да се къленш в алах или буда, или вишну, или батман. Трудно е за един мозък промиван с десетилетия да излезе от кутията и да си зададе въпроса - аз в какво и защо вярвам и кой и защо ме е научил да вярвам в това? Точно затова не обичам да споря с възрастни хора на тема религия, но идиотските коментари написани под тази стария ме провокираха. 
 
 
№ 9


ДА ПОВЯРВАМЕ В БОГ
ВСЕКИ, КОЙТО Е ИЗПАДАЛ В СИТУАЦИЯ ЖИВОТА МУ ДА ВИСИ НА КОСЪМ
Е ПОВЯРВАЛ В БОГ!!!
НЕКА ЗАЧИТАМЕ БОГА НЕ САМО НА ДУМИ.
КОЙТО ОЩЕ НЕ Е ПОВЯРВАЛ ЩЕ МУ СЕ ДАДЕ ЕДИН ДЕН ДА ГО РАЗБЕРЕ! 
 


 
Станимире,гледай сега на Кои ще благодариш,организирали зрелищния инцидент,за да покажат и демонстрират категорично всемогъщието и вседействието си,и за да послужи на всички като пряко доказателство за Тяхното участие във всички процеси и събития на човешкия живот,както и да те поемат за винаги под егидата и закрилата Си!
Виж истинските Богове,дали ти освен живота и имената си!

СТАНИМИР=Иса и Диана Мария=Иса и Матара–
Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена

генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена,използван от Тях за жертвен субект и обект на драматичния експеримент,който жертвен статут на потомците им е задължителен принцип от технологията на процеса на многохилядолетната закалка на Българите при реални екстремални условия и подготовката ни за Духовен разсад и интелектуален и управленчески елит на всички народи и племена!

СТАНИМИР СТОЯНОВ=СТАНИМИР от Иса и Богиня Диана
СТАНИМИР СТОЯНОВ=
Исус и Богиня Матара Диана

Ние ще използваме пристигналите възлови думи и изрази,за да покажем с помощта на

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни
,


активното участие на Боговете ни в тях и в процесите и събитията,които представят:


ЖЕРТВЕНИ СУБЕКТИ=Братя от Исуж и Бокиня Диана

генетичните династични потомци на Исус и Мария Магдалена от кастата на Всемирното Бяло Братство

ЖЕРТВЕНИ СУБЕКТИ=Кан(Жреци) на Исуж и Богиня Диана

Българите,които са жертвената жреческа каста на Божиите експерименти

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Бог Исус и Богиня Диана Мария

ЖИВЕЯ ВТОРИ ЖИВОТ чрез=чрез Вярата в Бог Ежуж и Богиня Диана
ЖИВЕЯ ВТОРИ ЖИВОТ=Брат от Бог Ежуж и Богиня Диана

ДА МЕ ПАЗЯТ ЖИВ=Богиня Мат Диана и Бог Изуж

МОЛИХ СЕ ДА МЕ ПАЗЯТ ЖИВ=МОЛЕХ СЕ на Богиня Мат Диана и Бог Изуж 

ПАЗЕТЕ МЕ ЖИВ=Богиньо Мат и Бог Исусе!!!


ПАЗЯТ МЕ ЖИВ=Богиня Мат и Бог Изуж

В ОЧАКВАНЕ на=В ОТШАКВАНЕ на=на  Бокиня Диана и Бог Ешуа

ДА МЕ СПАСЯТ=Исус и Богиня Мат Диана 

ЩЕ МЕ СПАСЯТ=ШТЕ МЕ СПАСЯТ=Исуш и Богиня Мат Диана


ВИТИНЯ=Богиня Диана

ВИСИ НАД=Бог Иса и Богиня Диана 
ВИСИ НАД ПРОПАСТ=Брат(потомък) от Богиня Диана и Бог Исус

ВИСИ С ГЛАВАТА НАДОЛУ=
Балги от Дуло от Богиня Диана и Исус
изродените българи от династията Дуло

САМО НА РАМЕНЕТЕ СИ=Исус и Мат Мария 

КРЕПИ СЕ САМО НА РАМЕНЕТЕ СИ=Кан(Жрец) на Сар Исус и Богиня Мат Марияжречески потомък на Исус и Мария,който има най–силната и могъща подкрепа!  
 
ГАЗ ПРОПАН БУТАН=Богиня Диана и Бог Иза Барг
Българските Богове,най–мощното и чисто екологично гориво и енергия 
 
УНИКАЛНА ОПЕРАЦИЯ от=УНИКАЛНА ОПЕРАТСИЯ от=от Диана и Иса Бълкарина 

ВЪРЗАН С ВЪЖЕТА от=от Зар Бог Исуж и Богиня Диана  

В ОНЗИ МОМЕНТ=Иза и Богиня Мама Диана

ХВАНА СЕ ЗА=ХВАНИ СЕ ЗА!=Бох Исуз
ХВАНА СЕ ЗА=ХВАНИ СЕ ЗА!=
Хан(Жрец) на Бог Исуз 
 
НЯМА ОПАСНОСТ с=с Богиня Мат и Исус 
ОПАСНОСТ без=без Богиня Диана и Исус
ОПАСНОСТ без=без ПЕСИСТЕН=без БЕЗИСТЕН
без Първосвещеният Божи храм  
 
КАТАСТРОФА без=без Богиня Диана и Иса Трака

СВЯТ КРЪСТЕН ЗНАК=
ЗНАК на Богиня Диана и Исус Трака=ЗНАК на Богиня Диана и Кристос

СВЯТ КРЪСТЕН ЗНАК на=
на Кан(Жрец),син на Богиня Диана и Исуз Трак=
на Кан(Жрец),син на Богиня Диана и Кристо
з  

СВИТА на=на
Иса и Богиня Диана 

САМОЖЕРТВЕН ПОТОМЪК на=ПОТОМЪК на
Исуж и Богиня Матара 

НЯМА ДА СЕ ЗАТРИЕМ с=с Исуз и Диана Мат Мария 

ЕТНОС=Диана и Иса
ЕТНОСИ,
създадени от=създадени от Диана и Иса 

НАШИТЕ ВРАГОВЕ на=ВРАГОВЕ на Диана и Ешуа

НЯМА ДА ИМ СТАНЕ НОМЕРА срещу=срещу Тати Иса и Мама Мария

РАЗПЛАКВАТ МЕ=
Богиня Мат и Иза Бълкар 

ОСТАВА ЖИВ
благодарение на=благодарение на Богиня Диана и Бог Исуж 
Разшифровки от коментарния форум,свързани с Цветомир Димитров Измислени БОЖЕСТВА=
измислени Бог Исуж и Богиня Диана=Бог Исуж и Богиня Диана измислени!–

Цветомире,дето се пишеш много светски и материалистично бездуховно просветен и ербап пич,виж каква оферта имат към теб в края на урока и практическото лабораторно упражнение на открито при реални условия Тия Божества,дето мислиш,че са измислени,и за Които ама хич и на хабер си нямаш,колко са истински и реални!
 И виж още какви послания ни изпращат Те чрез скверната ти мръсна уста!  

ХОРАТА ВЯРВАТ в НЕЩА=ХОРАТА ВЯРВАТ в НЕШТА=
ХОРАТА ВЯРВАТ в Диана и Ешуа 

ПО ВРЕМЕ НА ТЪМНИТЕ ВЕКОВЕ=ПО ВРЕМЕ НА Богиня Майка Диана и Бог 


МРЪСНА УСТА
 говори по адрес на=говори по адрес на Исус и Матара

СРАМ И ПОЗОР=Зар Бог Иса и Мария

е,това е вече срам и позор!,не само да не знаеш Исус и Мария,ами и да ги хулиш!
Кофти работа за тебе,пич!
Виж срещу кои Богохулстващ и си натворяващ смъртна черна енергетика,бе будала с будала и войнстващ атеист,както те квалифицира Тит Магаритарова от коментар № 7 

ВОЙНСТВАЩ АТЕИСТ срещу=АТЕИСТ срещу Бог Исуш и Богиня Диана 

"Твоята гледна точка може и да съвпада с тази на останалите заблудени хора,които избират вярата пред науката и лъжата пред истината"

философстваш и остроумничиш и продължаваш да ръсиш мерзости по адрес на Боговете ни, дефинирайки ги като "лъжа" пред твоята истина!

Коя е твоята истина,бе нещастнико жалък,която се определя от безБожната материалистична бездуховна псевдо–наука,водеща света към погибел!
Отвори си невиждащите очи и виж нашата Истина,която е с главна буква,защото е съставена и изградена от нашите Баогове!

ИСТИНА=ИС ТИНА=ИС ТИАН=Иса и Тиана=Иса и Диана

Ако ти не проумееш и това безапелационно абсолютно математическо доказателство за истинността на Боговете ни,което Те благоволяват да разкрият за такива като тебе превантивно за да не ходиш на катарзисните поцедури в края на поста ни,наистина кофти работа пак ти казваме за тебе,и тогава Тяхната оферта в края на поста ни става задължителна в пълна сила за теб!

Виж още сакрални послания за безБожни души:

СЪВПАДЕНИЕ С=Бог Исус и Богиня Диана
ЗАБЛУДЕНИ ХОРА без=без Диана и Иза Бълхарина 
БЕЗДУХОВНА НАУКА без=НАУКА без Бог Иза и Бохиня Диана
ПСЕВДО НАУКА без=НАУКА без Бог Иза и Богиня Диана 
ОСТРОУМНИЧИ=ОСТРОУМНИТШИ=Исуш и Матара Диана 
РЪСИ МЕРЗОСТИ
по адрес на=по адрес на Зар Исус и Матара 
НЕВИЖДАЩИ=Богиня Диаан и Ежуш

ВИЖ!=
Бог Ежуа!


Виж Бог Ежуа,видя ли го с какви големи букви ти се показва? 
 
Абсолютно си прав,че 

"заради религия са умрели хиляди пъти повече хора в световната история (и продължават да умират) отколкото при всички инциденти ставали някога",


но тази религия е измислена точно от такива като тебе,на които нещастен потомък наверно си,защото религията,и то псевдо–Исусовата религия ХРИСТИЯНСТВО,няма нищо общо с истинското познание и учение на Любовта и вярата в Българските Богове Исус и Мария Магдалена,заради вярата в Които,и най–вече заради генетичната принадлежност към Които на Българите,са избивани милионите хора–Българи в човешката история!  

Виж какво ти вложиха да напишеш още нашите Богове,за да разбереш,че наистина мозъците на вярващите хора ни са промити,но с Живата вода на Святият Дух и на Божието животворящо познание,а твоят мозък наистина за сега си остава непромит, задръстен и мухлясъл!

"Трудно е за един мозък промиван с десетилетия да излезе от кутията и да си зададе въпроса–аз в какво и защо вярвам и кой и защо ме е научил да вярвам в това?"


НАУЧИ МЕ ДА ВЯРВАМ=НАУТШИ МЕ ДА ВЯРВАМ=
Бог Ешуа и Богиня Диана Мат Мария 

Ние слагаме една възклицателна на края на израза,за да стане умолителен и даваме отговор на молбата ти!

НАУЧИ МЕ ДА ВЯРВАМ!=
Бог Исусе и Богиня Диана,Мат Марийо!


Та те–нашите Богове,ти указват двата пътя да се научиш да вярваш:

път №1:

На доброволното отдаване в обятията на Всемогъщите ни Богове Исус и Мария,които ще те носят винаги на ръцете си с огромна Любов и внимание,да не се увредиш и нараниш някъде,и когато се обърнеш назад,да виждаш в трудните моменти от твоя живот само кървавите дири от Техните наранени нозе по острите трънища и раздиращите камънаци,когато тогава Те те носеха на ръцете си...

път №2 
 

На принудително,изпросено от тебе,катарзисно екстремално преживяване,от рода на показната демонстрация със шофьора Станимир,провесен на 128 метра височина в продължение на 2 часа!

И тъй като продължаваш,Цветомире,непреживял подобна екстремална ситуация в живота си,да упорстваш с мръсните си уста и да искаш неразумно да минеш по този път,Боговете ни ти казват накрая и конкретната си оферта–предупреждение към теб:

Ако до първата минута,когато те провесят над същата бездна като Станимир,не си се посрал от естествен първичен животински ужас,а до третата минута не си започнал да крещиш за помощ към Исус и Богородица,като казваш по 100 молитви в минута,както ти се бъзикаш с вярващите и се гавраш със самите Богове,то те веднага ще преустановят експеримента с очовековечаването на твоята пищяща и обезумяваща от неразумието ти душа,и ще ти развият бушоните за постоянно като некачествена експериментална продукция!  

Това е същото предупреждение,което Те ти казаха в по–мека форма в коментар №9 : 

№ 9


ДА ПОВЯРВАМЕ В БОГ!
ВСЕКИ, КОЙТО Е ИЗПАДАЛ В СИТУАЦИЯ ЖИВОТА МУ ДА ВИСИ НА КОСЪМ
Е ПОВЯРВАЛ В БОГ!!!
НЕКА ЗАЧИТАМЕ БОГА НЕ САМО НА ДУМИ.
КОЙТО ОЩЕ НЕ Е ПОВЯРВАЛ ЩЕ МУ СЕ ДАДЕ ЕДИН ДЕН ДА ГО РАЗБЕРЕ! 

 
ВИСИ НА КОСЪМ в ръцете на=в ръцете на
Богиня Майка и Исус

А ние нали сме все професионални Спасители,ще ти пуснем едно тънко,но дъстатъчно здраво въженце,което може да удържи и тебе,и целия камион докато дойдат Спасителите,които Боговете изпращат в помощ на знаещите телефонния Им номер и истинските Им имена!
Това спасително въже е намотано на името ти,както е намотано на макарата 200–метровото въже на спасителите на морето,и действа безотказно!
Хвани се за спасителното въже,Цветомире!

ЦВЕТОМИР=ТСВЕТОМИР=Иса и Богиня Матара Диана 
ЦВЕТОМИР=ТСВЕТОМИР=Дете на Бог Иса и Мария
ЦВЕТОМИР ДИМИТРОВ=
Дете на Бог Иса и Богиня Диана Матара Мария

Научи наизуст тази вълшебна сакрална метаморфоза с името и същността ти, приятел,че като си представим катарзисното ти просвещаване,дето автомоторно си натворяваш с върл и войнстващ безрасъден атеизъм и Богохулство,жал ни става за тебе!

НАУЧИ НАИЗУСТ=НАУЧИ Исуз и Диана

КАТАРЗИС=КАТАР на ИСИЗ=КРИСТАЗ=Кристоз=Исуз Трака 

НАМОТАНО НА МАКАРА ВЪЖЕ от=от Кан(Жреци) на Ежуа и Богиня Мат Мария 

МЕТАМОРФОЗА=МАТ МОР ФО ЗА=
Мат Мария Богиня и Иза=Богиня Мат Мария и Иза 

И знай номера на спасителната служба и Бърза помощ при екстремни случаи:

ЗНАЙ НОМЕРА на=на Иза и Мария
БЪРЗА ПОМОЩ=БЪРЗА ПОМОШТ=Бог Изуш и Богиня Матара 

 
За нашите читатели и съродственици,които притежават още нелицензираната официално 4HD видео–система и ползват екстрите на активираните закърнели осезания на третото око,обръщаме внимание да видят витаещите около кабината невидими служители от небесната спасителна служба,които бяха режисьорите и операторите на страховитата драматизация,които поддържаха камиона да не се срути в бездната и държаха Станимир за изнемощелите мишци и рамене... 
 
ОСЕЗАНИЯ НА ТРЕТОТО ОКО=Друиди,Кан(Жреци) на Диана и Исуз
ОСЕЗАНИЯ НА ТРЕТОТО ОКО=Друиди,Кан(Жреци) на Дионисиуз 


Те са служителите,които крепяха прословутия четвърти болт от репортажите,който държеше кабината към шасито на цистерната,след като се бяха скъсали вече другите три болта!

ЧЕТВЪРТИ БОЛТ=Братя от Дуло на Богиня Диана и Ешуа
небесни служители,потомствени Божии деца от техния род Дуло,специалисти в отдел "Екстремни ситуации"
 
ЕКСТРЕМНИ СИТУАЦИИ,СЪЗДАДЕНИ от=
СИТУАЦИИ СЪЗДАДЕНИ от Кан(Жреци) на Иса и Матара

транспространствените служители на Исус и Богинята Майка,влизащи в номенклатурата на небесната йерархия като светии,ангели,арахангели,серафими... 
 
 

И накрая да разкрием самоличността на автора на скромния коментар  № 5 :


mr_cec
 
Бог е спасил този човек и Той има нещо в предвид за да го остави жив!. Слава на Бога!!!


mr_cec=Мария и Исус 
 
mr_cec=МР ДОЛНА ЧЕРТА СЕС=Диана Мария и Чар Исус Дуло
Родоначалниците на Дуло

Слава на Боговете наши Исус и Мария Магдалена,които ни изпратиха и това послание,подписано с личните им имена,което да служи за предупреждение и поука и на Цветомир,и на Станимир,и на всички Българи с разиграната от Тях и от службите Им драматична  сценка на магистрала Хемусекип на bezistena и отряд светии от служба ЕКСТРЕМАЛНИ СИТУАЦИИ И КАТАРЗИСИ  Гласувай:
9
0


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
18.08.2015 21:57
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. getmans1 - Все пак ...
18.08.2015 23:09
... този шофьор е завършил семинария и знае, кой му е помогнал, защо и болта е издържал, това е знак за него и съм убеден, че той вече знае!
цитирай
3. bezistena - Нямаме информация дали и каква с...
19.08.2015 00:16
Нямаме информация дали и каква семинария е завършвал Станимир Стоянов,но двата часа прекарани от него над пропастта се равняват на обучението в няколко висши духовни академии в продължение на години,а посланията и поуката за наблюдателите и просвещаваните от драматичния спектакъл и от нашия постинг,са пълен курс обучение с магистърска степен в истинската семинария,семинарията на истинските Богове Исус и Мария,кръстници и титуляри на термина СЕМИНАРИЯ:

СЕМИНАРИЯ=СЕ МИНАРИЯ=Иса и Мария–истинското висше духовно образование
цитирай
4. getmans1 - Ваша милост не ми вярвате или не искате да ме разберете, а аз говоря съвсем в прагматичния смисъл! ...
19.08.2015 00:57
bezistena написа:
Нямаме информация дали и каква семинария е завършвал Станимир Стоянов,но двата часа прекарани от него над пропастта се равняват на обучението в няколко висши духовни академии в продължение на години,а посланията и поуката за наблюдателите и просвещаваните от драматичния спектакъл и от нашия постинг,са пълен курс обучение с магистърска степен в истинската семинария,семинарията на истинските Богове Исус и Мария,кръстници и титуляри на термина СЕМИНАРИЯ:

СЕМИНАРИЯ=СЕ МИНАРИЯ=Иса и Мария–истинското висше духовно образование


... От придобития житейски опит знам, че секунди променят човека до неузнаваемост, който се е „изпотявал под езика“ знае!
цитирай
5. getmans1 - Забравих, ...
19.08.2015 00:59
... то за елементарните работи, си има медии.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5424024
Постинги: 1581
Коментари: 2960
Гласове: 32324
Календар
«  Август, 2021  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!