Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2015 02:16 - Разгаданата неразгадана тайна на Морените,на Витоша и на Живата вода в с.Боснек.И замириса на море–част 4
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5791 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 19.09.2017 14:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Витоша е вълшебна планина,която денем искри като изкусно шлифован диамант под лъчите на Слънцето,а нощем улавя светлината на Луната и звездите.Не друг от многото масиви,опасващи София,а именно Витоша е свещената за сардите планина,в която според запазените предания е закопано приказното им съкровище."–това пише през 21 век от новата ера Българският учен и просветен Георги Велев,и ние побързахме да се върнем в 21 век пр.Хр.и проведем работно синергитично проучване по тази тема с него 

Казахме ви в предния пост по темата,че на изпращане нашите домакини – Предци от 21 век преди Христа, но винаги и постоянно в Негова присъствие, защото Той е във времето и след Христа,и преди Христа, разпънаха огромен и дълъг трибагреник, и като ни наобиколиха на изпроводяк, ни заръчаха да го заснемем и покажем на потомците им в България в днешно време и им кажем, че Предците ни още тогава са знаели какъв ще бъде националният ни флаг, защото те още оттогава са заложили в него тайната за свещения ни Божествен произход!

image
 

БЯЛ ЗЕЛЕН ЧЕРВЕН ТРИБАГРЕНИК=БЯЛ ЗЕЛЕН ТШЕРВЕН ТРИБАГРЕНИК=
Богиня Диана и Бог Изуш Ел (Змей) Бълкарина от Рая Тракия  

Послушахме съвета и предложението на Първожреца Пешо да минем навръщане през строителния обект след три години,когато за 1 юли 2012 година преди Христа е запланувано пускането на готовия светилищен комплекс "Каменната река" и присъстваме на посрещането на Слънчевия изгрев и Джулай морнинга на сакралната дата.

Пристигнахме половин час преди изгрева на Слънцето,като кацнахме пак на същото место,където пак бе изградена централната ритуалната площадка и олтар преди три години и където бе големия светилищен панел–команден пулт на комплекса със змийската глава.
При кацането успяхме да видим,че по цялото протежение на дългата и широка стръмна бивша алпийска поляна по северозападния склон на Витоша,която само преди три години бе покрита с дебел тревен килим,сега се виждаха хиляди и хиляди огромни скални панели,подредени като привидно разхвърляни хаотично от великанска ръка случайни скали.
Навсякъде по огромната дълга каменна река имаше хиляди,милиони хора,облечени с бели дрехи и боси нозе.
На централната олтарна площадка пееше с Божествен глас жрец,който удивително приличаше на изпълнителя на култовата "Джулай морнинг" от нашето време–John Cooper Lawton.
В същия момент,когато първите слънчеви лъчи изгряха на светилищната каскада,жрецът запя познатата ни песен,но на чист съвременен Български език. 

JOHN COOPER LAWTON=Болкарин от Богиня Диана и Ежуа –
Български жречески потомък от рода Дуло на Богиня Диана,Мария Магдалена и Бог Исус,чийто праотец е жрецът от старозаветната родова линия Дуло от Орфеус и Евредика и част от жреческия строително–инженерен екип,построил и обслужващ светилищния мегалитен енергетичен комплекс Каменната река

image


ДЖОН ЛАВТОН от=от Дуло на Богиня Диана и Ежуа 

Затова през последните 9 години Джон Лавтон буди душите заспали на Българите на светилищния мега–комплекс "Камен бряг" на всеки 1 юли със слънчевата песен,а през другото време на годината скита в несвяст от светилище на светилище по старините и планините на родната на предците му България и съчинява мистични езотерични песни,с които търси корените на предците си и огъня на света!

Вижте обезателно Intelligent Music Project I feat. John Lawton - THE SEARCH
фоновата ни песен и видеото ѝ,заснето на едно от огромните изкуствени скални светилища на Камен бряг.

Веднага след него подхванаха гайдите и запяха всички хора нагоре и надолу по каменната река.
Първожрецът Пешо Акиндрес,който бе и главният инженер и ръководител на светилищния мегакомплекс,бе качен на огромния заоблен скален блок–командния пулт на комплекса,с форма и образ на змийска глава,и с протегнати към Слънцето високо вдигнати ръце,пееше и благодареше на Боговете ни,като благославяше хората.
Когато Слънцето се издигна и освети целия скален комплекс,отдавайки му вълшебната енергетика на изгревните си лъчи и песента свърши,в настъпилата тишина Първожрецът с висок глас обяви,че от този момент нататък той включва и активира новопостроения светилищен комплекс,който веднага се включва в световната мегалитна светилищна енергийна мрежа и система и започва да претворява безкрайната енергия на Святият Божи Дух в духовни и материални блага за хората,в чудеса,в божествени технологии и свръхестествени феномени!

Във въздуха екнаха отново гайдите и милионният хор подхвана хвалебствен химн в прослава и благодарност на Българските Богове.

Westlife - Flying Without Wings
https://www.youtube.com/watch?v=vKPGxGCFgTs  

Harry Styles - Sign of the Times

https://www.youtube.com/watch?v=qN4ooNx77u0 

В следващият миг Първожрецът на комплекса се възнесе плавно във въздуха и започна да се рее над Каменната река и милионното пеещо множество като бял гълъб.

След него от различни места по морените започнаха да си възнасят в плавен полет десетки,стотици,и хиляди Българи.
Летяха Българите с феноменната Божия жреческа кръв и гени,Българите,приносители на феноменните Божии жречески дарби,живеещи в праведност и святост сред хората.
Летяха Българите от командния състав на свещената Армия на Дионосиус. 
Летяха Българите от Всемирното Бяло Братство и Сестринство,заради които света и хората ги има.  
А ние полетяхме с машината на времето към същото место на Витоша,но в нашето време, за да дадем старт на 1 юли 2015 година от Новата ера на Българите и софиянци да тръгват към морето и по–точно към светилищата по пътя към морето и на морето, въпреки закъснението от повече от месец, но всяко нещо с времето си и щом му дойде времето! 

С ВРЕМЕТО СИ идват=идват Исус и Богиня Матара

А ние владеем времето и не ни притеснява официалният график и хронометър на времето,защото времето е наше,но не по фалшивия и прелъстяващ и изоставящ ни политически лозунг,а по силата и могъществото на Божието време и феноменният ни Божи ген и Род!


ВРЕМЕТО Е НАШЕ,заедно с=заедно с Богиня Матара и Ешуа

БОЖИЕТО ВРЕМЕ е на=е на Бог Ежуа и Богиня Матара 

БОЖИЕТО ВРЕМЕ Е НАШЕ с=с Бог Ежуш и Богиня Матара   

БОЖИЕТО ВРЕМЕ Е НАШЕ=ВРЕМЕ на Богиня Диана и Ежуш

БОЖИЕТО ВРЕМЕ Е НАШЕ на=ВРЕМЕ на БЕЖИШТЕНА=ВРЕМЕ на БЕЗИСТЕНА –времето на Първосвещения Божи храм в Ямбол,който владее и управлява времето и пространството 
 
 
По пътя от Витоша през 1 юли 2012 година пр.н.е. до Витоша на 1юли 2015 г.н.е., успяхме да разсекретим и други документи от нашето време,които събрахме от форумните коментари на търсещите и вече невъзвратимо недоверяващи се Българи на лъжите на официалната наука за естествен произход на морените.
На първо место ще ви насочим към прекрасните Боговдъхновени изследвания на високо посвещенческо ниво на Българинът Георги Велев,които взехме от долната статия,като ще направим някои лингвистични и декодиращи разработки върху нея в наш стил 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

http://www.kladnica.com/story/1968#comment-1552
Загадката за произхода на морените разкрита от изследовател на "Илиада"


Може ли тук на Витоша да се намира едно от чудесата на света? Какво е общото между морените и движението на слънцето?
Морените на Накев камък, Острица и Златните мостове са мегалитни светилища на траките


Не случайно публикуваме това откритие, което стана известно преди повече от два месеца, точно сега - непосредствено сред Коледа или дните на зимното слънцестоене. Всяка година на 22 декември слънцето достига най-ниската си траектория спрямо южния хоризонт, стои на това ниво в продължение на три дни и след това започва да се "въздига".

ВЪЗДИГАНЕ=Богиня Диана и Иза

В днешно време и децата в първи клас вече знаят, че не Слънцето се върти около земята, а тя около него, но едва ли всички ние сме достатъчно наясно колко навътре в астрономията са били древните траки, особено тези населяващи нашите земи в района на Югозападна Витоша, на селата Кладница, Рударци, Мърчаево и Владая.

За да сме още по-убедени в магическото въздействие на последното слънцестоене, ще добавим, че то съвпадна и с пълнолуние. Сутрин се будехме от лъчите на слънцето прохождащо иззад величествения връх Селимица, а вечер иззад същото било изгряваше напълно кръглата луна.

СЕЛЕМИЦА=СЕЛЕМИТСА=Исус Ел(Змей) и Диана
 
За хората, които са следили внимателно и световните новини от тези дни, изпъква и друго съвпадение - слънчево затъмнение на 21 декември. От другата страна на земята жителите на нашата планета в Северна и Южна Америка можеха да наблюдават как луната застава между земята и слънцето и така го закрива за няколко часа. Подобно съвпадение между зимно слънцестоене и слънчево затъмнение е имало чак едва през 17 век преди 350 години.

И доколкото днес за нас това е една недотам значима атракция, далеч по-малко забавна от зрелищните специални ефекти, които ежедневно гледаме по филмите, то за древните траки, нашите предшественици, божествената роля на слънцето е осмисляла почти всичко което правят и не в рамките само на един живот, а на цели поколения. Огромно значение за тях също са имали обредните светилища изграждани от огромни каменни блокове, наричани от археолозите с научното название мегалити. За разлика от естествените скали, мегалитите са поставени, изсечени и подредени от хората с цел изграждане на сгради, монументи, светилища. Учените отдавна ги свързват с местоположението на слънцето и звездите. Делят ги на менхири, долмени и кромлехи. Най-известният кромлех в света е Стоунхендж. Повечето от тях са изграждани няколко хилядолетия преди новата ера и под въздействието на атмосферните условия, корозията, човешките действия много от тях са разрушени, повредени или неразпознаваеми с просто око. Такива ли са морените?

Пригответе се да надникнем в тайнствата на древните от юго-западните склонове на Витоша с помощта на изследователя Георги Велев. Би било лесно да го наречем просто писател или литературен критик, или учител по литература. Той е автор на книгата "Непрочетената "Илиада" - анализ на едноименната древна поема.

НЕПРОЧЕТЕНАТА ИЛИАДА=Братя от Дуло на Диана и Ешуа 
информация за династите от Дуло 

ИЛИАДА=ДАИАЛА=Дуло 
Древно–Български зашифрован документ за Божествената потомствена династия Дуло през различните епохи,съставен лично от Мария и Исус,кодирани като ОМИРОС

ОМИРОС=МОРО ИС=Мария и Иса

Привидно, за да разгадаеш уникалността на морените, е необходимо да имаш познания не само по геология, но и по история, археология, физика, геофизика, астрономия. Но въпреки че "Илиада" е художествено произведение, създателят на теорията, че така наречените морени са мегалити, е достигнал до познанието на древните за звездите и слънцето чрез научна работа върху този литературен проект. Пътят до комбинирането на тези знания минава през литературата. Откритията му са останали в сянка за традиционната наука векове наред заради рутината и инерцията на мисленето.

Основното откритие на Велев е, че една от най-древните писмени творби съдържа закодирани и явни знанията на древните за наука и философия. Мисията на „Илиадата” е била да събере на едно място познанията на древния свят. Трябва да гледаме на нея като на своеобразна „Енциклопедия на древността”. Текстът е използвал всички достижения на Египет и Вавилон, на елини и траки. Достигналият до нас днес текст на „Илиада” всъщност не е написан от Омир. Той е бил легендарна фигура или пък създал епос, който е пресътворен в Александрийската библиотека от александрийските учени под покровителството на династията на Птолемеите, за да отговаря на философските възгледи на Аристотел.

Прочутата Александрия е създадена по идея на Аристотел от наследници на неговия ученик Александър Македонски, за да се издигне град, посветен изцяло на науката. Там не само са пренаписани „Илиада” и „Одисея”, но възниква и християнството, което също следва философията на Аристотел. Древногръцкият философ е вплел в християнството идеята за трите превъплъщения на Бога, която е развита и от неговия учител Платон.

Велев открива, че поемата съдържа мъдростта на учените и философите за слънцето и звездите. Лятното и зимното слънцестоене (Еньовден и Коледа), заедно с пролетното и есенното равноденствие са дати в годината, които са имали култово значение в древността и са намерили своето почетно място в "Илиада". Това повежда нашия учен в изучаването на тракийските мегалитни светилища. В послеслова на книгата му "Непрочетената "Илиада" той споделя своите открития и теории за няколко мегалитни светилища на траките. Всички те се стремят да "улавят" слънчевите лъчи в двете двойки кардинални астрономични моменти - равноденствия и слънцестояния, защото са давали безпогрешни ориентири за сезонния ход на най-важното за хората светило. Много са местата на територията на България и балканския полуостров с мегалитен произход (изкуствено построени от хората), по-известните от тях, които се посочват в "Непрочетената "Илиада" са:

- Морените на Витоша
- Тепета в Пловдив
- Сините камъни в Сливен
- Побитите камъни във Варненско
- Белоградчишките скали
- Слънчевата врата на Богинята край Бузовград (Казанлъшко)
- Метеора в Гърция



Витошката мегалитна композиция

Витошката мегалитна композиция е чудовищно сложна поради съвършената точност в отбелязването на отделните моменти в движението както на Слънцето, така и на планетите от Слънчевата система, а и на звездите, смята авторът. Всички "каменни реки" според него са свързани в мегакомплекс, обхващащ източната и западната част на Витоша. Ориентацията на гигантската източна мегалитна конфигурация над Бистришкото бранище пряко кореспондира с подредбата на мегалитните лъчове над Златните мостове. Обяснението на всичко това произтича от обожествяването на Слънцето от траките.

Слънцето е обожествявано от траките,защото Слънцето е висшият космогонен  макрокосмически метафоричен символ на Господ Бог Отец Исус Демиург и Творец,с малко лично име Исус Ел (Змей),захерметизиран и законспириран с този индекс от Българските жреци на тракийските племена по неговия най – древно познат змейски – рептилски животински календарен символ Змия, Змей и всички 12 змейски синонима, които преминават в херметичната жреческа хералдическа симболика на рода Дуло, състоящ се само от феноменни жречески генетични потомци на Боговете Демиурзи


image

СЛЪНЦЕ=
Исуц Ел=Исус Ел (Змей) – Исус Змея

Като потвърждение за съзнателното човешко композиране на "морените" той определя разполагането им на места, където се открива дълбока пространствена перспектива. Вгледаме ли се внимателно в картата на Витоша, прави впечатление, че така наречените "каменни реки" стриктно фиксират азимутите на движението на Слънцето, пише авторът. Мегалитните вериги по западния край на тази планина са разположени по начин, който да проследява движението му в двойките кардинални астрономични моменти - равноденствия (пролетно и есенно) и слънцестояния (зимно и лятно). В книгата е обърнато внимание на обстоятелството, че именно в тази част на Витоша скалните редици са ограничени между Накев камък и Златните мостове - две местности, които фиксират крайните точки в движението на Слънцето. В деня на лятното слънцестоене то изгрява над мегалитите по Накев камък и залязва по северозападния склон на каменната редица на Златните мостове. А пък в деня на зимното слънцестоене светилото изгрява над югоизточната страна на Златните мостове и залязва над Накев камък. По средата се намира мегалитният комплекс по река Рударщица, изследван и фотографиран от Георги Велев при равноденствията през настоящата година. В подножието на връх Острица, в глъбината на един от огромните блокове, над специално кантирана с двусантиметрова лента ниша, точно по залез на 20 март 2010 г. просветлява пирамида с височина метър.


РУДАРЩИЦА=РУДАРШТИЦА=Друид Цар на Ешуа – Друид Цар на Исус
титулния индекс на Първожреца и оператор на скалния светилищен комплекс. 


Как на фона на известните в древността гигантски планини една нищо и никаква Витоша е била спомената от антични автори като философа Аристотел, историка Тукидид и трагика Софокъл.

НИЩО И НИКАКВА ВИТОША от=
от
Бок Ешущ и Бокиня Тиана=от Бог Исус и Богиня Диана

Тя е вълшебна планина, която денем искри като изкусно шлифован диамант под лъчите на Слънцето, а нощем "улавя" светлината на Луната и звездите. Не друг от многото масиви, опасващи София, а именно Витоша е свещената за сардите планина, в която според запазените предания е закопано приказното им съкровище."

САРДИ=Сар Диана–Царица Диана

САРДИ=ИДРАС=АДРИС=Одриси

ЗАКОПАНО СЪКРОВИЩЕ=ЗАКОПАНО СЪКРОВИШТЕ=
Шар Бок Исуш и Бокиня Диана

Повече от сензационно е посочването на Витоша под името Скомбра в "Метеорологика" на Аристотел. Непосредствено преди това философът обозначава посоките на света чрез зимното и лятното слънцестоене, както и чрез равноденствието, белязани чрез местоположението на планините.

СКОМБРА=БОК С МАР=Бок Иса и Мария

Безспорно Георги Велев е най-добрия познавач на "Илиада" в България и сред най-добрите в света. Тепърва предстои неговите открития за книгата да получат своя отклик в средите на световните учени в тази сфера. От нас очаквайте специално интервю с него, в което той ще разкаже за конкретните си наблюдения около Накев камък, морените на река Рударщица и Златните мостове.


Още статии и за отркритията на Велев и за "Непрочетената Илиада" можете да видите тук:

Защо дори Аристотел и Софокъл споменават Витоша
Каменните реки на Витоша – паметник на древните траки
Кой пресътвори "Илиада"?
Купи "Непрочетената Илиада"
Траките обезсмъртявали своя владетел с мегалитни паметници
Телевизионно интервю БНТ
Побитите камъни – човешко дело, не природен феномен?
Българският текст на Илиада
Георги Велев при Ути Бъчваров
Фейсбук група "Непрочетената "Илиада" (директен контакт с изследователя и последователите му)

Разбира се има скептици, които с рутинен присмех са готови да заклеймят теорията на Велев като налудничава. Ако вие сте един от тях, прочетете внимателно детаилните задълбочени аргументи и доказателства, приложени към всяка от неговите тези в книгата му "Непрочетената "Илиада". 
 
 

"Непрочетената Илиада" по БНТ "Библиотеката" 

Репортажът с посветения Геолги Илиев завършва с верното заключение:
 
Сериозните учени в България станаха свръхчувствителни към смелите хипотези за произхода на Българите и произхода на света,но не бива да забравяме,че еволюцията на човешкото познание е задължена на не една и две идеи,изглеждали в началото почти налудничаво!

НАЛУДНИЧАВИ=НАЛУДНИТШАВИ=Дуло от Богиня Диана и Ешуа –
Българите,феноменните потомци на Българските Богове от династията Дуло,които са интелектуалният елит на човешките прлемена и генератор и двигател на човешкия прогрес и еволюция. 

Нашият коментар под статията от сайта на село Кладница бе:

2 Август, 2015 - 15:33.

Всички тия скални формирования не са случаен естествен продукт на стихиите и природните влияния в продължение на милиони години,както ни будалкат със смехотворни и наивистични абсурдни теории досега учените–геолози,а са изкуствено построени инженерно–архитектурни и строителни конструкции и енергетични съоръжения–светилища,построени с феноменните свръхестествени познания и способности и висши Божествени технологии и техники на нашите предци–жреците и свещеническата каста на Боговете–Демиурзи!
Тия мегалитни скални светилища са високотехнологични мултифункционални производствени съоръжения и Рогове на изобилието за реализиране и материализиране на безкрайната енергия на Дарбите на Святият Дух в реални дарове и продукти за задоволяване на духовните и материални потребности на хората.
При разселническите мисии на тракийските племена по целия свят,Духовните им водачи–жреците,които са Българите,построяват навсякъде мегалитни светилищни комплекси, които са свързани с енергетична връзка помежду си и така образуват световната планетарна мегалитна светилищна мрежа и система,на която оперират феноменните оператори–жреци,и която световна система управлява всички физико–механични,биологични и енергетични процеси на Земята.
С Боговете–Демиурзи и Властелини на Света,които са Българските Богове,със световната мегалитна светилищна система и нейните оператори,които са Българите, със цивилизационното минало величие на Българите,което сега възстановяваме в ускорени темпове и с предстоящите глобални трансепохални събития с цялото човечество,ви запознаваме в повече от 300 монографични статии в нашия блог http://bezistena.blog.bg/ на синергитичния ни транспространствен екип. Бъдете благословени за любородното си дело!



Ето още информация от изследванията на посветения Велев,поместени в статията 

http://www.vesti.bg/tehnologii/nauka-i-tehnika/zashto-i-aristotel-spomenava-vitosha-3365351
Защо дори Аристотел и Софокъл споменават Витоша

Общо взето статията повтаря информацията от предната статия за Георги Велев,като ще разсекретим някои интересни моменти:

ИНТЕРЕСНИ МОМЕНТИ за=за Иса и Диана Мат Мария



"...скалите по тази планина, смятани за "морени" или за "каменни реки", са всъщност мегалити, пише Георги Велев в книгата си "Непрочетената "Илиада"


Всички "каменни реки" според него са свързани в мегакомплекс, обхващащ източната и западната част на Витоша. Ориентацията на гигантската източна мегалитна конфигурация над Бистришкото бранище пряко кореспондира с подредбата на мегалитните лъчове над Златните мостове.

Тракийското значение на името Витоша е "двата резена"

ДВАТА РЕЗЕНА=Братя от Иза и Диана
мега светилищен мегалитен комплекс, обслужван от Жреците на Боговете Демиурзи от Всемирното Бяло Братство,генетични братя от Боговете 



Изследователят посочва реките Стримон,Нес и Мариса,споменавани от Аристотел, чиито сакрални етимологии се разкриват много лесно с нашият декодиращ ключ:

СТРИМОН=Иса и Матара   НЕС=Иса   МАРИСА=Мария и Иса
  В подножието на връх Острица, в глъбината на един от огромните блокове, над специално кантирана с двусантиметрова лента ниша,точно по залез на 20 март 2010 г.,изследователят наблюдава как просветлява пирамида с височина метър.
Това е визуално холографско послание от нашите феноменни Предци,Жреците строители на скалния комплекс,които ни съобщава набор имена на Боговете ни:

ПИРАМИДА С ВИСОЧИНА МЕТЪР=Син на Бог Исуш и Богиня Диана Мадара Мария
родовата генеалогия на строителя и Първожреца на светилището

ПИРАМИДА С ВИСОЧИНА МЕТЪР=Сина на Бог Исуш и Богиня Диана Мадара Мария
пророческо съобщение за предстоящото явяване на Божият Син,Спасителят на Българите и на света  

ОСТРИЦА=ОСТРИТСА=Друиди (Жреци) на Иса 


И ето как един неразумен мерзавец се е натресъл с мръснишкия си коментар по статията в най–опасната област на Божието познание и светът на фините и нежни,но много опасни и смъртоносни за недобросъвестните безумци и хулители,енергии на езотеричната тематика:
 
kutsara74
Някои хора са за лудница.Да обявиш че витошките морени са подреждани от хора или си луд или просто сам създаваш сензаций,да ти се продават книгите.Писна ми от псевдо изследователи,като тези с митът Батак.

bezistena

Единственият ти шанс,неразумнико,да изчистиш лъчевата бомба,дето сам си глътнал,е да проумееш Божието име в анонимния си ник,който Той сам ти е внушил,и да Го молиш усърдно и ревностно в покаяние за прошка!
Ето ти едно анти–лъчево хапче:

KUTSARA=Иса от Тракия 

И виж,нещастнико,кои искаш да вкараш в лудницата:

ЗА ЛУДНИЦАТА=Дуло от Изус и Диан а
Божиите феноменни потомци

ВКАРА В ЛУДНИЦАТА=
Барки (Българите) от Дуло на Богиня Диана и Иса

дядо Коко
Който е бил на Витоша и се е разкарвал по морените,веднага би се замислил...тая скална маса какъв обем трябвало да имала....какъв воден поток трябвало е да има или ледник,по нагоре....че да оформи такива размери,мащаб и то в Планината. Витоша не е колкото Хималаите и никога не е имало големи реки от билото че да оформи такива блокове и валуни.


Направихме подборка от различни коментарни форуми по различни сайтове и статии по темата как са създадени морените,за да покажем желязната разумна логика на търсещите истината и несъгласяващи се Българи с наивистичните псевдо–научни внушения и лъжи за произхода и същността на Каменната река:

  

Сигурно е, че скалите на витошките каменни реки са от местен материал - сиенит и монцонит

СИЕНИТ=Иса и Диана

МОНЦОНИТ=МОНТСОНИТ=
Иса и Мат Диана

Горният коментар го пуснахме,само да ви покажем сакралната етимология на имената

Някой обръщал ли е внимание на природния феномен "Витошки морени", такова струпвания на валчести камъни има само над София. По-интересно е, че тези камъни са еднородни, черен гранит и то донасян отнякъде другаде. Този гранит е една от най-твърдите скали, и дори забелязвам, че са някак си събирани според общ размер. Получават се твърде много съвпадения на едно място, което указва изкуствен произход, а не резултат от естествена ерозия или "изветряване на слоевете" както ме убеждаваше един злополучен студент.

ВИТОШКИ МОРЕНИ=Ешуа и Бокиня Матара

ВИТОШКИ МОРЕНИ=Кая (скала,скално светилище) на Ешуа и Богиня Матара

ВИТОШКИ МОРЕНИ,построени от=построени от Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Матара

Има и термин миметолити - природно оформени скали,които удивително напомнят на нещо,направено от човек и все пак не са човешко дело. 

bezistena

На този коментар ще кажем,че производителите и майсторите на тия скали,дето толкова много приличат на нещо,направено от човек,но не били човешко дело,са  
абсолютно човешко дело,което е указано категорично в проектно–сметната им съпридружителна документация–термина за тях и тия техни описателни обяснения:
 
МИМЕТОЛИТИ=Дуло на Мама Диана=Дуло на Диана,Мария Магдалена
Жреците от рода Дуло на Мария Магдалена,феноменните строители на тия обекти
 
СКАЛИТЕ СА ЧОВЕШКО ДЕЛО= СКАЛИТЕ СА ДЕЛО на Бокиня Диана и Ешуш  

СКАЛИТЕ СА ЧОВЕШКО ДЕЛО= СКАЛИТЕ СА от Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Диана и Ешуш


Повечето от написаното до сега от учените за морените,е или нагла лъжа, че материала е местен,или просто се подминават неудобните въпроси,като подобен размер и материал събрани на едно място.  
НРБ е мястото където съм се родил,
още преди да се науча да чета забелязах, че това са изкуственни формирования! За това написах НРБ,с надеждата че и някой може би случайно и след мен се родил и забелязва такива неща. 
 
ИЗКУСТВЕНИ ФОРМИРОВАНИЯ=ФОРМИРОВАНИЯ на Бокиня Диана и Исуз

ИЗКУСТВЕНИ ФОРМИРОВАНИЯ на=на Бокиня Диана Мария и Зар Бог Иса 

ИЗКУСТВЕНИ ФОРМИРОВАНИЯ
построени от=
построени от Кан (Жреци) на Богиня Диана Мария и Зар Бог Иса

Древните имена на Витоша били:Скопиос,Скомиос,Скромброс,което на гръцки значело "острота".Вероятно те са само част от имената, които планината е носила през вековете,но за тях съществуват сведения. 

bezistena

Виж сега,приятел,как с елегантна чупка в кръста се преподреждат тия уж гръцки имена,за които крадците на нашата история и хал – хабер си нямат какво означават в действителност и че в тях са кодирани с лесен код (лесен,когато имаш ключа на кода!) основните първоразрядни имена и характеристики на Българските Богове!  

СКОПИОС=ПОК ИСОС=Бок Исус  

СКОМИОС=Кан (Жреци) на Исус и Ма (Богиня Майка)   

СКРОМБРОС=Кан (Жрец) и Сар на Бог Иса и Мария

А само за информация характерен и единствен антоним на ОСТРОТА е ТЪПОТА !

* Името „Витоша“ за пръв път се среща в документи от XI век. За произхода му има 2 основни версии.Първата гласи, че то е тракийско и означава „разделна“, а втората, че наименованието идва от личното име „Витош“, което е било доста разпространено по нашите земи в древността.

bezistena

Верно е,че ВИТОША идва от името ВИТОШ,а какво пък означава то и откъде идва,ще разкрием сега,за да не даваме повече шанс на невежите етимолози да ни подбъзикват и учат умно и назидателно,че името ВИТОШ пък идвало от ВИТОША!
 
ВИТОША=ВИТОШ=ВИ ТО ША=Богиня Диана и Ешуа

* Витоша е единствената кулообразна планина в страната ни.

КУЛООБРАЗНА ПЛАНИНА на=ПЛАНИНА на Иза Булкарина

* Най-дългата пещера в България се намира във Витоша – пещера „Духлата”, наричана още „Боснешката пещера“, е с дължина 17 600 метра

bezistena

ДУХЛАТА=Хан (Жрец) от Дуло на Диана
Жреци на Диана от рода Дуло,
феноменни строители на уникалната подземна светилищна енергийна каскада

БОСНЕШКАТА ПЕЩЕРА=ПЕЩЕРА от Кан (Жреци) на Исуш и Богиня Диана
подземно енергетично феноменно светилищно съоръжение,тип "пещера",построено на шест нива от жреците на Исус и Богиня Диана 

ШЕСТ НИВА=Богиня Диана и Исуш

ШЕСТ НИВА=ВЕШИСТЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН 

поредната уникална секретна документация за Първосвещения Божи храм в Ямбол, който също е построен на шест нива,и заради която тайна да не се разкрие,когато от Комитета за спасение на Безистена от посегателството на мюфтийството поискахме съдебна експертна строително–археоложка проверка в дълбочина за установяване на древен произход и строителни нива в дълбочина,се предприе преустройството на Безистена и изливането на необосновани безумно огромни количества бетон по него и около него като дебел бетонен саркофаг,които ще бъде дематериализиран и анихилиран когато съвсем скоро настане времето за това! 

Посвещенческите нива на обучение и просвещение на жреците от Безистена къщо са шест.

НИВО на ПОСВЕЩЕНИЕ=НИВО на ПОСВЕТШЕНИЕ=НИВО на Богиня Диана и Бог Исуш

НАСТАВА ВРЕМЕ ЗА=Бог Исуз и Богиня Матара

СЪВСЕМ СКОРО ИДВА=
Сина на Бок Исус и Богиня Мадара

* Здравейте приятели,нов съм тук и искам да ви помоля да ми помогнете да разреша един въпрос,който ме вълнува от моето детство.
Когато бях дете имах няколко пъти един сън,в който гледайки Витоша от софийското поле,от нея се стичаха огнени реки от лава,а навън беше нощ и ясно си личаха светлините на огньовете стичащи се към София.
Нямаше да ви разказвам всичко това,ако този сън не го бяха сънували и други мой приятели и приятелки,а за последно бях 2004година на един пленер в Созопол и там едно момиче(от София) с около 6-7 години по-малко от мен ми разказа,че и тя е имала такъв сън.Иначе това съм го сънувал някъде през 1985-86-87 година когато съм бил на 5-7 годинки.
В последствие обаче научавам,че нашите светила в науката заключават,че Витоша няма вулканичен произход и никога не е била вулкан.

Остава ми само 3 предположения
1.Учените може и да грешат.
2.Лавата от съня ми може да е била символично показание на това,че София ще бъде пречистена с "огън"слизащт от планината.
3.Това може да е нещо което предстои да се случи в далечното бъдеще или пък се е случило в далечното минало.Ако имате мнение по въпроса моля пишете. 

bezistena

Приятелю,всички прорицания,ясновидства и всички сънища,които се спускат за запаметяване Отгоре на човеците,са послания за хората на предстоящи епохални събития,свързани с Българските Богове,които задължително са засекретени чрез кода на Свещения шифър и най–често са поставени в апокалиптична форма и обвивка, гарантираща интереса на хората чрез силата на страховата фаза.
Тия предстоящи събития ще се случат по този начин и вид,под който си ги представят и пожелаят предупреждаваните с тях.

Знайте,че всички пророчества=послания от Боговете към хората,са само за добро на хората,а невежието на непосветените и първосигналното им разчитане и тълкуване основно към страховитата първосигнална страховита посока на правия текст и смисъл на посланията,принуждава драматурзите и режисьорите на Божиите екипи,да ги реализират в тази негативна посока и дадат на всекиго според заслуженото и постигнатото ниво на чистота и посветеност!
Ще ви демонстрираме разсекретяване на истинския позитивен смисъл и съдържание на такива послания,вложени в пророчествата и сънищата:
 
 

Сънят и преданието,че на Витоша имало голяма мина за златна руда,означава:

МИНА ЗА ЗЛАТНА РУДА=Мадара и Изуз Дуло 
Роданачалниците на рода Дуло

МИНА ЗА ЗЛАТНА РУДА=Дуло на Изуз и Мадара

МИНА ЗА ЗЛАТНА РУДА=МИНА за Рода Дуло на Изуз 

Божественият Български династичен род Дуло,който е златната мина с феноменните Божии потомци за всички племена

Така съобщението,че на Витоша има голяма мина за златна руда,в разшифрованият му истински смисъл гласи коя и какво е истинската златна мина:

На Витоша има мина за ЗЛАТНА РУДА=на Витоша има мина за Рода Дуло на Исус –

сиреч на Витоша има голяма светилищна енергина база за активиране,подготовка и просвещаване на феноменните жречески потомци на Исус и Мария Магдалена,и за всички екстри и промоции,които предлагат мултифункционалните високотехнологични светилищни съоръжения!

Има разбира се,и златни мини за благородния метал злато,но то е за ония от поруганото "Народно" събрание,грабителските продажни правителства и мафиотската капиталистическа класа и каста с джиповете,яхтите,дворците и ограбеното народно имане и завлечените банки,предателите,безродниците и антиБългарите,на които съвсем скоро време всичкото това злато и богатства няма да може да им купи дори и минута повече живот!


* Аз също някога бях сънувал подобен сън. Бях много малък, но си спомням, че това беше детския ми кошмар, че Витоша изригва. Помня, че в този период разглеждах разни енциклопедии и четох за вулканите. Тъй като знаех, че Витоша е с вулканичен произход, в комбинация с теориите за спящите вулкани от енцилкопедиите, доста се плашех,че може и Витоша да е такъв. И за мен е чудно това че и други хора са сънували подобен сън. Не съм се замислял за символично тълкувание обаче. 
 
ИМАМ ПОДОБЕН СЪН за=за Бог Иса и Богиня Диана МаМа (Мария Магдалена) 

КОШМАР=
Кан (Жрец) на Ешуа и Мария
операторите на небесната служба МОРФЕУС и на сънищата ни 

МОРФЕУС=МОР ФЕ УС=Мария и Бог Иса
царството на сънищата

ИМАМ ПОСТОЯННИ КОШМАРИ от=
от
Кан (Жреци) на Исуш и Богиня Диана Мама Мария

След като се убеждавате за пореден път,че нашите сънища се владеят и манипулират от транспространствените Божии служители жреци и светии,които всички са нашите святи Предци,научете какво значат кошмарите ви,че Витоша изригва,и се успокойте! 

ВИТОША ИЗРИГВА=Богиня Диана и Зар Бог Ешуа
съобщение,че Витоша е огромен светилищен комплекс на Богиня Диана и Цар Бог Исус
 
ВИТОША ИЗРИГВА=Ган (Кан,Жрец) и Зар на Бог Ешуа и Богиня Диана
Витоша е светилищен комплекс,управляван от Жреците Царе на Боговете за природен и пси–енергиен баланс и комфорт на хората и обучение и просвещение на феноменните Българи,привличани като омагьосани от планината и скалите–светилища по нея! 
Ще има изригвани на Витоша,което ще бъде изригването на вулкана на възторга,дивата радост и възхищението и хвалението и преклонениета пред Исус и Мария Мгадалена, когато скоро дойдат с Небесната армия и армада на Витоша!

Да видим какво означава посланието,че Витоша е с вулканичен произход:
 
ВУЛКАНИЧЕН ПРОИЗХОД на Витоша=Витоша е на Бохиня Диана и Изуш Бълкарина  

ВУЛКАНИЧЕН ПРОИЗХОД на Витоша=ВУЛКАНИТШЕН ПРОИЗХОД на Витоша= ПРОИЗХОДА на Витоша е от Булки (Българите) Диана и Ешуа    

Сънищата,че Витоша е вулкан,ни казват,че тя е свещена планина на Българските Богове:   

ВИТОША Е ВУЛКАН=Богиня Диана и Ешуа Булка (Българина)  

ВИТОША Е СПЯШТ ВУЛКАН=ВИТОША е на Богиня Диана и Исуш Булка (Българина)       
Така че,успокойте се софиянци и всички Българи,и не се плашете от Витоша,а се включете в епохалните процеси,които започват да се случват с Българите и света!

Случва се това,от което анти–Българските заговорници и душмани най–много се страхуват:
–да познаем,че тия колосални и гигантски обекти са изкуствено построени и са дело на феноменни хора с Божествен произход и характеристики,
–да разберем,че тия феноменни Божествени хора са нашите Предци и Деди,че ние като техни потомци притежаваме техните феномени,генетично заложени в нас,
–да проумеем,че тия изкуствено построени съоръжения са светилища–мултифункционални високотехнологични съоръжения за творене на чудеса и свръхестествени и Божествени технологии с енергията на Святият Дух,чрез които съоръжения се владее света по Божиите закони,
–да почнем да активираме феноменните си характеристики и ползваме светилищата по предназначението им,
–да започнем да си възстановяваме Бащиното наследство,което е ...,е целият свят! 

Което и се случва вече с това просвещение и познание!

Нашето коментарно участие в статията на vesti.bg за Витоша и Георги Велев приключи с типовия ни коментар и от другите статии: 

bezistena

Всички тия скални формирования не са случаен естествен продукт на стихиите и природните влияния в продължение на милиони години,както ни будалкат със смехотворни и наивистични абсурдни теории досега учените–геолози,а са изкуствено построени инженерно–архитектурни и строителни конструкции и енергетични съоръжения–светилища,построени с феноменните свръхестествени познания и способности и висши Божествени технологии и техники на нашите предци–жреците и свещеническата каста на Боговете–Демиурзи!
Тия мегалитни скални светилища са високотехнологични мултифункционални производствени съоръжения и Рогове на изобилието за реализиране и материализиране на безкрайната енергия на Дарбите на Святият Дух в реални дарове и продукти за задоволяване на духовните и материални потребности на хората.
При разселническите мисии на тракийските племена по целия свят,Духовнити им водачи–жреците,които са Българите,построяват навсякъде мегалитни светилищни комплекси,които са свързани с енергетична връзка помежду си и така образуват световната планетарна мегалитна светилищна мрежа и система,на която оперират феноменните оператори–жреци,и която световна система управлява всички физико–механични,биологични и енергетични процеси на Земята.


Когато говорим за езотериката и фенноменната сакралия на Витоша,задължително трябва да минем и от обратните на София страни на планината,в които са скатани много древни жречески тайни на Дедите ни.
Местни хора от село Боснек твърдят,че чудноват вълшебен извор е посещавано само от смели туристи,тъй като водата в него може да разпознае кой е грешник и кой вече се е покаял за греховете си.
Селото се намира по южните склонове на планината Витоша.
За значението на името на селото най–върви,разбира се,опростаченото първосигнално сравнително обяснение–бос снек,според което името било дадено загдето преселник от Македония вървял през лютата зима бос в снега! 
И пак,разбира се,че няма нищо общо с истината,защото името на селото е чудесна  първоразрядна елементарна анаграма на Бог Исус:

БОСНЕК=БОК ЕС=Бок Иса,

както и на Неговите жреци,обслужващи огромния мега–светилищен каскаден комплекс и които са скатани по околните селища

БОСНЕК=Кан(Жреци) на Бог Иса

СКАТАНИ=
Кан(Жреци) на Иса и Диана

Боснек се гордее и с най-дългата пещера в България–Духлата, в която влизат само опитни спелеолози, докато туристите са допускани единствено до входа ѝ.

Водата, която извира от тази пещера, е наричана от местните Жива вода, като ѝ се преписват различни лековити и свръхестествени способности. Още по-любопитното е, че тайнственият извор може да изчезва и след това отново да се появява.

ЖИВА ВОДА=
Ежуа Бог и Богиня Диана


Една от историите разказва как тежко болно момиче намерилo лек на това място. То било доведено от своите близки в местността, за да се потопи във вълшебния извор, след което оздравяло.

Изследвания на експерти твърдят,че подобен извор има само на още едно място в Европа–във френските Алпи.И до днес си остава загадката с появяването и изчезването на водата,която ту я има,ту я няма, 
Ние обаче знаем и други такива извори,които са древни изкуствени иригационни съоръжения в кухина по пътя на изворовата вода,като знаем устройството на вечния механизъм,заложен в тях.
Емблематичен пример от този тип съоръжения е изворът– чешма МОМАТА, намираща се на километър от гара Чумерна по пътя към град Шивачево,на култово древно езическо светилище.
Водата,излизаща на периодични тласъци с дишащ пневметичен звук – въздишка,лекува много болести на нуждаещите се и знаещите ключовите пароли за връзка с обслужващите я оператори Горе,които пароли разсекретяваме сега и за вас:

МОМАТА=Мама Диана – Богиня Диана,Великата Богиня Майка

МОМАТА=МаМа Диана=Мария Магдалена Диана

Богиня Диана,която е Мария Магдалена

ЧУМЕРНА=ЧУ МЕРА=Ешуа и Мария=ШУ МЕР 
древно жреческо селище,където се намира скалният светилищен център,управляващ светилищните мегалитни комплекси в тази част от сакралния източен край или начало на равнината на Тракийските Жреци и Царе и Сливенско–Еленския Балкан,който е и древната изходна база за цивилизационните експанзии на Българските жреци и тракийските племена на изток към Чумер,Шумер.

ШИВАЧЕВО=ШИВАТШЕВО=Бог Ешуш и Богиня Диана
селище на Жреци на Бог Исус и Богиня Диана,и което истинско име възстановяваме сега,за да не се мъчат и терзаят добронамерените местни патриоти–жречески потомци, как да извеждат името на града си от най–безсъкрални травиални понятия като шивачи,кроячи и шибачи и от по–старото име ТЕРЗОБАС.

ТЕРЗОБАС=Богиня Диана и Зар Иса=ТЕРЗОБАС=Братя от Исуз

За което и ще почерпите,шивачевци,и благодарете на духовната си старейшина и жреческа потомка Вишка Азманова,учителка и бивш директор на училището в градчето ви,за упоритата ѝ събирателна и изследователска краеведска и етноложка дейност!

ВИШКА=Бок Ешуа=Кан (Жрица) на Бог Ешуа
 

ВИШКА АЗМАНОВА=
Богиня Майка и Бог Изуш


Връщаме се сега в село Боснек,за да разкрием тайната и на тази лечебна вода.
В един от пътеписите си османският пътешественик Евлия Челеби,посветен Българин, оставил ни огромна информация за свещените Български места по света и за преследваната ни история,засекретена със Свещения шифър,нарича извора Чешмата на щастието.

ЧЕШМА НА ЩАСТИЕТО=ЧЕШМА НА ШТАСТИЕТО=ЧЕШМА на Тати Исуш и Диана
светилище и аязмо на Исус и Мария Магдалена

За местността се носят и други легенди. Според една от тях в извора се крие змей, който спира водата, когато пред него застане грешен човек, който не се е покаял за стореното.
Друга история разказва,че в скалата е поставена икона на Света Богородица,която се моли за спасението на душите ни и затова Божията майка помага на тежко болните да възстановят здравето си.

Друго поверие пък смята, че до мистичния извор съществува езеро, намиращо се в близост до днешното село Чуйпетлово. Легендата разказва, че в това езеро живеел мистичен воден бик,който селяните се опитали да убият,но тъй се гмурнал в езерото и сега пуска и спира водата.

Ето каква информация са скрили в това поверие посветените жреци–съставители н авсички легенди,митове,поверия и приказки,в които е херметизрана информацията за Българските Богове:  

МИСТИЧЕН ВОДЕН БИК=Богиня Мат Диана и Бок Исуш 

Те също са съставили и това мелодично кукуригащо име на Чуйпетлово по същите формули:

ЧУЙПЕТЛОВО=ТШУЙПЕТЛОВО=Дуло от Богиня Диана и Бог Ешуа
секретен документ,че жителите на селището са потомствени династи от рода Дуло

image

Изворът е каптиран,като посветен майстор му е турил животинска глава за чучур. Невежите мислят,че това е глава на крокодил,други твърдят,че е змей,дракон,обаче по тия географски места няма крокодили,нито имат митологично основание да обслужват аязмата и светилищата ни,защото те по принцип се обслужват и в митологията на народния ни фолклор,и в действителност в реалния рационален,но още невидим Божи свят и измерение,от светиите и техния йерархичен персонал,които са от рептилската змейска номенклатура на династията Дуло. 

image 

Конкретно в случая някогашният хлебар на селото Витан Стоянов главил майстор Будинов от близкото село Кладница,който направил без пари каменната глава,която да прилича на дракон.

БУДИНОВ=Богиня Диана и Бог  

ВИТАН=Богиня Диана  

ВИТАН СТОЯНОВ=ВИТАН от Иса и Богиня Диана  

КЛАДНИЦА=КЛАДНИТСА=Кан (Жреци) от Дуло на Иса и Диана –
родови документ на жителите на селото,удостоверяващ техния жречески произход 


Освен в лековитата сила на водата хората търсят изцеление и от Божията Майка пред образа и в близката пещера.
Посветените твърдят,че в момента,когато са поставили иконата преди 7–8 години,на скалата,над нея се появил ликът на Пресвета Богородица.

Познавачи на околностите разказват,че светилищата по тези места били многобройни, като иманярите са унищожили много от тях,натворявайки така черна енергетика на родословието си.

image

На живата вода обаче никой не е посягал и сигурно затова тайната й ще остане не разгадана още дълго–смятат познавачите,и добавят,че може пък това наистина да е чешмата на щастието.
Точно на щастието е,но за позналите Боговете и себе си на тия святи места.

image

През Боснек минава и река Струма,която пък през лятото става чудесно място за отдих.Местните хора му викат "сиромашкото море" заради многобройните посетители не само през почивните дни. 

СИРОМАШКО МОРЕ=Кан (Жреци) и Шаре на Иса и Ма (Майка) Мария

СИРОМАШКО МОРЕ=МОРЕ на
Кан (Жреци) на Исуж и Мария
морето за почивка и отдих за сиромасите хора,но което море носи огромна лечебна и жизнетворяща енергетика,която се отключва с горните шифри и кодове. 

Дали някой ще се затрудни и няма да успее да разбере от тази "сложна"анаграмна комбинация–името на река Струма,Кои са кръстниците ѝ ?

СТРУМА=С МУТАР=Иса и Матара=Иса и Диана Мария

През топлите и сухи летни месеци реката изчезва под земята в меандрите на боснешкия карст,малко преди селото,и се връща в коритото си на повърхността в края на селото
 
КАРСТ=Иса Трака

МЕАНДЪР=
МАДЕАР=МАДЕРА=Мадара
производственият печат,документиращ фирмата–строител на тия изкуствени съоръжения и обекти 
 
Това бе неразгаданата тайна на Живата вода на село Боснек,която тайна вече не е неразгадана!

НЕРАЗГАДАНА ТАЙНА на=ТАЙНА на Иза Трага=ТАЙНА на Иса  от Тракия 

НЕРАЗГАДАНА ТАЙНА на=РАЗГАДАНА ТАЙНА=на
Иза Драгона и Диана 

Няма неразгадани тайни,щом съставителите им–Българските Богове,решат да ги открият,иначе без Тяхната санкция те ще си останат вечни тайни!

ВЕЧНИ ТАЙНИ на=на Богиня Диана и Ешуа 


Предлагаме ви кратко допълнение по темата от просветеният блогер bukovski :

ПОРТАЛЪТ НА ТАЙНИТЕ КРАЙ БОСНЕК
http://bukovski.blog.bg/history/2015/05/26/portalyt-na-tainite-krai-bosnek.1364302

"...Ако голямата известност на големия богомилски посветен Петър Кападокийски,се захранвала от силата на тайните му познания и езотерични практики,самото място край пулсиращият свещен извор на Жива вода в югозападните склонове на Витоша (който захранва и митичната Стримон/Струма),било най-подходящото за неговите адепти, последователи и поклоници.
Най-малкото озарени мистици като траките имаме право да набедим,че просто заради природната красота на местността са направили там едно от емблематичните си светилища. 

ОЗАРЕНИ МИСТИЦИ на=ОЗАРЕНИ МИСТИТСИ на=на Зар Исус и Мат Диана

Дори днешните туристи са наясно, че съображенията на определени институции да запечатват там входове към подземия не са единствено за да затворят опасните проходи за любознателните пещерняци. Древната слава на мястото, предавана от посветен на посветен (и от подочулите по нещо от тайната – на ослушващите се за такива вести) е, че мястото е портал към измерения,където не са желани невежите. Обяснението е просто–докато в затвореното/недостъпното/защитеното пространство духовно надарените хора търсят спестени истини за изконните познания на древните посветени,иманярите се домогват там за да откраднат сакралните реликви,които са обслуждави тайнствата на древните жреци/неземни/отвъдни учители.

ПОРТАЛ КЪМ ИЗМЕРЕНИЯ=
ПОРТАЛ КЪМ Иза и Мария

Време е да потърсим ключа и за хранилището на тази тайна, свързана със световно признатите по онова време духовни постижения на нашите езотерици.
За достойни потомци не е ли дълг да пристъпим там не като туристи,а като предани поклоници, духовни ученици, отговорни изследоватнели и ревностни пропагандатори на великите дела, вдъхновявани сигурно и от това изконно светилище? 

Чешмата на щастието

Хайде тази неделя,на 31 май–в деня на Светият Дух,осенил Христовите апостоли,и осенените сега от такъв духовно нравствен подтик да отидем там и да се отдадем на празника за възхвала на Духа,който чрез Българското учение избута Европа от Средновековието! 
Ще си наплискаме лицата от извора на живата вода, за да се отворят очите ни за невидяното досега.

ОСЕНЕНИТЕ от= от
Иса и Диана

Редом има останки от тракийска могила,светилище и старо селище и потайни подземия

Общо откритите пещери и пропасти в карстовия район край Боснек са 30, но вероятно ще бъдат намерени още.Само в една от другите има лабиринти с обща дължина 6 км, с огромни зали и подземна река! 
Нима само аз имам чувството,че май там пристъпваме над истински подземен свят с непредвидими измерения и особени задачи, свързани с тях?!"



Най–после ние се завърнахме от нашата кратка експедиция с Безмоторната машина на времето(БМВ) от Каменната река на Витоша през 2012 г.пр.Хр.,на Каменната река на Витоша през 2015 г.сл.Хр.,и от днешна дата–14 август,даваме старта най–после на нашия летен маратон към морето,който представяйте си,че започва на 1 юли тази година,както бяхме ви обещали!! 

СТАРТ=Друиди на Иса

ДАВА СТАРТ КЪМ МОРЕТО на=
на Друиди на Иса и Богиня Диана Мат Мария Мария 

 
Със старта на маратона стартираха и десетките,стотиците и хилядите жреци и посветени,които на откриването на мега–комплекса на Витоша през 2012 г.пр.Хр. прихванаха енергийните антигравитацонни вълни на новия светилищен коплекс,и полетяха към своите светилища и към морето.

image

С тях полетяваме и ние без крила заедно със жреците от култовите момчешки групи от Британия,съставени от феноменни жречески потомци,Българи.   
Води ни доаенът и завоюваното предмостие на завръщати се в Родината на предците си британски певци–Джон Лавтон.

Полетете и вие с нас. 
 
ИСД




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
14.08.2015 13:34
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677889
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!