Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2015 01:19 - И замирисва на море!Как шопите и жреците им построиха преди 4030 години морените и Каменната река на Витоша.Част 3
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2382 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 23.08.2016 21:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Докато пътувахме към Витоша в посока един месец назад във времето,подредихме набързо официалната информация за произхода на каменната река и морените на Витоша.
Очаквахме по изградения научен тертип нашите геолози да ни върнат поне 200–300 милиона назад във времето с компетентното си категорично научно клише,как "природата–този ненадминат вълшебен ваятел" е оформяла бавно и упорито тия огромни скални "вълни" на каменната река,обаче в този случай те бяха далеч по–скромни с милионите години,като ни завърнаха с мижавите нищо и никакви само 5 милиона години назад,явно съвсем подценявайки ни и разчитайки на нашето тотално предоверяване в геоложката наука и институция и на закърнялото ни логическо мислене,интуиция и нюх и липса на здрав разум и анализаторски усет! 

Още от началото започваме да освобождаваме думите и изразите от вълшебната им анаграмна клетка и хватка и да разкриваме сакралният им Божествен произход и съдържание с помощта на 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни


ПО ИЗГРАДЕН НАУЧЕН ТЕРТИП без=ПО ИЗГРАДЕН НАУТШЕН ТЕРТИП без=
без Бог Изуш Траг и Богиня Диана от Дардания
бездуховната анти–Божествена материалистична псевдо–наука,изключила Българските Богове въобще и поела в съвсем погрешна посока,водеща до никъде или най–много до пропастта!

ПСЕВДО НАУКА без=НАУКА без Бог Иса и Богиня Диана
ПСЕВДО НАУКА без=без
Кан(Жреци) на Бог Иса и Богиня Диана

НАУКА=
АКУАН=Кан
Жрец,Българските жреци,основоположници на всички науки

ПОГРЕШНА ПОСОКА без=без Бог Исуш Борг–без Бог Исус Българина

ВОДЕЩИ до=до Богиня Диана и Ешуа
ВОДЕЩИ ДО ПРОПАСТ без=
без Братя от Богиня Диана и Бог Тати Исуш–
без Всемирното Бяло Братство,праведните потомци на Българските Богове

ВЪРНАХА НИ НАЗАД към=към Бърх Иза и Диана–към Българина Исус и Диана
ИНТУИЦИЯ=Диана и Иса 
УСЕТ=Иса и Диана 
ЗДРАВ РАЗУМ=Зар Иза и Богиня Мадара
ЗДРАВ РАЗУМ=
Братя от Изуз и Мария–Всемирнота Бяло Братство
ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя от Богиня Диана Мария и Бог Исус


 Много се разклатиха официалните версии на учените–геолози за произхода на каменната река–оказа се категорично,че нито вулкан е имало на Витоша,та да се обясни и оправдае наличието на каменните реки,нито ледници е имало,нито огромни реки са текли от върха,та да търкалят и заоблят огромните скали,които пък въобще няма откъде да дойдат на това место,и затова по тази тема учените въобще не смеят да се мернат по електронните медии и Нета,и пращат полуофициални витиевати нищо неказващи езуитски обяснения като долното на иначе добросъвестния автор К.Кръстев.
Статията започва със задължителното категоризиращо клише "Геоложки феномени",за да не вземем случайно да тръгнем в друга посока,например към вярната посока ИЗКУСТВЕНИ МЕГАЛИТНИ ФЕНОМЕННИ СВЕТИЛИЩНИ СЪОРЪЖЕНИЯ!

Сайтът,от който взехме тази научно–популярна статия,е създаден с нашите пари и има за цел да ни накара да продължаваме да вярваме на лъжите на световната и на Българската геоложка наука,(зачената и родена в лъжи и манипулации от анти–българинът Георги Златарски,брат на най–големия анти–българин и родопредател Васил Златарски,създател на анти–Българската наука "История") че 52 от най–емблематичните изкуствено построени мегалитни обекта и светилищни комплекси в България,са естествени геоложки формирования,квалифицирани в най–крещящо алогичната и манипулативна псевдо–научна категория"природни геоложки феномени"! 

Ето входящата визитка на сайта

"Геоложки феномени на България"
http://mgu.bg/geosites/home.html


"Геоложкото наследство на всяка страна е част от нейното национално богатство. Независимо от малката си територия, България представлява естествен музей по История на Земята, в който се съхраняват скали, минерали и фосили от всички етапи на земната история от Архая до Кватернера. През 2003 г. колектив от катедра "Геология и палеонтология" на МГУ "Св. Иван Рилски" и фирма "Геосервиз 4" ООД, в сътрудничество с експерти от СУ "Св. Климент Охридски" и Геологическия институт на БАН, разработи Регистър и кадастър на геоложките феномени в България по задача на Министерството на околната среда и водите. В него бяха представени 188 научни досиета на природни забележителности, свързани с геоложкото развитие на нашите земи. Така геоложкото наследство на България официално стана част от нашето културно и природно наследство. Опазването на това забележително георазнообразие е национален приоритет, във фокуса на който стои популяризирането му в национален, континентален и глобален мащаб.

Усилията за интегриран подход при опазване на околната среда, включващ георазнообразието и биоразнообразието, са в съвсем начален стадий. С приемането на резолюция 4 040 „Консервация на георазнообразието и геоложкото наследство” на Генералната асамблея на Международния съюз за защита на природата през октомври 2008 в Барселона, георазнообразието официално се превърна в приоритет на Световното културно и природно наследство. Този съюз е най-старата и най-голяма световна организация за опазване на околната среда, подкрепяща научните изследвания и усилията на правителствени, неправителствени организации, агенции на ООН, бизнес и местни общества да развиват и прилагат политика, законодателство и най-добри практики в опазването на околната среда.

В отговор на тази необходимост по проект ОХН 304/07 на фонд Научни изследвания, колектив от катедра „Геология и палеонтология” на МГУ "Св. Иван Рилски" разработи настоящия сайт с данни за 52 от най-популярните геоложки феномени на България с актуализирана информация и оригинални фотографии. В него наред с популярните Белоградчишки скали, Побити камъни, Мелнишки пирамиди и др., са представени и нови геотопи, които не отстъпват по красота на защитените в Регистъра и кадастъра на геоложките феномени. За разлика от Регистъра, тук информацията е поднесена в научно-популярен стил, предназначен за по-широка аудитория. Данните за геотопите включват местоположение, характеристика и фотографии, представени също и под формата на 3D галерия. На сайта има схематична геоложка карта на България с местоположение на геотопите, характеристика на геоложкия строеж и данни за морфология, генезис, устойчивост, мерки за защита, екология и забележителности свързани с историческото, културно и духовно развитие на региона. След успешната национална кампания по номинирането на Белоградчишките скали за едно от седемте нови природни чудеса на света, този национален символ вече е предложен в Европейската мрежа от геопаркове за първия национален геопарк в България.

В качеството на координатор на Регистъра и кадастъра на геоложките феномени в България, редакторът на този сайт приема нови предложения, които ще бъдат посетени и оценени по специална научна методика, а най-добрите примери ще бъдат предоставени на Министерството на околната среда и водите за обогатяване на националната база данни."

Редактор на сайта: проф. дгн Димитър Синьовски, е-mail: sinsky@mgu.bg
Ще разшифроваме сакралната етимология на името на професора,към което ще прибавим и определението "уважаваният от нас",ако е добросъвестен,макар и първоначално и фундаментално заблуден невеж според научния канон! 

ДИМИТЪР СИНЬОВСКИ=ДИ МИТЪР СИНЬОВСКИ=
ДИОН МИТЪР ВОК ИСИС=Диана Матара и Бок Исус
значи,приятел,вече си с възстановена самоличност и доказан Божествен генезис и принадлежност и си зачислен в екипа ни и в безчетната армия на Божиите служители, като от днес нататък каквото и да правиш в своята научна и житейска дейност,всичко ще бъде за излизане на истината за Българските феноменни мега–строежи и за Българските Богове!

ВЪЗСТАНОВЕНА САМОЛИЧНОСТ на=САМОЛИЧНОСТ на Бог Исуз и Богиня Диана

БОЖЕСТВЕН ГЕНЕЗИС=БОЖЕСТВЕН ген на Исуз
БОЖЕСТВЕН ГЕНЕЗИС=ГЕНЕЗИС на
Бог Исуж и Богиня Диана

Виж пак Чии са "геоложките" феномени:

ФЕНОМЕННИ СТРОЕЖИ на=на Исуж и Богиня Матара

А виж и сега в Чия армия си вече зачислен на доживотна служба:

БЕЗЧЕТНА АРМИЯ на=БЕЗТШЕТНА АРМИЯ на=на Богиня Матара Мария и Изуш

Вече си в Армията на Българските Богове,приятел,и ние ще ти подаваме стотици и хиляди изкуствени мегалитни светилищни съоръжения,които ще въведеш в регистъра и кадастъра на феноменните Български Божии строежи!

Сега ще демонстрираме със статията на Кръстьо Кръстев досегашният ви псевдо–научен манипулативен стил и тертип на работа,канонизиран от създателите на науката Геология,който стил всеки геолог и учен в тази област е длъжен да приеме за истинен и непоклатим,в противен случай никога не би бил допуснат в тази научна област .


http://mgu.bg/geosites/zlatnite-mostove.html
Геоложки феномени на България

Златните мостове
Природен парк Витоша, София
 
Геоложкият феномен “Златните мостове” представлява каменна река в едноименната местност в северозападните склонове на Витоша. Намира се на надморска височина 1350-1500 m на територията на столичния квартал Владая (42.60932, 23.24001). Геотопът не е самостоятелно защитен, но е разположен в Природен парк Витоша и е една от най-посещаваните туристически местности в планината. Каменната река е образувана през последните 5 млн. г. през Неогена и Кватернера, вследствие на сферичното изветряване на монцонитите от Витошкия плутон в съчетание с ерозионното действие на водата. Името идва от златистия цвят на лишеите, покриващи каменните блокове 

Витошкият плутон се намира в пределите на Западното Средногорие, изградено от седиментни, вулкански и интрузивни скали. Геоложките процеси, формирали планината Витоша като цяло, започват в края на Мезозойската ера, преди около 70 млн. г., когато на сегашното й място се образува вулкански купол. След прекратяването на вулканската дейност в него се внедряват интрузивни тела с преобладаване на сиенити и монцонити. Витошкият плутон е сложен пукнатинен интрузив, изграден от 4 наставки: І – габро-анортозитова, ІІ – сиенитова: монцонити, левкомонцонити и монцогабро, ІІІ - левкосиенитова и ІV – граносиенитова. Златните мостове са формирани сред скалите на втората наставка. Съвременния си вид планината придобива преди около 5 млн години, когато в резултат на позитивни тектонски движения интрузивните скали се издигат и оформят висока тектонска планина.

По принцип каменните реки са често срещани геоложки образувания, които се развиват предимно в интрузивни скали – гранити, монцонити, диорити и по-рядко в седиментни скали с подобен минерален състав. Днес преобладава мнението, че те са елувиални образувания, следствие от изветрянето на интрузивните скали на място. Веднъж подложени на атмосферните процеси скалите започват да се разрушават. Първоначално се разширяват съществуващите пукнатини и се образуват паралелепипедни блокове с големина до няколко метра. После изветрителните процеси ги заоблят, като най-силно това е изразено по ръбовете и върховете на скалните блокове. Обяснението на това явление е във факта, че по ръбовете атмосферните агенти въздействат по две повърхности, а при върховете - по три. Този процес на сферично изветряване и заобляне на отделените от скалния масив блокове може да бъде наблюдаван на много места във Витоша, едно от които е старата кариера, намираща се на няколкостотин метра преди Златните мостове. Отделените по този начин скални блокове, под действието на гравитацията се свличат към ниските части на релефа. Обикновено се натрупват в речните долини, като по пътя си продължават да се заглаждат.Така речните долини се покриват със скални блокове, под които само шумът на водата напомня за съществуването на реката. Понякога освен него може да се долови пукот и скърцане от триенето между отделните блокове. Вследствие на огромната си тежест някои от тях се натрошават, а други продължават да се заоблят.Същевременно в началото на реките нови блокове попълват каменния порой.

Дълго време тези образувания са приемани за ледникови морени. След като се установи, че кватернерните заледявания у нас обхващат само пояса над 2300 m надморска височина, се роди геоложката история на каменните реки, каквито са и прекрасните Златни мостове.

Витошките каменни реки, известни като “Витошки морени”, са популярни благодарение на близостта им до София и неповторимия планински ландшафт. Както се изясни обаче, те нямат нищо общо с ледниковите морени. Наречени са мостове, защото по блоковете може да се минава над реката. Повечето от блоковете са покрити със златисти лишеи, откъдето идва името “Златни”. Тъй като корените на растенията трудно достигат до хранителна среда, те не са застрашени от обрастване. На красотата им са се възхищавали още през римско време, когато минералните извори около Сердика са привличали посетители от далечни краища на Римската империя. След Освобождението те стават обект на първите организирани от Алеко Константинов туристически прояви у нас. Сега са предпочитано място за разходка и отдих за хиляди жители и гости на столицата. Названието “мостове” е дадено, защото по едрите и заоблени каменни блокове не само може да се премине Владайската река, но и дълго да се ходи по нейното корито. Това място е един от най-привлекателните кътове на Природен парк Витоша.

Освен Златните мостове такива и по-големи каменни реки има в местностите „Юрушки мост” и „Ветровала”, около хижите Селимица и Голямата грамада, северно от вр. Камен дял, под Черни връх и на други места, с приблизителна обща площ около 10 km2. Този тип геоложки феномени са изключително устойчиви образувания. Те непрекъснато се попълват от нови заоблени блокове, вследствие на изветрянето на интрузивните масиви и трудно се поддават на затревяване и залесяване, поради липсата на почва под тях.

Автор: Кръстьо Кръстев  
 
Доверяваме се първоначално и първосигнално на авторитета на екипа на проф. Димитър Синьовски и институцията "Геоложка наука",и вижте какво се получи,когато пристигнахме на Каменната река на Витоша на 1 юли 2015 година:
 

Бате Гошо предложи стартът на рубриката ни и на лятното пътешествие на софиянци към морето,който подготвяхме на Каменната река,да започне на едно от любимите му места край няколко от огромните морени,където в младежките си години обичал да ходи с компаниите и китарите,и с гаджетата,разбира се,защото местото било много закътано и с уникална акустика,и въведе в автопилота на времепространстволета неговите координати.
След малко с последните акорди и думи  на стиха 
"...а в платната белее
една тишина–а–а"

на култовата песен на Георги Минчев "Бяла тишина",на енергетиката и крилете на която се придвижихме с времепространстволета през времето и пространството до Витоша точно на 1 юли 2015 година,на екрана на стената на машината се появи надпис "Пристигнахме!" и херметичните щори,покриващи досега люковете,се отвориха.
В големия салон нахлу ярка слънчева светлива и ние всички се скупчихме около люковете.
Машината на времето се спускаше плавно,а под нас се разкриваше величествената  гледка на красивата Витоша.
Красивата планина ни посрещаше с окъпаната си от Слънцето зеленина,но нещо не беше съвсем наред.
Вместо разпиляните по стръмнината на северозападния склон на Витоша скални блокове на морените,долу се виждаха стройни редици от множество и разнообразни палатки и море от хора между тях!

image 

Стотици палатки в правилни редици бяха разпънати по склона на Витоша и хиляди хора щъкаха между тях,но освен тях и сянката на спускащият се времепространстволет, никакви морени не се виждаха там,където не само през последния месец,не само през последните години и векове,но и през последните 5 милиона години би следвало да има,и я е имало според официалната наука Геология,огромната Каменна река с неизброимите и непоклатими морени в нея!

image

Море от хора и палатки,но никакви следи дори и от една морена не се виждаха по склона,чиито параметри сътветстваха точно с координатите на Каменната река,задени от Свети Георги Минчев на тръгване от светилищния комплекс и космодрум Бегликташ и които той сега веднага провери отново! 
Нашият ръководител на пътешествието и на синергитичния ни екип опита да зададе команда за връщане на машината обратно,но бордовият компютър не я прие и времепространстволетът плавно се приземи на една площадка точно до сцената на огромна поляна,която образуваше величествен амфитеатрален комплекс сред зеления тревен склон на планината,където трябваше да има река от морени!

image
+
image
 
Времепространстволетът плавно се приземи на една площадка точно до сцената на огромната поляна,която образуваше величествен амфитеатрален комплекс сред склона на планината,където трябваше да има река от морени,обаче имаше само зелени треви,но нямаше нито една скала ! 
Скали,каквито трябваше задължително да има уж от милиони години на това место на Витоша,нямаше никакви,а имаше море от хиляди хора,всички облечени в Български народни носии,които пееха и танцуваха и протягаха към нас ръце,приветстващи ни като дългоочаквани гости! 
Никой от нас не бе организирал хора да ни очакват на 1 юли 2015 година на Каменната река на Витоша,само където бяхме съобщили за това мероприятие в нашия блог с двата ни последни поста,но те бяха видени от по–малко от 200 души за тия няколко дни! 
Кой им бе казал на тия хора,че ще пристигнем на това место,че да организират такова величествено посрещане?
Но проблемът не беше толкова,че хората по някакъв начин бяха научили за нашето посещение,във времето на Нета и Фейсбука това вече не беше проблем!
Същинският проблем беше,че нямаше никакви морени на местото,което отговаряше точно на географските координати на Каменната река на западния склон на Витоша!
Стояхме вътре в машината на времето и не бързахме да излизаме навън,въпреки че по целия амфитеатрален комплекс хиляди хора бяха завъртели големи хора,пееха мелодични Български народни песни и махаха с ръце към нас. 

Ние направихме кратко съвещание със Свети Георги Минчев,неговата кратка справка в бордовия компютър бе категорична,че местото е същото,датата и годината бяха същите,които той бе въвел в програмата на бордовия компютър,но морените ги нямаше никакви,на тяхното место се проточваше стръмна и дълга планинска поляна и малка рекичка,а цялото мероприятие бяхме организирали именно за да докажем,че цялата каменна река е изкуствено построено инженерно–строително светилищно енергетично съоръжение!
Каменната река я нямаше никаква–какво да доказваме сега?
Бате Гошо отвори любимата си биричка за такива възлови моменти и предостави на нас като инженери–енергетици и специалисти по мегалитите да разрешим загадката.
–Абе на мен много ми прилича цялата природа и обстановка на Роженския фолклорен събор,който в средата на месец юли бе подновен отново след цели девет години прекъсване!–обади се Стефан от нашия екип.–Гледах кадри от събора скоро в Нета–да не би машината да ни е закарала вместо на Витоша,на събора в Рожен в Родопите?
–Няма грешка в пространствените координати!–намеси се Свети Георги Минчев. Компютърът потвърди категорично,че сме на Витоша,надморска височина 1350-1500 m на територията над столичния квартал Владая,географски координати 42.60932 0 с.ш. и 23.24001 0 и.д.,а пък и аз колко пъти съм идвал тук с компанията и гаджетата–местността е същата,само дето по–малко дървета има и морените ги няма никакви! 
–Щом сме на същото место,пък ги няма морените,да не би машината на времето да ни е прехвърлила в другото измерение?–намеси се Ирина,и тъй като в предложението ѝ имаше резон,Бате Гошо веднага запита бордовия компютър.
–Намираме се в земното измерение!–бе лаконичният му отговор,а на стенния монитор веднага се изписаха поредните сакрални семантични дешифровки на поредните емблематични Български изрази:ДА НЕ БИ=Б ДИАНЕ=Богиня Диана
ДА НЕ БИ ТОВА ДА Е=ТОВА ДА Е Богиня Диана  
МАЙЧЕ ТОВА СА=МАЙТШЕ ТОВА СА=Богиня Мат Диана и Исуш
НАИСТИНА СА ТЕ!=Те Са Диана и Иса!
ТЕ СА=Диана и Иса

ИМА РЕЗОН=МАРИ ЕЗОН=Мария и Иза

НАМИРАМЕ СЕ В=
Иса и Богиня Ма Мария–Иса и Богиня Майка Мария  

ЗЕМНОТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Изуз и Мат Мария

БОРДОВИ КОМПЮТЪР=БОРД ОВИ КО МПЮТЪР=
КО БОРД ОВИ П МАТЪР=Кан(Жреци),Братя от Бог и Богиня Матара 

МОНИТОР=Матара 
СТЕНЕН МОНИТОР=Иса и Диана Матара
НА МОНИТОРА ПИШЕШЕ=Матара Богиня и Ешуш=Богиня Матара и Исус

ВЕДНАГА СЕ...=Богиня Диана и Иса
ВЕДНАГА СЕ ЯВИХА=Богиня Диана и Бох Иса 
ЯВЯВАТ СЕ=
Богиня Диана и Бог Иса


–Ами тогава остава нещо друго,дето ми се върти из главата,ама не смея да го кажа!–обади се Кристиян,който бе вещ по заплетените конспиративни работи,и замълча стреснат и с такъв вид,че всички скочихме отгоре му и го накарахме да каже какво му се въртяло из главата.

ВЪРТИ МИ СЕ ИЗ ГЛАВАТА=Богиня Мат Диана и Исуз Българина

–Върти ми се из главата,че сме объркали координатите на времето и щом сме на същото место,а морените ги няма никакви,то значи още не са се образували...
Логиката на разсъжденията му бе желязна и ни закова всички със зяпнали уста.
Бате Гошо,който си тананикаше и композираше поредната нова песен–характерно негово занимание в ектремните ситуации,видя израженията ни и спря да си композира на свиркане и на ум,усетил нещо нередно в нашето поведение и че работата е кофти.
–Какво означава това,че още не са се образували морение?–запита той лаишки,щото все пак специалността му е съвсем в друга област на многопрофилното човешко и светейшо познание
–Означава,че машината ни е върнала поне пет милиона години назад във времето, когато според официалната наука още не са се били образували морените!–натърти Кристиян,който бе сметнал набързо,че при това положение ще изтърве всичките мачове на любимия си адаш Роналдо,без да мисли за другите последствия.
–Айде бе!–цапна се по челото шефът ни и нелицензиран екскурзовод Свети Георги Минчев,и каза,че тоя модел машини на времето имали лимит във времето в едната посока до 10 хиляди години и в инструкцията пишело,че ако по някаква причина се надвишат,то обратното връщане е невъзможно и машината и хората в нея си оставали в достигнатото време и ги ползвали там за него време...
Настана кратко крещящо мълчание от всички,което един от младите ни съекипници наруши с резонния за случая въпрос,ами какво правим тогава,ако официалната информация за морените на Витоша е вярна и природата е започнала да ги прави преди пет милиона години!Значи ние сме се върнали назад във времето поне пет милиона години плюс още една отгоре,за да ги няма още никакви морените!
–Какви хора преди пет милиона години,пък и вижте ги,че са също като нашите тракийски селяни облечени с народните носии!Маловерци такива!–обади се тогава Ванчо,който ни напомни,че винаги е твърдял с железни факти и доказателства,че мегалитите в България и по света,и конкретно в случая Каменната река на Витоша,са дело на феноменните Българи,и в никакъв случай не са по–стари от 5–6 или 10 хиляди години,и само в редки случаи може да са на повече години,когато са първични фундаментални основополагащи и структуро образуващи...
–Че има ли по–фундаментални и по–първични мегалити от най–голямото познато ни досега мегалитно светилище Каменната река в България–сътворенческата планетарна лаборатория и работилница?–прекъсна го и продължи в тази посока Кристиян,който бе както всички от екипа ни,майстор–логик,и заключи,че следователно съвсем логично и верно тогава е,че Каменната река да е на повече от 10 хиляди години,което въобще не ни топли,защото пак сме надхвърлили времевият ѝ лимит!
Някой се сети,че преди да потеглим от Бегликташ в последния ни постинг,бордовият компютър бе дал предупредителен надпис,че има некоректно зададен параметър,но нямаше време да обсъждаме това положение,защото изходната камера на времепространстволета се отвори и ние се озовахме в прегръдките на нетърпеливо очакващите ни хора на поляната на местото на морените!
Дрехите и носиите на хората бяха като сегашните,гайдите и тъпаните бяха като сегашните,песните и хората бяха като сегашните и съвсем непринудено всички ние, заедно и с Бате Гошо,който го нямаше много–много по народните песни и танци, забравихме нашите притеснения и се отдадохме на всеобщото увеселение и настроение на многохилядното множество,като се хванахме на хорото до първенците на хората–красиви мъже и жени,облечени със снежно бели дрехи. 
Хорото се виеше и навиваше безкрайно,отвсякъде усмихнати и приветливи хора идваха да ни докоснат и поздравят,радваха ни се и се държаха с такова внимание и обич към нас,все едно бяхме най–близки родственици!

ВСЕ ЕДНО БЯХМЕ от=от Бог Иса и Бохиня Мад
ВСЕ ЕДНО СМЕ от=от
Богиня Ма Диана и Исус–от Богиня Майка Диана и Исус

Повече от час се редяха неспирно най–популярните и култови Български народни хора по зелената мека морава на местността Каменната река и Златните мостове,и въпреки че повечето не ги знаехме,учудващо лесно и от раз влизахме в сложните им стъпки като най–добрите професионални танцьори.

МЕКА МОРАВА=
ВА МЕКА МОРА=Богиня Майка Мария
МЕСТНОСТ по имената на=по имената на Мат Диана и Исус

Когато музиката и песните секнаха отведнъж,всичките ни съмнения и страхове бяха вече забравени и радостни и щастливи се качихме на сцената с нашите посрещачи, красивите и благородни мъже и жени с бели дрехи.
Старшият от тях вдигна ръце и глава нагоре и многохилядното множество утихна в миг.
Красивият синеок мъж с дълги русо–кестеняви коси заговори не много силно,но гласът му по удивителен начин бе хванат и усилен от невероятната акустика на местото и се извиси навсякъде.

ОТЧЕ НАШ=Диана и Ешуш
КОИТО СТЕ НА НЕБЕСАТА=КОИТО СТЕ Богиня Диана и Иса


Отче наш!
Диана и Исусе!  
Които сте на небесата.(Които сте Богиня Диана и Иса)
Да се свети името Ви!
Да дойде Вашето Царство,
да бъде Вашата воля,
както на небето,тъй и на земята;
Насъщния ни хляб дайте ни днес,
и простете нам дълговете ни,
както и ние прощаваме на нашите длъжници,
и не въвеждайте нас в изкушение,
но избавете ни от лукавия;
защото Ваше е царството,
и силата,и славата вовеки,веков!

Амин!

–Благодарим ви,Татко наш Господ Бог Исусе и Велика Богиньо Майка,че чухте нашите молитви и молби и ни помогнахте да доведем нашите и Вашите скъпи пра–пра... правнуци и потомци на това свещено место и в този свещен ден–Джулай морнинга на
1 юли 2015 година от нашата ера,в който сакрален специален ден ние започваме строежът на многофункционалния светилищен мегалитен комплекс Каменната река на свещената планина Витоша!
Благодарим ви и ви чакаме да дойдете при нас и сложите началото на това свещено дело,като направите тържествената първа копка!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ОТЧЕ НАШ=Диана и Ешуш=Диана и Исус
КОИТО СТЕ НА НЕБЕСАТА=КОИТО СТЕ Богиня Диана и Иса

СВЕЩЕНО ДЕЛО на=СВЕШТЕНО ДЕЛО на=ДЕЛО на Богиня Диана и Исуш
СВЕЩЕНО ДЕЛО на=СВЕШТЕНО ДЕЛО на=
на Богиня Диана и Исуш Дуло–Родоначалниците на Дуло 

СВЕЩЕНО ДЕЛО,започнато на=СВЕШТЕНО ДЕЛО,започнато на=
ДЕЛО,започнато на ВЕШИСТЕНА=ДЕЛО,започнато на БЕЗИСТЕНА

ТЪРЖЕСТВЕНА ПЪРВА КОПКА от=
от
Кан(Жреци),Братя от Богиня Диана и Бог Исуж Вер(Змей)
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Думите на старшият,който бе очевидно Първожрецът,отново ни върнаха към проблематиката на действителността,че не знаехме къде и кога се намираме,или по–точно кога и в кое време се намираме,тъй като със сигурност и без съмнение знаехме,че сме на Витоша.
Разбрахме,че морените ги няма,защото от съобщението на Първожреца ставаше ясно, че те тепърва ще се строят,което обесняваше липсата им на стръмната планинска ливада в този момент,обаче как тъй ще се строят от 1 юли 2015 година нататък,след като самите ние,и Бате Гошо–Свети Георги Минчев,и всички софиянци и Българи,сме живи свидетели,че и преди тази дата те са си били все тука,и преди много векове?
Мистерията бе пълна,пък и нямаше възможност на сцената пред хората да обсъждаме и се обясняваме помежду си и с домакините ни–все пак ясно бе,че сме в миналото,а не в бъдещето,сиреч ние сме по–модерните,по–развитите,по–учените и по–знаещите уж,и няма сега да се излагаме я,още повече както се разбра,че тия хора са наши далечни пра–пра...прадеди! 
  
image

Група от двадесет гайдари заобиколиха голям скален фундамент,който бе олтарят на светилищния комплекс,първожрецът извади от една шарена торба пет обли камъка, големи колкото човешко сърце или юмрук и като ги благослови,отиде и ги постави на различни места върху олтаря сред гайдарите. 
Гайдите писнаха,хилядите хора запяха с тях и заобиколиха светилищния олтар с множества концентрични хора,разгъващи се,свиващи се и въртящи се в една посока!
Жреците стояха в център на гигантското хоро край скалния олтар и пееха и тънцуваха с вдигнати високо нагоре ръце.
Гледката бе величествена и поразяваща сетивата,все едно огромен пъстър и шарен смерч от Божествена енергия се вихреше в свещената планина и всеки момент щеше да се материализира в някакво чудо.
И чудото наистина се случи след малко.
Във въздуха засия и се завъртя цветен светлинен смерч,който фокусира върху скалния олтар.

СМЕРЧ=Исуч и Мария=Исус и Мария

СМЕРЧ=СМЕРТШ=Исуш и Матара=Исус и Матара
Бог Отец Исус и Богинята Майка,Богиня Диана,Майка Мария


Проблясна ярък светлинен лъч,който се трансформира в мек сияещ гълъбов облак.
Когато облакът се разсея,на скалния олтар,който е и космодрум и телепортационна площадка,се появиха Боговете.

Богът Отец и Съ–Демиург и Богинята Майка и Съ–Демиург.

Двамата Бога бяха облечени с традиционните Български народни носии,като Богът носеше в едната си ръка Българска тракийска арфа и държеше за ръка Богинята.
Отвсякъде ечаха възгласи "Исус Змеят!" и "Диана Българката!"–истинските имена на Българските Богове Демиурзи,които техните потомци–Българските жреци,векове по–късно захерметизираха като популярните Орфеус и Евредика,за да преодолеят  перманентната цензура и преследванията през вековете на изпитания за Българския им народ,и които в днешно време ние разсекретим и преосветим отново!  
 
ОРФЕУС=
СУЕФРО=УСО ФЕР=Иса Фер=Иса Вер(Змей)
Исус Змеят,или Орфеус,е предпоследното аватарно явяване на Богът Баща пред хората преди 4000 години в аватарния образ на Орфей,Орфеус.

Името ОРФЕУС е съхранено в жреческите анали и архиви като популярното Българско владетелско име ЕСПОР,ИСПОР,което е обратният анаграмиран прочит на ОРФЕУС–Есфор,Еспор.
Вер е един от 12–те синонима на Змей,който е херметичният хералдически животински символ и титул от Древно–Българския календар на Българската потомствена Божия династия Дуло   
 
ЕВРЕДИКА=Диана Барк–Диана Българката
ЕВРЕДИКА=Бокиня Диана от Рая

Диана Българката или Евредика,е предпоследното аватарно явяване пред хората на Великата Богиня Майка преди 4000 години в аватарния образ на Евредика–любимата и съпругата на Богът Баща,в аватарният му образ на Орфеус.
 
Тогава двамата Български Богове полагат началото на тяхната поредна потомствена генерация на Българските феноменни династи от Дуло,владееща и управлявяща всички човешки племена.
В херметичните жречески архиви тази Божия потомствена генерация е индексирана с кодировките ФАРИСЕИ и САДУКЕИ.

ФАРИСЕИ=АРФЕИС=ОРФЕУС=Иса Вер=Вер(Змейове) от Иса
САДУКЕИ=Кан(Жреци) от Диана и Иса 
 

Т.нар.–тъй нареченият "Древно–гръцки" мит за Орфей и Евредика,в който Орфей  
е представян за персонаж от древногръцката митология,легендарен тракийски певец и музикант,основал учението Орфизъм и смятан за най-великият певец и поет на древността,ходил да спасява Евредика по адовите места,която пък умряла,пък той бил разкъсан на части и хвърлен от тракийките–менадес,в Марица,е нескопосан късносредновековен фалшификат на манипулаторите на Българската история,с която да скрият предпоследното аватарно явяване на Българските Богове преди 4000 години сред хората и поредната генетичната посявка на феноменните им потомци от Дуло,като ги представят като древно–гръцки неудачници,които се били мъчили да "променят суровите нрави на траките и да научат хората на по-висока хигиена и култура",сиреч дошли да научат хората да не ядат сурово месо,да си мият ръцете и зъбите и да не си бъркат в носовете и плюят по улиците!
Абсолютни фалшификати и наивистични манипулации,но които вече няколко века сполучливо скриваха от света и най–вече и най–важно от Българите,един велик етап от Българската и общочовешката древна история и от проявленията на Българските Богове,които сега ние разкриваме и възстановяваме за просвещението на Българите.
В основните култови и емблематични моменти на тия фалшификати посветените ни Деди–Жреци имплантираха шифрованата за нас информация,носеща ни истината за Боговете ни и родовата ни памет и Божествената ни феноменалност и цивилизационно величие,и които кодирани послания сега разсекретяваме:

Съобщението,че Орфей е бил разкъсан от менадес(менади) и хвърлен в Марица,ни казва следното:

ОРФЕУС Е БИЛ РАЗКЪСАН ОТ МЕНАДЕС=
Богиня Мат Диана и Зар Исус са Бълкари  

ОРФЕУС Е ХВЪРЛЕН В МАРИЦА=ОРФЕУС Е ХВЪРЛЕН В МАРИТСА=
Богиня Матара и Сар Бог Иса са Бълхари–Богинята Майка и Царят Исус са Българи

Ето и безапелационният автентичен документ,защо река Марица е свещена река на Древните Българи:

МАРИЦА=Мария и Иса
МАРИЦА=МАРИТСА=
Матара и Иса=Диана Мария и Иса

Защото носи без никаква зашифровка личните малки имена на Боговете ни!!!

Секретното писмо,написано с култовия съпридружителен атрибут–седемструнната арфа,която Орфеус постоянно и упорито ни изтъква навсякъде и тика на пръв план,и настоява да разсекретим кодираното му послание,вложено в нея,гласи:

ОРФЕУС ИМА СЕДЕМСТРУННА АРФА=Сар Бог Исус и Богиня Диана Матара Мария

СЕДЕМ СТРУНИ=
Исус и Матара Диана

Вижте каква информация ни носи и наименованието на учението ОРФИЗЪМ, ОРФИЗМОС(гр),което Орфей основал в Тракия:

ОРФИЗЪМ=Бог Иза и Мария
ОРФИЗМОС=
Бог Исуз и Мария

Съобщението,че Евредика се жени за Орфеус,ни казва за свещеният акт,който извършват Боговете–Демиурзи след 2000 години вече като Исус и Мария Магдалена през 33 година в Ямбол,а информацията,че Евредика я е ухапала змия в деня на сватбата и тя умряла,веднъж казва на посветените в метафора и иносказание,че на сватбата на Орфеус и Евредика Богът Отец,чийто херметичен хералдически титул и символ е Змей,Змия,извършва свещеният акт на оплождане на Богинята Майка,която ще роди поредното жертвено Божие смъртно поколение на Земята,и втори път ни съобщава параметрите на Боговете чрез шифровката със Свещения шифър:

ЕВРЕДИКА Е УХАПАНА ОТ ЗМИЯ=Бох Иза и Бокиня Матара Диана

ЕВРЕДИКА УМРЯЛА НА СВАТБАТА=Богиня Мадара и Бог Тати Иса са Бълкар
и
 
Орфеус и Евредика нито могат да умрат,нито има нужда да влизат в ада и да се разправят с някой там,защото те са Вечноживите и Безсмъртни Богове и Господарите, Властелините и Повелителите на всички институции и заведения като например Ада–местото за пречистване и рециклиране на повредените човешки души!
 

Сега нашите Богове стояха сред нас сияещи и усмихнати и с протегнати ръце, благославящи всички.Ние бяхме най–близко до тях и видяхме,че те са абсолютно същите,както ги знаем в нашето време в образите им на Исус и Мария Магдалена.
Орфеус и Евредика се хванаха за ръце и запяха песен,чието определение е само БОЖЕСТВЕНА,всички подехме след тях,гайдите екнаха пак и Боговете поведоха хорото,като този път всички концентрични кръгове на отделните хора се отвориха и преподредиха на едно общо спираловидно виещо се хоро,начело на което бяха хороводците Бог Исус и Богиня Диана или Исус Змея и Диана Българката,както се представяха при това си явяване.
Така Боговете и всички хора бяхме навързани на обща непрекъсната верига на огромното хоро.Ние като гости от друго време бяхме веднага до Тях.

БОЖЕСТВЕНА ПЕСЕН=ПЕСЕН на Бог Исуж и Богиня Диана 

ХОРОВОДЦИ=ХОРОВОДТСИ=
Богиня Диана и Иса Траха 

Когато общото въодушевление,еуфория и екстаз дастигнаха своята кулминация, Хороводците насочиха върха на хорото към олтара и спряха пред него.
Орфеус и Евредика протегнаха ръце към петте камъка,които Първожрецът бе поставил на олтаря,и проведоха ритуала и операцията по мултиплициране,преумножаване, преекспониране и увеличаване на количеството и размерите на материални предмети и обекти,които Исус бе демонстрирал през 33 година от 1 век на Новата ера на построените за тази цел мултифункционални високотехнологични съоръжения за реализиране и материализиране на Дарбите на Святият Дух в дарове за задоволяване на духовните и материални потребности и нужди на хората чрез трансформиране на безкрайната енергия на Святият Дух,и с който свръхестествен феноменен процес ви запознахме в нашия постинг 

Енюв ден на удивителния енергиен мегалитен светилищен комплекс Свети Иван в село МЪТЕНИЦА–тренировъчният полигон за жреческите феномени на Васил Левски
http://bezistena.blog.bg/history/2015/06/23/eniuv-den-na-udivitelniia-energien-megaliten-svetilishten-ko.137111
8 ,

в който ви представихме най–известната феноменна случка от изявите на Исус  в тази област,когато той преумножи пет самуна хляб и две риби и нахрани с тях 5000 души и му останаха още пет коша с остатъци от храна.
 
Сега пред очите на всички присъстващи петте камъка с големина колкото човешко сърце или юмрук,започнаха да растат и увеличават пропорционално размерите си и да придобиват вид и големина според желанието на операторите на светилището Орфей и Евредика.
Скоро върху скалния олтар на светилището или работната площадка на производствения цех за светилищни панели и агрегати се извисиха огромни скални валуни със заоблени форми с различна големина и тегло от порядъка от 200 до 600 тона всеки.
Орфеус и Евредика отидоха до двата най–големи блока,единият от които беше с формата на бъбрек или банан,помилваха ги,целунаха ги и им казаха да отидат на Бегликташ.
Върху банана се настани един от жреците с белите дрехи за водач,двата огромни светилищни панели плавно и величествено се отделиха от земята,извисиха се на петдесетина метра във въздуха и като се поклатиха  за поздрав към изпращачите,се насочиха заедно в полет на изток към морето и Бегликташ. 
По същия начин Орфеус и Евредика процедираха с два от останалите огромни блока, като ги изпратиха единия в началото на бъдещата светилищна скална каскада в подножието на североизточния склон на планината,а другия до самия Черни връх, където щеше да завършва скалниия светилищен комплекс.
Последният балван,на който имаше ясно очертан релефен профил на змийска глава, остана на мястото си по средата на дългото трасе на бъдещата Каменна река.
Боговете казаха,че той е централният пулт за управление на целия светилищен комплекс и до него след време ще се изгради едно от любимите места за отдих и почивка на туристите по маршрутите по и около Златните мостове и ония Българи, които съзрят и познаят в него Божият свещен хералдически знак и символ,ще придобиват големи награди и поощрения в живота си.
 
Преди да си тръгнат,Орфеус и Евредика ни разцелуваха и ни казаха,че след 4000 години нашият екип ще имаме отново много общи срещи и много работа заедно с Тях.   
Двамата се хванаха за ръце и всички се наловихме за тях на огромен затворен обръч–хоро,в средата на което остана светилищният олтар.

Красивите вдъхновени и сияещи влюбени в себе си,в децата си и в света Богове, вдигнаха ръце и след тях всички ние от огромното безконечно хоро вдигнахме високо ръцете си,като се получи един огромен обръч и пъстър цветен венец от наловени един за друг Y–ипсилони или обърнати "мерседеси"

МЕРСЕДЕС=МЕР ДЕ СЕС=Мария Диана и Исус=Мадара и Исус
МЕРЦЕДЕС=Деца на Мария и Иса–Българите

ОБЪРНАТ МЕРСЕДЕС=Братя от Мадара и Исус

ОБЪРНАТ МЕРСЕДЕС=
Братя и Сесдри от Ма=Братя и Сестри от Ма(Богинята Майка)
всички Българи и човеци,деца на Боговете от глава 1 или глава 2 от Битие на Светото писание

Татко и Майка дадоха знак на гайдарите и запяха "Българио моя,със изгреви ясни..."
Всички ние запяхме с тях и се люшнахме на място в такта и ритъма на най–новата им песен,направена специално за случая–БЪЛГАРИО МОЯ,която Те активираха след 4000 години в долната кавър–версия:
 
 

Българио моя в изпълнение на хор ПЛАНИНАРСКА ПЕСЕН през 21 век на новата ера.

Песента е авторска на Орфеус и Евредика и е изпълнена за пръв път на 1 юли 21 век пр.н.е. в деня на тържествената първа копка на грандиозния мегалитен светилищен комплекс и полигон и  домостроителен кобминат за енергийни скални панели за цял свят.
През 21 век на новата ера песента е дадена за подновяване и актуализиране на генетичния потомък на Исус и Мария Магдалена композиторът Филип Аврамов 

ФИЛИП АРАМОВ=
ПИФИЛ АВРАМОВ=ПАФЕЛ АВРАМОВ=Павел от Бог и Богиня Мария
династичен феноменен потомък на Павел,първородният син на Исус и Мария Магдалена

ПЛАНИНАРСКА ПЕСЕН=ПЕСЕН на Иса Палкарина=ПЕСЕН на Иса Бълкарина 
ПЛАНИНАРСКА ПЕСЕН на=на
Бог Исус Бълкарина 

image

На местото на първата копка на светилищния каскаден комплекс Каменната река 4000 години след събитието

Хор ПЛАНИНАРСКА ПЕСЕН на=Хор на Бог Исус Бълкарина
хор от генетични феноменни потомци на Орфеус и Евредика,регенерирани през Новата ера чрез новоепохалната династична генерация на Исус и Мария Магдалена, унаследили от тях и жреческите си Предци от феноменната армия на Дионисиус, неутолимия повик и привличане на свещените скали и планини,и които сега активираме с това просвещение за Божествения им произход и предстояща мисия!


Българийо моя,със изгреви ясни,
със трудови хора и рози прекрасни,
във моята пролет,във моята есен
бъди ми ти полет,бъди ми ти песен!

Докато бие в мене сърцето,
докато пее птица в небето,
докато волен вятърът тича
тебе Родино аз ще обичам!
Докато волен вятърът тича,
тебе,Българио,аз ще обичам!


Приемете дешифрираните послания от нашите Богове,потомци Божии:

БЪЛГАРИЯ МОЯ НА ИЗГРЕВИ ЯСНИ=БЪЛГАРИЯ на Мария и Бог Исуз

БЪДИ МИ ТИ ПЕСЕН=Богиня Мат Диана и Бог Иса

В МЕНЕ БИЕ СЪРЦЕТО на=на Богиня Диана Мария и Бог Исус

ДОКАТО ПЕЕ ПТИЦА В НЕБЕТО=ДОКАТО са Бог Иса и Богиня Диана В НЕБЕТО

ТЕБЕ РОДИНО ЩЕ ОБИЧАМ=РОДИНО на
Богиня Мат Диана и Бог ЕшушВсички пеехме с Орфеус и Евредика вълшебната песен,която двамата започваха отново и отново,и чрез която Святият Дух ни владееше и извисяваше,и стискаше и гърлото и пълнеше очите и Душите със сълзи.
Аз бях до Мария и стисках отчаяно крехката ѝ ръка.
През мъглата на очите погледнах нея и Исус.
Те не плачеха.
Те ридаеха!
Всемогъщите и Всесилни Богове и Господари и Властелини на Световете и Вселената ревяха,та се късаха...

РЕВЕ ТА СЕ КЪСА=Бог Исус Трака=Бог Кристос=Бог Христос 
РЕВЕ ТА СЕ КЪСА=Диана и Исус Барк–Диана и Исус Българина 


В това състояние Орфеус и Евредика,Боговете Демиурзи,Исус и Мария Магдалена,се извисиха над пеещото и люлеещо се море от отчаяно ридаещи като осиротявящи деца хора,вдигнали ръце и глави нагоре към Тях в култовия Български знак Y.
Боговете ни благословиха и се стопиха в синевата...


ИЗВИСИХА НАД=
Исуз и Бохиня Диана

ПЕЕЩО МОРЕ от потомци на=ПЕЕШТО МОРЕ от потомци на=
от потомци на Ешуа и Богиня Диана Мария

СТОПИХА СЕ В=Бохиня Диана и Бог Исус

СИНЕВА=
Иса Бог=Бог Иса


Така станахте свидетели на живото предаване от 1 юли 2015 година пр.н.е.на тържествената "първа копка" на гигантския светилищен мегалитен скален каскаден комплекс Каменната река на Витоша,извършена лично от Българските Богове Демиурзи в Тяхното тогавашно аватарно проявление на Орфеус и Евредика и в наше трансвремево присъствие и участие!

След заминаването на Боговете нашите домакини ни разясниха детайлите по епохалното знаменателно събитие.
Боговете Демиурзи са предприели мащабно строителство на уникално по рода си мегалитно светилищно съоръжение на Витоша,което освен традиционните си функции на универсална технологична производствена линия и рог на изобилието,на безплатен супурмаркет,захранван с безкрайно финната и нежна неизчерпаема свръхмощна енергия на Святият Дух,която е енергията на Всемирната любов,и задоволяващи всички духовни и материални потребности на хората,да бъде и работен полигон и строителен комбинат за направата на енергийни скални панели и елементи за мегалитните светилища на територията на България на Балканите и по целия свят,на който по него време се е разпростирала Българската империя.
Крайният срок за строежа на всички скални съоръжения и на целия строителен обект на Витоша е бил точно три години,като в същото време имали да изпълняват много поръчки за изработване и транспорт на собствен ход на скални евнергийни светилищни панели за много други нови обекти,като на първо место са били поръчките за Бегликташ,за намиращият се на половин километър западно от него светилищен комплекс  ДРАГОМИР,който се знае от археолозите,но след смъртта на Цоня Дражева нищо не се предприема за неговото почистване и представяне пред Българите,за започващият веднага след завършване на строежите на Витоша грандиозен строеж на бъдещия комплекс ЛЪВСКАТА ГЛАВА и отсрещния ВЕСЕЛАТА СКАЛА на Ропотамо,на скалния комплекс от морени в подножието на връх БУРХАМА западно от Аркутино,на великанските бъдещи скални мегалитни комплекси около Старосел,Мътеница и по цялата Средна гора,Родопите,Стара планина,за тепета на Пловдив,за Стоунхендж,за Уралските мегалити и въобще за подновяване и разширяване на цялата световна мегалитна енергийна мрежа и система,която се захранва от енергийният планетарен "контакт" и агрегат Зайчи връх на Кабиле край Ямбол и се управлява от Сътворенческият Първосвещен Божи дом,обиталище и храм–Безистена в Ямбол.

Стана ни ясна и датата,годината и епохата,в която машината ни върна по погрешка–
1 юли 2015 година,но през старата ера или преди Христа,както домакините ни–жреци приеха да датират епохата си за наше улеснение,знаейки и виждайки всички събития в бъдещето,въпреки че за подопечните им тракийци и за тяхното време тази бъдеща терминология не им беше позната.
Свети Георги Минчев веднага направи справка в заданието на бордовия компютър и видя,че наистина е допуснал малка,но съществена грешка във времевите параметри,като беше отбелязал само годината–2015,без да конкретизира по възприетата официална хронологична датна система за коя ера и епоха става дума.
Компютърът в предния постинг при тази нередност бе сигнализирал веднага при старта,но потопилият се вече изцяло в бързите спомени в мрака пропускащи на култовата му песен "Бяла тишина" свети Георги Минчев въобще не обърна внимание и компютърът заложи по инструкция за такиви случаи по–далечната по време дестинация през 2015 година преди новата ера.

Когато вече всичко ни се изясни и се успокоихме напълно,че сме в рамките на техническия лимит и програмата на времепространстволета и няма опасност да останем в миналото време за постоянно,което автопилотът нямаше въобще да допусне по принцип,нашият домакин Първожрецът ПЕШО АКИДРЕС,по което име в анаграмен порядък по–късно щяха да кръстят местното тракийско племе,което си носеше родовите документи в името и местната патриотична максима и лого
ОТ ВИТОША ПО–ВИСОКО НЕМА!,
ни призна с блага усмивка,че грешката на начинаещия водач на БМВ–то(безмоторна машина на времето)–Бате Гошо,въобще не е случайна,а е предизвикана по внушение на организаторите на паметното събитие според проекта за откриването на тържествената първа копка и спуснатият им Отгоре списък с длъжностните лица и гости,длъжни да присъстват на важното мероприятие.
Разиграният сценарий за нашата изненада и екстремални преживявания е целял постигането на пълна непринудена естествена драматизация и засилване на ефекта върху просвещаваните Българи след 4000 години!
 
ПЕШО=ШОПЕ=Шопи,Шоп!
ШОПИ=Ешуа Бог=Бог Ешуа–Бог Исус

АКИДРЕС=Иса Трака=Траки на Иса 
АКИДРЕС=
СЕРДИКА (в елементарен обратен прочит) 
 
ПЕШО АКИДРЕС=Бог Исуш Драка=Бог Исуш Трака=Бог Крисдош=Бог Христос

ПЕШО АКИДРЕС=
Шопи на Иса Дракона=Шопи на Иса Трака

И за да покажем,че нашите шопи наистина си заслужават Божията синя феноменна кръв и емблематични достойнства,ето още едно словоредно пренареждане на името на Първожреца на шопите,което ще разкрие тяхния змейски хералдически статут от Божията династия Дуло:

ПЕШО АКИНДРЕС=Шопи,Дракони на Иса 
ПЕШО АКИНДРЕС=Шопи от Сердика=Шопи,Траки на Иса

документ,доказващ,че шопите са тракийско елитно племе на Българския Бог Исус 

СИНЯ ФЕНОМЕННА КРЪВ=Кан(Жреци) на Богиня Мария и Бог Иса

Ето вижте сега и другият оригинален лицензиран документ на шопите,че те са елитно Божие Българско тракийско племе,съставено от династични жречески потомци на Бог Исус,който разсекретяваме сега и ги чакаме да ни поканят на преосвещаването на името и кръщавката им:

ДЪРВЕНИ ШОПИ=Братя от Бог Ешуа–потомци от Бялото Братство на Богомилите

Ето и още документи за Божият произход на шопите:

ОТ ВИТОША ПО–ВИСОКО НЕМА=Шопите са на Богиня Майка Диана и Бог Иса
хвала ви,племе на Боговете Исус и Майка Диана,Мария Магдалена,че удържахте на всички подигравки и бъзици за местния ви напръв поглед наивен патриотизъм и невежие,и пренесохте и с този документ истината за Божествения си произход и ген!Хвала ви още веднъж и поклон,шопи! 

ХВАЛА ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ от=от Богиня Диана и Бог Ежуш Балха
ХВАЛА ВИ ОЩЕ ВЕДНЪЖ=Богиня Диана и Бог Ежуш са Балхи!!! 

НЯМА ОПАСНОСТ с=с Богиня Мат и Исус
ПАМЕТНО СЪБИТИЕ с=с
Богиня Мат Диана и Бог Иса

Нека още веднъж покажем кои присъстваха на важното мероприятие през 1 юли 2015 година преди Христа,проведено от самия Христа 2040 години преди официалното му регистриране!

ВАЖНО МЕРОПРИЯТИЕ=Братя от Бог Ежуа и Мария,
сред които почетни гости от бъдещето бяхме и ние от екипа на bezistena


Нашият екип е бил определен да бъде сред задължително присъстващите гости и участници в събитието,за да можем да представим автентичните документи и доказателства от снимки и свидетелства на присъстващи на живо,че обектът Каменна река е на 4030 години,а не на 5 милиона,с което да съкрушим и оборим фалшивата псевдо–научна теория и версия на анти–Българската наука и научна гилдия,че Морените и Каменната река на Витоша не са се образували по естествен път под въздействието на природните сили и условия в продължение на 5 милиона години,а са дело на феноменните познания и майсторски ръце на Българските жреци–строители на феноменни мегалитни светилищни съоръжения,и са построени съвсем скоро преди 4000 години! 

Което и направихме.

А сега да видим,дали българските геолози и колегите им по света ща намерят превозно средство да отидат 5 000 000 години назад във времето и донесат автентични доказателства като нас за техните твърдения,бетонирани с псевдо–научен акедемичен статут и неприкосновеност,които ние разбихме на пух и прах само с една кратка екскурзия до съвсем близка по километраж и време дестинация!

МАЙСТОРСКИ РЪЦЕ на=на Кан(Жрец)–Цар на Исус и Матара
РАЗБИХМЕ НА ПУХ И ПРАХ с=с
Бохиня Мария и Бох Иза Барх

На изпращане нашите домакини–Предци от 21 век преди Христа,но винаги и постоянно в Неговото присъствие,разпънаха огромен и дълъг трибагреник,и като ни наобиколиха на изпроводяк,ни заръчаха да го заснемем и покажем на потомците им в България в днешно време и им кажем, че Предците ни още тогава са знаели какъв ще бъде националният ни флаг,защото те още оттогава са заложили в него тайната за свещения ни Божествен произход!

image
 
БЯЛ ЗЕЛЕН ЧЕРВЕН ТРИБАГРЕНИК=БЯЛ ЗЕЛЕН ТШЕРВЕН ТРИБАГРЕНИК=
Богиня Диана и Шар Бог Иза Ел(Змей) са Бълкари от Тракия   
 
Пътешествието към Каменната река на Витоша на 1 юли на 2015 година продължава в част 4 на рубриката ни "И замириса на море"


Екип на bezistena и гост–ръководител на пътешествието
във времето Свети Георги Минчев

ИСДГласувай:
7
0


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
06.08.2015 01:25
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5031029
Постинги: 1540
Коментари: 2872
Гласове: 30412
Календар
«  Март, 2021  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!