Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2015 03:30 - Вратите към другите измерения,през които минаваше жрецът Левски и заради които Хитлер дойде при неговата внучка Ванга.МЪТЕНИЦА–част 1
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 10056 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 12.07.2016 03:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Много чудеса от Еньов ден насам,все сакрални дни,празници и събития,все високопоставени светейши гости,и тъкмо тръгнем към секретната база на извънземните около село Мътеница,дето ни чакат организаторите и гостите на нашия приятел и духовен кръщелник гуру Иван Гарабитов,вземе че ни извикат на нови специални обекти и все вълшебни събития и пак отложим ходенето при Свети Иван и Свети Еньо в Мътеница на връх Еньов ден,обаче нали затова Свети Еньо е шеф на чудесата–ще поразтеглят малко времето с колегата Свети Иван–шефът на скалните мегалитни светилищни комплекси около Мътеница и Старосел,през които се минава за измеренията и се управлява и командва времето,за да можем да се вместим във времето и събитията и бъдем навсякъде! 

Вижте сега какво ни съобщават Божиите транспространствени служители– 

ЩЕ БЪДЕМ НАВСЯКЪДЕ=Кан(Жреци) на Богиня Мад Диана и Бог Исуш,

и ни канят дя обърнем специално внимание на поредната серия важни категорийни понятия и емблематични изрази,съставени по първоразрядни комбинации от свещената Божия именна матрица:

ИМЕННА МАТРИЦА от=от Имена на Матара и Иса
ИМЕННА МЕТРИЦА от=от Мат Мария и Иса 

СПЕЦИАЛНИ ОБЕКТИ на=
на Богиня Диана и Исус Балка–светилищата на Боговете 

МИНАВАТ ПРЕЗ ИЗМЕРЕНИЯТА=Богиня Диана Матара Мария и Бог Изуз

КОМАНДВА СЕ ВРЕМЕТО=Кан(Жреци) на Богиня Диана Мат Мария и Бог Иса  

ВМЕСТВАМЕ СЕ при=
при Богиня Диана Ма.Ма. и Бог Исус=
при Богиня Диана Мария Магдалена и Бог Исус

 

Ще омешаме малко хода и хронологията на времето,за да представим офертата на езотерика Минчо Минчев,родом от село Мътеница,които ни изпрати в коментарния блок на поста ни 
На път към базата на извънземните в Мътеница до Старосел,тръгвайки от щаба им в Кабиле.Как извънземните спряха Слънцето за 15 минути на Еньов ден!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/06/29/na-pyt-kym-bazata-na-izvynzemnite-v-mytenica-do-starosel-try.1372538#last_comment ,

кратка овертюрна справка за това,което се каним да ви разкриваме :


minchomin

Ами да, "извън земните" съм ги наблюдавал десетки пъти, дори на гости са ми идвали в село Мътеница, защото съм от това село и една нощ към 01.00 часа ми изкара акъла точно на изток от центъра на селото. От този нощ нещата за "тях" се изясниха, но феноменът беше уникален.
Друга вечер стана така, че пак точно на мегдана на село Мътеница след лек дъжд, в 22.00 часа се прибирах за село и от началото на селото се видя огромна ярка светлина като при ядрен взрив, която освети всичко наоколо без гръм и трясък. На другият ден казаха, че много хора са забелязали тази ярка светлина.
Мога да ви разказвам за "тях" до утре. А още повече, че и специална книга пиша по тези въпроси, както и за огромните скали над селото в различни местности, но скалите действително дават много информация, която за сега само аз мога да ви я обясня.
Бъдете живи и здрави!
––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––

От наша страна също насърчихме изследователя с пожелания за успешна работа и евентуални бъдещи контакти,които задължително ще се случат!

bezistena
 
Благодарим за синергитичната връзка,Приятел!
 Толкова неща ще има да стават около твоето вълшебно и свято село,както и из цяла България и по целия свят с епицентър таз дивна и многострадална България,че и сто живота ще ти са малко,Приятелю,за да ги опишеш в книга,но понеже,Боговете ни са ни натоварили с тази мисия да обследваме,разсекретяваме и записваме техните тайни,те ще ни дават толкова години,колкото искаме да работим за Тях!
И по принцип този принцип е в основата на дълголетието и вечния живот! 

Бъди благословен и ти и ако искаш да навлезеш в Божиите тайни и познания,както вече си нагазил,обади си и ела да те въведем в тайните на Командния център на Зайчи връх и Кабиле на цялата величава стветилищна каскадна система СРЕДНА ГОРА,която геоложки и структурно–енергийно започва от най–източния й начален хълм,който е Зайчи връх! 

–––––––––––––––
–––––––––––––––
 
Какво странно съвпадение,а?
Дългата и сложно съставена и начупена планинска верига Средна гора,натъпкана с неизброими уникални изкуствени скални мегалитни светилищни съоръжения,в своя сакрален и най–важен източен изгревен край,или по–точно и правилно,в своето водещо начално източно построение,започва точно от малкия и незначителен на вид и размери пред планинската верига наш Ямболски свещен хълм,който на пръв поглед външно няма нищо общо с планинската верига на Средна гора и географски е разположен сам в равнината на десетки километри далече от видимите последни хребети на Средна гора!

Идваме,приятелю Гарабитов,най–после на уговореното место в 10 часа на 24 юни–Еньов ден в центъра на Мътеница,още повече,че ти ни возиш в колата си и всички тебе чакат! 
 
image 
Това е центърът на малкото селце Мътеница,над което се виждат амфитеатрално разположените по южния склон изкуствено построенни инженерно–строителни скални конструкции на мегалитните светилища,огрявани от Слънцето и Луната,които ги зареждат енергийно. 

image

Чистото и скромно площадче на бедното селце,където се чакахме поклонниците на Свети Еньо,тръгнали от няколко посоки.
И понеже варненската група,която предвождаше некоранованият доаен и духовен лидер на Бялото Братство в България(и в целия свят)–колегата ни инженер,но и коронован авторитетен академик от Международната академия по Българознание, иновации и култура  (МАБИК)–Христо Маджаров,високо просветен духовен човек и писател,автор на култовото заглавие и поредица ГОЛЕМИЯТ ЗАГОВОР СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ,се обадиха че още са някъде към Казанлък,на нас ни остана малко време да разгледаме официалната информация за село Мътеница.

Нашата Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,


е постоянно включена,и само да се мерне отнякъде от официалните енциклопедийни 
справочници и документи някакъв топоним,хидроним,всякакъв друг вид ...им,име или каквато и да е характерна информация,лампите на апаратчето и дисплея му почват да светят и мигат радостно и всички думи и изрази през глава бягат и се надпреварват, кой да влезе първо в програмата и най–сетне да се освободят от магията и анаграмната лингва клетка,в която са поставени от векове и покажат най–после на хората свещената информация,която носят и имат в себе си!  

САМО ДА СЕ МЕРНАТ=Исус и Диана Мат Мария

ПРЕЗ ГЛАВА БЯГАТ към=към Богиня Диана и Бог Иза Българина

НОСЯТ В СЕБЕ СИ=
Сина на Богиня Диана и Бог Исус–Божият Син,Спасителят

ИМАТ В СЕБЕ СИ=
Бог Исус и Богиня Мат

Днешното село Мътеница /Айрени/ е разположено в южните части на Същинска Средна гора .На север и северозапад се издигат планинските масиви Сакарка и Ял дермен, които го предпазват от студените северни и северозападни ветрове. На Североизток и Изток са Орта тепе и Каракус.

ЯЛ ДЕРМЕН=Мадара Ел(Змей)=Диана Мария Ел(Змеица)
ЯЛ ДЕРМЕН=
Дуло от Мария

ОРТА ТЕПЕ=Друиди на Диана

КАРАКУС=
Канари на Кан(Жреци) на Иса

Започваме с разсекретяване на името на селото,за да свалим от него позорящата го маскировъчната комуфлажна семантична дреха,асоциираща го първосигнално опростачено с абсолютно същата дума за МЪТЕНИЦА,АЙРЯН–който е традиционният народен продукт за пиене от кисело млеко,разбито с вода!
Коя нисша логика би допуснала,че Дедите ни,каквито и да са били те,дори и да не са били високоинтелигентните цивилизатори на целия свят,каквито знаем вече че са били,ще си турят такова име на млечен продукт,та да ги скъсат от бъзици и подигравки Българите от съседните села,ако в името те съзнателно и умишлено,приемайки доброволно последиците от първосигналния му прочит,не са скрили нещо несъизмеримо по–важно от родовата и земляческата им селска чест!
 Това несъезмеримо с нищо друго нещо,е именно висшата родова сакрална тайна,че тия родове са съставени от генетични потомци на преследваните през всички режими и исторически събития жреци от свещеното родословие Дуло на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,за съхранението на която тайна се правят всички саможертвени актове,като официалното име на селото е една от тия доброволни саможертви,която обаче сега носи най–безценната заслужена награда за хората от селото,съпоставима с всички богатства на света–и това е автентичен сертификат,документ издаден и подпечатан с Божиите печати от Небесната империя,и удостоверяващ,че хората от село МЪТЕНИЦА са приносители на автентичните свещени феноменни гени на Боговете Исус и Мария Магдалена–Богородица,и че с този акт на посвещаването им сега,се стартира процесът на активирането на тия Божествени наследствени феномени и параметри за да се употребят те в полза на хората от селото и за всички Българи,и впоследствие и за всички нуждаеще се хора по света!
И ето я наградата сертификат,подписана лично от Исус и Мария:

МЪТЕНИЦА=МЪТЕНИТСА=Мат Диана и Иса
Майка Богиня Диана,която е Мария Магдалена или Богородица,и Исус

Паралелното резервно име,чийто свещен конспиративен смисъл отново е скрит в травиалната проста народна напитка АЙРЯН–Айряни,подкрепя в шифър свещения статут на жителите на селото,само с лека интунационна корекция на пълнежните гласни на името:

АЙРЯН=АЙРЯНИ=АРИЯНИ=АРИАНИ
или хората от село Айряни са потомци на преследваните от псевдо–Исусовата антиБългарска юдо–византийска църква Исусово–Мариини святи жреци,кодирани като АРИАНИ,което означава обитателите и стопаните на РАЯ–истинският сътворенчески Рай,който е в земите на България.
Същото име АРИАНИ,АРИИ,РАЙ,е трансформирано от Българските жреци на Рая,Раи, и е внушено на османските нашественици за позорящо обидно обръщение към Българите,пренасящо същевременно без знанието на невежите трансепохалната тайна на Българите,че сме сътворенческия Божи народ на Земния Рай–България и Тракия! 

АРИАНИ=АРИИА–(Н кодировъчен пълнежен назал)=
АРАИИ=АРИИ=РААИИ=РАИ=РАЯ=РАЙ

 

И истинската сакрална етимология на името на селото не е,че името е дадено по името на млечния продукт,а точно–обратното:
–всички хранителни продукти от бита на Българите,са кръстени от Посветените кръстници–жреци и лингва–майстори при съставянето на Българските разговорни думи и изрази,по правилата на Свещения шифър върху словесната основа и построение на Свещената Матрица от имената,титулите и параметрите на Българските Богове Исус и Великата Богиня Майка Мария в тяхното синонимно разнообразие!

Което означава,че името на този култов народен Български хранителен продукт–Айрян,Мътеница,е съставено семантично чрез сакралната анаграмна комбинация от Божиите имена,както посочихме по–горе,и така имплантирано с тази сакрална информация,то може да се ползва за архивиране на тази свръхсекретна Българска документация,което са направили напълно съзнателно и кръстниците на свещеното село Мътеница насред гигантските светилищни съоръжения,готови Спа–центрове и комплекси за творене на лечебни и всякакви други чудеса!
Та по този въпрос с името на село Мътеница–толкова,само една препоръка имаме към тебе,уважаема кметице Бистра на селото,която бе възторжена участница в нашето еньовденско мероприятие по отваряне и активиране на чудотворните ни центрове и феномени:
Направи една допълнителна табела на името на селото на входа му–май че входът и изходът на селото е един и същ,нали,на която да пише

МЪТЕНИЦА=МЪТЕНИТСА=Мат Диана и Иса,

и я постави под или над официалната пътна табела на селото!

image

МЪТЕНИЦА=МЪТЕНИТСА=Мат Диана и Иса

Тази табела ще бъде вашата ръкотворна чудотворна Божия икона и само ще гледате в съпричастие и активно съучастие какви чудеса ще започнат да се случват с тебе,хората от селото и целия Божествен светилищен ареал,в епицентъра на който сте вие!

Скоро време всички села и градове ще последват примера ви,вие ще бъдете пионерите на този свещен кръстнически акт,и все–Български и световен в последствие процес!
Тая табела ще бъде истинската стандартна туристическа табела,която ще насочва хората към свещените Божии места на чудо–творства и изцерителници,вместо безсъдържателните и бездуховни сегашни грозни и скръбни тъмнокафяви археологически табели по пътищата към свещените ни древни старини,очакващи своите оператори да ги пуснат отново на ръчен режим на работа!

СКРЪБНИ ТАБЕЛИ за=за Богиня Диана и Иса Бълкарина
СКРЪБНИ ТАБЕЛИ за=за Бълкари на Богиня Диана и Иса
СКРЪБНИ ТАБЕЛИ за=за Бълкария на Богиня Диана и Иса

РЪЧЕН РЕЖИМ НА РАБОТА от=от Братя от Чар Ежуа и Мария

от Братя от Цар Исус и Мария–оперативните свещенодействия на светилищата на Братята от жреческата  генеалогия на Исус и Мария Магдалена,Всемирното Бяло Братство

То за вашето село такава табела въобще не е и предвидена,защото уникалните Божии скални съоръжения–комплекси за творене на чудеса и Рогове на изобилието, които са мултифункционални високотехнологични апаратури и поточни линии за трансформация на Дарбите на Святият Дух в духовни и материални дарове и блага за хората,за бездуховните археолози и историци,са само купчини камъни,"творение на природата".
Пък и в тайните юдови щабове на отдавна са турили кръст на селото ви за принудителното му обезлюдяване и премахване от географската и административта карта въобще нацяло!
Да,ама няма да стане тази тяхна съзаклятническа анти–Българска уйдурма срещу Божия народ!

УЙДУРМА срещу=срещу Мадара=срещу Диана Мария
пъклен заговор и юдови машинации срещу Българите

ПЪКЛЕН ЗАГОВОР срещу=срещу Бог Иза Българина
ПЪКЛЕН ЗАГОВОР срещу=срещу Българи на Бог Иза

ЮДОВИ МАШИНАЦИИ срещу=ЮДОВИ МАШИНАТСИИ срещу=
срещу Исус и Богиня Мат Диана

КУПЧИНИ КАМЪНИ=КУПТШИНИ КАМЪНИ=КАМЪНИ на Бокиня Диана и Ешуа

КУПЧИНИ КАМЪНИ=КУПТШИНИ КАМЪНИ=
КАМЪНИ на Кан(Жреци) на Богиня Диана и Ешуа

КУПЧИНИ КАМЪНИ=КУПТШИНИ КАМЪНИ=
Кая(скално светилище) на Богиня Майка Диана и Еш
уа

Там,където видите купчина камъни,подредени по най–различни уникални начини,както в посочените няколко примера по–долу,която подредба не може да се получи по никакъв друг начин,освен чрез свръхестествена съзнателна инженерно–строителна дейност на феноменните Българи,а тарикатите учени геолози ви будалкат академично,че те били "дело на природата,построила ги за стотици милиони години",знайте със сигурност,че тия "купчини камъни" са вечни Божествени съоръжения,очакваши операторите си–нас и вас Българите!

Вижте и се удивете и преклонете пред творенията на Вечно живите ни феноменни Български строители на всички "природни феноменни скални образувания" по света!

СКАЛНИ ОБРАЗУВАНИЯ на=на Бог Исуз Бълкарина
СКАЛНИ ОБРАЗУВАНИЯ,построени от=построени от
Бълкари на Бог Исус
 
Вижте просвещението в поста ни 
Чудото в древната Българска страна Башкирия и Урал
http://bezistena.blog.bg/history/2013/12/21/chudoto-v-drevnata-bylgarska-strana-bashkiriia-i-ural.1221170

image  

Скулптурна композиция,построена от феноменните Българи,изобразяваща Богородица с младенеца,която Богородица е Богиня Диана,Майка Мария Магдалена,а младенеца  в ръцете ѝ е Синът ѝ Павел от Исус.
Освен като величествена скулптурна икона за преклонение и информационен носител и документ за феноменните способности на Българите,това изкуствено построеното скално капище–светилище изпълнява и мултифункционите си производствени задължения.
Природата–"майка" може само да свали шапка на строителния гений на Българите и да величае делото им,като от време на време ги полива с дъждовна вода,която дейност пак се организира и провежда от транспространствените оператори на света и природата–Светите ни Български Деди,обслужващи и обгрижващи световете нон– стоп!

image

Феноменна игра на природата било това прецизно архитектурно инженерно–строително съоръжение !
Нищо подобно!
Просто едно от безбройните изкуствено построени от Българските Сътворенчески подизпълнители огромни скални мегалитни светилища като скалните светилища край Мътеница,само дето габаритите му са много по–големи,за да може да акумулира и генерира същата енергия,с която разполагат и комплексите на Мътеница,които обаче са на пъпа на Божествената енергийна база на Земята и затова размерите им са многократно по–малки. 

image

"Вълшебната ръка на чудният феноменен ваятел–природата"–била изваяла за 500 милиона години това "чудо на природата",упоително и наивно като на умствено изостанали бавноразвиващи деца ни гъбаркат досега учените–геолози и удивително, че хумореските им хващаха дикиш до сега у сляпо доверяващото им се на узаконения академичен статут човечество,не ръзсъждаващо и не мислищо въобще с мозъка си!

Не за 500 милиона,ами за 500 милиона пъти по 500 милиона години пак не може да ги построи природата,затова Българите хич и не са я чакали да видят,дали ще построи нещо,още повече,че са знаели,че освен тях никой друг не може да строи тия чудеса,ами са се хванали и са ги построили тия чудни архитектурно–строителни енергетични съоръжения за нула време по Божия проект,без да участват в търг,защото друга такава лицензирана феноменна фирма,която да произвежда тия енергийни конструкционни панели по стотици и хиляди тона единично тегло всеки,да ги транспортира по въздуха на собствен ход,примерно от производствения Райски домостроителен комбинат КАМЕННАТА РЕКА–МОРЕНИ на Витоша,до Урал или по целия свят,и да ги подрежда като детски кубчета,такава друга фирма въобще няма!
 
Вижте строителните обекти на същата Българска феноменна фирма и в Австралия,за които ви разказахме в поста ни
Каква секретна информация пристигна от небето със звездната ракета,за която световната преса се старае да не казва нищо и пусна димна завеса?Какво скриха от нас 
http://bezistena.blog.bg/history/2014/01/22/kakva-sekretna-informaciia-pristigna-ot-nebeto-sys-zvezdnata.1230580 

image  

–Игра на природата?
–Не!
Сътворенчески и пост–Сътворенчески мегалитни строежи на светилищни съоръжения от единната световна Българска енергийна мрежа и система за балансиране и управление на енергиите,стихиите и биологичните процеси на Земята и управлението и материализирането им за нуждите на хората
 
image
 
image 
image

image

–Природен феномен,не помръдваш вече хилядолетия и от най–силните земетресения?
–Не!
Това е технологична линия за блага,Рог на изобилието,построен и у управляван от Българските феноменни жреци от Всемирното Бяло Братство!

ПРИРОДНИ ФЕНОМЕНИ построени от=построени от Братя от Богиня Мария

ТЕХНОЛОГИЧНА ЛИНИЯ ЗА БЛАГА,управлявана от=
ТЕХНОЛОГИТШНА ЛИНИЯ ЗА БЛАГА,управлявана от=
ЛИНИЯ управлявана от
Хан(Кан,Жрец) от Дуло от Гена на Диана и Изуш Балг
високо технологична производствена линия,управлявана от Жреци от Дуло от Гена на Диана и Исус Българина 
 
РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Българина 

Същите феноменни Братя от Бялото Братство,които построиха и скалните светилищни съоръжения,край едно от които–Свети Иван,и кметицата на Мътеница се диви заедно с нас на долните снимки,и трансформира енергетиката и молекулярната си структура,и от които Братя е тя невежа потомка и приносител на тия феноменни гени,каквито са и хората от селото,което искат душманите ни да затрият,ама няма да стане на тяхното, защото нали виждате какви потенциални сили притежават селяните от Мътеница и всички истински Българи,както и кои са ни Попечителите и Родителите! 
 
image

И вижте сега "свръх убедителното високо академично научно" обяснение на учените–геолози,които с тия няколко картинки ни просвещават изчерпателно и категорично,как за милиони години под въздействието на атмосферните условия и "вълшебната ръка на природата–този чуден творец и ваятел",са се образували тия "природни феномени"..., и хората,направени хептен на будали,им вярват още!
По същия абсурден наивистичен начин ни лъжат и как природата е "изваяла" мегалитнити скални съоръжения в България и в Мътеница по–конкретно!
Добре,че вече знаем коя фирма ги построи и каква е технологията на построението им.
 
 
 
Селото граничи на изток с общинския град Хисаря. Разстоянието е 7 км, черен проходим път свързва двете селища, който минава през живописните местности Манастира,Айрянска река, Кавала, Мечова кория. На юг, на 5 км разстояние граничи със с. Паничери. 

ХИСАРЯ=Хан(Кан,Жрец) Сар=Хан,Кан–Цар=Жрец и Цар
резиденция на Жреца и Цар, Жреца и Император,какъвто е Жрецът Император Диоклециан от Ямбол,обслужващ и този светилищен център при регулярните си гастроли по света,поради което и светилището и обслужващото го селище носят и неговото име Диоклецианопол.

Името ХИСАРЯ е и прототип на Хесар,Кесар,което е същото:

Кан и Цар–духовен водач Жрец,и върховен владетел и управник Цар
 
Хисаря и Кисаря е още и Кая на Саря,където Кая е Скала,Скално светилище.

Другото непонятно досега име на Хисаря–Августа,което е възприето и за висш жреческо–Божествет титул на римските императори,които са Българските императори на Свещената Българска империя,означава че приносителят му задължително е от Божият Български династичен рода на Богиня Диана и Исус:

АВГУСТ=Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса

Името на местността МАНАСТИРА означава първо,че тази местност е скален светилищен комплекс,на каквито места задължително се строят всички манастири в България и по света,и второ означава,че е кръстена по елегантно анаграмираните имена на Исус и Мария,Богиня Диана

МАНАСТИР=Иса и Диана Мария=Иса и Матара

В името на местността МЕЧОВА КОРИЯ отново откриваме Българските Богове в тяхна друга анаграмна комбинация

МЕЧОВА КОРИЯ=МЕТШОВА КОРИЯ=
Кория на Богиня Мат и Ешуа=Бокиня Матара и Ешуа

МЕЧОВА КОРИЯ=МЕТШОВА КОРИЯ=Бокиня Диана Мария и Ешуа

МЕЧОВА КОРИЯ=МЕТШОВА КОРИЯ=Кан(Жреци) на Богиня Диана Мария и Ешуа

МЕТШОВА КОРИЯ=
Кая(скално светилище) на Богиня Матара и Ешуа

Колко много свещена информация в само в една нищо и никаква местност и едно толкова невзрачно топонимче,нали!
То по принцип във всички топоними на всички местности се събира тази свещена Божествена информация,защото и в самото обобщено понятие МЕСТНОСТ отново и задължително са имплантирани Боговете ни,за наше общо насърчение,мощ и сила!

МЕСТНОСТ=Мат Диана и Исус
МЕСТНОСТ
,кръстена по имената на=кръстена по имената на Мат Диана и Исус



В топонима на родното село на духовно просветения феномен и йога гуру Иван Гарабитов–Паничери,дедите му–жреци са скрили документите на генетичните братя от Исус и Царица Богиня Диана: 
 
ПАНИЧЕРИ=ПАНИТШЕРИ=Братя от Ешуа
ПАНИЧЕРИ=ПАНИТШЕРИ=
Шар Богиня Диана=Царица Богиня Диана


На запад на 3 км от селото отстои с. Старосел. Черен, лесно-проходим горски път минава през живописни места, като пресича река Кошовица, местността “Рая” известна с ранните си и вкусни череши, множество ливади, поляни, диворастящи дървета и храсти. 
На 2,5 км.северозападно,се намира и култовия Тракийски храм на територията на с. Старосел. До него, по лесно-проходими горски пътеки се стига за около 40 мин.. През селото минава река Мътеница . На нея в, северния край на селото, има изграден язовир, в който се вливат чисти балкански води. Той е заобиколен от пищна зеленина, дървета, храсти и поляни. Рибата в него е с превъзходни вкусови качества.  

Сега ще разберем чий светилищен обект е гробницата в Старосел и въобще гробница ли е тя.

СТАРОСЕЛ=САР ТОЛ ЕС=Сар от Дуло на Иса=Цар от Дуло на Иса
светилищен обект за възкресително–регенерационни операции и процедури на царете жреци от рода Дуло на Исус


На брега на река Кошовица намираме неголям кръгъл камък,който като повдигнахме,от долната му страна открихме издълбано равенството:

КОШОВИЦА=ВОК ИШУЦ=Бок Исус

Камъкът оставихме пак там.
Теглото му е около 50–60 килограма,но стойността му е повече от всичкото злато на света,с което злато скоро няма да може човек да си купи и още миг живот дори! 

 
Множеството скални образувания по Сакарка дават причудливи форми на пейзажа–ни съобщава справката за селото,и ние веднага разчупваме печата на поредния секретен документ и го разсекретяваме,за да покажем поредното скално светилище на жреците на Исус:

САКАРКА=Канари на Кан(Жреци) на Иса–скални светилища на жреците на Исус 

Ще ви напомним,че родовете,създали отстоящото на няколко километра село Войнягово,са с документиран произход от Ямболското село Войника,които са разселените Ямболски жреци Войнуци от свещения Ямболски чисто Български борчески квартал Каргуна,преди това заселили и обслужвали светилищните комплекси на Мътеница и Старосел.



1.Хвала на Свети Апостол Васил Левски 
2.Любимата песен на Левски
3.Моя Страна,моя България–Емил,внук на Дънов и правнук на Левски

От това следва и автоматичното припомняне,че именно по тия светилища Левски по време на странното си пребиваването в село Войнягово е въвеждан и просвещаван в жреческите тайнства на познанието и феноменните практики на свръхестественото транспространствено предвижване от светилище до светилище,побъркало турската полиция и копоите на фанариотското гестапо,завардили всички пътища и пътечки на турската империя в денонощна полицеска явна и скрита блокада в продължение на 7 години!,а за това време Левски е успял да посети всички Български градове,села и паланки по най–малко три пъти!,както свидетелстват дълбоко скривани досега документи,спомени и предания,изкачащи лавинообразно в последните години на ускорен информационен обмен! 
А тогава по него време самоопределящият се Български етносен ареал не е бил само сегашната територия на България,а е обхващал изконните Български земи и население на доосманска България,в които влизат цяла Македония,Сърбия,Босна и Херцеговина, Словения,Влашко и Румъния,Молдова,по–голямятя част на Гърция, цялата европейска и азиатска част на сегашна Турция...,и всички тия поробени и обезродявани Български територии,население и селища,дякон Васил Левски е успявал да посети най–малко по три пъти за тия 7 години,въпреки обединените усилия на всички анти–Български сили и служби и тоталната полицеска блокада навсякъде,както ни съобщава Иван Вазов–посветеният родственик на Левски:

Името му беше знак зарад тревога,
властта беше вредом невидима, строга,
обсаждаше двайсет града изведнъж,
да улови тоя демон вездесъщ.

Как успява Левски да посети всички населени места на огромната бивша Българска територия,като всички пътища,пътечки,входове и изходи на села и градове са завардени постоянно от полицията,тайните служби и шпиони и предатели слухтят навсякъде за Апостола!

Значи примерно ако министър–председателят Бойко Борисов при сегашния си пост, съвременни технически средства за предвижване–скоростни джипове с охрани и буркани по празните магистрали,пилотни коли и осигуряващи свободни коридори полицейски служби,хеликоптери и свръхзвукови Фалкони и други такива технически екстри,рече и зареже всичките си служебни задължения и лични дела и тръгне по маршрутите на Левски–сиреч да посети всички посочени по–горе селища дори и по един път само за един час,и навсякъде не да го дебнат,спират,претърсват,стрелят от засада и му правят полицейски блокади,а напротив–да му осигуряват свободен път, пак няма да му е възможно да ги посети дори по един път,камо ли по три пъти във всяко населено место,дори и в най–малките,а въобще да не говорим,ако всички тия сили възпрепятстват предвижването му,блокират всички възможни пътища и селища, източат керосина на Фалкона,откраднат перките на хеликоптера и нарежат гумите на джиповете,дето Бойко сам си ги кара,вземат му джиейсема да не може да се обажда на партийните си структури кога и къде да го чакат,и накрая дадат снимката му на феновете на ЦСКА,чийто любим отбор ще играе с отбора,в който играе и Бойко в А елитна окръжна група,и им рекът: "Дръж!"–тогава въобще мисията става невъзможна да се повтори подвига на Левски!
И въпреки,че Бойко Борисов и той е от това Божие жреческо потекло,като Левски! 
И той е феноменен жречески потомък,но посветен на друго ниво,и турен по Божия сценарий на това жертвено место да балансира по ръба на бръснача за оцеляването на Българите,обградени от всякъде с организирани за изтреблението ни хищници.

Защото никой нормален човек при никакви други условия не би могъл да повтори мисията на Левски,освен ако е феноменален свръх човек.
Или висш посветен Първожрец,ползващ всички възможни екстри на свръестествения си статут и Божествени феномени.
Какъвто е бил Левски.
По–точно: какъвто е Левски в сегашния си статут на вечно жив транспространствен високопоставен Божи служител,Светец! 

ЛЕВСКИ Е ВЕЧНО ЖИВ при=ЛЕВСКИ Е ВЕТШНО ЖИВ при=
ЛЕВСКИ е при Богиня Диана и Бог Ежуш

За да извърши тия немислими за обикновения човек дела,Левски задължително трябва да е бил необикновен човек,на езика на посветените,както споменахме по–горе,се казва ФЕНОМЕНЕН СВРЪХ ЧОВЕК,за разкриването на която тайна сега ще ни помогне роднината на Левски–Иван Вазов,също Светец,и на който пра...прадядото на Левски–Паисий Хилендарски,е също неговият пра..прадядо.

ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ=Кан(Жрец) на Диана и Исус Бълхарина

Ето какъв е бил дякон Васил Левски в земния си живот след просвещаването му в жречески сан по скалните светилища на Войнягово,Мътеница и Старосел през 1864 и 1865 година и със знаменития марш в Сливенския Балкан като знаменосец в четата на Панайот Хитов през месеците май–август 1867 година,когато в екип с посветените феноменни Български жречески потомци от четата при екстремални реални условия, навършвайки 30 години–точно Христовата възраст,се извършва акта по практическото му въвеждане в най–високия жречески сан,който съответства на официалната  херметична формулировка "Феноменален свръх човек".  

ФЕНОМЕНАЛЕН СВРЪХ ЧОВЕК=ФЕНОМЕНАЛЕН СВРЪХ ТШОВЕК=
Кан(Жрец) на Богиня Мат и Бог Исуш Бълхарина

ЗНАМЕНОСЕЦ=ЗНАМЕНОСЕТС=
Син на Мат и Исуз–Син на Майка Диана и Исус

ЗНАМЕНИТ МАРШ=
Изуш и Мат Мария

Той и самият духовен титул на Левски–ДЯКОН,в код указва,че
Дякон Левски е Кан,Жрец на Диана,Мария Магдалена:

ДЯКОН=ДЯ КОН=Диана Кан=Кан на Диана–Кан,Жрец на Диана

Жречески потомци на Исус и Мария Магдалена са и четниците в четата:

ЧЕТНИЦИ=ТШЕТНИЦИ=Деца на Диана и Ешуа

ЧЕТА=
Ечуа и Диана=Ешуа и Диана

И сега нека да разшифроваме документите за Левски,които вече самият Свети Левски 
на Българите,и които той сам съчинява,внушава и диктува зашифровани в поезията и творчеството на братовчед му Вазов от същата жреческа генеалогия.
Най–напред ще разсекретим следващите култови мистични стихове,които въобще не са художествени метафори,алегории и хиперболи за възвеличаване на Левски,а са точно неговите захерметизирани жречески документи и характеристики!



Рожден ден на Свети Васил Левски на Бегликташ

Той беше невидим,фантом,или сянка.
Озове се в черква,мерне се в седянка.
Покаже се,скрий се без знак и без след,
навсякъде гонен,всякъде приет. 

МИСТИЧНИ СТИХОВЕ=МИСТИТШНИ СТИХОВЕ=СТИХОВЕ за Исуш и Диана Мат 

МИСТИЧНИ СТИХОВЕ за=за Сина на Исуш и Бохиня Мат Диана

стихове,които са херметизирана свръхсекретна информация за Левски 

СВРЪХСЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ за=
за Сина на Богиня Мария и Цар Иса Трака

информация за генетичния потомък от златната Първосвещена
родословна верига на Дуло на Боговете Исус и Мария 
 
 
Съобщението,че Левски е "невидим фантом или сянка",декодирано гласи:

Левски е НЕВИДИМ ФАНТОМ ИЛИ СЯНКА=
Левски е Кан(Жрец) от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана Ма.Ма.=
Левски е Кан(Жрец) от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана,Мария Магдалена
 
 
Принадлежността на Левски към просветеното Божие жреческо съсловие се потвърждава също и от следващите стихове–кодирани родови документи,които са от изрази,съставени в Сътворенческия Божи Български език точно за характеризиране в шифър на жреческото съсловие на Исус и Мария Магдалена:

ОЗОВЕ СЕ В ЧЕРКВА=ОЗОВЕ СЕ В ТШЕРКВА=
Син на Богиня Диана и Бог Исуш Барк   

МЕРНЕ СЕ В СЕДЯНКА=Кан(Жрец) на Исус и Богиня Диана Мария

МЕРНЕ СЕ В СЕДЯНКА=МЕРНЕ се в Кая(скално светилище) на Иса и Диана

ПОКАЖЕ СЕ=Кан(Жрец) на Бог Исуж
СКРИЙ СЕ=Кан(Жрец) на Сар Иса

СКРИЙ СЕ в=в Канара на Исус

в скалните светилища,портали към/от пространствено–времевите измерения и светове,затова и в народната памет те са закодирани като ПОРТИ,ВРАТИ,ВРАТНИЦИ

БЕЗ ЗНАК=Бок Изуз
БЕЗ ЗНАК=Кан(Жрец) на Бог Изуз 
БЕЗ СЛЕД=Син от Дуло от Бог Иза 


И отново дълбок поклон и възхита от великия шифровъчен гений на Дедите ни,които вижте как ни съобщават за постоянния жертвен и саможертвен статус на Божиите потомци и за самият Левски:

НАВСЯКЪДЕ ГОНЕН=Гена на Бокиня Диана и Иса
НАВСЯКЪДЕ ГОНЕН=Кан(Жрец) от Гена на Богиня Диана и Иса

ВСЯКЪДЕ ПРИЕТ=Брат от Бокиня Диана и Иса

ВСЯКЪДЕ ПРИЕТ=
Кан(Жрец),Брат от Богиня Диана и Иса–
Братята от Всемирното Бяло Братство,които са чистите и праведни деца на Исус и Мария Магдалена

ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели Братя на Богиня Диана Мария и Бог Исус 
 
След като разсекретихме поотделно документите от CV–то на потомъка и продължителя на златното Божие родословие на Дуло–Първожрецът Васил Левски,в общата "папка" на култовия куплет,нека разсекретим основното послание,вложено в целия куплет:

Той беше невидим,фантом,или сянка.
Озове се в черква,мерне се в седянка.
Покаже се,скрий се без знак и без след,
навсякъде гонен,всякъде приет. 

Анализът при променен граматически и смисловен логически словоред ни указва,че за да се извършат всички тия феноменни свръхестествени актове и процеси,които ни разкриха по–горе поотделните дешифровки на съставните действия в куплетния сюжет, трябва Левски освен да е посветен и ръкоположен на най–високия земен жречески сан и ранг,но още е необходимо той да бъде на светилище,откъдето да осъществи феноменните енергийни дематериализиращи трансформационни енергийни процеси и предприеме телепортационните пътувания в пространствата и разстоянията от стартовия "космодрум" до съответния приемен "космодрум",заплануван за посещение от него и съобщен на тамошните посветени при липса тогава на сегашните технически телекомуникационни средства,по най–сигурния канал на телепатията,неприкосновен и запазен само за родовите честоти на чистите династични потомци на Диана от Дуло!

ТЕЛЕПАТИЯ=Дуло на Богиня Диана
феноменна технология за комуникация и общуване от разстояние между потомците на Исус и Мария Магдалена  

КОМУНИКАЦИЯ между=КОМУНИКАТСИЯ между=
между Кан(Жреци) на Иса и Майка Диана 
 
ТЕЛЕПОРТАЦИЯ=ТЕЛЕПОРТАТСИЯ=Братя от Дуло на Диана и Иса

КОСМОДРУМ на=на Кан(Жрец) на Иса и Мад Мария

СТАРТОВ КОСМОДРУМ на=на Друиди,Канове(Жреци) на Исус и Богиня Мад Мария 


ПРИЕМЕН КОСМОДРУМ на=
на Кан(Жрец) на Иса и Богиня Мадара Ма.Ма.=
на Кан(Жрец) на Иса и Богиня Мадара Мария Магдалена 


ПОСЕЩЕНИЕ от=ПОСЕШТЕНИЕ от=от Богиня Диана и Исуш
ПОСЕЩЕНИЕ на=ПОСЕШТЕНИЕ на=на ПЕСИШТЕНА=на БЕЗИСТЕНА  

 
В посочения куплет са посочени по няколко различни алтернативни и възможни начина как е осъществявал пътуванията Левски:"озове се в черква,мерне се в седянка".
Тия свръхсекретни документи рашифровахме по–горе,за да уточним сега,че не става въпрос Левски да ходи по църковни служения сред хората или да се навира в полите на момите на седянките и бели кочани мамули,а означава,че феноменният жрец осъществява телепортационните процеси и пътувания чрез двете универсални  светилищни места–храмовете на християнските църкви,които задължително са изградени на местото на езическо Божие светилище,и скалните светилища,които са голямо–габаритни поднебесни Божии храмове за творене на свръхестествени чудеса, едно от които чудеса е телепортационното пътуване във времето и пространството–рутинна феноменна жреческа практика!  

ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса
ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ на=на Хан(Кан,Жрец) на Богиня Диана Мария и Бог Иса 



Казахме,че долният стих ни сочи като какъв се озовава Левски в черквата: 

ОЗОВЕ СЕ В ЧЕРКВА=ОЗОВЕ СЕ В ТШЕРКВА=
Син на Богиня Диана и Бог Исуш Барк   

Друга анаграмна преподредба ни казва,че черквата е място за среща с Боговете,което твърдят и духовниците,но още ни казва,че християнските храмове са феноменни места и за преминаване в Божието измерение:

ОЗОВЕ СЕ В ЧЕРКВА=ОЗОВЕ СЕ В ТШЕРКВА=Връзка с Богиня Диана и Бог Исуш

Затова и Левски урежда срещите с чакащите го хора,подбрани по тайните родови списъци на Дуло,които са основната информация в истинската История на Паисий, предимно в черквите,и въпреки че много често изтичала информация за неговото идване,и селото или града и около черквите са завардвани от турската полиция,винаги Левски е идвал безпрепятствено и се е появявал неочаквано в черквата сред очакващите го,излизайки спокойно от олтара–свещеното храмово место в църквата, разположен в апсидата и заградено от любопитните погледи и от миряните чрез иконостаса,все едно че ги е чакал там да се съберат,дошъл по–рано преди тях в черквата по обичайния начин.
Левски не е идвал по–рано и по обичайния начин през вратите на черквата,а е идвал през олтаря,който е вратата,портала между измеренията и световете на светилищното съоръжение,върху което е разположен християнския храм.
Затова и олтаря се дефинира в херметичния Български език,вложен и в канона,като "трапеза–жертвеник".

ТРАПЕЗА ЖЕРТВЕНИК=Порта за Кан(Жрец) на Жар Иза и Богиня Дианапорта,врата,преход,вход и изход за Жреците на Исус и Мария,Богиня Диана

Затова и олтарят е светая–светих на християнския храм,в който се допускат само свещеника и посветени хора в езотеричната конспирация

СВЕТАЯ СВЕТИХ=Духа Бог Исус и Богиня Диана
СВЕТАЯ СВЕТИХ=Святия Дух на Бог Иса 



Вижте само някои от каноничните термини в християнския храм: 
 
АПСИДА=Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса

ИКОНОСТАС за=за Икони на Исус и Диана=за Кан(Жреци) на Исус и Диана
ИКОНОСТАС за=за Кан(Жреци) на Исус и Диана 
 
НАРТЕКС=Иса Трака 
ТРАНСЕПТ=Братя от Диана и Иса
СИНТРОН=
Иса Трон=Трон за Иса–скамейка за духовниците в апсидата
СИНТРОН=Отриси=Одриси
ЕМПОРИЯ=
Богиня Мария–балкон за женското отделение в църквата
ПРЕЗВИТЕРИУМ=Братя от Бог Иза и Мария 
 
 
Първожрецът Левски,който ни представяха досега като клет скитник по скрити кози пътечки и трънливи угари,или правещ се на въглищар или на богат турски търговец, въобще не му е трябвал такъв режим на предвижване и маскировка,защото нито щяха да му стигнат няколко живота да обходи всички места по три пъти,нито щеше да успее да премине през постоянните плътни полицейски кордони и заграждения,поставяни специално за него,и щяха да го спипат за нула време!
Левски си е ползвал феноменните жречески телепортационни екстри за преместване в пространството,чрез които единствено е могъл да осъществи своите посещения, регистрирани в спомените и документите на Българите по огромната територия на бившото Българско царство,и затова турско–фанариотските полицейски служби са издивявали и изтрещявали в безсилна злоба и отчаяние и са ходили след поредното неуспешно чакало в засада на Левски да ровят и преобръщат църквите и олтарите им,търсейки тайни врати и подземни коридори,през които са мислели,че джингиби Левски влиза и излиза в църквите!  

ЗАГРАЖДЕНИЯ срещу=срещу Ижуз Драга=срещу Гриждоз=срещу Христос 
ЗАСАДА срещу=срещу Исуз и Диана 
ПОДЗЕМНИ КОРИДОРИ за=за Богиня Мадара и Иза Трака 
ДЖИНГИБИ=Богиня Диана и Ежуа=Ган(Кан,Жрец) на Богиня Диана и Ежуа

"жив дявол"–прозвището на Левски,дадено му от турците поради неговата феноменна неуловимост


Втората част на този стих–"мерне се в седянка",казахме,че ни разкрива другата категория съоръжения за транспространствени комуникации и транслация–поднебесните Божии храмове,скалните мегалитни светилищни съоръжение,чрез които Левски се е предвижвал по феноменна технология при своята мисионерска организационна дейност,и ни насочва към основните мегалитни светилища,на които той е тренирал и практикувал по време на жреческия си стаж във Войнягово–тия около Мътеница,към които ние сме тръгнали на Еньов ден.

МЕРНЕ СЕ В СЕДЯНКА=Кан(Жрец) на Исус и Богиня Диана Мария

МЕРНЕ СЕ В СЕДЯНКА=МЕРНЕ се в Кая(скално светилище) на Иса и Диана

 този стих ни указва,че Левски е забелязван по скалните мегалитни светилища,чрез които осъществява своите многобройни пътувания из поробените земи и население на България 


Намерихме декодираните стойности на всички засекретени съставни части на култовия куплет,като научихме,че Първожрецът Левски е реализирал своите феноменни качества и характеристики на двата вида Исусово–Мариини езически светилища–черквите и и поднебесните черкви–скалните мегалитни светилища на открито:

Той беше невидим,фантом,или сянка.
Озове се в черква,мерне се в седянка.
Покаже се,скрий се без знак и без след,
навсякъде гонен,всякъде приет. 

Ще променим сега граматическия и смисловен логически словоред,която лингва операция–основен кодировъчен похват на Българските жреци–зашифровчици,ще ни покаже,че за да се извършат всички тия феноменни свръхестествени актове и процеси,които ни разкриха по–горе поотделните дешифровки на съставните действия в куплетния сюжет,Първожрецът Левски е използвал "услугите" на черквите и скалните светилища:

Щом се озове в черква и се мерне в седянка,които са светилища,
Левски става невидим,фантом или сянка(дематириализиран).
и тогава се показва и скрива без знак и следа,
навсякъде гонен и навсякъде приет!




Нека сега да спрем дотука с разсекретяване на тайната и истината за Васил Левски–най–великият Българин според онази прословута култова анкета през 2007 година,след който неочаквано за всички непосветени Българи втори застана(поставиха Отгоре) неговият син Петър Дънов.
Правим едно уточнение,че тази анкета бе проведена без да се знае от непосветените Българи,че Боговете Демиурзи Исус и Богиня Майка Диана–Мария,са Българи,без да се знае,че всички Велики люде по света са Балки(Белки,Белики,Велики),което въобще не променя стойността на сегашната анкета и подреждането в нея!   
  

Тръгваме към светилищния комплекс Свети Иван на връх Еньов ден,защото Светията и всички светейши гости,начело със Свети Левски,които с него ни чакат на това свещено место и в този свещен чудотворен ден,имат да ни казват толкова много чудеса и нечувани неща,независимо,че календарният ден на чудесата отмина,но ние с машината на пространствата и на времето си ходиме и щъкаме и в което време си искаме,и накъдето си искаме,и творим с нашите небесни съратници нон–стоп чудеса!  
 
МАШИНА НА ВРЕМЕТО=Ешуа и Богиня Мат Мария

МАШИНА НА ПРОСТРАНСТВАТА=Братя от Бог Исуш и Богиня Матара Диана

НОН СТОП=NON STOP=Иса и Богиня Диана

Които никога не спират движението,Любовта и грижите си към нас,за да има живот за нас–децата им! 
 
НЕБЕСНИ СЪРАТНИЦИ=Богиня Диана и Цар Исус
НЕБЕСНИ СЪРАТНИЦИ=Деца на Сар Бог Иса

Светиите,генетични потомци на Царя Бог Исус,вече в измерението му на вечния живот

Почти цялото село Мътеница е заобиколено от бор,дъб,леска,габър,лещак,дрян и др., с много ливади и поляни по които растат различни билки и гъби. Те придават на селото неповторимост и девственост. 
Въздухът е кристално чист,свеж,балкански.Изворната вода е каптирана и изтича в корита.Тя е студена и чиста. 

В югозападната част на селото се намира язовир “Алмалъка”,в близост е до двете Тракийски могили, в които бяха открити златни украси за щит и ризница. Около язовира има и бунгала за отдих и преспиване. 

ЩИТ=Ешуа и Диана–най–сигурната защита от ударите на врага

РИЗНИЦА=РИЗНИТСА=Зар Иса и Диана–още по сигурна и неуязвима двойна защита

В селото има места за нощувка и отдих в частен хотел,а също така и в училищния пансион,който предлага добри условия за тази цел. 
От тук е един от изходните пунктове за хижа “Фенера”,която е на 2 ч. път. За 1 ч. и 30 мин. се стига до местностите “Големи и малки корита”, “Бикова поляна”. За 1 ч. до местността “Краля”, известна с многото лещак, студена изворна вода и многобройни поляни с билки. 
Връзки с “М-тел” и “Глобъл”. Телевизионна връзка. 
Днешното население се е заселело от близките села след Освобождението през 1878 год. на мястото на избягалите турци. В селото други етноси няма.Първите родови фамилии са Пиронкови,Ташеви,Тареви,Кафтови,Пунчеви,Илиеви,Дюлгерови . 

ПИРОНКОВИ=Барк Бог=Бог Барк=Бог е Българин
да се помни,или когато му дойде времето да се разкодира

ТАШЕВИ=Богиня Диана и Ешуа

КАФТОВИ=Кан(Жрец) на Бог и Богиня Диана

ПУНЧЕВИ=ПУНТШЕВИ=Богиня Диана и Бог Ешуа

ДЮЛГЕРОВИ=Диана България=Българи на Диана
 

До края на Втората световна война населението е наброявало до 800-1000 жители. В настоящия момент жителите на селото са 144 човека .
   
image

Удивителните акуратно подредени по инженерно–строителен план скални съоръжения на мегалитните светилищни комплекси започват веднага след последните къщи в северната част на селцето.
Снимаме от местото до местния каптаж,където спираме колите и от тука продължаваме в не по–дълъг от половин километър преход до светилищния комплекс Сети Иван

КАПТАЖ=Бокиня Диана и Ежуа
водосборната живителна зона на всяко населено место 

image

Общ поглед към "накацалите" или накацалите ги по южния склон на планината скални мегалитни светилищни комплекси,всички построени по оригинална конструктивна форма На преден план Виолета–прекрасна синеока жреческа потомка от Филибе–то,която крачи замислена и разочарована,че когато я просвещавахме,че е генетична потомка на Исус и Мария Магдалена,в която те са изляли своята хубост и синевата на очите си,тя не поиска повече,ами си пожела само 200(двеста)години живот,и когато ѝ разяснихме,че щом си Тяхна осъзната и познала се генетична потомка и Те са те поканили на Тяхната трапеза,ще си вземаш от най–доброто ядене и всички богатства,които ти предлагат Боговете–Майка и Татко,като Вечният живот влиза в куверта и основното меню на трапезата Божия,синеоката непознала се още жрица изпадна в забелижимо съжаление и униние,на което ние я насърчихме,че тепърва има да се учи и познава и получава Божиите дарове!

ФИЛИБЕ=ЛИБЕФ=Любов

ФИЛИБЕ=ФИБЕЛ=ФАВЕЛ=Павел

Синът на Исус и Мария Магдалена,плодът на Тяхната Новозаветна Любов,роден в 23:50 часа на 24.12.33 година в Първосвещения Божи дом и Храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол.След 333 година от Новата ера преминал в транспространствено вечно служение като Свети Павел и върховен ръководител на небесното Светейшество

image

image 

Общ план и изглед на мегалитната светилищна каскада МЪТЕНИЦА,която ви очаква за преосвещаване и "изгаряща от нетърпение" да заработи на ръчен режим чрез вас след дългото ви отсъствие 

image

Пред нас са блеснали житата...,
и накацали скалите по билата,
очакват си отново пак децата. 
 
image 

В партизанска жреческа колона по стъпките на Апостола и Първожрец Левски към неговия работен феноменен полигон,където ни очаква лично той с подгласника му в официалната всенародна анкета ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРИ и негов син–Петър Дънов,в качествата им сега на Светии
 
image

В подстъпите на свещените места,чиито наследствени ендемични видове растения и животинки пазят спомена за песните на Апостола Левски и детският смях на сина му Петър,които очакват с нетърпение и отворени обятия също ендемичните си потомци,но поразпръснати и доста обезпаметени за свещеното си родово минало. 
 
ЕНДЕМИЧНИ ВИДОВЕ на=на Богиня Мад Диана и Ешуа
 
image

Когато ендемичните потомци на Светиите научиха радостната блага вест,веднага протегнаха спонтанно ръце нагоре към тях,несвикнали още,че Светиите са сред нас!

РАДОСТНА БЛАГА ВЕСТ за=за Богиня Диана и Тати Исус Българина 

РАДОСТНА БЛАГА ВЕСТ за=за Дете на Богиня Диана и Исус Българина

Свети Левски и Свети Петър Дънов,както и самите еньовденски поклонници 

Галя Маджарова и тя хвръкна в общата еуфория нагоре подир другите с разперени ръце за полет,само съпругът ѝ Христо до нея–езотерик от висша класа,включи на стабилната си инженерна логическата предавка,че щом Светиите ще ни чакат на скалите,няма защо да ги търси по висините...

image 

В следващия момент обаче неофициалният,но ръкоположен Отгоре Духовен водач и гуру на Бялото Братство в България и по света и мастит академик и изследовател Христо Маджаров,забрави за логическите спирачки,и увлечен от порива на жена си Галя и общият ентусиазъм,вдигна и той дясната си ръка за еднокрил полет с любимата си,защото лявата му ръка все още заздравява от жестоко счупване на четири места след сгрешен полет в обратната посока в необезопасен строителен изкоп край дома им във Варна или Одесос,както скоро ще възстановим свещеното име на морската ни обедняла столица и посърнала слънчева красавица! 

ХРИСТО МАДЖАРОВ=
Исуж Траха и Богиня Мадара=
Христож и Богиня Диана Мария=Христос и Богиня Диана Мария(Мария Магдалена)
 

ХРИСТО МАДЖАРОВ=Син на Ежуа Траха и Богиня Мадара

ОДЕСОС=Диана и Исус
ОДЕСОС=
Дионисиус

image

Братко Христо,и кажи им на съгражданите си повече да не търсят името на свещения ви град по гръцките фалшиви книги,ами да взамете и вие да подготвите новата пътна табела на града ви,че да почне да се излива и към вас благословението и рогът на изобилието,вместо кални потоци,свлачища и крадливи управници,които ще трябва и тях да спасяваме и преосвещаваме!


екип на bezistena :
Светии
Паисий,Васил Левски,Петър Дънов
ИСД 



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
03.07.2015 03:35
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. minchomin - Мога да ви разкрия цялата истина за скалите
26.04.2017 13:33
В случай, че идвате в село Мътеница, може да ми се обадите.
цитирай
3. bezistena - Прекрасно!Съвсем скоро ще е!
26.04.2017 15:22
Прекрасно!Съвсем скоро ще е!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674192
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!