Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2015 22:52 - Какви секретни документи оставиха Българските друиди на траките–келти от Дъбилин в Нови сад на път за Англия и Дъблин!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3214 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 15.06.2015 15:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мълчи!А вместо тебе всеки дол,пътека,     
дъбрава,езеро,река,рид,планина               
ще викат с глас през всички времена:        Тук Българи са,Българи от памтивека!
Тук Българи са,Българи от памтивека!


Братовчедите и особено братовчедките от Нови сад,след като разбраха от предните ни постинги,че в България и в Тракия имало такива красиви жени и мъже,пожелаха да задълбочим контактите в близка переспектива за тяхно посещение по местата,от където са тръгнали дедите им на времето,и освен това останаха леко засегнати,че толкова малко место им отделяме в нашите иначе пространни обследвания,и затова ни затрупаха с куп автентични документи за Българския произход и на населението,и на цялата култура и държавност по тия места.
Поради напредналото време на приключване на поста им обещахме през деня веднага да продължим с изнасянето на документите в редакционен стил на допълнение към поста,обаче те като рекоха "Не,та не!Искаме нов постинг!"–и ний "Добре,щом тъй сте рекли!"–рекохме,че и по лесно се прави нов,отколкото да редактираме обстойно стария постинг.



Drum "n" Zez - Crna Mačka
                     Sving sreće


Някой от новите жречета–прощапулници от класа на Дионисиусовото школо на брега на Дунава край Нови сад от предния постинг,дето батювците им ги караха неуспешно да си представят,че мътилките на реката са сините води на Черно море,се обади да не са били пращали такива несериозни неща като песничката за црната мачка,ами да са ни били дали дето толкова много официална документация имало за историята на града им,и всичко било ясно и точно записано и с истински академични автентични изворови източници подкрепено и лицензирано.

Морякът–матрос шеф с моряшката фланелка и с плитката на косата от песничката за Дунава от предния постинг,коя река била као море,веднага го скотафчи и сбута настрани и замалко да го засили с шут отзад  да минава пеш по водата до другия бряг,без да е издържал изпита още по тоя предмет,но видя,че на баджа му пише ПЪРВОКЛАСНИК,и се успокои,като му каза назидателно:
–Трай,бе,заек!Тепърва има да учиш кое какво е!Всички песни ни ги дават Отгоре нафрашкани с толкова автентична кодирана информация,че на бртовчедите от
bezistena векове няма да им стигнат да я разсекретят,ако не се захванем и ние всичките,дето ни просвещават те,с тая работа ако искаме по–бързо да идват Нашите!

ПЪРВОКЛАСНИК=Кан(Жрече) на Бог Иса Бълкарина

БАДЖ=Богиня Диана и Ежуа

информираща табелка за жреческия индекс на приносителя ѝ

НАЗИДАНИЕ=Иза и Диана

ЗА НАЗИДАНИЕ=Диана и Изуз

ЗА НАЗИДАНИЕ=
ДИАНА ИЗИЗ=Дионизиуз=Дионисиус–
наставление от цивилизационните Дионисиусови отряди към култивираните от тях племена
УСПОКОИ СЕ=УСПОКОЙ СЕ!=ПОК ИСОС=Бок Исус

ТРАЙ БЕ ЗАЕК=
Бог Иза Трак

ЗАЕК–нарицателно снизходително прозвище за начинаещ млад ученик

ЗАЕК=Кан (Жрец) на Иза
нарицателно снизходително прозвище за начинаещ обучението си млад жречески потомък на Исус

ТРАЙ БЕ ЗАЕК=ТРАЙ БЕ Кан,Жрече на Иза

ИДВАТ НАШИТЕ=ИДВАТ Ешуа и Диана

НАШИТЕ=Диана и Ешуа 

–Да идват вече Нашите!
–Хайде,идвайте вече,Нашите!


Вече видимо успокоен,морякът–матрос и шеф помилва благо по голото на темето на мястото на косицата седемдесетгодишното първолаче с професорска титла по история от сръбската БАН,и му рече:
–Разбира се,че и официалните исторически документи ще изпратим в Централата в Ямбол,но ти по–нататък ще научиш,че всичко в тях за Сърбия е лъжа и измама, вплетена в малко или повече селектирана истина основно в твоята академия,и по този начин е станала една грама–а–а–адна лъжа и фалшификация,която вместо при истината и в Рая,те води винаги в лъжата и в Ада!
Обаче наш,те хора в Ямбол си имат една машинка и пералня с филтър,които всички мръсни и фалшиви документи пречистват и изпират и изкарват от тях на бял свят и истината,и лъжата,но вече сепарирани и разделени и разграничени една от друга!
Хайде сега,сядай в първата редичка до другарчетата си на пясъка на брега на Дунава и да започваме упражнението по изпращане на информацията към България!–строго каза Даскалът–моряк и матрос,и като струпа на пясъка до първолачетата от I–а пенсионерски клас на Българското сръбско езотерично школо (БСЕШ) един куп бумаги с официални исторически съчинения за Нови сад,им нареди да си включат лаптопите и таблетите.

МОРЯК=МОРЯ К=Мария Кан=Кан(Жрец) на Мария

МАТРОС=МАТР ОС=Матара и Иса

ДАСКАЛ=Кан(Жрец) от Дуло  

КАЗА СТРОГО=
Кан(Жрец) на Исуз Траг=Кан(Жрец) на Гристос–Жрец на Христос



И потече официална информация от Нови сад–бивша изконна Българска провинция, народ и територия,към България,където влиза директно в 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни,  


и веднага от там тръгва към вас пречистена и осветена сакралната Българска информация,документираща,че всичко в тази част на Сърбия,и в цяла Сърбия,и във всички бивши сръбски–югославски поробени републики,и от там нататък на запад и във всички други посоки към Европа и по света,е изконна Българска територия, население и древна история!

Тя програмата изкарва безброй документи,на които ясно и разбрано пише на чист Български език,с препратки на всички други езици по света–всички до един създадени от Българските цивилизатори на племената и народите от Свещения Сътворенчески Български език по магията на Свещения шифър,че целият свят,и конкретно за Сърбия, са били Български земи,народи,култура,държавност и въобще цивилизация,обаче на управниците на тия народи и държави въобще не им пука от тази работа,че на разсекретените документи пише черно на бяло,че всичко е Българско!
 Не им пука,защото това те го знаят от векове вече отлично от безбройните Български документи,в които това га пише в прав текст,и които те криеха и крият и досега в най–дълбока тайна в сейфове,архиви и блиндирани информационни хранилища от Българите,за да не го научим и се познаем кои сме! 
 
Но и когато от двайсетина години започна да се осветява истинската Българска история и рукна потопа и лавината със скриваната досега историческа информация с безспорни и удивителни аргументи,факти и доказателства за славното древно цивилизационно и господстващо величие и статут на Българите,на тях отново не им пука,защото от позициите на самоназначили се властелини на народите и света директно ни заявяват нагло и открито,без вече да се крият:
–Да,верно е!Всичко е верно,че светът е бил ваш и вие сте били истинските му и законни Гоподари!Но какво от туй!
Сега властта е наша и ние сме господарите с всичките властови позиции,лостове и ресурси на подготвяната векове за това система!
Ха елате да си я вземете властта и света от нас,де! 
 
И с основание връз властта и силата си го казват това,и не само нагло и цинично ни се присмиват за безсилието(според тях),но и перфидно с всички средства работят по хиляди направления за нашето изтребление!
И не само скрито и тайно работят за нашето изтребление,но и вече открито и без да им пука от това и от никой,го завяват и декларират и демонстрират,че ще ни унищожат окончателно!
–Пишело че всичко е на Българите!Пише ами,и е верно!Ама кво от това,че е било на Българите–с вас е свършено!  
 
Тъй казват и с право според тяхното си разбиране!
Били сме голямата работа навремето си Българите и всичко е било наше,обаче вече не сме голямата работа! Сега голямата работа са–всички ги знаем кои са,и са все заедно срещу ни,не ги гледайте,че се бият за пред хората–туй е за парлама и за поддържане на полицейщината и страха сред обикновените хора и разправата с бунтарите и неудобните–всичките от Българската закваска и разсад,пръснати из народите!
И не само ни се присмиват вече открито и работят планово за изтреблението ни,но и официално с най–различни институционализирани документи на ООН,ЮНЕСКО,ЕС, НАТО и всякакви още анти–български глобализми,ни декларират ехидно и с кеф,че до двайсетина години Българският ген и етнос щял да бъде заличен от картата на света!

И са в правото си да се радват и точат касапските ножове и режат живо месо от плътта ни,обаче има едно нещо,което не че им отбягва от тия документи–не,там го пише пак черно на бяло и те го четат,но въобще не го вярват!

А в тия документи пише още с ей–такива огромни букви,че 
Българите сме народът на Исус и Мария!

И те не го вярват,пък и когато вярват,хич и не им пука,щото мислят,че това е само религия и измишльотини и вятър работа и че на тия Исус и Мария отдавна им е минало времето!
Обаче ние го вярваме,и не само го вярваме,ами знаем кои са нашите Богове и какво могат!  
 
Та значи: 
В тия документи пише,че Българите са били най–голямата работа на света и че целият свят е бил на Българите,което е много важно за нас,обаче още по–важното и което е най–важното от всички най–важни неща на света е,че в тия документи пише в прав и в кодиран текст,че Боговете Господ Исус Христос и Богинята Майка,Мария Магдалена,са Българи,България е тяхната сътворенческа земя и същински Рай,и че Българите сме народ от тяхната свещеническа жреческа каста и династия Дуло и като такива притежаваме неподозирани от нас свръхестественни феноменни свойства и способности–което е вече най–голямото благовестие и блага и радостна,и превъзходна и...,и най–важна вест за нас–Българите,и най–важното в тия документи!
И пак повтаряме,че го пише както и в скритите арестувани древни Български документи в прав текст за ужас на душманите ни,така и в зашифрована форма във всички официални манипулирани документи и във всевъзможни уникални и неизброими места във всички сфери и дейности на човешкия живот,от където ние гребем с пълни шепи и даваме и на вас съживителната Жива вода! 

 Което свещенодействие ще продемонстрираме и сега пред вас за пореден път,като разсекретим официалните документи,имплантирани изцяло с Българската свещена информация за Боговете ни,Които вече ще си вземат Тяхното–целия свят,и ще ни го върнат на нас без да питат и без да се интересуват от мнението и възражението на някои,или не дай си Боже някой да се осмели да им противоречи или ерчи!

–Да се ерчи на Боговете?!
Има ли мераклии!

Вие само гледайте и поглъщайте жадно,както ние казваме,излизащата истина за нас,и почвайте да тренирате и вие дешифриращото изкуство,за да може да прецапате не само Дунава ако се наложи пеша,ами и Черно море,което упражнение се учи още в Първи клас в жреческата академия!

ПОГЛЪЩА ЖАДНО=Болг Ежуш и Диана=Диана и Ежуш Болг(Българина)

Защо мислите нашите Предци–феномени са ни оставили насърчението и указанието

МОРЕТО НИ Е ДО КОЛЕНЕ! 

Защото до там ще ни бъде,когато тръгнем да ходим по него и по по–важни работи и задачи,а не само като нашето момче–жрече Динамо,което забавлява с тоя феномен лондонската публика по Темза до двореца Westminster,като се прави че това е номер,а не феноменна дарба от Българската Богиня Майка,чието име е взел за псевдоним,защото в противен случай веднага ще го острелят когато ходи по водата или левитира,или преминава през стените напълно реално!



Steven Frayne –– Dynamo    

МОРЕТО МУ Е ДО КОЛЕНЕ на=на Кан(Жрец) от Дуло на Мат Мария

DYNAMO=Диана Ма=Диана Майка=Мад=Майка Диана

STEVEN FRAYNE=Богиня Диана и Иса Фер=Богиня Диана и Иса Вер(Змей)

жречески потомък на Исус и Мария Магдалена от змейската династия Дуло,чиито феноменни способности Боговете ни са му разкрили в нищожна степен за да демонстрира безграничните свръхестествени технологии и умения,които ни очакват като Дарове от Дарбите на Святият Дух,ако ги пожелаем!
Dynamo–посветен рекламен агент на Българските Богове.
Българин,да не пропуснем да кажем утвърждаващото,разбира се!

Не можем да пропуснем да не разсекретим за пореден път сакралната Българска семантика и на свещената за тракийското племе келти река ТЕМЗА,както и името на емблематичния дворец  Westminster!
Нерде Нови сад,нерде Лондон,че и братовчедите ни от Българските не покрайнини, ами баш от пъпа на България свещени земи,викат аре да почваме и свършваме,че ни изпохапаха комарците из тинята на Дунава,който колкото и да се будалкаме хич не мяза на Черното ви море,пък и комарците ни како врабци–крадват ти кебапчето от чинията и филията от раз,обаче ние ходиме дето ни закарат нашите гастролиращи–гост Светии, пък те туй пространството и разстоянията ги нямат за нищо,а времето въобще не го броят–нали са вечни! 

 Значи името на свещената келтска река го изкарват от какви ли не боклуци по–боклуци и мръсотии–означавало "сигурно" тъмна река,мътна река,блатна вода,мръсна вода и какво ли не още от този род все такива лингва семантични извратени мерзости и лайна,че ако ги чуят святите кръстници на свещената келтска река не само ще се обърнат в гроба,ами ще станат и хич няма да се маят с тях за тия скверни приказки!

Добре,че те въобще не са в гроба,ами са вечно живи и тия приказки и истории те ги инсценират и движат! 
Ето го истинското свещено име на свещената река на Ямболското елитно Тракийско племе келти (Канове,Жреци от Дуло),което ако негодниците историци анти–Българи знаеха,че сега ще го разсекретим,никога нямаше да го оставят да стигне до наше време! 
Името го е дал Римският пълководец Цезар през 55 година пр.Хр и нарекъл реката
Tamesis и още Tafwys на уелскик,които имена никой още не може да обясни. 
Не могат,защото и не искат,а други не знаят,че Цезар никакъв римлянин не е,ами си е чист Български Ямболски Жрец по името на Цар Исус,който задължително и безусловно кръщава по Българските жречески правила и стандарти реката по попърворазредни имена на Българските Богове: 

TAMESIS=Диана Ма и Исус=Диана Мама и Исус=Исус и Мат
TAFWYS=
Диана Богиня и Бог Иса=Богиня Диана и Бог Иса  
 
Ето и истинското име на Цезар,което пише на обратната страна на баджа му и той–светецът,сега нипоказва лично и разсекретява:

ЦЕЗАР=ЗРЕЦ=Жрец
ЦЕЗАР=Цар Иза–Цар Исус
ЦЕЗАР=ТСЕЗАР=Диана и Иса Зар=Диана и Цар Иса
ЦЕЗАР=ТСЕЗАР=
Зар на/от Диана и Иса=Цар на/от Диана и Иса

Та това е сакралната семантика и свещен произход и значение на този висш административен властови императарски титул,с който фалшификаторите историци от гръцката и римската анти–Български исторически школи само се перчат и плашат и манипулират хората


Така Темза,която е Темесис,и Цезар,който е Български Жрец и Цар от Българските Богове,си възстановиха истинските свещени стойности на имената.

Горните лингва–операции извърши лично Свети Цезар според статута си на транспространствен Български Божи служител,като разсекрети и прекрасната комбинация от името на двореца Westminster от по–ново време,на което той също бе един от кръстниците: 
 
WESTMINSTER=Исус и Богиня Диана Матара
точно,акуратно и прецизно подредена комбинация по Божията именна Матрица по правилата на Свещения шифър с прословутата англо–саксонска педантичност, благодарение на традицията и консервативността на която тази свещена Българска информация достига непокътната до нас за да свидетелства за Българските Богове и Българската им свещеническа жреческа каста,сътворила поредната прекрасна култура и цивилизация с тези тракийски племена. 

МАТРИЦА=МАТРИ ЦА=Матара и Иса
МАТРИЦА=МАТРИТСА=
Матара Диана и Иса–Майка Диана и Исус

 
 



Казахме,че името Нови сад е съставено от елементарна анаграмна комбинация,която с лекота и удоволствие разшифроваме пак:

НОВИ САД=
Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса
херметично име на Българските Богове,което още е и кратката форма на Бог Дионисиус–Бог Дионисий,от чийто ансамбъл(армия) са и колоритните ни събратими и съсестрими от Drum "n" Zez  


Нови Сад е град в Северна Сърбия,център на областта Войводина. 
Разположен е край река Дунав в богатата равнина на Бачка.
На отсрещния дунавски бряг се издига Фрушка гора, на която точно срещу града се намира Петроварадинската крепост. В района на Нови сад има лековити минерални бани – Йодно Копатило.

ФРУШКА ПЛАНИНА=
ПЛАНИНА на Ешуа Бурка–ПЛАНИНА на Ешуа Българина

ЙОДНО КОПАТИЛО=Кан(Жрец) от Дуло на Богиня Диана

За пръв път селище на мястото на днешния град се споменава през 1528 г. , като малко рибарско селище с името Бистрица,а през XVI век селището има две имена – на славяносръбски Варадинци,и на унгарски Васарошварат.

БИСТРИЦА=Цар Иса и Богиня Диана
БИСТРИЦА=БИСТРИТСА=Братя от Исус и Диана
БИСТРИЦА=БИСТРИТСА=Братя от Дионисиус
БИСТРИЦА=БИСТРИТСА=
Друиди на Бог Исус

Колко много и важна достатъчна информация има само в това иначе поетично–възвишено име,обаче сакралната му етимология го извисява до небесата,та чак до Боговете!

–Архивите на Ватикана ли?
Хич и не ни трябват–хем всичката свещена информаци непокътната я имаме дето и да бръкнем,хем във ватиканските архиви си влизаме и шетаме свободно без да питаме никой!

Гледайте още какви натъпкани архиви са ни оставили Святите ни Деди–шифровчици и кръстници на всички обекти от микро до макро измерение на Земята и Вселената,и на всички живинки и субекти! 

ВАРАДИНЦИ=ВАРАДИНТСИ=Братя от Диана и Иса
ВАРАДИНЦИ=ВАРАДИНТСИ=Друиди на Бог Иса
ВАСАРОШВАРАТ=
Братя от Шар Бог Иса=Братя от Цар Бог Иса

Османските турци го владеят повече от два века. От 1748 г. е в границите на Свещената Римска империя. По това време броя на населението му нараства бързо. Съставът му е смесен – предимно състоящ се от сърби (наричани расци), маджари и джерманци. Затова по-това време селището има три имена: Неопланта, Нойзац (немско) и Уйвидек (унгарско). 

Само в този исторически неглежиран абзац има толкова възхитителна свещена информация,колкото да отвори работа за десетина години на цялата сръбска БАН,както и да се нарича,обаче вече с новото име на филиал и под централната шапка на истинската Българска БАН! И с истинските Българи там,разбира се!

НАМИРА СЕ ПОД ШАПКАТА на=
на Богиня Матара Диана и Бок Исуш

Я да видим сега дали тез племена,живяли по тия места,няма ли да си кажат какви са, що са?

РАСЦИ=Цар Иса
били руснаци,както изкарват потеклото на руснаците от това племе,а!?

Верно е,ама преди това са тракийци на Българските Богове,водени по хребетите и ветровете на времето и събитията и направени човеци и култура от Българските Жреци на Българските Богове!

РАСЦИ=РУСНАЦИ=СРЕЦИ=Жреци,Жрици
РАСЦИ=РУСНАЦИ=Цар Иса

МАДЖАРИ=Мария Диана и Ежуа=Мадара и Ежуа
ДЖЕРМАНИ=Диана Мария и Ежуа=Мадара и Ежуа


Кво стана?
Пак същата работа стана–дето викаме ние "Не врат,ами шия"!
Каквито и да ги наричаме,където и да ги пращаме,както и да ги кипенчиме,те все тяхното си знаят,сиреч Българските Богове си знаят!

НЕ ВРАТ АМИ ШИЯ=Богиня Матара и Ешуа

демек каквито и имена да обследваме,колкото и коренно различни да ни изглеждат на пръвпоглед,в крайна сметка все Българските Богове се оказват винаги скрити в тях! 


ОКАЗВАТ СЕ ВИНАГИ=Бокиня Диана и Бог Исуз

ВИНАГИ СКРИТИ В ТЯХ СА =
Бохиня Диана и Бог Исус Трака=Бохиня Диана и Бог Кристос

ЗНАЯТ ВСЕ=Богиня Диана и Исуз

ЗНАЯТ ВСЕ=
ВЕЗИСТЕНА=БЕЗИСТЕНА

И пак ще кажем,повторим,потретим и поентим,че върти–сучи,все до Българските Богове докарват работата тия Български лингва–вълшебници и кръстници!
Ето пак,свършване нямат и ние насита нямаме!
Ще има да чакат братовчедите на брега на Дунава,ама ще чакат,къде ще идат!

ПАК ЩЕ КАЖЕМ=ПАК ШТЕ КАЖЕМ=
Покиня Майка Диана и Ежуш=Богиня Майка Диана и Ежуш

ЩЕ ПОВТОРИМ=ШТЕ ПОВТОРИМ=Бог Ешуа и Богиня Матара Мария
ЩЕ ПОТРЕТИМ=Ешуа и Богиня Матара Диана

ВЪРТИ СУЧИ=ВЪРТИ СУТШИ=Брат на Исуш и Диана
ВЪРТИ СУЧИ=ВЪРТИ СУТШИ=
Друиди на Бог Исуш–Исусовите Жреци кодировчици

СВЪРШВАНЕ НЯМАТ=Бог Исуш и Богиня Матара=Бог Исуш и Богиня Диана Мария

НАСИТА НЯМАМЕ за=
за Иса и Диана Мама=за Иса и Диана,Мария Магдалена


Та  защото съставът на Нови сад е смесен,както казахме и се състои от сърби (наричани расци),маджари и джерманци,то и затова по това време селището има три имена: Неопланта,Нойзац (немско) и Уйвидек (унгарско)–все прекрасни разноплеменни имена,които обаче са все за Българските Богове и за висши сакралии,както например маскираното до неузнаваемост свещено име на Първопрестолния град Ямбол–Дъбилин,Дъблин:
 
НЕОПЛАНТА=ТАПАЛЕОНН=ТАПИЛИН=Дъбилин

НОЙЗАЦ=НОЙЗАТС=Исуз и Диана=Дионисиус

УЙВИДЕК=Бокиня Диана

Защо всяко съседно племе нарича по различен начин най–често с коренно различни имена града и по принцип всички селища по света ли?
Ами за да има повече паралелни инфрмационни канали,гарантиращи съхранението на информацията и за демонстрация на безприкословеността и категоричното действие и всевластие на Кръстническия закон на всичко и на всички с Божиите имена по правилата на Свещения шифър!

От 1848 г. градът започва да се нарича със сегашното си име. От началото на XIX век градът във връзка с базираната в съседство в Сремски Карловци Сръбска патриаршия става център на сръбската национална култура и на сръбското Възраждане, заради което с право го наричат „Сръбска Атина”.

Разшифровката на името на Сремски Карловци на по–ниско херметично ниво ни води веднъж до родовите корени на преселници по тия места от жреческите центрове в България от странджанското село Срем,както и от Карлово,а секретната кодировка на топонимите,която е набор от засекретените родови документи на местните жители,ни води до сакралната генеалогия на хората,установили се по тия места:

СРЕМ=Иса и Мария
КАРЛОВО=Болкари=Бълкари=Българи

СРЕМСКИ=Кан(Жреци) на Исус и Мария

КАРЛОВЦИ=КАРЛОВТСИ=Бълкари на Диана и Иса

СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ=Сремски Българи(от с.Срем) на Диана и Иса 
СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ=Карловци (от Карлово) от Кан(Жреци) на Исус и Мария

СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ=Кан(Жрец),Син на Мария и Исус Бълкарина

визитката на Първожреца,Духовен водач на тая група Българи и Траки

––––––––––––––––––––––––––

Титуловането на Нови сад като СРЪБСКА АТИНА ни носи в шифър поредната информация,че това е град на Българите на Боговете Исус и Диана:

НОВИ САД е СРЪБСКА АТИНА=НОВИ САД е на Барки (Българи) на Исус и Диана

В 1810 г. в Нови сад е основана първата сръбска гимназия с дарение от 20 000 гулдена (направено от търговеца Сава Вукович). През 1861 г. тук се открива първият сръбски професионален театър (позорище), а през 1864 г. тук се премества от Буда сръбското книжовно дружество „Матица сръбска”, основано в 1826 г.

САВА=Иса Бог=Бог Иса

ВУКОВИЧ=ВУКОВИТШ=Бокиня Диана и Бог Ешуа
ВУКОВИЧ=ВУКОВИТШ=Кан(Жрец) на Богиня Диана и Бог Ешуа 
 
БУДА=Богиня Диана

ПЕЩА=Бог Ешуа

БУДА ПЕЩА=
Богиня Диана и Бог Ешуа

През 1868 г. българският възрожденец Любен Каравелов (женен за сръбкиня) живее в Нови Сад. Тук той печати в списание „Матица” повестта си на сръбски език „Йе ли крива судбина?” („Крива ли е съдбата?”).

МАТИЦА=МАТИТСА=Мат Диана и Иса
ЙЕ ЛЕ КРИВА СУДБИНА=Богиня Диана и Иса са Бълкари !!!

поредното шифровано послание–прокламация за Българските Богове

През май същата година, заедно със сръбския книжовен деец Владимир Йованович, Каравелов е арестуван и обвинен в съучастничество в убийството на сръбския княз Михайло Обренович,следствие на което лежи 8 месеца в Петроварадинската крепост и Пещенския затвор. Мъчителните разпити и моралните терзания са повод да напише тук и повестта си „Из мртвок дома” („От мъртвия дом”) и други произведения, които отреждат на Каравелов важно място и в сръбската литература. По това време в Нови Сад се издават книги и вестници и на Български език.

***След това вече само на сръбски език,който е диалектна форма на Българския език.

ЙОВАНОВИЧ=ЙОВАНОВИТШ=Богиня Диана и Бог Ешуа–
посръбчен Български книжовен деец,на когото въпреки че са сменили принудително Българското окончание "ОВ/ОВА",както и на всички други Българи и траки в Сърбия,Отгоре влагат в новото типово фамилно окончание на АЧ,ОЧ,ИЧ,ЕЧ същата сакрална информация за принадлежност към Българските Богове :

АЧ,ОЧ,ИЧ,ЕЧ=ТШ=Диана и Ешуа
сиреч принадлежащи на Диана,Мария Магдалена и Исус.

КНИЖОВЕН ДЕЕЦ=Кан(Жрец) на Богиня Диана и Ежуц=Кан на Богиня Диана и Исус
КНИЖОВЕН ДЕЕЦ от=
Кан)Жрец) от ВЕЖИЦДЕНА=Кан(Жрец) от БЕЗИСТЕНА

Сега като отворим личното досие на гръмнатия сръбски княз,ще установим веднага, 
че и той задължително е от Българската Божия жреческо–царска династия Дуло!  
 
МИХАЙЛО ОБРЕНОВИЧ=МИХАЙЛО ОБРЕНОВИТШ=
Дуло от Бохиня Мария и Бог Ешуа

Арестуваният посветен Българин Каравелов съставя шифрована информация за себе си в повестта "Из мртвок дома",защото не знае какъв ще е изходът от неговото затваряне в зандана.Основната информация е вложена в заглавието на повестта:

ИЗ МРТВОК ДОМА=Кан(Жрец) на Иза и Богиня Матара Диана

посветен жрец от рода на Исус и Мария Магдалена

ЗАНДАН=
ЗАН ДАН=Иза и Диана
затвор за потомците на Исус и Диана а

ПОВЕСТ за=за Бог Иса и Богиня Диана
произведение,в което задължително е имплантирана засекретена информация за Исус и Мария Магдалена и тяхното разпиляно и разпънато на кръст и на двата полюса Българско жертвено династично родословие

ЗАГЛАВИЕ НА ПОВЕСТ за=за Богиня Диана и Бог Исуз Балг (Българин)
ЗАГЛАВИЕ ЗА ПОВЕСТ за=
за Балги (Българи) на Богиня Диана и Бог Исуз


Именно поради тая причина,че Каравелов оставя много засекретена информация в своите поизведения,документираща,че сърбите са обезпаметени и обезродени Българи и траки по класическата технология за подмяна на Българското самосъзнание,жив христоматиен пример за което са Македонците,на него в сръбската литература е отредено ВАЖНО МЯСТО!

А разшифровката на категорийния израз ВАЖНО МЯСТО указва кои са висшите субекти на тази дефиниция за значимост и възходяща градация:

ВАЖНО МЯСТО=Исуж и Богиня Мат

ЗНАЧИМОСТ=Диана и Исуш Змея 

ВЪЗХОДЯЩИ=Бохиня Диана и Изуш

ГРАДАЦИЯ=ГРАДАТСИЯ=Диана и Иса Трага=Диана и Иса Трака

ВЪЗХОДЯЩА ГРАДАЦИЯ=ГРАДАЦИЯ на
Бохиня Диана и Изуш 
 
Сега ще посетим набързо още един прекрасен Български топонимен лингва–трезор–богатата крайдунавска изконна Българска равнина БАЧКА,сред която е разположен град Нови сад.

Бачка (сръбски: Бачка, унгарски: Bбcska, хърватски: Bačka, словашки: Bбčka, русински: Бачка, немски: Batschka) е историко-географска област,разделена между Сърбия и Унгария–поредният пример за разпокъсвне на изконните Български земи и народ,процеси извършени с народите на единната Свещена Българска империя колкото по–далеч от Метрополията България,толкова по–назад във времето.

Ако от анти–Българската инквизиция знаеха тайната на Свещения шифър,отдавна щяха да са заличили името на равнината,най–често комплект с Българското население там,защото топонимът е предизвикателно елементарна анаграма на първоредните Божии имена:

БАЧКА=БАТШКА=Бокиня Диана и Ешуа
БАЧКА=БАТШКА=Кан(Жрец) на Богиня Диана и Ешуа
BATSCHKA=
Бокиня Диана и Исуш

Сръбската част на Бачка се намира в автономната област Войводина. 
Войводина е съставена от трите исторически региона–Банат,Бачка и Срем,като и трите топонима са свръхсекретни херметични предизвикателно очевадни явни документи за свещената–сиреч Божията,етимология и Българска принадлежност както на областите, така и на хората и културата по тия места!

БАНАТ=Богиня Диана

СРЕМ=
Мария и Иса–при обратен прочит

Умишлено използвахме образната стилистика на оксиморона по–горе за охарактиризиране на трите топонимни документи,за да подчертаем уникалността и изобретателността на Пресвятите ни Деди да скриват най–важните предледвани и цензурирани Български родови документи и информация на най–явните и общодостъпни места,където на нискоинтелигентните душмани и врагове на Българите никога не би им хрумнало че може да са!

Оксиморонът (от старогръцки οξύμωρον; oxys – ‚остроумен‘; moros – ‚глупав‘) e вид стилистично средство — троп, съчетание на привидно несъчетаеми, противоположни понятия (антитези), което създава контрастна изразителност на тяхната образност. Например „сладка мъка“ или „Живият труп“ (Л. Н. Толстой). Разглежда се като разновидност на метафората.

Първосигналното опростачено обяснение за термина,което нашите Деди–лингва майстори пробутват на невежите си преследвачи,е по горната дефиниция,и подчертава за пореден път духовното и интелектуално превъзходство на Българските посветени словосъставители и на гръцкия език над тъпите им врагове,като въвеждат и в тази дума и семантичното ѝ обяснение един куп важна информация!

ОКСИМОРОН=Кан(Жрец) на Иса и Мария

OXYS=ОКСИС=Кан(Жрец) на Исус

Българските жреци на Исус,които са истинският лингва–прототип и носители на остроумието,

ОСТРОУМНИ=
Иса и Матара

И защото са остроумни и висши свръх–интелигенти и феномени във всички области на човешкия живот,на тях въобще и не им пука да имплантират свещените Божии имена като етимоложки съставки и в отрицателните и негативни думи и словосъчетания,като например в думата за глупав на гръцки–"moros",която дума след това елегантно чрез Свещения шифър трансформират и преосветяват на свещените ѝ съставки по долната схема:

MOROS=Мария и Иса!

Глупави били Българските Богове и техните династични потомци–Българските жреци и Посветени,а!

Вижте как и метафората възстановява свещеният си Божестнен Български произход:

МЕТАФОРА=ФО МАТЕРА=Богиня Матара
МЕТАФОРА=
ФО ТЕ МАРА=Богиня Диана Мария

Те затова и Българските лингва–магьосници са изобретили метафората,уж като "гръцко" стилистично средство,означаващо "пренасям", или „трансфер на смисъла на дума в друга дума“ и сравняващо привидно несвързани термини в реториката–за да вложат и скрият в нея необятната по обем и форми свещена информация за Българските Богове и Българите!

Както и с примерите на самите участващи понятия в дефиницията за метафора:

ПРЕНАСЯМ=Бог Иса и Мария

ПРЕНАСЯМ ИНФОРМАЦИЯ за=ИНФОРМАЦИЯ за Бог Иса и Мария  

СКРИТИ ДУМИ В ДРУГИ ДУМИ=ДУМИ на Иса Трака и Богиня Мадара Диана

НЕСВЪРЗАНИ ТЕРМИНИ за=за Зар Иза и Богиня Матара

за Цар Исус и Богиня Матара


Христоматийните случаи,които се дават за примери за използване на оксиморони в Българската топонимия като несъвместими понятия,след разсекретяването им изведнъж блесват с гениялният замисъл на съставителите им и с голямата си информационно–документална значимост!

Дефинираното като оксиморон фиктивно съществуващо селище Горно Нанадолнище, изведнъж придобива статута на реално место за живеене на династи от рода Дуло на Бог Исус от Тракия: 

ГОРНО НАНАДОЛНИЩЕ=ГОРНО НАНАДОЛНИШТЕ=Дуло от Ешуа Трага(Тракия)

Жителите на някои реални местности и населени места,които имена също ги имат за оксиморони,и които напръв поглед са такива,също получават заслужената си награда за дълготърпяните подигравки и бъзикни за чудатите и "глупави" имена,като например котловината Долни Висок и село Горни Криводол в Западните покрайнини,Старо Ново село–наименованието на Старосел в Община Хисаря до 30-те години на XX век.

ДОЛНИ ВИСОК=Дуло Бок Иса=Дуло от Бок Иса 
ДОЛНИ ВИСОК=
Кан(Жреци) от Дуло на Бог Иса–селище на жречески потомци 

ГОРНИ КРИВОДОЛ=Българи от Тракия–за да се знае вовеки веков,че са Българи!

СТАРО НОВО СЕЛО=
Саре от Дуло на Бог Иса
свещено место на Царете от Дуло на Бог Исус,както и сегашното име на селото

СТАРОСЕЛ=Саре от Дуло на Иса

А изразът МРАЗЯ ДА МРАЗЯ,който дават като пример че не е оксиморон,а бил абсурд или тъпизъм,за нас няма абсолютно никакво значение какъв е,защото е поредната скъпоценна бисерна словесна огърлица с превъзходните Божии именни комбинации!

МРАЗЯ ДА МРАЗЯ=Изуз и Мадара Мария
какво ще кажете,а!
Гледайте какви високо интелигентни и мъдри Деди сме имали и се превъзгордявайте и насърчавайте,защото не само сме ги имали някога и ние сега сме техният генетичен експериментален цивилизационен краен продукт,ами те–нашите Пресвяти Деди,са живи и здрави реално съществуващи и действащи в невидимото още съседно измерение Светии и Божии служители от Всемирното Бяло Братство,което сега е наобиколило вече плътно пъстъпите към нашето измерение за ужас на всички служби на НАСА,ЦРУ, НАТО,ЕС и всякакви други нищожни пред тях инструментариуми на Черното братство, владеещо света,и очаква с готовност отварянето на пространствата на определената скорошна дата! 
 
Вижте тази словесна бисерна огърлица: 
 
АБСУРД И ТЪПИЗЪМ=Бог Исуз и Богиня Матара Диана
Българските Богове били абсурд и тъпизъм ли!
Моля?Я да повтори това на който му стиска!  

БИСЕРНА ОГЪРЛИЦА=Цар Иса Българина 


–Айде де!Нека каже на който му стиска,че Цар Исус Българина бил абсурд и тъпизъм!
–––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––

По-големи градове в Бачка са: 
Нови Сад (215 659), Суботица (99 471), Сомбор (50 950), Бачка паланка (29 431),
Върбас (25 887), Бечей (25 703) и Сента (20 363).

Сега ще ракрием и генезиса на страшните сръбски войводи,взели страха и на турци,и на български княжески феодали и чорбаджии–мекерета и родоотстъпници!

ВОЙВОДИНА=ВОЕВОДИ=Бог и Богиня Диана

Нека извършив и свещения акт по възстановяване на истинските сакрални Божии Български имена на тия изконни Български поселения,като им направим едно колективно къпане–кръщене в свещените Български реки Дунав и Тиса,между които се намират те: 

НОВИ САД=Богиня Диана и Иса

СУБОТИЦА=Богиня Диана и Исуц=Богиня Диана и Исус
СУБОТИЦА=БЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН

СОМБОР=Бог Иса и Мария

БАЧКА ПАЛАНКА=БАТШКА ПАЛАНКА=Богиня Диана и Исуш Балка 

ВЪРБАС=Вер(Змей) Бог Иса=Бог Иса Змея

БЕЧЕЙ=БЕТШЕЙ=Богиня Диана и Ешуа

СЕНТА=
Иса и Диана

–Ай,да ви са честити имената,братя и сестри Български сърби,че те ви са пропуските скоро като тръгнете на поклонение към Свещената Българска земя и Майка България и за шепа пръст от родните Бащини ви места!
И да вземете и да ги турите най–отгоре на пътеуказателните ви табели и да се гордеете и хвалите с тях,че и за връзка с Боговете ни ще ви бъдат необходими! 

И ето и защо са свещени реките ви,дето навремето Българските ви Духовни водачи ви установиха да живеете:

ДУНАВ=Диана Богиня=Богиня Диана

ТИСА=Диана и Иса

ето защо са ви свещени реките–защото носят свещените имена на Българските Богове,в чиито ръце е тънката струнка на живота ви!

СТРУНКА НА ЖИВОТА в ръцете на=
в ръцете на Исуж Трака и Богиня Диана=
в ръцете на Кристож и Богиня Диана=в ръцете на Христос и Богиня Диана


На територията на Бачка са открити селища още от времето на каменната епоха, разположени покрай река Дунав и Тиса. По-известните от тях са край Гомбош, Апатин, Ада, Сента и Тител. Намерени са също и много следи от бронзовата епоха, както и следи от присъствието на различни народи: келти,римляни,хуни,славяни,германи и авари.

ГОМБОШ=Ешуа и Богиня Ма–Исус и Богинята Майка
АПАТИН=Богиня Диана
АДА=Диана 
СЕНТА=Иса и Диана
ТИТЕЛ=
Диана Дуло–родоначалничката на Дуло

През 9 век Бачка е част от Първата Българска държава с главен град на областта град Тител.

След завладяването на Панонската низина от маджарските племена, областта е населена главно с маджари и печенеги. Първият унгарски крал Свети Стефан основава градовете Бач и Бодрог, като главни градове на съответните жупании.

ЖУПАНИИ=
Ежуа Бог=Бог Ежуа

МАДЖАРИ=Мадара и Ежуа 

ПЕЧЕНЕГИ=ПЕТШЕНЕГИ=Богиня Диана и Ешуа
ПЕЧЕНЕГИ=ПЕТШЕНЕГИ=Ган(Хан,Кан,Жрец) на Богиня Диана и Ешуа

СТЕФАН=Иса и Богиня Диана



БАЧ=БАТШ=Богиня Диана и Ешуа
БОДРОГ=
Диана Борг–Диана Българката

Заселването на областта със сърби от южните сръбски земи Косово, Рашка и Шумадия започва през 15 век по времето на крал Зигизмунд. През първата половин на 16 век областта е раздирана от селски въстания (1514), а след това от нахлуването на османците.

КОСОВО=ВОК ОСО=Бок Иса–изконна свещена Българска земя!

РАШКА=Кан(Жрец) Шар=Кан Цар=Жрец Цар
сакралният прототип и генезис на толкова мистичния висш управленчески титул РЕКС,РЕСК,РАКШ

ШУМАДИЯ=Ешуа и Мад

Крал Зигизмунд и той е от свещения Божи Български ген,но за него друг път повече.

ЗИГИЗМУНД=Ген от Изуз и Мад
ЗИГИЗМУНД=
Ган,Хан,Кан(Жрец) на Изуз и Мад

През 1526 г. Бачка е център на краткотрайната сръбска държава,начело със самозвания сръбски цар Йован Ненад.Столица на неговата държава е град Суботица. 

И никак не е самозван цар Йован Ненад,щом е анатемосан така от фалшификатори–историци,ами е от Български царски Божи род на Богиня Диана:

ЙОВАН НЕНАД=Богиня Диана

А името на столицата му видяхме,че е по имената на Богиня Диана и на БЕЗИСТЕНА.

И още много документи сте ни подали,братовчеди(ще свалим малко ранга на роднинския титул по следващата причина),обаче все бягате от една неудобна тема за вас,пък на нас един голям Български Светец ни я я подаде,че ни се счупи кефа и настроението да ходим с вас по пикници по Дунава!

Слушайте сега плачът и стонът на Истинските Българи,които за разлика от вас,които сте зашифровали Българската си памет и самосъзнание на скрито и завет в песните си,те в прав текст и открито с осъзнатата саможертвеност и с цената на свободата и живота си,са декларирали и остоявали Българският си произход,ген и дух и в Македония,и в Западните Български покрайнини,откъснати от България,и в цяла Сърбия в по–ранно време! 
 
 
Па ща си ти?

"Па шта си ти?". На Български означава "Какъв си ти?". Вазов написва това стихотворение след като сръбският престолонаследник Александър І удря плесница на едно момиченце в Македония,което на наглия му въпрос отговаря,че е Българче.

През 1934 г. в Марсилия крал Александър І е ликвидиран от Владо
Черноземски.
––––––––––––––––
––––––––––––––––

Свети Иван Вазов


Па шта си ти?

"Па шта си ти?" - такъв въпрос задава
във твоя дом безочлив чужденец.
"Па шта си ти?" - с такваз псувня смущава
душата ти некакен пришълец;

"Па шта си ти?" - туй питане навред -
при Дрин, при Шар, при Вардар, Преспа драга
о, Бъларино, сърбин ти полага
и чака с начумерен лик ответ.

Но ти пази се, прав ответ не давай.
Кажи се португалец кюрд, сириец,
лапонец, негър, циганин, индиец -
но Българин се само не признавай.

Че тоз грях смъртен прошка там не знай:
влече позор, побой затвор, изгнанье -
невидени при прежните тирани.
Скрий,че си Българин в най-Българския край;

че си потомък Самуилов, на Атонский
Паисий внук; скрий на коя си майка син,
на кой язик пей мътний Вардар, синий Дрин,
и езерата и горите македонски!

Не споменувай Лозеград,
Люлебургас, ни Булаир ужасни:
ти би разбудил подозрения опасни,
че на героите техни може да си брат.

Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук Българи са,Българи от памтивека!" 

ТУК БЪЛГАРИ СА,БЪЛГАРИ ОТ ПАМТИВЕКА!


Свети Иван Вазов

ПА ЩА СИ ТИ?

ПА ЩА СИ ТИ=Богиня Диана и Исущ=Богиня Диана и Исус

ПА ЩА СИ ТИ=
ПАЩИСТАН=ПЕЩИСТЕН=БЕЗИСТЕН


Българи сме,на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,на Първосвещения Божи храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол преосветени и кръстени!Българи сме! 

След пладне на 11.03.1913г придружен от щаба си, престолонаследникът
княз Александър стига в с.Бразда Скопско. Всички слизат от конете си на
площада до чешмата, където няколко селянки перат. Престолонаследникът
завързва разговор с жените,от които само Гайта Павлова, 45-50 годишна му
отговаряла:

- Какво перете, откъде сте, как Ви казват?
- Не видиш ли господине, оттука сме.
- Шта си?
- Българка.
- Шта си?!
- Българка господине!
- Кой те е научил така да казваш?
- Аз сама си знам, г-не, така си се викаме ний в това село.
- Аз зная кой те учи, но и той, па и ти ще разбереш, ако те заудрям с
този камшик!
- Нас турци са ни били, па и Вие, ако искате бийте ни, аз Ви казвам що
е право.
- Не си ли чула бабо, да е имало битка за Косово, па и тука, та е
пропаднало нашето царство. Какви Българи, какви лайна е имало тука, та
да се наричаш Българка! Ти бабо още не знаеш, кои са и какви са
българите: те се познават по лицето, те другояче говорят, имат чело
смазано назад, шиляста глава, тъп нос, Българите са татарско племе. Ако
да ги знаеш, ти няма да се наричаш Българка. Ти бабо и всички Вие се
познавате по челото, по очите, че сте чисти старосърби..

- Аз г-не не съм била ни у Косово, ни у Сърбия, па нито у България, но
ние тука така сме се казвали от деди и прадеди, па и сега така си се
казваме. Ний знаем Български владика и Български поп, друго не познаваме.

- Тия владици и попове са ви направили да ходите голи и те са Ви
подлудили, но сега аз няма да оставя такива владици.

- Сакаш остави ги, сакаш не ги оставяй г-не, ний сме си такива.

- Сега наша войска е завзела това място и Вий всички ще бъдете сърби.

- Кой знае г-не ний тука сме били и под турци и никой не ни е забранявал
да се наричаме Българи. Имаше тука едни села, които бяха Български, а
после за пари станаха сръбски..

- Е бабо като те изпердаша един път, ще забравиш старото. Аз и бакшиш
щях да ти дам, но сега не ща, защото си лоша баба.

- Ако сакаш дай, ако сакаш не давай. Ако съм сгрешила, прости ми г-не,
ама аз съм ти казала, що е правото, ние сме БЪЛГАРИ!!!


Такива ми ти работи,братовчеди Българо–сръбски,па вие за да прочетете написаното за корена ви и ако искате да се познаете още по–добре и да не бъдете само музикални пощенски кутии за посланията Отгоре,изкарайте един интензивен интернет курс по Български език да си го припомните и се просветете в нашия блог,и тогава ние пак ще дойдем да ви изкараме от летаргията и кафанския чалга кеф в Сърбия,че я вижте в минута 3:50 от култовия ви клип за Дунава как отново ви покоси дълговековния мраз и безпаметен сън,че дори и трубачът ви сдаде багажа!

СДАВА БАГАЖА без=без Богиня Диана и Бог Исуж




Drum"n"Zez - Dunav 

А на седемдесет годишното първолаче–професорче историк,му дайте за домашна работа да преведе какво щастливо прорицание и късмет са скрили Българските ви жреци в изразите от заглавията на първите ви две песни в плей–листа от постинга ни 
Crna Mačka и Sving sreće,които разсекретяваме само за вас по линията на "да си остане между нас".

CRNA MACKA=ЦРНА МАЧКА=ТСРНА МАТШКА=
Кан(Жреци) н
а Исуш и Диана Матара

SVING SRECE=Цар Бог Исус


Ето ви и задачката за домашна работа и отговорът ѝ: 

ЗА ДОМАШНА РАБОТА=Изуш и Богиня Диана Матара

И хич не спазвайте уговорката "да си остани между нас",ами пускайте радостните новини и вести между всички нас,че Те са между нас!

МЕЖДУ НАС са=са Исуж и Мад=Исус и Майка Диана
Исус и Мария Магдалена


   
ИСД 



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
14.06.2015 23:13
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675274
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!