Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05.2015 23:57 - Най–мощното оръжие на света–Българският Свещен език,разкриващо тайната на Българския род и на човечеството!Върви Народе възродени!Върви Народе,роден от Боговете
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5093 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 24.05.2016 04:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Българският език е естествена фонетична грамофонна плоча,магнетофонна лента, касета,СD,хард диск,дискета,флашка и други съвременни модерни информационни носители, съдържащи и принасящи непреходна,непроменяема,неизтриваема и неразгадаема до сега свещена информация за Българските Богове и Свещения Български Род! 

 
 

ВЪРВИ,НАРОДЕ ПОСВЕТЕНИ!
КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ ВЪРВИ! 
 
ПОСВЕТЕНИ=Бог Иса и Богиня Диана


ВЪРВИ НАРОДЕ на
Бог Иса и Богиня Диана!
КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ СЪС ТЯХ ВЪРВИ!


Език свещен на нашите деди,
език на тайни,мъдрости вековни, език на Тази,дето ни роди за радости и подвизи чутовни.
Език–магия,който те ругае
съдбата в ада черен ще го прати, а който те залюби ще узнае
най-древните духовни  кръговрати.

И ще премине огън и позор,
през хули и от чужди и от "наши", да стигне в междузвездния простор, до знание,което мрака плаши .
Вземете,хора,святата магия!,
и тя ще стане звездно вдъхновение, пред идните да мога да разкрия най-слънчевото земно сътворение!

  БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК Е НАЙ-СВЯТОТО НАШЕ ПРЕДАНИЕ-
твърдят Българските Посветени Жречески потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,и ние стъпили на това високо стъпало на Посвещението,навлизаме в тайните на Българския свещен език и писменост,в чиито непристъпни досега трезори ни въвеждат Исус и Богородица.


Защо Българският език и писменост са СВЕЩЕНИ,какво съдържа тази висша категория на човешкия интелект и цивилизационно постижение?

Официалната версия на отговора обяснява това сакрално прилагателно за езика и писмеността ни с уж извоюваното право от Св.Св.Кирил и Методи да използват създадената от тях азбука и писменост за превеждане на Светото Писание и проповядване на Божието слово на Български език,наравно с другите три "свещени" езика-гръцки,еврейски и латински.

Литераторите се отклоняват възторжено и лирически,и твърдят,че езикът ни е свещен,защото  е:

–свързан с разноликата историческа съдба на народа ни и въплащава страданията, добродетелите и душевността му…
–с чувство на възторг и патриотична гордост Вазов се прекланя пред неговата красота,богатство и могъщество…
–защото езикът ни има свещена мисия за връзка между поколенията и за съхранение на Българската национална идентичност…
–защото е език на рождената майка,език на изплаканата мъка през вековете…
–защото епитетът СВЕЩЕН е емоционално и патриотично натоварен…
–защото езикът има богати художествени възможности…
–свещен е,защото е неделимост от историческата съдба на народа...
–защото е бил мелодичен,красив,съвършен…
–защото е национална светиня…
–защото е годен за стихотворни форми,богат на рими и има музикален стих...
–защото има необятни езикови възможности,звучен е...
–защото е победил догмата на триезичниците да се проповядва Словото само на гръцки,еврейски и латински…
–защото поражда представата за дълговечност и древност на Българите …

Все верни литературни дефиниции,от възвишени по–възвишени,но винаги някой цензурира внимателно най-същественото и точно определение за понятието СВЕЩЕН,САКРАЛЕН,а то е,че

СВЕЩЕН означава посветен на Боговете,СВЕЩЕН означава отнасящ се само и изключително и задължително до Боговете и Божественото,в широк смисъл това е всичко,което има пряка и косвена връзка и отношение към Божественото, религиозното,небесното,ирационалното,мистичното,отличаващото се от травиалното и ежедневното,защото категорията СВЕЩЕН представлява идеите и образа на Бог.

Сакралното съдържа във висша степен изискване за тайна,за секрет и херметичност за материята,за която се отнася!  

Към тази официална енциклопедийна формулировка на категорията СВЕЩЕН,ще прибавим сакралната семантична дешифровка на думата,която безапелационно казва и фиксира истинското значение и обекти на отношение на думата и понятието:

СВЕЩЕН=СВЕШТЕН=Богиня Диана и Исуш=Богиня Диана и Исус

СВЕЩЕН=СВЕШТЕН=ВЕШЕСТЕН=БЕШЕСТЕН=БЕЗИСТЕН

най–свещеното место на Света,сътворенческата демиургова база и лаборатория на Боговете,Първосвещения дом и храм на Бога Отец и Великата Богиня Майка


Едно момиченце с чистата си още неманипулирана Душа е писало,че

...езикът е ключ към вратите на нови и непознати светове,към съкровени тайни на Българите от древността,той е тайнство,чието разгадаване отнема време и усилие,но накрая достигаме до прозрение и открития…,


но по-нататък не му е позволено да разсъждава в тази посока,да не би случайно да тръгнем и ние към търсене на Древно-Български съкровени тайни,сиреч тайни за Боговете ни,в писмеността и езика ни,и вземем че ги открием,че и вземем да се познаем,че сме Деца на Боговете Исус и Мария и ние самите потенциални Богове!

СЪКРОВЕНИ ТАЙНИ=Бог Иса Трака
СЪКРОВЕНИ ТАЙНИ=
Диана и Иса Трака

Всички официални академични историци,археолози,лингвисти и др.учени,както и всички изследователи,езотерици,посветени духовни хора и мъдреци,различните явни и тайни общества и всички тайни служби-както и обикновения читател,знаят категорично, че Информацията през всички времена винаги се е считала за свещена и абсолютно неприкосновена,и затова всички нейни носители и най-вече езиковите и писмените,са се държали и съхранявали в най-дълбока секретност с непробиваем шифър и код!

Винаги в тях се е съдържала засекретена информация на няколко посвещенчески нива, която се е държала в дълбока тайна с цената на всичко!
А висшата свещена информация в своята дефиниция означава познание,сведение за Боговете на народа,в случая на Българския!
Затова толкова се мълчи по тази тема и се манипулират Българите–да не би да тръгнат в посока на търсене на информация за Боговете си в свещения статут на езика и писмеността си,и да открият нещо,което се крие вече векове от тях с всички средства, обобщени с наименованието 

ПЛАНИРАН И РЕЖИСИРАНО ПРОВЕЖДАН ПЕРМАНЕНТЕН ГЕНОЦИД И ЦЕНЗУРА!


Когато тръгнем в посока да търсим сакралното в Българския език и писменост–сиреч да изследваме имплантирани и скрити богове в тях,ние с изненада откриваме много богове-многобожие с най-разнообразни параметри и характеристики,което оправдава официалната щампа ЕЗИЧЕСТВО,наложена за многобожие.

Ако обаче започнем да превеждаме тия много богове под един общ знаменател или по-точно ако започнем да разшифроваме техните параметри със шифровъчният ключ,чрез който са задължително закодирани като Свещена секретна информация,ще започнем с възхищение и възторг да откриваме,че огромният брой богове се интегрират и оформят като едва само два бога!
И тия два бога вече ще трябва да се изписват задължително с главно Б–два Бога,две Божества,като имената и параметрите Им започват да приличат поразително и категорично на два много добре познати на съвременните хора християнски идола:

БОЖЕСТВА=Бог Исуж и Богиня Диана,които са

image

Господ Бог Исус Христос и Богородица,които са

image

Българските Богове от Тракия–
Мария Магдалена,аватар на Великата Богиня Майка,и

image

Исус Христос (Исус от Трахия),аватар на Бога Отец Творец
  

image

Боговете влюбени и съпрузи Исус и Мария Магдалена,
родоначалниците на Българската династия Дуло

И не само Тях ще откриваме скрити в Свещения Български език,но ще разберем удивени,че Те са заложени при съставянето и изграждането на всички букви на Свещената Българска писменост и на всички думи на Свещения Български език!!!
На всички думи,на всички изрази и словосъчетания и словописания,съставяни и творени на Свещения Български език!

Щом Езикът е Свещен,то означава,че е на Бог–целият,всичко в него е на Бог и се отнася само за Него–Бог затова е Господ Бог,защото всичко е Негово!
Няма "малко Свещено" или "повече Сещено"–всичко свещено е на Бог,а понеже всичко в света е на Бог,то всичко,целият свят е Свещен–сиреч на Бог!

 
 

И когато тръгнем в посока да търсим сакралното в Българския език и писменост-сиреч да изследваме имплантираните и скрити Български Богове в тях,ние непременно ги откриваме в Българския език чрез 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни
,

а чрез Свещеният шифър ние ги откриваме в целия свят и във всичко,защото

щом езикът е Свещен,то означава,че е на Българските Богове–целият,всичко в него е на нашите Богове и се отнася само за Тях!
Бог Исус и Богинята Майка затова са Господи,Господари,защото всичко е Тяхно!
Няма "малко Свещено" или "повече Свещено"–всичко свещено е на Боговете ни,а понеже всичко в света е на Тях,то всичко,целият свят е Свещен–сиреч на Боговете!


Целият свят е на Българските Богове Исус и Диана,Мария Магдалена,
имплантирани неизтриваемо и вечно в дефиницията СВЕЩЕН ЕЗИК !

СВЕЩЕН ЕЗИК=СВЕШТЕН ЕЗИК=ЕЗИК на Богиня Диана и Исуш

СВЕЩЕН ЕЗИК=СВЕШТЕН ЕЗИК=
ЕЗИК на БЕШИСТЕНА=ЕЗИК НА БЕЗИСТЕНА

Сътворенческият Български език,създаден на БЕЗИСТЕНА лично от Боговете Демиурзи Исус и Диана,Великата Богиня Майка 

Въоръжени със Свещения шифър на Българския език,ще разкрием в обобщен предварителен телеграфен стил кои сме ние Българите-най-важната тема,с която ще се занимаваме постоянно.

През последните 20 години освободените духовно Българи насочиха целият си изследователски потенциал към разкриването на най-болния народностен проблем:
–кои сме ние,коя е истинската ни история,откъде идваме,местни ли сме или приходящи от далечни места,азиатски тюрко и татарски безкултурни и диви монголи ли сме или Божествени и сияйни евро–арийци,кои са ни боговете,идеалите ни?

Последните 20 години лавинообразно нарастваше спиращата дъха на независимите изследователи и на изтерзаните икономически и исторически обезпаметени Българи, огнена информация,че Българите са местни най-древни жители на Балканите и на Европа,с първоначална "еретична" хипотеза,че Българи и Траки са едно и също, различни наименования на една и съща огромна,водеща в световните цивилизационни процеси,народностна общност,която "еретична" хипотеза ние сега корегираме в светата истина,че Българи и траки въобще не са едно и също,а Българите са Божествената феноменна жреческа каста на тия тракийски нискокултурни племена, които Българите като техни Духовни водачи разселват по целия свят и имплантират в тях Божествените феноменни гени!

Водещ изследовател и безспорен авторитет в тази материя е Павел Серафимов,с псевдоним sparotok в Blog.bg и в Blogspot,и с над 250 постинги–разкрития и прозрения за тъждествеността мужду Българи и Траки и тяхната водеща цивилизационна роля и значение за всички Европейски и Азиатски народи и култури, като за съжаление той не може все още да премине в сакралното висше  Божествено ниво,където е истината за Българите,които са нещо съвсем различно от тракийските синтетични племена,цивилизационен генно–инженерен продукт на Българите!

С огромен принос в разкриване на величието на Българите е и проф.Асен Чилингиров, вече Светецът д-р Стефан Гайт,Международната академия по Българознание, иновации и култура–МАБИК,с големите изследователи-Българолюбци академиците Христо Маджаров, Сергей Иванов,Владимир Цонев,Йордан Вълчев,поета-орфист Никола Гигов,инж.Васил Томов,писателят Константин Каменов,феномените Асен Асенов,Стойчо Керев и др..

Голям принос в разкриването на истинската Българска история имат и професорите Божидар Димитров,Николай Овчаров,Пламен Павлов,изследователят Никола Григоров.

Фундаментален е приносът в тази свещена област на Людмила Живкова,Кръстю Мутафчиев,професор Фол,професор Велизар Велков,професор Китов и редица още нови независими изследователи. 

Непрекъснато излизаха на бял свят все нови и все по-блестящи археологически открития,които хвърляха в изумление целият съвременен научен и изследователски свят,трупайки категорична фактология и доказателства,че България и Тракия е люлката и родоначалието на съвременната човешка цивилизация,а Българите са основоположници и разпостранители на всички древни култури и са цивилизатори на човешките племена от дълбока древност,всички произлезли от Тракийските племена! 
Тези свои свещени мисии и дела към всички племена те са вършили като предопределени за това и подготвяни и водени от Демиурзите Бог Отец Творецът и Великата Богиня,Майка на всички Богове,с Любов и братска обич и загриженост към всички народи по света!

Българите са изградили всички познати от историята древни велики цивилизации, почвайки от най-древната и фундаментална–Тракийската цивилизация,чието истинско име,криено досега от анти–Българската българска и световна историческа клика е 

БЪЛГАРСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ,

която святото Божие Българско духовенство–жреците,разнася по света и създава 

Шумерската,Египетската,Финикийската,Етруската,Северно и Южно Американските индиански култури и цивилизации,Гръцката,Римската Империя,Китайската, Японската,Индийската култура и цивилизация,Византийската…за което ние ви представяме непрекъснато атентични документи,и които цивилизации са съставяли Свещената Българска империя на Любовта,Братството и Мира!

image

Затова дойдохме с даваните ни Отгоре епохални безспорни документи и доказателства, зашифровани в свещения Български език и писменост,пред които всички онемяваме и се прекланяме!

От двайсетина години вече новата наука Българознание,която е клон от новата световна наука БЪЛГАРОЛЮБОРОДИЕ,ескалира все повече в това направление и всички се питат отдавна,докога ще продължава това и до къде ще се стигне в разкриването на Скритата Българска история ?

Известяваме ви и ви просвещаваме:

–Бъдете сигурни–ще стигнем и вече стигаме до най-високото,до върха–до Боговете,до истинските Богове–Българските,до техните деца и Свещеническата Им каста-Българите!

Стигнахме и разкрихме най–голямата епохална и епично-драматична тайна на съвременното човечество,сега я разкриваме доказателствено за всички хора по света:

БЪЛГАРИЯ Е ИСТИНСКАТА СЪТВОРЕНЧЕСКА ОБЕТОВАНА РАЙСКА ЗЕМЯ,
ГОСПОД БОГ ИСУС ХРИСТОС И БОГОРОДИЦА СА БЪЛГАРИ И СА ДЕЙСТВАЩИ РЕАЛНИ ВЛАСТЕЛИНИ НА СВЕТА!

ВСИЧКИ БИБЛЕЙСКИ СЪБИТИЯ СА СЕ СЛУЧВАЛИ С ТРАКО-БЪЛГАРИТЕ В ИСТИНСКИТЕ БИБЛЕЙСКИ ЗЕМИ –БЪЛГАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ.

БЪЛГАРИТЕ СА СВЕЩЕНИЯТ БОЖИ НАРОД,СЪСТАВЕН ОТ ГЕНЕТИЧНИТЕ ПОТОМЦИ НА БОГОВЕТЕ ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ТЯХНОТО ЖРЕЧЕСКО ДУХОВЕНСТВО, НОСЕЩИ ИСУСОВО-БОГОРОДИЧНОТО УЧЕНИЕ И ЗАКОНИ НА ЛЮБОВТА И ФЕНОМЕННИ БОЖЕСТВЕНИ ТЕХНОЛОГИИ НА ВСИЧКИ НАРОДИ ПО СВЕТА.

ПЪРВОСВЕЩЕНИЯТ БОЖИ ГРАД НА БЪЛГАРСКАТА СВЕТОВНА ИМПЕРИЯ Е ЯМБОЛ,
БЕЗИСТЕНЪТ Е ПЪРВОСВЕЩЕНОТО СВЕТИЛИЩЕ И ХРАМ НА БОГОВЕТЕ,ТЪРСЕН ПО НЕУТОЛИМ СЪТВОРЕНЧЕСКИ ЗАКОН И ИНСТИНКТ ОТ ВСИЧКИ НАРОДИ, ПОСВЕТЕНИ,ВЛАДЕТЕЛИ,ТАЙНИ ОБЩЕСТВА И ТАЙНИ СЛУЖБИ НА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ,ТЯХНА ГЕНЕТИЧНО ЗАЛОЖЕНА НАСЛЕДСТВЕНА ЛЮБОВ И ДОКТРИНА №1 


Всички тия твърдения и безброй още други тайни и скрити истини ние ви разкриваме чрез чудото и тайната на свещения Български език и писмености,както и чрез преки и косвени пророчески съобщения на велики Исусови Български Посветени-Пророци, доказали се в целият свят и признати от велики умове и световни авторитети,но неглижирани,нихилистирани,скривани,преследвани и избивани от заговорниците срещу Българите и техните лакеи в България през всички времена и епохи!

Петър Дънов:

***
България е Обетованата земя!
Българите носят такава култура,каквато никой не подозира.Всички народи ще черпят от тази култура.Тя ще бъде култура на Любов,Братство,Мир,Равенство и Свобода!
В името на тази свобода всички народи ще се обединят и то така,че големите народи ще покровителстват малките,напътствани и водени от Българите!
Българинът е най-твърдият елемент,който съществува.
Най-доброто семе,което най-добре расте,това е Българинът!
Българският народ е приготовляван 5400 години от Бог за духовен,интелектуален и управленчески елит на всички племена от бъдещото царство на Любовта,Братството и Мира на Българите от Всемирното Бяло Братство–праведните потомци на Българските Богове.
Българският народ е пазен от Бога,за да може на днешния XX век да изпълни волята и задачата, която Бог му възлага.

***
В България има много ясновидци.Това е добър признак.То
показва,че Духът работи в България.

***
Бъдещето е на славяните,
бъдещето е на Българите.
Те ще оправят всички народи.
България ще бъде духовен кредитор,
духовен разсадник из целия свят.


***
Българите са пионери сред славяните.
Нова Библия ще се напише на Български език.
Българските земи край няма да имат.
Българският народ велико бъдеще го очаква и
България ще бъде първата страна в света,
където хлябът ще се раздава безплатно.

АМИН!

***
Днес Словото се дава на Български език, защото Българският език е най-точният език, на който могат да се предадат окултните закони и словото на Бога, защото Българският народ е най-древният народ на Земята.

***
Задачата на Българския народ е
да предаде на всички народи Словото и Божието Познание.
Аз отговарям пред Бога,ако не изпълня задачата си.
Вие отговаряте,ако не предадете на Българския народ това Учение.
Българският народ отговаря пред Бога,
ако не предаде Учението на другите народи.


***
България е средище на духовен подем–извор на идеи,люлка на Новото Учение.
Българите имат важната задача да поднесат на човечеството най-високия идеал–Любовта към Бога.
Богознанието е основата на Новата култура,която иде.
Настъпило е времето човечеството да се освободи от химери и заблуждения,от суеверия и предразсъдъци,от религиозни увлечения и фанатизъм и да поеме по Пътя на живота.
Това е Божествената привилегия на Българския народ!
България сега кредитира всички европейски народи и в бъдеще те ще й се отплащат,в бъдещи епохи ще я кредитират.
Понеже България е в златния си век,ще бъде пазена и закриляна от Провидението! Никой няма да стори зло на тая страна,която кредитира цяла Европа.

Българите ще бъдат духовният,интелектуаленният и феноменалният
разсад на цялото човечество,духовните водачи на всички народи!
 


В своите езотерични послания Дънов указва категорично,че той е Исусов генетичен династичен потомък,приносител и притежател на Неговите феноменални способности и че приема тия феномени и свещената Исусова кръв от своя Баща и Велик Българин,за който вече ви казахме,че е
                                 Васил Левски,

и ви казахме,че ги предава на своите четерима синове,първородният от които е Георги Димитров.


Всички пророчества на Ванга са в същата посока и са конкретизирани за нашето съвремие,указващи идването на епохата на Българското духовно господство на Земята:

http://buditeli.blog.bg/drugi/2010/07/11/vanga-za-bylgariia-i-bylgarite.575458

***
Българското писмо е най-старото на Земята. 
Нашите планини и езера са свещени,като тия в Индия.
Само че народът ни не го разбира. 
Ще дойде ден,когато при нас ще дохождат
от цял свят и ще черпят енергия!


В своите засекретени в творбите си послания за Посветените Българи,Дан Браун указва,че Исус и Мария Магдалена,чието конспиративно име е Дева Мария или Богородица,са Българи и имат три деца от свещеният си брак. 

От тия деца се развиват и разклоняват всички европейски и всички световни династични владетелски родове-висша тяхна тайна,съхранена до сега в най–дълбока секретност и конфедициалност,и аристократичните им династични фамилии–всички до една производни от Дуло,и която тайна ние разкриваме чрез магията на Българския Сътворенченски единен език,имплантиран във всички европейски езици и всички други ецици по света до един! 

Техни кръвни потомци са и всички велики личности и чисти национални герои и светини на Европейските народи!  


Същата огнена информация вплита и Техният италиански потомък Умберто Еко в своите произведения и който е постоянна совалка между Посветените Българи в двете страни.
Тази епохална тайна вече се изповядва нетърпеливо открито от Посветените Българи във Франция,Италия и цяла Европа, потомци на Светите Мъченици Катари,Албигойци и Патарани–сиреч Богомили! 

В България тази сакрална информация бе съобщена в прав текст от Йордан Вълчев чрез неговите обследвания и прозрения,че Исус е Българин,командированата по–късно в България със свещена мисия феноменална пророчица и народна лечителка графиня
д-р Екатерина Билай в Бургас разкри от високата трибуна на доказания си авторитет, че Богородица и Исус Са Българи,с корени и изяви в региона на Странджа и България,и че те са Закрилниците на Българите!

http://burgasplus.com/view_news/4254/Катерина-Билай:-Иисус-е-българин.html
http://bilai.x90x.net/
http://bilai1.free.bg/page1601.html

Подобни категорични твърдения изнася и Посветеният писател Константин Каменов от Пловдив,създател на интелектуално звено КОРЕНИ,
http://www.segabg.com/article.php
issueid=1625§ionid=6&id=00003

Като се позовава на "Упанишадите", "Ведите" и "Бхагаватгита", пловдивчанинът твърди още, че част от брамините -прослойката призвана да съхрани и разпространи древните човешки знания сред индуското общество-са Българи.
Със същите дела като брамините се занимавали и амазонките,за които Каменов също доказва,че са протоБългарки. 
Посланията на браманизма били аналогични с тези на племето есеи,което също било древно Българско племе. Един от есеите бил самият Христос,друг техен възпитаник бил Буда.Ученията им пък се представяли от Заратустра (Зороастър).
Така според Константин Каменов Буда и Заратустра са Български просветни личности като Орфей.Нещо повече,изследователят смята,че "Ведите", "Махабхарата" и "Рамаяна" са наше,Българско творение,а не индуско.
Големите династии на Персия - Аршакиди,Пахлави и Сисаниди пък произхождали от Средноазиатска България и по-точно от столицата Бълг...

Каменов има и любопитни тези за древните писмености.Той открил,че на територията на днешна Северозападна България,Южна Румъния и Източна Югославия–земи, обитавани от нашите предци-са намерени плочки с шумерско писмо,което е с 2000 години по-древно от досега известното.Пак в нашите земи бил открит и най-старият санскрит - на цели 6000 години,от епохата преди голямото преселение на изток. 

Твърдението изказал индийският професор Рама Кауши през 70-те години на лекция в СУ "Св. Климент Охридски". Санскритският текст бил вграден в една чипровска чешма. Постижение на нашите предци били и енисейските руни, писмата "брахми", "пахлави" и "кириали“ 

РАМА КУШИ=К РАМА УШИ=Кан(Жрец) на Мария и Ешуа
Български жречески потомствен посветен

Всички тия твърдения и разкрития доказваме безспорно чрез разшифровките на Българския език!

Чрез тайният код на Свещения Български език и писменост ви представяме същата информация за Исус и Богородица/Мария Магдалена и техните деца и народ, засекретена в произведенията на Булгаков,Библията,Шекспир, Данте,и още безброй писатели,в апокрифите,индийската свещена книжнина,информацията от Маите,Инките и Ацтеките, от всички древни мъдреци и историци,от митовете и легендите на всички народи по света,в приказките им,във всички фолклорни песни на Българите и всички други народи, във всички класически песни и музикални произведения,във всички съвременни Боговдъхновени естрадни песни,в поезията на всички поети по света,във всички древни и съвременни духовни и философски учения и школи,във всички религии по света,бойни изкуства,във военните понятия и термини,в християнската църковна терминология и всички други религии,в научната терминология на всички клонове от човешкото познание,в наименованията на всички болести по света,в техните диагнози и лекарства за лечение,във всички произведения на изкуството,във всички човешки имена до едно на Земята,във всички имена на села,градове, реки, планини и местности в България и по света,в имената на всички континенти,във всички небесни тела и космически понятия,в Макрокосмоса и в Микрокосмоса,в имената на всички държави по света–във всичко и навсякъде е имплантирана Свещената информация за Българските Богове и Техните деца и народ!    
 
Свещена информация за народа роден от Българските Богове и приносител и притежател на Техните феноменни гени!


ВЪРВИ НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ=ВЪРВИ НАРОДЕ от Рода на Бог Иза

ВЪРВИ НАРОДЕ ВЪЗРОДЕНИ=ВЪРВИ НАРОДЕ,роден от Бог Иза

 
ВЪРВИ НАРОДЕ ПОСВЕТЕНИ=
ВЪРВИ НАРОДЕ на Бог Иса и Богиня Диана  



ВЪРВИ,НАРОДЕ ПОСВЕТЕНИ!
КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ ВЪРВИ!


ПОСВЕТЕНИ=
Бог Иса и Богиня Диана


Върви народе на Бог Иса и Богиня Диана!
Към светли бъднини със Тях върви!
 

 
 


 
екип на bezistena и Свети Петър Дънов 
   
 

 
ИСД с Любов



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
25.05.2015 01:00
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7722620
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44358
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!