Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2015 02:14 - Хайде още един път да оплодим,да излекуваме и да вразумим Българите на Спасовден!Кой караше рейса–убиец на Бакаджика!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4568 Коментари: 6 Гласове:
10

Последна промяна: 08.06.2016 23:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Щели сте да затриете Българския род ли!
Я гледайте,душмани наши,какво става!
Защото от дълбока древност Посветените Българи живееха в постояннен режим на геноцид и конспирация и бидейки пророци и ясновидци,виждащи далече в бъдещето тоталната цензура,унищожение и фалшификация на Българското минало и История и най-вече на Българските Богове,те ги зашифроваха и вложиха засекретени чрез Свещеният шифър на Българския език навсякъде в живота на Българите!
И най-много в народния фолклор.
И най-много в Бългорския езически празничен народен календар-най-древната и висша човешка универсална научна система и най-древният и точен календар,който се оказа и най-древният и богат информационен трезор за Българските Богове и истинската Българска история-защото е създаден точно с тази висша идея и задача №1!

Тази фундаментална констатация формулирахме в постинга ни
„Защо император Траян е дремал все по Българските земи,ползвал ли е правителствения ФАЛКОН и как магарешките му уши..."
и описахме механизма на съставяне на сакралната секретна информация:

"Българските жреци съчиниха по няколко празника на всеки месец,свързани с актуални житейски проблеми и сезонни селскостопански и битови работи,и ги разположиха по възлови астрономически и астрологически дни и събития, обвързани с положенията на Слънцето,Луната и другите изкуствени космически тела и тяхното енергетично взаимодействие със световната мегалитна светилищна система и влияещи и поддържащи номиналните параметри на природата за нормалния живот на хората.

КОСМИЧЕСКИ ТЕЛА,ИЗКУСТВЕНО ПОСТРОЕНИ от=
КОСМИЧЕСКИ ТЕЛА,ПОСТРОЕНИ от Исус и Богиня Диана–
което указва категорично и автентичната проектна документация на СЪТВОРЕНИЕ=ПОСТРОЕНИЕ на ВСЕМИРА-БИБЛИЯТА,в Битие,глава 1,стих 14-18

Всяко селище възникваше задължително около едно и повече мегалитни скални светилища–универсални мултифункционални високотехнологични съоръжения за връзка с Божието измерение,за всестранно задоволяване на духовните,здравните и материалните нужди и потребности на хората и управлявани от местните жреци-оператори на съоръженията,които благодарение на феноменалните си умения и способности „изработваха“-сиреч доставяха от Божиите измерения,необходимия продукт за всички нуждаещи се.
Жреците създадоха обрядна ритуалност за всеки отделен случай,като обвързаха резултатите от ритуалите със страховата фаза и заплаха от стриктното спазване на предписаните ритуали и Божие наказание,за да се гарантира съхранението на ритуалите в непроменена форма през времето и при всички условия.

В обрядната ритуалност те вложиха огромен брой условности,правила,норми, задължения,фатализми,забрани и действия за спазване и изпълнение като безпрекословни необходими условия за благословение свише и нормален живот.
 Цялата тази сложна обрядно–ритуална система се формулира с дефиницията

ЕЗИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ.

В тази езическа обрядна суеверна ритуалност те вложиха термини и комбинации от термини,които бяха съставени по правилата на закодирване с шифъра на Свещения Български език и използване на Божиите имена,прозвища,титули и характеристики от Свещената МАТРИЦА,за които ви информираме и посвещаваме в нашите статии

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни.


Така нашите Посветени Предци „написаха“ в Свещен шифър и код вечната и непреходна книга и история на Българските Богове и Българския народ, написаха истинската жива Библия–Светото Писание,и вмениха на Българите да я научат наизуст и съхраняват и пренасят през вековете и изпитанията,обвита и защитена от маскировката на привидно уж нямащото никаква връзка с Исус и Мария Магдалена и християнството крайно наивистично и безпросветно на вид ЕЗИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ!

Днес ще разпечатаме печата на секретите на поредната глава от Свещената Българска езическа Библия–Българският народен празничен календар,за да разшифроваме и прочетем посланията,вложени от Посветените ни Деди в езическо-християнския празник Спасовден– Възнесение ГосподнеГушански сбор по Спасовден - с. Замфирово  "Затупале тъпане" 

ГУШАНЦИ=Ген на Исуш–потомците на Исус

ЗАМФИРОВО=
Бог Иза и Богиня Мария–хайде,и на вас честито да е истинското име!  И сега внимавайте,вижте,знайте вече и проумейте,Българи–жени в непосветена прилежност и примиреност спазващи етносната ни обредна ритуалност за живите и починалите ни близки,и вие мъже,чиито корави атеистични души започнаха вече да омекват,вцепенени и отчаяни от ужасяващата безпереспективност и безпътица на живота през последните 25 години в България

СПАСОВДЕН=СПАСО ВДЕН=Бог Исус и Богиня Диана

Словесната комбинация,с която е съставено наименованието на празника,е от категорията на христоматийните примери,които както казваме ние,се използват за нагледен материал за обучение на начинаещи просвещавани и феноменчета в първи клас,за да стане веднага ясен принципът и механизмът на работа със Свещената матрица и шифър,използвани при многохилядолетната практика на Българските жреци и посветени кодировчици.

Първата част на думата е традиционното и любимо много често ползвано именование и обръщение на християните-протестанти евангелисти към Бог Исус Христос:
СПАС,СПАСЕ–
което обръщение към Исус те обясняват като производно от СПАСИТЕЛ–съкратената форма на думата.Това е верно и логично обяснение,но за непосветените,за да може да си оправдае пред църковната цензура полването на думата.
За нас скритият смисъл на думата СПАС е поредната прекрасна жреческа зашифровъчна комбинация на първоразрядния висш титул на Бог Исус,разбираем единствено на Български език чрез Свещеният шифър!

СПАС=СПАСЕ=Бог Исус

СПАСИТЕЛ=
Бог Исус Дуло-родоначалникът на Дуло

Втората част на сложносъставената дума-ВДЕН,е фундаменталната дума и термин за
тайнствената и мистична ВИДА в Българския езически фолклор-дефинирана като небесно същество,вълшебница и богиня,и което име е и сакрален корен за много ТРАКО=БЪЛГАРСКИ думи и словосъчетания в Българския език.

Окончанието Н е допълнително поставен пълнежен шифровъчен назал
Тази свещена съставка на сложносъставената дума СПАСОВДЕН-ВИДА,е същата онази ДИВА,ДЕВА,дефинираща женско висше божество и в Българския,и във всички други основни езици,само че завъртяна в елементарната анаграмна кодировка:

ВДЕН=ВИДА=ДИВА=Богиня Диана-
пак и пак стигнахме до Българската вездесъща Богиня Диана–Мария Магдалена,и винаги ще стигаме до Нея,както повелява и световната пътеуказателна табела,че
ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ КЪМ/ДО РИМ,където вече отдавна сме разконспирирали РИМ като МАРИЯ-Българската Богиня!

Ние ще добавим и липсващата в екзотериката първа сътворенческа част на сентенцията:

ВСИЧКИ ПЪТИЩА ЗАПОЧВАТ ОТ РИМ–сиреч от Мария!!!
Според народните схващания на този ден Господ прибира душите на всички покойници,които е пуснал на свобода сред хората на Велики четвъртък.Затова жените отиват рано сутринта на гробищата,раздават варено жито с хляб за своите мъртви и разстилат орехови листа върху гробовете им.Така ѝм правят сянка на оня свят.
Вярва се,че на Спасовден болните могат да се излекуват,ако преспят на поляна, където расте билката росен.Води ги техен близък,който се уважава като "побратим" или "посестрима" на болния.

ВАРЕНО ЖИТО С ХЛЯБ=
Богиня Диана и Исуж Бълхарина=
Богиня Диана и Исус са Бълхари!


РАЗСТИЛАНЕ НА ОРЕХОВИ ЛИСТА=
Зар Исус Дуло Бълхарина и Диана=
Зар Исус Дуло и Диана са Бълхари!

ПРАВИ СЯНКА НА ОНЯ СВЯТ=
Бог Исус Барк и Богиня Диана=
Бог Исус и Диана са Барки=
Бог Исус и Богиня Диана са Българи! 

БИЛКА РОСЕН=Иса Болкарина

РАСТЕ БИЛКА РОСЕН=
Диана и Сар Иса Балкарина=
Диана и Сар Иса са Българи!


ПОБРАТИМИ от=
от Бог и Богиня Матара-потомци,деца на Българските Богове

ПОСЕСТРИМИ от=от Исус и Богиня Матара-потомци,деца на Българските Богове


Празникът е подвижен и се отбелязва 40 дни след Великден.На Спасовден се вика дъжда,като се обикалят нивите и ливадите и се пеят обредни песни:


Свети Спасе,тебе молим,
дай ни дъждец и росица
да се роди жито,просо,
да нахраним сиромаси,
сиромаси и сираци...

С тази песен се вика дъжда,казва народният календар и обрядното поверие,и хората отиват на определения сакрален астрономически ден на светилището и почват да пеят,и да плачат,и да викат дъжда,молейки свети Спас да чуе молитвите ѝм и прати дъжда!
И дъждът наистина е идвал,спомнят си старите хора по нашите села със суеверно страхопочитание и преклонение,без и да подозират въобще,че директно Бог Исус, който е скрит зад името СПАС,както ви показахме вече,ги е чул и пратил отговорниците по дъждовете да отговорят на молитвите и молбите ѝм.

Отговарял е на молбите на хората по няколко причини:

Първо–за да задоволи естествените потребностите от дъжд на земеделските посеви, растенията, животните и хората,и 

Второ–да поддържа вярата на Българите в реалността,всесилието и господството на Бог Исус над природата и всички стихии,по време на Неговото отсъствие от видимия свят и сетива на хората,както и

Трето–да се гарантира съхраняването и ретранслирането на Божиите имена и свещената информаци през вековете и екстремалните условия чрез 
ЕЗИКА И "ПИСМЕНОСТТА" НА САКРАЛНОТО СУЕВЕРИЕ!

С намерените по-долу стойности на неизвестните в песента-послание за Свети Спас,
която е задача с няколко неизвестни величини,заместваме в задачата и получаваме:

ДАЙ НИ ДЪЖДЕЦ И РОСИЦА=ДАЙ НИ ДЕЦА на Цар Исуж и Диана-
праведни управници от рода на Исус и Мария

ДА СЕ РОДИ ЖИТО И ПРОСО=ДА СЕ РОДИ Сина на Вера(Змея) Ежуа и Диана

ДА НАХРАНИМ СИРОМАСИ И СИРАЦИ=ДА НАХРАНИМ СИРАЦИ на Исус и Мария-
Българите,останали без явното присъствие на Исус и Мария Магдалена

СИРОМАСИ=Исус и Мария

Свети Спасе, тебе молим,     Бог Исусе,тебе молим,
дай ни дъждец и росица        дай ни деца от династичния род на Цар Исус и Диана,
да се роди жито, просо,        от които да се роди Сина на Змея Ежуа и Диана,
да нахраним сиромаси,          и с него да нахраним(спасим) 
сиромаси и сираци!               сираците на Исус и Мария!

Разсекретеното прекрасно песенно-поетично прошение,с което нашите Родители доскоро изпросваха живителен дъжд,се оказа и висше жреческо прорицание за епохалния блян на Многострадалния Български Божи народ-очакването на обещаният Божи Син-Спасителят на Българите и човечеството!

ДА СЕ РОДИ ЖИТО И ПРОСО=
ДА СЕ РОДИ Сина на Змея Исус и Мария Магдалена


"Вярва се,че ако вали на Спасовден,годината ще е богата и реколтата—обилна; спасовският дъжд е скъп-капката струва колкото жълтица.На този ден се вярва,че русалките,които ще "сеят" своята роса над нивите,вече са дошли.
Но паралелно с този християнски смисъл,народното вярване приписва на този момент и друга спасителна сила.В нощта срещу Спасовден могат да получат чудодейно изцеление страдащите от незнайната и нелечима “самодивска” или “русалска” болест.Лек за нея е красивото русалско цвете росен.То цъфти много кратко време с красиви и благоуханни червени цветове по скришни горски полянки."

САМОДИВСКА БОЛЕСТ,лечима от=
БОЛЕСТ,лечима от Исус и Богиня Майка Диана

РУСАЛСКА БОЛЕСТ,лечима от=
БОЛЕСТ,лечима от Кан(Жрец) на Цар Иса Ел(Змей)
 

Цветето РОСЕН,което цъфти много кратко време с красиви и благоуханни червени цветове,е опоетизираната алегорична символика,скрила в себе си по друг уникален начин обещанието на Боговете да предоставят Своя син за Спасител и Цар на Българите и човеците:

РУСАЛСКО ЦВЕТЕ РОСЕН=Сина на Диана и Цар Исус Балкарина

ЧЕРВЕН ЦВЯТ=Чар Бог Иса и Богиня Диана=Цар Бог Исус и Богиня Диана

"Много народни поверия са свързани с митичните девойки самодиви и русалки.През пролетта те се завръщат от своите зимовища накрай света и населват отново поляните и горите,изворите и реките.Така те съжителстват с хората,но остават невидими и тайнствени за тях.Могат и да им помагат,но и да им причиняват беди. Вярва се,че през нощта срещу Спасовден русалки сеят роса по нивите,за да станат плодородни. И тази роса има и целебна сила. Затова на сутринта хората излизат и се търкалят в росната трева, за да са здрави през годината".

Дойдохме и до езотеричната индексация и мистичната стилистика,с които се описва висшата Българска транспространствена фолклорна реална и действителна сакралия-представителите от Божият свят и небесните служители,които контактуват с хората.
В предните ни постинги ние разконспирирахме страшните извънземни като Божиите служители,които се представят пред хората във вид,какъвто си пожелае всеки човек!
Кеф ти дяволи,демони и таласъми,призраци и вампири,кеф ти извънземни Дарт Вейдъри и пълчища иностранни нашественици,кеф ти ужасиите на вцепеняващите страхотии на Апокалипсис,кеф ти нежните и финни небесни крилати ангелчета и амурчета на Любовта,грижовните и милосърдни ангели-пазители,прецизни и акуратни служители на небесната спешна и бърза помощ и универсални вселекуващи душата и тялото специалисти,чародейни усмихнати вълшебници и феи–голяма палитра и богато разнообразие за свободен избор на формите и характера на представителите на невидимия свят има пред всеки!
Кой както си постели,каквото си натвори и надроби,каквото повика-това ще се отзове,каквото даде-това и ще получи,както е казал народът ни:

КОЙ КАКВОТО ПРАВИ–ЗА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ! 

А разшифровката на тази фундаментална народна сентенция ни указва пък,че всички действия на хората са по проект и сценарий на Бог Исус,Който раздава ролите на всички за трансепохалната драматизация ЧОВЕЩКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ и всички работим за Него:

КОЙ КАКВОТО ПРАВИ,ЗА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ=
КОЙ КАКВОТО ПРАВИ,ГО ПРАВИ ЗА Бог Исус,

защото

СЕБЕ СИ=Бог Исус

Свръхбогатата и свръхинтелектуална чувствена Българска народна Душа и душевност,и езотричната езическа(истинска Исусово-Богородична) просветена и посветена
общност,е дефинирала и институционализирала реално съществуващия и опериращ Божи свят на съседното измерение като справедлив и безпристрастен орган и инстанция за надзор,контрол,защита и духовно ръководство на Българите,и е кръстила небесните пратеници с прекрасни благозвучни първоразрядни кодирани комбинации по Свещената Божия именна матрица,за да можем в днешни дни да ги разкодираме и познаем от раз,имайки шифъра.Което правим сега веднага!САМОДИВИ=Иса и Мад Богиня=Исус и Богинята Майка

РУСАЛКИ=
Кан(Жрица) на Сар Ел(Змей)=Жрица(Жрец) на Царя Змей

Сакралната етимология е категорична от къде са,на кого са кръстени и чии служители са самодивите,която свещена Божия принадлежност се потвърждава и от другите ѝм параметри,с които са белязани в Бългаския фолклор:

Самодивите са неземно красиви,вечно млади моми,със самодивска снага,с чародеен поглед

НЕЗЕМНО КРАСИВИ=Бокиня Мария и Исуз-
този красив Свят и Вселена могат да бъдат създадени само от несравнимо красивите Български Богове,еталон за красота!

ЕТАЛОН ЗА КРАСОТА=Дуло от Исус Трака=Дуло от Христос–династите от Дуло

НЕЗЕМНО КРАСИВИ=Бок Исуз и Мария

ВЕЧНО МЛАДИ МОМИ от=от Бог Ешуа Дуло и Ма(ма) ММ=
Бог Ешуа Дуло и Мама Мария Магдалена

САМОДИВСКА СНАГА=СНАГА на Исус и Богиня Майка Диана

ЧАРОДЕЕН ПОГЛЕД=
ЧАР ДИАНА ПОГИНЯ ДУЛО=Царица Богиня Диана Дуло

Самодивата носи бели дрехи със зелен пояс и забунче,препасани с коланче,което има цвета на дъгата,но с преобладаване на зеления цвят

Разшифроването на езика и посланическото писмо на облеклото на Божиите пратеници ги разконспирира,че са посланици и агенти на Българските Богове:

НОСИ БЕЛИ ДРЕХИ=Диана и Иса Бълхарина=Диана и Иса са Бълхари!!!

ЗЕЛЕН ПОЯС=Бог Исуз Ел=Бог Исус Змея

ЗАБУНЧЕ=ЗАБУНТШЕ=
Изуш и Богиня Диана

Информацията,че дрехата е препасана с коланче,ни указва,че самодивите и другите небесни пратеници са препасани=осигурени,просветени и посветени с езотеричното феноменно познание,учение и практики на Българските Богове,кодирани в израза:

ПРЕПАСАНИ С КОЛАНТШЕ=Богиня Диана и Исуш Бълкарина

Изричното изискване коланчето да е с ЦВЯТ НА ДЪГАТА означава,че това езотерично феноменно познание и проявление е под егидата и знака на НОВИЯТ ЗАВЕТ,чийто епохален символ е СЕДЕМЦВЕТНАТА ДЪГА,и който договор сключи Бог с човеците при последното Му идване на Земята преди 2000 години,че повече няма да има апокалиптично унищожение на хората,както при предните несполучливи проектни етапи,а ще ги подготви за последното Си Второ пришествие след 2000 години по вселенските закони на Любовта,Братството и Мира чрез саможертвено оставените си деца-Българите,на жертвена служба на всички племена!

А разшифроването на НОВИЯТ ЗАВЕТ документира кои са Божествените участници на новия договор с човеците:

НОВ ЗАВЕТ=Бог Иза и Богиня Диана=Бог Иса и Богиня Диана

Същото потвърждава и разшифровката на другите изрази,свързани с дъгата:

ЦВЯТ на ДЪГАТА=ДЪГАТА на Иса и Богиня Диана

СЕДЕМЦВЕТНА ДЪГА на=
ДЪГА на Исус и Богиня Диана Мат

Допълнителното уточнение,че в цвета на коланчето трябва да преобладава ЗЕЛЕНИЯТ ЦВЯТ,е поредното кодирано посочване на Българските Богове-авторите на епохалния проект НОВ ЗАВЕТ

ЗЕЛЕН ЦВЯТ=ЗЕЛЕН ТСВЯТ=Богиня Диана и Исуз Дуло

Разшифрованите диалектни наименования на дъгата в Свещения Български език–
зуна,зуница,дзуниса,вино-жито,божилак,божурлак,тканица,Божий лък,Божието платно,Божият пояс...,
ни водят право в очакващите ни с безкрайна родителска Любов обятия на Исус и Мария Магдалена-изрично подчертавано,че Са Българските Богове!

ЗУНА=Иза=Иса=Исус
ЗУНИЦА=ЗУНИТСА=Исус и Диана
ДЗУНИСА=Диана и Исус
ВИНО-ЖИТО=Бог Ежуа и Диана
БОЖИЛАК=Ежуа Балка=Исус Българина
БОЖУРЛАК=Ежуа Булкарина=Исус Българина=Исус Е Българин!!!
ТКАНИЦА=Кан(Жрец,Жрица) на Диана и Иса
БОЖИЙ ЛЪК=Ежуа Балка=Исус Българина
БОЖИЕТО ПЛАТНО=Богиня Диана и Бог Ежуа Дуло
БОЖИЯТ ПОЯС=Богиня Диана и Бог Исуж

И още обобщена важна информация за мистичните езотерични Божии пратеници, регистрирани в Свещения Български фолклор,за които хората са казвали,че от песента на Самодивите по-хубава песен няма,и от танца на Самодивите няма по-прекрасен и красив!
Че може ли да има нещо по-хубаво,по-красиво,по-прекрасно,по-Божествено...от Българските Богове!Българските Богове Исус и Мария Магдалена!

В някои региони вярват,че самодивите са невидими същества–но могат да ги виждат съботниците,родените на Бъдни вечер и през мръсните дни,повтараците((отбити и отново засукали бебета) и мешаните деца(деца на самодива и простосмъртен мъж)

Разсекретяването на тия наименованията на тази специална категория хора указва,че това са феноменните жречески потомци на Исус и Мария,на които небесните пратеници се откриват.

СЪБОТНИЦИ=Богиня Диана и Исус–
потомци на Исус,зачената и осветени при всяко аватарно идване на Боговете на Първосвещения им храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол

СЪБОТНИЦИ=БЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН

МРЪСНИ ДНИ=Иса и Диана Мария

БЪДНИ ВЕЧЕР=ВЕЧЕР на Богиня Диана

вечерта на раждането на двамата близнака Павел и Петър от Богородица,Която Е Богиня Цар Диана или Богиня Мария Магдалена

ПОВТАРАЦИ=Богиня Диана и Бога Цар
МЕШАНИ ДЕЦА=
ДЕЦА на М и Ш=ДЕЦА на Мария и Ешуа

Поверието,че самодивите живеят в стари дървета,в изоставени колиби или в тъмни пещери,ни съобщава веднъж,че това са светилищата на Боговете,кодирани в термините,и второ-че тия термини указват Чии пратеници са самодивите:

СТАРИ ДЪРВЕТА=Богиня Сар Диана Друида=Царица Богиня Диана Друида

ИЗОСТАВЕНИ КОЛИБИ=
Исуз и Богиня Диана Балка

ИЗОСТАВЕНА КОЛИБА=КАБИЛЕ на Исус и Богиня Диана-

неизползваното за сега Първосвещено планетарно светилище на
Исус и Мария Магдалена на Зайчи връх в Кабиле

Явяват се на земята от пролетта до есента-от БЛАГОВЕЩЕНИЕ до СЕКНОВЕНЕ-кодирана информация чии служители и рекламни агенти са:

БЛАГОВЕЩЕНИЕ=БЛАГОВЕШТЕНИЕ=
Балга Бог Ешуа и Диана=Българите Бог Исус и Диана

СЕКНОВЕНЕ=
Бок Иса

Същото потвърждава и информацията,че през зимата самодивите живеят в митичното село ЗМЕЙКОВО:

ЗМЕЙКОВО=
Иза и Майка Богиня=Иса и Богиня Майка
което значи в света на Боговете 

Ако направим справка в База данни на небесната служба ЕСГРАОН за самоличността на посестримата на Крали Марко-отгледалата го самодива Вида Баздърджийка,ще установим за нея от небесните архиви,че е служителка в Божията небесна армия:

ВИДА БАЗДЪРДЖИЙКА=Богиня Диана и Бок Изуж Друида
ВИДА БАЗДЪРДЖИЙКА=
Кан(Жрица) на Богиня Диана и Бог Изуж от Дардания

СПРАВКА при=при Бог Иса Барка

БАЗА ДАННИ=Бог Иза и Диана=База на Диана

НЕБЕСНА БАЗА ДАННИ=
Бог Исуз и Богиня Диана-
небесният информационен архив и масив,съхраняващ информация за всичко от Сътворенческо време

СЪТВОРЕНЧЕСКО ВРЕМЕ=Чар Бок Исус и Богиня Диана Мария

От досието на Крали Марко ще открехнем само едно ъгълче,за да ви кажем,че този митологичен герой,закрилник на Българите,е Крал,Кан(Жрец) на Мария

КРАЛИ МАРКО=
Крал,Кан(Жрец) на Мария

А прекаралите във векове конспиративно мълчане и очакване да бъдат осветени истинските ѝм имена най-известни Български самодиви,най-после радостни ги съобщават :

СТАНА=Иса и Диана
ДЕНА=Диана
МАГДА=Мага Диана
РАДКА=Драка=Дракон=Трака
СМИТА=Иса и Мат
СТОЙНА=Иса и Диана
МИТА=Мат
ГЕРМЕРУДА=Мария Трага=Мария Трака
СИРМА=
Иса и Мария

Да не пропуснем да съобщим и на кой са кръстени юди-те!
На Диана,разбира се!

ЮДА=Диана

–Някой да не е наясно още кои са самодивите и Божиите представители сред хората?

ДА НЕ Е НАЯСНО кои са=кои са Диана и Иса?

За допълнителното ви просвещение по тази мистична тематика ще ви помогне и сборникът митически народни песни,София-1956, „Мене ме,мамо,змей люби“,чието заглавие безапелационно разкрива епохалната тайна за Любовта между Българските Богове Исус и Мария:

МЕНЕ МЕ,МАМО,ЗМЕЙ ЛЮБИ=
Змея люби Мама ММ=
Змея люби Мама Мария Магдалена=
Змея (Исус) люби Мама Мария Магдалена

Задължително ще преведем и другите категорийни термини,участващи в просвещението:

БОЖИ СВЯТ=Бог Исуж и Богиня Диана

СЪСЕДНОТО ИЗМЕРЕНИЕ=ИЗМЕРЕНИЕТО на Исус и Диана
СЪСЕДНОТО ИЗМЕРЕНИЕ=
СЪСЕДНИТЕ Иза и Мария–
Исус и Мария,Които винаги Са в съседство до нас,винаги и неотлъчно Са до нас!

ВИНАГИ И НЕОТЛЪЧНО ДО НАС СА=ДО НАС СА Богиня Диана и Ешуа Дуло

НЕОТЛЪЧНО=НЕОТЛЪТШНО=Дуло Диана и Ешуа

ИНСТАНЦИЯ=Диана и Исус

НАДЗОР=Диана Зар=Цар Диана
НАДЗОРЕН СЪВЕТ=
НАДЗОР на Иса и Богиня Диана-
висш контролен корегиращ орган

НЕБЕСНИ ПРАТЕНИЦИ на=на Цар Бог Иса и Богиня Диана

Разшифроването на дефиницията за самодивите слага точка по въпроса какви са те и чии,като документира издаването на тяхната акредитация на Земята от канцеларията на Външното министерство на Небесната администрация на Българските Богове Исус и Мария Магдалена

Същото твърдят и всички други разсекретени по-долу документи:

НАШЕСТВЕНИК=Исуш и Бокиня Диана

АПОКАЛИПСИС=
Бог Исус Балка–Бог Исус Българина
кой както пожелае да Го види и познае :

–като всички страхотии от правия екзотеричен текст на последната част на Новия завет
–като самодефиниращият Се Бог Исус,че Е Любов!
Изборът е ваш!

ИЗБОРЪТ Е ВАШ=Бог Зар Ешуа и Богиня Диана=Цар Бог Исус и Богиня Диана

НОВ ЗАВЕТ=Бог Иза и Богиня Диана

НЕБЕСНИ КРИЛАТИ АНГЕЛИ=
АНГЕЛИ на Диана и Иса Бълкарина-
документ,указващ кой ги изпраща и чии служители са

АМУРЧЕ=МАРИЯ И ЕШУА=Мария и Исус-
изпращаното от Боговете ангелче с лъка и стрелите да пробожда
неспасяемо душите и да ги събира по заръка на Кръстниците си

АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ от=АНГЕЛ от Бог Иза Дуло

НЕБЕСНА ПОМОЩ=Бог Исуш и Богиня Мат

БЪРЗА ПОМОЩ=
Бог Изуш и Богиня Диана Мария-
Организаторите и Шефовете на тази служба

СПЕШНА ПОМОЩ от=ПОМОЩ от Бог Исуш-
Българският Бог,лекуващ всички болести,като въскресителните операции са обикновена Негова рутинна практика

ЧАРОДЕЙНИ ФЕИ=Чар Диана Богиня=Царица Богиня Диана

НЕВИДИМ СВЯТ=Бог Иса и Богиня Диана Мат–
реално съществуващ свят,неуловим за сега за традиционните ни сетива

СЕТИВА=Иса и Диана Богиня

ТРАДИЦИОННИ СЕТИВА=
Друида Исус и Диана Богиня

Ще попълним CV-то на самодивите с тяхната висша поетично-епична характеристика в баладата ХАДЖИ ДИМИТЪР:

И самодиви в бяла премена,чудни, прекрасни,песен поемат...

По художествено-поетични паспортни данни самодивите са ЧУДНИ И ПРЕКРАСНИ,С БЯЛА ПРЕМЕНА,които биометрични параметри разшифровани гласят:

Самодивите са ЧУДНИ И ПРЕКРАСНИ,С БЯЛА ПРЕМЯНА=
Самодивите са на/от Чар Бог Исус Балкарина и Богиня Диана Мария=
Самодивите са на/от Царя Бог Исус Българина и Богиня Диана Мария
династични деца на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена,вече в Божието измерение

Поверието,че
"през нощта срещу Спасовден русалките сеят роса по нивите,за да станат те плодородни,и че тази роса има и целебна сила",
ни носи поредната порция инфрмация за техния произход:

СЕЕНЕ НА РОСА ПО НИВИТЕ=
Иса Сар Бог и Богиня Диана=
Цар Бог Иса и Богиня Диана


Казват,че в тази нощ русалките минават да оберат цветчетата на росена и извият венец,за да се накичат с тях.Това ги развеселява,те стават по-милостиви към хората и ги лекуват.Затова търсещите изцеление отиват вечерта преди Спасовден да пренощуват на поляна с нацъфтял росен.

Разказват се много случаи,в които болни отнесени на ръце до такава поляна,на сутринта стават и тръгват излекувани.

Нощуването на росенова поляна е съпроводено с ритуални действия.Край болния цяла нощ будува здрав човек,който е приел да стане като негов побратим или посестрима за цял живот чрез специален ритуал за побратимяване.През нощта русалките пускат като знак за изцеление цветче от лековитата билка росен върху постелята или в купичката с вода до главата на болния.А за отплата хората оставят на поляната своите дарове за русалките-лечителки-нова глинена паница,нова зелена стомна за вода, бъклица с вино,нов пешкир или риза,печена кокошка и пита хляб.Престояват до втори петли, а после мълчешком стават,поръсват се с водата в стомната и скришом влизат в селото.Вярва се,че така ще оздравеят.

Ритуалната орнаментика и атрибутен съпровод на лечебния обряд съставят кодирано конспиративно писмо,написано(без кавички) от Посветените ни Деди,носещо ни сакралната информация,че Боговете са Българи и Българите са Техния потомствен жертвен народ,а самодивите са Божиите пратеници.
Ние разчупваме поредните печати на това кодирано писмо:

ИЗВИ ВЕНЕЦ=ИЗВИ ВЕНЕТС=Бог Исуз и Богиня Диана

ПОБРАТИМИ=Бог и Богиня Матара

ПОСЕСТРИМИ=Бог Исус и Матара

ЛЕКОВИТА БИЛКА РОСЕН=Бок Иса Дуло Бълкарина

НОВА ГЛИНЕНА ПАНИЦА=НОВА ГЛИНЕНА ПАНИТСА=
Богиня Диана и Иса Балга=
Богиня Диана и Иса са Българи

НОВА ЗЕЛЕНА СТОМНА ЗА ВОДА=Бог Исуз Селен(Змей) и Богиня Диана Мат

БЪКЛИЦА С ВИНО=БЪКЛИТСА С ВИНО=Исус Балка и Богиня Диана
БЪКЛИЦА=БЪКЛИТСА=Диана и Иса Балка

НОВ ПЕШКИР ИЛИ РИЗА=
Бог Ешуа Бълкарина Зар=
Зар Бог Ешуа Бълкарина=
Цар Бог Ешуа е Бълкарин!!
!

ПЕЧЕНА КОКОШКА И ПИТА ХЛЯБ=
КОКОШКА за Богиня Диана и Бог Ешуа Балха

Скоро след митичните девойки-русалки се появяват и други,съвсем реални лечители на същата “русалска” или “самодивска” болест.Те са само мъже и се наричат с подобно име–русалии.А седмицата,през която те обхождат селата със своя целебен ритуал,се нарича Русалска неделя.Тя е непосредствено след Спасовден в някои райони,а в други започва от Петдесетница–50-я ден след Великден. Лечителите-“русалии”,наричани в крайдунавските райони и калушари,са обикновени селски мъже.Но чрез специални посветителни ритуали те придобиват целителски способности само за периода на Русалската неделя.Разбира се,те трябва да притежават и някои лични качества–да са здрави,силни и издръжливи физически,да са виртуозни танцьори на ритуалната ръченица–пъргави и скокливи,да са добросърдечни и честни,да умеят да пазят тайна и да понасят несгоди.

РУСАЛИИ=Сар Ел=Царя Змей-потомци на Цар Исус Змея

КАЛУШАРИ=
Кала Шар=Змея Цар-потомци на Цар Исус Змея

Двете уж нямащи нищо общо помежду си наименования на лечителите-езичници са демонстрация на многообразната тъждественост на Божиите зашифровки,произтичаща от свещената матрица с Божиите имена:

РУСАЛИИ=КАЛУШАРИ=Царя Змей=Змея Цар-който е все Цар Исус Змеят!

РЪЧЕНИЦА=РЪТШЕНИЦА=
Цар Ешуа и Диана
култов ритуален Български фолклорен трансов танц,кръстен по титулите на Първожреците–Богове Исус и Мария Магдалена

РЪЧЕНИЦА=
ЧАРИЦА=ЧРИЦА=ЦАРИЦА=Црица=Жрица

ДОБРОСЪРДЕЧНИ=ДОБРОСЪРДЕТШЕН=Исуш Друида и Богиня Диана

ЧЕСТЕН=ТШЕСТЕН=Тати Исуш=Дете(потомък) на Исус

ПАЗИ ТАЙНА=Бог Иза и Диана

ПОНАСЯ НЕСГОДИ=
Исус и Богиня Диана–потомците ѝм


Кои мъже могат да участват в лечителската русалийска дружина решава единствено нейният водач,наричан “ватаф”.Той е най-посветеният в тайните на ритуала.Това знание и водаческата роля се получават само по наследство.Бащата ги предава единствено на първородния син и веригата продължава много поколения наред.

ВАТАФ=Богиня Диана и Бог

Само водачът на русалиите знае целебните билки и заклинания.С тяхна помощ той въвежда и ръководи мъжете-русалии в онзи ритуален транс,чрез който те лекуват. Заклинанията и билките се съчетават с ритуалния танц на мъжете-русалии в кръг около болния.Те заиграват отначало бавно и леко,но постепенно играят все по-бързо и скокливо.В ритъм подрънкват и звънчетата,привързани към глезените и специалните обредни тояги на русалиите.В кулминацията на танца русалиите започват да прескачат лежащия на земята “пациент” и така отнемат от него болестта.А когато накрая излекуваният скача и побягва,на неговото място падат в несвяст неколцина от танцуващите лечители.На свой ред те трябва да бъдат свестени с ритуален танц и заклинания от останалите русалии.С този обред русалийските дружини обхождат селата цяла седмица.През това време те спазват пълно обредно мълчание и не общуват с никого извън дружината.Подчиняват се безпрекословно на своя водач. Живеят в несгода.И всичко това–срещу скромна отплата от изцелените–дребни пари и дарени животни.Но веднъж посветени,мъжете изпълняват своята лечителска мисия всяка година.

Характеристиката на русалийските лечителски дружини ги разкрива като периодически активирани потомци на Исусовите жреци-сиреч генетични потомци на Исус и Мария Магдалена.От тия жречески потомци сте сега потомци вие-читавите Българи с феноменалния потенциал,който разбуждаме и активираме сега за нов живот и свещената мисия на Българите!

Следобеда на мегдана се събират всички и се играят "спасовските" хора—само по песни,без музикални инструменти.Празнуват и всички именници.

ПЕСНИ БЕЗ ИНСТРУМЕНТИ=ПЕСНИ на Бог Исуз и Диана Матара

От хората и веселбите,с които завършва празникът, остава и поговорката:
"Те ти булка, Спасовден!",
с която се подчертава неочакваност на някакво събитие.Но за непосветените!


Защо булките тачат Спасовден?

Кога да е Спасов ден не решава само слънчевият календар.По стара мистична традиция тук съдбовна дума има и Луната.Връзката отразява разумния компромис на християнството с древните тайнства:да е точно на 40-ия ден след Великден,който е вързан по специална формула с неделя подир първото пролетно пълнолуние.Лично Христос явно е държал на тази връзка щом е изчакал именно този ден за Възнесението Си в селенията Господни.

МИСТИЧНА ТРАДИЦИЯ на=ТРАДИЦЯ на Исуш и Диана Мат

СЪДБОВНА ДУМА на=на Бог Иса и Богиня Диана Мад

РАЗУМЕН КОМПРОМИС=Зар Иса и Бокиня Мама Мария

ДРЕВНИ ТАЙНСТВА=
Бог Иса и Богиня Диана Друида

Срещата с тези мистични сили е започвала още от нощта срещу Спасовден Кандидатите за контакт са били предимно отчаяно болни хора и непримирими бездеткини.
Те задължително потеглят с дарове,които описахме по-горе.По гори и ливади търсели чудното биле росен и където го откриели,си постилали в тревата,за да сврат глава под ценната дрога.Бог е дарил цветето с две педи ръст,та хем,като си отдолу да се правиш,че си скрит,хем да те види лесно силата,която ще минe по поляната.

ДВЕ ПЕДИ РЪСТ=Богиня Диана и Бог Иса Друида

поредното кодирано описателно писмо

Има две коренно различни становища и варианта за съществата,които през нощта вършeли целебната работа.

1. Мистичната версия е,че това били русалките,които сеели своята роса над нивите и вършели лечебните генетични операции

2. Другият възглед е на хлевоустите безделници,които са на мнение,че течността твърде условно наподобява роса.Тяхната теза намира подкрепа в том 30-сти на "Сборника с народни умотворения",където Г.Големанов намеква,че някои буйни и решителни младежи ходели тайно да изпълняват ролята на русалии.Вярно,на поляната не били само булки.Първият ни вестникар Иван Богоров изтъква всеизвестния на "пациентите " факт,че "всякой от тях е длъжен по една набожност да мълчи чтото и да види".Затова според него на обичая наблягали "най-паче бездеткините".Явно хитрата жена умее да се възползва по времето,когато се възнася Богът й.А че магията сработва,свидетелства сам Богоров в пътеписа си от Чирпанско.
"О,чудеса, чудеса,която чирпанка не е имувала дете,тутакси заченва и става трудна"-пише той Откъдето става ясно,че през миналия век умели медиатори в тайнствата са били дори ваклите овчари.Точно до втори петли те устремно сколасвали с магиите Тогава влизали в работа водата от стомната и напръскани надве-натри жените се шмугвали обратно да се върнат скришом вкъщи.
Е, някой все е научавал нещо.Но нали трябвало да се мълчи за мистичните дела,можел само да рече:
–Те ти, булка Спасовден!
А ответна нейна реплика не се предвиждала.Смятало се,че простата жена няма как да знае от какво била смазана тревата,нито кой яде призори печени кокошки с руйно вино на росна поляна.

Версия 1 потвърждава богатата духовна практика на Българския народ в упованието, познанието и ползването на феноменните свръхестествени лечебни технологии и безотказното действие на небесната здравна медицинска служба и щедра здравна каса,в която са влагали своите доброволни здравни осигуровки под формата на безрезервно искрена и отчаяно предана вяра и упование в Исус и Богородица.
В резултат на което Предците ни са получавали векове и хилядолетия безотказно и образцово високоспециализирано и професионално медицинско обслужване чрез обучената потомствено и оторизирана за целта универсална жреческа гилдия,оборудвана със супермодерните сътворенчески съоръжения и апаратура и техника на мулти функционалните високотехнологични мегалитни светилища-рогове на духовно и матерално изобилие !
Всичко това е документирано категорично в Българския фолклор и сакралната битност на народа ни в най-дълбока святост,почит,уважение и благоговене към жреческата инстанция и още по категорично и безприкословно към свещените места-мегалитните светилища,храмове на Българските Боговете Исус и Мария Магдалена и места за среща с Тях!

НЕБЕСНА ЗДРАВНА СЛУЖБА=СЛУЖБА на Зар Бог Иса и Богиня Диана

ЗДРАВНА КАСА=Диана и Исуз Дракона=Диана и Исус Трака
ЗДРАВНА ОСИГУРОВКА=
Бог Исуз Барг Драка=Бог Исус Българина от Тракия

Версия 2 е не само пикантно хлевоустие,но е директно Богохулство и скверно безБожие, цинично и гнусно отричане на Божието съществуване и всемогъщие,в случая в сферата на лечебното феноменно тайнство,гавра и подигравка с фундаменталната Българска народна съкровена сакралия и доказано упование в Божията свръхестествена универсална небесна изцерителна практика!

Как си представя този Г.Големанов,за който не можахме да открием кой е бил,пък и не ни се занимава с него,че Българският традиционален дълбоко морален и стриктен семеен патриархален социум ще позволи такава дълговековна сексуална разюзданост,и то за такава чувствителна тема като потомствено-генетичната родова чистота на семейството!
Кой нормален Български мъж по селата навремето,възпитан в традиционните здрави нравствени семейни ценности,добродетели и морал,и болезнено силно развито чувство за мъжко достойнство и чест,съпружеска вярност и преданост,и крайно съобразяване с клюката–общественото мнение,би допуснал жена му дори и при най-малко съмнение за нерегламентирано чуждо мъжко посегателство в този свят обряд извън Божията намеса, да участва в него!
И сега при освободените в това отношение нрави времена,няма да се намери мъж,който да позволи на жена си такава волност,или в най-добрия случай би дежурил около самодивската поляна с ловджийско чифте,готов да гръмне всеки,който би дръзнал да се появи видим около невестата му без да е в списъка на невидимите лицензирани небесни лечители–а как си представяте това да е ставало при по-горе описаните обстоятелства!

За несъстоятелността на просташката вулгарна версия говори и фактът,че в много случаи причината за безплодието се намира в жената,което изключва намесата на мустакати мъжки земни русалки и самодиви,както се мъчат да опошлят сакралията на многовековната небесна медицинска практика безБожниците и в миналото,и сега!

Подмятат перфидно манипулативно разни научни мерзавци от антиБългарската историческа и етнографска школа на мерзавците-антиБългари Иречек,Марин Дринов, Васил Златарски и сие ученици техни,владеещи и досега антиБългарската институция БАН,че онзи някой си Г.Големанов преди сто години "НАМЕКВАЛ" горе описаните пасквилни мерзки цинизми,без да каже и думичка той и те също,че в многовековната Спасовденска свещена небесна лечебна и оплодителна езотерична медицинска практика на високо етичният и свръхморален Свещен Български народ няма регистриран и описан абсолютно нито един случай на хваната в изневяра и прелюбодействие Българска жена по време на тия сакрални обряди или гръмнат от бдителен ревнив съпруг мустакат видим самодив!

Напротив-народната памет съобщава за безброй заченали щастливи Български майки и ощастливени бащи,славещи и благодарящи на Света Богородища и Господ Бог Исус Христос в доживотна свята благодарност,преклонение и благоговение!
Намеквал бездуховният плазмодий една просташка лъжа и по нея учените,тиражирайки я и предавайки ѝ академична тежест,фалшифицират и рушат исконни вековни духовни стожери и Божествени връзки на народа ни и висшата лечебна Българска интимна сакралия!

Масовото зачеване на жените след спасовденския медицински обряд просто е част от многопрофилната здравна пътека,спусната от небето към Българите,в конкретния случай е акция по Божествено ин-витро оплождане,извършено от небесните специалисти,които задължително си вършат работата с шапка–невидимка,за да не ги гръмне случайно някой бдителен ревнив съпруг на бездетната жена.

За да облекчат работата си и ограничат рисковете на професията си във връзка с горните съмнения и съображения,небесните специалисти посветиха британския учен-Българина ЕДВАРДС,в тайната на инвитро оплождането,за да направят щастливи милиони бездетни майки и семейства по света,както и да се мултиплицират Божиите имена,заложени в терминологията по темата и да се патентова небесната технология и да се знаят нейните автори!

ЕДВАРДС=Бог Иса Друида

ИН ВИТРО ОПЛОЖДАНЕ=Бард Бог Ежуа Дуло=Брат от Дуло на Бог Ежуа

ЗАЧЕВАНЕ=ЗАТШЕВАНЕ=Изуш и Богиня Диана

ШАПКА НЕВИДИМКА=
Ешуа Бок и Богиня Майка Диана=
Бог Исус и Богиня Майка ДианаСперматозоиди в спермата оплождат яйцеклетка и се получава ембрион,който...

ЯЙЦЕКЛЕТКА=ЯЙТСЕКЛЕТКА от/на=КЛЕТКА от/на Иса и Диана

СПЕРМАТОЗОИД=Бог Тати Исуз и Мария
СПЕРМАТОЗОИД=СПЕРМА на Тати Иза=СПЕРМА на Дете на Иза
СПЕРМАТОЗОИД=Дете на Бог Исуз и Мария

СПЕРМА=Иса Бог и Мария=Бог Исус и Мария

ЕМБРИОН=
Богиня МарияЕлеминирахме просташката десакрализация на най-съкровенната небесно–земна духовно-материална връзка на Българите,а сега да разкрием какво все пак се съдържа в крилатия странен и загадъчен израз,съпровождащ мистичния Спасовден:

ТЕ ТИ,БУЛКА,СПАСОВДЕН!

В израза са зашифровани няколко възлови тайни послания на Българите и Боговете ѝм:

1. ТЕ ТИ,БУЛКА,СПАСОВДЕН=Дете на Балка Бог Исус и Богиня Диана-
документ,акт за раждане на детето на заплодената жена ин-витро,доказващ,че то е плод,резултат на метода и намесата на Българските Богове Исус и Мария Магдалена

2. ТЕ ТИ,БУЛКА,СПАСОВДЕН=Дете на Балка Бог Исус и Богиня Диана-
указание,че роденото дете по този метод е приносител на гени от Българските Богове

3. ТЕ ТИ,БУЛКА,СПАСОВДЕН=
Тати Бог Исус и Богиня Диана са Балки,Българи!

И накрая най-важното епохално съобщение,вложено в този възлов календарен празник:

ТЕ ТИ,БУЛКА,СПАСОВДЕН=
Богиня Диана е БУЛКА на Бог Тати Исус=
Богиня Диана,Мария Магдалена,е БУЛКА,СЪПРУГА,на Бог Отец Ису
с


Така чрез този култов обряден израз бяхме посветени за пореден път,
че Богиня Диана е Булка,Съпруга на Бога Отец Исус,
което значи,че Мария Магдалена е съпруга на Исус!

 

Казахме по-горе,че Българския фолклор и сакралната битност на народа ни изискват и документират най-дълбока святост,почит,уважение и благоговене към жреческата инстанция и още по категорично и безприкословно към свещените места-мегалитните светилища,храмове на Българските Боговете Исус и Мария Магдалена и места за среща с Тях!
Дълги и скръбни векове предците ни са търсели и намирали реалната Божия помощ и закрила на светилищата при многобройните поводи по Свещения народен празничен календар,като са ходили на традиционните свещени места във висша възможна степен пречистени,смирени,примирени,каещи и разкайващи се искрено,с дълбока почит, уважение,преклонение и страхопочитание към Исусово-Богородичните свещени обиталища и места за среща с Тях.Тази духовна практика те предаваха най-стриктно и непрекъснато през поколенията и всякакви робства и ограничения не можеха да променят тази народна сакралия...докато дойдоха безБожните 45 години на Народната власт и свещената връзка се прекъсна.

Псевдодемократичните промени след 1989 г разрушиха и разрушават много материални богатства и духовни ценности на Българите,но донесоха духовна свобода и Българският Дух бе изтърван от бутилката–започна лавинообразно възстановяване на народни и царковни традиции по Българския народен празничен календар,но хората не познаваха Бог и нормите за поведение на свещените места и влезнаха в несъзнателна скверност, нарушавайки ги драстично. 

През 2000 година бе възстановен
Националния Тракийски християнски събор
"СПАСОВДЕН"
на Бакаджика край Ямбол.

Там по традиция си даваха среща фолклорни формации от региона и страната, потомци на бежанци от Тракия.
Звучаха прекрасни забравени и култови тракийски песни и се извиваха пъстри хора. Сцената бе в ниската част на амфитеатрална поляна на гърба на емблематичната за Ямболци туристическа хижа ДРУЖБА.

Местността е древно Тракийско светилище,както и целите Бакаджишки хълмове са една огромна мегалитна светилищна каскада–показателен за това е фактът,че точно тука бе установена първата шпионско-разузнавателна агентурна база на руските тайни езотерични служби веднага след приключване на Руско–турската Освободителна война. 
Посветеният Българин и обичащ България с цялото си сърце генерал Скобелев лично ръководи проекта за изгаждане на първият в България Руски храм и манастир на Бакаджика,в памет на десетки хилядите загинали руски войни във войната,
(но без да има нито един загинал по тия места и в Ямболско,което да оправдае построяването на храма на Бакаджика,а не в Плевен,Шипка,Шейново-дето са падали героите!)
който започва да строи в началото на 1879 г.с неговите войници от 30-а пехотна дивизия.Средствата за строежа са набирани чрез волни пожертвувания в Русия и в България.Дарителки са майката на Белия генерал–светицата Олга Николаевна Полтавцева-Скобелева и неговата сестра-княгиня Белоселска.Населението пък, доста бедно и малоимотно, помагало предимно с труд.
Основната грижа за строежа пада върху свещеника на Скобелевата дивизия йеромонах Партений Павлович Гетман,който неслучайно се оказва полковник от езотеричното разузнаване на руските тайни служби и който основава мъжки манастир с повече от дузина руски монаси-езотерични разузнавачи,които захващат яка изкопна археологическа проучвателна дейност на Бакаджиците,паралелна с официалната ѝм работа!
Но на тая тема по–обстойно ще говорим друг път. 

Та зрители и участници в събора–надпяване се разполагаха на амфитеатралната поляна между пазещите сянка дървета,разпъваха кърпи и постели и както си му е реда на новоустановената практика по такива събори,разполагаха ядене и пиене върху тях и изпадаха в блаженство сред ароматните билкови треви на самодивската поляна.
Долу на сцената и на слънцето морни певци и танцьори–предимно възрастни хора и все тракийски Жречески потомци,прилежно и съсредоточени изнасяха програмата си,нагоре по сенките излегналите се хора ги гледаха,ръкопляскаха и хапваха и пийваха.След няколко представили се групи вече по-често хапваха и пийваха,отколкото ръкопляскаха
Когато към единайсет–единайсет и половина часа на сцената идваха и официалните гости–политици и администратори да си направят поредния предизборен пиар,хората под сенките вече почти не ѝм обръщаха внимание,както и на потящите се певци,наблягайки повече на наздравиците.

Непосредствено от свещената амфитеатрална поляна започваха традиционните сергии и димящите скари с кебапчета и маси с ядене и пиене.Свещената Тракийска музика и песни въобще не се чуваха,заглушени от кръчмарските уредби,но най-вече от надутата до дупка уредба на една традиционна от няколко години колоритна тайфа от намазани турчеещи се цигани,които държаха най-близката до сцената поляна-само на петнайсетина метра от нея.
Това бе една разкошна поляна,която някой неслучайно я предоставяше всяка година постоянно на тази тайфа.Уредбата дънеше до дупка маанета и ориенталски яки ритми,а дебели цигано-туркини друсаха и кълчеха разголени телесии в екстаса на кючека.
Нищо лошо-традиция и етносна самобитна култура и ценности,но целият абсурд и нагъл цинизъм и гавра с Българите-тракийци,чийто свещен и то християнски празник бе,е че цигано-турците вършеха това конщунство най-предизвикателно и нагло в центъра на свещената Божия обител-самодивската поляна и трибуна на Бългаския дух и Българщината,на връх Българския християнския празник Спасовден-символ на смиреност и душевна и физическа чистота,когато Тракийците свещенодействаха в песен и танц,и никой служител от организаторите или полицай не се намесваше да ги озапти!
Поради което и екзалтираните танцьорки преминаваха в следващата фаза-махаха си сутиените,по които бяха единствено,и оставаха голи до кръста по огромни безформени цицки,които размахваха и друсаха в пиянски транс,отвреме навреме показваха и голи гъзове...
Тия същества,каквито и да бяха по етнос,не бяха мюсюлмани–истинските вярващи мюсюлманите са хора читави и издържани в морално отношение.
Тия циганки и цигани бяха просто същества,но лошото за нас–Българите,и опиянчващите се,и нормалните зрители вкупом бе,че ги търпяхме и позволявахме да безобразничат в този свят ден на това свещено место!

Нашата група омерзнени напуснахме събора и тръгнахме към скалните светилища на южните склонове на Бакаджика с мнението,че това кощунство не трябва повече да се допуска и някой трябва да ги спре.
Бе Спасовден на 2008 година.

Сутринта на 28 май 2009 година към 9 часа се бръснех пред огледалото и подготвях да тръгвам за събора на Бакаджика.Навън бе прекрасно слънчево време и се ядосвах,че не бях вече на Бакаджика,както правехме вече от няколко години цялото семейство и приятели.Тази година жена ми бе на работа този ден,малкият ми син,заради който най-вече организирах посещението на събора-да се учи на Българщината отсега,бе на екскурзия от училище.Нямах ангажимент да возя хора на събора като предните години-там щяхме да се намерим,и затова се потривах и забавих доста с тръгването.
Към девет и половина вече запалих колата и потеглих,ядосвайки се съвсем,че закъснях днес толкова много!По едно време успях да чуя тихото позвъняване на телефона си някъде от чантата ми на задната седалка,и карайки колата го включих.
–Ти ли си?–изкрещя Ирина от кутийката 
–Аз ами,кой друг!–стреснах ѝ се аз.–Що си се разкрещяла такава?
–От къде се обаждаш?–продължи да вика тя от телефона.
–От телефона,от къде другаде!–не разбирах аз какво има
–Защо не се обаждаш толкова време?Да не ти се е случило нещо и на тебе?
–Какво да ми се е случило,бе жена?
–Звъня ти вече от петнайсетина минути и не ми вдигаш!Къде си сега?–продължи да навива по телефона тя.
–Къде–в колата,карам към Бакаджика,нали знаеш,че ще ходя на събора,ама се забавих доста...
–Ох,слава Богу!–изрече Ирина и продължи:–Аз пък си помислих най-страшното,като чух преди петнайсетина минути по радиото за трагедията–по обясненията разбрах,че рейса е минал от там,дето ние седяхме винаги...
Сега пък аз се стреснах и като заковах колата на място,се наех,питайки какви ми ги разправя.
Разправи ми Ирана за страшната трагедия,която се разиграла на връх Бакаджика в
 9 часа и 20 минути и за която съобщавали подробности всички радиа и телевизии,и как изживяла ужаса на неведението,като се мъчила повече от 15 минути да се свърже с мен,а аз не съм отговарял,а тя е била сигурна,че аз съм вече там,както смятах сутринта и споделих плановете си с нея...и съм седял на платното на шосето,дето винаги сядахме,и автобусът–снаряд точно от там минал,помитайки всички по страшния си път! 

Организаторите на Християнския събор и блюстителите на реда не бяха взели никакви мерки срещу кощунствата на пиянстващи българи,цигани,турци и всякакви други уроди, които скверняха светините на Божия народ,но небесните надзорници и етичната ѝм полиция вече се бяха задействали.

Изчакали бяха достатъчно,за да се убедят и те,и ние,че нещата вървят към по-зле,и точно на десетия юбилеен събор организираха показната наказателна акция,по колкото си може по абсурден и ужасяващ назидателен сценарий,за да стане ясно на всички,че кървавата поличба и наказание е тяхно дело,или както казват хората БОЖА РАБОТА!

Дълго време експертите търсиха причината за изтървания автобус–трябваше да има човешко обяснение за нелогичната и необяснима невъзможност автобусът да не може да спре,трябваше да има конкретен виновник и наказание,иначе всичко отиваше в опасната зона на мистичното или в още по-страшната за безБожниците зона на Божията намеса!
Нито експертите,нито шофьорът имаха обяснение,защо той като опитен водач с дългогодишен стаж,след като се е убедил достатъчно категорично,че автобусът остава без всякаква възможност да спре,не го е насочил най-логично наляво към храстите и височината на хълма,където нямаше да последват никакви жертви,като е имал достатъчно време и разстояние да вземе това най-разумно и елементарно логично решение и действие,а го е карал без никакъв опит за отклонение към най-голямата тълпа за сигурна кървава касапница?
Въпреки това го осъдиха,както и собственика на фирмата превозвач,на по десет години!Абсолютно невинен!
Невинен,защото блокирането на всички спирачни системи и възможности за спиране, както и блокирането на всякаква разумна и полезна възможност за реакция на шофьора бяха елеминирани от специалистите от небесните екипи,планирали и разиграли целия кървав трагичен инцидент!

За да бъде за:

ЗА НАЗИДАНИЕ=Изуз и Диана
ЗА ПОУКА=Иза Бок=Бог Исус
ЗА ПОКАЯНИЕ=Иза Бок=Бог Исус
ЗА ВРАЗУМЯВЯНЕ=Бог Изуз и Богиня Мария
ЗА ОСЪЗНАВАНЕ =За Бог Исуз
ЗА ОСВЕСТЯВАНЕ=За Бог Исус и Богиня Диана
ЗА СМИРЕНИЕ=Исуз и Мария

ЗА ПОДГОТОВКА НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ПОСРЕЩАНЕ НА БОГ ИСУС,КОЙТО СЕ БИЛ ВЪЗНЕСЪЛ И ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ВЯСНАЛ НА ЗЕМЯТА,А ПЪК ТОЙ ВСЕ ДО НАС Е БИЛ!
ЗАЕДНО С МАРИЯ!

Защото вижте какво точно означава името на празника Възнесение Господне и каква информация са скрили в него Предците ни!

ВЪЗНЕСЕНИЕ ГОСПОДНЕ=Бог Исуз е Господ

разбираемо само на сътворенческия Български език със Свещения шифър!  

 
екип на bezistena и Спасителят–Спас

ИСД с Любов!Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
22.05.2015 02:17
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИ...
22.05.2015 02:24
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

СПАС=Бог Исус
СПАСКА=Кан(Жрец) на Бог Исус
СПАСЕНА=Бог Исус
СПАСУНА=Бог Исус
СПАСЕНИЯ=Бог Исус
СПАСИМИР= СПАС И МИРА=Бог Исус и Мария
СПАСИМИРА=СПАС И МИРА=Бог Исус и Мария
СОТИР=Сар Диана=Царица Диана

Всички сте с Божиите имена кръстени всички!

Бъдете благословени!
цитирай
3. bezistena - Прачете коментара, независимо че е ...
22.05.2015 04:07
Прачете коментара,независимо че е на латиница–маймуница!

Emanuela Stancheva

27 март в 12:13 2014 г.

Vsichko tova za izcelenieto na Spasovden e vyarno,zashtoto moyata baba kogato bila na 7 god.vse oshte ne mojela da jodi,a samo palzyala,lazela.Izobshto ne mojela da seizpravya na kraka.Na proletta na 7-ta y godina otivat vecherta predi Spasovden grupa rodnini y tya na magare,bez da govoryat.Prespali na Edna polyana do gorata,razdali xranata koyato nosely,y na sutrinta baba tichala pred tyax y magareto.Baba veche e bila zdrava.Tozi razkaz e istinski,tya mi go razkaza,edva li ima nyakoy drug na zemyata,koito da vi kaje neshto takova.Tova se e sluchilo okolo 1930g.na SPASOVDEN!Y vyarvaite mi,Gospod sashtestvuva,na men mi se yavi 2 pati v jivota,az ne samo vyarvam,az go vidyax y znam che sashtestvuva!!!!!!!!!!!!!!!!
цитирай
4. bezistena - Nikolay Goussev 29 май 2014 г. в ...
22.05.2015 04:08
Nikolay Goussev

29 май 2014 г. в 10:18

То бива християнско езичество/езическо християнство, ама "Бивол курбан не бива"!
Егати тюрлюгювеча...
цитирай
5. bezistena - Пламен Петров
22.05.2015 04:10
Българина никога не е бил чифутски християнин , за пред очи християнин в сърцето Българин "езичник" , и не случаино свтовните Ционисти на два пъти ни поробват за да изтръгнат Езичеството, един път със чифутска Византия и след това с чифуска Османска империя . Всяка геогравска ширина по земята си има своите енергини канали, нашите тука са предзнанчени да запазим старите обичай на Езичеството. Гордея се че съм се родил на Балканите !
цитирай
6. bezistena - Виж, Nikolay Goussev, по чий проект ...
22.05.2015 11:00
Виж,Nikolay Goussev,
по чий проект е тюрлюгювечът и кои са го забъркали и овкусили!

ТЮРЛЮГЮВЕЧ=Диана и Ешуа Българина

Отново и навсякъде са Българските Богове!
Дори и ти!
Изразът не е точен,вярно е–"И ти!"
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 6881138
Постинги: 1729
Коментари: 3340
Гласове: 40410
Архив
Календар
«  Юни, 2023  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!