Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2015 00:51 - Родолюбивото предаване ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА на Стойчо Керев,разкриващо истинската история на България,е причина за атаката срещу Тв 7.Акад. Христо Маджаров
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 14242 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 21.05.2015 14:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Защо от десетките и стотици големи длъжници на КТБ,банката и властта подгони яростно единствено и демонстративно телевизия ТV 7 ?
Тази скромна национална телевизия ли беше най–големият финансов длъжник и грешник,предизвикал рухването на поредната финансова пирамида в България,или има нещо друго,скрито от прожекторите и непосветените,нещо много по дълбоко и важно,нещо много и фатално страшно за господарите на поробената от тях България, или по–точно на поробения Български етнос,с окончателното затриване на когото("когото",защото е жив и ще бъде вечно жив!) планово и методически са се заели през последните 25 години!

Борисов и ГЕРБ имали зъб на Бареков,и си го изкарват сега на телевизията,от която той ги плюеше беззъбо и несъщесвено предизборно,ли?
Нищо подобно–Бареков е част от Големия заговор срещу Българите и е комбина вече със заговорниците.

Ето коя е истинската причина!

Предаването ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА на News7–патриотично–любороднотото предаване на журналиста и феноменът,Българинът Стойчо Керев,неподвластен на анти–Българската историческа клика на анти–българите Иречек и Златарски, властваща в Българската историческа наука,неподвластен и на вътрешните и външни заговорници срещу Българите,реализиращи планомерно и методически точка по точка планът за окончателното затриване на Българският етнос,сред който е генеалогията и родословието на вече роденият и посветен Спасител на Българският Божи род и на цялото човечество! 

Предаване,в което Керев директно пита :

ДОЙДЕ ЛИ ВРЕМЕТО,КОГАТО НАСЛЕДНИЦИТЕ НА СЛАВНИТЕ КАНОВЕ(Жреци)–БЪЛГАРИТЕ,ЩЕ БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ЗАВИНАГИ ОТ КАРТАТА НА СВЕТА?,

и кани посветени родолюбиви Българи в предаването си да просвещават непросветените и смачкани почти предали се вече отчаяни и съсипани Българи!

Истинската причина за преследването официално на TV7 и чрез нея на News7,която е истинската крайна цел на наказателната акция на заговорниците срещу Българите, формулира обобщена големият Посветен и Българин,лидерът на Бялото Братство в България и в света,академикът от МАБИК инж.Христо Маджаров,който в част първа на предаването ЗАГОВОРЪТ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ във видеото,казва във встъпителните си слова в 1:00 минута:

ПРЕДАВАНЕТО НА СТОЙЧО КЕРЕВ ИМА МИСИЯ ПРЕД НОВАТА ЕПОХА ДА РАЗТВОРИ СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ЗАБРАНЕНИТЕ ДО СЕГА ТЕМИ НА ВЛАСТВАЩИЯТ МАТЕРИАЛИЗЪМ!
ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е ЕДИН ПРОБИВ,КОЙТО ЩЕ СЕ РАЗШИРЯВА ВСЕ ПОВЕЧЕ!
 

 
На което прорицание на посветеният и Исусово–Мариин потомствен гинетичен пророк Христо Маджаров,ние казваме АМИН!

                                        АМИН!

АМИН! И ще се осъществи,защото и мисията на Българинът Стойчо Керев и на неговото предаване и живот,както и на мисията на Българите,е отредена и възложена от Българските Богове и зад тази свещена мисия стои цялото Всемирно Бяло Братство и цялото Всемирно Божие войнство и армия с цялата си сила и мощ! 

От което Братство и Сестринство сме и ние и чрез помощта на 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни

 
ние продължаваме Свещеното дело на Посветените Българи за просвещение на непросветените още феноменни Българи–Божии потомци!

 
 
академик Христо Маджаров                              Заговорът срещу Българите
 
ХРИСТО МАДЖАРОВ=Исуж Траха и Богиня Мадара–
чист и свят генетичен потомък на Исус от Тракия и Мария Магдалена,с жречески херметичен индекс–името му,което е ярка демонстрация на вседействието на Кръстническия общочовешки закон по формулите на Свещения шифър 
 
ХРИСТО МАДЖАРОВ=Исуж Траха и Богиня Мадара=Христож и Богиня Матара
чист и свят генетичен потомък на Христос,който е Исус от Тракия,и Мария Магдалена,с жреческия херметичен индекс–името му,което е ярка демонстрация на вседействието на Кръстническия общочовешки закон по формулите на Свещения шифър 
 
ХРИСТОС=СИС ТРОХ=Исус Трах=Исус от Тракияизвадки от просвещението във видеото :
 
акад.Маджаров 
 
Победителите гърци срещу Българите направиха световната история гръцка и затриха всичко,което беше Българско на Велика България и го преписаха на себе си!
Но ще дойде време,когато тия неща излезнат наяве! 
 
 
 
АМИН!


КОЕТО СЕ И СЛУЧВА ВЕЧЕ В КОМПРЕСИРАН ЕКСТРЕМАЛЕН ПОРЯДЪК И ОТ КАТЕГОРИЯТА И ИЗМЕРЕНИЯТА НА ВСЕМИРНИЯТ ПОТОП,И НИКОЙ И НИКАКВА АДОВА И ЮДОВА СИЛА НЕ МОГАТ ДА СПРАТ ВЕЧЕ ТОЗИ ПРОЦЕС!
ДУХЪТ Е ИЗТЪРВАН ОТ БУТИЛКАТА И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ ВЕЧЕ,КАМО ЛИ ДА ГО ВЪРНЕ ОБРАТНО В ЗАНДАНА!
 


Защото Българският Дух е Святият Божи Дух
 
 
ВСЕМИРЕН ПОТОП=ПОТОП на Бог Иса и Мария


за този ПОТОП говорят и прорицават чрез кода на Свещения шифър пророците и Светците Дънов,Ванга и Севрюкова,но всички се ловят на правият смисъл на правия текст за предстоящ Всемирен Потоп и тръпнат от апокалиптичин страх и ужас!

Страница на Христо Маджаров, писател 
http://portal-bg1.ning.com/profile/HristoMadzharovpisatel  
 
 
академик инж. ХРИСТО МАДЖАРОВ


Роден и завършил висше техническо образование във Варна, където и работи дълги години като учител.
От ранна възраст има духовни опитности и интерес към езотерични науки, заради което е преследван от комунистическите власти.

В младостта му Съдбата го отвежда в Школата на Беинса Дуно на “Изгрева” в София. Там се запознава с ученици на Учителя, което определя по-нататъшната му житейска траектория.
През 1980 г. е в Париж, където предава за печат поредната версия на съвместния му с д-р М. Константинов труд „Новата Култура в Епохата на Водолей”.

На път за България пребивава известно време в “Гьотеанум” – Дорнах (Швейцария) – в антропософската школа на д-р Рудолф Щайнер. Върнал се в България, в обстановка на жестоки преследвания заради духовни убеждения, участва активно в създаване на възможните тогава легални дружества с езотерично съдържание: Йога, Научна фантастика, Радиестезия, Психотроника, Есперанто и др. Редактор е на списание Радиестезия, забранено през 1986г.

През 1991г. заминава за САЩ, Калифорния и участва в духовни курсове в различни езотерични центрове. Съучредител е на Uniwersity of Life (Училище на Живота) във Феникс, Аризона и на Uniwersity of Future United Life (Училище на Бъдещия Единен Живот) в Лос Анжелис.

Прекарва една година в уединение и медитация в калифорнийската пустиня и основава Esoteric Centre „ALFYOLA” в Сан Бернардино, близо до Лос Анжелис.
Дава интервюта в американската преса и води ежеседмични лекции за духовнокултурния живот на съвременния свят, за идването на Новата Култура и за Учението на Беинса Дуно, който я предизвестява и подготвя индивидите, обществата и народите за нея. Като представител на Бялото Братство във Варна, организира безплатни курсове за изучаване основите на Богомилското движение и Учението на Беинса Дуно, а също и Паневритмии на различни места, някои от които се излъчват по американската телевизия. Участва с доклади на годишни срещи на окултни общества в Санта Круз (на брега на Тихи Океан, до Сан Франциско), Лос Анжелис, Сакраменто и др. Получава посвещения в планините на Маунт Шаста и Сан Бернардино, в Joshua Тгее (в калифорнийската пустиня) и др. Праща Послания и Призвания за обединение на различни духовни центрове в Америка и Европа. Почетен гост е на Международния Център на Розенкройцерите в Оушънсайд, където подписва договор за издаване на тяхната литература в България. Пише до Императора на Древния Мистичен Орден на Розата и Кръста с вестта, че съществуват и други живи клонове на Бялото Братство освен оглавяваната от него световна организация.
Участва задочно в конгреси по психотроника – в Чикаго, Илинойс и София. През същото време издава в България брошурите „Космичен План от преди 5500 г.” (1993), „Nеw Аgе”, „Български Мистерии” и „Новата Култура през Епохата на Водолей”.

През 1994 г. се завръща в България, където провежда няколко големи цикъла лекции: „Световни Мистерии ” – в съучредения (1990 г.) от него клуб „Езотера”: „Принципи за трансформация” – в Центъра за алтернативна култура „Арета” (съучредител 1995 г.) и др.

Част от тези лекции се съдържат в книгата „Мелхиседек – Пътят на Вярата” и в поредица брошури под рубрика „Световни Мистерии”, “Освобождение чрез Космично съзнание”, “Любов и еволюция”, “Български мистерии”, “Завръщането на богомилите”… В последния труд се разкрива и космологията и гносеологията в Учението на Беинса Дуно. Издадена е също трета част на „Новата култура… “

От 1999 г. е председател на Ист. Дружество “Българска орда” – Варна.
В 2000 г. посещава наследниците на Волжка България в Чувашия.
Бестселърите “Големият Заговор с-у българите” и “Златна България” се разпространяват в цял свят и събуждат българския дух.

Инж.Христо Маджаров е член на МАБИК–Международна академия по Българознание,иновации и култура,кавалер на висшата ѝ титла АКАДЕМИК.

Акад.Христо Маджаров дава интервюта по радиото, телевизията и масмедиите. Участва в конференции по психотроника, радиестезия и др. Държи лекции в София, Варна, Пловдив, Стара Загора, Димитровград, Хасково, Бургас, Мадара, Русе, Ямбол, Свиленград, Айтос, Шумен, Сливен… Главна тема е духовният ген на българите – патриарси на човечеството и семе на Нови Култури.

В момента пише върху Учението на Беинса Дуно и езотеризма на 20 век в световен план. 
 
Бъди благословен,Братко Христо!
Бъди благословена,Любима негова съпруга Галя!


Исус и Мария Магдалена ви обичат и водят Духа,Душите и всичките ви Българородолюбни дела и бдят неотлъчно над вас с цялото Небесно–земно транспространствено Всемирно Бяло Братство и войнство 
 


Нека говорят с Росен Петров 
Колективна медитация и молитва за Българите и България на 11.11.2011 година на скалния мегалитен светилищен комплекс Свети Иван в Средна гора край с.Мътеница

image

11.11.2011 година              с.Мътеница                        Средна гора  

Колективна медитация на сакралната астрономическа и астрологическа дата и молитва за Спасението и благоденствието на Българите и България под водителството на народният лечител,феномен и създател на Духовната здравна академия в Пловдив и София–Иван Гарабитов

МЪТЕНИЦА=
МЪТЕНИТСА=Мат Диана и Иса
истинската сакрална етимология на странното иначе кулинарно име на селото на потомците на скалните жреци на Исус и Мария 

image 
 
11.11.2011 година              с.Мътеница                        Средна гора

Колективна медитация на сакралната астрономическа и астрологическа дата и молитва  за Спасението и благоденствието на Българите и България

image 

11.11.2011 година              с.Мътеница                        Средна гора

С Христо Маджаров на мегалитното скално светилище  Свети Иван

image

Колективна медитация на сакралната астрономическа и астрологическа дата и молитва за Спасението и благоденствието на Българите и България

Отче наш,

Който си на Небесата!
Да се свети Твоето име,
да дойде Твоето Царство,
да бъде Твоята воля
както на небето,така и на Земята!
Насъщният ни хляб дай ни днес 
и прости ни нашите дългове,
както и ние прощаваме на длъжниците си.
И не въвеждай нас в изкушение,
но избави ни от лукавия,
защото Твое е царството и
силата и славата во веки. 

АМИН!Гласувай:
9
1


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
21.05.2015 01:06
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. apostapostoloff - Предаването на Керев е една
21.05.2015 05:46
гигантска идиотщина, Властта гони TV 7, защото тази "телевизия" е руска шпионска и диверсионна централа.
цитирай
3. bezistena - На кое предаване казваш "и...
21.05.2015 11:51
На кое предаване казваш "идиотщина",бе приятел?
На предаването,което разкрива духовните двери и тайни на България и на невидимия свят за просвещение на загиващия Български етнос ли!
На предаването,за което академик Христо Маджаров,истински Българин с Божия мисия сред хората,казва в тази серия,че:

ПРЕДАВАНЕТО НА СТОЙЧО КЕРЕВ ИМА МИСИЯ ПРЕД НОВАТА ЕПОХА ДА РАЗТВОРИ СЪЗНАНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ЗА ЗАБРАНЕНИТЕ ДО СЕГА ТЕМИ НА ВЛАСТВАЩИЯТ МАТЕРИАЛИЗЪМ!
ТОВА ПРЕДАВАНЕ Е ЕДИН ПРОБИВ,КОЙТО ЩЕ СЕ РАЗШИРЯВА ВСЕ ПОВЕЧЕ!

И да не каже тази квалификация академикът,присъхналите и зажаднели Души и осезания на геноцидираните и отчаяни истински Българи за глътка истина,надежда и възкресителна жива вода,безпогрешно откриват във всички серии и теми от предаването на феноменният любороден Българин Керев наследствената ни сакралия и дълбоко имплантираната в генетичната ни памет свещена феноменна съкровеност!

Всички теми в предаването на феноменът и Българинът Керев,който е генетичен потомък,или казано в прав текст за бавнозагряващите е пра–правнук на Апостол Васил Левски!!!,казват скрити истини за древното величие на Българите,разкриват генезисът на геноцида срешу Българите,разкриват феноменният интелект и Божествени наследствени заложби и параметри на Българите,и отварят екстрасенсните потенциални свойства на Българите,подготвяйки ги за великата ни мисия за Спасението на свещения Български Род,за освобождението на Българите от тоталното робство и геноцид връз нас,режисирано провеждани от обединената анти–Българска клика и реакция,за освобождението на всички народи от тъмните анти–човешки сили,както ни повели Свети Апостол Васил Левски,и за поемане от Всемирното Бяло Братство на Българите на лидерството и управлението на всички народи като техни Духовни водачи,интелектуален и праведен и справедлив управленчески елит и установяването на Божието царство на Любовта,Братството и Мира на цялата Земя!
Но това е понятно само за извисените и белите Души на истинските Българи!
цитирай
4. bezistena - Тия възхитителни теми и прорицания ...
21.05.2015 13:35
Тия възхитителни теми и прорицания за Българите не само не са понятни за нисшите и тъмни души,които са на анти–Българите,но са и най–мразените и ненавижданите от тях,поради която причина тия нисши души и мерзки хора използват всеки удобен случай и възможност да излеят жлъчта и ненавистта си на мерзките си слова връз всичко про–Българско,което творят чистите Българи,и да омърсяват тия святи Българи,които,сега слушай добре,човеко,които Българи са селектираните през вековете чисти и святи праведни и просветени Души на генетичните потомци на Боговете Исус и Великата Богиня Майка,и които селектирани феноменни Българи същите Богове сега избраха и активират за подготовката на Българите и човечеството за Тяхното Идване и за Съдния ден на всички Души,в които трансепохален епичен съдебен процес белите и чисти извисени святи праведни Души,които ти сега обругаваш и скверниш,ще съдят нисшите и черни души !
Сега Душите се дефинират и самоопределят от коя категория ще са–ти също!

Пуснахме те в нашия Храм само за да те поставим за контрастен фон,на който фон да изпъкват сияещите и искрящи в самопожертвователен ярък пламък Божиите святи Души,както и да бъдеш христоматиен показателен пример за нивото на анти–Българите и несравнимостта и несъпоставимостта между интелекта,феноменността,величието и културният и цивилизационен гений на истинските Българи от Свещения Божи род,и другите от другия анти–Български отбор!

Пускаме те в нашия Храм,за да те дефинираме като "МЕРЗАВЕЦ",и да ти кажем,че си такъв не по твоя воля,а според възложената ти от Българските Богове роля според Техния проектен сценарий,която си длъжен да играеш съвестно,до момента,когато според сценария разкрием чрез тази дефиниция,с която Те те жигосаха чрез нас, и пътят за твоето Спасение,като познаеш в дефиницията Боговете ни!

МЕРЗАВЕЦ=МЕРЗАВЕТС=Исуз и Богиня Матара–генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена,които Те активират за мерзки дела и думи срещу Българите и Себе си–твоите Създатели,Богове,Господари и Спасители,и Които ги боли най–много за болните им чеда,от които си и ти,и за което Те те благославят сега чрез нас и ти казват пътя и за твоето Спасение!

Чрез нас ти казват и да отидеш в най–близкия Техен храм и да запалиш свещички за Бог Исус,Богородица и Святият Дух,и в разкаяние и смирение да измолиш от тях опрощение за неразумието и мерзостите си и благословение за себе си и дома ти!

Казват ни да ти кажем и да учиш упорито и старателно Техните просветителски лекции в нашия=Техен блог,защото като дойдат съвсем скоро,първо тебе щели да изпитат на тази свещена и огнена материя и изразяват увереността си,че няма да се изложиш,защото много те обичат и тебе,както всички свои блудни синове!

БЛУДЕН СИН на=на Бог Иса от Дуло–
генетичен потомък от рода Дуло на Бог Исус,на който е дадена черна и неблагодарна отрицателна роля според безпристрастния Божи трансепохален сценарий,и е задължен от Тях безприкословно да изпълнява възложената му роля до времето на приключване на драматизацията,което време вече дойде!

В изпитната комисия щял да бъде и родственикът ти Стойчо Керев!
Ние също ще дойдем,като свършим изпита в съседната зала!

Бъди благословен,Исус и Мария те обичат и ще бдят над теб,
близките ти и дома ти при вече изрично изразено твое лично желание за това!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5304060
Постинги: 1567
Коментари: 2923
Гласове: 31742
Календар
«  Юни, 2021  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!