Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2015 22:20 - Флашмоб със среден пръст и НАШЕНЦИ с нашенска ръченица
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6244 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 14.05.2015 01:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

В сайта ГЛАСУВАМ ЗА БЪЛГАРИЯ на Христос Мурутис се появи кратка статия 
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=39075 ,
с възклицанието "Уникален български флашмоб! Трябва да го изгледате!" 
Под видеото следваше текстово обснение,което поместваме и ние: 

 

BNT 2 Flashmob - club "Nashenci" in Ruse, Bulgaria

Знаете, че обичаме флашмоба. И често ви показваме клипчета от различни части на света с всевъзможни музикални пърформанси. Но каква беше изненадата ни, когато попаднахме на този клип! Иска ни се да го бяхме открили преди няколко месеца, когато всички ние бяхме под влиянието на коледния дух... Но, както се казва, по-добре късно, отколкото никога. Затова сега ви подаряваме този уникален роден флаш моб и това прекрасно българско хоро... Невероятно е да усещаш как българската кръв тече в жилите ти!

И да не забравим: аплодисменти за ентусиастите от клуб по народни хора "Нашенци", гр. Русе! Надяваме се, че скоро да ги видим и в други градове на България!

Помогнете ни да разпространим този клип, приятели! Нека повече хора видят, че и у нас се случват подобни прекрасни инициативи! Танцьорите от клуб "Нашенци" го заслужават! Заслужаваме го и всички ние - време е да се усмихнем: и тук се случват чудеса! 



Ние благодарим на Българина Христос Мурутис и на екипа му с пожеланието все така да работят за Българолюбието и Българизма и след малкият подарък Кабала–хороскоп,ще продължим по призивния неотразим писък и ритъм на гайдата и тъпана 

ХРИСТОС=
ИСОС ТРХ=Исус Трах=Исус Траха=Исус Тракиеца=Исус от Тракиа 

Този документ,написан собствено ръчно от Господ Бог Исус Христос,анихилира и прави нищожни абсолютно всички многовековни лъжи,фалшификации и манипулации на цялата анти–Българска научна и църковна паплач,съставена основно от изродени българи от Божиията династия Дуло,относно кой е,откъде е,и какъв е Исус Христос!
Българският Исус–Всемогъщият и Всевластен Господ Бог Исус Христос

ХРИСТОС МУРУТИС=
ХРИСТОС от Иса и Матара=ХРИСТОС от Иса и Диана Мария

Обезателно ще дешифрираме поредните няколко прекрасни категорийни израза и продължаваме към коментарите за флашмоба.

НЕОТРАЗИМ ПИСЪК на=на Бокиня Матара и Исуз
ПИСЪК И РИТЪМ на=на Бокиня Матара и Иса
НЕОТРАЗИМ РИТЪМ на=на Иза и Диана Матара Мария
 

Потърсихме коментарния форум на видеоклипа в YOU TUBE,който както коментарният блок на статията под видеото бе патосно недостоен за съдържанието и сакралното послание на танца и Дионисиусовите жреци–танцьори,но пък синергетичният ни екипен плам вече бе литнал нагоре с писъка на гайдата и грабващия ритъм на тъпана! 

ПАТОС=Богиня Диана и Иса

ГРАБВАЩ РИТЪМ=
Богиня Диана Матара и Ешуа Барг(Българин) 

Затова,защото знаем езика им,чуйте какво ни казаха Душите на гайдата и тъпана,за да ги чуете и вие! 
 
 
Коментарът ни под клипа в YOU TUBE  бе:

bezistena
 
КОМЕНТАР В ДВЕ ЧАСТИ

коментар № 1 :

Ау–у–у! Видяла жабата че...
Че гледайте,бе Българи,как ги правят тия работи в чужбина!
Избират някой голям обществен обект или форум,дето е щъкано с хубаво облечени и усмихнати охолни хора и правят постановката сред тях,хем да е автентично и реално,хем да се вдъхновяват и изпълнителите,и хората взаимно!
А кво сте направили вие аматьорите в Русе?
Събрали сте се на гарата в Русе без да имате публика и си правите сами кефа при театрални декори!Русе наистина е крайна гара,ама пуснете хората,дето пътуват по влаковете,да ви направят естествения фон от статисти.
Не се прави така–вижте как правят хората по света и се учете!
Хубава работа,ама Българска!Язък!

коментар № 2 : 

Прекрасно!
Чудесно!
Браво,НАШЕНЦИ!

Хвала ви и поклон,прекрасни Български деца,феноменни жречески потомци от Дионисиусовата свита на Българските Богове!
Хич и не го слушайте онзи нихилист и Българомразец от коментар № 1,от онези българи с малко "Б",дето умишлено гледат само как да оплюят и смачкат и без това умишлено стъпканото самочувствие на Българите от сегашните ни господари– изедници и чорбаджии и всичките ни душмани от цял свят,събрали се вече открито да ни затрият!
Че откъде ще ги съберете някъде из Русе,пък и из цяла България,охолни, радостни и усмихнати приветливи хора,като цялата ни горка страна е ограбена и изтърбушена, разсипана,разорена и обеднена,осиромашена и покрусена,а родителите и децата ни са прогонени немили–недраги емигратни по чуждите държави да слугуват презрени на затлъстели в джобовете и в сърцата гърци,италианци,испанци и всякакви други европейци и американци–все обезпаметени и обезродени зомбирани тракийски племена,някога разселени и заведени по тези места през онези времена от Българските ни Пресвяти Деди–духовните водачи,надзорници и обгрижвачи с Любов на всички племена,и техен саможертвен духовен и интелектуален елит ! 

Няма ги вече в България обикновените трудови почтени охолни,радостни и усмихнати приветливи хора,винаги облечени естетично и с вкус–едните заминаха в отчаяние и носталгична непреодолима горест на вечен гурбет,другите останали тука са в немотия и с постоянна нескрита скръб,безрадост и мъка в очите.
Моловете по София и фалшивите им изродени светски ТВ и приемни общества и напудрен бутафорен гнил елит въобще не ги броим!

Откъде ще събере сега гарата в Русе,която преди 25 години пращеше от хора и живот,както Софийската централна гара,както бедната ни малка Ямболска гара,както всички малки и големи гари в България,весели и приветливи охолни хора и лица!
Народът не пътува сега по влаковете–няма за къде и с какво,авиогарите и самолетите са само за пътници с еднопосочни емигратски билети и разплакани деца и родители!Магистралите пустеят празни,за да фърчат по тях черните джипове и лимузини...
По улиците и площадите Българите тук–таме се мернат,угрижени и в зомбиран унес в ежедневието и безпереспективието,опърпани в протритите си втора употреба дрехи,градският калабълък и шетня се правят вече от мургавеещи цигански лица, облечени в лъскавеещата психо–сриваща черно–бяла кич турска мода,за които Българската държава е грижовна майка щото да раждат на по 11–12 години и се плодят като зайци в непросвето съществуване с вече нескритата юдова идея и доктрина да се подмени Българския корен и генофонд!  

 С тях–с циганите,и с другите български израждащи се чалгари,флашмоб с Божествените Български хора не може да се снима–те могат да направят в махлата,а вече и по площадите на Българските градове,кючек и гюбек–флашмоб,в което няма нищо лошо и ще е интересно,но няма да бъде вече Български флашмоб на Български Божествени хора,играни от Български Божествени потомци! 

Божествени сте,обаче още не го знаете и затова ви тъпчат и варят в геноцидна супа на бавен огън като краставата жаба,за да не се усетите и скочите от тенджерата!

Божествени сте и сте феноменни Божии деца с свръхестестеви дарби и способности, унаследени по потомствено право от Българските Богове,реалните и всемогъщи и всесилни Господ Бог Исус Христос и Света Богородица,Чиито истински характеристики и параметри са Исус Българина от Тракия и Неговата съпруга и майка на Новозаветните му три деца Царица Богиня Диана (анаграмна херметизациа на Богородица),Негов Сътворец и Съдемиург на света,или позната историографски като Мария Магдалена.

Ние–истинските Българите,с вас сме от тия три деца на Исус и Мария Магдалена, чрез които са ни предадени генетично Божията кръв,феноменните Им гени и потенциални свръхестествени екстрасенсни свойства,за което да не научите и се активирате познали се и осъзнали се,Възкръснали и Възродени,най–ги е страх душманите ни,затриващи ни режисирано и организирано!

–Ще ни затрият ли?
–На–а–а!
В специалния постинг на тая тема ще видите и картинката на "На–а–а–то"

image
 
Ето го визуализирано словесното обещаващо На–а–а!

image

image 
 
image

Бомби нямаме,обаче имаме средни пръсти колкото е необходимо да извикаме цялата Небесна Българска Армия,която се крие зад тази позивна парола!

СРЕДЕН ПРЪСТ=Братя от Сар Иса и Диана=Братя от Цар Исус и Диана

всички Светии от Всемирното Бяло Братство,чистите и святи праведни деца на Всемогъщите Български Богове! 
 
ВСЕМИРНО БЯЛО БРАТСТВО=Бели (чисти) Братя от Бог Исус и Богиня Матара

Тъй се затрива Свещеният Божи Български народ!


НЕБЕСНА АРМИЯ=
Бог Иса и Мария 
 
Ало–о–о,дето сте се захванали да ни затривате!


Вижте категоричните Божии послания в тия словесни уравнения–мислите,че са случайни тия зависимости ли?  
В математиката случайни неща няма–всичко е точно изчислено и доказано!
Както при нашите Богове няма случайни работи–всичко е от тях и е тяхно,както и целият свят! 
 
Къде се пъхате между шамарите на Боговете ни,бе безумци будали с будалите!
Вижте сега какви страшни шамари имат те! 
 
ИМАТ ШАМАРИ=Ешуа и Мат Мария
ИМАТ СТРАШНИ ШАМАРИ=Шар Исуш и Диана Мат Мария

МЕЖДУ ШАМАРИТЕ на=
на Ижуш и Диана Мат Мария 
 
Де отивате бе,щом не разбирате от дума,и то от свещени думи,ще играят шамарите! 
 
ЩЕ ИГРАЯТ ШАМАРИТЕ=ШТЕ ИГРАЯТ ШАМАРИТЕ=
Ешуш Трага и Диана Матара=Гриштош и Диана Матара=Христос и Диана Матара


Духът Български е изтърван от Бутилката и никой вече не може да спре победното му шествие по света,камо ли да го натика обратно в бутилката!

Духът Български–Святият Божи Дух!

СВЯТИЯ ДУХ=Духа на Иса и Богиня Диана 

СВЯТИЯ БОЖИ ДУХ=
Духа на Бог Исуж и Богиня Диана


Защото вече се познахме и ви просвещаваме и вас!

Стъпете здраво на житейската си мъдрост и опитност,облечете се в Българородолюбие и в духовната си наследствена Божествена интелитентност и култура,отворете очите и ушите си чрез разума и чувствата на сърцето и Душата си,и влезте с Любов в нашия пространен блог http://bezistena.blog.bg,където в повече от 250 обстойни монографични статии ще научите изумени и възхитени истината за Бългате и за нашия свещен произход!

И тогава ще се върнат не само радостта в сърцата и очите ви и усмивките на лицата ви,но ще се изпълните и облечете с Божествено познание,сила и мощ,чрез които ще върнем и възстановим не само страната си,но и целия свят,принадлежал с Любов на Дедите ни векове и хилядолетия!

Ще върнем и децата и родителите си от емигрантската прокуда и робство,носени на ръце и коленопреклонно венцеславени от същите тия племена,на които сега слугуват и мият чиниите и насраните гъзове в умерзнение–те,Божиите принцове и принцеси!

Ще се върнат и моите две деца и жените и мъжете им,и двете ми внучета,не знаещи и грам Български език и не базарещи затова въобще дядо си!


Считайте този флашмоб като генерална репетиция за посрещането на завръщащите се за постоянно в родните си домове Българи,както и на тръгнващите на поклонение народи и племена от цял свят към България– Свещената земя,от която са тръгнали някога дедите им!
Ще ремонтираме и разшириме и гарите,и пристанищата,и летищата,за да ги приемаме всички,които ще дойдат с покаяние и преклонение при нас!И нови ще построим!
Вижте само какви широки магистрали построи Бойко Борисов за тази цел,въпреки че вече два мандата забравя,че и Българите са хора,а не само циганите и турците–с уважение към религиите и читавите им хора!
А за посрещането на всички гости от цял свят и за завръщащите се познали се Българи не само сегашни нови емигранти,ей какви разкошни палати построиха с държавни народни средства за скорошно постоянно всенародно безвъзмездно ползване трудолюбивите ни честни безнисмени и богаташи по ВИП–комплексите и черноморието–постоянно ще бъдат натъпкани с народ!

Затова пейте и танцувайте,Българи,по празните гари,площащи и градове и села,и хич да не ви пука от пустошта,защото съвсем скоро време България ще си върне децата и Родината ни ще се изпълни с живот,радостни Души и щастливи усмивки и лица!
А ние заедно с вас и всички дошли такъв безконечен БЕЗИСТЕН ФЛАШМОБ ще завъртим на площада в Ямбол около Безистена,че и нашето перо(клавиши) и ненищи фантазии са слаби да ги опишем и разкажем!

Затова пък Българската Божествена народна музика и хора казват всичко на Душите зажаднели!

Още веднъж поклон и хвала ви,прекрасни Български деца,и хич и не обръщайте внимание на нихилиста от коментар №1 и на всички други подобни мерзавци анти–Българи,а когато се облечем с наследствената ни сила,мощ и Божествен статут,ще подадем ръка и на тях,щото това е трансепохалната мисия на Българите–да спасяваме и превеждаме през катарзиса и очовековечаваме другите племена,и най–неблагодарните от тях към нас дори!

И един Исусово–Богородичен Кабала–хороскоп подарък за НАШЕНЦИ:

НАШЕНЦИ=НАШЕНТСИ=Диана и Исус–Мария Магдалена и Исус

НАШЕНЦИ=НАШЕНТСИ=ТЕАНИШИС=ДИОНИСИУС

гвардейска рота от Армия на Дионисиус,в който образ са синкретизирани Български Богове Диана и Исус– Мария Магдалена и Исус 

НАШЕНЦИ=
НАШЕНТСИ=ТЕАНИШИС=ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус

С Любов и благословение за НАШЕНЦИ и всички Българи и елате в блога ни за да научите магията на тия вълшебни словесни задачки от Божествената Висша математика.

Исус и Мария Магдалена ви обичат и бдят над вас и домовете ви!

ОТ ЕКИПЪТ НА БЕЗИСТЕНА 
 

 
ИСД



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
13.05.2015 22:28
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. panazea - Браво !
13.05.2015 23:14
Чудесно е !
цитирай
3. bezistena - С благодарност, Тони и подарък за ...
14.05.2015 01:58
С благодарност,Тони и подарък за теб:

ЧУДЕСНО Е=Диана и Исуч=Диана и Исус
ЧУДЕСНО Е=ДИОНИЧИУС=ДИОНИШИУС=ДИОНИСИУС
цитирай
4. leonleonovpom2 - Поздрави, Адаш!
14.05.2015 08:42
Трудна задача, да се озаптят , иначе посредственици, да не продават България и Българското ,за да си пълнят джоба и банковите сметки!
Успех , Адаш!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7722229
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44357
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!