Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2015 00:59 - Как след кръстосан разпит на връх Благовещение ангелът Гавраил си призна че не е той!Кой е той?Част 1.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4639 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 02.04.2018 21:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Разкриваме ви фундаменталната тайна на Българската история и на Българския Род, върху които е изградена съвременната човешка цивилизация и от които зависи въобще бъдещото ѝ, което видимо по всички категорични признаци,се решава сега!

"Благовещение e празник за всички християни независимо от традицията и църквата, към която принадлежат (православие, католицизъм, протестантство) и едно от най-големите тайнства в християнството."–

гласи официалната историография на Християнството, наострила достатъчно вниманието ни в кратката, но важна бележка накрая, че това е едно от най – големите тайнства на християнската религия. 

Няма да го усукваме, увъртаме и обесняваме надълго и нашироко как нашите Святи и Просветени Деди вече 1500 години са постоянно преследвани, геноцидирани и цензурирани тотално от перманентните си врагове и душмани – изродените български династични потомци от династията Дуло на Исус и Мария Магдалена, херметизирани за маскировка от техните хроникьори – историци фалшификатори след време като ВИЗАНТИЙЦИ, съюзени с юдо=данайската (гръцка) върхушка на тракийското еврейско племе, и съставящи псевдо – Исусовата, анти Исусовата и анти – Българска полицейско – инквизиционна доктрина и система под името Християнство, защото в досегашните ни статии постоянно осветяваме тия абсолютно дълбоко скрити и тъмни фундаментални страници и векове от скръбната и епично – величава история на Българския народ.

Направо минаваме към разсекретяване на Свещената информация, скрита от Дедите ни – гениални кодировчици и майстори на имплантиране на родовата ни историческа памет и документация, шифрована и засекретена с помощта на 

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
и всички други документи от блога ни, 


във всички възможни кътчета от битието и живота на Българите, и най – вече и оригинално в Празничния народен езически календар, както и в официалния Празничен християнски календар на Българската православна църква!

Църквата признава, че Благовещение е едно от най – големите тайнства в Христинството, и обяснява това тайнство със съчинената история за непорочното зачатие на Дева Мария от Святият Дух, за да скрие и прикрие истината за напълно естественото зачатие на Дева Мария – сиреч както една жена зачева по естествен път от един мъж, както и да скрие, коя е истинската Дева Мария, за да не търсим пък и намерим, кой е мъжът, от който е заченала, че кои и са децата от зачеването, че...айде –е – е!, търкулна се и се разплете кълбото, че ходи го гони после!

Ние сме доказали с безброй автентични документи по различни интердисциплинарни канали, че т.нар. "Майка на Исус" въобще не му е майка, както фалшификаторите на Българските Богове и на Българската свещена история лъжат и манипулират с помощта на перманентен геноцид и тотална цензура Българите и цял свят през последните 4 – 5 века, а е Любимата и Съпругата на Исус Мария Магдалена, която е захерметизирана като Богородица за пред непосветените. 
 
Изяснили сме и трансепохалната тайна на Боговете и човеците, че Исус и Мария Магдалена са аватарните персонажи от последното от периодичните аватарни явявания на Бог Отец Съ – Творецът, херметизиран от древността като като Бог Зевс, Бог Аполон, Орфей,..., всички Древно –Тракийски богове, всички Древно – Египетски богове, всички Древно – Български богове, всички древно – славянски богове, всички древно–римски богове, всички древно–гръцки богове, и Великата Богиня Майка,Съ–Творец, херметизирана за непосветените като Богиня Диана, Богиня Кибела, Богиня Артемида, Богиня Деметра, Богиня Атина, Богиня Афродита...Евредика, и всички други езически Богини до една! 

Богинята Майка ни разкри отдавна, какво означава и шифровката на популярното ѝ на Български име – титул Богородица:

БОГОРОДИЦА=Цар Богиня Диана=Царица Богиня Диана

Сега разкрива и какво означава другото ѝ популярно име на Български–Дева Мария:

ДЕВА МАРИЯ=ДЕ ВА МАРИЯ=Диана Богиня Мария=Богиня Диана Мария

Което означава, че Богородица или Дева Мария, не е никаква семитска девойка, дори блудница,т.е. проститутка, както я представяха доскоро и още по официалните фалшифицирани документи враговете на Българските Богове, родила се, живяла и умряла по измислените никога не съществували по него време Назарет, Витлеем и всички други манипулирани поселения и обекти по дивите тогава азиатско – африкански пустоши, а е самата Богиня Диана, Майка Мария, Великата Богиня Майка Съ–Творец, който факт се потвърждава и от другата разшифровка на Дева Мария:

ДЕВА МАРИЯ=ВА МАДЕРА=Богиня Мадара
което означава Богинята Майка, Великата Богиня Майка, Майка на всички богове (хората), но с малко"б", защото още не са осъзнати и недопускани до екстрите и промоциите на Божествените йм феномени и технологии, наследствено имплантирани и заключени в мозъчната памет на биокомпютрите им 

МОЗЪЧНА БИОПАМЕТ=Бог Изуш и Богиня Диана МаМа=Бог Исус и Богиня Диана Мария Магдалена

image 
https://www.youtube.com/watch?v=xLhtK_U27y4

George Baker Selection       
Bella Maria –– Красива Мария! –– Красивите деца на Мария! 
   
Бела Мария, Красива Мария – Многоликата красива Богиня Мария, от Която сме ние феноменните Българи! 

Знаейки тази епохална тайна на Боговете Демиурзи Исус и Майка Мария,в която сте всички по Тяхно височайше благоволение вече посвещавани,лесно можем с помощта на Свещеният шифър да разгадаем тайната на Богородица и Исус,заложена и криена ревностно с векове в Българския езически празничен календар и официалните църковни документи.


Започваме с официалната християнска легенда



Според Библията на този ден Архангел Гавраил донася на Дева Мария благата вест,че тя е избраната да роди Спасителя на човечеството,сина Божий Иисус Христос.За него разказва Евангелието от Лука, глава 1, ст. 26-38.

26. А на шестия месец бе изпратен от Бога Ангел Гавриил в галилейския град, на име Назарет,
27. при една девица, сгодена за мъж, на име Иосиф, от дома Давидов; а името на девицата беше Мариам.
28. Ангелът влезе при нея и рече: радвай се, благодатна! Господ е с тебе; благословена си ти между жените.
29. А тя, като го видя, смути се от думите му и размисляше, какъв ли е тоя поздрав.
30. И рече й Ангелът: не бой се, Мариам, понеже ти намери благодат у Бога;
31. и ето, ти ще заченеш в утробата, ще родиш Син и ще Го наречеш с името Иисус.
32. Той ще бъде велик и ще се нарече Син на Всевишния; и ще Му даде Господ Бог престола на отца Му Давида;
33. и ще царува над дома Иаковов довеки, и царството Му не ще има край.
34. А Мариам рече на Ангела: как ще бъде това, когато аз мъж не познавам?
35. Ангелът й отговори и рече: Дух Светий ще слезе върху ти, и силата на Всевишния ще те осени; затова и Светото, Което ще се роди от тебе, ще се нарече Син Божий.


Като се поразмести малко словореда на евангелското повествование и се деанаграмират основните ключови изрази, стъпвайки на базата на нашите досегашни познания, картината на епохалните събития и участващите персонажи се променя драматично и нямаща нищо общо с блудкажите, които ни пробутваха досега и ни пращаха да пасем трева и да търсим зелен хайвер!

ДА ПАСЕМ ТРЕВА=Бог Иса и Богиня Диана Матара 
емблематичен разговорен израз от фолклора и битността ни предупреждаващ ни, че по въпроса за Исус и Богородица Българите и цялото човечество сме заблуждавани генерално и сравнимо с добитък без разум и мислене 

ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР=Изуз Бълхарина
израз, пращащ ни да търсим Българския Бог Исус на съвсем погрешно место, дето и дума не става, че Исус е Българин!
Обаче ние с помощта на Свещения шифър го откриваме и там, както и на всички места, защото Той е навсякъде! 
И винаги заедно с Богинята Майка!
 
ДА ТЪРСИМ ЗЕЛЕН ХАЙВЕР=Матара Диана и Исуз Балхарина 

Гавраил донася на Дева Мария благата вест, че тя е избраната да роди Спасителя на човечеството, сина Божий Иисус Христос
Дешифровката на култовия израз БЛАГАТА ВЕСТ разкрива какво всъщност съобщава с този сакрален херметичен израз вестоносецът Гавраил на Дева Мария, която е Богиня Матара:

БЛАГАТА ВЕСТ=Дете на Бог Исус Балга
благата вест се оказа вестта, че Богинята Майка – Богиня Диана, Мария Магдалена, ще зачева Дете на/от Бог Исус Българина!
От това по – блага вест в правият смисъл на израза не би могло и да има за Богинята!
На същото високо свръхсекретно информационно ниво е и другата дешифровка на същия израз:

БЛАГАТА ВЕСТ=Деса на Богиня Диана Балга – Деца на Богиня Диана Българката 

ангелът Габриел, който и да се крие зад този образ на вестоносеца, съобщава на Мария Магдалена, която е Царица Богиня Диана, заанаграмирана като Богородица, че тя ще зачене от Святият Дух, и ще роди деца от това зачеване.
По – нататък, пък и по – напред, Мария Магдалена много добре знае, защото Богинята всичко знае и програмира сама, че ще има две деца наведнъж – близнаци, което е и смисълът на дешифрираното съобщение, и което ние вече отдавна научихме от предните ни просветителски статии!

ПРОГРАМИРАТ САМИ=Богиня Матара Мария и Иса 

Нека разшифроваме и висшата Божия сакралия, участваща в епохалното събитие и процеси – Святият Дух, Който в конкретния случай е свръхестественият зачеващ и оплождащ субект според официалната християнска доктрина:

СВЯТ ДУХ=ДУХ СВЯТИ=Бох Тати Иса – Бог Отец, Баща Исус

Събитията по разсекретяване на най – голямата тайна на християнството, както искат да си присвоят Българската и общочовешка тайна християнските корифеи и манипулатори на човешката история, наистина придобиват епичен обрат, и от мистичната имагинерна и свръхнеобяснима неестествена сфера, изведнъж стават напълно естествени и разбираеми, както са ги и планували и провели и самите Богове Исус и Мария!
Разбираме,че Богинята Майка, Мария Магдалена,  ще зачене и роди деца от партьорът ѝ и Съ – Демиург Бог Отец Исус, което вече е напълно в реда на нещата и на реално и действително случилите се епохални събития! 
Така Исус и Мария сами разкриват пред нас, че цялата тази евангелска умилителна сценка е режисирана и изиграна от тях и засекретена в иносказателен кодиран формат от Техният Първороден син Павел, който е Първосвещеният Първожрец, съставил всички книги и документи и закодирал Новия завет със Сещеният шифър!

ИНОСКАЗАТЕЛЕН ФОРМАТ от=от Кан(Жреци) от Дуло на Исуз и Богиня Матара

Това свидетелстват и потвърждават всички приложени по делото и сюжета документи, един от които е и разсекретеният чрез Свещения Шифър символно – метафоричен образ на Святият Дух – Белият гълъб!
Посветените ни Деди – шифровчици са избрали красивата птица за символ на Святият Дух, защото на Български език ГЪЛЪБ е анаграмната комбинация на обратния запис на Бълг, Българин:

ГЪЛЪБ=БЪЛЪГ=Бълг – Българин,

а прилагателното БЯЛ освен, че символизира светостта и чистотата на приносителя му, е и кодовият титул на Бога Змей Исус:

БЯЛ=Бог Ел=Бог Змей,
където Ел е един от 12 – те синонима на зверинският календарен символ Змей,Ламя..., на Българската владетелска династия Дуло от генетични потомци на Исус и Мария

image

БЯЛ ГЪЛЪБ=Бог Ел (Змей) Бълг – Бог Исус Змей Българина

Така евангелския сюжет и разиграна сценка със Святият Дух,символизиран с Белият гълъб,като свръхестествен зачеващ оплождащ субект,ни разкриха,че Дева Мария ще зачене и забременее по височайш и напълно естествен път–от Бог Исус Ламята,Змея!

Вижте сега как тази информация ще се потвърди по най – категоричен начин от производния от Българския език по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица испански език!

Бял гълъб=Paloma Blanca(исп)=ПАЛОМА БЛАНКА=
Бог Ламя Балк=Бога Змей Балк – Бога Змей Българин, Исус

В исляма Светия Дух, или както се среща в Корана като „Духът“, е синоним на ангела Джибрил (Архангел Гавриил).
Мюсюлманите вярват,че Святият Дух е най – великият ангел и че той е посредник между Бог и пророците.
Много започна де се меси този ангел в Божиите дела и специално в това Тяхно лично интимно висше тайнство, с което ни предизвиква да отворим засекретеното му лично досие, което ще направим малко по – нататък обезателно, а сега само ще пуснем любимата му песен!


https://www.youtube.com/watch?v=gQK9k42ongU
Una Paloma Blanca   Един бял гълъб

Когато Слънцето огрее планината
и нощта остане зад нея,
това е нов ден,това е нов начин
да се издигна към Слънцето!

Мога да почувствам утринната светлина,
мога да помириша прясно окосената трева.
Мога да чуя Божият глас да ми говори
за моя златен път към небесната светлина!

Един бял гълъб–
аз съм само една птица в небето!
Един Бял гълъб–над планините летя
и никой не може да ми отеме
пътя към свободата!

Веднъж ме заключиха с верига,
опитаха се да ми отнемат
силата и все още усещам тази болка!

Един бял гълъб–
аз съм само една птица в небето!
Един бял гълъб–над планините летя 
и никой не може да ми отеме
пътя към свободата!

ПЪТ КЪМ СВОБОДА=ПЪТ към Иса Бог и Богиня Диана

GEORGE BAKER=ДЖОРДЖ БЕЙКЪР=Барк Друид (Жрец) на Ежуж=

Жрец, Българин, феноменен жречески потомък на Бог Исус, чист проводник и ретранслатор на посланията му, натоварен със свещеното поръчение да прослави в песен и метафоричен шифър Святият Дух  


Продължаваме с драматичната постановка,разиграна в култовата Новозаветна сценка диалог между ангела Гавраил и Мариам
 
Лука 1:34.


А Мариам рече на Ангела: как ще бъде това, когато аз мъж не познавам?
Ангелът й отговори и рече:
Дух Светий ще слезе върху ти,и силата на Всевишния ще те осени;затова и Светото, Което ще се роди от тебе,ще се нарече Син Божий. 
 
"Святият Дух ще слезе върху Мариам" означава на база нашите нови познания, че Бог Отец Исус, зашифрован и олицетворен чрез Святият Дух, ще бъде в естествен любовен оплождащ акт и процес с Мариам, затова тя ще роди Неговото Дете, кодирано в субекта СВЕТОТО и СИНА БОЖИ, който разшифрован е:

СВЕТОТО=Дете на Бог Иса

СИН БОЖИ=Син на Бог Ежуа  
 
Разсекретените документи са категорични, че в тях въобще не става дума за раждане на Исус от земната девица Мариам, защото такова събитие – земна жена през 1 век от Новата ера да роди Господ Бог Отец Творецът и Демиург на световете, безначален и безкраен, извечен и начален, идващ и пътуващ из безграничните измерения и времена, е немислимо и невъзможно нито по земните, нито по небесните закони и правила!
Тези разсекретени от Тях документи, които нашият екип само донесе до вас в ролята си на електронна поща или на телефакс в миналото, или като пощенски разносвач и раздавач още по – в онова време, съобщават ясно и еднозначно категорично, че Мариам ще зачене от Исус и ще му роди неговите деца, което ни казаха Те преди 12 години в прав текст чрез книгата "Шифърът на Леонардо" на Дан Бравн, продиктувана му от Тях! 

ЕЛЕКТРОННА ПОЩА на=на Диана и Ешуа Бълкарина 

ТЕЛЕФАКС=ТЕЛЕ ФАК С=Дуло на Бок Иса
феноменните потомци на Бог Исус от Дуло,в ролята на ретранслатори на Божиите послания и превенции към хората 

ПОЩЕНСКИ РАЗНОСВАЧ=РАЗНОСВАЧ Кан(Жрец) на Богиня Диана и Бог Исуш 

РАЗНОСВАЧ на=РАЗНОСВАТШ на=на Зар Исуш и Богиня Диана 

РАЗДАВАЧ на=на Зар Ешуа и Богиня Диана

В тази култова глава 1 от Еванглието на Лука, която е натъпкана от авторът ѝ – Павел, синът на Исус и Мария, със свръхсекретна фундаментална информация, откриваме и истинските езически Божествени имена и характеристика на Мариам, които са вложени в повествователните стихове и са закодирани със Свещения шифър.
Всички словосъчетания, изрази и изречения, са прецизно пресметнати, проектирани и съставени по такъв начин, че след цензурата, редакциите, манипулациите, корекциите, трансформациите и премеждията през вековете, когато сега ги разсекретяваме да дадат точно долните стойности и характеристики на Богинята Майка в последното Ѝ аватарно проявление като Мария Магдалена!

27....името ѝ бе Мариам

ИМЕТО Ѝ БЕ МАРИАМ=Богиня Диана Мама Мария

28. Ангелът влезе при нея и рече:радвай се,благодатна! Господ е с тебе; благословена си ти между жените. 

БЛАГОСЛОВЕНА СИ МЕЖДУ ЖЕНИТЕ=БЛАГОСЛОВЕНА Мат Диана, Жена на Исуж

БЛАГОСЛОВЕНА СИ МЕЖДУ ЖЕНИТЕ=
Мат Диана, Жена на Исуж Слав (Змей) Балг (Българин)


30. И рече й Ангелът:не бой се,Мариам,понеже ти намери благодат у Бога 

НЕ БОЙ СЕ МАРИАМ=
Сар Богиня МаМа=Царица Богиня Мария Магдалена

МАРИАМ НАМЕРИ БЛАГОДАТ У БОГА=
МАРИАМ е Богиня Матара Диана Балг (Българка)


31...ще родиш Син и ще го наречеш Иисус,който ще е велик и ще се нарече Син на Всевишния...


ЩЕ ГО НАРЕЧЕШ ИСУС който ще е ВЕЛИК=
ЩЕ ГО НАРЕЧЕШ Син на Иса който ще е Балк (Българин)


А уточнението в този стих, че синът на Мариам ще се нарича "Син на Всевишния", означава за Посветените и вече просветените, от които сте и вие,  че синът на Мариам ще се нарича Син на Бог Исус Христос, защото Исус и Всевишният  са един и същ,по многобройните признания на самият Исус, както и от безбройните наши разсекретени документи, предоставени ни от Него лично!
Който пореден разсекретен документ за сетен път потвърждава,че Мариам е родила не Бог Исус, а Сина на Бог Исус, и че тя не е майка на Бог Исус, а е Майка на неговия син Павел (и Петър), и Тя самата е Богинята Майка Мария, кодирана през последното ѝ аватарно идване като 

Мария Магдалена=Мария Мак Далена=Мария Мак Дуло=Мария, Майка на Дуло –родоначалник на новозаветното династично потомство Дуло на Исус

Самото разсекретено име на Мариам е n–тият автентичен документ, че култовият евангелски образ "МАЙКАТА НА ИСУС" е дълбоко захерметизиран конспиративен образ на Мария Магдалена, Богинята Майка Мария

МАРИАМ=МАРИАМ=МАРИА М.=Мария Магдалена

МАРИАМ=Мари Ма=Мария Ма=Мария Майка=Майка Мария – Богинята Майка Мария

В свръхсекретния езотеричен текст е скрито и истинското Първосвещено и Първопрестолно Библейско и Новозаветно место на изява на Богиня Мария и на развитие на епохалните събития по време на последното явяване на Боговете.
Името на Божият град е в елементарно засекретеното име на Царица Диана в името Назарет, от което в обратният му прочит е и името на най – древното и мощно тракийско и въобще на цялата Земя царство на Одриси – те, чиято столица е Ямбол!

НАСАРЕТ=ОТРИСИ

НАСАРЕТ=Сар Диана=Царица Диана

От стих 27 научаваме и кой е истинският годеник,мъж и баща на децата на Мариам, Мария Магдалена 

27....една девица, сгодена за мъж,на име Иосиф,от дома на Давид,а името на девицата беше Мариам.  

По Божиите критерии женихът на Богинята не би могъл да бъде по – нисък от Богинята по ранг, а на това условие и на ограничителните рамки на името на Йосиф, от милиарди кандидат – женихи отговаря само един!
Вижте го!

ЙОСИФ=ЙОСИПХ=ЙСИ ПОХ=Иса Бох=Бог Иса – Бог Исус 

– Евреин бил, дърт бил мъжът на Мария, Богинята Майка Диана, минало му било времето, не ставал вече деца да прави и да има, а!
Бог бил дърт и не ставал вече!
– Я повторете пак тази неосъзната, вече осъзната хула!

Бог е Вечен, Безначален и Безкраен, но Вечно млад и Всесилен и Всемощен!

И е Българин!
 

   

По Григорианския календар Благовещение се празнува на 25 март.
Празникът се пада винаги през Великия пост и на него може да се яде риба. 

Нали вече сте убедени, че в тази свръхсекретна и важна епохална тематика за Божието свещено потомство не може да има и една дума,фраза и изречение ей – тъй случайно!
Нашите премъдри посветени Деди и гениални зашифровчици и кодировчици на сакралната информация използват всички възможни информационни ниши и носители за съхранение и пренос на геноцидираната и цензурирана Българска родова информация,като за епохалния акт за зачеването на децата на Боговете създават най–разнообразни и уникални независими резервни и паралелни интердисциплинарни канали за имплантиране на тази информация.
Датното "писмо", което е задължително и в този случай, съхрани за нас на най – видното скрито место тази епохална наистина Блага вест, че на 25 март 33 година от Новата ера, Исус и Мария зачеват поредото свое потомство, което е началото на свещената новозаветна Божия потомствена генерация през тази ера:

25 МАРТ=ДВАЙСЕТ И ПЕТИ МАРТ=Дете на Бог Иса и Богиня Диана Матара

БЛАГОВЕЩЕНИЕ СЕ ПРАЗНУВА НА ДВАЙСЕТ И ПЕТИ МАРТ=
НА БЛАГОВЕЩЕНИЕ СЕ ПРАЗНУВА Дете на Бог Иса и Богиня Диана Матара

НА ДВАЙСЕТ И ПЕТИ МАРТ Е ЗАЧЕНАТО=
Е ЗАЧЕНАТО Дете на Бог Иса и Богиня Диана Матара

Ритуалното меню на езическия празник със своите строги и точни рецепти е имплантирано устойчиво и неизтриваемо в езическо – християнския бит на народа ни, като си има своето официално оправдание и легитимация чрез различните здравно–лечебни условности и ползи на спазването му, като по принцип това са и действително здравословни диети, свързани с полезните храни за съответния сезон, но в действителност това ритуално празнично меню е рецептурното "писмо", в което са скрити отново чрез Свещеният шифър епохалните секретни Български исторически документи и архиви, в случая за сакралния интимен акт на зачатието на децата Божии!

МОЖЕ ДА СЕ ЯДЕ РИБА=Дете на Бог Исуж и Мария

МОЖЕ ДА СЕ ЯДЕ РИБА=Син на Тати Ежуа и Мария


ГОТВАРСКИ РЕЦЕПТИ=Цар  Бог Иса от Тракия и Богиня Диана
само ви подсказваме, че в Българската празнична и традиционна битова кулинария и рецепти и гастрономически речник има такива уникални и възхитителни "вкусни" ястия и манджи – свещени словесни комбинации и тайни, че ако нагазим в тях, всякакви ограничителни диети ще отпаднат и не ви мърдат двойни наднормени тегла от езотеричните вкусотии в тях – наднормени тегла в духовно – просветителско отношение!

ЯСТИЯ=Иса и Диана

МАНДЖИ=Мад и Ежуа 

ВКУСНИ ЯСТИЯ=Бокиня Диана и Исус

ВКУСНИ МАНДЖИ=Богиня Майка Диана и Исуж

ТРАДИЦИОННА БИТОВА КУЛИНАРИЯ=Бълкари Друиди на Богиня Диана и Иса 

Затова на този ден може да се яде риба,или каквото е предписано друго по шифровъчния речник,и се пости през Великите пости–за да се съхраняват и препредават чрез суеверният страх от Божия надзор и наказание словесните рецепти с Божията сакрална информация в тях!

НЕ/МОЖЕ ДА СЕ ЯДЕ=Исуж и Мат Диана

ПОСТ=Бог Иса и Диана=Богиня Диана

ВЕЛИКИ ПОСТИ=Балки Богиня Диана и Иса–Богиня Диана и Исус са Българи 

ВЕЛИКИ ПОСТИ=Балки на Богиня Диана и Иса–
Балките,Българите са народът на Исус и Богиня Диана


 
На този ден бил празнуван храмовият празник на храма „Света София“ (от гр. – „Божия премъдрост“), чието име носи и столицата ни.
Името на нашата столица София е съставено по първоразрядната сиглова анаграмна комбинация от най – популярното име на Бог Исус:

СОФИЯ=
СОПХИЯ=СО ПХИЯ=ИС ПОХ=Иса Бох=Бог Иса – Бог Исус

Гърците нямат нищо общо с тази допълнителна "гръцка" дефиниция БОЖИЯ ПРЕМЪДРОСТ, и защото всичката древна езическа митологическа мъдрост и философия,пантеоника и сакралия,култура и цивилизация,са откраднати от Българската култура и цивилизация,и защото хал – хабер си нямат понятие какво означава и в гръцкия, и в Българския вариант и думата СОФИЯ, и думата БОЖИЯ ПРЕМЪДРОСТ, които разпечатваме сега първо за вас!

ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМАТ ПОНЯТИЕ за=за Бохиня Мат Диана и Иса Бълхарина

БОЖИЯ ПРЕМЪДРОСТ=Братя от/на Бог Исуж и Богиня Мадара
съпроводителен документ,указващ,че празникът е свързан със зачеването на децата на Исус и Мария.

Простата конспиративно – херметична логическа математика е категорична,че единствената и логическа естествена  биологическа и медицинска връзка между тази дата и друго емблематично култово събитие,свързано с Богородица–раждането на младенецът на 24 – 25 декември, е точно 9 месеца – тоест, колкото трае нормалната бременност на една жена.
Цялата тази логическа навързаност и зависимост свидетелстват с цялото си уважение, отговорност и преклонение пред Исус и Богородица,че днешният ден е началото на това епохално Новозаветно събитие–деветмесечната бременост на Мария!
А началото на всяка естествена (и на изкуственото забременяване също) бременност,е актът на зачеването!

ЗАЧЕВАНЕ=ЗАТШЕВАНЕ=Богиня Диана и Изуш 
субектите на това животопораждащо начинание 

НАЧИНАНИЕ=НАТШИНАНИЕ=Диана и Ешуа

Днешният сакрален ден е херметичното съобщение и блага вест, че е извършен свещения акт на зачеването, субекти и обекти на което свещенодействие са Исус и Мария, и то Мария Магдалена! 

Казахме по – горе, че много започна да се меси този ангел Габриел в Божиите дела и специално в това Тяхно лично интимно висше тайнство,с което ни предизвиква да отворим засекретеното му лично досие! 

ДОСИЕ=Диана и Иса
архивираната информация за Българските Богове и тяхното динстично потомство, постоянен обект на църковно–полицейското инквизиционно преследване

Този ангел – вестоносец и голям отворко с име ГАБРИЕЛ, веднага подлагаме на кръстосан разпит с Програмата за декодиране на Свещения шифър,която е най –съвършената програма от серията "Детектор на лъжата" и "Детектор на истината", пред която той си казва веднага в прав текст кой е и какво прави при Мария!

ГАВРАИЛ=ВАЛГАР=Балгар – Българин –
сиреч разконспирираме името му като Българин или той е Ангела Българин.

КРЪСТОСАН РАЗПИТ от=от Зар Исус от Тракия и Богиня Диана

 Бързата справка в жреческия династичен хералдически регистър ни указва,че друг ангел Българин,който да има толкова интимен достъп и общение с Мария,която е Мария Магдалена,която най–вече е и Богиня,няма,освен един ангел,който е от ранга ѝ на Богиня–Бог,хвърчащ като Змей–Гала=Ангел,и е Българин по произход,както ни разкри разсекретеното му досие,и този ангел–змей и Бог,е Змеят Българин,Змеят Исус Българина!

Това потвържава и съпровождащият допълнителен документ,дефиниращ този ангел–змей като ВЕСТОНОСЕЦ:

ВЕСТОНОСЕЦ=Бог Отец Исус

Търсете и пробвайте да откриете някой друг ангел–змей в цялия Всемир,който да отговаря на тия изисквания за ВЕСТОНОСЕЦ!

Не си губете времето напразна да търсите!Няма да намерите поне в този Всемир,а друг Всемир освен на Бог Исус и Мария поне засега и завинаги няма!

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария

Тази оферта е така съставена,че единствено Бог Отец Исус да отговаря на изискванията ѝ!  

ГАВРАИЛ Е ВЕСТОНОСЕЦ=Бог Отец Исус Българина

И логигата е категорична и потвърждава,че въобще не може някой друг,освен Исус да каже на Мария радостната вест,че след 9 месеца точно ще има дете,че и две! 
И не само да ѝ каже,ами и да осъществят реализирането на акта на зачеването и началото на 9 месечния процес и период на бременността!

ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ на=на Богиня Мария от Бог Иза

БРЕМЕННОСТ на=на Богиня Матара от Иса 
 
ДЕВЕТ МЕСЕЦА=Богиня Мат Диана и Исус

ДЕВЕТ МЕСЕЦА=Деца на Иса и Богиня Мат

БРЕМЕННОСТ ДЕВЕТ МЕСЕЦА с=БРЕМЕННОСТ с Деца на Иса и Богиня Мат

БРЕМЕННОСТ ДЕВЕТ МЕСЕЦА =Деца на Бог Исус и Богиня Диана Мат Мария
в трациционния израз за периода на бременност на всяка жена са заложени с абсолютна математическа точност и прецизност субектите и параметрите на Боговете –Демиурзи и техните деца–ние,човеците!

Затова всички християнски корифеи и авторитети казват с пръст на устата, че Благовещение е едно от най – големите тайнства в християнството.   
Ние пък заедно с вас и Тях го казахме на висок глас за да се чуе от всички!  


Извикваме на висок гръцки глас и език какво значи Благовещение и на гръцкия език, създаден от Българските лингва – майстори за резервен архив и сейф на Българската сакрална информация,преследвана с перманентен огнедишащ хъс от тях,за да си вземем и този наш секретен документ и празник!

EVANGELISMOS–възвестяване,Благовец,Благовещение

EVANGELISMOS=Бог Исус Ламя 

Сакралните Български документи за зачеването на Божиете деца от Исус и Мария Магдалена са вложени и в другия Български жречески лингва склад – латинския език:

ANNUNTIATIO DOMINI(лат)–Благовещение на Господа

ANNUNTIATIO DOMINI=Деца на Диана Ма=Деца на Ма (Майка) Диана  

ANNUNTIATIONE BEATE MARIE VIRGINS (лат)–Благовещение Богородично

ANNUNTIATIONE BEATE MARIE VIRGINS=
Деца на Богиня Диана Мария и Жар Бог Иса=
Деца на Богиня Диана, Мария(Магдалена) и Цар Бог Исус
 

Автентични документи,свидетелстващи за Българското Божие Свещено потекло,скрити в папската Ватиканска библиотека,натъпкана само със сакрални Български документи по тези епични Български теми,и заключени с колкото може повече врати,ключалки, резета и катинари,и които документи ние си вземаме без проблемно когато си поискаме без взлом и без да питаме папските гавази,както и по линията на винаги свободния Божи Нет,черпещ информация от Акаши,където са всички оригинали на всички документи!

ГАВАЗИ=Бог Иза
обратен запис на турцизъм,съставен от посветените ни Деди за означаване на преследвачите и джандарите на Божиите потомци и народ 


Накрая ще разшифроваме и Българските имена на този сакрален ден и акт:

БЛАГОВЕЩЕНИЕ=БЛАГО ВЕ ЩЕНИЕ=Балг Бог Ешуа – Бог Исус Българина
той е вестоносецът на благата вест,и реализаторът ѝ

БЛАГОВЕЦ=Балг Бог Иса – Бог Исус Българина

 
Празникът Благовещение е утвърден от Православната църква през VII век–гласи официалната църковна историография, която свенливо – манипулативно пропуска да отбележи, че тази Православна църква по него време в България и на Балканите въобще, е била византийската юдо=данайска гръцка църква – сиреч псевдо – Исусовата полицейско – инквизиционно репресивна система, насочена изцяло срещу Святото Исусово – Мариино потомство и Българския народ.
И никакво утвърждаване на такъв празник не е било провеждано по него време, защото тогава отлично се е знаела от всички безспорната истина за зачатието и раждането на децата на Исус и Мария Магдалена – братята близнаци Павел и Петър, и за първожречеството и императорството на Павел=Цар Авитохол, и неговото първосвещено родословие, от което са всички първожреци – императори на Свещената Българска империя (фалшифицирана след 1000 години като Римска империя) включително и Анастасий I, убит при кървав преврат през 518 година от изродени негови сродници от Дуло, по – късно манипулативно представяни като "византийци", съюзени с юдо=данаите, и които провеждат никъде неспоменаваното до сега първо византийско робство от 518 до 681 година!
Т.нар. "утвърждаване" на Благовещение през 7 век от Православната (гръцката) църква, всъщност е дълготраен перманентен геноцид и цензура срещу святите Божии потомци и техните верни последователи – всъщност целия Български народ, целящи да се затрият както законните Дуло, така и спомена и информацията за тях.

Ние корегираме "незнанието" и разсейването на официалните църковни християнски хронисти и на колегите им фалшификатори – официалните историци от обединената световна анти – Българска клика, защо празникът БЛАГОВЕЩЕНИЕ не е утвърден още през ранното (истинското) християнство, а чак през 7 век, като им припомняме възловите исторически моменти и събития по него време за Българската история – точно пиковото време на първото византийско робство на България (518 – 681 година), което досега не бе споменавано никъде, за да не се знае въобще нищо за него време, че е имало Българско царство, което е било поробено, сиреч България съществува официално далече (векове и хилядолетия) преди 681 година, за да не се разбере и почне да се разплита най – голямата епохална измама на Новото ера и на човешката цивилизация –че до 518 година от н.е. не само има Българска държава на Балканите, като тази държава е не само голямо и мощно царство, не само е най – голямото царство в Европа, а Българското царство е било Световна империя,

която империя, слушайте и гледайте сега с очите и душите си, включая и със сърцето си, защото най – хубавите неща са скрити за очите и се виждат засега само със сърцето,

КОЯТО ИМПЕРИЯ Е ВЛАДЯЛА И УПРАВЛЯВАЛА АБСОЛЮТНО ЦЕЛИЯ СВЯТ, КАТО ВСИЧКИ ПЛЕМЕНА, НАРОДИ, И ОБЩЕСТВЕНИ ФОРМИРОВАНИЯ – СТРАНИ, ЦАРСТВА, КРАЛСТВА, ...ДЪРЖАВИ, СА БИЛИ ЮРИДИЧЕСКИ И ФАКТИЧЕСКИ ПРОВИНЦИИ И ВЕРНИ ПОДАНИЦИ НА СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ИМПЕРИЯ, УПРАВЛЯВАНА ОТ МЕТРОПОЛИЯТА БЪЛГАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ ОТ ДИНАСТИЧНИТЕ ПОТОМЦИ НА ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА ОТ ТЯХНАТА ПЪРВОСВЕЩЕНА ДИНАСТИЧНА ЗЛАТНА ВЛАДЕТЕЛСКА ЛИНИЯ НА ДУЛО, РОДОНАЧАЛНИК НА КОЯТО Е ПЪРВОРОДНИЯТ ИМ СИН ПАВЕЛ, ПОЗНАТ И КАТО ЦАР АВИТОХОЛ (33 – 333) КОЙТО СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ТРИСТАГОДИШНАТА МУ ЗЕМНА МИСИЯ ПРЕЗ 333 ГОДИНА, ПРЕМИНАВА НА ДЛЪЖНОСТ ШЕФ, РЪКОВОДИТЕЛ, МИНИСТЪР –ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НЕБЕСНОТО ТРАНСПРОСТРАНСТВЕНО ПРАВИТЕЛСТВО, В КАЧЕСТВОТО МУ НА ПЪРВОСВЕТЕЦ! 

ПЪРВОСВЕТЕЦ=ПЪРВОСВЕТЕТС=Първо Дете на Бог Исус

МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ=Дете от Дуло на Сар Иса и Богиня Матара Диана 
новоепохалният родоначалник на Дуло

МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ=Брат (бял или черен) от Дуло от Исус и Матара Диана 
всички министър – председатели на съвременните държави са от горната категория

В България празникът се свързва по-често с идването на пролетта и затова на този ден задължително трябва да се яде „нещо зелено“–коприва,спанак и др.Също така е традиция  на трапезата да има риба,като обикновено се приготвя рибник  с ориз.
Празничното ритуално меню ни съобщава:

ПРАЗНИЧНО МЕНЮ=ПРАЗНИТШНО МЕНЮ=Зар Ешуа и Богиня Матара

ЯДЕ СЕ ЗЕЛЕНА КОПРИВА И СПАНАК=Син на Богиня Диана и Бок Исуз Бълкарина –заченат е Сина на Исус и Мария

ЯДЕ СЕ РИБНИК С ОРИЗ=Кан (Жрец) и Зар (Цар) Син на Диана и Иса Вер (Змей) 

Задължително се пече пита, която намазана с мед, се раздава на съседи и близки. Според народните вярвания на този „благ ден“ по-леко и бързо зарастват всички рани, затова най-често тогава се дупчат ушите на малките момиченца.

ПЕЧЕ СЕ ПИТА=Син на Богиня Диана и Бог Ешуа
пече се,заченат е и се развива в Мария Магдалена Син на Исус

ПИТА НАМАЗАНА С МЕД=
Дете на Бог Исуз и МаМа=Дете на Бог Исус и Мария Магдалена 

на този ден е заченато детето на Исус и Мария

ДУПЧЕНЕ НА УШИ=Богиня Диана и Ешуа
усещате ли се вече, къде пак ни водят с това ритуално писмо Боговете ни!

Вижте къде!

ДУПЧЕНЕ НА УШИ=ПЕШИЧДЕН=БЕЧИШДЕН=БЕЧИСТЕН=БЕЗИСТЕН

През деня всяка отрова губи силата си. Стопаните премитат къщите и дворовете си и палят огньове, които прескачат, за да не пострадат от змийско ухапване през лятото. Поради същата причина жените не докосват игли,куки или конци,не се шие,не се плете,не се преде!

Сега вече християните догматици,канонисти,фанатици и тия с капаците,вживяващи се като блюстители на правият текст на Еванглията и духовна полиция,съвсем са настръхнали и почват да анатемосват и громят "безпросветното суеверно" Българско езичество,а пък ние вземаме охулваните,омърсени и заклеймени многобройни Български езически суеверни обряди,ритуали,правила,предписания и уговорки, въвеждаме ги за кратко в декодиращата програма на Свещения шифър, и излизайки от нея,те засияват с цялото си царско и Божествено великолепие и чистота! 
 
ПРЕСКАЧАНЕ НА ОГЪНЯ=ПРЕСКАТШАНЕ НА ОГЪНЯ=
Гена на Бог Кристош=Гена на Бог Исуш от Тракия 

огнено кодирано писмо, че се празнува продължението на гена на Исус 

НЕ СЕ ШИЕ ПЛЕТЕ И ПРЕДЕ=Братя от Дуло на Бог Исуш
ден на зачеването на Братята – близнаци на Исус и Мария Магдалена 
 
Нека сега видим поредната оригинална форма на засекретяване и пренос на сакралната информация, свързана с този фундаментален сюжет на Бого – човешката история през последната епоха,която е съставена от мъдрите ни Посветени Деди и засекретена по толкова жизненоважен и уникален начин както в Българския, така и в фолклора, бита и културата на всички народи!

https://www.youtube.com/watch?v=f96zXGLwSVs 

Отблизо с Мария
Змеевик - камъка за зачеване

Цветозар Мръвков е водещ консултант и експерт по фен – шуй и източна метафизика, основател и председател на Асоциация ФЪН ШУЙ – ЦЕНТЪР.
На гости при Мария в предаването ѝ Отблизо с Мария (съвпадението не е случайно!) пси – енергетикът и феномен от Божията фамилия Цветозар говори за Българските традиции и обичаи, свързани със сакралната ритуална практика на Благовещение и плодородието.
Чуйте това, което ще ви каже потомъкът на Исус и Мария, без да знае той това досега, което личи и от неспоменаването никъде на името на Исус или на Богородица.

Стенограма на основните моменти от философските трактовки за Благовец.

СТЕНОГРАМА=Грама (буква) на Иса и Диана

*** Денят на Благовец народът ни дефинира като ден на зачатието. Дешифровката на думата зачатие категорично и еднозначно документира за кое зачатие става дума!

ЗАЧАТИЕ=ЗАТШАТИЕ=Дете на Изуш

И сега вижте как са съставили Посветените ни Деди, вечно живите Жреци – Светии, думата ЗАЧАТИЕ, ЗАЧЕВАНЕ, на един от основните езици на Католицизма – испанския:
Concepciуn, и чиято сакрална етимология ни води при Субекта на зачеването – Исус!

CONCEPCION=ПОК ИСЕОС=Бок Исус=Бог Исус 
разбираемо само на Свещения Български език чрез Свещения шифър, че Исус е извършил акта на зачеването,на оплождане на Дева Мария,която е Мария Магдалена! 

ДЕН НА ЗАЧАТИЕТО на=ДЕН НА ЗАТШАТИЕТО на=ДЕН на Дете на Изуш и Диана

ден на зачеването на Новозаветната свещена Божия династична генерация, денят на заплождане на Мария Магдалена от Исус (аватарните проявления на Боговете Демиурзи) – това е истинският смисъл и съдържание на календарния езически и паралелно вклинения в него християнски (псевдо – Исусов) църковен празник от враговете на Българите и манипулаторите на истинската ни история за да насочат Божиите потомци и народ в грешна посока и безизходица при търсене на корените и истината за Българите – Сътворенческите строители на света и цивилизатори на всички народи!

*** През пролетта се извършва засяване на зеленчуците 
Сакралната етимология на акта и процеса на засяване сочи категорично кой е основният сеяч в природата и на човеците в частност:

ЗАСЯВАНЕ=ЗЕВС=Бог Исуз

СЕЯЧ=СЕЯТШ=Исуш и Диана 

СЕЯЧ=СЕЯТШ=ТИОНИШЕУС=ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус

*** Благовец е ден на почит към змиите като домашни пазители.
 
Първо дешифровката на думата ПОЧИТ ни води при височайшите обекти на това действие, които следва да са от най – висш ранг от човешката съкровена сакралия.
Най – висшите субекти в това отношение са понятно Боговете, чиито параметри сега ще разкрием в сакралната етимология на думата:

ПОЧИТ=Бог Ечуа и Диана=Бог Ешуа и Диана=Богиня Диана и Ешуа 
Богиня Диана и Исус

Съобщението, че Благовец, е Ден на почит към змиите, веднъж ни съобщава в код, че това е информация за потомците на Исус и Мария Магдалена, херметизирани в Техния най – древен календарен животински символ Змия, Змий, Ламя...и всички 12 синонима на Змия и иЗмей, и която символика преминава в херметична хералдическа символика на тяхната потомствена жреческа феноменна династия Дуло, и по – конкретно в този ден за почит и спомен на зачатието на двете деца на Исус и Мария – Павел и Петър, родоначалници на новозаветната змийска (рептилска) династия Дуло, от които се "разпълзяват" сред всички народи за тия 2000 години като техни управници и владетели според Божият еволюционен проект.

image

Второ, самият израз за чествания празник ни носи съобщение за обектите на почитта:

ДЕН НА ПОЧИТ КЪМ ЗМИИТЕ=ДЕН НА ПОТШИТ КЪМ ЗМИИТЕ=
ДЕН на Дете на Бокиня Диана МаМа и Изуш=
ДЕН на Дете на Богиня Диана,Мария Магдалена и Исус

ЧЕСТВАН ПРАЗНИК на=на Сина на Богиня Диана и Изуш Барк (Българин)

Сега научаваме, и кои са домашните пазители, свързани със змиите:

ДОМАШНИ ПАЗИТЕЛИ=Дуло от Езуш и Богиня Мат 
генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена от тяхнната династия Дуло, преминали в светейшо служение в Божието измерение,и формиращи кръга на индивидуалните и родовите ангели пазители – домашни пазители,на своите генетични потомци в земното измерение

БОЖИЕ ИЗМЕРЕНИЕ на=на Бог Изуж и Мария

ЗЕМНО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Изуз и Мария

СМОКЪТ Е ПАЗИТЕЛ НА ДОМА=Иса и Майка Диана са ПАЗИТЕЛИ НА ДОМА

*** Традицията повелява на този ден да се чака змията да излезе и да преброи челядта на фамилията.
Актът и ритуалът на преброяването на челядта от змията се проумява, след като въведем разшифрованата стойност на челяд:

ЧЕЛЯД=ТШЕЛЯД=Дуло от Диана и Ешуа 
тази съкровена архаична Българска дума за означаване на най – милото и любимото на Българите и на хората въобще, е въплатила в себе си информацията за най – милото на Българските Богове – тяхното династично потомство от Дуло
Затова обрядното очакване змията да преброи челядта на Благовец, е поредният шифрован документ, съобщаващ ни, че на този ден се прави проверка на челядта от Исусово – Марииното династично потекло, заченато на този ден – 25 март 33 година от Навата ера.

*** От езотерикът – екстрасенс Цветозар научихме, че ЗМЕЕВИКЪТ е камък, способстващ зачеването. Наричат го още Камъкът на Девата.

ЗМЕЕВИК=Иза и Богиня Майка

Името на камъка се извежда официално от латинската дума СЕРПЕНС или СЕРПЕНТИНА, след разшифроването на които откриваме в тях отново Българските Богове, кодирани с тяхното животинско календарно прозвище и символ ЗМЕЙ,ЗМИЯ...!

СЕРПЕНС=ПЕР СЕНС=Вер(Змей) Исус=Исус Змея

В този минерал небесните ни попечители са вложили действителни лечебни свойства за подпомагане на зачеването при проблемни жени и мъже, за да може чрез неговото име и функция да се архивира и пренесе вложената в него информация:

КАМЪК НА ЗАЧЕВАНЕТО=КАМЪК на Изуш и Богиня Диана

ЗАЧЕВАНЕ=ЗАТШЕВАНЕ=Богиня Диана и Изуш
сътворенческите субекти на животопораждащия и животопродължителния процес ЗАЧЕВАНЕ,които ни хващат нежно за ръка и завеждат в Първосвещения си храм БЕЗИСТЕНА,където са осъществени сътворенческите и периодичните трансепохални процеси на зачеване на техните деца,каквото е и култовото зачеване на 25.3.33 г.н.е.!

ЗАЧЕВАНЕ=ЗАТШЕВАНЕ=ВЕЗИШТЕН=БЕЗИШТЕН=БЕЗИСТЕН

Наименованието КАМЪК НА ДЕВАТА е директна препратка дори и в прав некодиран текст към Богиня Диана,тъй като в народната фолклорна митология Дева,Дива,е дума за означаване на Богиня,чието име е дадено и в самата дума–Диана,но която сега разсекретяваме:

ДЕВА=ДИВА=ВИДА=ВЕДА=Богиня Диана 

Христоматен пример за приложението на думата е името на Видин,Пловдив–Пулподева,Девня,Девин и множество други производни от думата топоними.

ВИДИН=ВИ ДИН=Богиня Диана

ПЛОВДИВ=Павел на Диана Богиня

ПУЛПОДЕВА=Павел на Диана Богиня

ДЕВНЯ=ДЕ ВНЯ=Диана Богиня

ДЕВИН=ДЕ ВИН=Диана Богиня

Затова и КАМЪК на ДЕВАТА е документ,свидетелстващ за Мария Магдалена в езическото ѝ митологическо Божествено амплоа на Богиня Диана:

КАМЪК на ДЕВА=КАМЪК на Диана Богиня

Сега ще теглим една дебела черта, за да обобщим получената информация от Цветозар, която заедно разсекретихме с вас и да извършим заедно ритуала
 
Гонене на змиите, 

за да разберем с помощта на гонените змии посланието в този езически суеверен
(б – ъ – ъ – ъ – р !, колко страшен за християните и прекрасен за посветените!) ритуал!

ГОНЕНЕ НА ЗМИИТЕ=Ген на ЗМИИТЕ=Ген на Иза и Ма (Майка) Диана
Ген,потомство на Исус и Майка Диана, Мария Магдалена


– Цветозаре, братко и приятелю!
Много хубави източни езотерични техники и технологии познаваш, и ги редиш благо и упоително, обаче чуй сега, приятелю, никъде не чухме от теб имената на поне нашите официални православни Богове и идоли – Исус, Богородица, Святият Дух, Светии – чиито конкретни имена и Субекти ти подменяш обтекаемо, анонимно и безлично с литературното прозаично и нищо не означаващо понятие Божественост, Божество и подобни безлични БЕЗБОЖНИ категории като имагинерния титул Бог! 

– Цветозаре, духовен човек и езотерик си, и знай, че ние – Българите, а и всички други народи, имаме само един Бог, и името му е Господ Бог Отец Исус!
Друг Бог няма, Цветозаре, освен Исус, а Той е много ревнив в това отношение и държи много винаги когато се каже Богда се казва и личното му име Исус!
Друг Бог няма, но има Богиня, Която също много държи да ѝ се знае и казва името!

А пък гледай само как всичко ти е от Тях – от Боговете Исус и Мария, и как Те те носят на ръцете си, пък ти и една дума на благодарност не казваш за тях, редиш разни фигурки, камъчета и формули и правила, а тях ги няма в прав текст в словословенето ти и в науката ти!

Ами че виж, бе приятелю, че и цялата източна китайска, японска, индийска и т.н. култури, цивилизации, духовни учения и практики, как са изградени от Техните Жреци – Българите от армията на Дионисиус, и за всичко те са оставили безспорни документи –хайде, че нямаме много време сега за отклонения, ще кажем само за твоята прекрасна духовна наука, която ти си превърнал в бизнес, обаче без да казваш чий патент е тази наука и учение – фен шуй, и без да плащаш дължимия данък на Автора ѝ, като поне споменеш името му!

АРМИЯ НА ДИОНИСИУС=АРМИЯ на ДИОН ИСИУС=АРМИЯ на Диана и Исус

СПОМЕНИ ИМЕНАТА ИМ=
Иса и Богиня Диана МаМаМа
=
Иса и Богиня Диана Мама Мария Магдалена
 


Отвори си сензорите на очите, ушите и душата и слушай, чие авторско творчество е тази прекрасна духовна наука и практика, създадени единствено да пренесат вложената в тях секретна Българска информация:

ФЕН ШУЙ=ПХЕН ШУЙ=ПЕХ ЕШУЙ=Бох Ешуа – Който е Бог Исус! 

Сега намери онези повече от 200 души Българи, които ти с основателна гордост казваш в CV – то си, че си обучил на прекрасното Българско езотерично учение и практика ФЕН ШУЙ, каквито са и всички източни херметични учения – Български, и им проведи един безплатен просветителски курс с който да авторизирате, легализирате и преосветите наученото, и то наистина да почне да действа на несънувани нива и феноменни здравословни технологии, но вече под официалното авторство и егида на Българските Богове, като последиците ще бъдат недостижимо превъзходни и несънувано невероятно високотехнологични дори и за най – богатата и развинтена фантазия!
Защото и бизнесът ти е от Тях и в Техните ръце!

Гледай!

За целта се просвети със Свещеният Шифър и обследвай абсолютно всички термини на ФЕН ШУЙ учението – ще бъдеш изумен, смутен, и ако продължиш да търсиш, ще бъдеш възхитен и награден с пропуск за Божият феноменен свят и познание!

БИЗНЕС=Б ИЗНЕС=Б ИЗЕС=ЗЕБС=ЗЕВС=Бог Исуз=Бог Исус

И вие, бизнесмени с кавички и без кавички, и всички дето се занимавате с каквато и да е работа, защото БИЗНЕС е точно някаква работа, гледайте и си правете сметката от кой зависи и бизнесът ви, работата, здравето, и въобще животът ви – демек всичкото ви!Това, че си фен шуй мастер,се дава и зависи 100% пак от Тях, Които дават званието!

Знай ти, Цветозаре, и всички твои фенове и бизнес – партньори и клиенти, че цялата ти широко прокламирана и търсена ФЕН ШУЙ дейност нямат никаква, ама абсолютно никаква стойност и действие, освен снобска и екзотично – мистична, ако не бъдат легализирани под авторството и патронажа на Исус и Мария Магдалена, на първи етап нека да е Света Богородица по традиционната християнска доктрина и канон!

Разсекретяваме и  личното ти досие, за да видиш, че си Техен целият!

Цветозар Мръвков – езотерик, екстрасенс, пси енергетик, фен шуй мастер, консултант, експерт, метафизик, специалист, шеф на ФЕН ШУЙ ЦЕНТЪР и ФЕН ШУЙ АКАДЕМИЯ–бре,бре, голяма работа! 

МАСТЕР=Матера и Иса

ФЕН ШУЙ МАСТЕР=Исуш и Богиня Матара

ЕЗОТЕРИК=ЕЗО ТЕРИК=Иза Трак=Исус от Тракия

ЕКСТРАСЕНС=Син на Исус от Тракия=Син на Кристос

ПСИ ЕНЕРГЕТИК=Кан (Жрец) на Бог Иса Трага 

КОНСУЛТАНТ=Кан (Жрец) от Дуло на Иса и Диана

ЕКСПЕРТ=Кан (Жрец) Брат от Иса

МЕТАФИЗИК=Кан на Иза и Богиня Мат

СПЕЦИАЛИСТ=СПЕТСИАЛИСТ=Син от Дуло на Исус и Диана

ШЕФ=ФЕН ШУЙ=Бог Ешуа

ФЕН ШУЙ ЦЕНТЪР=на Цар Ешуа и Богиня Диана

ФЕН ШУЙ АКАДЕМИЯ=Ешуа и Богиня Майка Диана 

И накрая виж битият върху ти Техен неизтриваем фамилен династичен печат, чие генно експериментално производство и собственост си! 

СОБСТВЕНОСТ на=на Бог Отес Исус и Богиня Диана

ЦВЕТОЗАР=ТСВЕТОЗАР=Брат от Диана и Исуз=Брат от Дионисиус

ЦВЕТОЗАР МРЪВКОВ=Кан (Жрец) Брат от Богиня Диана Мария и Бог Исуз 

– Голяма Българска работа е Фен шуя, а, Цветозаре!

Защото е от Българския Бог – ФЕН ШУЙ, сиреч Бог Ешуа, Бог Исус! 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

image

https://www.youtube.com/watch?v=lm3QRi69rog
Благовец 

А тези малки оракули и прорицатели са генетичните потомци на тия Български Жреци –цивилизатори от Армията на Дионисиус, които направиха културата и цивилизацията на всички източни народи и всички техни философски езотерични науки и учения, едно от което е Фен шуй 


https://www.youtube.com/watch?v=ECvBILpnQxU

Doris Dragovic: Marija Magdalena

МНОГОЛИКАТА КРАСИВА БОГИНЯ МАРИЯ, ОТ КОЯТО СМЕ НИЕ, ФЕНОМЕННИТЕ ПОТОМЦИ НА БОГОВЕТЕ ИСУС И МАРИЯ –БЪЛГАРИТЕ, СЪЗДАТЕЛИТЕ И ЦИВИЛИЗАТОРИТЕ НА ВСИЧКИ НАРОДИ, ДЪРЖАВИ, КУЛТУРИ И ЦИВИЛИЗАЦИИ НА СВЕТА, ВЛАДЕЛИ ГИ С ЛЮБОВ, И КОИТО СЕГА ЗАЕДНО СЪС СТОПАНИТЕ И ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА ИСУС И МАРИЯ ВЪЗСТАНОВЯВАМЕ ТЯХНОТО И НАШЕТО ОБЩО ЦАРСТВО НА ЛЮБОВТА, БРАТСТВОТО И МИРА НА ЗЕМЯТА ЗА ВСИЧКИ!
 

АМИН!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на  bezistena и Светии от Вси Светии, вси Българи, водени от Свети Павел
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
01.04.2015 01:08
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678730
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!