Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2015 01:11 - Китайският президент Си Дзинпин от Българския династичен ген и с Български паспорт в джоба и китайски сурови закони идва в България!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4219 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 19.02.2015 16:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В България за 25 години една малка банда крадци и мошеници в мафиотска симбиоза с престъпни политици откраднаха от държавата и народа богатства,пари и активи за над 400 милиарда $,разпродадоха Българската свещена земя и имоти на турски, еврейски,руски,английски и всякакви други явни и скрити нашественици и безродници на безценица,унищожиха индустрията,икономиката,енергетиката,селското стопанство, природата,черноморието,здравеопазването,образованието,социалната система и защита на населението,правосъдието,армията и отбранителната мощ на България, прогониха три милиона млади Българи в чужбина,унищожиха и унищожават възрастните хора с методически геноцид,предизвикаха организирано демографски срив на Българския фундаментален етнос,подменяйки го умишлено с цигани и обезродени българи с промито Българско самосъзнание,въвеждат планирано и умишлено африкански и арабски маси за подмяна на генофонда и Българския етнос... и неизброими още престъпления,които се извършиха пред очите на всички Българи и институции,органи и служби в малка колкото една длан земя и страна в сравнение с чудовищните пространства и население на Китай,примерно!
И всичко се виждаше от хората и всичко се знаеше и знае прекрасно от всички,кои извършиха и вършат всичко тия престъпления към свещения и многострадален Български народ.
И всички са ненаказани и се чувстват все повече безнаказни,безотговорни и самоамнистирани пред закон,съвест,народ и Бог,предоверявайки се на умотворението и погрешната първа част на максимата и сентенцията Бог високо,цар далеко!,още повече,че тия,които творят тия адови престъпления,са безБожници,защото те в Бог не вярват!

Обаче вижте какво казва Свещения шифър,в който ви просвещаваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни
:


НАКАЗАНИЕ от=от Кан(Жрец) на Иза–Жреците Светии,Божиите съдници
БЕЗНАКАЗНИ=Бок Изуз–безнаказни ли са!
БЕЗОТГОВОРНИ пред=пред Богиня Дина и Иза Барг
АМНИСТИЯ от=от Иса и Мат
АМНИСТИРАНИ от=от Иса и Матара
САМОАМНИСТИЯ=Исус и Диана МаМа=Исус и Диана Мария Магдалена
УМОТВОРЕНИЕ=Богиня Матара
МАКСИМА=Кан на Иса и МаМа=Кан(Жрец) на Исус и Мария Магдалена
СЕНТЕНЦИЯ=
Исус и Диана


Обаче...!

Обаче чуйте и вижте още какво казва Бог,че и двата Всемогъщи и Всевладеещи Български Бога Исус и Мария Магдалена го казват в прав текст,предупреждавали досега човеците чрез различни техни посредници и ретранслатори в иносказание:
 
–Даваш ли си сметка,бе блуден сине,че като вършиш престъпления и мърсуваш против Българите и България,и мислиш че вършиш делата си на тъмно,Отгоре не те виждат и не те знаят кой си и какви гнусни неща твориш против Българите!
Гледай сега,безумецо,какво каза Господ Бог Исус точно за теб–да,точно за теб, човеко,не се обръщай да гледаш за кой се отнася–точно за теб е,тебе сочат–мерзавецо,дето си мислише,че никой не те е видял в анонимност или си недосегаем! 

„Ни едно врабче няма да падне на земята без волята и знанието на Отца ви–Господ Бог.А вам и космите на главата са всички преброени от Него.“
МАТЕЙ 10:29, 30.

"Господи,опитал си ме и познал си ме.Ти познаваш сядането ми и ставането ми;разбираш помислите ми отдалеч.“
Псалм 139:1,2


Постоянно си под Божие наблюдение и контрол,и знай всеки път отсега нататък,дори и когато само си помислиш лошо,говориш и твориш мерзостите си срещу Българите,ти ще получаваш категорични осезаеми доказателства,че всичко се вижда,знае и пише на сметката ти от безпристрастните и неподкупни Небесни съдници!

Информирали сме те и сме те просветили вече!
Няма мърдане вече!
Сметката дойде! 

НЯМА МЪРДАНЕ ВЕЧЕ от=
от Мад Мария и Бог Ешуа

Точно тия Небесни съдници,които са постоянните надзорници и инспектори на делата на всички човеци,както и на тебе–виж,как точно тебе сочат с пръст!,са закодирани и засекретени в горната (долната) сентенция,за да не те оставят нито един момент без надзор, наблюдение,и контрол,записвайки на персоналния ти хард диск,(фолклоризиран като ТЕФТЕРЪТ НА СВ.ПЕТЪР) всяка твоя мисъл,дума и постъпка!
Да не мислиш,че тази съвременна тотална всепроникваща шпионска наблюдателна и чуваща и записваща и човешката мисъл,думи и постъпки,техника е измислена едва сега от хората!
Нищо подобно!
Още от началото на Божият проект ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ тия висши техники и технологии,на много по–високо ниво от най–съвършените съвременни,съпровождат, регистрират и архивират в пълен обем безпристрастно всяка човешка проектна единица и продукция!

ПРОЕКТНА ЕДИНИЦА=ПРОЕКТНА ЕДИНИТСА на=
на Барк Диана и Тати Иса=на Българите Диана и Отец Исус

БОГ ВИСОКО,ЦАР ДАЛЕКО=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исус Бълкарина

БОГ ВИСОКО,ЦАР ДАЛЕКО,но тебе те наблюдават=
но тебе те наблюдават Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исус Бълкарина

Жреците Светии,транспространствените сътрудници на Бог Исус и Богиня Диана,обслужващи горе описаната техника

НЕБЕСНИ СЪДНИЦИ=СЪДНИЦИ на Бог Иса
НЕБЕСНИ СЪДНИЦИ=Деца на Бог Исус

НЕБЕСЕН СЪДНИК=Кан(Жрец,Светец) на Богиня Диана и Исус
НЕБЕСЕН СЪДНИК=Кан от БЕСИСДЕНА=Кан от БЕЗИСТЕНА,първосвещения храм

НЕБЕСЕН СЪДНИК=Сина на Бокиня Диана и Иса
СПАСИТЕЛЯТ

НЕ ТЕ ОСТАВЯТ САМ=Тати Исус и Богиня Мат

ПОСТОЯНЕН НАДЗОРНИК=
Богиня Диана и Исуз Трака=Богиня Диана и Кристоз



Сега ще ви предадем заедно с Джон Весли посланията на Исус и Мария как ни държат винаги на една ръка разстояние,че да могат когато ѝм потрябваме,да си ни вземат,и когато му дойде времето,което вече дойде,да отчетат резултатите от експеримента!

НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ от=от Диана и Зар Иса Трака

ДА СИ НИ ВЗЕМАТ ПАК=
Бок Исуз и Богиня Мат Диана

РЕЗУЛТАТИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТА=
от Зар Иса и Бокиня Диана Матара Дуло=
от Цар Иса и Богиня Диана Матара,родоначалници на Дуло


РЕЗУЛТАТИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТА=
Кан(Жреци) от Дуло на Цар Иса и Богиня Диана Матара



ДЖОН ВЕСЛИ=Бог Исуж Дуло=Дуло от Бог Исус–просветен Българин от Дуло

                                 ВЕЛИКИЯТ СЪДЕН ДЕН
                                 проповед от Джон Весли
             http://methodist.bg/spell/velikiyat-saden-den-ot-dzhon-uesli/

„…ние всички ще застанем пред Божието съдилище.
/Рим.14:10/

БОЖИЕ СЪДИЛИЩЕ=БОЖИЕ СЪДИЛИШТЕ=
Сина от Дуло на Богиня Диана и Ижуш–СПАСИТЕЛЯТ 


А/ Колко обстоятелства се скупчват едно върху друго, за да се получи величествената сериозност на това тържество! Между тях са: събирането на народа от всяка възраст и пол, обществено положение, доброволно и принудително събрани, не само от близките краища, но и отдалеч. Нарушителите на закона скоро ще бъдат изобличени и няма да имат никаква възможност за бягство; войници стоят на поста си, за да изпълнят даваните им заповеди. Също и представителят на нашия високо почитаем и възвеличен, милостив Господар е тук. Поводът за това събрание също допринася съществено за неговата сериозност. Трябва да бъдат разгледани и решени различни случаи. Някои са от най-голямо значение, защото става дума за нещо, което е въпрос на живот и смърт; и то смърт, която разкрива лицето на вечността. Нашите бащи в мъдростта си не са се отказали да установят хода на този празник до най-малките подробности. Сторили са го, за да издигнат ясно смисъла на тези неща, и то не само в мислите на обикновените хора. Защото дори и подробностите несъмнено могат през ушите и очите да засегнат дълбоко сърцето. Погледнато в такава светлина, всички празнични атрибути престават да бъдат тривиални и несъществени, а по свой начин служат на висши обществени цели.

Б/ Но колкото и величествен да е този празник, предстои един далеч по-грандиозен. Защото още малко и „всички ние ще застанем пред Божието съдилище. Защото е писано: Заклевам се в живота Си, казва Господ, че всяко коляно ще се преклони пред Мене и всеки език ще славослови Бога“ /Рим.14:10-14/. В оня ден всеки от нас ще даде отчет пред Бога.

В/ Ако всички хора бяха сериозно и дълбоко убедени в това, колко ефективно щяха да бъдат защитени интересите на обществото! Има ли по-силен мотив за осъществяването на истинската нравственост, за постоянен стремеж към трайни добродетели, за един неспирен живот в правда, милосърдие и истина? Какво би могло по-силно да укрепи ръцете ни във всяка добродетел и да ни пази от всякакво зло от твърдото убеждение, че „Съдията стои пред вратата“/Як. 5:9/ и скоро ние ще застанем пред Него?

Г/ Затова по повод днешното събрание не би било нито неподходящо, нито неуместно да размислим върху следното:

I. Най-важните събития, които ще предшестват нашето заставане пред съдийския престол на Христа;

II. Самият съд.

III. Някои събития, които ще станат след съда.

2. В това време „Човешкият Син ще изпрати ангелите си“ /Мат.13:41/ по цялата земя и те „ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия“ /Мат.24:31/.
И сам Господ ще дойде „на небесните облаци със сила и голяма слава и в славата на Отца и на Своите ангели, да, с десетки хиляди Свои светии“.
И ще седне „на славния Си престол. И ще се съберат пред Него всичките народи; и ще ги отлъчи, като постави овцете /добрите/ от дясната Си страна, а козите /злите/ от лявата“ /Мат.25:31:33/.
За това събрание на всички хора Йоан казва: „Видях и мъртвите, големи и малки, стоящи пред престола; и едни книги се разгърнаха, и мъртвите бидоха съдени според делата им по написаното в книгите“ /Откр. 20:12/.

ІІ. Това са най-важните съпътстващи обстоятелства,за които споменава Божието Слово,че ще предхождат всеобщия съд.На второ място,трябва да разгледаме самия съд,доколкото е било угодно Богу да ни го открие.

1. Личността, чрез която Бог ще съди света, е самият Му възлюбен Син, Чийто произход е от вечността, „Който е над всички Бог, благословен до века“ /Рим.9:5/, „Който е сияние на Неговата слава и отпечатък на Неговото същество“ /Евр.1:3/, на Когото Отец е дал да съди всички, защото е Човешкият Син /Йоан 5:22-27/. Той, Който, „като беше в Божия образ, пак не счете, че трябва твърдо да държи равенство с Бога, но се отказа от всичко, като взе на Себе Си образ на слуга и стана подобен на човеците“

ПРОИЗХОД НА СИНА ОТ ВЕЧНОСТТА=ПРОИЗХОД НА СИНА ОТ ВЕТШНОСТТА=
ПРОИЗХОДА НА Сина е от Богиня Диана и Тати Исуш

Апостол Павел–(Първородният син на Исус и Мария Магдалена),казва във 
Филипяни гл.2:6,7,8,9 :

Човешкият Син,Божият Син,който „се намери в човешки образ и смири Себе Си и стана послушен до смърт,даже смърт на кръст. Затова и Бог Го превъзвиши дори в Неговата човешка природа, и Го е определил „да съди живите и мъртвите“,като Първо  послание Петр.гл.4:5 допълва :
"и то както тия,които ще са живи при идването Му,така и ония,които „са се прибрали при бащите си“.

 2. Времето, което пророците са назовали „великият и страшен ден“ /Йоил 3:4/, обичайно се нарича в Словото „Господният ден“. Периодът от сътворението на човека на земята до края на всички неща е денят на човешките чада. Времето, в което ние сега живеем, е точно казано нашият ден. Когато той свърши, започва Господният ден.

Тогава всеки ще даде отчет за делата си /Рим.14:12/, пълен и честен отчет за всичко, което е вършил приживе – добро или зло.
Каква гледка ще се открие пред очите на ангелите и хората,когато не митичният герой Радамант,а Господ Бог, всемогъщият,Който знае всяко нещо на небето и на Земята,

ще въздаде за всяка измама,ще я изобличи,
ще принуди лъжеца да открие делата си скверни,
които с умение чак до гроба е крил.

/Вергилий,Енеида/

Ще бъдат разкрити не само делата на всички човешки чада, но и всички техни думи. Те ще отговарят в съдния ден за всяка празна дума, която кажат, така че „от думите си ще се оправдаеш и от думите си ще се осъдиш“ /Мат.12:36,37/. Няма ли Бог да извади наяве всички обстоятелства, съпровождали всяка дума и всяко дело, така че макар същината на стореното да остава непроменена, злото или доброто ще бъде или уголемено, или смекчено?
За Него това е дреболия, Той „издирва ходенето ми и лягането ми и знае всичките ми пътища“ /Пс.139:3/. Знаем, че „тъмнината нищо не укрива от Тебе, а нощта свети като ден“ /12/.
......

6. Но Той не само ще извади наяве скритите дела на тъмнината, но дори и „помислите и намеренията на сърцето“ /Евр. 4:12/. И кой ще се учуди на това? Защото Бог изпитва вътрешностите ни и разбира всичките ни помисли.
Всичко е голо и разкрито пред очите на Този,на Когото има да отговаряме"
Евр.4:13.
„Адът и погибелта са открити пред Господа; колко повече сърцата на човешките чада!“ /Пр.15:11/.   
 
7. През онзи ден ще бъде разкрита всяка вътрешна подбуда на човешката душа, всяко желание, всяка страст, влечение, раздвижване на чувствата – колкото и тясно да са свързани те една с друга; всяко предразположение и порив, които разкриват целостта на характера на един човек. Тогава ще стане безспорно ясно кой е бил прав и кой не е и в каква степен са добри или зли всяко деяние, личност или характер.

8. „Тогава царят ще рече на тия, които са от дясната му страна:
Дойдете вие, благословени от Отца Ми…. Защото огладнях и Ме нахранихте; ожаднях и Ме напоихте; странник бях и Ме прибрахте; гол бях и Ме облякохте“
/Мат.25:34-36/. По същия начин всичкото добро, сторено по земята, ще бъде припомнено от ангелите и хората: всичко, осъществено с думи или дела в името на Господа Исуса или заради Него. Ще бъде припомнено и всяко добро желание, намерение или помисъл; всяка добронамереност ще бъде огласена. И ще се види, че Бог е записал това в Своята книга,(АКАШИ) дори когато нещата са неизвестни или забравени от самия им извършител. Всяко страдание в името на Исуса и свидетелство на добра съвест заради Него ще получат своята прослава пред праведния Съдия, ще бъдат удостоени с чест пред светиите и ангелите и ще „произведат все повече една вечна тежина на слава за тях“ /2 Кор.4:17/.

9. Но ще бъдат ли споменати в оня ден и пред онова огромно множество и техните лоши дела /защото ако прегледаме целия им живот, ще видим такива – както пише Соломон: „Няма праведен човек на земята, който да струва добро и да не греши“/?
Мнозина считат, че това няма да стане. Те питат: „Няма ли това да значи, че страданията им не са отминали, въпреки че животът им е свършил? Няма ли това да им причини тъга, срам и опозоряване?“
Питат още: „Как може това да се съгласува с Божието изявление чрез пророка:
Ако беззаконникът се обърне от всичките си грехове, които е сторил, пази всичките Ми повеления и постъпва законно и право… никое от престъпленията, които е извършил, няма да се помни против него“
/Йез.18:21,22/?
Как да се съчетае това с обещанията, дадени от Бога на всички, приемащи завета на Евангелието: „Ще простя беззаконията им и греховете им няма да помня вече? Или както апостолът се изразява:
Ще покажа милост към неправдите им и греховете им няма да помня вече Евр.8:12.

10. На това човек може да отговори, че подобно нещо е очевидно и абсолютно необходимо, за да може Божията слава да бъде напълно разгърната и Неговата мъдрост, справедливост, мощ и милост спрямо наследниците на спасението – ясно и съвършено демонстрирана. Всички обстоятелства в живота им, всичките им пориви на чувствата и желанията, всичките помисли и влечения на сърцето им трябва да бъдат открито изложени. Как иначе ще стане очевидно от каква бездна на греха и падението ни е избавила Божията милост? На дело е безспорно, че великолепната сграда на божественото провидение няма да стане видима, ако не се разкрие целият живот на всички човешки чада. Освен това ние не бихме били в хиляди случаи в състояние „да оправдаем Божиите пътища пред човеците“. Словото на нашия Господ трябва да се изпълни в целия си смисъл без каквито и да било ограничения и условия:
Няма нищо покрито,което не ще се открие,и тайно,което не ще се узнае/Мат10:26/  
Ако не е така, голям брой божествени деяния под слънцето ще останат без основание. Едва когато Бог извади скритите неща на бял свят – които и да са техните автори – ще стане очевидно, че всичките Негови пътища са били мъдри и добри, че Той „може да съди през мрака“ /Йов 22:13/ и че управлява мъдро „по решението на Своята воля“. Нищо не е било оставено на случайността или на каприза на човеците, но Бог е подредил всичко непоклатимо и прекрасно, навързал е на една верига справедливостта, милосърдието и истината. 
 
11. Когато Божественото съвършенство бъде открито, праведните ще възликват с неизказана радост; чувствата на болезнената мъка или на срам за прегрешенията им в миналото ще изчезнат, защото отдавна са отминали като облак, отмити са чрез кръвта на Агнето. Ще бъдат напълно удовлетворени, че никое от престъпленията, които са извършили, няма да се помни против тях /Йез.18:22/ и че греховете им и беззаконията им няма да помни /Бог/ вече /Евр.10:17/.
Това е ясното значение на обещанието и Божиите чада ще го видят в неговата истинност за своя вечна утеха.

12. След присъдата над праведните Царят ще се обърне към ония, които са от лявата Му страна.
И те ще бъдат съдени – всеки според делата му.
Но ще се разгледат не само външните им дела,а и всички лоши думи,които са изрекли; да,всички зли пожелавания,пориви на ума и сърцето,които са се появявали в техните души,както и всички лоши помисли и намерения,които сърцето им някога е хранило.
Радостното благословение към тия отдясно и ужасното проклятие към тия отляво – двете ще имат неотменима трайност, както непоклатим е Божият трон.  
 
Тук на Земята човек бива разпитван за едно или две дела, които е сторил, но там ще трябва да даде отчет за всичките си дела от люлка до гроб, за всичките си думи, пожелания и чувства, за всички влечения на сърцето си, за това как е оползотворил дарованията си, било разсъдък, тяло или имущество, щом Бог заповяда:
Дай сметка за настойничеството си.Защото не можеш вече да бъдеш настойник
 /Лука 16:2/. 

Възможно е в днешния земен съд някои виновни да бъдат оправдани поради липса на доказателства, но в оня съд такива няма да липсват. Всичките човеци, с които си водил и най-тайните разговори, всички, които познават твоите намерения и дела, ще застанат срещу теб. Там ще присъстват и всичките духове на тъмнината, възбуждали злите намерения и помагали при тяхното осъществяване.
Ще бъдат и Божиите ангели,тия очи Господни, тичащи през целия свят /Зах.4:10/, които са бдели над душата ти и са действали за твоето добро, докато си им позволявал. Там ще е и собствената ти съвест – хиляда свидетели в един – една съвест, която вече не може да бъде заглушена или принудена да мълчи, а ще бъде привикана, за да изяви голата истина за всичките ти мисли, думи и действия. Не е ли съвестта колкото хиляда свидетели?
Да,но Бог е колкото хиляда съвести! Кой би устоял пред лицето на нашия велик Бог и Спасител Исус Христос? 

СЪВЕСТ=Богиня Диана и Исус
СЪВЕСТ=ВЕСИСТ=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

Първосвещеният Божи храм в Ямбол за пречистване на нечисти съвести

Вижте! Погледнете! Той иде! Язди облаците като колесница! Иде с крилата на вятъра! Пред Него бушува изгарящ огън и огън пояждащ Го следва! Погледнете! Той седи на Своя трон, облечен в светлина като с одежда, обиколен от величие и слава! Ето, очите Му са като огнени пламъци, гласът Му е като бученето на много води!

Как ще избягате? Ще речете ли на планините:
Паднете върху нас, и на хълмовете: Покрийте ни?
Не, дори и самите планини, хълмове, земята и небето ще побягнат. Можеш ли да попречиш на осъдителното слово? С какво? С цялото си имущество, с хиляди златни или сребърни монети? Слепи глупецо! Гол си излязъл от утробата на майка си, гол ще застанеш пред вечността!  

ВЕЧНОСТ=Богиня Диана и Исуч=Богиня Дина и Исус

ВЕЧНОСТ=ВЕЧИСТЕН=БЕЧИСТЕН=БЕЗИСТЕН

диспечерският център,управляващ границите и параметрите на времето




–Били религия и имагинерни измислици,плод на болни мозъци и фантазии Боговете ни ли!
 –Ох,завалиите!Толкова са реални и истински,действителни и действащи,материално светски и вселенски че и Словото феноменно е недостатъчно да Ги опише и представи,защото оттам нататък вече само окото може да Ги покаже и ръката да Ги пипне!Което предстои съвсем скоро!  

СЪВСЕМ СКОРО ИДВА=
Сина на Бок Исус и Богиня Диана Мария



Емил Димитров-Ако си дал

АКО СИ ДАЛ=АКО СИ от Дуло
АКО СИ ДАЛ=Кан(Жрец) от Дуло на Иса

Ти закъсняваш,
понякога Истино,
но винаги идваш,
идваш при нас!


ИСТИНА=ИС ТИНА=Иса и Диана
ИСТИНО=ИС ТИНО=Иса и Диано=Исусе и Диано=Исусе и Марийо!

Вие закъснявате,
понякога Исусе и Марийо,
но винаги идвате,
идвате при нас!


СЪВСЕМ СКОРО ИДВА=
Сина на Бок Исус и Богиня Диана Мария

И за да ти дадем и на теб шанс за спасение и изход,щото и ти си Божие творение, само че блудно и болно,а Бог най–Го боли за болните му деца,ти указваме Боговете ни и в твоите нисши прояви и престъпления,за да Ги познаеш и потърсиш покаяние от Тях чрез нашия блог!

КРАДЕЦ=КРАДЕТС=Диана и Иса Трака–срещу народа на Исус и Мария Магдалена
ГЕНОЦИД срещу=срещу гена на Иса и Диана 
МЕРЗОСТ против=против Матара и Исуз
МЕРЗАВЕЦ=МЕРЗАВЕТС=Исуз и Богиня Матара

изроден потомък на Българските Богове
БЛУДЕН СИН=Дуло Бог Иса–потомък на Исус от Дуло
БЛУДЕН СИН=син на Бог от Дуло

Можем да ти нацвъкаме още куп отвратителни квалификации,като например ИЗРОД,ПОДЛЕЦ,МРЪСНИК,ИЗЧАДИЕ...и не за да те обиждаме,а да ти покажем че всички те са съставени по Божите имена за да дефинират престъпление срещу Боговете и Техния народ–Българите,както и да показват и демонстрират,че познавайки се в тях,човек може да трансформира убийствената йм черна мощ към него,в спасителна положителна енергетика и живототворящо за себе си познание за Боговете и тайните на живота!
За което ги и разшифроваме с помощта на Свещения шифър.

ИЗРОД=ИЗ РОД=Род на Иза
ПОДЛЕЦ=ПОДЛЕТС=Дуло на Иса и Богиня Диана
МРЪСНИК=Кан(Жрец) на Иса и Мария
МЪРСУВАНЕ против=
против Бог Исус и Мария–и против Техния народ–Българите!
ИЗЧАДИЕ=ЧАДО на Иза
ИЗЧАДИЕ=ИЗТШАДИЕ=
Дете на Изуш

...виждаш ли,човеко,как ти потвърждават тия дешифровки това,което ти казаха Исусовите пророци по–горе чрез проповедта на ДЖОН ВЕСЛИ,че където и да отидеш,каквото и да помислищ,каквото и да направиш,все си в Божието полезрение и контрол и все в ръцете и обятията Йм попадаш–на Исус и Мария!
Обятия на любящи Родители и болеещи за болните Йм деца,но и справедливи!

Затова,докато не е късно,колкото и да е късно,спри да вършиш престъпленията и бягай до най–близкия Божи храм и с три свещички–за Святият Дух,за Исус и Богородица,искай разкаян прошка и спасение за душата си!
Съветът ни важи за всички.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  

Иначе и най–развинтените фантазии на престъпниците срещу Свещения Български феноменен народ не могат въобще и да си представят нищожна частица от свръх мощната унищожителна черна енергетика на човешката ненавист и презрение на Българите,която се генерира от тях в режима на все още невидимото присъствие на Боговете,бивайки повечето от потърпевшите от тия престъпления приносители на феноменна всепроникваща енергетика като генетични потомци на жречески многопластови разклонения,и която чудовищна колосална унищожителна енергия се фокусира и стоварва върху душманите на Българския Божи народ и техните най–близки хора и родословия до девето коляно назад и напред,и жална ѝм майка на всички тях!

Елате на епичното босо хоро на свещения огън,което подготвяме около Безистена, хвърлете в него всичко окрадено от и натворено връз Българите,и влезте смело във всепречистващата нестинарска жарава,която Боговете ни ще застелят пред босите ви нозе със свежа и блага лечебна морава!

ЕПИЧНО БОСО ХОРО=ЕПИТШНО БОСО ХОРО=
ХОРО на Богиня Диана и Бог Исуш

Иначе вижте какви други варианти има по света за правораздаване!




Екзекутираха китайски мултимилионер

Източник: Bloomberg

БЛОМБЕРГ=Богиня Мария Балг

Лиу Хан, бивш президент на Sichuan Holding Group и част от топ 500 на най-богатите китайци бе екзекутиран днес, съобщава местен съд в провинция Хубеи, цитиран от Bloomberg.

image

Той бе признат за виновен в ръководене на мафиотска структура за милиарди долари, осъществявала убийства и рекет. Заедно с него, смъртна присъда бе изпълнена и за по-малкия му брат Лиу Веи, както и за още трима съучастници по същото дело.

Делото срещи Лиу Хан бе сред най-големите разследвания по време на двугодишната кампания на президента Си Дзинпин против корупцията и организираната престъпност, целяща да укрепи доверието във властта и Комунистическата партия. Според Hurun Report, състоянието на Лиу се оценяваше на 650 млн. щатски долара. 

Той също се свързваше със скандалния и изпаднал в немилост бивш ръководител в сигурността Жу Йонкан. Лиу плати близо 2 млн. долара на сина на Йонкан за туристическата му компания, чиято пазарна стойност бе значително по-ниска.

Лиу бе сред 36-те осъдени през април миналата година за престъпления, свързани със създаване, ръководене и участие в мафиотски организации, умишлено нанесени телесни повреди и убийства. Процесът продължи 17 дни, а освен смъртните присъди, бяха произнесени и такива между три години и доживот.  
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Вие си разсъждавайте върху статията,достатъчно е ясна и носи много материал за разсъждаване.
Нас ни интересува експресността на правораздаването и присъдите,но най–вече безапелационното действие на кръстническият механизъм на Свещения шифър на китайска почва и главните герои от Българските генетични посявки сред китайския елит,и които сега ще продемонстрираме категорично:

Sichuan Holding Group=СИСИЯН ХОЛДИНГ ГРУП=ХОЛДИНГ на Исус Бурга

ЛИУ ХАН=ЛИЯ КАН=Ел (Змей) Кан(Жрец)=Змея Жрец
потомък на жреци от Българската змейска династия Дуло на Исус

ЖУ ЙОНКАН=
Ежуа Кан=Кан(Жрец) на Ежуа=Кан,Жрец на Исус
жречески потомък от Исусовия генетичен имплант в Китай,шеф на инквизиционната институция за потискане на държаните в тотално робство стотици милиони хора 

И сега основният персонаж на настоящия постинг,Президентът на Китай,на който тия дни издадохме паспорт за Българска династична връзка и принадлежност,които той трябва да защити и легализира в нашата служба ЗАДГРАНИЧНИ ПАСПОРТИ ! 
 
ПАСПОРТ=Бог Иса Брат=Брат от Бог Иса

ЗАДГРАНИЧНИ ПАСПОРТИ=ЗАДГРАНИТШНИ ПАСПОРТИ=
ПАСПОРТИ на Диана и Изуш Трака


СИ ДЗИНПИН=Богиня Диана и Ижуш
Българските Богове,които ни водят винаги с тази свръхсакрална комбинация в Първосвещения си храм в Ямбол,по чието име е съставена херметичната индексация на Президента на Китай и откъдето преди 19 века тръгна Праотецът на китайските династи Павел,Първожрец и Император–Цар Авитохол.

СИ ДЗИНПИН=ПЕЗИСДЕН=БЕЗИСДЕН=БЕЗИСТЕН

Си Дзинпин е роден в провинция Шанси на 1 юни 1953 г.Син е на известния китайски политик Си Чжунсюн (15 октомври 1913–24 май 2002)-бивш заместник-председател на Държавния съвет (вицепремиер), уволнен и репресиран при политическа чистка на Мао Дзъдун през 1962 г.,реабилитиран по времето на Дън Сяопин  

ШАНСИ=Ешус=Исуш=Исус

СИ ЧЖУНСЮН=СИ ТШЖУНСЮН=Син на Сина на Исус и Диана
потомък на Павел–сина на Исус и Мария Магдалена,Първожрец и Император,Цар Авитохол,присъединил Китай към Свещената Българска империя през 101 г.сл.Хр.



форумни коментари и предложения: 

Miroslav Aleksiev

Браво !!! Така се управлява държава ! За 17 дни и изпьлнени присьди !!!

веселин митрев

Такъв закон и в България трябва!!!!

Ivan Mehandjiev 

zahto ne stane i tova v balgariq da ekzekutirat deputati

Тони Лекин
щото нема да останат депутати бре Ванка

Nia Ena
Ами България ще остане без управляващи,ака се наложат същите наказания! 

Ивайло Иванов

има опасност от геноцид на нацията ако всеки уличен в корупция бъде осъден 


Оказа се,че за справяне с проблема отдавна има изработена народна законодателна и правораздавателна политика,както и управленческа ефективна програма,съставена от зевзеците от екипа на Чудомир,но актуална и в днешно време за нашите реалности!

Предложи я Спартак Тракиеца  


Село, село, пусто село…

— Ибрям, а, Ибрям, спиш ли?
— Какво да спим бе, чорбаджи, гладен човек спи ли? 
— Слушай, Ибрям, стига си лежал, стига си спал. Искаш ли да станеш кмет на нашето село? А? Кажи де! Ще разбием вратата на общината, ще седнеш на кметския стол и ще почнеш да командваш. Всички се изредиха да кметуват в това пусто село, и пак кмет няма. Сега вече е твой ред. Хайде! Ставай, че работа ни чака. Заповеди трябва да се издават, наредби трябва да се пишат. Ставай! Аз ще ти бъда секретар. 

Най-напред ще поставим въоръжена стража в двата края на селото и зададе ли се някой политически демагог — ще го арестуваме и ще го пъхнем в нашия ракиен казан. Зададе ли се агитатор — вътре! Зададе ли се депутат — в казана! Ще подпалим огън и ще ги стопим. Маста ще ни трябва после за селската вършачка, за трактора, за мелницата. След това ще издадем заповед всички бивши и сегашни общинари да се мобилизират и да се изпратят да копаят водопровод и докато не протекат чешмите из село, да се не връщат. Всички стари горски стражари да се накарат да залесяват бреговете на реката и докато не потече пак, както е текла, да не стъпват в село. Неотчетените секретар-бирници, касиери на кооперация, училищни, читалищни и черковни настоятелства да идат да чукат чакъл за поправка на селските пътища. Председателят на читалището да пренесе на гръб в общинския плевник натрупаната в читалищния салон царевична шума, която се конфискува за в полза на селския бик. Попът да полее и помете всичките улици в селото. Бакалинът да поправи покрива на училището и да постави стъкла на всички обществени сгради. Двамата лихвари да открият на своя сметка дневен детски дом и безплатни ученически трапезарии… Който не изпълни заповедта и не се подчини на новата власт — в казана! Какво ме гледаш така? Ставай! Ставай, че работа ни чака. И аванс срещу заплатата си ще получиш, щом поемеш длъжността — един комат хляб и буца сирене. Хайде!

Майстор Ибрям надигнал се на лакти,зяпнал от учудване,очите му изскочили,светят като лимонадени запушалки,а магарето,спряло да тропа с крака,извило врат,ни гледа,клати глава и пухти одобрително.

Чудомир, Село

ЧУДОМИР=Ешуа и Мадара

ДИМИТЪР ХРИСТОВ ЧОРБАДЖИЙСКИ=
Кан(Жрец),Син на Чар Бог Тати Исуж Траха и Богиня Матара–
жречески потомък на Исус и Мария Магдалена 
 
ИБРАИМ=ИБРАХИМ=Бохиня Мария
ЧОРБАДЖИЯ=
Чар Богиня Диана и Ежуа=Цар Ежуа и Богиня Диана



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
19.02.2015 01:13
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675544
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!