Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2015 20:59 - Защо официалната канадска държавна хералдика е 100 % Българска сакралия и какво следва от това!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4786 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 11.11.2016 22:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В екипа получаваме непрекъснат поток от секретни документи от скритата Българска история,както и молби на наши сънародници и съродници,крипто–Българи,разпръснат от векове духовен и интелектуален разсад и имплант сред всички народи,за разсекретяване на родовите ѝм досиета и съставяне на Кабала хороскопи за принадлежност към феноменната жреческа династия Дуло на Исус и Мария Магдалена.
Представяме краткия биографичен хороскоп на световно известният Български поет, писател,композитор и певец Ленард Коен–висшите дарби на Святият Дух, концентрирани в тази феноменна първожреческа комбинация,са категоричното сведетелство за принадлежността на Барда=Брата,към Свещеното Българско Всемирно Бяло Братство. 

За пропусналите просветителския курс поясняваме:
Всички генетични потомци на Господ Бог Исус и Богинята Майка–Мария Магдалена,са Българи по силата на Бащиното и Майчиното им наследствено генеалогично право,тъй като Исус и Мария Са Българи!

Ленард Норман Коен (на английски: Leonard Norman Cohen) е канадски поет,писател и автор и изпълнител на песни.Музиката на Коен оказва силно виляние върху други автори на песни и са записани стотици варианти на негови произведения.

ЛЕНАРД НОРМАН КОЕН=
Кан (Жрец) от Дуло на Мария от Рая
феноменен жречески потомък от рода Дуло на Мария Магдалена от Рая–България!

Коен е роден през 1934 година в Монтреал,Канада,в англоезично еврейско семейство. Публикува първата си стихосбирка през 1956 година,а първия си роман — през 1963 година.
Ранните песни на Ленард Коен,много от които са включени в албума от 1967 година „Songs of Leonard Cohen“,са силно повлияни от централноевропейската народна музика.
Вижте сега как се обозначава Барда за посветените си събратя в името на албума си:

SONGS OF LEONARD COHEN=Кан на Диана и Исус Българина
посветен жрец,династичен потомък на Исус и Мария Магдалена чрез генетичната посявка на Божието семе сред израелтянското племе на Цар Авитохол,Император Тит Флавий Веспасиан,Император Траян... Диоклециан,Свети Павел,или както вече ги знаем всички че са Павел,Първородният брат–близнак на Исус и Мария Магдалена

СЪБРАТЯ от=Братя от Иса=Братя от Исус
СЪБРАТЯ от=
от Сар Богиня Диана–Мария Магдалена

През 70-те години музиката му включва повече елементи на поп,кабаретна музика и уърлд мюзик.През 80-те години високият му баритонов глас постепенно се измества към по-ниските регистри (бас баритон и бас),като песните му често са акомпанирани от синтезатори и женски беквокали. 

БАРИТОНОВ ГЛАС,наследство от=наследство от Богиня Диана и Иса Българина
БАС=Бог Иса
БАС БАРИТОН=Брат от Бог Иса 
БЕКВОКАЛ=Бок,Бокиня Балк
СИНТЕЗАТОР=Зар Тати Иса=Цар Отец Исус

АКОМПАНИМЕНТ=Бокиня Диана МаМа=Бокиня Диана,Мария Магдалена
АКОМПАНИМЕНТ от=от Кан(Жрец) на Богиня Диана Мария Магдалена

Това е само една малка демонстрация за Българския произход на световното музикално изкуство и сакралната семантика на терминологията му,производна от Божията именна матрица на Свещения Български език
 
 
 
Leonard Cohen      Old Ideas ( Full Album )  
 

OLD IDEAS=Дуло Диана и Иса=рода Дуло на Диана и Иса
съдбата на потомците на Исус и Мария Магдалена от рода Дуло,пръснати сред всички племена и конкретно в тракийското племе евреи
 
Old Ideas е дванайстият студиен албум на Леонард Коен,първият студиен албум на музиканта за последните осем години.
Old Ideas е номиниран с Polaris Music Prize.

POLARIS MUSIC PRIZE=Приз на Мария и Исус Балка 

Още до излизането на албума се появяват двете нови песни «Show Me the Place» и «Darkness»   
  


Leonard Cohen∻"Show me the place"     Покажи ми местото

SHOW ME THE PLACE=Местото(PLACE) на Богиня Мат и Ешуа

Покажи ми местото
където да отиде твоя раб(роб)!
Покажи ми местото,
което забравих и вече не зная!
Покажи ми местото,
където да склоня в молитва глава!
Покажи ми местото,
където да отиде твоя раб!
Помогни ми да отместя камъка,
аз не мога сам!
Покажи ми местото,
където Словото стана човек!
Покажи ми местото,
където започна страданието!

Дойде бедата и почнаха изпитанията,
аз съхраних каквото можах: 
Лъч светлина,
песъчинка и вълна.
Но имаше окови.
Аз трябваше да издържа,
а съм прикован!
И те обичах като роб!

Покажи ми местото,
където да отиде твоя раб(роб)!
Покажи ми местото,
което забравих вече и не зная къде е!


Българският превод на името на песента "Show me the place"–"Покажи ми местото", указва както и целият текст,че Българският евреин Ленард Коен в залеза на живота си търси отчаяно мястото на Земята,където предците на евреите и на всички хора са живеели заедно с Боговете в условията на феноменното снабдяване и комфорта на рога на изобилието,с даровете на Безсмъртието и Вечния живот,мястото от където са тръгвали на разселение по целия свят дедите на всички племена,мястото,където може да срещне Боговете и да придобие отново Техните дарове!.Дешифрираните основни послания и моменти локализират това место и разкриват истинските параметри на Боговете,Чийто потомък е Жрецът=Кана=Коен:

SHOW ME THE PLACE=Местото (PLACE) на Богиня Мат и Ешуа
ПОКАЖИ МИ МЕСТОТО=ПОКАЖИ МИ Иса и Диана Мат
ПОКАЖИ МИ МЕСТОТО=
МЕСТОТО на Богиня Майка и Ежуа

Това Първосвещено Сътворенческо место е дефинирано от колективната човешка памет като ЗЕМНИЯТ РАЙ и ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ,чиято сакрална семантика ни води пак при Боговете Исус и Богинята Майка:

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ=Богиня Мат Диана и Бог Иза
ЗЕМЕН РАЙ=
Иза и Мария=Исус и Мария


И понеже само на Български език се разкрива тази трансепохална тайна,то следва че Сътворенческият език е Българският,което означава,че Боговете са Българи,а сътворенческото Райско место и градината на Боговете АРКАДИЯ,е България!
Това потвърждава и дешифровката на БЕЗМЪРТИЕ и ВЕЧЕН ЖИВОТ,РАЙСКО МЕСТО и също така и на РОГА НА ИЗОБИЛИЕТО:

БЕЗСМЪРТИЕ=Богиня Матара и Исуз
ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуч и Богиня Диана=Бог Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена

РАЙСКО МЕСТО=Тракия на Исус и Ма(Богинята Майка)
РАЙСКО МЕСТО=
Кая (скала,скално светилище) на Исус и Матара
скалните мегалитни светилища на Тракия и България,феноменен светилищен транспространствен енергиен командно–диспечерски център на Земята
Венец на поредицата от безапелационни словесно–математически доказателства,че истинският и реален Рай е България,поставя свръхестественият продоволствено– снабдителен комплекс и високотехнологичен безкончен конвеер Рогът на изобилието:

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза България=България на Иза и Диана
България на Българските Богове Исус и Богинята Майка,Богородица-Мария Магдалена 

Ние показахме на Българина  Леонард Коен местото–България,което той е забравил,но тайните служби на всички държави знаят много добре,и най–вече МОССАД,затова ние за пореден път ще напомним на евреите,съставени от коренно противоположните им съставки израелтяни и юдеи,какво направиха за тях Пресветите ни Деди!  

Гледайте и научете истинската си скрита история,израелтяни и юдеи от Тракийското племе ЕВРЕИ! 

ЕВРЕИ=
Вер–Змей

следват пасажи от поста ни
 

"Какво не казват на евреите и на другите народи архивите на МОСАД,което ние с МОРИС СИНЕ изнасяме?"
http://bezistena.blog.bg/history/2015/01/27/kakvo-ne-kazvat-na-evreite-i-na-drugite-narodi-arhivite-na-m.1333662 


Българският посветен МОЙСЕЙ  е Жрец от Българската владетелска каста на ФАРАОНИТЕ––

ФАРАОН=PHARAO=PHR=PRH=Барх,Българи-
владетелите и съзидателите на Древноегипетската цивилизация

Мойсей поема за превъзпитание и цивилизоване израелтяните-читавата част от еврейското племе,простолюдието,което не е участвало пряко,но е посветено и съпричастно в различни степени в епохалното престъпление на човешката цивилизация в древността-опита за преврат срещу Свещеното Българско Египетско царство.
Злодеяние,извършено от еврейската върхушка на клана ДАНАИ(ЮДЕИ),които в заговор избиват за една нощ първородните потомци на Българската Жреческа аристокрация със замисъл да парализират от ужас родителите и да завземат властта в ЕГИПЕТ,или както е било познато царството според Българската жреческа херметична индексация като царство МАНСУР,което е пак Мария и Иса!

ЗАГОВОР срещу=срещу Иза Барг=срещу Баргите(Българите) на Исус

ЕГИПЕТ=ЕГИП ЕТ=Богиня Диана

МАНСУР=Мария и Иса
древното име на Българското тракийско Египетското царство

Българите се съвземат от коварния удар и превратът не успява.Престъпниците от клана на ДАНАЙ=ЮДЕИ успяват да избягат на запад към Балканския полуостров и да се укрият из многобройните Български острови на Бяло море.По-късно от тях се оформя пиратското паратизиращо племе ДАНАИ=ЮДЕИ,от които са и съвременните чисти гърци.
Чистите гърци са данаи=юдеи,без асимилираното Българско–тракийско пред–гръцко население на Балканите,познато като "мистичните"ПЕЛАСГИ,ПЕЛАСКИ .

ПЕЛАСГИ=ПЕЛАСКИ=Иса Балк=Балки(Българи) на Исус

Така се полага началото на двата клона на еврейския народ-израелтяни и юдеи(данаи) с отделни царства или както и да ги наречем формирования и с отделна съдба.За тези скривани до сега процеси има документирана кореспонденция с официалните признания и от двете страни,че са двата клона на тракийския еврейски етнос.
Първият се състои от израелтяните,които са поети от Първожреца Мойсей,който ги води по пътищата на покаянието и превъзпитанието чрез изпитанията,и ги учи, просвещава и кръщава в Българската вяра на познание и живот по законите на Българските Богове няколко поколения наред-култовата зашифрована библейска история с прехода и лутането в пустинята десетилетия наред на израелтяните,и които се очовековечават и влизат в правия път,и вторият клон на еврейското племе-избягалите окървавени изроди и зверове-престъпници от данайската племенна върхушка,развили се под кодовото наименование ЮДЕИ=ДАНАИ,по-късно гърци,от които е и избраника на Исус-Юда,да го предаде!
Тия истории ги пише във Вечната книга,обаче трябва да я четете с нашия шифър и код и вяра към Боговете ни,а там дето пише за евреи и египтяни,всичко обръщайте на 180 градуса,сменявате местата на жертвите и добрите-евреите,и на палачите и лошите-египтяните(Българите),и ще откриете невероятни неща за фундаментални епохални Библейски събития-т.е.изопачената истина за Българите и целия свят, фалшифицирана много по-късно от тия събития от
ЮДЕИТЕ В СЪЗАКЛЯТИЕ СЪС СВОИТЕ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ РЪКОВОДИТЕЛИ–изродените ИСУСОВИ БЪЛГАРСКИ ДИНАСТИ,ПОЗНАТИ ПОД КОДОВАТА ЗАШИФРОВКА "ВИЗАНТИЙЦИ"-което значи Деца на Бог Иза,загубили светоста си и човешкия си образ изродени Исусови деца!
..... 
 
...Мойсей заведе евреите на величествения изкуствено построен Български мегалитен скален светилищен комплекс Хариб.
Там ѝм каза,че за последен път ще демонстрира силата и величието на Българските Богове и технологичната Ѝм снабдителска мощ,и извърши жреческата оперативна дейност-песни и танци с молитвено общение с Боговете.
 
image 

Тогава изригнаха струи от огромната скала и бликнаха потоците жива вода връз стъписаните евреи,които шашардисани от потопа на изобилие изпаднаха в неистов екстаз и делириум и скупчили се около Жреца Мойсей,го вдигнаха на ръцете си и пеещи и танцуващи като малки деца по камъните и потоците води,ненасищащи ѝм се,прегръщаха и целуваха свещените скали и крещяха и викаха слава и хвала на Великата Богиня Майка Мария,Която ѝм се показа на върха на огромната скала на светилището си!
Виждате Богородица,нали?

ШАШАРДИСАНИ от=от Шар Исуш и Диана

След 40 години изпитателен преходен срок,на това свещено место Израелтянската част на еврейското племе прие водно кръщение и се кръсти в Българските Богове,и Святият Дух слезе над тях и в тях...
Така израелското племе от Еврейският народ се кръсти с вярата и учението на Любовта на Българските Богове и се врече във Обич и Любов и вечна признателност и вярност към Българите!

Когато Българските Богове се явиха за пореден път пред хората преди 2000 години в аватарните образи и проявления на Исус и Мария Магдалена,евреите-израелтяни на Балканите бяха едно от първите тракиййски племена,покръстени от Българите,за които казваха по–късно,че заедно с одрисите и бесите са ранните истински християни.

След преврата на византийците,които са изродените Исусови Български династи,през 518 година,те бяха подлагани на постоянни гонения и геноцид по целия свят от своите съплеменници-Юдеи=Данаи,заради Исусово-Богородичната си вяра,която те пазеха ревностно и съхраниха в най-съкровените кътчета на родовата си памет и душа и в религията си и философските учения чрез всички свои етносни и религиозни документи,започвайки от Талмуда и Кабалата 
 
Ето какво казват енциклопедиите:

"Много смятат,че еврейската религия е монотеистична,но всъщност тя е прикрит политеизъм-т.нар.примотеизъм.Примотеизъмът е политеистична религия при която има едно върховно божество и то е най-важното.Всички останали са нисши и за тях се споменава малко."

Ето първите две Божи заповеди:

"Аз съм Господ,Бог твой,Който те изведох от египетската земя ...
да нямаш други богове,освен Мене."


Разшифровката на термините ни указва пак,че и еврейската система от вярвания, както и всички други религии на Земята,е възникнала първоначално върху познанието и вярата в Българските Богове,Които Са изцяло имплантирани в живота и битието на Евреите,като е засекретена поради гоненията и цензурата във висша конфидициална степен с помощта на Свещеният шифър на Българския език,с който ви просвещаваме в статиите ни.

ПРИМОТЕИЗЪМ=Иза и Богиня Мат Мария–
виждаме,че в самата дефиниция за уж едно върховно божество,е скрита от Българските ѝ съставители информацията за двамата Български Богове!

МОНОТЕИСТИЧНА РЕЛИГИЯ на=РЕЛИГИЯ на Исуш и Диана Мат

ВЪРХОВНО БОЖЕСТВО=ВЪРХОВНИ Бог Исуж и Богиня Диана

ДВЕ БОЖИИ ЗАПОВЕДИ на=ЗАПОВЕДИ на Диана Богиня и Бог Ежуа

АЗ СЪМ ГОСПОД БОГ ТВОЙ=Аз Съм Господ Бог и Диана Богиня

ДА НЯМАШ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН МЕНЕ=
ОСВЕН Бог Ешуа Трака и Богиня Мама Диана

СИСТЕМА ОТ ВЯРВАНИЯ=Бог Исус и Богиня Матера Диана

"Основната част на Талмуда е съставена от Мойсей,който поставя основите на израелската нация и религия,и е оставил и документи,влезли в основата на Петокнижието и според тогавашните критерии,той е негов автор"


това твърдение на съвременните еврейски учени-теолози е абсолютно верно,а ние допълваме още,че поради което Българският Спасител,Цивилизатор,Учител и Духовен водач на израелтяните Мойсей е засекретил фундаменталните понятия в еврейската религия така,че да можем чак сега да ги разсекретим и просветим и подсетим евреите на Кои трябва да благодарят за това,че ги има!
–На Българските Богове и на народа Ѝм–Българите! 
 
Първите писмени данни за еврейското племе са от свещения камък МЕРНЕПТАХ-осукано име,което обаче веднага се подрежда чинно на Вездесъщата Богиня Диана Мария,на която е посветено:

МЕРНЕПТАХ=Бохиня Диана Мария=Бохиня Матара 
 
Наименованието на езика на евреите ИДИШ е съставен от Българските ѝм цивилизатори и Духовни водачи по имената на Българските Богове по една от най–елементарните и нискоразредни зашифровки:

ИДИШ=Диана и Ешуа,

а толкова непознатият ѝм и плашещ ги Бог ЙЕХОВА е Българският Бог,скрит в името:

ЙЕХОВА=БОХ

И всички имена,понятия и фундаментални сакрални термини,заложени в живота на евреите,започвайки от АВРААМ,ЮДЕИ,МЕНОРА и т.н.са по Българския сакрален код:

АВРААМ=Богиня Мария
ЮДЕИ=Диана
МЕНОРА=Мария...и т.н,и т.н.... 
 
Заради която ѝм Любов на израелтяните към Българските Богове и Българите, някогашните ѝм сънародници от племето на Данаите=Юдеите–гърците,ги намразиха колкото Българите,и от тогава досега ѝм сътвориха чудовищни злини,най-големите от които бяха фалшифициране на Българската Библейска история и преписването ѝ и внушението ѝ за еврейска,в която представиха извечния сътворенчески Бог Исус Българина от Тракия,явил Се за пореден път пред Българите в свещената Обетавана земя Тракия и в първосвещения Му храм БЕЗИСТЕНА,за еврейски несретник,син на дърводелец,лъгал хората три години из голите чукари далече на изток,подкукоросал ги че е Бог и си взел дърмите и изчезнал с неясни обещания да се върне някой път, като ги оставил сироти и беззащитни да ги ядат вълците!

НЕСРЕТНИК=Иса Трака

ВЗЕ СИ ДЪРМИТЕ=Исуз и Богиня Матара Диана

ОСТАВЕНИ СИРОТИ от=от Сар Тати Бог Иса

НЕ/ЯСНИ ОБЕЩАНИЯ от=НЕ/ЯСНИ ОБЕШТАНИЯ от=от Богиня Диана и Исуш 

ЯСНИ ОБЕЩАНИЯ от=ЯСНИ ОБЕШТАНИЯ от=от БЕШИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА–обещанията,дадени от Боговете Исус и Мария на Българите на Първосвещения Им храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол

С извратена братоубийствена лукавост съчиниха и наложиха епохалната манипулация за виновност на израелтяните и на еврейския страдалчески народ като цяло за предателството на Исус и Неговото разпъване на кръста-в действителност акт на тесен кръг от ЮДЕИ=ДАНАИ от изродената ѝм престъпна кастова върхушка,която по-късно се доизроди в комбинация с изродените Исусови Български потомци в Юдови съвършенства като фанариотес-колко познато звучи и еднакво с ФАРИСЕИТЕ- предали Исус,и с ФАНОРИОТЕС-както е в действитлност тяхното истинско наименование в Българската езикова трезорна съкровищница-древният и съвремнния гръцки езици!
Сравняването на двата еднакво зловещи и скверни термина по правилата на нашия код ни сочи безапелативно,че те са абсолютно еднакви не само по фонетична и знакова форма и стойност,но и по произхд,генезис и историчско съдържание!

ФАРИСЕИТЕ=ФАНАРИОТЕС

Същата единтичност се потвърждава и при съпоставката на разшифровките на
ДАНАИ И ЮДЕИ:

ДАНАИ=ДИАНА
ЮДЕИ=ДИАНА–
категорична демонстрация за всички манипулатори и фалшификатори на Българската история,която е фундамент,постройка и надстройка на цялата човешка история и цивилизация,че няма мърдане от всепроникващия Свещен шифър!

Разшифровката на наименованието ФАРИСЕИ на иврит-перушим,прушим,ни сочи,че те са експериментален продукт на Боговете ни и оръдие за мръсни поръчки в проекта Ѝм за дълговековната екстремална подготовка на Българите–образно казано изпълняващи ролята на постоянната глутница вълци и хиени,преследващи стадото сърни–Българите! 

ПЕРУШИМ,ПРУШИМ=Бог Ешуа и Мария

МРЪСНИ ПОРЪЧКИ срещу=срещу Бок Чар Иса и Мария=срещу Цар Бог Иса и Мария 
 
А ние с помощта на Свещеният шифър ще разсекретим поредния пакет свръхсекретни документи от Исусовия архив,съхранени пред очите на яростните преследвачи на Исусовия народ и непосветените човеци,и които документи сочат безапелационо категорично Кой Е Исус:
Исус е син на дърводелец!

Исус е СИН НА ДЪРВОДЕЛЕЦ=Исус е СИН НА ДЪРВОДЕЛЕТС=
Исус е Бог Иса Друид Дуло=Исус е Бог Иса от Дардания,родоначалник на Дуло

Заради която ѝм Любов към Българските Богове и Българите,фарисеите ги подложиха на 2000 годишно гонение и геноцид,разпръсквайки ги по целия свят и търсейки сред тях за унищожение родословната нишка на Българския Исусов цивилизационен генен имплант,вложен в еврейското племе и заради който ген организираха холокоста през Втората световна война и ги тровеха в газовите камери на концлагерите.

ГАЗОВА КАМЕРА=Кан(Жрец) на Бог Иза и Мария–
за Българските жречески потомци на Исус и Мария 
......

Заради тази ѝм Любов към Българските Богове и съхранения сред тях Български Божи ген,Българите спасихме израелтяните в България по време на Втората световна война!

Заради тази ѝм Любов и съхранения Български Божи ген сред израелтяните, фанариотите създадоха и изкуствената държава-концлагер Израел сред арабския свят,като примамиха евреите да напуснат приелите ги и отнасящи се приятелски с тях
страни,наблъскаха ги вътре и при постоянно военно положение ги подложиха на перманентен геноциден-зомби режим на умишлена вътрешна несигурност и омраза и противопоставяне на заобикалящите ги народи в постоянни войни,като същевременно издирваха за изтребление Божия Исусов ген,имплантиран сред Израелтяните от Мойсей
Този ген,който скоро време ще възстанови с Любов заедно с Българското Всемирно Бяло Братство Исусовите закони и власт и сред дълго страдалото еврейско племе!


Този феноменен Божествен ген,от който е и Българският израелтянски потомък на Исус и Мария Магдалена–Ленард Коен,и който посвещаваме сега на следващото високо ниво!

Това е местото на Боговете ти,Братко Коен,и на Техните Първосвещеници–Българите,които разселваха и водиха Дедите ти по широкия свят и осъществяваха връзка с Исус и Мария за всички потребности и нужди на еврейското племе!
Това е местото,което си забравил и е затрито от документите,но не и от родовата ти памет и в песните ти,и което сега заедно възстановяваме чрез разсекретяване на вложената в творчеството ти информация. 

ЗАБРАВИХ МЕСТОТО=
Трахия на Бог Исуз и Богиня Диана Мат

Ти си забравил местото,но си съхранил най–важните неща:

Лъч светлина,
песъчинка и вълна
,

което в превод означава,че си съхранен чист потомък от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена:

ЛЪЧ СВЕТЛИНА=ЛЪТШ СВЕТЛИНА=
Син от Дуло на Богиня Диана и Ешуа Ел(Змей)

ПЕСЪЧИНКА И ВЪЛНА=ПЕСЪТШИНКА И ВЪЛНА=
Син на Богиня Диана и Ешуа Балк
потомък на Българските Богове Исус и Мария Магдалена по Тяхната потомствена линия от Българският Първожрец и Цар и Император Авитохол,или Апостол Павел!

А съобщението ти,че "имаше окови" през цялото време на твоя живот,и на твоите предци,съхранили тайната,преследваната вяра и святата Българска Божия кръв,ние сега трансформираме в твой принос,свещено жертвено завоевание и възродителна сила и мощ!

ИМАШЕ ОКОВИ=Ешуа и Богиня Майка 


С тази Божия феноменна сила и мощ,която е силата и мощта на Любовта–твоя и родова заслуга,ти разбиваш оковите и на твоите многострадални съплеменници и израелтяни и юдеи,които са в драматичен плен на старателно изпълняваните  задавани Отгоре роли и на преследвани жертви,и на злодеи,в целия многопластов диапазон от (+) до( –) ! 
И всяка една твоя песен и стих са ново по–високо стъпало на зикуратната пирамида към свещеното место и Българските Богове,които ти търсиш отчаяно в залеза на живота си,и който заедно ние транформираме в ново безконечно начало!

НОВО БЕЗКОНЕЧНО НАЧАЛО=НОВО БЕЗКОНЕТШНО НАЧАЛО=
НАЧАЛО на Бок Изуш и Богиня Диана=НАЧАЛО на Кан на Бог Исус и Богиня Диана
–началото на царството и на властта на Кановете,Жреците на Боговете Исус и Мария Магдалена,на Българското Всемирно Бяло Братство

Нека тръгнем по стъпалата на зикуратната пирамида дори само от имената на песните на Българския Бард от Всемирното Българско Бяло Братство,и нека се знае,че освен че няма по–високи пирамиди от Българските,но и въобще няма други пирамиди,освен Българските!

ЗИКУРАТ=ТАРУКИЗ=ТАРУК ИЗ=Трак Иза=Трака Исус=Исус Трака
ПИРАМИДА=Богиня Мадара
ВИСОКА ПИРАМИДА=
Бок Иса и Богиня Мадара=Бог Исус и Богинята Майка

Защото няма други пирамиди освен Българските никъде по света,затова и Българските пирамиди и културно материално богатство в Ирак бе умишлено унищожавано и съсипано от американските войски под тоталното оперативно ръководство на юдеите по време на агресията им там,за което може да научите от потресаващата статия на  
д-р Дориян В. Александров–– 
"Как и защо беше унищожено културното наследство на Ирак?!?"
http://istinata.livejournal.com/20052.html
 
 


FXbasilisk
Leonard Cohen - Darkness 

Усетих в тъмнината,          
че той пиеше от вашата чаша!               
Усетих в тъмнината,                  
че пие от чашата ви,                            
и каза:"Пийте!"                               
                                 
Аз нямам бъдеще.  
Знам,че дните ми са малко,
знам,че настоящето не е добро.
Има много неща за вършене,
мислех,че ще издържа в миналото,
но тъмнината там бе страшна!
 
Аз трябваше да го позная,
бил е точно пред очите ви. 
Ти беше млад и беше лято.            
Аз просто трябваше да се потопя 
и да спечеля победата,   
Но тъмнината е наградата. 

Обичам дъгата      
И обичам да я гледам!  
Обичам ранните утрини!  
И се преструвам,че не ги познавам!
Но аз бях в плен на тъмнината,скъпа,                                 
по–страшен,отколкото си ти!


Усетих в тъмнината,          
че той пие от вашата чаша!               
Усетих в тъмнината,                  
че пие от чашата ви,                            
и каза:"Пийте!"  

DARKNESS на Български означава ТЪМНИНА,като сакралната етимология на двете думи поотделно ни води до Исус или Богинятя Майка,без всеки един от които в света е мрак и тъмнина в прекия и преносния случаи:

DARKNESS=DARKN ESS=ДРАКОН ЕСС=Дракона Исус
животинският календарен символ на Исусовата потомствена династия Дуло 

DARKNESS= DARK NE SS=DARK N E SS= DARK ESS=Трак Исус=Кристос=Христос      
ТЪМНИНА=
Диана Ма=Диана Мама=Мат=Мама Диана

Лингва равенството  DARKNES=ТЪМНИНА указва,че без Българските Богове има робство,вечна зима,мрак,тъмнина и пустош в света и сред хората,страдание и смърт!

DARKNESS,ТЪМНИНА=Трака Исус и Мат
без Трака Исус и Майка Диана има  DARKNESS  и ТЪМНИНА  
 
Това ни казва посветения Български бард във витиеватият текст на песента си,за да е неразбран и обтекаем за цензурата и понятен за посветените си Български събратя! 
 
Коен ни съобщава чрез метафоричната кодировка,че обича да гледа дъгата и да посреща утрините–т.е. Слънцето,че той е кръстен с езическата вяра и познание на Исус,който е дъгата от Новия Завет,който още е и Слънцето в Българската езическа(истински Исусово–Мариина) херметична символика,и че негова сакрална практика е да посреща Слънцето (Бог Исус) като Българското Бяло Братство на Петър Дънов и да Го моли за спасение от тъмнината,от робството на изродените му родственици от управляващата каста на Дуло,водещи човечеството и света към погибел и смърт! 

image   
 
image  

Илюминатското иносказание

Усетих в тъмнината,                  
че пие от чашата ви,                            
и каза:"Пийте!",


е кодираното послание на Господ Бог Исус към хората,и специално към евреите,че те трябва да пият от Божията чаша,сиреч от Познанието за Българските Богове,кодирани в култовия езотеричен Исусово–Богородичен атрибут ЧАША(ГРААЛА):

ЧАША=ТШАША=Диана и Ешуш=Диана и Исус=Мария Магдалена и Исус

Силата на шифрованите послания на дълбоко мистичната песен на Българският жречески потомък Ленард Коен се увеличава и от оригиналната стилистика и изпълнение на този видеоклип на песента,в който от безразборно разбърканите и разпиляни букви в привидната незакономерност на анаграмния хаос,изплуват и се подреждат свещените комбинации на живото творящо Слово–технолотията и механизмът на Свещеният шифър,в който ви просвещаваме!
Съставителят на видеоклипа се е обозначил за посветените със жреческия индекс
FXbasilisk,който дешифриран означава: 

FXbasilisk=ФОКСБАСИЛИСК=С ФОК ИСИС БАЛК=Сина на Бок Исус Балка
Синът на Бог Исус Българина,Спасителят! 



Dance Me To The End Of Love

Dance Me To The End Of Love=
Дете от Павел на Иса и Диана Мат=Дете от Любовта на Иса и Диана Мат 

В 3:46 мин.от видеоклипа виждаме Жрица в свещенодействащ акт на скално светилище над табун препускащи коне. 

ЖРИЦА СВЕЩЕНОДЕЙСТВА НАД ТАБУН ПРЕПУСКАЩИ КОНЕ= 
ЖРИЦА СВЕЩЕНОДЕЙСТВА НАД Кан(Жреци) на Богиня Диана и Бог Исуш Барк–свещенодействие на Жрица над жреческите потомци на Исус и Мария Магдалена

В 4,42 мин.се появява отново жрицата,този път като танцьорка с дълъг червен шлейф,танцуваща в мистична обстановка върху олтарната площадка на голямо езическо мегалитно скално светилище.
Посланието,написано с образният жречески описателно–обяснителен език,гласи:

ТАНЦЬОРКА С ДЪЛЪГ ЧЕРВЕН ШАЛ=
Син от Дуло на Цар Исуш Балк от Тракия=
Син от Дуло на Цар Исус Българина от Тракия

един път Посветеният Български евреин се разкрива самият той като генетичен потомък от рода Дуло на Цар Исус Българина от Тракия,и втори път ни ,казва,че става въпрос за Божият Син,Спасителят,който е кодиран във всичките му песни!  
 
В 5:08 шлейфът отлита в пропастта,което символизира жертвената съдба на всички Божии потомци от Дуло,положени на жертвения олтар на развитие на човечеството във всички аспекти и области на човешкия живот.
В 5:18 танцьорката,увлечена във вихъра на танца(във вихъра на реалния живот),губи ориентация и баланс без шлейфа и тръгва към края на площадката на олтаря.
Миг,преди да полети в пропастта,и кракът ѝ стъпва на ръба на скалата,невидима сила я спира–директна алюзия за състоянието на човечеството в сегашния исторически момент на крайно противопоставяне и самоунищожение,останало без своите Духовни водачи от Дуло!

НЕВИДИМА СИЛА Я СПИРА=Бог Исус и Богиня Мария Дуло-родоначалници на Дуло  
НЕВИДИМА СИЛА Я СПИРА=Дуло на Бог Исус и Богиня Мария 

В минута 5:54 танцьорката е отново със шлейфа,което е индеректното пророчество за завръщането на пречистените Божии деца от Дуло 



Leonard Cohen " Take This Waltz" 

Нямаме Българския превод,но не е необходимо да знаете английски,дори и руски език–проникващата сила и обсебващата мощ на песента без да знаете дори значението на текста,е потресаваща и грабва Душата и я моделира както е угодно на Режисьорите Отгоре!

Take This Waltz=
Кан от Дуло на Богиня Диана и Отец Иса=
Жрец от Дуло на Богиня Диана и Отец Исус


Все пак за ориентация част от руския текст:

Вземи този валс!

А в Вене есть десять хорошеньких женщин
Есть плечо, на которое ходит плакать Смерть
Есть вестибюль, где девять сотен окон
Есть дерево, куда прилетают умирать голуби
Есть кусок, вырванный из утра
Он висит в Галерее Мороза
Ай, ай, ай, ай
Прими этот вальс, прими этот вальс
Прими этот вальс с его зажимом на челюстях

О я желаю тебя, желаю тебя, желаю тебя
На стуле с мертвым жунралом
В пещере на кончике лилии
В неких коридорах, где не бывала любовь
На кровати, где потела луна
В крике, полном шагов и песка
Ай, ай, ай, ай
Прими этот вальс, прими этот вальс
Прими в свою руку его изломанную талию

И я станцую с тобой в Вене 
Я приму обличье реки
Гиацинт будет дик на моем плече
Мой рот — на росе твоих бедер
И я похороню свою душу в альбоме,
Где будут и фотографии, и мох
И я сдамся разливу твоей красоты
Моей дешевой скрипки и моего креста
И ты передашь меня своим танцем
В омуты, которые разгоняешь на своем запястье
Любовь моя, любовь моя,
Прими этот вальс, прими этот вальс,
Теперь он твоей. И это все, что есть.



I Can"t Forget, Different Sides & Light as a Breeze 26.08.2012 Aalborg

I CANT FORGET=Кан на Богиня Диана от Тракия
DIFFERENT SIDES=Син на Богиня Диана и Бог Иса Друида
LIGHT AS A BREEZE=Син на Диана и Иса Българина 
 
 

SUZANNE
SUZANNE=Исуз
емблематично име в прав текст по името Исусово+кодировъчен назал Н 
 
 

Leonard Cohen - Hallelujah


Чувал съм,че има секретен акорд,
с който Давид свирел и се молил на Господ.
Но теб не те е грижа за музиката,нали?
Чуй как продължава-четвъртият,петият–
минорът се понижава,мажорът се повишава.
Обърканият крал пише музика,"Алелуя!".
Алелуя,Алелуя! Алелуя,Алелуя! 
 

Вярата ти е силна,но се нуждае от доказателства!.
Видя я огряна от лунна светлина.
Красотата й те обзе.
Тя те прикова за стола,
разруши ти трона и отряза косита ти.
От устните ти изтръгна "Алелуя".
Алелуя, Алелуя. Алелуя, Алелуя.

Скъпа,бил съм тук и преди.
Познавам стаята,стъпвал съм по този под.
Преди да те срещна бях сам.
Виждал съм знамето ти на мраморната арка.
Любовта не е победен марш–
студен е и е разбит–Алелуя!
Алелуя,Алелуя.,Алелуя,Алелуя!

Нужно ти бе време,за да разбера,
кое е истинско и отива под земята,
но никога няма да ми го кажеш.
Спомням си,че когато се преместих при теб,
свещеният мрак също дойде с мен.
И всеки дъх,който поемахме,беше с "Алелуя!"
Алелуя,Алелуя!Алелуя,Алелуя!

Може би там горе има Бог. 
И всичко,което научих за Любовта,
бе как да нараня този,който ме наранява.
Това не е вик,който ще чуеш в нощта.
Не е някой,който е виждал светлината.
Студен е и е разбит,Алелуя!
Алелуя,Алелуя!Алелуя,Алелуя! 


ИМА СЕКРЕТЕН АКОРД на=
на Кан(Жрец) на Иса Трака и Диана Мария
МИНОР=Мария
МАЖОР=
Мария и Ежуа
ОБЗЕМА ТЕ КРАСОТАТА на=на Богиня Диана Мат и Исуз Трак
БЯХ САМ ПРЕДИ без=без Бог Иса и Бохиня Мадара
ЛЮБОВТА Е ПОБЕДЕН МАРШ=ЛЮБОВТА на Богиня Диана Мария и Бог Ешуа
НУЖНО МИ Е ВРЕМЕ,ЗА ДА РАЗБЕРА=ЗА ДА РАЗБЕРА Ежуа и Богиня Мама Мария
СВЕЩЕН МРАК=СВЕШТЕН МРАК=Кан (Жрец) на Исуш и Богиня Матара
 
И още веднъж:

ИМА СЕКРЕТЕН АКОРД на=
на Кан(Жрец) на Иса Трака и Диана Мария
свещеният акорд и акорд на песните на Жреците(Кановете),от които е Българинът Ленард Коен,и който секретен код и акорд проникват във всички човешки Души!
Възгласът АЛЕЛУЯ в прав екзотеричен текст означава СЛАВА НА БОГ,а в екзотеричната сакрална семантика означава 

АЛЕЛУЯ=АЛЕ ЛУЯ=Ел и Ел=Змей и Змеица
зверинските змейски календарни династични прозвища на Исус и Мария Магдалена!



Hallelujah - Alexandra Burke 

Всички знаете на кой Бог възложи изпълнението на този върховен Божествен химн на Българския композитор Ленард Коен,и как бе възнаградена с високия приз на най–престижния световен музикален форум изпълнителката му Alexandra Burke.
Сега разкриваме тайната на избора:


ALEXANDRA BURKE=Кан (Жрец,Жрица) на Иса Бълкарина от Тракия
жреческа потомка на Бог Исус Българина от Тракия 

ALEXANDRA BURKЕ=Александра Бурк=Александра Българката



ФИНАЛА НА Х–ФАКТОР в САЩ–2008 година

Х–ФАКТОР=ХИКС ФАКТОР=Кан на Бох Иса Трака=Жреци на Бог Исус Трака
висш музикален форум за представяне на Българските феноменни жречески потомци на Исус по целия свят



Sisters of Mercy    
 
SISTERS OF MERSY=Сестрите на/от Мария и Иса

SISTERS OF MERSY=
Сина на Сар Исус и Богиня Диана Мария
първият път като син,потомък на Българските Богове Исус и Мария,и втори път като Синът Божи,Спасителят!


MERSY на английски означава МИЛОСЪРДИЕ
Милосърдието е общочовешка и религиозна ценностт, която повелява себеотрицание, уважение към другите и изява на добротата.
Милосърдие означава оказване на помощ на попадналите в беда, което цели да намали обсега на човешките несполуки. То се характеризира със себеотрицание, отказ от егоистичната и суетна самодостатъчност, преодоляване на хладния и незаинтересован поглед към човешките страдания. За това е необходима вяра в същата способност на останалите хора. Семейството е първото място, където се внушава тази ценност.

Има ли някой,който да не е разбрал,защо МИЛОСЪРДИЕ на английски е МЪРСИ,и  защо Мария и Исус отново съставят сакралната семантика на това Божествено слово! 

MERSY=MER SY=Мария и Иса 

Има ли някой,който да не е разбрал,защо МИЛОСЪРДИЕ на Български е МИЛОСЪРДИЕ и защо Исус и Мария и техните потомци отново съставят сакралната семантика на това Божествено слово! 

МИЛОСЪРДИЕ=Мария и Иса Дуло
родоначалниците на рода Дуло

МИЛОСЪРДИЕ=Дуло на Мария и Иса
чистите и праведни династични потомци на Исус и Мария


 
So Long Marianne      London 2009 
 
SO LONG MARIANE=Иса Гала(Змей) и Мария

Толкова дълго,Мариане (Мария)!

Толкова дълго,Мариане (Мария),не сме били заедно,
че е време пак да започнем да се обичаме...
Колко много те обичам,
а забравих за всичко!
И на ангелите молитвите не чувам вече!

Всички твои послания
и съобщения казват,
че си до мен,а защо тогава
се чувствам толкова самотен?
Сега се нуждая много от твоята тайна Любов!

Толкова дълго,Мариане (Мария),не сме били заедно,
че е време пак да започнем..

В текста сме заместили МАРИАНЕ с истинският обект на песента и терзанието на певеца–Мария Магдалена!  
 
ТЕРЗАНИЕ=Зар Диана=Царица Диана

ТЕРЗАНИЕ=Отризи=Одриси

ТЕРЗАНИЕ=
ЕИНАЗРЕТ=НАЗИЕРЕТ=Назарет
Библейското родно место на Исус,чието истинско место локализирахме отдавна като царството на Одрисите–първото царство на Земята,сърцето на Свещена Тракия!
 


In My Secret Life   

В песента "В моя секретен живот" няма да търсим скритите дълбоко в текста послания,защото Бардът–Жрец е казал всичко за тайния си живот още в заглавието на песента и на двата езика: 

IN MY SEKRET LIFE=Матара и Иса Балка
Богинята Майка Мария Магдалена и Исус Българина 

В МОЯ СЕКРЕТЕН ЖИВОТ с=с Богиня Мат и Бог Исус от Тракия


В началото казахме,че Ленард Коен е роден в Монреал,Канада.
Кратката справка указва,че името на града е МОНТРЕАЛ,който топоним извеждат от име на планина Монт и Реал,обаче това първосигнално етимоложко обяснение е за пред лаиците и цензурата,докато истинската информация,вложена втова име от Българските покръстители и цивилизатори на северноамериканските индианци още в началото на 2 в.сл.Хр.,водени лично от Първожрецът и Император Цар Авитохол, сиреч Апостол Павел–синът на Исус и Мария Магдалена,когато присъединява Американските племена и територии към Свещената Българска империя,е съставено в чест на Майка му–Богиня Мария Магдалена,основателката на Новозаветната Божия династична Българска фамилия Дуло!

МОНТРЕАЛ=Мария Дуло=Мария,родоначалник и Майка на Дуло
МОНТРЕАЛ=Дуло на Мария
Жреците,основали и покръстили индианците

Независимата паралелна проверка по друга линия потвърждава категорично и с безапелационна сила сакралната семантика на топонима:
Първоначалното заварено местно наименование на селището от първите европейски нашественици и завоеватели е град МАРИ!
Градът на Мария! 

Името на държавата Канада извеждат от думата kanata на езика на племето ирокези, която буквално означава „село“ или „селище“.
Ега си държавата,чието име се извежда от село и означава село!
И така да беше–добре,ама защо село,селище,се нарича КАНАТА или КАНАДА–никой не казва и думичка,какво са закодирали индианските жреци (Българската жреческа каста на индианците) в тази дума,която задължително трябва да има сакрално значение,впредвид безусловната преклоненост и уважение на индианците пред Боговете ѝм!
Задължително името трябва да е по името на Божият посредник,основал преди векове селището,и този посредник е Кан–Жрец на Боговете:

КАНАТА=КАНАДА=Кан на Диана 

През 1535 г. местните жители от района на сегашния град Квебек(някога КЕБЕК) използват тази дума, за да упътят френския мореплавател и изследовател Жак Картие как да стигне до селището Стадакона. По-късно Картие употребява думата kanata не само в смисъла на това конкретно селище, а за да обозначи всички земи, владени от вожда Донакона. Към 1545 г. модифицираната форма canada започва да се използва като топоним, отнасящ се за част от територията на съвременна Канада.
Разшифровките на всички имена се подчиняват стриктно на Свещения шифър,защото са съставени по него от присъединилият тия племена и земи към Свещената Българска империя в началото на 2 век от Новата ера Първожрец и и Император Павел,който факт и демонстрираме сега:

КЕБЕК=Кая на Бок–скално светилище на Бог
КЕБЕК=Кан на Бок–жрецът,основател на селището и Първожрец на светилището
ЖАК КАРТИЕ=Кан на Ежуа Трака
СТАДАКОНА=Кан на Тати Иса

ДОНАКОНА=ДОНА КОНА=Диана Кан=Кан (Жрец) на Диана
христоматийна демонстрация на елементарна кодировъчна техника на обратен запис и прочит на свещените комбинации и анаграмиране.

ДОНАКОНА=АНОКАНОД=КАННОДА=КАНАДА

Песните на Българският Бард и Жрец Коен вдъхнаха живот и съживиха хералдическите персонажи от герба на Канада–Българските лъвове и белият еднорог със златната верига,и освободени чрез нашите просвещения и разкрития от словесната херметизация на Българските кръстници и Духовни цивилизационни създатели на индианската и канадската култури и цивилизации,те ни заразказваха един през друг възторжени,колко дълго са ни чакали да ги освободим от магията на мълчанието и конспирацията,за да ни кажат тайната на посланията от хералдическата композиционна документалистика,както и какъв надпис пазят на герба от посегателства и разкриване!
image 
 
Coat of Arms of Canada–Герб на Канада

COAT OF ARMS=Кан (Жрец) на Иса и Богиня Матара
Българският Първожрец,основал и присъединил тази страна към Свещената Българска империя! 

COAT OF ARMS OF CANADA=Канада  е от Кан (Жрец) на Иса и Богиня Матара
Канада е основана и присъединена към Свещената Българска империя от Жрец на Исус и Богиня Матара,Мария Магдалена–Техният първороден син Павел,основал Световната Свещена Българска империя,неин Първожрец и Император до 333 г. от Новата ера!


ЛЪВ И КОН ЕДНОРОГ С ЗЛАТНА ВЕРИГА=
Кан от Дуло на Бог Исуз Българин Трак=
Канове(Жреци) от Дуло на Бог Исус Българина от Тракия

жреческата каста от Дуло,владееща и управляваща тия народи и земи

ВЛАДЕТЕЛ (малък лъв,потомък) ДЪРЖИ ЧЕРВЕН КЛЕНОВ ЛИСТ=„

ВЛАДЕТЕЛ(потомък) от Дуло на Богиня Диана и Чар Исуж Бълкарина  

Гербът е  увенчан с корона на св. Едвард,използвана за коронация на канадските монарси.
–Защо се коронясват монарсите с короната на Свети Едвард?
–Защото в това име е засекретена информацията,че тия монарси са генетични потомствени Братя от Мария Магделена,херметизирана като Диана:

ЕДВАРД=Диана Братя=Братя от Диана
ЕДВАРД=Диана Богиня Род=Рода на Богиня Диана–сиреч Българи(българи)

Нека ви подсетим,че всички тия канадски монарси и аристокрация идват от кралските монархически фамилии на Европа,които всички са производни от Българската династия Дуло,поради което хералдиката ѝм е "написана" със сакралната Българска династична символика и жреческия тайнопис с помощта на Свещения шифър! 

Нашлемникът фигурира в герба за да ни информира,че страната е основана и цивилизована от Жреците на Исус Ламята:

НАШЛЕМНИК=Кан на Ешуа Ламя

image

Сега да прочетем какво пише на щита на герба,като първо ще разкрием какво търсят тия три златни лилии на него. 

Лилията е херметичен знак на ранното християнство,на Богородица,на праведност и святост,на духовна и физическа чистота,и точно затова по–късно Християнската или по–точно псевдо–Исусовата църква и инквизиция,го превръщат в позорящ и клеймящ знак за жигосване на престъпници,проститутки и преследвани протестанти!

Хералдическата лилия или позната още като fleur-de-lis е хералдически символ, която често бива асоциирана със династията на френските крале.Хералдическата лилия е неофициалният символ на Франция,но поради връзката ѝ с френската монархия,тя никога не е изпозлвана като официален знак на Френската република.Хералдическата лилия често е наричана още и като "Френска лилия",въпреки че тя е широко използвана през Средновековието не само във френската хералдика. Лилията е символ и на шотландското движение.
Дешифровката на всичката тази информация за лилията документира категорично,че в нея са имплатнирани Българските Богове и параметри на Дуло,поради което тя е на тази висока хералдическа позиция:

ЛИЛИЯ=Ел и Ел=Змей и Змеица=Исус и Мария Магдалена
ЛИЛИЯ=
АЛИЛИЯ=АЛЕЛУЯ
Слава(на Бог)!Слава на Боговете Ел и Ел,на Исус и Мария!

Затова и евреи и гърци и хабер си нямат за истинския смисъл и значение на този възглас,който те са откраднали от древен ШУМЕР,СУМЕР–цивилизацията на Българските Жреци на Исус и Мария!

ШУМЕР=Ешуа и Мария=СУМЕР=Ису и Мария=Исус и Мария

ТРИ ЗЛАТНИ ЛИЛИИ=Рода Дуло на Иза Алелуя=Алелуя(слава!) на рода Дуло на Иза!

FLEUR(цвете) DE LIS=ЦВЕТЕ ДЕ ЛИС=ЦВЕТЕ(символ) на Дуло Иса=
Цвете–символ на рода Дуло на Исус,от който са всички френски крале,започвайки от Българските Първожреци на Богиня Мария–Меровинги! 

МЕРОВИНГИ=МЕРО ВИНГ=Мария Богиня=Богиня Мария

ФРЕНСКА ЛИЛИЯ=ЛИЛИЯ на Иса Фарк=ЛИЛИЯ на Исус Барк
ФРЕНСКА ЛИЛИЯ=АЛИЛУЯ на Иса Барка =Слава на Исус Българина!

СТИЛИЗИРАНА ЛИЛИЯ=
ЛИЛИЯ на Дуло от Зар Иса=
Алелуя(слава!) на Дуло от Цар Иса!


Хералдическата лилия участва и в емблемата на Шевролет Корвет,на израелските тайни служби,(да знаят,че са върховно подчинени и на служба на Българските Богове и жреческото Ѝм Българско съсловие!),на Движението на скаутите. 

ШЕВРОЛЕТ КОРВЕТ=
Ешуа Вер(Змей) Дуло Барк и Диана=
Барки(Българи) от Дуло на Ешуа Вер и Диана
–индексация за посветените

СКАУТИ=Канове на Иса и Диана
потомци на жреци на Исус и Диана,ходещи по Техните светилища

Символът е често срещан в литературата,защото посветените Български писатели го ползват за обозначаване и херметизация на Българската френска и европейска аристокрация от Дуло.
Пример за това е бестселъра на Дан Браун "Шифъра на Леонардо","Парижката Света Богородица" на Виктор Юго,"Тримата мускетари" на Александър Дюма и др. 

ТРИМАТА МУСКЕТАРИ=Диана Мат Мария и Иса Трака


На щита на Канада има три червени кленови листа,които ни казват кои са Боговете на основателите на индианската цивилизация,както и от кой род са канадските монарси:

ТРИ ЧЕРВЕНИ КЛЕНОВИ ЛИСТА=Богиня Диана и Чар Иса Бълкарина Дуло
ТРИ ЧЕРВЕНИ КЛЕНОВИ ЛИСТА=Дуло от Богиня Диана и Чар Иса Бълкарина 
 
Златната арфа пък ни съобщава за династията Дуло на Исус Вера(Змея):

ЗЛАТНА АРФА=Иза Вер(Змей) Дуло=Дуло от Исус Вер
  
Винаги когато срещнем Българските лъвове,откраднати (пренесени) от Ямболския герб,и затворени в хералдическите рамки и вериги на европейските и световните монархически фамилии,ние с върховно удоволствие и радост ѝм разсекретяваме тайната,съживяваме и пускаме на свобода сред династите,за да заръфат мухлясълият ѝм рахат и изроден в грешна посока аристократичен ген!
Това правим и сега с трите неповторими Ямболски гербови лъва–символ на Божественото семейство "Тати,Мама и аз",или Тати Исус,Мама Мария Магдалена и Павел,първородният Ѝм син–близнак,основоположник на Свещената Българска империя,фалшифицирана като Римска империя,и с които лъвове сме ви запознавали в нашите статии аргументирано.
Вадим техните Български документи за произход и принадлежност и ги пускаме на свобода! 
image      image

Левият герб е гербът на Господин ШИШМАН,владетел на Ямбол (и цялото Българско царство) и официален герб навремето на Ямбол

Десният герб е гербът на фундаменталния английски кралски род ПЛАНТАЖЕНЕ от кралската династия АНЖУ-1154-1399 година,от която династия са всички следващи и до сега английски крале и чиито потомствени владения се намират във Франция.
Сакралният Български шифър веднага разсекретява и разпознава тия автентични документи,указващи Българският ѝм прозход и принадлежност и към Българската Божия династия,и принадлежността на всички изброени по-долу народи и територии към Българските Тракийски народи и към Българското царство-т.е. ИМПЕРИЯ!

ПЛАНТАЖЕНЕ=Бог Ежуа Дуло=Бог Исус Дуло=Дуло от Бог Ежуа 

АНЖУ=Ежуа=
Исус

Плантагенетите са владеели освен Великобритания и Анжу,Аквитания,Нормандия, Бретан,Велс,Ирландия,Кипър,а династията ѝм има наследствени претенции върху короните на Франция,Кастилия,Йерусалим,Рим и Сицилия..,оттам в Новия свят...

От тях,сиреч от Българския Божи династичен род Дуло са и канадските монарси,което е "записано" на щита на герба. 

За да няма никакви съмнения,че всичката монархическа хералдика,барабар с монарсите и другите управници,са Български,нашите посветени култиватори и цивилизатори опасаха щита с лента с девиз с латинския (херметичен Български жречески език)надпис Desiderantes Melioreum Patriam,значещ за непосветените
"Те желаеха по–добра страна",но за нашата просветена аудитория съобщаващ отново за Българите от Братството от рода Дуло,основали страната:
–Бяло Братство,изградили индианската цивилизация след 1 в.сл.Хр.,и
–Черно Братство,разрушили тази провинция на Свещената Българска империя чрез инвазията в Америка и поробили народите там.
image


DESIDERANTES MELIOREUM PATRIAM=
Братя от Дуло на
Мама Мария и Сар Тати Иса

И още един безапелационен документ,скрит на най–ачик место на герба–официалният девиз на Канада,и доказващ Българската собственост върху народите и териториите на Канада,разсекретяваме заедно с днешниятният съекипник Коен!
Девизът е написан на лента с латински(Български жречески) думи
"A mari usque admare",означаващи в прав текст ОТ МОРЕ ДО МОРЕ,взети от 71-и библейски псалм: "Той ще владее от море до море и от реките до края на Земята!"  
image

A MARI USQUE ADMARE=А МАРИ УСКВЕ АДМАРЕ=

Мария Иса Бок Мадара=Мадара Мария и Бок Иса=Майка Мария и Бог Исус

Ясно ви е кои владеят и ще владеят както цялата Земя,така и всички светове!

ЯСНО ? = Иса !
ВСЬО ЯСНА ? = Бог Исус !
ПАНЯТНА ? =  Богиня Диана !
КАПИШ ? =  
Бок Ешуа !

За ползването на Свещената Българска хералдика без наше разрешение осъждаме  Канада на възстановяване на безусловното ѝ членство към Свещената Българска империя на Любовта,Братството и Мира! 
Амин!    
 
 
+++++++



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
15.02.2015 21:08
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674320
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!