Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2015 01:34 - Ужас!Идва 666!666 ще ни погуби!Спасявайте се! Идва 666 ! Най–после 666 идва!Ура-а-а!666 идва! 666 ще ни спаси!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7153 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 12.09.2017 22:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ще говорим за висши интернет технологии и информационни иновации,но ще уплетем традиционно тематиката с Българската езотерична история и Българската крипто–диаспора,имплантирана сред различните племена по целия свят!

Запознаваме ви с поредната съвременна уникална и оригинална форма и техника за съхраняване и бързо изпращане на сакрална Българска информация и кодирана документация и тяхното легализиране.

Цитираме саморекламата на авторите на рекламната платформа EasyAds,като дешифровките правим с помощта на

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061



Запознайте се с рекламната платформа EasyAds

EasyAds е интерактивна рекламна платформа за публикуване и управление на онлайн реклама в мрежа от сайтове,с набор от инструменти за управление и таргетиране,даващи възможност на рекламодатели и издатели да публикуват, контролират и отчитат своите онлайн рекламни кампании.EasyAds е лесна за ползване, но притежава мощна функционалност,която ви гарантира впечатляващи резултати. 

Технологичната инфраструктура в EasyAds отговаря на най-съвременни стандарти за ефективност и надеждност. Методиката за оптимизация на рекламите, възможностите за управление и таргетиране, както и пълната отчетност в реално време правят платформата предпочитан инструмент за работа на водещи рекламни и дигитални агенции, както и на множество директни рекламодатели.

Колко е мощна нашата платформа? Нека хвърлим един поглед...

EasyAds предлага PERFORMANCE (CPC) и PREMIUM (CPM) реклама в над 300 сайта с 95% покритие на българската интернет аудитория. Това са само някои от функциите, които са направили платформата предпочитан продукт за нашите клиенти...


Оттук нататък можете сами да си проучите материала в 
https://easyads.bg/advertiser_info.php ,
а ние ще разшифроваме основните документи в откъса от рекламата: 
 

стартирайте фоновата песен с долния линк: 

AC⚡DC - Live At River Plate - Rock N Roll Train 
https://www.youtube.com/watch?v=RHpClGAAvpg&list=RDRHpClGAAvpg&t=5

EasyAds=
Исус и Диана

авторите,вдъхновили и внушили информационната технология на активираните земни изпълнители на волята и внушението Ѝм,като са съставили наименованието  на платформата по първоразрядна Тяхна именна анаграмна комбинация! 

РЕКЛАМНА ПЛАТФОРМА=
Богиня Ма Мария България Дуло=
Богиня Мама Мария България,родоначалник на Дуло
 
 
ИНТЕРАКТИВНА=Богиня Диана Трака=Богиня Диана от Тракия 

ИНТЕРАКТИВЕН=
Кан(Жрец) на Бога от Дардания
голяма географска и историческа област от антична България на Балканите

ИНТЕРАКТИВЕН=Кан (Жрец) Друид на Бог

Интерактивен–с този термин се означава,че системата контактува чрез поредица от действия и/или съобщения с друга система/системи като всяко действие или съобщение е свързано и породено от предишните такива 

САЙТ=Иса и Диана

СИСТЕМА=Исус и Мат 

ОЗНАЧАВА=
ОЗНАТШАВА=Богиня Диана и Изуш
поредно категорийно важно  понятие и дума,съставени със задължителното участие на Боговете в тази им сакрална словесна комбинация,която комбинация пък за пореден път ни води в техния Първопрестолен град Ямбол:

ОЗНАЧАВА=ОЗНАТШАВА=ВЕЗИШТЕН=БЕЗИШТЕН=БЕЗИСТЕН

СЪСТАВЯНЕ=Богиня Диана и Исус–и отново на БЕЗИСТЕНА в Ямбол,където се съставят,създават,проектират възловите процеси и събития на Земята

СЪСТАВЯНЕ=ВЕСИСТЕН=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

СЪЗДАВАНЕ=Богиня Диана и Исуз

СЪЗДАВАНЕ=ВЕЗИСДЕН=БЕЗИСДЕН=БЕЗИСТЕН

СЪОБЩЕНИЕ=СЪОБШТЕНИЕ=Богиня Диана и Исуш

СЪОБЩЕНИЕ=СЪОБШТЕНИЕ=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН

Централният Първосвещен Божи светилищен храм в Ямбол,чрез който се получават и координират транспространствените комуникации между световете.

ПОРЕДИЦА ДЕЙСТВИЯ на=
на Цар Бог Тати Иса и Богиня Диана

*****************************************************************************

В компютърните среди терминът интерактивност се използва за описване на действието между компютър и човек,като в светлината на горните дешифровки разкриваме,че двигателите и катализаторите на тия процеси са транспространствените посредници между двата свята–Кановете,Жреците и Друидите,които преминали в другото измерение имат статут на Светии,а земните субекти на въздействие и активиране от тяхна страна,са техните генетични потомци в съвремието,с централно обобщена формулировка на генетични потомци на Исус и Мария Магдалена.

ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ=Трака Иза и Мария=Тракия на Исус и Мария
безапелационен документ за статута на Тракия,указващ,че Тракия е територията на местообиталище на Боговете в паралелното съществуване на пространствата,което е поредното предупреждение към мераците на всякакви правещи се на разсеяни и на хампита,както и на "случайно минаващи" оттук американци,англичани,евреи,руснаци, турци и т.н.до всички структури на НАТО,ЕС,Русия...,които както ви предупреждаваме отдавна,все повече фокусират центъра и вихъра на спиралата на агресивен интерес и интервенция връз България и Тракия с основните ѝ светилищни комплекси и центрове! 

ЗЕМНИ СЕБЕКТИ=Исуз и Богиня Майка Диана
ЗЕМНИ СУБЕКТИ=Змей Иса и Бокиня Диана
ЗЕМНИ СУБУКТИ=
Кан(Жрец) на Исуз и Богиня Мат

СЪВРЕМИЕ=Бог Иса и Мария
–всяко едно време на всички времена!

ВСЯКО ЕДНО ВРЕМЕ=Бок Иса и Богиня Мадара
ВСИЧКИ ВРЕМЕНА=Бок Исуш и Богиня Мария

МЕРАЦИ=Мария и Иса
МЕРАЦИ към земята на=към земята на Мария и Иса
МЕРАЦИ КЪМ ЗЕМЯТА на=на Змея Иса и Диана Майка Мария

ФОКУС=ФОК УС=Бок Иса

фокусиращият всички тайни и явни помисли,желания,стремежи,копнежи,надежди, упования...конфликти и войни на всички племена и народи,Български Бог Исус

Още веднъж подчертаваме,че в компютърните среди терминът интерактивност се използва за описване на действието между компютър и човек,за да покажем с преводът на безапелационните документи,че тия процеси са проектирани и режисирани централно от Исус и Мария,а Техни изпълнители и инспектори са Кановете–Жреци в тяхното транспространствено служение на посредници между Боговете и хората:

МЕЖДУ КОМПЮТЪР И ЧОВЕК=Бок Ежуш и Бокиня Диана Мат Мария

МЕЖДУ КОМПЮТЪР И ЧОВЕК=
Кан(Жрец) на Бог Ежуш и Бокиня Диана Мат Мария 

В представянето на рекламната платформа се казва,че
технологичната инфраструктура в EasyAds отговаря на най-съвременни стандарти за ефективност и надеждност, 
а ние добавяме,че всички съвременни,и минали стандарти,са съставени от небесните стандартизатори под прякото ръководство на титулярите на израза:

СЪВРЕМЕННИ СТАНДАРТИ=Богиня Матара и Исус от Дардания
СЪВРЕМЕННИ СТАНДАРТИ=Друиди (Жреци) на Богиня Матара и Исус


Указанието,че EasyAds предлага PERFORMANCE и PREMIUM реклама в 300 сайта
ще използваме да покажем сакралната семантика на тия два термина,която няма да изненада вече просветените ни читатели,наши синергетични съекипници и съратници! 

PERFORMANCE=ПЕР ФО СЕ МАРИ= Вер (Змей) Бог Иса и Мария

PREMIUM =Богиня МаМария=Богиня Мама Мария

СЕМАНТИКА НА ТЕРМИНИ=Тати Иса и Майка Мария

Отец Исус и Майка Мария Магдалена
всички термини са съставяни по Божията именна и титулна матрица чрез технологията и правилата на Свещения шифър

И още веднъж горещо ви препоръчваме да ползвате предлаганите информационни услуги на рекламната платформа  EasyAds ,чиито истински автори и вдъхновители и същинско предназначение за ускорен информационен обмен между Боговете и хората,ви разкрихме по категоричен начин с разсекретените документи!

И тъй като абревиатурата или наименованието на EasyAds  е 100% енергийно и фонетично тъждествено с името на култовата Българска австралийска рок група
AC/DC=АЙСИ/ДИСИ,то предлагаме на вниманието на стопаните на платформата за техен фонетичен лого–фон да звучи  Rock N Roll Train на  рок динозаврите и боговете все още с малко"Б" 
 
EasyAds=Исус и Диана

AC/DC=АЙСИДИСИ=
Исус и Диана

EasyAds=
AC/DC=АЙСИДИСИ=Исус и Диана 
 
EasyAds=AC/DC=АЙСИДИСИ=ДИОНИСИУС=Исус и Диана    



И сега следва заедно с вечно живия Свети Бон Скот,умъртвен мъченически от българските си родственици от черното братство,да ви разсекретим и разкрием тайната на най–мразения и ненавиждан от юдо=данайо=гръцката псевдо–Исусова църква символ–числото на звяра,числото на дявола,трите шестици–666!

Пуснете отново видеоклипа на Rock N Roll Train   
 
Rock "N" Roll Train е първата пилотна песен от албума  Black Ice (ПОЛЕДИЦА) на групата,а страна Б на диска започва с War Machine.

Първоначално песента се казвала Runaway Train–ВЛАКЪТ БЕГЛЕЦ,ПЪТУВАЩ ВЛАК,БЯГАЩ ВЛАК.
За пръв път почитателите на групата чуват песента на 15 август 2008 година в Лондон по време на снимане на официалния клип.
С тази песен групата открива всички свои концерти по време на световното си турне с названието Black Ice World Tour. 
 
Защо Посветените Български жреци от певческо–музикаблния ударен боен отряда на    

AC/DC=ДИОНИСИУС=
Диана и Исус,
са кръстили така албума си,с който тръгват по широкия свят– BLACK ICE ?
Ами че за да прокламират с това име навред сред почитателите си на живо по стадионите и по електронните медии,че Исус е Българин,захерметизирано елегантно в лека маскировъчна форма като BLACK ICE=БЛАК АЙС,което име посветените Българи веднага ще разпознаят като Иса Балк,Иса е Балк,Исус е Българин!

BLACK ICE=БЛАК АЙС=Балк Иса=Иса Балк=Иса е Балк=Исус е Българин!!!  

image 

Подали по този начин опознавателните си позивни и пароли,динозаврите на рока казват на посветените и просвещаваните кандидат–посветени Българи,разпръснати за духовен и интелектуален елит на всички племена и народи,както и за техни политически и владетелски лидери,глави и водачи към нищото:

"Отваряйте си сега широко сетивата и Душите за кодираните огнени послания на Исус Българина и Мария Магдалена,чиито генетични потомци сме и които послания носим в песните и сценичните ни изяви,защото вече настъпи времето!
Който не знае тайната на конспиративния ни език,да се включи в просветителските курсове на bezistena,на които ще помага по тази тематика нашият Свети Бон Скот!" 

Предупредили така феновете си,че тръгват да рекламират и агитират за Исус и Мария,АС/DС слагат изненадващо светещи червени дяволски рога на главите си, взимат триножника на дявола–китарите си,и се качват на влака беглец,с който тръгват на грандиозното си турне  Black Ice World Tour

Всичките им концерти от турнето започват с Rock N Roll Train,или 
ВЛАКЪТ БЕГЛЕЦ, наричан още БЯГАЩ ВЛАК И ПЪТУВАЩ ВЛАК,НЕУДЪРЖИМ ВЛАК
Преди да се появят на сцената,на екрана на огромната видеостена лети влакът–беглец с някаква екшън–секс сценка на нашите герои–барди!
Когато влакът наближава крайната гара и ограничителна табела CITY LIMYT ,от екрана тръгва срещу камерата–т.е.срещу нас,зрителите!
Преди да ни връхлети,за миг в 0:12 мин.виждаме на челото на парната машина,което цепи въздуха,култовата цифрова комбинация от трите шестици–666 !

image

                              image                                  
image

В следващите кадри вече локомотивът връхлита камерата и зрителите и разбива с челото си преградата визуално,като през екрана излиза на сцената пред феновете реално и действително огромната парна машина,теглеща влака–беглец!
Ефектът върху феновете,накичени с дяволските рога–символът на АС/DС,е като взривна вълна,която ги подхвърля издивяли във въздуха,и ги кара да подскачат в такт и резонанс с разкъртващия ритъм на рока,без умора и без прекъсване в екстаз,несвяст и дилириум по време на песента и на целия концерт! 

Щяхме още много неща да ви кажем за култовата група и зашеметяващото им турне, обаче от Обединения съюз на непонасящите се взаимно три деноминации на юдо=данайо=византийското Християнство:Католицизъм,Православие и Протестанство–и трите псевдо–Исусови антиБългарски лъже учения,(за което искрено вярващите християни нямат абсолютно никаква вина и понятие досега) взеха думата и направиха на мат и маскара рокаджите от трена с нетърпящи възражение и опровержение доводи и факти:

ОБЕДИНЕН СЪЮЗ=Богиня Диана и Исуз
ОБЕДИНЕН СЪЮЗ=
БЕЗИСДЕН=БЕЗИСТЕН

"За каква Мария Магдалена или Богородица ни разправят и обещават тарикатите от AC⚡DC,за къкъв Исус–хрисимият,кроткият,праведният,когото знаем от Еванглията,и който има такъв страх от дявола и Сатана,че навсякъде ни поучава да се пазим от тях,ще ни просвещават и уговарят "сатанистите" от AC⚡DC ,както сме ги заклеймили вече отдавна с клеймото на анатемата всички християнски деноминации и най–вече протестантите и католиците(не че не по–малко и православието,но то има по–малък контакт с тях)–след като и емблемата,и логото,и сценичната им атрибутика–дяволските рога и тризъбец,са дяволско–сатанински,и цялото им агресивно концертно сценично поведение и текстовете на песните им са разюздани секс–бунтарски, неканонични, несъгласни с установените порядки на света,никъде не казващи и дума за Бог!
Ами я вижте символиката на анонсиращия видео клип с трите шестици 666–ужасяващият символ на звяра,на дявола–на челото на парната машина,с който символ директно в прав текст ни внушават и казват айсидисци,че ще разбият и разрушат прекрасния ни и хармонично подреден свят!
–Пу,пу!Анатема!
–Ами я им вижте и текста на песента за тоя бягащ или пътуващ влак беглец!
Ще ни будалкат те,че носели свещени послания и информация за Исус и Богородица, сатанисти и сектанти такива!
Ай сиктер! 
 
БЯГАЩ ВЛАК,ПЪТУВАЩ ВЛАК,ВЛАК БЕГЛЕЦ,НЕУДЪРЖИМ ВЛАК
 
Един сърдечен  Ангел,
Един готин и добър  дявол.
Съзнанието ти е във фантазията!
Живейки в екстаз–
Дай всичко,дай го!
Дай каквото имаш!
 
Вдигни се и се размърдай,
Сложи всичко на  мястото му!
Фантазията е в умът ти,
Живейки в екстаз

Влакът беглец,неудържимият влак,
излязъл от релсите! (4)
 
Един силен звук на камбана, 
на мощен звънец–старомоден и бунтовен!
Старата школа се бунтува
Десятка за веселбата,
По дяволите за агента!
Размърдай се,размърдай се и
Сложи всичко на мястото му!
Ти знаеш,че тя го прави наистина горещо,
Вземи го,вдигни го!
Хайде, дай всичко от себе си!
Фантазията е в умът ти,
Живейки в екстаз.

Влакът беглец,неудържимият влак,
излязъл от релсите! (4)
 
Една гореща южна красавица,
ЕДИН Син на Дявола–
boy spelling bee.
Едно училищно момиче с фантазия,
Един силен звук на камбана, 
на мощен звънец–старомоден и бунтовен! 
Десятка за веселбата
По дяволите за агента!
Размърдай се,размърдай се!
Сложи всичко на мястото му!
Ти знаеш тя го прави наистина горещо.
Вземи го,вдигни го!
Хайде,дай всичко от себе си!
 
Влакът беглец,неудържимият влак,
излязъл от релсите!
Бягайки точно от релсите!
Направи го и ти!Качи се и ти на него!
Хайде,дай всичко,което имаш!
Влакът беглец,неудържимият влак,
излязъл от релсите!  
 
  
–Кофти работа,пичове от AC⚡DC,кофти!Заигравате се с дявол,че отгоре на това и маскиран като добър и готин дявол–пу,пу,анатема!

image

Ангелът и той–лековерен наивник,му се хваща на въдицата на дявола да го водят по мацки и за носа и се налива с бира по купоните и по концертите и да изпада в екстаз от тия Богунеудобни рокове с пощръклялите фенове,накичени със светещи рога, копита и опашки–без да се усети,завалията,и на него ще му турят на главата червени рога с китайски крушки!

image

Нацяло се издънихте,тарикати от AC⚡DC :
–дяволи,син на дявола,агент на дявола,ученичка с фантазии–сиреч заиграване с непълнолетни,влак обърнат на пътуващ бардак,тайфа от старомодни бунтари–сиреч езичници,непризнаващи новия световен ред,съпротивляващи се на  глобализацията и ГМО,на проектите  SOPA,PIPA и АСТА за хигиенизиране на Интернет от прекалена свободия,и за капак отгоре на всичко се заканвате да разрушите тия порядки на демокрацията с дяволското число 666

image   

Агенти на дявола,а се правите на агенти на някакви измислени от вас Исус и Мария Магдалена от България,искате да подлъжите истинските християни да излязът от църквите си и от канона и да ги набучи дяволът на вилата си и–и в казаня с катраня!

image

Ами тоя народец и тия ваши фенове с рога,дето хич и не са чували за Бог,и се прехласват по вас,заблудени,какво ще стане с тях!
Няма ли за вас нравствена полиция,духовна полиция,как добре едно време фанариотската гръцка патриаршия и светата инквизиция си вършеха работата и се оправяха с такива като вас езичници и бунтари,как светло и уютно беше навсякъде с кладите!
Забравихте бързо какво му се случи на Бон Скот,дето все се подиграваше с църквата!" 
 
Когато железните доводи и закани на стожерите на християнството и световната демокрация и на установените господстващи порядки в света,достигнаха критичното ниво,след което вече следва мотивирано оправдан органиизаран кръстоносен поход, благословен с резолюция на ООН и под егидата на ЕС и с участието на бившите сили на Варшавския договор и съвременна Русия,и разбира се на миротворящото сеещо по целия свят демокрация,мир и благополучие НАТО,срещу езичниците,Богохулниците, дяволопоклониците,сатанистите...от AC⚡DC и тяхното рокаджийски войнстено фенство по целия свят,дойде вече времето да се намесим ние от екипа на БЕЗИСТЕНА,чийто гост и фронтмен днес е Свети Бон Скот,и да осветим истинската мисия и дейност на Българо–шотландско–английско–австралийската свита на Дионисиус! 
 
До датата на убийството и смъртта на Бон Скот–19 февруари 1980 година,песните му са откровено предизвикателни и в почти прав текст носят забранената и преследвана Българска информация и бунтарски призиви към младежите и народите.
Момчетата от групата излизат бързо от шока и стреса от наказателната акция срещу тях и благодарение на по–големия опит,мъдрост и посветеност на по–възрастният от тях Браян Джоунсън,новият им солист–фронтмен,продължават посланическата си мисия на жертвени генетични Божии Български агенти,но посветени вече на по–високо ниво за съставяне на текстовете на песните с по–висока степен на зашифроване на опасната информация.

БРАЯН ДЖОУНСЪН=Вер(Змей) от Диана и Исуж
БРАЯН ДЖОУНСЪН=
Бард,Брат от Исуж

Текстът на пилотната песен Rock N Roll Train от албума  Black Ice,е висш образец на комплексен носител на конспиративна многопластово засекретена сакрална информация за Българските Богове и сюжетни постановки,свързани с тях, херметезирани чрез Свещеният шифър и алюзийни метафорични внушения,прикрити зад привидно антагонистична антихристиянска стилистика,декори и бутафория,които ние сега заедно със Свети Бон Скот ще разсекретим!

image

БОН СКОТ=Бокиня Диана и Иса
БОН СКОТ=Кан(Жрец) на Богиня Диана и Иса

феноменен Български генетичен саможертвен жречески потомък на Исус и Мария,убит от заговорниците срещу Българите в юдовия план на черното братство за изтребление на изявените певци от Бялото Братство по целия свят 

Откъде да започнем?
Можехме да започнем от началото и от името на песента,в което има толкова важни засекретени документи,обаче Светията и главен транспространствен продуцент на бандата предложи да започнем да разплитаме шпионската агентурна мрежа на елитните Български агенти и конспиратори от тяхната резиденция по средата на текста,скрита в странния текст от превода на стиха ПО ДЯВОЛИТЕ ЗА АГЕНТА!
Ние веднага го завъртяхме първосигнално на АГЕНТИ НА ДЯВОЛА,но тази дешифровка само наливаше вода във воденицата на антиайсидисовците и бензин в кладата,на която се канеха да турят рокаджиите,ако има чалъм за това! 
Както и да го въртяхме,все утежняваща вината и състоянието на момчетата–рок динозаври комбинации се получаваха,като най–неутралният вариант бе,че ги изкарахме двойни агенти!

ПО ДЯВОЛИТЕ ЗА АГЕНТА=АГЕНТИ на Бог Иза и Дяволите!
и още повече,че мултиплицирахме дявола на много дяволи! 

Знаехме,че преживе Бот Скот е обичал да изпраща заплетени послания в песните и си прави бъзици с непосветените,но този път и ние не можехме да хванем нишката на кълбото за разплитане,затова се обърнахме към Светеца за пълно съдействие.

ХВАНА НИШКАТА НА КЪЛБО ЗА РАЗПЛИТАНЕ=
Кан(Жрец) от Дуло на Зар Бох Ишуз Балка и Богиня Диана

Той взе Българския превод,който ползвахме и ние в случая от tekstove.info за тази част от текста,и почна да го върти,но като стигна до варианта ДЯВОЛА Е АГЕНТ НА БОГ ИЗА,Отгоре му наредиха да спре,щото много надълбоко отивал и почвал да разкрива фундаментални свръхсекретни тайни от устройството на световете и Бого–човешката природа и взаимоотношения,както и от актьорската кухня на театралната постановка и драматизация на режисираната експериментална сага ЧОВЕШКА ЦИВЛИЗАЦИЯ,при което дяволът изведнъж олеква и му се сваля категорията до нивото на второстепенен провинциален актьор–марионетка,от когото вече на никой няма да му пука и му има страха,когато стане ясно,че той е само главен изпълнител на една от лошите роли,раздавани от Всемогъщите и Всевластни Господари,авторите и режисьорите на театралната драматизация–Боговете Исус и Мария!

Свети Бон Скот се ухили и каза с присъщия му стил:
–Майнички, (любимо универсално обръщение,онаследено от тракийските му дядовци от Фелибето) объркали сме превода и за малко щяхме да развенчаем славата на героя негодяй–дявола,и няма да има после с какво да се плашат вярващите фанатици и суеверните бабички!
Който е правил този превод е много ловък и коварен манипулатор!
Истинският превод на този заплетен израз от английския текст Diamond of the agency не е ПО ДЯВОЛИТЕ ЗА АГЕНТА!,а е ДИАМАНТ ОТ АГЕНЦИЯТА,и кой както иска,така и да си го тълкува,намигна ни свойски Светията–а ние ще покажем сега истинската информация,която аз вложих в този израз,когато диктувахме отгоре от отдел ПОЕЗИЯ текста на братята Йънг,и в който скрихме чрез Свещения шифър Божия Български генезис на членовете на групата!

DIAMONT OF THE AGENCY=Генът на Иса и Богиня Диана Матгенът,кръвта,потомството,родът на Исус и Богиня Диана,Майка на всички богове,които са хората–Нейните деца,за сега още с малко време с малко "Б" !
С тази дума разкриваме на хората и защо най–известният скъпоцен камък носи това име–ДИАМАНТ!
Защото е кръстен по първоразрядната комбинация от херметизираните титули на Богинята Майка,позната ни от последното си аватарно историческо явяване преди 2000 години като Мария Магдалена–Любимата и Съпругата на Исус!

DIAMONT=ДИАМАНТ=Диана Мат=Майка Диана
Богиня Диана,Майка на всички хора,Богородица(Цар,Царица Богиня Диана)

БОГОРОДИЦА=Цар Богиня Диана=Царица Богиня Диана,
дала името си на Първосвещения и Първопрестолния си град ДИЯНО ПОЛИС–Полис,град на Диана,и още град ДИАМПОЛИС:

 ДИ АМПОЛ ИС=
Диана АМПОЛ Иса=Диана Ямбол Иса=Ямбол на Диана и Иса
 
От разсекретеното свещено генетично дърво и родословие на потомците на Диана и Исус,синкретизирани като ДИОНИСИУС,и от отворения им архив с папката за култовата песен,вече можем да изнесем и разшифроваме вложената в нея информация,като ще започнем от името на песента–предложи Бон и се оттегли настрана,давайки ни на нас да вършим рутинната работа,а той се вглъби върху текста и ритъма на новата песен за AC⚡DC–ВЛАКЪТ БЕГЛЕЦ СЕ ЗАВРЪЩА!


Името на песента в Българския му превод има няколко варианта,като всички в правият си текст означават,че става въпрос за влак избягал от някъде,от правия традиционен път и маршрут,влак,който е трудно да бъде удържан на едно место и да бъде принуден да върви по общите правила и коловози.
Метафоричното иносказание на символиката на дефиницията за влака ни указва настоятелно и еднозначно,че става въпрос за персонаж или персонажи,които не се подчиняват на унифициращите ги и ограничаващите правата и свободата им рамки стандарти,и постоянно бягат и търсят промяна на подтискащите ги правила,порядки и канони.

Въпреки че не е трудно да се досетим,че тия бунтари и постоянно търсещи промяната персонажи,са самите айсидисиевци,правият текст и езикът на метафориката за името на песента не ни дават повече информация за крайната и истинската цел на пътуването им,както и за техния произход и характеристики,за които още в началото и в други наши изследвания сме доказвали,че те са духовен имплант от Българския Божи династичен род Дуло сред разселените по света тракийски племена,преден дозорен и авнгарден отряд на Дионисиусовата армия на Диана и Исус,което за пореден път ще демонстрираме с неуморим възторг!

АЙСИДИСИ=ДИУНИСИУС=ДИОНИ и ИСУС=Диана и Исус
АРМИЯ НА ДИОНИСИУС=АРМИЯ на Диана и Исус
АРМИЯ НА ДИОНИСИУС=Мария Диана и Исус=Мадара и Исус 

ПРЕДЕН ДОЗОРЕН ОТРЯД=
Братя от Зар Диана Друид=
Братя от Царица Диана Друид

Бялото Всемирно Братство

ПРЕДЕН АВАНГАРДЕН ОТРЯД=Братя от Бога Траг Друид 


А сега разсекретяваме основния документ от песента–имената ѝ:

ВЛАК БЕГЛЕЦ=ВЛАК БЕГЛЕТС=
Влак на Диана и Иса Балг
Влак на потомци на Диана и Исус Българина=Влак на Българи,потомци на Диана и Исус

ВЛАК БЕГЛЕЦ=ВЛАК БЕГЛЕТС=
Балки на Бог Иса Дуло=Българи от Дуло на Бог Иса

БЯГАЩ ВЛАК=БЯГАШТ ВЛАК=
Богиня Диана и Ешуа Балк=
Богиня Диана и Ешуа Българина


БЯГАЩ ВЛАК=Балки на Богиня Диана и Ешуа=Българи на Богиня Диана и Ешуа 
 
ПЪТУВАЩ ВЛАК=
Богиня Диана и Бог Ешуа Балк=
Българи на Богиня Диана и Бог Ешуа


НЕУДЪРЖИМ ВЛАК=Мадара и Ежуа Балк=Мадара и Ежуа Българина 
НЕУДЪРЖИМ ВЛАК=
Балки,Българи на Диана Мария и Ежуа

Бил НЕУДЪРЖИМ ВЛАК ВЛАКЪТ БЕГЛЕЦ!
Че кой може да спре летящият и помитащ всичко по пътя си влак на Българските Богове Мария Магдалена и Исус,каран и управляван от Техните феноменни генетични потомци–Българите?!

ПОМИТАЩИ=ПОМИТАШТИ=Богиня Диана Мат и Ешуа
ПОМИТАТ ВСИЧКО=Богиня Мат Диана и Бок Исуш
ПОМИТАТ ВСИЧКО=
Кан(Жрец) на Богиня Мат Диана и Бог Исус–Жреците,феноменните потомци на Българските Богове 
 
Във видеоклипа на песента за влака–беглец,който обследваме,има превод на испански,където влакът–беглец е наречен TREM DE FUGA,което декодерът познава като Богиня Диана,Майка Мария:

TREM DE FUGА=Богиня Диана Матара

Влизаме в секретния архив на текста на песента,в който са вложени един куп прекрасни култови разговорни изрази,за да ги освободим от магията на анаграмната кодировка:

А вие се потопете във вълшебната фонетична енергетика на свещените Български словесни комбинации,която в процеса на анаграмната транформация на думите ще пренареди и преподреди по най–животворящата и благотворна схема вашата биоенергетика


СЪЗНАНИЕ=Исуз
въобще никакви илюзии да нямате,че в сакралната етимология на това висше категорийно понятие би могло да бъде заложенен друг словосъставящ базис и фундамент,освен Исус и/или Мария,както примерно в родствената дума РАЗУМ !

РАЗУМ=Мария и Иза
БАЗИС=Бог Исуз
ФУНДАМЕНТ=Богиня Диана Мат 
ФАНТАЗИЯ=Богиня Диана и Иза

СЪЗНАНИЕТО ТИ Е ВЪВ ФАНТАЗИЯТА=ФАНТАЗИЯТА ТИ Е В/НА Исуз
СЪЗНАНИЕТО ТИ Е ВЪВ ФАНТАЗИЯТА=СЪЗНАНИЕТО ТИ Е В Богиня Диана и Иза

ЖИВЕЕЙКИ с=с Ежуа Бок=с Бок Ежуа=с Бог Исус
ЕКСТАЗ=Кан(Жрец) на Исуз и Диана

нормалното състояние на потомствените жреци на Исус и Диана–Мария Магдалена при свещенодействие и общуване с Тях  

ЖИВЕЕЙКИ В ЕКСТАЗ=Кан(Жрец),ЖИВЕЕЙКИ В Исус и Диана
в общение с Боговете

ДАЙ ВСИЧКО на=на Бокиня Диана и Исуш
ВДИГНИ СЕ с=с Богиня Диана и Иса 
РАЗМЪРДАЙ СЕ=Исуз и Мадара Диана 
ФАНТАЗИЯТА Е В УМЪТ ТИ=ФАНТАЗИЯТА е в  Мат Диана 
ФАНТАЗИЯТА Е В УМЪТ ТИ=Умът ти е в Богиня Диана и Иза 

ЗВУК НА КАМБАНА=
Бок Иза и Богиня Майка
разбуждащи човеците за Тяхното познание  

А вижте сега колко висша свръхсекретна информация има заложена в
СТАРОМОДНИЯ БУНТОВЕН ЗВЪНЕЦ !

ЗВЪНЕЦ=ЗВЪНЕТС=Богиня Диана и Исуз
разбуждащи човеците за Тяхното познание

ЗВЪНЕЦ=ЗВЪНЕТС=ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН
първосвещеният Божи храм в първосвещеният им град Ямбол,откъдето става постоянното разбуждане на човеците за Божието познание!
 
СТАРОМОДЕН=Иса и Диана Матара
БУНТОВЕН=Богиня Диана и Бог

БУНТОВЕН ЗВЪНЕЦ=ЗВЪНЕЦ на Богиня Диана и Бог
СТАРОМОДЕН ЗВЪНЕЦ=ЗВЪНЕЦ на Иса и Диана Матара
СТАРОМОДЕН ЗВЪНЕЦ=
Сина на Богиня Диана Матара и Изус
Божият Син,Спасителят

За какъв древен–старомоден трансепохален идол и общочовешки блян се пее в правия текст на песента,и за която рок динозаврите тръгнаха на турне с неудържимия влак–беглец да го търсят, родил се вече сред човеците,разбираме от дешифровката на СТАРОМОДНИЯ ЗВЪНЕЦ,който още веднъж показваме:

СТАРОМОДЕН ЗВЪНЕЦ=Сина на Богиня Диана Матара и Изус
Божият Син,Спасителят  
 
За Божият Син,Спасителят,се отнася призивът на айсидисци в песента:
СЛОЖИ ГО ВСИЧКО НА  МЯСТОТО МУ!,
който в превод гласи:

СЛОЖИ ГО ВСИЧКО НА/ПРИ Тати Иса и Мария Магдалена,защото

МЯСТОТО МУ=Тати Иса и МаМа=Тати Исус и Мария Магдалена

Ние допълваме предложението на законодателите в рок–музиката с уточнението:

СЛОЖИ ГИ ВСИЧКИ ПО МЕСТАТА ИМ ПРИ=
СЛОЖИ ГИ ВСИЧКИ ПРИ Бог Тати Иса и (МаМа) Мария Магдалена!


Нека сега да обобщим основното послание на песента кой е
НЕУДЪРЖИМИЯТ ВЛАК,ВЛАКЪТ БЕГЛЕЦ,излязъл от релсите и властта на тъмните сили на досегашните господари–поробители на народите и човеците,летящ и помитащ всичко по пътя си!

НЕУДЪРЖИМИЯТ ВЛАК,ВЛАКЪТ БЕГЛЕЦ от песента Rock N Roll Train,е словесната и образна символика на Всемогъщите Български Богове–Господ Бог Отец Исус и Богиня Майка Мария Магдалена,каран и управляван от Техните феноменни генетични жречески потомци от челния авангарден Дионисиусов отряд на  Българите от AC⚡DC !  
 
В началото на нашето обследване на пилотната песен на AC⚡DC ви обещахме, заедно с вечно живия Свети Бон Скот,умъртвен мъченически от българските си родственици от черното братство,да ви разсекретим и разкрием тайната на най–мразения и ненавиждан от юдо=данайо=гръцката псевдо–Исусова църква символ–числото на звяра,числото на дявола,трите шестици–666! 
Показахме,и пак вижте,как преди да ни връхлети,за миг в 0:12 мин.на клипа виждаме на челото на парната машина,което цепи въздуха,култовата цифрова комбинация от трите шестици–666 !
В следващите кадри вече локомотивът връхлита камерата и зрителите и разбива с челото си преградата визуално,като през екрана излиза на сцената пред феновете реално и действително огромната парна машина,теглеща влака–беглец! 
 
Всички видове символики–езотерични и екзотерични,в прав и скрит текст,словесни и визуални–ни указват единствено и категорично,че цялата "мръсна работа" на Боговете по разрушаването на стария свят и робството връз народите,се извършва от трите шестици 666 и институцията или персонифицираните субекти,стоящи зад тази числова комбинация.
Официалната формулировка и персонификация на 666 е дадена от Християнската църква от времето на нейната неприкрита,както и прикритата ѝ по–нататък,роля на духовна полиция,физическа инквизиция и основна институция,геноцидираща Свещения Български народ,състоящ се от читавите феноменни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена и техните последователи–истинските ранни християни. 

Църквата–инквизиция изхожда от правия екзотеричен текст на последния каноничен документ на Новия Завет–
АПОКАЛИПСИС или ОТКРОВЕНИЕТО НА ЙОАН–гл. 13,  15:2 

16. И принуждаваше всички, малки и големи,богати и сиромаси,свободни и роби,да им се тури белег на десницата или на челата им;
17. за да не може никой да купува или да продава,освен оня,който носи за белег името на звяра,или числото на неговото име.
18.Тук е нужно мъдрост;който е разумен,нека пресметне числото на звяра,защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест(666). 

–––––––––––––––––––––––––––––
Богословските и филосовските справочници казват,че
числото на звяра е особено число посочено в Библията,под което дреме скрит апокалиптичния звяр,и се приема като нумерологично олицетворение на последовател на Сатаната.
Числото на звяра 666 твърде често се използва като елемент на сатанинските атрибути,заедно с обърнатия кръст и пентаграма.
Богословите-схоласти считат, че под прикритието на апокалиптичния звяр в Библията се крие Антихристът,Сатана.
Теолозите си задават въпроса защо Йоан Богослов обявява 666 за “число на звяра” и същевременно го нарича “число на човек” ? Как да разбираме това ?  
 –––––––––––––––––––––––––––––– 

В литературата на човешката философска,религиозна,езотерична и т.н. мисъл,има планини от трудове на съждения за значението на анатемосаните три шестици 666,ние ви подаваме Българската частица информация за тях–
http://bg.wikipedia.org/wiki/Число_на_звяра  ,
вие можете да търсите необятната инфо по темата навсякъде,и ще я намерите,и няма да ви стигнат поредица сегашни земни животи за да достигнете до истинското значение на страшното число 666–затова да не губите напразно времето си,което го нямате и без това,по Тяхно разпореждане ние ви разкриваме тайната му,защото знаете вече,че му дойде времето вече!

СЪЖДЕНИЯ за=за СЪЖ ДИЕНЯ=за Исуж и Диана=за ДИОНИСИЕУС
НЕОБЯТНА ИНФОРМАЦИЯ=Богиня Матара и Бог Иса
МИЗЕРНА ИНФОРМАЦИЯ за=ИНФОРМАЦИЯ за Иза и Мария 
ЩЕ НАМЕРИТЕ=ШТЕ НАМЕРИТЕ=Ешуа и Диана Матара
ТЪРСЕТЕ,И ЩЕ НАМЕРИТЕ=ТЪРСЕТЕ Ешуа и Диана Матара
ЗНАЧЕНИЕ=ЗНАТШЕНИЕ=Изуш и Диана
БЕЗ ТОВА СИ на=на Бог Исуз и Богиня Диана

НЕ СИ ГУБЕТЕ НАПРАЗНО ВРЕМЕТО=Барги на Бог Исуз и Богиня Матара Диана
не си губете времето напразно,Българи на Исус и Мария,че няма време!

ЧЕ НЯМА ВРЕМЕ=ТШЕ НЯМА ВРЕМЕ=Ешуа и Богиня Мат Мария–Които вече идват!
ВРЕМЕТО ВЕЧЕ ДОЙДЕ=ДОЙДЕ Богиня Матара и Бог Ешуа
РАЗКРИВАМЕ ТАЙНАТА ИМ на=на Иза Трака и Богиня Мат Мария 
 
И така,за да не си губите времето напразно,Барги на Бог Исуз и Богиня Матара Диана–Българи на Исус и Мария,че няма време,защото вече идват,Те ви разкриват тайната на най–мразеното и анатемосвано число!   

Тайната на числото 666 е в самото число и по–точно във всичките му дефиниращи го формулировки и словесното описание на неговата числова стойност–шестотин шестдесет и шест,в които е захерметизирана сакралната Българска Божия информация чрез кодировъчната технология на  Свещения шифър,с помощта на който сега по обратен ред разсекретяваме вложената секретна информация в страшното Сатанинско число:  

ЧИСЛО НА ЗВЯРА=ЧИСЛО НА З ВЯРА=ЧИСЛО на Иза Вер=ЧИСЛО на Исус Змея–числото на Исус,Чийто животински календарен символ на династията Му Дуло е Змей 

ЧИСЛО НА ЗВЯРА=ТШИСЛО НА ЗВЯРА=Богиня Диана и Зар Исуш Дулородоначалниците на Дуло

ЧИСЛО НА ЗВЯРА=
Дуло от Богиня Диана и Зар Исуш
династичните потомци на Исус и Мария Магдалена от Дуло,които са в целия широк диапазон от (+) до (),от светостта на праведниците и светците,до низостта и мерзостта на изродените адови изчадия.

ЧИСЛО НА ЗВЯРА=ТШИСЛО НА ЗВЯРА=
Вяра на/в Селен(Змей) Изуш и Диана=Вяра в Исус Змея и Диана  
 
ЧИСЛО НА ЗВЯРА=ТШИСЛО НА ЗВЯРА=
Сина на Зар Ешуа Ел(Змей) и Богиня Диана=
Сина на Цар Исус Змея и Богиня Диана
СПАСИТЕЛЯТ на човеците и света 

Затова на челото на парната машина от клипа е поставена комбинацията 666–защото очакваният през епохите и вековете Божи Син,Спасителят,ще е Водачът на човечеството и ще върви най–отпред на човешкия поход към възстановяването на Божието царство на Любовта,Братството и Мира на Земята,и пред Когото ще се рушат и всички стени и прегради,ще падат всички окови и граници на робството и смъртта!

И още сакрални комбинации и параметри на Божият Син:

ТРИ ШЕСТИЦИ=ТРИ ШЕСТИТСИ=Сина на Шар Тати Иса и Диана
Сина на Цар Отец Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена

ТРИ ШЕСТИЦИ=Дете на Цар Исуш

ТРИ ШЕСТОРКИ=Сина на Шар Диана Трака=Сина на Царица Диана от Тракия

ТРИ ШЕСТОРКИ=
Сина на Ешуа Трака от Раят
Сина на Исус от Тракия,която е истинският Рай на Земята

Диферинцираме словесните съставки на числото 666 и ги декодираме поотделно:

666=ШЕСТСТОТИН ШЕСТДЕСЕТ И ШЕСТ 
 
ШЕСТСТОТИН=Сина на Тати Исуш и Диана–      Сина на Исус и Мария Магдалена
ШЕСТДЕСЕТ=Сина на Тати Исуш и Диана–        Сина на Исус и Мария Магдалена
ШЕСТ=Сина на Ешуа и Диана–                          Сина на Исус и Мария Магдалена

За числото 666 се казват още следните дефиниции:

СИМВОЛ НА ЗВЯРА=Син на Бог Исуз Ел(Змей) и Богиня Мария

ДЯВОЛСКО ЧИСЛО=ДЯВОЛСКО ТШИСЛО=
Син на Исус Балк и Диана от (рода) Дуло

ОСОБЕНО ЧИСЛО=ОСОБЕНО ТШИСЛО=Син на Богиня Диана и Исуш Ел(Змей) 

ДЯВОЛСКИ ШЕСТИЦИ=Син на Отец Исуш Балк=Син на Отец Исус Българина

ПРОКЛЕТИ ТРИ ШЕСТИЦИ=Син на Диана и Цар Тати Ешуа Бълкарина

АНАТЕМОСАНИ ТРИ ШЕСТИЦИ=Син на Отец Исуш и Диана Матара

В ЧИСЛОТО 666 ДРЕМЕ СКРИТ АПОКАЛИПТИЧЕН ЗВЯР=
В ЧИСЛОТО 666 е Сина на Зар Бог Ешуа Трак Бълкария и Богиня Матара Диана

Гледайте още какво "страшно" число и символ се оказват трите шестици 666!

666 е ЧИСЛО на АПОКАЛИПСИСА=   666 е ЧИСЛО на Сина на Бог Иса Балка
666 е ЧИСЛО на АНТИХРИСТА=        666 е ЧИСЛО на Диана и Иса Траха
666 е ЧИСЛО на АНТИХРИСТА=        666 е ЧИСЛО на Сина на Диана от Трахия

Бр-р–р,че страшно,нали!
Какво ще кажете,а отци църковни,каноници и догматици и цензури анатемосващи!
На кладата или на кръста,а!
Били сме секта ли?
Секта от Канове–Жреци на Исус и Мария Магдалена! 

СЕКТА=Кан(Жрец) на Иса и Диана
феноменни свръхестествени Жреци,Свещеници,Първосвещеници и Светии на Боговете

Сега става още по–възхитително и прекрасно "страшно",щото идва и Сатана,на когото числото 666 е бил знакът,и дето му се плашите най–много,че и всички искрено вярващи Християни му се плашат най–много и постоянно,че бил много коварен и лъжовен и мамел човеците като Змията и Змея!
Че що му се плашите,бе хора Християни–та нали имате Вярата в Бог,много от вас имате и Богородица и Святият Дух–от какво ви е страх тогава,след като имате във ваша защита Всемогъщите Демиурзи и Господари на световете!Как така ще му се плашите на този Сатана или дявол,толкова ли ви е вярата във Всесилието на Бог!
Язък ви и за вярата в Исус!
Дойде Сатана и веднага предадохте Исус,като последвахте дезертьора Петър,дето докато пропеят първи петли три пъти предаде Бог Исус без шамари дори!

Вижте кой е Сатана,който сме ви разсекретили още в 
http://bezistena.blog.bg/history/2014/05/01/ekipyt-na-bezistena-pochita-praznika-na-veshticite-valpurgie.1261505
"ЕКИПЪТ НА БЕЗИСТЕНА ПОЧИТА ПРАЗНИКА НА ВЕЩИЦИТЕ-ВАЛПУРГИЕВАТА НОЩ!РЕАБИЛИТИРАНЕ НА ВЕЩИЦИТЕ!"

image

Сатана е синкретичният сдвоен събирателен езотеричен съзидателно-творчески образ на Иса и Диана,на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена,създаден от посветените Българи за просвещение и насърчение на Българския Божи народ и за религиозен страх и ужас на враговете му и на нечистите и гузни съвести!

САТАНА=Иса и Диана–
Бог Исус и Богиня Диана=
Бог Исус и Богиня Мария Магдалена
–––
Боговете Демиурзи,Боговете Съ-Сътворци и Съ-Съзидатели на Световете и Всемира, на Живота и на всички човеци,Всемогъщите Богове на Мирозданието,Господарите и Властелините на живота,Нежните и Всеобичащи с безкрайната Си Любов, самодефиниращи Се с формулата ЛЮБОВ,и които Са обект на преклонение,почит и възхвала от човечеството от възникването му досега-нашите Създатели Татко и Майка,Са използвани от псевдохристиянската църква за синоним и дефиниране на всичко черно,лошо,страшно,мръсно...противно и т.н.у човека,както и за вменяване на тия характеристики на Тяхните Святи потомци,за тяхното оклеветяване,озлочестяване и инкриминиране и садистично измъчване,инквизиране и геноцид!

ЗНАКА НА САТАНА=ЗНАКА на Иса и Диана
ЗНАКА НА САТАНАС=
Знака на Сина на Диана и Иса
защото християнските апологети извеждат страшното и плашещо ги нищо незначещо име за тях САТАНА от еврейското собствено име САТАНАС,което няма как да е станало-да вземат Боговете имена от човеците за своите именни титулни комбинации, защото първо Боговете са,а после творенията Ѝм-човеците 

Името САТАНАС е по Техните имена:

САТАНАС=
Исус и Диана

И още по името на ДИОНИСИУС е името на САТАНАС!

САТАНАС=
ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСИУС=Диана и Исус

Та църквата казва,че 666 е числото на последователите на САТАН или САТАНАС,ние признаваме това и  допълваме:
И на последователите на ДИОНИСИУС  е числото 666 !

Ние сме кръстени със Святият Божи Дух и казваме и прокламираме,че носим числото 666 не само на челото и на ръката си,но и в кръвта,сърцето и Душите си!

image   image
Аз нося числото
666 и го зная!
Вие носите числото 666 без да знаете!
Ти носиш числото 666 без да знаеш!

Прочети внимателно с Душа,ум и разум нашите послания и просвещения,и ако решиш,пожелай и ти числото 666 за свой белег и принадлежност към армията на Дионисиус,който е САТАНАС,който е Исус и Мария Магдалена!
И още нещо велико нещо е числото 666 на ДИОНИСИУС или САТАНАС:

ДИОНИСИУС=
САТАНАС=Сина на Диана и Иса

666 е числото на последователите на ДИОНИСИУС или на САТАНАС
=
666 е числото на последователите на Сина на Диана и Иса

Това е най–анатемосваното число на Земята въобще!
Затова е най–анатемосваното число на Земята въобще!

НАЙ–АНАТЕМОСВАНО ЧИСЛО=НАЙ–АНАТЕМОСВАНО ТШИСЛО=
Сина на Богиня Мат и Исуш от Дуло


Изследователите си задават въпроса : 
Защо Йоан нарича 666 ЧИСЛО НА ЗВЯРА и същевременно ЧИСЛО НА ЧОВЕК?
Отговорът за нас,притежаващи ключа на кода,е лесен!

ЧИСЛО НА ЧОВЕК =ТШИСЛО НА ТШОВЕК=Син на Бокиня Диана и Ешуш от Дуло-Спасителят  
 
Да си припомним пак култовите стихове от ОТКРОВЕНИЕТО НА ЙОАН гл. 13 :

16. И принуждаваше всички,малки и големи,богати и сиромаси,свободни и роби,да им се тури белег на десницата или на челата им;
17. За да не може никой да купува или да продава,освен оня,който носи за белег името на звяра,или числото на неговото име.
18.Тук е нужно мъдрост;който е разумен,нека пресметне числото на звяра,защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест(666).

Да разкодираме и разсекретим вложената в тях сакрална свръхсекретна информация, за да покорим окончателно "страшния" звяр и го положим кротък и благ в наша служба! 
 
БОГАТИ И СИРОМАСИ=Богиня Диана Мария и Исус
Господарите,раздаващи ролите в живота на хората

БОГАТИ И СИРОМАСИ=Син на Богиня Диана Мария и Иса
потомците на Исус и Мария,с разпределени роли по сценарий Отгоре
СВОБОДНИ И РОБИ=Бог Иса Вер(Змей) и Богиня Диана
роли от Главните сценаристи  
 
ДА ИМ СЕ ТУРИ БЕЛЕГ от=от Диана Матара и Иса Балга
за да се познават хората,че са познали Боговете 

ДА ИМ СЕ ТУРИ БЕЛЕГ на=на Балги на Диана Матара и Иса
Българите на Исус и Мария Магдалена,Богородица  

НОСИ ЗА БЕЛЕГ ИМЕТО НА ЗВЯРА=Сина на Богиня Матара и Изуз Балга
НОСИ ЗА БЕЛЕГ ИМЕТО НА ЗВЯРА=
Балги на Зар Иза и Богиня Мат
Българите от феноменния Божи народ 
 
В стих 18 посветеният Български съставител на пророчеството указва изрично задължителното условие,за да разбере някой истинския смисъл на посланието,и това условие е търсещият да е Българин от Свещеното феноменно генетично родословие на Исус и Мария,,кодирани в изразите в стиха:

НУЖНО Е МЪДРОСТ=Исуж и Диана Матара=Дете на Исуж и Мария 

ЩЕ РАЗБЕРЕ ТАЙНАТА КОЙТО Е РАЗУМЕН=
ЩЕ РАЗБЕРЕ ТАЙНАТА,КОЙТО е от Мария и Иза,
защото сакралната семантика на РАЗУМЕН е Мария и Иза,Мария и Исус  

РАЗУМ,РАЗУМЕН=Мария и Иза
даващите и управляващите разума на човеците


Още дъпълнителна иформация за числото 666 получаваме от Откровение 15 стих 2 :

И видях нещо като стъклено море,размесено с огън, и че тия,които бяха победили(познали,разгадали) звяра и образа му и числото на името му,стояха при стъкленото море,с Божии арфи в ръцете. 

СТЪКЛЕНО МОРЕ=Кан(Жреци) от Дуло на Иса и Мария
феноменните потомци от Дуло,които разгадават тайната на звяра  

РАЗМЕСЕНИ С ОГЪН=
Син от Гена на Исуз и Мария
генетичните потомци на Исус и Мария

С БОЖИИ АРФИ В РЪЦЕТЕ=Син на Цар Бог Ежуа и Богиня Диана–Спасителят,Духовният водач на Българите,потомци и народ на Исус и Мария
–––––––––––
imageimage


Нашите Посветени Деди–шифровчици са избрали тази страховита дяволско–Сатанинска форма за приложение на Свещения шифър,за да вцепени тя от суеверен ужас и парализира инквизиционните и църковни цензури и им държи шубе,за да ги отклонят от намеренията,ако въобще имат такива,да търсят там скритата преследвана Българска секретна информация. 

ДА ИМ ДЪРЖИ ШУБЕ от=от Ежуш и Богиня Диана Мадара

Сега ще видите как елегантно ще трансформираме страшния рогат дявол– проектен имагинерен продукт и персонаж на Българските Богове Демиурзи–с пълното му бойно снаражение и атрибутика,в послушен и покорен наш приятел и примерен служител за добри и жизнетворящи дела за хората и света!

ДЯВОЛ С РОГА=Бог Иса България
ДЯВОЛ С РОГА И КОПИТА И ТРИНОЖНИК В РЪЦЕТЕ=
Бокиня Диана и Цар Бог Тати Исус Българина Трак=
Богиня Диана и Цар Бог Тати Исус Българина от Тракия

Осъзнайте,че всяка разкодирана словесна комбинация ви въздейства като свръхмощна чудодейна и чудотворна биоенергетична икона,когато е осъзната,проумяна и приемана в името на Бог Исус,Богиня Мария–Богородица,Святият Дух и Техният Син–Спасителят!


   



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
11.02.2015 01:38
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7721104
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44351
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!