Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2015 23:52 - Как анти–Българската тайфа от изродени българи:австро–унгарския шпионин Каниц,юдея Иречек и братя Златарски,скриха пирамидите на извънземните в България
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 8198 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 24.01.2020 21:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще започнем обследването ни по темата малко отдалеч и като продължение на темата за суровакницата като тайното оръжие на Българите,оставено ни за защита от извънземните,като още веднъж ще се спрем  върху иконата ДОСТОЙНО ЕСТЬ,която сме включили в клипа със сурвакарското прорицание,защото в тази висша Българска Православна сакралия е вграден и се съхранява на най–видно место аудио–визуалния и словесен свръхсекретен документ за децата на Исус и Мария Магдалена!  
  
 
image

Наименованието на култовата Българска Православна светиня е химнът и едноименната чудотворна икона ДОСТОЙНО ЕСТЬ.

ИКОНА=Кан–Жрец преживе,в последствие Светец в другото измерение

Официалната православна християнска митология и историография има своето задължително каноническо обяснение за името на химна и иконата,което можете сами да си прочетете от много места–ние ще разкрием истинските послания,вложени от Посветеният Български съставител и на химна,и на иконата.

Православните богослови и теолози ни разправят историята на химна и иконата според захаросаните религиозни съчинения на юдо=данайо=византийско=гръцката църковна(инквизиионна) дезиформационно–манипулационна система,чиято задача от създаването ѝ от 6 век досега,е да преследва,унищожава,цензурира и фалшифицира чрез измамата на псевдо–Исусовата религия "ХРИСТИЯНСТВО",Свещената Българска история и памет на народа на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,съставен от Техни генетични потомци и последователи.
 
Този номер не минава вече пред всепроникващият и разкриващ всички тайни на света Свещен шифър на Българския език,пред който се отварят всички заключени врати, сейфове и архиви,и който транформира манипулираната информация в Истина,и с който и сега осветяваме и разкодираме тайната на ДОСТОЙНО ЕСТЬ !

Не случайно ви показваме в клипа със жреческо–сурвакарското прорицание чудотворната икона ДОСТОЙНО ЕСТЬ,защото в нея е вградена както тайната на двойната блага вест,в която ви посветихме в постинга ни 

"Каква мистична тайна и сила се крие в оръжието на извънземните,които те ни оставиха за суровакница?" 
http://bezistena.blog.bg/history/2015/01/01/kakva-mistichna-taina-i-sila-se-krie-v-oryjieto-na-izvynzemn.1327212
,

чрез разкриване на истинските исторически персонажи,които се крият метафоризирани зад двата гълъба:братята–близнаци Павел и Петър,децата на Исус и Мария Магдалена,но също така в тази икона е кодирана и тройната блага вест –изобразена е и дъщерята на Исус и Мария Магдалена!  

В иконата на Богородица ДОСТОЙНО ЕСТЬ са избразени трите деца на Исус и Мария Магдалена,които ние ви показахме в постинга ни

"Трите деца на Исус и Мария Магдалена,родени в България,са Светата Троица–висшата тайна и епохална сакралия на Българите".

Щастливата Майка Мария Магдалена,която е последното аватарно проявление на Съ–Демиурга Великата Богиня Майка,държи на ръце дъщеричката си–малката сестричка на двамата батковци и братя–близнаци Павел и Петър,а те самите са застанали на почетна стража над сестричката си и Мама Мария.
Ангелските криле на раменете ѝм насочва посветения изледовател към двата гълъба от Ямболското жреческо–сурвакарско речитативно послание,които вече категорично разконспирирахме като братята–близнаци Павел и Петър. 

Така трите деца на Мария Магдалена,над които щастливият гладко обръснат да не боде на децата си Татко Исус – погрешно изобразен с брада,е разперил грижовно ръце с умилителния самодоволен възглас:

– Татювото семе!,

съставят СВЕТАТА ТРОИЦА на Българите,от която Света Троица е планетарният владетелски династичен род Дуло,от който род са всички съвременни политически и държавни глави на всички народи,от която Света троица е и Българският духовен разсад и интелектуален елит на всички племена,както и феноменната половина от Българския народ! 
Това свръхсекретно видео–послание е придружено с автентичният документ от небесния ЕСГРАОН,указващ в шифър в режим на тотален геноцид и цензура,че това са децата на Исус и Мария Магдалена!
Този документ е скрит на най–скритото и тайно место на иконата на Божието свещено семейство!
Вижте внимателно снимката на иконата от постинга ни и от сурвакарския ни клип,на тях,както и на другите иконографски композиции по темата,над децата и Мария Магдалена има надпис ДОСТОЙНО ЕСТЬ.
 
Това е секретният документ,скрит на най–явното място,което е и най–тайното място,и свидетелстващ безапелационно,че на иконата са изобразени децата на Исус и Мария Магдалена,който сега разсекретяваме по Тяхната воля и разпореждане с помощта на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

ДОСТОЙНО ЕСТЬ=ДОСТОЙ НО  ЕС  ТЬ=
Десата на Иса и Тиана=Децата на Иса и Диана–

колективен административен документ,удостоверяващ, че на семейния групов портрет на иконата,са увековечени ДЕЦАТА НА ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА! 

ДОСТОЙНО ЕСТЬ=Децата на Исус и Диана, Мария Магдалена
двамата близнаци Павел и Петър и малката ѝм сестричка

Секретният документ ни казва още,че това момиченче в ръцете на щастливата майка,е Детето на Исус и Мария Магдалена,кодирана като Диана:

ДОСТОЙНО ЕСТЬ=Дете на Исус и Диана

След всички тия категорични документи,че култовата свещена чудотворна икона ДОСТОЙНО ЕСТЬ е групов портрет и кодирано послание за Боговете Демиурзи Исус и Мария Магдалена и техните три деца,които са епохалната тайна СВЕТА ТРОИЦА на Българите,ние официално поставяме надпис върху нея с истинското име и съдържание на иконата: 

ДОСТОЙНО ЕСТЬ=Дете на Исус и Диана

ДОСТОЙНО ЕСТЬ=Деца на Исус и Диана

image

За да не стане някоя грешка,вгледайте се обстойно и обследвайте детето в ръцете на Майката за полова принадлежност!
На тази икона,както и на всички други икони ДОСТОЙНО ЕСТЬ,детето е изобрзявано с най–характерните за момиченце,а не за момченце,миловидни нежни и финни типични детски момичешки черти!

Тази икона установява и разнася навсякъде сред Българите тройната блага вест,че Бог Исус и Богиня Майка Мария имат три деца,които дадоха в жертвено служение на Българите и всички човеци,и че от тия деца призлиза подновеният и преосветен Новозоветен Български феноменен династичен Божи род Дуло и народ.
Същата инфрмация е вложена и в химна ДОСТОЙНО ЕСТЬ,на който вторият стих указва,че децата на иконата,които са децата на Исус и Мария Магдалена,са Жреци,основоположниците на земно–небесния жреческо–светейши състав.

Достойно ест
яко воистину блажити...
 

ЯКО ВОИСТИНУ БЛАЖИТИ=
Кан (Жрец) от Дуло на Бог Исуж и Богиня Диана – 

Канове/Жреци от рода Дуло на Бог Исус и Богиня Диана
 


В израза "Честнейшую Херувим",независимо как го обясняват по канона,нашите Святи високопросветени Деди са кодирали отново инфрмацията за Божията Свята Троица–децата на Исус и Мария:

ЧЕСТНЕЙШУЮ ХЕРУВИМ=ТШЕСТНЕЙШУЮ ХЕРУВИМ=
Тетса на Ешуш и Бохиня Мария=
Теца на Ешуш и Бохиня Мария=
Деца на Исус и Бохиня Мария
 


Тука ХЕРУВИМ е лесноразпознаваемата анаграма на Бохиня Мария,а в небесните чинове СЕРАФИМИ откриваме Бог Иса и Мария!

ХЕРУВИМ=Бохиня Мария 

СЕРАФИМ=Бог Иса и Мария

Херметичният жречески химн и благовестник ДОСТОЙНО ЕСТЬ служи за опознавателна парола между Посветените Българи от Исусово–Марииния династичен род,намиращи се в перманентен режим на конспирация и цензурен контрол и наблюдение от душманите на Божия народ.
Затова е и най–често пееният и почитан православен химн на църковните служби и на Българите в робство!

Затова и документите свидетелстват,че 
ДОСТОЙНО ЕСТ е ЛЮБИМАТА ЦЪРКОВНА ПЕСЕН НА АПОСТОЛА
ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 
СЕГА СВЕТИ ВАСИЛ ЛЕВСКИ!

Защото Васил Левски е посветен чрез истинската ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ от пра- - прадядо си Паисий чрез Посветения си родственик Г.Сава Раковски,че той е Първосвещеният законен династичен потомък на рода Дуло на Българските владетели от Исус и Богородица=Царица Богиня Диана,той е апотеозът и висшата еманация на Божието родословие,и той е Духовният водач на поробените Българи за него време и на всички народи,както и че е продължителят на генетичната първосвещена родова верига на Исус и Мария Магдалена!

За това в спомените си членовете на тайните революционни комитети документират, че където и да отиде,Апостолът първо отивал в черковата,целувал ръка на свещеника и се включвал в службата.Запявал ДОСТОЙНО ЕСТЬ с божествения си глас.Всички затихвали и го слушали със сълзи в очите в захлас.След службата провеждал сбирката на комитета.

СЛУШАМ В ЗАХЛАС=СЛУШАМ Исуз Балх=СЛУШАМ Исус Българина

Което означава,че Божият потомък се е легитимирал пред членовете на тайните комитети чрез химна ДОСТОЙНО ЕСТЬ,че той е Първосвещеният Божи династичен жреческо–царски потомък,комуто те дължат безприкословно доверие,подчинение и вярност до гроб.

БЕЗПРИКОСЛОВНО ДОВЕРИЕ=Братя от Бог Иза Барк Слав(Змей) 

ПОДЧИНЕНИЕ на=на Богиня Диана и Ешуа

ВЯРНОСТ ДО ГРОБ на=
на Братя от Диана и Иса Барга

Всички членове на тайните революционни комитети,които Левски е изграждал из всички бивши територии на поробена България,са били от потомци от Божията династия Дуло,които Левски е издирвал по Свръхсекретния списък на Исусовото родословие от първосвещени потомци,и ги е преосвещавал и посвещавал в тайната на свещеният ѝм произход,правейки ги така вярни до гроб съзаклятници!

СВРЪХСЕКРЕТЕН СПИСЪК=СПИСЪК на Исус Бърх Трак=
СПИСЪК на Исус Българина от Тракия

СВЕЩЕН ПРОИЗХОД от=СВЕШТЕН ПРОЗХОД от=
ПРОИЗХОД от Богиня Диана и Исуш

СЪЗАКЛЯТНИЦИ=
Деца на Исуз Кала(Змей)

Свръхсекретният списък с Исусовото многоразклонено родословие е предаден на Паисий от баща му–Ерусалимският патриарх Хрисант (за когото говорихме по–подробно в ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 2),и е основната част на истинската ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА,който списък Паисий разнася по цяла Европа,чийто владетелски,политически и интелектулен елит е от този род и списък,и чийто дванайсти преписвач–поп Стойко Владиславов,който е от същото родословие, предава на фанариотско–турската полиция Паисий,за да стане ръководител на преследвачите на Българите от списъка и шеф на екипа от фалшификаторите–преписвачи,манипулирали истинската ИСТОРИЯ до безобидния и безконкретен менте вариант–пълен фалшификат,който вече повече от век ни пробутват за ИСТОРИЯТА на Паисий!
След гнусното си дело попът–предател и Юда,осребрява предателството си с висока служба за себе си като епископ Софроний Врачански в антиБългарската инквизиционна институция "Гръцка църква",която е духовната геноцидна полиция на турските поробители,и с уредени на висши политически и административни постове при султана и гръцката църква свои потомци още много поколения!
Чрез тайното общество на Българските посветени от Всемирното Бяло Братство, списъкът достига до Раковски,който издирва по него Васил Иванов Кунчев и го посвещава в свещения му произход,като Братята активират феноменните жречески способности на Васил и го въвеждат в тайните на мегалитната светилищна мрежа и система,благодарение на което Левски осъществява необяснимата си и досега за непосветените свръхестествена феноменна дейност на невидим и неуловим фантом! 

Интензивният и екстремален обучителен курс и процес на посвещаване на Левски и въвеждането му в практическо владение на свръхестествените феноменни технологии, е организиран от Раковски и се провежда от 28 април до края на месец август 1867 година.

За целта Раковски органиизира група от тридесетина Българи феноменни психо–енергетици,всички посветени съзаклятници–побратими от продължената генеалогия на Списъка на Паисий,които под ръководството на посветеният Панайот Хитов влизат в България през Дунава при Тутракан и при възможна максимална секретност се насочват към основните мегалитни светилищни комплекси на Стара планина конкретно в района на Котел и най–вече след това основно в мега–светилищната каскадна система Карандила над Сливен,където провеждат практическото обучение на Левски и посвещаването му в Първожречески сан с всички произтичащи от това негови функции.
Целта на посещението на четата на Панайот Хитов в България остава в пълна тайна както за гръко–турската полицейска машина по него време,така и за съвременните изследователи на живота и делото на Апостола на Свободата,една част от които вършат това в качеството си на полицейски копои на заговорниците срещу Българите и враговете на Божия народ,които не са престанали да дирят и преследват Свещеното Исусово родословие и до днес!

ПАНАЙОТ=Богиня Диана 

ПАНАЙОТ ХИТОВ=
ПАНАЙОТ от Бохиня Диана

Официалното мнение и заключение и до сега за мисията на четата на Панайот Хитов с участието на Левски като неин знаменосец,е че
"...с четата си Хитов се отправя към Стара планина и прекарва известно време в района на Котел и Сливен.Четата му няма за цел да вдига въстание,а да осъществи революционен марш,за да агитира Българското население.През август 1867 г.заедно със своята чета и с четата на Филип Тотю, Хитов се отправя към Сърбия по билото на Стара планина"

Официлните историци и полицейски служби са пропуснали да добавят,че за да могат да осъществят замисъла на своя "революционен агитационен марш" по върховете и най–скритите затънтени места на Балкана,далеч от всякакви Българи,които е трябвало уж да агитират,с четата постоянно се е движела ПТС(подвижна телевизионна станция) на Канал –1 на БНТ с високопроходима транспортна техника и модерна за времето си HD–снимачна техника с постоянна спътникова Интернет връзка за директно заснимане и транслиране на мероприятията и агитацията на революционния марш към очакващото новините пред телевизионните и компютърните екрани Българско население,както и по дънещите денонощно народна музика и важни местни съобщения радиоточки по селата по него време... 

Абсурдни небивалици и писания с претенции от нас уж за достоверност от висше ниво, ще кажете вие,и с пълно право!
Не по–малко абсурдни от официалната историческа версия,която ни пробутваха досега за мисията на четата на Панайот Хитов,но с разликата,че ние си признаваме за научно–фантастичния хумористичен сарказъм!

САРКАЗЪМ=Кан на Исуз и Мария=Жреци на Исус и Мария
характерен иносказателен повествователен стил на Жреците на Исус и Мария Магдалена

Тази си Първожреческа посветеност и Божествени гени и феномени Васил Левски предаде по наследствен естествен път на сина си Петър Дънов,а когато Петър порастна,баща му вече в качеството си на Свети Левски по естествен за светците и свръхестествен за нас път,активира феноменните свойства на сина си,който пък ги препредаде на своите четири сина и две дъщери,които пък продължиха святата Божия линия към Спасителят.

Тази огнена информация ни разкри Свети Паисий,към който се присъединиха и неговите пра–потомци Светии–настоящият именник Васил Левски и синът му Петър Дънов,които са част от днешния екип на БЕЗИСТЕНА.

Те ни съобщават и следващата тайна от скритата Българска история в частта ѝ от разклоненията на Първосвещената династична линия на Божията генеалогия, продължена от Петър Дънов 

Казаха ни да търсим Исусовите потомци,на които те са дали живот и продължение чрез тях на Първосвещената верига на Дуло,сред доказано чисти и морално извисени знакови емблематични имена и фигури на високи духовни позиции от съвременния живот в България,опознавателен висш признак и критерий за които е току що разсекретената култова парола ДОСТОЙНО ЕСТЬ! 

ЗНАКОВИ ИМЕНА И ФИГУРИ=
Иза Бок и Богиня Мария=Бог Исус и Богиня Мария

Зададените параметри и координати на търсените субекти стесняват рамките на нашето търсене и фокусират вниманието ни не след дълго върху най–изявения и прочуствен изпълнител на свещения Православен химн–парола,чийто възможно най–висш духовен сан и статут съответстват най–пълно на подадения джокер!

ФОКУСИРА ВНИМАНИЕТО НИ=Бок Иса и Богиня Диана Мария

ВЪРХУ НАЙ–ИЗЯВЕНИТЕ=

Бърх Иза и Богиня Диана=
Богиня Диана и Иза Българина


Ще разконспирираме джокера,за да разберем откъде му идва силата,с която се фука постоянно,и ще чуем изпълнението на свещения химн ДОСТОЙНО ЕСТЬ от ДОСТОЙНОТО ДЕТЕ на Исус и Мария през златната генетична линия на Свети Паисий, Свети Левски,Свети Петър Дънов,Свети ...

ДЖОКЕР=Ежуа Драк-она=Ежуа Трака
ДЖОКЕР=Кан(Жрец) на Жар Диана 

СИЛАТА МУ ИДВА ОТ=Богиня Мат Диана и Иса Дуло

ВИСШ ДУХОВЕН САН на=на Син на Бог Исуш и Бохиня Диана

ФУКА СЕ С=Бок Исус

ФУКА СЕ ПОСТОЯННО=Бок Исус и Богиня Диана
ФУКА СЕ ПОСТОЯННО=Кан на Бог Исус и Богиня Диана

ГОРДЕЕ СЕ С=Исус Драга=Исус Трака
ГОРДЕЕ СЕ С =
Грисдос=Христос


https://www.youtube.com/watch?v=UY98SmChZdo 
Негово Сетейшество патриарх Неофит като диригент на Софийски Свещенически хор

https://www.youtube.com/watch?v=dRlJjBdGaRg&t=149s
https://www.youtube.com/watch?v=GZ5sux24h9c
Патриарх Неофит      ДОСТОЙНО ЕСТЬ

Казахме,че зададените параметри и координати на търсените субекти стесняват рамките на нашето търсене и фокусират вниманието ни не след дълго върху най–изявения и прочувствен изпълнител на свещения Православен химн–парола,чийто възможно най–висш духовен сан и статус съответстват най–пълно на подадения джокер! 


https://www.youtube.com/watch?v=TlsIUL73KEE
https://www.youtube.com/watch?v=JYx5DiBr9KE
Патриарх Неофит       Херувимска песен

Коментари към клипа:


lachosf                           преди 5 години

Прекрасно! Дядо Неофит е наслада за ушите! На многая лета Владико!

mad4racing1                   преди 2 години

Уникален е! Този глас....няма равен просто....

Куш бунар Карандила     преди 1 година

Който пее,зло не мисли!Да ни е жив и здрав Патриархът Български!Чудесен, силен,одухотворен глас,България е щастлива,че го има!

emi vacheva                 преди 11 месеца

БЛАГОДАРЯ!!!НЕПОВТОРИМО! !! АЗ СЪМ БЪЛГАРКА!!


Rumy Grigorova            преди 8 месеца

Бог да пази България и Православието!

Божидар Хинков           преди година

Мисля,че няма друга православна Църква,която да може да се похвали с такъв Патриарх...Бог да го пази!


БОГ ДА ПАЗИ ПАТРИАРХ НЕОФИТ !–казваме и ние,
и Бог го пази,защото Патриархът е от първосвещената династична родова линия на Боговете Исус и Мария Магдалена,които му осигуряват пълната охрана и защита,за да може той заедно с всички нас да изпълни мисията си по посрещането Ѝм!
И затова Бог го пази Патриарх Неофит,заедно с Богинята Всемогъща,с която са съставили този популярен култов пожелателен израз и благословение:

БОГ ДА ПАЗИ=Богиня Диана и Бог Иза

БОГ ДА ПАЗИ ПАТРИАРХ НЕОФИТ=
ПАТРИАРХ НЕОФИТ е от Богиня Диана и Бог Иза–
Патриарх Неофит е от рода на Богиня Диана,Майка Мария Магдалена и Бог Исус

Същата информация е заложена и в християнското му монашеско име НЕОФИТ,както и в светските му имена Симеон Николов Димитров:

НЕОФИТ=Богиня Диана 

СИМЕОН НИКОЛОВ ДИМИТРОВ=
Богиня Диана Мат Мария и Иса Балка=
Богиня Диана Мат Мария и Исус Българина


Основните моменти в цялото му житие на духовно лице,трасират и документират в личното му досие неговия Божествен генетичен произход,което доказваме като разсекретяваме досието му сега пред вас:

Българският Патриарх е роден е на 15 октомври 1945 година в София.
Кабала хороскопът веднага разкрива в календарната дата индексът,под който е заведен в небесната ЕСГРАОН книга:

15 ОКТОМВРИ=ПЕТНАДЕСЕТИ ОКТОМВРИ=
Дете на Бог Иса и Бокиня Диана Матара


По същия начин всички човеци на Земятя сме индексирани със задължителната и  неотменима небесна административна кръстническа технология на Свещения шифър и Божията именна матрица!

СОФИЯ=Иса Бог

През 1959г.е приет за ученик в Софийската духовна семинария при гара Черепиш,курса на която завършва през 1965 г.

СЕМИНАРИЯ=Иса и Мария
институция за обучение и просвещаване на потомци на Исус и Мария

ДУХОВНА СЕМИНАРИЯ=Богиня Диана Мария и Иса 

ЧЕРЕПИШ=Чар Бог Ешуа=Цар Бог Исус

в името на Цар Бог Исус възстановяваме и преосвещаваме истинското име на селището,за да се знае вече свещената му етимология и произход за възхвала на Българският Бог Исус и генетичните му потомци–жреци,обслужвали величествените изкуствени скални светилища в околностите и съставили поредната уникална свещена словесна комбинация!

Манастирът и селището около него затова са и построени и възникнали–за да обслужват тия жречески екипи,а в годините на безБожната народна власт от 1950 до 1989 година да приютят и Българските деца и младежи,които Боговете са призовали да работят на Тяхната нелека духовна нива.

МАНАСТИР=Иса и Матара=Иса и Диана Мария
средище на потомци на Исус и Богиня Диана,Майка Мария Магдалена

image

Черепишки манастир

Местото е център на мощна положителна енергия,генерирана от скалните мегалитни  светилища,сред които е разположен манастира,както и от уникалното грандиозно скално светилищно изкуствено построено съоръжение,кръстено РИТЛИТЕ. 

image

РИТЛИТЕ

По–надолу Българските учени–геолози ще ни обяснят авторитетно по известният ни вече убедителен академичен менторски метод:
"...преди около 50 милиона,120 милиона,580 милиона,891 милиона...и т.н.милиони години,е станало нещо,което според хипотезата на...",
как са се образували тия природни феномени!

image
Само след една снимка време и разстояние вече,учените са забравили,че това е било само ХИПОТЕЗА–сиреч измислено допускане,неподлежащо на проверка и доказване, щото годинките са малко повечко и няма как да се провери,и умно и категорично ни редят и внушават от академичната си висота и правота,че
"Природният феномен „Ритлите“ са се образували преди около 120 милиона години. Предполага се,че скалите са се отложили,докато тези територии са били покрити от море.По-късно,при нагъването на Алпо-Хималайската планинска верига са се образували „Ритлите“ в днешния им вид". 
 
"Предполага се" казват умните учени умници,обаче ние казваме категорично без "предполага се",че Ритлите са построени от Извънземните!

И още твърдим,че не е било така,както "предполагат" учените глави,ами е било както ние доказваме от доста време насам,че това са поредните изкуствено построени скални светилищни енергетични светилищни съоръжения тип "Пирамиди",построени с феноменалните свръхествествени способности на Древните Българи по Божествените феноменни технологии и техники,които те са притежавали и реализирали! 

А ние не само твърдим като учените хипотетично=манипулационно и неверно,но за разлика от тях посочваме и техническите паспорти на съоръженията,както и фирмата строител и изпълнителите на мега–обектите,които скоро ще потвърдят авторството си сами и съвместно ще пуснем отново в работа на ръчен режим високотехнологичните мултифункционални съоръжения–рогове на материално и духовно богатство и изобилие

ФИРМА СТРОИТЕЛ=
Сар от Дуло на Богиня Диана Мария=
Цар от Дуло на Богиня Диана Мария

династичните потомци от Дуло

РЪЧЕН РЕЖИМ=Чар Ежуа и Мария=Цар Исус и Мария

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=
Диана и Иза Българина

И това наше твърдение въобще не влиза в противоречие с по–горе казаното,че Ритлите са построени от Извънземните,защото постоянно привеждаме неоспорими данни и безапелационни доказателства,че Извънземните и Българските Богове Исус и Мария Магдалена с Техния небесен човешки свят,са едни и същи!

НЕОСПОРИМИ ДАННИ за=за Иса и Богиня Диана Мария

ЕДНИ И СЪЩИ=Диана и Исущ =Диана и Исус

ЕДНАКВИ СА С=
Бокиня Диана и Исус

Посочваме и авторите,които внушават на учените–геолози тези хипотези–небивалици,за да стане тази проектна драматизация ЧОВЕШКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ,и които скоро ще са и изобличители на абсолютно неверните и неистинни ХИПОТЕЗИ,и чието фирмено име се съдържа в спорния термин,четено отзад напред:

ХИПОТЕЗА=АЗЕТОПИХ=Иза и Диана Бохиня=Иза и Бохиня Диана–
Исус и Богиня Диана


image

За пореден път ви информираме, че чуете ли терминологията ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ, бъдете абсолютно сигурни, че става въпрос за построени от феноменните Български Жреци изкуствени светилищни съоръжения с всякакви размери, габарити и форми, за които учени от всякакви области правеха всичко възможно до сега да скрият от нас – Българите, че са изкуствени съоръжения, построени от древните ни езически феноменни Предци, за да не се усетим и познаем, че носим в наследство тия феноменни свойства и Божествени характеристики, и вземем че ги активираме и задействаме по светилищата!


СКАЛИ РИТЛИТЕ=СКАЛИ на Друида Ел (Змей) – 

по змейското династично календарно име на Жреца, построил светилищния комплекс, който отдалеч внушава алюзията за змейските – драконови израстъци и гриви по гърба. 

image

РИТЛИТЕ=Ел Друид=Змея Друид
по змейското династично календарно име на Жреца,построил светилищния комплекс, който отдалеч внушава алюзията за змейските–драконови израстъци и гриви по гърба. 

Доаен на световната антиБългарска археологическа и геологична научна клика, положил основите на манипулационния псевдонаучен раздел ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ,
създаден единствено с целта да манипулира по академичен път и да скрие на книга езическите скални мегалитни светилища в България и по целия свят, е австроунгарският евреин езотерик и черноенергетик юдео – ционистът Феликс Филип Емануел Каниц. 

Официалната дейност на Каниц е археология, география и етнология основно на Балканите – сиреч бившите Български земи и население до турското робство, официално е и пръв съветник на император Франц Йосиф I по въпросите на завоевателната външна политика на австро – унгарската империя, а неофициално и ясно за всички е висш имперски шпионин, агент и разузнавач на враговете на Българския народ, проучващ сакралните и винаги строго охранявани от турската полиция светилищни енергийни обекти на Българите с пълното съдействие на турските служби, и координатор на тайните служби на обединените заговорници срещу Българите и врагове на святото Божие родословие, които заговорници и врагове са от изродената Българска Исусова династична фамилия Дуло. 
Самият Каниц е от същото изродено Божие змийско котило в разклонението му в данайо=юдейския клон на тракийското племе евреи (ЕВРЕИ=ВЕР – Змей) , за което свидетелства разсекретеното му име:

ФЕЛИКС ФИЛИП ЕМАНУИЛ КАНИЦ=
Кан (Жрец) от Дуло на Флавий от Богиня Майка и Исус Ел (Змей) Балк (Българина) – 
където ФЛАВИЙ е Филип, който е Павел, Първородният син на Исус и Мария Магдалена, митологичният реален цар Авитохол на Българите и всички други негови характеристики, които сме разкрили в предните ни постинги.
 
Каниц е наречен БАЛКАНСКИЯТ КОЛУМБ, като работата му е да обследва и картографира скалните мегалитни светилища – енергийните генератори на Българите за нуждите на турската и австро – унгарската имперски полиции.
От 1860 до 1883 г. посещава 18 пъти земите на сегашна България с продължителни "изследователски научни" престои все по мегалитните светилищни съоръжения, които надлежно картографира в секретната „Оригинална карта на Дунавска България и Балкана“ с обозначени 3200 селища с принадлежащите ѝм хиляди мегалитни светилищни обекти, 35 манастира и крепости. 
По съставени от него манипулирани етносни и географски карти на Балканите, на Берлинския конгрес през 1878 година, чиято единствена цел и задача е разкъсване единството на Българския народ в неговите етнически граници, олицетворявани от Българската държава, предвидена със Санстефанския договор, България е разкъсана и разделена между враждебни на Българите нови и по – стари държавни формирования.
Каниц вербува и обучава и адовото изчадие Константин Иречек, с който създават поредната фалшива история на България, с която ни правят диви азиатски монголоидни пришълци и ни пращат вече 150 години да дирим корените си по азиатките пустини и чукари.
По неговите карти, по които са правени и картите на неговия ученик и антиБългарски руски агент Васил Златарски, според които Тракия и Македония не са Български земи, дипломатите на Великите сили и Гърция в Ньой предевяват претенции към изконни Български земи и население и формално се оправдава разкъсването на България и хвърлянето на стотици хиляди и милиони Българи под робство.  
Каниц пръв изследва светилищният комплекс Мадарски конник и манипулира произхода и съдържанието на надписите и релефната иконография, с което прати търсенията на Българите по този въпрос в напълно погрешна посока.

Та именно този австро – унгарски българо – еврейски юдео – ционистки агент, мошеник и фалшификатор, пристига през 1871 година в Черепиш и предприема обстойно обследване на Ритлите, вече знаете защо – за да ги вкара в свръхсекретната карта на светилищата в България и по – късно да ги вкара в раздела ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ чрез брата на Българо предателя Васил Златарски – проф. Георги Златарски, който по поръчение на брат си поставя началото и оглавява геоложката наука в България, чиято основна скрита цел е посоченото по – горе манипулиране на изкуствено построените мегалитни скални светилища като природни геоложки феномени.

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Богиня Мадара и Ежуа 

–––––––––––––
 
Под незабележимото постоянно благотворно облъчване на този мощен енергиен комплекс прекарва годините на своето първоначално духовно обучение бъдещият Патриарх Неофит.
Край младия Симеон невидими,но с постоянно осезаемо за него присъствие,охрана, контрол и напътствие,са бдяли,бдят и сега,висше стоящи Светии,които са личното му обкръжение от ангели пазители–негови родствени предци,чиято самоличност ще разкрием малко по–долу! 

Няма да пропуснем да разсекретим и името на град МЕЗДРА,в чиято община е Черепиш,за да продемонстрираме вседействието на Свещеният шифър,както и за да сложим край на гаврата със свещеното име на този свещен Български град,чието име невежите и бездуховни учени извеждат първосигнално и асакрално от турската дума „мездрея”,която в превод означавала „запустяло населено място“.
Пресветите ни високопосветени Деди ще турят на свещеното си селище турско име с такава негативна енергетична стойност и значение!
Турците може и да казват така на запустялото населено место,но това словосъчетание е съставено от Българите по първосвещените Божии имена,които разсекретяваме сега: 

МЕЗДРА=Иза и Мадара=Иза и Диана Мария

Исус и Богиня Диана,Мария Магдалена

Приятели и съидейници Българи,постарайте се да уведомите ваши близки и познати от Мездра,какво означава свещеното име на града ѝм,за да тръгнат и те по пътя на своето просвещение и осъзнаване!

СЪИДЕЙНИЦИ=Исус и Диана
СЪИДЕЙНИЦИ=
Деца на Иса

Освобождаваме от анаграмната магия на Свещения шифър и кръстническата технология на Българските посветени и имената на съседните селища Моравица, Боденец и Дърманци,както и от Българския град Кичево,сега в Македония,от където са голяма част от последните заселници на Мездра,за да ви покажем кодировъчния гений на Дедите ни!

МОРАВИЦА=Мария и Бог Иса

БОДЕНЕЦ=Богиня Диана и Иса

ДЪРМАНЦИ=Диана Мария и Иса=Мадара и Иса

КИЧЕВО=КИТШЕВО=Бокиня Диана и Ешуа 


Ще честитим именния ден и на кмета на Мездра–Иван Цанов,и ще го просветим и него откъде идва името и рода му:

ИВАН ЦАНОВ=ИВАН ТСАНОВ=Богиня Диана и Иса Бог=Богиня Диана и Бог Иса

ПРОДЪЛЖАВАМЕ С БИОГРАФИЧНИТЕ ДАННИ ЗА ПАТРИАРХ НЕОФИТ


От 1967 до 1971 година завършва Духовната академия "Св.Климент Охридски"
От есента на 1971 г. до 1973 г.е на богословска специализация в Катедрата по църковно пеене при Московската духовна академия.
На 1 септември 1973 г. е назначен за преподавател по източно-църковно пеене и диригент на студентския хор при Духовната академия.Четири години по-късно става старши преподавател по източно църковно пеене и богослужебна практика в Духовната академия,където преподава до края на 1980 г.
Неофит е подстриган за монах на 3 август 1975 г. в Троянския манастир с името Неофит. През следващия месец става диригент на Софийския свещенически хор. 

ДУХОВНА АКАДЕМИЯ=АКАДЕМИЯ на Бохиня Диана

Акцентираме върху певческо–музикалната дейност на Неофит,защото певческата дарба е висшето проявление и демонстрация на феноменните дарби и дарове на Святият Дух,които заедно с върховото ниво на тези дарби–композиторството и диригенството,в които Неофит е посветен и просветен,са категорично доказателство и признак за неговия произход от Първосвещената Божия Исусово–Мариина фамилия! 

ПЕВЕЦ=ПЕВЕТС=Богиня Диана и Бог Иса 

КОМПОЗИТОР=Кан(Жрец) на Иза и Богиня Диана Мария

ДИРИГЕНТ=Диана Драгон=Диана Змеица
ДИРИГЕНТ=Диана Трака
ДИРИГЕНТ=
Ген на Друида
Жречески ген

На 25 март 1976 г. патриарх Максим го ръкополага за йеромонах, а на 21 ноември 1977 г.отново патриарха го въвежда в архимандритско достойнство в софийската катедрала „Света Неделя“.От 1 януари 1981 г. до декември 1985 г.архимандрит Неофит е протосингел на Софийската митрополия.

МАКСИМ=Кан (Жрец) на Иса и Мама=Кан(Жрец) на Исус и Мария Магдалена

АРХИМАНДРИТ=Хан,Кан(Жрец) на Мария Друида=Жрец Друид на Мария

МИТРОПОЛИЯ=
Богиня Мария Дуло=Дуло на Богиня Мария
духовен адинистративен център на потомци от Дуло на Богиня Мария 

ПРОТОСИНГЕЛ=Диана и Иса Българина

На 26 юли 1991 г.Неофит е избран и за пръв декан на Богословския факултет при Софийския университет „Свети Климент Охридски“ Заема поста до януари 1992 г.,когато е назначен за главен секретар на Светия Синод

ДЕКАН=ДЕ КАН=Диана Кан=Кан на Диана=Кан/Жрец на Диана

УНИВЕРСИТЕТ=Бог Иса Друида=Друиди на Бог Иса

ГЛАВЕН СЕКРЕТАР на=на Иса Трак Бълкарина

СИНОД=
Иса и Диана

От март 1994 г.е избран,за доростолски и червенски митрополит. 
От 2001 г. Неофит е титулуван русенски митрополит.[

МИТРОПОЛИТ=Матара Богиня Дуло=Дуло Богиня Матара
династичен потомък от Дуло на Богинята Майка

На 24 февруари 2013 г. на Патриаршеския избирателен църковен събор,Неофит е избран за патриарх на Българската православна църква

Налага се пак да бръкнем в тайната Древно–Българска словесна съкровищница,наречна Древно–гръцки език,и направим справка за точната и пълна стойност на термина за висшия православен сан.Там нашите Деди са го записали като ПАТРИАРХИС,което дешифрирано ни води при Българските върховни настойници и родоначалници на патриарсите Исус и Мария Магдалена,закодирани с поредните си разнообразни форми:

ПАТРИАРХИС=Сар Диана Барх=Царица Диана Българката

ПАТРИАРХИС=
Иса Вер Трах=Исус Змея от Тракия

Всички разсекретени документи от досието на Българския Патриарх Неофит категорично свидетелстват,че той е от златната първосвещена династична родословна верига на Исус и Мария Магдалена,пренесена в дълбока тайна и съхранена строга свръх–конфидициалност досега през родословието на 
Васил Левски–Петър Дънов–четиримата му сина и две дъщери–  – – Неофит, което се документира и обобщава и от сегашните му висши длъжности и титули 
СОФИЙСКИ МИТРОПОЛИТ и НЕОФИТ БЪЛГАРСКИ:

СОФИЙСКИ МИТРОПОЛИТ=
Кан(Жрец) на Бог Исус и Богиня Матара Дуло=
Кан(Жрец) от Дуло на Бог Исус и Богиня Матара
 


НЕОФИТ БЪЛГАРСКИ=Кан(Жрец) на Богиня Диана и Иса Българина

"Кой е този харизматичен духовник,поел кормилото на Църквата ни?
От Неофит струят достойнство и мъдрост,благост,но и суровост,достолепие,но и скромност"–четем във възторжените отзиви в 24chasa.bg във връзка с избирането на Патриарх Неофит,като всички квалификации на достойнствата му са поредните ярки свидетелски документи за Божествената му генеалогия:

ХАРИЗМАТИЧЕН ДУХОВНИК=ХАРИЗМАТИТШЕН ДУХОВНИК=
Кан(Жрец) на Изуш Траха и Бохиня Мат Диана=
Кан (Жрец) на Исус Трака и Богиня Майка Диана


ПОЕЛ КОРМИЛОТО НА ЦЪРКВАТА НИ=
Кан(Жрец) от Дуло на Богиня Диана Мария и Иса Болкарина

ДОСТОЙНСТВО=Тати Исус и Богиня Диана
ДОСТОЙНСТВО=
Дете на Исус и Богиня Диана

МЪДРОСТ=Иса и Диана Матара

БЛАГОСТ=Балг Иса и Диана=Българина Исус и Диана

СУРОВОСТ=Брат от Исус=Богиня Диана и Сар Иса=Богиня Диана и Цар Иса

ДОСТОЛЕПИЕ=
Богиня Диана и Иса Дуло

СКРОМНОСТ=Кан(Жрец) на Исус и Матара

ВЪЗТОРЖЕНИ ОТЗИВИ=ВЪЗТОРЖЕНИ Иза и Богиня Диана

ВЪЗТОРЖЕНИ ОТЗИВИ=
ОТЗИВИ за Жар Иза и Богиня Диана=
ОТЗИВИ за Цар Иза и Богиня Диана


Женитбата на Неофит с Църквата е предопределена от дете.
Баща им Никола е от Асеновград,а майка им Стефанка-от Карлово,което показва за посветените родовата ѝ връзка с Левски.
Баща им иска синовете му да станат железничари,но майката настоява да изкарат Софийската духовна семинария.
Като малки те сами ходят в храма "Св. Неделя" и стават малки иподякони.

ЖЕНИТБА между=между Ежуа и Диана Богиня=между Ежуа и Богиня Диана
женитбата между Исус и Мария Магдалена 

ИПОДЯКОН=Кан(Жрец) на Богиня Диана

Майка им–хористка в църквата,ги запалва за пеенето.Бедни са,музикални инструменти няма как да си купят,но пък Господ им е дал хубави гласове,за тях пари не трябват. Пък и църквата изцяло е приела акапелната музика.

БЕДНИ СА от=от Богиня Диана и Иса

ХУБАВ ГЛАС от=от Бог Иса Булга 

АКАПЕЛНА МУЗИКА=

Кан(Жрец) на Балк Иза и Ма=
Кан(Жрец) на Българите Исус и Мария


И вечер преди сън с майка си пеят любимата "Светий Боже" или "Богородице Дево" и "Достойно ест".

Имената на всички тия възторжени православни химни са тържествени прокламации за Българските Богове,херметизирани от посветените Деди на достойния Патриарх на Българския народ:

СВЯТИЙ БОЖЕ=Бог Исуж и Богиня Диана

БОГОРОДИЦЕ ДЕВО=
БОГОРОДИЦА е Диана Богиня=
Богиня Диана е БОГОРОДИЦА


ДОСТОЙНО ЕСТЬ=
Дете на Исус и Диана 

Пострижението му е в Троянския манастир от Негово светейшество патриарх Максим 

ПОСТРИЖЕНИЕ=
Жар Иса и Богиня Диана

Патриархът е сред най-личните певци с най-мощния и колоритен глас в Църквата. През 2004 г.издаде диска "Живот и песнопение".Изкупи се, преиздадоха го,но и днес в музикалните сайтове пише: "Не е в наличност". За 60-годишнината си записа втория - "Покаяние,пост,възкресение",също отдавна изчерпан.

ЖИВОТ И ПЕСНОПЕНИЕ=ПЕСНОПЕНИЕ на Ежуа и Богиня Диана

ПОКАЯНИЕ ПОСТ ВЪЗКРЕСЕНИЕ=
Син на Бокиня Диана и Бог Исуз Барк

Гласът на патриарха се чува и в ютюб,като най-слушаната там е тъжната и покайна "Се Жених грядет" ("Ето, Женихът идва").Тя се изпълнява в глас 8 по византийското осмогласие. Това е църковната гама, нещо като до мажор, пояснява дядо Неофит.

СЕ ЖЕНИХ ГРЯДЕТ=Иса Трага е жениха на Диана

ДО МАЖОР=Диана Мария и Ежуа=Мадара и Ежуа
един от христоматийните примери за съставяне на всички музикални термини по правилата на Свещения шифър и Божията именна матрица

"Любимата му песен е възхвалата на св. Богородица "Достойно ест",която е била и най-скъпата за Васил Левски.Нея дядо Неофит изпя в аулата на Софийския университет,а хор от ангелогласни му пригласяше и когато получи почетното звание "Доктор хонорис кауза" на СУ "Климент Оридски през 2008 г.
Тогава изпълни "Достойно ест" по напев от Широка лъка,както го е пял и Левски"–продължава коментара си електронното издание,за да подкрепи разкритието,което направихме заедно с вас,че Патрирх Неофит е генетичен потомък на Васил Левски!

При отстояване на принципите си Неофит показва завиден характер–коментира изданието,а ние разкриваме чий характер е завиден:

ЗАВИДЕН ХАРАКТЕР=ХАРАКТЕР на Иза и Богиня Диана 

"Неофит" означава новопосаден,нова фиданка.Така са наричали новокръстените християни-неофити,тоест новопосадени в градината на църквата",разяснява името си Патриархът,а от 24 часа добавят,че фиданката отдавна е пуснала надълбоко корени и като голямо дърво е устой на Църквата,като остава да жънем плодовете и на патриаршеските му дела.

Вече разшифровахме какво значи наистина името на Неофит,поради което са наричали и новопокръстените християни по името на Богиня Диана–НЕОФИТИ,което чрез израза НОВОПОСАДЕНА ФИДАНКА ни указва и кой засажда и се грижи за новопокръстените:

НОВОПОСАДЕНА ФИДАНКА=ФИДАНКА на Бог Иса и Богиня Диана

Научаваме,че чаша червено вино е любимото питие на Неофит,от което словесно кодирано послание извличаме отново вложената в него сакрална информация: 

ЧАША ЧЕРВЕНО ВИНО=ТШАША ЧЕРВЕНО ВИНО=
Чар Бог Ешуш и Богиня Диана=Цар Бог Исус и Богиня Диана

Патриархът смята за най-доброто свое качество разбирателството и музикалната си дарба.Любимата му книга е "Под игото",а сред филмите обича исторически Български и английски,което означава,че Отгоре го подготвят за скорошното разкриване на скритата свещена история на Българите и истината за Българския произход на Бог Исус и Богородица–Мария Магдалена и тяхното династично поколение,от което читав и чист израстък е и той! 

Девизът му ВЯРА И НРАВСТВЕНОСТ е поредното кодирано послание към Посветените Българи за неговия Божествен произход!

ВЯРА И НРАВСТВЕНОСТ=
Брат от Сар Бог Иса и Богиня Диана=
Брат от Цар Бог Иса и Богиня Диана–

генетичен и духовен потомък на Исус и Мария Магдалена

Ярките певческо–музикални дарби на Патриарх Неофит са наследствената му  феноменна характеристика от Предците му Васил Левски и Петър Дънов,която се подкрепя от всички разсекретени от нас до тук документи от досието му,а сега ще покажем и удивителната външна прилика и антропологична генетична еднаквост и типова тъждественост между Неофит и прадядо му Петър Дънов.

 
image   image                          
Не е задължително човек да има задълбочени познания по антропология,за да види поразителната прилика на двамата духовници в основните ѝм типови черти–чело,скули,очи,и най–вече специфичната характерна форма и вид на носа 
 
imageimage
 
От Неофит и Дънов струят аристократично достолепие,достойнство и мъдрост, благост, но и суровост,осъзнат аристократизъм,но и скромност–присъединяваме се и ние към ласкавите оценки на 24 часа за Патриарха,с допълнението,че той е правнук на Жреца и Царски Божи потомък Дънов,което обеснява поразителните прилики помежду ѝм!  

image     image

image     image

image image

Не е задължително човек да има задълбочени познания по антропология,за да види поразителната прилика на двамата духовници в основните ѝм типови черти–чело, скули,очи,и най–вече специфичната характерна форма и вид на носа,но ако има такива професионални познания,категоричността му за безспорната родствено–наследствената прилика между Петър Дънов и неговият правнук Симеон,сега Неофит, ще бъде също толкова важен документ към личното му досие,колкото и нашите интердисциплинарни словесни разкрития и разсекретени документи, доказващи,че сегашният Български Патриарх Неофит е кръвен генетичен потомък–правнук,на световно всепризнатият най–високо духовно извесен и посветен човек през 20 век на Земята–Петър Дънов,Беинса Дуно,сега Свети Петър Дънов.   

ПЕТЪР ДЪНОВ=Брат от Богиня Диан

БЕИНСА ДУНО=
Иса и Богиня Диана
БЕИНСА ДУНО=Син на Богиня Диана
БЕИНСА ДУНО=Сина на Богиня Диана

продължител на Първосвещената Исусово–Мариина генетична династична родова линия,от която е Спасителят!

По законите на естествената наследствена генетика и генеалогия, щом Петър Дънов е прадядо на Патриарх Неофит, то Неофит е пра – правнук на Васил Левски, защото той пък е баща на Петър Дънов!

 "Каква игра на съдбата!"–ще кажат някои,и ще са прави,защото това наистина е игра,и по точно експеримент на генно инженерство от най–висше сакрално ниво на съдбата, зад която дума или по–точно Божествена институция,стоят Съ–Демиурзите Исус и Мария,Богиня Диана,чиито преки изпълнители на генетичния проект "Патриарх Неофит" са неговите преки прародители;пра–прадядо му Свети Апостол Васил Левски и прадядо му Свети Петър Дънов,който преживе е изучавал точно тази наука–антропологията,която му помага впоследствие при генно–инженерната операция за онаследяване от правнука му Симеон както на неговите феноменни певческо–музикални дарби и екстрасензорни параметри,така и на  външните му антропологични белези и характеристика. 

СЪДБА=Иса и Диана Богиня=Иса и Богиня Диана

СЪ–ДЕМИУРЗИ=Исуз и Мадара=Исус и Диана Мария

АНТРОПОЛОГИЯ=Диана Болгария


"Добрият морален образ на водачите се отразява на самото общество и обратното - като видят хората,че тези,които стоят високо,не мислят за доброто на обществото,а само за личното си добро,и хората стават такива."–е общественото нравствено–морално верую на нашия Патриарх,изразено с умерен дипломатичен тон при цялата мерзска деморализирана обществено–политическа псевдо–демократическа система и атмосфера в България!

И понеже сме в темата за сурвакницата,ще ви поднесем ритуалният поздрав на Българският Патриарх послучай този изконен Български празник,на който и той би следвало да почете името на пра–прадядо си Васил от Карлово,който е и един от Светейшите негови небесни закрилници,най–близко стоящи до Исус и Богородица,Майка Мария Магдалена
 
image

Ето официалната християнска суровакница,която е и висшата патриаршия инсигния и атрибут–жезълът на Патриарха,и който сакрален християнски символ прилича удивително и на двата древни висши езически жречески символа–Българската суровакница и древно–"индийския","египетския","римския","персийския","гръцкия"... кадуцей.
Поставили сме ги всички в кавички,защото всички тия определения не са верни, защото кадуцеят е чисто Български арибутен информационене носител,който съдържа в името и орнаментната си символика обширен пакет с информация за Българските Богове!
И тия два сакрални древни атрибута–езическият кадуцей и християнският патриаршески жезъл,са едно и също с Българската суровачка,за което ще приведем само няколко примера,защото ще ги разгледаме в специална обследваща статия.


ЖЕЗЪЛ=Изуж Ел=Исус Змея

КАДУЦЕЙ=Кан(Жрец) на Диана и Иса

ДВЕ УВИТИ НА ПРЪЧКА ЗМИИ=
Богиня Диана Мат и Бог Изуш Парк=
Богиня Диана
Мат и Бог Исус Барк=
Богиня Диана Мат и Бог Исус са Българи
 

 
 
Няколко думи ще кажем и за короната на Патриарха и за вложената в нея секретна сакрална информация.
Наименованието на короната е МИТРА 
Митрата е древен атрибут, който представя божествената закрила и власт на носителя.По-късно в християнските общества става неизменяема част от "пастирите" на Христовия народ.През Средновековието, когато се развива властта на Църквата, митрата се превръща в корона, с която се символизира властта дадена от Бог.

image

Разсекретеното име на короната указва кой дава властта на Патриарсите и на Папите:  

МИТРА=Матара–Богинята Майка
МИТРА=
Диана Мария–Богиня Диана,Мария Магдалена


Както виждате,всички християнски глави носят 100% езически атрибут на главите си,по имената на езическата Богиня Диана,която е Великата Богиня Майка и още Мария Магдалена,която е Българската Богиня,и по която те само бълват анатеми,без и да подозират до сега,че са от нейния свещен Божи династичен род и че Тя с Исус управляват света! 

image

Орнаментиката на митрата в средновековието е златен кръст,която комбинация е поредният автентичен документ за Българските Богове и изобретателите на митрата–посветените Българи,които съобщават в код,че приносителят на митрата е Българин от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена:

МИТРА С ЗЛАТЕН КРЪСТ=Син от Дуло на Исуз Трака и Матара  



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Великолепно, адаш!
08.01.2015 00:19
Поздравления!
Ти, няма никакво съмнение, наистина много обичаш България!
цитирай
2. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
08.01.2015 11:29
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
3. bezistena - за"leonleonovpom2 - Великолепно, адаш! 00:19 Поздравления! Ти, няма никакво съмнение, наистина много обичаш България!"
08.01.2015 11:44
Любородието ни е общ родови Божествен признак и жертвено задължение и мисия,с която си натоварен и ти,Приятелю!
Защото ни е дадено и вменено по наследствен признак от общите ни Родители,имплантирани както винаги и в този висш сакрален израз:

НАИСТИНА ОБИЧАМЕ БЪЛГАРИЯ=НАИСТИНА ОБИТШАМЕ БЪЛГАРИЯ=
Богиня Мат Диана и Исуш Българина=Богиня Майка Диана и Исус са Българи!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674405
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44102
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!