Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2015 23:56 - Каква мистична тайна и сила се крие в оръжието на извънземните,които те ни оставиха за суровакница?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4949 Коментари: 3 Гласове:
9

Последна промяна: 02.01.2017 17:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Тъй като Великомъченическият Български народ бе заобиколен и в перманентен плен от дъхащи ненавист,омраза и смърт вътрешни и външни врагове към привидно беззащитните Българи,Извънземните ги въоръжиха с безотказно действащото лично защитно средство–последна дума на тогавашната отбранителна езотерична пси–енергетична техника,което замаскираха като безобидна дрянова суровакница,като към съпридружителната техническа документация добавиха и долната инструкция за работа с оръжието: 

Кацнали са,Василе,
два гълъба,Василе,
на връх клонче,Василе,
да ти носят,Василе,
ключовете,Василе,
да отключиш,Василе,
тежки порти,Василе,
да отвориш,Василе,
тъмни изби,Василе,
да наточиш,Василе,
руйно вино,Василе,
да нагостиш,Василе,
скъпи гости,Василе!
Ай наздраве,Василе,
и за твойта Майчица!  


Въоръжени с тази песен и суровакница в ръка,тръгвахме на Васильовден с братовчед ми Паунчо като паднеше мрака,из тесните околни улички на нашата махала на бедните македонски бежанци в борческия Български квартал Каргона на Ямбол.
Нашият сурвакарски тандем се водеше от братовчед ми,който много ги разбираше тия работи,защото брат му,4–5 години по–голям от нас,го беше вече посветил в майсторлъка на ритуала и знаеше хватките,пък и думите на песента ги знаеше пак той и ги запяваше пръв,аз заподирчвах след него.
Бяхме нахлули гумени шушони и галоши върху дебелите вълнени чорапи и затова газехме смело из дълбоката снежна киша на неразчистените партини,които братовчед ми подбираше умишлено като признак на още непосетени къщи и стопани от сурвакарите,които по принцип бяха от по–големите от нас момчета и въобще не се церемоняха с конкуренцията и пазеха ревностно територията на сурвакарските си "ловни"полета!
Братовчед ми като ведущ разбирач на нещата беше проучил и кои са къщите на баш Василевците,ама там и не можехме и да припарим,имаше голяма шетня около тях!
Дълго обикаляхме по сокаците,пеехме и тропахме,тропахме и пеехме,но рядко ни се усмихваше късмета да ни отворят и подадат нещо от къщите–немотията на бедните македонски бежанци бе по тежка от традицията,а и по–големите трудно оставяха непосетена къща!
Все пак след 2–3 дълги часа на обикаляне,пеене и голямо мръзнене,щото галошите се оказваха все спукани,бяхме посъбрали в торбичката шепа орехи и няколко ябълки, малко ошав и две кравайчета!
Имаше и някаква монета от една баба,която братовчеда авторитетно прибра да я види на другия ден каква е и ако можем да си я разделим!

Беше Васильовден 1956 година–преди близо 60 години,аз нямах още седем години, братовчед ми беше с половин година по–малък от мен,но много ги разбираше нещата,и затова бе станиникът,а пък аз бях и башът,и куйрукчията–сиреч първият и последният!

СУРВАКАРСКИ ТАНДЕМ=Кан (Жрец) на Сар Иса Барк и Диана Мат 


СТАНЕНИК=
Кан(Жрец) на Иса и Диана
шефът на коледарско–сурвакарската куда

БАШ=Бог Ешуа

КУДА=
Кан(Жрец) на Диана
коледарска бойна единица,съставена от потомци на Българските Богове

И понеже трябва да се включим в календарното време и настроение на празника Васильовден,и понеже вече сте ни свикнали на номерата да отворим темата и да я допълваме в редакционен порядък,пак правим същия номер–пускаме поста до тук и с Божията помощ (и диктовка) ще го допълваме след това!


Много важни неща сме правили едно време без да ги разбираме–сега не ги правим вече,но затова пък вече разбрахме за какво е било всичко–ще обясним и на вас с помощта на
Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061


ВСИЧКО Е БИЛО за=ВСИТШКО Е БИЛО за=
за Бокиня Диана и Исуш Балка

Чудна работа–сега след толкова години,точно 60,се сещам за един факт,който тогава не съм и помислял,че съществува!.
По него време всяка къща и двор из махалата си имаше задължително куче-ние бяхме краен квартал и от крайните ни къщи почваше полето и нивите.
То и през деня не можеше да се влезе в чуждия двор от кучетата,които пък през нощта бяха отвързани–как тъй сме влизали и обикаляли в онази сурвакарска снежна нощ по чуждите дворове и къщи,без да си изпатим от кучетата!

И сега правя извода,че песовете не са ни нападали,защото през тази свещена нощ сме били въоръжени,дори и да не сме го осъзнавали тогава,със страшното и неотразимо  всепобеждаващо оръжие,което извънземните са ни завещали от дълбока древност като свещен племенен опознаваем и защитен атрибут,и което оръжие, въпреки нашето невежие и непознаване,е държало на почетна дистанция от нас кучетата,които много добре са били запознати не с неговата груба възпираща физическа сила и мощ,а с неговата финна невидима,но неопредолима енергийна защита и сакрална неприкосновеност на приносителят му!
Двамата с братовчеда бяхме въоръжени единствено със крехки дрянови сурвакници или суровачки,въпреки че на мен като башия на сурвакарската куда се е полагала дори истинска сабя,и именно тия суровакници с невидимата си функция и сила,са държали на почетно разстояние от нас злите песове и са ги възпирали да не ни съдерат гащите като нахални нарушители на охраняваната от тях територия,която ние си позволявахме невежи и невинни да нарушаваме!
Тогава някой и да ни беше разкрил навремето истината за това тайно оръжие на извънземните,с което те са въоръжили единствено Българите,нямаше нито да го разберем,нито да му обърним внимание и повярваме,защото не му е било дошло още времето!
Сега дойде проектното по график време за разкриване на тайната на това оръжие–невинната и правеща се на слаба и крехка СУРВАКНИЦА.

Оказа се,че СУРОВАКНИЦАТА е жречески жезъл и атрибут на феноменните Древни Българи,и силата ѝ се крие в нейното име,което е парола за връзка с Извънземните, които се отзовават винаги и непременно веднага на повика на посветения приносител, който ги извика при нужда по име от деанаграмираната парола,което ви показваме:

СУРОВАКНИЦА=Сар Бок Иса =Цар Бог Иса

По–пълното и прецизно диференциране на името на жреческия жезъл–оръжие разкрива цялото му устройство и увеличава още мощта му!

СУРОВАКНИЦА =СУРОВАКНИТСА=
Сар Иса и Бокиня Диана=Цар Исус и Богиня Диана–
точните параметри на толкова страшните Извънземни,дето светът се плаши толкова от тях,а хич не му пука от Боговете Исус и Мария,без да знае,че Те са и Извънземните, която идентичност ние упорито ви разкриваме в последно време! 

В името на жезъла се съдържа и родовата характеристика на Българските жреци,както и на позналите се от тяхното племе:

СУРОВАКНИЦА=СУРОВАКНИТСА=
Кан(Жрец) на Сар Иса и Богиня Диана=
Кан(Жрец) на Цар Исус и Богиня Диана 


Другото сродно наименование на вълшебния жезъл–оръжие е СУРОВАЧКА:

СУРОВАЧКА=СУРОВАТШКА=Шар Иса и Бокиня Диана
СУРОВАЧКА=СУРОВАТШКА=
Кан(Жрец) на Шар Иса и Богиня Диана 
 
Учудващо малко е официалната информация във Википедия за този най–емблематичен Български фолклорен свещен атрибут,да не говорим в академичните среди,но ние се задоволяваме и с малкото,щото го преекспонираме в изобилен плод и урожай,както правим сега!

"Сурвачка или сурвакница (остар. сурукница) е украсена дрянова пръчка, с която по стар Български обичай хората взаимно се „сурвакат“ на Нова година, като леко се удрят по гърбовете с пожелания за здраве, щастие, берекет и т.н."


СУРУКНИЦА=СУРУКНИТСА=СУР КАН ИТ СА=
Сар Кан Иса Диана=Кан на Сар Иса и Диана =Кан(Жрец) на Цар Иса и Диана
отново и отново се документира категорично,че сурвакницата е специален сакро–функционален атрибут на древните феноменни жреци,като уточняваме че

ДРУГИ ЖРЕЦИ ПО СВЕТА,ОСВЕН БЪЛГАРИТЕ,НЯМА,

или по друг начин казано:

ВСИЧКИ ЖРЕЦИ ПО СВЕТА СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С БЪЛГАРСКИ ФЕНОМЕНЕН ПРОЗХОД И КОРЕН!

Горният постулат,който е непоклатим и непреодолим,документира,че няма "древношумерски","древноегипетски","древногръцки","древноримски","древноиндийски",
"древнотракийски","древноиндиански","древноафрикански"... жреци и всякакви други "ЖРЕЦИ",освен ДРЕВНОБЪЛГАРСКИ или БЪЛГАРСКИ ЖРЕЦИ,
или казано пак по другия начин:

ВСИЧКИ ЖРЕЦИ ПО СВЕТА СА САМО БЪЛГАРИТЕ,ЗАЩОТО САМО ТЕ СА ПОТОМСТВЕНАТА ФЕНОМЕННА КАСТА НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ–ДЕМИУРЗИ!

Този свещен закон е съставен и наложен като върховен от Авторът му–СъДемиург, оставил визитката си в наименованието на свещения Български жречески атрибут–суровакница и жезъл:

СУРУКНИЦА=СУРУКНИТСА=Исус Трака

СУРУКНИЦА=СУРУКНИТСА=КРИСТОС=Христос

абе мъти се тя една работа тука с Исус,дето бил Христос,пък никой не знае какво значи това име,пък ние го изкарваме,че бил Исус Тракиеца,ама ще си каже Той скоро тайната!

ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД=ПРЕД Бок Ешуа Дуло!

ШАПКИ ДОЛУ И СЕ ПРЕКЛОНЕТЕ ПРЕД=
ПРЕД Бокиня Диана и Исуш Бълкарина Дуло=
ПРЕД Богиня Диана и Исус Българина,родоначалниците на Дуло!


"Дряновата сурвачка или украсената дрянова пръчка,се изработва като клонките ѝ се свиват във формата на полукръг.Украсата се състои в усукани разноцветни конци, прежда или вълна,нанизани пуканки,сушени сливи,червени чушки и ябълки,малки кравайчета,панделки,варак и парички."


Разсекретените народни описателни обяснения и дефиниции на суровачката ни документират,че тя е свещеният атрибут–жезъл на Жреците,които задължително са Братя от свещеното потомствено родословие на Българските Богове Исус и Великата Богиня Майка в техните различни аватарни проявления:

ДРЯНОВА СУРОВАЧКА=ДРЯНОВА СУРОВАТШКА=
Кан(Жрец),Брат от Шар Иса и Богиня Диана=
Канове(Жреци),Братя от Цар Иса и Богиня Диана


УКРАСЕНА ДРЯНОВА ПРЪЧКА=УКРАСЕНА ДРЯНОВА ПРЪТШКА=
Кан(Жрец),Брат от Шар Иса Барк и Богиня Диана=
Канове(Жреци),Братя от Цар Иса Българина и Богиня Диана


Същата информация ни носи в код и научното латинско(ЛАТИНСКИ–Български жречески херметичен език) наименование на дряна:

CORNUS=Кан Сар=Кан Цар=Жрец Цар

Употребен за направа на суровачката като атрибут,латинското наименование на дряна документира,че този атрибут–суровачката,е жреческо–царски жезъл и легитимира приносителят му като Жрец и Цар,и то задължително Българин от Божия свещен род!

Същата информация се съдържа и в лингва–тъждеството ДРЯН=CORNUS:

ДРЯН  CORNUS=Род на Кан и Сар=Род на Жреци и Царе
с дряна се обозначава Рода на Българските Жреци и Царе 
 
Също толкова категоричен документ,свидетелстващ,че дрянът и суровакницата са материалът и атрибутът на Жреците(Кан) на Исус и Мария,е и научното латинско име на обикновения дрян,от който се правят суровакниците;CORNUS MAS–обикновен дрян:

CORNUS MAS=
Кан на Исус и Мария=Жрец на Исус и Мария
обикновен дрян–материалът,от който се изработва свещения жречески атрибут–жезъл на Жреците на Исус и Мария

Орнаментиката на народната украса на суровакницата също е обстойна съпридружителна документация на вълшебния атрибут!

РАЗНОЦВЕТНИ КОНЦИ=Кан(Жрец) на Цар Исуз и Богиня Диана

ВЪЛНЕНИ КОНЦИ=ВЪЛНЕНИ КОНТСИ=Кан (Кан) от Дуло на Бог Иса

ПРЕЖДА=Братя от Ежуа=Братя от Исус

НАНИЗАНИ ПУКАНКИ=Кан (Жрец) на Бок Иза

СУШЕНИ СЛИВИ=
Исуш Слав(Змей)=Исус Змея=
Син на Иса Змея=Син на Исус от змейската му династия Дуло


ЧЕРВЕНА ЧУШКА=ЧЕРВЕНА ТШУШКА=Кан на Богиня Диана и Чар Ешуш

ЧЕРВЕНА ЯБЪЛКА=ТШЕРВЕНА ЯБЪЛКА=
Братя от Ешуа Балка=Братя от Исус Българина

КРАВАЙЧЕ=КРАВАЙТШЕ=
Ешуа и Диана Барк–потомци на Исус и Богиня Диана

Щом атрибутът на сурвакаря е жречески,значи и сурвакарят е Жрец,което значи,че всичко което говори и казва сурвакарят,е всъщност жреческо нареждане,наричане, гадаене, прорицание и предричане,сказание и по–точно иносказание;сурвакарят–жрец казва едно нещо в прав текст,а е вложил в него с кода на Свещения шифър секретна свещена информация за Българските Богове и Българите,която може да се разсекрети единствено от Български Посветени,притежаващи ключа на кода!
Което свещенодействие сега правим ние за да разсекретим за нас и вас–потомци на Исус и Мария,вложената за нас и вас от Дедите ни информация в долното популярно нареждане:

Сурва,сурва година!
Весела година!
Пълен клас на нива,
жълт мамул на леса,
червено грозде на лоза,
жълта дюла в градина!
Пълна кесия с пари!
Сурва сурва година,
до година със здраве,
до година, до амина!

Вижте и се възхищавайте какво ни разпореждат Посветените ни Деди да знаем и да пазим,за да имаме пророцаваните ползи и блага,но най–вече за да съхраним вложената свещена информация в жреческата песен–нареждане за Българските Богове и родовата ни памет!

СУРВА СУРВА ГОДИНА=
Сар Бог Иса Вер и Богиня Диана=
Цар Бог Исус Змей и Богиня Диана


ВЕСЕЛА ГОДИНА=
Диана и Иса Балга=
Диана и Иса Българина=
Диана и Исус са Българи!


ПЪЛЕН КЛАС НА НИВА=Бог Иса Ел Балк=Бог Исус Ел(Змей) е Българин!

ЖЪЛТ МАМУЛ=МаМа и Ежуа Ел Дуло=Мария Магдалена и Исус Ел(Змей) Дуло

ЧЕРВЕНО ГРОЗДЕ=Чар Бог Иза Драг=Цар Бог Исус Трака

ЖЪЛТА ДЮЛЯ В ГРАДИНА=
Богиня Диана и Ежуа Ел Трак Дуло=
Богиня Диана и Исус Змея,основатели на Дуло в Тракия


ПЪЛНА КЕСИЯ С ПАРИ=
Бог Исус Бълкарина=Бог Исус е Българин!!!

Сурвакарското нареждане е строго обвързано със суеверното условие за придобиване на здраве и плодородие,което е гаранция за спазването и съхранението на празничния обряд,с което се гарантира и съхранението и преносът до наши дни на вложената секретна информация в ритуала !

Друга словесна жреческа "ФЛАШКА" е долното сурвакарско=жреческо послание:

СУРВА,СУРВА ГОДИНА!
ДА Е ЯКА ГЪРБИНА!
ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО,
ПАК ДОГОДИНА!
АМИН!
   
СУРВА СУРВА ГОДИНА=
Сар Бог Иса Вер и Богиня Диана=
Цар Бог Исус Змей и Богиня Диана
 

ДА Е ЯКА ГЪРБИНА=Кан на Диана Бърг=Кан(Жрец) на Диана Българката

поредната визитка на Жреците на Мария Магдалена

ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО=
по/с Бог Изуж Вер(Змей) и Богиня Диана

ПАК ДОГОДИНА=
Година на/с Бокиня Диана

ФЛАШКА=Ешуа Балка
информационен носител на секретна инфо за Исус Българина

ИНФОРМАЦИОНЕН НОСИТЕЛ за=
за Мария и Бог Исус Дуло=
за Дуло на Мария и Бог Исус



Толкова много Български Богове и Техни потомци сред Българите има,толкова много благословение от Тях и технология за това има,пък ние и хабер си нямаме от това!

ХАБЕР СИ НЯМАМЕ ОТ=
Иса и Бохиня Мат Мария

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


АНДОН ДАСКАЛОВ - "СУРВА ВЕСЕЛА ГОДИНА"

Вижте безприкословното приложение на Свещения шифър в съставянето на името на народния бард и култовия сурвакарски поздрав и прорицание:

АНДОН=Диана
АНДОН ДАСКАЛОВ=Кан(Жрец) ог Дуло на Богиня Диана и Иса

СУРВА ВЕСЕЛА ГОДИНА=Богиня Диана и Исус Българина
СУРВА ВЕСЕЛА ГОДИНА=
Богиня Диана и Исус са Българи!


Проумявате ли,какво ви казва и как ви благославя всяко сурвакарско прорицание!
А животът ни е нафрашкан с такива свещени послания,имплантирани чрез езика ни!


ПРОДЪЛЖАВАМЕ С НОВИ РЕДАКЦИОННИ ДОБАВКИ ОБСЛЕДВАНЕТО ПО ТЕМАТА

Нека сега да разсекретим и сурвакарско–коледарската жреческа песен,която двете премръзнали трако–македончета и те от това тесто,пееха и благославяха в студената януарска нощ с нея каргонските плебеи–обезпаметени и смачкани крипто–жреци,за да дадем и ние скромният си принос към бездънната Българска езическа сакрална фолклористика!

СКРОМЕН ПРИНОС за=за Мария и Исус Барк=за Мария и Исус Българина 

БЕЗДЪННИ=
Богиня Диана и Иза

Без предисловие и подготвителна овертюра,жреческото нареждане веднага ни съобщава вече станалата факт Коледна блага вест за раждането на Божият син,и ни уведомява в задъхан възторжен речитатив в лек полухерметичен стил,за това,че
 
Кацнали са,Василе,
два гълъба,Василе,
на връх клонче,Василе,
да ти носят,Василе,
ключовете,Василе!

Жрецът–текстописец и композитор на празничния сурвакарски речитатив го е съставил в този задъхано–възторжен стил,защото с него ни съобщава благата вест,и то удивителната блага вест,че се е родил не само Божият син,ами са се родили наведнъж  
ДВА БОЖИ СИНА,ДВАМА БРАТЯ–БЛИЗНАКА НА ИСУС И МАРИЯ МАГДЕАЛЕНА,
които той е херметизирал метафорично–алегорично като ДВАТА ГЪЛЪБА,кацнали на ВРЪХ КЛОНЧЕ!

РАЖДАНЕТО НА БОЖИЯТ СИН=РАЖДАНЕТО НА СИНА на Богиня Диана и Ежуа

Кацането на двата гълъба на връх клонче ни съобщава кога са се появили на бял свят двамата Братя–близнаци на Исус е Мария Магдалена:

НА ВРЪХ КЛОНЧЕ=НА ВРЪХ КЛОНТШЕ=
НА ВРЪХ Колета на Ешуа=НА ВРЪХ Коледа на Ешуа

на връх Коледа,която официално се води като акта и времето на раждане на Бог Исус или Ешуа,както е едно от основните му херметизирани имена и псевдоними.

С това жреческо съобщение Ямболските сурвакари–жречески потомци уточняват,че близнаците на Исус и Мария са се родили на връх празника Коледа,който фиксира времето на раждането на Павел няколко минути преди полунощ на 24 декември 33 година,и на Петър няколко минути след това вече на 25 декември  
Същите стихове ни собщават още и кои са тия два гълъба,кацнали на връх клончето:

ДВА ГЪЛЪБА КАЦНАЛИ НА ВРЪХ КЛОНЧЕ=
ДВА ГЪЛЪБА КАТСНАЛИ НА ВРЪХ КЛОНТШЕ=
Два Блиснака на Гала Бох Ешуа Трак Дуло=
Два Близнака на Бог Ешуа Гала(Змей) Трак Дуло=
Два Близнака на Бог Исус Змея от Тракия,родоначалници на Дуло



Съобщението,че на връх Коледа кацат двата гълъба,е директна алюзийна препратка към Новозаветната сакрална митология,че върху бременната Мария(която е всъщност Мария Магдалена) е слязъл Святият Дух,представян метафорично под формата на гълъб,и Който вдъхва живот на плода в утробата на Мария за раждането на Сина Ѝ.
В Святата Нощ на 24/25 декември 33 година,върху бременната Мария Магдалена слиза два пъти Святият Дух,за да даде живот на двата сина на Исус и Мария–Павел и Петър,и затова в сурвакарската песен на Васильовден,която пеехме двамата с братовчед ми премръзнали и треперещи сред притихналите зли дворни кучета,която песен пееха и всички други Каргонски Български сурвакари,се пееше за ДВА ГЪЛЪБА!

Това свръхсекретно съобщение фактически беше и благата вест,и то удивителната блага вест,двойната блага вест,която се съобщава на очакващото Спасителя човечество в Коледната нощ!

Разсекретяването на самите изрази разтръбява благата вест!

БЛАГА ВЕСТ=Балг Иса и Богиня Диана

УДИВИТЕЛНАТА БЛАГА ВЕСТ=
Дете на Богиня Диана и Бог Иса Балг=
Деса на Богиня Диана и Бог Тати Бълга=

Дете,Деца на Богиня Диана и Бог Исус Българина


ДВОЙНАТА БЛАГА ВЕСТ=
Две Деса на Богиня Диана Балга=
Две деца на Богиня Диана Българката



По–нататък жреческият речетатив ни благовества,че именно тия два Сина на Исус и Мария Магдалена ще ни донесат ключовете,с които ще отключим тежките порти,зад които са заключени в тъмните изби поробените и обезпаметени Българи,и Божието познание и скритата истина за Българите,които са народ,произхождащ от Жреците на Исус и Мария чрез двамата ѝм сина:

ДА ОТКЛЮЧИШ ТЕЖКИ ПОРТИ=
ДА ОТКЛЮЧИШ (ОСВОБОДИШ) Кан(Жреци) и Братя от Диана и Ежуа=
ДА ОСВОБОДИШ Кановете–Жреци,Братята от Исус и Диана

Българите,потомци на Исус и Мария Магдалена

Двамата Братя–двата гълъба,ще освободят Божият народ от геноцидното робство, метафоризирано като израза ТЪМНИ ИЗБИ!

ТЪМНИ ИЗБИ=Иза и Богиня Мат 

Изразът ТЪМНИ ИЗБИ е натоварен в случая и с функциите на символично скривалище на родовата памет на Българите и скритата ѝм истинска величава история 

ТЪМНИ ИЗБИ,сейф за=
сейф за Иза и Богиня Мат

Призивът към Васил да нагости скъпите гости,е послание към Българите да отворят сетивата и душите си за да посрещнат както пратениците на Българските Богове,така и да познаят и приемат и самите Богове!

СКЪПИ ГОСТИ=Бокиня Диана и Господ(Г) Исус
СКЪПИ ГОСТИ=Кан на Богиня Диана и Исус
СКЪПИ ГОСТИ от=
ГОСТИ от Бок Иса
сурвакарите–жреци

Последният призив на жреца–сурвакар към домакина е за неговата майчица,в която дума са скрити отново Вездесъщите Български Богове:

МАЙЧИЦА=МАЙТШИТСА=Мат Диана и Исуш

Това е сурвакарското послание,което разнасяхме сред ямболии в студената януарска нощ преди 60 години през 1955 година,стискайки с вкочанени примръзнали пръсти сурвакничките,без и да подозираме,че от тогава ни е било поверено това мощно и несъкрушимо крехко и нежно жреческо оръжие и сме били орисани с мисията един ден да го въведем на въоръжение сред всички Българи–жречески потомци,което Божие поръчение изълняваме сега!

ОРИСАН С МИСИЯ=
Син на Исус и Мария
децата,потомците на Исус и Мария Магдалена

БЕЗ И ДА ПОДОЗИРАМЕ за=за Бог Изуз и Богиня Диана Матара

МОЩНО И НЕСЪКРУШИМО ОРЪЖИЕ=МОШТНО И НЕСЪКРУШИМО ОРЪЖИЕ на=


ОРЪЖИЕ на Сина Кан(Жрец) на Ешуш и Мат Мария


Запомнете,феноменни потомци на Боговете Исус и Майка Мария Магдалена:
Вашето мощно и несъкрушимо оръжие е нежната суровакничка,мистичната финна мартеничка- другият вълшебен свръхестествен Български Божи атрибут,всички народни,класически и модерни музикални инструменти и Боговдъхновените песни и ритмичните танци,чрез които се отключват свръхестествените ви наследствени феномени!
Този оръжеен арсенал е основното въоръжение на непобедимата Българска армия на Дионисиус,пред която се свеждат всички оръжия и бойни знамена и се отварят всички крепости и всички армии и народи преминават в добрволен плен на Божията армия,и в която съвсем скоро време всички вие ще бъдете възторжени доброволци,защото пълководецът ДИОНИСИУС е синкретизираният образ на двамата Всемогъщи Български Богове,Властелините на Всемира и Света–Диана и Исус!

ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСИУС=Диана и Исус  
 
СВЯТ=Иса и Богиня Диана=Исус и Богиня Диана

ВСЕМИР=
Бог Иса и Мария=Бог Исус и Мария
 
  

Жреческо-сурвакарско прорицание на Каргонските сурвакари
на Васильов ден в Ямбол през 1956 година и на 01.01.2015 година


Споменахме по–горе,че сурвакарската песен–нареждане е жречески речитатив. Справката за този термин обяснява,че РЕЧИТАТИВ (от италиански recitativo, съществително от прилагателното „рецитационен“) е мелодичен монолог или разговор, вмъкнат в музикално произведение–най-често мелодрама,кантата,оратория или опера. За разлика от арията,речитативът не е изпян,а издекламиран в близка до песенната и много драматична форма текст.

Официалната етимология на термина нищо не ни обяснява,защото трябва да скрие Българския му произход,затова ние въвеждаме думата в нашата декодираща програма:  
 
РЕЧИТАТИВ=РЕТШИТАТИВ=
Богиня Диана и Ешуа Друида=
Друиди на Богиня Диана и Ешуа

една от формите за свещенослужение на Българските Друиди–Жреци на Исус и Мария 
 
Гледайте и се дивете,как нашите Деди–посветените Богомили от Всемирното Българско Бяло Братство,са натряскали догоре италианската и световната музикална наука и изкуство с първоразрядни свещени Български комбинации от Божията именна матрица! 

Видовете речитатив са различни: secco, „сух“ (без музикален съпровод или само в съпровода на басо континуо),accompagnato ,„акомпанято“изпълнява се със съпровод на оркестър,нарича се още obbligato или strumentato,и други.

SECCO=Иса Кан=Кан на Иса=Жрец на Исус

АКОМПАНЯТО=Кан на Богиня Мат=Жрец на Богинята Майка,Мария Магдалена
 
OBBLIGATO=Богиня Диана Балга=Богиня Диана е Българка!

STRUMENTATO=
Тати Иса и Матара=Отец Исус и Матара

Басо континуо (на италиански basso continuo - продължителен бас) особен маниер на записване на музикален акомпанимент,характерен най-вече за барока.

BASSO CONTINIUO=Исус и Бокиня Диана
BASSO CONTINIUO=
Кан(Жрец) на Исус и Богиня Диана 

БАРОК=Барк=Българи
средновековен стил в архитектурата и изкуството,кръстен на Българските му автори

ОСОБЕН МАНИЕР=
Иса Бог и Мария=Бог Иса и Мария
че на кой друг може да е посветен израза,ако не на Исус и Мария!

Ще спрем вниманието ви специално върху иконата ДОСТОЙНО ЕСТЬ,която сме включили в клипа със сурвакарското прорицание,защото в тази висша Българска Православна сакралия е вграден и се съхранява на най–видно место аудио–визуалния и словесен свръхсекретен документ за децата на Исус и Мария Магдалена!  
  
image

Наименованието на култовата Българска Православна светиня е химнът и едноименната чудотворна икона ДОСТОЙНО ЕСТЬ.

ИКОНА=КАОИН=Кан–Жрец преживе,в последствие Светец в другото измерение

Официалната православна християнска митология и историография има своето задължително каноническо обяснение за името на химна и иконата,което можете сами да си прочетете от много места–ние ще разкрием истинските послания,вложени от Посветеният Български съставител и на химна,и на иконата.

Православните богослови и теолози ни разправят историята на химна и иконата според захаросаните религиозни съчинения на юдо=данайо=византийско=гръцката църковна(инквизиионна) дезиформационно–манипулационна система,чиято задача от създаването ѝ от 6 век досега,е да преследва,унищожава,цензурира и фалшифицира чрез измамата на псевдо–Исусовата религия "ХРИСТИЯНСТВО",Свещената Българска история и памет на народа на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,съставен от Техни генетични потомци и последователи.
 
Този номер не минава вече пред всепроникващият и разкриващ всички тайни на света Свещен шифър на Българския език,пред който се отварят всички заключени врати, сейфове и архиви,и който транформира манипулираната информация в Истина,и с който и сега осветяваме и разкодираме тайната на ДОСТОЙНО ЕСТЬ !

Не случайно ви показваме в клипа със жреческо–сурвакарското прорицание чудотворната икона ДОСТОЙНО ЕСТЬ,защото в нея е вградена както тайната на двойната блага вест,в която ви посветихме малко по–горе чрез разкриване на истинските исторически персонажи,които се крият метафоризирани зад двата гълъба:
братята–близнаци Павел и Петър,децата на Исус и Мария Магдалена,но също така в тази икона е кодирана и тройната блага вест–изобразена е и дъщерята на Исус и Мария Магдалена!  

В иконата на Богородица ДОСТОЙНО ЕСТЬ са избразени трите деца на Исус и Мария Магдалена,които ние ви показахме в постинга ни
Трите деца на Исус и Мария Магдалена,родени в България,са Светата Троица–висшата тайна и епохална сакралия на Българите.

Щастливата Майка Мария Магдалена,която е последното аватарно проявление на Съ–Демиурга Великата Богиня Майка,държи на ръце дъщеричката си–сестрата Синтия на двамата братя–близнаци Павел и Петър.
Ангелските криле на раменете ѝм насочва посветения изледовател към двата гълъба от Ямболското жреческо–сурвакарско речитативно послание,които вече категорично разконспирирахме като братята–близнаци Павел и Петър. 

Така трите деца на Мария Магдалена,над които щастливият гладко обръснат да не боде на децата си Татко Исус–погрешно изобразен с брада,е разперил грижовно ръце с умилителния самодоволен възглас:
–Татювото семе!,
съставят СВЕТАТА ТРОИЦА на Българите,от която Света Троица е планетарният владетелски династичен род Дуло,от който род са всички съвременни политически и държавни глави на всички народи,от която Света троица е и Българският духовен разсад и интелектуален елит на всички племена,както и феноменната половина от Българския народ! 

Това свръхсекретно видео–послание е придружено с автентичният документ от небесния ЕСГРАОН,указващ в шифър в режим на тотален геноцид и цензура,че това са децата на Исус и Мария Магдалена!
Този документ е скрит на най–скритото и тайно место на иконата на Божието свещено семейство!
Вижте внимателно снимката на иконата от постинга ни и от сурвакарския ни клип,на тях,както и на другите иконографски композиции по темата,над децата и Мария Магдалена има надпис ДОСТОЙНО ЕСТЬ.
Това е секретният документ,скрит на най–явното място,което е и най–тайното място,и свидетелстващ безапелационно,че на иконата са изобразени децата на Исус и Мария Магдалена,който сега разсекретяваме по Тяхната воля и разпореждане!

ДОСТОЙНО ЕСТЬ=ДОСТОЙ НО ЕС ТЬ=ДЕСОТО ИСО ТИН=
Десата на Иса и Тиана=Децата на Иса и Диана
Децата на Исус и Диана,колективен административен документ от Божията канцелария и ЕСГРАОН,удостоверяващ,че на семейния групов портрет на иконата,са увековечени ДЕЦАТА НА ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА! 

ДОСТОЙНО ЕСТЬ=Децата на Иса и Диана
сестрата Синтия и двамата близнаци Павел и Петър 

Секретният документ ни казва още,че това момиченче в ръцете на щастливата майка,е Детето на Исус и Мария Магдалена,кодирана като Диана:

ДОСТОЙНО ЕСТЬ=Дете на Исус и Диана

За да не стане някоя грешка,вгледайте се обстойно и обследвайте детето в ръцете на Майката за полова принадлежност!
На тази икона,както и на всички други икони ДОСТОЙНО ЕСТЬ,детето е изобрзявано с най–характерните за момиченце,а не за момченце,миловидни нежни и финни типични детски момичешки черти!

Тази икона установява и разнася навсякъде сред Българите тройната блага вест,че Бог Исус и Богиня Майка Мария имат три деца,които дадоха в жертвено служение на Българите и всички човеци,и че от тия деца призлиза подновеният и преосветен Новозоветен Български феноменен династичен Божи род Дуло и народ.
Същата инфрмация е вложена и в химна ДОСТОЙНО ЕСТЬ,на който вторият стих указва,че децата на иконата,които са децата на Исус и Мария Магдалена,са Жреци,основоположниците на земно–небесния жреческо–светейши състав.

Достойно ест
яко воистину блажити...
 

ЯКО ВОИСТИНУ БЛАЖИТИ=
Кан (Жрец) от Дуло на Бог Исуж и Богиня Диана – 
Канове от рода Дуло на Бог Исус и Богиня Диана

В израза Честнейшую Херувим,независимо как го обясняват по канона,нашите Святи високопросветени Деди са кодирали отново инфрмацията за Божията Свята Троица–децата на Исус и Мария:

ЧЕСТНЕЙШУЮ ХЕРУВИМ=ТШЕСТНЕЙШУЮ ХЕРУВИМ=
Тетса на Ешуш и Бохиня Мария=
Теца на Ешуш и Бохиня Мария=
Деца на Исус и Бохиня Мария
 


Тука ХЕРУВИМ е лесноразпознаваемата анаграма на Бохиня Мария,а в небесните чинове СЕРАФИМИ откриваме Бог Иса и Мария!

ХЕРУВИМ=Бохиня Мария 

СЕРАФИМ=
Бог Иса и Мария

Херметичният жречески химн и благовестник ДОСТОЙНО ЕСТЬ служи за опознавателна парола между Посветените Българи от Исусово–Марииния династичен род,намиращи се в перманентен режим на конспирация и цензурен контрол и наблюдение от душманите на Божия народ.
Затова е и най–често пееният и почитан православен химн на църковните служби и на Българите в робство!

Затова и документите свидетелстват,че 
ДОСТОЙНО ЕСТ е ЛЮБИМАТА ЦЪРКОВНА ПЕСЕН НА АПОСТОЛА
ВАСИЛ ЛЕВСКИ,
СЕГА СВЕТИ АПОСТОЛ ВАСИЛ ЛЕВСКИ!

Защото Васил Левски е посветен чрез истинската ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ от пра- - прадядо си Паисий чрез Посветения си родственик Г.Сава Раковски,че той е Първосвещеният законен династичен потомък на рода Дуло на Българските владетели от Исус и Богородица=Царица Богиня Диана,той е апотеозът и висшата еманация на Божието родословие,и той е Духовният водач на поробените Българи за него време и на всички народи,както и че е продължителят на генетичната първосвещена родова верига на Исус и Мария Магдалена!

За това в спомените си членовете на тайните революционни комитети документират, че където и да отиде,Апостолът първо отивал в черковата,целувал ръка на свещеника и се включвал в службата.Запявал ДОСТОЙНО ЕСТЬ с божествения си глас.Всички затихвали и го слушали със сълзи в очите в захлас.След службата провеждал сбирката на комитета.
Което означава,че Божият потомък се е легитимирал пред членовете на тайните комитети,че той е Първосвещеният Божи династичен жреческо–царски потомък,комуто те дължат безприкословно доверие,подчинение и вярност до гроб.

БЕЗПРИКОСЛОВНО ДОВЕРИЕ=Братя от Бог Иза Барк Слав(Змей) 

ПОДЧИНЕНИЕ на=на Богиня Диана и Ешуа

ВЯРНОСТ ДО ГРОБ на=
на Братя от Диана и Иса Барга

Всички членове на тайните революционни комитети,които Левски е изграждал из всички бивши територии на поробена България,са били от потомци от Божията династия Дуло,които Левски е издирвал по Свръхсекретния списък на Исусовото родословие от първосвещени потомци,и ги е преосвещавал и посвещавал в тайната на свещеният ѝм произход,правейки ги така вярни до гроб съзаклятници!

СВРЪХСЕКРЕТЕН СПИСЪК=СПИСЪК на Исус Бърх Трак=
СПИСЪК на Исус Българина от Тракия

СВЕЩЕН ПРОИЗХОД от=СВЕШТЕН ПРОЗХОД от=
ПРОИЗХОД от Богиня Диана и Исуш

СЪЗАКЛЯТНИЦИ=
Деца на Исуз Кала(Змей)

Свръхсекретният списък с Исусовото многоразклонено родословие е предаден на Паисий от баща му–Ерусалимският патриарх Хрисант (за когото говорихме по–подробно в ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК–част 2),и е основната част на истинската ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА,който списък Паисий разнася по цяла Европа,чийто владетелски,политически и интелектулен елит е от този род и списък,и чийто дванайсти преписвач–поп Стойко Владиславов,който е от същото родословие, предава на фанариотско–турската полиция Паисий,за да стане ръководител на преследвачите на Българите от списъка и шеф на екипа от фалшификаторите–преписвачи,манипулирали истинската ИСТОРИЯ до безобидния и безконкретен менте вариант–пълен фалшификат,който вече повече от век ни пробутват за ИСТОРИЯТА на Паисий!
След гнусното си дело попът–предател и Юда,осребрява предателството си с висока служба за себе си като епископ Софроний Врачански в антиБългарската инквизиционна институция "Гръцка църква",която е духовната геноцидна полиция на турските поробители,и с уредени на висши политически и административни постове при султана и гръцката църква свои потомци още много поколения!
Чрез тайното общество на Българските посветени от Всемирното Бяло Братство, списъкът достига до Раковски,който издирва по него Васил Иванов Кунчев и го посвещава в свещения му произход,като Братята активират феноменните жречески способности на Васил и го въвеждат в тайните на мегалитната светилищна мрежа и система,благодарение на което Левски осъществява необяснимата си и досега за непосветените свръхестествена феноменна дейност на невидим и неуловим фантом! 

Интензивният и екстремален обучителен процес на посвещаване на Левски и въвеждането му в практическо владение на свръхестествените феноменни технологии, е организиран от Раковски и се провежда от 28 април до края на месец август 1867 година.

За целта Раковски органиизира група от тридесетина Българи феноменни психо–енергетици,всички посветени съзаклятници–побратими от продължената генеалогия на Списъка на Паисий,които под ръководството на посветеният Панайот Хитов влизат в България през Дунава при Тутракан и при възможна максимална секретност се насочват към основните мегалитни светилищни комплекси на Стара планина конкретно в района на Котел и най–вече след това основно в мега–светилищната каскадна система Карандила над Сливен,където провеждат практическото обучение на Левски и посвещаването му в Първожречески сан с всички произтичащи от това негови функции.
Целта на посещението на четата на Панайот Хитов в България остава в пълна тайна както за гръко–турската полицейска машина по него време,така и за съвременните изследователи на живота и делото на Апостола на Свободата,една част от които вършат това в качеството си на полицейски копои на заговорниците срещу Българите и враговете на Божия народ,които не са престанали да дирят и преследват Свещеното Исусово родословие и до днес!

ПАНАЙОТ=Богиня Диана 

ПАНАЙОТ ХИТОВ=
ПАНАЙОТ от Бохиня Диана

Официалното мнение и заключение и до сега за мисията на четата на Панайот Хитов с участието на Левски като неин знаменосец,е че
"...с четата си Хитов се отправя към Стара планина и прекарва известно време в района на Котел и Сливен.Четата му няма за цел да вдига въстание,а да осъществи революционен марш,за да агитира Българското население.През август 1867 г.заедно със своята чета и с четата на Филип Тотю, Хитов се отправя към Сърбия по билото на Стара планина"

Официлните историци и полицейски служби са пропуснали да добавят,че за да могат да осъществят замисъла на своя "революционен агитационен марш" по върховете и най–скритите затънтени места на Балкана,далеч от всякакви Българи,които е трябвало уж да агитират,с четата постоянно се е движела ПТС(подвижна телевизионна станция) на Канал –1 на БНТ с високопроходима транспортна техника и модерна за времето си HD–снимачна техника с постоянна спътникова Интернет връзка за директно заснимане и транслиране на мероприятията на революционния марш към очакващото новините пред телевизионните и компютърните екрани Българско население,както и по дънещите денонощно народна музика и важни местни съобщения радиоточки по селата... 

Абсурдни небивалици и писания с претенции от нас уж за достоверност от висше ниво, ще кажете вие,и с пълно право!
Не по–малко абсурдни от официалната историческа версия,която ни пробутваха досега за мисията на четата на Панайот Хитов,но с разликата,че ние си признаваме за научно–фантастичния хумористичен сарказъм!

САРКАЗЪМ=Кан на Исуз и Мария=Жреци на Исус и Мария
характерен иносказателен повествователен стил на Жреците на Исус и Мария Магдалена

Тази си Първожреческа посветеност и Божествени гени и феномени Васил Левски предаде по наследствен естествен път на сина си Петър Дънов,а когато Петър порастна,баща му вече в качеството си на Свети Левски по естествен за светците и свръхестествен за нас път,активира феноменните свойства на сина си,който пък ги препредаде на своите четири сина и две дъщери,които пък продължиха святата Божия линия към Спасителят.

Тази огнена информация ни разкри Свети Паисий,към който се присъединиха и неговите пра–потомци Светии–настоящият именник Васил Левски и синът му Петър Дънов,които са част от днешния екип на БЕЗИСТЕНА.


СЛЕДВА РЕДАКЦИОННО ДОПЪЛНЕНИЕ




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
02.01.2015 23:32
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. mt46 - Поздрави!...
03.01.2015 09:43
За много години!...
цитирай
3. bezistena - Благодарим, Приятелю и Братко М...
03.01.2015 12:39
Благодарим,Приятелю и Братко Марине,за поздравите!
Мир,Щастие,Здраве и Любов ти желаем на тебе,близките ти и дома ти!
Бъди благословен!
Исус и Мария те обичат,защото си тяхната кръв и ген,което показва и твоят Кабала–хороскоп:

МАРИН=Мария
МАРИН ТАЧКОВ=МАРИН от Бокиня Диана и Ешуа
МАРИН ТАЧКОВ=Бокиня Матара и Ешуа
МАРИН ТАЧКОВ=Кан(Жрец) на Богиня Матара и Ешуа=
Кан(Жрец) на Богинята Майка и Исус–

затова ,Братко,са ти активирани наследствените Божествени феноменни поетично–музикални жречески свойства и дарби,чрез които Исус и Мария Магдалена изпращат посланията си до хората–за което хвала ти и продължавай,вече осъзнат Божи син,да носиш Божията блага вест на всички!

С Любов от екипът на БЕЗИСТЕНА!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7716277
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44329
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!