Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2014 23:54 - Защо е с червени ботушки супер агентът на извънземните с псевдонима ДЯДО МРАЗ?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3600 Коментари: 5 Гласове:
9

Последна промяна: 31.12.2016 16:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От толкова много сериозна материя от история,политика,геноцид,секретни документи, шпионаж и религия,не ни остана време да се възрадваме и поговорим за новогодишните празници,в които да се поразсеем и поразвеселим на чаша шампанско!
И за да не изтървем празничното новогодишно настроение и белият пухкав сняг,който все пак дойде за половин България под формата на два–три метрови преспи,и за да не счупим хатъра на добрия Дядо Мраз и Снежанка да изпратят Старата и посрещнат Новата година с популярната песничка ЧЕРВЕНИТЕ БОТУШКИ,ще я запеем с тях и ще обясним на дечицата веселушки,пък и на техните родители,какво ни казва култовият Новогодишен дует!
Преди това ще разсекретим с 

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061,


посланията,вложени в наименованието на основни понятия и ритуали,свързани с празника НОВА ГОДИНА,като ще започнем от името и поздрава на празника

НОВА ГОДИНА=ВОГИНА ДИНА=Богиня Диана

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА=
ТАТИ ИСУШ ВОГИНА ДИНА=
Тати Исус и Богиня Диана
 

ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА=
ДЕТЕ на ТАТИ ИСУШ и ВОГИНА ДИАНА=
Дете,Деца,Потомци на Тати Исус и Богиня Диана 

А вижте сега и скритото послание на краткия вариант на новогодишното поздравление:

ЧНГ !

ЧНГ=
ТШНГ=Ген на Ешуа и Диана–
вие,Българи,сте генетичните потомци на Исус и Диана,Майка Мария Магдалена!   
 

  
 
ЧЕРВЕНИТЕ БОТУШКИ  
 
За да спазим традицията да бъдем актуални със събитието в календарните му рамки и ограниченото ни време,публикуваме постинга в този му вид и след това ще направим редакционните добавки!

В ТОЗИ ЍМ ВИД=Бог Иза и Богиня Мат Диана  

Задължително разконспирираме Дядо Мраз,като му сваляме фалшивата брада и вадим от джоба на дебелия кожух легитимацията му!


ДЯДО МРАЗ=Тати Иза и Мария=Отец Исус и Мария Магдалена

ДЯДО МРАЗ=
Диана Мадара и Иза=Диана Майка,Мария Магдалена и Исус 

ДЯДО МРАЗ=
Дете на Мария и Иза=Дете,потомък на Мария и Исус–

вие сте потомци на Исус и Мария Магдалена  
 
 
На тия маскарадни мероприятия по традиция маските се свалят след полунощ и става ясно кой кой е.
Скромната и нежна безобидна Снежанка и тя се оказа замесена в конспирацията на Българите,които не пропускат да вербуват всеки при удала се възможност!

Няма начин партньорката на Дядо Мраз,който разкрихме като агент–пощаджия на Българските Богове,да не е вътре в играта,което се потвърждава от разсекретеното ѝ досие:

СНЕЖАНКА =Кан на Исуж=Жрица на Исус

СКРОМНА И НЕЖНА=
Кан на Исуж и Мария=Жрица на Исус и Мария 

МАСКАРАД=Кан на Иса и Мадара=Жрец на Исус и Мадара,Майка Мария
МАСКИ=Кан на Ма и Иса=Жрец на Мария и Исус

СТАВА ЯСНО=
Богиня Диана и Исус
разкриват се Българските Богове чрез този емблематичен разговорен израз,които пък ни разкриват за пореден път чрез него Първосвещения си храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол!

СТАВА ЯСНО=ВЕСИСТЕН=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

БЕЗОБИДНИ=Бог Иза и Богиня Диана

РАЗСЕКРЕТЕНО ДОСИЕ на=на Зар Исус Трака и Диана 

 
ЗАМЕСЕНИ В ИГРАТА=Богиня Матара и Исуз


Сега самият Дядо Мраз ще разкрие тайната защо носи червени ботуши.
Разприказвалият се вече разконспириран Божи агент,пощаджия и вестител,ни разкрива,че тия червени ботушки са от традиционните съпридружителни атрибути и детайли,които посветените Българи още от древността залагат в изобразителното изкуство и скулптурите,и с които се съставя херметичното жреческо писмо за поколенията,кодирано със Свещения шифър : 

ЧЕРВЕНИ БОТУШКИ=Чар Бог Ешуа и Бокиня =Цар Бог Исус и Бокиня Диана

Много лесно се разшифроват секретните послания на Дедите ни–Жреци,когато знаем какво търсим,и когато знаем,че винаги каквото търсим е там,където го търсим,както и че е навсякъде,и най–вече когато те сами ни казват и разкриват какво са ни написали!

ЗНАЕМ КАКВО ТЪРСИМ=
Бок Исус Трака и МаМа=

Бог Исус Трака и Мария Магдалена

ПРОДЪЛЖАВАМЕ С РЕДАКЦИОННИ ДОБАВКИ,като в момента разсекретяваме имената на Дядо Мраз по света и новогодишните поздрави на основните езици,в които Дедите ни са имплантирали сакралната информация!

ЧЕСТИТА НОВАТА 2015 ГОДИНА! 
ЧЕСТИТА НОВАТА 2015 + или – 4 ГОДИНИ
 !–скоро ще разберем!

 Никой не си е помислял и за момент дори,нали,че Дядо Мраз и Снежанка–сиреч Българските режисьори и сценаристи Отгоре,ще пропуснат този толкова висок съкровен общочовешки форум и трибуна,и няма да напълнят знаковите му персонажи и ритуали и най–много песните му–жреческите херметични документи–послания,със засекретената сакрална информация за Българските Богове!

Така са я натъпкали празничната Новогодишна сакралия със свещената Българска информация на всички езици и на всички народи по света,та чак дрънка и звънка като новогодишните звънчета на Дядо Мраз!

ЗВЪНЧЕ=ЗВЪНТШЕ=Богиня Диана и Изуш
Българските Богове Мария и Исус,които звънят и пробуждат и просвещават децата си и Българите,и ги поздравяват и благославят за Новата Година,като отново и за пореден път ни водят със звъна на звънчетата и със сакралната словесна комбинация в Първосвещения си храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол:

ЗВЪНЧЕ=ЗВЪНТШЕ=ВЕШИЗТЕН=БЕШИЗТЕН=БЕЗИСТЕН

ДРЪНКА И ЗВЪНКА=Драк Иза Бок=Бок Иза Трака=Бог Исус от Тракия
ДРЪНКА И ЗВЪНКА=Кан(Жрец) на Диана и Иза Барк=
Жрец на Диана и Исус
Българина

А екипът на БЕЗИСТЕНА,чиято мисия е да бъде звънче на Богиня Диана и Исус,и от Техния първосвещен храм БЕЗИСТЕН да буди и просвещава хората,разсекретява сега скритите послания в подаръците на Дядо Мраз и Снежанка от култовата Ѝм песен: 


С червените ботушки
потропва Дядо Мраз.
Дечица - веселушки,
шейната спрях пред вас!

Припев:

Подаръци ще има
за всички от сърце!
За Новата година да люшнем,
да люшнем ний хорце.

Във коша надзърнете,
какво ли няма там?
Палячовци, мечета,
маймунки, барабан...

Припев: ...

На Велка нося книга,
на Спас - акордеон.
А Петльо кукурига:
- Пък аз съм за Антон!  
 
Вече знаем от правилата на висшата небесна математика,че първо намираме стойностите на неизвестните величини (които въпреки безкрайното си многообразие, винаги са само две,и чиито истински стойности знаем че са на Исус и Мария Магдалена) и след това заместваме с тях в уравненията на словесната песенна задачка,за да прочетем посланието на Боговете ни,което те от десетки години вече имплантират с информационния носител на детската празнична песничка в паметта и душите на поколения Българи,подготвяйки ги още от деца и през годините на помъдряването,за днешния ден на просвещението! 
 
В звучната словесна дефиниция за Българските дечица–ВЕСЕЛУШКИ,е закодирана епохалната тайна,че те са дечица,потомци на Бог Исус Българина,от което произхожда и непонятното досега за Българите геноцидно гонение на Българския род,и от което започва и епичното епохално осъзнаване и спасение на феноменните Българите,а от нас и на всички човеци, както и установяването на световното величие и господство на Българския Божи народ,който ще възстанови Божието царство на Земята  по законите на Любовта, Братството и Мира! 

ВЕСЕЛУШКИ=Исуш Булк=Исус Българина

ДЕЧИЦА ВЕСЕЛУШКИ=
ДЕЧИЦА на Исус Булка=ДЕЧИЦА на Исус Българина 
  
Вторият куплет ни съобщава,че за всички ще има подаръци от Царят Исус,Който е скрит в и в думата СЪРЦЕ,и в сърцата на всички хора,и символично–метафорично,и генетично чрез кръвта на Исус,която тече през сърцата на Българските Му потомци!:

СЪРЦЕ=Цар Иса =Цар Исус
сакралната семантика на най–важния анатомен и дховен орган на човека

ПОДАРЪЦИ ЩЕ ИМА                         Подаръци ще има 
ЗА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ                      за всички от Цар Исус


Съобщението  ШЕЙНАТА СПРЯХ ПРЕД ВАС означава,че пред нас,при нас–Българите,са спряли Исус и Мария Магдалена,кодирани в ШЕЙНАТА:

ШЕЙНАТА=Ишуа и Диана

ШЕЙНАТА СПРЯХ ПРЕД ВАС=ПРЕД ВАС СПРЯХА Ешуа и Диана 

ЕПИЧНО ЕПОХАЛНО ОСЪЗНАВАНЕ на=ЕПИТШНО ЕПОХАЛНО ОСЪЗНАВАНЕ на=
на Сина на Богиня Диана и Бог Изуш Балха

всички вие,Българи,генетични потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,чието време за изпитания и хилядолетна екстремална закалка вече привърши и дойде времето ви за влизане във феноменното ви Бащино и Майчино наследство и целия Свят,създаден от Тях чрез Българите!  

ЕПИЧНО ЕПОХАЛНО ОСЪЗНАВАНЕ чрез=
ЕПИТШНО ЕПОХАЛНО ОСЪЗНАВАНЕ чрез= 
чрез Сина на Богиня Диана и Бог Изуш Балха–СПАСИТЕЛЯТ! 

 
Ще надникнем и в коша на Дядо Мраз,за да си вземем специлните подаръци за нас,и свалим екзотеричната ѝм опаковка за пред хората,под която е същинската ѝм стойност:

"палячовци,мечета,
маймунки,барабан..." 
 
ПАЛЯЧО,МЕЧЕ,МАЙМУНКА,БАРАБАН=
ПАЛЯТШО,МЕТШЕ,МАЙМУНКА,БАРАБАН=
Богиня МаМаМа и Бог Тати Ешуш Бълкарина=
Богиня Майка Мария Магдалена и Бог Тати Исус Българина

това е съдържанието на коша с пълен комплект подаръци за всички Българи,които подаръци Българите ще разнесат на всички хора! 
 
Последният куплет на уж безобидната култово–емблематична детска песничка,е връх на висшето кодировъчно изкуство на Българските жреци,на което сега ще се възхитим заедно!  
 
На Велка нося книга,
на Спас - акордеон.
А Петльо кукурига:
–Пък аз съм за Антон! 
 
Разшифровката на първите два стиха ни указва от кого и за кого Дядо ни Мраз носи книгата–директна алюзийна препратка към Просветителската епохална книга–истинската Българска история и памет,която БЕЗИСТЕНА пишеме заедно с всички вас! 

НА ВЕЛКА НОСЯ КНИГА,             На Балки(Българите) нося КНИГА
НА СПАС АКОРДЕОН                  от Бог Исус Трака

където

ВЕЛКА=Балк,Балки,Българи,
а
СПАС АКОРДЕОН=Бог Исус Трака,
и още Сина на Бог Иса Трака  
 
Последните два стиха ни носят комплексните будителско–просветителски послания и поздрави от Сина на Исус и Мария–СПАСИТЕЛЯТ,засекретени в израза 
ПЪК АЗ СЪМ ЗА АНТОН
:

ПЪК АЗ СЪМ ЗА АНТОН=Сина на Изуз и Богиня Майка Диана

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Така разсекретеният херметичен песенен жречески документ,който всеки един Българин носи в детската си Душа и спомени,гласи:
 
 
 
С червените ботушки                  С информация за Цар Бог Исус и Бокиня Диана
потропва Дядо Мраз.                  потропва Тяхното дете-жрец Дядо Мраз.
Дечица - веселушки,                   Дечица на Исус Българина,
шейната спрях пред вас!             Ешуа и Диана спряха пред вас!

Припев:

Подаръци ще има                      Подаръци ще има 
за всички от сърце!                    за всички от Цар Исус!
За Новата година                       За Новата година 
да люшнем ний хорце.                да люшнем ний хорце!

Във коша надзърнете,                Във коша надзърнете,
какво ли няма там?                    какво ли няма там?
–Палячовци, мечета,                  –Богиня Майка Мария Магдалена и 
маймунки, барабан...                  Бог Тати Исус Българина...

Припев: ...

На Велка нося книга,                 На Балки(Българите) нося КНИГА 
на Спас - акордеон.                   от Бог Исус Трака. 
А Петльо кукурига:                    Пък Петльо кукурига:
–Пък аз съм за Антон!               –Сина на Исус и Богиня Майка Диана–
                                               идва
СПАСИТЕЛЯТ!  
 
 
Това е разсекретеният херметичен песенен жречески документ,скрит в скъпата ни новогодишна песничка,който всеки един Българин носи в детската си Душа и спомени,и който проумян документ ще ни легитимира пред Авторите му! 
Преди да тръгнем с Дядо Мраз и Снежанка на инспекция и проверка по другите народи и племена дали си помнят уроците от обгрижвалите ги и просвещавали ги Българи,за да станат човеци,и за да ги просветим за пореден път,ще проведем кратък назидателен урок на пищисания култов и любим от детството ни новогодишен Шаро,на който колкото и години досега да му набиваме успокоителната и просветителска песничка за тихия сняг в главата през мократа козина,продължава да гледа глупаво и страхливо като...,да не казваме като Българите,които той алегорично олицетворява!   
ТИХО СЕ СИПЕ

 
Тихо се сипе първия сняг
галено щипе бузките пак,
где е на двора стария пън,
Снежко затрупа всичко навън. 

Дръвника вдига снежен калпак
сняг е затрупал къщния праг.
Шаро тревожно тръска глава:
–Как е възможно,що е това?"
 

Шаро е още малко кутре,
може ли Шаро да разбере,
колко си глупав Шаро сега,
колко страхливо гледаш снега!
 
Директно разсекретяваме основните зашифровани песенни документи,че ще изтървем празнечното време и настроение!

ТИХО СЕ СИПЕ ПЪРВИЯ СНЯГ=
Сина на Бохиня Диана и Бог Исус Барга=
Сина на Богиня Диана и Бог Исус Българина
СПАСИТЕЛЯТ
на човеците и света

Стихът "где е на двора стария пън–Снежко затрупа всичко навън!",е художествено– метафорично изобразяване на стария свят на изродените династи от рода на Исус Дуло, които управляват сега света,и който като стар отрязън пън,който не дава плодове и няма бъдеще,е затрупан целия от Свещеното слово и сила и мощ на идващият Божи Син и Спасител,кодиран като Сина Жрец на Исус в персонажа СНЕЖКО!

СТАР ПЪН=
Братя от Иса
изродените династи от Дуло,кръвни родственици като потомци на Исус 

СНЕЖКО=Кан,Син на Ежуа=Жреца Син на Ежуа=Жреца Син на Исус  

 
Потърпевшият персонаж Шаро е дълбоко засекретеният в блажено безпаметие и робско кучешко(можем да кажем и "овче",въпреки че такъв персонаж липсва в песента) примерение Български народ,съставен от обезпаметени потомци на династични потомци на Исус и Мария и техните последователи,като конкретно в песента е индиксиран с популярната жреческо–царска титла ЦАР,ШАР,кодирана в едно от трете култови за Българите кучешки имена Шаро.

ШАРО=Шар=Цар
потомствен династ от Дуло,сега в тотално невидение и на аутсайдерски ниски позиции в социума и обществото,незнаещ и какво да прави с потомствения си феноменен енергиен заряд,който го изгаря вътрешно без ползотворна реализация за добри дела за негово и за другите благо и полза!

Пълната родова характеристика на Шаро се съдържа в стиха 
ШАРО ТРЕВОЖНО ТРЪСКА ГЛАВА,
който документ разсекретяваме за просвещението и осъзнаването на Шаро и всичките му  метафорични обекти и субекти,които представлява в централната си роля на главно действащо лице в Новогодишната и тя уж безобидна песничка,а то оказала се конспиративно "снежно"(не "кърваво") писмо,бунещо отдавна заспалите и турили главата на дръвника Исусово–Мариини потомци!

ШАРО ТРЕВОЖНО ТРЪСКА ГЛАВА=
Брат от Шар Исуж Балг Трака=
Брат от Цар Исус Българина от Тракия

какви невероятно обстойни и категорично ясни нотариални документи и послания са съставили Боговете ни за Българските си деца!
Срамота е да не си поискаме от Тях и вземем наследството си,разпиляно и окрано от целият свят и другите народи!Пък то е целия свят!

СРАМОТА=Иса и Матара
СРАМОТА Е ДА НЕ ПОЗНАВАШ=ДА НЕ ПОЗНАВАШ Иса и Матара 

 
Следва заместване с така намерените неизвестни величини в песенния текст:


ТИХО СЕ СИПЕ                                 Синът на Иса и Бохиня Диана
 
Тихо се сипе първия сняг                    Синът на Богиня Диана и Бог Исус Българина 
галено щипе бузките пак,                     галено щипе бузките пак,
где е на двора стария пън,                  где е на двора изродения брат от Исус,
Снежко затрупа всичко навън.              Жрецът Син на Исус затрупа всичко навън!

Дръвника вдига снежен калпак,             Дръвника вдига снежен калпак
сняг е затрупал къщния праг.                сняг е затрупал къщния праг
Шаро тревожно тръска глава:               Брат от Цар Исус Българина от Тракия пита:
–Как е възможно,що е това?"              –Как е възможно,що е това?" 
 

Шаро е още малко кутре,                     Царският потомък на Исус е още малко кутре,
може ли Шаро да разбере,                   може ли царя–принц да разбере,
колко си глупав Шаро сега,                   колко си глупав,царю–принц,сега,
колко страхливо гледаш снега!              колко страхливо гледаш снега(света)!  
 
 
За просвещаването и осъзнаването на Шаро,който отново се е наврял в кучешката си колибка и продължава да ближе благодарен ръката на господаря си,които вече дори и кокал не му хвърля от трапезата си,камо ли мръвка,пък отскоро се е зачел в книгата с китайски рецепти,дето кучешкото,сварено на бавен огън,е специалитет,ще разкрием защо основните емблематични кучешки имена в България по селата,дето във фолклорната битностна сакралия се пази най–много сакрална народностна информация,са култовите ШАРО,МУРДЖО и КАРАМАН!

ШАРО=Шар=Цар

МУРДЖО=Мадара и Ежуа

КАРАМАН=
Кан на Мария

А,който сега му отърва,да влезе и вземе от отвързаните кучета секретния свещен архив,вложен в имената ѝм поотделно!
Ами я вижте какъв непробиваем трезор на Свещената Българска памет и история представлява целият кучешки триумвират!

ШАРО,МУРДЖО И КАРАМАН=Кан(Жрец) на Шар Ежуа и Мадара Мария
 цялата небесна армия от Боговете и Жреците Ѝм!  

Автор на текста на този секретен песенен документ,вложен в душите на всички Българи,е посветеният Исусово–Мариин потомък–писателят ЦВЕТАН АНГЕЛОВ,творил и писал със Свещения шифър в режим на тотална цензура след 9.9.1944 .година!

ЦВЕТАН АНГЕЛОВ=Иса и Богиня Диана Балга=Исус и Богиня Диана Българите 

Пише под псевдонимите СКОРПИОН,КАМЕН РАЛЕВ,ТАНЧО ТАНТИЛОВ–все първоразрядни сакрални комбинации:

СКОРПИОН=Парк Иса=Барк Иса=Исперик=Исус Българина  
КАМЕН РАЛЕВ=Мария Балк=Мария Българката
ТАНЧО ТАНТИЛОВ=
Дете от Дуло на Богиня Диана и Ешуа

Ще ви разсекретим само няколко негови секретни послания,вложени с прекрасни зашифровки в заглавия на неговите повече от 70 книги за деца и юноши! 

ЛАГЕР НАШ НЕЗАБРАВИМ=Мария и Бог Изуш Българина

ДИМИТРОВСКА СМЯНА=Исус и Бокиня Диана Мат Мария

ЧЕСТНА ДУМА=Исуш и Диана Мат

ЗЛАТОТЪРСАЧИ=ТЪРСАЧИ на Иза Дуло

ЗАЩОТО Е ТРУДНО=Изуш и Диана Друида  

ЗЛОЯД=Иза Дуло

ВАКАНЦИЯ=Бок Иса

НА МОРЕ=Мария 

Както се вижда–пълно съответствие на смисълът на правия текст със скрития смисъл на вложените в него зашифровки!


 
   Гласувай:
9
0


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
01.01.2015 01:01
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. kostas - Честита Новата Година !
01.01.2015 14:45
Успехи в начинанията ! Мир и Любов !
цитирай
3. bezistena - Благодарим, Приятелю, с внушен ...
01.01.2015 16:51
Благодарим,Приятелю,с внушен Свише аватар на Жрец по имената Божии!

КОСТАС=Кан(Жрец) на Диана и Исус

Мир и Любов и на тебе и на дома ти!

НАЧИНАНИЕ=НАТШИНАНИЕ=Диана и Ешуа–
вдъхновителите,генераторите и двигателита на всички човешки начинания!

от екипът на БЕЗИСТЕНА
цитирай
4. leonleonovpom2 - ЧНГ, АДАШ!
01.01.2015 22:59
Желая ти здраве и успех в благородното ти начинание - възстановяването на величието но българското и на българина!
цитирай
5. bezistena - Благодаря ти, Приятелю и сърдечен ...
02.01.2015 00:29
Благодаря ти,Приятелю и сърдечен Адаш–инж.Иван Симеонов,за пожеланията!
Заедно сме в Божия проект и план за възстановявяне на истината и величието на Българите,и защата е Божи проект,заедно ние и с Тях ще го осъществим!
Бъди благословен ти и близките ти хора и дома ти през Новата година,и знай,че
Исус и Мария те обичат!
инж.Иван Дунчев–държа на титлата си,защото е трудно завоювана,а не наследствена!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 4747685
Постинги: 1495
Коментари: 2761
Гласове: 28836
Календар
«  Октомври, 2020  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!