Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.12.2014 21:30 - YUO RAISE ME UP или защо на древните карти древната столица на келтите в Тракия е ТИЛЕ С ПИТАНКА?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5150 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 01.01.2015 13:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Получихме поредната пратка секретни документи от древно–Българската столица на Ирландия–ДЪБИЛИН,кръстена на името на столицата на най-силното и мощно тракийско одриско царство–ДЪБЛИН,от където преди 22 века Ямболските жреци с херметичния индекс
КАН от ДУЛО=Кол Дуни=Колди=Келти,
 поведоха една част от местните автохтонни траки в поредния разселнически поход към дивия Запад,за да го заселят и култивират.
Преди да разсекретим документа,на който древната столица на келтите в Тракия,която е най–древната столица на Земята и на човешката цивилизация въобще,е означена с питанка,ще чуем,видим и разсекретим песенно–жреческото послание на потомците на Ямболските жреци–бардите от култовата ирландска група Westlife,обслужващи и обгрижващи сега духовно потомците на тракийците,изградили тази прекрасна страна Ирландия–бивша и скоро пак настояща провинция на Свещената Българска империя,и на всички англоговорящи траки по света,а и не само на англоговорящите,защото песента езикови граници не признава! 
 
Не е езикова или техническа грешка разместването на имената на древното име на Ямбол–ДЪБИЛИН,и на столицата на Ирландия–ДЪБЛИН,защото освен че езиково и фонетично имената са абсолютно еднакви и в древността са се записвали според тогавашните граматичиски правила само с еднаквите съгласни ДБЛ=ДъБъЛъ= ДЪБЪЛЪН,но вече знаем от предните ни разследвания,че името на столицата на Ирландия ДЪБЛИН е пренесеното от Ямболските Жреци–Друиди,Духовни водачи и административни ръководители на тракийското племе келти,свещено име на столицата ѝм ДЪБИЛИН–еднакви думи,в които по херметичните жречески словосъставящи правила гласните нямат никакво значение.
В името на ДЪБИЛИН и ДЪБЛИН обаче и гласните са абсолютно еднакви!

Отворете сензорите и душата си за песенното послание на Дъблинските момчета с Дъбилински–Ямболски корени и свещени феноменни гени на Исус и Мария Магдалена!



Westlife - You Raise Me Up

WESTLIFE=Бог Иса Ел(Змей) и Богиня Диана
покълнал и избуял Български духовен жречески разсад сред тракийците в Ирландия–една от крайните разселнически дестинации в Европа на Ямболските келти,кръстили столицата си ДЪБЛИН със свещеното име на Първосвещения град,откъдето тръгнаха по света–ДЪБИЛИН,сега Ямбол

КЕЛТИ=Кан Дуло=Кан от Дуло

етноним по името на Ямболските жреци от Дуло,повели тракийското племе по лабиринтите на времето и изпитанията.


YUO RAISE ME UP
ТИ МЕ ИЗВИСЯВАШ
чрез  tekstove.info

Когато съм долу и душата ми е изморена,
Когато проблемите идват и сърцето ми тежи,
Тогава аз все още съм тук и чакам в тишината
Докато дойдеш при мен и седнеш за малко с мен.

Ти ме извисяваш,така че аз мога да стоя върху планини,
Ти ме извисяваш,така че аз мога да премина през бурни морета,
Силен съм,когато съм на твоите рамена,
Ти ме извисяваш,повече от колкото аз мога!
Ти ме извисяваш,повече от колкото аз мога! 

 
Изразът ТИ МЕ ИЗВИСЯВАШ на английски,на какъвто език е оригиналът на песента,е съставен задължително от високоразрядна анаграмна комбинация по свещената именна Божия матрица от Българските имена,титули и характеристики на Исус и Мария,по правилата и кодировъчната технология на Свещения шифър.

YUO RAISE ME UP е класически христоматиен пример за съответствие на смисълът на правият текст–ТИ МЕ ИЗВИСЯВАШ,със скритото му сакрално езотерично съдържание,указващо,че Исус и Мария са изпълнителите на това действие,издигащо, въздигащо,възвисяващо и извисяващо хората! 

YUO RAISE ME UP=Мария и Бог Иса=Мария и Бог Исус 


YUO RAISE ME UP–ти ме възвисяваш,Марийо и Бог Исусе!

ТИ МЕ ВЪЗВИСИ=
Бог Исуз и Богиня Мат

ТИ МЕ ВЪЗДИГАШ=Изуш и Богиня Мад Диана 

ВЪЗДИГАНЕ=Богиня Диана и Иза
ВЪЗДИГАНЕ=
Господ(Г) Иза и Богиня Диана=Господ Исус и Богиня Диана

Ще заместим в текста израза YUO RAISE ME UP с неговата намерена стойност,за да разшифроваме кодираните послания в песента на Българските Барди=Братя от Исус и Мария:

НАМЕРЕНА СТОЙНОСТ на=на Мария и Тати Исус
НАМЕРЕНА СТОЙНОСТ на=на Матара Диана и Исус



               

              YUO RAISE ME UP
            ТИ МЕ ВЪЗВИСЯВАШ
               Мария и Бог Исус



Когато съм долу и душата ми е изморена,
Когато проблемите идват и сърцето ми тежи,
Тогава аз все още съм тук и чакам в тишината
Докато дойдете при мен и седнете за малко с мен.

Вие ме извисявате,Марийо и Бог Исусе,така че аз мога да стоя върху планини,
Вие ме извисявате,Марийо и Бог Исусе,така че аз мога да премина през бурни морета,
Силен съм,когато съм на Вашите рамена,
Вие ме извисявате,Марийо и Бог Исусе,повече от колкото аз мога!
Вие ме извисявате,Марийо и Бог Исусе,повече от колкото аз мога! 

 


Разшифровките на думите и изразите направихме с помощта на  
Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и другите ни документи от блога.


И още няколко разшифровки от текста,в които ви се разкриват Исус и Мария:

ИЗМОРЕНА ДУША без=без Ишуз и Матара=без Исус и Матара 

СЪРЦЕТО МИ ТЕЖИ без=
без Цар Исуз и Диана Мат 

ЧАКАМ В ТИШИНА=ТШАКАМ В ТИШИНА=
Кан(Жрец) на Ешуш и Диана Мат 

ОЩЕ СЪМ ТУК=ОШТЕ СЪМ ТУК=
Кан(Жрец) на Исуш и Диана Мат 

ИДВАШ ПРИ МЕН=
Бог Ешуа и Богиня Матара

СЕДНИ ПРИ МЕН=
Иса и Богиня Мадара 

СТОЯ ВЪРХУ ПЛАНИНИ с=
с Богиня Диана и Иса Болхарина  

АЗ СЪМ НА РАМЕНЕТЕ на=
на Исуз и Мат Мария

 
 
И покачили се с помощта на разсекретената и проумяна песен на раменете на Исус и Майка Мария Магдалена,те ни повеждат векове и хилядолетия назад във времето и по тайните и непроходими досега лабиринти на скритата Българска=Световна история,за да установим Истината за Свещените Божи потомци и народ–Българите,жреческата свещеническа каста на Боговете и на всички народи,и чрез тази Истина да  възстановим Божието царство на Любовта,Братството и Мира на Земята! 

ПРОУМЯНА ПЕСЕН на=на Богиня Мария и Бог Иса 
НАЗАД при=при Иза и Диана
ТАЙНИ НЕПРОХОДИМИ ЛАБИРИНТИ на=ЛАБИРИНТИ на Бохиня Диана Матара
КАСТА=Кан на Иса и Диана–херметичното жреческо общество на Исус и Мария 
ИСТИНА=Иса и Диана
ТАЙНА=ТАЯНА=Диана 



От интересната статия 
"Келтската столица била до Стара Загора"  
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=687712,

на електронното издание на ТРУД,
научаваме от колегата ни инж. Димитър Димитров,че в старите карти името на древната столица на келтите–ТИЛЕ,е съпроводено с някаква питанка.
Тиле,за която Българските учени археолози и историци вече повече от век сериозно и упорито работят и хвърлят голям академичен къртовски труд и усилия за да разкрият къде е ли,мислите?
Не,а за да скрият къде се намира и по–точно да скрият,че Ямбол е бил тази мистична столица,както и да скрият,че ТИЛЕ е ДУЛО! 
Та да научим защо ТИЛЕ е с питанка,ще ни помогне инж.Димитров с откъс от статията:

"От прегледаните 65 карти с изображение на Северна Тракия в 11 открих топонима Тилe в източната част на подбалканското поле, изписан с латински или гръцки букви, без точно посочване на мястото му, а в 7 карти открих означени селища в района, ограничен от днешните градове Николаево, Гурково и Твърдица.

Използвах технически метод, базиран на линейни и ъглови измервания, които дават възможност да бъде определено точното местоположение на обект от старата карта върху актуалната карта на района. Този метод дава точното място на съответния обект с неопределеност от 1,5 до 3,5 км според датировката, мащаба и формата на старите карти. Чрез този метод открих, че в деветата карта на Европа от Клавдий Птоломей (71-150 г.), преиздадена през 1478 г. в Западна Европа, има означено селище, изписано като Cialla на латински език, което, пренесено върху актуалната карта, съвпада с останките на север от гр. Николаево.

Единствено в карта на римските провинции по долното течение на река Дунав, издадена в края на XIX век в Германия, открих топонима Tyle? с напълно точно означеното му място. То съвпада изцяло с останките върху двата по-ниски хълма непосредствено на север от гр. Николаево.

Въпреки че мястото е точно означено,след названието на топонима е поставен въпросителен знак.
-
По времето на римското нашествие древният Тилe е в развалини. Името не е забравено, но мястото му се идентифицира трудно."



Ще чуем и компетентното мнение на проф.Валерия Фол за келтите от същата статия и ще извлечем интересуващата ни информация от цитатите:



"Проф. Валерия Фол: Всяко предположение е в сферата на хипотезата

Келтите в Югоизточна Европа са тема на историците още от древността. Тя вълнува и българските учени не само защото търсят келтски селища, артефакти и столицата Тиле на наша територията, а и заради изучаването на алтернативните на елинската и римската култура. Преди десетина дни излезе от печат сборникът “В търсене на келтската столица Тиле в Тракия (IIIІІІ в. пр. Хр.)” на английски език, съставител доц. д-р Людмил Вагалински. В него се разглеждат различни аспекти от трако-келтските отношения по време на около 60-годишното присъствие на келтите в Тракия през III в. пр. Хр. М. Манов разглежда отново хипотезите за местонахождението на столицата Тиле - някъде в южните склонове на Странджа, т. е. в близост до Бизантиум (Истанбул), защитавана от М. Тачева, М. Домарадски и др., и предлага нова - връх Арковна край едноименното село в Североизточна България. Всъщност, докато не бъдат открити ясни доказателства (най-сигурното е надпис), то всяко предположение ще бъде в сферата на хипотезата.

Пътят по р. Тунджа е най-прекият за движение от южното Подбалкание към Бизантиум и обратно,в монетарницата на Кабиле са сечени монети на Кавар,а последните изследвания показват,че
траките и келтите не са били
в непрекъснат конфликт,както най-често си представят повечето хора,и са живеели и в икономическо и политическо сътрудничество."  

 
    
Няма много–много да обясняваме какви усилия са полагани и се полагат и досега от чуждите историци и археолози  и съмишлениците ѝм– Българските историци и археолози,за да се скрие очевадната тайна или истина,че келтите са елитно автохтонно=коренно местно тракийско племе,от сътворенческо време създадено в Обетованата Земя,и че отникъде другаде не идват в Тракия,а от Свещената Тракия организират заселнически и цивилизационни походи и мисии и на изток,и на север,и на юг,и на запад,водени от Жреческата феноменна каста на Исусово–Мариините потомци–святите Магове,Вълшебници,Чародеи,Гуру и Друиди,които са ядрото и щабът на Дионисинусовите армии,завладяли и населили целия свят с песни и танци по Божиите закони на Любовта,Братството и Мира!
Няма да се задълбочаваме по изследователските археологични любородни мероприятия на инж.Димитров да открие къде е тази МИСТИЧНА КЕЛТСКА СТОЛИЦА, а ще разсекретим направо кодираният ѝ жречески херметичен индекс ТИЛЕ С ПИТАНКА,който документ ще ни посочи безапелационно за какво иде реч в него!

МИСТИЧНА СТОЛИЦА на=МИСТИТШНА СТОЛИЦА на=
СТОЛИЦА на Исуш и Диана Мат

МИСТИЧНА СТОЛИЦА на=МИСТИТШНА СТОЛИЦА на=
СТОЛИЦА на Сина на Иса и Диана Мат

на Първородният син на Исус и Мария Магдалена,както и столица на Първосвещените потомци на Сътворенческите Богове Отец Исус и Великата Майка Богиня Мария, родоначалници на Дуло 

МИСТИЧНА СТОЛИЦА=МИСТИЧНА СТОЛИТСА=
МИСТИЧНИ Диана и Исус Дуло=МИСТИЧНИ Диана и Исус,родоначалници на Дуло

ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ=ЗА КАКВО ИДЕ РЕТШ=Изуш Трака и Бокиня Диана
  
 
Въвеждаме странният документ ТИЛЕ С ПИТАНКАв декодиращата програма на Свещения шифър,с която упорито ви просвещаваме,и още по–упорито ще ви просвещаваме,защото колкото повече разсекретена словесна информация ви представяме,толкова повече безпристрастната  математическа статистика ще ви демонстрира и убеждава в беапелационната тотална всеобхватност и всевалидност на Свещения шифър в целия свят,както и ще ви помага при усвояването и приложението му в живота,което ще бъде задължително за всички според категоричните прорицания на Светците Петър Дънов и Ванга,че скоро време Българският език ще стане задължителен за всички хора и племена като най–прекият и единствен път към Бог!
И докато си казахме приказката,на дисплея на декодера се появи разсекретената сакрална етимология на документа от картата,която ние знаехме предварително,какво ще ни извести!

ТИЛЕ С ПИТАНКА=Дуло Иса Бокиня Диана

image

На големия завой на Тунджа на картата–на правия ъгъл,където реката променя рязко посоката си на 900,и който е култовия ОНГЪЛ=ЪГЪЛ на Аспарух,търсен неуспешно от учени и изследователи вече векове,се намира КАБИЛЕ


Тази сакрална комбинация от висш ранг има само две значения,които са и най–важни:

ТИЛЕ С ПИТАНКА=Иса и Бокиня Диана  Дуло=
 Исус и Богиня Диана,родоначалници на Дуло


ТИЛЕ С ПИТАНКА=
Дуло на Иса и Бокиня Диана=
Дуло,династичния род на Исус и Богиня Диана


Така посветен Българин от средновековна Европа архивира в режим на тотална цензура,че Българският династичен царски род Дуло е династията от генетичните потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена

Та това са титулярите в двете значения на въпросителното послание,които са същите и в уточнителния израз ИМА ДВЕ ЗНАЧЕНИЯ:

ИМА ДВЕ ЗНАЧЕНИЯ=ИМА ДВЕ ЗНАТШЕНИЯ=
Изуш и Богиня Мат Диана

 Ще ви разкрием същият кодировъчен прийом с питанките,прилаган и от Посветеният Левски в прословутия му черен бележник,където Исусовият потомък от Божията Първосвещена златна династична линия е турил четири въпросителни на НАРОДЕ????

НАРОДЕ????=НАРОДЕ С ЧЕТИРИ ПИТАНКИ=НАРОДЕ С ТШЕТИРИ ПИТАНКИ=
НАРОД на Исуш Друида и Бокиня Диана

НАРОДЕ????=НАРОДЕ С ЧЕТИРИ ПИТАНКИ=НАРОДЕ С ТШЕТИРИ ПИТАНКИ=
НАРОДЕ на Исуш и Бокиня Диана от Дардания
където ДАРДАНИЯ е древно име на голяма географска и историческа област в България,използвана за жречески титул

 НАРОДЕ????=НАРОДЕ С ЧЕТИРИ ПИТАНКИ=НАРОДЕ С ТШЕТИРИ ПИТАНКИ=
НАРОДЕ от Друиди на Исуш и Бокиня Диана

КОДИРОВЪЧЕН ПРИЙОМ=Бог Ешуа Трака и Богиня Диана Мари
я


От статията за инж.Димитров ще ползваме още и финалното заключение,че 
"По времето на римското нашествие древният Тилe е в развалини.Името не е забравено,но мястото му се идентифицира трудно.",
за да направим генералната епохална корекция,че в Тракия не е имало никакво нашествие на римляни през Новата ера,защото няма как римляните от Тракия да нашестват в Тракия,защото римляните са си от Тракия и България–сиреч римляните са самите траки и техните Духовни водачи и настойници–Българите! От което пък следва,че култовата Римска империя е била в Тракия и България и се е състояла и управлявала от Траки и Българи,което означава че Римската империя е Свещената Българска империя на династичните потомци на Исус и Мария Магдалена,установила се над всички континенти по целия свят  след възшествието на сина на Исус и Мария Магдалена–Павел,като първожрец и император Тит Флавий(Павел) Веспасиян! 

НАШЕСТВИЕ=Богиня Диана и Исуш

НАШЕСТВИЕ=ВЕШИСТЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН

поредната свещена комбинация с участието на Първосвещения храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол,сакрален синоним на съкровената Цел №1 за всички нашественици и нашествия,да превземат и ползват за добро или за зло Първосвещения Божи храм!

ВЪЗШЕСТВИЕ на=Сина на Бог Изуш и Богиня Диана
акт на възкачване на трона на династичен потомък на Исус и Мария Магдалена,както и на крайната еманация и апотеоз на Техния проект–синът Ѝм,Спасителят на човешкия род! 

ВЪЗКАЧВАНЕ=ВЪЗКАТШВАНЕ=Кан на Бог Изуш и Богиня Диана
възкачване на трона на Първожрец и император от династичния род на Исус и Мария


От изказването на Диоклеционовата потомка професор Фол,която носи наследственото аристократично–императорско име ВАЛЕРИЯ,ще ползваме едно от многото херметични имена на древно–Българския светилищен център на Босфора–БИЗАНТИУМ,за да покажем скритите толкова явно за Посветените Български Богове!

БИЗАНТИУМ=
Иза и Богиня Диана

Ква стана тя!Няма мърдане от тия Богове на Българите!Да не вземат сега да предявят претенции и към Босфора,щом Бизантиум е бил Български!
–Не само ще предявим претенции към Босфора,ами вече армията на Дионисиус с тъпанити и гайдите го е окупирала и минирала и ще го взриви съвсем скоро с Български Тракийски песни и хора и ще си го вземем и него,щото представяме поредният комплект автентични нотариални документи за собственост,стоящи и досега на най–видно место пред очите на всички!
Гледайте сега как елегантно ще си го вземем целия Босфор барабар с морето!
 
ЕНЦИКЛОПЕДИЯ:

"Името на протока идва от гръцкото Βόσπορος,Боспорос-Пътят на кравата,Говежди брод.Според древногъцката легенда Хера,жената на Зевс,превърнала неговата любовница Йо в бяла крава и я затворила.Йо успяла да избяга,като преминала през протока,и това дало името му Босфор.

Жителите на Истанбул го наричат просто „Боаз“ (проход, пролив),а местата от града, откъдето се виждат водите му–Boğaziзi (Боазичи - име и на известен университет в града)"

 
Вижте милите ни гърци,дето те уж били дали цялата древна и съвременна култура и цивилизация на света,и били уж толкова Божествено и поетично извисени и сакрално и интелектуално и просветени,какви имена са били дали на толкова важни обекти!

Ами толкова много богове е богини са имали и уж само с тях са общували и са се прекланяли пред тях,а пък тъй ли не се сетиха да дадат едно божествено име на тия възлови географски обекти и места,ами ще ѝм турят такива срамни и позорящи имена,да ѝм се смеят и чудят на акъла след време потомците,както ние правим сега,какви са тия говежди и кравешки бродове,дето по асоциация само на говежди лайна ни докарват,без извинения!
Гледайте и слушайте сега,комшии наши от Гърция и Турция,дето нашите земи и народи заграбихте и погърчихте и потурчихте,че иската и сегашните ни земи да вземете пак!,какво казват документите че значат тия имена,и как елегантно си ги прибираме пак под Божията–сиреч под Българската юрисдикция и власт!

ЮРИСДИКЦИЯ=Исуц Драка=Исус Трака

Βόσπορος=БОСПОРОС=
Бог Исус Вер(Змей)

А това,че посветените Българи–съставители на гръцкия език и на древната топонимия по тия земи,заграбени от гърците,са дали такова опростачено обяснение за името на пролива в правият му екзотеричен смисъл,е за да не го затрийте и да станете сега за смях,незнаейки,че и в него са имплантирани отново Българските Богове:

ГОВЕЖДИ БРОД=БРОД на Ежуа и Богиня Диана

както още и свидетелства името,че тия места и народи са
собственост на династичните братя от Исус и Мария Магдалена:

ГОВЕЖДИ БРОД=Братя от Ежуа и Богиня Диана 

Дешифровката на другото безсъкрално наименование ПЪТЯТ НА КРАВАТА  ни показва,че това е пътят на преминаване на Българите и техните кораби:

ПЪТЯТ НА КРАВАТА =ПЪТЯТ НА Барките=ПЪТЯТ НА Българите
ПЪТЯТ НА КРАВАТА=
ПЪТЯТ НА Корабите

Няма да пропуснем да разсекретим за пореден път и името на върховния бог Зевс, който уж бил гръцки бог,пък в последно време много интердисциплинарни изследвания и документи доказват категорично,че е изконен тракийски бог,а нашата декодираща програма отгоре на всичко го изкара и Българския върховен Бог,и както винаги–все Бог Исус се оказва!

ЗЕВС=Бог Исуз=Бог Исус

ОТГОРЕ НА ВСИЧКО е и=е и Трага Бок Исуч= е и Трака Бог Исус

ОКАЗВА СЕ ВСЕ=
ВСЕ Бок Исуз



Турското име на протока БОАЗ,което му е дадено от Българските посветени сред тях, и то не отива по–далеч от Бог Исус!

БОАЗ=Бог Иза
защото само Тои е прохода към спасението!

Също и Българката Диана,която пък е имплантирана в Българската дума ПРОХОД!

ПРОХОД=
Барх Диана=Българката Диана

Другият топоним край Босфора–Boğaziзi,и той името на Българския Бог Исус носи,и то в прав текст без шифровка!

Boğaziзi=Бог Изуш



Съобщенито на проф.Валерия Фол,че в монетарницата на Кабиле са сечени монети на последния келтски цар Кавар,който управлявал царството от първосвещения Тиле, Туло,както и наблягането ѝ на важния факт,че последните изследвания показват,че траките и келтите не са били в непрекъснат конфликт,както най-често си представят повечето хора(фалшификаторите на древната Българска=Световна история),а са живеели и в икономическо и политическо сътрудничество,означава на първо место,че историите за дълги и постоянни битки между траки и келти са пълна измислица и фалшификация,защото келтите са изконно местно елитно тракийско племе,част от първото в света Одриско царство,чиято столица е била винаги Ямбол с едно от централните ѝ светилища Кабиле,и където през времето преди да тръгне племето на засилнически марш на запад,е управлявал и келтският цар КАВАР–Български Първожрец.

КАВАР=Барк=Българин
КАВАР=КА ВАР=Кан Змей
жрец от змейската династия на Исус

Столицата задължително и винаги е там,където е монетарницата,или по–точно монетарницата винаги и задължително е била в столицата,защото монетосеченето, което в началото е било основно за изработване на информационни носители на херметична жреческа информация,записана и закодирана по правилата на Свещения шифър чрез владетелска символика и хералдика и регалиите на властта,е под постоянната върховна егида и контрол на Първожреца–Цар,което означава,че монетарницата задължително е била в столицата и жреческо–царския двор!
Монетосеченето е върховно свещенодействие и сакрална обрядност в длъжностната характеристика на Първожреца,и затова е под постоянното му благословение и надзор,което изисква монетарницата да е на територията на постоянната месторабота и пребиваване на Първожреца–Цар,както е и било в действителност!
А монетарницата в Кабиле към първосвещения столичен град Ямбол,е била най–древната и най–голямата–т.е. е била Централната монетарница както на Одриското царство,така и на цяла Тракия и на Балканите,което означава и на целия свят,тъй като центърът на световната цивилизация е бил Тракия на Балканите!

Тия данни изнасяше преди петнадесетина години тогавашният директор на Ямболския исторически музей–един от най–големите и авторитетни специалисти–учени нумизматици в България и в света–сега професр Димитър Драганов,тъй като монетите са най–достоверният и неподправен автентичен информациенен масив и захерметизирана документация за умеещия да ги чете,и възстановявяше и изграждаше образа на Кабиле и Ямбол като център на древната Тракийска цивилизация,за която по същото време започнаха да излизат лавина от факти,аргументи и неоспорими доказателства за еднаквостта на Траки и Българи,с което Димитър Драганов стана много опасен и неудобен за властващата в официалната Българска историческа наука анти–Българска историческа школа на Златарски,съставена от продажни анти–Български мекерета и родоотстъпници,слуги и агенти на византиолозите и заговорниците срещу Българите, властващи по върховете на БАН и историческата наука,чиято цел е да пречат с всички сили и средства и забавят разкриване на истинската Българска история и световното цивилизационно и господстващо положение на Българите в древността,поради което упоритият и енергичен в любородната си дейност учен Драганов бе уволнен без основание от директорския пост и прогонен от Ямбол! 
 
Димитър Драганов е роден на 3.12.1952 г. Завършва Великотърновския университет “Св. Св. Кирил и Методий”, специалност история, през 1978 г. От 1979 г. е завеждащ фонд “Нумизматика” при Исторически музей – Ямбол. Оттогава до 2002 г. е член на екипа, извършващ археологическите проучвания на тракийския град Кабиле (до Ямбол).
Защитава докторат на тема “Монетосеченето на Кабиле” през 1986 г.
През 1988 г. е избран от научния съвет на Археологическия институт за н.с. II ст. по антична нумизматика, а през 1991 г. за н.с. I ст.
Хабилитира се като ст.н.с. II ст. през 1995 г. През същата година след конкурс е назначен и за директор на Ямболския музей.
Под негово ръководство ямболският музей става един от водещите в страната. През 1998 г. е награден от Министъра на културата за приноси в развитието и пропагандирането на Българската култура. От 2002 г. работи като ст.н.с. II ст. в Регионален Исторически музей, Русе.
През 1991 г. е избран за редовен член на авторитетното Английско Кралско Нумизматично Дружество, Лондон. През 1993 г. специализира антична нумизматика в Оксфорд (Heberden Coin Room, Ashmolean Museum).
Създава изключително ценни музейни колекции от антични монети, в резултат на което нумизматичната сбирка на Ямболския музей става една от най–богатите в страната.
Сбирката е регистрирана в специализираната международна организация ICOMON, обединяваща най–известните банкови и музейни нумизматични колекции в света.
Участвал е с доклади в множество международни научни форуми, като: Световните конгреси по нумизматика (Брюксел, 1991; Берлин, 1997; Мадрид, 2003), Международните конгреси по тракология, Международния конгрес по гръцка и латинска епиграфика, Международния траколожки симпозиум в Комотини (Гърция), Международните симпозиуми “Поселищен живот в древна Тракия”, Международния симпозиум “Гръцко монетно дело” в БинцРюген (Германия) и много други.
Автор е на 4 монографии и над 60 други научни публикации, отпечатани в реномирани издания в България, Англия, САЩ, Германия, Белгия, Гърция и др.
Публикува над 100 нови неизвестни монетни типове на различни антични градове и владетели (Кабиле, Одесос, Хадрианопол, Дионисополис, Апрос, Августа Траяна, Деултум, Скосток, Антиох II Теос и др.). Публикува най–ранната гръцка хибридна монета (хемидрахма на Парион и Тракийски Херсонес) от средата на IV в.пр.н.е., отсечена с печати на градове, разположени на два континента. На базата на проучването на голям брой монети на Лизимах с контрамарки на Одесос установи началото на автономното монетосечене на града – след 281 г.пр.н.е.
През 1991 г. в The Numismatic Chronicle (London) публикува уникален златен медалион на Юлиан II като цезар, който се оказа единственият за Юлиан, сечен в Тесалоника и вторият от типа “adventus” на римски цезар (покъсно медалионът попада в известния контрабандист Желязко “Императора”, но после е конфискуван от властите и сега е в НИМ, София). Обнародва уникален постумен златен квинарий на Валериан II Цезар, сечен в Рим, като досега не бяха известни нито редовни, нито постумни златни квинарии с неговото име.
Откри и локализира нова монетарница в Тракия – Апрос, сякла бронзови монети през III в.пр.н.е. За първи път публикува отлята бронзова монета на Никополис ад Иструм със запазен наливък, което постави в нова светлина въпроса за нелегалното производство на монети в Долна Мизия през римската епоха. За първи път в научната литература описа и други нови типове златни римски императорски монети: уникален ауреус на император Диоклетиан, както и уникален златен медалион на Константин II Цезар. Публикува също нови типове контрамарки от Тракия и Долна Мизия, нови типове мерки за тежест, оловни търговски пломби и пр.
Димитър Драганов е автор на първия и единствен засега български том от авторитетната международна поредица Sylloge Nummorum Graecorum, който е издаден с разрешението на Международния Комитет за SNG със седалище в Стокхолм и със съгласието на Британската Академия. В този том е публикувана най-пълната в света колекция от монети на римската колония Деултум (2010 бр.), собственост на братя Бобокови от град Русе, съдържаща десетки неизвестни досега монетни типове и варианти.
Със своята респектираща научна продукция и завидна ерудиция, Димитър Драганов се нарежда сред най-изявените български учени в областта на античната нумизматика, който поддържа регулярни професионални контакти с водещите световни специалисти.

Това е част от биографично академично представяне на Димитър Драганов през 2003 година и завършва с констатацията и пожеланието,"че в близко бъдеще той ще съумее да реализира и други свои значими научни проекти. Пожелаваме му успех!"

ДИМИТЪР ДРАГАНОВ=
Богиня Диана Матара Драг=
Богиня Диана Матара от Тракия

щампован и белязан с неизтриваемият индекс на Божието свещено династично родословие Дуло,в чийто Първосвещен град Ямбол той бе активиран за работа за възстановяване на Българската история!

Кариерата си на изследовател Драганов продължи в Русе като уредник в отдел АРХЕОЛОГИЯ в РИМ–Русе. 
От 2005 г. е управител на фондация "Братя Бобокови".


На 23 септември 2009 година
в медиите излизат съобщения със съдържание:

"Бившият директор на ямболския исторически музей проф. Димитър Драганов е носител на най-високата награда - медала на 14-я световен конгрес по нумизматика, провел се в Глазгоу. Той е единственият от всичките 550 участници от цял свят, получил отличието. Връчено му е лично от президента на организационния комитет на конгреса проф. Доналд Бейтсън. Отличието е за постер презентацията на Драганов "Монетосеченето на скитските царе".

За първи път пред учените бяха показани всички публикувани и непубликувани типове и номинали на монетите на царе като Атей, Канит, Тануза и Акроза. Те са владели земите по северното Черноморие от 4 до 2 век пр. Хр. Проф. Драганов е изготвил своята презентация след изследвания на колекцията на братя Бобокови, която сега е собственост на Нумизматичен музей Русе. Тя е най-голямата сбирка на скитски монети в света и наброява 489 екземпляра. Даден е и пълен списък на чиновниците, които са организирали монетосеченето.

Презентацията ще бъде публикувана до края на годината, а скоро проф. Драганов ще подготви и голям монографски труд за скитското монетосечене. Президентът на Международната комисия по нумизматика и членове на Британския музей пък обещаха да присъстват лично на откриването на експозицията на Нумизматичния музей в Русе.

Нумизнатичните конгреси се провеждат на всеки шест години и най-добрите специалисти от света представят на тях свои разработки. Драганов е бил на четирите последни кангреса в Брюксел, Берлин, Мадрид и Глазгоу.
"
 
 
Прекрасна научна дейност,представяща уникалното и недостижимо историческо Тракийско– Българско величие и водеща цивилизация и култура.
Обаче месец по–късно се случват събитията,описани по–долу:  
 
23.10.2009 / 20:00
Професор обвинен в иманярство


"Прокуратурата за пръв път повдигна обвинение за пране на предмети, научихме от наши източници. То е срещу професора по антична нумизматика Димитър Драганов, управител на фондация “Братя Бобокови”. Обвиняват го в това, че е ръководел организирана престъпна група за незаконни разкопки, специализирана в иманярство. Също и за това, че е събирал и съхранявал предмети с културно-историческа стойност, придобити по престъпен начин.


Разследващите са иззели от проф. Драганов монети на скитски царе на стойност 370 хиляди лева. Те трябвало да бъдат продадени на голям музей в Западна Европа. Самият Димитър Драганов е известен български учен, автор на десетки книги, член на Английското кралско нумизматично дружество, той е и директор на нумизматичния музей в Русе."

Направихте ли връзка между двете съобщения?

 Стотици и хиляди ровят и изнасят в чужбина материалното културно богатство на България за жълти стотинки или по–точно за трийсет сребърника,които тайните служби и официални институции на другите държави представят за древно–гръцка и древно–римска материална историческа култура,а когато Драганов тръгна да изнася истината за Трако= Българската цивилизация и история,се задействаха лостовете и механизмите на обединените вътрешни и външни анти–Български тъмни сили,за да спрат и прекършат изследователската дейност на професора,като му скълапяват измислени престъпления!

Родолюбивата дейност на фондацията на братя Бобокови,за която говори по–долу нейният управител проф.Драганов,доизяснява причините,заради които се предприема атаката срещу нея и конкретно срещу него.  

"- Разкажете каква е колекцията от монети, която бе иззета?
- Тя е от 489 монети на скитските царе, собственост на братя Бобокови. Обработвам тази колекция както за регистрация, така и защото пиша книга за нея. Поради изключителната й историческа значимост, много мои колеги по света, с които поддържам ежедневна връзка, знаят, че аз я изследвам. Постоянно ме питат докъде съм стигнал, защото темата е твърде важна за науката.
- Откога се занимавате с колекцията?
- Имам протокол от 15 ноември 2007 г., подписан от собственика г-н Пламен Бобоков, че ми предоставя колекцията си за изследване и публикуване като Том 2 на световната нумизматична поредица Sylloge Nummorum Graecorum, която е под егидата на Британската академия.
- Изследвали ли сте други колекции на братя Бобокови?
- Разбира се. Например колекцията им от монети на античната римска колония Деултум, която публикувахме през 2005 г. като Том 1 на цитираната световна поредица. Колегите казват: "Ето, най-накрая и в България има завършени и комплектувани частни колекции, които се публикуват." Защото нито един музей в България не разполага с пълни колекции на местните монетарници. Братята Бобокови не са обикновени колекционери. Те не събират просто скъпи екземпляри, а правят научни колекции по определени теми, които да са достъпни за всички чрез създаването на нумизматичен музей.
Аз съм управител на фондацията на братя Бобокови.
Освен бизнесмени те са непоправими патриоти, които са дали много на българската култура. Те например финансираха изграждането на православния храм на Боян Саръев в Кърджали и спонсорираха изработването на Паметника на Кирил и Методий, който беше издигнат пред Одеския университет.
Преди година те се заеха с реставрирането на бившата музикална гимназия в Русе, която, освен че е знакова за града сграда, е също паметник на културата и архитектурата с национално значение. Идеята е да я превърнат в национален нумизматичен музей, където ще бъде показано цялото монетно богатство на България.
- Как е уреден в закона статутът на частните музеи?
- Може да се каже, че процедурата по откриване на частни музеи е по-лека от тази за регистриране на колекции с монети. Кандидатите трябва да имат достатъчно богат фонд от експонати, финансова обезпеченост, щат и сграда. При нас всички тези неща са налице.
Това, което правим заедно с братя Бобокови, е едно благородно дело и макар че сега то бива изненадващо преследвано и затруднявано
- скоро ще бъде отчетено като огромен успех на науката и културата на България. Навсякъде по света има частни музеи - ще има скоро и в България.
- Вие на какъв етап сте?
- В процес на проектиране и адаптация на сградата. Имаме много интересен проект. Всички посетители ще могат да гледат монетите през специална движеща се лупа."  

 
Повече от ясна е връзката между родолюбивата научна дейност и големите международни успехи на професор Димитър Драганов сред учените–нумизматици и въобще сред историците,и полицейските и съдебни атаки срещу него,подготвяни от дълго време и последвали веднага един месец след блестящото му и зашеметяващо представяне на най–висшият форум на нумизматите в Глазгов,защото нумизматичната информация,която Българският учен изнася пред света,документира скитско–Тракийската=Българската идентичност и еднаквост,както и свидетелства все по–категорично за Тракийското=Българското цивилизационно историческо величие,и така просвещавайки ни,става все по–опасна за плановете на заговорниците срещу Българите!

ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е=
Бог Исуч и Богиня Диана=
Бог Исус и Богиня Диана

не може въобще и да става въпрос,кое е повече от ясно и ще става все повече от ясно! 

ЯСНО=Исус

ЯСНИ СТЕ МИ=Исус и Мат

ГЛАЗГОВ=
Гала Иза Бог=Змея Бог Иза=Змея Бог Исус=Гали(Траки) на Бог Исус

А на нас с помощта на всепроникващият Свещен шифър ни става все по–ясно,че тази важна древна и съвременна дейност на човешката цивилизация е създадена от Българската Божия династична институция,за което свидетелстват и долните разсекретени документи на официалната браншова научна терминология:
 

СЕЧЕНЕ НА МОНЕТИ=МОНЕТОСЕЧЕНЕ=МОНЕТОСЕТШЕНЕ=Исуш и Диана Мат
дейност на Българските жреци за изработване на оригинални носители на информация за Българските Богове Исус и Богиня Диана–Мария Магдалена

МОНЕТАРНИЦА=МОНЕТАРНИТСА=
Иса и Диана Матара=Исус и Богиня Диана,Майка Мария Магдалена 

НУМИЗМАТИКА=Кан на Иза и Диана МаМа=Кан на Исус и Диана,Мария
Магдалена

–дейност на Кановете=Жреците на Българските Богове,за отпечатване на непреходни информационни носители на Тях

НУМИЗМАТИК=Кан на Иза и Диана МаМа=
Кан на Исус и Диана,Мария Магдалена,
който съставя и изработва монетните информационни носители за Българските Богове,от чийто династичен род е жреца.

МОНЕТА=Мат

NUMISMA и NOMISMA били римска,съответно гръцка дума,за МОНЕТА,ни будалкат енциклопедиите,без да ни обясняват,защо и двете думи носят имената на Българските Богове!И без да знаят,разбира се! 
Ето и просвещението за гърци и римляни,които римляни тогава са били Българите!

NUMISMA=Иса и МаМа=Исус и Богинята Мама=Исус и Мария Магдалена
NOMISMA=Иса и МаМа=Исус и Богинята Мама=Исус и Мария Магдалена 

МЕДНА МОНЕТА=Тати и Мама=Тати и Мария Магделена
МЕДНА МОНЕТА=
Дете на Мама=Дете на Мария Магдалена
информационен носител и документ за династичен потомък на Мария Магдалена

СРЕБЪРНА МОНЕТА=
Сар на Богиня Диана Мария=
Цар,потомък на Богиня Диана Мария,


СРЕБЪРНА МОНЕТА=
Сар на Богиня Матара=Цар,потомък на Богиня Матара 

ЗЛАТНА МОНЕТА=
Иза Дуло и Мат=Дуло от Иза и Мат=Дуло от Исус и Мат
инфо за потомък от Дуло на Исус и Мария Магдалена 

Благодарим на професор Димитър Драганов за упоритата и всеотдайна рабата за делото на Българщината,както му благодарим още,че навремето в Ямбол при срещите ни с него в директорския му кабинет видяхме на стената за пръв път официалния царско–имперски герб на Ямбол с култовите три лъва,100% еднакъв със сегашния герб на Англия–пренесен от Ямболските Жреци на келтите при разселническите ѝм мисии!
Веднага след изгонването на Д.Драганов от Ямболския музей,гербът бе премахнат от кабинета и повече не сме го виждали! 

Благодарим на проф.Драганов и за изследванията е разкритията му на огромния информационен масив за скитите,с което ни помага да разсекретим техния произход на Трако–Българско племе,носещо името на Кановете=Жреците на Исус и Богинята Майка–Диана,обгрижващи това тракийско племе,чиито секретни документи ние сега тепърва почваме да разсекретяваме в нашата безупречна декодираща апаратура!

СКИТИ=Кан на Иса и Диана
СКИТЕС(гр)=
Кан на Исус и Диана

Хайде сега заедно да се изкефим на поредната уникална анаграмна зашифровка кои са сктите,която ни е изпратил не легендарният измислен уж Омир,ами истинският
ОМИРОС,както се оказа,че е пълното име на Омир,и който мистичен всезнайко и певец и възвишен хвалител на Траките=Българите,взеха че се оказаха,че са лично Исус и Мария!

ОМИРОС=
Мария и Иса=Мария и Исус

Та Мария и Исус под херметичния синкретизиран сдвоен образ на ОМИРОС,са ни оставили в древните документи,засекретени със Свещеният шифър,съобщението,че на елитното скитско племе казвали едно време ДОЯЧИ НА КОБИЛИ!
И невежите и будали гръко–византийски исторически мошеници вярват в правия смисъл на текста и злорадстват"ега ти елитното племе!",хич и не подозирайки,че това прозвище ни носи свещената секретна информация,че скитите са Българи на Диана и Ешуа,кръстени по Техните херметични комбинации!

ДОЯЧИ НА КОБИЛИ=
Диана и Ечуа Балка=
Диана и Ешуа Българина=
Българи на Диана и Ешуа


Благословен си,Димитре,и Исус и Богородица бдят над тебе и дома ти,защото си Техен посветен генетичен потомък и активиран необратимо служител от безбройната Ѝм земна армия,анагжирани Свише с разкриването на истината за Българите!   
 
ДИМИТЪР ДРАГАНОВ=
Богиня Диана Матара Драг=
Богиня Диана Матара от Тракия

щампован и белязан с неизтриваемият индекс на Божието свещено династично родословие Дуло,в чийто Първосвещен град Ямбол той бе активиран за работа за възстановяване на Българската история!  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Така с помощта на професор Валерия Фол и професор Димитър Драганов постепенно стягаме обръча и примката около Ямбол,изнасяйки неопровержими факт след факт,че столицата ТИЛЕ на тракийското племе келти,е столицата на Българската Световна империя–Ямбол!

СВИВАМЕ ОБРЪЧА ОКОЛО=СВИВАМЕ ОБРЪТША ОКОЛО=
Богиня Диана Мария и Бог Исуш Бълкарина

За да свием още малко обръча около Ямбол,ще доразвием податката още в началото за нашето обследване,където казахме,че преди 22 века Ямболските жреци с херметичния индекс
КАН от ДУЛО=Кол Дуни=Колди=Келти,
поведоха една част от местните автохтонни траки в поредния разселнически поход на Запад.
Справката за КОЛДУНИТЕ доведе нашето разследване до съхранената в тракийското племе РУСНАЦИ информация за сакралната етимология на думата КОЛДУН,означаваща според руската официална версия ЧАРОДЕЙ,МАГЬОСНИК,ВЪЛШЕБНИК,ЗАКЛИНАТЕЛ,ПРОРИЦАТЕЛ–
човек,практикуващ магии за въздействие върху хората или природата,както и за получаване на знания или мъдрост посредством свръестествени явления и процеси.
Според някои представи КОЛДУНА притежава особените свръхестествени сили от  рождение по наследство,или в следствие на договор с нечиста сила.

Ние сме ви просвещавали в нашите обследвания,че тия феноменни хора със свръхестествени свойства са само Българите като генетичните потомци на Боговете Исус и Мария Магдалена,които притежават тия Техни свойства наследствено,и са рапръснатият сред различните племена Български феноменен духовен разсад сред всички племена за духовен и интелектуален елит на всички народи!

Техните феноменни познания за тайните на света и свръхестественни технологии, практикувани като начин на живот под стриктното спазване на Божиите закони,заповеди и повели и на първо место законите за Любовта,Братството и Мира между хората и народите,съставят свещеното космогенно езичество,толкова мразено и преследвано от тарторите и корифеите на псевдо–Исусовата религия Християнство,което е тайната доктрина на инквизицията–ударният отряд на изродените потомци от Исусовата династия Дуло,които образуват управленческия елит на всички съвременни народи и държави,и която Християнска религия инкриминира езичеството и манипулира хората,вменявайки на колдуните и феноменните езичници,че дарбите ѝм са от дявола и от договор с нечиста сила!  
И вижте сега как са постъпвали изродените Исусови династи и потомци с чистите и праведни свои събратя и сестри по Божия кръв:

"Женщину, занимающуюся колдовством, на Руси во многих местах звали «ведьмой». Согласно судебным документам XV—XVIII веков, во время так называемой «охоты на ведьм»,колдунов,как и ведьм,преследовали и казнили,в том числе,сжигали на кострах.Это происходило как в Западной Европе, так и в Русском государстве".  
 
Жените,занимаващи се с магьосничество в Русия наричали ВЕДМИ.
Съгласно съдебните документи 15–18 век,по време на т.нар.ЛОВ НА ВЕЩИЦИ,колдуните и ведмите са ги преследвали и бесили,в това число и изгаряли на клади.Това се е вършило както в Западна Европа,така и в Руската държава!

Става ли ви ясно,кои са преследвали и изгаряли по кладите на цяла християнска Европа и Русия–най–чистите и святи Исусово–Мариини потомци,неневистта към които таи и поклажда и до сега Християнската църква в невежие! 

КОЛДУН=Кан от Дуло=Жрец от Дуло=Жреци от Дуло–Келти!

ВЕДМА=Богиня Диана Ма=Богиня Мама Диана 


Некоторые исследователи предполагают, что в слове колдун тот же корень, что и в слове Коляда.Первоначальное значение слова колдун (заклинатель, заговариватель) сближает его со словом врач (заговаривающий, волшебник). Слово ведун (ведающий, то есть, «знающий»,одаренный сверхъестественной мудростью человек) первоначально обозначало жрецов и священнослужителей древнего язычества, однако впоследствии им стали называть всех колдунов,то есть таинственных,преимущественно направленных ко злу людей.

Предположението на някои изследователи,че КОЛДУН произлиза от КОЛЕДА,е абсолютно верно и е със същата сакрална семантика.

Общата дефиниция на КОЛДУНА–езическият,сиреч Исусово–Марииният Жрец,е ЗНАЕЩ,ПОСВЕТЕН човек,притежаващ свръхестествена мъдрост!


Дешифровката на тия понятия отново и окончателно ни води при Българските Богове! 

ЗНАЕЩ=ЗНАЕШТ=Изуш и Диана =Исус и Диана,Мария Магдалена

ПОСВЕТЕН=Бог Иса и Богиня Диана

СВРЪХЕСТЕСТВЕН=
син(потомък)на Бог Тати Исус Бърх=
потомък на Бог Отец Исус Българина


МЪДРОСТ=
Диана Мадара и Иса 
 
Колко много тайни ни разкри за келтите–езичници и тяхната столица и жреци една малка песничка от два куплета на потомците на Ямболските жреци,от която научихме че :

КЕЛТИ=КОЛДУНИ=Кан Дуло=Канове(Жреци) от Дуло

И още едно илюминатско послание на други три келтчета–Българчета,което те ни изпращат със същата Боговдъхновена песен: 
 
 
 
 
Parody Group: Bromance      You Raise Me Up
 
PARODY GRUP=Братя Бурги=Братя Българи
BROMANCE=
Бог Иса и Мария  
 
Вижте в 0:08 минута как случайно келтчето–калдунче ни показва цели три секунди от ценното време на клипа надписа на корицата на ръководството по пиано.Защо ли?
Защото:

EASY PIANO TUNES=Богиня Диана и Исус 


Оказа се,че съвсем не е случайно показването на надписа,защото пичът–келтче ни продемонстрира най–очевадно и тарикатската,през всякакви цензурни капани и хватки,че той и другите момчета от групата с името на Българските Богове,са Българчета,потомци на Ямболските жреци–келти,които са потомци на Исус и Богиня Диана!
И още нещо ни показа напълно преднамерено симпатягата–келтче с този изпитан стар номер на Българските посветени–илюминати от филмите по кината и телевизията–показа ни откъде са тръгнали дедите ѝм:
 
EASY PIANO TUNES=
ПЕСИСТЕН=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН
няма мърдане от здравата хватка на Първосвещеният Божи храм в Ямбол,откъдето всичко в света започна и самият свят от там започва!

ИЗПИТАН НОМЕР на=на Иза и Богиня Матара=на Исус и Богинята Майка

ОТ ТАМ ЗАПОЧВА=Бог Изуш и Богиня Мат Диана





Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
31.12.2014 21:32
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674320
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!