Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2014 23:52 - Трите деца на Исус и Мария Магдалена,родени в България, са Светата Троица–висшата тайна и епохална сакралия на Българите
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3763 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 25.06.2020 14:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вече повече от година ви подаваме информация от най – висше херметично ниво за децата на Исус и Мария Магдалена, родени в България, като за целта разсекретяваме документи от различни области на човешкия живот, и които всички категорично свидетелстват и доказват, че официалната евангелска версия за раждането на Исус крие дълбоко скриваната досега тайна за раждането не на Бог Исус, Който се оказа че е самият Демиург, Бог Отец и Творец на Вселената, а за раждането на Неговите и на Мария Магдалена деца – братята близнаци Павел и Петър, през 33 година от Новата ера в първосвещения Божи град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, чиито древни имена са сакралните анаграмни комбинации Дианополис (официално Град на Диана), Дамполис Диамбол, Гренбоел, Дъбилин или Ямбол сега!  

image
 
image

image

ЯМБОЛ=ОЛЯМБ=Олимб=Олимп

ЯМБОЛ=Богиня Ма (Майка) Ел (Змей)

ОЛИМП=ИМПОЛ=Иампол=Иамбол=Ямбол

ДИАМБОЛИС=Ямбол на Диана и Иса 

ДИАНОПОЛИС=ПОЛ (град) на Диана и Иса 

ДАМПОЛИС=Олимп на Диана и Иса=Ямбол на Диана и Иса 

ДЪБИЛИН=Богиня Диана И/Ел (Змей, Змеица)

ДЪБИЛИН=ДЪБЛИН=Дъблин

пренесено 1:1 сакралното Божие име в новите заселнически земи в Ирландия на елитното тракийско племе келти 

ГРЕНБОЕЛ=БОЛГЕРЕ ± Н (кодировъчен назал)=БОЛГЕРЕ=Българи=България  

Иса и Богиня Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи, които се познаем с помощта на Свещения шифър и документите от блога ни.
Разсекретяването на всички документи извършваме с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

Информацията по тази възлова общочовешка епохална тема е огромна и разнообразна, постоянно постъпва нова и нова, и затова не е възможно да я обобщим в един постинг или рамкирана поредица по време и тематика, затова ви я поднасяме по различни интердисциплинарни успоредни тематични канали на нашите окултно духовни и документални обследвания, които вършим основно и с вашата неоценима синергетична помощ и подкрепа.
Ще продължим постоянно и занапред развитието и разкриването на тази фундаментална тема, като сега ще изпълним обещанието си от последните ни постинги да ви покажем в днешния свят ден децата на Исус и Мария Магдалена в техния материализиран образ.

Преди около 55 години Родителите на близнаците Павел и Петър внушиха на скулптура от Ямбол, (чието име учудващо не можахме да открием, въпреки че положихме всички усилия, но и той задължително е от Божието династично феноменно родословие, започнало преди 2000 години от Павел), да извае или отлее от бронз скулптурната композиция на техните три деца – близнаците и тяхната сестра, и да я постави в градския парк на Ямбол – изкуствено построен остров – светилище на Свещената Тракийска река Тунджа.
Ръководителите отгоре водиха въображението и ръката на майстора така, че да се получи пълно съвпадение на децата от скулптурите с истинските оригинални модели.

За да спазим обещанието си и публикуваме сакралната информация в кратките рамки на свещения календарен празник, пускаме в този му вид материала и веднага продължаваме в редакционен стил допълването му.  
 
https://www.youtube.com/watch?v=yUa3u3embsY
Трите деца на Исус и Мария МагдаленаЧестване на рождените дни на близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена в Ямбол на 25 декември 2014 година – Рождество или Коледа, на светилищния комплекс "скулптурна композиция с трите деца на Исус и Мария Магдалена в градския парк в техния Първосвещен град Ямбол" 

СКУЛПТУРА=Диана и Иса Булкария=Диана и Исус Българина 
основните прототипи и модели на скулптуристите

СКУЛПТУРИСТ=Кан (Жрец) от Рода Дуло на Бог Исус 

СКУЛПТУРНА КОМПОЗИЦИЯ за=за Сина на Богиня Майка Диана и Исуз Бълкарина

СТАТУЯ=Тати Иса – Отец Исус 


СТАТУЯ=Дете на Иса 

СКУЛПТУРА=Диана и Иса Булкария=Диана и Исус Българина 
основните прототипи и модели на скулптуристите

Всички древно "гръцки", древно "римски", древно "египетски" и всякакви други "древни" статуи по света, са дело на Българските феноменни жреци и са откраднати от Българското световно културно – цивилизационно духовно и материално величие и наследство Български статуи на Българските Богове в тяхното безбройно разнообразие и на тяхното Българско династично родословие, и са преписани на никога не съществували цивилизации и култури, които всички са Български генно – инженерен цивилизационен и културен транс – епохален продукт! 
                 
image

25 .12. 2014 г – Рождество, Коледа   Парка в Ямбол
Шадраван с трите деца хванали шаран
 
ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  

Скулптурната композиция е съставена по такъв начин, че когато направим на Български език описателно обяснение или обяснително описание на групата, при дешифрирането на описанието с декодера на Свещения шифър, от него да се получат имената и характеристиките на Исус и Мария 

image

25 .12. 2014 г – Рождество, Коледа   Парка в Ямбол
Шадраван с трите деца хванали шаран 
 
ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  

image

25 .12. 2014 г – Рождество, Коледа   Парка в Ямбол
Шадраван с трите деца хванали шаран 
 
ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  

image

25 .12. 2014 г – Рождество, Коледа   Парка в Ямбол
Шадраван с трите деца хванали шаран 
 
ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  

Скулптурната композиция е съставена по такъв начин, че когато направим на Български език описателно обяснение или обяснително описание на групата, при дешифрирането на описанието с декодера на Свещения шифър, от него да се получат имената и характеристиките на Исус и Мария и техните деца

image

25 .12. 2014 г – Рождество, Коледа   Парка в Ямбол
Шадраван с трите деца хванали шаран 
 
ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  


image

25 .12. 2014 г – Рождество, Коледа   Парка в Ямбол

Шадраванът с трите деца, хванали шаран и букет свещен чемшир ,положен от екипа ин пред Божиите деца – Светата троица.

Защо чемширът е свещено растение в Божествената Българска най – съкровена и интимна битност и фолклористика, научаваме сега след като разшифроваме сакралната етимология на народното и на научното му име:

ЧЕМШИР=Исус и Мария

ЧЕМШИР=ТШЕМШИР=Матара и Ешуш

Затова с чемширова клонка и китка майките и жените с изпити без сълзи вече очи и взривени сърца и сломени души, закичват отиващите на бран за Свещената Родина –Майка България, свидни свои синове и мъже – да ги пазят и се завърнат живи поне!

СВИДНИ СВОИ СИНОВЕ=СИНОВЕ от Бог Исус и Богиня Диана 

ПАЗЯТ ГИ=Иза и Богиня Диана

ДА СЕ ВЪРНАТ ЖИВИ=Братя от Исуж и Богиня Диана

ИЗПИТИ ОЧИ=Богиня Диана и Изуш 

и чрез Тях отново да ни заведат в Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол, съхраняващ информацията за цялата мъка и печал на човечеството!

ИЗПИТИ ОЧИ=ПИЗИЧТИ=Безистен

В Българската езическа езотерична космогония вратите за Божия свят – за другите измерения, са ЧЕМШИР ПОРТИ, през които преминават Божиите служители – светии, ангели, самодиви..., обслужващи хората.

ЧЕМШИР ПОРТИ за=ПОРТИ за Исус и Мария

ЧЕМШИР ПОРТИ за=за Братя от Исус и Мария –
святото родословие на Българските Богове – Светиите, на транспространствена небесно – земна служба

Чемшировите вечнозелени храсти се използват и за вечно жива преграда:

ВЕЧНО ЖИВА ПРЕГРАДА=ВЕТШНО ЖИВА ПРЕГРАДА=
Барги (Българи) от Рода на Богиня Диана и  Бог Ежуш 

ВЕЧНОЗЕЛЕН ХРАСТ=Сина на Диана и Изуш Бълхарина  – Спасителят!

Спасителят е  Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!  
 
Материалната природоподобна форма на Чемшир портите за преминаване през пространствата, са мегалитните скални светилища.

Отново отключваме древно – Българските непрекосновени словесни трезори – т. нар. "древно–гръцки и римски" езици, за да продемонстрираме поредната удивителна свещена Българска жреческа словесна кодирана комбинация, съставена със 100% – вото участие на Българското Божие потомство!

Научната справка е категорична:

"Чемшир или чимшир /Buxus sempervirens/ представлява малко дръвче или гъсто разклонен храст от семейство Чемширови. Ботаническото име на чемшира - Buxus на гръцки означава ПЛЪТЕН и се свързва с гъстотата на листата,които плътно покриват клонките.
SEMPER означава ВЕЧЕН, ВИНАГИ, а VINERS е СВЕЖ, ЦВЕТУЩ.

Че как тъй, и древните гърци и римляни, дето бяха уж толкова духовно извисени и по гости на боговете си ходили по търлъци, няма да кръстят този високоразряден сакрален храст на някой от тия техни многобройни богове, а ще му дават такова безстойностно и опростачено безсъкрално наименование и обяснение на името BOXUS като ПЛЪТЕН?
Пълен абсурд, щото хал – хабер си нямат какво ознчава!
И понеже само ние – Българите знаеме какво са вложили посветените ни съставители на гръцката и латинската научна терминология в тия наименования, гледайте сега как си ги прибираме в нашата културна съкровищница:

BOXUS=БОКСУС=БОК СУС!

Да сте чували за нещо друго или някой друг да е Бок Исус освен Българският Бог Исус?

BOXUS=БОКСУС=БОК СУС=Бок Исус  

само и единствено Бог Исус Българина – един документ от безкрайната свещена Божия архива, указващ ни безапелационно, че Бог Исус е Българин и само Българин!

– Нямал род и народ Господ Бог Исус Всемогъщия Властелин на световете, ли!
Ай де де! Тъй ви отърва да Е безроден!

По същата високосакрална технология на Свещения шифър е съставена и втората част на научното име на култовия храст – sempervirens, където:

SEMPER е ВЕЧЕН, ВИНАГИ, ЗАВИНАГИ, защото само Българските Богове са ВЕЧНИ и са ВИНАГИ и ЗАВИНАГИ, а Те са съставили и тази дума строго ревностно само с Тяхно участие!

SEMPER=Бог Иса и Мария – вечни и завинаги!

Във втората част на сложната дума ни очаква Исус Змея, маскиран като Вер Иса –
VINERS!

VINERS=Вер (Змей) Иса

Затова цялата дума  sempervirens е ВЕЧНО ЦВЕТУЩ – защото и думата и състоянието се определят единствено от Исус и Мария!

SEMPERVINERS=Исус Вер (Змей) и Богиня Мария 

вечноцветущите! 

И още веднъж в цялостен план защо чемширът е Божествен символ и атрибут, принесал през вековете на геноцида и цензурата тайната епохална информация, че Исус и Мария са Български Богове, както и епохалната тайна за техния обожествен новоепохален първороден син:

BOXUS SEMPERVINERS=Бог Кан (Жрец) и Сар (Цар) Син на Бог Исус и Богиня Мария – Павел

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на рода Дуло, първородният син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333) от Именника на Българските канове, който е всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклециан включително, който е мистериозният Сеяч от новозаветната притча "Сеячът и Семето", посял с духовна, душевна и материална Любов Божието генетично феноменно семе и имплант сред всички племена по света за дългия си престой на Земята и присъединил ги към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), който е още и Свети Трифон Зарезан, който е Свети граф Сен Жермен, който е Свети Павел от 333 година до сега, Шеф на Небесното светейшество Вси Светии и Император на Божиите светове,  който е и главният продуцент и режисьор на сегашните страховити епични събития и процеси в света, който е..., вижте в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел" кой е още.
 
image
 
25 .12. 2014 г – Рождество, Коледа   Парка в Ямбол
Шадраван с трите деца хванали шаран 
 
ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  

Скулптурната композиция е съставена по такъв начин, че когато направим на Български език описателно обяснение или обяснително описание на групата, при дешифрирането на описанието с декодера на Свещения шифър, от него да се получат имената и характеристиките на Исус и Мария и техните деца

image


25 .12. 2014 г – Рождество, Коледа   Парка в Ямбол
Шадраван с трите деца хванали шаран 
 
ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  

image

25 .12. 2014 г – Рождество, Коледа   Парка в Ямбол
Шадраван с трите деца хванали шаран 
 
ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  

image

25 .12. 2014 г – Рождество, Коледа   Парка в Ямбол
Шадраван с трите деца хванали шаран  

image 

25 .12. 2014 г – Рождество, Коледа   Парка в Ямбол
Шадраван с трите деца хванали шаран 
 
ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  

Двете деца правени и отляти от Майсторът от един и същ калъп в лицата и в телата, сякаш правени от един и същ баща и раждани от една и съща майка!
Защото са братчета – близначета, раждани от Исус и Мария Магдалена!
Павел и Петър.

ПРАВЕНИ от ЕДИН И СЪЩ КАЛЪП=
Кан (Жреци) от Дуло ПРАВЕНИ от Бокиня Диана и Исуш 

МАЙСТОРИТЕ ИМ СА=Исус и Диана Мат Мария 

Честито Рождество на синовете Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена!

image

25 .12. 2014 г – Рождество, Коледа   Парка в Ямбол
Шадраван с трите деца хванали шаран 
 
ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  image

25 .12. 2014 г – Рождество, Коледа   Парка в Ямбол
Шадраван с трите деца хванали шаран 
 
ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  


Двете деца правени и отляти от Майсторът от един и същ калъп в лицата и в телата, сякаш правени от един и същ баща и раждани от една и съща майка!
Защото са братчета – близначета, раждани от Исус и Мария Магдалена!
Павел и Петър.

ПРАВЕНИ от ЕДИН И СЪЩ КАЛЪП=
Кан (Жреци) от Дуло ПРАВЕНИ от Бокиня Диана и Исуш 

МАЙСТОРИТЕ ИМ СА=Исус и Диана Мат Мария 

Ама то бива, бива прилика с..., ама чак толкова!

АМА ТО БИВА ПРИЛИКА С=
Богиня Мат и Бог Иса Балкирина
=
Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Иса Българина


image
 
Парка в Ямбол
Шадраван с трите деца хванали шаран 
 
ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  

Скулптурната композиция е съставена по такъв начин, че когато направим на Български език описателно обяснение или обяснително описание на групата, при дешифрирането на описанието с декодера на Свещения шифър, от него да се получат имената и характеристиките на Исус и Мария и техните деца

image

ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  

image 

Шадраван с трите деца хванали шаран 
 
ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  

Скулптурната композиция е съставена по такъв начин, че когато направим на Български език описателно обяснение или обяснително описание на групата, при дешифрирането на описанието с декодера на Свещения шифър, от него да се получат имената и характеристиките на Исус и Мария и техните деца

image

Шадраван с трите деца хванали шаран 

Скулптурната композиция е съставена по такъв начин, че когато направим на Български език описателно обяснение или обяснително описание на групата, при дешифрирането на описанието с декодера на Свещения шифър, от него да се получат имената и характеристиките на Исус и Мария и техните дец

image

ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина  

Скулптурната композиция е съставена по такъв начин, че когато направим на Български език описателно обяснение или обяснително описание на групата, при дешифрирането на описанието с декодера на Свещения шифър, от него да се получат имената и характеристиките на Исус и Мария и техните деца

image


Шадраван с трите деца хванали шаран 
 
Скулптурната композиция е съставена по такъв начин, че когато направим на Български език описателно обяснение или обяснително описание на групата, при дешифрирането на описанието с декодера на Свещения шифър, от него да се получат имената и характеристиките на Исус и Мария и техните три новоепохални деца

image

Цветница 2014 година

Шадравана с трите деца на Мария Магдалена и Исус,
които сме закичили с венчета от върбови клонки

ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина 

Скулптурната композиция е съставена по такъв начин,че когато направим на Български език описателно обяснение или обяснително описание на групата, при дешифрирането на описанието с декодера на Свещения шифър,от него да се получат имената и характеристиките на Исус и Мария и техните деца  

image

Цветница 2014 година

Шадравана с трите деца на Мария Магдалена и Исус,
които сме закичили с венчета от върбови клонки

ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина 

image

Цветница 2014 година
 
image
 
image

Цветница 2014 година

image

ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар Исуш Бълхарина=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Исус Българина 

image

Цветница 2014 година 

Шадравана с трите деца на Мария Магдалена и Исус,
които сме закичили с венчета от върбови клонки

ВЕНЧЕТА ОТ КЛОНКИ ОТ ВЪРБА за=за Богиня Диана и Бок Тати Ешуа Бълкарина

image

Шадравана с трите деца на Мария Магдалена и Исус и две техни съвременни прекрасни потомки
 
image

ШАДРАВАН С ТРИТЕ  ДЕЦА ХВАНАЛИ ШАРАН=
ТРИТЕ ДЕЦА на Богиня Диана и Шар (Цар) Исуш Бълхарина

Шадравана с трите деца на Мария Магдалена и Исус и трима техни съвременни потомци

image

Цветница 2014 година

Статуята на Богиня Диана пред спортната зала Диана,
която сме закичили с венче от върбови клонки

Богиня Диана е херметичният езически конспиративен образ на Мария Магдалена – Съпругата и Любимата на Исус, родила му трите деца в Ямбол 

А Богинята Диана е и Богиня Атина, Богиня Артемида, Богиня Деметра, Богиня Кибела, Богиня Темида... и всички световни и всемирни езически Богини, обобщени като Великата Богиня Майка, Която е Богинята Съ – Творец и Съ – Демиург на Вселената и Световете, и Съпруга на Господ Бог Отец Исус Съ – Творец и Съ – Демиург на Вселената и Световете, Които периодично се явяват пред хората в различни аватарни образи и имена, последното от които явяване е преди 2000 години пред Българите в Тракия като Исус и Мария Магдалена, подновили светостта и гена на Божествената си генеалогична династия Дуло с трите си деца близнаците Павел и Петър и сестра им. 

image

image

Богиня Диана, Майката на децата на Исус – близнаците Павел и Петър и сестра ѝм

image

Цветница 2014 година, градинката пред сакралната източна страна на Безистена в Ямбол, Първосвещеният храм на Българските Богове

Статуята на Богородица с младенеца, която е Богиня Диана и всички други езически тракийски, гръцки, римски, славянски и всички други до една познати Богини, които са Българската Богиня Майка, и Чийто последен аватар е Мария Магдалена.

Младенецът в ръцете на Мария Магдалена, който сме накичили с мартеничка на лявата ръчичка още на 1 – ви март, а сега накичихме и с венче от върбови клонки както и Майка му, е Първородният син на Исус и Мария Магдалена – Павел!
 
image

Цветница 2014 година, градинката пред сакралната източна страна на Безистена в Ямбол, Първосвещеният храм на Българските Богове

Мария Магдалена – Богородица, и синът ѝ Павел, накичени с мартенички и върбови венчета.

Припомнете си статиите ни за мартеничките, че ей – го къде е вече месец март и пролетта!

МЕСЕЦ МАРТ=МЕСЕТС МАРТ=Диана Мат Мария и Исус 

ПРИПОМНЯМЕ ВИ И ФИННАТА И КРАСИВА ЕПОХАЛНА НЕЖНА ЕЗИЧЕСКА ТАЙНА:

МАРТЕНИЦА=МАРТЕНИТСА=Матара Диана и Иса

МАРТЕНИЦА=МАРТЕНИТСА=
Тати Иса и Мария

МАРТЕНИЦА=МАРТЕНИТСА=
Дете на Мария и Иса –

ти, който носиш МАРТЕНИЦА, си Дете на Мария и Исус, на Боговете Мария и Исус,
което означава категорично, че носиш Тяхната Свята кръв и феноменни гени! 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Вси Светии, Водени от Свети Павел, Света Синтия и Свети Петър.
Майка им и Баща им, Които са и нашите Родители, и Те с нас
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов!Гласувай:
10
1


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
26.12.2014 18:24
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 4936062
Постинги: 1530
Коментари: 2846
Гласове: 29852
Календар
«  Януари, 2021  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!