Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2014 23:53 - Каква епохално важна информация са засекретили посветените ни Предци в мистичния и тайнствен празник ЕДНАЖДЕН!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4620 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 21.12.2015 10:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За да спасят потомците си от заговорниците срещу Българите,Посветените Българи,които от дълбока древност живееха в постояннен режим на геноцид и конспирация и бидейки пророци и ясновици,виждащи далече в бъдещето тоталната цензура,унищожение и фалшификация на Българското минало и История и най-вече на Българските Богове,те ги зашифроваха и вложиха засекретени чрез Свещеният шифър на Българския език навсякъде в живота на Българите!
И най-много в народния фолклор.И най-много в Празничния народен календар-най-древната и висша човешка универсална научна система и най-древния и точен календар, който се оказа и най-древния и богат информационен трезор за Българските Богове и истинската Българска история!“

Тази фундаменталн констатация формулирахме в основополагащият ни постинг 

Защо император Траян е дремал все по Българските земи,ползвал ли е правителствения ФАЛКОН и как магарешките му уши го издадоха на ЕДНАЖДЕН
bezistena.blog.bg/history/2013/12/30/zashto-imperator-traian-e-dremal-vse-po-bylgarskite-zemi-pol.1223600 

и описахме механизма на съставяне на сакралната секретна информация:

Българските жреци съчиниха по няколко празника на всеки месец,свързани с актуални житейски проблеми и сезонни селскостопански и битови работи,и ги разположиха по възлови астрономически и астрологически дни и събития,обвързани с положенията на Слънцето,Луната и другите космически тела и тяхното енергетично взаимодействие със световната мегалитна светилищна система и влияещи и поддържащи номиналните параметри на природата за нормалния живот на хората.Всяко селище възникваше задължително около едно и повече мегалитни скални светилища-мултифункционални универсални съоръжения за задоволяване на духовните,здравните и материалните нужди и потребности на хората и управлявани от местните жреци-оператори на съоръженията,които благодарение на феноменалните си умения и способности „изработваха“-сиреч доставяха от Божиите измерения,необходимия продукт за всички нуждаещи се.
Жреците създадоха обрядна ритуалност за всеки отделен случай,като обвързаха резултатите от ритуалите със страховата фаза и заплаха от стриктното спазване на предписаните ритуали и Божие наказание,за да се гарантира съхранението на ритуалите в непроменена форма през времето и при всички условия.

В обрядната ритуалност те вложиха огромен брой условности,правила,задължения, фатализми, забрани и действия за спазване и изпълнение като безпрекословни необходими условия за благословение свише и нормален живот. 
Цялата тази сложна обрядно-ритуална система се формулира с дефиницията
 
                          ЕЗИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ

В тази езическа обрядна суеверна ритуалност те вложиха термини и комбинации от термини,които бяха съставени по правилата на закодирване с Свещения шифър на Български език и използване на Божиите имена,прозвища,титули и характеристики от Свещената МАТРИЦА,за които ви информираме и посвещаваме в нашите статии

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни 
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061и всички други документи от блога ни.


Така нашите Посветени Предци „написаха“ в Свещен шифър и код вечната и непреходна книга и история на Българските Богове и Българския народ, написаха истинската жива Библия-Светото Писание,и вмениха на Българите да я научат на изуст и съхраняват и пренасят през вековете и изпитанията,обвита и защитена от маскировката на привидно уж нямащото никаква връзка с Исус и Мария Магдалена и християнството крайно наивистично и безпросветно на вид ЕЗИЧЕСКО СУЕВЕРИЕ!  

Преди да започнем да разсекретяваме вложените в Българските народни ЕЗИЧЕСКИ СУЕВЕРНИ РИТУАЛНИ зашифровки,които са БЕЗКРАЙНИ по замисъл,зашифровъчен уникален гений и обем,ще разсекретим трите основи словесни кодирани послания от нашия обяснително-повествователен работен текст-
СУЕВЕРИЕ,ЕЗИЧНИК,НАИЗУСТ
-
колкото да демонстрираме категоричното ѝм и безапелационно подчинение на Свещения шифър и код и неговото универсално всевластие в Българския език,както и да поемем глътка освежаващ енергиен духовен коктейл с Божествена амброзия от Божествените близнаци Благовест и Светослав Аргирови и техните скрити послания,тъй като по–долу ще говорим за Божиите близнаци

ДУХОВЕН КОКТЕЙЛ от=Коктейл от Бохиня Диана
АМБРОЗИЯ=Бог Иза и Мария=Бог Исус и Мария
БОЖЕСТВЕНА АМБРОЗИЯ=
АМБРОЗИЯ на Бог Исуж и Богиня Диана



Благовест и Светослав    КОЙ ОТ НАС

Поради налаганата скрита и явна цензура видеоклипа е спрян и сте лишени от възможността до вас да стигнат Божиите послания,вложени от Тях в песента,за което всеки,който крие Божията информация,която се дава безплатно от Тях,си носи последиците!

Ние ви предлагаме песента в аудио формат която е под № 16 на адрес
bgestrada.blogspot.bg/2015/09/20_2.html


Разсекретената официална визитка на братя Аргирови документира тяхната задължителна принадлежност към свещената фамилия на Исус и Мария Магдалена:

БОЖЕСТВЕНИ БЛИЗНАЦИ=БЛИЗНАЦИ от Бог Исуж и Богиня Диана

БЛАГОВЕСТ=Балг Бог Иса и Диана=Богиня Диана и Иса Балг

СВЕТОСЛАВ=Богиня Диана и Бог Исус Ел(Змей)


Името на песента ни съобщава за жреческия произход на близнаците:

КОЙ ОТ НАС=
Кан на Диана и Иса=Жреци на Диана и Исус

Основното послание,вложено в песента,е въпросът дали певците са от рода Дуло на Исус и Мария,като въпросът е зададен в кодирана анаграмна форма

Дали съм аз,дали си ти,
ще каже само онова момиче
чуло в песента ни своя глас!
Дали съм аз,дали си ти–
отговор търсете в Любовта,
този отговор търсете в песента!


ДАЛИ СЪМ АЗ,ДАЛИ СИ ТИ=ДАЛИ СЪМ Дуло от Исуз и Диана


Отговорът на този въпрос се съдържа на няколко места в текста,като въпроса е поставен от братята към Исус и Мария,скрити в синкретизирания ѝм образ в момичето,към което се обръщат и задават въпросите си близнаците;
"...ще чуе само онова момиче!"

МОМИЧЕ=МОМИТШЕ=
Мама Диана и Ешуа=Мария Магдалена Диана и Ешуа

Братята–барди ни насочват да търсим отговора в Любовта,която е висшият духовен символ и метафора за Бог,който Бог по правилата на Свещения шифър е и Богиня–сиреч Любовта е Бог и Богиня,които са Бог Исус и Богинята Майка Мария Магдалена, както и наблягат няколко пъти умишлено в припевен насочващ  рефрен,че отговорът на този въпрос е в песента.
А отговорът наистина и буквално е във ПЕСЕНТА!

ПЕСЕНТА=
Богиня Диана и Иса

ОТГОВОРЪТ Е ВЪВ ПЕСЕНТА=ОТГОВОРЪТ Е ВЪВ Богиня Диана и Иса

Чудесна анаграмна комбинация е вложена в съобщенито на братята,че
ТЕХНИЯТ  СТИХ Е ДУМИ ЗА НАС,изпято като НАШИЯТ СТИХ Е ДУМИ ЗА ВАС

НАШИЯТ СТИХ Е ДУМИ ЗА ВАС=НАШИЯТ СТИХ е от Исуз и Богиня Мад

НАШИЯТ СТИХ Е ДУМИ ЗА ВАС=ДУМИТЕ ЗА ВАС са от Духа на Исуш и Диана–
от Святият Дух 

Обобщеният отговор на пловдивските майнички и жречески потомци на Исус и Мария, на обобщения въпрос кои са те и кои сте вие,които се познаете,е:

ДАЛИ СЪМ АЗ,ДАЛИ СИ ТИ=Дуло съм аз,Дуло си ти! 
 
МАЙНИЧКА=МАЙНИТШКА=Майка Диана и Ешуа 
 
Има си хас Жреците Близнаци от жреческия род на Исус и Мария от Свещения тракийски град,да не знаят кой какъв е!






СУЕВЕРИЕ=
Иса Вер=Иса Змей

СУЕВЕРИЕ=
Иса Верие=ВЕРИЕ на/в Иса=Вяра (упование) в Иса – Вяра в Исус,
прикрита форма на познание,вяра и упование в Исус
 
НАИЗУСТ=Исуз и Диана-
херметично изискване и искуство за запаметяване на обем информация за Българските Богове,Чиито имена са вложени в думата

ЕЗИЧНИК=ЕЗИТШНИК=Кан(Жрец) на Изуш и Диана–
феноменните генетични потомци на Боговете Исус и Диана,които носят познанието и тайната информация за Боговете във всички букви,думи,изрази и текстове на Свещения Български език,и влизат във връзка с Боговете чрез езика,за да реализират феномените си. 

Езичници са само Българите,генетични потомци на Исус и Мария Магдалена

ЕЗИЧНИЦИ=ЕЗИТШНИЦИ=
Деца на Езуш-потомците на Исус

ЕЗИЧЕСКИ ОБРЯДИ на=
на Зар Исуш и Бокиня Диана 

Езичеството на Българите е истинското познание и учение за Българските Богове Исус и Мария Магдалена,познание и владеене на феномените и Божествените технологии чрез Дарбите на Святият Дух,живеене в святост и по законите на Любовта,Братството и Мира.Езичниците са потомците на Боговете и техни верни и чисти последователи.
Езичниците са истинските ранни християни,обявени и анатемосани за еретици и поганци от византийската църква,чиито правоприемници са трите официални сегашни християнски деноминации–Православие,Католицизъм и Протестанство.

ДЕНОМИНАЦИЯ=ДЕНОМИНАТСИЯ=Диана Мат и Иса

ЕРЕТИК=ТРАК=Катар

ПОГАНЦИ=ПОГАНТСИ=
Богиня Диана и Иса

В разшифровката на синонимите на ЕРЕТИК откриваме пак нашите Богове:

ДРУГОВЕРЕЦ=ДРУГОВЕРЕТС=
Вяра на Иса Трака и Диана=Иса Вер(Змей) и Диана

В негатвен преносен смисъл са вменени за употреба и като за мръсен,подъл човек. Филтрацията и разшифровката на понятията ни води пак при Тях:

МРЪСЕН ЧОВЕК=ЧОВЕК на Мария и Иса=Мария и Бок Исуш

ПОДЪЛ ЧОВЕК=
Богиня Диана и Ешуа Болк

Етимологичната справка ни сочи,че думата ПОГАНЕЦ е заета от лат. pāgānus „селски“, по-късно приела значението „езически“, производна на pāgus „окръг“ (срв. исп. pбiz, ит. paese „страна“, фр. pays „страна“, paysant „селянин“ (< лат. pagensis), порт. paiz „страна“, pagгo „селянин“, пров. pagans).
 
Хайде сега заедно да влезем в Свещеният Български=Световен съкровищен трезор-GOOGLE ПРЕВОДАЧ,и заедно да гребем с пълни шепи ЖИВА ВОДА от неизчерпаемия извор на Свещения Български език,извиращ от всички човешки езици на Земята!

СЪКРОВИЩЕН ТРЕЗОР=ТРЕЗОР на Бърка Исуш и Диана

ЖИВА ВОДА=
Ежуа Бог и Богиня Диана

Н
ЕИЗТШЕРПАЕМ ИЗВОР на=ИЗВОР на Изуш и Богиня Матера 
 


ЕЗИЧНИК,ЕРЕТИК-на всички човешки езици
от GOOGLE преводач 

PAGANUS(лат)=    Бог Иса
PAIZ(исп)=            Бог Иса
PAESE(ит)=           Бог Иса
PAYS(фр)=            Бог Иса
PAISANT(фр)=       Бог Иса и Диана
PAIZ(порт)=           Бог Иса
PAGAO(порт)=       Бог
PAGANS)пров)=     Бог Иса
PAGENSIS(лат)=    Бог Исус

УВОСАНИ(араб)=             Бог Иса
TSARMARTUL(груз)=         Мария Дуло
ASIKSITA(гуджарата)=       Ису и Диана Кая
EZINGABAНEDENI(зулу)=  Духа на Бог Иса
KAFIR(индонез)=              Барки
VIDHARMI(каннада)=        Бохиня Диана Мария
ИИ СЯЙ ТУ(кит)=             Иса и Диана
T MI I IMEUS(кмерхски)=    Диана Мама и Иса=Диана Мария Магдалена и Иса
GENTES (лат)=                 Диана и Ежус
PAGONYS(литов)=            Бог Иса
TAUIWI(маори)=                Богиня Диана 
NASIES(бурски)=              Исус 
RASTRAHARUMA(неп)=    Сар Трах Мария


HAIDENS(нидерл)=                      Кая(Жрец) Диана и Иса 
ПАНДЖАБИ=                              Богиня Диана и Ежуа Бог
MGA NASUD(себуански)=             Мага Иса и Диана
КВУРУМАА(сомал)=                     Бокиня Мария
MATAIFA(свахили)=                      Богиня Диана МАма
BUTAPARASTA(хинди)=                Богиня Диана и Иса Барда
TETRJEBICA(хърват)=                  Друид Бог Иса
NGLAWAN(яван)=                        Балга
JO PARAMESURA NU(панд)=       Жар Иса и Богиня Диана Мария,

Разшифровката на името на езика е доказателство за сакралната му семантика!  

ПАНДЖАБИ=Богиня Диана и Ежуа Бог=Богиня Диана и Бог Ежуа 
 
Голямо удоволствие,направо кеф е,да откриваме чрез Свещеният шифър на Българския език Българските Богове по всички краища на света,имплантирани във всички езици и владеещи целия свят,и затова още един път вижте кои са езичниците!  

NASIES=
Исус 
РАСТРАХАРУМА=Цар Трах Мария=Царица Мария от Тракия!

–Пу!Пу!Анатема!Бягай от тук,дяволе!–какво ще кажете,а християнски отци и фанатици с капаци догматични и изсъхнали души от злост,а нали Бог беше и е Любов?
Виждате ли по кои плюете,съскате със змийска злоба и анатемосвате и проклинате! Виждате ли,кои са били баш езичниците-Бог Исус и Богинята Майка,която знаете като Богородица,за които Богове само ревете и се молите безадресно,а раздавате постоянно от Тяхно име присъди срещу най–святите ѝм хора!
Виждате ли,кои сте горили по кладите и зарявали живи,и още сте на същата вълна!
Скоро всички ще искате да станете езичници и да търсите тяхното ходатайство пред Боговете!
Същото важи и за вас,учени историци и архелози–манипулатори и фалшификатори на Българската история,която е фундаментът и постройката на световната история:
 

Не сте знаели кой е създал тези езици и култура ли?Извънземните!Марсианците,а!
Ах,с какво безкрайно желание и настървение ще учите езика на тия „непознати“ извънземни езичници–Свещеният Български език,за да познаете Боговете ни,да се покаяте и поискате опрощение с Българския език от Тях чрез нас–Българите,за да получите Божията милост и дори само следващата глътка въздух и още миг живот!
 
 –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Анализът на понятието ЕЗИЧНИК в другите производни от Българският език европейски и всички световни езици и тяхното разсекретяване,е категорично и безспорно документално академично потвърждение на твърденията ни,че Българската суеверна езическа вяра,учение и начин на живот,са истинското Исусово-Богородично познание,вяра и учение и живот по Техните правила и закони за Святост,Любов,Братство и Мир,
дефинирани умишлено неглижиращо,бездетайлно и повърхностно манипулирано като РАННО ХРИСТИЯНСТВО.
Този анализ,както и всички други наши изследвания,сочат категорично,че юдо–
византийското християнство е псевдо–Исусова религия,анти–Българска и анти–Исусова и човеконенавистна и Българоненавистна извратена идеология,доктрина и система за перманентен геноцид срещу Българите-езичници,изявяваща се открито като такава от началото на 6 век сл.Хр. до края на 16 век,след което се маскира като официално и канонично единствено византийско православие,като Западното му крило се транформира в Западно-католическо християнство със същите функции и с обединени усилия започват тоталната фалшификация на съвременната Българска история,а оттам и на цялата световна история,както и обединения заговор и геноцид срещу Българите!  

С нашият постинг

Защо император Траян е дремал все по Българските земи,ползвал ли е правителствения ФАЛКОН и как магарешките му уши го издадоха на ЕДНАЖДЕН
bezistena.blog.bg/history/2013/12/30/zashto-imperator-traian-e-dremal-vse-po-bylgarskite-zemi-pol.1223600
положихме началото на езотеричното обяснение на Българските народни празници, чиито официални правила и ритуална обрядност за непосветените се определят според догмите на Българския църковен православен календар и според Българския празничен народен календар.

ЕЗОТЕРИЧНО ОБЯСНЕНИЕ означава разсекретяване на многовековните тайни, които са вложени зашифровани и засекретени в този многохилядигодишен непреходен огромен информационен масив,и които тайни съдържат засекретена информация за Българските сътворенчески и извечни Богове Исус и Мария Магдалена,за Техните потомци и последователи,които съставят Българския народ,целия световен управленчески владетелски елит и интелектуалния и духовния елит на всички народи! 

Разшифровката на самата дума е категорично доказателство за вложената в нея Исусова тайна:

ЕЗОТЕРИКА=
ЕЗО ТЕРИКА=ЕЗО ТРАКА=Иса от Тракия


Думата се извежда от гръцката ЕЗОТЕРИКОС,която вземаме от Българския секретен бездънен трезор на словесното ни съкровище–Древногръцкия език,която след като я разкодираме,ни разкрива с див възторг,че най-после е показан истинския ѝ Български произход и вложената в нея сакрална информация:

ЕЗОТЕРИКОС=Исуз Тракия

ЕЗОТЕРИКОС=Кристоз=Христос


БЕЗДЪННА СЪКРОВИЩНИЦА=СЪКРОВИЩНИЦА на Богиня Диана и Иза
БЕЗДЪННА СЪКРОВИЩНИЦА=Сина на Цар Бок Изуж и Богиня Диана–Спасителят
ДИВ ВЪЗТОРГ=Богиня Диана и Бог Иза Траг 
НАЙ–ПОСЛЕ Е ПОКАЗАН=Бог Исуз Болка=Бог Исус Българина
НАЙ–ПОСЛЕ СЕ ПОКАЗА=Сина на Бог Исус Бълка=Сина на Бог Исус Българина 
САКРАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=
за Исус Бълкарина и Мария

Езотеризъм в най-общ смисъл се назовава всяка религиозна или окултна норма, забраняваща разкриването на дадено тайно познание за изворите на вярата или някакво учение пред непосветени.
„Езотерика“ или „езотерично“ се нарича всяко ТАЙНО УЧЕНИЕ,предназначено за определен кръг хора.Такова учение изучава тайно и предавано по поколенията ЗНАНИЕ от всякакво естество.  
Езотеризмът като вътрешно познание се приема само от хора,поставили в основата на ценностната си система духовното развитие.Според тях това е познание към което всеки трябва да подходи индивидуално според степента на собственото си развитие. Според езотеризма всеки сам е отговорен за собствената си съдба.

Разшифровката на възловите категории и понятия в обяснителната формулировка сочи убедително за Кои се отнася ЕЗОТЕРИЗМЪТ и пред Кои са отговорни хората за постъпките си и от Кои зависи съдбата му!

ТАЙНО УЧЕНИЕ=Таяна и Ешуа=Диана и Ешуа
ТАЙНО УТШЕНИЕ=Тайна на Диана и Ешуа

ЗНАНИЕ=
Иза

СЪДБА=Иса и Диана Богиня=Исус и Богиня Диана

Ясно и категорично ни е казано,че Българските Богове Исус и Богиня Диана-Мария Магдалена,определят настоящето и бъдещето на всеки!

ЕЗОТЕРИЗЪМ=Изуз и Матара=Исус и Диана Мария
ВСЕКИ САМ Е ОТГОВОРЕН ПРЕД=ПРЕД Бок Исус и Богиня Диана Мария


В цитирания постинг разсекретихме вложените зашифровани послания и тайни в Българския празничен църковен православен календар,а в сегашния постинг ще разсекретим посланията,зашифровани в уникалния ни безкраен и трудно избродим всеобхватен Български празничен езическо-християнски народен календар  
 
Разсекретяване на празничния народен
езическо-християнски календар


                         

ЕДНАЖДЕН–езически празник
СВЕТИ ИГНАЖДЕН БОГОНОСЕЦ–християнски

При разсекретяването на Празничния църковен календар ние разкрихме,че Посветените ни Деди са се внедрили във византийската християнска институция и са имплантирали и в нея своите засекретени послания,използвайки гонителите си за пощенски мулета и куриери през тяхната цензура.В този случай са натаманили така името на светеца,че да съхрани в себе си първоразрядните Божии имена:

БОГОНОСЕЦ=БОГОНОСЕТС=Исус и Богиня Диана

На още по-високо херметично езотерично ниво те са закодирали и най-важната епохална тайна за Българите и човеците-тайната,че с тази сакрална дата и времеви период от 21-25 декември е свързано Свещеното Божие потомство на Божествената съпружеска двойка Исус и Мария Магдалена:

ИГНАТИЙ БОГОНОСЕЦ=Ген на Исус и Богиня Диана

Разшифровката на това свръх секретно послание ни указва,че тия сакрални дати и събития са свързани с потомците на Исус и насочва вниманието ни да търсим навсякъде в народната езическа традиция и ритуали за празника,засекретена информация по тази епохална огнена тема! 

В празничния езически народен календар празникът се свързва със зимното слънцестоене и се смята за началото на новата година.
Според Георги Велев и книгата му „Българският народен календар“,на 21 декември, когато денят е най-кратък (зимното слънцестоене) е бил празникът Игнажден,Млада година,Нов ден,Млад месец, Единажден,Полязовден,Млад Бог,Млад ден.След покръстването към него е „прикрепен“ християнският Св. Игнатий и празникът е преименуван в Игнажден и е преместен на 20 декември.

За народа Новата година започвала на 21 декември.
Точно тогава според народното предание започнали и родилните мъки и болки на Света Богородица,за Която вече знаем,че е Мария Магдалена.Съставеният за случая разговорен термин съдържа информция коя е бременната и истинската родилка:

БРЕМЕННА=Богиня Мария

Разсекретяването на официалното традиционно наименование на жените в това свещено състояние на възпроизводство на Човешкия род ни заведе задължително при Съпругата на Исус,за да ни покаже,че терминът е съставен по Нейното име:

БРЕМЕННА=            Богиня Мария
БРЕМЕННА БУЛКА=Богиня Мария Балка 
БРЕМЕННА БУЛКА=Богиня Мария е БУЛКА  
 


БРЕМЕННОСТ на/от=
на/от Богиня Диана Мария и Иса

Българска синонимна дума на БРЕМЕННА е само ТРУДНА,чийто превод ни указва един от характерните висши жречески титули:

ТРУДНА
=Друид

Можем да добавим и наименованието ЗАБРЕМЕНЕНА,определящо себектите на процеса и  събитието
:

ЗАБРЕМЕНЕНА=
Иза и Богиня Мария    



ЧОВЕШКИ РОД=ТШОВЕШКИ РОД=
РОД на Бокиня Диана и Ешуш=
РОДЕНИ от Бокиня Диана и Ешуш
 

Тъй като процесът и терминът са фундаментални за възпроизводството на човешкия род и дефинират върховния и изначален Съучастник и Сътворец на човека и цялото човечество,ние ще обследваме и тази дума във всички езици чрез електронният GOOGLE ПРЕВОДАЧ и ще покажем стопроцентовото участие на Исус и Мария в него:

БРЕМЕННА(бълг)=Богиня Мария
ШТАТЖЕОНЕ(алб)=Жена на Тати Ешуа
PREGNANT(англ)=Бърг Диана
SWANGER(бурски)=Сар Богиня=Царица Богиня
ЦЯЖАРНАЯ(беларус)=Жрица=Жарица=Царица
ГАРБХАБАТИ(бенг)=Диана Бохиня Бърг 
ТРУДНА(босна)=Рода на Диана
МААНТАЙ(виетн)=Мат 
EMBARAZADA(галис)=Иса и Богиня Диана Мария 
ГАРБХАБАТИ(гудж)=Диана Бохиня Барг 
GRAVID(дат)=Диана Барга
GRAVЕDА(еспер)=Диана Барга
ОЛИЕТТ(исл)=Диана Дуло
EMBARASADA(исп)=Иса и Богиня Диана Мария
INCINTA(итал)=Ешуа и Диана
EMBARASSADA(катал)=Исус и Богиня Диана Мария
MEANOPHTAIPOH(кмерски)=Бохиня Мат и Бох 
GRUTNECIBAS STAVOKLI(латв)=Трак Бок Исус и Диана Балка
CONCEPIT(лат)=Иса и Бокиня Диана
НЕСЧИЕ(литов)=Исуш и Диана
ЖИРЕМСЕН(монг)=Исус и Мария
ГАРБХАВАТИ(непал)=Диана Бохиня Барга
ZWANGER BENT(нидерл)=Иса Бърг и Богиня Диана
ИНСАРЧИНАТА(рум)=Царица Диана
БЕРЕМЕННАЯ(рус)=Богиня Мария
МАБДОС(себуан)=Мама Богиня Диана и Иса
МИМБА(суахили)=Богиня Мария Магдалена
ГАРБХАВАТИ(телуг)=Диана Бохиня Барга 
ВАГИТНА(укр)=Богиня Диана
ТЕРЕШ(унг)=Шар Диана
БУНТИС(фил)=Богиня Диана и Иса
ENCEINTE(фр)=Иса и Диана
ГАРБХАВАТИ(хинди)=Диана Бохиня Барга  
NINSHINSHITA(япон)=Исуш и Диана

Справката в научната медицинска терминология по въпроса ни води отново и задължително при Българските Богове,чрез Чиято именна матрица и Свещеният шифър са образувани всички тия специфични научни термини по строгите и прицизни закони и математически правила,от които формули просто няма мърдане и на микрон встрани!
Възхищавайте се и благоговейте пред Родителите на човеците,човеци! 

Сливането на женската яйциклетка и на мъжките сперматозоиди се нарича оплождане.

ЯЙЦЕКЛЕТКА=ЯЙТСЕКЛЕТКА=КЛЕТКА на Диана и Иса

СПЕРМАТОЗОИДИ=Исуз и Богиня Диана Матара

ОПЛОЖДАНЕ от=
от Бог Ежуа Дуло=Бог Исус,родоначалник на Дуло.    

В началото на оплождането в семенната течност протича процес на капитация–

КАПИТАЦИЯ=Бокиня Диана и Иса,
който увеличава мобилността на сперматозоидите и отслабва тяхната мембрана,подготвяйки ги за тяхното сливане

МЕМБРАНА=Богиня МамаМария
 
Същинската бременност започва с имплантацията на ембриона в матката.

ИМПЛАНТАЦИЯ на=ИМПЛАНТАТСИЯ на=на Дете на Бог Иса Ламя

ИМПЛАНТАЦИЯ НА ЕМБРИОНА В МАТКАТА
=
=Дете на Богиня Диана Мама Мария и Бог Иса Балка


Бременността при човека е период, през който полученият в резултат на оплождането нов организъм,наричан ФЕТУС или ЕМБРИОН,се развива в МАТКАТА на майката.
Декодирането на наименованието на новия организъм сочи от Кои е образуван:

ФЕТУС=Богиня Диана и Иса
ЕМБРИОН=Богиня Мария
МАТКА=Майка Диана


До осмата седмица организмът се нарича ЕМБРИОН,а след този срок-ФЕТУС.
Границата между двете състояния на плода е строго съставена и дефинирана отново не само по свещената Божия Матрица,но включва вече и информация за този етап на развитие на епохалното Божие поколение-близнаците на Исус и Мария Магдалена:

ДО ОСМАТА СЕДМИЦА=
Децата на Исус и Диана ММ=
Децата на Исус и Диана Мария Магдалена


Развитието на ембрионът се нарича ембриогенеза

ЕМБРИОГЕНЕЗА=
Богиня Мария и Иза

По време на бременността се повишавта нивата на кръвната захар и на хормоните-прогестерон и естрогени:

ПРОГЕСТЕРОН=Сар Диана Борг=Царица Диана България 

ЕСТРОГЕНИ=
Иса Трака 

Плодът може да се разглежда като един много успешен АЛОГРАФТ или АЛОПРИСАДКА,което означава трансплантант от един организъм на друг-РЕЦИПИЕНТ,който е с различен ГЕНОТИП,но е от същия БИОЛОГИЧЕН ВИД.

АЛОГРАФТ=Диана Болгария
АЛОПРИСАДКА=Диана и Иса Болгария
РЕЦИПИЕНТ=
Цар Богиня Диана-Мария Магдалена.

Реципиент означава ПРИЕМНИК.

ПРИЕМНИК=Бокиня Мария

ГЕНОТИП=Богиня Диана


БИОЛОГИЧЕН ВИД=
Болг Ешуа и Богиня Диана


За да се повиши толерантността на организма към присадените чужди тъкани,се използват медикаменти,наречени имуносупресанти,които потискат нормалните имунни реакции на организма в процес,наречен ИМУНОСУПРЕСИЯ-процес,в който отново участват само и само Исус и Мария Магдалена!

САМО И САМО=Исус и ММ=Исус и Мария Магдалена!!!


ИМУНОСУПРЕСИЯ
=Бог Исус и Мария

И сега внимание!

Дойдохме до специфичните моменти и терминология,касаещи нашето изследване на Децата на Исус и Мария Магдалена-близнаците ПАВЕЛ и ПЕТЪР:

Алографт,при който донор и реципиент са генетично идентични (т.е. са ЕДНОЯЙЧНИ БЛИЗНАЦИ)се нарича изографт (изоприсадка, изогенна присадка,сингенна присадка)

ИЗОГРАФТ=Диана и Иза Барг
ИЗОПРИСАДКА=Диана и Исуз Барк
ИЗОГЕННА ПРИСАДКА=Гена на Диана и Исуз Барка
СИНГЕННА ПРИСАДКА=
Гена на Диана и Исус  Барка

Виждаме от разшифровката на всички тия горни състояния,процеси и термини,свързани с ЕДНОЯЙЧНИ БЛИЗНАЦИ,каквито са Павел и Петър,че са производни,свързани и произтичат от Исус и Мария Магдалена-сиреч съставени са като академични медицински понятия върху сакралните и съкровени сюжети и моменти от бременността и раждането на децата Ѝм!
Самият обобщаващ термин ЕДНОЯЙЧНИ БЛИЗНАЦИ доказва категорично това:

ЕДНОЯЙЧНИ БЛИЗНАЦИ=БЛИЗНАЦИ на Диана и Ешуа

ЕДНОЯЙЧНИ БЛИЗНАЦИ=ЕДНОЯЙТШНИ БЛИЗНАЦИ=
Деца на Бог Изуш Дуло=
Деца на Бог Исус Дуло


В сакралната семантика на Българската дума за БЛИЗНАК,БЛИЗНАЦИ,БЛИЗНЕТА откроваме задължителното етимологично и бащино присъствие на Исус:

БЛИЗНАК=Иза Балк
БЛИЗНТСИ=Бог Исуз Дуло
БЛИЗНЕТА=
Бог Иза Дуло

Синонимните термини са

ДВОЙНИ=Диана Богиня
ДВОЙНИК=Диана Бокиня
ДУБЛИКАТ=
Бокиня Диана Дуло

като и те указват директно,че касаят децата на Мария Магдалена!

Наименованията на уникалният ежегодишен фестивал на близнаците
ДНИ НА БЛИЗНАЦИТЕ в град ТВИНСБУРГ-щата Охайо в САЩ,
са също носители на тази свръхсекретна информация за децата на Боговете ни:

ТВИНСБУРГ=Диана Богиня и Иса Бурга
ДНИ НА БЛИЗНАЦИТЕ=
БЛИЗНАЦИТЕ НА Диана

Щеше ни се да преминем вече към конкретната информация,закодирана в суеверията и ритуалите на празника ЕДНАЖДЕН,в който вие вече като посветени трябва от раз да откривате вложената сакрална информация за Дете на Ежуа=ЕДНАЖДЕН,както и за Деня на Ежуа и Диана=ЕДНАЖДЕН,но зашифровките на наименованието за близнаци,вложени от Българските Цивилизатори и Покръстители в езиците на всички народи по света,са такава ярка демонстрация на приложение на имената на Българските Богове почти без кодировка в тия думи,че задължително трябва да споделим с вас Тяхното върховно удоволствие от разкриването на тия Техни висши съкровени тайни пред човеците! 

БЛИЗНАЦИ(бълг)=Бог Исуз Дуло
-на всички езци от GOOGLE ПРЕВОДАЧ


BINJAKET(алб)=Бокиня Диана
TWINS(англ)=Диана Богиня и Иса
ДОВАНАНИ(арб)=Диана Богиня
ТВИНЗ(арм)=Диана Богиня и Иза
ТВЕЕЛИНГ(буркски)=Диана Балга
КАП СОН СИН(виетн)=Бок Исус=Син на Бок Иса
TWINS(груз)=Диана Богиня и Иса 
ДИДИМА(гръц)=Мад Диана
ЙОДИА(гудж)=Диана
TVILLINGER(дат)=Диана/Иса Българина
TWINS (зулу)=Диана Богиня и Иса
КЕМБАР(индонез)=Бокиня Мария
ДЗЕМЕЛИ(итал)=Ламя Иза и Диана
BESSONS(катал)=Сина на Бог Исус,Синовете на Бог Исус
ШУНГБАУТАЙ(кит)=Ешуа и Богиня Диана
ССАНДУННИ(кор)=Исус и Диана=Сина на Иса и Диана
КУ АЕФТ(лаос)=Диана Бокиня
ДВИИНИ(латв)=Диана Богиня
GEMINOS(латин)=Исуж и Диана Мама
DVYNIAI(литов)=Диана Богиня
КЕМБАР(малая)=Бокиня Мария
TEWMIN(малт)=Богиня Мат
ТВИНС(маратхи)=Иса и Богиня Диана
ТСВИЛИНГЕнем)=Диана и Иса Балга
ТСВИИЛИНГЕН(нидерл)=Диана и Иса Балга
ТСВИИЛИНГЕР(норв)=Диана и Иса Билингера
МАТААНО(сомал)=Мат=Мама Диана
МАПАТША(суахили)=Ешуа и Богиня Мат
БЛИЗНЮКИ(укр)=Иза Балка
TWINS(филип)=Ида и Богиня Диана  
 MARASA(хаити,креол)=Мария и Иса
ТАГВАИЕ(хауси)=Богиня Диана
ДЖУРВАМПАЧИ(хинди)=Богиня Диана Мария и Бог Ежуш
НТХАИБ(хмонг)=Бохиня Диана
ДВОЙТШАТА(чеш)=Дете на Ешуа и Богиня Диана
TVILLINGER(швед)=Диана Българина
КЕМБАР(ява)=Бокиня Диана
FUTAGO(япон)=Богиня Диана
 

ПУБЛИКУВАМЕ НАШЕТО ОБСЛЕДВАНЕ ЗА ЕДНАЖДЕН В ТОЗИ МУ ВИД,ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧИМ СПОРЕД ПРАВИЛАТА НИ ЗА АКТУАЛНОСТ В РАМКИТЕ НА КАЛЕНДАРНОТО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИКА,КАТО ИЗНЕСЕНИТЕ ПО–ДОЛУ ЕЗИЧЕСКИ РИТУАЛИ,ОБРЯДНОСТ И СУЕВЕРНА ОРНАМЕНТИКА И ФОЛКЛОРИСТИКА ЩЕ РАЗСЕКРЕТИМ В СТИЛ НА РЕДАКЦИОННИ ДОБАВКИ.



И нещо важно на вниманието на прочелите по–рано предния ни постинг  

Елитен екип от Армията на Дионисиус от сърцето на Тракия

bezistena.blog.bg/history/2014/12/19/eliten-ekip-ot-armiiata-na-dionisius-ot-syrceto-na-trakiia.1323849

–в него направихме редакционни добавки от изключителна важност,които е необходимо да видите.




При съставянето на наименованията на астрономическите календарни събития и на датите,свързани с тия епохални събития,нашите  Посветени Деди влагат в тях анаграмни комбинации,в които зашифроват информацията за раждането на Децата на Исус и Мария Магдалена,но в правия прочит понятията са съставени така,че да съответстват първосигнално смислово на събитието,за да не събудят подозренията на цензурата:

ЗИМНО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ=Син на Диана и Змея Исус Дуло 

ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИ ДЕКЕМВРИ=
Дете на Богиня Мат Диана и Бог Иса Вер Барк= Дете,сина на Богиня Майка Диана и Бог Исус Змей Българина


Всичко, което се прави на този ден,има магическа сила,може да роди здраве и живот,плодородие и късмет.Затова Българинът се вглежда в символите и знаците,които му дава светът наоколо.
Денят започва да расте по-бързо,"колкото петел скача на прага".Слънцето се обръща към пролет и лято,но все още е в най-далечната си точка.Вярва се,че огньовете, които се палят на земята,са вид слънчева магия.Те символизират слънчевия диск и помагат на Слънцето да свети по-силно.Огънят е земният,човешкият образ на Слънцето,което дава живот и радост.Паленето на земния огън има за цел на принципа на имитативната магия да подсили небесния в дните,когато той е най-слаб.Огънят притежава и магическата сила да пречиства всичко лошо.Посредник е между двата свята–земния и небесния.

Сакралната информация,скрита в езическата ни традиция и класифицирана като 

РИТУАЛИ,ОБРЯДИ,ЗАБРАНИ,ФАТАЛИЗМИ,ГАДАНИЯ И ПРЕДСКАЗАНИЯ,ОБРЕДНИ ВЕЩИ И АТРИБУТИКА,ХРАНИ И СИМВОЛИ,ДАТНИ КОДИРОВКИ и др.,

ние разглеждаме и разсекретяваме в постинга ни 

Как на Игнажден страшният и жесток император Траян,Цар Авитохол,Свети Игнажден и Свети Павел си признаха,че са един и същ персонаж!
bezistena.blog.bg/history/2015/12/21/.1416396




екип на bezistena и Свети Павел,който е Свети Игнажден
 

ИСД с Любов!



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
20.12.2014 23:56
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7722663
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44358
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!