Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.11.2014 21:31 - Последиците от употребата на CHIVAS и как сърбите не с бой,а с песни си признават,че са обезродени Българи!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3608 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 29.11.2014 15:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В последния ни постинг разкрихме ролята на CHIVAS REGAL за разсекретяване на дълбоки тайни от скритата история на Тракийските племена келти и гали в Шотландия,както и отчаяната и откровена изповед на Дан Балан от върха на светилището към Исус и Мария,последвана от не по-малко драматичния техен отговор-изповед!

ИЗПОВЕД=Иза Бог и Богиня Диана
ИЗПОВЕД към=към Бог Иза и Богиня Диана
ИЗПОВЕД от=
от Бог Иза и Богиня Диана  
 
Сега ще ви продемонстрираме с помощта на една Българска жрица от обезпаметената за родовите си корени част от Българския народ,от няколко века наричана Сърбия и Сърби,какви откровени признания направи и кои я вдъхновиха за тях,докато тя си мислеше,че марковото виски я подбужда за това...  

За целта ще ползваме традиционно 
Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 


ОБЕЗПАМЕТЕНИ ПОТОМЦИ на=
ПОТОМЦИ на Бог Иза и Богиня Мат
ВДЪХНОВЕНИ от=от Бог и Бохиня Диана
МАРКОВО ВИСКИ=Бокиня Мария и Бок Иса 

 
Българската жрица със сръбско местоживеене и паспорт се казва  Сека Алексич,а извън артистичните среди-Светлана Пиликич.
Разсекретеният жречески индекс доказва свещения ѝ династичен произход от Дуло:

СВЕТЛАНА ПИЛИКИЧ=Бог Исуш Балк Дуло
СВЕТЛАНА ПИЛИКИЧ=
Дуло Бог Исуш Балк-
потомка на Исус Българина от генетичната му династия Дуло.Българка! 

Артистичното ѝ име СЕКА също указва,че тя е от трансформираната в певческа Исусова жреческа гилдия:
СЕКА=Иса Кан=Кан на Иса=Жрец/Жрица  на Исус  
Сека се изявява в категорията на т.н.ТУРБОФОЛК,чиято анаграмна корекция ни води при Богиня Диана Българката:

ТУРБОФОЛК=Богиня Диана Болкария

 

Seka Aleksic - Civas 

Следвайте указанието от надписа на блокираното видео и го пуснете по YOU TUBE,за да видите по-приемливия за пуританите видео-вариант на песента.

След това ви поканваме да видим по-свободния вариант,в който певицата драматизира същата тема в типичен стил ЧАЛГА ИЗПОВЕД с чаша чивас в ръка.
Дали дълбоките чувства и терзания,които изповядва пред старата си връзка индиректно чрез нас,са от чашата виски,която предизвикателно пресушава,или от разсекретените в последния постинг титуляри на тази дума-преценете вие.

СЛЕДВАЙ УКАЗАНИЯТА НА=НА Бокиня Диана и Исуз Дуло 
  


SEKA ALEKSIC - CHIVAS 

Песенната жрица твърди,че цялата ѝ любов и чувства са от ЧИВАС,където ЧИВАС е:

1.CHIVAS-квалитетна марка шотландско виски

2.ЧИВЪС=ТШИВЪС=Богиня Диана и Исуш-

Българските Богове Исус и Мария Магдалена,които са изградили и инициират всички чувства у хората

Вие изберете,кой модел на подражание,поведение и живот да водите-т.1 или т.2,като драматизацията във втория видео-клип на Сека не е най-добрият пример за избор!

И нека не ви озадачава и смущава по-свободния начин за изпращане на сакралните ѝм послания до нас,който са избрали Исус и Мария във втория клип на песента!
За нашето уведомяване и просвещаване Боговете не се свенят и спират пред никакви задръжки,съображения,и комплекси,за тях не съществуват скрупули от никакво естество!
Те не обръщат внимание на тия неща,когато става въпрос за спасението ни,защото изпращат посланията си вложени в информационната капсула на Свещения шифър, която ги предпазва непробиваемо и невредими от всякакви замърсявания и посегателства!
Затова без излишен лицемерен свян и колебание пласират шифрованите Си послания в песните от всички родове и жанрове-от цензурно издържаните класически опери и оперети,през всички Български и на всички други племена народни песни,през всички жанрове на развлекателната и забавна музика,в старите градски песни,в култовите и емблематични кръчмарски и пиянски песни от рода на ГРАДИЛ ИЛИЯ КИЛИЯ,в която "пиянска"песен,без която не минава никое разгорещено певческо надпиване и надпяване на маса,някой път ще разследваме каква килия гради този Илия с Змейското име,а че и баш на пътя и на кръстопътя, дето се кръстосват енергиите,и дето жреците градят килиите и биокамерите на светилищните съоръжения за да улавят и оползотворяват енергиите на Святият Дух,и затова тази дивна палавница Ирина не може да влезе непречистена в килията-сиреч в светилището!,
Хич не се и колебаят Отгоре да пратят предизвикателно-еротично момата,дето гази лозята,право в ръчичките на мераклията-падар,но преди това да я обозначат с конспиративната зашифровка БРАЛА МОМА КАПИНИ,в която сакрална комбинация са имплантирали висшата ни съкровена народностна сакралия Богородица в нейната херметична жреческа титулна регалия на Богиня Мария Магдалена Българката,която е и сътворенческата Богиня Майка 

БРАЛА МОМА КАПИНИ=Балкария Ма.Ма.Богиня=Богиня Мария Магдалена България
БРАЛА МОМА КАПИНИ=
Балкария Мама Богиня=Богиня Мама  България 

Не ѝм пука на небесните композитори да внушават песенните си послания и в блатото на най-долната и отричана заклеймявана чалга,защото ни научиха и нас да не се срамим и гнусим от нищо и да бъркаме навсякъде и вадим и пречистваме  посланията,разшифровайки ги със Свещения шифър! 
С нищо не се съобразяват и спират Боговете ни за спасението на децата Ѝм!

КОМПЛЕКСИ=Богиня Майка и Иса Кала
ЗАДРЪЖКИ=Изуж Дракон=Исус Трака
СЪОБРАЖЕНИЯ=Жар Бог Иза=Цар Бог Исус
СКРУПОЛИ=Иса Булкария=Исус Българина
СВЯН=Иса Бог
БЕЗ ДА ИМАТ СВЯН=Бог Исуз и Богиня Диана Мат

ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ=ОБРЪШТА ВНИМАНИЕ=
Бог Ешуа и Богиня Матара


Пуснете следващия вариант на песента и кажете,би ли могла чаша виски ЧИВАС или цяла бутилка дори,да предизвикат тия дълбоки чувства,и всички други,които въртят главите ни в любовен унес и горят душите ни в любовен огън,още повече,че в този сценарий на видеоклипа няма и помен от виски!  
 
 

Seka Aleksic - Civas


Следвайте указанието от надписа на блокираното видео и го пуснете по YOU TUBE,за да видите и другия концертен вариант на песента.  
 
 

Гледате и този вариант на песента и кажете,би ли могла чаша виски ЧИВАС или цяла бутилка дори,да предизвикат тия дълбоки чувства,и всички други,които въртят главите ни в любовен унес и горят душите ни в любовен огън,още повече,че в този сценарий на видеоклипа няма и помен от виски!  



Пламенната Българска жрица ще ви помогне в познанието на изворите и Дарителите на това висше Божествено чувство и изживяване-Любовта,и с другите си песенни послания на Боговете,чийто чувствен резонатор и ретранслатор е. 
И още нещо също много важно и съществено:Светла ще ни разкрие в режим на все още свирепа анти-Българска цензура и преследване,че всичко по тия земи е било Българско,хората са обезпаметени насила Българи и траки,както и че скоро време родовата памет на хората ще се активира и ще последва небивал и неудържим устрем за поклонение и покаяние към свидните Бащини святи земи в България


УСТРЕМ=Иса и Матара

НЕУДЪРЖИМ УСТРЕМ=Исуж и Диана Мат Мария
 
УСТРЕМ ЗА ПОКЛОНЕНИЕ И ПОКАЯНИЕ=Бокиня Матара и Исуз Болка




Rodjena s vukovima

RODJENA S VUKOVIMA=Бог Исус и Богиня Мадара  

 

Dodji i uzmi me

DODJI I UZMI ME=Тати Изуж и ММ=Тати Исус и Мария Магдалена




U mraku    
      натиснете бутона на YOU TUBE долу вдясно на екрана на клипа

U MRAKU=Мария Кан=Кан (Жрец,Жрица) на Мария


crno i zlato

CRNO I ZLATO=Цар Иза Дуло=Цар Исус,родоначалник на Дуло



Iskoristi Moje Mane 

ISKORISTI  MOJE MANE=Исус Трака и ММ=Исус Трака и Мария Магдалена
 



Kazu svi     
          натиснете бутона на YOU TUBE долу вдясно на екрана на клипа

КAZU SVI=Бок Исуж




Briga me

BRIGA ME=Богиня Мария 
 


Soba 22  

Влезте в  YOU TUBE с бутона долу дясно на екрана на клипа,за да видите пламенното свещенослужение на Българската жрица на светилищния комплекс,построен преди много време от Българските енергийни феноменни строители,чиято потомка е тя


SOВА 22=Стая ДВАЙСЕТ И ДВЕ=стая на Богиня Диана и Бог Тати Иса-
конспиративно конфидициално съобщение,че тия тъй наречени"природни феноменни формирования",на които е правен клипа на песента,са изкуствени светилищни пирамиди,енергийни и биокамери(стаи) на Българските Богове Исус и Мария,с който документ опровергава официалната научна манипулация,че съоръженията на Дяволския град са дело на природата!

БИОКАМЕРА=Бокиня Мария=Камера на Бог 

image

 
 
    

Официалната информация за изкуствените пирамиди съобщава,че


Дяволският град (на сръбски:Ђавоља варош) е природен феномен и забележителност, намираща се в Поморавието,Сърбия,в близост до гр.Куршумлия, разположен на югозападните склонове на Радан планина-Radan Mountain
Дяволският град представлява комплекс от природни образувания описвани като каменни пирамиди. Намира се във вододелното било между Дяволското дере и Пъкленото дере. Водната ерозия оформя андезитните материали и вулканичния туф в 202 пирамиди заемащи площ от 4300 m2. Размерите им варират от кули с височина от 2 до 15 m, ширина в основата 1,5 до 6 m и ширина на върха от 1 до 2 m.[1]

В горната си част пирамидите са защитени от андезитни блокове с тежина до 100 кг., които ги предпазват от атмосферните въздействия. Щом защитният слой бъде износен кулата се отмива под влияние на ерозията.


Кратко и лаконично научно и авторитетно обяснение...за баламите досега обаче!
То и никой не е искал повече обяснения или опровержения от учените-учени хора са това,ей,не е майтап работа!Каквото кажат-това е истината!
Да,ама на нас ни говори истинската ИСТИНА,която е съставила тази висша категорийна дума и понятие и е вложила имената си в нея-Исус и Мария в комбинацията Иса и Диана,и тя-ИСТИНАТА ни казва,че тази версия на научна теория-сиреч недоказуемо предположение,въобще не издържа на сериозна логическа критика!
Тука сръбските геолози не са дали обяснение за произхода на каменните шапки,които другаде обясняват,че това са остатъците от пластовете по-твърди скални породи,под които по-меките материали се изветрявали по-бързо,а те оставали над тях като великански шапки.

image

Да,това би било приемливо обяснение,ако каменните шапки бяха всички на едно ниво,обаче както се вижда,каменните шапки са на различни височини!Това веднага опровергава допускането,че каменните шапки са остатъци от пласт твърди скали, защото ако беше пласт,би следвало да се съхрани на едно ниво на много по-големи площи,и би трябвало да прорязва и някои от съседните по-високи пирамиди,а такова нещо въобще няма по формированията!

image  
 
image
 
image 
 
image

Кулите или пирамидите имат скални шапки,които в пространството са на различни нива спрямо една друга,а това би могло да се получи единствено ако каменните шапки са поставяни по изкуствен строителен начин всяка поотделно върху предварително построената пирамида.

image


image

Светилищният комплекс ДЯВОЛСКИЯТ ГРАД е построен на това енергийно место както всички други светилищни съоръжения и коплекси,с предназначението да служи за връзка на хората с Боговете Исус и Мария и техните служители от Другото измерение,и за феноменното трансформиране на енергията на Святият Дух и реализирането ѝ от жреца- оператор в духовни и материални дарове за хората за задоволяване на техните универсални потребности..

image

В жрицата Светлана,както и във всички вас от феноменната фамилия на Исус и Мария, има имплантирана дълбоко засекретена информация и неактивирани спомени за тази дейност на предците ви по локалните светилища на вашите родови места и корени,като генетичната ви енергетика изпитва въпиеща потребност и копнеж по тия места и живототворящи практики и ритуали! 
Затова ще ви покажем още няколко изкуствени скални светилища от този тип-скални гъби,които нашите Предци са строили по целия свят,опасвайки го с мегалитната светилищна мрежа и система,която е създавала и поддържала Райските комфортни условия за целия свят и всички разпръснати по него Тракийски племена.

image

image
image

image
image

Какви са юнаци всичките,а!
ЮНАЦИ С НАКРИВЕНИ КАЛПАЦИ!
ЮНАЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ БОГ!

ЮНАЦИ С НАКРИВЕНИ КАЛПАЦИ=ЮНАЦИ на Бок Исус Бълкарина!
ЮНАЦИ на=ЮНАТСИ на=на Диана и Иса

Тия светилищни пирамиди,които манипулаторите се чудят как да обяснят уж като природни феномени,са в нашите изконни земи-сега в Турция,но нашите строители и кръстници така яко са си ги заплюли и жигосали с топонима КАПАДОКИЯ,че Висшият небесен апелативен арбитраж одма ни ги връща скоро!

КАПАДОКИЯ=Кая на Бокиня Диана-скално светилище на Богородица 
КАПАДОКИЯ=Кан на Бокиня Диана-Жрец на Богородица

Скоро време с хора и ръченици ще преосветим коплекса и ще го включим отново в световната светилищна система и на Свещената Българска империя под хороводството на Мария!

Светилището задължително изпълнява и функциите на оригинален информационен носител,както като мощна стационарна компютърна система,захранвана от енергията на комплекса,и херметизирана в езотериката като системата АКАШИ,което в превод означава Кая на Ешуа,Скала на Исус,така и като предметно свръхгабаритно описателно писмо и език,съставени по правилата на Свещения шифър,и адресирани ДО ПОИСКВАНЕ от Посветените Българи с конкретно отбелязан срок за получаването на пощенската пратка-сегашното историческо и астрономическо време. 

ДО ПОИСКВАНЕ=Бокиня Диана и Бог Иса
ПОЩЕНСКА ПРАТКА от=
от Шар Бог Иса и Бокиня Диана

А описателното писмо,"написано"от обяснението на вида на съоръжението,гласи в код:
КАМЕННА ШАПКА,КАМЕННА ГЪБА,СКАЛНА ШАПКА,ПИРАМИДА С ШАПКА,КУЛА С ШАПКА,КАМЕННА ПИРАМИДА
Всички тия предметно-описателни послания разсекретени указват категорично техния инженерно-строителен произход,специалната ѝм същност и функции на светилищни съоръжения на Българските Богове:

КАМЕННА ШАПКА=Ешуа и Бокиня Майка 
КАМЕННА ШАПКА=Кая на Ешуа и Богиня Майка-скално светилище на Исус и Мария
КАМЕННА ШАПКА=Камен на Ешуа Бок=камък,скала,светилище на Бог Исус
КАМЕННА ГЪБА=Камен на Бог-камък на Бог,Скала на Бог,Светилище на Бог
КАМЕННА ГЪБА=Богиня Майка
СКАЛНА ШАПКА=Скала на Ешуа Бок=скала,светилище на Бог Исус
СКАЛНА ШАПКА=Кая на Исуш Балка=Кая,скално светилище на Исус Българина
КУЛА С ШАПКА=Кая на Ел Бок Исуш=Кая,скално светилище на Змея Бог Исус 
КУЛА С КАМЕННА ШАПКА=КУЛА на Исуш и Бокиня Майка


И сега гледайте,възхищавайте се и се прекланяйте пред писателския кодировъчен гений на Пресвятите ни Деди от Всемирното Бяло Братство,имплантирали свещените Божии Български словосъчетания навсякъде в природата и човешкия живот и забременили целия свят със богатият урожай на свещеното слово,който предстои да берем и жънем сега за всички племена!
 
КАМЕННА ПИРАМИДА=Камен,скала на Богиня Мадара
КАМЕННА ПИРАМИДА=Кая на Богиня Мад Мария

ПИРАМИДА С ШАПКА=Богиня Диана Мария и Бок Исуш   
ПИРАМИДА С ШАПКА=Богиня Мадара и Бок Исуш
ПИРАМИДА С ШАПКА=ПИРАМИДА на Бок Исуш
ЩЕ БЕРЕМ И ЖЪНЕМ=ШТЕ БЕРЕМ И ЖЪНЕМ=Богиня Мат Мария и Ежуш


Правиме поклона с преклонение и възхищение пред нашите Пресвяти Деди,които го приемат лично до нас-реални действащи във все още невидимото измерение-с чувство на радост и задоволство,че потомците ѝм са се осъзнали и себепознали,и тръгват по пътищата и светилищата,които са ни приготвили от време оно!

НЕВИДИМО ИЗМЕРЕНИЕ=Иза и Богиня Мадара

ЗАДОВОЛСТВО=Богиня Диана и Бог Исуз Дуло-
може ли тази дума да се образува ей-така самичка или по някаква друга формула,освен по формулите и правилата на Свещения шифър и по Божията именна матрица?
Не може,разбира се!


НЕ МОЖЕ РАЗБИРА СЕ=Зар Бог Исуж и Мария

Ами я вижте и следващия сложносъставен разговорен израз как е подреден и той!

ПРИГОТВИЛИ СА НИ ОТ ВРЕМЕ ОНО=Богиня Диана Матара и Бог Иса Болгарина

СЕБЕПОЗНАЛИ СЕ=ПОЗНАЛИ Бог Исуз


 
Жреците съставят и задължителната легенда за чудодейният произход на скалното светилище,като въвеждат в историята по образуването на скалите някакъв много важен народностен отрицателен фактор или персонаж с името НЕЧАСТИВОГ,което не можахме да открием-наверно е нещо като НЕЧИСТИВЕЦ,но нашата програма веднага го разконспирира както винаги на нашите Вездесъщи земляци Исус и Мария Магдалена!

НЕЧАСТИВОГ=Исуш и Богиня Диана

  
Ще разшифроваме и другата съпридружителна документация на светилището,от която ще прочетем същата информация,зашифрована по паралелни комбинации:
Комбинацията,която са съставили нашите Деди за светилището на Българския диалектен език,наречен по-късно"сръбски",е  Ђавоља варош:

ДЯВОЛА ВАРОШ=
Бог Ешуа Вер Дуло=Бог Исус Змея,родоначалник на Дуло

Българското наименование е ДЯВОЛСКИ ГРАД,чието декодиране ни съобщава:

ДЯВОЛСКИ ГРАД=ГРАД(обиталище,светилище) на Диана и Иса Болк
ДЯВОЛСКИ ГРАД=Диана и Иса Болк Траг
DEVIL"S TOWN=
Богиня Диана и Бог Иса Дуло-името на светилището на английски

град КУРШУМЛИЯ=град на Кан на Мария и Ешуа Ел
-на жрец на Мария и Исус Змея

RADAN MOUNTAIN=Диана Матара
ДЯВОЛСКО ДЕРЕ=Диана и Иса Бълкарина
ПЪКЛЕНО ДЕРЕ=
Диана Бълкария

Сега става ясно и за непосветените,защо жрицата вика любимия си в СТАЯ 22 още в началото в минута 0:36-призовава го да дойде на светилището,където да бъде енергийно пречистен и зареден,и благословен от Исус и Мария!

На края на песента жрицата отново призовава любимия си в СТАЯ 22-
светилищните камери на Богиня Диана и Бог Тати Иса-с израза ТАМ ТЕ ЧАКАМ АЗ!,
като потвърждава поканата на Исус и Мария към нас и с финалното визуално предметно кодирано послание на позлатената стомна с вода в 4:05 мин.
 

ТАМ ТЕ ЧАКАМ АЗ=Тати Изуш и ММ=Тати Исус и Мария Магдалена-
посланието на Исус и Мария,че очакват всички Българи,а след това чрез тях и всички хора,на скалните светилища за връзка с Тях! 

СТОМНА С ВОДА=Исус и Богиня Диана Мат
ПОЗЛАТЕНА СТОМНА С ВОДА=Сина на Богиня Диана Мат и Бог Исуз Дуло-бленуваният и очакван векове от всички Божи син-Спасителят! 
 
 


MAMURNA  
 

Махмурлийка...а още съм жадна,
питие с лед ми дайте,
тъгата и сълзите така да платя,
може това да те върне при мен...
Махмурлийка...а още съм жадна,
щастлива в всяка, която не знае за теб,
а аз съм от онези, които обичат силно,
такива знам,че умират бавно...


Много тъжен и мрачен песимистичен край за песента в този оригинален видеовариант на песента,който лепва настроението си и върху цялото импресийно изследване в постинга,който донесе пълни самопризнания от сърбите,че са Българско тракийско племе,обезпаметено и обезродено с много бой от господарите си-изродени и отрекли се от свещения си произход и народ Български династи от Исусовия род Дуло!

Обаче нали затова Небесните ни Учители ни учат да трансформираме чрез възкресителната магия и сила на Свещения шифър и най-черните и тежки безизходни житейски ситуации и проблеми,във възкресяващи,живототворящи,жизнеутвърждаващи и въздигащи сили!
Което свещенодействие ще направим и сега,за да изкараме героинята на Светла,а и самата нея,от духовния и сърдечния срив и от черната дупка,в която са попаднали в динамичния си живот!

Първо ще ѝ покажем за пореден път чрез името и на тази мрачна песен,че тя е генетична потомка на Мама Мария-Богородица,който Божествен фамилен статут променя коренно ситуацията и съдбата на певецата и нейната лирична песенна героиня!
МАМURNA на Българския диалект-сръбският език,означава МАХМУРЛИЯ-с всичките последващи характеристики на състоянието,дефиниращи едно общо положение на некомфортност и неразположеност на човека след прекаляване с пиенето

Разшифроването на думата и откриването на сакралният ѝ семантичен прототип,ще ни разкрие пътя за излизането от това състояние!

МАМURNA=МаМария=Мама Мария-или Богородица,Мама Мария Магдалена! 

След това ще покажем и другите спасителни стъпки,закодирани в тежките думи на песента в Българския ѝ текст:


а аз съм от онези, които обичат силно,
такива знам,че умират бавно...


В тази самодефиниция на жрицата,която тя самата си определя,че е от ония,за които знае че умират бавно,е скрит и единственият ѝ изход и спасение,които ние разкриваме:  
...ЗНАМ,ЧЕ УМИРАТ БАВНО=Бог Изуш и Богиня Мат Мария

Единственият изход и спасение е самопознанието и самосъзнанието,че е генетична потомка на Исус и Мария!

Същият спасителен път ни показват небесните автори и режисьори и в сръбския текст:

Mamurna, mamurna, a jos sam zedna
srecna je svaka sto za tebe ne zna
a ja od onih sto zavole jako
takve znam, izumiru polako


ZNAM IZUMIRU POLAKO=
Изуз и ММ Болкария=Исус и Мама Мария България


За благодарност към жрицата Светла,че ни помогна да изнесем толкова важни неща от скритата Българска история на запад от сегашните ни граници,ще добавим още няколко щриха към нейния езотеричен Кабала-Исусов хороскоп.
Името на баща ѝ е МИЛОРАД,което ни води при Мария ,родоначалникът на Дуло

МИЛОРАД=Мария Дуло=Дуло от Мария

Майка ѝ е кръстена с първоразрядна комбинация от Божествения титул и името на Мария:

ИБРИМЕ=
Богиня Мария

Родното ѝ место-ЗВОРНИК в БОСНА,носи името на Исус Българина във варианта на името на миналия през Босна син на последния меровингов крал на франките-ЗИКИБЕР,идващ от земите на сегашна Франция,тогава ФРАНКОРУМ,и водещ елитни европейски отряди,съставени от най-добрите певци,музиканти,танцьори и пси-феномени,за освобождението на България от поробилите я изродени Исусови династи от Дуло,маскирани след време от потомците ѝм като ВИЗАНТИЙЦИ,
Този меровингов син е познат като Аспарух-освободителят на България през 681 година от същите ония негови изродени династични роднини,дето ги криеха досега като ВИЗАНТИЙЦИ.

ЗИКИБЕР=ИЗБЕРИК=ИЗПЕРИК=ИСПЕРИХ=АСПАРУХ
ФРАНКОРУМ=ФРАНК МУРО=ФРАНК МАРИЯ=Барк Мария=Българката Мария
ВИЗАНТИЙЦИ=Богиня Диана и Изуц=Богиня Диана и Исус
ВИЗАНТИЙЦИ=
Деца на Бог Иза 

Принц-жрец ЗИКИБЕР,който е АСПАРУХ,минавайки през сегашното родно место на Светла,е посрещнат от местният жрец с името Иса Бог Дуло,който се присъединява към освободителната певческо-танцова армия на Аспарух,позната като АРМИЯТА НА ДИОНИСИУС,

ДИОНИСИУС=ДИОН ИСИУС=Диана и Исус
АРМИЯТА НА ДИОНИСИУС=
Матара Диана и Исус

По-късно светилищния комплекс и селището на жреца Иса Бог Дуло,кодиран като Светлан,е кръстено от него на името на Кан(Жрец) Аспарух в херметичния му вид като ЗВОРНИК.
Този същият жрец на Зворник е пра---пра-дядото на Светла.

СВЕТЛАН=СВЕТЛА=Иса Бог Дуло

А разкодираното име на родното место на Светла е:

ЗВОРНИК=ИЗВЕРИК=ИЗБЕРИК=ИСПЕРИК=АСПАРУХ=Иса Бурха=Исус Българина-както е и името на страната Босна:

БОСНА=
Бог Иса

По същата комбинация е съставено и името на другия град,в който минава детството на Светла-Брчко

БРЧК=
Ешберик=Есперик=Аспарух=Ишуа Барк

И за да разведрим накрая съвсем обстановката-я колко великолепни неща научи Светла и Братята и Сестрите ни Българи и траки в Сърбия!-ще чуем изпълнението на тази песен и от прекрасните Chipettes,които ще ни разкрият и своя Български илюминатски произход
 


Mamurna Chipettes 
 
Chipettes 
 
Chipettes са измислена група певци от три женски антропоморфни катерици,появили се за първи път през1983 г.
Техен автор е Джанис Карман заедно със съпруга си  Рос Бейгдейсараян

ДЖАНИС КАРМАН=Кан на Исуж и Мадара
РОС БЕЙГДЕЙСАРАЯН=
Диана и Сар Иса Барга

Студийни певци са Сюзън Бойд,Шилбей Даниел и Катрин Кун:

СЮЗЪН БОЙД=Исуз и Богиня Диана
ШИЛБЕЙ ДАНИЕЛ=Ешуа Ел Бог Дуло
КАТРИН КУН=Кан от Тракия

Името на групата,както и да го обясняват,ни води безотклонно и директно при нашите вездесъщи Исус и Мария,знаещи отлично,че ще ги намирим и на това место!
 
CHIPETTES=Богиня Диана и Исуш,
а те от това место винаги и задължително ни водят в Първосвещения си храм в Ямбол-БЕЗИСТЕНА,което име е вложено в поредната уникална и оригинална идея и сакрална словесна комбинация!


CHIPETTES=ПЕШИСТЕН=ПЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН––––––––––––––––––––––––––––––––
А КЪДЕТО ВИ ЧАКАМЕ ОТНОВО НИЕ ДА ТРЪГНЕМ ПО НЕОБЯТНИТЕ И НЕИЗБРОДИМИ ЦИВИЛИЗАТОРСКИ  ПЪТИЩА НА ДЕДИТЕ НИ И СВЯТИ ДЕБРИ НА СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ,ВОДЕНИ ОТ ИСУС И МАРИЯ! 




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
28.11.2014 21:33
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7726556
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44371
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!