Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2014 06:31 - Магията на синята идея–колективна политическа импресия за 25-годишнината от псевдо-демократичният преврат в България
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5043 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 11.11.2014 13:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Силно клеймящо заглавие на постинг–
"Предателската еврейска гнида Петър Стоянов счита,че ни трябват поне още 25 години,за да оценим прехода.Автор:fascindoo"
,
привлече вниманието ми и ме отклони от графика на планираните екипни задачи.

Няма значение кой е авторът,кой е копи-майстерът,кой кого цитира,но обобщените изводи от псевдо-демократичните промени в България бяха точни и отразяваха в общи линии част от резултатите от целенасочения всеобхватен и неприкрит заговор и геноцид на световната реакция срещу Българския народ, организирани в последен кръстоносен поход за затриване на Свещения Божи ген в него и на Българския етнос като цяло. 

Копирам краткия,но силно въздействащ постинг едно към едно,както и личния ми коментар към него. 





Предателската еврейска гнида Петър Стоянов счита, че ни трябват поне още 25 години, за да оценим прехода... 

http://nikikm.blog.bg/politika/2014/11/09/predatelskata-evreiska-gnida-petyr-stoianov-schita-che-ni-tr.1312095 


"Аз съм убеден, че след още 25 години, бъдещите поколения ще оценят това, което правим днес. Днешните оценки за прехода, колкото и противоречиви да са, колкото и да се инспирира от част от българските медии посткомунистическа носталгия, аз съм убеден, че след още 25 години, освободени от менгемето на днешното повърхностно и стеснено мислене, бъдещите поколения ще оценят това, което правим днес!" 


Петър Стоянов на пресконференция в рамките на Инициативата "25 години свободна България".

image

"25 години свободна България" - 7 октомври 2014


И е прав - малко са!

малко са 25 г. от 10 ноември 1989 ...

За да станем най-бедната страна в ЕС...

малко са 25 г. от 10 ноември 1989 ...

За да се превърнем в най-боледуващата нация в Европа...

малко са 25 г. от 10 ноември 1989 ...

За да дойде неговия пазвантин на власт през 2009 г. и да я повтори на 7 ноември 2014 г. 

image

 
малко са 25 г. от 10 ноември 1989 ...

За да продадем земята си на Изреал... 

image

малко са 25 г. от 10 ноември 1989 ...

За да се превърнем в най-обезлюдаващата се територия на Балканите ...

малко са 25 г. от 10 ноември 1989 ли?

За да се превърнем в най-бързо изчезващия народ в Света ...

Малко са!

Но,
В същото време членът на създадената от Рокфелер Трилатерална комисия (всъщност световно правителство в сянка) си живее в частните си имоти в Сент тропе или край Женева, но в такива сакрални моменти трябва да е тук - 
в България.




/ За Плевен Онлайн Портал:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент


Този е нагъл,но е осъден на смърт! От народа! Журналисти,вие помните ли, как този демократ-урод, ви зашлеви плесница,заради неудобен въпрос?!Този адвокат е толкова демократ,колкото ангелът е дявол! Това даже не е дявол,това е утайка!Как да се бориш с утайка,тя е отвсякъде,извира! Отговорът е:
ПРЕЗИРАЙ! И ИГНОРИРАЙ! НЕ СТЪПВАЙ ТАМ,КЪДЕТО ЩЕ СЕ ОЦАПАШ! Н.М.
 



 
 
 
коментари към постинга 
–––––––––––––––––––––––
 
  
 
 bezistena 

 
 
През късната есен на 1996 година по време на кандидат-президентската кампания аз водих предизборната агитация и дейност на СДС в Ямбол и окръга.
През няколкото години управление на Жан Виденовото правителство,седесарите в Ямбол се бяха разбягали и изпокрили и скатали в безпереспективна безнадеждност и тотална глуха пасивност–процес,обхванал организациите на СДС в цяла България.
Бях тръгнал със синята идея от Зелената партия и едновременно активен окръжен лидер на КТ ПОДКРЕПА,която напуснах през 1992 г поради предателството на Тренчев и свалянето чрез него и Луджев на правителството на СДС и Филип Димитров.
Включих се веднага в НПС (Национален професионален съюз) като окръжен лидер.
През 1996г.НПС бе инициатор за създаването на Обединение за национални и синдикални граждански движения ОНСГД “Промяна”,в което се включиха 22 синдикални, граждански и обществени организации.
Аз станах лидер и координатор за Бургаска област,включваща окръзите Бургас,Ямбол и Сливен,и в качеството си на такъв активирах и въздигнах сврялите се в миша дупка седесари,като фактически поех организацията,агитацията и финансирането на предизборната кампания в Ямбол и окръга.
Няколко дни преди първия тур на изборите,който бе на 27 октовмри,Петър Стоянов дойде на посещение в окръга.По обяд го заведохме в Елхово и му правих искрена и възторжена реклама и агитация,водейки го между хората по улиците и в претъпканото читалище.Вечерта проведохме срещата с ямболци в зрителната зала на Общината.
Купих огромен букет с цветя и подготвих дъщеря си-прекрасна и красива 15-годишна тинейджърка,съпричастна на бурните събития в България и на моите синдикални и политически превъплащения и митарства-с приветствени сърдечни слова и пожелания

Прочувствените искрени думи на дъщеря ми по микрофона на сцената,че последните надежди на всички млади хора да останат и живеят и работят в България,са свързани с избирането на Стоянов за Президент,взривиха множеството вече обезверени и отчаяни хора,а Стоянов се просълзи и каза:
–Прекрасно дете,аз няма да те предам!
Аз няма да излъжа твоите надежди и мечти да живееш и работиш в България и да не напускаш тази красива страна!
Аз ще направя всичко по силите си заедно с моята,заедно с нашата политическа организация и идея–СДС,да спрем разрухата на България,в която я доведоха сегашните и предишните управници,и ти и всички млади хора да продължите образованието си в България и заедно да направим страната си най-доброто место за живеене на земята!
Хора,аз няма да ви предам!Заклевам се!


А ние в залата ревяхме и вярвахме.
Че как няма да вярваш и да ревеш от такива думи!

Ние хората,тогава отчаяно вярващи все още на синятя идея и на искрените думи на един навярно искрен тогава човек,го направихме президент след няколко дни.


 ––––––––––––––––––––


На 23 декември същата година Обединение ПРОМЯНА направихме първото в новото ни политическо време протестно шествие-митинг от НДК до Народното събрание,за да изкараме Българите от стреса,овчедушието и страха йм.

От НДК тръгнахме хиляда души,до Министерския съвет и Народното събрание станахме повече от 50 000 души!

Ето как цензурираната тогавашна преса отрази събитието:

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/1996/12/23/1001839_demonstranti_izgoriha_chuchelo_na_videnov_pred/

Демонстранти изгориха чучело на Виденов пред парламента!

"Протестно шествие по софийските улици организираха синдикалното обединение "Промяна" и столичната организация на СДС в четвъртък. Няколко хиляди гневни софиянци се събраха пред НДК, за да изразят негодуванието си срещу антисоциалната политика на социалистическото правителство. С възгласи "Промяна!", "Оставка!" и "Нови избори!" протестиращите потеглиха към Министерския съвет. Хората в авангарда на шествието носеха парцалено чучело на премиера. В едната му ръка беше поставено парче торта, а в другото - мухлясал комат хляб.
По-късно демонстрантите се преместиха пред парламента, където запалиха чучелото на Виденов. Хора е трикольори и сини знамена обкичиха паметника на "Цар Освободител". Опозиционни лидери и синдикалисти призоваха хората да излязат на улиците, за да кажат "не" на социалистическото управление. Като най-активни оратори се изявиха сините депутати Йордан Соколов и Александър Йорданов.
Накрая митингът се пренесе пред сградата на Националната телевизия, където пак поиска свалянето на Виденов от власт."


image

Никакви активни оратори не бяха Йордан Соколов и Александър Йорданов!
По тъмно се изсухлиха от парламента и се присламчиха към потока от хора,не вярвайки тогава нито на нас,нито на себе си,като навързаха няколко дежурни кухи афишни приказки.

От името на нефтохимиците от Бургас,чийто представител и лидер бях аз,обещах от микрофоните от импровизираната трибуна пред Царя Освободител,че както по времето на свалянето на Лукановото правителство през 1990 година,когато тогава ние от Подкрепа в Нефтохим(по него време Нефтохим-Бургас,Плама-Плевен и химическият комбинат Ямболен,чийто председател бях аз,бяхме една фирма) го свалихме от власт с Общонационалната генерална стачка,така и сега пак ние ще свалим и Виденов от власт!
Което и направихме заедно със събудените от нас Българи по време на паметните януарски протести на Общонационалната стачка през 1997 година!

За да доведем на власт СДС с Иван Костов,който ликвидира синята идея,като я обсеби за частно ползване,превръщайки я в партия,и после със сините си безмозъчни приватизатори и икономически талибани досъсипа и България!
Обещалият да не ни предаде президент Петър Стоянов бе в една партия с приятеля си Костов и сините талибани!
...
Същата година синът ми емигрира за постоянно от България.
След две години дъщеря ми,на която лично Петър Стоянов обеща тържествено пред хиляди души,че няма да я предаде,нея и всички млади хора и всички Българи, емигрира с отлична диплома постоянно от България.

Аз останах тука,за да позная Българските Богове и си върнем децата!

Аз останах тука,за да позная Българските Богове и си върнем България!


Благословени сте,Българи,Боговете ни вече се заеха със завръщането на децата ни и освобождението на Българите и България!
Заедно с нашето активно общо участие!

По-късно разбрахме,че от цялата политическа паплач и сган в България от псевдодемократичните промени в България до сега,най-свястният и читав човек от тях е бил Жан Виденов,срещу който аз извеждах по улиците хиляди и милиони през декември 1996 и януари 1997 година,водих в Ямбол и в Бургас протестни шествия и митинги на хиляди хора със сияещи лица и души от надежда и вяра хора в синята идея,вдигах незаконни стачки в Ямболските предприятия и Нефтохим-Бургас, блокирахме заедно със сливенци за цели три денонощия Петолъчката и парализирахме цялата страна до свалянето на Виденов.

По-късно вече разбрахме,че Жан Виденов,Петър Стоянов,както и всички Български политически мерзавци,са от изроденото династично котило на Българските Богове, натоварени по сценарий от Тях с тази неблагодарна жертвена и за тях,и за народа, мисия и роля!

МЕРЗАВЦИ=Мария и Бог Исуз-
династични потомци на Исус и Мария

ЖАН ВИДЕНОВ=Ежуа Бог и Диана Богиня=Бог Исус и Богиня Диана-
почтен в рамките на непочтената си организация Техен жертвен потомък

ПЕТЪР СТОЯНОВ=Бард на/от Иса и Богиня Диана-
от където ти са музикално-певческите дарби,Петре!

ПЕТЪР СТОЯНОВ=
Брат от Иса и Богиня Диана
династичен потомък от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена,наш и на Жан родственик,въведен в сценария на епохалната драматизация от небесните кукловоди 

Братовчеди наши Жан и Петре,когато ви информираме за аристократичния ви Божествен произход чрез кабала хороскопа ви,това не го правим заради традиционни безмислени и елементарни безстойностни типови медийни астрологически прогнози за деня на страховитите ни сродници–астроложки,а за да се познаете,че сте потомци на реалните Български Богове и притежавате Техните феноменни гени и енергетични характеристики,за да ги насочите в положителната за вас,близките ви и обществото добро–и живото–творяща и градяща посока и област на дейността ви! 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
 
А синята идея бе омагьосваща и пленяваща душите човешки,беше нещо възторжено и радостно,нещо като мечта и приказка за справедлив и свободен щастлив живот... химери,подстрекавани и внушавани от западните сценаристи и кукловоди,които по-късно разбрахме,че били заклети антиБългарски съзаклятници и душмани на народа ни Божи,готвещи ни тоталния свиреп геноцид,който започнаха да реализират с крайна заветна цел унищожаването на Българския етнос,без и да се крият в последно време!

Само вижте с помощта на

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061,

защо е била така омагьосваща и грабваща свободолюбивите Души синята идея:

Защото всичките ѝ символики,атрибути,абревиатури и съкровена сакралия,са съставени от Небесните режисьори и кукловоди с първоразрядни Божии словесни именни комбинации,които е трябвало да бъдат имплантирани в най-съкровените кътчета на милиони Души,и там да отлежат като пясъчно зрънце в бисерна мида, трупайки пласт след пласт от неизлети сълзи по съсипания живот,по заминаващите в чужбина деца и родители,от горест на редуващи се предателства от култови лидери и месии и нереализирана енергия от безпереспективно отчаяние и прекършени мечти,блянове и надежди! 
И когато бисерът порастне и изпълни тези най-съкровени кътчета на Душата,и когато прелее в седеф и заеме цялата човешка Душа,и няма повече накъде–тогава с помощта на вълшебния ключ на Свещения шифър всеки,носещ тежкия бисер на вълшебната синя идея,мечта и приказка,да познае Боговете,съдържащи се в словесния свещен седеф,и трансформирайки го на сакралното ниво,да Ги  потърси с разкодираните думи и намери като единствена алтернатива,изход и спасение!


СЪСИПАН ЖИВОТ=ЖИВОТ на Син на Бог Иса-
съсипаният живот на потомците на Исус

СЪСИПАН ЖИВОТ=Сина на Бог Исуж и Богиня Диана


СЕДЕФ=Иса и Диана Богиня=Иса и Богиня Диана
-
материалът за образуване на бисерите

НЯМА ПОВЕЧЕ НАКЪДЕ без=
без Бог Ешуа и Богиня Майка Диана


Вижте сакралната трансформация на култовите атрибути на синята идея:


СИНЯ ИДЕЯ=Иса и Диана
 
СИНЯ ИДЕЯ=Сина на Диана-Спасителят
 
СИНЯ ИДЕЯ=ИДЕЯ на Иса=Идея на Исус
 

Разшифровката на вълшебния израз документира категорично,че епичните процеси, свързани със Синята идея,са по проектна идея,сценарий и режисура на Исус и Мария Магдалена,която е Диана  

Също така категорична е и абревиатурата на организационната структура на Синята идея–СДС!

 
image


СДС=Исус и Диана

СДС=Син на Диана и Иса-Спасителят на човеците

СЪЮЗ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ=
СЪЮЗ НА СИЛИТЕ на Кан(Жреци) на Ешуа и Диана Матара=
СЪЮЗ
 на Канове от Дуло на Исуш и Диана Матара

дешифрираният израз на СДС указва,че той обединява жреческото потомство на Исус и Мария Магдалена в своето широко многообразие и различни нива на морална и нравствена чистота 

След 25 дълги години на невежие чие е времето,и в очакване да стане чудото времето да стане наистина наше,както ни обещаваше емблематичната песен ВРЕМЕТО Е НАШЕ!,и да се върне с младостта и мечтите ни,дойде времето да научим чие е времето и кой връща времето назад или напред!

ВРЕМЕТО Е НАШЕ=Богиня Матара и Ешуа
Господарите и повелителите на времето!

ВРЕМЕТО Е НАШЕ=
ВРЕМЕТО Е на Ешуа

ВРЪЩА ВРЕМЕТО НАЗАД=
Зар Бог Ешуа и Богиня Матара Диана





ФСБ Времето е наше      FSB - Vremeto e nashe


Датата на извършване на политическия акт-10 ноември,е подбрана така от Режисьорите,че словесната датна комбинация да приюти пак Българските Богове с Техните популярни езотерични херметични имена:

10 НОЕМВРИ=ДЕСЕТИ НОЕМВРИ=
Тати Иса и Богиня Мария
10 НОЕМВРЕ=ДЕСЕТИ НОЕМВРИ=Иса и Богиня Диана Матара


В имената на другите култови песни на СДС от онова време,са имплантирани отново първоразрядни комбинации от свещената именна Божия матрица,за да можем да ги познаем от пръв поглед:  

 

Развод ми дай 

РАЗВОД МИ ДАЙ=Иза и Богиня Диана Мадара 

РАЗВОД МИ ДАЙ,НО 
ВЪЗДУХА МИ ОСТАВИ
  
 

ВЪЗДУХА МИ ОСТАВИ=Бог Исуз и Бохиня Мад Диана
ВЪЗДУХА МИ ОСТАВИ=Духа на Бог Исуз и Богиня Мат-Святият Божи Дух
 

 

Вдигни очи  

ВДИГНИ ОЧИ=Богиня Диана и Ешуа  

ВДИГНИ ОЧИ И ВИЖ=И ВИЖ Богиня Диана и Ешуа
 
ВДИГНИ ОЧИ И ЗНАЙ–
ТИ ИМАШ ШАНС! 

ШАНС=
Ишус=Исуш=Исус 

 

ВДИГНИ ОЧИ И ЗНАЙ–                   ВДИГНИ ОЧИ И ЗНАЙ–
ТИ ИМАШ ШАНС!  
                        ТИ ИМАШ ИСУС 


След нашия обширен коментар в коментарния блок на постинга последваха още коментари: 


kostadin

(без наша редакторска намеса по стила,правописа и логизма)
 
Стоянов ненипредаде ,а продаде.Кой ти е крив,че си му вярвал .Значи ти си този, които извеждаше милиони на улиците Браво Сега можеш да си ближеш самолюбието 

 
nikikm  
 
–Приятелю, 
един момент всички бяхме повярвали в нещо,в промяната!Първо сините,защото помня Иван Костов и подобната нему Надка Михайлова,как вървяха отпред със сини ленти на челата и крещяха,няма да ви предадем! После Надка,препоръча да се нахранят журналистите,с което показа истинската си корумпирана природа! После жълтия мадридски мошеник,царо взе да опрая,взе да връща,противно на думите си,имоти..и това беше край на илюзиите!За малко повярвах на Атака,но ги наблюдавах отблизо! Така свършиха илюзиите ми! Няма идеалисти,не срещнах и не видях!

 –Коста,Стоянов хем ни предаде,хем ни продаде!И двете!



Теглим чертата и разшифроваме поредната култова вълшебна думичка от бурните и славни години на Българското безвремие-думата ПРОМЯНА–променяща, трансформираща,подготвяща Българите за скорошните трансепохални величави събития 

ПРОМЯНА
=
Богиня Мария
БЕЗВРЕМИЕ=Бог Иза и Богиня Мария  

А времето наистина може да стане и наше-и на едните от едната страна на барикадата,и на другите от другата страна на барикадата! На които го поискат чрез Операторите на времето,чието е времето-Исус и Мария Магдалена!



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
11.11.2014 06:33
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздравления, адаш!
11.11.2014 13:32
Да, псевдо, защото демократично най-отявлените комунисти станаха капиталисти Вълци в овчи кожи Приказката е в сила , кожата друга, но нрава не
И сметките - в сигурни банки , нашите са за обиране от тях
цитирай
3. bezistena - Благодаря, Адаш! Ценим изклю...
11.11.2014 16:24
Благодаря,Адаш!
Ценим изключително историческите и актуалните ти трудове,защото са винаги с пулса на времето!

С ПУЛСА НА ВРЕМЕТО=Бог Исус Ел(Змей) и Богиня Диана Мария

А всички политически мекерета от различните системи и лагери са все невежи куклени марионетки в сценария на небесните кукловоди,което се вижда от разсекретяването на техния херметичен индекс:

МЕКЕРЕ=Кан на Мария-изроден жречески потомък от рода на Мария

КОМУНИСТИ=Иса и Майка Диана

КАПИТАЛИСТИ=Бокиня Диана и Иса Дуло-натовареният с негативна роля династичен елит от Дуло

А разшифровката на термина ПСЕВДО документира чий менте-образ са всички ПСЕВДО:

ПСЕВДО=Бог Иса и Богиня Диана-неуспешен дублаж на Българските Богове

МЕНТЕ ОБРАЗ на=на Иза и Богиня Матара

ВЪЛЦИ В ОВЧИ КОЖИ=ВЪЛТСИ В ОВТШИ КОЖИ=
Теса на Богиня Диана и Бог Ижуш Балк=
Деца(потомци от Дуло) на Богиня Диана и Бог Исус Българина

цитирай
4. bezistena - Относно финансовата система в Б...
11.11.2014 16:25
Относно финансовата система в България и в света.
Библията и всички мъдреци и пророци отдавна са декларирали,че всички злини между хората,идват от парите,(злина, проектно заложена от Горните сценаристи) затова при скорошното възстановяване на Божието царство на Любовта,Братството и Мира на Земята чрез Българите от Всемирното Бяло Братство,първата глобална оздравителна операция на новото Божие управление и абсолютна династична монархия на праведните Българи от Дуло,ще бъде премахването отведнъж на всички парични и други финансови инструменти.
Операцията ще се извърши чрез едновременната анихилация на всякакви монети,банкноти,ценни книжа и прочие,по всички парични хранилища и трезори,привидно секретни и недостъпни с взлом,по цялата банкова система!

БАНКОВА СИСТЕМА=Бог Исус и Богиня Майка Диана

За Небесните КАСОРАЗБИВАЧИ няма непревземаема секретна ключалка и блиндирана врата!
Те си имат универсален шперц за всички заключени врати!

КАСОРАЗБИВАЧИ=КАСОРАЗБИВАТШИ=Кан(Жрец) на Зар Бог Исуш и Богиня Диана-Небесните професионалисти от тоя бранш,които са действащите Светии(Жреци)

НЕПРЕВЗИМАЕМА СЕКРЕТНА КЛЮЧАЛКА=КЛЮЧАЛКА на Бог Исуз Трака и Богиня Мама Мария

ШПЕРЦ=Цар Бог Ешуа-видим веднага при обратния прочит на термина

Представи си,Адаш,как Рокфелер,Цветан Василев,Доган или който и да е друг честен милиардер,бърка в портофейла за няколко хилядарки джобни пари.
И каква изненада-вместо нежното прошумоляване на ценните хартийки, между пръстите на Рокфелер се посипва фин морски пясък!
–А,какво е това?Я да вземя няколко пачки от чекмеджето.
...–Какви са тия шеги–чекмеджето пълно също с фин пясък!
На Рокфелер почна да му писва и трескаво набра кода на блиндирания сейф на стената.
Дебелата един метър врата се отвори бавно.
В средата на залата вместо купчината златни кюлчета се мъдреше купчина от поне пет-шест колички фин златист пясък и една пластмасова детска кофичка с лопатка до нея!
Най-отгоре на пясъка бе забита табелка с надпис:

MADE IN SUNNY BEACH
Вземи кофичката и ела-на брега
има колкото още искаш!
Стават чудесни детски кофички
и пясъчни замъци!
Владко и Обамчо почнаха
да си редят кофичките като ракетки,
а Доганчо си направи ново язовирче
и вече го пълни с вода!
....
Голям кеф,а Адаш!
Майтап,майтап,ама като е по Божия план–ще стане!
Ако пясъкът в Поморие става за тази цел,да ги пращаме притежателите на тлъсти банкови пясъчни сметки и при вас.

Бъди благословен,Приятелю инж.Симеонов!
цитирай
5. leonleonovpom2 - И ти бъди благословен , Адаш!
11.11.2014 20:19
В края на краищата, тези ,които си играят с парите, но не им знаят цената са жестоко наказани
Не им знаят цената, защото с пот на челото не са изкарали и един лев Смятат, че това е привилегия на другите!
Жестоко са наказани, защото смятат , че са безсмъртни, но не са , за тяхно съжаление И ще станат на прах, като всички простосмъртни !
Ако това не е божие наказание за подобни уроди!
Приятна вечер, адаш!
цитирай
6. bezistena - Приятелю, винаги коментарите ти ...
11.11.2014 21:15
Приятелю,винаги коментарите ти съдържат категорийни думи и изрази,които плачат за декодиране.
Длъжни сме да удовлетворяваме просбата йм!

В КРАЯ НА КРАИЩАТА идват=идват Диана и Ешуа Барк Трака=идват Диана и Исус Българина от Тракия
НЕ ЙМ ЗНАЯТ ЦЕНАТА на=на Изуц и Диана Мат=на Исус и Майка Диана
С ПОТ НА ЧЕЛО=С ПОТ НА ТШЕЛО=Богиня Диана и Исуш Дуло
СМЯТАТ ЧЕ=Исуш и Диана Мат
ТОВА Е ПРИВИЛЕГИЯ ЗА=Богиня Диана и Бог Иза България
ТЕ СА БЕЗСМЪРТНИ=ТЕ СА Исуз и Богиня Матара
БЕЗСМЪРТИЕ=Исуз и Богиня Матара
ЩЕ СТАНАТ НА ПРАХ без=без Исуз Траха и Богиня Диана
ПРОСТОСМЪРТНИ=Братя от Исус и Матара-потомци на Исус и Мария МагдаленаБОЖИЕ НАКАЗАНИЕ от=от Бок Ежуз=от Бог Исус
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675416
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!