Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2014 17:01 - Как Българите с гайдите основаха Португалия и кой връзва на огромните метеорити парашути,да не се забиват в Земята!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3333 Коментари: 1 Гласове:
8

Последна промяна: 11.01.2016 23:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Даваме думата на Португалските певци да изпеят историята на дедите си,дошли от Райската Тракия,защото когато човек пее,освен че зло не мисли и говори винаги истината,но и много често казва скрити истини и тайни за миналото,прикривани от официалната история и институции,създадени със задачата да крият и потискат истинската история на народите,техния тракийски произход и съзидателната и цивилизаторска роля на Българите-потомствената свещеническа жреческа каста на Българските Богове Исус и Мария Магдалена.

В предния постинг казахме,че когато Мария свали Слънцето над 80 000 души във Фатима на 13.10.1917 г.,за да демонстрира безграничните си възможности и мощ на Богиня,тя извърши и колективната операция по ударно апокалиптично катарзисно отваряне на чакрите и пси-енергийните центрове на присъстващите там нейни Български жречески потомци-и религиозно вярващи и върли атеисти,като ги възбуди да бъдат фанатични свидетели за нейното всемогъщие и пламенни мисионери с активен феноменен живот,от които да се породят генетично и духовно на качествените по-високи нива следващите поколения на свещеното Божие родословие,висша еманация от които са всички световни съвременни певци и цялата музикална гилдия-трансформираната Българска жреческа каста на Исус и Мария в условията на перманентна конспиративност.

Сега ви представяме една такава певческо-жреческа колегия от Португалия,съставена от петото поред от тогава насам активирано поколение на потомците на най-облъчените от мощните лъчи на надвисналото над Фатима и Португалия Слънце-португалският клон на чистите Братя(Барди) от Дуло на Исус и Мария,за да изповядат в прав текст кои са Боговете ѝм,а ние заедно с вас по това кои са Боговете ѝм ще изследваме откъде са дошли племето на португарците и кой ги е водил за ръка,бърсал носа и сменял памперсите и ѝм миел насраните гъзове едно време,че и досега!     

Жреческо-певческата португалска Българска група е  Santamaria,която ще ни представи своите кодирани песенни послания,които ще разшифроваме с помощта на  

Декодиращата програма на Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1 и 2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061,


като паралелно ще разшифроваме и основните възлови думи,изрази и термини,съпътстващи повествованието,което изработва синергетичният ни транспространствен екип.

ВОДИЛИ СА НИ ЗА РЪКА=Диана и Исуз Бълкарина
БЪРШИ ЍМ НОСА=Бог Исуш и Мария

СМЕНЯ ЍМ ПАМПЕРСИТЕ=
Бог Исус и Богиня Мат МаМа=
Бог Исус и Богиня Майка Мария Магдалена
 

ПАМПЕРСИ=Бог Иса и Богиня Мария-

най-сигурната защита на подрастващи бебета,човеци и стари хора не само от лайна и физически замърсявания,но и от душевно посиране

МИЕ ЍМ НАСРАНИТЕ ГЪЗОВЕ=
(Г=Господ) Бог Исуз и Мат Мария=
Господ Бог Исус и Мат Мария


МИЯТ ПОСРАНИТЕ ГЪЗОВЕ НА ХОРАТА=
Господ Бог Исуз Трах и Богиня Мат Мария 

ДУШЕВНО ПОСИРАНЕ=
Шар от Бог Иса и Богиня Диана=
Цар от рода на Бог Исус и Богиня Диана
-

царски династи от рода Дуло на Исус и Мария,управляващи всички племена по света и неспазващи Божиите закони за Любов,справедливост,братство и мир мужду хората и народите 

В началото ще направим само едно малко,но много важно и съществено научно уточнение и разяснение. 
 
Демиурзите отдавна ви съобщиха чрез нас,че истината за Слънцето няма въобще нищо общо с това,което съвременната наука обяснява с категоричен менторски тон, нетърпящ и най-малкото съмнение и несъгласие в правотата на постулатите ѝ за Слънцето!
Съвременната наука тихомълком е сдъвкала и потулила най-важното положение за определяне на същността на Слънцето-това,че всичко казано за него е изградено единствено върху хипотеза.
А хипотеза означава предположение,допускане,вероятност,евентуалност,догадка и   предложено обяснение на дадено явление.

По-точната дефиниция и формулировка за ХИПОТЕЗА обаче е категорична,че ХИПОТЕЗАТА е научно предположение,което подлежи на доказване.


В науката хипотеза е твърдение,което трябва да бъде доказано или отхвърлено. Следователно една научна хипотеза трябва да бъде ФАЛСИФИЦИРУЕМА,,т.е. трябва да са възможни експерименти,които биха опровергали хипотезата,ако дадат определен резултат.
Фалсифицируемост (опровержимост) (от лат.falsificatio,от falsus-неистинен и facio -правя) е важно понятие във философията на науката,и това е възможността някакво твърдение или теория да се опровергае емпирично.  

Емпиризмът е течение във философията,според което цялото човешко знание произхожда от опита и се свежда до него,познанието трябва да се основава на емпирично изследване и индуктивни разсъждения.

Смята се,че емпиризмът е в основата на съвременния научен метод.Сред имената, свързвани с него,са Аристотел,Тома Аквински,Томас Хобс,Френсис Бейкън,Джон Лок, Джордж Бъркли и Дейвид Хюм.

Във философията емпиризмът е теория на познанието,която твърди,че познанието възниква от опита.Емпиризмът подчертава ролята на опита и фактите.

 Всички тия разяснения ни показват две важни положения:

1.Божествената семантика и етимология на всички тия научно-философски понятия и термини и Българският генезис на авторите ѝм,за което Свещеният шифър е     безапелационно категоричен:

а) Понятия и термини:

ХИПОТЕЗА=Иза и Бохиня Диана-

авторите и идейните вдъхновители на хипотезите

ДЕФИНИЦИЯ=Диана Богиня и Иса=Богиня Диана и Иса

ДОКАЗВАНЕ=Иза и Бокиня Диана 

ПОДЛЕЖИ НА ДОКАЗВАНЕ от=от Бокиня Диана и Бог Изуж Дуло-

висшият експертен съвет,санкциониращ всички доказателства

ЕКСПЕРТЕН СЪВЕТ=Бог Исус Трака и Богиня Диана-
пълният състав на експертния съвет и двамата му Съ-Председатели   

ФАЛСИФИЦИРУЕМИ=Богиня Мария и Бог Исус Ел(Змей)-
Българските Богове са опровергаеми?!!!
Че как ще бъдат опровергани че съществуват,като Те участват във всеки акт,процес, събитие и състав във Всемира,както и във всички слова на Българския език и чрез производните му езици във всички човешки езици на планетата! 
Ходи Ги опровергавай,като Те Са и в това понятие и дума ОПРОВЕРЖИМОСТ! 

ОПРОВЕРЖИМОСТ=Жар Бог Иса и Богиня Матара=Царя Бог Исус и Богиня Матара

Щели да опровергаят Българските Богове!
Опитай се да опровергаеш СЕБЕ СИ,че съществуваш въобще!
Може да се постави въпроса "Защо съществуваш въобще?",ама да опровергаеш,че въобще съществуваш-няма да можеш! 


Затова и ви учиме-да познаете СЕБЕ СИ!

СЕБЕ СИ=Бог Исус

ДА ПОЗНАЕШ СЕБЕ СИ=ДА ПОЗНАЕШ Бог Исус-

да познаеш,че си от Неговата кръв,че си Негово генетично феноменно дете,
че си Българин!

ЕКСПЕРИМЕНТ=Иса и Бокиня Диана Матара
ЕМПИРИЗЪМ=Иза и Богиня Ма Мария=Исус и Богиня Майка Мария
ОПИТ=Богиня Диана
ПОЗНАНИЕ=Бог Иза
ЗНАНИЕ=Иза 

ИНДУКТИВНО РАЗСЪЖДЕНИЕ=
Бокиня Диана и Зар Тати Исуж=
Богиня Диана и Царя Баща Исус


СВЕЖДАНЕ до=до Богиня Диана и Исуж-
указание,че всичко се свежда до Българските Богове,а те пък ни указват,че всичко се свежда до БЕЗИСТЕНА-сиреч,всички процеси на Земята се регулират и контролират от Централната командна зала на светилищния комплекс БЕЗИСТЕНА в Ямбол!

 СВЕЖДАНЕ до=до ВЕЖИСДЕНА=до БЕЖИСДЕНА=до БЕЗИСТЕНА 


б) Автори с Български генезис:

Сега ние ще ви демонстрираме с нашите транспространствени гости как се разваля магията на Българската словесна анаграмна въртележка и как техните имена- херметични жречески индекси,се преподреждат чинно и точно с математическа прецизност по Божиите имена и титули от Свещената матрица,и си казват без бой от Чий Божий сперматозоид са заченати и от Чие Божествено Майчино мляко са сукали,а вие се радвайте и изпълвайте с възторг,гордост...и ред още други подобни чувства,за кратко дефинирани като КЕФЕНЕ,и се просвещавайте!

Аристотел,който според херметичния Древно-Български езиков трезор-Древно-гръцкия език,е разбира се с още едно С:

АРИСТОТЕЛИС=Сар Исус Дуло=Дуло от Сар Исус-

висш Посветен,династичен представител от династията Дуло на Българския Бог Цар Исус,Българин-разбира се,никакъв грък!

ТОМА АКВИНСКИ=Иса и Бокиня Майка Диана

ТОМАС ХОБС=Исус и Бохиня Мат 

ФРЕНСИС БЕЙКЪН=ФЕР СИС БЪК=Вер(Змей) Исус Бок=Бок Исус Змея

ДЖОН ЛОК=Кан(Жрец) от Дуло на Ежуа 

ДЖОРДЖ БЪРКЛИ=Ежуж Друид Бълкария=Друида(Жреца) от Исус от Бълкария 

ДЕЙВИД ХЮМ=Бохиня Мад Диана=Богиня Майка Диана=Дете на Бохиня Ма
-ма 


2.Второто важно следствие е,че истината за Слънцето,която ни представят от два века насам за научна истина,въобще не е истина,а е научна хипотеза,сиреч предположение,което само Боговете,изграждащи и словесно,и в действителност и думата и понятието НАУЧНА ХИПОТЕЗА,могат да кажат,колко е верно или неверно!

НАУЧНА ХИПОТЕЗА=НАУТШНА ХИПОТЕЗА=ХИПОТЕЗА на Диана и Ешуа
НАУЧНА ХИПОТЕЗА=Бохиня Диана и Изуш=Богиня Диана,Мария Магдалена и
Исус 

А Те отдавна казаха в индеректни косвени аргументи и факти чрез различни космически и наземни снимкови и видеоматериали и много други интердисциплинарни доказателства,че Слънцето не е това,за което ни го представя атеистичната материалистична наука!

Истината за Слънцето като космически високотехнологичен инженерен Техен Сътворенчески проект и енергетично светилище,Боговете Исус и Мария започнаха да разкриват в прав текст в общия ни проект БЕЗИСТЕНА в постингите ни под Тяхна диктовка,пасажи и фотоси от които в постинга ни 

Кои са извънземните,които забиха на 22 март 140 горещи шиша на Земята и къде ги зареждат?
http://bezistena.blog.bg/history/2014/03/23/koi-sa-izvynzemnite-koito-zabiha-na-22-mart-140-goreshti-shi.1250559,


ви предлагаме по-долу: 
  






Гигантские НЛО у Солнца
Гигантски обекти влизат и излизат от Слънцето?

image

Един от многото "гигантски" обекти,заснети на Слънцето

image

Изследователи,наблюдаващи Слънцето,са видели около него странни обекти

На поместените в Интернет видеозаписи добре се вижда, как непознати обекти летят редом със светилото. При това едни излитат от него, а други влитат. Както отбелязват средствата за масово осведомяване, кадрите на НЛО не са някакви любителски, а са направени от НАСА, с помощта на космическите обсерватории

Във всички тия научно подкрепени с автентични документални свидетелства разследвания,се изтъква идеята и предположението,че сякаш на Слънцето долитат и кацат,излитат и заминават някакви летящи обекти,трансформиращи се подобно на ПРЪТИ и ЗАРЯДНИ КАСЕТКИ,които черпят енергия от Слънцето!

Независими информационни източници и хиляди любители-астрономи набюдават и коментират странните обекти,които продължават да извършват тия необясними дейности на Слънцето.
НАСА упорито отрича изкуственият и неслучаен характер на случващото и гузно трие и манипулира информацията.

Независимите изследователи се обединяват около становището,че около и върху Слънцето оперират огромни обекти с габарити от хиляда до три хиляди километра дължина!!!,и движещи се с огромна скорост-малко над скоростта на светлината,като високата температура въобще не ѝм действа!

Някаква цивилизация очевидно има грижата да зарежда енергийно с тези обекти Слънцето, както и да черпи енергия от него,предполагат изследователите.

Граничещи с фантастиката и дори извън фантастиката разсъждения-можем с право да обобщим и заключим,заставайки твърдо на позицията на науката и официалната информация,която ни дава тя за Слънцето!

Науката ни учи,че Слънцето е на разстояние 150 милиона километра от Земята,има диаметър 1,4 милиона километра и има температура около 5500 градуса целзий на повърхнината си.

Затова на базата на тия официални параметри за Слънцето,наблюдаваните обекти на фона на Слънцето и край него,придобиват тия свръхфантастични габарити, невъзможно висока скорост на придвижване и свръхфантастична издръжливост на високата температура.

Пак повтаряме и подчертаваме,че изследователите изчисляват параметрите на непознатите обекти на база и съпоставимо на официалните данни за Слънцето,които ни дава съвременната наука.

Ако обаче науката нещо бърка в разстоянията и габаритите на Слънцето?
Ами ако Слънцето не е на такова чудовищно разстояние,а е много,много по-наблизо до Земята?
Тогава и габаритите му няма да са така чудовищни огромни,а много,много по-малки!
Тогава и габаритите на пребиваващите на Слънцето летящи обекти ще бъдат много,много по-малки и вече технически и логически възможни и обясними и ще летят с нормална скорост!


В последно време нестандартни изследователи правиме точно тия смели хипотетични допускания и разсъждения и много необясними неща около Слънцето започват да намират своето разумно обяснение

РАЗУМНО ОБЯСНЕНИЕ=Бог Исуз и Мария

Екипът на Безистена има удивителни аргументи в тази посока,които ще представим в обширно обследване по тази тема.Сега само ще ви подадем жокер за разсъждения в тази посока,като ще потвърдим пионерски хипотези,промъкващи се и в много издържани и аргументирани и научно,и логически изследвания,както и в материалите,които ви предоставихме по-горе,и сочещи,че

СЛЪНЦЕТО Е ИЗКУСТВЕН ЕНЕРГИЕН ВОДОРОДНО-КИСЛОРОДЕН ГЕНЕРАТОР, ПЕРИОДИЧНО ЗАРЕЖДАН И ПРОФИЛАКТИЧНО ПОДЛАГАН НА ПЕРИОДИЧНИ КАПИТАЛНИ ТЕКУЩИ РЕМОНТИ!
И Е МНОГО ПО-БЛИЗКО ДО ЗЕМЯТА И Е С МНОГО ПО-МАЛКИ ГАБАРИТИ!


Същото ни убеждават в самото начало на БИТИЕ в Библията и неговите Сътворенчески проектанти,конструктори и инженери-строители и енергетици-Исус и Мария Магдалена,Които никога не биха изпратили Слънцето като термоядрен генератор,предназначен както Те изрично подчертават,да служи на Земята и хората,толкова далече във Вселената и пустошта,да си пилее мощта и харчи напразно енергия и да е труден за поддържане! 

А относно феноменалните избирателни способности на Слънчевия генератор, допускащ на повърхнината си летателни обекти,вижте изобилната информация за Брауновия генератор и избирателните способности на получавания от него газ,чийто пламък,излизайки от горелката, САМ СИ НАГЛАСЯ ТЕМПЕРАТУРАТА НА ГОРЕНЕ 
от 0 до +6000 градуса Целзий в зависимост от подавания му за обработване материал–човешка ръка или човешко тяло в първият случай,и свръхтвърда и негорима сплав на НАСА при втория случай!
Феноменалното свръхтехнологично изобретение е на Българския супер откривател и изобретател ИЛИЯ ВЪЛКОВ,който конструира епохалното си изобретение на принципа на Сътворенческия Слънчев генератор,обслужващ Земята-вижте повече в

http://www.beinsa.info/index.php?option=com_content&view=article&id=15&Itemid=13
http://www.svnikolay.diocese-ruse.org/Yull/Brown.html


На базата на тия нови положения и познания за Слънцето и поредното уверение за феноменалните Божествени умения на Богородица-Мария Магдалена,Която Е Богиня защото,епохалното събитие със свалянето на Слънцето над ужасените и преживели апокалиптичен катарзис 80 000 участници в Божия експеримент,придобива разбираеми и възприемчиви измерения!
Централният ядрен термогенератор Слънце,обслужващ цялата планета Земя и обслужващите я изкуствени орбитални станции,наричани БАЗИ НА ИСУС И ДИАНА ,за по-кратко записвани като БАЗИ НА ИСА И ДИАНА,а за херметичност като ЗВЕЗДИ,не е използван в експеримента на 13 октомври 1917 година,тъй като това би създало редица неудобства на обслужваната система,а би се забелязало и от територията на половината Земя примерно,което не се е случило.

ЗВЕЗДИ=
ВАЗИ на ИЗА и ДИАНА=Бази на Иза и Диана

Над Фатима с демонстративно-назидателна и индуктиращо-активираща цел е използван малък водородно-кислороден термореактор,активиран локално над събраното множество,поради което е бил наблюдаван само в ограничената област от 1500 км2 или на територия от 50Х30 км примерно,колкото установяват после разследванията по събитието.

Това положение въобще не намалява или отрича Божествеността на Авторката му-Богородица-напротив,демонстрира Нейните неограничени разнообразни феноменални технологични и технечески възможности!

ВОДОРОДНО-КИСЛОРОДЕН ТЕРМО-РЕАКТОР=
ТЕРМОРЕАКТОР на Диана и Иса Друида Бълкарина

ВОДОРОДНО-КИСЛОРОДЕН ТЕРМО-РЕАКТОР=
РЕАКТОР на Диана Матара и Иса Друида Бълкарина

Независимо от формата на експеримента и събитието,актът на сваляне на Слънцето над Фатима си свършва работата и задачата да демонстрира безграничната мощ и  възможности на Богородица,Мария Магдалена,както и да извърши и колективната операция по ударно апокалиптично катарзисно отваряне на чакрите и пси-енергийните центрове на присъстващите там нейни Български жречески потомци-и религиозно вярващи и върли атеисти,като ги възбуди да бъдат фанатични свидетели за нейното всемогъщие и пламенни мисионери с активен феноменен живот,от които се породиха генетично и духовно на качествените по-високи нива следващите поколения на свещеното Божие родословие,висша еманация от които са всички световни съвременни певци и цялата музикална гилдия-трансформираната Българска жреческа каста на Исус и Мария,разпръсната в духовно служение на всички племена в условията на перманентна конспиративност.

Това сега ще ни съобщят с песен и великолепни мелодии и огнени ритми Българските барди-жреци от Португалската племенна колония на траките,последната еманация на огнените потомци на Исус и Мария,чийто Слънчев ген бе имплантиран и активиран в предците ѝм на 13 октомври 1917 година край Фатима,и удостоени лично от Кръстницата си Мария с високата чест и задължение да носят титулите и името Ѝ–
SANTAMARIA BAND,за по-кратко SANTAMARIА,и да подготвят с вложените в песните ѝм кодирани послания Траките от това и от другите тракийски племена,пръснати навред по света!  

SANTAMARIA=SANTA MARIA=СВЕТА МАРИЯ
BAND=БАНД=Богиня Диана-

музикална банда,музикална група,музикален състав-най-малкото бойно колективно формирование от непобедимата всемогъща Армия на ДИОНИСИУС

ДИОНИСИУС=
ДИОНА и ИСУС=Диана и Исус  

 


Santamaria - "Falйsia do amor"

Когато стигнете до този клип на фоновата песен,стартирайте я отново,за да видите визуалното алюзийно послание на песента и парчето от Слънцето,което взеха и съхраниха за себе си и за всички нас Българските жреци от САНТАМАРИЯ на тракийското скалното мегалитно светилище,което не се е получило,както указва началото на клипа,в резултат на паднал преди 65 милиона години на Земята метеор или метеорит,а е изкуствено построен светилищен енергиен комплекс на брега на океана в началото на първото хилядолетие пр.Хр.от Българските жреци-енергетици и строители на тия свръхтехнологични феноменни мултифункционални съоръжения за задоволяване на универсалните човешки потребности чрез реализиране и материализиране на Дарбите на Святият Дух! 
Не е проблем,че не знаете португалски език-визуалните послания и музиката в ритъм говорят красноречиво за сакралното събитие,изобразяващо подаръка на Слънцето и на Святият Дух,властващ на светилището!
А изпращачите на песенното послание и главните персонажи и герои както винаги са кодирани в наименованието на песента:

FELESIA DO AMOR=Бог Ел (Змей) Иса и Диана Мария=Бог Исус Змея и Мадара

Те са закодирани и в неслучайно избраната в началото на клипа цифра 65 000 000 години,словесно изписана като ШЕСТДЕСЕТ И ПЕТ МИЛИОНА,за да се състави цифровото послание:

ШЕСТДЕСЕТ И ПЕТ МИЛИОНА=
Тати Исуш Селен(Змей) и Богиня Мат Диана

А сега следва и клетвената декларация на жреческата Дионисиусова банда,че те са Българи,потомци на Исус и Мария,а повереното ѝм за обгрижване португалско племе е тракийско племе,заселено тук преди 3000 години от Святите Български Деди на певците,и носещо в името си свещеното си кръщелно племенно свидетелство:


ШЕСТДЕСЕТ И ПЕТ МИЛИОНА=
Детса на Исуш Ел и Богиня Мат Диана=
Деца на Исус Змея и Богиня Мат Диана-
певците-жреци,потомци на Исус и Майка Диана,Мария Магдалена


ПОРТУГАЛИЯ=Диана Булгария=Булгари на Диана
ПОРТУГАЛЦИ=ПОРТУГАЛТСИ=Братя от Гала(Змей) Иса и Диана
ПОРТУГАЛЦИ=Деца на Иса Булгарина
ПОРТУГАЛЦИ=
Булгари на Диана и Иса

Официално името на Българската древна страна,провинция на Свещената Българска империя,извеждат от "римското"(Българската херметична зашифровка) Portus Cale, която като завъртим се подрежда на Българските вездесъщи Богове: 

PORTUS CALE=Диана и Иса Булкария 

Ще ви демонстрираме само няколко неизтриваеми Български свещени кръстнически печата от най-старата история на Португалия:

***Името на най-древното тракийско племе,заселило тия земи е ЛУСИТАНИ-
сиреч Иса Дуло,или Вожда-Жрец,е от рода Дуло на Исус

ЛУСИТАНИ=
Иса Дуло=Дуло на Иса

Името на Жреца-Духовен водач на тия траки,е VIRIATHUS,каето се разкодира като:

VIRIATHUS=Бог Иса Траха
VIRIATHUS=Трахи на Бог Иса
VIRIATHUS=Диана и Иса Бурха=Диана и Исус Българина 


***Вижте сега как и римският военачалник Квинт Сервилий Цепион,с който уж Жрецът  VIRIATHUS се е бил бил през 139 г.пр.Хр.,си признава и той без бой Българския династичен произход,както и,че никакви такива боеве не е имало тогава между Българските жреци,защото те са святи и праведни и на мравката и на буболечката път струват,а това са съчинени късни манипулации от историците-фалшификатори,внушаващи,че траките са живеели все във войни помежду си!

КВИНТ СЕРВИЛИЙ ЦЕПИОН=Богиня Диана и Бог Исус Бълкарина-римляни били,а?

Пък какви самопризнания само правят тия"римляни"!
Какви самопризнания?Ами че те са си чисти БЪЛГАРИ!
Тя и самата дума пак това си самопризнава:

САМОПРИЗНАНИЕ=Бог Исуз и Мария

***Най-дългата река в Българската имперска провинция Португалия е ТЕЖО,в което няма нищо лошо от това-напротив,много е хубаво,защото в това име просто няма как да сбъркате да не познаете имената на Българските Богове на дедите на траките- португалци:

ТЕЖО=Диана и Ежуа

***Затова и естуарът ѝ(устието) се нарича МАР ДА ПАЛЯ,което както и да го обясняват първосигнално и безсакрално на Португалски,на секретния Български жречески език означава Българската Богиня Мария Змеица,родоначалник на Дуло:

МАР ДА ПАЛЯ=Богиня Диана Мария Ел=Богиня Диана Мария Змеицата 
МАР ДА ПАЛЯ=
Богиня Мария Дуло=Богиня Мария,основател на Дуло=
жреците от Дуло на Богиня Мария,основали тази страна и кръстили реката и устието 

А общото наименование на устието-ЕСТУАР,е документ,че племето идва баш от пъпа на Свещената Тракия-царството на Одрисите:

ЕСТУАР=Отриси=Одрисе=Насарет=Сар Диана 

***Най-известният местен историк от 4 век сл.Хр.е Pavlus Orosius,чийто династичен произход ни води при Павел,сина на Цар Исус: 

PAVLUS OROSIUS=Павел,Син на Сар Иса=Павел,Син на Цар Исус

Най-прочутото му историческо произведение е Historiae adversum Paganos,което в нашия сакрален езотеричен превод означава 


HISTORIAE ADVERSUM PAGANOS=ИСТОРИЯ на Бог Исус и Богиня Диана Мария 
HISTORIAE ADVERSUM PAGANOS=
Сина на Бог Исус Траха и Богиня Диана Мария-автобиографичните данни на посветения хронист

***Друг късноантичен португалски хронист е ИДАСИУС,епископ на ШАВИШ,роден в ГАЛЕСИЯ,който пише труд за  Imperium Romanum-всички негови параметри са христоматийна витрина на тоталното приложение и проникване на метастазите на Българскиия жречески херметичен език в цялата история и култура на Българската провинция ПОРТУГАЛИЯ!
Какво да се прави-неизтриваема жига и дълговечен печат на Дедите ни-Българските  цивилизатори!

ИДАСИУС-не ви ли се струва,че ачик си е ДИОНИСИУС,което си е пък Диана и Исус!

ИДАСИУС=ДИОНИСИУС=Диана и Исус
ШАВИШ=Бог Ешуш=Бог Исус 
ГАЛЕСИЯ=Гала Иса=Змея Исус

Imperium Romanum=
Империя на Мама Мария-дето се казва:

ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО,МАРЧЕ!ВСИЧКО Е БЪЛГАРСКО!

МАРЧЕ=Мария и Ешуа
 
Тя и МАРЧЕ-то са си пак нашите Богове!

ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО,МАРЧЕ=Богиня Диана Мария и Бог Ежуш Дуло


МЕТАСТАЗИ=Исус и Мат Диана-

най-прекрасните възкресителни,лечебни и живототворящи метастази,обхванали целия свят и мироздание! 

Историята отбелязва скромно,без да се колебае,че Римляните развили значително региона,построявайки множество градове,някои от които са населени и съществуват до наши дни,като например град БЕЖА-защото и в Португалия,и в Испания,и във Франция,и в Италия са властвали(разбирай КОЛИЛИ И БЕСИЛИ) римските папи,най-големите крадци и фалшификатори на Българската история и империя,заедно с византийските и руските по-късно,и затова са си преписали цялата Българска история и световните цивилизационни достижения на Българите за своя история и приноси-както и в случая с Португалия!

Обаче!

Обаче нашите хора са оставили такива едни неизличими и категорични документи навсякъде,че всичко е на Българските Богове и респективно-на Българите,че майката ѝм се разплака сега на всички крадци и фалшификатори!
Както е и документът с името на град БЕЖА,на който пише черно на бяло:

БЕЖА=Бог Ежуа

Град БЕЖА е град на Бог Ежуа,което значи че е Български град и собственост, барабар с жителите му-траки!
Точка по въпроса и спора!

ТОЧКА ПО ВЪПРОСА=Богиня Диана и Бог Исуш Барка!!!-
може да турим и ВЪЗКЛИЦАТЕЛНИ,дето ѝм казваме още и УДИВИТЕЛНИ-и те показват Българските Богове и изразяват волята Ѝм!

ВЪЗКЛИЦАТЕЛНА=ВЪЗКЛИТСАТЕЛНА=Диана и Исуз Балк Дуло-
основатели на Дуло

УДИВИТЕЛНА =Диана Богиня Дуло=Богиня Диана,основател на Дуло

МАЙКАТА ЍМ СЕ РАЗПЛАКА от=от Майка Мария и Бог Исуз Дуло
МАЙКАТА ЍМ СЕ РАЗПЛАКА от=
от Дуло на Майка Мария и Бог Исуз-
от изродените династи от Дуло


По-горе стана дума за метеорите,затова ще се отклоним малко встрани,но все по общата ни тема и Божия мисия,като разкрием една голяма лъжа на съвременната наука и астрономия,или една дълбоко скривана тайна,какво всъщност представляват метеорите,кометите и другите небесни тела,с които все ни плашат че падали на Земята!  

Официалната наука категорично и авторитетно твърди долуописаните неща и положения,без да е оспорвана от никой досега:


Метеор e явление, което се наблюдава при навлизането на твърдо тяло (метеороит) в земната атмосфера.
 Метеорите (на простонароден български език, известни и със словосъчетанията: "летавица", "летеница", "небескра", "перунискра" или "божискра" и подобни) се движат със скорости между 30 и 70 km/s. При навлизането си в атмосферата светят,като това светене е причинено от йонизация, а не поради триене, както обикновено се смята. Бялата димна следа, която метеорите оставят след себе си понякога може да се наблюдава дълго време след преминаването им.

Метеори могат да се наблюдават всяка нощ, като средната честота е около 10 метеора на час. В определени периоди от годината, обаче, тази честота е много по-висока и тогава се наблюдава явлението метеорен поток.

Достигналите до земната повърхност отломки от метеори се наричат метеорити.
Метеоритът (в българския народен език се срещат словосъчетанията "огнебесгур", "божа сгур", "божа огнесгур", "небесна шлака" и др.) е твърдо метеорно тяло с извънземен произход, паднало върху земната повърхност (или на повърхността на друга планета или спътник).  Метеоритите най-често падат поединично, тъй като са неразрушили се при навлизането си в земната атмосфера тела. При падането на големи метеорити се образуват метеоритни кратери.

Метеоритите са главно каменни или железни тела с големина от грамове и килограми до тонове,които падат върху земята от междупланетното пространство.Те са остатъци от метеори, които не са успели да изгорят напълно при преминаването си през земната атмосфера. При падане на такова тяло се наблюдава интензивно светещ движещ се обект с видимо по-големи размери — това явление в астрономията се нарича болид. Това явление може да се наблюдава и денем. Падането е съпроводено и със силен звук (гръм). Интересен е фактът, че понякога нощем болидът може да освети местности с километри наоколо. На местата на падане си метеорите образуват вдлъбнатини (кратери), размерите и формата на които зависят от масата и скоростта на метеоритите.

Най-големият метеорит,Хоба е назован по местността, в която е бил намерен в югозападна Африка през 1920 г.,е железен и масата му е около 60 тона,а обемът около 9 m3. Поради своите размери той все още се намира там.Метеорити с такива големи размери падат на земята много рядко.


Ние няма да оспорваме действителността на описаните явления и събития,само ще разкрием какво всъщност представляват те,защото освен това знаем и сакралния произход и строеж на думата АСТРОНОМИЯ,както и Кои са я създали и манипулирали така,че да останат скрити от хората на Земята:

АСТРОНОМИЯ=Иса и Матара=Иса и Диана Мария=Исус и Мария Магдалена-

наука за заобикалящият ни свят и макрокосмос,създадена от Българските Богове по такъв начин,че да останат за известен период от няколко епохи незабелязвани и неразбрани от децата Ѝм на Земята,използвайки ефекта на зрителната измама 

ЗРИТЕЛНА ИЗМАМА=Зар Иза Дуло и МаМа=Цар Исус Дуло и Мария Магдалена


МАКРОКОСМОС=Майка Мария и Кан(Жрец) Исус
МАКРОКОСМОС=
Кан на Майка Мария и Исус-
жреците на Мария Магдалена и Исус,владеещи и управляващи Космосо

Когато Боговете-Демиурзи Мария и Исус ПОСТРОЯВАТ,което всъщност означава СЪТВОРЯВАТ,Земята и принадлежащата ѝ космическа инфраструктура от Слънце,Луна,планети и звезди-орбитални бази,те осигуряват всички условия за безопасно провеждане на проекта си,в който основната и главна част са децата Ѝм-ние,човеците.
И само на Български излиза долната Сътворенческа словесна магия:

СЪТВОРЕНИЕ=ВЪСТРОЕНИЕ=ПОСТРОЕНИЕ
СЪТВОРИ=ВЪСТРОИ=ПОСТРОИ-

където СЪТВОРИ е анонимен мистично-магически трик и процес,а ПОСТРОИ е конкретна и традиционна инженерна строителна практика на изграждане на изкуствен обект

Затова те осигуряват всестранна защита и безопасност за планетата и живота на нея,за да не може и прашинка да падне върху децата Ѝм,камо ли такива недопустимо опасни предмети като описаните по-горе "космически"страхотии!
Как си представяте вие,ако примерно имате силата и всевластието на Боговете над целия Всемир(Бог Иса и Мария) и Мироздание,(Мария Диана и Иза) построени от Тях,както се вижда от имената на макрокосмическите постройки,по техните закони и прецизни инженерни изчисления и стриктно спазване на всички правила и изисквания по Техника на безопасност на труда,и имате всички висши технологии и техники по обезопасяване и защита на крехкия дом на вашите деца,да допуснете това безобразие някакви чужди камъни,железа и небесни тела,да падат безконтролно и безпроблемно връз крехките глави на беззащитните ви и много скъпи и обичани от вас дечица!
Че нали няма гаранция,че някоя небесна тухла или винкел няма да издрънчи по манерката някой от любимите ви потомци от вашия аристократичен род Дуло-било то Владко Путин,Английското Ели,Джорджо Буша,Българчето на Барка Бо-гиня Ма-ма,познат като Барак Обама,жреца на Мария-КаМарън(Кан на Мария),нашия Бойко,недай си Боже и Рокфелер,че отиде световната банкова и парична система по дяволите,откъдето е и зачената,казано метафорично,защото дяволи няма и не могат да виреят,щом има Богове!
Ами ако падащите камъни и железа от небето нацелят и нацепят някой от златната първородна династична линия на Боговете,които са основната генетична идея и задача на Божия проект?Какво става тогава-край на Божия експеримент,няма Спасител,няма спасение на човешкия род-язък му на труда на Боговете!
Не сме видяли досега някои от Божиите потомци от Дуло да ходят постоянно с каски на главите!
Как си представяте вие-Боговете,дето ни научиха да правим белите стаи-свръхчисти климатизирани помещения,където въздухът и средата са 10 000,100 000 пъти по-чисти от нормалната среда,и където не прашинка,ами на молекула не се позволява да мине през филтрите и предпазните системи за микроелектрониката,генетиката, биотехнологията,химическите производства,оптическата промишленост, прецизната механика,хранителната промишленост,производството на опаковки и други къде по маловажни неща от живота и здравето на човека,че тия Богове ще оставят на произвола не на молекулите,не на прашинките,ами на огромни камъни и железа, падащи от небето със свръхзвукова скорост,съдбата на децата си и на Божия първосвещен род!

Абсурд!  

Само вижте атмосферната обвивка на Земята,която е и грубият,и финният предпазващ филтър,с колко високотехнологични системи и небесни технически лица и служители по защитата по Божията херметична индексация,е наситена:

АТМОСФЕРА=Иса и Богиня Матара
ТРОПОСФЕРА=Братя от Иса Вер
АТМОСФЕРНА ОБВИВКА=ОБВИВКА от Иса и Богиня Матара
СТРАТОСФЕРА=Сар Бог Иса Друида
МЕЗОСФЕРА=Бог Исуз и Мария 
ТЕРМОСФЕРА=Иса и Богиня Матара
ЕКЗОСФЕРА=Зар Бок Иса

АТМОСФЕРНА ОБВИВКА=ОБВИВКА от Иса и Богиня Матара
ЗЕМНА АТМОСФЕРА=
Исуз и Богиня Мат Мария

Атмосферна обвивка,озонов слой,електромагнитни полета,антирадиационни защити,енергийни щитове,чадъри и екрани...какви ли не още предпазни защити са обгърнали Земята и живота на нея от всички страни,като писано яйце пазят планетата и децата си на нея Боговете,та ще позволят ей-тъй небесни космически боклуци-убийци да си влизат както си искат на Земята и правят поразии! 

Като например тази колосална 60-тонна желязно-никелова металургична заготовка от снимката,която е представяна от учените като най-големия метеорит,намиран на Земята,паднал уж преди 80 000 хиляди години в Намибия,Африка 

Гледайте сега,как ни правят на хептен будали,пробвайки дали може да падне интелектуалното ни ниво до първосигналното ниво "лапнишарани",когато обясняват авторитетно,откъде и как се е появило това чудо!

„Най-големият метеорит в света Хоба е паднал в Намибия преди по-малко от 80 000 години,съставен е от 84% желязо и 16% никел и е най-масивното естествено образувало се парче желязо на повърхността на Земята.Заради голямата си маса, метеоритът не е местен от мястото си от откриването си през 1920г. когато фермер ударил на желязо докато обработвал земята си.Огромният Хоба е посещаван от хиляди туристи всяка година.“

image
image

И сега следва потресаващото научно съобщение,гласящо как учените обясняват защо този странен метеорит,паднал уж с огромна скорост от Космоса,не е направил нито кратер,нито се е разбил,нито се е забил,а е останал на повърхността на земята,все едно внимателна поставен с мостов кран!

„60 тонното парче метал е било забавено от земната атмосфера до такава степен,че е останало непокътнато и едва заровено.Дори има твърдения, че благодарение на необикновено плоската си форма, метеоритът се е плъзнал по земята,и затова
както при повечето метеорити,липсват следи от кратер!!!

-Ега си аеродинамичната форма и плавното приземяване,ега си чудото!-няма да се въздържите вие,ние също...

Темата по тоя и други метеорити-"небесни гости",на които някой сякаш ѝм е връзвал парашути,когато са се появили над Земята,и слагал реактивни спирачки,за да не се забият в Земята поне на 50–60 метра дълбочина и разбият на хиляди късчета,е много интересна и поучителна,затова ще ви оставим да разсъждавате върху нея и ще я разнищим в следващия постинг 


ОЗОНОВ СЛОЙ=СЛОЙ на Бог Иза=Бог Исуз Ел
Свойствата му са подробно изучени от британския метеоролог Гордън Добсън, който разработва прост спектрофотометър, позволяващ измерването от земята на озона в
стратосферата

ГОРДЪН ДОБСЪН=
Драгона Иса и Богиня Диана-
поредният Български интелектуален имплант,в творческа командировка сред траките на Острова

СПЕКТРОФОТОМЕТЪР=Бог Иса Трака и Богиня Диана Матара-
посветеният учен,който и да е той,създал спектрофотометъра,го е кръстил така по имената на Исус и Мария,спазвайки стриктно правилата на словосъставяне, дефинирани и формулирани в Свещения шифър.
Ако не е бил посветен,то е съставил името под диктовка Отгоре!  

СЛОВОСЪСТАВЯНЕ=Слав Исус и Диана Богиня=Змея Исус и Богиня Диана-където СЛАВ е една от синонимните форми на Божията змейска династична животинска символика по ДревноБългарския календар

ОЗОН=
Иза=Исус-
алотропна форма на кислорода,открит е от холандския физик Мартин ван Марум 

МАРТИН ВАН МАРУМ=МАРТИН от Богиня Мама Мария
МАРТИН=Матара=
Диана Мария 

ПИСАНО ЯЙЦЕ=ПИСАНО ЯЙТСЕ=Богиня Диана и Исус-

проектантите на Писаното яйце,които ни насочват отново към Първосвещения център и храм БЕЗИСТЕНА,за да ни уверят,че се грижат за него като за Писано яйце,въпреки умишлено грубите намеси и нечисти намерения на човъркащите го вече втора година безумци и наглите посегателства на главно мюфтийство !

ПИСАНО ЯЙЦЕ=ПИСАНО ЯЙТСЕ=ПЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

Никакви произволно летящи и падащи смъртоносни небесни тела с характеристиките на описваните МЕТЕОРИ,МЕТЕОРИТИ,БОЛИДИ,АСТЕРОИДИ И КОМЕТИ не са те,а са  
ЛЕТАТЕЛНИТЕ И ДРУГИТЕ ТРАНСПОРТНИ ТРАНСПРОСТРАНСТВЕНИ СРЕДСТВА НА БОЖИИТЕ СЛУЖИТЕЛИ,СПЕЦИАЛИСТИ И ТЕХНИЧЕСКИЯТ ПОДДЪРЖАЩ ПЕРСОНАЛ НА ЦЯЛОТО МИРОЗДАНИЕ,НА НЕБЕСНОТО СВЕТЕЙШЕСТВО И ЕКИПИТЕ ОТ ЛИЧНИТЕ АНГЕЛИ-ПАЗИТЕЛИ И НАДЗОРНИЦИ НА ВСЕКИ,СЪСТОЯЩИ СЕ ОТ ПРЕМИНАЛИТЕ В ДРУГОТО ИЗМЕРЕНИЕ НЕГОВИ НАЙ-БЛИЗКИ РОДСТВЕНИЦИ,ВСИЧКИ ТЕ,КОИТО СА ДЕФИНИРАНИТЕ И КАТО ИЗВЪНЗЕМНИ!

ВСИЧКИ ТИЯ ТРАНСПРОСТРАНСТВЕНИ И ТРАНСВРЕМЕВИ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА И ТЕХНИКИ СЕ НАРИЧАТ С ДОЛНИТЕ ИМЕНА,КОИТО СА ЕЛЕМЕНТАРНИ АНАГРАМНИ ЗАШИФРОВКИ НА ОСНОВНИТЕ ИМЕНА НА БОГОВЕТЕ НИ,И СЕ ПРОЯВЯВАТ ВИЗУАЛНО И ЗВУКОВО ПРЕД ХОРАТА КАТО НАБЕДЕНИТЕ СЛУЧАЙНИ НЕБЕСНИ ТЕЛА:


МЕТЕОР=Матара
МЕТЕОРИТ=Матера Диана
БОЛИД=Богиня Ел Диана=Богиня Диана Ела-Летящата Ламя Богиня Диана
АСТЕРОИД=Иса Друида=Диана Одриси=Одриси на Диана
КОМЕТА=
Майка Диана

Каквито и термини и имена да ѝм слагат учените  и специалистите,все до Исус и Мария стигат в крайна сметка! 
 
Всички огнени следи,светлинни и звукови ефекти по небето,които виждаме и чуваме,и считаме за падащи звезди,метеори,метеорити,болиди,комети...,са все светлинни и звукови ефекти от летателните средства с различна големина и разстояние от Земята,и от телепортационни енергийни процеси.

Преминаването през пространствените граници става по невидими за нас коридори и тунели,които по подобие на подземните невидими отгоре тунели и трасета на градската подземна железница,са кръстени с едни и същи имена:

МЕТЕОР=МЕТРО=Матера=Диана Мария
МЕТЕОРИТ=Метро на Диана-

невидими трасета в пространството за предвижване на Боговете и техните потомци,преминали в тяхното измерение,съставящи Божият свят.

НЕВИДИМИ ТРАСЕТА за=за Богиня Мад и Иса Друида
НЕВИДИМИ ТРАСЕТА за=за Дете на Богиня Матара и Иса-

потомците на Боговете,населението на Божието измерение

Българските зашифровчици са засекретили Божествения произход и същност на тия обекти,винаги съпридружени със субекти,в народния говор с лесноразшифроваемите комбинации,които споменахме по-горе,и които сега осветяваме,за да покажем техния изкуствен технически произход и характер:

ЛЕТАВИЦА=Ел Иса и Богиня Диана=Змея Иса и Богиня Диана-
кодиран термин,указващ летящите като змейове Исус и Мария и небесния Ѝм  антураж.
ЛЕТЕНИЦА=
Ел Диана и Иса=Змейовете Диана и Иса-летящите Мария и Исус
НЕБЕСКРА=Иса Барка=Исус Българина=Българите на Исус
БОЖИСКРА=Исуж Барка=Жар Бок Иса
ОГНЕБЕСГУР=Гена на Иса Бурга-

потомците на Исус Българина,които съставят небесното население
БОЖА СГУР=Исуж Бурга
БОЖА ОГНЕСГУР=(Г) Господ Исуж Бурга=Гена на Исуж Бурга
НЕБЕСНА ШАПКА=НЕБЕСЕН Ешуа Бок=НЕБЕСНИЯ Бок Ешуа
МЕТЕОРЕН ПОТОК=Матара Бокиня Диана=Богиня Матара Диана
БЯЛА ДИМНА СЛЕДА=
Богиня Мад и Иса Ел (Змей) Дуло   

Обяснението в официалната информация за метеорите,че при навлизането си в атмосферата светят,като това светене е причинено от йонизация,а не поради триене, както обикновено се смятало,ни съобщава истинските причинители на светлинните ефекти:

ЙОНИЗАЦИЯ=ЙОНИЗАТСИЯ=Исуз и Диана 
ЙОНИЗАЦИЯ=ЙОНИЗАТСИЯ=
Теса на Иза=Деца на Исус-
потомците на Исус,които са преминали на служба в Божието измерение-фактически всички наши предци до един,напуснали временно Земята!

ИЗМЕРЕНИЕ=Иза и Мария

ВСИЧКИ ДО ЕДИН=ВСИТШКИ ДО ЕДИН=Дете на Исуш и Бокиня Диана-

всички човеци от СЪТВОРЕНИЕТО/ПОСТРОЕНИЕТО на света досега

Уверявяме се,че автентичната Българска сакрална астрономическа и космическа техническа литература и документация е акуратно и точно заведена в непробиваемия и неразшифрован досега фолклорен архив,и в нея е посочено точно и категорично какво представляват тия небесни гости,явления и персонажи!

Обобщаваме истината за видимите явления и процеси от невидимия Божи свят,които до сега бяха матипулирани-по Божия проект-като падащи небесни тела:


Ако в ясна и безоблачна топла лятна,есенна,зимна или пролетна вечер,излезете на балкона на къщата ви или апартамента,качите се на покрива или на откритата тераса на дома ви,стоите в двора,или сте в парка или полето с любимия човек,и отправите взор съм небето и звездите,то знайте!

***Когато ярка огнена следа прореже надлъж или нашир тъмното небе между звездите, тава не е дирята от изгарящо в атмосферата случайно падащо към Земята опасно вредителско тяло от Космоса,или падаща звезда-както образно-метафорично и поетично възкликваме спонтанно,а е огнената следа от двигателните сопла на потеглящи звездолети,летящи чинии,телепортационен енергиен фотонен сноп и други транспортни средства с нашите родственици-предци от Божието измерение, преминаващи гранични стойности на скоростта и преодоляващи пространствено-времевите рамки и граници.

ТРАНСПОРТНО СРЕДСТВО на=на Братя от Богиня Диана и Сар Исус Друида-

средство за предвижване на  потомците на Българските Богове,дефинирани още и като Всемирното Бяло Братство

ЗВЕЗДОЛЕТ=Богиня Диана и Изуз Дуло-транспортно средство на Исус и Мария и тяхното небесно войнство от Дуло

НЕБЕСНО ВОЙНСТВО=Бог Исус и Богиня Диана

ЗВЕЗДОЛЕТ=База на Дуло от Иза и Диана

ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ=Ел Диана и Ешуш=Летящите Змейове Диана и Исус
ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ=ЛЕТЯЩА ТШИНИЯ=ЛЕТЯЩИ Диана и Ешуа
ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ=ЛЕТЯШТА ЧИНИЯ=

ЧИНИЯ(превозно средство)на Диана и Ешуа Дуло



***Когато погледът ви прихване между звездния кошер звезда,която ви примига, блесне и угасне,то знайте,че това не е зрителна измама или избухнала нейде на милиарди километра звезда,а е пак от гореописаните летателни апарати,който е съвсем близо до Земята-на няколко десетки километра от нея,и е стартирал и полетял с огромното ускорение,на което са способни,по посока на лъча на вашия поглед към обекта,и отдалечавайки се и изчезвайки за това кратко време.

ЗВЕЗДЕН КОШЕР=Зар Ешуш и Бокиня Диана

ЗРИТЕЛНА ИЗМАМА=Зар Иза Дуло и МаМа=Цар Исус Дуло и Мария Магдалена 

ИЗБУХНАЛИ НЕЙДЕ=
Иза Булха и Диана=Диана и Исус Българина

***Когато гледайки към звездното множество,забележите появило се ненадейно и незнайно откъде светещо тяло със съизмерими със звездите видими размери и яркост,и което тяло се движи бавно по трасе,коренно различно от традиционните самолетни трасета,и свети досущ като звезда или като високо движещ се самолет,но без неговите задължителни мигащи светлини,и след 15-20 секунди движейки се по този начин бавно във видимия ви и чист небосвод,внезапно започне да губи яркостта си и се стопи и изчезне в рамките на 4-5 секунди,много често с проблясване за миг накрая,то знайте,че това не е нито земен самолет,нито спътник,нито друго земно летателно средство и техника,а е отново небесен гост,който най-често умишлено ви е манипулирал да зареете поглед сред звездите,за да ви принуди да го видите и ви предизвика да разсъждавате и насърчи,ако стигнете до горните изводи!

Най-често ви се показват ваши близки родственици от вашите надзорни и обгрижващи ви екипи от другото измерение,с които вие сте имали преди да заминат Горе,имате и сега,най-дълбока душевна чувствена връзка!

И въпреки че вече знаете,какво са "ПАДАЩИТЕ ЗВЕЗДИ",когато пак ви се покажат,с Любимия човек до вас или във Душата ви,пак си пожелайте нещо по стара традиция,но този път това НЕЩО да бъде с конкретния образ и параметри на Боговете ни!

ПОЖЕЛАЙ СИ НЕЩО=ПОЖЕЛАЙ СИ НЕШТО=
ПОЖЕЛАЙ СИ Ешуа и Диана !

–А питаш,Приятелю,какъв е конкретният образ на Боговете ни ли? 
Ами нали са ни Мама и Тати,Майка и Татко-представи си твоята Майка и Татко от най-съкровените ти детски скъпи спомени,когато те водеха,хванали те за ръчичките от двете ти страни,и когато ти се правеше на уморен и вдигаше ръце към тях,те гушваха и обсипваха косичката и нежното личице с нежни целувки...
Техният образ и спомен са и Майка Мария и Татко Исус.
Ако нямаш тия съкровени детски преживявания с родителите си,основно по тяхна вина-живот е,случва се-тогава Мария и Исус лично ще ти се покажат,ако ги извикаш!

И знай,Приятелю или Приятелко,че ти си Ѝм последното дете,най-малкото дете, последното-изтърсака от родовата ти генеалогична верига и пирамида,започнали някога от Тях,демек се явяваш най-малкото Ѝм внуче или пра-пра-пра...праn-внуче.
И казват всички,че внучетата са по-мили и от децата-сиреч ти си Ѝм по-и най-мил от всички досега!
Колко ли те обичат тогава Исус и Мария?
Попитай ги лично.

ПОЯВИ СЕ НЕНАДЕЙНО И НЕЗНАЙНО=Бог Исус и Богиня Диана-
висшият автентечен документ-Свещеното Българско слово,е категоричен,Кои се появяват ненадейно и незнайно откъде по земята и небето,и хвърлят в ужас и паника учени,специални служби и всякакви свидетели,какви намерения имат тия извънземни и какво искат да ни кажат с масираните си и демонстративно явни все по-чести появявания навред по света!

СЪИЗМЕРИМИ С=С Исуз и Мама Мария
СЪИЗМЕРИМИ С=Зар Исус и М.М.=Цар Исус и Мария Магдалена 
ВИДИМИ РАЗМЕРИ=Зар Богиня Мад Мария
ВИДИМИ РАЗМЕРИ И ЯРКОСТ на=на Зар Иса Трака и Богиня Мад Мария
ДОСУЩ КАТО=
КАТО Диана и Исуш=Като Диана и Исус

ПРИЛИЧАМЕ ДОСУЩ КАТО=ПРИЛИЧАМЕ КАТО Диана и Исус-
 и знаете вече защо,нали!Защото сме Техни генетични деца,абсолютно като Тях сме, досущ като Тях сме,на 100% сме като Тях,защото не можем да бъдем други,щом Те са ни Родителите,които ни казват,че когато ги познаем и приемем,и познаем себе си в Тях,ще получим всичко Тяхно,което е и наше-а то е вечно и безкрайно!

НЕБОСВОД=Бог Иса и Богиня Диана -
поредният макрокосмически патентен документ,установяващ авторството на Българските Богове върху мирозданието.

БЕЗ ТЯХ=Иза и Бохиня Диана

СТОПИ СЕ ОТ МЪКА по=по Исус и Богиня Майка Диана 

СТОПИ СЕ=Богиня Диана и Исус

СТОПИ СЕ=ПЕСИСТЕН=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН


СПЪТНИК=
Иса и Бокиня Диана-
поредният безусловен документ,доказващ,че спътниците на планетите и самата Луна,като спътник на Земята,са изкуствени орбитални космически бази и обиталища на Исус и Мария Магдалена и небесния свят.

НЕБЕСНИ ГОСТИ=Исус и Богиня Диана-
директно съобщение кои организират посещенията и мероприятията към Земята и кои да чакаме скоро на гости,вместо апокалиптични вещаяни космичиски бомбардировки с метеорити,унищожаващи Земята!
Затова небето е бъкано с извънземни,казано по нашему!За да си опичаме акъла!

ДА СИ ОПИТШАМЕ АКЪЛА=Диана Мат и Исуш Балка
НЕБЕТО Е БЪКАНО с представители=
с представители на Богиня Диана и Бок Иса



И още веднъж:


Просвещаваме ви и провокираме с необорими логични документи и аргументи,въпреки вековните налагани за истинни фундаментални фалшификации с академична легализация,като ви активираме да разсъждавате и откривате,че светът не е това, което ни бе представяно досега,като всички тия лъжи са трупани и наслоявани,за да скрият от Българите-солта и духовният интелектуален елит на всички племена, истината за Българските Богове,истината за Обетованата Райска Земя-България, истината,че всички човешки племена са тръгнали от Свещена Тракия и България на Балканите,водени,цивилизовани и обгрижвани от Първосвещената Исусово-Мариина жертвена първородна династия Дуло!
Измислиха ни страшни космически обекти-летящи и сеящи разруха и смърт за хората, както и дебнещи ни да ни видят сметката и изпият кръвта извънземни,за да скрият,че това са нашите Родители и Богове Исус и Мария и всемогъщото Ѝм небесно войнство!
Българските Богове и небесното Ѝм войнство,които денонощно десетки и стотици хора по целия свят срещат на различни места,виждат ги под различен житейски и интелектуален ъгъл и ниво,от различно разстояние,обстоятелства и ситуации,от различно посветителско ниво и познание,с различна религиозно-философска нагласа и душевна и морална сензитивност и чистота,и затова ги възприемат и по най-различен начин в широкия диапазон от финните и състрадателни помагащи ангели-хранители до страшните и всяващи духове,демони,дяволи и извънземни пришълции!

Българските Богове Исус и Мария,които са постоянно в денонощни нон-стоп грижи и контрол върху нас,и които организират всички споменати по-горе свои проявления,за да подготвят явяването си на Земята и възстановяването на Царството си  на Любовта,Братството и Мира чрез Всемирното Бяло Братство и Сестринство! 

И нека уточним:


Изпълнителите на всички изнасяни по-горе и всички следващи по-нататък в просветителската ни мисия манипулации,фалшификации,скриване на истината за света,Боговете и Българите,на геноцидните мероприятия срещу Българите и тракийските племена,на тоталната цензура,на всичко лошо,което се случва в живота на планетата ни,са кръвни генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от техния династичен род Дуло,имплантирани на всички високи управленчески постове и нива на всички племена!

Идейни вдъхновители,продуценти,сценаристи,режисьори и ръководители на тия мерзки,епични и драматични събития и на изпълнителите,са Главните проектанти на трансепохалния проект и драматизация ЧОВЕК-Боговете Исус и Мария Магдалена.

МЕРЗКИ СЪБИТИЯ=Бокиня Диана Мария и Исуз=Бокиня Матара и Исус

МЕРЗКИ СЪБИТИЯ=Кан(Жрец) на Богиня Матара и Исус-

главните подизпълнители на Божествения проект и драматизация,жреците-светци от Божието измерение 

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ=Бог Исуш и Богиня Диана

ДРАМАТИЧНИ СЪБИТИЯ=Богиня Диана Матара и Тати Исуш

ДРАМАТИЗАЦИЯ=Матара Диана и Изуц
ДРАМАТИЗАЦИЯ=Тати Исус и Мария
ДРАМАТИЗАЦИЯ за=за Децата на Иза и Мария

ЧОВЕК=ТШОВЕК=Ешуа и Бокиня Диана 

ЧОВЕКА Е ДЕТЕ НА=
Е ДЕТЕ НА Ешуа и Богиня Диана

И сега дежурното оправдание:
Понеже отново не ни стигна местото в работния обем на постинга,в следващия обезателно ще дадем микрофона на огнените Българки и Българи от португалската банда на Мария Магдалена-Santamaria 
 



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
21.10.2014 17:04
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7724934
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44364
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!