Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2014 23:58 - По тракийските светилища в Исландия със законния наследник на крал Джордж III и на английския трон-сър Джон Ленън
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4699 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 24.02.2016 18:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Днес Джон Ленън щеше да навърши 74 години,съобщава БГНЕС.Ние корегираме неточното съобщение на авторитетната информационна агенция,и то става:
Днес Джон Ленън навърши 74 години,което събитие бе отбелязано и отпразнувано със стилен коктейл в Небесната дирекция "Музика" 

След тържеството Джон тръгна за настоящото просветителско мероприятие към Земята,съпровождан от първият си приятел и помощник Бон Скот от височейшата категория на Исусово-Мариините потомци-и двамата преживе жертвени мъченици,сега действащи Светци. 

За да можете да разберете и се просветите от поредната жреческа лекция на поредния транспространствен наш гостенин и съекипник,вземете за помощник  Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061



Светът отбелязва годишнината с многобройни събития,като в чест на Ленън в Исландия бе запалена Кулата на мира Imagine,която ще свети до 9 декември. 

image 

Това е Imagine Peace Tower, или Кулата „Представи си мира” по песента на Джон Ленън „Imagine”.Построена е на остров ВИДЕЙ в Исландия и се захранва с геотермална енергия.
Кулата е огромен лъч от светлина, който се насочва в небето над Исландия от 9 октомври – рождената дата на Джон Ленън,до датата на смъртта му – 8 декември.
В ясно време лъчът достига до 4 километра височина в небето.

image

IMAGINE PEACE TOWER от Yoko Ono



Кулата е построена през 2007 година по идея и финансиране от Йоко Оно,вдовицата на музиканта,която всяка година връчва в Рейкявик наградата за мир LennonOno Grant for Peace. Думите „ Представи си мира” са написани по бетонната и ограда на 24 езика.



IMAGINE PEACE TOWER от Yoko Ono  
 
 
 
IMAGINE PEACE TOWER unveiling ceremony of YOKO ONO in Second Life 
 
Това е ритуала за Джон в невидимия свят за очите,прекрасен и съизживяван за Душите чувствени и чисти


image

Всички присъстващи отбелязаха,че се е чувствало осезаемото присъствие на Джон на ритуала,без да знаят за неговото реално,но невидимо присъствие на местото,както и за разсекретените послания,които направи на место и предостави на нашия екип да ги разгласим,което занятие правим винаги с огромно удоволствие и благоговеене,защото тогава винаги се срещаме и общуваме удивително осезаемо с Боговете,Които ни се разкриват с всяка нова разсекретена дума и израз-изживяване,което ви предлагаме настойчиво и на вас!

image

IMAGINE PEACE TOWER=Богиня Диана Матара и Бог Исуж-

прекрасен свещен израз,съдържащ закодираните в него Богове,чрез Които само може представата и мечтата ни за мир да се реализират в действителност!
Същото сакрално послание се съдържа и в Българския превод на израза:

КУЛА ПРЕДСТАВИ СИ МИРА=Бог Тати Исус Бълкарина и Мария

ПРЕДСТАВИ СИ МИРА=
Цар Бог Иса и Богиня Диана Матара

Истинската свещена етимология на името на страната-ИСЛАНДИЯ,е по свещената Исусова  династия Дуло,от която са жреците-духовни водачи на траките,заселили и култивирали и облагородили острова с ледената пустош,и с постоянното присъствие на Святият Дух,дарил ги с дарбите на феноменните Божии технологии и чудеса,са го превърнали в цветуща градина,в която до времето на т.нар "ПОКРЪСТВАНЕ",което е всъщност насилствено геноцидно отказване на траките от истинското Исусово-Мариино познание и учение на живот в Любов,Братство и Мир,по достоверни предания е имало изобилие от гори,плодове,треви и поля с южни растения и цветя,където пчели събирали мед!!!, а хората вадели по няколко реколти на година! 
Като начален етап на възстановяването на тия райски условия на живот на острова, който процес скоро ще се осъществи чрез завръщането на Исландия и на целия Свят към Свещената Българска империя на Исус и Мария,ние възстановяваме истинското име на страната,съдържащо се в официалното сегашно име ИСЛАНДИЯ:

ИСЛАНДИЯ=Иса Дуло=рода Дуло на Исус

РАЙСКИ УСЛОВИЯ НА ЖИВОТ=Жар Исус Болкарина и Богиня Диана

Ще ви преведем само няколко документа от безбройните в Исландия,които доказват категорично,че цялата съзидателна дейност,култура и човешка цивилизация на най-големия остров на света,са дело на заселените тука тракийски племена,водени от Българите-Духовните ѝм водачи,феноменните жреци на Исус и Мария Магдалена!

Разсекретеното лично досие на митологичния първи вожд на норвежки заселници на острова в края на 9 век-Ingуlfur Arnarsson,ни разкрива след коректния прочит на името,кой е той всъщност:

INGOLLFUR ARNARSSON=INGOLLFURNARSSON= Сар Иса Булгарина-

Български жрец от потомствената свята династия на Цар Исус Българина,чийто херметически анаграмен титул се съхранява запечатан по този начин до наши дни

image

INGOLLFUR ARNARSSON=INGOLLFURNARSSON=Цар Иса Булгарина 

image

INGOLLFUR ARNARSSON=INGOLLFURNARSSON=Цар Иса Булгарина


image

След малко ще видим какво е това ухилено добиче-кон ли е,магаре ли е,дето го е яхнал или го води кротко за верижка Българският жрец,и какво е тръгнал да прави с тази двурога вила за събиране на сено?
Ще вземем да попитаме и струпаните в подножието на исландската национална светиня №1 празнично облечени исландци,чий баща син е националният ѝм праотец и герой и отде всъщност са се взели те тука на гъза на географията?

НА ГЪЗА НА ГЕОГРАФИЯТА=Г Бог Иза Трага=Господ(Г) Бог Исус Трака-

няма празно местенце,незаето и незаплюто от Българските кръстници за Боговете ни!

С помощта на небесните ни съекипници за това обследване-светците сър Джон Ленън и Бон Скот,проведохме кратък разговор с истинския прототип и титуляр на статуята-Жрецът на Цар Исус Българина,който ни каза това,което и знаехме,но търсихме неговото свидетелство за пред вас,че добитъкът нито е кон,нито магаре,и нито е добитък,ами е висшият животински династичен символ от най-древния човешки календар на света-Българският,на Исусово-Марииният потомствен род Дуло,и този символ е Змеят с неговите дванадесет синонимни имена,познат по тези земи с едно от тях като ДРАКОН!

-Бъ-ъ-ъ-ррр че страшно!Страшен драконът,пък кротък,покорен и послушно ухилен като домашен пудел се умилква в краката на стопанина си,чийто Божествен символ е!
Пък е обсебил сънищата и акъла на християнските църковни служители и корифеи, постоянно стряскащи се от името и сянката му дори,и сънуващи и анатемосващи нон-стоп всичките му синонимни родственици от змията до огромните змейове и дракони!
И има защо-колко чисти и святи Български династични Исусови змийчета и дракончета-от които мъченически емблематични примери са и Джон и Бон-изби християнската псевдо-Исусова църква,чиито служебни и генетични правоприемници в невиновност са сегашните ѝ служители,но обременени с огромен и тежък черен кармичен товар! 

А двурогата вила за събиране на сено пък е най-страшното оръжие на света,за което говори екипът на БЕЗИСТЕНА в по-предния си постинг-
"Експресни "илюминатски" съобщения за IYI и MERCEDEC и демонстрация на универсалното приложение на Свещения шифър на Българския език навред в живота!"-
едно от многото оръжията на сакралната Българска Исусова символика-ИПСИЛОНА!

imageimage
            ИПСИЛОН           =          МЕРСЕДЕС

Y
=ИПСИЛОН=Бог Иса Ел=Бог Исус Змея

ИПСИЛОН=ИБХСИЛОН=
Иса Балха=Исус Българина

Този същият вездесъщ ИПСИЛОН се оказа и култовата емблема на елитната марка автомобили МЕРСЕДЕС,маскиран с елементарното обръщане с главата надолу!

МЕРСЕДЕС=Исус и Диана Мария

ЕЛИТНА МАРКА=
ДУЛО МАРКА КАН=Кан(Жрец) от Дуло на Мария

МАСКИРАН=Кан на Иса и Мария-
жреческите потомци на Исус и Мария,трансформирани във всички сфери на човешкото общество на елитни интелектуални позиции,както и на компрометираните управленческо-властови позиции на всички племена 

ОБЪРНАТИ С ГЛАВАТА НАДОЛУ=
БРАТЯ ИСА БАЛГ ДИАНА ДУЛО=
Братя от Иса Балга и Диана Дуло=
Братя от Дуло на Иса Балга и Диана-

нечестивците от Дуло управляват в безчестие народите,докато на чистите и праведните Исусови потомци е отнета законната наследствена власт! 

Същата сакрална информация ни предоставя и традиционният селскостопански инвентарен атрибут,носещ същата секретна символика-двувърхата вила за сено:

ДВУВЪРХА ВИЛА ЗА СЕНО=
Богиня Диана и Бог Исуз Българина

–Това казвам с кода на Свещения шифър на Българския жречески език с композиционния си атрибут на статуятя-ни довери Жрецът на Исус Българина-на моите потомци,струпали се в подножието ми на този празник,а вие ще ѝм го кажете разкодирано и в прав текст,за да разбудим заедно тежко приспаната ѝм тракийска родова памет и принадлежността ѝм към разпръснатото по целия свят тракийско племенно семейство на Боговете чрез Българските Ѝм жреци и Просветители!

ПРОСВЕТИТЕЛИ=
Братя от Бог Иса Дуло=Братя от Дуло на Бог Иса
ПОДНОЖИЕ=Богиня Диана и Ежуа
В ПОДНОЖИЕ на=на Бог Ежуа и Богиня Диана  



Исландия е най-големият остров в света,възникнал изцяло в резултат на вулканична 
дейност.Такива са и заобикалящите я островчета Сюртсей,Строхкюр и Стори Гейсир-всичките съставени като нагледна предметна витрина за обучение на начинаещи зашифровчици,по подобие на първолаците,когато ни обясняваха първите дни с ябълки,че една и една ябълка правят две ябълки!

СТРОХКЮР=Кан на Саря Трах
СЮРТСЕЙ=Сар Иса и Диана
СТОРИ ГЕЙСИР=
Сар Иса Трага=Цар Исус Дракона=Цар Исус Трака

Най-големия ледник Вахтнайокутъл носи името на първожреца на Богиня Диана, ръководил феноменните енергийни светилщни строежи и облагородителни процеси на острова:

ВАХТНАЙОКУТЪЛ=
ВАХ ТИАНА КАН ДУЛО=Кан на Бохиня Диана от Дуло 
 
Най-високата планина в Исландия Йоревайокутъл-2110 m,се намира в южната периферия на Вахтнайокутъл и носи името на Мария Магдалена в нейния езически многопрофилен херметичен вариант:

ЙОРЕВАЙОКУТЪЛ=Диана Булкариа 
 
Българските зашифровчици и кръстници се развихрят в святата си кръстническа мисия на архивари при съставянето на имената на селищата!
Откриването на Боговете ни във всички тях е равностойно на жива среща с Боговете ни,с което усещане и радост  искаме да ви наградим и вас.

РАЙКИЯВИК=Канара на Бок-
централното скално мегасветилище на остров ВИДЕЙ до Райкиявик,на което Йоко Оно построи Кулата  IMAGINE PEACE TOWER

РАЙКИЯВИК=Кан Барк=Жреца Българин,постройл и управлявал централния за острова светилищен комплекс 
 
DJUPIVIGUR=Богиня Диана Бурга
NESKAUPSTADUR=Бок Исус Друида
VESTMANNAEYJAR=Иса и Богиня Диана Мария
HVOLSVOLLUR=Бог Иса Ел Болгарина
TORLAKSHOFN=Кан на Диана и Иса Болхарина
KOPAVOGUR=Бок Бург
KEFLAVIK=Бок Балка
NJARDVIK=Диана Барка
GRINDAVIK=Кан на Диана Барга
BORGARNES=Сар Борг=Царя Българин
OLAFSVIK=Бог Иса Балка
BLONDUOS=Бог Иса Дуло
ISAFJORDURS=Брат от Сар Иса
BOLUNGARVIK=
Булгария Бок=Бога от България 

А множеството фиорди и селища с тяхното участие са кръстени обобщаващо с родствената жреческа дефиниция БРАТЯ
ФИОРД=ФРАД=БРАД=БРАТ-Братя от Исус и Мария Магдалена-
да се помни и пази,че Братята от Исус и Мария са Духовните водачи и покорители и цивилизатори на тия тнракийски племена и земи!

Името на сборника от епоса на древноисландските песни за боговете и героите от скандинавската митология и история,е ЕДА,което е основната кодировъчна сигла на Мария Магдалена от нейния езически трансепохален херметичен формат.

ЕДА=Диана 
ЕДА +кодировъчния назал "Нъ"=
ЕДАНЪ=ДЕАНЪ=ДИАНА

Друго наименование на епоса е EDAS,което вече в пълният си обем ни води при двамата Български Бога:

EDAS=Диана и Иса

ЕПОС=
Бог Иса-устни предания,песни,легенди и митове за Бог Исус сред народите

Автор и събирач на устния древноисландски епос е исландския учен,пътешественик, мъдрец,свещеник-сиреч Посветен-СЕМУНД МЪДРИ,или на исландски  Sжmundr frурi Sigfъsson-1056—1133 г.
Задължителната принадлежност на исландския Посветен към Българската духовна жреческа гилдия,се доказва веднага от сакралният етимологичен анализ на името му-херметичният жречески индекс в няколко варианта,с който фигурира в секретния Български регистър на командированите сред всички племена по света Български Посветени!

SEEMUNDR=Иса и Мадара=Иса и Диана Мария

SIGFUSSON=FOG ISUS=Фог Исус=Бог Исус

SEEMUNDR FRODI SIGFUSSON=
Брат от Бог Исус и Диана Мария


СЕМУНД МЪДРИ=

Иса и Мад Диана Мария=
Исус и Диана,Мад Мария


Вметнатото между другото в енциклопедиите невзрачно съобщение,че пътешествал преди това по Италия,Германия и Франция,иде да ни укаже,че изходният пункт на просветителската му мисия е от Метрополията България,поробена вече от изродените Исусови династи от Дуло,замаскирани по-късно като ВИЗАНТИЙЦИ,като целта на жертвената му дългосрочна "творческа командировка" е духовна помощ и методически надзор над тракийските племена в северо-западна Европа,останали без централно ръководство от Първосвещения команден светилищен център БЕЗИСТЕНА в Ямбол, останал в ръцете на превратаджиите,и без връзка помежду си и Метрополията чрез единната световна светилищна мрежа,управляваща и регулираща се от БЕЗИСТЕНА.

ИЗХОДЕН ПУНКТ=Духа на Иза и Бокиня Диана-Святият Дух,Създателят на Света

МЕЖДУ ДРУГОТО=Мат Диана и Ежуа Драгон=Майка Диана и Исус Дракона 

ЗАМАСКИРАН=
Кан на Исуз и Мария-херметично състояние и проявление на трансформираните Български жреци в режим на робство,цензера и геноцид 

МЕТОДИЧЕСКИ НАДЗОР от=от Кан на Зар Тати Исуш и Диана Мат

ДУХОВНА ПОМОЩ=ДУХОВНА ПОМОШТ=Бохиня Диана Мат и Бог Ешуа 

ЦЕНТРАЛНО РЪКОВОДСТВО=Цар Бог Иса Дуло Трака и Богиня Диана 

ЦЕНТРАЛНО РЪКОВОДСТВО в=
в Тракия на Цар Иса Дуло и Богиня Диана

ТВОРЧЕСКА КОМАНДИРОВКА=
Кан на Бор Исуш Трака и Бокиня Диана Мария-просветителските жертвени мисии на Исусово-Мариини потомци-жреци по целия свят

БЕЗ ВРЪЗКА с=с Бог Изуз Барка
БЕЗ ВРЪЗКА с=с България и Бог Исус
БЕЗ ВРЪЗКА ПОМЕЖДУ=БЕЗ ВРЪЗКА с Богиня Мад и Ежуа
БЕЗ ВРЪЗКА ПОМЕЖДУ=БЕЗ Изуж Барка и Богиня Мад
БЕЗ ВРЪЗКА С МЕТРОПОЛИЯТА=БЕЗ ВРЪЗКА С Богиня Матара,основател на Дуло

ЕДИННА СВЕТОВНА СВЕТИЛИЩНА МРЕЖА на=
ЕДИННА СВЕТИЛИЩНА МРЕЖА на Бог Иса и Богиня Диана

СВЕТОВНА МРЕЖА на=
на Бог Исуж и Богиня Диана Мария

На края на земната си мисия,светецът от Българския Божи род съставя историята на норвежските крале до средата на 11 век,когато оставайки без пряката връзка с падналата под византийско робство Метрополия България и БЕЗИСТЕНА,започват да попадат под влиянието на изродената византийска върхушка и агентура,разпостряла пипалата си и отклонявайки се от Божиите повели и правила,тръгват и те по пътя на дълготрайното израждане в поробители и подтисници на народите си,съставени от разселените тракийски племена в тази част на света.

Заради нравствено-моралните изобличения и поучения към израждащите се негови династични събратя и осветяването на техния Български Божи произход,по-късно посветения Български мъдрец и светец е оклеветен и инкриминиран от кралско-царковната манипулационна служба като еретик и магьосник,имащ връзка с дявола-мерзостна фалшификация и похвати,използвани традиционно от инквизицията за разправа с Българите и доказващи праведността и светостта на жертвите ѝ!  

Известният исландски морски пътешественик и откривател и национален герой ТОРФИНИ КАРЛСЕФНИ,който през 1005 г.преплувал от Гренландия до Винланд,който бил открит няколко години по-рано от ЛЕЙФ ЕРИКССОН,е от същото родословие,от което е и Ериксон-Българкото жреческо потомство Дуло на Исус:

image

ТОРФИНИ КАРЛСЕФНИ

ТОРФИНИ КАРЛСЕФНИ=
Брат от Иса  Бълкарина 
ЛЕЙФ ЕРИКССОН=Исус Бълкарина
 
 
 
Нека заедно да се възрадваме на поредния животоспасяващ подарък,направен от Българските духовни водачи и настойници на траките от Исландия за племенно ползване и съхранение на родовата ѝм памет и корени-народните песни и мелодии,чието име е  
свещена Българска зашифровка на Боговете ни от категориен порядък-TVISONGUR !

TVISONGUR=Бог Иса Трагон=Бог Иса Дракона=Бог Иса Трака
TVISONGUR=Диана и Иса Бурга
TVISONGUR=
Бурги на Диана и Иса-Българи на Диана и Исус-
исландците са тракийско племе,водено от Българите,а ако пожелаят,може и
БУРГИ=БЪЛГАРИ
да ги наричаме,но трябва да постигнат тази свещена Божия титла чрез Боговете ни и нашата помощ!

От същата жреческа гилдия са и трансформираните в най-добрите исландски композитори,Исусови потомци Свейнбьорнссон (1847—1927),автор на националния химн на Исландия,най-известните композитори от 20 век-Йоун Лейфс 
(1899—1968) и Павел Исолфссон (1897—1974).

СВЕЙНБЬОРНССОН=Сар Бог Исус Вер=Ца
ря Бог Исус Змея
ЙОУН ЛЕЙФС=Ел Бог Иса=Змея Бог Иса
ПАВЕЛ ЕСОЛФССОН=
Павел,сина на Бог Исус Ел

Вижте как се казва националния химн на Исландия и познайте за кои е скрил свещена информация посветения автор на текста МАТТИАС ЙОХУМССОН дори и само в наименованието на химна,което по принцип означава и ХИМН!

LOFSONGUR=Иса Булгарина!!!

Да сте чували за такъв Българин допреди година и половина?
Че и Бог отгоре на всичко!
Все по често ще чувате за Бог Исус Българина,ще говорите все по-често за Него,ще мислите за Него,ще Му се молите и говорите с Него,ще живеете с Него...докато Го познаете и намерите,и Го видите!Заедно с Мария Магдалена задължително! 
Същото ви прорицава и поетът:

МАТТИАС ЙОХУМССОН=
Син на Мат Диана и Исус Маха=
Син на Майка Диана и Исус Вълшебника


Другото име на химна-БОГА НА НАШАТА СТРАНА,ни носи същата информация,че Богът на Исландия е Бог Исус Българина,като е указано едно от многото географски наименования на Обетоватата Земя България-ДАРДАНИЯ:

БОГА НА НАШАТА СТРАНА=Бог Исуш от Дардания

Исландският превод на БОГА НА НАШАТА СТРАНА- O Gud vors lands,е също толкова категоричен документ за Българските Богове на Исландското тракийско племе

O GUD VORS LANDS=Тати Исус Българина=Отец Исус Българина
O GUD VORS LANDS=Бог Исус Трак Дуло
O GUD VORS LANDS=
О, Дете на Исус Българина!-
окултно обръщение към исландците 

Ярък представител на исландската музика в настоящото време и продължител на конспиративната жреческа певческа мисия за транслиране на сакрална информация,е култовата "шантава"певица БЬОРК,която започва "диверсантско-подривната" си дейност по обстрелване с песенни шрапнели и взривяване на мощни информационни бомби,още с името си!

ШАНТАВИ=Ешуа и Богиня Диана

БЬОРК=БОРК=БАРК=БУРК=БЪРК...=БЪЛГАРИН,БЪЛГАРКА-
както е и името на БЕРГЕН-най-древната столица на НОРВЕГИЯ,от където са тръгнали към Исландия траките,заселили и тази част на света под егидата на Българските Богове и Жреци.

НОРВЕГИЯ=Берги=Барги=Българи

БЕРГЕН=
Берги=Барги=Българи-
средновековен Български град,основан в 1070 година  от Българина УЛАФ ХЮРЕ, който удостоверява Българския си произход с личният си паспорт,в който едно време чиновникът от жреческия паспортен отдел неслучайно записа името му с две завъртени срички:

УЛАФ ХЮРЕ=
ФУЛА ХЮРЕ=БУЛ ХЮРАЕ=БУЛХАРИЯ=БУЛХАР=БЪЛГАРИ

Берген-прекрасен Български град,населен от обезпаметени Българи тракийци,сред които раснат и живеят и моите двама Българо-норвежки,сиреч-Български,внуци-Анджело и Алесандро,бленуващи 11 безслънчеви месеца за слънчевия ваканционен месец в Созопол,и чиято норвежка Баба също носи с гордост и в пълно невежие Българското си име БЬОРГ !

АНДЖЕЛО=Ежуа Дуло
АЛЕСАНДРО=Сар Дуло
-потомък от Българския царски род Дуло

А времето в Берген е известно с най-многото си облачни дни в годината поради влиянието на топлото океанско течение ГЪЛФСТРИЙМ,което хайде заедно да познаем на кого и от кого е кръстен с това необяснимо за никой учен досега име!
Ще го прочетем отдясно наляво да видим какво се получава:

ГЪЛФСТРИЙМ=МИЙР Т С ФЪЛГ=
МАРИЯ ДИАНА ИСА БЪЛГ=
Мария Диана и Иса Бълга-

разбира се,че отново Вездесъщите Български Богове!
Има си хас Българските всесветовни универсални кръстници да пропуснат да ударят кръстническия Божи печат върху това уникално и необяснимо за учените природно явление,което в друга тема ще разгледаме дали наистина е природно явление или уникален гигантски хидро-енергиен проект на Някои,които скрито управляват всички сътворени и построени от Тях микро и макро съоръжения и процеси на Земята!

ГЪЛФСТРИЙМ=БЪЛГИ на МАРИЯ ДИАНА  и ИСА=
Българите на Диана Мария и
Исус  
 
Сакралната етимология на термина на явлението СЕВЕРНО СИЯНИЕ ни убеждава,че това необяснимо за учените явление в крайните северни небеса,е също дело на аеро-енергиен проект на Господарите на света:

СЕВЕРНО СИЯНИЕ=Исус Вер=Исус Змея
СЕВЕРНО СИЯНИЕ=Сар Бог Иса





Bjцrk       Who Is It

По задължителната универсална жреческа практика за съставяне на текстовете на песните на всички езици,името на песента е основен носител на секретната Българска информация,както и в случая чрез заглавието на песента и постояннио повтаряния отчаяно рефрен Who Is It?,Who Is It? , означаващ КОЙ СИ ТИ?,жрицата ни съобщава за Българските Богове,които тя вика и търси:

WHO IS IT=Бох Иса и Диана=Бохиня Диана и Иса-
Боговете Мария Магдалена и Исус


Няма нужда да знаем исландския език,който съставиха навремето Българските жреци,за да разберем и по символичното визуално внушение и алюзия на клипа,кои търси толкова отчаяно в опустошената вкочанена безплодна земя Българската жрица!

ИМА НУЖДА ДА ПОЗНАВАМЕ=
Бог Тати Изуж и Богиня МаМа=
Бог Отец Исус и Богиня Мария Магдалена


ВКОЧАНЕН без=
ВКОТШАНЕН без=без Бокиня Диана и Ешуа

ОПУСТОШЕНИЕ без=без Богиня Диана и Исуш-
разрухата и съсипията,които властват в България,когато народа не познава Боговете си.Същата дума ни води и при Първосвещения храм в Ямбол,чрез който единствено може да се спре опустошението на България и на света!

ОПУСТОШЕНИЕ=
ПЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН

Синонимните думи на ОПУСТОШЕНИЕ са съставени също толкова очевадно с присъствието на Българските Богове,въпреки,че смисълът на понятието предполага отсъствие на Боговете от този процес:

СЪСИПИЯ=Бог Исус
УНИЩОЖЕНИЕ=УНИШТОЖЕНИЕ=Диана и Ежуш
РАЗСИПИЯ=Зар Бог Иса
ЗАГУБА=
Иза Бог


Българската жрица отчаяно търси и вика към Българските Богове,прогонени вече от хиляда годинини от тия някога китни полета с треви,ухаещи цветя и растения,давали няколко реколти в годината под благословението и управлението на Българските жреци,реализиращи Божествените си феномени на скалните светилища-високотехнологични мултифункционални технически съоръжения за задоволяване универсалните духовни и материални потребности на хората чрез реализиране на феноменните свръхестествени Дарби на Святият Дух-това светилище Рог на изобилието,което постоянно се мярка в кадър на заден план зад Бьорк,а накрая камерата спира върху него напълно неслучайно,за да ви светне,че тези,които търси и зове жрицата,се откриват и намират чрез огромното изкуствено Тракийско скално  светилище,"паднало ей-тъй случайно" и необяснимо сред пустото поле-някога цветуща градина,сега мъртвило и скръб,скоро пак възродено за нов изобилен живот!
АМИН! 

УХАЕЩИ ЦВЕТЯ=УХАЕШТИ ТСВЕТЯ=Бохиня Диана и Тати Исуш

УХАЕЩИ ЦВЕТЯ=УХАЕШТИ ТСВЕТЯ=
Дете на Бохиня Диана и Исуш-
потомците на Исус и Мария

МЪРТВИЛО И СКРЪБ без=без Богиня Диана Мария и Иса Бълкарина

ЗОВЕ=Иза Бог

ЗОВ КЪМ=
Иза и Богиня Майка

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=
Диана и Иза Болгарина-емблематична метафорична дефиниция на Божиите скални светилища,построени от Исус и Мария за комуникация с Тях и универсално снабдяване на хората по свръхестествена феноменна висока технология-припомнете си епизода от Новия завет,където Исус постави пет хляба и пет риби върху скалата и хрябовете и рибите се мултиплицираха и умножиха в хиляди,за да нахрани Исус 5 000 души!
Каква мислите,че беше тази скала,дето Исус постави храната и тя се преумножи хилядократно?
За какво мислите,че е въведен този феноменен епизод в Божията книга?

НОВ ЗАВЕТ=
Бог Иза и Богиня Диана

ФЕНОМЕНЕН ЕПИЗОД=
Богиня Мад и Бог Иза  
 
 
И за да познаят обезпаметените траки в Исландия,че Богът на техните Деди е Бог Исус,който е Българин,чувствената негова жрица ги просвещава със следващата си песен So Broken,в коятао казва в прав текст,че Исус е Българин! 
 



Bjцrk - So Broken  

SO BROKEN=Иса Борк=Иса е Борк=
Иса е Българин=Исус е Българин!


А сега да видим,на кой документ пише,че Исус бил евреин или юдеин,сиреч данаец!
Никъде няма такъв документ,и в Новия завет пише черно на бяло,че Исус не е юдеин, че не говори на еврейски език,а на арамейски,който е Българския език,защото арамеите са Българските жреци на Мария,че говори на езика на самаряните,което име е друга кодировка на жреците на Иса и Мария,че евреите въобще не са го припознали като юдеин,и затова и досега не вярват в Него.

АРАМЕИ=МАРИЕА=Мария
САМАРА=
Иса и Мария

А ние ви предоставяме хиляди,милиони,милярди...безброй автентични документи чрез най-високотехнологичния и съвършен абсолютно сигурен и истинен информационен носител-Свещения Български език,и чрез него във всички езици на света,че Исус е Българин!
Хайде да се хванем на бас,че скоро Той лично ще каже това на всички! 

ДА СЕ ХВАНЕМ НА БАС пред=пред Бог Исус и Бохиня Мад

А докато чакаме Бог Исус Българинът да се яви видим и осезаем за всичките ни сетива,ние ще Го разкриваме заедно с Мария във всичките всевъзможни и безкрайни техни образи,форми,имена и проявления,както ги разкриваме сега и в герба на Исландия,съставен по всички правила на Българската жреческа херметична хералдика, имплантирала и запечатала по всички хералдически символи и династични регалии сакралната информация за Исус и Мария Магдалена!

image 

Гербовата композиция е наситена с много динамика и едно натрапващо се нахалство от страна на двата персонажа-орелът и драконът,покачили се на гърба на иначе непонасящото такива волности върху себе си гордо животно!
Описанието на чудноватата ситуация,която гласи,че орелът и драконът яздят бика,са кодираните за нас послания,които дешефрирани ни съобщават: 

ОРЕЛ ЯЗДИ БИК=Диана и Иза Болкария 

ДРАКОН ЯЗДИ БИК=Дракона Иза и Диана Бокиня=Трака Исус и Богиня Диана

ДРАКОН ЯЗДИ БИК=Траки на Иза и Диана Бокиня-

родовата информация и памет за исландците,че са тракийско племе на Българските Богове Исус и Диана,Мария Магдалена

Червените езици на гербовите персонажи също ни носят важна информация:

ОРЕЛ С ЧЕРВЕН ЕЗИК=Чар Исуз е Белкерин=Цар Исус е Българин!

ДРАКОН С ЧЕРВЕН ЕЗИК=
Чар Бок Исуз Дракона=Цар Бог Исус Трака

Знамето на Исландия ни носи също важно послание с описателното си обяснение:

ЧЕРВЕН КРЪСТ НА СИН ФОН=ТШЕРВЕН КРЪСТ НА СИН ФОН=
Богиня Диана и Шар Бог Исус Трака-

информация за Боговете на Дедите на исландците

ЧЕРВЕН КРЪСТ НА СИН ФОН=Траки на Богиня Диана и Цар Бог Исус-
родовата документация на исландците,удостоверяваща,че те са тракийско племе на Богиня Мария Магдалена и Царя Бог Исус  

 
А наименованието за герб на английски е съставено така,че като ви разкрием шифъра по който е съставен,веднага с възторг да откриете и познаете Боговете в термина!

COAT OF ARMS=Иса и Бокиня Диана Мария,
а също така и Българския жрец,довел племето до тази страна и я направил цветуща градина!

COAT OF ARMS=Кан на Иса и Богиня Диана Мария
  

ЦВЕТУЩА ГРАДИНА=
Т
рагия на Богиня Диана и Ицущ=
Тракия на Богиня Диана и Исус 


ЦВЕТУЩ=Богиня Диана и Ицущ=Богиня Диана и Исус-

факторите за това състояние на страната и хората,които ни указват и светилището,от което зависи цветущото състояние на страната и народа:

ЦВЕТУЩ=
БЕЩИЦТЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН





 
Островът,на който Джон внуши на Йоко Оно да направи инсталацията за Кулата,се нарича ВИДЕЙ-първоразрядна зашифровка на основния висш херметичен титул на Мария Магдалена,и представлява огромен светилещен енергиен комплекс,от който навремето Българските Жреци са управлявали с феномените си така енергийните  процеси и баланси по тези места,щото страната да бъде Рог на изобилието-Божествени технологии,съсипани и унищожени от християнските псевдо-Исусови поробители! 

ВИДЕЙ=Богиня Диана 

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Болгарина

ЕНЕРГИЙНИ ПРОЦЕСИ И БАЛАНСИ=
Цар Бог Исус Българина


Вижда се категорично,че в горните специфични научни терминологии,формулировки и сложни изрази,които са от висш категориен порядък,не могат да се вместят и познаят никакви други богове или персонажи от какъвто и да са ранг,освен Българските Богове Исус и Мария,защото Българският език и всички други производни от него езици на Земята,са съставени от Тях за самите Тях,и цялата информация касае само Тях!
Което е логично,защото само Те Са Богове,и скоро и тия човеци,които ги познаят и се познаят в Тях!

image

Потомците на Българските жреци,съхранили тяхните наследствени гени и феноменни,се хванаха за ръце и затвориха култовота жреческо хоро около светлинната кула,която бе построена точно върху енергийния олтар на древния централен светилищен комплекс.
Колективната ѝм молитвена песен и прорицанието и благословението на Първожрицата Йоко Оно
"Надявам се,че Кулата на Мира ще даде светлина на силното желание за световен мир до всяко ъгълче на планетата и ще даде кураж,вдъхновение и чувство за солидарност в света,пълен със страх и объркване. 
Нека бъдем заедно и създадем един мирен свят!",

се фокусираха и концентрираха в мощния светлинен лъч,и трансформирани и преумножени от вълшебната финна Лунна енергия на Любовта,телепортираха невидимите за очите,но силно осезаеми за Душите двама приятели-светци,към нашия екип в България,които ни дадоха съвет да публикуваме постинга в този му вид до тука,за да се вместим в календарното време до 24 часа на 9 октомври,а след това да правим заедно традиционните редакционни допълнения по донесените от Джон и сие послания за нас!

image

След тяхното отпътуване потомците на Българските жреци започнаха плахи опити за възстановяване на закърнелите си летателни умения... 

СВЕТОВЕН МИР=
Иса Бог и Диана Богиня Мария=Бог Иса и Богиня Диана Мария

МИРЕН СВЯТ=
Богиня Диана Мария и Иса

ВИТАЕ СТРАХ И ОБРКВАНЕ без=

без Богиня Диана и Иса Трах Барк Бог=
без Богиня Диана и Бог Иса Българина от Тракия




John Lennon - Imagine
 
ДЖОН ЛЕНЪН=Диана и Ежуа Ел(Змей)=Диана и Исус Змея-
чист и праведен потомък на Исус и Мария Магдалена
ДЖОН ЛЕНЪН=Ежуа Дуло=Дуло на Ежуа-потомък от рода Дуло на Исус

ПРЕДСТАВИ СИ-


химн на
ВСЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО И СЕСТРИНСТВО

Представи си,че няма рай.
Лесно е,опитай се.
Няма и ад под нас-
и само небе над нас!
Представи си хората,
че всички живеят заедно
за днешния ни ден!
.
Представи си,че няма държави.
Не е невъзможно да го направиш.
Няма кое да ни убива и
за което да умираме!
Няма и религии също!
Представи си,че всички хора
живеят в мир.

Можеш да кажеш,че съм бил мечтател.
Но не съм само аз такъв!
Аз се надявам,че ще се
присъединиш скоро към нас!
Тогаво света ще е единен!

Представи си,че няма собственост,
която да ни разделя,
Надявам се,че можеш!
Няма да има алчност и глад,
а братство на всички хора!
Представи си,как всички хора
по света живеят в мир!

Ще кажеш,че съм мечтател,
но не съм само аз такъв!
Вярвам,че и ти ще бъдеш с нас,
и тогава света ще бъде единен!



А посланията,които ни донесоха двамата Барди,двамата Братя Светии от рода на Исус и Мария,обобщено гласяха,че Горе пада голямо бачкане по подготовката на трансепохалното събитие-отварянето на измеренията и пространствата и идването на Съдния ден,както са ни кодирали до сега Явяването на Боговете след хората:

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕНЯ на Иса и Диана

Най-отговорна била работата и най-много ангажименти имали те от Дирекция"Музика", все по-откровени текстове за Свършека на света съчинявали и диктували на земните си колеги-поети и композиторите,и то в най-остра и директна форма на Българските музиканти,като песните-послания,спускани на Българите през последните няколко години,придобивали все по-мистичен и пси-окултен характер в посока духовния Божи свят и по текст,и по директно несимволично въздействие!

СВЪРШЕКА НА СВЕТА=Шар Бог Исус и Богиня Диана
СВЪРШЕКА НА СВЕТНА=Сина на Бок Исус и Богиня Диана-
СПАСИТЕЛЯТ!





СЛЕДВА ДОПЪЛНЕНИЕ


  
Малкото име на Ленън е най-разпостраненото име сред англоговорящите и го отъждествяват по значение и популярност с нашето ИВАН,което значи БОГ,БОГИНЯ.
Сега разкриваме сакралната семантика и скритото значение,което са вложили навремето Българските жреци-кръстници в името ДЖОН,въведено за употреба сред тези тракийски племена,разселени на Острова:

ДЖОН=Диана и Ежуа

Много малко от вас наверно знаят пълният индексационен набор в жреческия регистър на цялото име на Джон,който допълва Божествено-династичната му характеристика-
John Winston Ono Lennon,и чието преподреждане е христоматиен нагледен материал за демонстрация на стриктното приложение на Свещената Божия именна матрица и Свещения шифър на Българския език при даването на имена на човеците!

JOHN WINSTON ONO LENNON=Богиня Диана и Исуж Дуло-
потомък на Исус и Мария Магдалена от Тяхната царска династия ДУЛО


СЛЕДВА РЕДАКЦИОННО ДОПЪЛНЕНИЕ
 



Няма да разказваме подробности от биографията на Джон,само ще направим подбор на интересни моменти от живота му,в които са вложени скритите послания за посветените и за широкия кръг на непосветените в днешно време.

***Първият музикален инструмент в живота на Ленън е хармоника,която му дава чичо му Джордж Смит.Впоследствие майка му го научава да свири на банджо.

По-обстойният фонетичен преглед на името на инструмента-harmonica,установява,че звуковият изказ на думата е ААРМОНИКА,като Х-то изчезва,за да остане само вложения от съставителя смисъл и съдържание на ЖРЕЦ НА МАРИЯ!

HARMONICA=АРМОНИКА=МАРИЯ КАН=Кан на Мария=Жрец на Мария  

Името и фамилията на чичото на Джон,който той обича повече от родния си баща,ни води при необяснимия до сега за никой специалист в областта на етимологията на човешките имена произход и значение на тези толкова разпостранени имена при англоговорящите,които имат толкова странна и нелогична звукова подредба,като освен това името ДЖОРДЖ е постоянен кралски хералдически словесен атрибут като неотменен кралски именен титул на най-дългата династична британска индикация-от крал Джордж I  до Джордж VI.
Официалното обяснение на името като идващо от Свети Георги или Жорже,не разяснява защо е ЖОРЖ,и защо е станало в крайна сметка ДЖОРДЖ-което обяснение ние сега даваме;за да се получи от анаграмната комбинация в крайна сметка Исус Друида!

ЖОРЖ=Жар Ежуа=Цар Исус 

ДЖОРДЖ=
Друида Ежуж=Друида Исус=Исус от Дардания=Друид на Исус-

сиреч,приносителят на това име е потомък на Друид,Жрец на Исус,довел навремето това тракийско племе по тия места,и че кралските династични потомци на този Български Жрец,са също Българи по произход,потомци са на Исус и Мария и са приносители на тяхната феноменна Божествена кръв по генетичната линия Дуло,за което свидетелства със житейската си биография и съдба един от най-емблематичните представители от тази династична поредица-крал Джордж III,чийто законен потомък пра-пра...внук е Джон Ленън!

Джордж III e роден в Норфолк Хаус-Лондон,носи титлата принц на Единбург и херцог на Брауншвайг-Люнебург.

Наречен е Лудия крал,поради налудничавите му и еретични политически идеи и постъпки според критериите на поробителите и господарите на народите,да дава свобода и независимост на народите и държавите,английски колонии до тогава,част от които идеи реализира на практика в Северна Америка.

Манипулационното диагностициране и дефиниране на краля,чиито чисти потомствени Исусови белези се активизират и реализират като справедливо и почтенно управление и политика на даване на свобода и независимост на поробените народи,като ЛУД,е изпипаната и изпитана практика на управляващите света изродени Български Исусови династи и ударният ѝм орган-инквизицията,да елеминират пред обществото и народите отклоняващите се от общоприетите правила за управление техни династични родственици,както и хората от духовния елит,като ги обявяват за луди и вкарват в лудницата за довършване,и която диагноза ЛУДИ,пък съхранява за посветените и историческите анали чистия Български династичен произход на тия потомци-мъченици на Исус!

ЛУДИ=ДУЛО-
ниезброимо число чисти и святи генетични потомци на Исус и Мария Магдалена от Дуло са умъртвявяни страдалчески и в мъченически психически и физически изтезания в психиатриите,лудниците и т.нар."Заведения за душевно болни",които продължават да работят и сега на пълни обороти по целия свят,и в които въдворяват дръзналите умишлено или неосъзнато Божии деца да изявяват Божиите си наследствени феноменни и чисти духовно-морални признаци,уж да ги лекуват,а всъщност да извлекат от тях със садистични античовешки перверзни средства интересуващата ги информация и неминуемо да ги довършват физически!

Само ви напомняме да влезете в нашите постинги и откриете защо Ямбол е наречен ГРАДА НА СТОТЕ ЛУДИ,и защо е заобиколен от толкова селища с емблематични лудници и психиатрични заведения в самия град,като ви подаваме долния джокер:

СТО ЛУДИ=Иса и Диана Дуло

ЯМБОЛ Е ГРАД НА СТО ЛУДИ=
ЯМБОЛ Е ГРАДА НА Иса и Диана,основатели на Дуло

image

ДЖОКЕР=
Ежуа Дракона=Ежуа Трака=Исус Тракиеца-
всесилната и всепобеждаваща карта,която може и да замени всяка друга карта-разбира се,и в политически управленчески смисъл и отношение!

ДЖОКЕР=Кан на Жар Диана=Кан,Жрец на Царица Диана

ПСИХИАТЪР=Бог Иса Траха
ПСИХИАТРИЯ=
Бог Иса Траха-
место за мъчения и умъртвяване на потомци на Бог Исус от Тракия

ЛУДНИЦА=ЛУДНИТСА=Диана и Иса Дуло-

место за мъчение и умъртвяване на потомци на Исус и Мария Магдалена

ЗАВЕДЕНИЕ ЗА ДУШЕВНО БОЛНИ=ЗАВЕДЕНИЕ ЗА БОЛНИ за Богиня Диана и Ешуа-болни потомци на Исус и Мария,копнеещи и страдащи по Тях

ИЗЯВЯВАТ СЕ
=Бог Исуз и Богиня Диана 

ИЗТЕЗАНИЯ=Иза и Диана-измъчване на потомците на Исус и Мария
ИЗТЕЗАВАНЕ=Богиня Диана и Изуз-
поредното категорийно понятие,водещо ни при потърпевшите на това действе-потомците на Исус и Мария,а те ни показват къде са извършвани тия изтезания-в осквернения Първосвещен Божи храм БЕЗИСТЕНА!

ИЗТЕЗАВАНЕ=
ВЕЗИЗТЕН=БЕЗИЗТЕН=БЕЗИСТЕН



ИЗМЪЧВАНЕ=ИЗМЪТШВАНЕ=
Изуш и Богиня Мат
**************************************************************

НОРФОЛК ХАУС ЛОНДОН=
БОЛКОРИЯ КАН ИСА ДУЛО=
Кая(скално светилище) на Иса Болхарина в Лондон


НОРФОЛК ХАУС=Кан(Жрец) на Иса Бълхарина от Дуло-
Българския Духовен водач,Жрецът,довел Тракйското племе на острова и основал страната и жреческия светилищен център-града Лондон,кръстен по името на Исусовата династия ДУЛО.

ЛОНДОН=ЛОНД +"Н"(кодировъчния назал)=ЛОНД–"Н"=Дуло 
 


Името на града,който дава титлата ПРИНЦ НА ЕДИНБУРГ на  Джордж III,е следващият безспорен исторически документ,който декларира Българският произход и на краля,и на всички други английски крале,както и произхода на първосвещения за Българите светилищен център на Острова-ЕДИНБУРГ!

ЕДИНБУРГ=ДИЕНА БУРГ=Диана Бурга=Диана Българката-
Мария Магдалена,Богородица Българката! 


Затова и ШОТЛАНДИЯ носи това необяснимо досега име,а аристократите ѝм най-обичат да заголват космати баджаци под киприте карирани полички-секретната ѝм тракийска униформа и визитка,наречна КИЛТ и кожената торбичка СПОРАН,както и да надуват тракийските гайди и да маршируват с тях,нахъсквайки се за войни и битки,вместо да завъртят тракийските хора на Дедите си от армията на Дионисиус,с която в мирен поход на Любовта те заселиха и облагородиха навремето тия земи!:

ШОТЛАНДИЯ=ШО ТОЛ ДИЯН=Ешу Дуло и Диана=
Исус и Диана,родоначалници на Дуло

ПОЛИЧКА НА КАРЕТА И ПЛИСЕТА=
Богиня Диана и Исуш Балк Трак Дуло=
Богиня Диана и Исус Българите от Тракия,основатели на Дуло

ПОЛИЧКА НА КАРЕТА И ПЛИСЕТА=

Траки на Българите Богиня Диана и Исуш,основали Дуло 

КИЛТ=Кан от Дуло=Жрец от Дуло
СПОРАН=Иса Пар=Иса Вер=И
сус Змея

Задължителната комбинация от КИЛТ и СПОРАН е предметнота жреческо херметично писмо,което ни съобщава отново за Българските Богове,завели там траките:

КИЛТ И СПОРАН=Диана и Иса Болкарина

Пълният комплект на жреческото облекло-секретно послание,е
КИЛТ,СПОРАН,РЕМЪЦИ И КАТАРАМИ
и гласи след дешефриране:

КИЛТ СПОРАН РЕМЪЦИ КАТАРАМИ=
Кан на Цар Исус Бълкарина и Диана Матара Мария

МИРЕН ПОХОД=
МИР ПОХ ДЕН=Мария Бохиня Диана


ДИОНИСИУС=ДИОНИ ИСУС=Диана и Исус-
митичната и мистична и всепобеждаваща Българска армия на Траките,с която те заселиха и овладяха с песни,хора и ръченици и огромна Любов целия свят,за което свидетелства с долния фундаментален рок и отрядът от Армията на Диана и Исус с едноименното тяхно име AC/DC и маршал от Светейшата Небесна армия-Свети Бон Скот-убит мъченически от агентите на светата инквизиция!



AC/DC-It"s A Long Way To The Top 

AC/DC=ЕЙСИ ДИСИ=ДИОНИСИУС=ДИАНА и ИСУС

БОН СКОТ=Иса и Бокиня Диана

НЕБЕСНА АРМИЯ на=
на Бог Иса и Мария

ДИОНИСИУСОВА АРМИЯ=АРМИЯ на Исус и Богиня Диана-
а тази армия ни разкри трансепохалната и транспространствена Божия генерал-щабна тайна и секрет,че тя е и армията,позиционирана за охрана постоянно около БЕЗИСТЕНА в Първосвещения Божи град Ямбол:

ДИОНИСИУСОВА АРМИЯ=
АРМИЯ на ВЕСИСДЕНА=АРМИЯ на БЕЗИСТЕНА

********************************************************************************************

Хергогската титла на краля-херцог на Брауншвайг-Люнебург,който град е ХАНОВЕР,ни разкрива по най-убедителния начин,кои са създателите и господарите на този древно-Български град:

БРАУНШВАЙГ ЛЮНЕБУРГ=БЕР ЕШУА БАГ БЮЛГЕРИНА=
Вер Ешуа Бог Българина=Бог Ешуа ВерБългарина
-

където БЕР,ВЕР е един от 12-те животински змейски календарни символа на Исусовата потомствена династия Дуло  

ХАНОВЕР=
Бархи=Българи

Та Джон Ленън е от тази Българска кралска династична линия,на която са избуяли святите Исусово-Мариини филизи баш по времето на управление на един от династите,та е трябвало изродените му родственици да го подкастрят и подрязват,за която традиция пише Българския посветен жрец Шекспир в трагедиите си,ама не са могли нацяло и издъно,та е оцелял чистия израстък Джон,който пак отрязаха нечестивците на 8 декември 1980 година,без и да подозират,че произведоха още един действащ Светец,маршал от Небесната Дионисиусова Армия!

НЕБЕСНА ДИОНИСИУСОВА АРМИЯ,охраняваща=
охраняваща Сина на Бог Исус и Богиня Диана Мария-
Божият Син,Спасителят на света


ВИЛЯМ ШЕКСПИР=Мария и Исуш Балка=Мария и Исус Българина
ВИЛЯМ ШЕКСПИР=Бог Ламя Исуш Барк=Бог Исус Ламя Барка


ВШЛЯМ 



СЛЕДВА РЕДАКЦИОННО ДОПЪЛНЕНИЕ 




Първата "китара" на Джон е БАНДЖО,чиито и досега неизяснен етимоложски смисъл ни указва кои са кръстниците му:

БАНДЖО=Богиня Диана и Ежуа,

а къде са корените на майсторите и кръстниците му ни казва китарата:

КИТАРА=КАТАРИ=ТРАКИ=ТРАКИЯ 


Името на първата група,която сформира Джон Ленън,е The Quarrymen,което име е обяснено като ХОРАТА ОТ КВАРИ,за да може да се скрие в него името на Българската Богиня Мария!

QUARRYMEN=
Бокиня Мария

Първото им представление е през пролетта на същата година върху платформата на един камион на Роуз Стрийт.
Думата за улица в езика е съставена така,че да ни съобщи след време както за строителите на селищата на Острова,така също и кой ѝм е Бога:

СТРИЙТ=
Иса Друда=Друид на Иса

Няма да се впускаме в подробности от илюминатската многопространствена дейност на Посветения Джон,с която изпраща много закодирани послания към поробените си и живеещи в тотална цензура събратя Българи и тракийци в Англия и навред по света, ще разгледаме посланията само в няколко негови емблематични песни,като преди това ще разсекретим посланието в емблематичния култов знак с двата пръста ВИКТОРИЯ,който ни показва Джон от снимката си и на на клипа на Let It Be  по-долу в нашия постинг.

image

Сега ще научите защо двата пръста нагоре са знак за победа.

Ще кажете,защото представляват първата буква V от думата VICTORI,която означава ПОБЕДА!
Правилно,но защо точно тази дума означава събитието ПОБЕДА
...?
-А сега ,де!
-Защото думата ВИКТОРИЯ е сакралната комбинация,съдържаща важната Българска информация кой само може да осигури победата:Българските Богове!

ВИКТОРИЯ=
Диана Барк=Диана Българката
ВИКТОРИЯ=Бог Трак=Бога от Тракия
ВИКТОРИЯ=Богиня Трак=Богинята от Тракия

Затова и древните имена на един от безбройните Свещени Български градове и царства по света,носят същото име-БАКТРИЯ,затова и името Виктория е емблематично кралско име!


БАКТРИЯ=
БАКТОРИЯ=ВИКТОРИЯ

Китайското име на града също ни води при Българските Богове:

ДА-СЯ=Диана и Иса,
при които Всемирни Богове и Господари ни води и Българската дума за ПОБЕДА!

ПОБЕДА=Бог и Богиня Диана

А обяснителното описателно жестово писмо на двата пръста гласи:

ДВА ПРЪСТА=Бард на Богиня Диана и Иса=Брат от Богиня Диана и Иса-
с което Джон се обозначи за посветениете и непосветените като Певец,Брат от семейството на Исус и Мария 

Вижте и означението на знака-символ на английски–V sign,който не може да означава нищо друго,освен елементарния анаграмен прочит на израза:

V sign=VSIGN=Бог Иса  
 





Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
10.10.2014 00:02
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675526
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!