Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2014 03:05 - Как Тракийските жреци построиха Стоунхендж и създадоха британците или езотеричните послания на есенното равноденствие!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2666 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 28.09.2014 14:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Екзотеричните дефиниции за равноденствието е,че то е астрономическо понятие,с което се обозначава моментът от годината,когато пътят на Слънцето по небесната сфера (еклиптиката) пресича небесния екватор.Тогава денят и нощта са приблизително равни по продължителност.

Всяка календарна година има 2 равноденствия — пролетно и есенно, съответно на 20 или 21 март и 22 или 23 септември.

Много култури по света и всички езически религии почитат равноденствието (както и слънцестоенето) като момент с особено значение.Тогава се устройват едни от основните календарни фестивали и се извършват важни обреди, свързани най-вече със земеделието и плодородието,като за есенния сезон възлов момент е започването на  есенната сеитба-процес,жизненоважен за осигуряване на храната на населението в селскостопански аспект,а в херметичен план за посветените Българи означаващ започването на нов сезонен период за просвещение на Българите,притежаващи езическите феноменни Исусово-Мариини характеристики.
Ние също стартираме сезонния есенен етап на просвещение и посвещаване на Българите в тайното Исусово учение и познание,като акцентираме върху основния учебен материал,заложен от Небесните ни лектори в основните и универсални информационни носители-песните,и ретранслирани чрез радио и тв-канали.

Разшифроването на всички спуснати ни послания,както и на съпровождащите основните песенни послания,ние ще извършваме с помощта на 

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
 http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061   

ОБОЗНАЧАВАНЕ на=ОБОЗНАТШАВАНЕ на=на Бог Изуш и Богиня Диана
НЕБЕСНА СФЕРА=СФЕРА на Бог Иса
НЕБЕСЕН ЕКВАТОР=Бог Иса и Диана Барка
ДЕН И НОЩ=Диана и Ешуа
ВЪЗЛОВ МОМЕНТ=Бог Иза Ел(Змей) и Богиня Диана ММ=
Бог Исус Змея и Богиня Диана Мария Магдалена

ЕСЕННА СЕИТБА=Исус и Диана Богиня-най-важният и възлов процес в есенния сезон освен носител и основа на бъдещото плодородие,е носител и на сакралната информация за Българските Богове,Чиито първоразрядни имена са вложени в свещения израз!

Друга декодирана комбинация от същия израз ни води при централния диспечерски пункт и компютър,от които се ръководят тия процеси в планетарен план-БЕЗИСТЕНА!

ЕСЕННА СЕИТБА=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН

На Безистена в другото измерение е и Висшата Без-партийна школа за подготовка, лиценциране и изпращане на небесните лектори,подготвящи нашите екипи и човеците за предстоящото Второ Пришествие.
Школата има кодова индикация ИСА,по подобие на АОНСУ,което означава абсолютно същото:

АОНСУ=ИСА=Иса=Исус

НЕБЕСНИ ЛЕКТОРИ=Диана и Иса Бълкарина  

ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ=Братя от Шар Бог Иса и Богиня Диана

ПРИШЕСТВИЕ на=на Шар Бог Иса и Богиня Диана

ПРИШЕСТВИЕ=Вер(Змей) Исус и Богиня Диана 

Сега се насладете на част от езотеричните философски съждения по темата за есенното равноденствие на астроложката ЕЛЕНА ПЕНЧЕВА,активирана феноменна потомка на Исус и Мария Магдалена:

ЕЛЕНА ПЕНЧЕВА=ЕЛЕНА ПЕНТШЕВА=Ел(Змей) Бог Ешуа и Богиня Диана  
 
СЪЖДЕНИЯ=Исуж и Диана-задълбочени разсъждения и умувания за скритете Богове
РАЗСЪЖДЕНИЯ за=за Зар Исуж и Диана-пак и винаги за Исус и Мария Магдалена

 
"В езотеричен аспект това е времето, в което силите на доброто и злото, на светлината и мрака, на действието и покоя, са равнопоставени. И тъй като във Вселената няма абсолютно добро, нито абсолютно зло, равновесието между двете крайности на практика осигурява най-богати възможности за промяна и сътворяване на реалността. За природата това е времето, в което се сменят сезоните. За вещия балансът между двете сили създава условия за смесването на всички съществуващи потенциали, на всичките четири елемента, изграждащи видимия и невидимия свят. Или с други думи, това е един изключително магичен и специален момент, с огромен потенциал. И ако по време на Пролетното равноденствие светът се пробужда за живот, а Земята приютява семената, от които по-късно ражда живот, то Есенното равноденствие е мигът, в който берем плодовете и отчитаме резултатите 
 
С настъпването на есенния сезон ставаме по-интровертни и по-любопитни към сумрачната зона на вътрешното си пространство.Така по естествен път заниманията, изискващи усамотение, стават по-привлекателни за нас и все по-често се застояваме у дома, увлечени в интересно четиво или битови ангажименти, гарантиращи ни уют и сигурност през студените месеци. И както в древността, така и днес, все още разчитаме на богатата реколта и личното си плодородие, изразено в постижения, за да си гарантираме препитание и уют през зимата.

Струва си да подходите към този ден като към празник. Той действително е такъв. Празнуваме плодородието, равновесието и мъдростта и изразяваме благодарността си към майката природа за даровете и изобилието, които тя ни поднася. Така или иначе, въпреки технологичния напредък и човешкия стремеж за независимост от природните сили, все още сме твърде малки и зависими и от климата, и от Земята, която е наш общ дом. Последните месеци ни дадоха истински и неопровержими доказателства за това. Вече не само ние се нуждаем от помощта и подкрепата на природните духове, но и те от нашата. Земята зове за нашето внимание и помощ. Затова, намерете време днес да изразите към нея своята любов и благодарност!..."


Прекрасни и полезни разсъждения и езотерични поетични анализи,които са поетично- философска гимнастика и дъвка за акъла с астрологически съвети-казано образно,по прекрасната ѝ Божествена феноменна специалност астролгия,но абсолютно неразкриващи нито и частица от истинския Божи сакралитет,вложен от древните жреци и посветени в тази обрядност и празничност по ДревноБългарския народен езически празничен календар,както и в самите думи и изрази на повествованието на статията!

Сега ние те просвещаваме Сестро от Всемирното семейство на Исус и Мария,както и всички вас,в тайната на тия сакрални езически астрономически процеси и ритуали,в които е имплантирана родовата и историческата памет на Свещения Божи Български народ,на нашата обща съдба и бъдеще,като стартираме,както казахме в началото, сезонния есенен етап на просвещение и посвещаване на Българите в тайното учение и познание на Исусов,като акцентираме върху основния учебен материал,заложен от Небесните ни лектори в основните и универсални информационни носители-песните,и ретранслирани чрез радио и тв-канали.
 

АТЛАС=Дуло на Иса-династичния род Дуло на Исус
ЕСЕННИ ЦВЕТЯ=Деца на Бог Иса

Тази наша мисия изпълняваме по възложение и ръководство Свише,съвместно с изпратените от там лектори и браншови специалисти-все Светии от сдружението ВСИ СВЕТИИ,които са съставяли всички тия песни в синергетични земно-небесни творчески екипи и колективи!


Преди да започнем да ви представяме актуалните сезонни шифровани послания на Исус и Мария,ще разсекретим основния документ по темата-самото наименование на сакралното астрономическо събитие-ЕСЕННОТО РАВНОДЕНСТВИЕ,както и възлови думи и изрази в досегашното изложение:

ЕСЕННО РАВНОДЕНСТВИЕ=Бог Тати Исус Вер(Змей)=Бог Отец Исус Змея
ЕСЕННО РАВНОДЕНСТВИЕ=
Богиня Диана и Исус Барда

ЕСЕННО РАВНОДЕНСТВИЕ=Братя от Исус и Богиня Диана-
генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена,чийто чист и праведен клон са Всемирното Бяло Братство

ЕСЕННО РАВНОДЕНСТВИЕ=
Барди от Исус и Богиня Диана-
генетичните потомци на Исус и Мария,чийто чист и праведен клон са поетите и музикантите Барди(Братя) от Всемирното Бяло Братство

Информация за Българските Богове и децата ѝм от двата Исусови династични клона-
по родовите вериги на синовете Ѝм-близнаци,съставени съответно от святия първороден жречески клон от Павел,и от изродения второроден превратаджийски византийски клон от Петър,от който са всички управници и глави на всички съвременни народи и държави,
е заложена и в календарните датни кодирани комбинации по темата:

ДВАДЕСЕТ И ВТОРИ СЕПТЕМВРИ=Десата на двата братя от Бог Иса и Богиня Матара

ДВАДЕСЕТ И ТРЕТИ СЕПТЕМВРИ=Деца на Братята от Бог Иса и Богиня  Диана Матара
 
В ЕЗОТЕРИЧЕН АСПЕКТ=В ЕЗОТЕРИТШЕН АСПЕКТ=
Зар Бог Тати Исуш и Бокиня Диана

СИЛИ НА ДОБРОТО И ЗЛОТО=СИЛИ на Братя от Дуло на Диана и Иза-
силите на доброто и злото, на добрите и лошите дела,на положителната и негативната енергия,в която живеят и натворяват генетичните потомци от династията Дуло на Исус и Мария Магдалена,жертвени експериментални обекти на Божествения експримент!

РАВНОВЕСИЕ МЕЖДУ=Бог Исуж и Богиня Мадара
ДВЕ КРАЙНОСТИ=Диана Богиня и Иса Трака
ДВЕТЕ КРАЙНОСТИ=Дете на Бог Иса Трака-
потомците на Исус Тракиеца,натоварени с различни опасни и екстремални роли и мисии в драматизацията ЖИВОТ от Родителите ни-Демиурзи

ДРАМАТИЗАЦИЯ=Исуз и Диана Матара
НАЙ-БОГАТИ ВЪЗМОЖНОСТИ с=с Сина на Бог Изуж и Богиня Мат Диана-Спасителят
ВЕЩИ ХОРА=ВЕШТИ ХОРА=ХОРА на Богиня Диана и Ешуа-посветени и умеещи хора
ПРИЮТЯВА СЕМЕНА от=от Бог Иса и Богиня Матара
С НАСТЪПВАНЕ на=на Бог Исус и Богиня Диана
НОВ СЕЗОН=Бог Исуз
ЕСЕНЕН СЕЗОН=СЕЗОН на Иса 
ЕСЕНЕН СЕЗОН БЕЗ=СЕЗОН БЕЗ Исуз
СУМРАЧНА ЗОНА на=ЗОНА на Исуш и Мария

ПОСТИЖЕНИЯ=Богиня Диана и Исуж-
и пак достигаме до Първосвещения Божи храм БЕЗИСТЕНА,от който зависи какви ще бъдат постиженията на хората и човечеството!

ПОСТИЖЕНИЯ=ПЕЖИСТЕН=БЕЖИСТЕН=БЕЗИСТЕН

ИМА УЮТ ПРЕЗ ЗИМАТА с=с Изуз и Богиня Диана Мат Мария
МЪДРОСТ=Иса и Мадара Диана
ПРАЗНИК НА МЪДРОСТТА=на Тати Исуз и Диана Мария
ПОДНАСЯ НИ=Богиня Диана и Иса
СТРЕМЕЖ към=към Исуж и Диана Мария
НАШ ОБЩ ДОМ с=НАШ ОБШТ ДОМ с=с Ешуш и Богиня Мат Диана
ЗА ТОВА СА=Богиня Диана и Исуз-
лаконичен израз,сочещ участието на Българските Богове навсякъде и във всичко,както и водещ ни отново и отново за пореден път при фундаменталното сътворенческо начало на света-Централният планетарен светилищен комплекс БЕЗИСТЕНА в Ямбол! 

ЗА ТОВА СА=
ВОЗАСТА+кодировъчния назал "Н"=ВЕЗИСТЕН=БЕЗИСТЕН

Бре,мама му стара!Пак в този Ямбол и в този БЕЗИСТЕН ни водят тия разсекретени послания и дълбоки тайни!Откъдето и да тръгнем,накъдето и да тръгнем-все до този Ямбол и до БЕЗИСТЕНА му достигаме!Има нещо в този БЕЗИСТЕН!
Я да проверим пак и да надникнем отново в него,въпреки че вече година и половина го държат умишлено затворен и конспиративно наливат кубици и тонове бетон,запечатвайки нещо както в дупката в Царичана сякаш,скрити от чужди очи(от нашите очи!),вместо да са отдавна приключили по проектния срок от няколко месеца за ремонта уж!
Ние пък ще пуснем нашите разведчици СУПЕРМЕНА,БАТМАНА,СПАЙДЕРМЕНА И ТЕРМИНАТОРА,пред които няма прегради,да видят и докладват за пореден път какво има в този БЕЗИСТЕН!
След малко и четиримата ни секретни агенти,шпиони,диверсанти и разузнавачи под горните конспиративни псевдоними и партизански имена,които указват на коя шпионска централа са служители и съответно значат:
СУПЕРМЕН=Иса и Богиня Мария,
БАТМАН=Богиня Мат=Богинята Майка,
ТЕРМИНАТОР=Мария Друида,
СПАЙДЕРМЕН=Иса и Богиня Диана Мария,

ни докладваха едно и също,което ние го знаехме отдавна със сигурност,че
БЕЗИСТЕНЪТ е Централната сътворенческа база на Боговете-Демиурзи,временно херметизирана за хората в свръхсекретното невидимо за непосветените Божие измерение,и за което те ни представиха неговата сътворенческа оригинална проектно-сметна техническа  документация,която сега ние разсекретяваме за публично достояние и просвещение на Българите:

БЕЗИСТЕН=БАЗА на Иса и Тиана=База на Иса и Диана =База на Исус и Диана,

с допълнението "СЪТВОРЕНЧЕСКА",което е обяснено с техническа терминология като

ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА РАЗВОЙНА ЛАБОРАТОРИЯ И ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА ЗА СЪТВОРЕНИЕТО НА СВЕТА,ХОРАТА И ЖИВОТА НА НЕГО!

Нашите разузнавачи ни подсетиха,че и космическият термин ЗВЕЗДИ е съставен от същата свещена комбинация и че и те са също изкуствени бази,но орбитални,за Българските Богове и Техните служители от извънземните или Божгията армия,които са едно и също!

ЗВЕЗДА=ВЕЗИЗДЕН=БЕЗИСТЕН
ЗВЕЗДА=
Ваза на Иза и Диана=База на Иза и Диана=База на Исус и Диана

ОРБИТАЛНА БАЗА=

БЕР ДУЛО БАЗА=Вер(Змей) Дуло Бог Иза=
Летящите Змейове от рода Дуло на Бог Иза
=

Летящите Змейове с високоскоростните чинии,които са потомците на Бог Исус 

СЕКРЕТНИ АГЕНТИ на=АГЕНТИ на Иса Трака
РАЗУЗНАВАЧИ на=РАЗУЗНАВАТШИ на=на Зар Изуш и Богиня Диана
ШПИОНИН на=на Ешуа Бог
ДИВЕРСАНТ=
Братя от Иса и Диана.

Други десетки и стотици хиляди диверсанти с конспиративния жречески легализиран псевдоним БАРДИ,вършат повсеместно и в световен мащаб денонощно диверсионни акции,минирайки и обстрелвайки с песенни музикални мини и снаряди,заредени с животоспасяваща огромна и мощна позитивна информационна енергия за всички човеци и народи,подготвяйки ги чрез нашето синергетично небесно-земно просвещение,за скорошното Второ пришествие на Главнокомандващите с цялото Ѝм Небесно и Вселенско войнство!  


МИНИРАНИ С ПЕСНИ от=от Мария и Бог Исус 

ГЛАВНОКОМАНДВАЩИ=ГЛАВНОКОМАНДВАШТИ=
Балга Бокиня Мат Диана и Ешуа=Българските Богове Майка Диана и Исус

ГЛАВНОКОМАНДВАШТИ=Бълга Кан(Жрец) на Богиня Мат Диана и Ешуа= Българите,Жреците на Богиня Майка Диана и Исус

ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ-второто идване(явяване) на Господ Бог Исус на Земята според екзотеричната информация,а по езотеричната се конкретизират истинските параметри на трансепохалното събитие и процеси,които озвачават явяването в земното измерение на Братята от Исус и Мария Магдалена,предвождани от Тях,и които Братя са Всемирното Бяло Братство,идващи да възстановят неотменимо и категорично Божието царство на Всемирната Любов,Братство и Мир на Земята!:

ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ=Братя от Шар Бог Иса и Богиня Диана  

Та тия вездесъщи Божии диверсанти,които са песенните Братя и Барди на Българските Богове,ни заръчаха да спрем замалко цъкащия часовников механизъм на една от мощните ѝм термоядрени бомби,заложени в центъра на Ямбол,и да разсекретим част от информационния ѝ заряд за вашето просвещение!

МОЩНА ТЕРМОЯДРЕНА БОМБА=Бог Ешуа и Богиня Диана Мама Мария Друида

Тази мощна термоядрена бомба,изработена и управлявана от Исус и Мария Магдалена, се оказа една от възможно най-абсурдните песни,хибрид между откровена и отчаяна чалга,и стила СУПЕР КИЧ,ако има въобще такъв,ако не-тази песен положи началото на този върховен идиотски и олигофренски предизвикателно просташки и тъп стил,обобщен от форумните коментари напълно справедливо като ДЕБИЛЕН,с марка ЯМБОЛ!



ДРАЖЕТО                         ЯМБОЛ

А сега направете компромис със слуха и естетическите си критерии и хигиена,и се напрегнете още малко за да видите и римейка на този истински срам и позор за града ни,за който имаме очи да твърдим,че е Свещен град,че отгоре на всичко и Първосвещен Божи град,пълен със стоте луди,за които сме говорили вече отдавна,и точно заради които Свети Паисий възкликна:
О-О-О! НЕРАЗУМНИ ЮРОДИ...! 
 


Yambol Video Original.avi

Дражетооо навлиза в тая игра,
Ямбооол това е града.
В Ямбол живеят всички мои хора,
ти си от друг град и си мислиш, че си от отбора.
Но не си! Разбираш ли ме ти.
Като не си, махни се, отивай си.
Мисля да издавам албум,
ще те разтегна, разбра ли бе локум...

Пр.
Ямбол е града, Ямбол е стила. (осем пъти!)

Ето ме отново навлизам в тоя ритъм,
махни се от пътя ми, хъъ, ще те сритам.
Взимам микрофона и започвам да пея,
виждам, че ве е яд и започвам да се смея.
Защо ве е яд, защото издавам албуми и ще ставам по-богат.
И накрая ще ти кажа само едно:
Дражетооо, разбра ли бе лайно.

Пр.

Ямбол е много хубаф град,
на който не му харесва, значи е глупак.
Дражето се опитва да прави пари,
а другите все още играят кмпютърни игри.
И аз нямам нищо против да играя CS,
но повече ми харесва, да карам Мерцедес


Представихме ви текста за ваше естетическо екзотерично удоволствие и ще ви направим няколко разшифровки на възлови фрази и изрази от изделието и обследващия коментар,както ще посъветваме и двамата оригинални рапари от по-предния оригинален клип да не се възгордяват много-много от това свое суперхудожествено и естетически издържано произведение,защото те са абсолютно непричастни към свръхсекретната информация,спусната ѝм отгоре и вложена в код в песенно недоразумение №1 в България и в света...на пръв поглед!

Ние от екипа на БЕЗИСТЕНА не се свеним и гнусим да се заровим в калта и мръсотията и да ровим в лайната често,за да изкараме от там херметично изолираните със Свещения шифър капсули с вложените в тях Съкровени родови документи и етносна информация и памет от нашите Посветени Свети Деди,които в името на съхранение и преноса на тия документи и памет на Българите,в които е и спасението за Свещения ни Род и Народ и на цялото човечество,не са имали и проявявали въобще никакви притеснения,комплекси и задръжки да ги скриват както на най-възвишените и свещени чисти места,така и в най-гнусните и отвратителни нечисти места,пророцавайки ни и знаейки,че един ден ние ще изровим и извадим,без да се спираме също като тях пред нищо,заровеното навсякъде безценно имане!

РИМЕЙК=Мария Кая(Скала,Скално светилище,Кан=Жрец)
РИМЕЙК=Кан на Мария=Жрец на Мария-
автор на преработено музикално кодирано произведение
СРАМ И ПОЗОР за=за Зар Бог Иса и Мария
Ямбол е града на СТО ЛУДИ=Ямбол е града на Иса и Диана Дуло
Ямбол е града на СТО ЛУДИ=Ямбол е града на рода ДУЛО на Иса и Диана 

Ямбол е града на СТОТЕ ЛУДИ=Ямбол е града на Дете от Дуло на Иса=
Ямбол е града на потомците на Иса от рода Дуло=Ямбол е града,в който е Царско-Божествената родова аристокрация от династията Дуло на Исус и Мария Магдалена  

Ямбол е града на СТОТЕ ЛУДИ=Ямбол е града на Дете от Дуло на Иса-Спасителят!

НЕРАЗУМНИ ЮРОДЕ=НАРОДЕ на Иза и Мария

ПЕСЕННО НЕДОРАЗУМЕНИЕ=Богиня Мадара и Исуз

РОВИМ В МРЪСОТИЯ заради=заради Бог Иса и Богиня Матара Мария

В ИМЕТО НА СЪХРАНЕНИЕТО на=на Иса и Бохиня Матара Диана

ДА ИЗРОВИМ И ИЗВАДИМ=Бог Изуз и Богиня Диана Мадара Мария

ЗАРОВЕНО ИМАНЕ=Бог Иза и Мария
------------------------------------------------------------------------------------------------
Главният герой на песента носи оригинално име,в което програмата ни разпознава кой всъщност говори от негово име:

ДРАЖЕТО=Ежуа Друида=Друид на Ежуа-
диктуващият посланието на рапара Дражето е Жрец на Исус от Неговата Ямболска първосвещена жреческа гилдия,който жрец е авторът и режисьорът на текста на толкова презряната и похулена от нормалните слушатели песен,че и от нас на първо слушане и прима виста!

ПРИМА ВИСТА=PRIMA VISTA=Богиня Матара и Бог Иса-
което означава запознаване от пръв поглед,за езотериците-кабалисти на Исус и Мария има значение "да познаеш Исус и Мария от пръв поглед"навсякъде,а за най-приближените Ѝм означава "да Ги обикнеш от пръв поглед и никога да не спираш да копнееш за Тях"! 
 
Дражето или жрецът-друид на Исус веднага анонсира в началото,че той води играта на това песенно послание и ни съобщава в кодирана мерена реч,че Ямбол е градът на Богиня Диана,което е указано официално в митологизираната история на Божия град:

КОДИРАНА МЕРЕНА РЕЧ=Чар Мария Драка=Царица Мария от Тракия

КОДИРАНА МЕРЕНА РЕЧ=КОДИРАНА МЕРЕНА РЕТШ=
Кан(Жрец) на Мария и Ешуа Друида-трансформираните в народни певци и легализирани жреци на Исус и Мария,които засекретяват преследваната сакрална информация в мерена реч на народните песни и Българския фолклор.

ЯМБОООООЛ ТОВА Е ГРАДА=ЯМБОЛ Е ГРАДА на Диана Богиня-
за справка вижте древните имена на Ямбол-ДИАНО ПОЛИС,ДИАМ ПОЛИС...,както и множеството статуи на Богинята из града и обекти,носещи името на тази езическа богиня,която отдавна ни се разконспирира като Богиня Диана Мария Магдалена, където Диана означава Дуо,или Две-двете главни евангелски женски персонажи-двете Марии-официалните Мария,майката на Исус,и Мария Магдалена,спътница и нещо повече от това за Исус,а в езотеричната сакралия е Двойната Мария,Диана Мария,Ма Да ра,Мадара-един път е Мария,съпругата на Исус,и втори път е Мария-майката,но не на Исус,а на децата на Исус!
Съобщението на рапарът-жрец,че  "в Ямбол живеят всички мои хора",е съобщение веднъж в прав текст,че Ямбол е градът,в който живеят потомците на Първожреците на Исус и Мария  Магдалена и тука в земното измерение е съсредоточен жреческият потомствен елит на Боговете,и втори път е съобщено за посветените,че в Ямбол е концентриран също така за постоянно още от сътворенческо време целият небесен Божествен състав,щаб,команден център,главна квартира,главна база,постоянно местообиталище,домът на Боговете...,всички които са в невидимото Божие измерение!

В нахалствено-самохвалебствения куплет с гаменско-жаргонен стил 
 
"Виждам, че ве е яд и започвам да се смея.
 Защо ве е яд-защото издавам албуми и ще ставам по-богат",


жрецът-диктор ни съобщава в анаграмната комбинация ИЗДАВАМ АЛБУМИ,какъв специален статут има Ямбол:  

АЛБУМИ=ИАМБУЛ=ЯМБОЛ-
обратният анаграмен прочит преподрежда АЛБУМИ-те в името на нашия нещастен и презрян дори и от собствените си певци-рапъри градец-Ямбол!

ИЗДАВАМ АЛБУМИ=

Ямбол е на Иза и Богиня Мад=
Ямбол е на Исус и Богиня Майка Диана-
Ямбол е градът на Боговете Исус и Богиня Диана,Майка Мария Магдалена 

 
Тази епохална планетарна тайна и свръхсекретна информация на Българите и човечеството съвършеният Божи служител предава на хората и чрез настойчивия втрещяващ келешки припевен рефрен на рапарите-дебили: 

"Ямбол е града, Ямбол е стила!"-
който рефрен ни повтарят в умопомрачителен стил според емоциалните коментари, цели осем пъти!,за да ни го имплантират с набиване през защитите на компютърната памет на био-лаптопите ни,дето ги носим на раменете си,за да вземем най-после и да изследваме какво толкова искат да ни кажат с този ужасяващ рефрен рапарите-юроди,или както един форумец ги нарече"уроди",или пък какво има да ни каже този,който скрит в сянка ѝм диктува тези мърсящи свещения Български език слова!

Анализът на рефрена ни сочи едназначно,че изпращачът на посланието ни казва чрез него,че Ямбол е града на стила-тъпоумница и безсмислица,както се изразихме по-горе на PRIMA VISTA,но тази глупава безсмислена тъпоумница,преминала през негнусящата се от нищо и всичко приемаща декодираща програма на Свещения шифър,изненадващо излиза с великолепните царски одежди и регалии на Божия  владителски династичен титул на фамилията ДУЛО на потомците на Бог Исус! 

ЯМБОЛ Е ГРАДА на СТИЛА=
Я
МБОЛ Е ГРАДА на Иса Дуло=
ЯМБОЛ Е ГРАДА на Дуло на Исус=

Ямбол е града на династичния род Дуло на Исус 


Същото твърдяха по-горе ямболските жреци в не по-малко презрителната и позоряща квалификация за Ямбол като град на СТОТЕ ЛУДИ,обаче декодиращата ни програма няма грешка и изкарва истината на яве! 

ИЗКАРВА ИСТИНАТА НА ЯВЕ за=за Бог  Исус Трака и Богиня Диана  

Радвайте се Българи,наши Братя и Сестри,че сте удостоени с височайшата чест и призвание,да станете живи свидетели и участници в епохалнните процеси на разкриване на тайната на Свещения Български език и чрез него на трансепохални извечни световни,човешки и Божии тайни,които Боговете ни Исус и Мария Магдалена благоволяват да разкрият на хората чрез нас и вас-Българите,и да ни подготвят за ПОСЛЕДНИТЕ ВРЕМЕНА!

ПОСЛЕДНИ ВРЕМЕНА до явяването=
до явяването на Бог Иса Дуло и Богиня Мария=
до явяването на Бог Исус и Богиня Мария,родоначалници на Дуло

ПОСЛЕДНИ ВРЕМЕНА=ВРЕМЕНА НА Дуло но Бог Иса-
идва времето на святите потомци на Исус от Дуло,които са Всемирното Бяло Братство

В края на сборника от жречески висши секретни послания,Жрецът чрез рапърът Дражето се обозначава,че е от свещения Божи род и е адресирал своите послания към Исусовите и Мариините потомци и от двете страни на барикадата:

"И аз нямам нищо против да играя CS,
 но повече ми харесва,да карам Мерцедес  

Заявката на Жреца,че ще играе CS го разкрива като посветен потомък на Исус и Диана,кодирани в името на компютърната игра,който декларира че играе-сиреч служи,на Българските Богове:

CS=ТС ЕС=Диана и Исус

Желанието му да кара МЕРЦЕДЕС веднага го води за пореден път в непобедимия отбор на Кръстниците на висшия клас при туристическите автомобили!

МЕРЦЕДЕС=
Исус и Мадара=Исус и Диана Мария  

Разбира се,че не случайно ви посъветвахме по-горе да направете компромис със слуха и естетическите си критерии и хигиена,и се напрегнете още малко за да видите и римейка на този клип,и както я квалифицирахме прибързано песента като истински срам и позор за града ни!

В новия клип на песента,която се прочу от няколко години като култово просташко лице на града ни и дебилска визитна картичка за нещастните Ямболии,освен това и сринати на дъното на иконимическата разруха в нещастната ни България,действието се развива в сърцето на Римската империя-Вечния град Рим,рапърът е император, един куп римски сенатори и сановници прославят и участват в ритуалния песенно-танцов обряд на императорът-жрец!
Що така-песента е изконна култова ямболска боза,както се изрази един,в нея се пее и говори единствено за Ямбол,а пък изведнъж сред скъпите професионални декори на киноцентъра Бояна в София във втория видеоклип на същата песен,които представят категорично еднозначно имперската столица Рим,отново се пее за жалкия и презрян Ямбол и Ямболии,станали за посмешище пред цяла България с това песенно недоразумение!
Какво ли иска да ни каже истинският автор на римейка,правейки недвусмислена тъждествена илюзионна асоциация между световния имперски столичен град Рим и мизерния никому неизвестен в екзотеричния свят Ямбол-деветата на n-та степен на кавала дупка?
Дали не ни казва в кодирания жречески стил,че Рим е дублажното фалшиво копие на Ямбол,или пък че Ямбол е истинския Вечен град и Свещената столица на Свещената Български Божия империя,фалшифицирана като Римска империя,за което нашият екип е натрупал вече солидна папка с документи в потвърждение на тази най-строго пазена трансепохална тайна и сакрална истина на човечеството за Новата ера!

Точно това е искал да ни каже и го е казал ясно и директно в прав стил,за да бъде разбран дори и от невежите Българи,когато разсекретим тайната и прогледнат очите ѝм,измити с Живата вода на Свещеното Българско слово:

Че Ямбол е истинският Божи сътворенчески светилищен център на Света и постоянно Божие обиталище и храм,и истинският Вечен град и столица на Свещената Българска империя,временно подменена с нейното твърде сполучливо фалшифицирано на външен вид копие,наречено Римска империя,но построено върху фалшива пясъчна основа,скоро ще рухне с епохално сгромолясване,въпреки колосалните надграждания и укрепления отвън и отвътре,но изградени върху липсващ и фалшиф пясъчен фундамент,ще рухнат неспасяемо при идващия порой от Живата вода на истината и тогава язък! за хвърления труд!
В поредните доказателствени факти за това са и представените документи и послания в римейка на песента,които няма да пропуснем да разсекретим за вашето просвещение и да приложим към папките с нотариалните ни Бащини документи за собственост! 
 Показаните римски сенатори да хвърлят пламенни рап-гюбеци в клипа за Ямбол,и които би трябвало да са в центъра на Ямбол,пък те са сред храмовете в Рим,указва че двата несъпоставими до сега града са по някакъм таен начин здраво свързани!Самите сенатори са тайната връзка между колоса и джуджето нещастно,между Голиата и Давида,и които свидетелстват с разсекретената си терминология на сенатори,че са чист Ямболски жречески продукт,и изопачен във фалшива псевдо-демократична административна бутафория,е пренесен на Ботуша:

СЕНАТОРИ=Сар Диана=Царица Диана-
назначаеми от Царица Диана,Богиня Мария Магдалена,святи и чисти нейни потомци от жреческото крило на Дуло,за съветници и помагачи на Първожреца-Император в Свещената Българска империя с метрополия България на Балканите!

СЕНАТОРИ=ОТРИСИ=Одриси-
най-древната и могъща Тракийска държава и царство на Земята,официално регистрирана като такава от официалната наука с много по-малко от нужното "с половин уста" признание,но напълно достатъчно за нас и нашите познания,да разкрием сътворенческата и Божествената история на Обетованата Земя-Тракия и България,и която държава е дала името си на световно популярния термин за висши народни представители и слуги-сенаторите.

От този свещен титул на Царица Диана произлиза и името на родното место на децата на Исус и Мария Магдалена-Царството на Одрисите-Тракия и Ямбол,манипулирано в псевдо-християнската митология като родното место на Бог Исус и препратено далече на Изток:

САР ДИАНА=НАСАРИД=НАСАРЕД=ОДРИСИ=РОДА НА ИСА=РОДЕН Е ИСА

Административната сграда,пред която рапират сенаторите в клипа-Сената,е наречена по имената на херметичните кодировки на Исус и Мария-Иса и Диана:

СЕНАТ=Иса и Диана

В клипа на римейка има заложени и много илюминатски зашифровани послания,като например изписания регистрационен номер Я 18056,който ни съобщава посланието:

Я18056=Я ЕДНО ОСЕМ НУЛА ПЕТ ШЕСТ=
Я-Сина на Богиня Мат Диана и Исуш Дуло=
Ямбол(Я) е града на Сина на Богиня Мат Диана и Исус Дуло


В кадър се появяват като поддържащи актьори на рапъра две бели кози,чиито реплики не се разбират ясно,но тяхната сюжетна композиция говори пределно ясно на жреческия фигурален описателен език:

ДВЕ БЕЛИ КОЗИ=
Диана Богиня и Балка Иза=
Богиня Диана и Иза Балка=
Богиня Диана и Исус Бълкарина-

преки показания на двете бели актриси,че хората на римския площад са всъщност Българи на Исус и Мария Магдалена на древния площа на Ямбол,чиито материални строителни феноменни богатства отдавна са пренесени в сегашен Рим и по световни музеи и секретни частни музейни колекции,или претопени за вар и начукани за баластра по пътищата и строежите на византийски,турски,гръцки,еврейски,сръбски, румънски, руски...и всякакви други поробители и душмани на Святия Божи Български народ!

Виждаме и изкуствения черен гарван на рамото на рапъра,която композиция ни казва:

ЧЕРЕН ГАРВАН НА ДЯСНОТО РАМО=
Чар Тати Иса Барг и Мария=
Цар Отец Исус Българина и Мария


...и още други съобщения,но ние ще ги оставим за друг път и ще продължим към изгревните Слънчеви лъчи на есенното равноденствие и тайните,които те ни носят!



Ще кажем няколко думи и за енергетичната стойност на процесите,които се извършват по време на специфичните култови астрономическо-астрологически ситуирания и подредби на Земята и планетите и звездите,като ще цитираме пасажи от постинга ни

СВЕЩЕНИТЕ ТАЙНИ НА СЛЪНЧЕВИТЕ И ЛУННИ БЪЛГАРИ
http://bezistena.blog.bg/history/2013/06/20/sveshtenite-taini-na-slynchevite-i-lunni-bylgari.1122329


"Когато посрещате изгрева на Слънцето,винаги фините първоизгревни медни лъчи,в който е концентрирана огромен обем информация=енергия,преминават през изгревния ви хоризонт,който е винаги материален-било то релеф от земята или море,ако сте на западен морски бряг при изгрева.
Ако когато като посрещащ изгрева наблюдател сте на такова место,че мушката(точката)
на хоризонта,над която Слънцето започва да изгрява,е светилищно съоражение-

-а всички светилищни съоражения и комплекси-ЗАПОМНЕТЕ МНОГО ДОБРЕ!-са изкуствено построени с феноменалните жречески свръхестествени способности,а не природно съществуващи и избрани на готово от жреца за обожествяване,както досега ни манипулираше „научно“анти-Исусовата геноцидираща институция Инквизиция-

то хоризонтното изгревно светилище функционира като резонатор на МАЗЕР-квантов генератор и усилвател,от който се активира заложената в хоризонтното светилище енергия(информация) и тази многократно увеличена огромна енергия се насочва към наблюдателя и постъпва в него.


image

Светилищен енергиен резонатор на МАЗЕР-квантов генератор и усилвател 

РЕЗОНАТОР НА МАЗЕР=РЕЗОНАТОР на Мария и Иза 

image

Посрещане на изгрева на централния светилищен комплекс СТОУНХЕНДЖ,командно-диспечерски център за енергийната светилищна система,управляваща и балансираща всички природни и биологични жизнени процеси на Острова

Ако наблюдателят е Посветен(Жрец) и е също на светилище,или с други думи ако Слънцето,изгревното хоризонтно светилище,от което се показва Слънцето и приемното светилище с приемащия жрец са на една обща права-лъч,то жреца=оператора на светилището,ще може освен да приеме като непосветените енергията,но и да я оползотвори и да я трансформира в материални или духовни консумативи в зависимост от потребностите му или на посетителите на светилището.
През другите изгревни моменти,когато изгревните медни лъчи не приминават през нарочно построено изгревно светилище=резонатор на МАЗЕР,жрецът ползва изгревната  енергия на Слънцето,усилена само с Мазерният резонатор на неговото светилище,за традиционни процеси и процедури.
 

МАЗЕР=Мария и Иза 

image

Посрещане на изгрева на централния светилищен комплекс СТОУНХЕНДЖ,командно-диспечерски център за енергийната светилищна система,управляваща и балансираща всички природни и биологични жизнени процеси на Острова


Най-важните моменти за работата на дадено светилище са сакралните астрономически позиции на Слънцето:
пролетно и есенно равноденствие,и лятно и зимно слънцестоене,
когато Слънцето,хоризонтното изгревно светилище и основното приемно светилище с жреца,са на една права линия за ония 10-15 минути при изгрева.
Когато приемното светилище е на западен морски бряг и Слънцето изгрява от морски хоризонт,тогава морето е хоризонтно изгревно светилище.

Пеейте и танцувайте преди и по време на изгревния процес,
както задължително правят жреците при техните оперативни свещенодействия-абсолютна заблуда е ширещата се традиция да се пази пълна тишина и самовглъбяване-всички трябва да са на обща верига с песен и молитва(разговор)
осъзната с Българските Богове Исус и Мария Магдалена!
Един Дух,една Душа,едно Тяло!

По време на ритуала и енергетични сеанс трябва да бъдете в контакт със скалите на светилището.След сеанса се обяснете в Любов на свещените скали,прегръщайте ги и ги милвайте,запомнете и запечатайте в паметта си и в осезателните си рецептори контактните материални и визуални усещания на досега със скалата!


Вземете си отронено от времето камъче от светилището или керамичен артефакт,в който жрецът е вложил,имплантирал в мократа глина преди да я опече,чрез ръцете си по принципа на изработване на грамофоната плоча и трансформацията на звук-електромагнитен сигнал-плоча-електромагнитен сигнал-звук,специална активиращо-просветителска информация точно за вас!
За вас,за вашата душевна чистота,честота и кръвно генетична характеристика като негов далечен пра-пра...внук,и съхранете камъчето или керамичния къс,за да ви бъде дистанционно устройство за включване на светилището от разстояние,откъдето и да сте,при ваша нужда и потребност
.

Събирайте дистанционните от всички посетени от вас святи места - най-близките например са църквите-от двора,градинката,или от улицата около храма вземете попадналото ви камъче - то е определено и наречено специално за вас,поставяйте ги в неутрална кутия(неметална,тя ще ви бъде скална икона,светилищен генератор и акумулатор за вашата защита и неотклонно и невъзвратимо посвещенческо развитие!"  

--------------------край на цитата от посочената по-горе статия------------------------------------

image

Посрещане на изгрева на централния светилищен комплекс СТОУНХЕНДЖ,командно-диспечерски център за енергийната светилищна система,управляваща и балансираща всички природни и биологични жизнени процеси на Острова 

Всички тия луднали по езотериката,Слънцето и феноменната енергетика британци,и хал-хабер си нямат от следните няколко фундаментални положения и епохални тайни:

1.Че това скално светилищно съоръжение,както и всички други изкуствено построени мегалитни светилища (и тия,които ги броят за природни феноменни формирования),са мултифунционални високотехнологични съоръжения за задоволяване на универсалните духовни,здравни и материални потребности на хората посредством реализиране и материализиране на феноменните Дарби на Святият Божи Дух,Чието име носи комплекса! 

2.Че Стоунхендж и всички други мегалитни изкуствени и крипто-изкуствени светилищни съоръжения,са построени от Българите,феноменната жреческа каста на Боговете

3.Че тия Богове са точно тия Богове,от името на Които те-езотериците и феноменните екстрасенси,са заклеймявани и преследвани и геноцидирани явно и безмилостно до скоро,отскоро повече скрито,от псевдо-Християнската църква,фасада и прикритие за инквизицията,преследваща по цял свят чистите и праведни потомци на тия Богове и народа Ѝм-Българите

4.Че заради тази чудовищна епохална измама от псевдо-Християнството,те са до смърт наплашени и отвратени от тия Богове,поради което това ѝм пречи и не ѝм позволява да търсят тия Богове дори в техния манипулиран вид и същност,които псевдо-Християнската църква е отпуснала за универсално ползване от хората,но пак със скритата перверзна идея и задача да насочва хората вкупом в грешната посока далече от истинските Богове и истинската Обетована земя и Прародина на всички човеци-България и Тракия,и ги контролира и държи в тъпоумно безпаметие и овчедушно покорство и робство!

5.Че тия Богове,от които те са наплашени до смърт чрез геноцидираните ѝм предци през поколенията,и от чието име са преследвани,но които те в невидение бленуват и мечтаят със всяка своя клетка и фибра и са дълбоко скрити в най-съкровените кътчета на Душите ѝм,са Българските Богове Исус и Мария Магдалена,и Чиито имена носят всички те,както и всички топоними и всякакви...ими на Острова,както и на това Първосвещено светилище и цялата инфраструктура,свързана с него!

6.Че и понятие си нямат,че всички хора на Острова и наоколо до един -англичани,шотландци,велсци, ирландци...,са потомци на Тракийски родове и племена, заселвани и обгрижвани с безгранична Любов и Обич от Духовните ѝм водачи-Жреците от святото Българско династично родословие Дуло на Боговете Исус и Мария Магдалена,които са Всемирното Бяло Братство и Сестринство,познати на острова като ДРУИДИ!   

7.И най-накрая,те си нямат и на представа,че всички те-които са на тия и на всички други снимки и видео-клипове от Стоунхендж и по всички други светилища,включително и Хадрияносовия и Антониновия вал-по които ходят в несвяст и зашеметени,повикани от Вечният и първичен див зов на родовата ѝм памет,имплантирана в тях чрез предците ѝм,всички те са потомци на тия Друиди,които са от Всемирното Бяло Братство и Сестринство,които са  Жреците от святото Българско династично родословие Дуло на Боговете Исус и Мария Магдалена,и че чрез тях те самите са чистокръвни потомци на Българските Всемогъщи Вселенски Богове Исус и Мария! 

image

Обезпаметени Българи,непосветени потомци на Всемирното Бяло Братство и Сестринство,и хабер нямащи си,че са Българи и потомци на Исус и Мария Магдалена и носят святата Ѝм кръв и феноменни гени!

image

Обезпаметен чистокръвен потомък на Исус и Мария Магдалена,на който непосветен Българин ако тръгне човек да му говори за официалните или за истинските Исус и Богородица на това,според правилните му разбирания,неприкосновено паганско= езическо место,най-вероятната му и спонтанна реакция ще е да изтрещи нещастния мисионер с тоягата-жезъл през гъза,за да не е по главата!
И ще бъде оправдан в невежието си и в изстраданото си право дори да посещава само няколко пъти в годината това свещено за него и сродните му души место,достъпът до което бе официално забранен от езотеричните тайни служби на МИ-5 (Security Service) под смешното и нелепо оправдание да не се руши от туристите-все едно Перперикон или Акропола(носещ в името си основния етноним на построилите го Българи: АКРОПОЛ=ПОЛКОРА=Болкари) да бъдат забранени под този предтекст,като истинските скрити мотиви за забраната е,да се попречи на езотериците-феномени и екстрасенси да бъдат облъчвани и активирани от енергийният заряд на светилището,или пък не дай си Боже!,да задействат по невнимание компютъра на Командния център във вярната за тях посока и вземат,че се познаят и осъзнаят какво Българско чудо и сила са!
  
МИ-5=МИ ПЕТ=Мама Богиня Диана=Богиня Мат-
да знаят вече от Кой са създадени и на Кой трябва да служат!

SECURITY SERVICE=Цар Бог Исус Трака-
да знаят вече от Кой са създадени и на Кой трябва да служат!

SECURITY SERVICE=Сина на Цар Бог Иса Трака-Спасителят-
да знаят вече от Кои са създадени и на Кой трябва да служат!    

НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ=Богиня Диана и Исуж-скритите адресати на възклицанието-молба.

В този култов традиционен разговорен израз на неосъзнатото дори търсене на съдействието на Бог,откриваме поредната сакрална секретна комбинация на първосвещения Божи дом и храм-БЕЗИСТЕНА в Първопрестолния Божи град:

НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ=БЕЖИСДЕН=БЕЗИСТЕН

ВЯРНА ЗА ТЯХ ПОСОКА=Бохиня Диана и Зар Бок Иса

ТОВА Е ПОСОКАТА=ТОВА е Иса и Бокиня Диана


Ние подхождаме внимателно и с разбиране към непросветения Български потомък и сам Българин по кръвно и генетично феноменно наследство,и за да го предпазим него и себе си от разрушителната мощ на жезълът му-тояга,профилактично му разсекретяваме тайната на култовия езически магически графичен символ на гърдите му-
ПЕНТАГРАМ В ОКРЪЖНОСТ,
един от безбройните култови секретни и неизтриваеми печати,съставени и ударени неизтриваемо от Посветените Български Божии служители:

ПЕНТАГРАМ В ОКРЪЖНОСТ=Богиня Диана Мария и Бог Исуж Трака

А за да разберат и проумеят тайната и магията на Свещения Божи език и Шифър,както вие и другите Българи,родствениците ни от Острова ще трябва обстойно и прецизнао да научат Бългярския език,както и прорицаха и повелиха Боговете ни чрез пророците-Свети Петър Дънов и Света Ванга-чистите и праведни Български Светии и закрилници!За да могат да проумеят и всички други разшифровки,които правим сега и навсякъде в нашите просветителски мисии!
И които разшифровки ще направим и върху повествователния текст до тука:

Започваме с непонятното и необяснимо и до сега име на светилищния комплекс,за което има какви ли не лингвистични етимоложки упражнения за обесняване на значението и произхода му!

СТОУНХЕНДЖ=Духа на Исуж и Диана-Святият Дух-
Централен храм на Святият Божи Дух,Духът на Исус и Мария

СВЯТ ДУХ=Дух на Иса и Богиня Диана

БРИТАНЦИ=БРИТАНТСИ=
Братя от Диана и Иса-по името на Духовните ѝм водачи

ХАЛ-ХАБЕР СИ НЯМАТ от=от Иса Хала(Змея) и Бохиня Диана Мария

ЕЗОТЕРИЦИ=Цар Иза и Диана

ФЕНОМЕННИ ЕЗОТЕРИЦИ на=на Богиня Диана Мария и Изуц

ЕКСТРАСЕНС=Син на Исус Трака-потомък на Бог Исус от Тракия

ПСЕВДО=Бог Иса и Богиня Диана-имитация,фалшификат на Боговете Исус и Мария

ПСЕВДО-ХРИСТИЯНСТВО=ХРИСТИЯНСТВО,имитиращо Бог Исус и Богиня Диана,и представяйки се за Тяхна единствено упълномощена институция,изтребват и лъжат вече векове всички Българи-Техните потомци и народ,и водят всички народи в погибел!

ФАСАДА на=на Бог Иса и Диана-външен вид ,носещ характеристиките на Исус и Мария

ВЪНШЕН ВИД=Бог Ешуа и Богиня Диана 

ТЕ СА ПОВЕЧЕ СКРИТИ=ТЕ СА ПОВЕТШЕ СКРИТИ=
Те Са Богиня Диана и Бог Исуш Трака

ЕПОХАЛНА ИЗМАМА за=за Болха Иза и МаМа=за Българина Исус и Мария Магдалена

НАПЛАШЕНИ ДО СМЪРТ=Дуло на Исуш и Богиня Матара-
праведните Първородни святи потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния династичен род Дуло. 

ОТ ЧИЕТО ИМЕ СА=Исуш и Диана Мат-Исус и Майка Диана

ЧИЕТО ИМЕ НОСЯТ=Исуш и Диана Мат-Исус и Майка Диана 

В НЕВИДЕНИЕ СА за=за Бог Иса и Богиня Диана

ПРАВЕДНИ ПОТОМЦИ=Братя от Бог Иса и Богиня Мат Диана 

ТОВА ЍМ ПРЕЧИ=Богиня Матара и Бог Ешуа

ДА ТЪРСЯТ=Диана и Иса Друида=Диана и Исус от Дардания 
СКРИТА ИДЕЯ=Иса Трака и Диана  

В ГРЕШНАТА ПОСОКА ДАЛЕЧЕ ОТ=ДАЛЕЧЕ ОТ Богиня Диана и Шар Бок Иса 

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иза-
България и Тракия на Балканите 

БАЛКАНИ=БАЛКИ=Българи

БЕЗПАМЕТИЕ за=за Бог Иза и Богиня Мат 

ОВЧЕДУШНО РОБСТВО=ОВТШЕДУШНО РОБСТВО=
РОБСТВО на Дете на Бог Ешуш=РОБСТВО на потомците на Бог Исус 

НАЙ-ДЪЛБОКО СКРИТ В НАЙ-СЪКРОВЕНИТЕ МЕСТА=
Сина на Бог Исус Бълкарина от Тракия и Диана Мат 

НОСЯТ ЍМ ИМЕНАТА на=на Тати Иса и МаМа=на Тати Исус и Мария Магдалена 
ПОНЯТИЕ СИ НЯМАТ за=за Иса и Богиня Мат Диана 
ПОНЯТИЕ СИ НЯМАТ,че са потомци на=че се потомци на Иса и Богиня Мат   
НЯМАТ СИ И НА ПРЕДСТАВА,че са=че са Братя от Исус и Богиня Мат Диана 
В НЕСВЯСТ=Бог Исус и Богиня Диана
ЗАШЕМЕТЕНИ от=от Изуш и Мат=от Змея Ешуа и Диана 
ВЕЧЕН ЗОВ=ВЕТШЕН ЗОВ=Богиня Диана и Бог Изуш
ДИВ ЗОВ=Диана Богиня и Иза Бог=Богиня Диана и Бог Иза
ТЕ СА ПОТОМЦИ на=на Исус и Богиня Мат Диана  
ЧИСТОКРЪВНИ ПОТОМЦИ на=на Цар Бок Исуш и Богиня Мат Диана
ЧИСТОКРЪВНИ ПОТОМЦИ на=ПОТОМЦИ на Диана и Исуш Барка 

Затова,Братя и Сестри Българи и Траки,разселени и сътворили културата и цивилизацията на Острова на Братята от Исус и Мария Магдалена-БРИТАНЦИ,и които сте наредени на долната снимка чинно и наивно бутафорно с уважение към непознатите ви езически богове,знайте и се възрадвайте в преклонение с песни на радостна благодарност и възхвала на тия езически богове,които са Исус и Мария Магдалена,че Те вече благоволиха да ви посветят,че

image

,ЧЕ ВСИЧКИ ВИЕ-ПРЕКРАСНИ БРИТАНЦИ,СТЕ ОБЕЗПАМЕТЕНИ ПОТОМЦИ
на Друидите,които са от Всемирното Бяло Братство и Сестринство,които са Жреците от святото Българско династично родословие Дуло на Боговете Исус и Мария Магдалена,и че чрез тях вие самите сте чистокръвни потомци на Българските Всемогъщи Вселенски Богове Исус и Мария,Които сега активират земната Си челяд за Второто Пришествие!  

За вашата легитимация и просвещение,разсекретяваме и свръхсекретните проектни документи и нотариални актове,оставени от авторите и собствениците на феноменните светилищни комплекси,на най-видното и открито место,брулени от хилядолетията на времето и на стихиите,и пак съхранени автентични и категорични-в имената на населените места около Ценралнния светилищен комплекс СТОУНХЕТДЖ,които са съставени по възможно най-лесните за разшифроване комбинации от именната матрица на Свещения Български език и неговия шифър за съставяне на кодираните послания!

Stonehenge се намира се на 3 км западно от селищата Amesbury и на 8 км северно от Salisbury

Каквото да се пънат и да обясняват учени и изследователи за етимологията на Amesbury,декодиращата програма на Свещения шифър изтрива всички хипотези и локуми от раз и написва на монитора елементарното анаграмно равенство категорично и безапелационно:

AMESBURY=Бог Иса и Мария-

като на нас ни предоставя върховното задължение и удоволствие да допълним,че те са Българските Богове Исус и Мария Магдалена!

Другото средище на Българските Жреци-Друиди,обслужващи Стоунхендж,е Солсбъри.
На мястото на това селище,чието име означава
СОЛСБЪРИ=Цар Бог Иса Ел=Цар Бог Исус Змея,
е имало селище още през 3000 г.пр.Хр.

Знаете ли как се казва това древно селище и от кои е построено?
Ние сега ще ви го напишем и вие ще го прочетете отдясно наляво,за да разберем пустите му извънземни феноменни строители на Стоунхендж и всички скални светилища,кои са те в крайна сметка и какво само строят и висят на Земята! 

SARUM!

SARUM=MURAS=MURS=MARS! 


-Ура!Марс,Марсианци!Ама разбира се,че са марсианци!
Ние откога ви разправяме,че Стоунхендж и всички други чудеса по света са на марсианците!Ама вие от БЕЗИСТЕНАвсе вашата си знаехте:Българи,та Българи са строили тия необясними чудесии!
Видяхте ли сега-с вашите камъни по вашите глави!Отворковци такива!
Че ни будалкате и с разни богове на Българите,че били уж голямата работа!Че всичко те били направили,още малко щяхте да ни избудалкате,че и Марс са направили!Тарикати такива,как само ни замайвахте главите с разни комбинации от буквички и думички...
Що млъкнахте,бе,нали много знаехте! 

На нас нищо друго не ни остава,освен да теглим дебелата черта-

-ето,теглихме я,
и да търсим някакво разумно решение и отговор на логичните доводи и разобличения на нашите нескопосани лингво-исторически упражнения,нанесени ни от официалната историческа школа и учени по и около настоящата тема! 

А лошата новина за тия наши цензури и критици е,че каквото и да побараме от тази тематика,че и от всички други теми и сюжети от необхватния свят и човешката минала история,настояще и бъдеще,и го вкараме в декодиращата програма на Свещения шифър на Българския език,винаги и задължително навсякъде достигаме до Богове,до двата Бога,до Българските Богове Исус и Мария,Чиито имена са навсякъде и във всичко!Нищо не пропускат да жигосат,подпечатат и подпишат с имената си с неизтриваемо и вечно мастило,защото всичко е от Тях направено и всичко е Тяхно!
И на първородните Ѝм святи деца-Българите!
Също и МАРС е Техен,и всичко свързано с МАРС,както в случая със SARUM :

SARUM=MURAS=MURS=MARS...и този път ще продължим до МАРИЯ и ИСА,които са Мария Магдалена и Исус! 

SARUM=
MURAS=MURS=MARS=МАРИЯ и ИСА=Мария Магдалена и Исус

И са Българските Богове!
И са го потвърдили с още един автентичен и безпорен документ,по същата технология засекретен: 

Латинското име(разбирайте "Българското херметично жреческо име") на  SARUM е поредната чудесна анаграмна комбинативна заврънтулка от близка титулна комбинация на Исус и Мария,която ние сваляме като всепечелившото КАРЕ СЕДМИЦИ на покер-масата с мастити академични картоиграчи-фалшификатори от официалната историческа наука:

SORVIODUNUM!

Как няма сега ние с върховно удоволствие да хванем несръчната и несигурна трепереща ръчица на първолака от класа на бъдещите жречета,и да напишем заедно с него с разкрачени,но ясни и разбираеми букви:

SORVIODUNUM=
Иса и Богиня Диана Мария=Исус и Богиня Мадара!!!

 -Голямо удоволствие и за двете страни е,а бе да си го речем направо-КЕФ СИ Е!

И пак теглиме дебелата черта и разшифроваме съпровождащите разследването ни думи и изрази,давани ни от ръководителят на синергетичния ни колектив по тази тема-
Павел,първородният син на Исус и Мария Магдалена=
император Тит Флавий Веспасиан=
император Траян=
император Хадрианос=
-----император Диоклециан=
Цар Авитохол=
Свети Апостол Павел
 

ХИПОТЕЗИ=Бохиня Диана и Иза=Богиня Диана и Исус 

НАПИСВА НА МОНИТОРА=Бог Иса и Богиня Матара

ВЪРХОВНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ от=от Богиня Диана и Изуж Бълхарина

С ВАШИТЕ КАМЪНИ=Исуш и Богиня Майка Диана

ПО ВАШИТЕ ГЛАВИ=Богиня Диана и Бог Ешуа Балга

САМО НИ ЗАМАЙВАТ ГЛАВИТЕ=
Бог Тати Исуз Балга и МаМа=
Бог Отец Исус Българина и Мария Магдалена

НИЩО ДРУГО НЕ НИ ОСТАВА освен=освен Исуш Трака и Богиня Мат Диана
-което е всъщност най-многото и всичко!

НИЩО ДРУГО НЕ НИ ОСТАВА ОСВЕН=Сина на Бог Исуш Трака и Богиня Мат Диана-Спасителят,което е всъщност всичко!


Сега ще разшифроваме част от информацията,заложена в езотеричната фолклористика на Българите и народите,производни от Траките,от техните Духовни водачи и цивилизатори-жреците Българи от династията на Исус:

Есенното равноденствие е един от най-пищните слънчеви празници-казва фолклорната езическа езотерика и уточнява,че символизира равновесието и мъдростта в природата и човека.
Комбинацията от двете категорийни понятия ни води отново и отново при Богвете ни!

РАВНОВЕСИЕ И МЪДРОСТ=
Сар Бог Иса и Богиня Диана Мадара

В края на жътвата по стар келтски обичай се дава Жътвена вечеря - в чест на получените есенни дарове,които ще осигурят благоденствието през зимата. Наименованието на езическия обряд е поредната прекрасна кодирана комбинация от Божиите матрични титули и имена,неразделна част от Свещения шифър:

ЖЪТВЕНА ВЕЧЕРЯ=Богиня Диана и Чар Бог Ежуа=Богиня Диана и Царя Бог Исус


Бихте могли да украсите дома си с изсушени класове от цветна царевица - червена, синя или жълта, също с кратуни и снопове жито. 

ЦВЕТНА ЦАРЕВИЦА=Цар Бог Исус и Богиня Диана

СНОП ЖИТО=Исуж и Богиня Диана-
удивителна кодирана комбинация с един от най-съкровените народни сакралии,която преминава чудотворно-феноменно в поредната синонимна форма на Първосвещения Божи храм в Ямбол!

СНОП ЖИТО=ПЕЖИСТЕН=БЕЖИСТЕН=БЕЗИСТЕН

В Българската традиция есенното равноденствие се предхожда и отбелязва с празника Кръстовден,като се казва,че денят и нощта се кръстосват-изравняват. 

КРЪСТОВДЕН=Иса Трака и Богиня Диана
КРЪСТОСВАНЕ=Бог Исус Трака


В някои Български краища започват есенната сеитба и оран. Осветява се семето за посев. Тогава започва и гроздоберът и подготовката за направа на есенното вино, затова денят се нарича още Гроздоберник. Вечерта преди Кръстовден в къщата се донасят пшеница,тиква,картофи и грозде.На следващия ден се варят и ритуално се поднасят на трапезата,като символ на плодородна реколта.Не се работи и се спазва строг пост. 

ГРОЗДОБЕРНИК=Иза Барк Траг=Исус Българина от Тракия

ПШЕНИЦА=ПШЕНИТСА=Исуш и Богиня Диана
ПШЕНИЦА=ПШЕНИТСА=ПЕШИСТЕН=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН-

и отново и за пореден път фундаментална за изхранването на хората култура е заложена и производна от Първосвещения Божи храм БЕЗИСТЕНА!

ГРОЗДЕ=Иза Трака-сега ви се изяснява защо гроздето е постоянен свещен атрибут в Тракийската мистична обрядна ритуалност!

Следва да се посветите и в тайната на свещеното обрядно жертвоприношение ПОСТ за да разберете истинският му езотеричен смисъл

ПОСТ=Бог Иса и Диана 

СТРОГ ПОСТ=
Исус Трага и Богиня Диана

Традиционна трапеза:

ПОСТНА МУСАКА=Исус и Богиня Майка Диана
ЗАДУШЕН ОРИЗ=Зар Изуш и Диана
ПЕЧЕНА ТИКВА=Бог Ешуа и Бокиня Диана
ЦАРЕВЕЧНИ ПИТКИ=Цар Бог Ешуа и Бокиня Диана 
САЙДЕР=Сар Диана=Одриси=Насаред

Това бе една глава от Свещена Българска езическа история, имплантирана неизтриваемо в бита,кръвта,Духа и Душата на Божиите потомци и на нашия народ,която разсекретихме по време на настъпилата вече есен.



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
28.09.2014 03:12
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658232
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43981
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!