Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2014 23:58 - Защо Българите построиха Адриановия вал в Британия или поредните фалшификации на псевдо-Исусовата църковна институция със Света София
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6008 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 21.09.2014 14:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Официалната версия на юдо=данайската полицейско-инквизиционна институция по поредната оригинална езотерична зашифровка на сакрална информация от истинската Българска история,е представена в описанието на Православната църква на църковния празник Вяра,Надежда и Любов,който представяме по-долу.За да успеем да се включим в календарния срок на празника,ще публикуваме постинга във вида му до тука до 24 часа на 17 септември,и по-късно с допълнителни добавки в редакционен порядък ще развием нашето обследване    

РЕДАКЦИОННО ДОПЪЛНЕНИЕ


Официална църковна версия за празника:

На 17 септември църквата почита паметта на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов и отдава почит на добродетелите.
Преданието разказва, че през втората половина на І век в Рим е живяла благочестива жена, християнка, която се казвала София. Тя имала три дъщери, които носели имената на християнски добродетели — Вяра, Надежда и Любов. 

Майката и дъщерите й не скривали своята вяра и я изповядвали открито. Като разбрал това император Адриан (117-138) заповядал да ги доведат при него. Когато застанали пред императора, всички присъстващи се изумили от стокойствието им.
Адриан се опитал да ги убеди да принесат жертва на богинята Артемида, но младите момичета (Вяра била на 12 години, Надежда — на 10 и Любов — на 9 години) останали непреклонни, тогава императорът заповядал да ги изтезават жестоко. А майката била принудена да гледа нечовешките изтезания и страданията на децата си. Тя обаче проявила необикновена сила през цялото време.
Момичетата не издържат на изтезанията и умират, а императорът разрешил на света София да вземе телата на дъщерите си и да ги погребе. Три дни след смъртта на децата си умира и майка им, която също била погребана при тях. Църква почита и света София като мъченица, защото като майка тя изживяла със сърцето си ужасните мъчения за Христа на своите възлюбени дъщери. Мощите на светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов почиват от 777 г. в Елзас, Франция.

Народна езическа обрядна ритуалност:

На масата се слага прясна питка и грозде-съобщава скромно Българската езическа традиция,и в това скромно съобщение от три думички се съдържа малък обем информация,но с мощна сила,зачеркваща и трансформираща сополивите сърцераздирателни измишльотини на низши духом църковни съчинители-фалшификатори,положили нескопосани усилия да присламчат църковната духовна полиция и копои с измислени несъществуващи събития и персонажи към поредния истински Български Исусов езически календарен празник,за да контролират истинските Исусово-Мариини потомци и последователи при спонтанните ѝм емоционални проявления,и ги набелязват за прочистване,както и да отклоняват и объркват Българите от родовите ѝм традиции,в които е имплантирана закодирана истинската свещена информация на Божия народ.
И преди да разобличим фалшификациите на враговете на Българите чрез техните измислици на принципа С ТЕХНИТЕ КАМЪНИ ПО ТЕХНИТЕ ГЛАВИ,ще разсекретим скромното безобидно послание на Посветените ни Деди,написано с вкусната есенна натюрмортна композиция ПРЯСНА ПИТКА или ПРЯСНА ПОГАЧА и ГРОЗДЕ :

ПРЯСНА ПИТКА И ГРОЗДЕ=
Зар Бог Иса Драг и Бокиня Диана=
Царя Бог Иса Трака и Бокиня Диана-



ПРЯСНА ПОГАЧА И ГРОЗДЕ=
ПРЯСНА ПОГАТША И ГРОЗДЕ=
Зар Бог Исуш Трака и Богиня Диана


Вкусни,апетитни,здравословни и много поучителни натюрмортни композиции!
Че и с голяма историческа стойност!
Те затова и тези традиционни Български ястия имат такива имена,съставени по Свещената Божия именна матрица чрез Свещения шифър-за да бъдат непреходни информационни носители на сакралната Българска родова история и памет!
По същата лингвистично-кулинарна технология са сготвени и приготвени и всички други Български и традиционни,и нетрадиционни хранителни продукти,храни,ястия, яденета, гоздби и манджи-натряскани като с вкусна вегета с безкрайна огнена Божествена информация!

ВКУСНА ВЕГЕТА=Бок Иса и Богиня Диана
ЯДЕНЕ=ДЕЯНЕ=Диана
ЯСТИЯ=Иса и Диана
ГОЗДБА=Богиня Диана и Иза
ГОЗБА=Бог Иза
-друг правописен вариант на зашифровката

МАНДЖА=
Мад и Ежуа=Майка Диана и Ежуа-поредна уникална и прекрасна чисто Българска сакрална словесна комбинация,която цензурите и церберите на Свещения ни език се мъчат да ликвидират с клеймото ТУРЦИЗЪМ!

ТУРЦИЗМИ=ТУРТСИЗМИ=Исуз и Диана Матара
-масив от свещени Български словесни кодирани комбинации с Божиите титули и имена,легендализирани и легитимирани като "турски" думи


НАТЮРМОРТ=
Мария Друида=Мария от Дардания-
изобретено от Мария Магдалена художествено предметно обяснително-пояснително херметично писмо за визуално комуникиране и съхранение на конспиративна сакрална информация

НАТЮРМОРТНА КОМПОЗИЦИЯ=Майка Мария и Бок Исуз от Дардания-художествено предметно кодирано "писмено" послание с данни са Исус и Мария


СЛЕДВА РЕДАКЦИОННО ДОПЪЛНЕНИЕ 
 
Следват абсурдните противоречия в хронологията на сюжетните събития,повод за църковния празник,или по-точно казано за полицейското мероприятие,облечено във фалшива благочестива мелодраматична одежда.Противоречия,които се отбелязват от самите теолози християнски корифеи,както и от официлните исторически учени. 

Енциклопедиите отбелязват,че заради привързаността си към християнството,св. София и трите ѝ дъщери са жестоко наказани от римската власт по време на гоненията срещу християните,като в различните жития се споменават императорите Нерон,Адриан,Траян,Диоклетиан!

Значи събитията се разтягат абсурдно от втората половина на 1 век от Новата ера,до началото на 4 век!

Варира и начинът,по който е било изпълнено самото наказание.Значението на разказа обаче остава непроменено.Според някои изследователи става дума за компилация между житията на различни светци.


Истината е,че става дума за абсолютна измислица,целяща да представи Римската власт и Римските императори през този период като най-големите изверги и гонители на ранните християни и да насади по академичен път тази представа за постоянна постулатна истина,не търпяща съмнение и ревизия!

Само че ние сме представили сума ти доказателства и камари документи,че нищо подобно не се е случвало,защота т.нар."РИМСКА ИМПЕРИЯ"никога не се е състояла,а се е състояла в световен мащаб Свещената Българска Империя, чиито културни феноменални духовни и материални цивилизационни достижения,са унищожавани, открадвани и фалшифицирани и приписани на Египетска,Гръцка,Римска и др. цивилизации и култури!
И тази Свещена Българска империя е управлявана от Святи Исусово-Мариини потомци-Първожреци и императори,управлявали народите по Божиите закони на Любовта,Братството и Мира между хората и задоволявали духовните и материалните потребности на хората чрез феноменните дарове от Дарбите на Святият Божи Дух и свръхестествени Божествени високи технологии! 



СЛЕДВА РЕДАКЦИОННО ДОПЪЛНЕНИЕ



В нашите исторически разследвания и изкарване на светло на скритата история на Свещената Българска империя,разкрихме,че първородният син на Исус и Мария Магдарена-Павел,който е Свети Апостол Павел,който е и Първожрецът император Тит Флавий Веспасиан,който е митичният и мистичен,но напълно реален Цар Авитохол,живял в нашето измерение 300 години от 33 година сл.Хр. до 333 година сл.Хр.според канона на Именника на Българските канове,който Цар Авитохол е и Първожрецът император Диоклециан,толкова мразен от юдо=данайската византийска псевдо-Исусова полицейско-инквизационна анти-Исусова и анти-Българска институция,наречена Византийско християнство и църква!
Тази историческа хронологическа родова линия означава,че всички императори на т.нар."РИМСКА ИМПЕРИЯ",която е всъщност СВЕЩЕНАТА БЪЛГАРСКА ИМПЕРИЯ,от Тит Флавий Веспасиан до император Диоклециан(33 г.сл.Хр.-333 г.сл.Хр),са всъщност една и съща личност,и тази личност не е измислена нереална и фантастично-митологична имагинерна личност,а е напълно реална и съществуваща личност!
Казваме СЪЩЕСТВУВАЩА личност,защото от 333 година-годината на преминаване на Диоклециан в другото измерение в запас към Божията администрация и армия,той е действащ  и реален транспространствен СВЕТЕЦ,Първожрец на небесното светейшество и Ръководител на небесната армия във всичките ѝ аспекти и форми на проявление!

СЪЩЕСТВУВА=Сина на Бог Исуш и Богиня Диана
ЗАПАС при=при Бог Исуз
БОЖИЯ АДМИНИСТРАЦИЯ=Цар Исуж и Богиня Мат Диана
БОЖИЯ АРМИЯ=Бог Ежуа и Мария
НЕБЕСНА АРМИЯ=
Бог Иса и Мария

Продължаваме да разсекретяваме документи от отвореното вече досие на Първородния син на Исус и Мария Магдалена-Павел...император Диоклециан,за да видите поредния автентичен документ на Божия Син,удостоверяващ неговата самоличност.

ДОСИЕ=Диана и Иса-персонална информация за Диана и Исус

Документът от неговото досие е неговото официално административно име с всичките титули,и който документ доказва чий баща и майка син е!

Gaius Avrelius Valerius Diocletianus=
Кан,Син на Цар Исус Ел Дуло и Богиня Диана=
Кан(Жрец) от Дуло,Син на Цар Исус Змея(Ел) и Богиня Диана


Официалната църковна версия за празника на Света София и трите и дъщери,твърди, че император Адриан се опитал да ги убеди да принесат жертва на богинята Артемида, но младите момичета (Вяра била на 12 години, Надежда — на 10 и Любов — на 9 години) останали непреклонни,тогава императорът заповядал да ги изтезават жестоко.

Разшифроваме засекретената информация в тази ПОЛИЦЕЙСКА СВОДКА на инквизационната църковна псевдо-християнска институция,и изобличаваме поредната гнусна епохална лъжа на юдо-данайо византийците:

СВОДКА=Иса и Бокиня Диана-
полицейски термин за означаване на информация за потомциге на Исус и Мария-за Българите 

1.Щом всички Императори от 69 година до 305 годинасл.Хр.(когато Диоклециан,Диокле-тианос,се оттегля от трона)са една и съща историческа личност,то абсолютно логично и задължително е и император Адриан да е тази същата личност,сиреч Синът на Исус и Мария-Павел,с всичките му херметични индексации и метаморфози,какъвто е и в действителност,което е указано и в неговата разсекретена визитка:

ВИЗИТКА=
Бокиня Диана и Иза

Publius Aelius Traianus Hadrianus=
Павел,Сина на Сар Исус Ел Трака и Диана=
Павел,Сина
на Цар Исус Змея Трака и Диана

Показваме ви само няколко от многото автентични секретни документа,които сега разсекретяваме,доказващи безспорно,че Адрианос,който е всъщност с титул ХАДРИАНУС=Иса Трака,е наистина Първородният Божи син Павел

Твърди се,че при Павел-Хадрианус през 128 г. е съставен т.нар.
"Вечен едикт" (edictum perpetuum
) — който негов херметичен индекс е манипулирано представен като "Подробна инструкция за воденето на съдебните дела".
Разшифровката на документа обаче твърди друго: 

EDIKTUM PERPETUUM=
Дете на Богиня Диана ММ Барка=
Дете на Богиня Диана Мария Магдалена Барка=
Дете(Син,Потомък) на Богиня Диана Мария Магдалена Българката


Разшифровката на т.нар."Инструкция за воденето на съдебни дела"ни съобщава в код отново,че и този император е същият Първороден син на Исус и Мария Магдалена!

ИНСТРУКЦИЯ ЗА ВОДЕНЕТО НА СЪДЕБНИ ДЕЛА=
Син на Богиня Диана и  Бог Тати Исус Трака Дуло 

Официалните хроники съобщават,че императорът е построил отбранителен вал,зид дълъг 118 км,който се простирал от море до море - от р.Солуей на запад до р.Тайн на изток,и пресичащ целия остров на Британите.

image

Когато в ново време независими историци и изследователи се усъмниха в същността и предназначението на  Адриановия вал и го подложиха на обстойна ревизия с интердисциплинарни методики,то се оказа,че този уж отбранителен вал има много ниска фортификационна отбранителна стойност и за него време,ако въобще по него време са се водили някакви сражения!
Статутът на отбранително съоръжение на Хадрианосовия вал се оказва съмнителен, по подобие на статута и истинското предназначение на Великата китайска стена,строена също от Българските цивилизатори на Китай и цяла Азия.

image

Вижте който и да е участък по цялото протежение на зида от множеството снимки и видео материали за него и разсъждавайте:

Един отряд от атакуващи си избира който и да е участък от стената,висока 3,4 или колкото и да са метра,и с десетина стълби,въжета и куки за нула време се прехвърля през стената,която няма дълготраещата отбранителна мощ на гарнизонен кастел или населено место с всички фортификационни организационни и ресурсови възможности и потенциал за целта.Минавайки в тила на бранителите и създавайки предмостие за основните атакуващи войски,които също преминават като на парад и за загрявка през стената,изведнъж цялото отбранително съоръжение (ако въобще е такова)  по цялата си дължина става абсолютно безполезно и ненужно,и язък! за хвърления труд на вятъра!
Армията на нападателите ама хич няма повече и да погледне към стената,ако ще и цялата армия на защитаващата се страна да се е покачила на нея и бойците с неприлични знаци и псувни да се мъчат да обърнат вниманието на нашествениците върху себе си и ги предизвикат да се бият с тях,ами ще ѝм покажат среден пръст и с подигравателни справедливи квалификации от рода на"Големи сте будали!Стойте си горе,пък ние отиваме да ви вземем децата,жените и добитъка и краля по бели гащи!",ще си продължат пътя към вътрешността на беззащитната страна! 

ФОРТИФИКАЦИЯ=ФОРТИФИКАТСИЯ=Братя от Иса и Бокиня Диана-

Всемирното Бяло Братство от чисти и святи потомци на Исус и Мария Магдалена

ФОРТИФИКАЦИОННО СЪОРЪЖЕНИЕ=
Братя от Жар Исус и Бокиня Диана

ПРЕДМОСТИЕ=Богиня Диана Матара и Иса-

площ в враждебна територия,която е била заловена и държана в очакване на допълнителни войски и доставки,база за разполагане на войска,за да действа срещу неприятел и разширява атаката и военните действия в дълбочина на територията на противника

ПРЕДМОСТИЕ=Братя от Иса и Мама Диана-
Братя от Всемирното Бяло Братство,проникващи в изконна територия на Свещената Българска империя,държана в робско владение векове наред от изродените ѝм братя-династи от рода Дуло на потомците на Исус и Мария Магдалена,и създаващи Свещена свободна духовна територия за навлизане на Българите в нея за освобождаване на народите и света и възстановяване на Царството на Всемирната Любов,Братство и Мир на Земята под егидата и ръководството на Исус и Мария

АБСОЛЮТНО НЕНУЖЕН=
Дуло на Бог Исуж-
сегашните изродени династи от рода Дуло,управляващи и експлоатиращи в робство народите,против всички закони и завети на общите си Родители Исус и Мария Магдалена!
Абсолютно ненужни,освен ако не се трансформират на 100% според Тяхните канони!

АБСОЛЮТНО НУЖЕН=Бог Исус Дуло=Дуло на Бог Исус-
чистите и праведни святи династични потомци от Дуло на Исус и Мария Магдалена

ЯЗЪК ЗА ХВЪРЛЕНИЯ ТРУД НА ВЯТЪРА=
от Братя на Диана и Изуз Трак Бълхара

Погледнете горната карта на Острова от времето,което обследваме.
Вижте в западния край на Адриановия вал,там дето свършва до морето-там е заливът СОЛВЕЙ ФЕРТ.Вижте двата бряга на този залив-северния и южния,които се падат от двете страни на Адриановия вал,сиреч от двете воюващи страни.
Двата противостоящи бряга се намират на разстояние от стотина до няколко стотин метра един от друг в продължение на много разстояние. 
Историците обясняват и оправдават строежа на зида като защитна стена срещу нападенията на пиктите от север срещу римската империя.
Обаче тия пикти се водят като отлични мореплаватели!
Познайте сега,гледайки картата на залива по името на Братята на Бог Исус Змея,за колко време пиктите-отлични мореплаватели,ще преплуват,преплават,преминат, прецапат през залива на другия противников бряг,без да обърнат ама абсолютно никакво внимание на "защитната стена" и без да ѝм пука въобще за стоящите твърде неудобно върху ѝ римски войници,без да ѝм дадът дори възможност да ѝм теглят по една псувня и майна за напразния труд да строят тази абсолютно ненужна за война стена!

Залив СОЛВЕЙ ФЕРТ=
Залив на Братя от Иса Ел Бог=
залив на Брити-те от Бог Исус Змея 


Ще го преминат за нула време плувайки с лодки,салове,корита,дървета,дъски, кратуни,надуваеми дюшеци и плажни топки(тук се поувлякохме малко хронологически!) директно на гърбовете на конете си или плувайки с тях и ходи ги спирай и гони после!
Същото упражнение ще извършат и от източния край на стената,без да има въобще кой да ги спре,защото въобще няма информация римските завоеватели да са имали флота в тази част на империята си,а пък и историците-фалшификатори от сегашно време не са се сетили да измислят такава.

**********************************************************
Никакви сражения не е водил император Хадреанус в Британския остров,нито в Европа или другаде по целия свят,защото от десетилетия вече той е установил Свещената Българска империя във пълно владение над целия свят и на планетата Земя властват трайно Божиите закони на Любовта,Братството и Мира,и Българските Исусово-Мариини Жреци!

Вижте сега разсекретените топографски наименования от същата карта от онова време и се убедете в тоталното господство на сакралната херметична Българска жреческа топонимия,която не би могла да се състой,ако не е било тоталното имперско владение и господство на Свещената Българска империя,манипулирана като Римска,над цялата територия на Острова на Исусовите Български БРАТЯ=БАРДИ=БРИТИ!


Тия Жреци,които са и феноменни енергетични строители на  мултифункционални светилища по света,реализиращи енергията на феноменните Дарби на Святият Божи Дух на тях за духовни и материални дарове за задоволяване на всестранните деховни и материални потребности на хората по целия свят,не спират да строят по цялата планета уникални по вид и изпълнение светилищни съоръжения,едно от които е и представяната манипулативно като отбранителен вал каскадна светилищна система между двете реки,кръстени по имената на авторите на този пореден мега-светилищен енергиен комплекс:

ЗИД=Иза и Диана

река СОЛУЕЙ=Иса Ел=Исус Змея

река ТАЙН=
Диана

Каскадната конструкция е скална мегалитна светилищна система,изградена от по-малки скални енергийни панели,насочена амфитеатрално дъгообразно към сакралната южна страна на Древните Българи,за да улавя Слънчевата и Лунна енергия на оскъдните ясни дни за тая географска област,и която Жреците при свещенослужението на съоръжението трансформират в Даровете на Святия Дух,действащи обичайно като оператори в производствен цех с технологична линия на инсталацията РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО.

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Българина    

В жреческия херметичен регистър и каталог и производствена листа на типовете и видовете светилищни съоръжения,Хадриановият вал и Рог на изобилието фигурира още и като ЗАВОД ЗА БЛАГА и МОЛИТВЕНА ПИСТА И МОЛИТВЕНА МАГИСТРАЛА.

ЗАВОД ЗА БЛАГА=Богиня Диана и Изуз Балга=Богиня Диана и Исус Българина


СУПЕРМАРКЕТ ЗА БЛАГА=Кан(Жрец) на Диана Мария и Исуз Българина

image

А сега си представете,че тия хора,дето щъкат покачени по зида или стената-поточната линия на инсталацията РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО,са облечени с чисти бели дрехи и са разположени на един метър един от друг с лице на юг и към Слънцето по цялата дължина на стената.Ще са необходими точно 120 000 души-точно колкото са децата на стадион на долния клип с Майкъл Джаксън!

Представете си,че се хванат за ръце всички в една огромна дълга верига и запеят песен във възхвала и Любов към Исус и Мария Магдалена на чист Български език,какъвто език са говорили всички тракийски племена на Острова тогава,че и по цяла Европа всички тракийски племена са говорили Свещения Български език,както и по целия свят-за да ги чуват Българските Богове, говорещи на Български език и приемащи с предимство прошения и обяснения в Любов на Български език,и да удовлетворяват молбите и потребностите на молителите!
Засега,докато народите не са още просветени в тайната на Свещения Божия Български език,Исус и Мария приемат молбите и молитвите и на други езици, щом са искрени и касаят доброто на човеците,както в песента на Майкъл:

 

Michael Jackson - Heal the world 


Изцери света

В сърцето ти има едно място 
и знам,че това е Любовта!
Това местенце може да бъде още
по-светло от утрешния ден,
ако разбереш,че няма нужда да плачеш.
На това място ще усетиш,
че няма болка или скръб.

Има пътища, по които можеш
да стигнеш там ако те е грижа
достатъчно много за живеещите!
Създай малко пространство,
направи по-хубаво място..

Излекувай света,направи го
най-добро място
за теб и за мен
и за всички хора.

Има умиращи хора и ако
те е грижа достатъчно за тях,
направи по-добро място
за теб и мен!

Ако искаш да разбереш защо,
има Любов, която
не може да излъже
Любовта е силна
тя се интересува единствено
от безкористното всеотдаване.

Ако опитаме ще видим,
че в това щастие
не можем да чувстваме
страх или ужас,тогава
ще спрем да съществуваме
и ще започнем да живеем!

Тогава ще почувстваме че винаги
Любовта ще е достатъчна
за нас подрастващите.
Затова,направи по-добър свят,
създай по-добър свят...

Тогава мечтата, която
ние си представяме
ще ни разкрие щастливи лица
и света, в който
веднъж повярвахме някога
ще блестне отново с изящество

Тогава защо продължаваме да
унищожаваме света?
Раняваме земята и раздираме душата.
Мисля,лесно може да се види,
че света е чудно отражение
на Господ Бог!

Можем да летим толкова високо
нека нашите души никога да не умират!
Чувствам с душата си,че всички
сте мои братя!

Създайте свят без страх...
Заедно ще заплачем
сълзи на радост-
когато видим,че народите свалят оръжията,
насочени едни срещу други..

Ние можем да стигнем там,
ако живеем с мисъл за хората.
Направи простор и създай 
от Земята по-добро место за живеене!

Излекувай света,
направи го по-добро място
за теб и за мен,
и за цялата човешка раса.

Има хора които умират
и ако те е грижа достатъчно
за живите-,
създай по-хубаво място
за теб и за мен.
За теб и за мен. 

ИЗЦЕРИ СВЕТА=Цар Исуз и Богиня Диана 
ИЗЛЕКУВА СВЕТА=Богиня Диана и Исуз Балка
ХУБАВО МЯСТО=
Бог Иса и Бохиня Мат
НЯМА БОЛКА И СКРЪБ с=с Иса Болка и Бокиня Мария 
МОЖЕ ДА ЛЕТИМ ВИСОКО с=с Исуж Дуло и Бокиня Мама Диана СЪЗДАВАЙ=Богиня Диана и Исуз
СЪЗДАВАЙ=ВЕЗИСТЕ
НА=БЕЗИСТЕНА
ЗА ТЕБ И ЗА МЕН=Изуз и Богиня Мат 


ИЗЦЕРЯВА СВЕТА=Цар Бог Исуз и Богиня Диана  
ИЗЛЕКУВА СВЕТА=Богиня Диана и Исуз Балка



МОЛИТВЕНА ПИСТА=
Богиня Мат и Бог Иса Дуло-
молитвена писта за жреците от Дуло на Богинята Майка и Бог Исус-храм за потомците Ѝм,производствена фабрика и супермаркет за блага

МОЛИТВЕНА МАГИСТРАЛА на=
на Мария Магдалена и Бог Иса Дуло


СЛЕД ВРЕМЕ-КОГАТО ХРИСТИЯНИЗИРАТ(РАЗ-ХРИСТИЯНИЗИРАТ) БРИТАНИЯ, ВРАГОВЕТЕ И ГОНИТЕЛИТЕ НА ПОТОМЦИТЕ НА ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА РАЗПОЛАГАТ ПОЛИЦЕЙСКА ОХРАНА И СТРАЖА,КОЯТО ДА НЕ ДОПУСКА ТРАКИТЕ-БЪЛГАРИ,ВОДЕНИ ОТ НЕУТОЛИМИЯ НАСЛЕДСТВЕН ЗОВ,ДА ПОСЕЩАВАТ СВЕТИЛИЩНИЯ КАСКАДЕН ХРАМ,ЗА ДА НЕ ПОЛЗВАТ БЛАГАТА И МУ И ДА НЕ СИ АКТИВИРАТ ФЕНОМЕННИТЕ СИЛИ!

СЛЕД ОЩЕ ВРЕМЕ ФАЛШИФИКАТОРИТЕ ГО ПОЛЗВАТ ЗА ВОЕННО СЪОРЪЖЕНИЕ ПРИ МНОГОБРОЙНИТЕ ВОЙНИ,СПРЕТНАТИ ОТ ИЗРОДЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ИСУСОВИ ДИНАСТИ НА РАЗДЕЛЕНИТЕ И СБИТИ ТРАКИЙСКИ ПЛЕМЕНА.

СЛЕД ОЩЕ ОЩЕ ВРЕМЕ,ИСТОРИЦИТЕ-МАНИПУЛАТОРИ И НЕВЕЖИ ТАКИВА, ОБЯВЯВАТ СВЕТИЛИЩНАТА КАСКАДА ЗА ОТБРАНИТЕЛЕН ВАЛ,ЗАЛИЧАВАЙКИ САКРАЛНАТА ЗОНА ОТ ПАМЕТТА НА СЪВРЕМЕННИТЕ ТРАКИ В БРИТАНИЯ И ПО СВЕТА. 


СЛЕДВАТ РЕДАКЦИОННИ ДОПЪЛНЕНИЯ ПО ЦЕЛИЯ ТЕКСТ.
СЛЕДЕТЕ ГИ.



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Поздравления адаш за хубавият м...
18.09.2014 08:34
Поздравления адаш за хубавият материал!
Тази злоба и ненавист към българина и българското не е само в миналото , тя е факт и днес, тук в България . С отношението към качествените хора, с желанието и то очевидно, да бъдат стъпкани и унижени!
Иначе не случайно са избрали Хадриан Той е качествен император, но в последната година на живота си, в пристъпи на ярост е взимал крайни, нетипични за него решения
Приятен ден!
цитирай
2. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
23.09.2014 00:07
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7657765
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43972
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!