Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2014 23:59 - ПАНЕВРИТМИЯ+++МУЗИКАТА СПАСЯВА СВЕТА+++ПРОФЕСОР МАСАРУ ЕМОТО И МАГИЯТА НА ВОДАТА-част 4
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2438 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 27.07.2014 02:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Механизмът на въздействие на баянето,сиреч на словото върху човешкия организъм и здраве,се описва точно от категорично доказаната научна технология на въздействие на Словото върху водата,която пък участва в човешкия организъм с този голям дял от 70% процента!

                      ТАЙНИТЕ ПОСЛАНИЯ НА ВОДАТА


Когато за първи път чух за теорията на д-р Шелдрейк, не можех да удържа интереса си, тъй като моето изследване на водните кристали не бе нищо друго, освен опит да изразя така резонанса на морфичното поле, че да може да се види с просто око.
В продължение на два месеца при първите си опити да снимам кристали нямах успех, но щом веднъж улових първата снимка, и други изследователи започнаха да успяват. Може би също в резултат на морфичния резонанс.
За първи път научих за теорията на д-р Шелдрейк от бестселър в Япония със заглавие "Защо се случва това?" от Ейчи Ходжиро, но наистина се заинтересувах, когато видях Шелдрейк в документален филм по телевизията, озаглавен "Шест феноменални учени". Четири години по-късно имах възможност да се срещна с д-р Шелдрейк по време на обиколката ми из Европа, където изнасях лекции. Мой приятел, който посещаваше семинара, случайно познаваше жената на д-р Шелдрейк и стана така, че бях поканен в дома им в Лондон.
*********************************************************************************************************

С удоволствие научих, че той вече знае за моето изследване на водните кристали, като ми каза: „Най-малко веднъж седмично получавам писмо от някого, известявайки ми за вас".
Д-р Шелдрейк сподели с мен:
"Провеждам проучване на живи организми и тяхното поведение.
Областта, която най-много ме интересува, е въздействието, което наблюдението оказва върху наблюдаваното. Има хора, които усещат, знаят, когато някой е зад тях и ги наблюдава. Искам да проведа изследване, за да се опитам да го изразя по статистически достоверен начин.
Съществува риск, че документирането на изследването ще бъде субективно, чудя се дали в експеримента не бихме могли да използваме водата. Ще се опитам да направя снимки на кристали и да видя как се променя водата при различни условия, например когато е игнорирана, когато е наблюдавана от хора със специални таланти, нормални хора и извънредно зли хора".


речник на разшифровките:–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ЖИВИ ОРГАНИЗМИ=Бог Изуж и Мария

ВЪЗДЕЙСТВИЕТО ОТ=ОТ Бог Тати Исуз и Богиня Диана
УСЕЩАНЕ=УСЕШТАНЕ=Исуш и Диана
ЗНАЯ ЗА=Изуз=Исус
ИЗСЛЕДВАНЕ на/от=на/от Бог Исуз Дуло
ИЗРАЗЯВАНЕ на=на Зар Бог Иза=на Царя Бог Исус
ДОСТОВЕРЕН НАЧИН=ДОСТОВЕРЕН НАТШИН=Богиня Диана и Ешуш от Дардания
СУБЕКТИ=Иса и Бокиня Диана
ЧУДЯ СЕ на=на Диана и Исуш
ЕКСПЕРИМЕНТ от=от Иса и Бокиня Матара
ЕКСПЕРИМЕНТ=Кан на Иса и Матара=Жреците(Кан,Кая) на Исус и Майка Мария 
ХОРА СЪС СПЕЦИАЛНИ ТАЛАНТИ=ХОРА на Исус Ел Дуло и Богиня Диана
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Това съвсем приличаше на опита, в който оризът в игнорирания съд бе загнил по-бързо от ориза в бутилките, изложени на думите „Благодаря ти" и „Ти, глупако". Когато му разказах за този опит, той се заинтересува още повече и ми намекна, че ако проверявам ефекта само като наблюдавам водата, по-лесно ще получа резултат, отколкото като използвам ориз (което включва сложния процес на растежа на микроби).
Бих искал да ви предам посланието, което получих от д-р Шелдрейк: Нашият живот е станал възможен от движението на една невидима енергия. Надявам се, че винаги ще го осъзнаваме, ще се грижим за хората край нас и за нещата, които стават наоколо ни. Това е много, много важно. Самият акт на наблюдението оказва ефект върху на-блюдаваното. Сякаш всички го осъзнаваме, но не го прилагаме на практика. В дома родителите трябва да се грижат за децата си — ето същото, за което говорим.
...Насочване на вниманието ви - към всяко нещо - е израз на любов.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ОПИТ=Богиня Диана
ЗАИНТЕРЕСУВА СЕ от=от Зар Исус и Богиня Диана
ЕФЕКТ=Бокиня Диана
НЕВИДИМА ЕНЕРГИЯ=Енергия на Богиня Мад=Богиня Мадара=Богиня Диана Мария

МИКРОБИ=Бокиня Мария=Барк Ма=Ма,Мама Барк=Богинята Майка от България

Науката дефинира “Mикроб” като “миниатюрна форма на живот,микроорганизъм",а ние без да се впускаме в допълнителни разследвания и разсъждения,чрез елементарното вълшебно действие РАЗШИФРОВАНЕ,което извършваме с помощта на 

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061,


ви правим показно и изкарваме на светло Изобретателите на тая миниатюрна форма на живот,която учените-материалисти се чудят как да унищожат,инкриминирали я!

МИНИАТЮРНА ФОРМА НА ЖИВОТ=
Матара Богиня Мария Диана и Бог Ежуа=
Богиня Диана Матара Мария и Ежуа


ЗАСТАНЕТЕ СМИРЕНО ПРЕД БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ––––––––
ИЗОБРЕТАТЕЛИТЕ НА ТАЗИ И НА ВСИЧКИ ФОРМИ НА ЖИВОТ
!


СМИРЕНИ=Иса и Мария
СМИРЕНИ ПРЕД=ПРЕД Иса и Мария
СТОЯ СМИРЕН ПРЕД=
СТОЯ ПРЕД Иса и Мария=ПРЕД Исус и Матара

Тука дойде дума за онази неразбрана религиозна СМИРЕНОСТ,която се проповядва и втълпява на вярващите хора от проповедници и от праведници с или без кавички, които непосветени и незнаещи сакралната семантика на думата СМИРЕНИЕ тълкуват абсолютно погрешно обещанието на Исус в МАТЕЯ 5:3–
"Блажени нищите духом,защото тяхно е царството небесно",
че Царството Божие ще бъде за нищите и бедните духом,и за смирените,като виевато и езуитски въртят и сучат така,че да оправдаят тия неразбрани езотерични послания на Исус по най-опростачения и унизителен първосигнален начин,втълпявайки на търсещите Исус и истината чувство на низост,нищета,нищожественост,грешност,недостойнство и други подобни,рамкирани в манипулираните предписания на Свети Антоний Велики:

"Смирението се състои в това - човек да признава себе си грешен, неизвършил никакво добро пред Бога; грижливо да пази мълчание; да се смята за нищо; да не натрапва своето слово на другите; да отхвърля собствената си воля; да обуздава зрението си; да има смъртта пред очите си; да се въздържа от лъжа; да не произнася празни думи; да не противоречи на по-старите; търпеливо да търпи оскърбления и да се самопринуждава да понася трудове и скърби".

Тази забулена с черно фередже святост се допълва и с първосигналното
екзотерично тълкувание на кодираното послание на Свети Апостол Павел: 
"Всяка душа да се подчинява на върховните власт"(Римл.13:1).


И понеже гузен негонен бяга,църковните-инквициционни корифеи и манипулатори веднага след тия поучения и внушения почват да шикалкавят:
–Сами виждате колко високо е това определение за смирението!Някой духовно невежи хора унижават тази велика проява на благодатната евангелска нравственост и я наричат овчедушие,обезличаване,безхарактерност.Неправилно смятат някой,че смирението убива желанието за духовен напредък... 

Точно това,което поучават и принуждават хората да са,отричат че правят!
И не смеят да кажат и намекнат дори за универсалното популярно обвинение на прогресивните умове по света,които всички са от Българският духовен разсад из всички племена,че псевдохристианската църква е институция,инструмент и оръдие за държане на хората в робско наистина овчедушно безхарактерно и примиренческо подчинение пред нечистивите управници,вменявайки манипулативно тяхната върховна Божествена институционалност и статут и вечна неприкосновеност!

Защото византийската юдо=данайо псевдохристиянска религия и църква,разклонила се в болестните метастази на всички съвременни християнски деноминации и многообразия,наричани клеймящо секти от вътрешно-ведомствената цензура, 
създадена от духовната инквициционна полиция на изродените български потомци на Исус от династията Дуло,и разклонила се в метастазите на всички съвременни християнски деноминации и многообразия,наричани клеймящо секти от вътрешно ведомствената цензура,тази религия е създадена точно с тази цел–да крие истината от Българите и другите народи за Българите като Божествена свещеническа каста и народ от генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена за да не се познаят и взеемат спасението си и световните неща в собствените си ръце,за да може да ги държи в робско овчедушно подчинение на нечестивците,чията основна прикрита цел и доктрина №1 за всички времена е да преследват и геноцидират Божия Български потомствен род и народ! 

За което епохално престъпление пред човечеството на псевдо-християнската църква,ние от екипът на БЕЗИСТЕНА и Всемирното Бяло Братство,кръстени завинаги невъзвратимо и истински със Святият Дух на Български Боговете Исус и Мария,заявяваме и декларираме за пореден път,че:
 
Съвременните християнски църкви са в невиновно и невинно невежие за унаследената епохална лъжа,от която постоянно покълват крежки кълнове и израстаци във вярната посока,които най-брутално и безцеремонно се унищжават с всички средства от постоянно действащата строго засекретена транс-национална инквизиция,водеща генодидираща война срещу Бългрите със всички средства на всички видими и невидими фрнтове!–справката на "сектитте" на Висарион,българина в сащ,Джоузеф Смит,в България,разцеплението и сриването на Святата БПЦ,Дъновизма,както и вече непрекритата геноцидна интервенция срещу Българския народ със силите на всички вътрешни и външни международни организации и институции,създадени именно с тази цел и задачи,и които ние отново ще препратим към предния ни постинг с вертикално вдигнатия среден пръст на Христо с предупреждението,че е късно вече,чадо!,и че духът Български-Святят Божи Дух,вече никой не може върна в бутилката и че вече Той пази Святия си Великомъченически Многострадален народа и го възвръща в наследството на славата му!
За тази унаследена невежествена невиновност ние уведомяваме и просветяваме Християнския свят,институции,миряни вярващи и"служебно"водещи се Християни,за да познаят истинските Български Богове и намерят Спасението си!

За просвещението и извеждане от невежието на херметичните епохални Исусови-Мариини тайни,ние ви разсекретяваме истинските значения на горните фундаментални доктринални устои на псевдо-Християнската църква,заложени в шифрован формат в поспанията на Исус и първородният му син Свети Апостол Павел,и които трансформираме в истинското Исусово-Мариино учение чрез магията и чудотворната преобразувателна сила на Свещиния български език и неговия Свещен шифър!

В посланието-прорицание
БЛАЖЕНИ НИЩИТЕ ДУХОМ,ЗАЩОТО ТЯХНО Е ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО,

което е и математическото уравнение
БЛАЖЕНИ НИЩИТЕ ДУХОМ=НА КОИТО Е ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО,
неизвестният кодиран езотеричен израз в лявата му страна ние разкодираме в разбираемата му стойност като: 

БЛАЖЕНИ НИШТИ ДУХОМ=Балхи на Ежуш и Диана Мат

което означава
БЛАЖЕНИ НИЩИ ДУХОМ=Българите на Исус и Майка Диана,
както още и паралелното независимо тъждествено пояснение,сочещо,че БЛАЖЕНИ,което означава в случая НАГРАДЕНИ,ПЕЧЕЛИВШИ,ВЪЗНАГРАДЕНИ, ще бъдат хората с ДУХА на Ешуа и Диана,кодирани като НИЩИ,НИШТИ!

НИЩИ=НИШТИ=Ешуа и Диана–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
БЛАЖЕНИ НИШТИ ДУХОМ=
Възнаградени са хората с Духа на Ешуа и Диана 

Заместваме в лявата част на равенството израза с неговата истинска разкодирана стойност в двата ѝ варианта и получаваме истинското прорицание на култовия израз
БЛАЖЕНИ СА НИЩИТЕ ДУХОМ,ЗАЩОТО ТЯХНО Е ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО:

1. БЛАЖЕНИ НИЩИТЕ ДУХОМ,ЗАЩОТО ТЯХНО Е ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО=
Българите на Исус и Майка Диана,чието е Царството небесно=
Българите на Бог Исус и Богиня Майка Мария Магдалена,чието е Царството    небесно
 


2. БЛАЖЕНИ НИЩИТЕ ДУХОМ,ЗАЩОТО ТЯХНО Е ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО=
Възнаградени са хората с Духа на Ешуа и Диана,чието е Царството небесно=
възнаградени са хората с Духа на Исус и Мария,чието е Царството небесно!


В другия възлов категориен термин СМИРЕНИЕ сакралната етимология и вложеното истинско послание се разкриват веднага и от раз показно лесно и просветителски христоматийно,защото Исус и Мария са очевадно видими във вълшебното слово!

СМИРЕНИЕ=Иса и Мария 
СМИРЕНИ=
Иса и Мария

С възхищение откриваме,че онази неразбрана религиозна СМИРЕНОСТ и СМИРЕНИЕ, която се проповядва и втълпява на вярващите хора от проповедници и от праведници с или без кавички,и която се натрапва както като умишлено манипулативно овчедушие и пораженческо примирение,така и доброжелателно и в искрено невежие като дефиницията по-горе за СМИРЕНИЕ,че се състои в това 

човек да признава себе си грешен,неизвършил никакво добро пред Бога; грижливо да пази мълчание;да се смята за нищо;да не натрапва своето слово на другите;да отхвърля собствената си воля;да обуздава зрението си;да има смъртта пред очите си;да се въздържа от лъжа;да не произнася празни думи;да не противоречи на по-старите;търпеливо да търпи оскърбления и да се самопринуждава да понася трудове и скърб,

тази СМИРЕНОСТ
и СМИРЕНИЕ се оказват херметическото жреческо указание за Българите,че те са на Исус и Мария,кодирани в това слово и че ще придобият небесното царство,когато разберат тайната на думата и познаят,че са потомците и народът на Боговете Исус и Мария!

СМИРЕНИЕ=Иса и Мария–учение и познаване на Исус и Мария и законите ѝм
СМИРЕНИ=Иса и Мария–генетични потомци и народ на Исус и Мария
СМИРЕНОСТ=Исус и Матара=Исус и Диана Мария–познаване и спазване законите на Българските Богове Исус и Мария Магдалена

Така че,вярващи и отчаяно нуждаещи се от Боговете хора,махнете забрадките и изкуствените овчедушни маски на духовно нищи и бедни,грешни и виновни пред целия свят и смирени божи кравички,по-ниски от тревата,земята и водата,по–хрисими и плашливи от мравката и всички метафорични буболечки и пълзящи низши създания, по-смачкани и утрепани и без достойнство и себеуважение и от наистина нищите бездуховници!
Вдигнете глави и спрете да лазите и се гърчите по земята,изправете се и се огледайте!Тогава ще видите,че планините от неволи и тегоби,болести,мизерията и безпътицата,отчаянието и страха от и за бъдещето ви,са в краката ви-малки и нищожни–защото сте били паднали и легнали да мрете предали се досега! 
 Вижте ги,изправили се,душманите ни и враговете на Божия Български народ,дето точат зъби и нокти и хищни пасти за нас–че те не стигат нищожни и до кръста ни,защото сме ги гледали отдолу нагоре паднали и ги мислихме за велики и страшни!Като се изправихме–Великани сме били,а те-нищожества жалки...
–Пфу!Да ги съжалиш само,нещастниците,тръгнали да си...да посягат на народа Божи!

Ще ви даваме в специални статии пиперливия мръсен Български благославящ фолклор,ама баш тука му е мястото на малко бисерче от него,дето усетихте в по-горното емоционално изречение че ни беше на езика,образно и правдиво казано–затова още веднъж:

НЕЩАСТНИЦИ,ТРЪГНАЛИ ДА СИ МЕРЯТ ПИШКИТЕ С БОЖИЯ НАРОД!

ДА СИ МЕРИ ПИШКАТА с народа на=с народа на Бок Исуш и Диана Матара,
защото прекрасната и звучна дума ПИШКА както и да я въртим и сучим,сакралната ѝ етимология ще ни закара в крайна сметка все до Бог Исус-Бащата на всички хора и родоначалник на човешкия род,направил ни както той ни казва в Битие Гл.1,по Свой образ и подобие–сиреч както и ние правим естествено децата си със същия естествен инструмент!

ПИШКА=
ПАК ИШ=Бок Ешуа=Бог Исус

За съхраняването на свещената цензурирана Българска родова инфоформация и за спасяването на геноцидирания Български Божи народ Святите ни Деди не се церемонят нито свенят да вложат преследваната истина закодирана и на най-мръсните,срамните,оцапаните,безсрамните...нецензурни и всякакви други места и тематики!Важното е Свещеният Божи ген и информация да оцелеят!А пък филтърът на Свещеният шифър е толкова фин и улавящ всяка мръсотия,(Адаш,как му беше името на молекулярния абсолютен филтър,дето все му забравяме името?) че от най-голямата кал и мръсотия ще пречисти и освети Божието чудотворно и вълшебно Слово и ще изяви потуляната и преследвана Истина,че Исус и Мария Са Българските Богове!
 С която епохална пречиствателна мисия е натоварен нашият синергетичен транспространствен екип,което е върховно удоволствие за нас,в скоро време и неотменимо любимо занимание на всички Българи,и за което освещаваме поредното умишлено замърсено за да не бъркат в него,семантично свещено гнездо! 

МРЪСНИ=Мария и Иса
МРЪСНИ ДУМИ=Иса и Мад Мария
МРЪСНИ ДУМИ=ДУМИ за Мария и Иса
МРЪСЕН ФОЛКЛОР=ФОЛКЛОР за Мария и Иса
ЗАМЪРСЕНИ=
Исуз и Мария
ОМЪРСЕНИ=Мария и Иса

ОЦАПАНИ=ОТСАПАНИ=Иса
и Богиня Диана
ИЗЦАПАНИ=ИЗТСАПАНИ=Богиня Диана и Исуз
ЗАЦАПАНИ=ЗАТСАПАНИ=
Богиня Диана и Исуз–
 горните две слова са поредната производа комбинация от свещения Божи Храм–БЕЗИСТЕНА,и дефинират нарушената душевна чистота и баланс на хората без познаването на Първосвещения Божи храм БЕЗИСТЕНА,както и замърсената и прекъсната енергетична връзка между световната мегалитна светилищна мрежа и ситема и Главният ѝ компютър,дето сега от една година го ровичкат нечистоплътни и невежи ръце и чернопосветени люде,неподозиращи въобще какво ще ѝм се изсипе на главите!
Да не бъде!

ИЗЦАПАНИ=ЗАЦАПАНИ=
ЗАТСАПАНИ=ПАЗИСТАН=БЕЗИСТЕН

СРАМ=Иса и Мария
СРАМОТА=Иса и матара
СРАМОТИИ=Иса и Матара
ЗА СРАМОТИИТЕ=Исуз и Диана Матара
ЗАСРАМЕНИ=Исуз и Мария
НЕ ТЕ Е СРАМ от=от Иса и Матара
БЕЗСРАМИЕ=Бог Исуз и Мария
ОТСРАМИ СЕ пред=пред Исус и Матера
ОТСРАМВАНЕ с=с Богиня Матера и Иса 


НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ=НЕТСЕНЗУРНИ ДУМИ=ДУМИ за Зар Иса и Диана
НЕТСЕНЗОРНИ ДУМИ за=за Исуз и Диана Матара
НЕЦЕНЗУРНИ МЕСТА=Цар Исуз и Мат
НЕ СЕ ЦЕРЕМОНЯТ=НЕ СЕ ТСЕРЕМОНЯТ=Исус и Диана Матара

НЕ СЕ СВЕНЯТ=Исус и Богиня Диана
–поредната сакрална анаграмна производна от Свещеното словесно семантично гнездо на БЕЗИСТЕНА!

НЕ СЕ СВЕНЯТ=
Богиня Диана и Исус=БЕСИСТЕН=БЕЗИСТЕН 

*************************************************************************************************************

Да се върнем на думата си за манипулираните и неразбрани Исусови послания!


ДА СЕ ВЪРНЕМ НА ДУМАТА СИ за =за Тати Исус и Богиня Мат Мария

Разкрихме истинския езотеричен смисъл на фундаменталното Евангелско послание за НИЩИЯ ДУХ и СМИРЕНОСТТА,които се оказа,че изискват от нас да вдигнем глави и осъзнали се,да крещим от възторг,че сме Божии деца с феноменни Божии параметри и да демонстрираме това навсякъде в полза на хората,като релизираме на практика висшите Божествени технологии,заложени в нас,и с това да прославяме с песни и танци Исус и Мария и да не ги пускаме и прогонваме вече никога от нас!

Сега ще разсекретим и култовата повеля на Българският цар Авитохол,който се разкри в последния ни постинг като Първородният син на Исус и Мария Магдалена,кръстен с името от анаграмната вълшебна магия на Тяхната ЛЮБОВ–Павел!
ПАВЕЛ=ЛЕВАП=ЛЮВОП=ЛЮБОФ,който се оказа по същата анаграмна епохална конспирация и първият Император на възстановената Свещена Българска световна империя–ФЛАВИЙ:
ФЛАВИЙ=ФАВЕЛ=ПАВЕЛ=ЛЮБОВ,който освен че е словесният прототип на популярното наменование на Светото писание–БИБЛИЯ=ЛЮБОВ,се оказа по собствените му признания в предния постинг,че е живял на земята точно
300 (ТРИСТА!) години
,като е управлявал Свещената Българска империя-сиреч целия свят,през цялото време от 69 г.сл.Хр. до 333 г.сл.Хр.непрекъснато и еднолично с всичките ония имена на уж десетки и стотици различни Римски императори,последното от които е на император Диоклециан Флавий,и с което доказа достоверността на дълголетието и управлението на Цар Авитохол от Именника на Българските канове(Жреци),което бе обявено насмешливо,подигравателно и присмехулно от низшите
души на враговете на Българите за легендарна налудничава измислица! 

Свети Апостол Павел–действащ от 333 година сл.Хр.и до сега като Първосвещен светец и закрилник на Българите,ни остави кодираното послание в   Римляни 13:1–––

ВСЯКА ДУША ДА СЕ ПОДЧИНЯВА НА ВЪРХОВНИТЕ ВЛАСТИ,

в който управленческо-административен термин–ВЪРХОВНИТЕ ВЛАСТИ,
Първожрецът Император и специалист-зашифровчик №1 на Империята закодира изискването за управленческото подчинение на Българите и всички народи пред Божиите святи потомци от Тяхната династия Дуло:

ВЪРХОВНИТЕ ВЛАСТИ=Бърх Богиня Диана и Бог Иса Дуло=
Българите Богиня Диана и Бог Иса Дуло 

ВЪРХОВНИТЕ ВЛАСТИ=
Българите от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана

само чистите и святи династични потомци от Дуло на Бог Исус и Богиня Диана 
 
Тази свещена заповед и повеля на Първородният син на Исус и Мария изродените Техни потомци манипулираха с помощта на псевдохристиянската църква в техен взаимен интерес и управляват вече 1500 години в безчестие и беззаконие!
Но без и да подозират даже,че всичко става по висш Божествен проект и сценарий, ръководен от Тях постоянно за създаване на максимално екстремални реални условия за закаляване и подготовка на Българите от Божия народ за Духовен,интелектуален и ръководен управленски разсад на всички народи!
Поради което сега ни повелиха да разсекретим заповедта на Свети Павел: 

ВСЯКА ДУША ДА СЕ ПОДЧИНЯВА НА ВЪРХОВНИТЕ ВЛАСТИ=
ВСЯКА ДУША ДА СЕ ПОДЧИНЯВА НА Българите Богиня Диана и Бог Иса Дуло!

ВСЯКА ДУША ДА СЕ ПОДЧИНЯВА НА ВЪРХОВНИТЕ ВЛАСТИ=
ВСЯКА ДУША ДА СЕ ПОДЧИНЯВА НА Българите от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ако съчетаете уроците, на които водата ни учи, с предложените от д-р Шелдрейк теории, то значи, че сте поели дълъг път за разкриването на много тайни в нашия свят. Всеки от нас има магическа способност да променя света. На всички ни е дадена от Бога силата да творим. Ако максимално я използваме, ще сме способни за миг да променим света.
За хората, които не виждат края на своите тревоги и мъки, тази перспектива трябва да дойде като значителна утеха. Вие - да, вие - можете да промените света!
Всичко в света е свързано. Каквото и да правите сега, по същото време то се прави от някой друг. И така - какво да бъде морфичното поле, което трябва да създадем? Ще създаваме ли полета на страдание и злини, или ще създадем свят, изпълнен с любов и благодарност?

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


ПРОМЯНА НА СВЕТА от=
от Богиня Матара и Бог Иса
ДА ПРОМЕНИМ СВЕТА с=с Богиня Диана Мат Мария и Бог Иса

НИЕ МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ СВЕТА!
ЧУВАТЕ ЛИ,БЪЛГАРИ!


НИЕ ЩЕ ПРОМЕНИМ СВЕТА с=
с Богиня Мат Мария и Бог Иса!!!

ДА,НИЕ ВЕЧЕ ПРОМЕНЯМЕ СВЕТА!

МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ СВЕТА с=
с Бог Тати Исуж и Богиня Диана Мат Мария 
СВЕТА Е СВЪРЗАН с=с Богиня Диана и Зар Бог Исус 


Всички тия математически ясни и категорично съставени точно по правилата и формулите на Свещения шифър показни христоматийни примери,са за отварянето на сензорите и рецепторите и активиране на чакрите ви и за вашето себепознаване и освестяване!
СЕБЕПОЗНАВАНЕ=ПОЗНАВАНЕ на Бог Иса
ОСВЕСТЯВАНЕ=Бог Исуз и Богиня Диана



–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Винаги, когато стоите пред водата и изпращате послания на любов и благодарност, някъде по света някой е изпълнен също с любов и благодарност. Водата, която е пред вас, е свързана с водата по света. Водата, която гледате, ще резонира с водата, която е навсякъде и вашето поела ние на любов ще стигне до душите на всички хора по света. Ще се получи едно славно морфично поле, което ще промени света. Независимо от времето и пространството - прекрасни и удивителни неща са възможни сега и тук.
Усмивка, която изпълва света
Докато чаках колкото може повече хора да узнаят за разкритите чрез кристалите удивителни тайни на Вселената, публикувах в Япония колекцията си снимки на водни кристали, но всъщност получих по-голямо разбиране от Европа.

Какво привлече интереса на толкова много хора в различни страни?
Мисля, че когато човек гледа снимките на водните кристали, то във водата на човешкото тяло става физическа промяна.

Водата има едно послание: Светът е взаимосвързан от любов и признателност!.

Любовта и признателността са основни закони на природата.

В края на дългото си пътуване през Космоса водата пристига на Земята с любов и признателност в себе си. Тази любов и признателност дава първия признак на живот и осигурява необходимата храна за растежа. Гледането на снимки на водните кристали събужда прастарата памет, намираща се дълбоко във водата на всяка наша клетка.
За мен е несъмнено, че водните кристали ще станат общ фокус за хората по света, които се опитват да разберат хаоса.
В началото се чудех какъв ще е интересът към водата в Европа и други страни, но сега знам, че другите страни са поне толкова или повече заинтересувани, отколкото Япония.

Спомням си,че чух за група японци, посетили Цюрихското езеро. Езерото било изключително красиво, а един от участниците попитал швейцареца гид: „Защо няма никакъв боклук наоколо?" Гидът, който смятал, че е в реда на нещата езерото да е чисто, не знаел как да му отговори и вместо това попитал японеца: „Защо ми задавате такъв въпрос?"
Където и да отида, нося диапозитиви от снимки на водни кристали и показвам на публиката кристали, формирани от местната им вода. Когато чуят посланието ми и видят диапозитивите, европейците видимо са изненадани и впечатлени. Този пряк отговор показва, че те имат развито чувство за водата. Но докато правя кристали в Япония, изследването ми е ограничено и хората ми поставиха задача да създам възможности за изследване в Европа. В отговор започнах да разисквам идея, която от дълго време се въртеше в ума ми.
Идеята е внушителна и уникална - исках да създам изследователски център, който да бъде под формата на хексагонален воден кристал. Лабораторията за изследване на водните кристали ще се намира в средата и други шест лаборатории ще бъдат разположени около нея, за да изучават други субекти и полета на знание: физика и математика, биология и медицина, астрономия и океанография, философия и религия, химия и инженерство. Всяка от лабораториите ще се фокусира върху 18 категории изследвания, или общо върху 108 изследвания.
От дълго време идеята зрееше у мен - още от времето, когато започнах да се замислям защо състоянието на Земята е толкова лошо, защо хората са така объркани и защо цивилизацията ни е такава, каквато е. Стигнах до заключението, че е резултат от, първо - гордостта и корупцията на научната общност, и второ - на хората във властта, които съзнателно разрешават и окуражават създаване на такава формация
в обществото.
Разбира се, има учени със собствена воля, които работят съгласно собственото си съзнание. Но когато обсъждаме състоянието на обществото, откриваме, че много малко са хората, чиято дейност се ръководи от мисълта за запазване на човешката раса и за почистване на планетата, в която живеем.
Разбира се, учените не са единствено отговорни за този проблем. Основите на обществото са станали толкова нестабилни, че вече не е възможно шепа учени да променят пагубната посока, в която вървим.
Как може значително да подобрим тягостното положение в научната общност? Мисля, че трябва да започнем с промяна на средата и на системата в нея.
Няма значение какви са стремежите ви, обявяването им е важна крачка. Уверено мога да го твърдя въз основата на многогодишен опит в бизнеса. Още като дете винаги казвах на хората какво мисля и какво искам да правя и винаги ми бе напомняно, че твърде много говоря. Но просто актът на изричането на нещо е начин да се натрупва енергия към вас. А кажете ли го на други хора, то енергията тече във вашата посока и ви помага да постигнете целите си.

Ако казвате за намеренията си, ще последва и тяхната реализация. Разбира се, не ви предлагам да правите безотговорни изказвания - важно е да казвате това, което наистина чувствате вътре в себе си. Вашата дума е ваше обещание, така че когато кажете нещо, трябва да сте решени да се ангажирате. Като давате възможност на другите хора да узнаят за намеренията ви, може да се появи необходимата помощ от неочаквани източници
Думите имат своите индивидуални и уникални вибрационни честоти. Видяхме вече как те имат енергия, която влияе на Космоса. Може дори да кажем, че думите, които ни учат за природата, са думите на Създателят.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
СТО И ОСЕМ ИЗСЛЕДВАНИЯ=ИЗСЛЕДВАНИЯ НА Исус и Мат
ЗРЕЕ ИДЕЯ В МЕН=Иза и Богиня Мадара
ФОРМАЦИЯ от=ФОРМАТСИЯ от=от Иса и Богиня Матара


ПРОМЯНА НА СИСТЕМАТА от=Исус и Богиня Диана Мат Мария-хиляди и милиони Българи в България и по света се питат в отчаяние  как ще се промени системата на все по-засилващото се господство на парите и на шепа изродени властници,налагащи тотално глобално поробване на народите и държащи ги в все по-стягащата се примка на международната полицейщина,безумната военщина и милитаризация,които в комбинация със създавания и поддържан от тях международен тероризъм унижожават и премахват все повече и повече гражданските права и свободи с явното и вече нескривано намерение за тоталноп поробване и подчиняване на всички хора и народи,започвайки първо от Българите в Свещената България!
Боговете ни отговарят чрез този категориен фундаментален израз,че Те ще ни помагат в това епохално дело!

БИЗНЕС=Бог Изус–пак и отново ШАПКИ ДОЛУ!

 И отново–ШАПКИ ДОЛУ!–за самия израз!

ШАПКИ ДОЛУ за=
за Бок Ешуа Дуло! 
НАМЕРЕНИЯТА МИ СА ЗА=Исуз и Мат Мария 


СЪЗДАТЕЛИ=
Исуз и Диана Дуло–
точно и категорично,както едно време инженерната гилдия казвахме
ТОЧНО КАТО ПО КОНЕЦ и ТОЧНО КАТО ПО ЧАСОВНИК,
не подозирайки дори,че тези критерии крият Българските Богове!

ПО КОНЕЦ=ПО КОНЕТС=
Бокиня Диана и Иса  
ПО ЧАСОВНИК=ПО ТШАСОВНИК=Богиня Диана и Бок Исуш 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Познавам човек, който доказа силата и ползата на думите, използвайки собственото си тяло. Нобуо Шиойа е човекът, когото съм горд да наричам мой гуру. На 101 години гърбът му е изправен и всеки, който го види, смята, че е силен и здрав. Той изнася лекции в продължение на 1-2 часа няколко пъти годишно. Играе всеки ден голф. Способността му да поддържа здравето е просто чудотворна.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
НОБУО ШИОЙА=Бог Ешуа
ГОРД СЪМ ДА НАРИЧАМ=
Драга Исуш и Мад Мария=Трака Исус и Мад Мария

Прочита на аристократичната игра ГОЛФ отзад напред ни показва къде са скрили документите за етносния си произход световните господстващи фамилии по света:

ГОЛФ=
ФОЛГ=Болг=Болги,Българи-само дето главното Б не е на мястото си!
НЕ Е НА МЯСТОТО СИ=Исус и Диана Мат
ВСЕКИ ДЕН ИГРАЕ ГОЛФ=
Бок Иса Драг Болг=Бог Иса Българина от Тракия
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Мастър Шиойа казва, че тайната му за здраве е неговият уникален метод на дишане. Този метод включва вдишване до изпълването на целия дроб с въздух, осигуряващ кислород на цялото тяло, докато си мисли за натрупващата се около него енергия на Вселената, която го снабдява с укрепваща сила.
Мастър Шиойа препоръчва накрая на дихателните упражнения да изречете следното твърдение:
Безкрайната сила на Вселената ще се концентрира и ще донесе истински мир на света".
Твърдението е своеобразна молитва,но най-важното е дълбоката му увереност, изразена от думата „ще".
––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
МАСТЪР=Иса и Матара–безспорен сакрален произход от Българските Богове
ДИШАНЕ=Диана и Ешуа–организаторите и отговорниците за нашето дишане!
ВДИШВАНЕ=Богиня Диана и Бог Ешуа
ИЗДИШВАНЕ=
Изуш и Богиня Диана-и отново поредната сакрална производна от Сътворенческата експериментална база на Боговете в Ямбол–БЕЗИСТЕНА!
ИЗДИШВАНЕ=ВЕШИЗДЕН=БЕШИЗДЕН=БЕЗИСТЕН 
БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана
–Сътворенческата База на Исус и Мария
ВЪЗДУХ=Бог Иза Дух=Духа на Бог Иза=Святият Дух на Бог Исус
ВЪЗДУХ=Бохиня Диана и Иза


УКРЕПВАЩА СИЛА=УКРЕПВАШТА СИЛА=Богиня Диана и Исуш Булкарина––––––

Посветеният мастър твърди,че истинския мир на света ще донесе само
БЕЗКРАЙНАТА СИЛА на Вселената,в който абсолютно анонимен и философски витиеват метафоричен израз,запокитващ ни да гоним Михаля из Вселенския пустош,нашият всепроникващ и конкретизиращ Шифър открива и разкрива с лекота отново(с лекота,защото той ги е закодирал) Вездесъщите ни Богове,очакващи ни с протегнати ръце и обятия да ги познаем и намерим!

БЕЗКРАЙНАТА СИЛА на=на Диана и Исуз Балкарина

ДА ВИ ПОЗНАЕМ И НАМЕРИМ=Бог Иза и Богиня Диана Мама Мария 

НАМЕРИХМЕ ВИ И ВИ ПОЗНАХМЕ,Татко Исус и Майко Марио!


Така философската мъдрост на Мастъра придобива конкретни измерения,където разбираме,че Българските Богове ще донесат истинския мир на света:

Безкрайната сила на Вселената ще се концентрира и ще донесе Мир на Света=
Диана и Исус Българина ще се концентрират и ще донесат Мир на Света

Толкова очаквания МИР НА СВЕТА отново е съставен от сакралната комбинация от първите и най-популярни имена на Исус и Мария,които декодираме от израза:

МИР НА СВЕТА=Богиня Диана Мария и Иса–Богиня Диана Мария Магдалена и Исус

А увереността,която вдъхва ЩЕ,идва от Божествените ѝ съставители и Кръстници:

ЩЕ=
ШТЕ=Ешуа и Диана–Господарите и Повелителите на бъдещето! 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Според Шиойа има духовни частици, които не могат да се видят със средствата на днешната наука, защото те съществуват на границата между третото и четвъртото измерение. Думи,изречени с вяра и увереност,притежават голяма сила,която събира тези духовни частици,като прави възможно да се осъществят неща в триизмерния свят.
През септември 1999 г. имах възможността наистина да усетя силата на думите, изречени от мастър Шиойа. На брега на най-голямото езеро в Япония, езерото Бива, се бяха събрали близо 350 души. Бях извикал група хора, за да се опитаме да почистим езерото. Има стара японска поговорка, че когато водата на езерото Бива е чиста, водата на цяла Япония ще стане чиста. Другата цел на събирането беше да се помолим за мир в целия свят по случай влизането ни в новия век.

Под ръководството на мастер Шиойа, който по това време беше на 97 години, събралите се обединиха сили в тържествена декларация за мир в света. Гласовете и сърцата ни се съединиха. Песните ни можеха да се чуят по цялото езеро и наоколо ни витаеше някакво особено чувство, което ни караше да усещаме тръпки по гърба си.
Точно месец след това събитие на езерото Бива се случи нещо странно. Вестниците известиха, че гнилото водорасло, което се появява всяка година и причинява непоносима воня, не се е появило през тази година.

Ако не разбирате законите на духа на думите, то събитието наистина ще ви се стори странно, но ние знаем, че духът на думите има силата да оказва влияние върху всичко, което съществува, и да променя почти незабавно света. Изобщо не се съмнявах, че духът на думите, създаден благодарение на решителните молитви за световен мир, е въздействал за почистване на водата на езерото само за минути. Друг важен момент е фактът, че 350 души се бяха събрали и молили заедно. Обединената воля на толкова много хора действа като сила, която да променя Вселената.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ДУМИ ИЗРЕЧЕНИ С ВЯРА в=в Зар Исуш и Богиня Мадара
ВИТАЕ ЧУВСТВО за=ВИТАЕ ТШУСТВО за=за Богиня Диана и Бог Тати Исуш
УСЕЩАМЕ ТРЪПКИ ПО ГЪРБА от=от Бог Исуш Барга Трака и Богиня Мат
ДУХЪТ НА ДУМИТЕ=ДУХЪТ на Диана Мат
ПРОМЕНЯ СВЕТА=Богиня Матара и Бог Иса
ПРАВИ ЧУДЕСА САМО ЗА МИНУТИ=ПРАВИ ЧУДЕСА Исуз и Мама Диана


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Понякога използвам теорията на относителността на Айнщайн (Е = МС2), за да обясня закона. Тази формула има и допълнително важно значение. Общото разбиране е, че Е = МС2 значи „енергията се равнява на масата по скоростта на светлината на квадрат". Но ние може да интерпретираме С като съзнание, вместо като скорост на светлината. Тъй като М представлява маса, можем да го интерпретираме като броя на хората, съзнателно насочили вниманието си.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

С ТЕЗИ СЪЖДЕНИЯ И РАЗСЪЖДЕНИЯ НА БЕЛИЯТ НИ ЯПОНСКИ БРАТ ОТ  ВСЕМИРНОТО БРАТСТВО ЩЕ ПРИКЛЮЧИМ НАШЕТО СИНЕРГЕТИЧНО ИЗСЛЕДВАНЕ, ЗАЩОТО КАКТО ВИНАГИ НЕ НИ ДОСТИГА ПОСТИНГОВИЯ РАБОТЕН ОБЕМ,А В СЛЕДВАЩИЯ ПОСТИНГ ЩЕ РАЗСАЖДАВАМЕ ПАК ЗАЕДНО И С ПОМОЩТА НА СВЕЩЕНИЯ ШИФЪР КАКВО Е ЗАКОДИРАЛ ДЕЙСТВИТЕЛНО ПОСВЕТЕНИЯТ БЪЛГАРИН АЙНЩАЙН В ПРОСЛОВУТАТА СИ И ДОСЕГА НЕРАЗГАДАНА ФОРМУЛА!

СЪЖДЕНИЕ=Исуж и Диана
РАЗСЪЖДЕНИЕ=Зар Исуж и Диана=Цар Исус и Мария Магдалена––––––––––––––

Авторите на тия термини и процеси и нашите Вдъхновители за поредното постингово послание на екипът на БЕЗИСТЕНА!

Искате ли да разшифроваме и тази формула,правеща се на неразгадаема?
Сега само ще разкодираме дефиниращият я израз за неразгадаема,а в другия постинг ще заместим скоростта на светлината С със СЪЗНАНИЕ във мистичната формула,за да видим какво ще стане,като пък на СЪЗНАНИЕ намерим сакралния семантичен еквивалент,който вече е ясен за напредналите ни просвещавани,че е Исус.

СЪЗНАНИЕ=СЪЗ–НА–НИЕ=ИСУЗ=ИСУС–след като анулираме двата назала "Н"
ИСУС=
СЪЗ+НА+НИЕслед като добавим пълнежните кодировъчни назали "Н"

Вижте сега какво става с тази правеща се на много мистична и неразгадаема формула!

НЕРАЗГАДАЕМА ФОРМУЛА=Мад Мария и Иза Българина


–О-о-о-п-а-а-а!Каква стана тя?
Че тя само чакала формулата,правеща се на тайнствена и недостъпна за пред хората, да я пипне Шифърът,и да припадне в ръцете му уж от много вълнение!
Палавница с палавница такава!
–Усещате ли,колко такива палавници-неразгадаеми формули ще ни паднат в ръцете!



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
27.07.2014 00:02
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7742723
Постинги: 1793
Коментари: 3518
Гласове: 44432
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!