Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2014 06:16 - WINGS=Бог Иса=КРИЛА(англ).МУЗИКАТА СПАСЯВА СВЕТА!ПРОФЕСОР МАСАРУ ЕМОТО И МАГИЯТА НА ВОДАТА-част 3
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3969 Коментари: 3 Гласове:
10

Последна промяна: 25.07.2014 01:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мислейки логично,лекарството не е добро за тялото.То може да облекчи симптомите и да премахне болката,но лекарството може да стане силна отрова.Лекарство,което премахва болката,понякога се случва да има противоположна вибрационна честота на атакуваната болка. От смесването на различни вещества в лабораторията, вие ще може да откриете честотата на онова, което търсите. Когато инжектирате веществото в мишка и получите желания ефект, може вече да опитате да го дадете и на хората.
Когато лекарството влезе в организма и премахне болката,вибрациите на комбинираните вещества спират и различните вещества се връщат към първоначалното си състояние, в което излъчват своите уникални вибрации. Но когато вибрациите увредят други клетъчни структури,ще възникнат вредни странични ефекти.
Лекарството е полезно при лечението на болестите, но ние всъщност не разбираме защо лекарството действа. Като погледнете на лекарството от гледна точка на вибрациите, получавате съвсем друга картина. Например, по време на операция увредената вибрационна честота се лекува с много по-силна честота. Нека го кажем така - падате от зданието и се удряте в земята. В момента на удара телесната ви честота се покачва стотици пъти, като създава очевидно критична ситуация. Внезапните и драматични промени в телесната честота водят до силна болка и увреждане. В такива случаи лечението, за да бъде ефикасно, трябва да включва еднакви или по-силни честоти - често трябва да се действа със скалпел. Острите инструменти, по принцип, имат висока честота и работата на хирурга е да използва такива инструменти, за да се впива в тялото и да връща честотата на пациента до нормата.
По мое мнение лекар, който лекува човешкото тяло, преди всичко трябва да е философ. В миналото лекарят е бил шаманът на общността или жрец, съветващ хората да следват законите на природата, да живеят правилно и да използват лечебните сили на природата.
Ако лекарят лекува не само болната част на тялото, но и съзнанието на човека, то ще сме свидетели на значително намаление на нуждата от лекари и болници.
Говорил съм с много хора за здравните им проблеми и стигнах до заключението, че болестите са в резултат главно на негативни емоции. Ако може да изкорените причината за такива емоции, вие имате вродена способност да се справите с болестта.
Позитивното мислене ще засили имунната ви система и ще помогне в процеса на оздравяване - факт, за който медицинската общност е започнала да се пробужда. Например има лекар, който лекува болните от рак пациенти с изкачване по планините. Даде ли се на хората смисъл да живеят, това повдига духа им и засилва имунната им система.
––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ВНЕЗАПНИ ДРАМАТИЧНИ ПРОМЕНИ=ПРОМЕНИ от Бог Изуш и Богиня Диана Матара

ЕФИКАСНО ЛЕЧЕНИЕ от=ЛЕЧЕНИЕ от ФОК ИСА=ЛЕЧЕНИЕ от Бок Иса 

ИМУННА СИСТЕМА=Исус и МаМа Диана=Исус и Диана Мария Магдалена–
система,създадена от Исус и Мария за защита на човешкия организъм,в терминологията на която са заложили технологията и механизъма на действието ѝ,както и ключа за нейното сто процентово акгивиране
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Увеличава се и интересът към холистичната медицина - не само лекуване симптомите на болестта, но и наблюдение на начина на живот и психологичната нагласа за благополучие на пациента. Неотдавна лекари направиха организация, наречена Японско холистично медицинско дружество за насърчаване на този вид медицина.
Отмина вече времето да се вярва само на видяното с просто око, започнахме да отваряме сетивата си за значението на душата. Ето ход в правилната посока и съм уверен, че така ще мислят повечето хора през нашия век.


Човешкото тяло в основата си е вода и съзнанието е душата. Методите, които помагат на водата да тече гладко, превъзхождат всички други лечебни методи, с които разполагаме. Така се запазва душата в незамърсено състояние. Можете ли да си представите какво ще бъде да имате течаща през цялото ви тяло вода, способна да създава красиви кристали? Ако му позволите,това може да стане.
Сред всичките лекарства няма лекарство с целебните сили на любовта. Откакто го разбрах, започнах да казвам на хората, че имунитетът е любов: Какво би могло да е по-ефикасно в превъзмогване на негативните сили и възвръщане жизнеността на тялото?
Неотдавна усетих, че трябва да променя терминологията си. Сега знам, че не само любовта създава имунитет, а любов и благодарност. Убеди ме следният експеримент.
Затоплих вода в микровълнова печка и се опитах да разбера въздействието на магнитното поле върху кристалите. Използвах два вида вода -дестилирана и чешмяна, на които бяха показани думите любов и благодарност. Образувалите се от дестилираната вода кристали бяха деформирани и незавършени, но водата, на която бяха показани думите любов и благодарност, оформи завършени кристали. С други думи, любов и благодарност бяха способни да направят водата имунна към вредното въздействие на магнитното поле.
Вече споменах, че вода, на която са показани думите любов и благодарност формира най-красивите кристали. Разбира се, думата „любов" и сама има способността да създава прекрасни кристали, но съчетанието на „любов" и „благодарност" дава на кристалите дълбочина и изящество, един диамантоподобен блясък.
Открих още, че любов и благодарност-кристалите повече приличат на благодарност-кристали, отколкото на любов-кристали. Това показва, че вибрацията на благодарност е по-силна и оказва по-голямо въздействие. Любовта е насочена към по-активна енергия, актът на безусловно себеотдаване. Обратно, благодарността е по-пасивна енергия, в резултат на чувство, че ви е било дадено нещо - и разбирайки, че ви е даден дарът на живота, вие с радост протягате и двете си ръце, за да го получите.
Отношението между любов и благодарност може би е същото като между слънцето и сянката. Ако любовта е Слънцето, благодарността е Луната. Ако любовта е мъжът, благодарността е жената.
А защо тогава се казва, че пасивната енергия на сянката или благодарността е по-силна от любовта? Натъкнах се на интересна идея, която стана важен ключ за отговор на въпроса - как може и трябва да живеем живота си.
Какво е отношението между любов и благодарност? Като отговор можем да използваме за модел водата. Водната молекула се състои от два атома водород и един атом кислород, представени от Н2О. Ако любов и благодарност са свързани помежду си, като кислорода и водорода в отношение 1 към 2, благодарността ще е два пъти по-голяма от любовта.
Смятам, че да имаме двойно повече благодарност, отколкото любов, е балансът, към който трябва да се стремим. На семинар две млади жени дойдоха при мен и ми казаха: „Дълбоко сме впечатлени. Не казвате ли, че хората имат една уста, за да говорят, и две уши за да слушат?" „Абсолютно е вярно!" - възкликнах и разбрах, че съм станал малко по-мъдър.
Като наблюдаваме природния свят, може да видим, че пасивната енергия има по-голяма сила. Рибата в морето снася огромен брой яйца, но не всички се излюпват. Само малка част от тях стига до степен на излюпване, докато останалите яйца стават храна на други същества.
Живеят ли хората в съотношение от две части благодарност и една част любов? Подозирам, че е вярно точно обратното.
Разбира се, величието на любовта не може да се отрече и повечето хора добре знаят силата на любовта. Но ние сме израснали в култура, в която цялото ни внимание е било насочвано към енергията на любовта, докато на другата част на формулата е оказвано малко внимание.Фокусът на човешката раса е бил насочен към биещия на очи материален свят. За да притежаваме колкото се може повече, изсичаме горите и се борим с пустините в усилието да осигурим върховното господство на нашата култура.

Такъв прогрес на човешкото общество може би наистина е резултат на любовта - за нашите семейства и страни, - но колкото повече продължаваме да живеем с подобна стратегия, толкова ще се засилва противоречието. Историята на двадесетия век бе история на битки и войни.
В края на краищата, започваме да разбираме, че посоката, в която вървим, ни води наникъде. Жертвали сме твърде много, за да си осигурим богатствата в живота. Горите са унищожени и чистата вода - загубена, режем и продаваме самата земя.
Това, което е нужно сега на света, е благодарност. Необходимо е да започнем да се учим какво значи да имаш достатъчно. Трябва да изпитваме благодарност, че сме се родили на планета с толкова богата природа, с водата, която прави възможен живота ни. Знаем ли всъщност колко прекрасно е да можеш да поемеш глътка чист въздух?
Ако отворите очите си, ще видите, че светът е пълен с толкова много неща, които заслужават вашата благодарност.
Като станете въплъщение на благодарността, помислете си колко чиста ще бъде водата, която изпълва вашето тяло. Така и вие ще бъдете красив, блестящ от светлина кристал.

Светът ще се промени само за миг
Знаете ли къде може да намерите наистина добра вода?
Може би в подножието на швейцарските Алпи, или може би на Северния или Южния полюс? В днешни дни не е трудно да намерите бутилирана вода с твърдението, че е най-добрата в света, но може ли да бъде купена наистина добра вода?
Водата не е просто Н2О. Няма значение колко естествена и чиста е водата, която пиете, без чиста душа тя няма да ви е вкусна.

Нека ви попитам: колко е чиста душата ви? Претоварени ли сте от проблеми в работата? А що се отнася до семейните проблеми? Обезпокоено ли е съзнанието ви? Ако е така, то може би ще откриете, че водата, която пиете, е безвкусна и неприятна.
Когато сте участвали с удоволствие в някакъв спорт или други упражнения - дори и чешмяната вода има прекрасен и освежаващ вкус. С други думи, най-важното е вътре във вас.
Звучи, като нещо, което го знаете, но се опитвам да кажа, че когато пиете вода с чувство на благодарност, то самата вода е физически различна от същата вода, когато я пиете с помрачени чувства в душата си
.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
КРАСИВ КРИСТАЛ=Исус Бълкарина Трак=Исус Българина от Тракия
СВЕТА СЕ ПРОМЕНЯ от=от Бог Исус и Богиня Диана Мария
СВЕЖ=Бог Исуж
ПОМРАЧЕНА ДУША=Ешуш и Богиня Диана Матара
СЪЗИДАНИЕ=Исуз и Диана

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Нашите емоции и чувства оказват всеки миг влияние върху света. Ако изпратите думи и образи на съзидание, вие ще участвате в създаване на прекрасен свят. Но като излъчвате сигнали на разрушение, вие участвате в разрушението на Вселената.
Ако осъзнаете това, няма повече да изричате грозни думи в яда си към своите близки, или да обвинявате другите за вашите грешки и слабости. Вие имате способността да промените живота за миг. Всичко, което трябва да сторите, е да направите един прост избор. Ще изберете ли свят на любов и благодарност, или измъчен свят, пълен с недоволство и бедност? Отговорът ще зависи от манталитета ви именно сега.
Според ученията на будизма нещата в света непрестанно менят и никога нищо не се
променя. Или, казано съгласно законите на вибрацията, вибрационната енергия трябва да продължава навеки в неспирно движение.

Разбирането, че всяко нещо съществува именно в момента, ще даде надежда и светлина в живота ви. Не трябва миналото повече да ви тревожи и е важно да знаете, че бъдещето ще бъде такова, каквото вие искате да бъде. Вие, какъвто сте в момента, държите ключа към всичко.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ПРОМЕНЯТ ЖИВОТА ни=
Богиня Диана Матара и Бог Ежуа 
ИМАТЕ ИЗБОР=Иза и Богиня Матара
МАНТАЛИТЕТ=Диана Мат Дуло
НЕСПИРНО ДВИЖЕНИЕ=Жар Бог Иса и Богиня Диана

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ако искате да видите колко голямо влияние има съзнанието ви върху света, предлагам да направите малък опит, като изиграете играта, която ще наречем „изтриване на облаци". Искам да опитате да изтриете облаци, като използвате силата на мисълта си.
В не съвсем ясен ден погледнете към небето и се насочете точно към един облак, може би някой по-малък. Важно е да мислите, че облакът ще изчезне, но не трябва да опитвате много упорито. Упоритото насочване на вниманието всъщност ще предотврати изпращането на енергията ви.
Когато сте готови, представете си невидим
лъч енергия, изпратен от съзнанието ви към облака, който го разчупва на парчета. Представете си как лазерният лъч е насочен към целия облак, а не само към една част.
След това изречете в минало време: „Облакът изчезна", и едновременно кажете на енергията (пак в минало време): „Благодаря ти, че направи това". Сигурен съм, че облакът ще започне да изтънява и ще изчезне за минути.
Човешкото съзнание може да има огромно влияние върху заобикалящия ни свят. Облаците се състоят от вода в газообразно състояние и затова особено бързо
откликват на нашата воля.
Ако се погледне традиционно, всеки, който каже, че съзнанието оказва влияние върху физическия свят, рискува да бъде порицан от обществото, че е против науката. Науката обаче е напреднала до точка, до която не е успяла да разбере повече за съзнанието и умствените граници на разбирането ни за света около нас.
Квантовата механика, някои психологични теории (като поточната концепция, обсъждана от Юнг) и генното инженерство ни учат, че има свят, различен от този,
който познаваме. Не може да го видите с очите си и не може да го докоснете с пръстите си. Свят, в който времето само по себе си не съществува.
Прочутият квантов теоретик Дейвид Боум нарича света, досегаем за нашите сетива, „обяснимия ред" и съществуването в обсега му -„необяснимия ред". Той има предвид, че всичко, което съществува в обяснимия ред, е обхванато в необяснимия ред и всяка част на обяснимия ред включва цялата информация на необяснимия ред.
Това може би е трудно за разбиране, но всъщност той казва, че всяка част на Вселената съдържа информацията за всички части на Вселената. С други думи, във един индивид - и дори в една-единствена клетка - се намира цялата информация на Вселената.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ЗАОБИКАЛЯЩ НИ СВЯТ=ЗАОБИКАЛЯШТ НИ СВЯТ=СВЯТ на Изуш Балка и Диана
ОБЯСНИМ РЕД от=от Иса и Богиня Мадара
НЕОБЯСНИМ РЕД от=от Иса и Богиня Мадара-

всички обясними и необясними неща в света са от Тях
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Информацията на Вселената включва време. С други думи, фактът, че вие съществувате тук и сега, е включен в информацията на Вселената заедно с цялата настояща, минала и бъдеща информация. Така че промяната на целия свет в един момент не е просто фантазия.
Но нека за миг да помислим за този момент. Как бихме могли да го интерпретираме, използвайки физиката? Дейвид Боум обяснява, че един аспект на Вселената е проектиран във всеки момент на времето, създавайки настоящето. Следващият момент на времето също е проекция на друг аспект и така нататък. С други думи, във всеки момент пред нас се разкрива различен свят. Но моментният свят оказва влияние на следващия моментен свят и така той ни изглежда като непрекъснат свят.
Съгласно горната теория светът се променя всеки миг и се сътворява отново. Нашето съзнание има да играе роля в сътворението. Ако го осъзнаете, смятам, че животът ви
никога няма да бъде същият.
Споменах за някои сложни неща и вероятно причиних някакво объркване. Но ако помислим за кристалите, ще си отговорим на много въпроси. Светът се променя всеки миг и водата е първата, която узнава за промяната.
Споменах, че направих уред за измерване на вибрацията и го използвах, за да разбера по-добре водата. Като започна първата война в Залива (,Пустинна буря"), в следобедните часове измерих вибрацията на чешмяната вода в Токио и открих необичайно покачване в стойностите на вибрациите, причинени от живак, олово, алуминий и други, вредни за човешкия организъм вещества. Изглежда нямаше ясно
обяснение - първо си помислих, че има нещо нередно в уреда, но повторните измервания го опровергаха Едва на следния ден, когато прочетох вестника, направих връзката. Новините за войната в Залива изпълваха първата страница. Казваше се, че теглото на бомбите, хвърлени в първия ден на войната, се равнява на всичките бомби, изсипани по време на войната във Виетнам.
В Япония, отдалечена на хиляди мили от Средния изток, можах да измеря вибрациите на вредни вещества точно по същото време, когато войната избухна. Ще попитате възможно ли?
Разбира се, вред
ните вторични продукти на бомбите в Средния изток не бяха пренесени веднага до Япония. Но вредните вибрации на бомбите, хвърлени на определено място на Земята, незабавно стигаха до всички нейни ъгълчета. Те се разпространяват отвъд границите на време и пространство.
Подозирам, че вибрации съществуват не в нашия триизмерен свят и не в невидимия свят на друго измерение, а в един среден свят. Когато, независимо в кой свят, се случи нещо на Земята, водата първа го открива и ни препредава информацията.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ФИЗИКА=Бок Иза-
наука,съдържаща фундаментални тайни за света,разбираеми чрез Кръстника ѝ

ВСЕКИ МОМЕНТ ОТ ВРЕМЕТО на=е на Бок Тати Иса и Богиня Диана Мама Мария 
АСПЕКТ=Иса и Бокиня Диана
АСПЕКТ ОТ ВРЕМЕТО=Иса Тати Бок и Богиня Матара
ЩЕ ДАМ ЕДИН ПРИМЕР с=с Ешуа и Богиня Диана Матара Мария
ТРИИЗМЕРЕН СВЯТ на=на Бог Исуз Друида и Мария
НЕВИДИМ СВЯТ на=на Бог Иса и Богиня Мат Диана
НЕВИДИМО ИЗМЕРЕНИЕ=Иза и Богиня Мад Мария
ИЗМЕРЕНИЯ на=на Иза и Мария
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
така в паралелни и независими трансцедентни изследвания,екипът на професор Масару Емото доказва и демонстрира феноменните свойства на водата и реалността на паралелните измерения,а нашият екип доказва,че тия феномени са заложени и се реализират и са подвластни на Българските Богове,властелините на измеренията!
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Нека ви дам още един пример, в който вибрациите оказаха пряко въздействие върху физическия свят. В случая бе използвана силата на молитвата, за да се пречисти вода.
Във Фуджи Дам, в Централна Япония, имахме Шинто жрец на сектата Шингон на име Хвуки Като, който изричаше заклинание с особена сила. Когато го срещнах за първи път, той ми показа две снимки на езеро, които дълбоко впечатляваха; така че поисках сам да видя какво бе заснето на тях. Едната от снимките бе направена преди заклинанието, а другата след него; втората снимка бе коренно различна - водата бе значително по-чиста.

Силата на заклинанието бе дошла от духа на думите. Възможно е енергията на духа на думите да бе пречистила водата в езерото. За да го проверя, поисках да направя снимки на кристали, формирани от водата преди и след заклинанието.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ФУДЖИ ДАМ=Ежуа и Богиня Диана Мад
ШИНТО=Ешуа и Диана-

херметична духовна школа на Исус и Мария,съхраняваща в езотеричния си архив информация за цивилизаторитне на японците-Българите,и техните Богове.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Жрецът застана на брега на езерото и извърши акта за около един час. Заснех всичко с видеокамера. Петнадесет минути по-късно хората от екипа ми ме повикаха.
„Невероятно е! Водата става все по-чиста пред очите ни", каза някой. Като я гледахме, ясно се виждаше как водата става все по-прозрачна и по-прозрачна. Можехме да съзрем дори листата на дъното на езерото, скрити дотогава от размътената вода.
Направихме съответните снимки. Кристалите от водата преди заклинанието, бяха разкривени и изглеждаха като лицето на някой, изпитващ тежка мъка. Но кристалите от водата, взета след заклинанието, бяха завършени и величествени. В хексагонален образ имаше друг по-малък хексагонален образ, целите обградени от светлина като ореол
.
Разбира се, необходимо е известно време, за да се избистри водата. Промяната във веществата, която може да се проследи с просто око, става някак постепенно. Няма съмнение обаче,че вибрациите на молитвата (заклинанието) незабавно се предават до съседните обекти, като повлияват на наблизо разположената вода. Физически феномен,който не може да бъде обяснен,докато не приемем,че съществува и друг свят.
Но историята не свършва дотук. Няколко дни след експеримента в пресата бе съобщено за произшествие. В езерото бе намерено тялото на жена. Веднага си спомних за кристалите, създадени от водата преди заклинанието - те изглеждаха като лице в предсмъртна болка.
Може би чрез кристалите духът на жената се опитваше да ни каже нещо. Иска ми се да мисля, че страданието й отчасти бе облекчено от заклинанието.
Има друг свят освен този, в който живеем. Когато погледнем нашия свят от другия, може да видим неща, които досега не сме били в състояние да съзрем
.

ИМА СВЯТ ОСВЕН ТОЗИ на=ИМА СВЯТ на Богиня Диана и Бог Иза

Д-р Ръпър Шелдрейк от Англия е изследовател, който е насочил вниманието си към създаване на нов светоглед по отношение на света, който не може да видим. След получаване на докторат по биохимия той остава университетски преподавател в Кеймбридж. Същевременно е член на Кралското британско дружество за естествени науки.
Теорията на д-р Шелдрейк е изложена в книга, написана преди около двадесет години. Научното списание Nature обаче отхвърля книгата, като казва, че тя трябва да бъде изгорена. Обаче теорията му стига до сърцата на много хора и проучванията й продължават. Кое така ярко привлича вниманието?

Често се казва, че ако нещо се случи два пъти, ще се случи пак. Може би намирате за странно, че злополуките и престъпленията имат склонност да стават серийно. Като проследим историята и обществените тенденции, може да видим, че общо взето през дълги периоди от време събитията се повтарят. Д-р Шелдрейк се опитва да намери обяснение, като си служи с научни средства.
Учените обикновено използват редукционизма, когато пристъпват към обекти, които не могат да видят с очите си, за да изолират някой материален феномен. Но д-р Шелдрейк прилага съвсем различен подход.
Според неговата теория, когато едни и същи неща се повтарят, се формира морфично поле и резонансът с него увеличава вероятността събитията отново да се случат. Морфичното поле не е енергийно обоснована информация, а по-скоро прилича на план за строеж на къща
.
Може да приемем изложеното по-горе като пример на резонансната теория. Д-р Шелдрейк смята, че събитията могат да резонират също както звуците резонират. Той обозначава мястото, където такива събития се натрупват като морфично поле, а феноменът на повтарящите се подобни събития като морфичен резонанс.
Въпреки че теорията бързо бе отхвърлена от Nature , оповестяването й бе прието с внимание от по-непредубедените хора и доведе до сериозни дискусии. Няма съмнение, че д-р Шелдрейк е тръгнал по съществуващите пътища, положени от науката. Трябва обаче да приемете, че теорията му извървява дълъг път, за да обясни тайните, с
които традиционната наука не може да се справи.
При типичните дискусии по такива въпроси, разискванията обикновено се превръщат в глицеринови кристали. Защото в първите четиридесет години след откриването на глицерина било прието, че той не формира кристали. Но един ден в началото на деветнадесети век барабан с глицерин, на път от Виена за Лондон, внезапно започва да кристализира.

Малко по-късно, на съвсем друго място, друга партида глицерин също кристализира. Тази кристализация започва да се разпространява и вече всеобщо е прието, че глицеринът образува кристали, когато температурата спадне до 17° С (63° Ф).
Но как да си го обясним?
Когато се оформят кристали (по каквато и да било причина), се създава морфично поле и в края на краищата глицеринът, в съответствие с морфичното поле, започва да образува кристали. Явлението се наблюдава и при много други вещества. Въпреки всички случайности по света, започне ли едно вещество да образува кристали, за него става обичайно да продължи и по-нататък формирането на кристали.
Според д-р Шелдрейк ДНК не е единствената причина хората в едно семейство да споделят едни и същи черти - морфичният резонанс също играе роля.
Теорията на д-
р Шелдрейк ни помага да разберем и тъй наречените съвпадения (известни като „синхронност"), и феномена „групово съзнание" (колективна памет) и архетиповете.
Най-важното в теорията на д-р Шелдрейк е, че щом морфичният резонанс се разпростре, той се разпространява в цялото пространство и в цялото време. С други думи, ако е оформено морфично поле, то ще окаже незабавно влияние по всички други места и ще предизвика промени по целия свят.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
МОРФИТШНО ПОЛЕ=ПОЛЕ на Ешуа и Богиня Матара 
МОРФИТШЕН РЕЗОНАНС=Зар Исуш и Богиня Матара
СЪВПАДЕНИЕ=Бог Иса и Богиня Диана
СИНХРОННОСТ=Исус Траха
съвпадения,организирани от Исус Трака и екипите Му 
ГРУПОВО СЪЗНАНИЕ=Бог Исуз Бург-организирано и ръководено от Исус Българина
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Когато за първи път чух за теорията на д-р Шелдрейк, не можех да удържа интереса си, тъй като моето изследване на водните кристали не бе нищо друго, освен опит да изразя така резонанса на морфичното поле, че да може да се види с просто око.
В продължение на два месеца при първите си опити да снимам кристали нямах успех, но щом веднъж улових първата снимка, и други изследователи започнаха да успяват. Може би също в резултат на морфичния резонанс.

За първи път научих за теорията на д-р Шелдрейк от бестселър в Япония със заглавие "Защо се случва това?" от Ейчи Ходжиро, но наистина се заинтересувах, когато видях Шелдрейк в документален филм по телевизията, озаглавен "Шест феноменални учени". Четири години по-късно имах възможност да се срещна с д-р Шелдрейк по време на обиколката ми из Европа, където изнасях лекции. Мой приятел, който посещаваше семинара, случайно познаваше жената на д-р Шелдрейк и стана така, че бях поканен в дома им в Лондон.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ШЕЛДРЕЙК=Ешуа Ел Трак=Ешуа Змей Трак=Исус Змея от Тракия
ЕЙЧИ ХОДЖИРО=ЕЙТШИ ХОДЖИРО=Диана и Ешуж Трака
–наше момче,тракийче,с Български феноменен имплант в гените и задължителните Български Богове в името!

ШЕСТ ФЕНОМЕНАЛНИ УЧЕНИ=ФЕНОМЕНАЛНИ УЧЕНИ на Исуш и Диана-указание,че световният интелектуален академичен научен елит е от Българският духовен разсад на Исус и Диана,разсен и посян по целия свят сред всички племена!

ТЕ СА РАЗСЕЯНИ от=от Диана и Зар Исус
ТЕ СА ПОСЕЯНИ от=от Богиня Диана и Исус

и отново сакралният култов енергиен комплект и фундамент от звуци на свещената анаграмна комбинация за Първосвещения Божи храм–БЕЗИСТЕН,е прототипът и изходната база за съставянето на поредния емблематичен словесен израз,указващ откъде произлиза и започва всичко и откъде са тръгнали духовните интелектуални посявки по света!

ТЕ СА ПОСЕЯНИ от=от ПЕСИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА 

КОМПЛЕКТ=Майка Диана Балка
ФУНДАМЕНТ ОТ ЗВУЦИ=от Богиня Диана Мат и Бог Исуз

ПРОТОТИП=Богиня Диана Барда=Барди на Богиня Диана
-където БАРД е Жрец-певец,жреческата феноменна каста,произлизаща от Братята от Исус и Мария,които съставят и Всемирното Бяло Братство

ПРОТОТИП=Братя от Богиня Диана–от които е световния Духовен интелектуален елит на всички племена 

Като се поразровим,както имаме навик,из енциклопедийните архиви за официалното обяснение за етимологията и произхода на поредния категориен термин ПРОТОТИП, секретният сейф на Свещения Древен Български жречески език,наречен Древно- гръцки език за забаламосване на невежите и будалите крадци,веднага разтваря гостоприемно блиндираните си врати пред нас,за да ни продемонстрира Българския сакрален произход на термина!
Енциклопедиите твърдят,че ПРОТОТИП произлиза от старогръц. πρώτος — първи и τύπος — образец, модел, пример,и означава първоначален вид на нещо,и ние се съгласяваме напълно с тях,защото веднага се вижда от просветените ни вече очи,че и отделните съставящи на този първоначален вид на НЕЩОТО(НЕЩО=НЕШТО=Ешуа и Диана),са все Вездесъщите Български Богове в поредната Ѝм уникална словесна комбинация!
ПРОТОС=Барда Иса=Сар Богиня Диана
ТИПОС=
Диана Богиня и Иса=Богиня Диана и Иса-задължителното възклицание от наша страна е ВИНАГИ СА ТЕ!,в който израз отново винаги Са Те!

ВИНАГИ СА ТЕ=
Бог Иса и Диана=Иса и Богиня Диана
ТЕ СА=Диана и Иса
СЛОВЕСНА КОМБИНАТСИЯ=
СЛОВА на Исус и Богина Майка Диана
СЛОВЕСНА КОМБИНАТСИЯ=Слав(Змей) Исус и Богиня Майка Диана


ЛОНДОН=Дуло-столичният светилищен център на поредната партида тракийско поселение,кръстено с династичния титул на Духовните ѝм водачи,чието кралство получава жречески индекс Богиня Диана Бълкария,кодиран като ВЕЛИКА БРИТАНИЯ:

БОГИНЯ ДИАНА БЪЛКАРИЯ=
Велика Британия
ВЕЛИКА БРИТАНИЯ=Богиня Диана Балкария


И само за поредна утеха и бъдещо скорошно възгордяване на прогонените ни деца и родители в мизерно емигранство на Острова–бивша Българска провинция и скоро отново пак!–ще ѝм подскажем да питат британските тракийчета,когато ѝм е преминал делириума от алкохолния туризъм на осквернения Свещен Слънчев бряг,дали знаят какво значи името на свещената за Дедите ѝм навремето река ТЕМЗА,и да се разровят из прашасалите домашни ракли и тавани за архивите на дядовците си,дето пише,че това е името на езическите ѝм Богове от Свещената Тракия,която е все в сънищата ѝм!

ТЕМЗА=Иза и Мат–на Исус и Майка Диана,записани в елементарен код обратно! 
А,препоръчайте на обезпаметените тракийчета да предприемат инициативата за възвръщане на нулевият изначален планетарен меридиан на истинското му место,указано в съпридружителните му документи:

МЕРИДИАН=Мария Диана=Мадара

PRIME MERIDIAN=Богиня Мария Мадара–Богиня Майка Мария

МЕРИДИАН ГРИНВИЧ=МЕРИДИАН ГРИНВИТШ=
МЕРИДИАН на Барги Диана и Ешуа=МЕРИДИАНА на Българите Диана и Исус
МЕРИДИАН ГРИНВИЧ=Богиня Мадара и Ешуа Трака
МЕРИДИАН ГРИНВИЧ=
Тракия на Мадара и Ешуа=Тракия на Мария Диана и Исус–което пък означава,че ние трябва да поразширим малко Ямболската обсерватория, която е точно на 100 метра от БЕЗИСТЕНА на покрива на сградата на Втора гимназия "Васил Левски" и на математическата гимназия,за да можем да съберем и инвентара на Гринвичката кралска обсерватория при завръщането ѝ на родното стартово место на това Тракийско племе! 
На братовчедите ни академици-историци и астрономи от Кралското географско и историческо дружество,дето се правят на разсеяни откъде са тръгнали предците ѝм и къде съхне още дядовото ѝм семе,ще поразчагъртаме малко задръстените ѝм сензори и чакри и залинелите ѝм мозъци,за да си поразмърдат затлъстелите  душици и  задници,и преоткрият родовата си памет и тракийски произход,като ѝм разшифроваме фундаментални документи от официалните архиви!   


Greenwich е квартал в юго-източен Лондон на южния бряг на реката,кръстена
на Българските Богове–Иса и Мат=ТЕМСА.Кварталът е бил център на британския флот със своята обсерватория на нулевия меридиан,а часовата зона Greenwich Mean Time е кръстена на него.А на кои е кръстена тя в действителност се разбира след разшифроването на името по нашите жречески формули:

GREENNWICH MEAN TIME=Богиня Диана Мат Мария и Ешуа
GREENNWICH MEAN TIME=Ешуа Барга и Богиня МаМа Диана=
Исус Българина и Богиня Диана Мария Магдалена 


Кварталът възниква след построяването на Двореца на Placentia в началото на 15 век като резиденция на няколко английски крале. 
Дворец PLACENTIA=дворец на Бог Иса Дуло=
дворец на династите от рода Дуло на Бог Иса

"Името Greenwich следва старата саксонска дума Grenevic или Grenewic, което буквално означава "Green Village" или "Село Green–Зелено село"–ни поучава назидателно и упоително-манипулативно в традиционния асакрален първосигнален опростачен стъгмистичен "научно–академичен"стил официалната история,за да не се усетят зомбираните островни тракийци от постоянен бой,тормоз и цензура от господарите си от Дуло и инквизицията на псевдо-християнската църква,откъде са дошли и кои са истинските ѝм Богове и Господари! За да не разберат,завалиите,че този свещен култов център не значи ЗЕЛЕНО СЕЛО или нещо като а ла препратка за зелен хайвер,а е името на истинският Господ Бог Исус Българинът!

GREEN VILLAGE=
Ежуа Балгерина=Исус Българина!!!
А на нас хич и не ни пука-и там,за зеления хайвер да ни пратят лъжците,пак нашият си Вездесъщ Бог ще открием! 

НА НАС НЕ НИ ПУКА С=Бок Исус
ЗА ЗЕЛЕН ХАЙВЕР=Изуз Балхерина=Исус Българина 


ЗЕЛЕН ХАЙВЕР=GREEN VILLAGE=Иза,Ешуа Българина=Исус Българина
просто няма кътче и местенце в света и огромния безкраен информационен масив на  човешкия живот,които да не са заети от Българските Богове и да има свободно место за някакви други богове! 

Британските тракийци няма как и да разберат с англиския си език тия 
тайни,колкото и да се мъчат,но затова пък сме ние Българите,за да ѝм
кажем и ги освестим!После пак ще ѝм се наложи да учат Българския език,
както прорицаха Пророците–светци Дънов и Ванга,но ще знаят за какво
става въпрос.

  image

Герб на Столичната Borough на Greenwich
Кодираният език на хералдическата символика е категоричен и ясен:

КРЪСТОСАНИ КОТВИ И КОРАБ=
Исус Трак Барк и Бокиня Диана=
Бокиня Диана и Исус Трака са Барки


TEMPORE UTIMUR=
Богиня Диана Матара Мария

Според документа Domesday Воок имението на Greenwich е било собственост на Одо Байо е 1082,който е завладял короната.
През 1447 година херцог ХЪМФРИ построява голям дворец в парка,който след смъртта му минава във владение на Маргарет от Анжу.

DOMESDAY BOOK=ВООК(книга) за Иса и Диана Мад
ОДО БАЙО=Диана Богиня=Богиня Диана-
Български династ по титулите на Мария.
ХЪМФРИ=Бохиня Мария
МАРГАРЕТ=Мария Трагия=Мария от Тракия–Мария Магдалена

Старият европейски владетелски династичен род АНЖУ ние отдавна сме разкрили като род на Българските династи от Ежуа:

АНЖУ=Ежуа=Исус

През 1997 година ЮНЕСКО(организация,чиято тайна задача №1 е да замита следите на глобалното Българско световно културно наследство) включва ГРИЙНВИЧ в световното културно наследство под името,от което пък ние отново след леко завъртане и разтръскване на калейдоскопа подреждаме заложените в него Божии имена:
MARITIME GREENWICH=Мат Мария и Ешуа Барг

На изток от парка на Гринвич са открити през 1902 г.по време на разкопки останките от римска вила или храм,с 300 монети от времето на император Флавий Хонорий през4 век.Римски път от Londinium (Лондон) за Portus Dubris преминава на юг от Гринвич.
 

LONDINIUM=М Дуло=Мария Дуло
PORTUS DUBRUS=ПОРТ Сар Богиня Диана
,като и наименованието за укрепен град-ПОРТОС,е същата анаграмна производна комбинция:
ПОРТУС=Сар Богиня Диана

Разсекретеният имперския архив на Българските императори от Свещената Българска империя ни разкрива истинското име на Първожреца–император,чийто образ е запечатан на златните и сребърни монети,които за периода на Световната Българска Свещена Империя не са били парично средство,тъй като тогава не е имало парична финансова разменна система въобще,поради което не е имало и банки и лихварство,а са били мобилни лечебни икони на Българските Богове и Светците от Тяхното свято династично родословие,както и метални информационни видео-носители със засекретена информация за тях със Свещеният Жречески шифър на Българския език,за който ви просвещаваме.  

МЕДНИ МОНЕТИ=ММ и ТТ=Мама и Тати=Мария Магдалена и Тати(Отец)
МЕДНИ МОНЕТИ=
Дете на МаМа=Дете на Мария Магдалена–династичен потомък на Мария Магдалена
СРЕБЪРНИ МОНЕТИ=Сар Богиня Диана Мария
ЗЛАТНИ МОНЕТИ=Иза Дуло и Мат=Дете на Иза Ламя 


Разсекретеното име на този император е категоричен безспорен документ,че той е Първожрец и свещен династичен потомък на Бог Исус Българина,от транскрибираното име на който от латински на Български,някой отново е заличил перфидно двете издайнически съскащи змийски букви и звуци С!

ФЛАВИУС ХОНОРИУС=Бог Исус Бълхарина–мултиплицирана в стотици хиляди бройки метална прокламация,че Бог Исус е Българин!
ФЛАВИУС ХОНОРИУС=син на Бог Иса Българина-династичен потомък от Павел

Вторият разсекретен документ ни води при родоначалника и основателя на Свещената Българска Божия родова династия на Исус–първородният му син ПАВЕЛ=ФЛАВИЙ, който е същият Първосвещен Апостол на Българите-първите ранни и истински Християни,познат като фалшифицирания и неглежиран от псевдохристиянската църква Свети Апостол Павел.
Самоличността на Първородният син на Исус и Мария Магдалена и Първосвещен Жрец и Император  на Свещената Българска империя от 69 г.сл.Хр. до 333 г.сл.Хр.
се потвърждава и от намерените 300 монети в Гринвийч.
Тия намерени 300 монети не са на бай Джон примерно,(да ни прощава бай Джон,ама името му го употребихме за да покажем,че най-популярното мъжко име на целият англоговорящи свят,е чудесната езикова словесна икона и визитка на Българските Богове Диана и Ежуа на предците на англосаксонските траки),решил да ги скрие за черни дни,а са поставени целенасочено от преминалия вече в Другото измерение Свети Павел при едно от  многобройните му феноменни телепортационни транспространствени пътувания по световната светилищна транспортна мрежа до тая Българска имперска дестинация като засекретен документ,съобщаващ ни с познатия жречески език за важна информация,касаеща го лично!
Веднъж ни съобщи,както посочихме по-горе,имената на Баща си Исус,втори път каза името на негов потомък,а с бройката на монетите потвърди по друг канал тази информация: 

300 МОНЕТИ=ТРИСТА МОНЕТИ=Тати Иса и Диана Мария
ТРИСТА МОНЕТИ=Иса Друида и Мат=Иса и Мат от Дардания(Родината)
ТРИСТА МОНЕТИ=
Сар Диана Мат=Сармат на Диана -той,както и духовните водачи,довели тракийските племена на Острова,са от жреческата каста на Българите,наречена с херметическата комбинация САР МАТ,САРМАТИ
ТРИСТА МОНЕТИ=Дете на Сар Мат
ТРИСТА МОНЕТИ=
Дете на Иса и Диана Мария

А най-важното съобщение,което е и епохална фундаментална феноменна тайна на Божия свещен род и на Българите,и която Първожрецът и Светец Павел ни разкрива чрез броя на монетите,е продължителността на неговия земен живот,преди да премине в Другото измерение при Родителите си!
За да разберем тази тайна,ние записваме с думи бройката на монетите–ТРИСТА МОНЕТИ,и след това...
–Да,да!–обади се напреднал просвещаван с блеснали очи.–Правим анаграмна комбинация от всички съгласни букви според правилата на шифъра и получаваме числото...300!Пак триста!Може ли да запиша анаграмното равенство?Благодаря!

300 МОНЕТИ=ТРИСТА МОНЕТИ=ТРИСТА МОНТА=ТРИСТА МОНАТА!


–Ура!Императорът-светец е живял точно триста монта,моната,което означава триста месеца,защото МОНТ на английски и МОНАТ на немски е МЕСЕЦ!Тази тайна ни е съобщил императорът с езика на описателното и бройно-цифровото писмо-че ще живее точно триста месеца,защото той като жрец е и ясновидец и знае точно датата на смъртта си!Жалко за младият му живот-отишъл си на 25 години!Язък!
А,и да ви корегирам-сбъркали сте по-горе в биографичните данни за императора,че е управлявал от 69 до 333 година!Явно,че е техническа печатна грешка... 

–Логически и правилни разсъждения,приятел,само дето дименсията не е вярна. Мерната единица за времето в посланието на Императорът–Светец не е в месеци,а е в години.
–?!
–Ъ-ъ,я!Вярно си чул и разбрал!Мерната единица в съобщението на Свети Павел е в години!С тези триста монети той ни съобщава,че продължителността на неговият живот е бил точно 300 години-от 33 година от Новата ера до 333 година!
–??!! 
–Да не продължаваме разговорът с питанки и възклицателни.Тази невероятна за нищите ни простосмъртни понятия продължителност на земния си живот Първожрецът и Император Свети Апостол Павел документира и подкрепя със свръхзасекретения исторически регистриран документ,наречен ИМЕННИК НА БЪЛГАРСКИТЕ КАНОВЕ,в който той посочва продължителността на земния живот на кан Авитохол,който е той самият,на 300 години!
Първият владетел на Българското царство,което все по-пълно и дълбоко разкрива величавите си пораметри на Световна империя,съществувала столетия наред по цял свят,обединила всички племена и народи под святото си управление и ръководство,и сътворила необясними съвременните ни познания финоменални духовни и материлни чудеса,зашифрова Божествените си параметри и в необяснимото досега и толкова спорно име АВИТОХОЛ,което сега той лично разсекретява за всички по предварително начертания проектен план и график и директното ръководство на Майка си.

АВИТОХОЛ=Богиня Диана Хала=Богиня Диана Змей 
АВИТОХОЛ=Диана Балха=Диана Българката
АВИТОХОЛ=
Бох Дуло=Дуло от Бог–Божията династия Дуло

Именникът съобщава,че Авитохол живя 300 години,родът му е Дуло,а годината на възшествието му е била дилом твирем.
Това тълкувание на чудатата и непонятна терминология ДИЛОМ ТВИРЕМ направи родопредателят–мерзавец и досегашен доаен и идеолог-манипулатор на фалшивата съвременна Българска официална академична историческа наука–Васил Златарски, който съчини първосигнални измислени паралели с тюркски езикови групи за цялата непонятна терминология в Именника и ги наложи като академични безспорни истини, като с този и други отявлени антиБългарски методични и последователни актове,скри истинската свещена история на Българите и насочи за век и половина напълно съзнателно и злоумишлено новоосвободения безумно желаещ да научи историята и произхода си Български народ,не само в грешна посока,ами директно към заколение и унищожение,пъклен чудовищен план,който реализират от векове заговорниците срещу Божия Български народ!   
Тия термини от Именника въобще не са години,а са анаграмни кодировки на родовата принадлежност на Българските Жреци(КАЯ=КАН=Жрец,или КНЯЗЕ=Кая на Иза= Кан, Жрец на Исус) към династията на Исус и Мария Магдалена:

ДИЛОМ ТВИРЕМ=ДИЛО МАТ В ИРЕМ=Дуло Мат Богиня Мария=
Дуло на Богиня Мат Мария–династия Дуло на Богиня Мат Мария
––––––––––––––––което означава,че АВИТОХОЛ,който е Първожрецът–Император Павел,е от рода Дуло на Богиня Майка Мария Магдалена

Разкриването на тази епохална феноменна тайна на Българите и Всемирното Бяло Братство,чийто Родоначалник и Водач е Свети Апостол Павел,означава,че съобщените години на продължителност на управление на Българските КНЯЗЕ= Канове на Иса,и конкретно на Авитохол,Император Тит Флавий Веспасиан,не са легендарни и сгрешени и измислени,а са абсолютно достоверни,като Император Флавий,който е Павел,е живял точно 300 години!
Което означава,че е живял от 33 година до 333 година сл.Хр.,и което значи,че е управлявал от 69 година до 333 година свят и преживе Светец по законите на Всемирната Любов,Братство и Мир целия свят и всички народи!
Което значи пък,че всички римски императори от Тит Флавий нататък до средата на 4 век,и управлявали с толкова учудващо подробно описаната жестокост,разврат,мерзост, поквара,са измислени и инкриминирани от фалшификаторите-манипулатори на Българската=световната история,за да скрият триста годишното праведно феноменно управление и въобще съществуването на Първожреца Павел=Флавий–Първородният Син на Исус и Мария Магдалена! 

Което означава че Император Тит Флавий,който е Павел,е и Император Диоклециан, който толкова много обичал да стои все в България и да се възхищава искрено,че Ямбол бил родният и първопрестолен град на Боговете и все го кръщавал с най–превъзвишените Божествени имена като град на Диана и Иса:
Диос–полис,Диано–полис,Диам–полис...


Годината на временно преселение на Диоклециан в Другото измерение е 333 г.сл.Хр, упорито криена и фалшифицирана от хронистите-манипулатори като 311,313,326... и други,за да не се чуе и вижда въобще 333 година и някой да не направи случайно сметката 
333 година–33 година(рождената дата на Павел)=300 години живот,
точно колкото е указано за продължителността на живота на първия Български цар в  
Именника на Българските Князе(Канове,Първожреци,Императори)
******************************************************************************************************
Не се вцепенявайте и подхилквайте и ни препращайте към категорията на научно-популярната фантастика,ами смятайте и съпоставяйте всички разпиляни парчета и елементи на разпръснатата мозайка на Българската=световната история,които вие имате като мъдрост и познание от всички области на живота и човешкото познание, като вече знаете в общи линии общата картина,което улеснява изключително много подреждането на пъзела!
На първо време пробвайте да сметнете годините на управление и живот на Българските владетели според Именника,като имате вече този изходен репер и постановка на събитията. 
–А,има постъпил въпрос и как тъй Павел,който е и Флавий,и Диоклециан,че ходил и при Флавиус Хонориус...,се е телепортирал и пътувал чрез транспространствената и трансконтиненталната светилищна мрежа ли?Ами много просто и ясно:защото е бил жрец,а те владеят тази феноменна техника,както впоследствие преминавайки в Другото измерение,я ползват вече в качеството си на Светии,които постоянно викате в трудните моменти,въобще без да си задавате въпросите как те се предвижват и идват при вас да ви изслушат и обършат сълзите и превържат и излекуват раните,или да ви изтеглят при нужда ушите и ви насочат в правилната посока!
Искате документи за това ли!Много правилно постъпвате,не се доверявайте на всякакви приказки и омайници,а изисквайте достоверни документи за такива сериозни неща!
Живеем в християнска страна и колкото и да не познавате дори и официалната екзотерична постановка на Християнството,би трябвало да имате доверие на основния легализиран и лицензиран канон и документ на религията-Библията,и в частност Новия Завет,който официално се отнася за Исус.Да не говорм,че за искрените и прилежни вярващи Светото писание е безприкословно достоверен Боговдъхновен документ–какъвто е в действителност,и всички негови положения се приемат безрезервно и със задължителната "сляпа вяра" в тях в най-добрия и пълен смисъл на израза.
Та в основния документ ДЕЯНИЯ НА АПОСТОЛИТЕ ,което означава АПОСТОЛИТЕ НА ДЕЯНА,в глава е описана най-мистичната и смущаваща християнските цербери и цензори случка,с привкуса на анатемосваните езически феноменни практики на телепортация и транспространствени пътувания,която обаче се случва с християнски апостол и категоричното участие на Святият дух,което е и самата истина!Там някой си Филип кръщава със Святият дух един скопец от Етиопия,и после следва:

39. А когато излязоха из водата,Господният Дух грабна Филипа;и скопецът вече не го видя,защото възрадван продължи пътя си. 
40. А Филип се намери в Азот,и като преминаваше,проповядваше благовестието по всичките градове докле стигна в Кесария
.
 
Азот е доста далечко от местото на телепортацията,но за Първожрецът Павел,който е и този "непознат" Апостол Филип,защото знаем отдавна със сигурност,че ПАВЕЛ е и ФИЛИП,и ФЛАВИЙ поради същата тази магия на Българския език и шифър,в които ви просвещаваме и с който е съставена и закодирана Библията,разстоянията и пространствата въобще не са проблем за феноменните му жречески способности!

ПАВЕЛ=ПЛАВИЙ=ФЛАВИЙ=ФИЛИВ=ФИЛИП=БИФЛИЯ=БИБЛИЯ=ЛИБИБ=ЛЮБОВ


Flying Without Wings - Westlife 
ЛЕТЯ БЕЗ КРИЛЕ=Иза Дуло Българина
Полигон за обучение по левитация и телепортация на потомци на Българските жреци







Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
22.07.2014 06:21
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Поздравления адаш, за прекрасния ...
23.07.2014 08:11
Поздравления адаш, за прекрасния материал, който сам за себе си зарежда позитивно!
Приятен ден!
цитирай
3. bezistena - Благодаря ти, Приятелю наш и сър...
24.07.2014 16:51
Благодаря ти,Приятелю наш и съратник в делото ни общо!
И ти и твоите работи сте заредени с положителна енергия,която сега преумножаваме:
ПОЗИТИВНИ=Бог Иза и Богиня Диана=Бог Исус и Богиня Мария Магдалена
ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЯ=Бог Иза и Диана Барга=Българите Бог Исус и Мария Магдалена
Бъди благословен!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7678826
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44112
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!