Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2014 08:40 - ПОД ХИПНОЗА.Кой хипнотизира наистина Бразилците?Христоматиен урок за Българите
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 6190 Коментари: 7 Гласове:
7

Последна промяна: 12.07.2014 14:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За поука на всички Българи,които сега сме в етап на обучение,просвещение и освестяване на родовата и етносната ни затлачена и обезпаметена памет,е поредното показно христоматийно учебно помагало,което ни се дава от възможно най-високата представителна масова трибуна на планетата-Световното първенство по футбол!
Ние постоянно ви изтъкваме,че Исус и Мария режисират и провеждат това първенство по свой сценарий,целящ всички участници и ярко запомнящи се събития в него да съставят послания от Тях към Българите,а чрез нас и до всички хора по-късно, кодирани в алюзийна директна метафорично-алегорична символика на по ниско херметично ниво,както и засекретени на висше ниво с помощта на 

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога.



Още в началото на първенството с първият му мач между домакините Бразилия и Хърватска,започна учебният семестър за Българите и бе проведена първата лекция и практическо упражнение и демонстрация на Тяхното вмешателство и съучастие в събитията на терена,ставащи по Тяхен конкретен сценарий!
 
Във връзка с това на нас ни бе спуснат първият постинг за световното–
"Кои крипто-Тракийци и Българи участват на Световното първенство по футбол в Бразилия!Защо мулатките и метиските са луднали по Българските рептили",
в който изрично бе посочено Тяхното прорицание за генералното събитие,което предстоеше да се случи и което вече е факт-отнемане на крайната победа за Бразилия и недопускането ѝ да стане световен шампион пред родна публика и на собствен терен,където и стените помагат извънредно много във футбола,а да не говорим за Бразилците като Световна сила №1 в тази игра,непознаващи вкуса на загубата на собствен терен в официален мач от 1975 г,когато губи от Чили за Копа Америка! 

Преди да ви припомним генералното пророчество и възлов момент на първенството, ще ви разкодираме използваните до тук зашифровки,които са категорично необходими и важни за вашето просвещение и ние винаги настоятелно ви съветваме да вниквате най-обстойно в тях!

ЗА ПОУКА от=от Иза Бок
ТОВА Е ЗА ПОУКА от=от Диана Богиня и Иза Бок=от Богиня Диана и Бок Иза
ЕТАП НА ОБУЧЕНИЕ=Богиня Диана и Бог Ечуа–Богиня Диана и Бот Исус
ОСВЕСТЯВАНЕ от=от Бог Исус и Богиня Диана
ОБЕЗПАМЕТЕНИ без=без Бог Иза и Богиня Мат
ПОКАЗНО УТШЕБНО ПОМАГАЛО от=ПОМАГАЛО от Бок Изуш и Богиня Диана 
ДАВА ВИ СЕ от=от Диана Богиня и Бог Иса
МАСОВА ТРИБУНА=Бог Иса и Богиня Диана Мария
ПО СЦЕНАРИЙ на=на Бог Цар Иса 
ВИСШЕТО НИВО са=са Бог Исуш и Богиня Диана
ПЪРВИ МАЧ=ПЪРВИ МАТШ=Бог Ешуа и Богиня Диана Мария
ЗАПОЧВА ОБУЧЕНИЕ=ЗАПОТШВА ОБУЧЕНИЕ от=
ОБУЧЕНИЕ от Бог Езуш и Богиня Диана 
СЕМЕСТЪР=Исус и Матара
ДЕМОНСТРАЦИЯ от=от Исус и Диана Матара
СЪБИТИЯ=Иса и Богиня Диана
СПУСНАТИ от=от Исус и Богиня Диана
ГЕНЕРАЛНО СЪБИТИЕ=Диана и Иса Българина
ВЕЧЕ СА ФАКТ=Бог Исуш и Бокиня Диана
ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА=за Иза и Богиня Диана Мадара

Думата НЕПОЗНАВАЩИ формулира субекти,които не познават нещо.Кое е това непознато нещо се открива след пълното диференциране на звуковия състав на думата-в случая звука Щ,в който са имплантирани основните кодировъчни именни форми на Боговете Исус и Мария Маг Дуло–Иса и Диана:
Щ=Ш+Т=Ешуа и Диана
НЕПОЗНАВАЩИ=НЕПОЗНАВАШТИ=Бог Изуш и Богиня Диана
ВКУСА НА ЗАГУБАТА=Бок Исуз и Богиня Диана
НЕПОЗНАВАЩИ ВКУСА НА ЗАГУБАТА=НЕПОЗНАВАЩИ Бог Исуз и Богиня Диана
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Да си припомним прорицанията и посланията от поучителния ни постинг
Кои крипто-Тракийци и Българи участват на Световното първенство по футбол в Бразилия!Защо мулатките и метиските са луднали по Българските рептили

"А бразилците по правилата на Небесния феърплей не трябва да станат световни шампиони,въпреки че всички бразилци и футболистите ѝм са дълбоко и пламенно искрени религиозни християни-католици и протестанти,което те не пропускат да продемонстрират при всеки удобен случай.И точно заради тази тяхна дълбока религиозност и ревностно търсене и упование на официално познатите Бог Исус и Богородица,те трябва да спазват най-стриктно Божиите правила и норми,и най-вече в случая с мача срещу Хърватска,основния Божи закон НЕ ЛЪЖИ! 


И когато колективно фанатично се молят на Бог преди мача да ѝм помогне,а по време на мача нарушат най-демонстративно тази Негова заповед пред очите на милиарди ТВ зрители и омаскарят вярата си,то непознатите за тях Български Богове ще ѝм дадат временна победа,но ще ѝм отнемат крайната голяма победа-за тяхно назидание и поука и за пример на милиардите просвещавани чрез този нагледен материал за вярност към Божиите закони и Бог,Когото си потърсил за помощ с обещанието да Го следваш и спазваш правилата му,а при първа възможност ги нарушаваш!

ЗНАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ СИ ПРАВООТНОШЕНИЯ С
БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ ИСУС И БОГОРОДИЦА:


ВЛЕЗНЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ В ТЕХНИЯ ХРАМ–В СГРАДАТА ИЛИ В СЪРЦЕТО СИ, ЗАПАЛИШ ЛИ И ЕДНА СВЕЩИЧКА САМО,ВДИГНЕШ ЛИ ВЕДНЪЖ РЪЦЕ КЪМ ТЯХ ИЛИ В МИСЛИТЕ СИ ГИ ПРИЗОВЕШ ЗА ПОМОЩ В ТРУДЕН И ВАЖЕН МОМЕНТ ОТ ЖИВОТА ТИ ЗА ТЕБ И БЛИЗКИТЕ ТИ–ТИ ВЕЧЕ СИ СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР,ЗАВЕТ С ТЯХ,ЧЕ ЍМ СЕ ОТДАВАШ ИЗЦЯЛО ОСЪЗНАТО И ДОБРОВОЛНО,И ЩЕ СПАЗВАШ ВЕЧЕ ЗАКОНИТЕ ЍМ!
АКО ЩЕ И НЕОСЪЗНАТО ДА СИ НАПРАВИЛ ТОЗИ АКТ,ДОГОВОРЪТ ВЕЧЕ Е СКЛЮЧЕН И ВРЪЩАНЕ НАЗАД НЯМА-ИМА САМО НАПРЕД И С ТЯХ ВСЕ ПО-БЛИЗКО КЪМ ТЯХ!


КЛАУЗИТЕ В ДОГОВОРА МЕЖДУ БОГОВЕТЕ И ТЕБ СА НЕВЕРОЯТНО И УДИВИТЕЛНО ПРЕКРАСНИ И БЛАГОПРИЯТНИ ЗА ТЕБ ПРИ СПАЗВАНЕТО ЍМ,ОБАЧЕ КОФТИ ЛОШИ ЗА ТЕБ ПРИ СЪЗНАТЕЛНОТО ЍМ НАРУШАВАНЕ!

ЗАЩОТО:


1.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ДОБРО ДЕЯНИЕ ОТ НЕПОСВЕТЕН И НЕОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВРЪЩА ЕКВИВАЛЕНТНО ДОБРО ОТГОРЕ!

2.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ДОБРО ДЕЯНИЕ ОТ ПОСВЕТЕН И ОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВЪЗВРЪЩА СТОКРАТНО МУЛТИПЛИЦИРАНО ДОБРО ОТГОРЕ!


3.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ЗЛО ДЕЯНИЕ ОТ НЕПОСВЕТЕН И НЕОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВРЪЩА ЕКВИВАЛЕНТО АВТОМОТОРНО ЗЛО!

4.ЗА ВСЯКО СТОРЕНО ЗЛО ДЕЯНИЕ ОТ ПОСВЕТЕН И ОБВЪРЗАН С ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ ЧОВЕК,МУ СЕ ВЪЗВРЪЩА ХИЛЯДОКРАТНО МУЛТИПЛИЦИРАНО АВТОМОТОРНО ЗЛО!


И ТОГАВА ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ЧОВЕКА,СКЛЮЧИЛ ДОГОВОР С БОГОВЕТЕ,И НАРУШИЛ ГО СЪЗНАТЕЛНО!

НАЗИДАНИЕ=Иза и Диана
ЗА НАЗИДАНИЕ=Изуз и Диана
ЗА НАЗИДАНИЕ И ПОУКА=Изуз и Бокиня Диана "  
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Това беше предупредителното послание и прорицание от сценаристите,какво ще се случи на Бразилците на световното първенство,и се отнася за бразилците,но е предназначено за нагледен урок за просвещението първо на Българите,които са обектът на първия просветителски етап,а бразилците и другите народи засега ще бъдат актьорите в планетарната  драматизация,която се провежда във всички аспекти на съвременното човешко общество първо за събуждането и себепознаването на Божиите потомци и Българите!
На световното по футбол ролята на главния актьор по горната тематика бе възложена на Неймар,която той изпълни по блестящ начин и ще бъде възнаграден подобаващо за старанието си!
Актьорът–марионетка (каквито сме всички човеци!) в случая е подбран с възможно най-демонстративно разбираеми биографични параметри,съставени по правилата на кодировъчната техника на Свещения шифър и Божията именна матрица,започвайки от личното му име и фамилията:

НЕЙМАР=Мария-Кръстница му е директно Мария,Която Е Кръстница и на всичките Си деца,неподозиращи за това,както и Неймар в случая. 
НЕЙМАР ДА СИЛВА САНТОС ЖУНИОР=НЕЙМАР от Слав Исус Жар и Диана=
 НЕЙМАР от Цар Исус Слав(Змей) и Диана
 

Името на родния град на Неймар е също рекламен плакат на Българските Богове:
МОЖИ ДАС КРУЗИС=син на Змея Исуж Трака-
указание за династичния произход на Българина,основал града в края на 1 век сл.Хр.

Официалният дебют на Неймар в професионалния футбол за Сантос е на 7 март 2009, когато е едва на 17 години.Появява се в игра за последните тридесет минути за победата с2-1срещу Оесте.Следващата седмица той вкарва първия си гол за Сантос срещу Моджи Мирим.Един месец по-късно,на 11 април,Неймар отбеляза решителен гол при победата с 2:1 срещу Палмейрас в Кампеонато Паулища 2009 в първия полуфинален мач.На финала обаче Сантос губи от Коринтианс с общ резултат 4-2. 
 
Нека бразилците знаят вече,на кои е кръстен най-популярният ѝм култов отбор–кръстниците могат да бъдат единствено Българските Богове Исус и Диана-Мария 
 
САНТОС=Исус и Диана 
ОЕСТЕ=Иса и Диана
-името на първия съперник на Неймар е подбрано по същите признаци,както и имената на другите отбори,свързани със бразилската звезда:
МОДЖИ МИРИМ=Ежуа и Диана Мама Мария=Ежуа и Мадара ММ=Ежуа и Мадара Мария Магдалена 
КОРИНТИАС=Иса Трака-четено отзад напред

image 

Това е ревностната и предана демонстративно-показна молитва на Неймар преди началото на първия мач на Мундиал–2014,в която той-измолва закрилата и помощта на Бог и Богородица,така,както Ги познава канонично и е свикнал да Ги търси в своя личен живот на наистина ревностен религиозен католик,посещаваш всяка седмица църковно служение.
В молитвата си той пламенно и искрено обещава на Бог да Го прославя и Му бъде рекламен агент и пример с живота си пред хората,ако Той му помага да побеждава!
И Бог му помага,като го издигна до най-високите нива на световния футбол.
За това Неймар се отблагодарява,като прави всичко възможно по време на мача да изкара с поведението си Бог като най-големият симулант,преструванко,лъжец и шмекер,както вече определят талантливият Неймар милиони зрители,влюбени във вълшебната игра,и голяма част от тях фенове на бразилските магьосниците на футбола и да ги отблъсква от Бог,Чийто рекламен агент е иначе талантливия Неймар!
Зрителите туриха на Неймар емблематичния прякор ДЕЛФИН,или ДЕЛФИНОС на един от основните Български херметични жречески езици-латинския,заради прекалено жалките му и смешни симулантивни хвърляния на земята в стил ДЕЛФИН!

ДЕЛФИНОС=Дуло Бог Иса =Бог Иса Дуло=Бог Исус,родоначалник на рода Дуло.

Вижте долния репортаж от поредната смешна и жалка симулация на Неймар, дефинирана като"Поредната брутална симулация на Неймар"



Granada vs FC Barcelona 1-0      Поредната брутална симулация на Неймар

"Снощи светът видя връхната точка в падението на каталунците,а дали заради отчаянието си,дали поради други фактори,звездата на шампиони Неймар реши да демонстрира за пореден път уникалните си умения на... актьор.
При резултат 1:0 бразилецът тичаше лежерно към наказателното поле и се блъсна в защитника на домакините Итура.Засега нищо шокиращо...
След "сблъсъка" обаче Неймар падна на тревата,все едно е ритнат едновременно в слабините,корема и гръдния кош вероятно с парен чук.Който е пропуснал ситуацията, ще каже,че играчът на Барселона е бил жестоко съсечен,а неговият "палач" заслужава минимум червен картон и публично унижение.
Реалността обаче е съвсем друга и може да се убедите в нея във видеото над статията"


Бог го търпя досега,поемайки негативите от непристойния си рекламен агент,защото го подготвяша да урока,който даде на Неймар и на всички бразилци и милиардите тв зрители,и който урок е предназначен на висше езотерична ниво за Българите!

На това първенство във всички мачове на отбора си,Неймар изпълняваше ревностно възложената му по сценария неблагодарна роля в обичайния си симулативен стил, като не се поколеба да стане съучастник в отвратителната манипулация на съотборника си Фред,излъгал съдията да му даде дузпа за несъществуващо нарушение,като реализира без угризение на съвестта отсъдения неправилно наказателен удар.
След този мач последва и предупреждението на Сценаристите Отгоре,но Неймар и бразилците,както и другите народи и мнозинството Българи не успяха да го научат и разберат,поради ограниченият ни все още формат,но достигна до вас,които сте предварително избрани за обучителния и просвещенченския курс на този етап.

След мача започна да се изпълнява прорицанието,като бразилският отбор заиграваше все по-безлично и слабо,лъжецът и мошеникът Фред се превърна в кръгла дупка на терена и бе най-слабият и най-жалкият футболист от всички участници на Мундиала,  обект на постоянно освиркване и от бразилските фенове,а Неймар въпреки вкараните четири гола,продължаваше да прави антиреклама на Работодателя си Мария!
Докато дойде времето за възловият по сценария момент,който всички знаете как се случи в мача с Колумбия-истинска,този път несимулирана тежка контузия,фокусирала и акумулирала в себе си всички многобройни симулативни прояви на разглезената звезда,предизвикали съдбата-както много казват за случая,незнаейки за истинския сценарий. 

ВЪЗЛОВ МОМЕНТ=Бог Иза Дуло и Богиня ММ=
Бог Иза Дуло и Богиня Мария Магдалена
ФОКУС=ФОК УС=Бок Иса
ФОКУСИРАЛ=Иса Булкария
СЪДБА=Иса и Диана Богиня


ПРЕДИЗВИКАЛИ СЪДБАТА=Братя от Бок Исуз Дуло и Богиня Диана

ЗВЕЗДА=Изуз и Богиня Диана–издигнат на високо ниво в дадена област потомък на Българските Богове
РАЗГЛЕЗЕНА ЗВЕЗДА от=ЗВЕЗДА от Зар Гала Иза-злоупотребяващ с произхода и статута си потомък на Цар Исус Змея(Гала)

ЗВЕЗДА=ВЕЗЕЗДА=БЕЗЕЗДА+Н=БЕЗЕЗДЕН=Безистен
-херметично анаграмно указание,къде е първосвещеното родно=родилно место (родилен дом) на династичните Божии потомци-там,където са раждани експериментално и първите хора на Земята-децата на Бог Исус и Богинята Майка,Мария Магдалена,и където се раждаха до преди 40 години потомците на Ямболските жреци-старият родилен дом на град Ямбол,който се намираше точно на 50 метра източно от БЕЗИСТЕНА!

РОДИЛЕН ДОМ=Мадара Дуло-Богинята Майка,родоначалник на Дуло и човеците
РОДИЛЕН ДОМ=Диана Мария Дуло-Богиня Диана,дала името си на Ямбол

image

Контузия в 87 минута -пукнат трети прешлен на гръбначния стълб.

От този момент започна и ярката демонстрация на огромно количество послания за света,съставени с херметичния образно описателен обяснителен жречески език и кодирани със Свещения шифър,в които рекламният Божи агент Неймар бе основното главно действащо лице,като в мача с Германия на полуфинала се включи и целият бразилски отбор на салесао.
 Сега ще ви показваме всякакви ситуации,подробности,числа,обяснения,изказвания, бъзици и анализи на любители и специалисти,във връзка с контузията и удивителния мач Бразилия–Германия,завършил с необяснимата до този момент победа 7:1 за Германия,като веднага ще разсекретяваме какво ни казват чрез тях сценаристите и режисьорите на събитията,реализирани от специализираните  транспространствени екипи по невидимо отваряне на пространствата и спиране и разтягане на времето с монтаж на планираните сюжети и сцени за видимото човешко измерение.

СЮЖЕТ,съставен от=съставен от Исуж и Диана
СЦЕНАРИЙ от=от Иса Цар=от Цар Иса
СЦЕНАРИСТИ=Цар Исус и Диана
СЦЕНА=СТСЕНА=Исус и Диана
СПИРАНЕ НА ВРЕМЕТО от=от Иса Вер и Богиня Матара
РАЗТЯГАНЕ НА ВРЕМЕТО от=от Иза Траг и Богиня Матара
ГОСПОДАРИ НА ВРЕМЕТО=Бог Иса Траг и Богиня Матара 
МОНТАЖ=Мат и Ежуа
МОНТАЖНИТСИ=Исуж и Мат Диана
ИЗМЕРЕНИЕ=Иза и мария
ВИДИМО ИЗМЕРЕНИЕ=Богиня Мад Мария и Иза 

ПОБЕДА ЗА=Бог Иза и Богиня Диана
ЗАГУБА ЗА=Бог Изуз
ЗАГУБА ОТ=Иза и Богиня Диана
 

Необяснимата досега загуба ние обесняваме с разсекретените документи,които са ни предоставени от Главния щаб на ръководителите и изпълнителите на този проект,и които ние публикуваме по-долу:

НЕОБЯСНИМАТА ЗАГУБА е от=е от Бог Исуз и Богиня Мат 
ШАБ на=ШТАБ на=на Ешуа и Диана Богиня
ГЛАВЕН ЩАБ на=на Балг Ешуа и Богиня Диана=на Българите Ешуа и Богиня Диана
ГЛАВЕН ЩАБ НА РЪКОВОДИТЕЛИТЕ=Българина Бог Тати Ешуа Дуло и Богиня Диана
 
*************************************************************************************************************
Контузията на Неймар е в 87 минута-пукнат трети прешлен на гръбначния стълб,като пострадалият футболист изпитваше видимо силни болки! 

ПУКНАТ ТРЕТИ ПРЕШЛЕН=Богиня Диана и Друида Ешуа Бълкарина
ТРАВМА НА ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ=Богиня Диана Матара и Бог Исуш Българина-указание Кои пазят гръбначния стълб от травми и го лекуват при травма!
ГРЪБНАЧЕН СТЪЛБ=Богиня Диана и Исуш Българина–патентен документ, удостоверяващ авторството на Българските Богове върху основната опорна конструкция в човешкото тяло.
ОСНОВНА ОПОРНА КОНСТРУКЦИЯ=Синове на Барк Исус Трака и Диана–потомците на Българските Богове Исус и Диана от Тракия
ЧОВЕШКО ТЯЛО=ТШОВЕШКО ТЯЛО=Бокиня Диана и Ешуш Дуло
ЧОВЕШКОТО ТЯЛО е същото като=
е същото като на  Богиня Диана и Ешуш Дуло-защото Богът Отец Творец,Исус Българинът от Свещената Тракия,ни каза още в БИТИЕ глава 1,че ни създава по свой образ и подобие,и че каквото има Той и Богинята Майка,имаме го същото и ние,защото ни родиха с Богинята Майка техни деца,а не както четат хората в прав текст,че сме направени от глина,изваяни от глина, направени от кал,направени от земна пръст-свръхзасекретени Божии сътворенчески документи, съпроводителна проектна документация,съобщаваща ни,че Исус и Богинята Майка–Мария МагДуло,са ни родили!

НАПРАВЕНИ ОТ ГЛИНА=Богиня Диана Българина
ИЗВАЯНИ ОТ ГЛИНА=Иза и Диана Балга
НАПРАВЕНИ ОТ ЗЕМНА ПРЪСТ=НАПРАВЕНИ от Исуз и Богиня Матара 
БОГ НИ СЪЗДАВА=Бог Исуз и Богиня Диана
ИЗПИТА ВИДИМО СИЛНО БОЛКИ=Бог Исуз Дуло и Богиня Мад Балка


Контузията бе инсценирана реално в измерението ни в осемдесет и седмата минута,за да се получи кодирано часово послание-любим похват на небесните шифровчици при съставянето на многообразните Божии послания

ОСЕМДЕСЕТ И СЕДМА МИНУТА=син на Тати Исус и Диана Мат ММ=
син на Тати Исус и Майка Диана Мария Магдалена-

потомък на Организаторите и Ръководителите на събитието-в случая на контузията на Техният потомък и актьор в този драматичен сюжет–Неймар.

Култовите часови кодирани послания са прекрасни христоматийни примери за нашето просветителско занятие:

ЧАСОВО ПОСЛАНИЕ=ТШАСОВО ПОСЛАНИЕ=ПОСЛАНИЕ на Исуш и Богиня Диана

В тази сакрална комбинация от Вездесъщите Български Богове отново откриваме главният ретранслатор на Божиите послания към човеците–Първосвещеният планетарен компютърен център и Божи храм-БЕЗИСТЕНА!

ТШАСОВО ПОСЛАНИЕ от=
ПОСЛАНИЕ от Вешистена=ПОСЛАНИЕ от Безистена
ТОЧНО ВРЕМЕ=ТОТШНО ВРЕМЕ=Ешуа и Богиня Диана Матара
ДВАНАЙСЕТ БЕЗ ЕДНА МИНУТА идват=идват Бог Тати Исуз и Богиня Мат Диана 
ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ЗА=Богиня Матара и Бог Езуш
ЧАСОВНИКА БИЕ за=ТШАСОВНИКА БИЕ за=за Бог Исуш и Бокиня Диана
ТШАСОВНИКА показва идване на=показва идването на Бог Исуш и Бокиня Диана



Enya - Only Time 
Кой знае расте ли любовта ти
както избира духа ти?Само времето!
И кой може да каже къде води пътя
когато гасне деня ти?Само времето!

Кой знае?–Само времето!
Кой знае?–Само времето!


Кой знае расте ли любовта ти
както избере духа ти? Иса и Богиня Мат Мария!
И кой може да каже къде води пътя
когато гасне деня ти?Иса и Богиня Мат Мария!

Кой знае?–Иса и Богиня Мат Мария!
Кой знае?–Иса и Богиня Мат Мария!


САМО ВРЕМЕТО=Иса и Богиня Мат Мария

Контузията на Неймар бе предизвикана от транспространствените специалисти по тези инсценировки в 87 минута,а веднага след това колегите ѝм от медицинската служба поеха грижите по нещастния техен жертвен избранник-актьор и марионетка,за да може както да облекчат болката му и да почнат да го лекуват,но така,че да не може да играе за следващия мач,за който бе подготвен вече познатият сценарий с разгромната загуба на бразилците с фантастичния и нереален дори и според немците резултат 1:7,а също така да му бъде спестен срамът,изиграл вече добре ролята си и получил подобаващ болезнен урок! 

БОЛЕЗНЕН УРОК от=
от Иза Болкарина=от Исус Българина

Предоставяме кратък репортаж от мача,в който ще се насладим на прекрасни сакрални словесни комбинации,подбрани специално за вашето просвещение!Следете ги и анализирайте внимателно,за да се убедите,че всички основни понятия и имена са подбрани и вложени абсолютно по кодировъчните правила и няма никакви изключения за това или случайни съвпадения!


Германия се изгаври с Бразилия по невиждан начин, побеждавайки със 7:1 в първа полуфинална среща на световното първенство по футбол, състояла се на стадион "Ещадио Минейрао" в Бело Хоризонте.

Бундестимът откри резултата чрез Томас Мюлер, който засече центрирането на Тони Кроос от корнер. В средата на първата част германците сътвориха истинско футболно чудо, вкарвайки четири попадения на домакина на мондиала в рамките на шест минути.
Мирослав К
лозе вкара рекорден 16-и гол на световни финали, изпреварвайки бразилската легенда Роналдо в листата на реализаторите за всички времена. Клозе се възползва от подаването на Мюлер.
После Тони Кроос заби два бързи гола в рамките на минута, оползотворявайки подаванията на Филип Лам и Сами Кедира. Имаше време и за самия Кедира да се разпише,но трябва да се отбележи,че Месут Йозил се намираше в положение на тънка засада.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ДЖЕРМАНИ=Ежуа и Мадара
БРАЗИЛИЯ=Бог Зар Ел=Бога Цар Змей-за който говорихме много в предни постинги.
ПО НЕВИЖДАН НАЧИН=Бог Ежуш и Богиня Диана 

Стадионът е кръстен с това име,за да е безспорен свидетелски документ дори и без декодиране,както и името на града-БЕЛО ХОРИЗОНТЕ,в който е била последната домакинска загуба на Бразилия преди 39 години,за авторите и изпълнителите на проекта!
СТАДИОН МИНЕЙРАО=СТАДИОН на Мария
БЕЛО ХОРИЗОНТЕ=БЕЛОХОРА ИЗА И ДИАНА=Бълхарина Иза и Диана
 
БУНДЕСТИМ=Богиня Диана Мат и Иса
ТОМАС МЮЛЕР=Иса Ел и Мат Мария 
ТОНИ КРООС=Иса Трака 

Разшифровката на израза ФУТБОЛНО ЧУДО изрично документира авторите му:
ФУТБОЛНО ЧУДО=Богиня Диана и Бог Ешуа Дуло

А вижте прекрасното математическо-словесно анаграмно величие на израза,рамкиращ ударът на германците,който нанесоха на съперниците си,и кои са авторите му:

В РАМКИТЕ НА ШЕСТ МИНУТИ=Тати Исуш и Бокиня Диана Мат Мария

МИРОСЛАВ КЛОЗЕ=Мария и Исуз Ел Балк
САМИ КЕДИРА=Иса и Мадара Кая
МЕСУТ ЙОЗИЛ=Иса и Мат от рода на Иза Ел
ЗАСАДА=Исуз и Диана–дума,означаваща поставена скрита уловка и капан за улавяне или изтребление на преследвани Български потомци на Исус и Диана


Бразилските медии изразиха разочарованието си от тежкото поражение с 1:7 срещу Германия в мач от полуфиналите на световното първенство по футбол. Те определиха загубата като най-срамната страница в историята на местния футбол.


НАЙ-СРАМНА СТРАНИЦА=Цар Исус и Диана Мария


„Исторически срам“,"Срам и позор""Срамна загуба!",гласеше заглавието на уебсайта Фола - най-влиятелната спортна медия в Сао Пауло.Бразилия е печелила 5 пъти световната купа,но поражението с 1:7 дори не е най-тежкото в историята на страната на Мондиалите,отбелязва още електронното издание.

ИСТОРИЧЕСКИ СРАМ=ИСТОРИЧЕСКИ Иса и Мария
СРАМ И ПОЗОР=Зар Бог Иса и Мария
СРАМНА ЗАГУБА=Бог Исуз и Мария


„Бразилия беше срината до основи“, твърди пък спортният колумнист Жука Кфури. Той добавя, че страната вече е единствената, която е приемала и губила два пъти световната купа на собствена земя. Във Фола имаше и любопитни колажи, като в единия Луиш Фелипе Сколари дава наставления на играчите си. . . със седем пръста.


СРИНАТИ ДО ОСНОВИ=Рода на Исус и Богиня Диана–драматично-трагичен епичен израз,съставен от авторите на Българския език,за да изрази освен физическия геноцид върху Божия народ,но и перманентния разрушителен геноцид,извършван върху Българската–Тракийска духовна и материална култура хилядолетия наред,затова в сравнение примерно с Рим и Италия,на които е преписана голяма част от Българската история и цивилизационно величие и слава,материалното историческо наследство е съхранено над повърхността на земята,докато на територия на Балканите Българското историческо материално наследство и величие е сринато до основи и почти не личи,но пък всичко е скрито и съхранено под земята,и затова където и да се копне на половин метър надолу излизат невероятни архитектурни и археологически чудеса,указващи и говорещи и на езика на археологическите находки и артефакти,както и в последно време вече и на секретния жречески предметно-описателен език,в който ви просвещаваме,че България в Тракия е центърът и пъпът на цялата човешка история и цивилизация,а Българите са сътворенческият Божи народ,създали и цивилизовали всички човешки племена и народи,култури и цивилизации!

СРИНАТИ ДО ОСНОВИ=Бог Исус Друида-народът на Бог Исус

СРИНАТА ДО ОСНОВИ=
Дардания на Бог Исус-някогашното име на изконни Български имперски земи и население,намиращи се както в рамките на сегашна България,така и в бившите ни провинции Македония,Гърция и Албания.
Свещеното име ДАРДАНИ,ДРУИДИ,е обяснено от висшата псевдо етимоложка наука като означаващо КРУШИ на албански-колкото може по опростачено и първосигнално стъгмистично,за да не разпознаят обезпаметените Българи в това свещено име РОДЪТ,РОДА НА ДИАНА,РОДИНА НА ДИАНА,НАРОДА НА ДИАНА-Българите,та да не вземем да си ги възвърнем и тия Бащини и Майчини ни земи отново под крилото на Свещената Българска Божия империя!
Ще си ги вземем и възвърнем,разбира се,че и всички бивши Български провинции, неразделна част от Световната ни империя-сиреч целият свят,за да възстановим Царството на Всемирната Любов,Братството и Мира по цялата Земя!

Чувате ли и виждате ли,Българи,които сте Божии потомци–богове,и сте приносители на Святата Божия кръв,на които ви предстои да трансформирате малкото б в голямо Б и възстановите Божествения си статут,че и бразилци,и германци,и италианци...– всички на нас чакат от хилядолетия тази обещана ни от Родителите ни–Боговете,и бленувана и мечтана трансформация! 

ОБЕЩАНИЕ=ОБЕШТАНИЕ от=от Бог Ешуа и Диана

ТРАНСФОРМАЦИЯ от=ТРАНСФОРМАТСИЯ от=от Исус и Богиня Диана Матара-промяна,феноменално чудотворно преминаване от смъртен човешки режим към безсмъртен Божествен режим на вечен живот

Дардания е обособена в отделна римска провинция със столица Найсус (Ниш) от Българският император ДИОКЛЕЦИАН,управляващ Световната Свещена Българска империя от Първопрестолния град Ямбол,който той обявява за ГРАД НА БОГОВЕТЕ и го кръщава ДИОСПОЛИС,което означава ДИОС–ПОЛИС,Диана и Иса град:

ДИОСПОЛИС=ДИОС ПОЛИС=
Диана и Иса ГРАД=ГРАД на Диана и Иса
ДИОСПОЛИС=Бог Исус Дуло
Имената,които Българският Свят Първожрец и Император Диоклециан,дава на провинциалната столица–НАЙСУС,НИШ,са висш христоматиен пример за приложение на Свещения шифър и Божията именна матрица при кръстническата дейност на Българските жреци,както и за пълнежно-шифровъчната роля на назала Н 

НАЙСУС=Н(кодировъчен назал)+АЙСУС=ИСУС
НИШ=Н(кодировъчен назал)+ИШ=ИШ=Ешуа


„Срам на срамовете“, твърдеше друго заглавие в бразилските медии, което беше препратено към туитовете на президента Дилма Русеф.Преди началото на Мондиала тя твърдеше,че това ще бъде„световното на световните“.
О"Глобо, водещата спортна медия,избра думите на Сколари,за да обясни загубата: 
"Аз съм виновен" 

СРАМ НА СРАМОВЕТЕ за потомците=за потомците на Исус и Богиня Матара Мария

Позорящото заглавие дефинира в код истинските виновници за футболната катастрофа и драма на Бразилия,която е както режисирано наказание,възмездие и шифрована поука за футболната сфера на живота в Бразилия,а така също и за цялостния политически,икономически и социален живот в най-голямата американска държава,затънала в огромна корупция във всички сфери,беднотия и мизерия за повече от 15 милиона души,корумпирани политици и продажна съдебна система, ширещи се престъпност и беззаконие,проституция и срината морална ценностна система–и тия виновници са точно управляващият и господстващ елит на страната, произлизащ от изродените духовно и морално потомци от Българската Божия родова династия Дуло,властваща по целия свят,а конкретно за Бразилия дошла с жестоките поробители-колонизатори от бившите Български имперски провинции заселени с траки-Португалия в началото на 16 век.  
Една кратка,но категорична справка,документира както свещената цивилизаторска мисия и роля на Българите от времето на Свещената Българска империя от началото на Новата ера,но така също и широката престъпна Българска следа в историята на съвременна Бразилия след 16 век.
Всички основни и важни имена на личности,субекти и обекти от Бразилската история, са ярка безапелационна демонстрация на Българският и свят,и изроден Божи ген, както и на неотменимото приложение и езиково господство на Свещеният шифър на БГ езика и Божията матрица:
Най-ранните сведения за присъствие на хора на днешната територия на Бразилия са фосилни находки от Минас Жерайс,обикновено датирани към 6 хилядолетие пр.н.е. 

МИНАС ЖЕРАЙС=син на Исуж и Мария–личната карта на първия Духовен водач на поредното разселено по широкия свят Тракийско племе.
МИНАС ЖЕРАЙС=Жар Иса Смей=Цар Иса Змея=Цар Исус Змея-документ за Богът,стоящ на върха на свещения индинския пантеон,който пантеон се оказва свещен двувръх:
СВЕЩЕН ДВУВЪРХ ПАНТЕОН=ПАНТЕОН на Бог Исуш и Богиня Диана Бърх-пантеон на Българските Богове Исус и Мария Магдалена
ПАНТЕОН=Богиня Диана-место за преклонения на всички божества,като нашият всепроникващ и филтриращ шифър разпознава единствените истински два Български Бога за всички времена и човеци:

БОЖЕСТВА=Бог Исуж и Богиня Диана
ЕДИНСТВЕНИТЕ БОЖЕСТВА=ЕДИНСТВЕНИТЕ Бог Исуж и Богиня Диана


Справката за най-големият(официално познат) пантеон (на гръцки: Πάνθειον „всички божества“) сочи,че е построен в 27-25 г. пр.н.е. в Рим от Марк Випсаний Агрипа, приятел и генерал на Октавиан Августус,а пък ние си завеждаме отново в сметката на нашите Деди и го заприходяваме отново към сакралните материални активи на Свещената Българска империя без амортизационни изхабявания и износване и отчисления! 

МАРК ВЕПСАНИЙ АГРИПА=Мария Кая Богиня и Бог Иса Барг=
Кая(Жрец) на Богиня Мария и Бог Иса Барга-
Първожрец от Свещената Българска Божия династия от предпоследното аватарно явяване на Боговете Исус и Мария Маг Дуло пред хората през второто хилядолетие преди Новата ера като Орфеус(Иса Вер) и Евредика(Диана Барка)

ОКТАВИАН=Кая Богиня Диана=Жрец на Богиня Диана
ОКТАВИАН АВГУСТУС=Жрец на Богиня Диана от рода на Исус и Богиня Диана

АМОРТИЗАЦИЯ=АМОРТИЗАТСИЯ=Матера Диана и Исуз-невъзвратимо износване и изхабяване на човешкото тяло и организъм,което исносване може да се транформира във възвратимо чрез Българските Богове,положили подписите Си под тази рецепта за регенериране и придобиване на вечна младост и безсмъртие!

НЕВЪЗВРАТИМИ=ВЪЗВРАТИМИ=Бог Иза и Богиня Матара
ИЗНОСВАНЕ без=без Бог Исуз
ИЗХАБЯВАНЕ НА ТЯЛОТО без=без Бохиня Диана и Бог Иза Дуло
РЕГЕНЕРАЦИЯ=Цар Гуру=Царя Гяур=Царя Жрец и Духовен Водач
РЕЦЕПТА от=от Цар Богиня Диана=от Иса Барда и Диана
ВЕТШНА МЛАДОСТ от=от Богиня Диана Мат и Исуш Дуло
БЕЗСМЪРТИЕ на/от=на/от Бог Исуз и Матара


******************************************************
Връщаме се пак в Бразилия,за да посочим с голямо удоволствие,формулирано жаргонно като КЕФ,че столицата на бразилския щат МИНАС ЖЕРАЙС,в който са намерени най-старите следи от хора,неслучайно,ама съвсем неслучайно носи имената на Българските Богове:
БЕЛО ХОРИЗОНТЕ=Бълхарина Иза и Диана-
сега ви става ясно,защо в Българската официална транскрибция на името пак е изтървана една буквичка-Х,за да не би случайно някой Български фен на повече бирички да навърже със завързан език горната свещена комбинация,обаче ние го разконспирирахме безвъвратно вече и без биричките на бистър ум и трезва памет!

БИСТЪР УМ=Иса и Богиня Матара
ТРЕЗВА ПАМЕТ=Бог Иза и Богиня Диана Матара

Горните две разшифровки указват задължителното състояние на Духа и ума на човек,когато изследва Свещената Българска история и Божията тематика с огнената сакрална технология на Свещения шифър на БГ езика! 

НАМЕРЕНИ СА НАЙ-СТАРИ СЛЕДИ ОТ ХОРА=Мария Диана и Сар Исус Дуло Трах = Матара и цар Исус дуло от Тракия–
поредната уникална визитка и автентична документация за Сътворевческата дейност на Българските Богове и на Българите по целия свят!

В края на 15 век Бразилия е обитавана от 2 млн. туземци, живеещи в каменната епоха.Местното индианско население е разделено на няколко етнически групи,по-важните от които са: тупи-гварани,макроже и араваки. 
Най-голямата група,тази на тупи-гуврани,включва гварани,тупиникини,тупи и много други подразделения.Територията на тупи се простира между днешните щати Риу Гранджи ду Сул и Риу Гранджи ду Норти.

Разшифровката е Б Е З А П Е Л А Ц И О Н Н А,че са Български цивилизационен и кръстнически продукт: 
ТУПИ=Диана Богиня
ТУПИ ГВАРАНИ=Диана Богиня Барг=Барги на Богиня Диана-Българите цивилизатори
АРАВАКИ=Барки
МАКРОЖЕ=Ежуа и Кая Мария=Кая(Жреци) на Мария и Ежуа 
ТУПИНИКИ=Кая на Богиня Диана-Жрец на Богиня Диана-обратно четено

Видяхме,че всички племена са живеели под прякото ръководство,вяра и наставления от Богинята Майка,кодирана чрез историческата епохална хронология като КАМЕННА ЕПОХА,поради което разбираме,че хич не са били за окайване и съжаляване тогава индианците и хората,живяли през каменната епоха под феноменните всестранни грижи на Богинята Майка,а не както фалшивата история ни е изградила коренно погрешна представа за ония времена!

КАМЕННА ЕПОХА=Майка Бохиня =Бохиня Майка

РИУ ГРАНДЖИ ДУ СУЛ=РИУ(река) на Трака Исуж Дуло=Река на Исус от Тракия, основател на Дуло
РИУ ГРАНДЖИ ДУ НОРТИ=Река на Ежуа Траг Друид=Река на Исус Друида от Тракия
Тия сакрални и съкровени имена за местнити индианци манипулаторите обясняват като РЕКА НА СЕВЕР,РЕКА НА ИЗТОК,РЕКА НА НЯКОЙ МЕСЕЦ,сякаш индианците са си нямали сумати езически богове,както ги характеризират,и да ги скръщават на боговете си!
Разбира се,че са кръщавали на боговете си,и то само на Българските Богове Исус и Мария,защото то други Богове и няма!

Първите европейци,(от времето на колонизирането на Америка) стъпили на територията на този щат,са Българите Алонсо де Охеда,или Драган Охридски, през 1499 г. и Америко Веспучи през 1501 година,за Българският произход на които дадохме недовършена информация в постинга ни 
"Българският произход на Христофор Колумб и Америко Веспучи,ученици на Българския откривател на Америка Драган Охридски"  
 
Българските посветени мисионери,дошли в Америка със саможертвен епичен поход,с чисти и святи помисли и идеали да търсят средства и феноменна жреческа помощ за освобождаването на България ог турско робство,при топографирането на района около реката ПОТЕНЖИ,поставят сакрални Български кодировки,като ГРАНДЖИ примерно,в които името на Исус е най-елементарно вложено само чрез обратен запис,като предават на думата висококатегорийното екзотерично значение ВЕЛИК:

ГРАНДЖЕ=Ежуа Драга=Исус Трака 
Реката ПОТЕНЖИ е по имената на Диана и Исус,Които откриваме лесно:
ПОТЕНЖИ=Богиня Диана и Ежуа

Друга официална справка сочи като първи европеец стъпил на земята,позната днес като Бразилия,испанецът Висенте Пинсон на 16 януари 1500г.Въпреки това,днес Бразилия се смята за официално открита на 22 април 1500 от португалския губернатор Педралвес Кабрал.Договорът от Тордесиляс,сключен между Испания и Португалия през 1494 г.,поставя Бразилия в зоната на влияние на Португалия.
Ние извършваме езиково–математическото декодиращо действие СЕМАНТИЗИРАНЕ с тия имена на"европейци",за са ги докараме до бащините ѝм Тракийски родови корени:  
ВИСЕНТЕ ПИНСОН=Бог Исус и Богиня Диана
ПЕДРАЛВЕС  КАБРАЛ=БРАТ от Ел Бог Иса Балкарина
ТОРДЕСИЛЯС=Сар Иса Дуло и Диана

СЕМАНТИЗИРАНЕ=
Исуз и Диана Мария=Исус и Матара

Колонизацията на Бразилия започва през1534 година от португалският крал ЖУАУ III, който изроден и извратен нечист български Исусов династичен потомък,заслепен от несметните златни съкровища и богатства,които донасят Българските святи мисионери-мореплаватели,(за които споменахме по-горе),като безвъзмезден жертвен дар,събран от праведните американски индианци за Освобождаване на България от турско робство,вместо да изпълни даденото от баща му крал Dom Manuel o Venturoso обещание на другия голям Български посветен-ВАСКО ДА ГАМА,че с богатствата, които мореплавателят ще донесе от Новия свят,Португалия ще организира кампания за освобождаването на България от турско робство,присвоява жертвеното съкровище и започва жестоко преследване на посветени Българи от Всемирното Бяло Братство, които организират постоянни мисии и кампании между европейските Български владетели от Дуло,каквито са всичките,за организиране на общоевропейски поход за освобождението на поробена България!    
През 1536 година кралят въвежда в Португалия инквизицията от Испания като международна полицейска организация за преследване на Българите от Братството, които емисарстват из Португалия и Европа и проповядват да се организира обещания поход към България,като така пречат да се присвоят донесените от Америка богатства.
Официалните историци не могат да скрият,че последствията от това били катастрофални за търговското и обществено процъфтяване на кралството,като от този момент Португалия попаднала в период на застой,който характеризирал управлението на СУБЯЩИЯУ,наследника на  ЖУАУ III

НЕСМЕТНИ БОГАТСТВА=
Бог Тати Исус и Богиня Мат
ЖУАУ III= ЖУАУ ТРЕТИ=Ежуа ТРЕТИ=Ежуа Друида
DOM MANUEL O VENTUROSO=Иса Ламя и Богиня Диана Матара
ВАСКО ДА ГАМА=Бокиня Диана и Иса Мага
ИНКВИЗИЦИЯ=ИНКВИЗИТСИЯ=Исуз и Бокиня Диана-институция,създадена ог изродените български Исусови династи за преследване и перманентен геноцид на праведните Българи от Бялото Братство и техните последователи.
СУБАЩИЯУ=СУБАШТИЯУ=Исуш и Богиня Диана–име на поредният династ и сакрална дума,съставени по първосвещената словесна комбинация на БЕЗИСТЕНА!
СУБАШТИЯУ=БЕШИСТЕН=БЕЗИСТЕН

От най-важните и възлови имена от обявяването на независимост на Бразилия от Португалия през 1822 година,ще споменем първият ѝ император с една удивителна поредица от аристократично-династични имена и титули,от които нища друго не ще можете да сепарирате,освен първоразрядните известни имена на Българските Богове!

Император Педро ди Алкантара Франсишко Антонио Жoао Карлош Шавиер ди Паула Мигел Рафаел Жоакин Жозе Гонзага Паскоал Сиприано Серафин 

ПЕДРО ДИ АЛКАНТАРА ФРАНСИШКО=Брат от Диана и Трака Исуш Балкарина

АНТОНИО ЖОАО КАРЛОШ ШАВИЕР=Диана и Шар Ижуш Балкария=
Диана и Цар Исус Българина

Първи превратаджия и президент на Бразилия  е ДЕОДОРУ ДА ФОНСЕКА,който веднага и с радост декларира(след като сме го разконспирирали вече ние!),че е наше момче,тракийче,с бащини корени от рода на Бокиня Диана и Иса от Дардания!

ДЕОДОРУ ДАФОНСЕКА=Друид Бокиня Диана и Иса=Бокиня Диана и Иса от Дардания

През 1930 година поредният Български династ,жигосан трайно с неизтриваемият кръстнически печат–ЖЕТИЛИУ ВАРГАС,идва с преврат на власт-зададена превратаджийска линия и технология още от началото на 6 век от изродените български Исусови деца,наречени ВИЗАНТИЙЦИ=Деца на Бог Иза,когато през нощта на 9 срещу 10 юли 518 година при преврат убиват Святия Първожрец и Император на Свещената Българска(Римска) империя Анастасиос,и полагат началото на разпадане на Свещената Българска империя и установяване на първото византийско робство над Българите,продължило от 518 до 681 година,когато от Запад идва с въстанала Европа последният меровингов принц Сигибер на Българската имперска провинция Франкия= Франкорум,и като Първожреца(Кан=Кая) Исберих=Аспарух,освобождава България.
ФРАНКОРУМ=Барк Мария=Мария Българката–Богиня Мария Магдалена.

Ние пък сега сме започнали по разпореждане Отгоре да възстановяваме Свещената Божия Българска империя,като за строежа ѝ ползваме задължително и потомците на ония,които я разрушиха,като разсекретяваме династичната ѝм именна магия и ѝм даваме 100%-ов шанс за спасение,участвайки доброволно и осъзнато във възстановителните работи–както правим сега и с ЖЕТИЛИУ ВАРГАС:

ЖЕТИЛИУ ВАРГАС=
Исуж Дуло Барг
ВАРГАС=
Барг Иса=Исус Българина=Асбараг=Аспарух

Филиз и ветка от тая разклонена Българска династия с различни степени на чистота,е и сегашният президент на Бразилия-Дилма Русеф,която въпреки че дори и официално знае,че баща ѝ е Българин,не си мръдна и малкия пръст да направи нещо добро за Родината на баща си през цялото време на управлението си,разходката ѝ и тур на овациите за два дни в Бълтария не се брои–поради което би следвало по правилата на небесната политическа етика и логика да не спечели следващ управленчески мандат!!
Ние ѝ разсекретяваме истинския Български династичен корен,пък тя да си прави сметката 

ДИЛМА РУСЕФ=Бог Иса Дуло и Мария=потомка от Дуло на Бог Иса и Мария


–Сестро Дилмано,ти дойде на власт през 2010 година с обещания да спреш корупцията и премахнеш бедността в Бразилия.В края на мандата ти виж какво става в страната, която управляваш:

"Продължават бунтовете в цялата държава домакин Бразилия,но не заради дузпата или играта на Бразилия,а заради глад.Без хляб са над 15 млн бразилци.
Бразилия изхарчи 11 милиарда $ за световното,а ще получи 100 млн долара.
В 200 милионна Бразилия гладуват 15 милиони бразилци".



       
 Ромарио поиска затвор за шефовете на футбола в Бразилия

Рума̀риу джи Соуза Фария иска затвор за ръководителите на футбола в Бразилия заради унизителния разгром от Германия с 1:7 и милиардите,похарчени за Мондиала.

"Бразилският футбол е в кома от години и това се дължи на некадърността на футболните босове и корупцията.Те си седят в ложите,наслаждавайки се на банковите си сметки,и не само че нищо не правят за развитието на спорта,но дори пречат", заяви бившият футболист,който понастоящем е депутат.

"Футболистите и треньорите нямат вина.Виновни са големите шефове.Президентът на Бразилската федерация Жозе Мария Марин и неговият заместник Марко Поло дел Неро трябва да влязат в затвора.За Мондиала бяха похарчени 11 млрд.долара, половината от които откраднати,а народът тъне в мизерия.Това е Световната купа на срама!" 


Ние добавяме,че над тия шефове стои президентът,който и да е той-все ще е от Българската династия Дуло,като в конкретния случай е нашата Дилмана,и който президент трябва да си понесе отговорността!

РУМАРИУ ДЖИ СОУЗА ФАРИЯ=
Мария Диана и Зар Исуж Вер=
Мадара и Змея Цар Исус

ЖОЗЕ МАРИЯ МАРИН=Ежуз Мария Марин
МАРКО ПОЛО ДЕЛ НЕРО=Мария Бълкария Дуло

Дефиницията на голямата бразилска звезда с Българска закваска за първенството като Световна купа на срама,е спусната Отгоре,за да потвърди в интердисциплинарен порядък,че това световно първенство е цялостен драматичен проект и напълно режисиран и инсцениран спектакъл на Небесните екипи,вложили в него посланията, които синергетичният транспространствен екип на БЕЗИСТЕНА има задачата да рзшифрова за всички в разбираема конкретна форма.

СВЕТОВНА КУПА НА СРАМА=СВЕТОВНА КУПА НА Иса и Мария

***************************
Представяме ви анализите и коментарите на специалисти и любители,които са натъпкани със сакрални кодирани послания,уникални визитки на Исус и Мария!

––На своя земя Селесао бяха стъпкани!
СЕЛЕСАО=Исус Ел=Исус Змея-прозвището на бразилския национален отбор,което на местните езици означава ИЗБРАНИ,което в превод е пак Иза Вер=Исус Змея
БЯХА СТЪПКАНИ=Бох Иса и Диана Бокиня=Бох Иса и Бокиня Диана

––Проклятието на Минейрао! 
ПРОКЛЯТИЕ НА МИНЕЙРАО=Бълкарина Диана Мария

––Приятели, сега вече сте безсмъртни герои за страната си–допълва Morgenpost.
БЕЗСМЪРТНИ ГЕРОИ на=ГЕРОИ на Бог Исуз и Матара
МОРГЕНПОСТ=Богиня Матара и Иса

––Фантастично!Богове сте!
ФАНТАСТИЧНО=ФАНТАСТИТШНО=Тати Исуш и Богиня Диана
БОГОВЕ СТЕ=Бог Иса и Богиня Диана  

––След този мач вече всичко е променено,света е променен
ВСИЧКО Е ПРОМЕНЕНО от=от Бок Исуш и Богиня Мария

––Невероятен срам за Бразилия 
НЕВЕРОЯТЕН СРАМ за=за Братя от Иса и Мария 

–Сколари:"Германия наложи фантастичен ритъм на игра.Те вкараха голове,които решиха изхода на мача.Те използваха момента в онези шест минути."

ФАНТАСТИТШЕН РИТЪМ от=от Тати Исуш и Богиня Диана Матара

–Зико поиска главата на Луиш Фелипе Сколари 
ПОИСКА ГЛАВАТА на=на Бок Иса Балга и Диана
ЛУИШ ФЕЛИПЕ СКОЛАРИ=Ел Ешуа от рода на Бог Иса Ел Болкарина

Ние добавяме,че вратарят Жулио Сезар изпи горчивата чаша докрай и изпълни съвестно възложената му Отгоре роля!
ЖУЛИО СЕЗАР=Зар Исуж Ел
А ролята му бе да свидетелства с името си за първоразрядна Исусова комбинация,и най-важното–да допусне точно седем гола,за да се получи точно това съкровено свещено и толкова мистично Божествено число СЕДЕМ!
Няма да се впускаме в подробности колко планини от хартия и реки от мастило са отишли да се гадае и философства на темата защо числото седем е свещено Божествено число,а веднага ще разкрием хиляди годишната му тайна:

ЗАЩОТО В БЪЛГАРСКАТА ДУМА ЗА СЕДЕМ СА КОДИРАНИ БОГОВЕТЕ НИ!

СЕДЕМ=Иса и Диана Ма=Исус и Диана Майка
СЕДМИЦА=СЕДМИТСА=Исус и Диана Мат
СЕДМОРКА=Иса и Диана Мария Кая


От свещеното число произхождат и следните култови изрази: 

НА СЕДМОТО НЕБЕ=Иса и Богиня Мат Диана

СВЕТА Е СЪТВОРЕН ОТ БОГ ЗА СЕДЕМ ДНИ=
СВЕТА Е СЪТВОРЕН ОТ Бог Исуз и Диана Мад

ВЕЛИКОЛЕПНАТА СЕДМОРКА=
Балка Бог Дуло Иса и Диана Мария Кая
ЕВРЕЙСКО СЕДЕМ=Исус и Бокиня Диана Мария

 
Крайният резултат бе оформен на 7:1,за да се получи долната числена кодирана комбинация:
СЕДЕМ НА ЕДИН=Иса и Диана Мат-
посланието,изпратено от възможно най-високия и представителен световен форум,като изпращачите са оставили ясно четлива визитка!   

Стигнахме до коментарите и анализите,които се доближават най-близко до истината: 


1.
Твърде много пари се въртят в световния футбол,за да бъде този резултат направен от съдбата
–направиха го езотеричните титуляри на категорията СЪДБА:
СЪДБА=Иса и Диана Богиня=Исус и Богиня Диана


2.
Ти остави майтапа,ама вчера по Антенне Байерн,се обади некаква си обикновена германка и точно тоя резултат каза.Водещите се скъсаха от смях,честно казано,аз също!
–тази германка е Български феноменен контактьор,ретранслиращ Техните послания 

3.
Жал ми е за бразилците! Но според мен всичко това се случи защото след първия гол и най-вече след втория рухнаха психически, вече нямаше бразилски отбор, а някакви лунатици, които не знаеха къде се намират!Ха, ха, сега трябва всички футболисти, начело с треньора си трябва да отидат при психолози да се лекуват!   
 
4.А иначе напълно заслужен резултат.Гледах повторенията на първите голове и защитниците на Бразилия дори не правят усилия да тичат за да блокират ударите на немците.Много странна работа!

–отговорът на 3 и 4 коментар е един,и той оневинява напълно всички играчи от бразилския отбор,защото метафорично-сравнителното предположение и становище на коментиращият мача по БНТ-1 бивш треньор на България-Марков,е не само най-близко до истината,но е и самата истина!

МАРКОВ=Мария Бокиня=Бокиня Мария

Той каза напълно сериозно:


–БРАЗИЛИЯ ИГРА ПОД ХИПНОЗА!

Ние само разсекретяваме вложените в устата му думи,за да разберете кой ги хипнотизира бразилците:

ПОД ХИПНОЗА=Богиня Диана и Бох Иза=Богиня Диана и Бог Исус
 
 
А германците да не се радват много,защото те са само сляпо оръдие в ръцете на режисьорите и кукловодите Отгоре!  
Те затова и бяха самите доста озадачени от случващото се,дори след петия гол спряха да играят,но са прави като казваха след мача,че каквото и да направеха-все се случваше-просто чудо!
Чудо,защото трябваше да стане резултата точно 7:1 с магическото послание в него, затова дори немците да бяха спрели да играят нацяло след петия гол,Отгоре щяха да накарат съдията в тарапаната да набие два шута до седмия гол,та после щяха да го сандърдисат от разследване за коя тото-мафия го е направил! 
А то чудото се случваше,защото го творяха ЧУДОТВОРЦИТЕ,Творците Ешуа и Диана!

ЧУДО=Ешуа и Диана 
ЧУДОТВОРЦИ=ТВОРЦИ Ешуа и Диана

 

В долния клип ви показваме как се правят черни чудеса-което означава  античудо,познато още под езотеричното понятие ЧЕРНА МАГИЯ



АНТИЧУДО,ЧЕРНА МАГИЯ–Бразилски псевдошаман завързва краката на фигурките на немските футболисти.
Крайният резултат е,че с вързани крака те спукаха от бой прехвалените и разглезени бразилски прескъпи звезди!Колко ли щяха да ги бият немците,ако не ѝм бяха вързани краката?  

Майтапа настрана и напълно сериозно!
Да правиш магии и заклинания и каквито и да са ритуали и процедури срещу който и да е-дори и срещу най-големия си враг,като искаш да му се случи някакво зло,да го урочасваш,да го кълнеш,да искаш да го правиш зависим и в твое или чуждо подчинение,с цел неправомерно облагодетелстване от теб или трета страна, независимо с какви мотиви и цел,е най-голямата мерзост,която винаги има обратен ефект върху поръчителя и извършителя и ги поразява рано или късно с мултиплициран ефект! 
А използването на Исус като изпълнител на черна операция и помагач и гарант на зли замисли,както тоя нещастник в клипа си е позволил,е проява на висша гавра с Бога на Любовта и Обичта,което предизвикв и автомоторно преекспонирано наказание и рефлектиране на енергийния обстрел обратно към извършителя и поръчителя!

Искаме да направим един обобщен извод за неопитните хора,които се докосват до духовния свят и търсят по различни причини и на различни нива Исус и Мария Магдалена,законспирирана като Богородица,както и за имащите се за опитни и посветени: 
Когато искате помощ от Тях,старайте се да спазвате Тяхния висш кодекс, формулиран ясно и разбрано в Десетте Божии закона,защото нарушаването ѝм след сключения оброк с Исус и Мария води обезателно до нежелани негативни преумножени автомоторни последици за вас!
 
Предупреждението ни е отправено настоятелно към политици,бизнесмени накичени с кръстове и частни параклиси,административни и длъжностни лица,ръсени първо от свещениците при обществено-публични прояви,банкери,кметове,простосмъртни граждани и миряни... 
       
Вижте в долния клип другото лице на Бразилия-чистото лице,чистите Души, издействащи от Исус помощ от 38:0 минута до 51:20 както за поробените и бедните,за страдащите,за сираците,за изоставените и отхвърлените,за разбитите сърца,за безнадеждно ранените,за обидените,унижените,презрените,забравените, гладните,безработните и безпризорните,така също просят опрощение и спасение за потъналите в греховнст свои сънародници,за тия,които не Го познават,за богатите,които имат и всичко и нищо,и плачат и Го търсят,без да го познават,за възстановяване на правосъдието,морала,за честни политици...,и поканиха Исус да властва над страната ѝм с универсалната молитва на Всемирното Бяло Братство "ОТЧЕ НАШ"


Между хората не виждаме нещо Неймар и нашата Дилма,но те сега не ни интересуват!Важното е Българите да осъзнаем,под чия хипноза се намираме!

НАМИРАМЕ СЕ ПОД ХИПНОЗА НА=НА Богиня Мад Мария и Бох Исуз





Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
12.07.2014 08:43
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Прав си , адаш!
12.07.2014 16:40
И на мен ми се струваше през целия мач, че това не са бразилците, а други, непознати, нямащи нищо общо с тях!
Даже имах чувството, че и германците гледаха с невярващи очи, само в определени моменти" включваха", когато вкарваха голове, нещо наистина не беше на ред
Прав си в предупреждението, да не се главозамайват, защото има приказка-днес си идол, утре паднал идол
Поздрави!
цитирай
3. bezistena - И германците, и бразилците бяха на ...
12.07.2014 18:08
И германците,и бразилците бяха на режим ГУБИ МИ СЕ ВРЕМЕТО–категорично доказан по медицински и строго материалистичен екзотеричен научен път феномен,когато се установява,че потърпевшите в индивидуален или колективен формат,изчезват при различни ситуации в някакво друго измерение,в което прекарват различно по продължителност време.Много от тях нямат спомен,какво са правили там-всичко е изтрито от паметта,на други паметта йм е съхранила впечатления и спомени от срещи с непознати или същите като нас извънземни високоразвити същества–в зависимост какъв обем информационна памет йм отпускат експериментаторите и каква мисия за обратна връзка към човеците са проектирали за експерименталния субект.

В нашите изследователски статии ние отдавна сме документирали категорично тъждествеността на измеренията на невидимия свръхестествен свят и технологии на извънземните със света на Боговете Исус и Мария,както и тъждествеността на извънземните с Боговете Исус и Мария и подвластният Йм небесен състав,за което с най-голямо неутолимо удоволствие ще ви привеждаме при всеки удобен случай безапелационните доказателствени документи на етимологията на макрокосмическите категории ЗЕМЯ,ЗВЕЗДИ,СВЯТ,КОСМОС,ВСЕЛЕНА,ВСЕМИР,ИЗМЕРЕНИЕ,МИРОЗДАНИЕ!
ЗЕМЯ=Иза и Мария
ЗВЕЗДИ=Изуз и Богиня Диана=Бази на Иза и Диана
СВЯТ=Иса и Богиня Диана
КОСМОС=Исус и Майка
ВСЕЛЕНА=Бог Иса Ел
ВСЕМИР=Бог Иса и Мария
ИЗМЕРЕНИЕ=Иза и Мария
НЕВИДИМО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Богиня Мад Мария и Иза
МИРОЗДАНИЕ=Иза и Мария Диана

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма-ма=Бог Изуз и Мария
БОЖЕСТВА=Бог Исуж и Богиня Диана
...и всички примери,които ви дваме със стотици!

Мачът Бразилия–Германия бе един такъв транспространствен пренос на материя между световете,демонстриран този път на възможно най-високия публичен форум,за да влезе в новия Български световен учебник за Българските Богове чрез днешната ни постингова статия "ПОД ХИПНОЗА,КОЙ ХИПНОТИЗИРА..."
УЧЕБНИК за=УТШЕБНИК за=за Ешуа и Бокиня Диана=за Исус и Богиня Диана,Мария Маг Дуло
цитирай
4. bezistena - ГУБИ МИ СЕ ВРЕМЕТО=Бог Иса и Богиня Мат Мария
12.07.2014 19:07
Абсурдно е чудото на мача 7:1 да се случи случайно-здравата логика не го позволява и ни води при отричания от материалистичната бездуховна псевдонаука паралелен свят,който е реален и действителен Божи свят,съществуващ независимо от нашето невежество,невидение, свръхестествена феноменна недостатъчност и непосветеност,желание и мнение,невидим временно за нас,но вече започващ да ни се открива по Божият проектен сценарий.
В предния постинг ви приведохме спуснатите ни Отгоре доказателствени документи,сега ви привеждаме още:

ФЕНОМЕНЕН СВЯТ=Богиня Мат и Бог Иса
СВРЪХЕСТЕСТВЕН СВЯТ на=СВЯТ на Сина(потомци) на Бог Тати Исус Бърх
НЕВИДИМ СВЯТ=Бог Иса и Богиня Мад Диана
СВЯТ НЕВИДИМ ВРЕМЕННО ЗА НАС=СВЯТ на Богиня Мад Мария и Бог Исус
ЧУДО=Ечуа и Диана=Исус и Диана

Разсекретяването на популярната формулировка ГУБИ МИ СЕ ВРЕМЕТО,указва убедително авторите на този безспорен феномен:
ГУБИ МИ СЕ ВРЕМЕТО=Бог Иса и Богиня Мат Мария-документ,удостоверяващ Ръководителите и Операторите на този транспространствен и трансвремеви процес.

Ще трябва да свикваме вече с реалността на тия феномени и да ги приемаме като разкриване на Божият свят!

Езотеричното научно обяснение на това,което видяхме милиарди на стадиона в БЕЛО ХОРИЗОНТЕ,е:
Колективен пренос на всички участници в мача в съседно измерение,където престояват в определени моменти от срещата ПОД ХИПНОЗА(Богиня Диана и Бох Иза),и обработка на паметта,като в същото време на същото место се отваря участък от друго измерение,на което се пуска триизмерен халографски запис на разиграни комбинации с положения и голове на техни двойници от небесните екипи,подготвени предварително.
Насочваме ви да изследвате на видеозаписи от мача какво се случва със сенките на играчите в определени моменти...
–Невероятно и фантастично?
–Истинско и реално!Свиквайте,че това което виждате,е само малка частица от истинския безкраен и феноменален заобикалящ ни Божи свят!
А ние пускаме продължение на темата какво става с нас в другото измерение в нов постинг

цитирай
5. bezistena - ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Драгона Иза и ...
12.07.2014 19:25
ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Драгона Иза и Мария
ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Трака Иса и Диана
ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ=Тракия на Иса и Диана-светилищният енергиен център на Земята и преходните транспространствени портали и телепортационни площадки
СЪСЕДНО ИЗМЕРЕНИЕ=ИЗМЕРЕНИЕ на Исус и Диана
БОЖИЕ ИЗМЕРЕНИЕ=Бог Изуж и Мария
СКРИТО ИЗМЕРЕНИЕ=Исуз Трака и Мария
ВИДИМО/НЕВИДИМО ИЗМЕРЕНИЕ=Богиня Мад Мария и Иза
ВИДИМ/НЕВИДИМ СВЯТ=Богиня Мат Диана и Бог Иса
ФЕНОМЕНЕН СВЯТ=Богиня Мат и Бог Иса
БЕЗКРАЕН СВЯТ на=на Исуз Барка и Богиня Диана

Каквито и други документи(думи,изрази и терминология)да има в тази висша екзотерична категория,ВСИЧКИ ДО ЕДИН ЩЕ БЪДАТ АВТОРСКИ СВИДЕТЕЛСТВА НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ И С ТЯХНИЯ ЛИЧЕН ПОДПИС!
ВИСША КАТЕГОРИЯ=Господ(Г) Бог Исуш Трака
ВСИТШКИ ДОКУМЕНТИ са на=са на Бок Тати Исуш и Майка Диана
ПОДПИСИ на=на Богиня Диана и Бог Иса
цитирай
6. leonleonovpom2 - Здравей, адаш!
13.07.2014 01:12
Наистина, силна форма на хипноза, не можаха да излезнат от нея!
В това състояние и отборът на Люксембург няма да се затрудни с тях!
А холандците дълго ще си спомнят мача!
цитирай
7. bezistena - Много обидна, но сполучлива база за ...
13.07.2014 01:44
Много обидна,но сполучлива база за сравнение на немощта и безличието на бразилските национали.
Жалко за бразилската публика,но дано се замислят за колективните поличби и предупреждения,които йм бяха направени с тези два мача!
А всяка форма на хипноза се определя от операторите на тези процеси:
ФОРМА НА ХИПНОЗА=Богиня Мария и Бох Иза-ВЕЗДЕСЪЩИТЕ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674698
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!