Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2014 23:51 - Каква е връзката между фаталния петък–тринайсти в България и предсказанието на маите за края или началото на света?!Част 1.
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3396 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 24.06.2014 12:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Отваряме сейфа на Свещения Български език и скритата Българска история с вълшебните думички-парола СЕЗАМ ОТВОРИ СЕ!
Изтупваме прахта от поредния прашясъл тубус със секретни документи,завещани ни от Посветените ни Деди за да прочетем и разсекретим поредната уникална и прекрасна Българска езикова словесна тайна,дар за цялото човечество,разчупваме восъковите печати и разгъваме пожълтелия древен пергаментов свитък.
И-о,ужас!
От езиковата съкровищница вместо да потекат и рукнат отгоре ни бисери, скъпоценни камъни и слова на благословение с вълшебни елексири на безсмъртие и вечен живот, както се очаква да се случи от вълшебната пещера-съкровищница на Али баба и четиридесетте разбойника,от нея ни връхлитат черни прокоби и стряскащи фатализми, наред с фучащи и мяукащи черни котораци и криещи се зад тях правещи се на страшни платени интернет псевдо-врачки: 
 
ТРИНАДЕСЕТ-ФАТАЛНО ЧИСЛО!
ПЕТЪК ТРИНАЙСТИ-ФАТАЛЕН ДЕН!
ПЕТЪК ТРИНАЙСТИ-ФАТАЛНО ЧИСЛО! 
ЧЕРЕН ПЕТЪК!

НЕЩАСТЕН ДЕН!
ЧЕРЕН ДЕН!
ПРОКЪЛНАТ ДЕН!

 
–Бъ-ъ-ъ-р-р-р!Пфу-пфу!Ега си и благословението и чудото-що ли ни трябваше да отваряме кутията на Пандора!Страхотии!Що ли не вземем да набутаме отново обратно в тубуса и в кутията на Пандора всички тия ужасии,дето уж според БЕЗИСТЕНА ни ги били пращали като безценни дарове нашите деди!

–Нормална и естествена реакция на нормални и психическо устойчиви хора!-констатираме ние.Всеки ще реагира по подобен начин на тази черна сакралия, наместила се открай време в битността ни!
Не ги гледайте разни отворковци-капацитети,догматици и искрено вярващи християни, основно от евангелското протестантско братство,които се правят на смелчаци и анатемосват и громят Българското свято езическо суеверие и където и да ви хванат, поучителната анти-езическа и анти-суеверна лекция не ви мърда-особено ако носите като екипа на БЕЗИСТЕНА целогодишно МАРТЕНИЦА на ръката!
Громят Българското езическо суеверие и сакрално фолклорно и реално духовно общение и единение на народа ни с невидимите,но силно осезаеми представители на съседното Божие измерение,които вече знаете,че са нашите предци,преминали временно там на безусловно служение на Исус и Мария Магдалена,а в същото време горките антиезичници и антифаталисти са постоянно обсебени и стресирани и живеят под постоянен страх от дяволи, сатани и демони-суеверни персонажи на свръхниво, въпреки че имат Бог Исус Христос за свой Бог,Господар и Защитник в живота и още повече повечето са кръстени със Святият Дух!
Разбира се,че и Българската великомъченическа и все още разпъвана на кръст свята Православна църква ѝм приглася в хора срещу антиезическото Българско анатемосване, само че на по-ниска и въздържана октава.
Тъй,че това "проклето"езическо суеверие се е вкоренило здраво в Българите и в душите наши и съпътства постоянно бита и ежедневието ни!
Така е,и така е трябвало да стане,защото тази негативна страхова етносна фолклорна фаза и черта в народопсихологията на Българите ни е имплантирана и вменена от нашите Посветени Деди,за да можем под този постоянен суеверен натиск и страх от него да пренесем чрез него поредната партида свръхсекретни зашифровани писма и документи със свещената информация за истинската Българска история,която Дедите ни са написали със секретния жречески език и писменост чрез свещения шифър и са ги вложили в сакралната душевност и битност на Българите,за да могат да ги запазят при всички геноцидни и цензурни екстремуми и повратности на многострадалния ѝм живот,и да ги пренесат непроменени през вековете до нас в днешно време,когато битката за ТРОЯ=РАЯТ,
за АРМАКЕДОН=Мадара Кая=Кая(скалните светилища) на Мадара в България и по света,за ЗЕМНИЯ РАЙ=Иза и Мария–България,
навлезе в последния си етап,за да ги отворим,разсекретим и просветим Божия Български народ за нашето спасение!

Което правим и сега безспирно и неуморно в ненасита за Божиите поръчения към нас!

Започваме да разсекретяваме документите от сейфа,като по задължителна процедура за вашето най-добро и пълно просвещение,първо ви посочваме шифровъчното и декодиращото ръководство,по което извършваме разшифроването на документите-

Свещеният шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061,и всички други наши документи,публикувани в БЛОГ.Б
Г
,

а след това започваме да разшифроваме всички имена,термини,думи и изрази,които ни се диктуват от Ръководителите по темата и цялото съпровождащо я словесно богатство!

Започваме със съпроводителната спомагателна документация,а фаталният петък ще оставим за накрая,за да ви подържим още малко в страховата му фаза на фатализма, преди да ви разкрием промоционалните благословения и дарове,скрити в него!

 За да се ползвате от богатствата на словесната ни съкровищница,вникнете и проумейте в сакралната етимология и семантика на всяка дума и израз,които ви разсекретявяме,иначе само ще си губите времето при нас,което значи,че вече сте изгубили всичко! 

ГУБИ СИ ВРЕМЕТО без=без Бог Иса и Богиня Матара
СЕЙФ=Иса Бог=Бог Исус-место за неприкосновено и сигурно съхранение на сакралната информация за Бог Исус
НЕПРИКОСНОВЕНО МЕСТО=Бог Исус и Бокиня Диана Мария
ИНФОРМАЦИЯ=Бог Иса и Мария
САКРАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=за Исус Бълкарина и Мария
ОТВАРЯМЕ СЕЙФА на=на Богиня Диана Мария и Бог Иса

 
Тръгнахме на сериозна тематика и сакралия,пък вижте,че като стана дума за Али Баба,как  цъфна и ухилената незабравима физиономия на Великия Български комик Фернандел! 
–Мен питайте,как се отварят с вълшебните думички съкровищници!-блесна ослепителната двайсет и четири каратова усмивка на Духът му,изпратен в спешна творческа командировка днес в екипа ни!
–Какъв дух,бе камаради!Я пипнете,че съм си цял-целеничък в плът и кръв,че и зъбите ми са си същите!Нали се бяхме разбрали в предните постинги,че Горе сме същите,както и долу при вас,само дето не ни виждате още,ама ШЕФЪТ обеща,че съвсем скоро ще съберат измеренията и ще ни виждате и вие вече! 
Гледайте сега набързо да ви обясня как се отварят най-сложните и секретни ключалки и врати само с няколко думички,че след малко започва мача на нашите с Хондурас,а пък аз съм обещал да ѝм помагам зад вратата от нашето измерение!
-Ама бат Фернандел,нали не ви е позволено да се месите в земните ни работи...
-Тъй ли?-ухили се или не,което е едно и също при вечно ухиления Български Френски голям комик и голяма Душа Фернандел.-Ами помните ли седемнайсти ноември деветдесет и трета на Парк де пренс,как вашият Гунди Отгоре се намеси в последната секунда да ни вкарате оня гол,за да може Боцманът да съобщи тогава на Българите и на целия свят,че Шефът Е Българин!
Че и вие намазахте тогава от цялата работа,а пък моите филми ги свалиха от екрана на френските кина за половин година,защото от помръкнала Франциа само моята физиономия била ухилена,а пък и аз един път бях подхвърлил на обществено место уж на шега,че съм Българин,което си беше нашата родова тайна.Ето,вижте ми родовата документация и пишете по темата,докато аз съм на мача!-изпрати ни линк от ВИКИПЕДИЯ бат Фернандел и духна буквално и преносно към Бразилия,като ни остави сами да се оправяме със зашифрованата документация,която работа е свръх удоволствие за нас,но този път и ние вкарахме "разлистените бумаги"в режим на ХИБЕРНАЦИЯ и превключихме на футболна вълна,за да видим как ще се представят френските траки и американските траки от ХОНДУРАС,неумело прикриващи патрона и идола си в името на страната си,което пък ние веднага преподреждаме както трябва да бъде:

ХОНДУРАС=Иса Драха=Исус Дракона
ХОНДУРАС=Иса Драха=Исус Трака


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Преди да отвориме темата за ХИБЕРНАЦИЯТА,ще разшифроваме интересните и възлови понятия,употребени до тука:


СТАНА ДУМА ЗА=Исуз и Диана Мат
НЕЗАБРАВИМА ФИЗИОНОМИЯ на=ФИЗИОНОМИЯ на Бог Иза и Богиня Мария
СЪКРОВИЩНИЦА=СЪКРОВИШТНИЦА=Цар Исуш и Бокиня Диана
ДВАЙСЕТ И ЧЕТИРИ КАРАТА=Богиня Диана и Чар Тати Иса Трака
СПЕШНА КОМАНДИРОВКА=Бог Исуш Трака и Богиня Майка
КАМАРАД=Мадара Кая
-най-близък приятел,другар,боен другар
ЦЯЛ ОТ ПЛЪТ И КРЪВ=Иса Дуло Бълкарина и Богиня Диана
НЕ НИ ВИЖДАШ=Богиня Диана и Ежуш
ШЕФ=Ешуа Бог=Бог Ешуа
ОБЕЩАНИЕ от=ОБЕШТАНИЕ от=от Богиня Диана и Ешуа
СЪБИРАНЕ НА ИЗМЕРЕНИЯТА от=от Зар Иса и Богиня Диана Мария
ЩЕ НИ ВИДИТЕ И ВИЕ ВЕТШЕ=ЩЕ ВИДИТЕ Богиня Диана и Бог Ешуа 
ДА ВИ ОБЯСНЯ=Диана Богиня и Бог Иса=Богиня Диана и Бог Иса 


СЕКРЕТНИ КЛЮЧАЛКИ И ВРАТИ=Исуш Дуло Бълкарина Трак и Диана Кая=
=Българите Исус и Диана Жрицата от Тракия,основатели на Дуло

ЗЕМНИ РАБОТИ=Иза и Богиня Матара
ОБЩЕСТВЕНО МЕСТО=МЕСТО на Бог Исуш и Богиня Диана
ОБЩЕСТВО=Бог Исуш и Богиня Диана
-организаторите и надзорниците на човешкия социум
ПИШИ ПО ТЕМАТА за=за Бог Ешуа и Богиня Диана Мат-има си хас да се пише за други,освен за Българските Богове на първо и видно место винаги!

НА ВИДНО МЕСТО=Богиня Диана Мат и Иса
ВИНАГИ НА ВИДНО МЕСТО са=са Бог Иса и Богиня Диана Мат


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ХИБЕРНАЦИЯ=ХИБЕРНАТСИЯ=
Иса и Диана Барх=Исус и Диана Българите–термин и процеси,указващи отново задължителното присъствие на Вездесъщия Български Бог!

Сега вместо да гледаме мача,се налага да разсекретим фундаментални жизнени и технически процеси и термини,за да ви продемонстрираме по категоричен начин  задължителното персонално и езиково участие в тях на Българските Богове.


Хибернацията се дефинира като период на жизнен режим на организъм със забавени  жизнени процеси и метаболизъм при топлокръвните животни в период на недостъпност до храна и липса на енергийни доставки за организъма,когато е невъзможно да се съхрани активността и високото ниво на метаболизма. 


РЕЖИМ=Ежуа и Мария
ЖИЗНЕН РЕЖИМ=РЕЖИМ на Изуж


Хибернация е състояние на регулирана хипотермия,продължаващо от няколко дена до 
месеци и позволяващо запазване на енергия при продължителни ниски температури. 
Характеризира се със забавяне на метаболитните процеси,снижаване на телесната 
температура и потискане на дишането.Като енергиен резерв по време на хибернационния период служат телесни мазнини, натрупани по време на топлите месеци.Някои животни са в хибернация непрекъснато по време на застудяването, докато други се пробуждат за кратко веднъж седмично.


ХИПОТЕРМИЯ=Бохиня Матара=Бохиня Диана Мария-
състояние на организма,при което телесната температура пада под 35,0°С (95.0°F) - температура,твърде ниска за осъществяване на нормалния обмен на веществата в тялото и функционирането на организма.

ФУНКЦИЯ=ФУНКТСИЯ=Бокиня Диана и Иса

РЕГУЛИРАНА ХИПОТЕРМИЯ от=от Мария Българина Трахия=
=от Мария Българката от Тракия


Анализът на сложносъставната дума,която е с жизнено важно значение,ни води при гръцките(древноБългарските) думи ХИПОС- "под" и ТЕРМЕ-"температура",в които обаче сакралната етимология отново открива и припознава Българските Богове:

ХИПОС=СО ПИХ=Иса Бох
-при обратен анаграмен прочит
ТЕРМЕ=Матара=Диана Мария

Изпадането на Съ-то от сложната дума вече не ни впечатлява,знаейки,че се прави с матипулационна цел да не търсим присъствието на Исус в шиптящите и съскащи звуци. 
Задължителното участие на Боговете ни откриваме в следващия фунтаментален биологичен процес -МЕТАБОЛИЗМЪТ,който е обмяната на веществата: 

МЕТАБОЛИЗМОС=Бог Исуз Дуло и МаМа=Бог Исус Дуло и Мария Магдалена


ОБМЯНА НА ВЕЩЕСТВА от=ОБМЯНА от Бог Исуш и Богиня Диана

ЖИВИ ОРГАНИЗМИ=Бог Изуж и Мария-създателите на всички живи организми!

ДИШАНЕ=Диана и Ешуа-основен жизнен процес за всички живи организми, проектиран, създаден,организиран и контролиран от Исус и Мария Магдалена,Които документират това със свещената семантика на думата

ДИШАЙ!ДИШАЙ!ДИШАЙ!-и знай,че всяка глътка въздух ти я дават Диана и Ешуа,Които Са те конструирали така,че всяко вдишване и издишване да става с Тяхното благословение и вдъхновение на Святият Ѝм Дух,и всяко вдишване и издишване да ти напомнят,че се дават по Тяхната милост,която е безкрайна,защото е от Любовта Ѝм!

ВДИШВАНЕ=Богиня Диана и Бог Ешуа
ИЗДИШВАНЕ=Изуш и Богиня Диан
а


ДИШАЙ!ДИШАЙ!ДИШАЙ!=Диана и Ешуа!Диана и Ешуа!Диана и Ешуа!

ПОЕМИ ВЪЗДУХ=Богиня Мат и Бох Иза–чрез Богиня Майка Диана и Бог Исус


При влечугите често се споменава за бруминация,но контекстът на значението ѝ се 
припокрива с индуцирана хибернация.Това състояние се налага при отглеждането на 
влечуги извън естествената ѝм среда,с цел запазване на естествения ритъм и 
стимулиране към следващ размножителен сезон.

БРУМИНАЦИЯ=Бог Иса и Мария-процес на криоконсервация на организмите
ИНДУЦИРАНА ХИБЕРНАЦИЯ=Цар Иса Барх и Диана
ЕСТЕСТВЕН РИТЪМ=Бог Тати Исус и Матара=Бог Тати Исус и Диана Мария
ВЛЕЧУГИ=ВЛЕЧТШУГИ=Ешуа Балга и Диана-
Българските Богове Исус и Мария Магдалена,избрали си змийски–змейски образ за календарен животински династичен символ.
СЕЗОНИ=Исуз-периодична подредба на годишните времена,съставена и регулирана от Бог Исуз

Хибернацията е характерна както за сухоземни,така и за редица водни животни. Типични примери за хиберниращи животни са прилепите,таралежите,костенурките, змиите,жабите,  тритоните и др.Водните животни могат да хибернират,както във водата-европейска блатна костенурка,така и на сушата (водни змии),или и на двете места (тритони). 
При мечката хибернацията не е същинска-докато сърдечният ритъм и дишането остават относително забавени,телесната температура не се понижава,а дори може и да се повиши.Подобно е и зимното поведение на язовците,ракуните и опосумите.
Преди изпадането в хибернация,повечето животински видове се хранят в огромни 
количества и запасяват енергия под формата на телесни мазнини.Навлизането в 
хибернационен период се дължи на засилена продукция на тиронамини,чийто ефект е понижаване на телeсната температура и потискане на невроналната активност.


ТИРОНАМИНИ=Диана Мария=Матара-биологично активни метаболити 

БИОЛОГИЧНО АКТИВНИ МЕТАБОЛИТИ=Балг Бог Ешуа Дуло и Бокиня Мат Диана= Българите Бог Ешуа Дуло и Богиня Мат Диана
-
категорично документално свидетелство за сътворенческото участие и присъствие на Българските Богове в АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ БИОЛОГИЧНИ ПРОЦЕСИ,което те регистрират в Всемирното патентно бюро чрез Свещеният шифър на Българския език

БИОЛОГИЧНИ ПРОЦЕСИ=БИОЛОГИТШНИ ПРОЦЕСИ=
Болг Цар Исус и Богиня Диана= Цар Бог Исус Българина и Богиня Диана

На руски език(прекрасен и нежен Български диалект) ХИБЕРНАЦИЯ е СПЯЧКА,което си е директно Бог Исус:

СПЯЧКА=Бок Исуч,или ако диференцираме Ч-то на Т и Ш,се получава:
СПЯЧКА=СПЯТШКА=Исуш и Бокиня Диана 

На Български народен популярен език на това състояние се казва
СПИ ДЪЛБОК ЗИМЕН СЪН-
израз,в който е вложено веднъж херметичното послание,че Българският народ е потънал в дълбока безпаметност и родова забрава в резултат на дългия перманентен геноцид,и втори път-информацията,че в режима на перманентния геноцид Свещената Първородна Исусово-Мариина златна потомствена династична верига,в която се съхранява Божият Син,Спасителят,е дълбоко законспирирана и засекретена в изчакване на проектното време за активирането ѝ за подготовка на Второто пришествие!

1. СПИ ДЪЛБОК ЗИМЕН СЪН=Балки на Исус Змея и Богиня Диана= =
=Българите на Исус Змея и Богиня Диана

2. СПИ ДЪЛБОК ЗИМЕН СЪН=Сина на Иса Змей Българина и Богиня Диана

ДЪЛБОКА БЕЗПАМЕТНОСТ=
БЕЗ Бок Иса Дуло и Богиня Диана Мат

РЕЖИМ НА ГЕНОЦИД=ГЕНОЦИД на Мария и Ежуа
РЕЖИМ на ГЕНОЦИД=ГЕН на Ежус и Диана Матара=ГЕН на Деца на Ежуа и Мария


ПЕРМАНЕНТЕН ГЕНОЦИД срещу=
срещу ГЕН на Иса и Богиня Диана Матара
ПЕРМАНЕНТЕН ГЕНОЦИД срещу=срещу ГЕН на Деца на Богиня Матара
 

Зимното заспиване е ХИБЕРНАЦИЯ,а лятното-ЕСТИВАЦИЯ,в които термини отново,и отново...и отново ни очакват пак Боговете ни!

ОТНОВО НИ ОЧАКВАТ=
ОТНОВО НИ ОТШАКВАТ=Богиня Диана и Бок Тати Ешуа

ЕСТИВАЦИЯ=Исус и Богиня Диана
ЕСТИВАЦИЯ=деца на Бог Иса
-Българският Многострадален народ с отглеждания в него Божи Син-Спасителят!

СПАСИТЕЛ=Бог Исус Дуло
СПАСИТЕЛ=Сина на Бог Иса Дуло


Можем да дефинираме процеса ХИБЕРНАЦИЯ с Българските народни формулировки и психо- понятия  ВЦЕПЕНЕНИЕ,УЖАСЕНИ,ЗОМБИРАНИ,ЗАШЕМЕТЕНИ,СТРЕСНАТИ,СЪСИПАНИ,
СТРЕС,СВИТИ,СНИШЕНИ,ИЗПОКРИЛИ СЕ,БЕЗЧУВСТВЕНИ,ВКОЧАНЕНИ ОТСТРАХ,СХВАНАТИ, ОСТАНАЛИ БЕЗ ДЪХ,ЖИВУРКАТ,НА ОТЖИВЯВАНЕ,НЕ ПРИЛИЧАТ НА ХОРА,НЕ МЯЗА НА ЧОВЕК,НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧАТ
...
които характеризират цялостното състояне на Българите в резултат на упражнявания върху тях постоянен геноцид и наследствено имплантирания животински страх и ужас от него. 
Разшифровката на тия понятия от това психологично семантично гнездо от Българския душевен мир и език,ни води пак задължително при Българските Богове,очакващи ни да ни приютят и успокоят,че дойде вече края на екстремалните изпитания за нас! 

ВЦЕПЕНЕНИЕ=ВТСЕПЕНЕНИЕ=Богиня Диана и Бог Иса
УЖАСЕНИ=Ежус
ЗОМБИРАНИ=Бог Иза и Мария
ЗАШЕМЕТЕНИ=Изуш и Мат
СТРЕСНАТИ=Исус Друида
СЪСИПАНИ=Бог Исус
СТРЕС=Сар Иса и Диана
СВИТИ=Иса и Богиня Диана
СНИШЕНИ=Исуш
ИЗПОКРИЛИ СЕ=син на Иза Бълкарина-
потомците и народът на Исус Българина
БЕЗЧУВСТВЕНИ=БЕЗ Бог Исуш и Богиня Диана
ВКОЧАНЕНИ ОТ СТРАХ=Исуш Траха и Бокиня Диана
-потомците и народа Ѝм
СХВАНАТИ=Иса и Бохиня Диана
СХВАНАТИ ОТ СТРАХ без=без Бох Тати Исус Траха-
потомците и народа Му 
ОСТАНАЛИ БЕЗ ДЪХ без=без Бохиня Диана и Исуз Дуло
ЖИВУРКАТ=Ежуа Бурка и Диана-
потомците и народът Ѝм
НА ОТЖИВЯВАНЕ без=без Бог Ежуа и Богиня Диана
НЕ ПРИЛИЧАТ НА ХОРА НАРОДА на=НАРОДА НА Чар Диана Балхарина=
НАРОДА на Царица Диана Българката
НЕ МЯЗА НА ЧОВЕК=НЕ МЯЗА НА ТШОВЕК=Изуш и Богиня Майка Диана
-народа Ѝм
НА НИШТО НЕ ПРИЛИЧАТ ДЕЦАТА ЍМ=НЕ ПРИЛИЧАТ НА Ешуа и Диана ДЕЦАТА ЍМ

Обобщената формулировка на процесите на ХИБЕРНАЦИЯ, принесени върху Българския етнос,е
приспособяване за оцеляването и съхраняването му
.


Ще ви копираме без редакторски корекции една безспереспективна страшна изповед от Милена Фучеджиева от м.март 2013 г.за нейната душевна хибернация,която характеризира общото състояние на Българския народ и народопсихология.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
         
  далече, дълбоко, хибернация е новото черно

далече съм от всичко. не ме интересува какво се случва на улицата, в телевизора, в парламента, в президентството, в главите на хора, които би трябвало да ме интересуват, нищо не ме интересува. дълбоко социално неангажирана съм, ако ще и българия да потъне вдън земя. не изпитвам нито съчувствие, нито болка, нито мъка, нито симпатия, нито вина, нито желание за действие, нито мечти за тази територия. вече бях наречена социопат, ето, сега имаш потвърждението, че съм такава. станах такава. имам дълбока нужда да съм социопат. разбира се, нямам намерение да убивам никой освен чувствата си към нещата, които не мога да променя. а и някак не искам да променя. някак смятам, че има нещо заслужено във всяко страдание, и дори ми се иска още страдание. вероятно съм депресирана, но какво от това? депресията е начин да се излекуваш от илюзии. дори депресията вече не е депресия, а илюзия за депресия. до каква степен на обезчувствяване човек може да стигне от прекалено много емоции в един вече май прекалено дълъг живот? да степен да не изпитва разочарование от нищо - като висша форма на хуманен цинизъм. хуманен, защото не очаква и нищо. а колкото по-малко очакваш, толкова по-хуманен си всъщност.
изключително благодарна съм на бог за интернет, защото това е единственото нещо, което ме спира да не намразя истински и от сърце това, което ме заобикаля. физически съм в българия, но духовно, не ме търси тук. гледам филм след филм, сериал след сериал, влизам от история в история, което може да се нарече бягство от действителността, и е бягство от действителността. но откъде накъде пък няма да й бягам? тя какво ми дава за да я търпя такава какват
о е? действителността е това, което човек избере за себе си, че може да понася. в момента мога да понасям само американски филми. европейски или български, не. изнервят ме и ме отблъскват.
така животът е сън. и няма никаква нужда да е нещо друго. крайна изолация, няколко души с които да се поддържа илюзията за човешки контакт, и нищо не ме задържа на тази територия. нито на която и да било впрочем. инстинктът ми за са
мосъхранение ме държи в хибернация.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Нямаше друг по-подходящ цвят от кафявия,с който да хармонизираме душевния мир на авторката и страшната битово-социална и психо-хибернация на Българите.

Обаче разясненията по компютърната хибернация осветяват и другата страна на този  процес в народопсихологията на Българите:
-процес на съхранение на жизнените сили и енергия на Божия народ и род,на Божията свещена кръв и сакралната родова информация в режим на перманентен геноцид!


***
Хибернацията или заспиването,е режим на икономия на енергия,който позволява на компютъра бързо да възстанови работното си състояние (обикновено за няколко секунди),когато желаете да подновите работа.Превключването на компютъра в спящ режим е подобно на поставянето на DVD на пауза-компютърът незабавно спира работа и е готово да продължи веднага щом възобновите работата му.

Хибернация е режим на икономия на енергия,проектиран главно за лаптопи. Докато 
режимът на заспиването записва работата и настройките ви в паметта и използва малко количество енергия, хибернацията записва отворените документи и програми на твърдия диск, след което изключва компютъра. От всички енергоспестяващи състояния, използвани от Windows, хибернацията използва най-малко количество енергия. Използвайте хибернацията при лаптоп, когато знаете, че няма да използвате лаптопа за продължителен период и няма да имате възможност да заредите батерията през това време.

Хибридно заспиване е създадено главно за настолни компютри.
Режимът на хибридно заспиване е комбинация от заспиване и хибернация - при него се записват всички отворени документи и програми в паметта и на твърдия диск, след което режимът превключва компютъра в състояние на ниска консумация на енергия, така че да можете бързо да възстановите работата си. По този начин, ако възникне срив в захранването,Windows може да възстанови работата ви от твърдия диск. 
Когато режимът на хибридно заспиване е включен, задаването на режим на заспиване на компютъра автоматично го превключва в хибридно заспиване. Обикновено режимът на хибридно заспиване е включен по подразбиране на настолните компютри.



Става ли ви ясно от висшата технологична алегория и метафора-компютърната, какви процеси се извършват в най-сложния и висш Божествен компютър-спящият и дремещ привидно Български народ и неговото сърце,ум,мотор и двигател-Посветените Българи от Всемирното Бяло Братство!
Затова компютърът бе спуснат Отгоре за изобретение от човек не от който и да е друг народ,а от Българския!
И този изобретател не бе който и да е друг,а бе от Ямболското жреческо съсловие!


СПЯЩ НАРОД на=СПЯШТ НАРОД на=НАРОД на Исуш и Богиня Диана
ДРЕМЕЩ НАРОД на=ДРЕМЕШТ НАРОД на=НАРОД на Ешуа и Диана Мат
ара 

СЪРЦЕ,УМ,МОТОР И ДВИГАТЕЛ=

Цар Иса Дуло и Богиня Мат Мария 


ИЗОБРЕТАТЕЛИ=Братя от/на Иза Дуло-задължително Божии избранници от Тяхното феноменно потомство,задължително Българи от Духовния и интелектуален разсад и елит,разпръснат сред всички племена!
Само няоколко кръщелни свидетелства на най-известните Световни Български изобретатели:
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ=ЛЕОНАРДО ДА ВИНТШИ=Брат на/от Ешуа Дуло и Диана
ИСАК НЮВТОН=Иса и Бокиня Диана

НИКОЛА ТЕСЛА=Кала Иса Дуло=Змея от рода Дуло на Исус
ТОМАС ЕДИСОН=Исус и Диана Мат
ДЖОН АТАНАСОВ=ДЖОН от Иса и Богиня Диана
ДЖОН=Диана и Ежуа
-името на Ямболският жречески потомък,родственик на другия Ямболски изобретател-БИЛ ГЕЙТС:
БИЛ ГЕЙТС=Балга Диана и Иса-
потомък на Ямболското жреческо съсловие на Исус и Мария Магдалена
БИЛ ГЕЙТС=Ген на Бог Иса Дуло 

Освен метафоричните компютърни алюзийни податки за свещения характер на Българската хибернация в горната техническа инструкция,в нея има и фундаментална специфична технологична терминология,в която са вложени удивителни и уникални кодирани Божествени матрични комбинации и послания,на които ви правим избрани и благословени просвещавани сега: 

ХИБЕРНАЦИЯ НА КОМПЮТЪР=Иса Барха и Бокиня Диана Матера-защото Българите кръщават най-висшето технологично и техническо съоръжение на съвременната човешка цивилизация на неговата проектантка и вдъхновител на Българският и потомък-Богинята Майка,Богинята Диана Мария,Мария Магдалена!
КОМПЮТЪР=Бокиня Матара=Бокиня Диана Мария–Мария Магдалена

ТВЪРД ДИСК=Бокиня Диана и Иса Друида
ХАРД ДИСК=Кая на Иса Трака и Диана
-скала,скално светилище на Исус Трака и Диана

ХАРД ДИСК=Кая(Скално светилище) на Иса и Диана в Тракия-херметичен технически паспорт за Тракийските високотехнологични мултифункционални енергийни светилищни съоръжения за трансформиране на енергията на Святият Дух в духовни,здравни и материални дарове за хората,както и за непробиваеми свръхнадеждни сейфове за съхранение на информацията на Божието и човешкото познание,дефинирани в езотериката с термина АКАШИ:

АКАШИ=Кая на Ешуа–скала на Исус,Скално светилище на Исус
СВРЪХНАДЕЖДЕН=
Тати Исуж Бърх=Отец Исус Българина
СЕЙФ=Иса Бог=Бог Исус


ХИБРИДНО ЗАСПИВАНЕ=Барх Бог Исуз и Богиня Диана=
Бог Исус Българина и Богиня Диана-

привидното спящо състояние,в което Българските Богове са поставили Българските Си потомци и народ

И СЕГА ВНИМАНИЕ!
ВСИЧКИ,КОИТО РАБОТИТЕ С КОМПЮТРИТЕ И ИМАТЕ КОНТАКТ И КАКВИТО И ДА СА ПОЗНАНИЯ С ТАЗИ МАТЕРИЯ.
ВИЖТЕ,ПОСВЕТЕНИ ВЕЧЕ,КОИ СА ДУШАТА И МОЗЪКЪТ НА КОМПЮТЪРА!


ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА
WINDOWS!

Името на най-популярната компютърна софтуерна операционна система официално е обяснявана с екзотеричното безсакрално и безлично име ПРОЗОРЦИ,за да се прикрие истинската му висша и Божествена семантика,която ни показва безспорно и категорично,че според секретният код на Свещения шифър на Свещеният Български език наименованието на операционната система е комбинация от двете най-популярни в езотеричната херметична кръстническа прак
тика на Българите секретни титула на Българските Богове Исус и Мария Магдалена–Богиня Диана и Бог Иса в посочения ред:

WINDOWS =ВИНДОВС=

Богиня Диана и Бог Иса=
Богиня Диана и Бог Исус



WINDOWS =ВИНДОВС=


Богиня Диана и Бог Иса=
Богиня Диана и Бог Исус



WINDOWS =ВИНДОВС=


Богиня Диана и Бог Иса=
Богиня Диана и Бог Исус


Разшифровката на технологичната терминология ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА ни води пак в обятията на винаги и навсякъде очакващите ни Български Богове:

ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА=Цар Исус и Богиня Мат=Цар Исус и Богиня Майка Диана 

Всички основни понятия в долната кратка техническа характеристика за най-известното семейство операционни системи Microsoft Windows,са красноречива христоматийна реклама на илюминатско (Българско Исусово-Мариино езотерично) приложение на свещените Божии шифровани комбинации в секретните послания на Посветените Българи от Всемирното Бяло Братство в най-високите технически и технологични постижения на съвременната наука и човешката цивилизация!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Microsoft Windows е семейство от операционни системи със затворен код, разработвано от софтуерната компания Microsoft;—windows (от английски) – „прозорци“).Добила изключителна популярност заради универсалността си и множеството безплатни приложения,които прекият ѝ конкурент–Apple не предлага. Използва се за преносими компютри,персонални компютри,сървъри,таблети и мобилни телефони.

Microsoft за първи път представят операционна среда наречена Windows през ноември 1985 като надстройка на MS-DOS в отговор на растящия интерес към графичния потребителски интерфейс(GUI, graphical user interfaces),популяризиран от Macintosh. Windows 1.01 всъщност е и първият 16-битов софтуер за операционна система на Microsoft,предназначен да предлага графичен интерфейс и позволяващ многозадачна работа
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Разшифроването на понятията е безапелационен документ от Всемирното патентно бюро за неоспоримите авторски права на Българските Богове и Техните земни подизпълнители-Българският интелектуален умствен елит! 

ВСЕМИРНО ПАТЕНТНО БЮРО=ПАТЕНТНО БЮРО на Бог Иса и Мария
НЕОСПОРИМИ АВТОРСКИ ПРАВА на=АВТОРСКИ ПРАВА на Мария и Бог Иса
ПОДИЗПЪЛНИТЕЛИ на=на Богиня Диана и Бог Иза Дуло
-Българският интелектуален умствен елит

УМСТВЕН ЕЛИТ=Богиня Мат и Иса Дуло

И отново няма логично обяснение защо името Microsoft пак се е получило така,че да е елементарна анаграмна зашифровка от имената на Българските Богове:

MICROSOFT=Иса и Бокиня Матара=Иса и Бокиня Диана Мария

Разшифроването на името дава отговор за произхода и значението му,както и на другите термини по темата:

MS-DOS=Исус и Мад=Исус и Майка Диана
 
graphical user interfaces=Цар Бог Исус Българина от Тракия 
Macintosh=Майка Диана и Ешуа 
ГРАФИЧЕН ИНТЕРФЕЙС=Богиня Диана и Чар Иса Барга
МНОГОЗАДАЧНА РАБОТА=Изуш и Богиня Диана Матара

 ******************************************************************************************************
 
Французите бяха с класи над съперниците си от Хондурас и ги надиграха убедително, като ги биха с категоричното 3:0,затова според нас нямаше нужда невидимият запалянко да се намесва.

Още в 47" Франция удвои аванса си в резултата,а за първи път в употреба влезе и технологията на голлинията,която ФИФА въведе за тазгодишното Световно първенство.
Карим Бензема бе изпуснат в наказателното поле на Хондурас,но изстрелът на нападателя срещна дясната странична греда,след което топката обаче се удари в тялото на вратаря Валадарес и за част от секундата премина голлинията,което означаваше и 2:0 в полза на "петлите".

image

КАРИМ БЕНЗЕМА и двамата треньори са поредните рекламни агенти на Боговете,които Те ползват на това първенство,за да демонстрират строгото спазване и приложение на Кръстническата именна технология с помощта на Свещения шифър и Божията именна матрица. 

КАРИМ БЕНЗЕМА=Иза Барк и МаМа=Иза Барк и Мария Магдалена
ЛУИС СУАРЕС=Сар Исус Ел=Цар Исус Змея
ДИДИЕ ДЕШАМ=Дете на Ешуа и Мад-потомък на Исус и Майка Диана


Коментаторите и медиите отбелязаха,че въпреки,че технологията ясно показа как кълбото е преминало голлинията с пълния си обем,наставникът на Хондурас Луис Суарес изрази претенции относно решението на рефера да зачете попадението. Суарес дори влезе в диспут с колегата си Дидие Дешам,като навярно опита да му обясни,че няма как технологията на голлинията да предоставя грешна информация на съдиите.

image

Обстойният преглед на записите от видеокамерите потвърди категорично,че топката наистина е преминала голлинията с целият си обем,и претенциите на хондураският тренор с предизвикателната Исусова фамилия Цар Иса въобще не са основателни, но...

Но има едно "НО",което поставя остро въпроса за транспространствения феърплей!
Получихме долната снимка по наши частни информационни канали.Това е снимка от специалните видеонаблюдателни камери,които спецслужбите на първенството са инсталирали по изричната молба на френските специални служби,които имали сериозни опасения,че хондураските футболисти като преки потомци на МАИТЕ от племето ЛЕНКА от царството КСУКПИ,водели със себе си индиански шамани и магьосници,които владеели техниката на транформиране в невидимото измерение и така можели да направят,че французите да се окаже,че играят единадесет срещу двайсет и двама противници!

СЕРИОЗНИ ОПАСЕНИЯ от=от Зар Бог Исус=Цар Бог Исус
НЕВИДИМО ИЗМЕРЕНИЕ=Иза и Богиня Мад Мария=Исус и Богиня Майка Мария

  
image

...от тази снимка изглежда,че французите наистина са имали основание да се съмняват,че хондурасците  водят със себе си индиански шамани и магьосници,които владеели техниката на транформиране в невидимото измерение... 

А жреците на маите наистина умеят да правят свръхестествени феноменални трансформации,защото тези феноменни техники са елементарни жречески техники, способности и практики от богатия ѝм арсенал,наследен от техните генетични предци-Българските цивилизатори и кръстници на индианците от Свещената Българска Исусово-Мариина империя,създатели и учители на жреческата каста и съсловие на маите и всички индиански племена.
Сега ще разчупим в бърз телеграфен стил няколко секретни печата от богатата Българска съкровищница,оставена на дълговековно съхранение сред маите,като разсекретим основни имена понятия от засекретената индианската сакрална история.

Основното обобщаващо име за индианските племена от този регион е МАЯ,МАИ-в което ние откриваме вездесъщата малоазиатска върховна Богиня МА,любима на съставителите на кръстословици.В Богинята Ма ние отдавна сме открили най-вездесъщата Богиня Мама,Великата Богиня Майка,Богинята Съ-сътворец на Земята и световете,Която ни Се е открила вече като Българската Богиня, Майка на всички богове(човеци)–Мария Магдалена,съпругата на Бога Творец Исус.
Имената на отделните племена от този регион,които нямат никакво сакрално официално обяснение,са поредните оригинални Български документи,свидетелстващи за тяхната цивилизационна мисия и работа по тия места:

КИЧЕ=Кая Ешуа=Жреца Ешуа=Жрец на Ешуа
ЧОЛ=Ешуа Ел=Исус Змея
ПОНТАЛ=Бог Дуло
МАМ=МаМа=Мария Магдалена
ХВУАСТЕКИ=Иса и Бохиня Диана Кая=Жрец на Иса и Богиня Диана
ЛЕНКИ=Кая Ел=Жреца Змей
ЛЕНКА=Кала=Змей
царство КСУКПИ=царство на Пок Иса Кая=царство на Бок Иса Кая(Жрец)
царство КСУКПИ=царство на Жреца на Бок Иса
 

В южната част на страната се развива културата на сапотеките  на миштеките,чиито племенни имена ни разкриват поредния бисер от скъпоценната Българска словесна  
безкрайна огърлица!

САПОТЕКИ=Иса и Бокиня Диана 
МИШТЕКИ=Ешуа и Майка Диана


На територията на царствата на тия племена са запазени огромни храмови комплекси във формата на стъпаловидни пирамиди-ЗИКУРАТИ,като например основата на пирамидата в ТШОЛУЛА достига 440 м,най-голямата пирамида в света спорд официалните енциклопедии,които въобще не броят и отчитат Българските пирамиди в Китай,пирамидата в град ВИСОКО-БОСНА,както и огромните пирамиди в България и други места по света,за които въобще не се предполага,че са изкуствени съоръжения, и за които нашият екип започва да ви информира с автентични авторски проектни документи.
ВИСОКО=Бок Иса
ТШОЛУЛА=Ешуа Ел Дуло=Исус Змея,основател на Българската династия Дуло


Пирамидите на маите и на всички други индиански култури,както и на всички култури по света,са построени от БЪЛГАРСКИТЕ ЖРЕЧЕСКИ СТРОИТЕЛИ И ИНЖЕНЕРИ-ЕНЕРГЕТИЦИ,КОЕТО СЕ ДОКУМЕНТИРА С ОСНОВНИТИ ТЕРМИНИ,С КОИТО ТИЯ СЪОРЪЖЕНИЯ СА НАИМЕНОВАНИ:

ПИРАМИДА–високотехнологично мултифункционално светилищно съоръжение на Българските жреци,за връзка с Българските Богове,Чието име носи,и за задоволяване на духовните,здравните и материлни потребности на хората.
Пирамидите са елементи и част от единната планетарна светилищна енергийна мрежа и система,построени от Българските Богове и Техните потомствени строителни и технически изпълнители при СЪТВОРЕНИЕТО=ПОСТРОЕНИЕТО на Земята според БИТИЕ глава 1,за нейното енергийно балансиране и регулиране във всички сфери,за да се създадат номиналните благоприятни и комфортни уловия за развитие на живота на планетата.
Централното ръчно или автоматично регулиране и управление на тази светилищна енергийна мрежа се осъществява от Централният компютър-Първосвещеният храм на Боговете-БЕЗИСТЕНА в Ямбол,който компютър(храм) от месец март 2013 година е обект №1 на посегателство от главно мюфтийство,и в който компютърен=храмов комплекс,от една година вече безумци изливат стотици тонове бетон без никаква необходимост за това,под благовидния официален предтекст за укрепване на основите и на сградата при извършвания ремонт и реконструкция!
Чернопосветени мерзавци вършат това пъклено дело с намерението чрез излетия бетон да скрият сътворенческо древният произход на храма на Исус Ламята,кодиран в Древно-Българските библейски документи и езотерични хроники като ХРАМА НА СОЛОМОН,за спасяването на който ние създадохме Комитета за спасение на Безистена и започнахме да уведомяваме Ямболци и Българите и да ги просвещаваме какво е всъщност Безистена.

БЕЗЕСТЕН=Бог Изус и Диана=Исус и Богиня Диана
СОЛОМОН=Иса Ламя
Храм на СОЛОМОН=Храм на Иса Ламя=Храм на Исус Ламята
МЕРЗАВЦИ=Мария и Бог Исуз
-гонители на рода и народа на Исус и Мария,най-често изродени техни династични български потомци.

Чрез изливания бетон се цели и блокиране на дейността на Централния компютър и Първосвещен Светилищен храм и стожер на Българите и на Всемирното Бяло Братство,който компютър и храм стои на върха на цялата световна мегалитна мрежа и енергийна система и контролира,регулира и управлява нейното нормално действи и функциониране,с тайната идея и цел да се разкъсат духовните,душевните и телепатичните връзки,сили и мощ на Българското Всемирно Бяло Братство и наруши неговото енергийно захранване и се затрудни неговата свещена дейност по подготовка на Българите за епохалните събития по Пришествието. 

В тази връзка е и експертното становище на историка и писателя Константин Каменов,автор на книгите от научната поредица "НЕБЕТО ПОМНИ",с което той предупреди още преди година Ямболската общественост и отговорните институции за последиците от посегателството срещу Безистена,и което публикувахме в постинга ни 

"Експертни предупреждения на Константин Каменов за опасност от зловещи последствия при заграбване на БЕЗИСТЕНА в Ямбол от главно мюфтийство"

http://bezistena.blog.bg/history/2013/06/10/ekspertni-preduprejdeniia-na-konstantin-kamenov-za-opasnost-.1118695

"От духовна гледна точка ако Безистенът бъде заграбен от друго вероизповедание,то ще се пробудят и активират много паранормални явления с негативен характер не само в сградата, но и в близкия околен район,както и с всички хора от тази зона, което ще доведе до много нещастни събития.Всички тези неща отдавна са документирани от психотрониката,физика на торсионните полета,обратните връзки в кибернетиката,както и в още други от науките,разглеждащи въздействия между материалния и духовния свт". 


Добавяме и цитати от постинга ни "Големият заговор срещу Българските светини",
в който също предупреждаваме заговорниците срещу Българите и посегателите на Божиите светилища:

"Ще ви разясним какво представляват чисто физически и технически апокалиптичните последици и проявления от посегателството върху Първосвещеното Божие светилище -БЕЗИСТЕНА(Богиня Диана и Исуз) в Ямбол-Централният компютър и Команден диспечерски пункт на единната планетарна мегалитна светилищна мрежа и система,и навързаните към него надолу по управленческата верига светилищни обекти в България,предмет на наглото посегателство от Главно мюфтийство.
Единната планетарна мегалитна светилищна мрежа е изкуствено изградената от Българските съзидатели и цивилизатори енергетична система,която създава всички необходими за съществуването и функционирането на планетата Земя комплексни условия и ги следи,регулира и балансира в режим,благоприятен за всички живителни процеси на Земята и най-вече за съществуването на човека.

image

Централният регулатор на цялата система,Главният управленчески компютър,душата и сърцето на енергетичната мрежа и система е БЕЗИСТЕНА.Първосвещеният храм на Боговете и Зеницата на Божието око!

БЕЗИСТЕН=Исуз и Богиня Диана

БЕЗИСТЕН=База на Иса и Диана

БЕЗИСТЕН=БЕЗИТСЕН=БЕЗИЦЕН=Б ЗЕНИЦЕ=БОГ ЗЕНИЦА=ЗЕНИЦА НА БОГ!!!


Чувате и виждате ли,нещастници заговорници и душмани срещу Божия Български народ и Божиите светилища!
Посягате на Божията зеница,посягате на ЗЕНИЦАТА НА БОГ,която е Първосвещения му храм БЕЗИСТЕНА в Ямбол!
И ние Българите сме зеницата Му!

В тази зеница и сърце на Бог от месец юли т.г.започнаха големи ремонтни работи с изкопни работи на дълбочина 4-5 метра,без да се потърси съдействие и експертни консултации с пси-енергетици,радиезисти и задължително със основния специалист по тази материя доцент д-р Алексей Стоев!Ровичкат из Първосвещения Божи храм все едно касапин на говеда в бившата Родопа да прави свръх сложната и прецизна операция по присаждане на сърце на човек със сатъра... 

Увреждането,разбалансирването,блокирването на работата на Главния компютър води до верижна реакция на разбалансирването на цялата световна светилищна енергетична система с всякакви неописуеми последици:планетарни климатични аномалии,земетресения, нарушаване на хидроложкия режи на сушата и световния океан,пресекване и изчезване на нефта,нарушаване на био-локационните условия на Планетата, въртенето на Земята,промяна на гео-магнитните полюси и скоростта на въртене и движение на Земята,атмосферната обвивка на планетата,промяна на земната гравитация и куп още непредвидими последици,ескалация на социалните и политически отношения между хората!

За които ужасни неща ние казваме и се молим в името на Исус и Богородица:
ДА НЕ БЪДЕ! "


Ръководителите на диверсионната операция срещу Храма на Исуз и Богиня Диана, кодиран за непосветените като БЕЗИСТЕН,целят разбалансирането на енергийната светилищна система на Българите по принципа на древната езотерична максима "махът на крилете на една пеперуда може да промени въртенето на Земята",но могат да постигнат единствено нарушаване на природните енергетични взаимовръзки и баланси и да "разлюлеят" сложно регулираната и балансирана енергийно-материална система на планетата,предизвиквайки опасни климатични и природни катастрофални катаклизми като засушавания,невиждани валежи и наводнявания,бури,тайфуни, торнада,ниски и високи температурни аномалии,земетресения...и споменатите по-горе катаклизми,които вече се проявяват навсякъде по света,както невжданите и необясними в хидроложко отношение дъждове и потопи в България,отнели и човешки животи,но не могат по никакъв начин да нарушат и спрат духовния възход и извисяване на ВСЕМИРНОТО БЪЛГАРСКО  БЯЛО БРАТСТВО И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД,чийто Дух бе изтърван от бутилката и никаква сила вече на света не може да го върне обратно в бутилката и спре свободния му полет към себепознанието и възстановяването на Божествения му статут и Българското Божие царство на Любовта,Братството и Мира на цялата Земя за всички народи и хора! 
Защото Българският Дух е Святият Дух на Боговете Исус и Мария Магдалена,Които проектират,режисират и контролират всички тия трансепохални процеси,подготвяйки Идването Си!

–Копаят и наливат бетон,каза и ни светна за хавата на Безистена водещият Ямболски специалист по тази част инж.Александър Петров-Не се прави така - заяви той за ЯМБОЛ СВЯТ,след като още през месец септември 2013 година проектантът на реконструкцията ня Безистена се отказа от извършването на надзора над проекта си като се пусна фалшификацията,че величествената постройка се оказала без никакви основи(което означава,че за миналите 500 години от възстановяването му,Безистена е трябвало да падне поне 5000пъти!!! и от най-слабото земетресение, защото в Ямболския силно сеизмичен район стават ежегодно не по-малко от десетина земни труса от 2,5 до 3 и нещо степени,и по-малко на брой,но достатъчно по-силни и мощни земетресения,щото ако нямаше здрави и стабилни основи на голяма дълбочина сградата,досега да се е срутила вече стотици пъти и да няма никакъв помен от нея) ,и оттогава настана невиждана какафония по стротелните работи,които се преустановиха,но започна необосновано и нерегламентирано според специалистити наливане на бетон в огромни неизвестни количество с описаните по-горе скрити цели.

СЕИЗМИЧЕН РАЙОН=Исуш и Мария
-документ,указващ операторите и властницте на тия процеси

image

"Фоторепортерката на електронното издание ЯМБОЛ СВЯТ забелязала, че машината, наливаща бетон от северната страна на Безистена,се е преместила от Южната страна"-съобщава ЯМБОЛ СВЯТ 

ЯМБОЛ СВЯТ=Иса и Богиня Диана от Ямбол=Ямбол на Иса и Богиня Диана

Коментар на Ivan Ivanov дава най-точна оценка на престъпленията в строително отношение,които се вършат на Безистета: 

"След като няма проект,няма проектант–КОЙ И ЗАЩО е разрешил изливането на бетона???
Кой ще подпише съответните законови актове за приемане на конструкцията?
Кой ще подпише Количествено стойностните сметки с които Общината ще си иска парите от ЕВРО-програмите????"


Сакралната семантика и технически паспортни данни на Българските  енергетични съоръжения се разкриват при техния елементарен прочит отзад напред:

ПИРАМИДА=АДИ МАРИ П=Диана Мария Богиня=
Богиня Диана Мария

ПИРАМИДА=Богиня Мадара=Богиня Диана Мария


ЗИКУРАТ- високотехнологично мултифункционално светилищно съоръжение на Българските жреци,за връзка с Българските Богове,Чието име носи,и за задоволяване на духовните,здравните и материлни потребности на хората.
 Сакралната семантика и технически паспорт на съоръжението се разкриват при елементарен прочит отзад напред,ЗА ДА НЯМА НИКАКВО СЪМНЕНИЕ ЧИЕ Е ТО! 

ЗИКУРАТ=
ТАРУКИЗ= ТАРУК ИЗА=ТРАКА ИЗА=Трака Иза=Тракиеца Исус


Описателната формулировка на ЗИКУРАТА –СТЪПАЛОВИДНА ПИРАМИДА указва неговите проектанти и строители:

СТЪПАЛОВИДНА ПИРАМИДА=ПИРАМИДА на Бог Иса Дуло и Богиня Диана-
и пак ще кажем,че много елементарно и лесно (когато знаем кода) е закодирано тяхното име!
 
image
 
Статуя на последния владетел на маите Текун Уман,чието име след леко анаграмно преподреждане става на името на Българската Богиня Майка Диана:

ТЕКУН УМАН=Майка Диана
ТЕКУН УМАН=К
ая Ма Диана=Жрец на Мама Диана

Обърнете внимание на шапката-шлем на Жреца–типичният Трако-Фригийски,сиреч Български шлем с гребен,за който екипът на БЕЗИСТЕНА има коментарно обследване в постинга на d3bep  по тази тема: 
"За тракийският шлем-хипотетично(антитеза на разпространената теза за гръцкия произход)"  
http://d3bep.blog.bg/history/2012/07/12/za-trakiiskiiat-shlem-hipotetichno-antiteza-na-razprostranen.978301,
и който ви предлагаме по-долу:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
КРОБИЛОС=Иса Болкария=Исус Българина=Исус е Българин!

Последната арбитражна инстанция по спора кои са истинските автори на шлема е Свещеният шифър,с който ви запознаваме в ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2,който категорично посочва сакралната етимология на наименованието на шлема като производна анаграма от името на Българския Бог: 

КРОБИЛОС=Иса Болкарина=Исус Българина
Съставните части и елементи на шлема образуват предметното описателно-обяснително кодирано писмо-послание,вложено от Посветените ни Деди-конспиративни херметични жречески хронисти,скрили цензурираната ни история на поредния оригинален информационен носител,и което писмо разшифроваме сега:

ШЛЕМ=Ешуа Ламя=Исус Ламята
- животински династичен символ на Исус по Древно-Българския календар
НАБУЗНИК=Бок Иза
НАТИЛНИЦИ=Дуло Иса=Исус,
основател на Дуло
ШЛЕМ С ГРЕБЕН=Исуш Ламя Берг=Исус Ламя Българина
И още веднъж общото наименование на тракийските шлемове:
КРОБИЛОС=Иса Болкария=Исус Българина=Исус е Българин!

С поздрави,насърчение и благословения,Приятелю!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Този тип шлемове,които първоначлно имат предимно функция на херметична жреческа визитка и посланическа визуална атрибутна акредитация,Българските цивилизатори и покръстители на народите внедряват в своята потомствена жреческа институция,която създават сред всички племена за тяхното духовно водителство и жертвено служене.  
Последният владетел на маите е Първожрец от тази Българска жреческа каста и затова има на главата си този шлемоподобен опознавателен атрибут,допълван с местни специфични орнаменти,съставящи и описващи жреческата принадлежност и характеристика на приносителя ѝм,в случая символиращ ПЕРНАТ ЗМЕЙ,което личи още по-добре в долната рисунка на последният Първожрец на маите Текун Уман

image

Последният Първожрец на маите Текун Уман,чийто шлем във формата на
ПЕРНАТ ЗМЕЙ
ни съобщава веднъж в директна символна алюзионна форма,че той пренадлежи към змейската жреческо-владетелска династична каста на Исус Змея,и втори път ни съобщава същото в кодираната форма на Българския жречески обяснително-описателен език:

ПЕРНАТ ЗМЕЙ=Иза и Богиня Матара=
Исус и Богиня Диана,Майка Мария Магдалена


Над главата на Българския жречески потомък на рисунката има изписан култов героичен крилат израз,който бил казал Първожрецът при убийството му от испанците,и който потомците на Първожреца и народите на маите се опитват и досега неуспешно да разгадаят какво послание ѝм носи и съобщава.
По повод успешното представяне на латиноамериканските отбори на Световното първенство по футбол в Бразилия срещу високомерните и надути потомци от най-известните и "заслужили"европейски колонизаторско-поробителски страни,ние от екипа на БЕЗСТЕНА ѝм правим подарък,като разшифроваме вложеното свещено послание в израза:

TECUM U MAM=МАЙКА ДИАНА ММ=Майка Диана Мария Магдалена-


информация,че последният чист и свят индиански Първожрец е бил от Свещената Божия жреческа династия на Българската Богиня Диана,Майка Мария Магдалена,и че майте са цивилизованият от Българите народ,обгрижван от Българската Богиня Диана, Майка Богородица Мария Магдалена!

  

Ana Gabriel=Ана България,Ана Българката

Ана от Жреческата каста на Българите,жертвен духовен имплант сред маите

Изпращаме на народите на маите с много Любов и една Българска Змейско-Драконова целувка,съхранена в драконовата глава,изработена на северната стълба на пирамидата на върховния Първожрец и вожд на маите,богочовекът ТОПИЛЦИН КЕЦАЛКОАТЪЛ в Първосвещения светилищен център ЧИЧЕН ИЦА в полуостров ЮКАТАН.
image


Разбира се,за да има целувката ни и силата на благословение,задължително ще разшифроваме и съпроводителната сакрална документация на снимката,което ще направим в продължение на нов постинг поради изчерпване на разрешения работен обем на постинга. 

 



Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС-БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ, ВИ ОБИЧАТ!
23.06.2014 00:00
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675646
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44104
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!