Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.05.2014 23:51 - Екипът на bezistena почита празника на вещиците–Валпургиевата нощ,и реабилитира категорично всички вещици и езичници–еретици!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 8527 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 09.05.2016 00:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На 30 април срещу 1 май всички вещици по света отбелязват своя „професионален" празник – Валпургиевата нощ. 
Своето наименование най-осквернената от църковната инквизиция нощ в годината получава в чест на монахинята,а впоследствие и светица,Валпургия.В списъка на светците нейният ден е 1 май.
От памтивека празника в чест на идващото лято е посветен на Слънцето, плодородието и мъжката сила.

Нашето изследване на тези най-анатемосвани и преследвани от обединената църковна и светска инквизиция хора и прояви,ще започне с официално наложените обяснения и формулировки за тях от историческата наука,която е подведомствена на инквизицията,а паралелно с тях ще направим нашите традиционни разшифровки на кодираните документи за тази страховита и мракобесническа страна от извратената съвременна цивилизация и ще покажем обратната страна на медала–истинската,която е свързана пак с Българите!,

ОБРАТНАТА СТРАНА НА МЕДАЛА=Братя от Дуло на Иса и Матара Диана–
основните персонажи от човешката история,които са винаги от Българския Божи род Дуло,разделени н адобри и лоши герои

Валпургиевата нощ се отбелязва в цяла Централна и Северна Европа.Хората посрещат пролетта и палят огньове,за да пропъдят вещиците.Програмата на празника не се променя вече повече от 100 години:старинни танци и традиционни огньове в навечерието на Валпургиевата нощ. 
 
image
 
Вещицата-от веща,знаеща,умееща-е жена,която практикува магии.В Средновековието се налага представата,че жената става вещица,след като сключи сделка с Дявола и в резултат на този съюз получава силата да вреди и причинява злини.На вещиците се приписват участия в горски сборища (основно по време на Валпургиевата нощ), съвъкупление с демони в образа на мъже (инкуби),принасяне в жертва на младенци с цел избягване настъпването на края на света и други такива.

Народът разделя вещиците на две категории-родени и научени.Според поверията вещицата с вроден талант се появява,ако в семейството има седем момичета подред,а между тях няма нито едно момче,или е представителка на трето поколение извънбрачни девойки или просто е дъщеря на вещица.Твърди се,че вещица може да роди бременна жена,която,докато приготвя и опитва вечерята на вкус,преглътне малко въгленче.Или когато детето е проклето още в майчината утроба.

Разшифрованите послания от поверията гласят:

СЕДЕМ МОМИЧЕТА ПОДРЕД=МОМИЧЕТА на Иса и Богиня Диана Мадара

ДА ПРЕГЛЪТНЕ ВЪГЛЕНЧЕ=Дете на Ешуа Дуло Българина и Богиня Диана

ДЕТЕТО Е ПРОКЛЕТО ОЩЕ В МАЙЧИНАТА УТРОБА=
ДЕТЕТО е на Бог Тати Ешуш и Богиня Диана Матара


Разсекретените послания,вложени от Посветените Българи при съставяне на поверията,ни съобщават няколко важни неща:

1.Че ВЕЩИЦИТЕ и ВЕЩЕРИТЕ са святи феноменни потомки на Исус и Мария Магдалена

2.Съобщават ни важната констатация,че поверията са съставени на сегашния Български език,който се е говорел през Средновековието от всички европейски племена и народи,което пък е доказателство за следващия епохален извод:

3.Че всички народи в Европа са Тракийски и са говорили единния Български език преди да бъдат разделени от господарите си и обезпаметени и обезродени,като забраната за говорене на Българския език е най-първото и важно условие и фактор да се проведат тия обезпаметителни асимилационни процеси.

Научената вещица черпи знания и опит от други вещици,от дявола или изобщо от нечистите сили.Разликата между родената и научената вещица е в това,че първата понякога може да поправи причинените вреди,докато учената никога не го прави.

Заподозряната във вещерски умения събличали гола и я вързали на кръст,както това се е правело обикновено-палецът на дясната ръка се завръзвал за палеца на левия крак,а палецът на лявата ръка,за палеца на десния крак.Между вързаните ръце и крака се прекарвала връв и „вещицата" се спускала във вода.Ако потъне,тя била признавана за невинна.

Думите „вещица" и „магьосничество" са известни на човечеството от хилядолетия,и това,което обозначават,е разпространено по цял свят.Но от края на ХV до средата на ХVII век,в Западна Европа нещата излизат извън контрол.Маниакалното преследване на хора със свръхспособности влиза в историографията под наименованието „лов на вещици".Протестантската и католическата църква водят война в невиждани мащаби. По някои официални данни около 200 000 човека (основно жени) са признати за виновни и обесени или изгорени на клада.Особена милост към осъдените е да ги удушат,преди да предприемат едно от двете смъртни наказания.
Истинските числа на жертвите на инквизицията са десетки повече и надхвърлят няколко милиона,без да се включват в тази бройка стотици хилядите жертви на многото наказателни кръстоносни походи срещу Богомилите в Западна Европа, познати като КАТАРИ,ПАТАРЕНИ,АЛБИГОИ,ВАЛДЕНСИ,ТОРБЕШИ,БУГРИ, БУГАРАШИ,за които представителите на официалното християнство в Киевска Рус не се поколебавали да назоват произхода ѝм,наричайки всички еретици БЪЛГАРИ,както и единоверците ѝм в Западна Европа.Тези техни твърдения се подкрепят с много паралелни независими изследвания,както и от разшифроването на имената ѝм:

КАТАРИ=Траки

ПАТАРАНИ=Барди=Братя

АЛБИГОИ=Болги,Балги–Българи


ВАЛДЕНСИ=Дуло от Бог Иса 

ТОРБЕШИ=Барди на/от Ешуа=Братя на/от Ешуа

БУГРИ=Бурги–Българи

БУГАРАШИ=Бурги на Ешуа–Българи на Ешуа
 
Кои попадат на прицел? Основно тези, които изготвят лекарства и елексири. Това са знахарки,лечителки и такива,които съхраняват и разпространяват техните рецепти. Обвинените в магьосничество не могат по никакъв начин да докажат невинността си.

Младостта и красотата не гарантират безопасността.През 1629 г. е изгорена на кладата 19-годишната Барбара Хобел.В списъка на палача за нея се казва:„Най-чистата девица на Вурцбург".Друга млада жена,приготвена за бесилото,е характеризирана като „най-чистата и святата в Кьолн".Понякога именно младостта, красотата,а колкото и да е странно-и набожността,привличат вниманието на демонолозите."

Тия изводи,необясними за честните изследователи,сочат истинския външен облик и духовна характеристика на вещиците-най-чистите,най-прекрасните физически и душевно,най-святите–духовният и интелектуалният елит на племената-Българският духовен имплант сред тях,което ще се потвърждава от всеки разсекретен документ в настоящото ни разследване,и който Български Исусово-Мариин елит църковната инквизиция или инквизиционната църква(което е едно и също) сатанизира и демонизира векове наред с прецизна последователна Гьобелсова педантичност,за да се е изградил сегашния отблъскващ вид и характеристика на Светците,което ще се потвърждава от всеки разсекретен документ в настоящото ни разследване!

По време на съд за магьосничество трябвало да се докаже наличието на две неща -любимец и „знака на вещицата". И едното, и другото не било трудно да се установят. В качеството на „любимец" можело да се възприеме всяко домашно животно, включително и хлебарката, пълзяща по пода. За „вещерски знак" също се приемало, каквото падне - от родилен белег, което само по себе си се смятало за неопровержимо доказателство, до всякаква физическа аномалия, от рода на брадавица или бенка.
Заподозряната жена била събличана чисто гола, избръсвали главата и тялото й и започвали „огледа". Нерядко проверките се провеждали публично, в присъствието на неограничен брой изследователи на вещици. Понякога жената била привързвана разкрачена за стол, защото се смятало, че белегът може да е скрит на най-интимното място. И макар че съдебните дела на вещиците преминавали под егидата на защитата на морала, те разпалвали садистки наклонности у палачите и тълпата.

Идеолог и организатор на преследванията и лова на вещици е Римо-католическа църква и нейната полицейско-репресивна служба–Светата Инквизиция,която ужасна
институция съществува и до ден-днешен.Само дето през 1968 година–от кумова срама–я прекръстват и вече не се нарича “Светата Инквизиция”,а с по-модерното “Конгрегация за доктрината на вярата” (колко удобно!).
Може също така да не ви е известно,че предпоследният папа–когато още е само кардинал Йозеф Ратцингер–е оглавявал този бастион на католицизма от 1981 година,чак до избирането му за Бенедикт ХVІ…т.е.близо четвърт век!
Едно не може да й се отрече на Църквата–винаги действа праволинейно.
За цялото си съществуване,Църквата винаги е имала една и съща рецепта против всеки,който иска да замени сляпата вяра в нейните догми с търсене на истината и стремеж към науката.

И рецептата е действала безотказно:

Обвинение в съюз с Дявола,процес и екзекуция!

Като умъртвяването е трябвало да стане възможно най-мъчително и най-зрелищно–да види простия народ какво го чака!Ако не слуша когото трябва и почне да се занимава с дивотии…
Няколко века подред, всяка жена,която е дръзвала да бъде нещо повече от секс-играчка и перачка е била систематично преследвана,обявявана за вещица и изгаряна на клада, обесвана или удавяна.
Последното–с удавянето–е било не присъда,а нещо като тест.
Прилагало се е когато не е имало достатъчно доказателства дали жената наистина е вещица или не е.Тоест,когато не са се намерили добри съседи,които да свидетелстват, че са видели подсъдимата да кръжи с метла вечер покрай комина им или да се съвъкуплява със Сатаната.Въпросната жертва е била хвърляна във водите на река или езеро с камък на шията.И се смятало,че ако изплува–значи е вещица.Ако ли пък не–отива направо на Небето…

Всички сме чували за тези варварства,но малцина от нас си дават реална сметка на
какъв системен геноцид е била подложена Европа в продължение на няколко века.
И то не на случаен принцип–в много от случаите умението да четеш и пишеш е било достатъчно, за да бъде обявена една жена за вещица!На практика Църквата е извършила мащабно и безпрецедентно генетическо прочистване–непростимо престъпление срещу Човечеството,за което услужливо се премълчава или се говори с половин уста.

http://istinata.ucoz.ru/news/lovt_na_veshhici_kato_istoricheska_preljudija_km_dneshna
ta_nasilstvena_idiotizacija_i_lobotomija/2011-01-27-38http://istinata.ucoz.ru/news/lovt_na_veshhici_kato_istoricheska_preljudija_km_dneshnata_nasilstvena_idiotizacija_i_lobotomija/2011-01-27-38

"Ловът на вещици като историческа прелюдия към днешната насилствена идиотизация и лоботомия"


«Църквата преследва жените,смятани за вещици, заради техните особени знания и
способности.Тези жени са обвинявани в съюз с Дявола,поради което са преследвани и много от тях - изгаряни живи на клада. ...
Дълго преди да се появи думата "вещица" живеели хора,на които се приписвали
магически сили.Народът вярвал,че те могат да влияят на света около себе си чрез
заклинания и магии.По този начин се тълкували събития като лоша реколта,смърт на
домашно животно или разболял се човек-всичко се обяснявало с наличието на зли сили.
Затова не е чудно, че виновниците са били търсени точно сред хората, за които се
смятало,че притежават подобни способности.
Църквата вижда заплаха в тези хора чак през XIII век,смятайки ги за конкуренция и
опасност,с която трябва да се справи.Ако хората вярват повече в магическите сили на
познати заклинатели и им се доверяват по-често,отколкото на Църквата и Божията
помощ,то тогава Църквата губи влиянието и мощта си.Освен това повечето духовни лица -свещеници,епископи,самият папа-вярват,че подобни свръхестествени сили могат да бъдат само дар от Дявола.Така на магьосниците се приписва съюз с него,подобно на еретиците.По време на обвинителните процеси полът на обвиняемите не е от значение.
Редица римокатолически папи издават укази в защита на църквата.Папа Инокентий IV
въвежда мъченията в съдебните процеси срещу еретици,а Инокентий VIII нарежда да се действа с най-голяма строгост срещу отлъчените от Църквата.Кулминация на
преследванията е последното десетилетие на XVI в. и периодът 1630-1660 г.
Няма историческо обяснение защо точно тогава ловът на вещици придобива такъв масов характер,но се предполага,че причина са лошите реколти и войните-в такива времена хора,на които се приписват магически сили,лесно стават изкупителна жертва.

Мъченията,на които са подлагани обвинените във вещерство,продължават толкова дълго,колкото е нужно,за да се изтръгне необходимото признание.
И от католическа,и от протестантска гледна точка,вещерството се приема за най-ужасното и най-тежкото престъпление,затова някои от процесите са изключително жестоки и провеждани без оглед на елементарния християнски принцип за милосърдие.
В указ,издаден от Карл V дори са назовани конкретните наказания–изгаряне на клада,разделяне на плътта чрез рязане на четири части,удавяне,обесване,погребване жив,чупене на костите с помощта на специално колело и т.н.
Позицията на католическата църква,която в общественото съзнание обикновенно се
свързва с ловът на вещици,е диференцирана и издевателствата срещу вещиците често са извършвани от светски лица или институции.Всъщност протестантските църкви преследват "вещиците" не по-малко строго."
 
 
"Обезглавяването" на политически и социално неудобните граждани в Швеция се и
извършва и до днес,но е малко модифицирано и модернизирано.
Така например,според разкаялият се да убива в професията си шведски държавен
психотерапевт,д-р Магнюс Е.в статията му в номер 17 от 2007 г.публикувана в
реномираното шведско списание "Доогенс Медисиин" ("Днешната медицина"),това днес
става къде-къде по-тайно-посредством диагнозофалшицирането с помощта на измислените и приписаните ви психо-соматични диагнози и прикачените ви насилствено симптоми,посредством насилственото "лечение" с насилствени невролептични коктейли под формата на насилствено предлаганите три пъти дневно хапчета и инжекции, посредством насилствена допаминова лоботомия на хапчетата и инжекциите,както и с насилствените електрически шокове в затворените суперсекретни (поне до направата на документалния филм на шведската телевизия)до 2009 година, отделения,скрити в най-затънтения възможен ъгъл в най-огромните шведски болници, за виковете на чиито нещастници вътре светът и Европа продължават да нехаят - слепи, неми и глухи.
Според д-р психотерапевт Магнюс Е.целият им,важащ днес в Швеция,така наречен
каталог от т. нар. "психични заболявания",на практика е без каквато и да било
физиологична и фактологична,без дори медицинска и научна подплънка.
Според доктор Магнюс Е. "каталогът изпълнявал единствено социално-наказателни функции за назидание на политически активните и неудобните,следователно на нежеланите в Швеция МИСЛЕЩИ и критични граждани днес на шведското и американското общества."-

В блога си госпожа Томова продължава анализа си и стига до невероятното откритие:

"Както виждате няколко столетия след западноевропейския лов на Вещици, наказанията в Дания и Швеция са определено все още фокусирани да поразят ИМЕННО ГЛАВАТА или МОЗЪКА, като част на тялото, на нещастните социални и политически неудобни граждани-техни жертви. Сякаш Средновековието и Инквизицията са спрели да си отдъхнат завинаги на тия географски ширини.Затова вмъкнах и моето пояснение именно в контекста на горепосоченото мъчение, важащо за Швеция".  
 

След обрисуваната дотука от официалните документи с общи черти обобщена картина на ВЕЩЕРСТВОТО,
ще започнем обичайното разсекретяване на информацията,за да покажем задължителното участие на Българите в тия страшни геноцидни събития като главна и основна потърпевша страна,невинни и святи Исусово-Мариини потомци,приносители на Техните Божествени свръхестествени феноменни свойства и параметри,заради които огненодишащата анти-Исусова анти-Българска църква и инквизиция-оръдията на изродените Исусови  династични потомци от Българската династия Дуло,управляващи всички държави през средновековието и до сега,организират перманентния геноцид на мъченията и кладите върху Духовния и прогресивен интелектуален Български елит на всички Тракийски племена,от които са съставени всички народи и Европейски държави!

Използвайки всепроникващата способност и мощ на 

Свещения шифър,който ви разкриваме чрез
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na- sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na- sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 ,

ние ще разшифроваме енциклопедийните документи,свързани с тази тема.

ОФИЦИАЛНИТЕ ДОКУМЕНТИ СВИДЕТЕЛСТВАТ:

Валпургиева нощ-Walpurgisnacht на немски и нидерландски,Valborgsmдssoafton на шведски, Valpurgijos naktis на литовски,Valpurģu nakts или Valpurģi на латвийски, 
Valpurga Nokto на есперанто е празник, празнуван в нощта на 30 април срещу 1 май в Германия, Финландия, Швеция.
Честването е в името на света Валбурга,позната в Скандинавия като Valborg

алтернативни форми:


Валпургис (Walpurgis), 
Веалдбург (Wealdburg),
Валдербургер (Valderburger)),

родена във Весекс през 710 г.Тя е племенница на свети Бонифаций,а според 
легендата и дъщеря на саксонския принц свети Ричард.Заедно със своите братя достига до Франкония,Германия.
Решава да стане монахиня и заживява в манастира в Хейденхайм,основан от нейния 
брат Вунибалд.
Валбурга умира на 25 февруари 779 г.и този ден все още носи името ѝ в католическия календар. Канонизирана е за светица на 1 май същата година и това е датата, която носи нейното име в шведския календар.
Исторически погледнато Валпургиевата нощ е възникнала като приемственост на обичаите по посрещането на пролетта в езичеството. 
Празнуването включва паленето на гигантски огньове в името на настъпващата пролет.Оригинално древните викингски обичаи на плодородието са били провеждани около 30 април и поради съвпадението на канонизирането на Валборги,празненствата приемат нова форма.Почитането на Валборги със силата на викингските обичаи 
по посрещането на пролетта е възприето и на други места в Европа. 

Двата празника се смесват в единно цяло,което днес се нарича 
Валпургиева нощ – нощ на ВАЛБУРГА.

А в германската средновековна митология Валпургиевата нощ е празник на вещиците, които заедно с други нечисти сили (великото сборище) се събират на деня на света Валбургия на връх Брокен в планината Харц и се опитват да попречат на идването на пролетта.

ВКЛЮЧВАМЕ ДЕКОДЕРА!


ДЕКОДЕР=Диана Драка=Диана от Тракия

ДЕКОДЕР=Кан (Жрец) Друид

ВКЛЮЧВАМЕ ДЕКОДЕРА=Бокиня Мат Диана и Ешуа Бълкарина 

Влючихме ДЕКОДЕРА с програмата на Свещения шифър и от него започнаха да изскачат свещени разсекретени документи за Българската история и Тракийските племена, съставящи цяла Европа!

Разшифроването на
АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ИМЕНА НА ИСТОРИЧЕСКИТЕ СУБЕКТИ И ОБЕКТИ
ни документира категорично безспорно неизтриваемата огромна Българска следа!

БЪЛГАРСКА СЛЕДА=Българи Кан (Жреци) от Дуло на Исус

НЕЗТРИВАЕМА СЛЕДА =
Дуло на Богиня Диана Матара и Исус 

Първа и отмаляла от многовековното очакване на ЧАСА НА ИСТИНАТА при нас дойде самата ВАЛБУРГА,която като редова действаща Светица в двете измерения,днес пое ръководството на синергетичния небесно-земен екип с БЕЗИСТЕНА,и нетърпеливо ни провъзгаси,че името ѝ е афиширана прокламция на сътворенческата тайна,
че БОГ Е БЪЛГАРИН! 

ВАЛБУРГА=ВА БУЛГАРА=Бога Булгар=Бог е Българин

От нашия екип ѝ декларирахме,че дори само това ѝ разкритие на нас ни е достатъчно, защото отдавна сме посветени в тази тайна,но заради другите непосветени трябва да разсекретим и другите документи по темата.
Българската Светица само това чакаше и почна да разшифрова:

САМО ТОВА ЧАКА=САМО ТОВА ТШАКА=Исуш и Богиня Мат Диана 
 
ЧАСА НА ИСТИНАТА=ЧАСА на Иса и Диана

ЧАСА НА ИСТИНАТА=
ИСТИНАТА на Исуш и Диан
а,

където

ЧАС=ТШАС=
Диана и Исш

Какво ли иска да ни каже тогава изразът ИДВА ЧАСЪТ НА ИСТИНАТА?
Категорично две неща идва да ни каже императивно изразът:

1.ИДВА ЧАСЪТ НА ИСТИНАТА=ИДВА ЧАСЪТ на Иса и Диана!

2.ИДВА ЧАСЪТ НА ИСТИНАТА=ИДВА ИСТИНАТА
на/за Диана и Исуш

Същото твърди и изразът ИДВА ДА НИ КАЖЕ ДВЕ НЕЩА:

ИДВА ДА НИ КАЖЕ ДВЕ НЕЩА за=ИДВА ДА НИ КАЖЕ за Диана Богиня и Ешуа

ИМПЕРАТИВЕН ИЗРАЗ=
Зар Бог Иза и Богиня Матара

Просто в този СВЯТ,ВСЕЛЕНА,ИЗМЕРЕНИЕ,ВСЕМИР И МИРОЗДАНИЕ няма други,които да могат да издават ИМПЕРАТИВНИ ЗАПОВЕДИ И ИЗРАЗИ,
защото всичко е Тяхно!
Вижте пак!

СВЯТ=Иса и Богиня Диана

ВСЕЛЕНА=Бог Иса Ел

ИЗМЕРЕНИЕ=Иза и Мария

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария

МИРОЗДАНИЕ=
Мария Диана и Иза=Мадара и Иза

След тия документи би ли могъл човек с разум да не види всеприсъствието и всемогъщието на Българските Богове?!Не би могъл,защото Мария и Исус затова са дарили човеците с РАЗУМ,за да могат с него да Ги познаят навсякъде!

РАЗУМ=Иза и Мария

ЗАПОВЕД=Иза Бог и Богиня Диана

ВИЖТЕ ПАК=Бог Ежуа и Бокиня Диана




Другите форми на името на Светицата и на празника ни води пак при Българските Богове с допълнения за личните Ѝм имена и титули:

Walpurgis=ВАЛПУРГИС=Бог Иса е Българин 

Wealdburg=ВЕАЛДБУРГ=Богиня Диана Булгария

Valborgsmдssoafton(швед)=
Бог Исус Българина и Богиня Мат 

Света ВАЛБУРГА е племенница на друг Български Светец – БОНИФАЦИЙ,което означава че и той е от Исусово-Марииното Българско династично потомство,от което са и всички други владетели и светци на всички Европейски държави,
СЪСТАВЕНИ ВСИЧКИ ДО ЕДНО ОТ РАЗСЕЛЕНИ ТРАКИЙСКИ ПЛЕМЕНА,
водени и обгрижвани от Жреческото съсловие от династичните потомци на Боговете Исус и Мария Магдалена,от които задължително са съставени техните владетели, аристокрация,духовници и Светци!

БОНИФАЦИЙ=БОНИФАТСИЙ=Бог Иса и Богиня Диана-
свят потомък на Исус и Мария

Света ВАЛБУРГА е дъщеря на Свети Ричард,който е саксонски принц,което ще рече че е от Тракийското племе САКСИ,кръстени по името на Кановете,жреците на Исус,които са ги довели и управлявали по тия места:

САКСИ=Кан (Жрец) на Исус

РИЧАРД=РИТШАРД=
Шар Друид=Цар Друид

За които не са следили внимателно материята:висшият духовно-владетелски титул  ЖРЕЦ съдържа именно-титулните комбинации на Българските Богове:

ЖРЕЦ=ЖРЕТС=
Жар Иса и Диана=Жар Диана и Иса–Цар Исус и Царица Диана 

Света ВАЛБУРГА е от ВЕСЕКС–красива анаграмна комбинация от Първоразрядното Българско титулно име на Бог Исус,и е живяла във ФРАНКОНИЯ

ВЕСЕКС=Бок Исус

ФРАНКОНИЯ=
Франки=Фарки=Барки=Българи
 
Възпоминателните дати въобще не са свързани с рожденна  или смърта дати,а са въведени от Българските посветени зашифровчици датни шифровъчни комбинации за документиране на Българския свят Божи произход на светицата:

ДВАДЕСЕТ И ПЕТИ ФЕВРУАРИ=Брат от Богиня Диана и Бог Тати Иса Вер (Змей)

В разкодираното име на ВЕЩИЦИТЕ – сатаназираните светици от псевдохристиянската църковна геноцидна инквизиционна институция,ще открием отново Боговете,от Чиято саможертвена кръв и род са и Чиито имена носят неотменно! 

САМОЖЕРТВЕНИ=Исуж и Богиня Матара

САМОЖЕРТВЕНА КРЪВ=
Барки (Българи) на Исуж и Богиня Матара

–Вижте какво се получава само с една смяна на местата на две букви в позорното ни прозвище!– възкликна възхитена Ръководителката на днешният ни синергетичен проект.–От внушено хулително и негативно инкриминирано име се получава подБожественият ни транспространствен свещен титул!

ВЕЩИЦА=ВЕШТИЦА=ШВЕТИЦА=СВЕТИЦА

ВЕЩИЦА=ВЕШТИЦА=ВЕШИЦТЕН=БЕШИЦТЕН=БЕЗИСТЕН
Прървосвещеният Божи храм в Ямбол,където е положено началото на родословието и генеалогията на вещиците,които са Божиите свети деца и феноменната жреческа династия Дуло


Магията на Свещеният Шифър на Свещения Български език възстановява свещената и потъпкана историческа истина,че всички сатаназирани от църквата жени и мъже и геноцидирани перманентно,са всъщност най-чистите и извисени святи Души и умове на народите,святите генетични потомци на Българските Богове!
Същото вълшебство става и с всички други термини по темата,които разкриват светата истина кои са Великомъчениците езически посветени:

ВЕЩИЦИ=ВЕШТИЦИ=Теца на Бог Ешуа=Деца на Бог Ешуа=Деца на Бог Исус

СВЕТЦИ=Теца на Иса Бог=Деца на Бог Иса=Деца на Бог Исус 

СВЕТЦИ=Богиня Диана и Исуц

СВЕТЦИ=
ВЕЦИСТЕН=БЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН



Era - Ameno=МА=МАМА


АМЕНО ДОРИ МЕ!
АМЕНО ДОРИ МЕ!


Вижте визуалната символика на клипа и още по-директната призивна речева символика на текста и на Български,и на латински език!

АМЕНО ДОРИ МЕ!
АМЕНО ДОРИ МЕ! 


Има ли въобще съмнение,Коя е Жената-воин,черпеща сила от тъждествената Ѝ Богородична статуя,изобразена в клипа и Която Жена-воин закриля и спасява династичните кралски деца?И към Която Жена-воин се обръща отчаяно призивно в песента и молитвите си отчаяната жертва на инквизицията-олицетворение на преследваните Български Исусови династични потомци на жертвена служба сред простолюдието?
Преводът-разшифровка на основната фраза е категоричен:

АМЕНОДОРИМЕ
=Мад Мария!– Майко Марийо!

АМЕНОДОРИМЕ– Майка Марийо

Приспи ме,скрий ме,пази ме,приспи ме!
Амено,Амено,
светлина,освети ме,приспи ме!

Амено,
знакът на кралството,Амено!
кажи ми,кажи ми,скрии ме в мантията,
Амено!

Знаци на кралството,предпазете ме,
Амено
Знаци на кралството,предпазете ме,

Амено,Амено,приспи ме...

Жреческите наричания и зашифровки в Българският текст ни водят в обятията на Боговете ни-закрилници,Които веднага се притичват на помощ на викащият ги и знаещ тайните Ѝм имена както в клипа и както сега ние демонстрираме:

ЗНАК НА КРАЛСТВО=ЗНАК на Диана и Иса Балкарина,
защото понятието КРАЛСТВО документира Българският му произход:

КРАЛСТВО=Диана и Иса Балкария

ПАЗИ МЕ И МЕ СКРИЙ=Изузе и Бокиня МаМария!

ПРИСПИ МЕ=Бог Иса и Богиня Мария

ПРЕДПАЗИ МЕ=Бог Иза и Богиня Мадара Диана

СКРИЙ МЕ В МАНТИЯТА=Иса Трака и Богиня Диана Мама



Това са все Български жречески МАНТРИ в херметичният ѝм арсенал за връзка с Боговете,които са вложени и в Българския език и в производният му жречески латински език,и са натресени на псевдохристиянската инквизиция да ги ползва в неведение и в религиозна лицемерна несвяст и в страх пред Българските Богове и до ден днешен като съвестно пощенско муле на сакрална секретна Българска информция!

МАНТРА=МАТАРА=Диана Мария

Същото е положението и с латинския текст,където мантрите са още по-явни: 

Dori me interimo                              Диана Мария Матара!
Adapare Dori me                             Братя от Диана Мария
Ameno Ameno Latire                        Дуло от Ма Мария  
 Latiremo Dori me                            Дуло от Мадара Мария
............
Ameno dom                                   Мама Диана
Dori me reo Ameno                         Мадара Мария 
dori me Ameno dori me                    Друида Мама Мария
Dori me am                                    Мад  Мария

Ameno Ameno                               МаМа=Мария Магдалена
Ameno dori mе                              Мад Мария
Ameno dori me                              Мад Мария
Dori me..                                      Диана Мария,Мадара.


РЕДАКЦИЯ 1
.

Ще разшифроваме и названието на ВЕЩИЦИТЕ в други езици за да открием и в тях святото Исусово-Мариино жертвено потомство,преследвано и криминализирано в епохална нагла измама от обединената инквизиция на изродените Български династи, чиито потомци стегнати в смъртните метастази на черната карма управляват и досега европейските и другите народи!

Tsjoenster(фриск)=Исус Друида
Sorĉistino(еспер)=Сар Исус и Диана
Nхid(еести)=Диана
Boszorkбny(унг)=Исуз Барка=Исус Българина
Bruixas(арагон)=Бурка Исус=Исус Българина
Gwrach(кимр)=Ешуа Барг=Исус Българина
Cadı(тур)=ДЖАДИ=Дете на Ежуа
Buidseachd(кюр)=Дете на Бох Иса
Czarownica(пол)=Цар Бог Иса
Witch(англ)=ВИТШ=Богиня Диана и Ешуа

Разсекретяването на термина ВЕЩЕРСТВО като процес на осъществяване на дейността на Вещиците ни води до истинската същност на очернените и инкриминирани святи и чисти Божии деца,цвета и духовния разсад сред народите – Българите:

ВЕЩЕРСТВО=
Бог Шар Иса и Богиня Диана-
чисти и святи феноменн потомци на Исус и Мария Магдалена

Същият резултат ни дава и разшифроването на термина на английски:

Witchcraft=
Богиня Диана и Бог Ешуа от Тракия


Всички документи,които отворихме пред вас,доказват,че всички обследвани хора от тази свещена и трагично-епична категория,са родовите потомци и наследници на чистите и святи Божии деца и ученици – 

Врачките,Езотериците,Екстрасенсите,Ясновидците,Радиезистите,Магите,Лечителите, 
Баячките,Билкарите,Жреците,Бардите,Поетите,Композиторите,Певците,Феномените,
Посветените,Духовно извисените,Психоенергетиците,Астролозите,Пророците–

всички ония,които псевдоХристиянската църква чрез Инквизицията е фалшифицирала и инкриминирала като дяволски създания и е извършвала жестоки и безмилостни геноцидни кръстоносни гонения вече 1500 години,насъсквала е срещу тях безпросветните маси и ѝм е вменила сатанински демоничен образ,обратно на истинската ѝм същност!     

Доказахме,че всички тия хора са точно най-чистите и истински последователи на Исус и Богородица,която е Мария Магдалена,генетичните феноменни потомци на Исусовите святи Жреци,и най–вече са династичните кръвни потомци на Исус и Мария Магдалена!

ЯСНОВИДЦИ=Исуц и Богиня Диана


ЯСНОВИДЦИ=ВЕЦИСДЕН=БЕЦИСТЕН=БЕЗИСТЕН

ВРАЧКА=ВРАТШКА=Бог Ешуа от Тракия

ЕЗОТЕРИК=Иза от Тракия

ЕКСТРАСЕНСИ=Син на Исус от Тракия=Син на Кристо
с–потомци на Исус

БАЯЧКИ=Бок Ечуа=Бокиня Диана и Ешуа

РАДИЕЗИСТИ=Друиди на Исуз 

ПСИХОЕНЕРГЕТИЦИ=Бог Исус от Трахия=Бог Христос

ПОСВЕТЕНИ=Бог Иса и Богиня Диана 

ДУХОВНО ИЗВИСЕНИ
=Бохиня Диана и Бог Исуз  

Всички тия Святи Български Исусово-Мариини феноменни потомци,останали без унищожената ѝм жреческа институция и лишени от духовното настойничество на Жреците и духовните си просветители и водачи-Българските Посветени,недопускани до светилищата и от възможността да реализират в полза на хората феноменния си наследствен Божествен потенциал,който нереализиран ги изгаря и разяжда отвътре,са демонизирани  и сатанизирани–сиреч обявени за луди,психично болни,ненормални, обхванати от бесове и опасни и вредни за околните,и така дефинирани от църквата = инквизиция,са подложени на всички тия геноцидни мъчения и изтребления,малка частица от които разкриваме пред вас и които продължават и до сега в явни мащабни или в прикрити перфидни форми в още по-чудовищни мащаби в перфектен и подробен план с хиляди и хиляди най–подробни точки и планове,изработени в свръхсекретните лаборатории на обединените заговорници от Черното братство на Дуло,като например:
двете световни войни,ваксините,кеймтрейсла,фармацията,ГМО–храните,хранителните добавки,психотронни облъчвания,...геноцида срещу страните от бившия соцлагер и най–вече планирания всеобхватен геноциден план за пълното унещожение на ГНЕЗДОТО НА ОСИТЕ,или казано разбираемо на Българите и България–развъдника на преследвания Исусов ген! 

ГНЕЗДО НА ОСИТЕ=ГНЕЗДО
на Иса и Диана – на Техните потомци

БЪЛГАРИЯ Е РАЗВЪДНИК на=на БЪЛГАРИ на Диана и Иза Бърка


Разсекретяването на термините за манипулативно инкриминиране на святите Исусови потомци от инквизицията,ни указва какво точно е вложила тя в тях,или какво по-точно са ѝ вменили Отгоре да вложи в тях,за да можем сега да ги ползваме като неопровержими документи за разследването и доказване на Българската следа в тях! 

ЗА ДА МОЖЕМ=Изуж и Диана Мама

ДОКАЗВАНЕ на=на Иза и Бокиня Диана

Сега разсекретяваме една от най-големите тайни и скверни мерзости на
псевдо–Исусовата данайо=юдейо=византийска църква:


–съдържанието на двете най-гнусни и предизвикващи отвръщение и религиозен суеверен страх и ужас у вярвящите и другите хора понятия ДЕМОНИ и САТАНА.

Разшифроването на тия два фундментални документа,върху които е изградена цялата унищожителна инквизиционна доктрина и фундамент на манипулативната и скриваща от хората истина за Исус и Българите анатемосваща псевдохристиянска религия и църква,върховна черна еманация на управниците на държавите-изродените български Исусови династи,доказва категорично кои са субектите и обектите на вече 1500 годишния перманентен геноцид,провеждан от тях:

ДЕМОН=Диана Ма=Диана Мама=Мад – Майка Мария Магдалена

САТАНА=
Иса и Диана

ДЕМОН–Мад,Майка Мария Магдалена,Създателката на Света и Всемира,Всемогъщата Богиня на Мирозданието,Господарката и Властелина на живота,Нежната и Всеобичаща с безкрайна Любов Дева Мария,което значи Богиня Диана Мария,Богинята Мадара –обект на преклонение на човечеството от възникването му досега–нашата Създателка и Майка,е използвана от псевдохристиянската църква за синоним и формулиране на лудост,ненормалност и човешка психическа извратеност,както и за вменяването на тия характеристики на Нейните Святи потомци,за тяхното оклеветяване,озлочестяване и инкриминиране и садистично измъчване,инквизиране и геноцид!

ОБЕКТ НА ПРЕКЛОНЕНИЕ
=Бокиня Диана Болкария


ДЕМОН=
Диана Ма=Диана Мама=Мад – Майка Мария Магдалена-
вменени характеристики на лудост,ненормалнст,психическа извратеност,черна негативна духовност и подобни категории,на святите феноменни потомци на Мария Магдалена

ДЕМОНИ–святите и чисти,пресвяти и пречисти дечица на Майка Мария Магдалена, Която е  Богородица,Царица Богиня Диана–Българските Ѝ феноменни потомци, разпръснати от Нея по всички племена в жертвен и саможертвен Духовен и интелектуален борчески и бунтарски прогресивен феноменен имплант и разсад за всички племена!

image

Сатана е синкретичният сдвоен събирателен езотеричен съзидателно-творчески образ на Иса и Диана,на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена,създаден от посветените Българи за просвещение и насърчение на Българския Божи народ и за религиозен страх и ужас на враговете му и на нечистите и гузни съвести!

САТАНА=Иса и Диана
Бог Исус и Богиня Диана,Бог Исус и Богиня Мария Магдалена,които са Боговете Демиурзи,Боговете Съ-Сътворци и Съ-Съзидатели на Световете и Всемира,на Живота и на всички човеци,Всемогъщите Богове на Мирозданието,Господарите и Властелините на живота,Нежните и Всеобичащи с безкрайната си Любов,самодефиниращи се с формулата ЛЮБОВ,и които са обект на преклонение,почит и възхвала от човечеството от възникването му досега!
Те са нашите Създатели Татко и Майка,които са използвани от псевдоИсусовата християнска църква за синоним и дефиниране на всичко черно,лошо,страшно,мръсно... ...противно и т.н.у човека,както и за вменяване на тия характеристики на Тяхните Святи потомци,за тяхното оклеветяване,озлочестяване и инкриминиране и садистично измъчване,инквизиране и геноцид!

ОБЕКТИ на ПРЕКЛОНЕНИЕ И ПОТШИТ=Бокиня Диана и Бълкарина Бог Тати Ешуа

ОБЕКТИ на ПРЕКЛОНЕНИЕ и ПОТШИТ=ПРЕКЛОНЕНИЕ на Бокиня Диана и Бог Тати Ешуа

ОБЕКТИ НА ВЪЗХВАЛА=Бокиня Диана и Бог Иза Балх (Българин)

ПОЧИТ И ВЪЗХВАЛА на=
на Богиня Диана и Бог Изуш Балх

САТАНА –вменен обобщен висш събирателен образ,символ и синоним на всички човешки негативни черти и характеристики,които съществуват и са присъщи и се проявяват от гонителите на святите Исусови потомци,и са вменени на жертвите ѝм и се позиционират на две коренно различни категории:

1.Категорията на олицетворение на злото,разбунтуван срещу Бог зъл демон,враг на Бог и на хората,дявол –ДЯБОЛОС (гр), клеветник,инкарнация на злото,импулс на злото, носител на смърт,и всички най-черни дефиниции,които намерите най-вече в офицалните Християнски книги...и другата категория в т.2 дефиници,които са обаче малко по специални и в друга светлина:

2.Принц на мрака,Луцифе р(носител на Светлина!!!),змия,дракон,прокурор срещу човечеството в небесния съд пред Бог,обвинител,оспорващ лоялността на човечеството пред Бог,опонент,изобличител,Мефистофел,Асасел,Левиатан

Характеристиките,които псевдохристиянската религия дава на Сатана в т 1.казахме,че са присъщи на нейните изродени инквизиционни и фанатични църковни служители и по манипулативен начин са вменени на потърпевшите от тях невинни святи жертви за прикриване на престъпленията ѝм и истината за Българите.

Характеристиките в т 2,
които вменяват на Сатана – който е синкретичният сдвоен събирателен езотеричен съзидателно-творчески образ на Иса и Диана,на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена, които характеристики са вменявани и на Българските святи потомци на Кръстниците на Сатана-Исус и Диана
,
са дълбоко непонятни за непосветените и бездуховни инквизитори и църковни низши души,защото в тях Българските Посветени зашифровчици – езотерици влагат висшите сакрални зашифровки на Българските Богове Исус и Мария Магдалена и Тяхната Божествена функция за развитие на човечеството,което ще покажем сега чрез разсекеретяване с помощта на Свещения шифър на Техните прозвища и символични метафорични образи,толкова стряскащи църковните служители и лицемерните християни с гузни пред Господа съвести,че в душите и очите ѝм все Демони,дяволи и Сатани се привиждат и устите ѝм бълват все техните имена и анатеми,да стряскат със своите грехове и болни съвести другите хора,търсещи или непознаващи Боговете, вместо да проповядват постоянно Тяхната всеобхватна Любов и проявление в това перманентно състояние,

както прави примерно Светецъ и певецът на Божията Любов – Петър Дънов,синът и неизживяната и ненарадвана преживе Бащина Любов на Свети Апостол Васил Левски!

ПРИНЦ НА МРАКА=ПРИНЦ Кан (Жрец) на Мария

ЛУЦИФЕР=ЛУТСИФЕР=Орфеус Дуло–
Орфеус–Родоначалник на Дуло,където Орфеус е Иса Фер,Иса Вер (Змея)

Защото ЛУЦИФЕР е Бог Исус,затова и Той Е НОСИТЕЛ НА СВЕТЛИНАТА!

СВЕТЛИНА=Иса Бог Дуло  

С тази характеристика са и всички Негови святи потомци,приносители на тоя висш символ на Божието познание и просвещение,както и на Свещения Първороден Божи ген,каквито са и Васил Левски и синът му Петър Дънов!

image

Сатана е синкретичният сдвоен събирателен езотеричен съзидателно-творчески образ на Иса и Диана,на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена,създаден от посветените Българи за просвещение и насърчение на Българския Божи народ и за религиозен страх и ужас на враговете му и на нечистите и гузни съвести!

САТАНА е ЗМИЯ,ДРАКОН и змея ЛЕВИАТАН,защото това са животинските календарни династични символи и титули на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,с които Те индексират Божественото си потомство,
и затова наименованието на всички Техни чисти потомци-мъченици,които стават СВЕТЦИ,е по тази сакрална комбинация от имената на Отец Исус и Майка Мария –САНТА,САНТ,СЕЙНТ=САТАНА

САТАНА=САНТА,САНТ,СЕЙНТ–СВЕТЕЦ

ЛЕВИАТАН=
Ел (Змей) Богиня Диана,Богиня Диана Змеицата,
Която дава и основния си титулен код на Божията династия Дуло:

ДУЛО=Диана Ел (Змей,Змия)=Диана Змеицата,Диана Ламята-
Змейски Драконов династичен животински РЕПТИЛСКИ символ,с който владетелите на всички племена и народи и висшата аристокрация не се разделят никога! 
Както и ние-Техните деца!

ЛЮТА ЗМИЯ МИ Е НА СЪРЦЕТО=Змея Исус и Матара Дуло
Родонаналниците на Дуло 

АСАСЕЛ=
Исус Ел (Змей)

МЕФИСТОФЕЛ=
Богиня Мат и Бог Иса Ел –
и вечно търсещите истината Духове на Техните потомци и вечно търсещи най-вече Тях!

Тука му е мястото да кажем и за пълното име на ДЯВОЛА – ДЯБОЛОС,от което пълно име на гръцки на този култов герой и господар на тия,които нямат Българските Богове в Духа,Душата и кръвта си,отново в Българския език незабелязано се е изхлузила онази последна малка и скромничка,но с огромна Вселенска мощ свещена буквичка С,СЪ, която сега безцеремонно игнорира силата и мощта,които си преписва дяволът,и като си отива отново на мястото във фонетичната енергина комбинация на свещената дума,я транформира в животворящият и градящ Първосвещен Божи титул по долната вълшебна и всепобеждаваща формула и схема: 

ДЯБОЛ+С=ДЯБОЛОС

ДЯБОЛОС=
Богиня Диана и Иса Ел
со кротце,с мир,с Любов – с бой не става!  

СО КРОТЦЕ=СО КРОТТСЕ=Диана и Исус от Тракия=Диана и Кристос

С МИР=Иса и Мария

С БОЙ НЕ СТАВА=
Бог Исус и Богиня Диана

Не забравяте,че всички хора – и добри и лоши,сме деца на Боговете с различни роли в живота,раздадени ни от Тях,и като Техни деца Тях ги боли за всички,че и най–много за болните им деца – лошите и непознаващите ги,както на грижовния родител хич не му е до здравото и послушното му дете и хич не го мисли много – много,защото то е здраво–сиреч спасено,а хвърля всички грижи и сили да излекува и спаси болното си дете!
Така са всички Родители.Такива са и общите ни Родители Исус и Мария Магдалена!
И Те са като всичките Родители!

БЕЗЦЕРЕМОНЕН=БЕЗТСЕРЕМОНЕН=Исуз и Богиня Матара 

ТРАНФОРМАЦИЯ=Иса и Богиня Матара

ОТИВА ОТНОВО НА МЯСТОТО СИ=Богиня Диана Мат и Бог Тати Исус 
 
ИДВА ОТНОВО НА МЯСТОТО СИ=Богиня Диана Мат и Бог Тати Исус

ВСЕПОБЕЖДАВАЩИЯТ=Бог Иса
ПОБЕЖДАВАЩИЯТ 

И още няколко сакрални зашифровки са си съставили Боговети ни на тази тематика, които ни подават за разсекретяване,и което ние правим с най-голямо удоволствие!
Някои извеждат страшното и плашещо ги нищо незначещо име за тях САТАНА от еврейското собствено име САТАНАС,което няма как да е станало – да вземат Боговете имена от човеците за своите именни титулни комбинации,защото първо Боговете са,а после творенията им-човеците 

Та това име – САТАНАС,и то е по Техните имена:

САТАНАС=
Исус и Диана=Дионисиус

Арабското име на Стана–Шейтан,иде да потвърди основното правило,използвано в Свещения шифър,за тъждествеността и взаимозаменяемостта на фундаменталните Свещени шиптящи и съскащи змийски Исусови съгласни:

ШЕЙТАН=
Ешуа и Диана=Иса и Диана=САТАНА=ШЕЙТАН

Българският жречески производен АРАМЕЙСКИ език е съхранил друга кодирана форма по темата – САТАНАИЛ,която ни води пак до Българските Богове:

САТАНАИЛ=Иса Дуло
родоначалникът на Дуло 
 
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Няма да пропуснем да разшифроваме и нарицателния израз с Божиите имена,където Демон е употребен като синоним на понятието Mafia Borghese–структура,проникнала във висшите сфери на едно общество:

MAFIA BORGHESE=
Бохиня Мария и Бог Иса
кланове и разклонения на преследвани Български династи,търсещи спасение и защита в тайни организации

И в още един специализиран израз в духовната и пси-енергетичната област с участие на Демоничния Божи синоним–Demonic possession.

Изразът се обяснява като  ПЪЛНО И ВСЕОБХВАТНО ПОДЧИНЕНИЕ НА РАЗУМА НА ЧОВЕК НА НЯКАКВИ МИСЛИ ИЛИ ЖЕЛАНИЯ,пълно отдаване на някакъв Дух,Бог,а според царквата и на дявол и на бяс.
Разсекретяването на изразите на някои от езиците ще ни покаже категорично от кого са обсебени напълно мислите и желанията на набелязаните от инквизицията жертви:

DEMONIC POSSESSION=Майка Диана и Бог Исус –
разбира се,че винаги и винаги Те са в мислите и желанията на Техните потомци, обхванати и обсебени изцяло от Тях,както съвсем скоро армии Техни деца ще се активират в това вече осъзнато състояние!
Честити ще бъдат осъзналите се и позналите се!

ОСЪЗНАТО СЪСТОЯНИЕ=СЪСТОЯНИЕ с Исуз и Диана

На производния Български–Руски език думата е ОДЕРЖИМОСТЬ и тя ни води пак там

ОДЕРЖИМОСТЬ=
Исуж и Диана Матара – просто никой друг не може да те обсебе така!

ДА МЕ ОБСЕБЯТ=Богиня Мат Диана и Бог Иса

Българската дума за това Божие привличане е попско –хулителната дума бесовщина:

БЕСОВЩИНА=БЕСОВШТИНА=Бог Исуш и Богиня Диана 

– Вижте магията и гениалността на Свещения Български език и безапелативното реално присъствие в него и навсякде около нас на Боговете и си правете сметката!– ви казваме ние с усмивка добронамерено и с много Любов,радостни,че ви показваме Боговете ни все по – пълно и всеобхватно!
image   image

Това ли е учението на Исус и Богородица,Които проповядват десетте Божии закона и моралните и етични ценности на Любовта и човеколюбието,на човешкия живот като висш Божи дар и ценност!
Които ни учат да не посягаме на тревичката,на мравката път да правим и никаква живинка да не погубваме,а камо ли човека с такива садистични методи да се измъчва и убива!

Християнство ли?

Исусово–Богородичната Любов ли са църковните служители,които подклаждаха кладите и разчекваха детенцето на обесената по–долу ВЕЩИЦА-СВЕТИЦА?!
Исусово – Богородичната Любов бе в огъня на кладата,по чиято страдалческа процедура се осъществяваше ритула за транформиране на Мъчениците в Светци и придобиване на Вечен живот в Божието измерение! 
Връх на измамата и циничната заблуда,скриваща до сега същността на Средновековната църква,чиито съвременни наследници от трите основни християнски деноминации са в невидение за същността на тази псевдо Исусова престъпна институция и не носят вината за предшествениците си,фалшифицирали световната история за да скрият чудовищните си престъпленията,

НО ЦЯЛОТО СЕГАШНО СВЕЩЕНИЧЕСКО ДУХОВЕНСТВО НА ПРАВОСЛАВИЕТО(което е най-пречистено чрез огънят на петстотин-годишното турско и фанариотско робство), КАТОЛИЦИЗМА И ПРОТЕСТАНТСТВОТО,СА ГЕНЕТИЧНИ ПОТОМЦИ НА СЪЩИТЕ ОНИЯ ЦЪРКОВНИ И ИНКВИЗЦИОННИ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ОНИЯ ТРАГИЧНИ И ДРАМАТИЧНИ ВРЕМЕНА И СЪБИТИЯ,ОМЕШЕНИ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ И С ГЕНА НА ЖЕРТВИТЕ СИ РАЗЛИЧНИ СТЕПЕНИ,но не са поднесли и най-малкото официално извинение и искане на прошка и разкаяние според основните Исусови постулати за Християнските добродетели!
Най-вече защото не знаеха обремеността на кармата си.
Сега вече са посветени и знаят!  

image  image 

image image 

Изроди,избили милиони чисти и святи Исусови генетични потомци и умърсили името Божие и прогонили милиони и милиарди да не Го потърсят,отвратени и смразени от представящи се за Негови единствени пълномощни представители- престъпници,заблуждавали досега народите и хората с тотално манипулираната и фалшифицирана история на Българите и на всички други племена и народи! 
 
image image 
 
Това ли е учението на Исус и Богородица/Мария Магдалена за Любовта!
Това ли е Любовта Божия и Божиите закони,а,отци църковни от трите основни християнски клона?

image image 

Исус каза:

Ще ме преследват и вас заедно с мен!
Ще ви изгарят,разпъват на кръст,давят,бесят,живи погребват,ще измислят всякакви садистични начини за мъчения и осмъртяването ви,ще ви омаскарят и озлочестят във фалшиви документи,ще фалшифицират моята истина и учение и историята ви!
Които загубят живота си мъченически за мен,ще да придобият живот вечен и ще подготвят Второто Пришествие и ще свидетелстват при Възкресението на мъртвите!
За всички оцелели мои деца Аз ще се извая в сърцата ви чрез Моята кръв,гени и Любов,за да не може вече никой да Ме открадне от вас и да можете да Ме познаете и посрещнете,когато дойда!  

ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ на=на Братя от Бог Шар Иса и Богиня Диана

ВЪСКРЕСЕНИЕ НА МЪРТВИТЕ=Исус Бърка и Богиня Диана Матара

ВЪСКРЕСЕНИЕ НА МЪРТВИТЕ=Исус Българина и Богиня Мария Магдалена 



Казахме,че в германската средновековна митология Валпургиевата нощ вещиците, се събират на деня на света Валбургия на връх Брокен или по-точно Blocksberg в планината Харц.
Специалистите-разшифровчици на bezistena също като немските диверсионни радио-прихващачи от филмите,дебнеха жадно за зашифрована информация на "противника в ефира",и веднага я влагаха в декодиращата програма,за да открият Българската следа и връзка в това култово свещено езическо место.Местото наистина е свещено,защото разсекретената му характеристика указа категорично,че то е Българско скално светилище по имената на Българските Богове:

БРОКЕН=Барки=Българи,България 

BLOCKSBERG=Балка Иса Берг=Планина(Берг) на Иса Балка
 
връх на Исус Българина,Светилище на Исус Българина

 

BLOCKSBERG
=Бог Иса Болкария=Бог Исус Болкарина –

задължителното топонимно кръстничество с Божиите елементи от свещената матрица, за което немските учени продължават уж да се чудят какво означава това име!


Планината ХАРЦ и тя не указа никаква съпротива на нашите специалисти,и веднага призна,че е кръстена на Исус от Тракия  

ХАРЦ=
ХАРТС=Иса от Трахия 


Това е генезисът на вещиците и цялата тяхна феноменна гилдия–свещеният род на Исус и Мария Магдалена,от който са Българите!


екип на bezistena и много Вещици и Врачки,все Светици!



ИСД с Любов!

 
 





Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ
02.05.2014 00:07
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7719916
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44348
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!