Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2014 15:48 - На партия шах с Фреди Меркюри в компанията на голите велосипедистки от Лондон,свинкята на кака Иванца и Българските династични прасета в английския кралски двор
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4988 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 08.04.2014 19:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Отплеснахме се с Фреди по шаха и вместо една игра,вече играем седмата,която трябва да разреши при 3:3 кой е по-големият майстор!Голяма краста е шахът!
Поведах му набързо с 2:0,че чак ми стана и малко неудобно-все пак ние сме тука домакините-любезност трябва от наша страна,внимание,отстъпчивост...,ама Фреди вика ще играем насериозно,гювеч никакъв и остъпки няма да ти правя-че чак в началото се стреснах от заканите му.Концентрирах се и набързо го опатках две игри,затова викам,че ми стана дори малко неудобно-усещам че нещо е разсеян през цялото време...
След като го матирах в третата партия,му предложих да тръгваме вече за Иран,но той мълчеливо започна пак да реди фигурите.Промърмори,че трябва да се концентрира и да спре да композира новата рок балада наум,и пак се захванахме.
Този път играта ми вървеше трудно,Фреди измисляше някакви нестандартни ходове, пожертва сума ти фигури и когато аз произведох втора Царица с една упорито движеща се напред пешка,която той упорито не искаше да види и да спре навреме,и се готвех тържествено и великодушно да му предложа снизходително реми от позициите на огромното преимущество на моите  фигури и домакинска срама,той прокара нехайно някак си мижавото си офицерче през няколко от моите гъсто наредени тежки фигури и скромно ми каза "МАТ!"
Дори му се зарадвах искрено,че не се наложи да го обиждам с милостини,а в себе си се укорих,че съм паднал толкова елементарно и случайно!
Не е била никак елементарна и случайна загубата ми.
На следващата партия ме матира на петнадесетият ход с някаква невероятна комбинация на двата си коня,а на шестата игра ме матира на деветия ход,въпреки че подценяването му от мен се бе изпарило и се бях впрегнал максимално.
Бях чел някъде,че имало комбинация за мат на шестия ход,и затова сега преди петият ми ход на решителната седма игра го запитах директно,срам-несрам,дали не е във връзка с някоя компютърна шах-програма за майстори и понеже не играехме с време,му разправих уж на майтап,какъв номер ми извъртя миналата година синът ми.

Играехме поредния си традиционен шах-сеанс по Интернет,аз в Ямбол,той във Виена,и понеже последните дни го биех много небащински заедно с жена му,която се палеше повече от него и двамата започваха да ме гледат много особено и заканително от екрана след поредните загуби,обмислях дали да не му пусна няколко игри от бащински чувства,но спортсменските ми задръжки не ми позволяваха този малък жест и аз го грабнах от началото по традиция.Разгъвах фигурите смело напред,набързо му взех две-три хубави трофейни фигури и когато се канех да го попитам злобничко защо не се ядосва като друг път при подобни ситуации,той ми тури мат!На Петнайстият ход!
Разбира се,че е случайност,и хем се зарадвах,че той ме би,хем се ядосвах и  амбицирах заради левашката загуба!
Поздравих го искрено и почнах концентриран другата партия.Играех внимателно, обмислях отвсякъде ходовете в рамките на двете минути игрово време по програмата и сам се радвах на добрите си решения и оригинални ходове.Мислех си,че едната партия му е достатъчна за самочувствие и че повече няма да му дам игра,когато на двайстия ход отново ми обяви шах и след това мат!
Никога досега наследникът ми не беше правил такива брилянтни комбинации,а аз да съм бил толкова дори обидно мачкан от него.Изиграхме шест партии,като безсилието ми нарастваше с всяка следваща игра-дори бях матиран веднъж на осмия ход,което унижение в шаха за пръв път ми се случваше въобще!Бащиното чувство е по силно от спортната чест и злоба,които бяха задължителни в семейните ни турнири,и затова след шестата партия,която загубих тотолно след удивителни комбинации на синът ми,аз избухнах в искрени възхищения и най-ласкави оценки и комплименти за играта му,като дори предположих,че феноменните му дарби изглежда се отключват в тази посока и се размечтах,че може да опита нещо на това поприще,нищо че годините му минаваха 36!
Моят човек скромно и учудващо без много емоции,за разлика от друг път,когато изразяваше бурно и с гордост чувствата си,че ме е бил,приемаше искрените ми бащини поздравления и все гледаше някъде извън камерата...
Стана от бюрото и след като се губи няколко минути от полезрението на камерата,се появи пак на екрана нацупен и с увяхнал поглед.
-Тате,гледай сега...аз не играх с теб този път...абе,не трябваше така...да не се разсърдиш...
-Нищо,бе Стефи,-прекъснах го аз успокоително-аз все чувствах и си мислех,че може би Снежка ти помага встрани извън екрана,обаче това няма никакво значение-колко пъти сте ми играли заедно срещу мен!Още по-добре,че ти е помагала-ще вървите в тандем-чудо в Шахмата!Може да измислим и турнири за тандеми-уникално ще е!
-Ама Тате,тя Снежка този път въобще не се намеси...
-Е,ами какво има тогава,ти като не си играл,тя като не е играла-кой ме пукна от бой тогава?-нарастваше удивлението ми.
Образът изчезна от екрана и след малко се появиха двамата.
-Аз ти казвах да не правиш така,-редеше му тя,а Стефан зяпаше настрана-най-много една партия за демонстрация да изиграете и да кажеш на баща си,ама ти цели шест игри-тово е прекалено!И аз защо ли не те спрях!
-Какво става,бе хора?-недоумявах аз,а той все отбягваше да гледа в камерата.
-Ами какво!Виж,Тате,направихме си есперимент...
-Не е верно,той сам реши така,аз бях против!-го прекъсна Снежка.-Стефан предложи да включи компютърна програма за майстори,която да играе с тебе и уж само на шега за една партия и да ти каже,а той цели шест партии се настървил,без да ти каже!
Че отгоре на всичко и програмата за гросмайстори ти включил!

Фреди ме прекъсна-разбрал какво искам да го питам,и каза,че не се е включвал към никакви програми.В другото измерение феноменните ѝм дарби в областта на шаха започвали от ниво ШТАЙНИЦ,КАПАБЛАНКА,МАКС ЕВЕ,БОТВИНИК,СМИСЛОВ,ТАЛ, ТИГРАН ПЕТРОСЯН,СПАСКИ,КАСПАРОВ,АНАТОЛИ КАРПОВ,ВИШВАНАТАН АНАНД и НОНА ГАПРИНДАШВИЛИ-нагоре,и то всички взети на куп,и затова ѝм било забранено да играят шах с нас,ама аз съм бил много настоявал да играем,че за това... 
Аз не си спомням да съм настоявал много да играем-просто исках да посочим Българския произход на играта и приложението на Свещеният шифър при шахматната терминология и в имената на най-известните шахматисти в света,както и Българският ѝм интелектуален феноменен ген,ама карай от мен да мине този път...
КАРАЙ ОТ МЕН ДА МИНЕ ТОЗИ ПЪТ=Тати Иза Трака и Богиня Диана Мама(Мария Магдалена)
И за да не съблазнявам Фреди да ме матира на следващият ход-шестият,въпреки че не виждах как може да стане това,защото бях вече сигурен,че той точно това беше подготвил,му предложих реми!
Фреди прие спортсменски.Прави му чест.Реми на петия ход!
Шахматен уникум!

РЕМИ=Мария

РЕМИ НА ПЕТИЯ ХОД=Бохиня Диана Матара
МАТИРА МЕ=Мат Мария,Богородица-Всемогъщата и Всевладеещата,Властелинът!
СПОРТСМЕН=Исус и Богиня Матера-спазващи моралните правила на Боговете
ПРАВИ МУ ЧЕСТ=Бог Исуш и Богиня Диана Матара

Тя и другата подобна ситуация в шаха,и в живота-патовата,пак е с участието на Богородица и Исус в различните Ѝм конспиративни варианти:

ПАТ=Богиня Диана-ситуация без изход,без избор,обаче разшифроването на изразите сочи категорично,че винаги може да има изход,но само чрез Българските Богове!
ПОДОБНА СИТУАЦИЯ=Богиня Диана и Бог Отец Иса
ПАТОВА СИТУАЦИЯ БЕЗ=БЕЗ Богиня Диана и Бог Отец Иса
БЕЗ ИЗХОД=Изуз и Бохиня Диана.
И изход да има,без Тях е задънен тунел!
ЗАДЪНЕН ИЗХОД без=ИЗХОД без Иза и Диана
ЗАДЪНЕН ТУНЕЛ=Иза и Диана Дуло 
ВИНАГИ МОЖЕ ДА ИМА=Богиня Диана Мария Магдалена(ММ) и Ежуа

Давай сега да освободим поредните буквички,сковани дълго време от каноните на Свещения шифър в безкрайните словестни фонетично-енергийни комбинации,и да ходим пак в Персия.
ШТАЙНИЦ=Диана и Исуш
КАПАБЛАНКА=Бок Балк=Бог Е Българин!
МАКС ЕВЕ=Богиня Майка и Иса
БОТВИНИК=Богиня Диана и Бог
СМИСЛОВ=Бог Исус Ламя
ТАЛ=Дуло
ТИГРАН ПЕТРОСЯН=Траг Иса Барт
СПАСКИ=Бок Исус
КАСПАРОВ=Бог Иса Барка=Бог Исус Е Българин!
АНАТОЛИ КАРПОВ=Дуло Бог Барк
ВИШВАНАТАН АНАНД=Бог Ешуа и Богиня Диана от рода на Диана
НОНА ГАПРИНДАШВИЛИ=НОНА от рода на Ешуа Българина и Богиня Диана

И понеже времето все не ни стига,ще разсекретим само името на най-малкия и смел жертвен боец от играта-пешката,и продължаваме към Българските корени на историята на Персия.Те царете и цариците в шахмата си вървят с Българските си имена.

ПЕШКА=Бок Ешуа.Бог Исус-жертвеният и саможертвеният,и всичките му потомци от орисията Му.

Малка и най-много трепана и покосявана първа на първата линия на фронта,но веднъж промъкне ли се до заветната линия,си спомня,че носи царска кръв и става царица!Всесилна,всемогъща,непобедима,вездесъща...Царица...Богиня...Царица Богиня...Царица Богиня Диана...Царица Богиня Диана Мария...Царица Богиня Диана Мария Магдалена!
ПЕШКА=Бок Ешуа.Казваме ѝ още и пешунка,пешак,пионка.Божи потомък жертвен.
Божествената семантика на всяка дума се доказва и подкрепя убедително и чрез нейното  традиционно изследване и разшифроване на другите езици-което упражнение ще направим и сега за ПЕШКАТА-жертвеният принц и потенциалният цар и император:


ПЕШКА

ПИЙЯДА(азерб)=Богиня Диана
ПЕНГ(алб)=Бог
ЗИНВОР(арм)=Иза Вер
САЛОМБАРДО(груз)=Бог Иса Дуло и Мария
ПАЙДУ(гудж)=Богиня Диана
БОНДЕ(дат)=Богиня Диана
НГЕСИНИЕНИЕЙЛА(зулу)=Иса Гала-много пълнежен материал,голямо криене...
САЙГДИЮИР(ирл)=Иса Трага
ПЕДОНЕ(итал)=Богиня Диана
НИАСА(каннада)=Иса
БАНДИНИЕКС(латв)=Иса и Бокиня Диана
ПЕСТИНИНКАС(литов)=Бокиня Диана и Исус
ДУСАРИАСИЯ ХАТАТИЛА БАХУЛЕ(маратхи)=Исус Траха Дуло Балха и Диана
ЛОМБАРДНИ(монг)=Богиня Мария Дуло
КАТАПУТАЛИ(непал)=Бокиня Диана Дуло
БОНДЕ(норв)=Богиня Диана
САНГЛААН(себуански)=Иса Гала
ПЕШАК(словашки)=Бок Ешуа
САМНАМ(тайл)=Иса и Мария Магдалена(ММ)
АТАМАНАМ(тамил)=Диана Мама=Диана Мария Магдалена
ГВАЙСТЛО(уелс)=Бог Иса Дуло
ЗАЛОГ(унг)=Иза Гала
ПИАДА(хинди)=Богиня Диана
БОНДЕ(швед)=Богиня Диана 
*********************************************************************************************************

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Забавихме се с Фреди доста по странични разклонения и теми и затова той предложи да тръгваме по историческите маршрути на времето към Персийската древност, където ни чакаха безбройните свидетелства за Българо-тракийският цивилизационен фундамент и цялостна конструкция на Персийската цивилизационна и културна постройка. 
Преди да тръгнем обаче,той уж само информативно рече да провери електронната си поща и пак се наложи да отлагаме пътуването,за да проведе кратка консултация със 
шефа на компанията ROVIO ENTERTAINMENT-създател на най-популярната анимационна игра ANGRY BIRDS,относно проблеми с анимационния клип на играта,в който главен герой е Фредди Меркюри-фронтмена на КВУИН,в ролята на анимационния герой СЪРДИТОТО ПИЛЕ  

ROVIO ENTERTAINMENT=Богиня Диана Мария Друида 
ANGRY BIRDS =Гуру Бард Иса=Гяура Бард Иса=Бога Сар Драг=Иса Вер Траг

През м.септември 2012 г.ДЕЙЛИ ТЕЛЕГРАФ съобщава,че покойният лидер на "Квуин" Фреди Меркюри стана персонаж от популярната интернет игра Angry Birds. 
От студио Rovio,които разработват популярната занимавка за малки и големи,са представили певеца като мустакато пиле в бяла тениска и с корона на главата.
image

Анимацията излиза на 3 септември.Тя е създадена по повод 66-ата годишнина от рождения ден на певеца,която е на 5 септември,и е част от инициатива за набиране на средства на име Freddie For A Day ("Фреди за ден").Тя е организирана от колегите на покойния изпълнител Брайън Мей и Роджър Тайлър с цел събиране на средства за организацията за борба с болестта СПИН в цял свят Mercury Phoenix.Досега благотворителната им дейност е събрала 15млн.долара от основаването си през 1992г. .
Предлагат се и тениски с Фреди Меркюри в Angry Birds вариант,като част от приходите от техните продажби ще бъдат дарени на Mercury Phoenix.

По-рано през 2012 г.песента Bohemian Rhapsody на "Куин" бе избрана за най-любимия хит номер 1 на Обединеното кралство в класация на Официалната чарт компания на Острова.Чрез анкета хората трябваше да изберат своя най-любим сингъл на първа позиция за последните 60 години.
Сингълът на групата от 1975 г.е продаден в над един милион копия по време на първоначалния си деветседмичен престой под номер едно в класацията на Великобритания.

Птицата Фреди се появи с кратка анимационна роля за рождения ден на певеца. По традиция на тази дата се провежда ежегодна благотворителна акция Freddie For A Day.


В клипа може да се види как Фреди в ролята на пиле кара велосипед и се среща със зеленото прасе (според сюжета на играта прасетата са врагове на пилетата, защото им отмъкват яйцата). Грухтящото също има корона на главата си, но тя не е толкова впечатляваща колкото на Фреди. Докато си кара колелото, пернатото гледа отвисоко прасето в компанията на други птици, а през това време звучи познатото парче на "Куин" - Bicycle Race.
 image
За да не губим ценно време,Фреди предложи да разсекретим заедно набързо и без много коментар вложените от съмишлиниците му в цялото мероприятие засекретени послания към Българите в Англия и цял свят,понеже и цялата култова и най-известна популярна игра в света Angry Birds е съставена със скритата конспиративна цел да разпостранява под тази форма сакралните закодирани послания със Свещения шифър на БГ езика до възможно повече хора по света,зарибявайки и подготвяйки ги за днешно време,когато ще се разкрие тайния код!
Разсекретеното име на главният герой СЪРДИТОТО ПИЛЕ ни дава познатите титули:

СЪРДИТОТО ПИЛЕ=Сар Тати Бог Дуло
СЪРДИТО ПИЛЕ=Сар Богиня Диана Дуло
СЪРДИТОТО ПИЛЕ=Дете на Сар Бог Дуло=Дете на Сар Богиня Дуло
-потомъка на Цар Бог Дуло и Цар Богиня Дуло–потомък на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена

В конкретния случай царският потомък и принц Фреди,който се беше вече обозначил в предния постинг като чистокръвен и съхранен свят Божи потомък и законен династичен царски син-Принц от Персийския клон на Българските цивилизатори и създатели на тези царства и култури,бе представен с нови оригинални зашифровки.

МУСТАКАТО ПИЛЕ С КОРОНА НА ГЛАВАТА=Син на Иса Трак Дуло Балга и Богиня Майка Диана-разсекретения международен паспорт на Персийският принц от Божието Свещено Българско потекло. 

СЪРДИТО ПИЛЕ С БЯЛА ТЕНИСКА=Дете на Сар Бог Исус Дуло Балка
-Дете,Потомък,Принц от Цар Бог Исус Дуло Българина 
 
ФРЕДИ е ФРОНТМЕН от=ФРЕДИ е от Богиня Матера,защото
ФРОНТМЕН=Богиня Матера =Богиня Диана Мария-най-голямата и велика Певица и Солистка на всички времена

инициатива ФРЕДИ ЗА ДЕН
=инициатива ФРЕДИ от Иза и Диана

ДЕЙЛИ ТЕЛЕГРАФ=Дуло Диана Балгария=Диана Българката,основател на Дуло-прекрасна секретна анаграмна комбинация,съставена от Българските Посветени-фундаментът на целия Британски интелектуален елит,който задължително е от ДУЛО! 

ЕЛИТ=ДУЛО=Дуло
ЛОНДОН=ДУЛО=Дуло-Българският царски Божи династичен род Дуло,основал ЛОНДОН и цяла Британия. 
BOHEMIAN RHAPSODY=Бохиня Мадара и Бог Иса 
ХИТ НОМЕР ЕДНО=Духа на Мадара=Духа на Диана Мария–Святият дух
ЗА ДА НЕ ГУБИМ ЦЕННО ВРЕМЕ без=без Бог Исуз и Богиня Мад Мария
СОЛИСТ НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА=СОЛИСТ на Бок Исуш и Богиня Мария
ЧИСТОКРЪВЕН ПОТОМЪК на=ПОТОМЪК на Исуш Бърка и Диана

В анимационния клип Фреди КАРА ВЕЛОСИПЕД и пее песента  Bicycle Race.Разшифровката и на двата израза ни води при Българските Богове:

ФРЕДИ КАРА ВЕЛИСОПЕД=ФРЕДИ е от Богиня Диана и Иса Бълкарина

BICYCLE RACE=Исус Бълкарина
-послание,което в декларативен формат афишира,че
BICYCLE RACE=Исус Е Бълкарин!
Исус Е Българин! 

 Същите зашифровани послания-прокламации са имплантирани в основните песенни рефрени на култовата песен,скандализирала навремето пуританско-лицемерната и консервативна Англия с официалния клип на песента,на който чисто голи момичета карат велосипеди на стадиона!Фреди сподели как навремето,когато е изпълнявал песента по многохилдните концерти навред по света,все се е надявал,че някои Посветени Българи ще открият хората в България,за които е била предназначена песента и посланията, които е вложил в нея,но после Горе е разбрал,че това ще се случи в сегашното време и че той лично ще ръководи екипа по разкриване тайната на песента и цялата му конспиративна про-Българска дейност!Затова Фреди предложи сега заедно да разсекретим за всички посланията му в текста на скандалната песен, както и визуално-описателното голо послание в клипа:
ГОЛИ МОМИЧЕТА КАРАТ ВЕЛОСИПЕДИ=Богиня Мама Диана и Бог Исуш Гала Трак Дуло


Queen - Bicycle Race (Official Video)

Bicycle bicycle bicycle
I want to ride my bicycle bicycle bicycle
I want to ride my bicycle
I want to ride it where I like

You say black I say white
You say bark I say bite
You say shark I say hey man
...
Bicycle race bicycle race bicycle race
..................................... 

Фреди ни посочи как във всеки ред на текста е влагал сакралните зашифровки с имената на Исус и Мария,като се е старал анаграмните комбинации да бъдат колкото си може по-опростени и лесно познаваеми за притежаващите ключа посветени Българи:

ВICYCLE=Иса Балк

I WANT TO RIDE MY BICYCLE=Дете(потомък)на Богиня Матера и Иса Балка

I WANT TO RIDE IT WHERE I LIKE=Богиня Диана Друид Дуло Барк

YOU SAY BLACK I SAY WHITE=Исус и Богиня Диана Са Балки!!!
Исус и Богиня Диана Са Българи!

YOU SAY BARK I SAY BITE=Исус и Богиня Диана Са Барки!!!
Исус и Богиня Диана Са Българи!

YOU SAY SHARK I SAY HEY MAN=Шар Исус Кая Мах=Цар Исус Жреца Магьосник!


BICYCLE RACE=Исус Бълкария=Исус Е Бълкарин!!! 
BICYCLE RACE=Исус Бълкария=Исус Е Бълкарин!!! 
BICYCLE RACE=Исус Бълкария=Исус Е Бълкарин!!!
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В клипа със СЪРДИТОТО ПИЛЕ Фреди е диктувал на авторския колектив да въведат и измърсените и изродени Български Исусови династи,управляващи сега Англия и всички народи,които да представят в образа на ЗЕЛЕНОТО ПРАСЕ.
Затова е това чудато зелено прасе с царска корона на свинската глава!

ЗЕЛЕНО ПРАСЕ С КОРОНА НА ГЛАВАТА=Зар Бог Исус Дуло Бълкарина-

което означава,че това прасе,дето яде яйчицата на пилетата-сиреч децата на Божия Българският духовен разсад,пръснати сред всички народи,е също от династичното родово Исусово потекло,но от другата страна на барикадата-от страната на тъмните сили,управляващи в гнет народите!
 
Помръкването и клюмването на короната на прасето пред императорската корона с червените диаманти на главата на Принца Фреди,е безспорно указание,че Първосвещена роля и позиция имат чистите и святи Исусови династични потомци от Първородната жреческа каста и категория на Бардите,чийто осъзнат и Посветен представител е Фредди Меркюри,и че съвсем скоро узурпираната с преврат от вече повече от хиляда и сто години(кървавият преврат на Българоубиеца Борис Първи) корона-символ на власт,ще се преклони пред законните чисти и праведни Първородни и Първосвещени Исусово-Мариини Български помци и властта над цялата Земя и всички народи ще бъде тяхна,установявайки Божието Царството и Империята на Любовта,Братството и Мира на Планетата!

Веселите звънчета на велосипеда накрая на клипа,както и в оригиналния"порно" клип на песента,са поредното оригинално и уникално мое фонетично кодирано послание-скромно се похвали Барда и шеф на екипа ни от няколко постинга насам.
-Чуйте само как хубаво звънкат и ни съобщават:

ДЗЪН!ДЗЪН!ДЗЪН!
ДЗЪН=Диана и Иза
ДЗЪН=Диана и Иза
ДЗЪН=Диана и Иза


ЗВЪНКАТ=Иза и Бокиня Диана
-само да има кой да ги чуе и разбере!

ОТ СТРАНАТА НА ТЪМНИТЕ СИЛИ=Дете на Сар Иса Дуло и Диана Мат-изродените династични потомци на Българските Богове,които ще трябва да вадим от катрана! 

ЧЕРВЕНИ ДИАМАНТИ=Чар Богиня Диана Мат=Ешуа и Богиня Диана Матара

ДИАМАНТ=ДИАН МАТ=Диана Мат-
може ли някой да докаже някакъв друг семантичен произход и значение на висшия символ за драгоценни и скъпоценни камъни и богатство- ДИАМАНТА,освен от Българската Богиня Диана Мат,Майка Диана?!!
АБСУРД!Не може,разбира се!
А същият задължителен Божествен произход важи и за всички други думи по света, съставени и произлизащи всички от Божественият тандем на Българските Богове!

КОРОНА,СИМВОЛ НА ВЛАСТ=СИМВОЛ на Диана и Иса Бълкарина

ФОНЕТИЧНО КОДИРАНО ПОСЛАНИЕ от=ПОСЛАНИЕ от Богиня Диана и Ешуа Трака

СКРОМНО СЕ ПОХВАЛИ=Бок Исус Балха и Мария

ШЕФ=Ешуа Бог
БОС=Бог Иса 

СЪСТАВ,СЪСТАВЕНИ от=от Исус и Богиня Диана

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Фреди ни каза и защо са го търсили сега пак за клипа СЪРДИТОТО ПИЛЕ.
От  ROVIO ENTERTAINMENT предлагали да корегират ранга на ЗЕЛЕНОТО ПРАСЕ в най-подходящата му титулна комбинация ЗЕЛЕНАТА СВИНЯ!
Ние с Фреди също мислим,че СВИНЯ най-ще му приляга!И ще му личи веднага рода и как го опозорява!

ЗЕЛЕНАТА СВИНЯ=Бог Исуз Дуло-поредните гвоздеи,забити в дланите на Исус...и не само в Неговите постоянно пробивани длани,но и в постоянно протегнатите към нас грижовни и нежни длани на Богородица,на Богиня Мария Магдалена!
 Забивани от собствените Ѝм обгрижвани и обичани от Тях деца!

image

...протегнати към нас пробити и кървящи грижовни длани на Исус и Мария Магдалена
 
ЗАБИ ГВОЗДЕИ В ДЛАНИТЕ НА=В ДЛАНИТЕ НА Бог Исуз и Богиня Диана

ГВОЗДЕЙ=Иза и Богиня Диана-епичното символно оръдие на изтезание и мъчителна смърт на Бог Исус,в семантичната конструкция на което се съдържа потърпевшия Божествен тандем

Затова и израза СВИНЯ С КОРОНА ни насочва директно към изродените и затънали в калта Исусови династични потомци,управляващи от много време народите и водещи света към израждане и погибел.

СВИНЯ С КОРОНА=син на Иса Барка=син(потомък) на Исус Българина
ЗАТЪНАЛИ В КАЛТА=Иза Дуло Балка и Диана-династични потомци на Българските Богове,пристъпили законите и заветите Ѝм и управляващи народите в безчестие
СВИНЕ,ЗАТЪНАЛИ В КАЛТА=СИНОВЕ(на Исус),ЗАТЪНАЛИ В КАЛТА
СВИНЕ,ЗАТЪНАЛИ В КАЛТА=СИНОВЕ на Иза Дуло Балк и Диана
ИЗРАЖДАНЕ=Зар Ежуа и Диана-дълговековен процес на прогресивно протичаща загуба на светостта на голяма част от династичните потомци на Исус и Мария Магдалена,основно от управляващите кланове
ИЗРАЖДАНЕ НА ПОТОМЦИТЕ НА=НА ПОТОМЦИТЕ НА Зар Ежуа и Диана,поради което Те идват да направят съответните индивидуални и колективни корекции в развитието на човешкия род!
ПРИСТЪПИЛИ ЗАКОНА на=на Богиня Диана и Исуз Бълкарина
ПРИСТЪПВА ЗАКОНА=Сина на Богиня Диана и Бог Иза Барк-потомците на Боговете
ЗАВЕТ на=на Иза и Богиня Диана-законите и завещанията на Исус и Мария Магдалена
УПРАВЛЯВАТ В БЕЗЧЕСТИЕ=УПРАВЛЯВАТ БЕЗ Исуш и Богиня Диана


image 

image  

image  

   
image
ОБИКНОВЕНА СВИНЯ В ТИНЯТА И ПОМИЯТА

ЕЛИТНА СВИНЯ В ТИНЯТА И ПОМИЯТА
image
ДУЛО с Божия кръв,разредена и десакрализирана с много тиня и помия...


СВЕТОВЕН ЕЛИТ=Иса Бог и Диана Богиня Дуло
СВЕТОВЕН ЕЛИТ=Бог Иса и Богиня Диана Дуло
СВЕТОВЕН ЕЛИТ=Дуло на Бог Иса и Богиня Диана


СВЕТОВЕН ЕЛИТ=ЕЛИТ на Бог Иса и Богиня Диана

СЪВРЕМЕНЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ=ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ НА Бог Иса и
Богиня Диана


Затова и на английски тия свински дефиниции говорят със същото презрение към освинчените и окаляни изродени Божии династи,срам и позор за святата Българска Исусово-Мариина династия ДУЛО:
PIGS WITH A CROWN-ПРАСЕТА С КОРОНА
PIGS WITH A CROWN=Бог Иса и Богиня Диана Барк-династичните Ѝм потомци
PIGS IN THE MUD=ПРАСЕТА В КАЛТА 
PIGS IN THE MUD=Бог Иса и Диана Мат-династичните Ѝм потомци


Първоначално бяхме ви предложили,ако ви се рови из калта и свинските лайна,да потърсите и намерите в Google Преводач същите изрази на всички езици,та да се отвратите съвсем,но когато направихме само една повърхностна справка,върху нас се изсипа такъв поток от засекретени свещени словесни комбинации,стенещи за филтриране и причистване чрез Свещения шифър,че веднага се захващаме с това дело,което е не само по нашите възможности и наше върховно задължение,но и ни даравя с върховно удоволствие и Божествен енергиен заряд с всяка дешифрирана и освободена от вълшебството на анаграмния плен дума и израз,
НЕЗАВИСИМО ОТ КАКЪВ ВИД И ЧИСТОТА СА РАЗШИФРОВАНИТЕ ДУМИ И ИЗРАЗИ!

ВЕДНАГА СЕ ЗАХВАНА=Богиня Диана и Бох Исуз

ВЪРХОВНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ на=на Бог Изуж Дуло Бърх
ВЪРХОВНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ на=на Богиня Диана и Изуж Бълхарина

БОЖЕСТВЕН ЕНЕРГИЕН ЗАРЯД=Зар Бог Исуж Траг и Богиня Диана

ДУМИ И ИЗРАЗИ В АНАГРАМЕН ПЛЕН=Изуз Българина и Богиня Мад Мария

Тази магия,за която пее Фреди в A Kind of Magic,е магията и вълшебството на думите и на Свещения Български език, 

Това е някаква магия!
На огънят, изгарящ ме отвътре,
аз чувам тайните звуци!
Това е някаква магия-
звънецът, който звъни вътре в душата ми
То е предизвикателството на времето

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО НА ВРЕМЕТО=ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО НА Богиня Матара-Изпълнителят и Двигателят на трансепохалния проект ЧОВЕЧЕСТВО

И така пречистваме,филтрираме и разшифроваме поредните омърсени от нечистивите Божии деца свещени думи и изрази,разпръснати из всички човешки езици на света!

СВИНЯ В КАЛТА на всички езици:


pig e ts’yekhi mej(арм)=Богиня Майка Диана и Иса
свіння ў гразі(белар)=Зар Бог Иса
vark in die modder(африкаанс)=Дете на Мадара Барк-език по името на Барка Иса
pig talakhshi(груз)=Бог Дуло Кая Ешуа
choнro̱n sti̱ lбspi̱(гръц)=Диана и Исус Българина
Ā kādava ḍukkara(гуджарати)=Бокиня Диана Трака-език по името на Диана и Ежуа Трака
gris i mudderet(дат)=Иса Трага и Диана Мадара
siga mudas(ест)=Исус Мага и Диана
ezi ke mbat(игбо)=Иза и Богиня Майка Диана
H̱zyr ʼyn dy blʼбt(идиш)=Дете(потомък)на Иза Бълхарина-език по името на Диана и Ешуа
cerdo en el barro(исп)=Цар Дуло Вер=Царя Змей Дуло
porc en el fang(катал)=Бога Българин
Zhū zаi nн(кит)=Изуз
cūka dubļos(латв)=Бок Исус Дуло
sus in volutabro luti(латин)=Исус Бог Ел Бард Дуло
kiaulė purve(литов)=Бога Българин
шаварт гахайн(монг)=Ешуа Бог Трах
Schwein im Schlamm(нем)=Богиня Мама и Ешуш Ламя
varken in de modder(нидерл)=Барк Друид Мад
ਚਿੱਕੜ ਵਿੱਚ ਸੂਰ=Cikaṛa vica sūra(панджаби)=Сар Исус Барк
porco na lama(порт)=Мария Магдалена(ММ) Бълкария
свинья в грязи(рус)=Бог Исуз Барг
Maṭṭi lō pandi(телуг)=Богиня Диана Мат Дуло
зamur iзinde domuz(тур)=Ешуш Змея и Диана Мадара
mochyn yn y mwd(уелс)=Бохиня Диана Мама
disznу a sбrban(унг)=Цар Исус и Богиня Диана
sika mudassa(финл)=Исус и Майка Диана
porc dans la boue(френски)=Иса Болкарина и Богиня Диана
泥の中に豚=Doro no naka ni buta(япон)=Богиня Диана Трака

Вижте,потомци династични на Исус и Мария Магдалена,пръснати по целия свят с всички властнически пълномощия и екстри,дадени ви и осигурени в дълговековен династичен комфорт по всички племена,с каква Любов и уважение са ви кръстили със святите Божии имена Посветените ви Български събратя-Духовните водачи на всички племена,и какви надежди са възлагали на вас да управлявате народите по Божиите закони и повели!И как вие сте стъпкали всичко в калта и лайната свинските, овъргаляли сте се и вие в калта,като сте поробили събратята си и народите и така сте опозорили и омърсили Святата Божия кръв и имена! 


ОВЪРГАЛЯНИ СТЕ В КАЛТА=Българина Иса Дуло и Бокиня Диана-потомците Ѝм

СРАМ И ПОЗОР=Бог Зар Иса и Мария-за позорящите ги Техни потомците  
СРАМ И ПОЗОР за=за Заря от Бог Иса и Мария-за царете и управниците на народите,които са от рода на Исус и Мария Мгдалена!!!Срам и позор!!! 

Тука Принц Фреди седна пред компютъра и сам написа кратко обръщение към родата си от управляващата света превратаджийска партия на нечестивците от Дуло:

Бртовчеди,
Отец ни Исус и Майка ни Мария ми заръчаха да ви предупредя,че скоро Си идват по план и график за постоянно,както ни обещаха едно време,затова да вземете да се укротите,да се освестите,да познаете себе си и да се вразумите, защото много Ги излагате и ще има шамари и ще играе дървен Господ затова!
За целта сме оставили много книжки на екипа на БЕЗИСТЕНА да ви ги разкажат.
В противен случай сме ви донесли и по един оригинал от ОТКРОВЕНИЕТО НА ЙОАН или както е по-известен с името си АПОКАЛИПСИС,за да си го четете в правия му текст и смисъл и се подготвяте за описаните там "ТЪРЖЕСТВА " послучай идването Ѝм във варианта,който сами сте си избрали! 


Персийският Принц от Святата Българска Божия династия тури възклицателната накрая и ни остави да разкодираме посланията в обръщението си,а той почна да пише нотите на новата си рок-балада с предупредителни послания в нея в прав и кодиран текст и да превежда на Български култовата песен-насърчение Innuendo
На нас пък от отскоро разсекретения свръх секретен отдел по ДРЕВНИ И НЕБЕСНИ ДЕШИФРОВКИ само това ни дай да правим-да филтрираме и пречистваме думи и изрази,да разшифроваме послания и разкриваме древни тайни ,предчувствайки с радост наближаващото време,когато всички ще правите постоянно това упражнение с най-голямо старание и нарастваща страст и възторг!


БРАТОВЧЕДИ от=БРАТОВТШЕДИ от=БРАТЯ от Бог Тати Ешуа-потомци на Отец Исус
ЗАРЪЧА МИ=ЗАРЪТША МИ=Изуш и Диана Мария
СКОРО СИ ИДВАТ=Исус Трака и Богиня Диана
ИДВАТ СИ ЗА ПОСТОЯННО=ИДВАТ СИ Исуз и Богиня Диана
ОБЕЩАХА ЕДНО ВРЕМЕ=Бох Ешуа и Богиня Мадара 
ОБЕЩАХА ЕДНО ВРЕМЕ ДА СЕ ВЪРНАТ=ДА СЕ ВЪРНАТ Бох Ешуа и Богиня Мадара
ЗАТОВА ДА ВЗЕМЕТЕ=Бог Тати Изуз и Богиня Мат
ДА СЕ УКРОТИТЕ=Дете(потомък) на Иса Трака
ОСВЕСТЯВАНЕ=Бог Исус и Богиня Диана
ДА ПОЗНАЕШ=Изуш и Богиня Диана
ДА ПОЗНАЕШ,ЧЕ СИ ОТ=ЧЕ СИ ОТ Изуш и Богиня Диана
ДА ПОЗНАЕШ СЕБЕ СИ=ДА ПОЗНАЕШ Бог Исус-който факт и постулат,че си заченат от Бог Исус  и носиш Божията Му кръв с всички феноменни екстри и следствия от това наследство,Богът Творец и наш общ Отец записа чрез най-елементарния код в израза СЕБЕ СИ,за да може отведнъж и от раз да се познаеш,когато ти даваме сега разкодиращия ключ!

СЕБЕ СИ=Бог Исус
ПОЗНАЙ СЕБЕ СИ=ПОЗНАЙ Бог Исус

 

ВРАЗУМЯВАНЕ=Бог Иза и Богиня Мария
ВРАЗУМИ СЕ=Бог Исуз и Мария
ШАМАРИ=Ешуа и Мария
ЩЕ ИМА ШАМАРИ от=ШТЕ ИМА ШАМАРИ от=от Ешуш и Мат Мария
ШТЕ ИГРАЕ ДЪРВЕН ГОСПОД=Исуш Бард Траг и Богиня Диана

ОТКРОВЕНИЕ=Барк Диана=Диана Българката-Мария Магдалена Българката
-зашифровано пророчество от Богиня Мария Магдалена за днешни дни,което пророчество се реализира на практика,защото пророчествата са проектни идеи и предвиждания на самите Български Богове,които организират света и събитията за 100%-во реализиране на проектите Си.
Пророчеството ОТКРОВЕНИЕ е многовариантно и зависи от доброволният индивидуален избор на вариант от самия човек.
Разшифровката на другото наименование на проектното многовариантно пророчество ни води пък при Исус:
АПОКАЛИПСИС=Бог Исус Балка
******************************************

РОК БАЛАДА=Диана Балкария-любим стил на песенно творчество и изпълнение на кръщелникът Ѝ Фредди Меркюри
ФРЕДДИ МЕРКЮРИ=Бард Мария Трака
НЕБЕСНА ДЕШИФРОВКА=Богиня Диана и Бог Исуш Барка

Персийският принц бе готов с превода на песента Innuendo и сега с помощта на tekstove.info я осветяваме и освещаваме за всички Българи


Queen - Innuendo 

ИНСИНУАЦИЯ,което значи още и ПРИКРИТА НАПАДКА,ИЗОБЛИЧЕНИЕ
превод: Пепа,Фернандо и Фреди

ДОКАТО ИМА СЛЪНЦЕ В 
НЕБЕТО И ПЯСЪК В ПУСТИНЯТА,
ДОКАТО ВЪЛНИТЕ СЕ РАЗБИВАТ 
В МОРЕТО И СРЕЩАТ ЗЕМЯ,

ДОКАТО ИМА ВЯТЪР,ЗВЕЗДИ И ДЪГА,
ДОКАТО ПЛАНИНИТЕ СЕ 
РОНЯТ В РАВНИНАТА-
ДА,НИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ 
ДА ОПИТВАМЕ ДА ХОДИМ ПО РЪБА...
ЩЕ ОПИТВАМЕ ДА ИЗЖИВЕЕМ ЖИВОТА СИ!
(ДА ИЗПЪЛНИМ МИСИЯТА СИ)

ДОКАТО ЖИВЕЕМ СПОРЕД
РАСА,ЦВЯТ ЛИ РЕЛИГИЯ,
ДОКАТО СМЕ УПРАВЛЯВАНИ ОТ
СЛЯПА ЯРОСТ И ЧИСТА АЛЧНОСТ,
И ЖИВОТА НИ СЕ ДИКТУВА ПРЕЗ
ВЕКОВЕТЕ И ДО ДЕН ДНЕШЕН ОТ
ТРАДИЦИИ,СУЕВЕРИЯ И ФАЛШИВИ РЕЛИГИИ-

ДА!НИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА 
ОПИТВАМЕ ДА ИЗПЪЛНИМ МИСИЯТА СИ!
ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ОПИТВАМЕ
ДО КРАЯ НА ОТРЕДЕНОТО НИ ВРЕМЕ!

ПРЕЗ СКРЪБТА И ТЪГАТА 
ПО ОТМИНАЛО ВЕЛИКОЛЕПИЕ-
НЕ СЕ ОБИЖДАЙТЕ ОТ ВНУШЕНИЯТА МИ,
ТИ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ ВСИЧКО,
КОЕТО СИ ПОЖЕЛАЕШ!

ПРОСТО СЕ ПРЕВЪРНИ В НЕЩО,
КОЕТО СИ МИСЛИЛ,ЧЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ!
БЪДИ СВОБОДЕН-ВРЕМЕТО Е ТВОЕ!
ОТКАЖИ СЕ ОТ ЕГОТО СИ И 
БЪДИ СВОБОДЕН,БЪДИ СЕБЕ СИ!
(Следват анимационни кодирани послания,
които разсекретяваме по-долу)

АКО ИМА БОГ ИЛИ НЯКАКВА
СПРАВЕДЛИВОСТ ПОД НЕБЕТО,
АКО ИМА СМИСЪЛ И ПРИЧИНА
ДА СЕ ЖИВЕЕ ИЛИ УМИРА,
АКО ИМА ОТГОВОР НА ВЪПРОСИТЕ,
КОИТО ТРЯБВА ДА ЗАДАДЕМ-ПОКАЖИ СЕ!

УНИЩОЖИ СТРАХОВЕТЕ,МАХНИ МАСКАТА СИ!
ДА,НИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ОПИТВАМЕ!
ХЕЙ,ПРЕКРАЧИ ГРАНИЦАТА !
ДА,НИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА СЕ УСМИХВАМЕ
И КАКВОТО ИМА ДА СТАВА-ЩЕ СТАНЕ!

ПРОСТО ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ОПИТВАМЕ
ДО КРАЯ НА ОТРЕДЕНОТО НИ ВРЕМЕ!
ДО КРАЯ НА ВРЕМЕТО! 
********************************************************

Сега ще ви въведем в отскоро разсекретения свръхсекретен шифровъчен отдел на БЕЗИСТЕНА и проведем заедно едно показно упражнение по разшифроване на закодираните послания в песните,изпращани от отдел МУЗИКА И ПЕСНИ на ДРУГОТО ИЗМЕРЕНИЕ и ДРУГИЯ СВЯТ,и същевременно ще проведем обучение  на търсещите и разкрепостени новопосвещавани Българи-потомци на Исус и Мария Магдалена,
каквито сте всички посетители в постинга ни,включително и ти-Приятелко наша,и ти-Приятелю наш
,
по превода на Божиите съобщения,телеграми, SMS-и,предупреждения и пророчества до хората,които Те влагат постоянно във всички песни от време оно,от едно време и от памтивека-сиреч от началото на света! 
А песните на Висшия Посветен Жрец от синкретичното херметично Древно Българско учение ЗОРОАСТРИЗЪМ-Българският Персийски принц Фреди,СА НАТЪПКАНИ ДО ГОРЕ с прекрасни кодирани послания от най-виско посвещенческо ниво и са посяти и  имплантирани в код в милиони Българи и хора по света,за да покълнат,растат и зреят в тях за днешната жътва!

РАЗСЕКРЕТЕН=ТРАК ИСА ЗАР=Зар Иса Трак=Царя Исус Трака
СВРЪХСЕКРЕТЕН=Исус Бърх Трак=Исус Българина от Тракия
ЩЕ ВЪВЕДЕМ=ШТЕ ВЪВЕДЕМ=Бог Ешуа и Богиня Диана Мат
ЗАКОДИРАНИ ПОСЛАНИЯ за=за Исуз Бълкарина и Диана
СЪЩЕВРЕМЕННО=СЪШТЕВРЕМЕННО=Исуш и Богиня Матара
ОБУЧЕНИЕ от=ОБУТШЕНИЕ от=от Богиня Диана и Ешуа 
РАЗКРЕПОСТЕНИ=Зар Иса Барка и Диана
ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ=Драга Иза и Мария=Иза Трака и Мария
ДРУГИЯ СВЯТ=Драга Иса и Богиня Диана=Иса Трака и Богиня Диана
СЪОБЩЕНИЕ от=СЪОБШТЕНИЕ от=от Исуш и Богиня Диана
SMS=Исус и Мария
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ от=от Бард Вер(Змей) Ежуа и Богиня Диана
ОТ ВРЕМЕ ОНО=Диана Богиня Мария=Богиня Диана Мария=Богиня Матара
ОТ ЕДНО ВРЕМЕ=ОТ ВРЕМЕ НА Диана=Диана Матара
ОТ ПАМТИВЕКА=Бог и Бокиня Диана Мат-от СЪЗДАВАНЕТО НА СВЕТА
СЪЗДАВАНЕ НА СВЕТА=СВЕТА НА Исуз и Диана Богиня
НАТЪПКАНИ СА ДО ГОРЕ от=от Бокиня Диана и Иса Трака

ПОСЯТИ СА от=от Исус и Богиня Диана
ЖЪТВА=Ежуа и Диана Богиня=Ежуа и Богиня Диана

ВРЕМЕ Е ЗА ЖЪТВА от=от Бог Изуж и Богиня Матара
ВРЕМЕ Е ЗА БОГАТА ЖЪТВА от=от Бог Изуж и Богиня Диана Матара 

ЗОРОАСТРИЗЪМ=Зар Исуз и Матара


Сингълът на Queen-Innuendo, което значи още ПРИКРИТА НАПАДКА, ИЗОБЛИЧЕНИЕ, е титулната песен на последният общ албум на групата,преди Фреди принудително да бъде преместен с активното съдействие на тайните английски служби на работа в НЕБЕСНАТА АРМИЯ в отдел МУЗИКА И ПЕСНИ.   

НЕБЕСНА АРМИЯ на=на Бог Иса и Мария


 Правият текст и смисъл на песента е в достатъчно ясна и категорично разбираема символика-послание и предупреждение към управниците на света,играещи си със съдбините на света,както и призив и насърчение към поробените хора,и по-конкретно към категорията на техните Духовни водачи-ПЕВЦИТЕ,от които водачи и мисионери Фреди се обозначава открито както в тази песен,така и в различни високи степени и във всички свои песни,да се освободят от страховете си и да излезнат на открито от своите тъмни скривалища,в които са се наврели поради перманентния геноцид над Българите-кастата на Духовните водачи на човеците и племената,за да поведат поробените и стъписани народи и да продължат да опитват да ги освободят и подготвят до края на отреденото за мисията ѝм време-времето на идването на Исус и Мария!

ЯСНА И РАЗБИРАЕМА СИМВОЛИКА на=на Зар Исус Балка и Богиня Мама Мария
СЪДБИНИ=Иса и Диана Богиня=Иса и Богиня Диана
МИСИОНЕРИ=Иса и Мария 
ОБОЗНАЧАВАНЕ=ОБОЗНАТШАВАНЕ=Бог Изуш и Богиня Диана
ВИСОКА СТЕПЕН=Бок Исус и Богиня Диана
СВОБОДА=Иса Бог и Богиня Диана
СТРАХ=Иса Траха-в геноцидираните Му потомци
СКРИВАЛИЩЕ=СКРИВАЛИШТЕ=Исуш Бълкарина и Диана
ВРЕМЕ ЗА МИСИЯТА на=на Исуз и Богиня Мат Мария

В официалното видео на песента Фреди и колегите му от групата използват рисунки на френския график от 19 век ЖАН ГРАНВИЛ,чийто избор навремето е внушен на Фреди и съратниците му от групата от техният тогавашен Шеф от Небесния отдел,за да свидетелства и с рисунките си,и с именната си индексация по  Кръстническия правилник за Българският Бог Исус и собствения си произход от рода Му!

ЖАН ГРАНВИЛ=Ежуа Българина!!!

image
Обложката на албума е определена за една от най-хубавите в цялата история на английската поп и рок музика.В нея откриваме соларната символика на Бога-Слънце на Зороастризма,който е висшата макрокосмическа символика на Българският Бог Исус,вложена във всички древни учения,производни от Българското езическо познание и учение за Бог Исус.
На рисунката Богът Слънце=Бог СЛЪНТСЕ=Бог Исус Дуло,е представен като ВСЕМИРЕН ЖОНГЛЬОР,ВСЕМИРЕН ДЕМИУРГ,Който жонглира умело с космическите светила и подхвърля ЖЪЛТ БАНАН на ужасеният наблюдател на Божествения спектакъл. 
Разшифровката на посланията е като по учебник:
КАТО ПО УЧЕБНИК за=за Бокиня Диана и Бок Ешуа
ВСЕМИРЕН ЖОНГЛЬОР=Исуж Българина и Мария
ЖЪЛТ БАНАН=Ежуа Дуло Бог=Бог Ежуа Дуло
ВСЕМИРЕН ДЕМИУРГ=Господ(Г)Иса и Богиня Матара Мария

Завесата се отваря и още в коридорите на историята и властта се сблъскваме в 0:41 с човешки труп-последица от династични разправи,чиито главни герои се появяват веднага в 0:44 в най-дълбокото лоно и високите етажи на властта-две прасета.
И Фреди и ние вече разконспирирахме кои са окаляните в калта прасета и каква роля играят в човешката история и затова продължаваме нататък.
ДВЕ ПРАСЕТА=Диана Богиня и Иса Барда-окаляните Божии династични потомци
ДВЕ СВИНИ=Диана Богиня и Иса Бог
-освинчените Божии династични потомци

В 3:02 в кадър виждаме тимпан с две палки,върху който се разкриват картини от миналото-указание,че Богиня Диана Мат и Иса Балка,кодирани като  ТИМПАНИ С ДВЕ ПАЛКИ,са Господари на времето и сторията на човечеството. 

ТИМПАНИ С ДВЕ ПАЛКИ=Богиня Диана Мат и Бог Иса Балка

След 3:50 Шутове строят пирамида-композиционна кодировка,съобщаваща ни в пластика за Господарите както на Пирамидите в Египет и по света,така и на властовите пирамиди-Българските Богове и династичните Ѝм потомци:

ШУТОВЕ СТРОЯТ ПИРАМИДИ=Бог Исуш Друида и Богиня Диана Матара

И от 4:28 започват кадрите с т.нар.ИЛЮМИНАТСКИ послания,които толкова много плашат обикновените хора-сиреч тъкмо ония,за чието просвещение и в защита на които идват тия послания,които са наистина инструмент на комуникация между тайни общества,но тия общества първоначално са основани за безрезервно саможертвено служене,охрана и защита на Свещеното родословие на Исус и Мария Магдалена и на първосвещения първороден Техен генетичен клон,от който сега ще се яви Техният Син,Божият Син-Спасителят на човечеството.
Разсекретените документи на Илюминатската организация категрично свидетелстват за това:
Основател на Ордена на ИЛЮМИНАТИТЕ е АДАМ ВАЙСХАУПТ,наименованието на ордена идва от латински: perfectibilis-способен на съвършенство,основан е в град ИНГОЛЩАТ,чието първо име е Град на ИНГОЛДЕС,символът на ордена е БУХАЛЪТ на МИНЕРВА,римският символ на МЪДРОСТТА,затова първоначално ВАЙСХАУПТ го кръщава ТАЕН СЪЮЗ НА МЪДРОСТТА

АДАМ ВАЙСХАУПТ=Бох Иса и Богиня Диана Мат
PERFECTIBILIS=Бог Исус Бълкарина и Богиня Диана
ИНГОЛДЕС=Гала Диана и Иса Иса Змея и Диана
БУХАЛ НА МИНЕРВА=Балха Богиня Мария=Богиня Мария Балха
МЪДРОСТ=Матара Динана и Иса
ТАЕН СЪЮЗ НА МЪДРОСТТА=ТАЕН СЪЮЗ НА Матара Диана и Иса-съюз за защита на Святите и читави потомци на Исус и Мария Магдалена от техните изродени династични потомци,сегашните управници на народите и държавите и които охарактеризирахме заедно с Фреди и Квуин в сегашния постинг чрез епохалната кална сага на изродените и освинчените господари-сатрапи на народите.

След основаването на това тайно Българско общество,с течение на времето в него се инфилтрират служители и подлоги на тайните анти Български служби навред по света и организацията става капан за навните доверчиви Божии деца.Същата е съдбата на всички сегашни тайни общества.


След 4:28 два отряда от ЦУБТРОМБОНИСТИ се надсвирват и доказват кой е "по-по-най"-алюзия за изкуствено създаваните конфликти между управниците на държавите, от което страдат само народите ѝм

ЦУБТРОМБОНИСТИ=Бог Исус и Богиня Диана Матара=Деца на Бог Иса и Богиня Матара


На 4:31 се появява шут с четири разноцветни котки,дреха на ромбове и с пера на птицата Паун.
Образно-описателният Български универсален Жречески език е абсолютно конкретен и  обстоятелствен и ни съобщава отново,че и слугите,и смешниците на главните политически персонажи,са от котилото на изродените Български династи,пръснати по света:
ШУТ=Ешуа и Диана
ЧЕТИРИ РАЗНОЦВЕТНИ КОТКИ=Дете(потомък)на Цар Изуш Трак и Бокиня Диана Кая
ДРЕХА С РОМБОВЕ=Бог Иса Драх и Богиня Мария
ПЕРА НА ПТИЦА ПАУН=Бог Иса Вер и Богиня Диана

От 4:33 се появява музикант с ТРОМПЕТ,който СВИРИ СЕДНАЛ на ЧЕШМА.
СВИРИ НА ТРОМПЕТ,СЕДНАЛ НА ЧЕШМА=син (потомък) на Шар Бог Исуш Дуло и Богиня Диана Мат Мария
Вместо ноти и думи,от него и от певицата излитат пушек и дим,което метафорично ги обрисува като придворни музиканти,на разклад и служба при господарите,а не на народа...

На 4:35 се появи събирателен образ на американските президенти,който е обкичен със Слънчеви медали,развети Слънчеви коси,Луни и звезди-категорични Български езически символни  доказателства и съпроводителни жречески и илюминатски атрибути,че всички американски президенти са задължително от Исусово-Мариината Слънчево-Лунна Българска династична широкоразклонена родова мрежа!
image


СЛЪНТШЕВИ МЕДАЛИ=Исуш Ел Дуло и Богиня Мат
СЛЪНЦЕ=СЛЪНТСЕ=Исус Дуло
БОГА СЛЪНЦЕ=Бог Исус Дуло
-обяснение защо всички народи боготворят Слънцето, както и Луната,в чийто метафоричен образ Дедите ни вложиха закодираните параметри на Богиня Диана,Мария Магдалена.
ЗВЕЗДИ=Изуз и Богиня Диана


В 4:36 мин.,непосредствено след американските президенти,се появи акробат с главата надолу,което е символично представяне на съвременния свят,обърнат с главата надолу от агресивната военолюбива политика на САЩ,играещ ролята на световен полицай и жандарм,стрелящ без да пита.Приносители на информация в тази композиция са КРЪСТ И КЛЮЧ с ТАБЕЛКА С РИМСКО ДВЕ И БУКВА С,чрез които ще се разреши проблема с обърнатия обратно свят:
АКРОБАТ С ГЛАВАТА НАДОЛУ=Бог Иса Дуло Болг Трак и Диана
КРЪСТ,КЛЮЧ И ТАБЕЛКА=Исуш Трак Кала Балка и Диана
РИМСКО ДВЕ И "С"=Исус и Бокиня Диана Мария
РИМСКО ДВЕ И "С"=Рим е на Исус и Бокиня Диана
-послание,което ни съобщава в най-дълбока секретност,че истинският Рим е на Българските Богове Исус и Богиня Диана,кръстен е на МАРИЯ=РИМ,и се намира в пределите на България,която е и истинската МЕТРОПОЛИЯ на Свещената римска империя!

В минута 4:36 виждаме как пада благовидната фалшифа маска на напудрен и привидно благочестив монарх и зад маската се открива ужасяващият истински образ на свиреп и жесток тиранин и змийски династ Дуло,от цялата глава на който изпълзяват змийски гадини със страшен зелен цвят на смъртна отрова-категорично заклеймяване на носещите страдания,нещастия и смърт за народите изродени Исусови потомци от Българската змийска династия Дуло,плъзнали и завладели управлението на всички държави и съюзили се помежду си в пъклен заговор срещу Българския Божи народ и налагане на глобално господство и диктатура над народите в цял свят,ярък пример за което в последните години се очертава Европейският съюз!
Изрично подчертаваме:
Не изобличаваме Европейските народи или Американския,Английския,Руския,а техните изродени и съюзени родствени управници от всепланетарната династична мрежа Дуло!

image


Анимационният кадър ни пренася в 4:37 мин.в концертната зала на отбрано висше общество,което се състои само от...УШИ! 
Нашата програма открива в това оригинално образно послание аристократичните издънки на Исус,кодирани и прикрити като потомци на Ешуа=УШИ! 
УШИ=Ешуа
На концертният подиум се е изтъпанил огромен BASS или TUBA,който има тяло с драконови-змейски крака,и разпръсква към очакващите да погали слуха ѝм уши рози и ноти на венцеславене и възхвала. 
Разшифровката на наименованието на инструмента-хибрид с драконовско тяло и страшни остри нокти,ни указва безспорно,че музикантът е от същата Божия Исусова Българска династична многопрофилна фамилия,но останал под ограничителната кастова бариера и изменил на моралните принципи и неписани етични правила на трансформираната Жреческа гилдия в Барди-поети,певци и музиканти,да служат на угнетения народ,като се е превърнал в платен казионен придворен музикант-лакей, приспособен да служи и величае гсподарите,нарцистично самовлюбен в славата си и търсещ да се отърка о фалшивият бляск на господарското общество и атмосфера.

BASS и TUBA=Бог Исус и Диана Богиня=Бог Исус и Богиня Диана
-потомците Ѝм 

Така разкрихме и сакралната семантика на един от хилядите инструменти в света,чиито имена всички са съставени по Свещената Божия именна Матрица!

В това се състои и същността на името на песента-"Innuendo",което значи на Български ИНСИНУАЦИЯ,което значи още и ПРИКРИТА НАПАДКА,ИЗОБЛИЧЕНИЕ. Изобличение на певците от горната категория,криещи се зад маските на страха и сервилниченето пред силните на деня властници и нечестивци! 

ИНСИНУАЦИЯ=ИНСИНУАТСИЯ=Исус и Диана
-изобличение от Исус и Мария,а също и изобличение на Техните потомци-колаборационисти и ренегати. 

Затова и драконовският инструмент в анимацията заедно с розите към господарите изпуска постоянно отзаде характерна миризлива силна диря газове...
След разшифроването на тия изобличителни и просветителни послания Фреди отново
повтори призива и насърченията си от песента:

УНИЩОЖИ СТРАХОВЕТЕ,МАХНИ МАСКАТА СИ!
ДА,НИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ОПИТВАМЕ!
ХЕЙ,ПРЕКРАЧИ ГРАНИЦАТА !
ДА,НИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА СЕ УСМИХВАМЕ
И КАКВОТО ИМА ДА СТАВА-ЩЕ СТАНЕ!
ПРОСТО ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА ОПИТВАМЕ 
ДО КРАЯ НА ОТРЕДЕНОТО НИ ВРЕМЕ!
ДО КРАЯ НА ВРЕМЕТО! 
 
...И посятото свещено семе от Фреди Меркюри-Българският свят Принц с Персийски зороастрийски Исусово-Мариини корени,на саможертвена служба сред Британските Траки и за целия свят-даде голяма богата и пребогата реколта,и святите и чисти потомци на Българските Богове Исус и Мария Магдалена,разпилени из всички племена и народи по целия свят за техни духовни музикални лечители и Божии пророчески посредници, разчупиха оковите на вековните страхове и свалиха розовите сладникави безразлични и овчедушни маски и запяха и танцуваха с Фреди и с цялата Божия небесна песенна армия с истинския свят ЕЛИТ ДУЛО=ИДОЛ-ите,командировани временно на Небето,за да подготвят епохалния вселенски концерт за осъществяване на завръщането на Боговете и всички души от Тяхното невидимо измерение и царство,което е и висшата доктрина на Исусово-Марииното истинско Християнско учение за ВЪСКРЕСЯВАНЕ на МЪРТВИТЕ
Духовните наследници на Фреди запяха,че 

...каквото и да става,
ще продължат по пътя,
който той посочи и освети
със саможертвения си живот
и ще го следват до края
на отреденото ѝм време-
времето на завръщане
на Боговете Исус и Мария!

И затова в долната песен с Lorde
плюят на богатствата,съблазаните и живота 
на кралете и господарските особи,
и че са по-големи от техните пари и ще
бъдат истинските крале и кралици на света!

ВЪСКРЕСЯВАНЕ НА МЪРТВИТЕ=Бог Исус Барк и Богиня Диана Мате
ра 


Royals - Walk off the Earth

КРАЛЕ
Никога не съм виждала диаманти на живо,
научих за тях от сватбените пръстени по филмите..
И не се гордея със своя адрес,
в откъснато предградие с неизвестен пощенски код

Но всяка песен е за златни зъби,водка"grey goose",препъвания в банята,
кървави петна,бални рокли,потрошени хотелски стаи.
Не ни пука,караме "Кадилаци" в своите сънища.
Но всички повтарят шампанско"Кристал","Майбах",диаманти на часовниците ни.
Реактивни самолети,острови,тигри на златни каишки.
Не ни пука,не сме запленени от тази ваша любовна афера.

И никога няма да сме кралски особи
това не тече във вените ни,
Този лукс просто не е за нас.
Ние търсим друга тръпка.
Нека бъда твоята господарка.
Можеш да ме наричаш "пчелата майка"
И аз ще управлявам,управлявам!
Позволи ми да изживея тази фантазия...

С приятелите ми дешифрирахме кода.
Броим си доларите във влака на път за партито.
И всеки който ни познава добре е
на ясно че ние сме добре така.
Ние не станахме приятели заради парите.

По-големи сме от колкото някога сме мечтали,
И съм влюбена в идеята да бъда кралица...
Живота е игра когато не ти пука,
Не сме запленени от тази ваша любовна афера.

************************************************************************************************************
Докато обяснявахме защо небесният посланик по-миналата година е избрал свинята за кодирано олицетворение на изродените Български династи,комшийката кака Иванца и тя почна да се тюхка,че тяхната свинкя и тя ходила все в гьола на комшийката ѝ Гергевца, че и на яйцата на кокошките ѝм налитала,та затуй кучето Мурджо на Стефанца я подгонила и я навряла в градината на Петровца,която тъкмо си хортувала през стобора с буля Илийца и булка Василца,че булка Йорданца пак се карала с Желязковца,а пък Стояновца все се киприла...Петровца като видяла,че свинкята насмела лехата с доматите,взела да кълне и нея,и стопаните ѝ и насъскала подире ѝ двете овчарски кучета Шаро и Караман...
Така махленският интернет ни донесе още важна информация,вложена от посветените ни Деди-летописци в поредната засекретена документация;битово-разговорната.
Длъжни сме да направим кратко отклонение към междукомшийските отношения и обръщения в нашите села,които пренебрежително и несправедливо оставят жените безименни и анонимни да се представляват с имената на мъжете си,но пък в замяна на това ни носят поредната стабилно и сигурно закодирана и защитена информация за Българските Богове,вложени във формулиращата семейната принадлежност на жените наставка ЦА,ВЦА!
По този начин сега,когато му дойде времето да разчупим и този печат от плика със засекретените Български документи,ние научаваме,че примерно кака ИВАНЦА е жена на бат Иван,който е индексиран с наставката за принадлежност ЦА=ТСА,че е от рода и народа на Диана и Иса,защото 
ЦА=ТСА=Диана и Иса
.
Дефинирането на бат Иван като потомък на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена характеризират и неговата половинка от същата Божествена родова категория!
Същото е и при препокръстването на жената примерно на Петър,която е титулована по този неотменим битово-административен параграф на ПЕТРОВЦА:
ПЕТРОВЦА–жената на ПЕТЪР,който е от Божия род на Богиня Диана и Иса,кодирани в наставката ВЦА 
ВЦА=ВТСА=Богиня Диана и Иса
Наставка е част от думата(морфема),която стои след корена,като е смислообразуваща и се използва за показване на деятелно лице или предмет, продължителност,за образуване на отглаголни съществителни и други.
Към тази граматична дефиниция добавяме и най-важната функция на наставката,която ви разкрихме по-горе и която функция се допълва и от вложената информация в наименованието на кодовата частица НАСТАВКА:
НАСТАВКА=Иса и Диана Бокиня.

И още едно наименование на важната частица-наставка има,което идва да покаже и на  невежите кой е автор и словосъставител на Българския език-другото ѝ име е СУФИКС.

СУФИКС=ФК ИСУС=Бок Исус

Академичното граматитеско наименование на ДУМА също е еднозначно и ни води при:
МОРФЕМА=Мария Богиня Ма=Богиня Мама Мария-друга сакрална зашифровка на 
ДУМА=Диана Мама=Мад=Майка Диана


А историята със свинкята на кака Иванца вкарахме в сценария за да ви покажем поредната оригинална и непреходна пощенска кутия на свещената Българска родова информация-кръстническият печат със Божиите именни комбинации, ударен този път на домашните пазачи-кучетата,и конкретно на култовата емблематична кучешка троица,съставена от най-популярните в България три кучешки имена:
ШАРО,МУРДЖО И КАРАМАН.
Досетихте се вече,защо тия три имена са най-популярните кучешки имена,нали?Защото всяко по отделно е съставено от основни елементи от Свещената Божия именна Матрица,а заедно образуват първоразрядна комбинация с Божиите титули и имена на Исус и Мария:
ШАРО=Шар,Цар
МУРДЖО=Мария Диана и Ежуа=Мадара и Ежуа
КАРАМАН=Мария Кая=Мария Жрицата

ШАРО,МУРДЖО,КАРАМАН=Шар Ежуа и Мадара Мария Кая(Жрица)
ШАРО,МУРДЖО,КАРАМАН=Цар Исус и Жрицата Майка Мария Магдалена
*******************************************************************************************************
В предния постинг започнахме да обясняваме кой е СИЯВУШ,на който е кръстен най-големият персийски и Зороастрийски празник-НАВРУЗ.
В следващият постинг с Фреди повече няма да се разсейваме!  



Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - МАРИЯ МАГДАЛЕНА И ИСУС ВИ ОБИЧАТ!
08.04.2014 16:05
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7657914
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43972
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!