Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2014 07:33 - Жар птица и Феникс възкръснаха от пепелищата и литнаха! Никой не може да ги спре!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 9101 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 15.06.2022 03:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
...И когато огънят на главните от рухналия в пожарището свещен дом на Българите свърши и настана мракът, който скова нацяло вцепенените оскотявани вече четвърт век Божии деца, в пепелищата на тлеещите въглени нагази босо русокосо крехко 11–12 годишно момиченце с дълга бяла дрешка и тъжни очи и загреба с голи ръце гаснещата жарава.
Търсеше Жар птицата.
Птицата, за която баба ѝ все ѝ разказваше, че никога не изоставя Българите да изтлеят на пепел, и най – много на децата, които я познават от огъня, изпълнявала съкровените желания, трябваше вече да се въздигне от гаснещата жарава!
Въглените все повече притъмняваха, откъде птицата ще набере силите си да възкръсне, обезумяваше в несвяст малката нестинарка – огнената дъщеря и жрица на Българските Богове от Тракия, и се заравяше из изтляващото пожарище.

НЕСТИНАРКИ=Ариани Кан (Жреци, Жрици) на Иса и Диана 

Иса и Диана са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
 http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546   и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg

Нестинарите са жертвени деца на Исус и Мария Магдалена, орисани да светят и тлеят в огньовите сред тъмните времена за Българите

https://www.youtube.com/watch?v=H5Udqg52l4s&list=PLa5 aFdApZnLkZizX8GjAIMnDfBvTccBu

Арамии – мелодията от фоновия съпровод

АРАМИИ=МАРИИА=Мария 

АРАМИИ=Ариани от Ма (Богиня Майка) – 

потомци на Мария Магдалена, нейни жертвени мили Богомили – горящи факли в тъмнината на перманентното юдео – византийско – турско робство, прокудени едно време по планините и чуждите земи от поробители – изверги и насилници византийски псевдоХристияни и османски антиХристияни и чорбаджии – родоизедници, а в днешно време натирени в унизително емигрантство по чужбина от същата изродена потомствена властническа каста на поробителите и чорбаджиите или гаснещи в безпътица в погиваща България. 

... Това бе първото самостоятелно влизане в огъня на нестинарската внучка – баба ѝ бе тръгнала преди месец след димната пътечка на огъня нагоре да търси сина си – таткото на Севда, който се самозапали на мястото на нестинарското огнено сборище сам, далече от любопитните погледи.
Не издържа Душата му горката на загубата на любимата му съпруга – майката на Севда.

Още в музикалното училище пламна искрата между Сава и Диана – и двамата огнено пламенни танцьори и певци, нестинарски потомци от огъня на Странджа, най – личните в училището.
Заедно постъпиха в ансамбъла след завършването на училището и бяха неразделни ден и нощ, докато тя не замина за Италия.
Бяха теглили заем да закупят панелката в Бургас, защото Севда растеше бързо и стаята при майкини ѝ им отесня.
А и наближаваше времето вече да установят пътуванията, и двамата все ги теглеше омаята на родната Странджа и магията на нестинарската жарава.
Бързо получиха банковия кредит – не ѝм трябваха много, половината пари ги имаха скатани през годините.
Радваха се на малкия си дом, първата година плащаха редовно вноските и щастливи пресмятаха докога скоро ще ги изплатят.
Ударът дойде изведнъж от две страни: и двамата останаха едновременно без работа след драстичните съкращения в ансамбъла вследствие общата криза, която се завъртя из Европа и България, и в същото време банките вдигнаха произволно лихвите по старите заеми и погнаха свирепо длъжниците си.
След като закъсняха с няколко вноски и накрая изпаднаха в трайна невъзможност да обслужват кредита, един ден няколко здрави момчета възпитано ги  предупредиха, че трябва да намерят пари – имало закони за тая работа.
Продадоха имота на майка ѝ в опустялото странджанско селце за смешна сума – англичаните от преди 5 – 6 години вече не идваха по тия места.
Агенцията за изкупуване на селскостопанска земя, която вече въобще не криеше, а се хвалеше, че купува територия за бъдещите господари от Анадола, също ѝм даде жалки пари за десетте декара нивички, по които съхнеше и семето, и гена и корена на дедите ѝм, отвоювали я с кръвта си от башибузушките предци на същите тия джамбази на Свещената Българска земя.
Парите не стигнаха и за половината дълг и без много церемонии им казаха, че скоро ще ги изгонят от жилището им, ако не си платят борчовете. 
От обява научиха, че набират танцьори за турне в Италия.
И двамата се записаха – майка му на село първо се дръпна, но после дори се зарадва, че Севдето ще бъде цялото лято при нея и ще ѝ разказва любимите истории за огнените танцьорки.
Тази радост я разсея от мислите, които първоначално я споходиха, когато децата ѝ казаха за Италия.

В последният момент от фирмата ѝм казаха, че първо ще пътува женската трупа, а останалите ще тръгнат след двайсетина дена.
Ако желаели, може ли да се откажат, но капарото се губело. Нямаха време да мислят –предният ден здравите момчета на частния съдия изпълнител въобще не бяха възпитани...
Севда много плака на автогарата, преди майка ѝ да се качи на автобуса за София, от където щеше да тръгне групата за Италия. За пръв път изпращаше само майка си, беше свикнала с баба си да изпращат мама и тате  заедно по турнетата.
След няколко дни Диана се обади че са пристигнали и всичко ще е наред, щели след няколко дена да започват репетициите.
Близо седмица не я чуха, после получиха успокоителен SMS от нея, че имат много работа, всичко ще е наред, да се готвел и той за пътуването.
Няколко дни преди датата на тръгване отиде до офиса на агенцията. Отвътре висеше табела, с написано на ръка безсрочно обещание "ВРЪЩАМ СЕ СЛЕД МАЛКО!".
На няколко пъти звъня на познатия номер – оттам глас го уверяваше, че съобщението ще бъде предадено на получателя.
Звъня на няколко пъти и до Италия и успя да разбере само, че абонатът си е изключил телефона.
На другия ден се събраха няколко човека пред заключения офис, полициаите казаха, че не могат да го отворят докато не открият наемателите, а на адресът на агенцията в София имало зеленчуков магазин...

Още месец нямаха никакви вести за Диана и другите момичета от групата.
И когато Сава беше събрал вече пари от познати да ходи да я търси, от посолството му съобщиха страшната вест.

Изгоряла напълно н някаккъв апартамент, където е била държана насила от престъпна банда, занимаваща се с трафик на бели робини от България.
По свидетелските показания на другите момичета, освободени благодарение на инцидентът, била споделела, че имала огнени крила и щяла да се върне с тяхна помощ пречистена при дъщеря си и мъжа си по нестинарска повеля – някаква огнена птица щяла да ѝ помогне...
Не ѝ обърнали внимание, помислили я за неиздържала на насилието.

image

След този случай, разбунил духовете в Западна Европа, Еврокомисията излезе с доклад за огромните размери на търговията с хора в Европа.
Кризата в най – бедните европейски страни кара много жени и момичета да търсят нов живот в чужбина.Наивността и бедността им нерядко ги тикат в ръцете на престъпници, които унищожават десетки хиляди съдби.
Принудителната проституция процъфтява.
Експертите са изчислили, че трафикът на "бели робини" носи междувременно повече печалби от трафика на наркотици. Сводници и търговци на хора използват тежките материални условия в по – бедните страни, за да привличат с фалшиви обещания млади жени.
После ги чака нерадостна съдба като българката Диана от град Б.
Стотици хиляди деца, жени и мъже от Източна Европа, и най-много от България и Румъния, стават всяка година жертва на съвременната търговия на хора. 
"Стока" за милиарди се върти в най – мръсния бизне – този с живи хора. Печалбите от него са приказно високи, а мащабите – гигантски.
А Евробюрократите в Еврокомисията само изразяват учудването си от тия престъпления, сякаш не разполагат с всемогъщата полицейска система и машина на Интерпол и всякакви служби в тази насока.
Или пасуват по скритата  директива, работеща да се сбъднат мрачните прогнози в съвременна Европа – не в зачуканите джунгли на Африка – Българският етнос да изчезне до трийсетина години.
И в същто време дигат вой до небесата да налагат противоестествените прявления на гей – обществата в цяла Европа, както и на циганите и арабските и африканските нарушители на Българската граница.
Или пък подклаждат огъня в Сирия и избиването на християнското ѝ население.

 image

...Две години Севда постоянно слушаше чудната приказка на баба си за вълшебната Жар птица, която щяла да върне най-сетне Майка ѝ от Италия.
Баба ѝ я водеше постоянно със себе си по нестинарските огньове и жарави,щото тя бе една от последните нестинарки, а хората имаха все по-голяма нужда от огнените ѝ послания във все по-тежките времена.
И най-вече заради чудната тайна,която ѝ довери нейната баба преди повече от шейсет години, когато я посвещаваше при първото прихващане от огъня.
Че те нестинарките тука в техните стрнджански села ще трябва да изровят от жарта вълшебната птица, когато стане най-тежко и нетърпимо за народа.
Която огнена танцьорка я откриела – птицата ще изпълни всичките ѝ желания.
И още нещо и заръча Баба ѝ тогава ; дойдат ли тия времена и събития, да не търси Свети свети Константин и Елена, защото имало от самото начало нещо нередно с тях, не били читави светии, ами да търси директно Светата Майка Богородица.
И все в жарта се взираше старата жена и търсеше птицата.
Само едно желание имаше като намери птицата – да върне Диана на внучката ѝ и на гаснещия ден след ден по нея Сава.
Като влезеше сред въглените – все в най-дълбокото ѝм се ровеше с босите си нозе и забравяше да излезе от жаравата, на няколко пъти ѝ припламваше дрехата.

image

Често вземаше на ръце в огъня клетото си внуче – знаеше вече, че Севда е орисана за огнена служителка на Господа, на няколко пъти я забеляза как взема от жарта живи въглени в ръчичката си и нещо ѝм шепнеше!
Старата жена знаеше, че детето отправяше молби чрез тях до вълшебната Жар птица да връща по-скоро майка ѝ.
Време беше да я посвети в тайнството на  огнената магия и да влезе сама в жарта, но преди това трябваше да каже на детето истината за майка ѝ - посветителският обряд не позволяваше да има лъжа между тях, дори и с благородна замисъл,  както в случая.
Как да стори това-синът ѝ не даваше и дума да става да кажат на Севда истината за майка ѝ.
Когато го изхвърлиха от жилището, той се запиля нанякъде в търсене на работа.
Опитал в няколко заведения да предложи нестинарски танци, но го отрязали направо, че вече няма работа и за фолк-певиците, камо ли за нестинарки, и то мъжки!
На едно место подхванал и една странджанска хайдушка песен за Инджето, дето наказвал чорбаджиите-изедници, но собственикът наредил на яките момчета да го изритат от луксозното заведение...
В последно време се върна на село и все си правеше малки жарави самичък някъде навънка на различни места.
За пред хората репетираше уж нов номер на огъня,  на Майка си не сподели какво все търси из жаравата, но тя се досещаше, защото и на него му беше разправяла като малък тази приказка за Жар птицата, дето изпълнявала съкровените желания, въпреки че по нега време тия работи бяха опасни и забранени.
Нищо не казваше за Диана пред Майка си и и Севда и само притискаше безмълвен крехкото телце на детето, колчем то питаше нещо за Мама.
Вечер старата жена чуваше през тънката стена отсечените му хлипания и се притесняваше Севда, която спеше при нея, да не чува баща си, както тя чуваше майка си преди повече от шейсет и пет години,когато баща ѝ една вечер го взеха няколко въоръжени мъже с червени ленти на ръкавите за справка защо палел огньове и влизал в тях като през фашистко и повече не го видяха. Тогава и тя беше на годините на Севдето,  най- голямата от петте и братчета и сестри, и ги натискаше нощем да заспиват да не слушат глухият плач на Майка ѝм през същата стена.
Севда също чуваше. 

В началото на 2013 година се чу, че много хора от страната се запалвали от немотия и безизходица. Някои хора от селото като си идваха от града замалко, разправяха, че повечето от тия нещастници изглежда имали връзки със странджанските нестинари.
Старата жена не се интересуваше от тия неща, отдавна вече нямаха и телевизор-мизерната ѝ пенсия едва стигаше да изхрани несретния ѝ син и Севда, но душата ѝ живееше в постоянна мисъл за тия нещастници и с някакъв необясним смут и постоянно  завладяваща я тревога – тя знаеше най-добре и лечебната и спасителна сила на огъня, но и унищожителната му стихия!
Знаеше за неустоимата му и неотклонима привличаща мощ към хората с огнения ген.

Когато една вечер Сава не се прибра в къщи при майка си и детето,  обругналото чувствено майчино сърце на старата нестинарка и прорицателка първо почувства, че синът ѝ е тръгнал по огъня да търси непрежалимата си любима Диана.
Изострените ѝ феноменни сетива, дето друг път вс ичко напред виждаха и на хората помагаха и за добро им казваха, на другия ден безпощадно точно я заведоха на юг от село Граматиково, на няколко километра над р.Велека, в местността Влаховски дол, дето се намира Голямото аязмо, най – старото и тачено аязмо и най – святото за нестинарите място.
Наричаха го Родината – мястото, откъдето са се разселили нестинарите, което място е свещено за влизане в огъня и на чиято поляна (хорище) са играли първите нестинари. Точно тук малката баба Злата, последната легендарна нестинарка на Странджа, за първи път влязла в огъня, тука за пръв път и бабата на Севда прихвана и бе вречена огнена невеста на Господа.С нея и цялата ѝ челяд...  
На това свято място имаше тайна, за която само нестинарките знаеха в сакралната си просветена обрядност и си я предаваха само по родово – кръвна линия.
Тука преди много векове първите християни, които са били много преди Константин и Елена, са скрили най-важните документи на Българския народ, в които пишело, че са Божият народ и нещо много важно за Господ Бог Исус Христос и Света Богородица, свързано с Божието тайно име за връзка с Него и скритата история на Българите.
Тия документи били на много скрито и в същото време пред очите на всички.  
Който ги откриел и научи Божието име и тайната на Жар птицата, щял да получи от Господ всичко, което си пожелае, като всичко трябвало да раздава на хората без плата! 

image

САВА=Иса Бог 

САВА + ДИАНА=Севда

СЕВДА=Иса и Богиня Диана

Севда – висшето опоетизирано Българско име за символ на Любима,    Обич и Любов до гроб! 

Енциклопедиите твърдят авторитетно и поучително,че тази сакрална 
Българска дума,която е натоварена с най-висшата душевна интимна
сакралия, и с нея се описват с думи туй което не може да се опише с
думи-Любов, симпатия, скъпа, скъп, любима, избраница, изгора, либе,
любовник...е била заета от тур. sevda „любов“ от араб. سوداء /saudāʼ/ 
„страст, копнеж, меланхолия, черна мъка“, от اسود /aswad/ „черен“.
Сравни сръб. севдах със същото значение.

Те досега това твърдяха и могат да си твърдят каквото си искат, само че не ни питат нас дали ще се съгласим оттука нататък с манипулаците с Българският езиков речник!
А случайно да знаят учените, от къде пък по-горе изброените народи и племена, цивилизационен продукт на Българите, са ги взели или са ѝм дадени и имплантирани в техния интимен речник?
Разбира се, че от Цивилизаторите ѝм – Българите, които освен с речниковият имплант,
са работили задължително и с генните инжекции като най-сигурен цивилизационен метод за прихващане на Българският разсад и ашладиски!

Всички наши твърдения и доказателства ние правим с помощта на Свещения шифър:

РАЗСАД=Ариани от Диана и Исуз

РАЗСАД=Ариани от Дионисиуз

култиваторите и цивилизаторите на целия свят от Армията на Дионисиус, който е митологичният синкретичен образ на Българските Богове 

АШЛАДИСКИ=Кан (Жреци) от Дуло на Исуш

Разшифровката на думите е безапелационна:

SEVDA (тур)=Иса и Богиня Диана

SAUDA (араб)=Иса и Диана

ASVAD=Иса Бог и Диана=Иса и Богиня Диана

СЕВДАХ (сръб)=Иса и Бохиня Диана

Ако направим един обстоен преглед на езиците по света на тази съкровена нотка, бъдете сигурни, че отново Тях ще открием навсякъде!
Много друга работа имаме, но изкушението е голямо, а и заключените свещени буквички и думички с ключа на шифъра вече не издържат вековните зандани, дето са ги разпръснали Българските Цивилизатори из всички народи и упорито ни пращат колективни петиции от всички кътчета по света с настояване за тяхното освобождаване!

ЩЕ ОТКРИЕМ НАВСЯКЪДЕ=
Бокиня Мат Диана и Кристош=
Бокиня Мат Диана и Исуш от Тракия 

ПЕТИЦИЯ=Богиня Диана и Иса

ПО СВЕТА=Бог Иса и Богиня Диана

ОСВОБОЖДЕНИЕ=Бог Исуж и Богиня Диана

Как е любима, любим – на основните езици на Земята, цивилизована от Българите?

Първо ще изредим всички езици,  на които Любима е директно името на Мария:

френски, италииански, испански, галски, каталунски, португалски, латински – всички тия чистокръвни тракийски племена с Българска цивилизационна закваска и ген се обясняват в Любов за най-съкровените си интимни чувства с името на Българската Богиня Мария, защото само чрез Нея и от Нейните онаследени чувства човеците могат да изпитат, да изразят и да обяснят висшата Божия Дарба за децата им – Любовта!

МАРИЯ=Амор, Амур, Аморе

Нещо латинизираните (или правещите се зорлен на такива от век и пловина насам) трако – Българи оттатък Дунава се губят в тази кохорта, но затова пък с гордост носят навсякъде неизтриваемият печат, ударен с неизтриваемо мастило,на Българската си Кръстница Мария – Румъния!

РУМЪНИЯ=МЪРИЯ ± Н (кодировъчен назал)=МЪРИЯ=Мария

Пък те нека се правят на дръж ми шапката, че не ни познават!
Скоро ще сменят миграционната посока и на тумби ще организират масово преплуване на Дунава към свещената Обетована Българска земя, щото двата моста ще и м са тесни!
Ще приемаме с декларация за покаяние и преклонение към  Святия Божи народ!
Ние ще им разсекретим и другите документи за принадлежност към Българската свещена империя:

НОСЯТ ГОРДО=Иса от Тракия и Диана

НОСЯТ ГОРДО ИМЕНАТА на=на Иса от Тракия и Диана Мат

НАВСЯКЪДЕ СА=Исус и Бокиня Диана 

НЕПОЗНАВАТ/ПОЗНАВАТ=Бог Иза и Богиня Диана

ЩЕ ИДВАТ НА ТУМБИ при=при Бог Тати Ешуа и Богиня Мат Диана 

ЩЕ ПРИЕМАМЕ=ШТЕ ПРИЕМАМЕ познаващите=
познаващите Ешуа и Богиня Мат Мария

А неизтриваемия печат с неизтриваемото мастило само ще ви го разпечатаме,без да го изтриваме–тъй де, толкова време сте си го носили и пазили – заслужавате си го!

НЕИЗТРИВАЕМИ=Иза и Богиня Матара

А за да не ви отнесе течението в морето и за да знаете при нужда как да повикате  Българските Богове с най-любимото и нежно обръщение към Тях, ще им казвате "Любими", но не както до сега ви бяха уплели езиците и казвахте на Исус от Тракия и Диана – "драгосте", а ще Им казвате вече Иса от Тракия и Диана!!!

ДРАГОСТЕ=Иса от Тракия и Диана

Продължаваме с разшифровката на сакралното понятие ЛЮБИМА от другите езици:

Отворете си ушите, очите и всички сетива, за да пият жадните ви Души и да се напият с Живата Вода, която идва като всепречистващ Потоп със Свещеният Български език!
И пускайте отново и отново магията на музиката на Исихия.

СЕВГИСИ (азербайдж)=Бог Исус

sweetheart (англ)=Иса и Богиня Диана от Трахия

ВООТШ (арм)=Богиня Диана и Ешуа

МАЙТАСУН (баски)=Мат и Иса
 
ПРЕМА(бенг)=Богиня Мария – така е и на гуджарата, на маратхи, непалски, телугу

ТИНХЕЯУВ (виетн)=Бохиня Диана

СИКВАРУЛИ (груз)=Иса Булкариа

АРМАСТУС (естон)=Исус и Матара
 
ЧИНТА (индон)=Ешуа и Диана 

АУСТ (исл)=Иса и Диана
 
А братовчедите ни италианаци – тракийци омешани с голям процент чистокръвни Българи, дето вече всички ги разбраха, че са такива и ни краднаха имперската столица и история с всичкия ѝ духовен и материален блясък и слава, подават още документи с пълни самопризнания, че само на Българската Богиня се надяват:

AMORE=Мария 

D"AMORE=Диана Мария=Мадара – ЛЮБОВ

САМОПРИЗНАНИЯ че са на=че са на Бог Исуз и  Мария

ПАЗИНШУ (литов)=Бог Изуш

ДУШО (макед)=Диана и Ешуа –  
Бедните ни Души Български, смачкани и обезпаметени! Още малко остана първи/последни да се върнете и покаяте пред братята и сестри Българи и пред Майка България!

СИНТА (мал)=Иса и Диана

УПЕНДО (суахил)=Богиня Диана

SZERETET (унг)=Исус от Дардания (Древна България)

РЕНМЕН (хаити)=Мария

Гледайте сега как се зашифрова свещеното Божие име с един куп буквички,от които само една е информационен носител:

SOYAYYA (хауса)=Иса......

КАТРЕСНАН (явански)=Иса от Тракия 

Умишлено оставихме гръцкият език на края, за да изпитаме пълното удволствие от факта, че Българския чудесен цивилизационен продукт, отглеждан на юг от България в рамките на изконни Български земи и население, и захранван от нашата плът и кръв, е съхранил тъй ревностно и тази поредна вълшебна думичка с нашите Богове, която Българските цивилизатори му дадоха да търси с нея висшия Божи дар - Любимия човек!

την αγάπη=ТИН АГАПИ=ПАГ ТИАН=Богиня Диана

Богиня Диана, дето въобще хабер си нямахте толкова време коя е Тя, братя гърци!
Сега с един обратен прочит отдясно наляво и веднага Тя блесва с цялата си прелест и величие!
Да тръгвате на покаяние и преклонение към Безистена! 
Ей къде е Града ѝ на Диана – Ямбол, чакаме ги с разкаянието и дарове, дето са все наши!

И още една вълшебна думичка на тая съкровенна струнка на душата ви съставиха толкова обичащите и съжаляващи ви наши Посветени Български Деди, за черната роля, дето от Горе ви дадоха Боговете, че Душите ви клети насаме с нас все за прошка и милост ни молят:

αγάπης=АГАПИС=Иса Бог,

за да можете с тая вълшебна думичка да извикате и изживеете ЛЮБОВТА, и като я завъртите още един път, да можете да кажете и

ОБИЧАМ ТЕ!

АГАПИС=САГАПО=Бог Иса

САГАПО=Бог Иса!

Сагапо, Боже Исусе! Обичаме Те, Исусе!

– Толкова Те търсихме и не Те познавахме до сега, Господи!
Ти си бил на Българите Богът!
Потомците и народа Ти гонехме и мразихме, щото не знаехме. Ще ни простиш ли...

– Щом Нашите деца ви дадоха тия вълшебни думи за да изсвирите с базукито, което ви направиха, най – скръбните и чувствените песни и ви научиха да играете най –драматичния танц сиртаки с тях, и ви разкриват сега с грижа за вас, че Сме и в тях – няма страшно!
Ще ви простят – Ние с Мария вече хиляди години на това ги учихме!
А вие ще идвате при Нас само чрез децата Ни!

БАЗУКИ=Бок Иза

СИРТАКИ=Иса от Тракия 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В официалното полицейско съобщение по случая със Сава, се казваше, че той няма нищо общо със зачестилите случаи на самозапалвания по социално-битови или политически причини.
Липсвали всякакви следи за насилствена смърт или мотиви за самоубийство, още повече, че липсвало основното и единствено средство и оръжие на мъчениците- самозапалващи се - бензин или някакво друго запалимо вещество. Разследващите случая предполагат, че на пишман-нестинаря, който често е бил виждан да се упражнява в огъня, просто му е прилошало и е паднал сам и фатално в жаравата. 

image

Техният здрав стандартен разум не допускаше и за миг мисълта, че стандартен човек може доброволно да влезе и издържи на страдалческите мъки на бавната огнена смърт!
Сава също бе човек от стандарта, но от стандарта на саможертвените огнени  потомци на Българските Богове – Богомилите Друиди, тръгнали от жертвеното нестинарско хоро на Странджа. 

СТРАНДЖА=Ариани Деса (Деца) на Ежуа и Диана 

СТРАНДЖА=Рода на Диана и Исуж 

сакралната планина, в която е концентриран рода и потомците на Исус и Мария Магдалена

СТАНДАРТ=Друиди (Жреци) на Иса и Диана

Този жречески стандарт задължава веднъж събрани и врекли се две влюбени огнени души, винаги да се търсят и да се намират при раздяла, при всички обстоятелства и с всички средства! 

image

Старата нестинарка каза на внучката си, че татко ѝ намерил вълшебната Жар птица и литнал с нея при мама.
Заръчал да търсят птицата и когато я намерят пак, да пратят да ги пребере у дома в България, за да се върнат по-скоро! 
Така добрата жена отново отложи огненото посвещение на Севда, това необяснимо и за самата нея откъде идва прихващане,което я изолирваше от околния свят, от мъките и пролемите му, от болката на изгарящата плътта стръв на огъня. 
Няколко пъти Старата нестинарка ходи с изнемощелите си крака до Влаховски дол и си стъкваше малка жарава, колкото да стопли все по-глъхнещото си сърце и с пълна шепа с живи въглени обикляше от скала на скала и по дърветата, взирайки се с пресъхналите си отслабнали очи, белким откриеше тайния нишан, който да ѝ покаже вълшебното Божие име, за което тя вярваше безприкословно, както вярваше във всемогъщото присъствие на Света Богородица.
Ако ние знаехме за драмата ѝ и майчината трагедия, ако Душата ѝ ни бе обадила, какво търси огнената жрица, ние щяхме да се отзовем веднага.
От няколко месеца вече екипът ни публикуваше Тайния шифър на Свещения Български език, който е точно за тия спешни Душевни нужди и потребности на вцепенените от безизходен ужас и задушени в мъртвата хватка на обединените вътрешни и външни душмани Българи.

ТАЕН НИШАН от=от Диана и Ешуа

Но не би. Преди месец тя тръгна при децата си Горе. Не издържа този път клетото ѝ сърце.

Старата Нестинарка трябваше да попълни Небесния огнен нестинарски екип, където заедно с Дианка, със Сава и Баба Злата от огнено – жертвения род Дуло на Иза (ЗЛАТА=Дуло от Иза ) и нестинарката на словото Петя Дубарова, да подготвят огненият поетично-музикален спектакъл за скорошното Възкресение на Българите, част от предварителната програма на който е и настоящият ни огнен постинг, както и да ни съобщят къде са тайните документи на Господ Бог Исус Христос и името Му за връзка с него и Мария.

Сега изпълняваме заръката Им:  ВЛАХОВСКИ ДОЛ 

Документите са както винаги в топонимията и имената.


ВЛАХОВСКИ ДОЛ светилище на=на Волхи (Болхи, Българи) от Дуло от Бок Иса Болх 

ГРАМАТИКОВО=Кан (Жрици) на Богиня Матара

ВЕЛЕКА=Балки
 
ХОРИЩЕ=ХОРИШТЕ=Ешуа от Трахия
огнената поляна за ритуалните игри на Нестинарите.

Според легендата село Граматиково е основано през 1347-а г.от заточеници. Монаси (калугери) и граматици от манастира "Св. Богородица" в м.Котвина, известен като "Синаитов манастир" по името на неговия основател-основноположника на исихазма. 

КОТВИНА=Кан (Жреци) на Богиня Диана

СИНАИТОВ МАНАСТИР=Исус и Богиня Диана Матера

ИСИХАЗЪМ=Хан (Кан, Жреци) на Исус и Ма (Богиня майка) 

СИНАИТ=Иса и Диана – потомък на Иса и Диана  

Зеселниците на Граматиково носят конспиративната херметична зашифровка
ХАПСЪСЬЕ, която става за непосветените нарицателно за непокорни на властта – (за турците), по-късно манипулирано като "разбойници".
За посветените в конспирацията терминът носи най-голямата надежда и упование на преследваната от турци и гърци – псевдоХристияни тайна вяра : Бог Исус!

ХАПСЪСЬЕ=ПАХ ЕСЪС=Бох Исус 

Небесните нестинари ни заръчаха да бдим за Севда – не била посветена, но на нея било дадено да помага за Въскресението на Огнената птица на Българите.Техният небесен екип е бил постоянно около нея,но имало нужда и от нашият земен екип, пък и от колкото може повече съпричастни Българи! 
Кака ѝ Света Петя Дубарова, която от няколко години вече заръча на ямболският писател Александър Александров да я включи в смесения земно – небесен нестинарски екип чрез диктуваната му от нея книга "Жар за нестинарки", обеща че ще ѝ помага в жаравата да намерят и съживят Жар птицата, която ще я събере с Мама и Татко пак на красивото ѝм странджанско село.
А посвещението и прихващането на Севда щели да го направят Главните нестинари както било по правилата, ама най – Главните, от които била тая магия!

ГЛАВНИ НЕСТИНАРИ=Диана и Иса Българина  
     
Петя ни заръча да направим съществена корекция в долния пасаж, който тя беше диктувала на Александър Александров – Сашо, Ямболският ѝ духовен и кръвен роднина от Исусовата династия Дуло и законен наследник с нотариални документи на култовия жречески югоизточен ъгъл на Първосвещения Божи Дом и Храм Безистена, на когото тя възложи да бъде посветен посредник на посланията ѝ към хората в последните години.
Освен че носеше директно Исусовото официално име Исус=Сашо=Исуш, и от малък децата му казваха незнайно защо Исус, Сашо вече 23 години водеше постоянни съдебни дела на всички инстанции за реституиране на въпросния обект от Безистена с всички необходими и валидни по закона документи за доказана собственост, но някаква невидима сила не допускаше Исусовият потомък да влезе във владение на законни си наследствен родови имот – да не се задействат случайно наследствени феномени от енергийния сакрал?
Точно затова!
Затова пък пълното разорение на писателят и духовен посредник на Петя,  който остана и без дома си по описаната по-горе схема на банковите обири връз Българите, изигра ролята на енергийния генератор и катализатор, от които го лишиха посветените цербери.

"Какво ли щеше да стане, ако наистина съществуваха Чудеса и Петя получеше право на едно, единствено желание?
Тя не мисли дълго и веднага си отговори – ще поискам да бъда вълшебница – Чародейка и да правя само добри Чудеса, толкова добри,че да преобърна наопъки този Свят, така че всички да станат Щастливи…".


Света Петя уточнява, че тя отдавна е посветена в тайнствата и технолотиите на Чудесата, Вълшебствата и Чародействата и има кетап за практикуване на висшата степен на чудесата и вълшебствата,даден ѝ лично от Шефовете на изпитнана комисия и Творци на чудесата и чародействата:

ЧУДЕСА=Исуш и Диана

Петя уточни,че няма да обръщат наопъки света,защото той сега е обърнат наопъки.
Сега подготвят възстановяването на истинският му вид по законите на Любовта,Братството и Мира! 

СВЕТА Е НАОПЪКИ без=без Богиня Диана и Бок Иса

ВЪЗСТАНОВЕН СВЯТ=СВЯТ на Бог Исуз и Богиня Диана

Реална действена демокрация в България не може да има нито сега, нито в бъдеще, казва социологът доц.Иво Христов в прекрасен анализ, който получихме чрез авторитетната и прецизна chara от династичния род Дуло на Бог Иса, с екзотеричния титулен индекс СВЕТЛА.

СВЕТЛА=Иса Ел (Змей) и Богиня Диана 

Анализът на доцента е много дълбок и точен и затова ние сме длъжни да го преекспонираме и спомогнем да отиде до колкото може повече Българи за тяхното просвещение.
Но има едно "НО!" от нас!
Още от сега ще ви кажем да не унивате от унищожаващата и срутващата Духа отчайваща безпереспективност и безизходица,с която е пропита цялата много правдива статия иначе,и завършваща в същата безпътица, откъдето и тръгва! 
Прочетете я цялата, за да стигнете след нея до Изхода и Пътя,който ви показваме по указание на Висшия Политическия отдел, дърпащ досега на скрито конците на политиците и движещ до сега на тъмно Световните политически и локални,и глобални процеси по Техния проект и строго спазван сценарий!
Не можем да виним Иво за мрачната и безизходна картина,която вещае за България – та той е само социолог,което е много жалко, че не е и политик, защото е великолепен и честен човек!
Ако е такъв, то той е захлупен и смачкан от всепроникналите метастази и пороци на псевдо демокрацията в България,диктувана и режисирана от външната и вътрешна реакционна върхушка на заговорниците срещу Божия Български народ!
Заговорници, смятащи се за всесилни и всемогъщи и безочливо нагли,като вече и не се прикриват, сигурни в безнаказаното окончателно унищожаване на Българите.
Не знаещи и неподозиращи завалиите,че са марионетки и актьори Божии в планът Ѝм за закаляване и падготовка на Българите за Духовен разсад за цялото човечество при екстремални реални условия на границата на издръжливостта!
Актьори и то добри,вживяли се дотолкова в раздадените роли,че сега скоро при Съдния ден ще им бъде доста трудничко да се разделят с с тях!
 Затова ние сме упълномощени от Висшия политотдел да ѝм помогнем да излезнат по-лесно и безболезно от ролите си на лошите,което правим за тяхното добро и за просвещението и подготовката на всички Българи,чрез всепроникващата сила на Свещеният шифър.

За привикване към свещеният ни ритуал–разшифроване на Словото, разкодирваме получените до сега послания:

БЕЗ ИЗХОД=БЕЗ Духа на Иза – без Святият Дух

БЕЗИЗХОД=Изуз и Бохиня Диана – без Българските Богове

БЕЗПЪТИЦА=БЕЗ Богиня Диана и Иса

ДЪРПА СКРИТО КОНЦИ=Кан (Жреци) Братя от Исус от Тракия и Диана

МРАЧНА КАРТИНА без=без Мария и Ешуа от Тракия

БЕЗИЗХОДНА СИТУАЦИЯ без=СИТУАЦИЯ без Изуз и Бохиня Диана 

ЧЕСТЕН ЧОВЕК=ЧОВЕК на Исуш и Диана

ПРОНИКНАЛИ МЕТАСТАЗИ на=на Мат Диана и Исуз Бълкарина 

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана -
ден на даване на отчет пред съдиите Иса и Диана

СЪДИИ=Иса и Диана-
съдниците на всички хора, Ръководителите на Висшия съдебен съвет

СЪДНИЦИ=Исус и Диана

СЪДЕБЕН СЪВЕТ=СЪВЕТ на Богиня Диана и Иса 

АКТЬОРИ=Траки-

проектен Божи експериментален продукт от синтетични човекоподобни биороботи, създадени в Централната планетарна експериментална лаборатория ТРАКИЯ и разпръснати по целия свят за цивилизоване и очовечеване от Българите


Поместваме със съкращение оригиналната статия от постинга chara  
"Доц. Иво Христов: Българите не осъзнават това, което им се случва"
http://chara.blog.bg/politika/2014/01/22/doc-ivo-hristov-bylgarite-ne-osyznavat-tova-koeto-im-se-sluc.1230605

Доц. Христов, какво се случи според вас през 2013 г.?

- Отминалата година поднесе още една съчинена сценка на българския "преход": наблюдавахме поредната "революция", наречена борба с олигархията и смяна на системата,в която една част от господстващата върхушка,междувременно загубила властта, впрегна присъдружната си медийна, политическа,икономическа и криминална прислуга за борба с другата олигархическа разцветка, като за целта бяха мобилизирани и хвърлени като площадно пушечно месо жертвите на олигархията,последните искрено убедени,че действително им е дадена думата и шансът за действие.Мнозина изглежда още не са проумели,че във вече установения обществен модел им е отредено да бъдат декори,а не актьори на собствения им живот.

- Каква е равносметката за България и българите след почти четвърт век преход? Първо, в страната трайно е установен властови модел, който въпреки фасадната си "демократичност" по самия си генезис не предполага представителност и демократично управление,като действащата парламентарно-политическа инфраструктура има за задача да прикрива,а не да разкрива реалните субекти и механизми за генериране и упражняване на власт.
Този модел обслужва установената през 90-те години социална матрица, нямаща нищо общо с приписваните й характеристики на "европейско", "модерно" и прочие папагалстващи клишета общество.Нещо повече,действена демокрация в България не може да има нито сега,нито в бъдеще, нито в началото на "прехода".И това не се дължи на нечия зла воля,както наивно се обяснява,а на самата обществена структура, в която пребиваваме.От друга страна, ако "народът",особено в сегашното му насипно социално агрегатно състояние, бъде дори хипотетично допуснат до властта, това ще бъде началото на края на каквото и да е цивилизовано общество, дори в сегашния му уродлив гротесков вид.
За да има действен парламентаризъм, трябва да има социална инфраструктура, генерираща обществени групи, които да виждат в парламента и политическите партии реално средство за изява и реализация на свои интереси.Нищо такова няма у нас.
Второ, моделът има за задача да стабилизира,охранява и валидизира резултатите от присвояване на икономическите активи в хода на "Великата криминална революция"(по думите на Ст.Говорухин).Тази "революция" стана с цената на деиндустриализация на българската икономика, имплозия на късното социалистическо общество,социална декласация на населението и пресичане на химерата "средна класа" в зародиш.За т.нар. "граждани",лишени от икономически и обществени шансове,е се предвижда никаква друга роля,освен тази на масовка в този процес,частвайки в поредните индуцирани цикли на вътрешновидова олигархическа кланова борба.
- Преходът не ни ли донесе и други "бонуси"?
- Да,само в първите 5 години са загубени 2 млн.работни места Приблизително такъв е броят на емигриралите от страната. Ясно защо. Ясно е и защо т.нар."средна"класа е закономерно липсващ социологически факт и само досаден демагогски елемент в приказките на дежурните "десни" плямпала.На практика имаме тесен връх на социална пирамида от латиноамерикански тип с непрекъснато разширяваща се основа. Пирамидата се снишава непрекъснато,защото средната й част непрекъснато ерозира към основата.Именно поради това твърдя,че към момента в България е невъзможен демократичен политически модел,защото липсват икономически свободни граждани.Те са силно зависими-икономически,властово,информационно,дори силово,от олигархичните босове на деня.Като добавим и непрекъснато въртящите се обороти на медийните машини за изглупяване на и без това не особено интелигентното "население", ще имаме резултатите, които имаме.
- Резултатът от тези процеси се възприема като тотален разпад на всичко около нас?
- Логическото следствие е,че подобно на картонени кули,една след друга деградират системите на образованието,здравеопазването, социалното осигуряване.Това води до последваща социална декласация,до примитивизация на всички сфери,до разкъсване на социалните връзки и до подмяна на цивилизационния код. Двадесет и четири години след падането на Желязната завеса страната се срива до състоянието на периферна територия със затихващи функции.В центъра на полуострова се оформя зона на силов, демографски и цивилизационен вакуум,в който постепенно и постоянно ще се просмукват етнически и цивилизационни елементи със съвършено друг профил. Поставена на ръба на световете,българската територия се очертава като един от порталите,през които вероятно ще се осъществи реваншът на Третия свят след близо 500 години поглъщане от страна на Европа.И ако някой е очаквал, че изчезването на България ще бъде спектакуларно събитие,се лъже.Тя като цивилизационен и етнически субстрат бива подменяна неусетно, изчезвайки буквално всеки ден, бавно, мъчително, но неумолимо.

- Оттук нататък накъде?

Смятах,че няма да доживея изчезването на България,но вече мисля,че това ще се случи,поради компресията на историческия процес.Ще стане факт, ако продължаваме така,както я караме,някъде вероятно до 20 -25 години.Няма друго общество в Източна Европа, в което социалната катастрофа,сателитният и периферен модел да са съчетани с буквално физическото изчезване на държавнотворния народ.В случая българите.
Втората опция е този процес да бъде забавен.Това означава,че управляващите върхушки в страната трябва да имат сетива за случващото се.Боя се,че те нямат такива.
- Какво можем ние да направим?
Трябва да стане ясно на българите,че тук става въпрос за буквалното им физическо оцеляване. Отварям една скоба,за да кажа, че слушам напоследък едни патриотарски възторжени приказки, че българите и българското общество са попадали в много по-тежки ситуации и отново са се възраждали като феникс.
С малка подробност.Че българите тогава са се опирали на българското село.Такова нещо в момента няма.Ако погледнете картата на България между София и Бургас-това е особен микс между цигански катуни и старчески домове.Следователно нямаме виталност.Гръбнакът на българите е счупен.Това атомизирано стадоподобно образувание,наречено "общество",трябва да осъзнае собственото си битие и драмата, е сме изправени пред ръба на пропастта.И когато го направи,да тръгне бавно назад от ръба.Нищо такова не виждам в момента.
Българите продължават да не осъзнават това, което им се случва.Те продължават да бъдат вкарвани в този тип оперети,в които пребиваваме всички ние,и ще имаме този резултат,който имаме.
Ако не осъзнаем драмата на собственото си битие,заслужено ще отидем там,където ни е мястото-в небитието.

Птицата феникс литна, кой ще я спре!.

Великолепен и дълбок анализ!
Всички истински и жестоки констатации и скръбни песимистични безпереспективни изводи съдържат в себе си пътя за решението на проблема и спасението на Българите и България!
Те са мрачният и черен фундамент и материал, върху който и чрез който трансформирайки ги, ще изградим двореца на Българското Възкресение и Спасение!

Разшифроването с помощта на  Свещения шифър на унищожаващите Духа на Българина и съпротивителните му сили верни черни слова и изрази от анализа, които са разкъсващи плътта и Душата му психо-шрапнели, ще ни помогне да извлечем от черните енергийни материали строителния свещен материал на Двореца със святия Божи храм!
 
ПСИХО ШРАПНЕЛИ срещу=срещу Бълхари на Бог Исуш 

Ще вземем градивните материали от рухналата фасада на фасадната ДЕМОКРАЦИЯ и разместения фундамент и разкъсаната идеологическата надстройка на отвсякъде дискридитираната ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ, и трансформирайки ги с Възкресителната сила и мощ на Святият Български език,Слово и Шифър и освещавайки ги с мощният  всепрочистващ огън на Святият Дух,ще построим Двореца и Храма на Въскръсналия Божи народ! 
Вижте колко лесно става!

ФАСАДНА ДЕМОКРАЦИЯ без=без Исус и Бокиня Диана Матара 

ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ без=без Бог Исус и Богиня Диана Матара

РУХНАЛА ФАСАДА без=без Диана и Иса Булхария

РАЗМЕСТЕН ФУНДАМЕНТ=ФУНДАМЕНТ без Исуз и Матара
 
Оказа се,че всички елементи на рухналата и срутила се фалшива постройка на съвременното човешко общество,държаща го в смъртна душаща го робска хватка,са били сглобени неправилно и вместо да се използва  животворящата сила на Българските Богове, от Които са съставени, те са били пранги и вериги върху човешкия прогрес и свобода,не само спиращи полета му, но и влачещи го към погибел!
Сега като ги трансформирахме чрез Свещения шифър се видя какъв е истинския и чист строителен материал и правилния монтаж и строеж:

Винаги и задължително с Българските Богове,записани,подредени и оповестени в истинският Им вид и истинските Им имена!
И повече никакви шифъри, кодове и секрети!
И заедно с Тях и под Тяхното ръководство навсякъде!:
  

Само отворете сетивата и душите си за Чудото, което бе само фантазия за умиращите ви надежди за Спасение!
Пийте Живата вода на Вълшебния Български Свещен език!

Чудото вече почна!

ЧУДО=Ешу и Диана

Първа от срутените и тлеещи останки на свещеният ни дом България изскочи безсмъртата и вечно жива ПТИЦА ФЕНИКС на вечно убивания и вечно въскръстващ от пепелищата Великомъченически Български народ!
Със собствената си трансформация тя ви показва пътя за Спасението! 

ПТИЦА ФЕНИКС=Богиня Диана и Бок Исус

БЕЗСМЪРТНА ПТИЦА на=ПТИЦА на Исуз и Богиня Матара

БЕЗСМЪРТИЕ=Исус и Богиня Матара

ВЕЧНО ЖИВИ=Бог Ежуш и Богиня Диана


Тя – Птицата Феникс е същата онази ЖАР ПТИЦА, дето се впуска в горящите главни и въглени на пожарището България и вади от огъня пищящите векове и векове Българи в отчаяние! 

ЖАР ПТИЦА=ЖАР (Цар) Иса и Богиня Диана 

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана

Още от началото Боговете ни ви се разкриха! Навсякъде Са Те!

Казваш, че Българите щели да изчезнат скоро, а приятел!
Народът на Боговете Исус и Богородица да изчезне?
Как ще стане тая работа?
 

Гледай – че Те са във всички основни, важни и значими думи и изрази на Свещения Български език от статията за тебе, което пък указва, че Те са и навсякъде и владеят целия живот и свят!

МОДЕРНИЗАЦИЯ чрез=чрез Исуз и Мадара

МОДЕРНО ОБЩЕСТВО=Бог Исуш и Богиня Диана Матара

ДЕМОКРАТСИЯ=Кан (Жреци) на Иса и Диана Матара 

ИНСТИТУЦИЯ на=на Отец Иса и Диана

СИСТЕМА=Исус и Мат

СМЯНА НА СИСТЕМА от=от Сина на Исус и Диана Мама (Мария Магдалена) –Спасителят

ГЕНЕЗИС=Ген на Исуз – Българският народ

ЕЛИТ=Дуло-само от святото династичното Исусово родословие

ПОЛИТИЦИ=ПОЛИТИТСИ=Дуло от Иса и Богиня Диана

МАТРИТСА=Иса и Диана Матара

ОБЩЕСТВО ПОЗНАВАЩО=ПОЗНАВАЩО Бог Исуш и Богиня Диана

НЯМА БЪДЕЩЕ?

ИМА БЪДЕШТЕ с=с Ешуа и Богиня Диана Мат

ИМАМЕ ШАНС с=с Мама и Исуш 

Имаме шанс ли?
С тях е 100% абсолютно сигурно!

ВЛАСТОВИ ВРЪХ= Богиня Диана и Бог Иса Бълхарина

БОНУС=Бог Иса–при промоцията Са и Двамата!

ПРОМОТСИЯ=Богиня Диана Мария и Иса

РЕАЛЕН ФАКТ=Диана Бълкария

СОЦИАЛНА ПИРАМИДА=Дуло на Исус и Богиня Мадара 

ОСНОВА=Иса Бог

ФУНДАМЕНТ=Богиня Мат Диана

Сега внимание Кои сами могат да ви направят СВОБОДНИ ГРАЖДАНИ!

СВОБОДНИ ГРАЖДАНИ=Бог Есуж от Тракия и Богиня Диана

Ако нещо се разсейвате–то концентрирайте се!
Грешка няма в нашите Богове!
Всяка една дума може със сакралният си превод и значение да ви е жизнено и фатално важна в даден момент на утеснение!
Казваме ви,че те са вашите пароли и пропуски към реалния Божи свят,който скоро ще се установи навред!
Умишлено ви пускаме постоянни дълги серии от разшифровани думи и изрази, взети директно от повествователния тематичен текст,пристигащ в момента без никаква умишлена подборка и по чист случаен, приходящ принцип–правим го нарочно,

За да убедите от тех ните разшифровки под въздействието на категоричната статистическа неотменимост, че тя не е плод на случайно съвпадение и случайно събитие, а е абсолютно умишлена преднамерана зависимост, действаща по изричните математически правила на алгоритъма и кода на Свещения шифър и Матрицата от Божиите имена и титули на Българския език!

Само Те Са Спасението, Пътя, Истината и Живота!  

СПАСЕНИЕ=Бог Исус

ПЪТ=Богиня Диана

ИСТИНА=Иса и Диана

ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана

те са ПЪТЯ ИСТИНАТА И ЖИВОТА=те са Богиня Диана и Бог Тати Исуж

УТЕСНЕНИЕ=Диана и Иса – трудни моменти от живота ни без Диана и Иса

ИСТИНСКА ИНФОРМАЦИЯ=ИСТИНСКИ Иса и Богиня Диана Мария

ОЛИГАРХИЧНИ БОСОВЕ=Българи от Бох Исуш – субекти от Исусовото родословие

СВОБОДНИ МЕДИИ=Бог Иса и Богиня Мад Диана 
 
СМЯНЯ НА ВЛАСТТА от=от Дуло на Исус и Богиня Мад – установяване на Тяхното Царство

ФУНКТСИЯ=Бокиня Диана и Иса

ОФОРМЯ СЕ ЗОНА на=на Бог Исуз и Мария 

ПОДМЕНЯ СЕ НЕУСЕТНО=Исус и Богиня Диана Мат

БЪЛГАРИЯ ЧЕЗНЕ=БЪЛГАРИЯ на Изуш и Диана

България на Исус и Мария Магдалена да изчезне?
Народа и децата на Боговете?
Как си го представяте това!



НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ ВЕЧЕ ДУХА БЪЛГАРСКИ!

Продължаваме с обработката и трансформацията на материала от взривената ни и опожарена  България.

КАТАСТРОФА на народа на=на народа на Богиня Диана и Иса от Тракия

НАКАЗАТЕЛНА ОПЕРАЦИЯ срещу=срещу Бълкари на Диана и Исуз 

ТРЯБВА ДА ИМ Е ЯСНО че вече дойдоха=че вече дойдоха Бог Иса и Богиня Мадара 

ОСЪЗНАВАНЕ НА ДРАМАТА от=от Исуз и Богиня Мадара

ПРЕЗУМПТСИЯ=Богиня Матара и Бог Исуз

ОПЦИЯ=ОПТСИЯ=Богиня Диана и Иса

СУБЕКТ НА ВЛАСТТА=Дуло от Бок Исус и Богиня Диана

АТОМИЗИРАНО СТАДО=СТАДО на Иза и Матара –
Българския Божи народ

БИТИЕ=Богиня Диана

СОБСТВЕНО БИТИЕ=БИТИЕ на Бог Исус и Богиня Диана

ЕКСПЕРТЕН ЕЛИТ=Дуло от Бог Иса от Тракия



ТАМ НИ Е МЯСТОТО при=при Тати Иса и Мама Диана

"Гръбнакът на Българите е счупен!"-заключаваш Иво. Страшно заключение, Иво!
Черно, мрачно, безнадеждно, отчайващо и скръбно звучи, също като  в апокалиптичната покъртителна скръбна реална действителност в България след обесването на Левски

ГАРВАНЪТ ГРАЧИ ГРОЗНО,ЗЛОВЕЩО,
ПСЕТА И ВЪЛЦИ ВИЯТ В ПОЛЕТО,
СТАРЦИ СЕ МОЛЯТ БОГУ ГОРЕЩО,
ЖЕНИТЕ ПЛАЧАТ,ПИЩЯТ ДЕЦАТА.

ЗИМАТА ПЕЕ СВОЙТА ЗЛА ПЕСЕН,
ВИХРОВЕ ГОНЯТ ТРЪНИ В ПОЛЕТО,
И СТУД,И МРАЗ И ПЛАЧ БЕЗ НАДЕЖДА
НАВЯВАТ ТЕБ СКРЪБ НА СЪРЦЕТО.

Това елегийно пророчество, вложено в скръбната Душа на Ботев, е предназначено точно за тия сегашни фатални за Българите дни, като разсекретеното послание в края на стихотворението ни указва, че Тия,които са донесли няколко години след обесването на Левски Свободата на България, ще донесат окончателната Свобода на Българите и народите когато децата Ѝм ги познаят и повикат по истинските Ѝм имена:
 
И ето!
Ние вече Ви познахме и Ви викаме по истинските Ви имена, които са навсякъде и във всичко!
И в най-скръбните и трагични думи и изрази, и в най-радостните и щастливи понятия, във всяка думичка и мисъл на Свещеният ни език, във всеки стон и вик, във всяка глътка дарен ни въздух и дихание от Вас, във всяка капка вода, сълза и лъч от Слънцето и Луната, в прегръдката и дъха на децата...във всеки дарен ни миг живот от Вас – вече ви намираме и познаваме, познаваме и намираме себе си във Вас! 
 

СТОН=Иса и Диана

ВСЕКИ СТОН И ВИК е от=е от Бок Исус и Бокиня Диана
 
ТРАГИЧНИ ДУМИ=ТРАГИТШНИ ДУМИ=Ешуа от Тракия и Диана Мат

ВСЯКО ПОНЯТИЕ е на=е на Бок Иса и Богиня Диана

ВСЕКИ СТОН е от=от Исус и Бокиня Диана

ВИК И СТОН=Иса и Бокиня Диана

ВЪЗДУХ=Духа на Бог Иза

ВЪЗДУХ=Иза и Бохиня Диана

ВСЯКА КАПКА ВОДА от=КАПКА от Бок Иса и Богиня Диана

ВЕЧЕ ВИ НАМИРАМЕ=ВЕТШЕ ВИ НАМИРАМЕ=Бог Ешу и Богиня Мат Мария

НАМИРАМЕ И ПОЗНАВАМЕ=Бог Иза и Богиня Мама Мария

НАМИРАМЕ СЕБЕ СИ в=в Мама Мария и Бог Исус

НАМИРАМЕ СЕБЕ СИ=НАМИРАМЕ Бог Исус 

ВСЕКИ ДАРЕН НИ МИГ ЖИВОТ от=от Бок Исуж и Богиня Диана Матара

Та да знаеш и ти, Иво, и да се въздигнеш – човешките ти пророчества не ще се сбъднат,  защото ние сме вече на Боговете децата се познали...!
И ти си с нас  – Иво Христов,защото ще ни трябваш! Защото и ти си наш!

ТИ СИ НАШ=Диана и Исуш

Наш си,защото си осъзнаващ се бог,защото вече знаеш,че според сътворенческата неотменима заповед на Боговете ни от Битие,глава 4,с която ви запознахме в постинга ни НОВИТЕ БИОМЕТРИЧНИ СВИДЕТЕЛСТВА НА БЪЛГАРИТЕ, твоето име е Първосвещения висш титул на Бог и означава точно Бог:

ИВО=Бог
 
ИВО ХРИСТОВ=Ариан Хан (Кан, Жрец) от Бог Иса и Богиня Диана  

Вече познал се,заедно ще трансформираме и разсекретим унищожителното ти писимистично прорицание за мрачно бъдеще в блестящо светло бъдеще!
Гледай сега пак колко лесно става и как цялата черна смъртна енергия ние трансформираме в мощна живителна планина от положителна енергия:

"Реална действена демокрация в България не може да има нито сега, нито в бъдеще"

БЪДЕЩЕ=Богиня Диана и Ешуа

МРАЧНО БЪДЕЩЕ без=МРАТШНО БЪДЕШТЕ без=без Тати Ешуш и Богиня Диана Мария 

СВЕТЛО БЪДЕЩЕ с=с Дуло от Бог Исуш и Богиня Диана

ЧЕРНА СМЪРТНА ЕНЕРГИЯ=ЕНЕРГИЯ на Чар (Цар) Иса и Диана Мария 

 Тъй пророчеството ти за свършека на Българите придобива следната нова актуална редакция:

РЕАЛНА ДЕЙСТВЕНА ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ ! 

Ние добавяме уговорката :

В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ С ПОМОЩТА НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ

 
А СВЪРШЕКА НА СВЕТА предлагаме на душманите ни да проумеят само като израз,за да се стреснат и осъзнаят навреме, защото в противен случай ще ѝм е много страшно!

идва СВЪРШЕКЪТ НА СВЕТА=
идва Сина на Богиня Диана и Бог Кристош – Божият Син, Спасителят

ДА ПРОУМЕЕ=Богиня Мадара

ОСЪЗНАВАНЕ=Бог Исуз

ДА ОСЪЗНАЕ НАВРЕМЕ=Исуз и Богиня Мадара

Има ли още неосъзнати,неразбрали на Кои сме и защо ни се случват всички тия страшни геноцидни неща постоянно и най-много в последно време?
И че това е вече краят на екстремалният многохилядигодишен перод на закалка и подготовка на Българският народ от Божии потомци за интелектуален разсад и елит за всички народи и техни Духовни Водачи и Ръководители!

ОСЪЗНАТИ/НЕОСЪЗНАТИ на=на Исуз и Диана

Има ли още отчаяни, неразбрали, че сме на Всемогъщите Богове Демиурзи!
Че сме всички Богове като Майка ни Мария Магдалена и Баща ни Исус!

Има ли още черен материал да го избелим и черна енергия на отчаянието и на пречупения скършен Дух, за да ги преработим и трансформираме за енергийни колони и стълбове на новия ни дом с живителната всепричистваща енергия на Святият Дух!

Осъзнахте ли се вече, защо ни се случва всичкия този вече нагло открит геноцид!
Точно защото сме народът и потомците на Боговете Исус и Мария Магдалена!
И защото ни се отвориха скършените омекнали и пластични Души и се познахме вече, че сме Техни, затова Духът Български, Който е Святият Божи Дух, не може вече никой да го върне обратно в бутилката, в оковите и занданите на робството и заблудата! 

Влезте в нашите просветителски статии и гребете и пийте Живата вода на Живото истинно Божие слово с пълни шепи и Души!
Не се скъпете и ограничавайте – има в изобилие.
Ще давате и на другите, защото вече ви запалихме факлите и светилника на Познанието!
 
Тръгвайте с тия факли към голямото пожарище, където Жрицата Севда търси Жар птицата!
 
...И когато огънят на главните от рухналия в пожарището свещен дом на Българите свърши и настана мракът, който скова нацяло вцепенените оскотявани вече четвърт век Божии деца, в пепелищата на тлеещите въглени нагази боса Севда с дълга бяла дрешка и тъжни очи и загреба с голи ръце гаснещата жарава.

image

Търсеше Жар птицата. 
Птицата, за която Баба ѝ все ѝ разказваше, че никога не изоставя Българите да изтлеят на пепел и че може да изпълни всички желания на този, който я намери в огъня и знае истинските ѝ имена и имената на тъжния синеок Исус и гледащата я също като Майка ѝ Богородичка от иконката, която ѝ остави когато тръгна за чужбина.

Тя щеше да поиска за себе си само да ѝ върне Мама и Тате...
После щеше да ѝ иска да върне и всички майки и татковци, дето са по чуждите страни..., щеше да поиска и..., щеше да поиска и синеокия Исус и Богородичка да си дойдат, защото от Баба си беше чувала, че само Те могат да изпълнят всички желания на децата и на големите и да направят живота ѝм щастлив.
 
И когато детето беше се отчаяло, че жарта ще угасне нацяло и няма да успее да намери и съживи огнената птица, тогава отвсякъде заприиждаха хора с бели дрехи и носеха горящи факли, знамена, икони и хоругви, религиозни книги и манипулирани и фалшиви исторически книги, партийни книжки и лозунги, пари и ценни книжа, акции, нотариални документи за собственост – всичко, което ги разделяше и караше да се бият и избиват помежду си, и като първите християни, които се отказвали от личните си богатства и имоти за да живеят като братя помежду си заедно с Исус и Мария, оставиха всички тия неща пред олтаря на свещения огън.
С тях разпалиха отново огъня, като оставиха само свещените религиозни книги като свещени реликви за музея на човешката памет за времето на безвремието и разделението. 
И тогава започнаха един след друг и на групи заедно да прихващат от Свещеният огън и влизаха все повече и повече в огъня, като гребяха с ръце угасващи главни и въглени и ги съживявяха с топлината на дъха и Духа си.
Трупаха ги в центъра на пожарището и хорището около Малката Жрица.
С нея бяха и новите ѝ приятели от bezistena, които знаеха истинските имена на Птицата и на Боговете.

Писна гайда и тъпана зададе ритъма, хората се хванаха за ръце и заиграха върху жарта.
И още хора от всякъде идваха, от всички страни носеха и трупаха богатства и имоти в Свещения огън, и пречистени прихващаха от Огънят на Святият Дух и се хващаха на хорото.
Идваха и от висините отгоре...

image

Жарта на купа по средата изведнъж се пръсна на  хиляди искри и светлини и сред тях Жрицата Севда издигна в ръце над главата си сияещо огнено кълбо.
Хората с белите дрехи се скупчиха около Огнената Жрица и я вдигнаха високо на ръцете си.
Огненото кълбо се разплете и от него се оформиха две огнени птици.
Птиците пръснаха пламъци и светлина в тежката и скръбна нощ, която като ята черни гарвани с писъци се рзпръсна без остатъци и следи.

image

Птиците осветиха като Слънцето и Луната хората и Земята им, прихванаха огнената си Възкресителка и литнаха където тя бе пожелала.
Огнените им дири след тях начертаха на изчистеното небе имената им:

                                     ФЕНИКС И ЖАР ПТИЦА  

Вече всички знаеха, какво значат тия имена и кои бяха Спасителите им :  

ФЕНИКС И ЖАР ПТИЦА=Цар Бог Исус и Богиня Диана








Гласувай:
11


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
28.01.2014 00:49
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675221
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!