Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2014 04:11 - Каква секретна информация пристигна от небето със звездната ракета,за която световната преса се старае да не казва нищо и пусна димна завеса?Какво скриха от нас
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4272 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 26.01.2015 18:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Защо световните медии не отразиха поредното звездно събитие с нужното за случая внимание?Случайно или напълно умишлено подминаха с безразличие толкова рядкото събитие,от десетилетия невиждано от хората по нашите земи!
image

Нищо не можеха да ни кажат световните медийни агенции за донесената сакрална информация от първата ни звездна ракета Цветана Пиронкова,защото нищо и не разбират от междузвезден език,познат само на Посветените Българи чрез 

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога


МЕЖДУЗВЕЗДЕН ЕЗИК=ЕЗИК МЕЖДУ Богиня Диана и Изуз
ЗВЕЗДИ=Богиня Диана и Изуз-изкуствени орбитални станции на Боговете Исус и Мария и сътрудниците Ѝм-всички наши предци,конструирани,построени и позиционирани от Тях в Космоса според Светото писание-Битие,глава 1 стих 16 и 17 и разшифровката на фундаменталния сътворенчески израз на Битието ни и на света-БОГ СЪТВОРИ  СВЕТА!
Само на Първосвещения Сътворенчески общоначален единен човешки език-Българският, анаграмната разшифровка дава истинският смисъл и технология на първоначалното образуване и възникване на Света:
СЪТВОРИ=ВЕСТРОИ=ПОСТРОИ
СЪТВОРЕНИЕ=ВОСТРОЕНИЕ=ПОСТРОЕНИЕ

БОГ СЪТВОРИ СВЕТА=БОГ ПОСТРОИ СВЕТА!!!-


сътворенчески документ,указващ механизма и  технологията на възникване на света-не с едно щракване на пръстите и чрез магия или случайно от нищото и от самосебе си,а чрез дълга и методична творческа проектантска инженерно-строителна и енергийно-техническа дейност и изработване на участък по участък и съоръжение по съоръжение
ОТ САМОСЕБЕ=Богиня Диана Мама и Исус


ВЪЗНИКНА=Бок Иза
ВЪЗНИКНА ОТ==ОТ Бок Иза
СВЕТА ВЪЗНИКНА ОТ=ОТ Бок Исуз и Богиня Диана 

Защото не знаеха за Българския свещен шифър и междузвезден език медиите и затова ние ще свършим тази сакрална работа по заповед на Боговете ни!

ЗАПОВЕД на=на Иза Бог и Богиня Диана

Затова нека се насладим още веднъж на победата на нашата първа звездна ракета в Сидни,и да признаем,че световните спорти агенции отделиха внимание на успеха на нашето момиче,но в традиционната официална екзотерична форма!
                       

МУЗИКАЛНА ИКОНА ОТ 
БЪЛГАРО-АВСТРАЛИЙСКИ 
ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ХРАМ-
КОНТИНЕНТА АВСТРАЛИЯ

Музикалният фон на постинга е върху австралийска традиционна музика на аборигените с инструмента ДИДЖЕРИДУ.Началното парче е в изпълнение на William Barton с Австралийския симфоничен оркестър на операта в СИДНИ.
William Barton,чието именна разшифровка указва от къде идва жреческият му ген-ВИЛЯМ БАРТЪН=Бога Ламя Барда=Бога Ламя певец,музикант и жрец-Бог Исус,е водещ изпълнител на ДИДЖЕРИДУ,роден в град МАУНТ ИСА,близо до езерото МУУНДАРА и планините ИДА.Най-известният му албум е ПЕСНИ ЗА МОРЕТО И НЕБЕТО.Преводът на топонимията и термините в кратката справка е категоричен кои са цивилизаторите и Кръстниците на Австралийския континент:
АБОРИГЕНИ=БОРГИ–върховната чест на всяко местно туземно население да се именува по етносния титул на Цивилизаторите си БОРГИ!!!
Другият синонимен термин е същото:ТУЗЕМЦИ=ТУЗЕМТСИ=Исуз и Диана Мат
МАУНТ ИСА=планината на Иса=Мат и Иса=Мама Диана и Иса
МУУНДАРА=МАДАРА=МАТАРА=Богинята Майка=Диана Мария
ИДА=ДИАНА=Диана-Кръстницата на поредната планина навред по целия свят!
ДИДЖЕРИДУ=Диана и Ежуа Друида-поредният инструмент,кръстен от Българските цивилизатори на имената на Българските Богове!
ПЕСНИ ЗА МОРЕТО И НЕБЕТО=Бог Исуз и Богиня Диана Матара


ОТВОРЕТЕ ВСИЧКИ УШИТЕ И СЕТИВАТА СИ,ЗАЩОТО ДУШИТЕ ВИ НА ВСИЧКИ ЖАДУВАТ ЗА ПОРЕДНАТА ПОРЦИЯ СЪЖИВИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ ОТ СВЯТИЯТ ДУХ,СКЛАДИРАНА ЗА СЪХРАНЕНИЕ И РАЗВИТИЕ СРЕД АВСТРАЛИЙСКИЯ ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН БЪЛГАРСКИ ПРОЕКТЕН ПРОДУКТ


Първата ракета на България Цветана Пиронкова не скри сълзите си по време на награждаването веднага след като спечели титлата в Сидни.
Пловдивчанката надигра и победи световната №9 Анджелик Кербер от Германия с 6:4, 6:4 и за първи път в своята кариера спечели титла от WTA.  
"Откъде да започна... Мамо, татко ние вече имаме трофей", каза развълнуваната Цвети Пиронкова при награждаването след сладкия си триумф.

"Има много хора на които искам да благодаря - спонсорите на турнира, за голямата подкрепа и организацията на тази надпревара. На всички директори, съдии, официални лица, децата, които подават топките. На физиотерапевтите, защото да играеш 8 мача един след друг не е лесно." 
Тук Цвети не скри вълнението си, пое дълбока въздишка и продължи:

"Добре... Благодаря на всички вас тук на трибуните за вашата подкрепа, много ви благодаря. На моето семейство, на моя приятел. Обичам те!"

Какво не знаеха световните медийни агенции?
Не знаеха това,което самата Пиронкова нито знае,нито подозира-че тя е използвана най-умишлено и целенасочено за пренос на опасна и забранена материя!
Използвана е за пощенско муле,невинен пощенски раздавач,да съхранява и разнася забранената сакрална информация за Българските Богове Исус и Мария Магдалена навред по света и да Ги рекламира,че дори да върши и най-опасната и строго следена от службите да не се случи работа-да радва Българите с повдигащи настроението и духа ѝм радостни събития в тъжните и скръбни дни за открито и нагло геноцидираният Български народ!
Световната конспирация на изродените българи по света и в България към святия Български народ е перфидно планирана и провеждана с изпълнение на хиляди и хиляди чудовищно подробни и незабелижими детайли в целият живот на Българите на всички набелязани нива и места.Когато скоро идеолозите и организаторите на тия геноцидни мероприятия почнат доброволно да се разкайват и разкриват чудовищните си планове и действия в България,хората трудно ще възприемат за истина всички детайлни мерзости на заговора срещу Българите!

МЕРЗОСТ срещу=срещу Исус и Диана Мария-престъпни гнусни деяния срещу народа на Исус и Мария


Най-ревностно следената област от живота на Българите в това отношение е
недопускането на всяка цена и с всички средства да не ни се случват събития, повдигащи духа ни и даващи ни повод за радост,национална гордост и най вече да нямат поводи за етносно сплотяване,единение и въздигане на Духа,управляващ животворно цялата верига на всички физиологически процеси у човека!  
При нас от десетилетия такива събития не са се случвали,освен в спорта,и то само през незабравимото футболно чудо на Парк де Пренс и подивялото лято на 1994 г в САЩ и проблясъци на волейболните ни национали...друго подобно чудо дори от малък ранг не се е случвало.Та когато много се нагнети атмосферата,отгоре ни дават глътка въздух с някое радостно събитие,както в случая тенис победата на Цвети,като действащите лица,местата и описателните подробности на събитието винаги са подбирани така,че със своята описателна-информационна фактология,които служат за думи и изрази на съответния оригинален засекретен Български документ,да ни донасят закодирани чрез шифъра на свещения Български език послания за вече посветените Българи в тази материя.
И тъй като този жречески Български език и шифър са международни и действат без ограничения от цензура и във всички страни и езици,небесните организатори-Българите от Божието невидимо измерение,влагат сакралните послания до нас на всички възможни места и всички събития и винаги строго по кодировъчните правила,подготвяйки така за "печат"пълният обем и формат на новата Библия-истинската История на Българския Божи народ,в която ще пише за човешката история и бъдеще не само за две хиляди години назад и напред,ами за още по-далечни времена назад,а бъдещето ще определим заедно с Боговете ни.

НЕВИДИМО ИЗМЕРЕНИЕ=Иза и Богиня Мад Мария 
МЕЖДУНАРОДЕН ЕЗИК=ЕЗИК на Диана Матара и Ежуа


Цялата нощ преди финала Цвети се въртя в леглото и си съчиняваше какво първо ще каже при награждаването,ако случайно спечели.Пак ѝ се въртеше натрапчивата мисъл дали да не се откаже вече от тениса след толкова години без трофей от голямо състезание.Едва призори се унесе уморена,когато някакъв глас като на обичаният ѝ дядо от Горе,тих и приспивен както едно време,когато заспиваше в ръцете му,ѝ каза сякаш,да спи,а той ще ѝ каже тогава как да благодари...

УНАСЯ СЕ УМОРЕНА=Исус и Мария
–чуйте добре и проумейте добре къде ходят на отчет и презареждане морните ви души през това време!

Въобще нямаше време да се сеща и мисли за тези неща на сутринта.Не чувстваше и умората от трудната и неспокойна нощ.Беше уверена,че ще победи.
По време на финалната среща имаше много критични ситуации,който слециалистите и зрителите дефинират неутрално като ШАНС,СЛУЧАЙНОСТ,ПЛОД и ВЪПРОС на КЪСМЕТ!Цвети можеше и да спечели,и да загуби,ако щансът не беше на нейна страна!
Този път екипите от Горе бяха подготвили поредната поща до Българите,която Цвети трябваше да достави от възможно най-високото место,видимо от всички,а ние да разшифроваме засекретените послания в пратката.Затова и шансът в крайна решаваща сметка се оказа на нейна страна-спецалистите на Горните екипи така корегираха посоката и траекторията на топката,че Цвети да спечели финала,за да можем ние сега да ви покажем категорично и убедително Кой определя шанса на чия страна ще е:

ШАНС=Ешус=Исуш=Исус
ШАНС=ИСУС=ИСУС=ИСУС!!!
 

Някой да има нужда даскалът да го чука по-силно по главата с показалката,ако не схваща този пример,избран от "Жреческото ръководство" за обучение на жречетата-първолаци,само кога имаме шанс?

ИМАМЕ ШАНС с=с МАМА и Исус=с Мария Магдалена и Исус
ИМАМЕ ШАНС само с=само с Мария Магдалена и Исус


Ние няма да изтървем шанса пък да ви пуснем една бърза серия прекрасни разшифровки на емблематични разговорни изрази и понятия,чакащи реда си за осветяване!
ШАНСА Е НА МОЯ СТРАНА=ШАНСА Е НА Иса и Матера
ШАНСА Е НА МОЯ СТРАНА=Исус Е на МОЯ СТРАНА!!!
ШАНСА Е С МЕН=Исус Е С МЕН!!!
ВЪПРОС НА КЪСМЕТ=Бог Исус и Бакиня Диана Мария
СЛУЧАЙНО?
НЕ Е СЛУЧАЙНО,А СА=А СА Исуш Ел(Змей) и Диана
ЗАГУБА без=без Иза Бог
ДА ЗАГУБИШ=Диана и Бог Изуш
ДА НАМЕРИШ=Ешуа и Диана Мария

НАЙ-ВИСОКОТО МЕСТО=МЕСТО на Иса и Бокиня Диана=Исус и Бокиня Диана Мат
ВИДИМИ ОТ ВСИЧКИ=Богиня Диана Мат и Бок Исуш
ПОЩА=ПОШТА=Бог Ешуа и Диана
ОБУЧЕНИЕ от=ОБУТШЕНИЕ от=от Богиня Диана и Ешуа
В РЕШАВАЩА СМЕТКА=Бог Шар Исуш и Бокиня Диана Мат
ЗА ДА ВИ ПОКАЖЕМ=Бок Изуж и Богиня Мад
ДА ИМАШ НУЖДА от=от Ежуш и Диана Мад
ЧАКАТ РЕДА СИ ЗА ОСВЕТЯВАНЕ=ЧАКАТ РЕДА СИ ЗА Иса и Богиня Диана

НЯМА ДА ИЗТЪРВЕМ ШАНСА=НЯМА ДА ИЗТЪРВЕМ Исуш!!!
НЯМА ДА ИЗТЪРВЕМ ШАНСА!!!
НЯМА ДА ИЗТЪРВЕМ=Иза и Богиня Диана Мат Мария
НЯМА ДА ИЗТЪРВЕМ ШАНСА СИ=НЯМА ДА ИЗТЪРВЕМ Сина на Исуш


*********************************************************************************************************

...Цвети нямаше време въобще да мисли какво да каже,пък и от радост и възбуда въобще не можеше да мисли!
Затова когато излезе на корта прегърнала красивата купа,тя каза без да осъзнава това,което един много познат и близък глас ѝ каза тихо на сърцето: 
МАМО,ТАТКО...НИЕ ВЕЧЕ ИМАМЕ ТРОФЕЙ!
Прочувствени и спонтанни слова,напълно в синхрон и хармония с настроението ѝ и понятни за непосветените,които въобще и нямаха понятие,какво ѝм казаха манипулаторите от Горе с тая мила фраза!
МАМО И ТАТКО,НИЕ ВЕЧЕ ИМАМЕ ТРОФЕЙ=МАМО И ТАТКО,с мен Са Бог Ешуа и Богиня Диана Мат Мария!
Защото израза ИМАМЕ ВЕЧЕ ТРОФЕЙ(ИМАМЕ ВЕТШЕ ТРОФЕЙ) означава
Бог Ешуа и Богиня Диана Мат Мария
,имаме Боговете,Те Са вече сред нас,те Са вече тук!

ИМАМЕ ВЕЧЕ ТРОФЕЙ=Бог Ешуа и Богиня Диана Мат Мария 

Другата сакрална анаграмна комбинация бе заложена в традиционния благодарствен израз,който звучи на ден толкова пъти,колкото пъти милиардите англоговорящи го изрекат на ден: THANK YOU VERY MUCH !

THANK YOU VERY MUCH
=Бокиня Диана Мария и Ешуа!
THANK YOU VERY MUCH на ден звучи най-малко 100 000 000 000 пъти!
THANK YOU VERY MUCH на ден казва най-малко  100 000 000 000 пъти :


–Благодарим Ви,Ешуа и Богиня Диана!
–Благодарим ви,Исусе и Богиня Диана!
–Благодарим Ви,Татко и Майко!
–Благодарим Ви,Исусе и Мария Магдалена!
 

До тука Цвети си свърши пощаджийската работа,и ние ѝ благодарим за благовестието,което ни донесе в запечатан плик и след като разшифроваме и вложеното в името ѝ послание,я оставяме да се наспи най-после щастлива!

ЦВЕТАНА=Иса и Богиня Диана-и да знае на Кого е кръстена,а вие да се осветите,защо най-красивите създания на Майката природа носят това наименование!
ЦВЕТЯ=Иса и Богиня Диана
ЦВЕТЯ=Деца на Бог(Богиня)
ТСВЕТЕ=Дете на Бог Исус


ЦВЕТАНА ПИРОНКОВА=Богиня Диана и Бог Иса Барка–

отледано разсадно Божие цвете и таен агент на Българските Богове!


БОЖИЕ ЦВЕТЕ=Бог Ежус и Богиня Диана
БЛАГОВЕСТИЕ,БЛАГА ВЕСТ=Балга Бог Иса и Диана
ЗАПЕЧАТАН ПЛИК=Богиня Диана и Изуш Балка
ДА СЕ НАСПИ=Исус и Богиня Диана
**********************************************************************************************************
**********************************************************************************************************
Сега разсекретяваме и името на столицата на Австралия и на самата страна.
Няма никак да ви е трудно да познаете в името СИДНИ пак,и пак,и пак...винаги Тях!

СИДНИ=Иса и Диана
Българските съзидатели и цивилизатори въобще не са се замисляли и церемонияли,кой печат да изберат за жигосването навеки на столицата-директно основните имена!
ДИРЕКТНО ОСНОВНИТЕ ИМЕНА=Трака Иса и Богиня Диана Мат
АВСТРАЛИЯ=Вер(Змей) Иса Дуло=Змея Иса Дуло

Само за ваша бърза информация ще ви покажем няколко ЧУДЕСА НА ЧОВЕШКАТА РЪКА И ЧУДЕСА НА ПРИРОДАТА,за да видим дали нямат някаква връзка помежду си,па ако се укаже,че имат,ще разсекретим и тяхната документация,която пристигна от тази Българска провинция,за да потърсим пак нашите Вездесъщи Богове и Българския почерк и подпис в тях!

ПОЧЕРК=ПОТШЕРК=Диана и Ешуа Барк
ПОДПИС=Богиня Диана и Бог Иса


image

операта в СИДНИ=Иса и Диана

Приликата между конструкциите от тази снимка и всички по-надолу е,че всички те са дело на ума и ръцете на човек!
УМ И РЪЦЕ НА ЧОВЕКА=Бок Исуш и Мария  

Разликата между тях идва от там,че официалната наука крие с всички сили и средства че всички долни конструкции,и всички други милиони такива по света,дефинирани като
ТВОРЕНИЯ НА ПРИРОДАТА, ПРИРОДНИ ФЕНОМЕНИ,ЧУДО НА ПРИРОДАТА...,
са дело на човешкия ум и ръка,изпълнени по технологиите на феноменните Дарби на Святият Дух,патент на Божият жречески свят народ-БЪЛГАРИТЕ! 

Долната серия от фотоси е от The Devil"s Marbles в Австралия,поредното ЧУДО НА ПРИРОДАТА,фалшифицирано като такова от предните отряди на заговорниците срещу Българите и Инквизицията-официалните науки АРХЕОЛОГИЯ И ГЕОЛОГИЯ,за да не ви позволят дори и за миг да ви дойде на акъла и да си помислите,че те са изкуствено изработени и обработени светилищни елементи и агрегати-енергийни панели в някои от специализираните за това Заводи за панелни елементи и светилищно оборудване по света,централното от които е на западния склон на Витоша под регистрационния индекс МОРЕНИ и ЗЛАТНИТЕ МОСТОВЕ
Справката в търговския сътворенчески регистър ни указва безпристрастно на кой е фирмата:
МОРЕНИ =Мария
ЗЛАТНИ МОСТОВЕ=Исуз Дуло и Богиня Диана Ма(Мама)
ТЪРГОВСКИ РЕГИСТЪР=РЕГИСТЪР на Трак Бог Иса=РЕГИСТЪР на Бог Исус Трака!!!

Фирмените документи ни сочат,че не са ползвани услугите на транспортни фирми от рода на ония от съвревенните научни хипотези,обясняващи ни как десетки хиляди роби се мъчели да предвижат тежащите много често стотици,че и хиляди тонове единични блокове от зикуратните пирамиди в Южна Америка с помощта на въжета и лостове!
Разсекретяването на най-простото и древно транспортно средство ни указва от коя транспортна фирма е то:
ЛОСТОВЕ И ВЪЖЕТА=Бог Исуж Дуло и Богиня Диана
Та като отидете пак това лято на БЕГЛИКТАШ и стажантите археолози от бездуховната историческа школа на мошеника Васил Златарски,която властва още вече повече от век в Българската наука като тотален цензур и фалшификатор,почнат да ви поучават назидателно как траките едно време са доставяли и подреждали тия огромни блокове от 200,300,500 и повече тона всеки,с помощта на лостове и въжета,не ги бъзикайте на кой рог на Луната ще трябва да са закачали въжетата и подпирали лоста,за да стане поне лост от първи род,а ѝм обяснете горната технология и ѝм дайте адреса на БЕЗИСТЕНА 

ПИРАМИДА=Богиня Диана Мария
ЗИКУРАТ=Трака Иза-четен отзад напред!
ЗИКУРАТНА ПИРАМИДА=Иза Трака и Богиня Диана Мария-Светилище-храм на Исус и Мария Магдалена и високотехнологично мултифункционално съоръжение за задоволяване на всички материални,здравни и духовни потребности на хората чрез материализиране на феноменните дарби на Святият Дух,и изпълняващи едно време ролята на лечебни спа-центрове и регенеративни подмладяващи съръжения и апаратури, производствени цехове, фабрики и заводи за блага,супермаркети,търговски центрове, рогове на изобилието и духовни и културни музикално-танцови средища–каквито са и всички мегалитни скални съоръжения по целия свят,дефинирани като природни геоложки феномени!
СПА ЦЕНТЪР=Цар Иса и Богиня Диана
СЪОРЪЖЕНИЯ=Жар Иса
ФАБРИКА=Бог Барк
ЗАВОД=Иза и Богиня Диана
ЗАВОД ЗА БЛАГА=Изуз Балга и Богиня Диана=Исус Българина и Богиня Диана
СУПЕРМАРКЕТ=Иса Барк и Диана Мария
ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР=Цар Иса Трака и Богиня Диана-место за търговия,където даваш Любов,обич и вяра към Боговете Български и получаваш за тях от Тях неограничени матариални и духовни блага!
СРЕДИЩЕ на =Диана и Сар Ешуа
РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=Диана и Иза Болгарина
РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО=РОГ(символ на власт)на Бог Иза Дуло
РОГ НА ИЗОБИЛИЕ=Иза Болгарина,Българският Бог ИСУС

Кратката справка за тоя сакрален бленуван атрибут от всички племена и народи по света,ще ни покаже убедително и документирано,на Кои са го кръстили Българските ѝм цивилизатори и кръстници,когато са ѝм съставяли езиците и са учили на А–Б-ето от целия живот!

РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО

FULLHORN(нем)=Булхария
Kьllusesarv(eest)=Исус Булкарина
Overflшdighedshorn(дат)=Богиня Диана и Иса Трак Българина 
Hoorn des overvloeds(хол)=Бог Исус Друид Бълхарина
Overflodshorn(нор)=Диана и Иса Вер Бълхарина
Gausybės ragas(исленски)=Рог на Бог Исус
А сега с върховно удоволствие-казано по нашему КЕФ,ще ви покажем какъв израз са натворили нашите зашифровчици за Рога на изобилие на комшиите ни гърци и са ги задължили да ни го доставят като специална пратка,бленувайки и те в невидение за Спасителя,Сина Божий,не подозирайки въобще кой е! 

KERAS TIS AFTHONIAS=Сина на Исус Трака и Бохиня Диана–очаквания Спасител 

В НЕВИДЕНИЕ ЗА=Бог Иза и Богиня Диана


Същото удоволствие ще изпитате и от превода на израза на езика на ГУДЖАРАТИ=Диана и Ежуа Трака:
Akṣayapātra=Бог Иса Трака!
tumpah ruah(индон)=Бохиня Диана Мария
А сега разсъждавайте,може ли изразът на каталунски да означава нещо друго освен Българските имена?
banya de l"abundаncia=Бог Иса Дуло и Богиня Диана??-не,не може!!
JUBAOPEN(кит)=ДЖУБАОПЕН=Богиня Диана и Бог Ежуа
БЕРЕКЕТ(тур)=Барк Диана-Диана Българката
corne d"abondance(фр)=Богиня Диана и Иса Трака
Братята ни МАДЖАРИ=Ежуа и Мадара–са абсолютно директни и категорични:

BOSEGSZARU=Царя Бог Исус!!! Той Е Рогът на изобилието и друг няма!

Половината езици и народи по света имат един и същ израз за РОГ НА ИЗОБИЛИЕ, който факт е толкова изненадващ,и също толкова документиращ и доказващ общият ѝм произход от един и същ автор-Българите!
image
Даваме общият израз на латински и ще го обследваме малко по обстойно:
Cornu copiae(лат)=Канара на Бок=Скала на Бог-Скално светилище на Бог,храм Божи обслужващ универсалните нужди на хората.
Ще ви дадем указание и разяснение към регистрираните в Библията засекретени случаи за ползване на скалните светилища с тази цел,като христоматийният пример е случаят когато Мойсей удря скалата в пустинята и от нея бликва вода!
Българският посветен МОЙСЕЙ(Мария и Иса) е Жрец от Българската владетелска каста на ФАРАОНИТЕ(ФАРАОН=PHARAO=Барх,Българи)-владетелите и съзидателите на Древноегипетската цивилизация,който поема за превъзпитание и цивилизоване израелтяните-читавата част от еврейското племе,простолюдието,което не е участвало пряко,но е било съпричастно в различни степени в епохалното престъпление на човешката цивилизация в древността-опита за преврат срещу Святото Българско Египетско царство.Злодеяние,извършено от еврейската върхушка на клана ДАНАИ, които в заговор избиват за една нощ първородните потомци на Българската Жреческа аристокрация със замисъл да парализират от ужас родителите и да завземат властта в ЕГИПЕТ=Богиня Диана,или както е било познато царството според Българските жречески зашифровки– царство МАНСУР,което е пак Мария и Иса!
МАНСУР=Мария и Иса
Българите се съвземат от коварния удар и преврата не успява.Престъпниците от клана на ДАНАЙ успяват да избягат на запад към Балканския полуостров и да се укрият из многобройните Български острови на Бяло море.По-късно от тях се оформя пиратското паратизиращо племе ДАНАИ=ЮДЕИ,от които са и съвременните чисти гърци.Така се полага началото на двата клона на еврейския народ-израелтяни и юдеи(данаи) с отделни царства или както и да ги наречем формирования и с отделна съдба.За тези скривани до сега процеси има документирана кореспонденция с официалните признания и от двете страни,че са двата клона на еврейския етнос. Първият се състои от израелтяните,които са поети от Първожреца Мойсей,който ги води по пътищата на  покаянието и превъзпитанието чрез изпитанията,и ги учи, просвещава и кръщава в Българската вяра на познание и живот по законите на Българските Богове няколко поколения наред-култовата зашифрована библейска история с прехода и лутането в пустинята десетилетия наред на израелтяните,и   които се очовековечават и влизат в правия път,и вторият клон на еврейското племе-избягалите окървавени изроди и зверове-престъпници от данайската племенна върхушка,развили се под кодовото наименование ЮДЕИ=ДАНАИ,по-късно гърци,от които е и избраника на Исус-Юда,да го предаде!
Тия истории ги пише във Вечната книга,обаче трябва да я четете с нашия шифър и код и вяра към Боговете ни,а там дето пише за евреи и египтяни,всичко обръщайте на 180 градуса,сменявате местата на жертвите и добрите-евреите,и на палачите и лошите-египтяните(Българите),и ще откриете невероятни неща за фундаментални епохални Библейски събития-т.е.изопачената истина за Българите и целия свят, фалшифицирана много по-късно от тия събития от ЮДЕИТЕ,В СЪЗАКЛЯТИЕ СЪС СВОИТЕ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ РЪКОВОДИТЕЛИ–изродените ИСУСОВИ БЪЛГАРСКИ ДИНАСТИ, ПОЗНАТИ ПОД КОДОВАТА ЗАШИФРОВКА "ВИЗАНТИЙЦИ"-което значи Деца на Бог Иза,загубили светоста си и човешкия си образ изродени Исусови деца!
 ******************************************************************************************************
Та когато водеше Мойсей читавата част на евреите-Израелтяните,из пустинята и ги пречистваше в покаяние от съпричастието на епохалното престъпление,като ги учеше, променяше и просвещаваше в добро по Исусово-Мариините закони на Любовта и Мира, излезнаха от пустинята СИН,което означаваше СЛЪНЦЕ,и стигнаха в РАФИДИМ,но останаха без вода и Бог ѝм каза да отидат в планината ХАРИБ,означаваща НАЖЕЖЕН.
Мойсей заведе евреите до една скала,удари я с тоягата си като я разцепи на две и тя даде вода в изобилие на жадните евреи.Но после настана събитието МЕРИВА..
image
 Българският изкуствен скален светилищен комплекс Хариб-СКАЛАТА НА МОЙСЕЙ
image
image
image

Величествен мегалитен светилищен комплекс,кръстен на Българските му строители и оператори ХАРИБ=БАРХИ=Българи

Тази история е описана в Библията–книга ЧИСЛА гл.20 стихове 1-13 и е крайъгълен камък и фундамент- символ верую на еврейския народ в общото духовно етносно единение на Израялтяни и Юдеи с досегашната ѝм вяра и религия.
Много изследователи и скептици подлагат на съмнение и критика тази библейска легенда,за което имат големи и сериозни основания,изхождайки от пълната липса!!! на всякакви факти и съвременни археологически доказателства,които да доказват и потвърждават както не само величието на могъщо Еврейско царство по тия земи когато и да е било,но и съществуването въобще на описаните личности,събития и процеси с положително авторско участие на евреите!
Абсолютно са прави в основателните си съмнения за съществуването на Еврейско царство-автор или дори участник във всички библейски събития,и то с водеща положителна роля!
Обаче въобще не са прави в съмненията си за чудодейното разцепване на скалата и рукването на потоци вода,защото това бе истинско рутинно професионално мероприятие и събитие,технологичен жречески процес на съоръжението

ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧНО МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СКАЛНО СВЕТИЛИЩЕ–ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕХ,МЕСТНИЯТ СУПЕРМАРКЕТ И ЛОКАЛЕН РОГ НА ИЗОБИЛИЕТО,ОБСЛУЖВАЩ РЕГИОНАЛНИТЕ ПОДАНИЦИ НА БЪЛГАРСКОТО=ЕГИПЕТСКО ЦАРСТВО,КОЕТО В СЛУЧАЯ МОЙСЕЙ-ЖРЕЦ И ОПЕРАТОР НА СВЕТИЛИЩЕТО,ПОЛЗВА ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО МУ! 

Разсекретяването на техническия паспорт и придружителната документация на енергийния мултифункционален комплекс разкрива истинските му Български автори и ползватели и сакралната фирмена технолгична тайна  KNOW-HOW :
KNOW-HOW=БОК И БОХИНЯ=Бог Исус и Богиня Мария Магдалена

Нашите посветени Деди-автори и зашифровчици на Светото писание,са го натъпкали и натряскали така яко с непробиваема кодирана огнена сакрална и избухлива информация за Българските Богове,потомството Ѝм и историята Българския народ и тракийските племена,че метафоричното формулиране и представяне според постинга ни
"Земя,заредена с неизбухнали мини и снаряди от сонети и идилия!" 
http://bezistena.blog.bg/poezia/2014/01/11/zemia-zaredena-s-neizbuhnali-mini-i-snariadi-ot-soneti-i-idi.1227378

като непроходимо поле,заредено с мини,се отнася точно за този Библейски случай с разцепената скала,както и всички библейски събития,оставащи и досега непонятни, неразгадани и чужди за евреите и които и да са други племена,освен на истинските исторически библейски  персонажи и народ-Българите!
Наслаждавайте се сега на разсекретената информация!

Мойсей извел евреите от пустинята СИН,чието име,въпреки толкова важното и решително катарзисно значение на иначе документално стриктните еврейски хронисти,е абсолютно непознато и необяснимо и без никаква сакрална стойност и затова му търсят някакви сурогатни заместители,като приемат че означава СЛЪНЦЕ!Почти близко попадение,тъй като това е висшия макрокосмически езотеричен символ и метафорична жреческа конспиративна зашифровка на Богът Слънце-Исус,на Когото и кръстена от Българите пустинята!

                        СИН=Иса        СИН=Исус!!! 

Изтощените и жадни евреи стигнаха до местото за почивка с топонимната кодировка РАФИДИМ.И понеже се оказа,че за 40 години обучение и просвещение от жертвалия се да сподели съдбата ѝм за тяхното спасение и просвещение Мойсей,те в крайна сметка не бяха усвоили жреческите феноменни технологии,защото липсваше Исусовият Български жречески ген в тях,те не можаха да си поискат вода от мястото РАФИДИМ и Мойсей ги заведе на друго светилище-Хариб.
Освен че не притежаваха жреческите познания и умения,по-късните ѝм потомци,на които византийците бяха внушили и фалшифицирали Българската история за тяхна,не знаят сега,че топонимът РАФИДИМ е сакрална зашифровка на Богиня Диана Мария и затова го дефинират с безсъкралното и безлично понятие МЕСТО ЗА ПОЧИВКА!!!,като че ли си нямат някой Бог,на който да го кръстят!Е,Мойсей се е постарал тогава саможертвено да ги научи,че само Богиня Диана е най-доброто место за почивка и Исус,кодиран в името и метафората пустиня СИН,но не се е получило.   
РАФИДИМ=Богиня Диана Мария=Богиня Мадара-понятно и разбрано веднага единствено на Български език! 

За всеки случай Мойсей по него време състави и резервна зашифровка на информацията,като даде допълнително обяснение на светилището като МЕСТО ЗА ПОЧИВКА в прав текст и смисъл,което сега разшифроваме за еврейския народ:

МЕСТО ЗА ПОЧИВКА=МЕСТО ЗА ПОТШИВКА=МЕСТО ЗА Богиня Диана и Бог Ешуа

Има ли по-добро место за почивка от това?
Има ли по-добър израз за почивка без Технете имена да са вътре?Има,казвате? 
И мислите,че като ни пратите на най-неблагоприятното место на планетата-пустинята,няма да намерим пак Боговете си ли!Та казахте ОАЗИС,а?
Значи има още дето нищо не са разбрали досега,щом като и в това наименование не могат да видят от пръв поглед очакващият ги с прохладна сянка под палмите и чиста изворна вода Български Бог Исус!

                             ОАЗИС =ИСУЗ=ИСУС

Бил Български Бог и затова се плашите от Него ли!
Той ви декларира сега,че Е Българин,но Е декларирал и продължава да декларира открито и настоятелно,че има безкрайна Любов и за всички,и че Е Бог и Баща любящ за всички!Тези,които не щат да Го познаят,Той ще ги принуди Бащински да го познаят-с Любов! Той ви вика като ОАЗИС,а вие ходите да мрете в пустинята,будали такива!
Нищо,и от там ще ви завърнат към оазиса заедно с Любимата Си,защото и там пак Са Те,мислещи и милеещи за всички!Не избирайте пустинята!
ПУСТИНЯ=Бог Иса и Диана
ПУСТОШ=Богиня Диана и Исуш
МЪРТВА ЗЕМЯ=Иза и Богиня Мат Мария
МЪРТВИЛО=Богиня Мария Дуло
Не щем да стигаме по низходящата градация до дъното-ДЪНО,АД,СМЪРТ...но не се отчайвайте,защото Те и там ни чакат за да ни спасят!
ДЪНО=Диана
АД=Диана
СМЪРТ=Иса и Мария Диана=Иса и Матара-Отец ни Исус и Любящата ни Майка Мария Магдалена,треперещи и бдящи над всякое свое дете!

Като не можаха да познаят Боговете в пустинята СИН и в оазиса РАФИДИМ,евреите почнаха да се зверят на Мойсей и да му държат сметка,че ги влачи по пустините. Тогава Бълтарският жрец,който жертва най-хубавите си 40 години от живота си,се ядоса за напразния си труд и на неблагодарните евреи,

които ако бяха извършили това гнусно злодеяние на друг народ да избият първородните ѝм синове и ония ги бяха набарали,както Българските Царски-фараонски войски ги спипаха преди 40 години на брега на Червено море,всичките предали Богу дух от страх пред справедливо полагащото ѝм се наказание и възмездие(ВЪЗМЕЗДИЕ=Богиня Диана Ма и Изуз)–нямаше да е останал и музеен експонат от тях,камо ли жив ген
,


и разгневен ги замъкна до Българското светилище Хариб. 
Там ѝм каза,че за последен път ще демонстрира силата и величието на Българските Богове и технологичната Ѝм снабдителска мощ,и извърши жреческата оперативна дейност-песни и молитвено общение с Боговете.Тогава изригнаха струи от огромната скала и бликнаха потоците жива вода връз стъписаните евреи,които шашардисани от потопа на изобилие изпаднаха в неистов екстаз и делириум и скупчили се около Жреца Мойсей,го вдигнаха на ръцете си и пеещи и танцуващи като малки деца по камъните и потоците води,ненасищащи ѝм се,прегръщаха и целуваха свещените скали и крещяха и викаха слава и хвала на Богиня Мария,Която ѝм се показа на върха на огромната скала!
image

Виждате я,нали-Мария на върха на фонтана ЖИВА ВОДА,която отключи тя за покръстването на израелтяните!Ако не я виждате с Душата,зумирайте с левия бутон и ще Я познаете!

Тя Е същата,която спаси евреите на брега на Червено море,когато Българската царска- фараонска конница настигна жалката тълпа езраелтяни,бягащи от справедливия гняв на Българите заради съпричастие в избиването на първородните ѝм синове от гнусните ѝм съплеменници-данаи=юдеи! Мария спря треперещите от безумната скръб по погубените ѝм чеда ръце на Българските войни и пълководци,с издигнатите за посичане мечове на виещите се по земята изродени жалки човешки същества,и заповяда на Българите да се подчинят на висшата Божия повеля-простителността и не вземат греха на отмъщението върху себе си като направят този величав епохален акт исторически пример за висшата добродетел на Българите-Божията простителност и отказ от реципрочно кърваво възмездие и пример за трансформация на злото в добро чрез простителността и покаяние на провинилите се чрез силата на превъзпитанието в страдания и изпитания.



ИЗПОВЕД=Иза Бог и Богиня Диан
а

Мария постанови на Мойсей с жречески Български екип да поеме израелтяните и ги поведе из екстремалните условия на превъзпитателния полигон ПУСТИНЯ за 40 ГОДИШНИ ИЗПИТАНИЯ!
ПУСТИНЯ=Бог Иса и Диана
ИЗПИТАНИЯ=Бог Иза и Диана
ПУСТИНЯ =ИЗПИТАНИЯ=Бог Иса и Диана
Така намесата на Царица Богиня Мария,позната още и като ЧАР БОГИНЯ МАРИЯ,или кодирана  със свещеният Шифър като ЧЕР ВЕНО МОРЕ,спаси от неминуема заслужена смърт тази част на еврейското племе,благодарение на светостта и  простителността на Българите!
Векове по-късно-през Средновековието,братовчедите на израелтяните-данао-юдеите,ѝм съчиниха от този непреходен паметник на Българската простителност,приказката за чудотворното Божествено спасяване на евреите от преследващите ги фараонови войски чрез разделянето на водите на Червено море!Само че не знаеха за съществуването на Свещения ни шифър и че един ден с него ще разкрием епохалната лъжа!

ЧЕРВЕНО МОРЕ=ЧАР БОГИНЯ МАРИЯ=Царица Богиня Мария
ЦАРИЦА БОГИНЯ МАРИЯ=ЧЕРВЕНО МОРЕ


След 40 години изпитателен преходен срок,на това свещено место Израелтянската част на еврейското племе прие водно кръщение и се кръсти в Българските Богове,и Святият Дух слезе над тях и в тях...
Така израелското племе от Еврейският народ се кръсти с вярата и учението на Любовта на Българските Богове и се врече във Обич и Любов и вечна признателност и вярност към Българите!
–––––––
Когато Българските Богове се явиха за пореден път пред хората преди 2000 години в образите и проявленията на Исус и Мария Магдалена,евреите-израелтяни на Балканите заедно с Българите бяха първите,ранните истински християни.След V-VI век сл.Хр.те бяха подлагани на постоянни гонения и геноцид по целия свят от своите съплеменници-Юдеи=Данаи,заради Исусово-Богородичната си вяра,която те пазеха ревностно и съхраниха в най-съкровените кътчета на родовата си памет и душа и в религията си и философските учения чрез всички свои етносни и религиозни документи,започвайки от Талмуда и Кабалата
Ето какво казват енциклопедиите:

"Много смятат,че еврейската религия е монотеистична,но всъщност тя е прикрит политеизъм-т.нар.примотеизъм.Примотеизъмът е политеистична религия при която има едно върховно божество и то е най-важното.Всички останали са нисши и за тях се споменава малко. 
Ето първите две Божи заповеди.
"Аз съм Господ,Бог твой,Който те изведох от египетската земя ...  
да нямаш други богове,освен Мене." 
 

Разшифровката на термините ни указва пак,че и еврейската система от вярвания е възникнала първоначално върху познанието и вярата в Българските Богове,Които Са изцяло имплантирани в живота и битието на Евреите,като е засекретена поради гоненията и цензурата във висша конфидициална степен с помощта на Свещеният шифър на Българския език,с който ви просвещаваме в статиите ни.

ПРИМОТЕИЗЪМ=Иза и Богиня Мат Мария

МОНОТЕИСТИЧНА РЕЛИГИЯ на=РЕЛИГИЯ на Исуш и Диана Мат
ВЪРХОВНО БОЖЕСТВО=ВЪРХОВНИ Бог Исуж и Богиня Диана
ДВЕ БОЖИИ ЗАПОВЕДИ на=ЗАПОВЕДИ на Диана Богиня и Бог Ежуа
АЗ СЪМ ГОСПОД БОГ ТВОЙ=Аз Съм Господ Бог и Диана Богиня
ДА НЯМАШ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН МЕНЕ=ОСВЕН Бог Ешуа Трака и Богиня Мама Диана
СИСТЕМА ОТ ВЯРВАНИЯ=Бог Исус и Богиня Матера Диана
ТАЛМУД=Дуло Мат

"Основната част на Талмуда е съставена от Мойсей,който поставя основите на израелската нация и религия,и е оставил и документи,влезли в основата на Петокнижието и според тогавашните критерии,той е негов автор"–това твърдение на съвременните еврейски учени-теолози е абсолютно верно,а ние допълваме още,че поради което Българският Спасител,Цивилизатор,Учител и Духовен водач на израелтяните Мойсей е засекретил фундаменталните понятия в еврейската религия така,че да можем чак сега да ги разсекретим и просветим и подсетим евреите на Кои трябва да благодарят за това,че ги има!
На Българските Богове и на народа Ѝм!

ПЕТОКНИЖИЕ=Бокиня Диана и Ежуа
Основният сборник свещени документи на Талмуда е кръстен от Българският Жрец Мойсей със такава сакрална кодирана комбинация,че като я погледнем с измити и просветени очи,от раз да познаем в нея Българските Богове:
МИШНА РИШОНА=МАРИЯ И ЕШУШ=Мария и Ешуш
Първите писмени данни за еврейското племе са от свещения камък МЕРНЕПТАХ-осукано име,което обаче веднага се подрежда чинно на Вездесъщата Богиня Мария: 
МЕРНЕПТАХ=Бохиня Диана Мария
Затова и религията на евреите се нарича ЮДАИЗЪМ=Иза и Мад,езикът ѝм е съставен от Българските ѝм цивилизатори и Духовни водачи по имената на Българските Богове:
ИДИШ=Диана и Ешуа,
а толкова непознатият ѝм и плашещ ги Бог ЙЕХОВА е Българският Бог,скрит в името:
ЙЕХОВА=БОХ
И всички имена,понятия и фундаментални сакрални термини,заложени в живота на евреите,започвайки от АВРААМ,ЮДЕИ,МЕНОРА и т.н.са по Българския сакрален код
АВРААМ=Богиня Мария
ЮДЕИ=Диана
МЕНОРА=Мария...и т.н,и т.н.... 

Заради която ѝм Любов на израелтяните към Българските Богове и Българите, някогашните ѝм сънародници от племето на Данаите=Юдеите–гърците,ги намразиха колкото Българите,и от тогава досега ѝм сътвориха чудовищни злини,най-големите от които бяха фалшифициране на Българската Библейска история и преписването ѝ и внушението ѝ за еврейска,в която представиха извечният сътворенчески Бог Исус Българина от Тракия,явил Се за пореден път пред Българите в свещената Обетавана земя Тракия и в първосвещения Му храм БЕЗИСТЕНА,за еврейски несретник,син на дърводелец,лъгал хората три години из голите чукари далече на изток,подкукоросал ги че е Бог и си взел дърмите и изчезнал с неясни обещания да се върне някой път,като ги оставил сироти и беззащитни да ги ядат вълците!С извратена братоубийствена лукавост съчиниха и наложиха епохалната манипулация за виновност на израелтяните и на еврейския страдалчески народ като цяло за предателството на Исус и Неговото разпъване на кръста-в действителност акт на тесен кръг от ЮДЕИ=ДАНАИ от изродената ѝм престъпна кастова върхушка,която по-късно се доизроди в комбинация с изродените Исусови Български потомци в Юдови съвършенства като фанариотес-колко познато звучи и еднакво с ФАРИСЕИТЕ- предали Исус,и с ФАНОРИОТЕС-както е в действитлност тяхното истинско наименование в Българската езикова трезорна съкровищница-древният и съвремнния гръцки езици!
Сравняването на двата еднакво зловещи и скверни термина по правилата на нашия код ни сочи безапелативно,че те са абсолютно еднакви не само по фонетична и знакова форма и стойност,но и по произхд ,генезис и историчско съдържание!

ФАРИСЕИТЕ =ФАНАРИОТЕС


Същата единтичност се потвърждава и при съпоставката на разшифровките на
ДАНАИ И ЮДЕИ:
ДАНАИ=ДИАНА
ЮДЕИ=ДИАНА

Разшифровката на наименованието ФАРИСЕИ на иврит-перушим,прушим,ни сочи,че те са експериментален продукт на Боговете ни и оръдие за мръсни поръчки в проекта Ѝм за дълговековната екстремална подготовка на Българите: 
ПЕРУШИМ,ПРУШИМ=Бог Ешуа и Мария
МРЪСНИ ПОРЪЧКИ срещу=срещу Бок Чар Иса и Мария=срещу Цар Бог Иса и Мария
А ние с помощта на свещеният шифър ще разсекретим поредният пакет свръхсекретни документи от Исусовия архив,съхранени пред очите на яростните преследвачи на Исусовия народ и непосветените човеци,и които документи сочат безапелационо категорично Кой Е Исус:
Исус е син на дърводелец!

Исус Е СИН НА ДЪРВОДЕЛЕЦ=Исус Е Исус Бард Дуло


Заради която ѝм Любов към Българските Богове и Българите,фарисеите ги подложиха на 2000 годишно гонение и геноцид,разпръсквайки ги по целия свят и търсейки сред тях за унищожение родословната нишка на Българския Исусов цивилизационен генен имплант,вложен в еврейското племе и заради който ген организираха холокоста през Втората световна война и ги тровеха в газовите камери.
ГАЗОВА КАМЕРА=Бог Иза и Мария Кая
Заради тази ѝм Любов и съхранения Български Божи ген сред израелтяните, фанариотите създадоха и изкуствената държава-концлагер Израел сред арабския свят,като примамиха евреите да напуснат приелите ги и отнасящи се приятелски с тях
страни,наблъскаха ги вътре и при постоянно военно положение ги подложиха на перманентен геноциден-зомби режим на умишлена вътрешна  несигурност и омраза и противопоставяне на заобикалящите ги народи в постоянни войни,като същевременно издирваха за изтребление Божия Исусов ген,имплантиран сред Израелтяните от Мойсей
Този ген,който скоро време ще възстанови с Любов Исусовите закони и власт и сред дълго страдалото еврейско племе!
image
А вижте сега,скъпи наши изстрадали и изнурени от взаимна омраза и непростителност, братя и сестри евреи,какъв подарък сме ви приготвили,след като ви кръстим и възстановим Бащината ви и Майчината ви Любов,Вяра и Признателност към Българските Богове и Българите!Кръщението ще го направим в буйните води на пресъхналата сега скала Хариб долу в дясно на долната снимка,а приемането на Святият Дух ще извършим на светилището РАДИФИМ!Какво кзвате?От дълго време го търсите това место и все не можете да го откриете ли?
Този път ще го открием вече–нали вече ще сте приели Исус и Мария Магдалена на извора при светилищната скала ХАРИБ!От там се хващаме всички и ей тъй както сме мокри,отиваме до ПИРАМИДАТА РАДИФИМ,дето ви бяхме построили от памтивека!Колко му е-два часа път КЕСТЕРМЕ с песни през камъните до огромната бяла пирамида вляво от центъра на фотоса!
КЕСТЕРМЕ=Иса и Диана Мария Кая-направо,без заобикалки,директно
Хайде заедно да извикаме Богиня Диана Мария:
РАДИФИМА-А-А!
РАДИФИМА-А-А!
Чуйте как ехото ни я върна:
ФИРАМИДА-А-А!    ПИРАМИДА-А-А!     ПИРАМИДА-А-А!  
И още веднъж ехото ни завъртя и ни върна:
ФИРАМИДА-А-А!    ПИРАМИДА-А-А!     БОГИНЯ ДИАНА МАРИЯ-Я-Я!


  image

По-горе описахме катарзисния преломен момент за израелтяните с изригването на водите от скалното светилище Хариб и акта на кръщение и посвещение на племето на израелтяните от Жреца Мойсей,преминал с хвалебствени песни и молитви към Българските Богове.
Споменахме още,че официалната библейска легенда съобщава,че тогава е настъпило събитието МЕРИВА,обяснено като КАВГА,РАЗПРАВИЯ,КАРАНИЦА.
Това опростачено безстойностно и безсъкрално  обяснение на името на едно толкова свещено събитие и место е поредното доказателство,че в историческата памет на евреите някой(техните съплемеенници данаи=юдеи и фарисеи=фанариоти),е направил сериозна манипулационна корекция,за да се скрие истината за величавото епохално събитие-колективното покръстване на евреите от Българския жрец Мойсей в Българската вяра и познание на Българските Богове и ролята на Мойсей и Българите в този процес. 
Затова това сакрално събитие е представено като кавга и на свещената Божия именна зашифровка е дадоно това негативно звучение и семантика.
Ние възстановяваме истината:
МЕРИВА=Мария Богиня=Богиня Мария
-преклонение и хвалебствено преклонение и благоговение пред Богиня Мария Магдалена!

Тука и ние вече се намесваме и разясняваме,че Българският жрец въобще не е удрял скалното светилище,а е извършли жреческата процедура свързване и общение с песен и молитва с Българските Богове,кодирани в шифрования израз,че МОЙСЕЙ УДАРИ СКАЛАТА С ТОЯГАТА И РАЗЦЕПИ СКАЛАТА НА ДВЕ
УДАРИ СКАЛАТА С ТОЯГА=СКАЛА на Иса Трага и Диана-което означава,че скалата,уж природен феномен,е огромен изкуствен мегалитен светилищен комплекс на Исус Тракиеца и Диана,построен от Българските Жреци-енергетици и обслужван само от тях!
РАЗЦЕПИ СКАЛАТА НА ДВЕ=СКАЛАТА на Цар Иза Бог и Богиня Диана
Това е тайното епохално послание,заложено от Българските Духовни водачи и Цивилизатори на еврейския народ в легендата за скалата и Мойсей,което ние разшифровахме за подарък и възвръщане на паметта на любимото ни и винаги обгрижвано от нас еврейско племе!
ВРЪЩАНЕ НА ПАМЕТТА=Бог Ешуа и Богиня Диана Матара   
 ******************************************************************************************************
С това обстойно отклонение обяснихме защо половината племена по света имат един и същ израз за РОГА НА ИЗОБИЛИЕ–Cornu copiae и откъде идва този израз и какво означава: 
Cornu copiae(лат)=Канара на Бок=Скала на Бог-Скално светилище на Бог,храм Божи обслужващ универсалните нужди на хората.
В обследвания с Мойсей случай ви демонстрирахме производството на вода от Рога на изобилието ХАРИБ,който има всестранни мултифункционални способности, невъобразими  за нищата непосветена фантазия!

Връщаме се при нашите австралийски домакини и от благодарност,че помогнаха за голямата победа на нашата звездна ракета,ще ги просветим на какво несънувано богатство са собственици-по-точно стопани,стопанисващи чуждо имане-на Българските ѝм цивилизатори,но построено великодушно от тях за тия племена! 
 

Казахме в началото,че долната серия от фотоси е от The Devil"s Marbles в Австралия,поредното ЧУДО НА ПРИРОДАТА,фалшифицирано като такова от предните отряди на заговорниците срещу Българите и Инквизицията-официалните науки АРХЕОЛОГИЯ И ГЕОЛОГИЯ,за да не ви позволят дори и за миг да ви дойде на акъла и да си помислите,че те са изкуствено изработени и обработени светилищни елементи и агрегати-енергийни панели в някои от специализираните за това Заводи за панелни елементи и светилищно оборудване по света,централното от които е на западния склон на Витоша под регистрационния индекс МОРЕНИ и ЗЛАТНИТЕ МОСТОВЕ 

DEVILS MARBLES=Бог Исус Ел(Змей) Дуло и Богиня Мария


Та ни обясняват и поучават учените-манипулатори как ги пренасяли тия огромни скали на десетки и стотици километри с въжета и ги търкаляли на трупи!
Ще придвижат,ама дръжки и на куково лято и когато цъфнат налъмите в турската баня!Нали се опитаха ентусиасти да придвижват такива блокове на ръка,и то не такива,тежащи стотици и хиляди тона всеки,а тежащи не повече от 10-15 тона!
Едва ги помръднаха на милиметър!Да не говорим за тия от снимките по долу!Тях ги обявяват направо за чудо на природата,геоложки феномени и тям подобни и си съчиняват упоителни и наивистични до безумие хипотези и теории,как природата ги била изваяла за 50,100,200,500,800 милиона...и колкото ѝм дойде на ума милиона години,като после умишлено тънко пропускат да споменават,че са само измислени хипотези-т.е.предположения,които нямат нищо общо с истината!И баламите им вярват и пляскат с ръце на лъжците!Обаче ние знаем как да си ги познаем и вземем и от тези фалшификати и зашифровки!Свещениат шифър и код отключват и отварят всички тайни категорично и безпроблемно,както в тези случаи!

ФЕНОМЕННИ СТРУКТУРИ=Богиня Диана Мария и Иса Трака
ЕСТЕСТВЕНИ ФОРМИ=Бог Тати Исус и Богиня Мария=Бог Отец Исус и Богиня Мария
ЧУДНИ ФОРМИ=Ешуа и Богиня Диана Мария=ФОРМИ НА Ешуа и Диана
ХИПОТЕЗА=Бохиня Диана и Иза
НАУЧНА ХИПОТЕЗА=Бохиня Диана и Изуш-продукт на умствена гимнастика,прилаган най-често в съвременната материалистично-атеистична наука за отричане на Божествения генезис,зародиш и творческо начало и съзидание на света с цел прикриване на Българските Богове и ролята и мисията на Българите в тия процеси!

Дивете се и се чудете,как Природата като "Неповторим и недостижим майстор е била построила тия чудеса"! 
Поклон пред Природата,но преди това поклон пред НЕПОВТОРИМИТЕ МАЙСТОРИ,създали всичко в Природата!
МАЙСТОРИ=Иса и Матера=Иса и Диана Мария
НЕДОСТИЖИМИ МАЙСТОРИ=НЕДОСТИЖИМИ Иса и Матара=
=НЕДОСТИЖИМИ Иса и Диана Мария
НЕДОСТЖИМИ МАЙСТОРИ=МАЙСТОРИ на Исуж  и Диана Мат-Българите
НЕПОВТОРИМИ МАЙСТОРИ=Бог Иса и Богиня Диана Мат Мария
image
DEVILS MARBLES=Бог Исус Ел(Змей) Дуло и Богиня Мария


image

DEVILS MARBLES=Бог Исус Ел(Змей) Дуло и Богиня Мария
image
ПРИРОДАТА ГИ РЕДИЛА 200 000 000 ГОДИНИ...ИЛИ КОЛКОТО ИЗМИСЛИМ!
DEVILS MARBLES=Бог Исус Ел(Змей) Дуло и Богиня Мария
image
DEVILS MARBLES=Бог Исус Ел(Змей) Дуло и Богиня Мария
image
ПРИРОДАТА ГИ РЕДИЛА...АМА ТЕЗИ,КОИТО СА ГИ НАРЕДИЛИ
НАИСТИНА-НАИСТИНА СА ГОЛЕМИ МАЙСТОРИ!
МАЙСТОРИ=Иса и Матера=Иса и Диана Мария

image                                        

The Devil"s Marbles
DEVILS MARBLES=Бог Исус Ел(Змей) Дуло и Богиня Мария   

 The Devil"s Marbles 
DEVILS MARBLES=Бог Исус Ел(Змей) Дуло и Богиня Мария


Накрая на нашето обследване ще се върнем пак в началото и темата на постинга-победата на Цвети.Нашият подарък за тебе,Цвети,ще бъде разпечатването на восъчния печат на тайната на твоята игра-вложените в терминологията ѝ послания от нейните съставителите,които ти ще познаеш сама. 
Почваме от върха!
ТЕНИС=ДИАНА И ИСА
 Енциклопедиите казват,че съвременният тенис произлизал от френската аристокрация от 12 век. Това е точно времето,когато Франция процветява под идеологията и ръководството на Българските Исусови посветени,познати като Богомили и прокудени от България от византийското робство,и наричани Траки, кодирани чрез сричкова анаграма като Катари.
ТРАКИ=КАТАРИ
Създадената от тях игра за местната тракийска аристокрация е идеалното скривалище за кодираните ѝм послания и затова цялата терминология оттогава и после продължена в БИРМИНГАМ(Богиня Мама Мариа),е от прекрасни високоразредни зашифровки по Свещената БГ Матрица,започвайки с името на играта ТЕНИС! 

АРИСТОКРАЦИЯ=Цар Иса Трака=РОДА на Исус Трака-династичния Исусов род Дуло

Предшественик на тениса е френската игра ЖЬО ДЬО ПОМ,в кято веднага откриваме Исус и Мария:
ЖЬО ДЬО ПОМ=Ежуа и Богиня Мад
Алибито за оправданието на името ТЕНИС е уж предупредителния вик ТЕНЕС-"ДРЪЖ"
Взаимстват се елементи от играта РЕКЕТС и ПЕЛОТ:
РЕКЕТС=Иса Трака
ПЕЛОТ=Бог Дуло
През 19 век играта е регистрирна в Англия като СФАИРИСТИКЕ.
СФАИРИСТИКЕ=Диана и Исус Барк

ТЕНИС НА КОРТ=Диана и Иса Трака
РАКЕТА=Трак
СЕТ=Иса и Диана
ДЮС=Диана и Иса-равенство
СЕРВИЗ=Зар Бог Иса-подаване,начален удар
АС=Иса-точка от сервиз
ФОРХЕНД=Борх Диана
БЕКХЕНД=Бокхиня Диана=Богиня Диана
СМАШ=Исуш и Ма(Мария)
ТАЙБРЕК=Диана Барк
ИГРА ЗА АРИСТОКРАЦИЯТА=ИГРА ЗА РОДА на Исус Трака и Диана

Това бе нашето цвете за Цвети,която ни донесе толкова много награди!

БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА,Божие дете,за радостта,с която дари многострадалния Български народ!




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
22.01.2014 14:10
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7679789
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44114
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!