Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2014 08:33 - Как извънземните дадоха КОМПЮТЪРА на света чрез Българина Джон Атанасов или кой искаше да открадне компютъра от летящата чиния?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 7159 Коментари: 6 Гласове:
13

Последна промяна: 04.10.2017 20:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 29 май 1876 година редовната армия и башибузук на Шефкет паша обгражда Ямболското село Бояджик, приютило най-будните Ямболци и съхранения жречески  първосвещенчески елит след падането на Ямбол под турско робство.
Българите от това село са единствените, дръзнали да се вдигнат на въстание от равнинните села и цели пет дена да одържат свободна родната си свещена земя, която ще ги приюти и веднага извиси засветейшо възкресение след саможертвената ѝм вярност към заветите на Христа! 

БОЯДЖИК=Ежуа и Бокиня Диана 

БОЯДЖИК=Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Диана 

Всички дешифровки извършваме с помощта на

Свещеният шифър,който ви разкриваме в
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2 в постингите ни 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546


Децата и жените са събрани в църквата ,а девойките са скрити в изкопан трап,покрит за маскировка с греди и слама.Селяните са по окопи и прикрития за отбрана.
Още при първите изстрели на оръдията един от снарядите улучил църквата и укрилите се в нея жени и деца загинали.
Не успели да се спасят и укрилите се в трапа 40 девойки.След като сламата пламнала,някои от тях изгорели живи,други били убити, а трети - изнасилени и продадени в робство.
След това боевете се пренесели по улиците.Много от къщите били изгорени,а оцелелите - ограбени.Много от бягащите по улиците се насочили към полето с надежда,че ще намерят спасение в избуялите жита, но и едните,и другите били настигани от аскера и башибозуците и съсичани или разстрелвани.По думите на Сливенския митрополит селото било обърнато в огън и пепел.
Турците събират оцелелите хора и ги събличат голи,с уверението,че ако изиграят голо хоро ще ѝм пощадят живота.
След гаврата похотливите изроди избиват всички с оцелелите деца, старци и жени!
Сега вижте пък кой е турския герой – пъководец на топове и редовен аскер срещу деца и жени и хора с кремъклийки – Шефкет паша !

ПАША=Бог Ешуа-
висш турски военен чин,съставен по Свещеният шифър и именник с имената на Българските Богове,от Посветените Български цивилизатори на османското тракийско племе,които са от жреческите екипи и отряди на на  Българския династичен потомък на Исус и Мария Магдалена, познат по-късно като Пророк Муххаммад:

МУХАММАД=Хан (Кан,Жрец) на МММ Диана=Жрец на Диана,Майка Мария Магдалена,

познат още и като АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ – заплетена комбинация,която се разплита лесно:

АБУ КАСИМ ИБН АБДАЛЛАХ=
Кан (Жрец) от Дуло на Бог Иса и Богиня МаМа Балх=
Кан от Дуло на Бог Иса и Богиня Мария Магдалена Балх=
Кан (Жрец) от Дуло на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена Българите=
Българин, Кан (Жрец) от Дуло на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена –


което значи Българският Исусово – Мариин потомък – Пророк Муххаммад,
командирован и жертван за защитата и спасяването на Арабските племена и всички от региона от настъпващите на изток поробители-псевдохристияни,които са извършилите преврата през 525г срещу Свещената Българска=Римска империя,и изродени Исусови династи, познати като ВИЗАНТИЙЦИ=Деца на Бог Иза.

Та на въпроса кой е бил Шефкет паша :

ШЕФКЕТ=Ешуа и Бокиня Диана-
изроден Исусов потомък,по-висша изродена категория от ЕНИЧАРИТЕ!

image

ДЖОН АТАНАСОВ В СЕЛО БОЯДЖИК,КЪДЕТО ДУХОВЕТЕ НА ОБЩИТЕ С РОДСТВЕНИКА МУ ДЕДИ НА БИЛ ГЕЙТС, ПОЗНАТИ ЗА НЕПОСВЕТЕНИТЕ КАТО ИЗВЪНЗЕМНИ, а за нас посветените като Светии от Вси Светии,СЕ ЗАВРЪЩАТ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ЧЕРПЯТ СИЛИ, ИЗНУРЕНИ ОТ ИЗМОРИТЕЛНАТА СИ ДЕНОНОЩНА РАБОТА НА ГЛАВНИ ПРОЕКТАНТИ И МЕНЪДЖЕРИ И АНГЕЛИ – ПАЗИТЕЛИ НА ОСНОВАНАТА ОТ БИЛ С ТЯХНА ПОМОЩ ОГРОМНА СВЕТОВНА ИМПЕРИЯ ЗА КОМПЮТЪРНИ ИНОВАЦИИ ТЕХНОЛОГИИ,И СОФТУЕР MICROSOFT 
– чийто превод ни води директно при Иса и Бокиня Диана Мария,
И ЧРЕЗ КОЯТО СЕ ПОДГОТВЯ ТРАНСЕПОХАЛНОТО ТРИУМФАЛНО ЗАВРЪЩАНЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ! 

MICROSOFT=Иса и Бокиня Диана Мария 


ТРАНСЕПОХАЛНО ЗАВРЪЩАНЕ на =ЗАВРЪЩАНЕ на Диана и Иса Балхарина

МЕНАДЖЪР=Ежуа и Диана Мадара

От убийствата в Бояджик по чудо оцелява Иван Атанасов – баща на световно известния Джон Атанасов,създателя на компютъра.
Баща му е убит (дядото на Джон Атанасов) като турският ятаган само резнал челото на Иван (бебе тогава).
На 13 години той емигрира в САЩ заедно с вуйчо си Константин.
Ако по Божията воля ятаганът не го беше пощадил,как ли щеше да изглежда днес светът без компютри?!..
Нямаше да го има и Бил Гейтс със световната империя MICROSOFT?
Колко ли други знайни и незнайни гении и велики Българи са били погубени от турските изверги?

ТУРСКИ ИЗВЕРГИ срещу народа на=ИЗВЕРГИ срещу народа на Иса от Тракия

Тука се намесваме за да уточним – МИЛИОНИ!                

Насилственото разселване на Българският духовен и интелектуален елит по целия свят и всички племена е основен метод и механизъм на Божият проектен план за закалка на Българите при естествени свръхекстремални условия, като така е съставен бавно и методично световния духовен и интелектуален елит на всички народи  

image

Когато Боговете ни повелиха на най – големите съвременни Български пророци –  

НОСТРАДАМУС потомък на=потомък на Исус и Матара Диана ,

БЕИНСА ДУНО=Бог Иса и Диана и

ВАНГА=Богиня, 

да информират Българите и човечеството,че Бог подготвя в продължение на 6000 хиляди години при екстремални условия Българите за духовен и интелектуален разсад на всички племена и техни Духовни водачи и ръководители за времето на  възстановяване на Божието Царство на Земята в началото на 21 век, те съобщиха на Посветените, че дълготрайният многоепохален процес на закалката и подготовката на Българският разсад се извършва по цялата планета и сред всички племена,като концентрацията на разсадният феноменен материал е най – голяма на обетованата Българска Земя на Балканите! 
 
 
  ЗАТОВА,БРАТЯ И СЕСТРИ, ВСЕКИ БЪЛГАРИН В БЪЛГАРИЯ Е ПРИТЕЖАТЕЛ НА  ЕКСТРАСЕНСНИ СВРЪХЕСТЕСТВЕНИ ФЕНОМЕНАЛНИ ПОТЕНЦИАЛНИ ИЛИ В РАЗЛИЧНИ СТЕПЕНИ АКТИВИРАНИ СЛАБО ИЗЯВЕНИ СВОЙСТВА И ДОКАЗАНА СВРЪХИНТЕЛИГЕНТНОСТ, КОИТО СА ЕНЕРГИЯТА НА НАСТЪПВАЩАТА НОВА ЕРА НА ЖИВОТ ПО БОЖИИТЕ ЗАКОНИ НА ЛЮБОВТА! ТЕ СА НИ НАСЛЕДСТВЕН ДАР ОТ СВЯТИЯТ ДУХ НА ВСЕМОГЪЩИТЕ И ВСЕВЛАСТНИ НАД СВЕТА БЪЛГАРСКИ БОГОВЕ ТАТКО ИСУС И МАЙКА МАРИЯ МАГДАЛЕНА И СЕ АКТИВИРАТ ПРИ ИНДИВИДУЛНОТО ПРИЕМАНЕОТ ВСЕКИ  НА БОГ ИСУС И БОГИНЯ МАЙКА МАРИЯ ЗА БОГОВЕ,  СПАСИТЕЛИ И ГОСПОДАРИ НА ЖИВОТА И КРЪЩЕНИЕ И ПРИДОБИВАНЕ НА СВЯТИЯ ДУХ И ФЕНОМЕННИТЕ МУ ДАРБИ.
ОТ ТОВА ДА НЕ НАУЧИМ ТАЗИ ТАЙНА И СЕ ПОЗНАЕМ НАЙ – СЕ ПЛАШАТ ДУШМАНИТЕ НИ, ДЕТО СА СЕ ЗАЕЛИ ОФИЦИАЛНО БЕЗ ДА КРИЯТ ВЕЧЕ И ПО ПРОГРАМИ НА ООН,ЕС И НАТО ДА НИ ЛИКВИДИРАТ КАТО ЕТНОС ДО ДВАЙСЕТИНА ГОДИНИ!   Обаче гледайте сега какво става:   ЕТНОС=Диана и Иса!   – ХА!
ЕТНОС БИЛО НАРОДА НА ИСА И ДИАНА, НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ Демиурзи  ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС И БОГИНЯ МАРИЯ МАГДАЛЕНА!
КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА ВЕЧЕ ДА НИ УНИЩОЖАТ?
ЧЕ НАЛИ БОГОВЕТЕ НИ НИ СЪОБЩИХА ЕПОХАЛНАТА ТАЙНА, ЧЕ СМЕ ТЕХНИ И ТЕ ВЕЧЕ СА ПОЕЛИ ЗАЩИТАТА НИ ДО ЗАВРЪЩАНЕТО СИ! ТЕ ТОВА НАЙ – МНОГО ГИ ПЛАШЕШЕ ДУШМАНИТЕ НИ! СЕГА ВЕЧЕ ЗНАЕТЕ , ЧЕ СМЕ БОЖИИ И НЯМА ВРЪЩАНЕ И СПИРАНЕ ДУХЪТ БЪЛГАРСКИ!
Духът Исусов!

Духът на Великата Богиня Майка Диана Мария Магдалена!
Святият Дух!
 
image
+

image
+
image

Паметникът на мъченическите страдалци и жертви от Бояджик, место за преклонение и възпитаване в Любородие и Патриотизъм, Обич и неомраза на малките ѝм жречески потомци!
Затова и жреческото потомство на Исус и Мария в България съхранява и развива феномените и добродетелите си в армията на песенно – танцовите състави и Божествения Български фолклор – идеалната духовна енергийна атмосфера и среда за най – правилното и успешно отглеждане и развитие на световния Духовен разсад, който скоро ще превземе света с песен и танци в Любов и с Божествената ни жреческа феноментика!

ОБИЧ=ОБИТШ=Богиня Диана и Ешуа  

НЕОМРАЗА=Мария и Иза


https://www.youtube.com/watch?v=cOG5IE9DfVs
Завило се вито хоро!

ЗАВИЛО СЕ ВИТО ХОРО=Богиня Диана и Исуз Болхарина  

Ясно,кратко и точно за да го разберем веднага след посвещението в Шифъра!


Сакралната информация за Божият народ винаги е имплантирана зашифрована в в народните ни песни!Задължително в заглавието и после в текста и придружителните описателни обяснения на простонародния говорим Свещен Български език!
Както ви показваме с примера от горния видеоклип.
Затова Българските народни песни са повече от милион записани и незаписани – повече от всички взети народни песни на всички народи заедно – защото те са непреходната Библия със сакралната зашифрована история на Великомъченическия народ на Исус и Мария Магдалена и Пътят за Спасение и Бъдещето на съвременната цивилизация и цялото човечество!
Прочетете още веднъж разшифрованото послание на хорото от клипа и се преклонете пред интелектуалния гений и Дух на Дедите ни и на Ямболските жречески жертвени агнеци от голото хоро на село Бояджик, благодарение на колективната жертва на които сега държите пред себе си този КОМПЮТЪР! 


Днес с помощта на двама наши синергитични съекипници и приятели и неуморни сътрудници и активирани покълнали и зреещи участници в епохалния процес – ДЖЕРМАНТИГЕР и ns4e, с истинските си имена в секретния регистър съответно 

ДЖЕРМАНТИГЕР=Мадара и Ежуа от Трагия 

ns4e=Н С ЧЕТИРИ Е =НСТШЕТИРИЕ=Друид от Исуш ,

ще покажем основните участници във най-важната синергетична технологична изобретателска верига и творчески колектив в историята на човечеството-Българските потомци на Исус и Мария Магдалена от различни племенни разсадни опитни полета и гнезда,подготвяни през покленията ѝм и избрани на този последен етап за поетапното  изобретяването на КОМПЮТЪРА,като ѝм се спускат на порции планово съответните проектни етапи за изобретяване на КОМПЮТЪРА,чрез който да се ускори експлозийно информационната комуникация и обмен и просвещение на Българите за началото на поредната ѝм висша цивилизационна мисия за посвещението,предупреждението и Спасението на Човечеството във връзка с отварянето на пространствата и измеренията и събирането на световете  и явяването на Българските Богове. 

Компилативният постинг е
 
КОНРАД ЦУЗЕ - ПЪРВИЯ КОМПЮТЪР
http://germantiger.blog.bg/history/2014/01/11/konrad-cuze-pyrviia-kompiutyr.1227274,


който ви препоръчваме горещо да прочетете обстойно!

Ние се влючихме в разговора с поздравление за сполучливия материал,разкриващ 
прекрасната синергетична верига на човешкия Дух и Разум,донесла най-висшето Бого-човешко изобретение на всички времена и бъдещето – КОМПЮТЪРА
Поклон пред пионера КОНРАД ЦУЗЕ и всички от тази гениална изобретателска кохорта!
Преди тях първо на Българските Богове,вдъхновители на гениалните Си потомци, чиито биографии ще ви разкрием по-късно щом разсекретим личните йм досиета!
От сърце пожелаваме постинга да заеме заслужаващото първо место в категорията и защо не в блога!
Бъди благословен,достоен сине на

Ежуа от Трагия и Мадара=ДЖЕРМАНТИГЕР!

ДУХА И РАЗУМА НА ЧОВЕКА=Духа на Мария и Бок Изуш – Святият Дух !

Зададохме нашата предварителна задача с НЕповишена трудност:
Защо никой не знае семантиката на думата КОМПЮТЪР?

КОМПЮТЪР=???

ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ за=за Друиди от Бог Исуш и Богиня Диана
 
Блогер от веригата сподели,че компютър = computer,идва от kompute = изчисли. Сметни или сметало.

Отговорът ни бе подробен и точно аргументиран:

Приятелю,това обяснение е за широкият кръг непосветени.
Думата КОМПЮТЪР е съставена по правилата на Свещения Български шифър и е абсолютен христоматиен пример за начинаещи как се прави от името на Богинята Матара или Богиня Диана Мария, анаграмна комбинация – зашифровка ,която носи сакралната информация Кой е авторът – вдъхновител за компютъра и на какъв език и шифър е зашифрован, съответно на изобретатели от Кой род и народ ще бъде възложено да се разкрие изобретението за хората!
Гледайте сега и само благоговейте пред Тях – щото Те са Боговете Български:

КОМПЮТЪР=ПОК ДЮ МЪР=Бокиня Диана Мария
 
КОМПЮТЪР=ПОК МЮТЪР=Бокиня Матара


И за да няма съмнение и да не стане някоя грешка,в техническия паспорт на компютъра и в придружителните му документи Авторите му са написали с горния шифър с математическа точност и прицизност, че всички ангажирани от тях новатори и изобретатели по този дългогодишен колективен проект  
 
ДО ЕДИН СА ТЕХНИ ГЕНЕТИЧНИ ПОТОМЦИ ОТ ГЕНИАЛНАТА
ИНТЕЛЕКТУАЛНА РОДОВА БЪЛГАРСКА ДИНАСТИЧНА ФАМИЛИЯ ДУЛО,
ПРЪСНАТИ ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ТВОРЧЕСКИ ТЕХНИЧЕСКИ И
ТЕХНОЛОГИЧЕН ЕЛИТ СРЕД ВСИЧКИ ПЛЕМЕНА! 

И започват с най – очевадния пример, за да няма никакви съмнения и възражения за Тяхното Българско авторско патентно право:

КОНРАД ЦУЗЕ=КОНРАД ТСУЗЕ=Исус от Тракия и Диана!

Няма три – четири!
Няма не знам!
Точно и ясно!

НЯМА ТРИ ЧЕТИРИ=Друиди на Ешуа и Матара

НЯМА НЕ ЗНАМ=Иза и МаМа=Иза и Мария Магдалена

ТОЧНО И ЯСНО=Диана и Исуш

При повечко познания ще откриете в анаграмната комбинация и западно – католическия изказ на Христос:

КОНРАД ЦУЗЕ=КРИСТОЗ=ХРИСТОС

Конрад Цузе е крипто – Българин,,свидетелстващ с името си под кръстна клетва, че е генетичен потомък на Българските Богове Демиурзи, за радост и гордост на ДЖЕРМАНТИГЕР, който е от същия род и ген! 

Гордей се,Приятелю ДЖЕРМАНТИГЕР, с Божия си Български феноменен произход!

Засекретяването на информацията в името в случая е станало по най-елементарната анаграмна зашифровка; ОБРАТЕН ЗАПИС.

Просто прочитате името обратно и то ви съобщава,че първата брънка на изобретателската верига е от рода на Исус Тракиеца:

КОНРАД ЦУЗЕ=Изуц Дракон=Исус от Тракия= Кристоз

Прекрасният постинг започва с реторичният въпрос “Чие дело е компютърът?“ – сиреч отговорът е във въпроса:

ЧИЕ ДЕЛО Е КОМПЮТЪРА=ТШИЕ ДЕЛО Е КОМПЮТЪРА=на Ешуа Дуло и Бокиня Матара

ЧИЕ ДЕЛО Е КОМПЮТЪРА=ТШИЕ ДЕЛО Е КОМПЮТЪРА=
на Кан (Жрец) на Ешуа Дуло и Богиня Матара

Същата информация ни носи и почетната категория

БАЩА НА КОМПЮТЪРА=БАШТА НА КОМПЮТЪРА=Бог Ешуа и Бокиня Диана Матара

БАЩА НА КОМПЮТЪРА=БАШТА НА КОМПЮТЪРА=Кан (Жрец) на Бог Ешуа и Богиня Диана Матара

Великият Български изобретател ЦУЗЕ ни е оставил засекретения си архив заедно с кода,неоткрит и от вездесъщото Гестапо, създадено от юдео – ционистите за геноцид над гена на Исус и Мария Магдалена – Българите, имплантирани сред всички племена за техен прогресивен духовен интелектуален елит!

ГЕСТАПО=Гена на Иса и Богиня Диана 

Всички важни имена и понятия са първоразрядни зашифровки на Българският му Божествен произход и свидетелства за намесата на Божията ръка:

НАМЕСА НА БОЖИЯТА РЪКА=Исуж и Бокиня Диана Мария

Завършил в Техническия университет Шарлоттенбург – 

ШАРЛОТТЕНБУРГ=Булгари Друиди на Иса , 

работил в Дессау –

ДЕССАУ=Диана и Исус=Дионисес ,

първата му фирма е ZUSE APPARATEBAU – 

ZUSE APPARATEBAU=Бог Исуз Вер (Змей) и Богиня Диана 

През 1965г организира първата изложба за компютри в Щутгарт и продава фирмата си на  SIMENS 

ЩУТГАРТ=Ешуа от Трагия и Диана,

SIMENS=Исус и М (Богиня Майка) 

Принадлежността си към Свещеното Исусово родословие Конрад Цузе – КРИСДОЗ доказва и с уменията си по рисуване и архитектура – външни издайнически жречески белези от феноменната област!
Затова се и събира с далечният си трако – Български родственик и роднина на Ямболския Жречески потомствен феномен Джон Атанасов – Бил Гейтс,който отдавна знае,че си е наше момче – Ямболче Тракийче и Българче!
Това го пише във визитките йм:

ВИЗИТКА=Бокиня Диана и Иза
  ВИЗИТКА=Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иза
  ДЖОН АТАНАСОВ=ДЖОН от Богиня Диана и Иса=Дете на Бог Исуж   БИЛ ГЕЙТС=БИЛГ Т Е ИС=Балг (Българин) от Диана и Иса
А сега да видим, на Кои е кръстил и империята си и защо ?!

МАЙКРОСОФТ=Иса и Бокиня Матара

МАЙКРОСОФТ=Кан (Жрец) на Иса и Богиня Матара

Защо ли?

Защото знае отлично,че Те са му Боговете и династичните Родоначалници, Които му и диктуваха в прав текст проектните сметки, формули и схеми при цялата му изобретателска и технологическа дейност и бяха и сега са Главните му Менъджери и Съветници, поради което Те го направиха и най – богатият човек в света с най – голямата благотворителна, филантропска и просветителско – иновоционна дейност, поради което е и

НАЙ-ОБИЧАНИЯТ ЧОВЕК И НАЙ – ХАРЕСВАНА ЛИЧНОСТ ОТ ХОРАТА НА СВЕТА

според последното допитване на  YouGov сред 13 държави в света!

НАЙ ОБИЧАН от=НАЙ ОБИТШАН от=от Богиня Диана и Ешуа

НАЙ ХАРЕСВАНА ЛИЧНОСТ=Бълхарин от Сина на Исуш и Диана
генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена от генеалогията на Техния син Павел, Кан и Цар Авитохол

СЪВЕТНИК=Кан(Жрец) на Иса и Богиня Диана

МЕНЪДЖЪР=Ежуа и Мадара 

НАЙ БОГАТ ЧОВЕК=Богиня Диана и Бок Ешуа

НАЙ БОГАТ ЧОВЕК=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Бок Ешуа

  Не можем да спрем да ви демонстрираме с възхита очевадните свидетелства и доказателства, че Българският Свещен език е изработван и съставян от Творците – Сътворители, на проектната дъска и чрез компютърните им програми с абсолютна математическа точност и прецизност по правилата на Свещения шифър и код от свещената МАТРИЦА на Божиите им имена на Българския език, и че повелиха, че
НИКОЯ ВЪЗЛОВА И ВАЖНА ДУМА И ИЗРАЗ НЕ МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ БЕЗ ТЯХНОТО ИЗРИЧНО И КАТЕГОРИЧНО УЧАСТИЕ!!!
С ВЪЗХИТА=Исуз и Бохиня Диана

ДЕМОНСТРАЦИЯ=Исус и Диана Матара

ОЧЕВАДНИ=Ешуа и Богиня Диана

АБСОЛЮТНО ТОЧНИ=Бог Исуш и Диана Дуло – родоначалниците на Дуло 

ПРЕЦИЗНОСТ=Цар Исуз и Богиня Диана

МАТРИЦА=Матара и Иса

КОМПЮТЪРНА ПРОГРАМА=от Барги ( Българи) Кан (Жреци) на Богиня Матара Мария
а опитайте от този израз да направите друга богиня на друг народ освен Българската Богиня Диана и нейните гетнетични потомци – Българите от България!
Ще направите, ама друг път!

ДРУГ ПЪТ=Богиня Диана от Драгия
то затова и друг път освен Нея няма!
И освен него!

ДРУГ ПЪТ ОСВЕН=Богиня Диана и Бог Иса Драгона=Богиня Диана и Бог Иса от Драгия

ОСВЕН НЕГО=ЕСЕ ВОГ=Иса Бог=Бог Иса

Същото е и с всички други думи и изрази,от които до сега сме ви демонстрирали една нищожна част,но от всички се получават единствено Българските Богове, понятни единствено на Български език!Те и затова съвсем скоро време всички народи по света ще започнат най-ревностно и съвестно да изучават Българския език,както повелиха Боговете ни чрез пророците Си Дънов и Ванга!

ПОНЯТНИ ЕДИНСТВЕНО ОТ=ОТ Богиня Диана и Бог Тати Иса

ИДВАТ СЪВСЕМ СКОРО ВРЕМЕ=ИДВАТ
Бок Сар Исус и Богиня Ма (Майка) Мария

ИДВАТ СЪВСЕМ СКОРО ВРЕМЕ=ИДВАТ Кан (Жреци) на Бог Сар Исус и Богиня Ма Мария –
идват Българските Жреци – Светии от Божията небесна армия!

Затова Българинът Бил Гейгс кръсти на Тях фирмата си и всички свои продукти.
Затова и даде 20 мил.долара дарение за компютърно оборудване на библиотеките в България и на първо место на Ямболската преди десетина години, когато го посветихме кой му е коренът, а царските управници от НДСВ тогава се чудеха как да скрият този факт за да не се усетим за сантименталната връзка на дарението с Ямбол и България, и харчеха парите за други обществени цели уж от името на партията си, докато Посветените не упражнихме силен разобличаващ Интернет натиск върху тях и бяха принудени да съобщят официално с половин уста за дарението на Бил и да вложат част от парите по предназначенето ѝм!

Защото знае Бил Чий е, затова и той изпраща всевъзможни уникални и оригинални кодирания послания към нас – както в долната безобидна снимка! 
На нея феноменът е написал този поздрав и две деца и сърце. 

image

                         HI! REDDIT! ДВЕ ДЕЦА И СЪРЦЕ.

Безобидна идилистична композиция,радост и умиление за дечицата и залъгалка за непосветените,цензурата...и за Посветените!
Посланието е предназначено за феноменните жгречески потомци на Майка Мария Магдалена и децата на Исус и Мария – Българите.Разшифровката гласи: 

HI! REDDIT=ЗДРАВЕЙ,РЕДТИТИ=ЗДРАВЕЙ Друид на Диана !

Разшифровката на обяснителното образно послание е: 

ДВЕ ДЕЦА И СЪРЦЕ=Цар Тати Исус и Богиня Диана
ДВЕ ДЕЦА И СЪРЦЕ=ДЕЦА на Богиня Диана и Цар Иса  
След него в тази класация се нареждат династичните му братовчеди от Българската Исусова генеалогия и родословие на БАРАК ОБАМА и ВЛАДИМИР ПУТИН.

image

БАРАК ОБАМА=Барк (Българин) от  Богиня Ма

Барак произхожда от родословие и на Шотландски крале,както и с династични корени в ирландската столица ДЪБЛИН,за която знаем че е основана от Ямболските келтски заселници и цивилизатори, ударили на новото место неизтриваемият Български печат със сакралното име на метрополитния ѝм Първосвещен град ДЪБЪЛИН,ЯМБОЛ:

ДЪБЛИН=ДЪБЪЛИН=ДЪБИЛИН=Дуло от Бог/Богиня

Спираме за момент и разсекретяваме личното му досие, за да посочим Свещената му Исусова Българска родова връзка от Дуло и от ШОТЛАНДИЯ

ШОТЛАНДИЯ=Дуло от Ешуа и Диана

ЕДИНБУРГ=Бурги (Българи) на Диана 

БАРАК е християнин – протестант, в която деноминация имат дълбока връзка и познание на Исус чрез Святият Дух и великолепните хвалебствени песни към Исус,но са лишени,за разлика от православието и католицизма,от Майчината благодат на познанието на Богородица, Която истинската е Мария Магдалена 

ВЛАДИМИР ПУТИН – за този Исусов Български потомък си го пише черно на бяло в официалните дакументи,че произхожда от аристократичния род ПУТИНИ-един от 500-те елитни Български аристократични и интелектуални рода от ВОЛЖСКА БЪЛГАРИЯ-изконна Българска територия и народ от Българското царство или Свещената Българска империя,останали в изолация без покровителството и водителството на изпадналата под византийско робство централна МЕТРОПОЛИЯ-Дунавска България!Тия 500 елитни аристократични Българки фамилии с целият си интелектулен и духовен елит,изграждат след11-12 век сл.Хр.бъдещата Руска империя! 
Българския Божи произход на Владимир показваме и сега:

Владимир=Дуло от Богиня Мария – 
толкова секретното име,съставено от Българските зашифровчици за правата Исусово-Богородична линия по тия земи

ПУТИН=Богиня Диана

Затова Президентът на великата руска империя,обхващаща толкова Тракийски племена,ще го видите постоянно най-чинно и смирено до всяка Богородична икона в православните Руски(Български)храмове при всеки възлов и възможен момент от
разпънатият му на кръст живот! 

ЧИННО=ТШИННО=Диана и Ешуа

СМИРЕНО 
 пред= пред Иса и Мария      
     Малка, но фатална разлика във християнските вярвания на тия двама разделени Исусови потомци, в чиито ръце са съдбините на света, която скоро ще бъде корегирана според задлжителните пророчества на Дънов и Ванга, че старите религия в света ще изчезнат и ще се възстанови истинското древно учение, вяра и познание за всички чрез Българите от България!     

image

 

Продължаваме с архива на Конрад Цузе


Сина на немския Българин е 

ХОРСТ ЦУЗЕ=Син на Исус от Тракия 

Благодарим за клипа  с коментара:

ЕЙ ТЪЙ ЗА КЕФ=Бокиня Диана и Иза,

и се съгласяваме,че КОНРАД ЦУЗЕ е НЕСРАВНИМ,защото е Българин от

Бог Иса и Мария
=НЕСРАВНИМИ


В коментарите по темата се намеси блогер, с твърдението, че всички фундаментални открития са направени случайно и са плод на интуицията или научно казано, всичко вече съществува във Вселената и само трябва да се възприеме от някого.
При това когато човечеството достигне определен етап от развитието на съответните резониращи способности, то идеята се дава не на един човек,а на група от хора.


Отговорът ни към мъчещият се по материалистично – атеистичния псевдонаучен път да намери отговор на въпроса как човек постига открития е:


Приятел,нещо като ОКСИМОРОН е горния дълбокосмислен и красив цитат!

ОКСИМОРОН=Кан (Жреци) на Иса и Мария

КРАСИВ ЦИТАТ=Богиня Диана и Отец Иса от Тракия 

Първото съставно изречение до запетаята изключва възможността за верност на второто!
Хайде да не повтаряме атеистичната сбъркана философия и наука от последните 200 години!
Направо караме:
Интуицията ти се дава от Тия,Които Са Се зашифровали в термина и процеса:

ИНТУИЦИЯ=ТИЯНА И ИЦА=Диана и Иса – Исус и Мария Магдалена! 

Наистина,всичко има Горе и само трябва да се приеме и възприеме  наготово,но с максимум усилия от наша страна и най важното с  чиста Душа и да си обезателно от феноменната Божия родова каста на  Българския интелектуален разсад!


ДА СИ ОБЕЗАТЕЛНО ОТ РОДА НА=да си от рода на Бог Иза Дуло

РОДОВА КАСТА=Иса от Тракия и Богиня Диана

ПРИЕМАНЕ ОТ=от Богиня Мария

ВЪЗПРИЕМАНЕ от=от Бог Иза и Богиня Мария

ВЗЕМАМЕ НАГОТОВО от=ВЗЕМАМЕ от Богиня Диана

ДАВАТ НИ НАЗАЕМ=Иза и Богиня Диана Мат

ВЗЕМАМЕ НАЗАЕМ от=отБог Изуз и Богиня МММ=от Бог Изуз и Майка Мария Магдалена

Сега ще направим бърза статистическа доказателствена справка какъв е механизъма на образуване на синонимнте тъждества на ИДЕЯ и ОТКРИТИЕ,която ще ни заведе отново и отново при нетърпеливо очакващите ни Български Богове,влюбени в нас!

ИДЕЯ=Диана

КОНЦЕПЦИЯ=Бок Исус

ПОНЯТИЕ=Богиня Диана

НАМЕРЕНИЕ=Мария

СХВАШТАНЕ=Бохиня Диана и Исуш

ИНИЦАТИВА=Богиня Диана

ХРУМВАНЕ=Бохиня Мария

ПРОЕКТ=Барки на Диана

ДОСЕЩАНЕ=Диана и Исуш

ЗАМИСЪЛ=Исуз Ламя

ЗНАТШЕНИЕ=Изуш и Диана

СЪВЕТ=Иса и Богиня Диана

ВНУШЕНИЕ=Бог Ешуа

ОТКРИТИЕ=Диана от Тракия

ИЗНАМЕРВАНЕ=Бог Иза и Мария

НОВОВЪВЕДЕНИЕ=НОВО от Бог и Богиня Диана

НОВОСТ=Бог Иса и Диана

ИЗОБРЕТЕНИЕ=Братя от Иза  

ИЗОБРЕТАТЕИЛ=Братя от Дуло от Иза
 
...сещате ли се други синоними, ако влезем в ПРЕВОДАЧА пак Тях ще открием на всички езици!
Това удовлствие предоставяме за вас!

Приятел,ако си Българин и Християнин – поне веднъж да си влезнал в Черква и със свещица да си ги потърсил поне веднъж Исус и Богородичка – попитай ги пак дали е верно това,което научи сега!

Иначе това Те са го написали отдавна в Светото писание!
В прав текст на много места.
Че всичко на човеците си дава от Тях!
Откритията били случайни?
А Библията,Корана,Талмуда,Ведите и всички други религии,учения и философии казват,че Бог дава всичко!
А най-известните учени-отявлени и яростни атеисти, които в началото на кариерата си 
са най-върли противници на религията и на Бог, винаги в края ...на живота им стават най – пламенни вярващи и пропагндатори на Бог!
Защо ли?
Да не мислите,че колкото повече мъдрост,познание и информация трупат през годините – толкова повече оглупяват и преминават на режим на фантастика?
Нищо подобно!
Натрупаната информция и мъдрост ги водят до познаването и обръщането към Бог!Колкото по – умен ставаш и си разширяваш кръгозора, толкова повече откриваш Бог навсякъде и във всичко, толкова повече го познаваш – толкова повече вярваш искрено в Бог и по-надълбоко го опознаваш и жадуваш да Го намериш!

В обширния постинг са упоменати цялата кохорта и плеяда от учени – откриватели, работили и допринесли в една ли друга степен за достигането на съвременното ниво на компютъра
.Вече знаете какво ще стане с досегашните ѝм визитки и лични документи – че ще трябва да ѝм издаваме нови с Българския печат!

СЪВРЕМЕННО НИВО=Бог Исус и Мария

ВИЗИТКА=Бокиня Диана и Иза

ПЕЧАТ=Бог Ешуа и Диана

ПАСКАЛ=Иса Балк

ГОТФРИД ЛАЙБНИЦ=Балг Дуло от Бог Иса и Диана

ЧАРЛС БЕБИДЖ=ТШАРЛС БЕБИДЖ=Шар Бог Дуло и Богиня Диана,
кръстил програмния си език АДА=Диана

ТЮРИНГ=Трагия=Тракия

ДЖОН ФОН НЕЙМАН=Ежуа и Богиня Мад

НОЙС=Иса

МУР=Мария

СТИВ ВОЗНЯК=Бог Исуз и Бокиня Диана

ДЖОБС=Исуж и Богиня Диана

Разбира се – не минава световно изобретение без

ТЕСЛА=Дуло от Иса


Участник в разговора обобщи,че идеята за възникване на компютъра, не е могла да възникне от само себе си– без предварително КАЧЕСТВЕНИ НАТРУПВАНИЯ под вида на иновации и НАУЧНИ НАТРУПВАНИЯ.
Абсолютно сме съгласни с него,само правим уточнението кои правят иновациите и натрупванията ѝм:

КАЧЕСТВО=Исуш и Бокиня Диана

КАЧЕСТВЕНИ НАТРУПВАНИЯ=НАТРУПВАНИЯ от Исуш и Бокиня Диана

ИНОВАЦИЯ=ИНОВАТСИЯ=Богиня Диана и Иса 

РАЗБРАХМЕ ЛИ СЕ?

РАЗБРАХМЕ ЛИ СЕ с=с Исуз Бълхарина и Мария???!!!

Блогерът АТИЛ,зад чийто аватар много се правят че не виждат ДУЛО, добави с безрзличие относно спора кой е първият изобретателна компютъра:

 – Интересно..! Сигурно въпрос на конюнктура и исторически обстоятелства.
Да бъде обявено кой е първи или втори – български американец или германец...
Лично на мене почти ми е все едно днес.


Първо ще те коригираме,Приятел!
Няма Български американец или германец или друг изобретател на КОМПЮТЪРА!
Има американски Българин,германски Българин,италиански Българин...защото нали вече убедително доказахме,че всички избретатели са от Исусово – Мариината Българска родова линия и носят Техния феноменен ген!
image

Второ ще те питаме,Приятел,как тъй лесно и с безразличие ще се отказваме от съдебно доказаното законно бащинство и авторство върху НАЙ-ВЕЛИКОТО ЧОВЕШКО ТЕХНОЛОГИЧНО И ТЕХНИЧЕСКО ИЗОБРЕТЕНИЕ ЗА ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!
Освен,че само Българите от Божия народ,пръснати по целия свят,имат тия Божествени наследствени феномени,интелект,познания и способност да получават висши технологични задания СВИШЕ (Бог Исуш),и затова Българин изобрети доказано официално по съдебен път компютъра, но за нашето осъзнаване, освестване и насърчение да се познаем, че сме най-интелегентните и феноменалните и да повярваме ние, че сме Техните деца и народ, Исус и Мария Магдалена дадоха най – убедителния пример и доказателство чрез драматично доказаното авторство на Джон Атанасов!
Разбира се,че избраха рода му да е от Ямболското село Бояджик на 15 км от Ямбол, приютило оцелялите жречески феноменални потомци от Първопрестолния свещен Ямбол, и му отредиха тази епично – трагична история, в която рода на Изобретателя имаше главната жертвена роля!

Има ли по – голямо доказателство от това кои сме Българите и къде е била и ще бъде Първосвещената Божия столица и център на човешката цивилизация и Божието феноменално потомство и народ!
Това,от което заговорниците срещу Българите и душманите на многострадалния великомъченически народ на Исус и Мария Магдалена се страхуваха да не се научим и познаем, щото тогава – т.е.сега, ще си искаме и ще си вземем цялото  Бащино и Майчино наследство – целият свят и всички народи, и ще раздаваме на всички ония, които се преклонят и подчинят пред Българските Богове и на Техния феноменен народ – Българите, Любов,Спасение,Братство и Мир по Свещените Божии закони!

Как така ще се откажем от наследството ни, ти чуваш ли се какво говориш?
Ти ще имаш съобщение и известие от някой, че имаш наследство няколко милиончета и ти ще се откажеш!
Будала! Сиреч неосъзнат потомък на Бог Дуло:

БУДАЛА=Дуло от Бог !

СЪОБШТЕНИЕ от=от Богиня Диана и Ешуа

СЪОБШТЕНИЕ от=от БЕЗИСТЕНА 

ИЗВЕСТИЕ от=от Исуз и Богиня Диана

ИЗВЕСТИЕ от=от ВЕЗИСТЕНА=от БЕЗИСТЕНА   – 
от първосътноренческия първосвещен Божи светилищен комплекс и храм Безистена в същинския Земен Рай – Тракия и сърцето и Душата на Тракия Ямбол, който е Командният център на Време – пространствения континиум

Или ти не си неосъзнат будала, а си хитър и коварен анти – българин и манипулатор?

Ние защото сме осъзнати БУДАЛИ от Бог Дуло, сега подготваме съдебния иск да си вземем цялото наследство.

Целият свят!Чувате ли,БЪЛГАРИ! Целият свят ни е Бащин и Майчин – сиреч наш !

НАШ=Ешуа
  Наш е света – на Ешуа и Богиня Диана!
НАШ Е СВЕТА на=на Богиня Диана и Исуш    НАШ Е СВЕТА на=на БЕЗИСТЕНА  
 
Разбирате ли – целият свят е наш!
Няма "ама тя Македония е Българска, ама Западните покрайнини в Сърбия са Български, ама в Северна Гърция има Българи, част от Румъния е наша, Беломорска Тракия е била Българска...– хъката – мъката, аман – заман ...!"
Няма такива работи!
Всичко, целият свят е наш, наше законно генно – инженерно и цивилизационно Божие наследство и ние сме длъжни не да си го искаме от някой, който ни трепе и затрива от векове, ами сме длъжни да си го вземем направо, и ще си го вземем без да питаме никой, защото Боговете ни задължават да си вземем целия свят!


Съдебният иск ще го подадем към Тях:

СЪДЕБЕН ИСК към=ИСК към ИсА и Богиня Диана

Ще си вземем нашето наследство заедно с Исус и Мария, Които никога повече няма да пуснем да си ходят и ни оставят самички нещастни сираци и бедни сиромаси!
Което и Те чакат и жадуват като най- – любящите родители на всички!
На всички до един!


–– нямат край и няма да имат Свещените думички и изрази,чакащи реда си чинно и  нетърпеливо за разшировка – затова учете и вие Свещения шифър,че
РЕКОЛТАТА Е БОГАТА,ПЪК ЖЪТВАРИТЕ БИЛИ МАЛКО...КАЗВА ИЗВЕСТНАТА ПРИТЧА,АМА СКОРО ЖЪТВАРСКАТА  АРМИЯ ЧЕТ НЯМА ДА ИМА!

НЯМА ДА ПУСНЕМ=Иса и Богиня Диана ММ=Иса и Богиня Диана Мария Магдлена

НЯМА ДА НИ НАПУСНАТ=Иса и Богиня Диана Мат

ЖАДУВА за=за Ежуа и Богиня Диана

НЕЩАСТНИ без=без Исуш и Диана

НЕЩАСТНИ СМЕ без=без Сина на Исуш и Диана Мат –обещаният от Тях  Спасител

БЕДНИ без=без Богиня Диана

БЕДНЯЦИ без=без Богиня Диана и Иса

БОГАТИ с =с Богиня Диана

БОГАТАШИ с=с Богиня Диана и Иса

СИРАЦИ=Среци=Жреци
потомците на Исус и Мария Магдалена съхранили чистотата си и затова са в нивата с разсада

СИРОМАСИ без=без Исус и Мария 

АРМИЯ на=на Мария

БЕЗЧЕТНА АРМИЯ на=на Изуш и Богиня Мадара Диана 

НЯМАТ ЧЕТ народа на=народа на Ешуа и Диана Мат

ЧИННИ=ТШИННИ=Диана и Ешуа

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 

Щяхме да ви разправяме как екипите на Исус и Мария предадоха техническата проектна документация за компютъра на дядото на Джон Атанасов сред грохота на снарядите, с които Шефкет паша изличаваше и хората,и селото от света, а после спасиха баща му – както казали хората ОЦЕЛЯЛ ПО ЧУДО –

ОЦЕЛЯЛ ПО ЧУДО чрез= ОЦЕЛЯЛ чрез Богиня Диана и Ешуа

–– от острите калъчки на  дъхащите животинска похот и смрад башибузуци, кълцащи все още мърдащите изклани нещастници от срамното голо хоро, как секретните специални езотерични служби на Хитлер правиха всичко възможно за да се докопат до документите, които все изплъзващите се от клопките ѝм небесни пришълци с кръглите летящи машини предаваха на Конрад...щяхме да ви разправяме къде изчезваше за няколко дни Джон Атанасов, с кои се срещаше и защо забави разработката на компютъра по времето на студената война...

Ще ви разправяме!
 
ЩЕ ВИ РАЗПРАВЯМЕ КАК И ЗАЩО ПО – ГОРНОТО ФОТО С ДЖОН АТАНАСОВ НА ПЛОЩАДА В БОЯДЖИК, КОЙТО БЕ РЪКОВОДИТЕЛЯТ НА ЕКИПА НИ ТОЗИ ПЪТ,СЕ ПОЯВИ НЕОЧАКВАНО И МИСТИЧНО ЗА ФОН НА РАБОТНИЯ ПЛОТ НА ЦЕНТРАЛНИЯ КОМПЮТЪР НА НАШИЯ ЕКИП НЯКОЛКО ЧАСА СЛЕД ИЗЛИЗАНЕТО НА ТОЗИ ПОСТИНГ ! 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на и Свети Джон Атанасов и Светиите Великомъченици от Бояджик
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен!
Гласувай:
13
0


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
12.01.2014 08:49
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
2. bezistena - От: estirbg
12.01.2014 17:40
Приятелю, наистина се боя за теб!
Явно си пленен от поредната теори я на Луцифер, която е създал за Библейски непросветените души. Хвани се за здравото и изпитано през вековете Христово учение, което оцеля след толкова пожари и унищожителни гонения, защото Е ЖИВОТО СЛОВО НА ТВОРЕЦА.
РАЗБЕРИ, ВСЯКА ДРУГА ТЕОРИЯ, КОЯТО Е В ДИСОНАНС С БИБЛИЯТА Е КАПАН НА ЛУЦИФЕР.
Доскоро величаеха Мария-майката на Исус, сега Луцифер намеси и Мария Магдалена, която НИКОГА НЕ Е БИЛА НЕГОВА ЖЕНА. В БИБЛИЯТА НЯМА ТАКОВА СВИДЕТЕЛСТВО.
цитирай
3. germantiger - Поздрави!
12.01.2014 20:35
Друже, споменаваш МЕН И NS4E, при положение и без изключение - НИЕ НЕ СМЕ УЧАСТВАЛИ в създаването или претворяването на твоя постинг!

Благодаря, че цитираш линк към постинга на ns4e в моя блог за гения на Конрад Цузе.
цитирай
4. bezistena - СВОБОДЕН РЕЖИМ=Бог Исуж и Богиня Диана Мария
12.01.2014 22:33
в отговор на християнката estirbg,която никъде не говори,че Исус е Любов!
Благодарим за участието и сполучливите податки,чрез които ще покажем на търсещите разкрепостени и освободени от канона и догматичната рамка ИСТИНАТА!
Исус каза:
Ще ме преследват и вас заедно с мен!Ще изгарят,чупят,изчъгъртат,фалшифицрат моята истина и учение и историята ви!Аз ще Се извая в сърцата ви чрез Моята кръв и Любов,за да не може никой да Ме открадне от вас и да можете да Ме познаете,когато дойда!
Та никъде до сега не чухме и непочувствахме в грижите ти за нас Любов да трепти,а и не чуваме така да призовеш и Исус?Знаеш притчата Му за медния кимвал,що кънти глухо без Любов!Ние също сме били в евангелска църква,но познали Го като Любов,свалихме превръзките от очите и Душите и ходим и Го търсим навсякъде!И Го намираме и познаваме все по-истински и силно навсякъде!И при православните искрени сърца,и при католиците,където от двете места обикнахме и познахме и Богородица,и то в истинския й образ,проявление и Любов на Всевластен Майчин Властелин и Богиня,СъТворец и Любима на Бога Творец Исус Тракиеца!
Двамата влюбени Богове Ги намираме и при финните огнепоклонни Бели Братя и сестри,и при тракийските орфисти,и при езечницити,и при езотериците,и при Будистите,и при лишените от Благодатта Йм Мюсюлмани и Евреи,и не подозиращи каква огромна радост ги очаква съвсем скоро!И при честните и почтени атеисти ги намираме много често-в сърцата йм най-често по наследствен генен признак от Тях!
А всички религиозни книги на всички религии и фил.учения са натъпкани и забременени от Тях и ги намираме-очакващи ни с Любов щом Ги потърсим с Любов чрез Свещения шифър!
Че как иначе-какви Богове ще бъдат,ако стоят заключени само в Библията и навсякде другаде действат всякакви дяволи,Сатани и Луцефери,които ви кънтят в главите и Душите ви клети пищят изтрещели от страх и ужас от тях и търчат всяка вечер при нас за помощ когато спите и Душите ви са на свободен режим!!
СВОБОДЕН РЕЖИМ=Бог Исуж и Богиня Диана Мария!
СВОБОДЕН РЕЖИМ=РЕЖИМ на Иса Бог и Богиня Диана

Няма такива сили освен Боговете Исус и Мария Магдалена и навсякъде действат Те и даряват познаващите ги с Безкрайна Свобода,Сила и Могъщество!!
Сме в дисонанс с Библията ли!Истинската Библия е Българската,оригиналната!
цитирай
5. bezistena - БИБЛИЯ=ЛЮБОВ
13.01.2014 00:11
Истинската Библия е и Светото писание,но закодирано със свещеният шифър,на който сега ви учим да познавате Боговете!Нашите Богове ги търсим и намираме навсякъде,дори и най-много на анатемосаните места от правия текст на християнските документи и по анатемите,съскащи от фалшивата фанатична загриженост на дрънчащите кухо кимвали!
Щом знаем,че Боговете ни са имплантирани и в думата ДИСОНАНС=Диана и Исус,ние винаги сме в Тяхната Любов и Истина!
Знаем още и епохалната тайна,какво означава и БИБЛИЯ,извън официалните невежествени обяснения!
БИБЛИЯ означава:"ВИСШАТА ПОСТОЯННА ФОРМА НА СЪЩЕСТВУВАНЕ И ПРОЯВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ ИСУС И МАРИЯ,КОИТО..."и още няколко реда обяснения!
Какво,много е дълго,нали?
Затова те съкратиха формулата и заглавието на БИБЛИЯТА на "БОГ Е ЛЮБОВ"
КАКВО,ПАК ЛИ НЕ МОЖЕЖ ДА ГО ПРОЧЕТЕШ?Затова заради теб и всички Те написаха тази Божия самодефиниция най-просто и разбрано:
БИБЛИЯ,БИБЪЛ,ВИБЪЛ!
И така въобще не си можела да прочетеш,че Бог Е Любов ли?
Слушай сега,Любовта не се чете,тя се чувства и изживява чрез Тях!Но заради тия техни клети деца,дето не могат да я изживеят,те я написаха на Книгата със Свещеното слово и огнения Шифър така,че изведнъж удивени и възхитени да я познаят и Любовта и Тях,когато ви дадат вълшебното ключе и код на шифъра!
Гледай сега ти и вие всички братя и сестри,колко е прекрасно възхитително:
1.Пишем БИБЛИЯ
2.Без да разместваме основните информационни носители-СЪГЛАСНИТЕ,нагласяме си гласните за фонетичност по желание.
3.Прочитаме така корегираната дума отдясно наляво и тя ни казва нежно с Любов ЛЮБОВ!
ИЛИ ПРОЧИТЪТ ОБРАТНО НА ИМЕТО БИБЛИЯ НИ КАЗВА :
ЛЮБОВ!
БИБЛИЯ=Любов!!!
Или оная по-горе дълга дефиниция какво Е Бог,изречена и изживяна на една ДУМА и на един Дух!Святият Дух!
БИБЛИЯ =ЛЮБОВ!
ЛЮБОВ=БИБЛИЯ!ЛЮБОВ=БИБЛИЯ=БОГ Е ЛЮБОВ
ЛЮБОВ=Бог Е Любов!
Когато човек вземе с благоговение в ръка БОЖИЯТА БИБЛИЯ,тя прошепва нежно и фино:
БОЖИЯТА БИБЛИЯ=ЛЮБОВ на Бог Ежуа и Диана!
БОЖИЯТА БИБЛИЯ=Любовта на Българските Богове Исус и Мария Магдалена!

НЕЖЕН=ЕЖУА
НЕЖНОСТ=Исуж и Диана
ФИННА ТЕЖНОСТ=Богиня Диана и Исуж
Просвещаваме те с Любов!
цитирай
6. goro6 - Библията е Любов!
05.02.2014 09:25
И Адам и Ева=Богиня Диана, а Каин уби Авел=Скалният Бог и Бог Змей.Излиза, че цялата библия трябва да се прочете отново чрез Свещения код и да се напише. Четох, че израелски учени открили код, чрез който предсказвали някои събития, но повече подробности не се дават.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5510200
Постинги: 1591
Коментари: 2987
Гласове: 32724
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!