Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2013 05:05 - Чудото с появата на града от друго измерение в Башкирия и най – голямото чудо за всички времена – свалянето на Слънцето от Богородица във Фатима!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 8217 Коментари: 3 Гласове:
14

Последна промяна: 09.10.2018 02:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Тайнствен град призрак от другото измерение се появи в башкирско село, населявано от потомци на обучаваните и посветявани от Българските цивилизатори местни жреци шамани !
Интернет пространството се тресе от догадки и хипотези на свидетели и изследователи, а официалните служби и инстации мълчат или пускат рехави димки... 


https://www.youtube.com/watch?v=VL3KqC2LkE4
Город – призрак в Бурзянском районе
 
Все по – нестандартни феноменни послания от категорията на НЕОБЯСНИМИТЕ ЧУДЕСА с неоспорим Божествен произход, печат и авторство, написани на свещеният им език, ще започнат да се появяват по целия свят.
Божиите послания могат да се разсекретят и прочетат единствено със Свещеният шифър и код, които ние ви разкриваме и просвещаваме чрез нашите фундментални статии   

ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1 и 2 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061 и всички други документи от блога ни   


Сакралната информация получихме чрез постинга

Тайнствен град призрак се появил в едно башкирско село !!!

http://rozzata.blog.bg/drugi/2013/12/12/tainstven-grad-prizrak-se-poiavil-v-edno-bashkirsko-selo.1218440#last_comment


Изключително явление са наблюдавали жителите на село Старосубхангулово в Бурзянския район в Русия.
Местните споделят, че за кратко са видели градче локализирано в близката планина, което обаче всъщност не съществува или поне не в нашата реалност.
Очевидец твърди, че докато карал колата на приятел небето изведнъж сменило цвета си на синьо-зелен, след това видял самолет с „двуетажни крила“, а после започнали да се появяват и жилищни сгради по склоновете на близката планина.
Свидетели на необичайната случка са много от жителите на селото, една от тях е библиотекарката Фарида Аитбаева. Според нея появилият се град е бил напълно реален, виждали са се къщите, покривите, прозорците.
 

image
+
image

Описаното явление е поредното реално уникално послание на Властелините на световете – Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последното им новоепохално аватарно проявление преди 2000 години в Тракия пред Българските им генетични потомци, като Христос и Мария Магдалена, с което Те спират вниманието ни както върху безграничните им способности и властничество над времето, пространството и измеренията, също така и върху името на селото, което е класически христоматиен пример за приложението и господството на Земята на световната Българска кръстническа топонимна практика и технология според матрицата на Свещения Български език и шифър, описани от нашият екип във посочените по – горе фундаментални статии. 
Това е кръстническата практика на Българите, които са подизпълнителите на проектите на Властелините, осъществена от тях при постоянните им цивилизаторски мисии на всички племена по целия свят.
Разсекретяването на името на селото по правилата на Свещения шифър сочи категорично и безапелационно Кои са Властелините на световете:

СТАРОСУБХАНГУЛОВО=Бохиня Диана и Исус Булгарина !

СТАРОСУХБХАНГУЛОВО село на=село на Булгари от Бохиня Диана и Исус

СТАРОСУХБХАНГУЛОВО село на=село на Булгари Хан (Кан, Жреци) от Богиня Диана и Исус

СТАРОСУХБХАНГУЛОВО село на=
село на Булгари Хан (Кан, Жреци) от ВЕСИСТЕНА=село на Булгари Хан (Кан,  Жреци) от БЕЗИСТЕНА  

Разшифровъчната програма с абсолютна математическа точност разшифрова имената на Българските Богове, вложени в името на селото, както ни дава и параметрите на Българските жреци от Божията жреческа каста от първосвещения на Земята Божи светилищен храм Безистена в Ямбол, основали това село и култивирали и цивилизовали по тия места поредното разселено тракийско племе 
 
КАСТА от=от Кан (Жреци) на Иса и Диана 


Разшифровките на имената на Републиката и района също са категорични документи, сочещи Българското ѝм авторство и принадлежност:

БАШКИРИЯ=Кан (Жреци) и Шаре на Бог

БАШКИРИЯ=Барки (Българи) на Ешуа

а собственото име на републиката, което е носител на информация, че местните хора са потомци на геноцидирани и обезпаметени траки, заселени по тези земи и цивилизовани и обгрижвани от Духовните ѝм водачи Българите, е  БАШКОРТОСТАН, в което веднага откриваме отново Българските Богове:

БАШКОРТОСТАН=Богиня Диана и Исуш от Тракия

БАШКОРТОСТАН=Кан (Жреци) и Шаре на Бог Тати Иса
 
БАШКОРТОСТАН=Друиди на Бок Исуш


Поставените автографи в горния десен ъгъл на първата  снимка разкриват също авторите на чудото:

БСТ=Бог Иса и Диана=Иса и Богиня Диана

Те са Властелините и Господарите на ВРЕМЕТО, ИЗМЕРЕНИЯТА, СВЕТА И МИРОЗДАНИЕТО:

ВЛАСТЕЛИНИ=Богиня Диана и Иса Ел (Змей)  

ВРЕМЕ=Богиня Мария

ИЗМЕРЕНИЕ=Иза и Мария – Исус и Мария Магдалена

СВЕТОВЕ=Иса Бог и Диана Богиня=Бог Иса и Богиня Диана 

МИРОЗДАНИЕ=Мария Диана и Иза=Мадара и Иза

Наблюдаваното явление е една рекламна демонстрация на неограничените възможности и господството на Българските Богове над Световете и Вселената, демонстрация за съществуването на реални паралелни светове и съвместими измерения, които съставят Време – пространствения континиум, Командният планетарен център на който е Безистена в Ямбол.

СЪВМЕСТИМИ ИЗМЕРЕНИЯ=
ИЗМЕРЕНИЯ на Исус и Богиня Диана МаМа=
ИЗМЕРЕНИЯ на Исус и Богиня Диана Мария Магдалена


Още информация по темата предлагаме в 

Город-призрак в Бурзянском районе
http://mirtayn.ru/gorod-prizrak-v-burzyanskom-rajone/

от която статия е картата с показни христоматийни имена на селища по Божиите имена:

image

МАГАДЕЕВО=Богиня Мад

МУРАДЫМОВО=Богиня Мад Мария 

БАЙНАЗАРОВО=Бог Иза Вер (Змей)

СТАРОМУНАСИПОВО=Бог Исус и Богиня Матара

БАЙГАЗИНО=Бог Иза 

НОВОУСМАНОВО=Бог Иса и Богиня Ма (Майка)

АТИКОВО=Бокиня Диана 

ТЕМЯСОВО=Богиня Мат и Иса
 
АМИНЕВО=Богиня Ма

САКСАЙ=Кан (Жреци) на Исус 

ИШЕЙ=Еши=Ешуа

КУЛЬЧУРОВО=Ешуа Булкария

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Тази свръхестествена демонстрация е от категорията на извършеното от Мария Магдалена, Която е истинската Света Богородица, чудо със свалянето на Слънцето на 13 октомври 1917 година в португалското село Фатима и наблюдавано от ужасените 100 000 души, събрани на това место с предварителната уговорка,че ще наблюдават някакво чудо от  Богородица.  

Събитието е описано,документирано, филмирано и коментирано в огромен обем информация, с която е крайно време вече Българите задължително да се запознаят и посветят, защото тя е прелюдията към предстоящи епохални събития и чудеса, предхождащи и известяващи хората за Пришествието и Явяването на Боговете Исус и Мария Магдалена с цялото им Небесно войнство за възстановяването на Царството им на Земята с главни действащи лица Българските им святи династични потомци и народ!

Просветете се от огнената информация, като стоите твърдо и здраво на придобитата си житейска мъдрост, опитност и материален светски разум и духовните ви морални устои:
 
ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ за=ВРЕМЕ Е ВЕТШЕ за=за Богиня Матара и Бог Ешуа

СВЕТСКИ РАЗУМ=РАЗУМ на Исус и Бокиня Диана   

https://www.google.bg/search?client=opera&q=%D1%87%D1%83%D0%B4%D0%BE%D1%82%D0%BE+%D0%B2+%D1%84%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B0&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest  

това е част от информацията за Фатима на Български,има я на руски,английски, немски,италиянски-на много езици. 

image
 
В продължение на няколко месеца от май 1917 г Богородица се явява пред три деца от бедното и никому непознато селце Фатима, като всеки път това става сред все по – голям брой хора, които обаче не я виждат, за разлика от трите деца, но всички чувстват свръхестественото ѝ присъствие!

ФАТИМА=Богиня Мат=Богиня Ма (Майка) Диана 

Цяла Португалия се тресе от религиозно брожение и страсти за или против  истинността на явяванията, годината е най – тежката и скръбната за европейските народи, както и за португалския, потопени в дългата и кръвополитна братоубийствена Първа световна война.
Душите на хората са в синхрон с метежното време и търсят упование и помощ Свише,а властите в Португалия в страх от революционни процеси и бунтове налагат полицейски режим и тотална цензура в страната.

МЕТЕЖНО ВРЕМЕ преди Явяването на=преди Явяването на Ежуа и Богиня Мат Мария

Децата са подложени на постоянен тормоз от църковнната духовна полиция – инквизицията, и от тайните служби, обвинявани, че подбуждат хората към религиозни бунтове

ПОСТОЯНЕН ТОРМОЗ срещупотомците на=срещу потомците на Исуз и Богиня Матара Диана

РЕЛИГИОЗНИ БУНТОВЕ заради=заради Иза Българина и Богиня Диана

РЕЛИГИОЗНИ БУНТОВЕ от=от Българи на Иза и Богиня Диана

Религиозното брожение обхваща неудържимо цяла католическа Европа чрез Испания, Италия и Франция, ангажирана в кървавата касапница, хората възлагат последните си надежди на Богородичното явяване за спирането на войната.
В края на лятото на 1917 година Богородица нарежда на децата да съобщят на хората и властите, че на 13 октомври ще сътвори чудо, което да убеди всички в Нейното реално и всемогъщо присъствие, затова да се съберат възможно най – голям брой хора на традиционното место на явяването ѝ.
Новината обхожда като мълния страдащата страна.
На уречената дата се стичат мужду 80 и 100 000 души от всички слоеве и обществени групи, голяма част от хората са настръхнали и  подстрекавани от агентите да линчуват децата, обвинявайки ги в лъжа.
Денят е студен и мрачен,дъжд вали като из ведро, облаците са покрили в плътна черна пелена небосвода на петдесетина метра над земята, хората в празничните си дрехи джапат в гъстата кал из полето, скрили се под черните си чадъри.
Пристигайки на местото за срещи с Богородица, което е компактно скално тракийско мегалитно светилище сред калното поле (може да го видите на някои от многобройните игрално – документални филми на тази тематика), множеството започва да роптае срещу децата – контактьори, обвинявайки ги във вещерство и служение на Дявола!

Когато Богородица се явява на децата, Тя повелява на Лусия дош Сантош да каже на хората да свалят чадърите.

ЛУСИЯ дош (от) САНТОШ=ЛУСИЯ от Диана и Исуш
 
Неохотно и роптаейки, присъстващите свалят чадърите, обливани от силния дъжд. Тогава изведнъж Богородица сочи небето и нарежда на Лусия да каже на хората да гледат Слънцето!
Тогава отвсякъде се разнасят викове, че момичето е полудяло и се подиграва с тях – какво ти Слънце– само гъсти черни облаци и обилен студен проникващ през дрехите дъжд!

И когато множеството се люшва заплашително към децата, започва чудото!
 
ЧУДО=Ешуа и Диана 

В продължение на десетина секунди някаква сила засмуква черната гъста облачна покривка и небето се изчиства светкавично напълно от всички облаци, високо горе Слънцето се усмихва и изпраща лъчите си във вече ясния ден!
Всички започват възбудено да обсъждат чудото и знака,който Богородица им е дала, нямайки си и на представа какво истинско ЧУДО ги очаква!
Изведнъж Слънцето започва да променя цвета си с всички възможни цветове и започва да се върти, после започва да описва кръгове и осморки на небето!
Народа се стъписва и в апокалипстичен страх всички коленичат в калта в религиозно преклонение и смирение. 

ПРЕКЛОНЕНИЕ И ПОКАЯНИЕ И СМИРЕНИЕ пред=пред Болкарина Бок Иса и Мария   

Само че разкаянието идва късно!
Изведнъж Слънцето тръгва надолу към множеството, увеличавайки постоянно размера си!
Хората са обхванати от непосилна гореща вълна, мокрите им дрехи изсъхват моментално върху тях, гъстата и лепкава кал, която газят всички, се втвърдява и изпича и стяга краката ѝм.
Див ужас и животинска паника обхваща вярвящи и невярващи, всички пищят и се валят по земята, други се щурят подивели и обезумели от страх, очаквайки краят на света!Тогава и започват да стават чудесата на изцеление: слепи проглеждат, сакати и хроми цял живот, захвърлят патериците и прохождайки, крещят  от радост и започват да благодарят на Света Богородица с протегнати нагоре ръце! 

В един момент Слънцето спира своя ход надолу и се спира надвиснало в огромен размер над Земята.
Всички присъстващи вече са преминали ударно границата на екстремалния пси – катарзис и вцепенени, разкаяни и смирени и най – вече най – отявлените безБожници от тях, застават в молитва на колене...


https://www.youtube.com/watch?v=JI1u16Qp3IQ
Богородица от Фатима

ОБЕЗАТЕЛНО ИЗГЛЕДАЙТЕ ФИЛМА.
И ДА НЕ ЗНАЕТЕ ЕЗИКЪТ, ФИЛМЪТ Е НЕВЕРОЯТНО РАЗТЪРСВАЩО КАТЕГОРИЧНО СВИДЕТЕЛСТВО ЗА РЕАЛНОТО ВСЕМОГЪЩИЕ НА БОГИНЯ МАРИЯ МАГДАЛЕНА – БОГОРОДИЦА, ДОКУМЕНТИРАНО ОТ 100 000 СВИДЕТЕЛИ И ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИОННА МОЩ НА СВЕТСКАТА ЕВРОПА ОТ 20 – ТЕ ГОДИНИ НА 20 ВЕК ! 

Приканваме родолюбивите Българи, владеещи английски език,да направят превод на този и другите филми на тази тема и въведат Българския текст за просвещение на православните Българи и на невярващите Божиите потомци и за прослава на Българската Богиня Мария Магдалена!  

По-нататък влезте в Нета и видео мрежата – информацията по темата е преизобилна!
 
image

КАТАРЗИС=КРИСТАЗ=Кристоз – Христос

КАТАРЗИС=ИСАЗ ТРАК=Исуз от Тракия – 
 
душевно и духовно пречистване чрез силни трагични емоционални сблъсъци и преживявания.
Катарзисът е рязък емоционален преход, представляващ завладяващо чувство на страх, ужас, състрадание,  мъка, смях или друга крайна промяна в настроението, която довежда до обновление и възстановяване на желанието за живот с променено съзнание и ценностна система и морал! 
 
Разшифровата сакрална семантика и етимология на думата Катарзис документира категорично, че тия процеси са организирани от нашият Господ Бог Отец Исус и че само чрез Него всички Българи ще придобият душевно и духовно пречистване в различна екстремална стойност, като за Българите с малка буква б и за другите не – българи екстремалните стойности ще са в областта на максимумите им!
 
ТРАГИЧНИ СБЛЪСЪЦИ с=ТРАГИТШНИ СБЛЪСЪЦИ с=
СБЛЪСЪЦИ с Диана и Ешуа от Трагия 
 

ДУШЕВНО ПРЕЧИСТВАНЕ чрез=ПРЕЧИСТВАНЕ чрез Богиня Диана и Ешуа 

ПРЕЧИСТВАНЕ от=от Бог Чар Иса и Богиня Диана

ПРОМЕНЕНО СЪЗНАНИЕ от=от Богиня Мария и Исуз
 


Сега вижте всички пред Кои ще бъдете безалтернативно принудени да се прекложните безусловно!
 
ПРЕКЛОНЕНИЕ И СМИРЕНИЕ пред=пред Иса и Мария 
 
ПРЕКЛОНЕНИЕ И СМИРЕНИЕ пред=пред Мария и Иса Болкарина

ПРЕКЛОНЕНИЕ И СМИРЕНИЕ пред=пред Бълкари на Мария и Иса 
всички хора и народи съвсем скоро ще бъдат принудени безусловно и безалтернативно да се преклонят, смирят и подчинят на 100 % на Българските Богове и на Техните святи и праведни генетични потомци – Българите от Всемирното Бяло Братство!
  
image
image

По време на явяванията си във Фатима, Богородица – Богиня Диана – Мария Магдалена, съобщава на Лусия три пророчески тайни, които детето предава на църковните власти.
Двете пророчества касаят скорошното свършване на Първата световна война и идването на власт на болшевиките в Русия.
Третото пророческо съобщение, което Ватикана крие най – ревностно въпреки повелята на Богородица да бъде обявено на хората, съдържа информацията, че Исус и Мария Магдалена са Българи, че България е Обетованата Библейска земя, Потомците на Исус и Мария Магдалена съставят цялата световна владетелска династична каста на всички народи, и че през второто десетилетие на 21 век в България ще се състои заплануваното Второ пришествие на Исус и Мария на Земята и възстановяване на Царството на Любовта, Братството и Мира чрез Святите им Български потомци! 

ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ на=на Братя от Исуш Вер (Змей) и Богиня Диана

Църковната католическа инквизиция в сговор със заговорниците срещу Българите изолира Лусия от околния свят, поставяйки я в пълен контрол и цензурирани контакти и скрива истината за съдържанието на третото пророчество, пускайки от време на време кьорфишеци с елементарни фалшиви версии за него чрез несъществени събития, произтичащи в католическия и в целия свят.

Въпреки тоталната изолация и контрол върху Лусия, тя успя да предаде по заобиколен път информацията от третото пророчество на Посветения Майкъл Бенджънт, потомък на Българските посветени Катари=Богомили, по линия на династичното родословие на Исус и Мария Магдалена, който с колектив написа книгата „Светата кръв и свещеният Граал", която пък синергетично активира Дан Браун със „ШИФЪРЪТ НА ЛЕОНАРДО“ и колелото се завъртя...

След двехилядната година Папа Йоан Павел II, който бе Посветен Българин,запознат с тайната на произхода си от Свещеното родословие на Исус и Мария Магдалена
(по свещената първородна династична Божия линия на първородният им син Павел, който е Свети Апостол Павел, познат херметично като родоначалник на Свещената Българска имперска фамилия ФЛАВИИ)  благодарение на достъпа си до секретните ватикански архиви както и от връзките му с езотеричното общество в България, предприе няколко опита да съобщи истината за третото пророчество на Богородица от Фатима, но тайните служби на инквизицията и заговорниците срещу Божия Български народ наложиха тотален контрол и цензура върху връзките му със света и медийните му изяви и не му позволиха да изпълни намерението си, заплашвайки го директно с физическо ликвидиране!
Посещението на Папата в България през 2002 година бе организирано от него и посветените Българи с основното тайно намерение да се разкрие тайната на третото пророчество и от България той да съобщи за епохалната тайна на истинския Исус и Мария Магдалена и потомците Ѝм, връзката Ѝм с България и истинската Българска история, но и този опит бе осуетен от церберското му обкръжение, дебнещо всяка негова дума и налагащо му пълна цензура! 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Разшифровката на дефинирането и формулировките на наблюдаваното явление в Башкирия,както и във Фатима,като чудо, неоспорим феномен, необясним феномен и неоспорим Божествен произход, ни водят неотменно и задължително при авторите им –Българските Богове:

ЧУДО=Ешуа и Диана

НЕОСПОРИМ ФЕНОМЕН=Бог Иса и Богиня Мама Мария

НЕОБЯСНИМ ФЕНОМЕН=Бог Иса и Богиня МаМа=Бог Исус и Богиня Мария Магдалена

НЕОСПОРИМО ЧУДО=Исуш и Богиня Диана Мария

НЕОСПОРИМИ=Бог Иса и Мария

НЕОСПОРИМ БОЖЕСТВЕН ПРОИЗХОД от=
НЕОСПОРИМ ПРОИЗХОД от Бог Исуж и Богиня Диана 

ДЕМОНСТРАЦИЯ=Исус и Диана Матара

СЪВМЕСТИМИ ИЗМЕРЕНИЯ=
ИЗМЕРЕНИЯ на Исус и Богиня МаМа Диана=
ИЗМЕРЕНИЯ на Исус и Богиня Диана Мария Магдалена
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Завръщаме се отново по исконните Български земи на Башкирия, за да разсекретим цялото уникално послание на Боговете ни. 
Жителите на селото с разсекретеното име, производно от Божиите имена, наблюдавали ясно в продължение на повече от три часа тайнствения град.
За това време очевидците са успели да направят множество удивителни снимки и да качат много от тях в електронните медии.
Видението - мираж на града призрак по свиделствата на очевидците е било напълно реално, виждали се всички подробности на нормален град, хора, сгради, самолети!

Учените, за да не изложат академичната си чест и реноме, дават както винаги при феноменални свръхестествени събития „компетентни“ мъдри обяснения, като „случайно“ пропускат да подчертаят, че това са хипотези!
А хипотезите могат да бъдат стотици и нито една да не се доближава дори на йота до истината – както в случая, в който кандидатът на геграфските науки доцент Ибнер Япаров коментира феномена:

„Това е мираж! Мираж е френска дума и означава отражение на обекти на небосклона. Напълно възможно е това да е отражение на град Оренбург с неговото летище, домове, джамии и улици  – миражите отразяват произтичащото в обектите в реално време.“

Нашият народ има за такива мъдреци точната формулировка:
Да се намира на работа! – и тя е най – точна за случая!

Много повече се доближава до истината имам – хатибът на местната мечет (джамия) – Расул Мухамедянов, който заяви, че е възможно това явление да е предзнаменование за това, че вече ВРЕМЕНАТА СВЪРШВАТ, че хората ще видят скоро нещо съкровено! 

– Браво, млади приятелю!
Личи си почерка на добрата стара Българска цивилизационна езотерична школа!
Съгласен си с нас, че сте наследили от Българите голям неизтриваем феноменен информационен масив чрез имплантираните у вас техни цивилизационни гени от времето на принадлежността на тези земи и племена към Свещената Българска империя, нали!

ИНФОРМАТСИОНЕН МАСИВ за=за Бог Исус и Богиня Мат Мария

Затова и дедите ти башкирци още през бурната 1917 г заедно с другите Български потомци от сегашна Татарстан и Чувашия, подготвиха и осъществиха възстановяването на Българската държава!
Умът и двигателя на това свещено дело бе Великият саможертвен Посветен Българин Владимир Илич- – Ленин!
Този негов първосвещен акт бе и основната неофициална причина Сталин да организира атентата срещу Ленин с планирано леко раняване, чрез който го изкара от активното реално управление на страната, и превръщайки го в жив труп чрез медикаментни манипулации и зависимост връз него, го изолира тотално от външния свят, взе властта в свои ръце, управлявайки и извършвайки от негово име чудовищни престъпления и геноцид срещу Българите в бившата Руска империя – геноцид, който става основната доктрина, символ – верую, мотор и двигател, фундамент на цялата кървава мракобесническа политика, дейност и смисъл на съществуване на юдео – византиската диктатурата на пролетарията и болшевишкия червен терор и на съветската държава през цялото ѝ време!  
 
Веднага след атентата и елеминирането на Ленин от управлението, Сталин започва погромите срещу Българите на всички нива, а през 1920 г той с фалшив декрет от името на Ленин разтурва новосъздадената Българска република и прекръства с терор Българите на татари, башкирци, чуваши, разпръсквайки ги в различни административни образувания с различни наложени ѝм насилствено етносни характеристики, внушаващи монголо – татарски произход, принадлежност и идентичност на Българите!
Представяте ли си чудовищността на геноцидната фалшификация и гавра – да карат децата на Българите да учат, че те са татари и монголци, да учат историятя ня Монголия като своя, а които твърдят, че са  Българи, а не татаро – монголци, ги натикватс хиляди  в дупки на леда и удавят в свещената Българска река Волга, или извършват неописуеми зверства върху тях, оставяйки ги да умрат от глад милиони, или се смиляват над тях, разстрелвайки ги милосърдно! 
Все едно да принудите сегашните скандинавци да приемат и признаят, че са китайци, или че японците са примерно поляци!
Абсурд,нали? Абсурд, но постижим за 70 години в условията на съветска власт и режим на диктатура на пролетариата, ЧК, НКВД и КГБ! 
Милиони Българи избиха от тогава за седемдесет години враговете ѝм, някои ги пресмятат към 50 милиона, други закрилят жертвите – мъченици на 80 милиона из цялата Съветска територия, но свещеният Божи Исусов феноменен ген и имплант бе втъкан дълбоко и неразривно в оцелелите ѝм потомци и смесилите се по силата на принудителните обстоятелства с тях съседни племена, и подържаше духа ѝм през робството и геноцида, въпреки и покръстени в друга вяра и със сменен език!

Освен гена си, който Българските посветени цивилизатори и Духовни водачи на племената и етносните групи бяха оставили в тази част на Русия, както и из цяла Русия, така и на всякъде по света, те бяха ударили и оставили неизтриваемия кръстнически езиков печат на Свещения Български шифър и код навсякъде и на всичко в живота, чрез които сега разсекретяваме засекретената информация, съдържаща се в посланията, които получихме във връзка със описаните феноменни свръхестествени събития в село Старосубхангулово:  

БАШКОРТОСТАН=Исуш от Тракия и Богиня Диана

ТАТАРСТАН=Друиди на Иса и Диана

ЧУВАШИЯ=ТШУВАШИЯ=Богиня Диана и Ишуш

ЧУВАШИЯ=ТШУВАШИЯ + Н (кодир. назал)=ВИШАШТЯН=БЕШИШТЕН=БЕЗИСТЕН
 
Доцентът – географ ни обясни,че МИРАЖ е френска дума, но не ни разясни нейният сакрален произход и значение и защо най – загадъчните явления на Земята се наричат така.
Той си няма и на представа, че тази дума е съставена от елементарната подредба на личните имена на Българските Богове, Които са и Авторите на тия мистични паранормални явления, от които е и последното:

МИРАЖ=Мария и Ежуа

Категориите ЧЕСТ и РЕНОМЕ веднага разкриват сакралната си семантика:

ЧЕСТ=Ешус и Диана

РЕНОМЕ=Мария

ЧЕСТ и РЕНОМЕ=Исуш и Матара 

Научният термин ХИПОТЕЗА и той веднага си намери майстора, признавайки, че Българските Богове са авторите на различните предположения за намиране на пътя към Познанието и Истината: 

ХИПОТЕЗА=Бохиня Диана и Иза

ПОЗНАНИЕ=Бог Иза

ИСТИНА=Иса и Диана  

НАМЕРИ СИ МАЙСТОРА=Исус и Матара Мария

Младият имам – хатиб е достоен ученик на езотеричната феноменална Българска школа, съобщавайки ни,че появата на града призрак означава,че ВРЕМЕНАТА СВЪРШВАТ, което в прав Библейски апокалипстичен текст и смисъл означава, че Бог възвръща царството си на Земята, а езотеричната разшифровка на израза указва конкретните Божии имена, в които откриваме пак многото Богове или по-точно Българските Богове:

ВРЕМЕНАТА СВЪРШВАТ=Богиня Диана Матара и Бог Исуш Вер (Змей)

Предупреждението от имама, че хората ще видят НЕЩО СЪКРОВЕНО означава, че хората ще видят скоро Исус, съдържащ се в израза:

НЕЩО СЪКРОВЕНО=НЕШТО СЪКРОВЕНО=Бог Кристош=Бог Исуш от Тракия


В знак на благодарност към обнадеждилият ни Божи служител, ние разкриваме свещения му произход, засвидетелстван в личната му документация 

РАСУЛ МУХАМЕДЯНОВ=Булхарин от Иса и МаМа Диана=Булхарин от Диана Мария Магдалена,

както и разсекретяваме култовата основна терминология в мюсулманската религия, за да познаят най – сетне братята и сестрите ни с Български феноменен имплант в кръвта си от този сакрален сектор, тайните истински имена на Боговете им, които са нашите Богове!
Сега, Братя и Сестри, възрадвайте се на шифровъчния гений на нашите Деди, които ви цивилизоваха и обгрижваха преди, и де що имате приятели и познати мюсюлмани, и знаете ли турски и арабски език, покажете и разяснете им, че истинските основатели и вдъхновители на Исляма и по – точно на истинското ранно мюсюлманско учение и религия, които са Българското езическо познание на Исус и Мария Магдалена и феноменните практики, са Българските Богове и техните святи Български потомци

ИМАМ ХАТИБ=Бохиня Диана МаМа=Бохиня Диана Мария Магдалена 
 
МЕЧЕТ=МЕТШЕТ=Ешуа и Мат Диана  

ДЖАМИЯ=Ежуа и Ма (Майка) Диана 

МИНАРЕ=Мария

ИСЛЯМ=Иса Ламя 

Стената, която е обърната към МЕКА, е отбелязана с празна ниша, където се моли имамът, и чието описателно обяснение, както и конкретното ѝ наименование, са безспорни документи за Кръстниците:

НИША=Ешуа

МИХРАБА=БАХ МАРИ=Бохиня Мария
 
Самата стена се нарича КИБЛА, което значи КИБЕЛА, сиреч Българската езическа Богиня Диана, която е Мария Магдалена, и която зашифровка означава
  
КИБЕЛА=БАК ЕЛ=Богиня Ел (Змей, Змеица) 

В дясно от МИХРАБА е разположена катедрата, от която проповедникът имам чете своите проповеди по време на петъчната и празничната молитви.
Това свещено место носи лесно разпознаваемото име на Мария:

МИНБАР=БН МАРИ=Богиня Мария 

Ще споменем още само наименованието на духовното училище към мечета (джамиите)
– медресе, и ще го разсекретиме с върховно назидателно удоволствие:

МЕДРЕСЕ=МЕДР ЕСЕ=Мадара и Иса 


Освен гена си, който Българските посветени цивилизатори и Духовни водачи на племената и етносните групи бяха оставили в тази част на Русия, както и из цяла Русия, така и на всякъде по света, освен и неизтриваемия кръстнически езиков печат на Свещения Български шифър и код, които бяха ударили и оставили навсякъде и на всичко в живота и в заобикалящия свят, те бяха построили и оставили в непреходно материално наследство и задължителните за нормалното съвместно съществуване на природата и човека СКАЛНИ МЕГАЛИТНИ СВЕТИЛИЩА – които са високотехнологични мултифункционални съоръжения за задоволяване на духовните, здравните и материални потребности на хората, за извършване на свръхестествени чудеса, както и места за среща с реалните Богове и обслужващия света небесен светийши персонал, които са и места за преход и връзка с другите измерения и светове – това чудо, което жителите на Башкирското село бяха наблюдавали! 

Башкортостан е разположен в Южен Урал – планинската верига, в която Българските енергетични строители построяват удивителни скални светилищни комплекси, които не се побират в нищите човешки представи за неограничените възможности на феномените на Дарбите на Святият Божи Дух!
Ще ви покажем само няколко такива комплекса от огромния брой скални изкуствени съоръжения, построени и разположени из планинската система.   
Топонимната съпроводителна секретна документация на Уралската каскада указва по безпорен начин кои са авторите – строители на светилищата и цивилизаторите на народите по тия места.
Античните извори (АНТИЧНИ ИЗВОРИ=ИЗВОРИ на Диана и Ешуа) ни съобщават, че Урал се състои от три основни дяла:

Планините ОРОССИ на юг, РИМНУС в средната част на веригата и ХИПЕРБОРЕЯ на север.Тяхната разшифровка гласи:

ОРОССИ=Сар Иса=Среси=Жреци

РИМНУС=Мария и Иса

ХИПЕРБОРЕЯ=БЕР ПОРХ=Вер (Змей) Борх=Борхи (Българи) Вер

Разшифровката на пълната топонимна комбинация е автентичен документ за авторство и нотариален акт за собственост, който сега предаваме в собственост на законните наследници:

ОРОССИ  РИМНУС  ХИПЕРБОРЕЯ=Борхи (Българи) Среси (Жреци) на Мария и Иса Вер 


Фундаменталната първа руска летопис «Повести временных лет» от 11 век н.е. ни дава други секретни Български топонимни зашифровки за планината – Сибирски земен пояс, които разсекретяваме:

СИБИРСКИ ЗЕМЕН ПОЯС=Кая (Скални светилища) на Зреси на Бог Исус и Богиня Ма (Майка)

Само ще направим малко отклонение и споменем, че много нови независими Български изследователи доказват с неопровержими факти и доводи, че т.нар. „Повести временных лет“ е сакрална Българска покръстителна документация, съдържаща информация за принадлежността на народите и земите по тия места към Свещеното Българско царство и тракийският ѝм корен и Български цивилизационен и интелектуален имплант и върховенството на Българските Богове и учението им, скрити в наименованието на документа:

ПОВЕСТИ ВРЕМЕННЫХ ЛЕТ за=ПОВЕСТ за Дуло от Бохиня Мария 

ПОВЕСТИ ВРЕМЕННЫХ ЛЕТ за=за Бълхари на Богиня Мат Диана и Бог Иса 

Друго обобщаващо име на Уралската планинската верига е Каменен район – име в което откриваме производствения съпроводителен сертификат, указващ местото на производство на скалните мегалитни светилищни енергийни панели, от които са построени скалните светилища в Урал, и които ще видите по – долу.

КАМЕНЕН РАЙОН=КАМЕН РАЙ=Камъни (скали) от РАЯ

Тъй като знаем вече категорично,че същинският сътворенчески Рай са земите на днешна България, локализираме и местото на Централния домостроителен комбинат на Земята и величествен светилищен комплекс:

Витоша, Каменната река, Морените и Златните мостове – 

първоначалният сътворенчески цех, комбинат за производство на енергийни светилищни панели – балвани, и тяхното транспортиране на собствен ход до новостроящите се мегалитни комплекси по света.
Разшифровките са безапелационно точни и категорични:

ВИТОША=Богиня Диана и Ешуа

МОРЕНИ=Мария

ЗЛАТНИТЕ МОСТОВЕ построени от=от Дуло на Богиня Диана Мат и Исуз

ДОМОСТРОИТЕЛЕН КОМБИНАТ на=на Дуло от Бокиня Мат Мария и Тати Иса

Разшифроването на формулировката „на собствен ход“ ни указва необяснимата за съвременната безбожна и бездуховна материалистична научна и техническа мисъл и представа феноменална Божествена технология за предвижване по волята на Жреца на неограничени по обем и тегло тела на неограничено разстояние, преодолявайки земната гравитация:

НА СОБСТВЕН ХОД=Духа на Бог Исус и Богиня Диана – Святият Дух, Дух Святи

Чрез Дарбите на Святият Дух, които са Християнски доктринален фундаментален Божествен извор за реализиране на  феномени, чудеса, свръхестествени и висши технологии и Божествени прояви у човека, са транспортирани и телепортирани енергийните светилищни панели – елементите,частите и агрегатите за светилищните съоръжения.

НА СОБСТВЕН ХОД=Духа на Бог Исус и Богиня Диана
 
Ще ви припомним пак защо огромните скални мегалитни светилищни блокове, тежащи от няколко тона единично тегло до десетки, стотици и хиляди тона всеки, се казват балвани: 

БАЛВАНИ=БАВИЛ  ± Н (кодировъчен назал)=Павил=Павел
по името на първородният син на Исус и Мария Магдалена – Павел, който е Кан и Цар Авитохол (33 – 333) и всички т.нар. "римски" императори от Нерон до Диоклециан включително, който е и култовият Сеяч от новозаветната притча Семето и Сеяча, посял Божието генетично феноменно Българско семе сред всички племена по света за времето на дългия си престой на Земята, и оставил им потомците си за техни жертвените духовни водачи – жреци и племенна аристокрация и интелектуален елит, като им е построил свръхестествени феноменни мегалитни светилища за творене на чудеса с основни строителни великански елементи балваните, ги е присъединъл към Свещената Българска империя (33 – 518), която продължава да управлява от 333 година до сега в качеството на Свети Павел и Шеф на небесното светейшество. 

Дефинирането на планиската верига като КАМЕНЕН РАЙОН ни носи още информациятя, че тя е местото където са инсталирани скалите, скалните светилища на Мария:

КАМЕНЕН РАЙОН=КАЙ МАРЕ=Кая (скално светилище) на Мария=

Затаете дъх, като преди това си поемете дълбоко дъх, за да видите и осъзнаете какви грандиозни строителни чудеса са градили Павел и Дедите ни, колко явен изкуствен инженерно – строителен е техният произход, какъв чудовищен геноцид е бил прилаган връз потомците на Българите по тия места, за да се изтрие споменът и здравият смисъл и логически разум, че те са дело на човешкия разум и ръка и да се внуши малоумната и абсурдна алогична версия и представа, че тия прецизни инженерно – архитектурни строителни конструкции и сложни финно енергетично балансирани съоръжения са случайна игра на природата и се класифицират като "природни геоложки феномени" !

Сега ще ви покажем само няколко Български изкуствени мегалитни светилищни съоръжения из Башкирия и Урал, а такива и с други разнообразни форми и размери има построени от Българите стотици хиляди по цялата планета и те съставят световната мегалитна светилищна мрежа и система, която управлява всички процеси на Земята!

Близо до село СТАРОСУБХАНГУЛОВО се намира голямата пещера – изкуствено построен мегалитен светилищен комплекс Шульган – Таш с обща дължина на коридорите 3 километра и огромни зали, в която древните жители от палеолита са ни оставили образни послания във вид на наскални рисунки, които ще разсекретим в друга наша статия.
Съхранените древни предания твърдят, че в тази  пещера е живял ПОДЗЕМЕН НАРОД, ВОДЕН ОТ СИЛЕН БОГАТИР, който е вършил чудеса и е управлявал света!
Народните предания и археоложките изследвания сочат, че в езическо време (времето преди византийското препокръстване, времето на истинското познание на Балгарските Богове и живеене по Техните правила и феноменни технологии), пещерата е била централно светилище – храм за целия Южен Урал, като същото потвърждаваме и ние с нашия езотеричен превод на поднесената ни информация:

ШУЛЬГАН ТАШ=Ган (Кан, Жреци) от Дуло на Ешуш 

ШУЛЬГАН ТАШ=ТАШ (камък,скално светилище) на Ешуа Гала (Змей) 

ТАШ вече ви е позната сакрална фундаментална зашифровка на скално светилище на Исус и Мария Магдалена, кодирани с инициалите им в официалното наименование на камък, скала – таш

ТАШ=Диана и Ешуа – скално светилище на Исус и Мария

ПОДЗЕМЕН НАРОД=НАРОД на Иза и Богиня Ма (Майка) Диана

ПОДЗЕМЕН НАРОД на=на Иза и Богиня Матара Диана

Този народ на Исус и Мария Магдалена е бил воден от СИЛЕН БОГАТИР, в която зашифровка откриваме постоянното присъствие на Българските Богове:

СИЛЕН БОГАТИР=Диана и Иса Българина

СИЛЕН БОГАТИР от=Болгарин от Диана и Иса  

image  

image   
От този централен команден диспечерски пункт – командна зала, в близост със село СТАРОСУБХАНГУЛОВО, се управлява гигантската мегалитна светилищна енергийна каскада, разположена по цялата планинска верига, наречена УРАЛ – обобщено първоразрядно змейско династично календарно животинско прозвище на Бог Исус:

УРАЛ=Рай на Ел (Змей)
Рай за феноменните Български жреци с рептилската династична хералдическа символика

Тъй като надвишаваме капацитета на постинговия стандарт, ние ще ви покажем само някои от огромния брой удивителни мегалитни светилищни съоръжения, чрез които се отварят и затварят време – пространствените енергийни портали и се изграждат, подържат и регулират пространствените измерения, и се създават феномени и паранормални явления и Божествени технологии, най – малките от които са от категорията на появилият се град – призрак, за разсекретяването на които получихме КАРТБЛАНШ от Българските Богове, подписали универсалния заповеден документ, разрешаващ приносителите да вършат всичко от Тяхно име!

КАРТБЛАНШ от=от Диана и Ешуа Балкарина

КАРТБЛАНШ за=за Балкари от Диана и Ешуа 
image 

image 
Природата ги била изваяла?!
Били ЧУДО на природата?!
Приказки за децата!

image
+
image +
image
+  
image
+    
image 
ТОЗИ ПРЕКРАСЕН ИНЖЕНЕРНО – СТРОИТЕЛЕН КОМПЛЕКС от прецизно подредени евенертгийни панели, БИЛ ПЛОД НА СЛУЧАЙНА ИГРА НА ПРИРОДАТА !?!
 
image

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГОРНАТА И ДОЛНАТА КОНСТРУКЦИЯ НА „ПРИРОДНОТО ТВОРЕНИЕ“ И РАЗСЪЖДАВАЙТЕ ПО ВСИЧКИ ПРАВИЛА НА ЛОГИКАТА И ЗДРАВИЯ  ЧОВЕШКИ РАЗУМ, МОЖЕ ЛИ ТАЗИ СЛОЖНА И ПРЕЦИЗНА КОНСТРУКЦИЯ ДА БЪДЕ ДЕЛО НА СЛУЧАЙНИ ПРИРОДНИ ПРОЦЕСИ, КАКТО АБСУРДНО И НАИВИСТИЧНО ТВЪРДИ РУСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ,  А И НЕ САМО ТЯ.

БЪЛГАРСКИТЕ ИМ КОЛЕГИ – ГЕОЛОЗИ И ИСТОРИЦИ, СЪЩО УСПЕШНО НИ ГЪБАРКАТ АКАДЕМИЧНО, ОБЯСНЯВАЙКИ НИ ПОУЧИТЕЛНО И АВТОРИТЕТНО, КАК ПРИРОДАТА – ТВОРЕЦ Е НАТВОРИЛА ПРИМЕРНО БЕЛОГРАДЧИШКИТЕ СКАЛИ ПРЕДИ...180 МИЛИОНА ГОДИНИ!
НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЛИ, казвате?

НЯМА ПРОБЛЕМ – НАПРАВИЛА ГИ ПРЕДИ 400 МИЛИОНА ГОДИНИ!
ДОРИ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ И ПРЕДИ 7ОО МИЛИОНА ГОДИНИ, АКО НЕ ВЯРВАТЕ!

ТРУПАТ СИ НАУЧНИ СТЕПЕНИ И ТИТЛИ, ЗА ДА НИ ЛЪЖАТ НАЙ – НАГЛО И КРИЯТ ОТЧАЯНО ИСТИНАТА ОТ НАС ЗА ФЕНОМЕНАЛНИТЕ НИ ПРЕДЦИ – ЖРЕЦИТЕ НА ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА!
ВЗЕМАТ НИ СЪВСЕМ ЗА БУДАЛИ И НАИВНИЦИ!

ЗДРАВ РАЗУМ на=на Братя от Изуз и Мария

КРИЯТ ИСТИНАТА ОТ НАС за=за Тати Исус от Тракия и Диана   

БУДАЛИ И НАИВНИЦИ=БУДАЛИ И НАИВНИТСИ=Дуло на Богиня Диана и Бог Иса
непосветени и обезпаметени потомци на Исус и Мария Магдалена от Техния династичен жречески род Дуло

image
+
image + 
image 
Поразгледайте следващите прекрасни мегалитни контрукции на Българските енергейни строители от двата следващи линка и се подгответе за проникване в тайни светове, в които вие първи ще бъдете допускани!
Хубаво е да имате иконка до себе си и камъче от светилищен мегалит.

http://www.isilgan.ru/2013/07/blog-post_2.html

http://www.liveinternet.ru/users/3422645/post297032242

image 
Сега потомците на Българските жреци и феномени само се катерят по тях, привличани като с магнит от необяснима засега сила и нахлуващи неясни образи и спомени за нещо прекрасно и близко, нещо смътно познато, като от преден живот, нещо като ДЕ ЖА ВУ..., НЕЩО ВЕЧЕ ВИДЯНО...
Други пък съвсем правилно оприличават „Творението на Природата“ като гигантски Сфинкс.
Какво сме видяли от миналите векове чрез онаследените от дедите ни – жреци, видения и познания,  толкова познато и привличащо ни?
Да не са пак Боговете ни!

ДЕ ЖА ВУ=Диана и Ежуа Бог=Богиня Диана и Ежуа 

ДА НЕ СА ПАК=Иса и Бокиня Диана

НЕЩО ВЕЧЕ ВИДЯНО=Бог Ешуш и Богиня Диана
 
Този пък СФИНКС навсякъде се навира!
Къде ли го няма? Колко пъти вече ще го разсекретяваме!
Докато всички паднат в краката му ли?
Ще паднат!

СФИНКС=ФК СИС=Бок Исус

НАВСЯКЪДЕ СА=ВК ДАЯН ЕСЪ=Бокиня Диана и Исус 

Тия места се посещават най – често от туристи от интелектуалния елит на страната, хора с широк кръгозор и универсални всестранни познания, но всички приемат безкритично и безрезервно официалната версия на учените – фалшификатори и манипулатори, че всички тия невероятни скални строежи и прецизни сложни енергетични инженерни съоръжения, са  плод на случайни природни сили и въздействия!

Не е съвсем безкритично обаче.
Вече се изказват съмнения сред руските любители – изследователи, че тия удивителни творения не са дело на природата, както тъпо, нагло, гузно и упорито продължава да твърди Руската академия на науките, а са дело на човек, като ние добавяме, че този човек е Български жрец от рода на Българските Богове! 

ДЕЛО НА ЧОВЕК=ДЕЛО НА ТШОВЕК=Кан (Жрец) от Дуло на Ешуа и Богиня Диана

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и Светии от Все Светии, все Българи,водени от нашият общ Пра – Отец Свети Павел
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песен! 


Гласувай:
14
0


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
21.12.2013 13:31
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
2. bezistena - ПАРАЛЕЛНА ВСЕЛЕНА
22.12.2013 11:14
Ето и подкрепата на другите ни сътрудници от Българската духовна академия по актуалната тема:
„Паралелна вселена?“
http://kushel.blog.bg/drugi/2013/12/22/paralelna-vselena.1221425
цитирай
3. bezistena - Город-призрак в Бурзянском рай...
08.10.2018 21:50
Город-призрак в Бурзянском районе
https://www-com/ufolenta/detail?ELEMENT_ID=6990

Миражи - явление в науке хорошо известное и с физической точки зрения вполне объяснимое, но до сих пор удивляющее и привлекающее к себе внимание людей, которым повезло стать случайными свидетелями. Имеются также гипотезы о возможности появления и так называемых "хрономиражей", демонстрирующих несуществующие в настоящее время объекты. Однако доказать аномальный характер в конкретном случае проявления данного природного феномена весьма сложно. Очередной повод поразмыслить на эту тему представился благодаря пришедшим из Башкирии новостям.
В начале декабря в Бурзянском районе на фоне местных гор появился мираж неизвестного города. К сожалению, точная дата не была озвучена местными СМИ. Сообщено только время наблюдения - около 11.30 по местному времени. По погодным условиям известно, что день был ясным, небо чистым. Также нет упоминаний о конкретных местах, откуда наблюдался мираж. В телевизионном репортаже говорилось, что "город-призрак" наблюдался вблизи села Старосубхангулово, административного центра Бурзянского района. В публикации газеты "Республика Башкортостан" упоминается гора Акбиек, над которой и наблюдался мираж. Отсюда можно предположить, что очевидцы вели наблюдение с участка трассы между населенными пунктами Галиакберово и Новомусятово.

Случай в Башкирии примечателен тем, что свидетелей миража оказалось довольно достаточно, чтобы говорить о массовом наблюдении. На дороге остановилось несколько машин, пассажиры которых, заметив что-то странное на горизонте, вели наблюдение и даже фотографировали необычное явление. Из конкретных имен известны следующие: Даригат Ямалов, библиотекарь Фарида Аитбаева, зам. редактора местной районной газеты "Тан" Тансылу Багаутдинова. Сообщается, что очевидцами было сделано несколько десятков снимков, из которых достоянием общественности стал пока что только один.

По словам Даригата Ямалова, наблюдавшего за миражом вместе с друзьями, горизонт полностью окрасился сине-зеленым цветом, в небе был четко виден биплан, а позже стали появляться и дома. Остановившая возле них свой автомобиль Тансылу Багаутдинова описала явление более подробно: "А потом на горизонте появилась странная тень, хотела сфотографировать, но она быстро исчезла. Тем временем, как на огромном экране, появился вид лесной поляны. Возникло и исчезло. И вдруг перед нами предстал целый город. Пятиэтажные и девятиэтажные дома над нашей горой Акбиек! Что-то невероятное! Чуть подальше от многоэтажек - три деревенские избы, и такое, прямо физическое ощущение, что они срублены совсем недавно". Даригат еще говорил об улицах без светофоров, окнах в домах, похожем на мечеть здании. Определенные метаморфозы происходили и с внешним видом гор. Наблюдение длилось довольно продолжительное время. Но чем все закончилось, тоже неизвестно.

Можно сказать, что наблюдение миража неизвестного города в Бурзянском районе - случай довольно уникальный для России по количеству четко известных очевидцев, документальным свидетельствам (фотографиям) и возможности проведения конкретного его изучения. Хотя бы в рамках получения опыта изучения предполагаемых "хрономиражей".

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 5510118
Постинги: 1591
Коментари: 2987
Гласове: 32724
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!