Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2013 14:14 - Поредните отцепредатели,посягащи на зеницата на Господ-Неговият Български народ!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3150 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 02.12.2013 03:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Компилираме върху компилативния постинг „Индоевропейският произход на българите може да сe докаже.“  http://stoyan80.blog.bg/history/2013/11/04/indoevropeiskiiat-proizhod-na-bylgarite.1201031
Съдържанието на цитирания постинг е скромно казано наръчник за начинаещи манипулатори и фалшификатори на Българската история,можем да го дефинираме и като демонстрация на христоматиен научен фалшификат и класически пример за наслагване на фалшиви хипотези върху други фалшиви хипотези, получили академичен сертификат и статут на истинни и научни извори в продължение на деситилетия и повече от век и половина,и рухнали от напора на истината.
Предполагаме,че авторът на постинга е искрен патриот и родолюбец и е щастлив от съобщението на цял един научен сериозен колектив,че не сме потомци на диви тюрко-монголи-както досега ни убеждаваха пак тия същите учени,издържани от бедният Български народ!И толкова е щастлив от вестта,че омразното и позорящо ни до сега клеймо,че сме потомци на тюрко-татаро-монголи МОЖЕ БИ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ОТПАДНЕ И ОФИЦИАЛНО,че е готов възторжено и с радост да приеме всякаква друга хипотеза и вест от същите тия манипулатори за нашият произход,които с напевен и поучителен  авторитетен менторски глас ни възрадват наивистично,имайки ни за пълни ахмаци и будали да йм вярваме,че проучванията йм доказвали,че прародината на Българите не е била при татарите и монголите,ами много по на юг и на изток-чак до източен Иран!Демек колкото може по-надалече от Балканите,от Тракия и България!За което да сме се радвали!   
Може би авторът искрено се радва,че истината започва да излиза наяве,други ще кажат,че ни я дават НА ЧАС ПО ЛЪЖИЧКА-сиреч много по малко и с бавни темпове!
Никаква истина не ни дават,скъпи братя и сетри!Дори и лъжичка истина не ни дават,ами пълни черпаци с отрова и мъртва болестотворна вода изливат в изворовите кладенци на нашата история,за да ни довършат според плана и директивата на заговорниците срещу народа Български,не давайки да се осъзнаем и за момент кои сме!
За тия,които ни съветват езуитски,да искаме от учените и официалната наука-СЪЩИТЕ ТИЯ,КОИТО СА УДАРНИЯТ ОТРЯД НА БЪЛГАРСКИТЕ ДУШМАНИ- да ни променят историята и произхода,просейки милостиня,дори и по лъжичка на час,ние йм казваме:
Господарите не просят милостиня!Те си вземат всичко-щото е тяхно,и те раздават милостиня на когото си пожелаят! 

По-долу публикуваме постинга ИНДОЕВРОПЕЙСКИЯТ ПРОЗХОД НА БЪЛГАРИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ

*********************************************************************************************************


"Това може да се направи по сходствата в българската и персийската традиционни медицини, смята д-р Славян Стоилов, който взе участие в българската експедиция в Иран „Българи – прародина”.
Пред Фокус д-р Стоилов допълни, че експедицията разполага с богат материал с обяснения към него, от който става ясно, тези две медицини са може би единствените, в които се използват екстракти от розово масло. „Това го има в персийската медицина, тоест розовото масло и екстрактът от розово масло се използва в медицинските системи само в България и Персия”, каза д-р Стоилов като уточни, че това не е единственият пример.
По думите му българската традиционна медицинска система е индоевропейска по своя характер.
"Това означава, че няма нищо общо с практиките на Северна Азия, грубо казано, с шаманските практики, за които се казва, че би трябвало да имаме, ако сме с тюркски произход”, коментира той. Това нещо той е могъл да коментира обстойно с ректора на Иранския университет по традиционна медицина.
Българската експедиция е изминала 11 хил. км., като са посетени 77 обекта – сред тях стари исторически градове и археологически разкопки, местни и регионални музеи.
"Допуснаха ни и то с право на заснемане в Националния исторически музей в Техеран, допуснаха ни и в Националната библиотека на Иран, допуснаха ни и до Университетската библиотека на Иран. В повечето големи градове, в които ходихме, също ни допуснаха без проблеми в техните музеи. По принцип достъпът, особено до фондовете на Националната библиотека, където се съхраняват старите ръкописи – там има ръкописи, които са по над 1000 години – е доста труден. Допуснаха ни и там, което беше един изключително голям жест от иранска страна. Това е нещо като бункер със специална защитна система – там ние бяхме допуснати. Оказваше ни се голямо съдействие от официалните лица, постоянно с нас имаше придружител, който ни помагаше в контактите с местните хора. Имахме две срещи със съветника на иранския президент по културните въпроси”, разказа още д-р Стоилов."
(08.07.2010)
 

"Българите най-вероятно са част от персийското семейство на територията на днешен Иран, заяви днес доц. д-р Александър Илиев, антрополог и ръководител на научната експедиция в Иран - "Ариана", част от проекта "Българи - прародина", предаде БТА.
За 20 дни екип от шестима учени, сред които иранистът доц. д-р Иво Панов, доц. Ружа Нейкова от БАН, Иво Леонков от НАТФИЗ измина 1100 километра и откри впечатляващи доказателства за сходствата между българите и хората в днешен Иран, посочи Илиев. Намерихме няколко безспорни прототипа на орела от погребението на хан Аспарух. Погребения, които изследвахме са в ембрионална поза - сигурно свидетелство за вярата в прераждането. Част от тракийските погребения са подобни.

Камъните и керпичът в строителството съответстват на бъларските практики, добави Александър Илиев. Иранците, макар и по-мургави, антропологично много приличат на българите. Някои думи близки до днешния фарси имат съответствия в българския език - табошир- тебешир, боран - буря, на-не. Изпълнения на свирка, гайда и тамбура, напълно отговарят на нашата фолклорна традиция. Над половината от килимите в Прикаспието напълно съвпадат с българските като орнаменти, символика и цветове.

Във времето в науката се натрупаха сведения, които постоянно тласкаха прародината ни все по на юг като накрая разбрахме, че това е източен Иран. Крайно време е да спрем да говорим за хуно-тюркския произход на българите и да разберем, че сме индоевропейци..."

Българска експедиция откри "двойник" на Мадарския конник в Северен Афганистан, пише на челно място в. "24 часа" като се позовава на публикация в новия брой на "Списание 8".
Едно от шокиращите открития е, че конникът се нарича Мадара.
В Афганистан имало и местности Шумен и Варна, а учените са записали легенди за героя Ходжа Болгар.
Над 800 думи с еднакво звучене и значение са открити в българския и фарси, официалния език на Иран.
И до днес в региона за красавиците се казвало, че "са хубави като българки", а фолклористите чертаели паралели между местните ритми и българската народна музика.
Наложените хипотези за произхода на българите се пропукват, смята иранистът доц. д-р Иво Панов. Не можем да твърдим, че са хуни - монголоидността не им е присъща, не би трябвало да ги сродяваме и с тюрките, казва участникът в експедицията "Българи-прародина", проведена в края на 2008 г.
Според доц. д-р Панов планината Памир, в чиито скали е изсечен конникът, вероятно е прародина на българското племе.

*********************************************************************************************************
НАШИЯТ КРАТЪК КОМЕНТАР КЪМ ПОСТИНГА БЕ:

bezistena - Поредните отцепредатели,посягащи на зеницата на Господ-Неговия народ!

Поръчкова експедиция по проект на заговорниците срещу Българите и душманите на Божият народ,с манипулационната задача създаване на нова фалшива версия за азиатски произход на Българите след сгромолясването на монголско-тюркската фалшива теория за произхода на Българите.Генералната цел и задача на фалшификаторите са: 
1.Българите да не се познаят,че са местно първично население на България и Балканите и че славяните са тракийско племе,а Българите са свещеническо-жреческата каста на всички тракийски племена,съзидатели и творци на всички световни култури и цивилизации и цивилизатори и Духовни водачи и ръководители на всички народи и племена
2.Да продължава да се крие истината за всички епохи,че България е сътворенческият Рай и същинската Обетована земя,че светът,животът и човечеството са тръгнали от тука,че същинските Свещени библейски земи и събития са ставали на Балканите с главни действащи лица Траките и Свещеническата им каста Българите,че Бог Исус,Който е последното аватарно явяване на Бога Творец,и Мария Магдалена-Богородица,Която е последното аватарно проявление на Великата Богиня,Майката на всички Богове(на всички ЧОВЕЦИ),и сътворенчески съавтор,Са Българи с Първосвещено обиталище България!
 3.Да се крие,че Исус и Мария Магдалена Са Божествена съпружеска двойка,Чиито деца и потомци съставят Българската владетелска династия Дуло,и управляват Свещената Българска Империя,(фалшифицирана като Римска империя)наложена над АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ племена и народи по ВСИЧКИ КЪТЧЕТА НА ВСИЧКИ КОНТИНЕНТИ по законите на Любовта и Братството и феноменални технологии от Дарбите на Святият Дух,до 525 г сл.Хр.в Европа и други много по-продължителни периоди по целия свят!И че Техните изродени и обезпаметени потомци от Дуло са владетелите на всички народи и държави по света и до сега,управлявайкш народите против законите и повелите на техния Отец Бог Исус! 
 4.Да се скрие,че Българите са народът от съхраненото чисто и свято жреческо феноменално потомство на Исус и Мария Магдалена и че по Божия проект тия години се възстановява Свещената Йм империя на Земята чрез Българите!

*********************************************************************************************************


ТЕХНОЛОГИЯТА И МЕХАНИЗМЪТ НА ФАЛШИФИКАЦИЯ КАКТО ПРИ ДОСЕГАШНАТА ТЮРКСКО-МОНГОЛСКА ТЕОРИЯ ЗА ПРОИЗХОДА НИ,ТАКА И ПРИ НОВОСЪЗДАВАНАТА ФАЛШИВА ВЕРСИЯ ЗА ИРАНСКИЯТ НИ ПРОИЗХОД,Е ПРОМЯНА НА ПОСОКАТА НА ЦИВИЛИЗАЦИОННИЯТ ПРЕНОС И СМЯНА НА МЕСТАТА НА ЦИВИЛИЗАТОРИ И ЦИВИЛИЗОВАНИ: 
Местото на създаване на първична висша култура и цивилизация са Балканите, територията на сегашна България!
Авторите на тази култура и цивилизация са Българите и подопечните йм тракийски племена
ПОДОПЕЧНИ на=на Богиня Диана и Бог Ешуа
Посоката на пренос на култура и цивилизация е от Балканите и България към целият свят,включително и към Азия,Монголия,Афганистан,Китай,Индия,Япония...-разбира се и към Иран!
Подмяната на посоката на пренос на култура и цивилизация може да се онагледи тъждествено с пример за посоката на пренос на китайски материални стоки от Китай към целия свят.Ако примерно след 3-4000години се правят археологически разкопки в България,ще се открият много артефакти от тия изделия.Ако информацията,че Китай ги е произвеждал,се е унищожавала целенасочено и перманентно с всички сили и средства,то тогава някой който има интерес,би могъл със същият успех да твърди и да наложи като научна истина,че всички тия китайски стоки са произвеждани в България от Българи и са носени в Китай!Кой може да обори това твърдение,наложено със силата на многовековна фалшификация за научна истина?
 -Надписите и търговските марки по артефактите-казвате вие-които са отпечатани предвидливо от китайците върху всички техни изделия,и сте абсолютно прави!Така се доказва авторство и право на собственост и браво на китайците,че са си белязали стоката и продукцията!
Точно това обаче са направили и нашите Деди-цивилизаторите и на китайците,и на иранците,и на всички народи по света.Щамповали са с неизтриваемият печат на свещеният шифър на Българският език  и свещената именна Божия Матрица цялата своя цивилизационна продукция сред всички народи и държави,която продукция обхваща както целият духовен и материален свят,така и всички човеци и племена на Земята, барабар с езиците и имената йм!
Така че,сега като дойде времето да се търси и доказва кой е автор и производител,кой е консуматор,купувач или крадец,кой е цивилизатор и кой е цивилизован,ние разпечатваме печатите и разшифроваме придружителната на всеки обект и субект документация,за да прочетем в нея,че всичко е на Българските Богове и Техните святи потомци-Българите!
 За да няма повече лъжи и спорове персийците ли цивилизоваха Българите и Българите тръгнаха на запад до Балканите,или Българите тръгнаха с висшата си култура и цивилизация с Любов от Балканите на изток(и на всички посоки на света)и изградиха култури и цивилизации на изток и цивилизоваха хората там,вклчително и иранците!
Специално за Иран цивилизаторите са Българските пришълци-мисионери,а цивилизованите-местните ирански племена.Това се разбира по много интердисциплинарни методи и изследвания,като последна безапелационна арбитражна инстанция са Свещеният шифър и код на Българският език,имплантирани в цялата персийска-иранска култура и живот до сега!
САМО НАЧАЛЕН ТЛАСЪК В ТАЗИ ПОСОКА ВИ ДАВАМЕ С РАЗШИФРОВАНЕТО НА НЯКОЛКО ФУНДАМЕНТАЛНИ ПЕРСИЙСКИ ИМЕНА,ТЕРМИНИ И ПОНЯТИЯ,КОИТО ВОДЯТ ВИНАГИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРИ БЪЛГАРИТЕ И НАШИТЕ БОГОВЕ!

Всички разшифровки в нашите статии ние извършваме по правилата на шифъра и разкодиращия ключ,които сме дали във фундаменталните ни разяснителни постинги
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061


АЗИЯ=Иза,Исус
ИНДИЯ=Диана,Богородица,Мария Магдалена
ДЖИНА=Диана и Ежуа
ДЖАПАН=Богиня Диана и Ежуа
АФГАНИСТАН=Бог Иса и Диана 
ПАКИСТАН=Бок Иса и диана
ПАМИР=Богиня Мария
МАДАРА=Диана Мария=Мария Магдалена=Матара-Великата Богиня,Майка на всички хора и Богове
Иранският език е ФАРСИ=Вер Иса=Змея Иса,
писмеността,която Българските цивилизатори ползват,е кръстена на Исус Българина:
КЛИНОПИС=Иса Болка 
Тази писменост е ползвана от династичният основоположник Българинът АХАМЕНИШ=Ешуа Маха,Исус Магьосника
По-късно е наложена писмената система ПАХЛАВИ,използвана от основателят на новата династия САСАН.Разшифровката на документите е категорична:
САСАН=Исус
ПАХЛАВИ=Бог Балха.Българския Бог! 
Столицата на новата династия носи задължително леко зашифровано име на Исус Трака:
ИСТАХР=Иса Траха
Владетелят ЦАР САСАН наложил религията на ЗОРОАСТРИЗМА-засекретено понятие,в което в минали наши статии открихме извечните Български Богове:
ЗОРОАСТРИЗЪМ=Зар Исуз и Матара=Цар Исус и Диана Мария=Цар Исус и Мария Магдалена-познание за българските Богове
Първата свещена книга на това познание и религия носи христоматийно лесната за разшифроване комбинация на основен Исусов Български титул:
ШАПУРАГАН=Ешуа Пурга=Ешуа Бурга=Исус Българина
Последният сасанидски цар ЯЗДЕГЕРД управлява в столицата КТЕЗИФОН.Ако някой си мисли,че посветените ни Български Деди-жреци и царе на това древно изконно Българско царство,са си затруднявали акълите и езиците с тия изчанчени и трудни и за запомняне,и за произнасяне имена-се лъже жестоко!Истинските имена и титули са винаги познатите и любими Божии имена:
ЯЗДЕГЕРД=Драг Диана и Иза =Диана и Иза Трака
КТЕЗИФОН=Бокиня Диана и Иза
а до нас са достигнали в писмен документален вид техните жречески секретни зашифровки,съставени за гарантиране на оцеляването и достигането йм до нас! 
Най-старите писмени паметници на тази азиатска Българска цивилицация са също толкова категорични христоматийни зашифровки: 
АВЕСТА=Богиня Диана и Иса
Надписа от БАХИСТУН е по имената на Българските Богове,защото 
БАХИСТУН=Бох Иса и Диана,надписът от НАКШ-И-РУСТАМ също се подрежда лесно:
НАКШ-И-РУСТАМ=Исуш и Матера Кая(Жрица)
Надписът от СУЗА е оставен в прав текст:
СУЗА=Исуз
Според съвременната историческа наука името Иран произхождало от древното АРИАНАМ,дефинирано опростенчески-първосигнално за непосветените като  ЗЕМЯ НА ИРАНЦИТЕ!Вие вече сте посветени и трябва да знаете истинските ѝм значения:
АРИАНАМ=Мария
ЗЕМЯ НА ИРАНЦИ=ЗЕМЯ НА ИРАНТСИ=Исуз и Матара=Исуз и Диана Мария

Защо ли искат братята ни американци-все обезпаметени и зомбирани наши тракийски роднини,управлявани от генетични Български династични потомци на Исус и Мария Магдалена,но със замърсена свята Божия кръв и изроден морал и извратена ценностна система,да бастисат и това Българско древно царство?

БАСТИСВАНЕ=Бог Исус и Богиня Диана-унищожение на народа на Исус и Мария Маг Дуло
ЗОМБИРАНИ без=без Иза и Богиня Мария
ОБЕЗПАМЕТЕНИ без=без Бог Иза и Богиня Мат
ЗАМЪРСЕНА КРЪВ=КРЪВ на Исуз и Мария=Мария и Исуз Бърк=Мария и Исус Българина
СВЯТА КРЪВ=КРЪВ на Иса и Богиня Диана=Иса и Богиня Диана Бърк=Богиня Диана и Исус Българина  
ИЗВРАТЕНА СИСТЕМА=Син на Зар Иса и Богиня Диана Мат-генетичните потомци на Исус и Мария Магдалена,владетели и управници на сегашните народи и държави на света. 
ДРЕВНО ЦАРСТВО=Бард Цар Иса и Богиня Диана-ВСИЧКИ ДРЕВНИ ЦАРСТВА ПРИНАДЛЕЖАТ НА БЪЛГАРСКИТЕ БОГОВЕ И СЪЗДАЛИТЕ ГИ,РАЗВИЛИ И  ЦИВИЛИЗОВАЛИ БЪЛГАРИ! 

Необятна е и тази свещена тема за Българските цивилизатори и Боговете ѝм в тази част на света,за всички има много работа,затова запрятайте ръкави,учете Свещения шифър и тайните на Българския език и тръгнете по този път към Боговете и Спасението.
Този път е единствен.
 
  
НЕОБЯТНА СВЕЩЕНА ТЕМА=Богиня Диана Мат и Бог Исуш
УЧИ=УТШИ=Диана и Ешуа
ЕДИНСТВЕН ПЪТ=Бог Тати Иса и Богиня Диана=Бог Отец Исус и Богородица=Бог Отец Исус и Богиня Царица Диана=Дете на Бог Иса и Богиня Диана-СПАСИТЕЛЯТ 

Накрая при умуването как да формулираме името на статията ни,възникна спор в каква степен обвинително да бъде.Оформи се и питане(ПИТАНЕ ДО=ДО Богиня Диана) до научният колектив,издържан от финансово разореният Български народ;
Свободното и независимо информационно пространство вече над 15 години е натъпкано с безброй удивителни  интердисциплинарни факти,аргументи и безспорни доказателства с категорична академична стойност,че Българите са местно изконно и изначално население на Балканите,тъждествени с Траките.Защо сте ги пренебрегнали и игнорирали?Умишлено или не?Не чувствате ли,че вършите престъпление към народа си и грях пред Бога с тези си деяния? 
Имаше предложение да ви разпънем ва стълба на позора,да ви предизвикаме на диспут и форумни  интернет дебати.Приемаме и предложението да ползвате разкритията и достиженията в тази област на Павел Серафимов-sparotok.

Дори имаше предложение да ви оставим на мира!
ОСТАВИ ГИ НА МИРА=Иса и Богиня Диана Мария 
Ние затова не ви оставяме на мира,защото ако ние ви оставиме на мира,Те-Боговете от израза,няма да ви оставят на мира и ще ви бъде много тежко скоро!А имаме заръката да ви предупредим и спасим ВСИЧКИТЕ с минимум апокалипстични преживявания! 
И понеже и вие сте ДЕЦА на Отец Бог Исус,ще ви титуловаме като ОТЦЕПРЕДАТЕЛИ, ПРЕДАТЕЛИ НА Бога Творец,общият ни създател и Баща Исус,за да се стреснете, осъзнаете и познаете!

Благославяме всички,с най-голяма загриженот сме към болните и изгубилите верния път в нощта и унищожаващи Душата си!







 










Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
11.11.2013 14:17
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7658601
Постинги: 1788
Коментари: 3506
Гласове: 43982
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!