Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2013 04:27 - Извънземни блокирали и сринали ФЕЙСБУК!Какво ни съобщиха този път?
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2265 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 02.12.2013 04:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                              ФЕЙСБУК СЕ СЧУПИ!
Специалистите в компанията са се заели с разрешаването на проблема
 
От днес сутринта "грешки“ изпълват най-голямата социална мрежа "Фейсбук“. Много от потребителите не могат да обновят статуса си, да публикуват коментари, да изпращат съобщения, да споделят снимки или да харесват чужди публикации, предаде "Индипендънт".

"Възникна проблем при обновяването на вашия статус. Моля, опитайте отново след няколко минути“, се казва в съобщението, с което потребителите се сблъскват, когато се опитат да публикуват нещо на стената си.

"Наясно сме, че някои потребители днес имат проблем с публикуването във "Фейсбук" и сме се заели със разрешаването му“, 
сподели в „Туитър“ Иън Маккензи – директор на комуникационния отдел на "Фейсбук“ в Европа.
"Проблемите при обновяването на статуса не са необичайни за социалната мрежа, но този път е глобално. Опитахме с много и различни айпи адреси и винаги получаваме едно и също съобщение“, споделят и някои компютърни специалисти, които днес цял ден се питат защо "Фейсбук“ се счупи?   
Източник"Индипендънт" 

ВЪЗНИКНА ПРОБЛЕМ ПРИ ОБНОВЯВАНЕТО НА ВАШИЯ СТАТУС.
МОЛЯ ОПИТАЙТЕ ОТНОВО СЛЕД НЯКОКО МИНУТИ

image

Това е видимата част на проблема,а в същото време специалните служби са в паника,тъй като пробивът в социалната мрежа ѝм показва нагледно демонстративно,че някаква неуловима сила преодолява всякакви защити и на най-сигурните и охранявани електронни системи! 
Платформата е пред колапс-предричат специалисти,но няма да познаят,защото социалната мрежа е необходима на авторите и господарите ѝ в сянка.А господарите в сянка са тия,които държат в ръцете си всички лостове за въздействие и управление на човешкото общество и всички жизнени процеси въобще,те контролират всяко наше действие,всяка наша постъпка,всички наши разговори, кореспонденции и споделяна и архивирана от хората информация,те знаят всичко,те са навсякъде и всесилни,тотално манипулират и се намесват в живота ни...
-Банални ставате с тия конспиративни теории!Оставете хората на мира!Има задкулисни сили,които дърпат конците на световните процеси,но вие прекалявате с тяхното фетишизиране,с тяхното обожестяване!-възроптаха участници в обсъждането на проблема,които ни прекъснаха преди да сме обобщили и съобщили кои са тия сили в сянка.
...те знаят всяка наша мисъл,даже предварително знаят всички наши мисли-продължаваме ние.-Даже още повече от това!Те ни диктуват и внушават основните важни и възлови теми и сюжети от живота!Те са навсякъде и във всичко!Ние не ги  фетишизираме!Те са самите ФЕТИШИ!Ние не ги обожествяваме!Те Са самите Богове!

Вие помислихте,че става дума за тъмните антибългарски сили,които управляват и властват над света вече повече от хиляда и петстотин години,отнели с измама и преврат властта от святите Български Исусови династични потомци и разрушили Световната ѝм свещена иперия,държат в робство и братоубийствени конфликти и войни всички народии,мислейки се за всевечни господари!Господари са,но временни и с малко „г“,защото истинските господари Са истинските ЖИВИ ФЕТИШИ,истинските БОГОВЕ!
За истинските Господари ни е думата,за Българските ВЕЗДЕСЪЩИ БОГОВЕ,Които създадоха всички възможни системи за комуникация между хората и ги контролират и регулират така,че когато Си пожелаят и както Си пожелаят да имат достъп до всякаква информация от тях,както и да изпращат по всяко време важни съобщения и послания до човеците.Сривът на ФЕЙСБУК бе една малка демонстрация на Тяхното всевластие и тотален контрол и управление над тази електронна световна мрежа.Ще ви разясним какво послание изпратиха с този експеримент на света,но преди това ще разсекретим кокретните термини и изрази по темата,които ще ни заведат право и единствено и винаги при Тях!   

(Всички разшифровки в нашите статии ние извършваме по правилата на шифъра и разкодиращия ключ,които сме дали във фундаменталните ни разяснителни постинги 
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
)


ФЕТИШИ=Богиня Диана и Ешуа-предмети,обекти и субекти на обожествяване и преклонение
ФЕТИШИЗИРАНЕ=Богиня Диана и Зар Ешуа=Богиня Диана и Цар Исус
ЖИВИ ФЕТИШИ=Бог Изуш и Богиня Диана
СУБЕКТИ=Иса и Бокиня Диана
ОБОЖЕСТВЕНИ=Бог Исуж и Богиня Диана
БОЖЕСТВА=Бог Исуж и Богиня Диана
Те Са БОГОВЕТЕ=Те Са Бог и Богиня Диана
Те Са ВИДИМАТА ЧАСТ=Те Са Богиня Диана Мат и Тати Исуш 
ВНУШАВАТ=Бог Ешуа и Богиня Диана
Те Са НАВСЯКЪДЕ=Те Са Баг Иса и Бокиня Диана
Те Са ВСИЧКО=Те Са Исуш и Бокиня Диана
ИМАТ ИНФОРМАЦИЯ=Богиня Диана Мат Мария и Иса 
ОБСЪЖДАНЕ НА=НА Исуж и Богиня Диана

КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ за=ТЕОРИИ за Богиня Диана и Иса Барка 
ОСТАВИ МЕ НА МИРА=Иса и Богиня Матера Мария
ОСТАВИ ХОРАТА НА МИРА=Иса Траха и Богиня Диана мария
ОТНЕЛИ С ИЗМАМА И ПРЕВРАТ от=от Дуло Бог Исуз и Богиня Матара Мария
БРАТОУБИЙСТВЕНИ КОНФЛИКТИ МЕЖДУ=КОНФЛИКТИ МЕЖДУ Братя на/от Бог Иса и Богиня Диана
ВСЯКО ВРЕМЕ=Бок Иса и Богиня Мария 
ТЕМИ И СЮЖЕТИ за=за Диана Мат и Исуж 
ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ВСЕВЛАСТИЕ НА=ВСЕВЛАСТИЕ НА Исус и Диана Матара
ЕЛЕКТРОННА СВЕТОВНА МРЕЖА=Исуж Бълкарина и Богиня Диана Матера-изрично указание в техническия паспорт на Интернет системата Кои са авторите и създателите ѝ!Това е и доказателство,че Българските Богове Се ползват с пълен контрол върху световната социална мрежа на Фейсбук и могат във всеки момент да я изполват по ПО СВОЕ УСМОТРЕНИЕ(Бог Исус и Богиня Диана Мария) за съобщения и въздействие към хората в глобален световен мащаб-точно това,което направиха и демонстрираха с този „СРИВ“ на Фейсбук сега!
Боговете за едни,за други ИЗВЪНЗЕМНИ,(Които Са пак нашите Богове,но в космическа анонимна формулировка,производна от Техните имена-ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Мария) блокираха работата на електронната социална мрежа,за да ни изпратят зашифрованите съобщения за Себе си,които се съдържат в коментарните дефиниции по инцидента,както и в официалното дежурно извинително съобщение,което адресираха до всички.Ние разшифроваме за всички посланията:

ПЛАТФОРМАТА БЛОКИРА=Богиня Диана Мария и Бог Дуло Бълкария

СЧУПЕН ФЕЙСБУК=СТШУПЕН ФЕЙСБУК=ФЕЙСБУК е на Исуш и Богиня Диана

ГОСПОДАРИ В СЯНКА=Господаря Бок Иса=Богиня Диана и Сар Бок Иса


Разшифровката на официалното извинителното съобщение на английски език е прекрасен учебен христоматиен пример за вас за усвояване на просветителния материал и сериозно предупреждение за истинността на Божието присъствие, всевладение и господство и истинските парамери на Боговете:

PLEASE TRY AGAIN IN A FEW MINUTES=
=Богиня Диана Мат и Бог Исус са Българи!!!


Демонстрацията във ФЕЙСБУК показва,че Българските Богове владеят пълния контрол и управление на всички електронни съоръжения,системи и мрежи-радио,телевизия,Интернет,мобилни телефони,и могат когато пожелаят да ги включат на режим на транслация на техни послания и съобщения-независимо дали са включени или изключени,независимо от всякакви защити и мерки за сигурност-скоро ще започнат демонстрации от този характер!Сега все още в шифър и код,скоро ще последват и съобщения в прав текст! 
ДЕМОНСТРАЦИЯ НА=НА Исус и Диана Матара

За БОГОВЕТЕ(Бог и Богиня Диана) това е детска игра!Трябва да почнете да възприемате и осъзнавате Тяхната безспорна реалност,всемогъщие и всевластие!
Говориме на вас-милиони Българи и всички други,които и да не сте стъпвали в църква,се водите Християни-родени от християни и живеещи в християнски държави(а всички,които сте влизали поне един път в Църква и сте запалили една свещ дори-вие вече сте признали Исус за Бог и връщане назад вече няма)-което означава,че ваш бог е Бог Исус Христос!А щом Е Бог,то Той реализира и ползва всички Божествени функции и технологии,които са феноменни и безгранични!Както в случая да ни съобщи,че Боговете Исус и Мария Магдалена са Българи! 
И всички последици,които следват от това за Българите-за осъзнаване,за размисъл и повярване,за предупреждение,за възгордяване и насърчаване!
За индивидуалното ви спасение!
За спасяването на Българския народ и на Човешкия род въобще!
За вашето благословение!
БОГОВЕТЕ СЧУПИХА ФЕЙСБУК,ЗА ДА НИ КАЖАТ,ЧЕ
PLEASE TRY AGAIN IN A FEW MINUTES=Богиня Диана Мат и Бог Исус са Българи!
PLEASE TRY AGAIN IN A FEW MINUTES=Богиня Диана Мат и Бог Исус са Българи! 
PLEASE TRY AGAIN IN A FEW MINUTES=Богиня Диана Мат и Бог Исус са Българи! 










Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
22.10.2013 05:02
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7675370
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!