Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2013 23:59 - Какво скриха археолозите на ПАМУК МОГИЛА и какво ни разказа ФИЛИП МАКЕДОНСКИ и монетата му!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4231 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 03.12.2013 19:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Археолози откриха монета на Терес Втори на 2400 години.Какво ни разказа тя на секретния жречески език на Посветените Българи?
Експонатът е открит при разкопките на Памук могила

Екип от археолози откри монета на Терес II при разкопките на Памук могила край пловдивското село Брестовица.Това съобщи за БТА Костадин Кисьов,ръководител на екипа и директор на Археологическия музей в Пловдив.
Според него монетата е на около 2 400 години и е първата,открита в тракийските земи на Одриското царство. Тя е бронзова, с 2 см диаметър и 50 мм дебелина. На лицевата страна е изобразена двойна брадва, дръжката на която се слива с буквата Т , изписано е и "Тирио", което по думите на Кисьов се превежда от гръцки на "Терес". На другата страна има лоза с пет грозда, символ на поминъка на хората от онова време.

Костадин Кисьов твърди, че това е първата монета на Терес II, която е намерена в тракийското поле. Заедно с нея в могилата е открита и монета на Филип Македонски, с когото одрисите са били съюзници. Находките археологът определя като много интересни, тъй като според него допълват и дописват историческата наука.
Монетите са намерени край гробовете от фамилния некропол на високопоставен владетел от времето на Реметалк II, за когото има писмени сведения, че към 26-та година управлява Филипопол като политически съюзник на Рим, допълва Кисьов.
Разкопките на Памук могила се извършват с финансовата подкрепа на община Пловдив, активно помага и община "Родопи", на чиято територия се намират. Проучванията са на етап първично гробно съоръжение - най-ранния гроб на високопоставен войн, заради когото се предполага, че е построена могилата.

Намерен е скелет на жена със забит във врата й нож, допълва археологът. Предстои да се отвори и самата гробница, която е изградена от няколко хоризонтално подредена каменни плочи в кръг с 4 метра в диаметър и един метър височина. Едва тогава Костадин Кисьов очаква да стигнат и до останките на владетеля.
Всеки ден археолозите се натъкват на бижута, което според тях потвърждава тезата, че под могилата има цял фамилен некропол от първите векове.
Памук могила е най-голямата и се предполага, че и най-богатата тракийска могила на територията на Пловдивска област. Очакванията на археолозите са в нея да се намерят уникални находки от преди повече от 2000 години.
По публикацията работи: Петя Славова  DNES.BG
*********************************************************************************************************
*********************************************************************************************************
Дотук беше официалната информация,която учените пускат за обща информация на баламите и я заприходяват в архивите,спокойни,че са си свършили и този път добре задачата по епохалната манипулация и фалшификация да крият с всички сили и средства истината за Свещената Българска Божия империя и да пазят със сетни сили гигантската лъжа,разобличена вече с хиляди неопровержими доказателства,че Траките са били безписмени,че били многобожни диваци  и нямали нищо общо с Българите,които са се пръкнали по тия земи чак 7 век! 
Обаче ние си имаме и ключ за архива,и ключ за секретните езици и писмености,които са ни оставили Посветените ни предци в БЕЗКРАЙНО ИЗОБИЛИЕ!
 БЕЗКРАЙНО ИЗОБИЛИЕ=Бог Изуз Болкарина!!! 

Всички разшифровки в нашите статии ние извършваме по правилата на шифъра и разкодиращия ключ,които сме дали във фундаменталните ни разяснителни постинги
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061


-Ама как тъй-имали Българите много езици и много писмености ли?Какви са те?

Всичко възможно от бита,от природата,от заобикалящият ги свят и Космоса са използвали Посветените ни предци за секретен език и съответно средство за записване,съхранение и  пренос на сакралната ни информация и история,като фундамент за всички тях е поставен Свещеният Български език с неговият таен шифър и код!Върху тази основа са създали всички човешки езици и писмености и са вложили в тях като в непреходни и неизчезващи сейфове сакралната ни информация.
 Друг нестандартен език и „писменост“те са създали чрез имената и понятията на небесните тела,на природните обекти,на природните явления и процеси.Те създават езика и писмеността на животините,рибите и птиците от дивия свят,на домашните животни и птици,езика и писмеността на домашните предмети и посуда,на храните,езика и писмеността на топонимията,хидронимията и др.нимии,на плодовете и зеленчуците,на растенията и дърветата,езика и писмеността на дрехите,на човешкото тяло,на болестите,на боя,на песните и танците,езика на чувствата,езика на псувните...на езика и писмеността на висше Божествено технологично ниво-Жреческият окултен език и писменост на светилищните чирепи,и още много,които ние ще ви разсекретяваме в бърз порядък и ускорни темпове по Тяхна заръка.
БЪРЗ ПОРЯДЪК=Иза Бард Барк
УСКОРЕНИ ТЕМПОВЕ=Бог Иса и Бокиня Диана Мария
Днес ще ви разкрием тайната на предметния погребален език и писменост на Българите-Жреческият елит на Тракийските племена,и техниката и технологията на зашифроване на сакралната информация,която те запечатват за хилядолетия за днешно време за нас в най-съкровения човешки ареал-погребенията,погребалните дарове в гробовете и самите им скъпи покойници.Днес ще разпечатаме за вас и всички изследователи,и още повече за археолозите,които нека чуят сега добре всички: ЖИВЕЯТ ОТ НАШИТЕ ПАРИ,ЗА ДА НИ ЛЪЖАТ И КРИЯТ ИСТОРИЯТА НИ СПОРЕД ГЕНОЦИДНИЯ СВЕТОВЕН ЗАГОВОР И ПЛАН СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ И ТАКА РАБОТЯТ НАПЪЛНО СЪЗНАТЕЛНО ИЛИ ПРИМИРИТЕЛНО СЪУЧАСТНИЧЕСКИ ЗА ЗАТРИВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ РОД,И НА САМИТЕ СЕБЕ СИ-ще разкриеме за всички тайната на информационния СВЕТИЯ СВЕТИХ на Святите ни и Високопосветени предци-езика и писмеността на погребенията и погребалните дарове и ритуали,за да влезете в огнената материя и връзка на Духа на предците ни,който е наследствено имплантиран във всеки един от вас и вече е активиран у вас!

       ЖРЕЧЕСКА ПОГРЕБАЛНА РИТУАЛНА И ПРЕДМЕТНА ПИСМЕНОСТ

ПОГРЕБАЛНА ПИСМЕНОСТ=Бога Българин Исус и Богиня Мат=ПИСМЕНОСТ за Българския Бог
ПРЕДМЕТНА ПИСМЕНОСТ=Богиня Диана МамаМария и Бог Тати Исус


Всички предмети,които се поставят в гроба с мъртвеца,имат строго регламентирана задача от Тайният жречески шифър на Българският свещен език,защото и най-дребният и незначителен от тях представлява отделна дума в погребалния език и писмо,която дума съдържа в кодиран вид комбинация от имената и параметрите на Българските Богове.Така един гроб на мъртвец става сакрален информационен носител,дискета или в универсалните понятия книга,документ,в която книга думите са предметите,положени с мървеца.Хрониста,или пищещият книгата,посланието,е Жреца-Посветен,който единствено знае смисъла,значението и прочита на предметния език и погребалната книга.Освен с предметите,в тази книга се записва зашифрованата информация и чрез пояснително-описателния език върху ритуалните правила и положения,които се вменяват и влагат по-късно в специализираната научна теринология и език на ахеолозите и историците като специализирана научна терминология.
 За да се гарантира съхранението на книгата и оправдае присъствието на предметите в гроба,Посветените вменяват религиозен страх и суеверие от оскверняване на гроба на мъртвеца и неспазване на погребалните ритуали,а за оправдание на влаганите предмети съчиняват легендата за необходимостта на  мъртвеца от съпридружителни дарове и храни,потребни му за пътуването към другия свят и по време на пребиваването му там. 
 Най-важното условие вложената информация в погребалната книга да се предаде верно,без да се повреди,изтрие или изопачи,както и да се разчете правилно след време от адресата,е да се съхрани АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК,НЕЗАВИСИМО ОТ ЕЗИКОВИТЕ ТРАНСФОРМАЦИИ,ЦЕНЗУРА И ЕТНОСЕН КУЛТУРЕН ГЕНОЦИД ПРЕЗ БРЕМЕВИЯТ ПРЕХОД!
Това е и най-важната задача и грижа на Посветените Българи-съхраняването на Българският език непроменен през всички времена и трудности,за да се запази АУДИО частта на погребалната книга!Затова Българския език сега е еднакъв със единния сътворенчески общочовешки език на Боговете(изключваме съвременните нови думи и международни заемки,които нямат отношение към тази тема) и е единствения начин и път да се стигне до Тях! 

Преминаваме към практическото нагледно обясняване и превод на погребалната книга: 

Започваме от общите погребални термини: 

ПОГРЕБАЛНИ ТЕРМИНИ=Богиня България Диана Мария=Богиня Диана Мария България
=Богиня Диана Мария е Българка!!!
ОБЩИ ПОГРЕБАЛНИ ТЕРМИНИ=Бог Ешуа и Богиня Диана Мария България=
Бог Ешуа и Богиня Диана Мария са Българи!!!

ТЕРМИНИ                        =Мадара=Диана Мария
ЖИВОТ                            =Ежуа и Богиня Диана
СМЪРТ                            =Иса и Мария Диана=Иса и Мадара
MORTUS                          =Мария Диана и Иса
МЪРТВЕЦ                        =Иса и Богиня Матара
ЦАРСТВО НА МЪРТВИТЕ  =Цар Бог Тати Иса и Богиня Диана Мария
ЦАРСТВО НА СМЪРТТА    =Царство на Иса е Тиана Матара
ЦАРСТВО НА ЖИВИТЕ      =Царство на Ежуа и Богиня Диана
ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ         =ЖИВОТ при Иза и Диана Борг 
Същите понятия в другите езици ще разгледаме друг път,за да се възхищавате на прекрасните шифровъчни кобинации,в които вече свикнали,много лесно ще започнете да познавате Боговете ни!

Много ли ви стана тежката материя?Ще ви пускаме музика да я приемате по-лесно- каквато идва в момента на въвеждането на огнената информация и вие задължително направете музикална почивка-песента ще ви говори каквото трябва за вас в момена! 

TIME OUT!=Диана Мат!
ПАУЗА!=Бог Иза!
ПОЧИВКА!=ПОТШИВКА=Богиня Диана и Ешуа Бок!

http://www.youtube.com/watch?v=m5jhbuIZ59k  
Валс от МАРИПОСАС,което означава валс от МАРИЯ и БОГ ИСУС

Не се плашете от некрофилската тематика-по-трудно в учението,по-лесно в боя!За да ви е лесно после!От тук се тръгва към живот без смърт!Само за това ви подготвяме!
ЖИВОТ БЕЗ СМЪРТ=ЖИВОТ с Бог Исуз и Мария Диана

ПОГРЕБЕНИЕ                =Бог е Борг=Бог Е Българин!
ГРОБИЩЕ                      =Диана и Ешуа Борги!!!
ГРОБ=Борг
ПОГРЕБАЛНА КАМЕРА    =Бокиня Диана Мария България
НЕКРОПОЛ                     =Болкария
ПОГРЕБАЛНА НИША       =Бог Ешуа Българина
ГРОБНИЦА                     =Иса Борга
КОВЧЕГ                          =Господ Бок Ешуа
ПАНАХИДА                      =Бохиня Диана
НАДГРОБНА РЕЧ             =Чар Богиня Диана Борг
ЦВЕТЯ                            =Иса и Богиня Диана
ЧЕТЕН БРОИ ЦВЕТЯ       =Тати Исуш Бард и Богиня Диана 
КРЪСТ                            =Иса Трака
МЕТЪР НА ДВА               =Богиня Диана Матара
МЕТЪР ПОД ЗЕМЯТА       =Богиня Мат Мария и Тати Иза
РАЗДАВА СЕ ВАРЕНО ЖИТО=Зар Исуж Бард и Богиня Диана
РАЗДАВКА=Иза и Диана Барк
МЪРТВЕЦА Е С ГЛАВА НА ИЗТОК=Богиня Диана Мадара Кая и Исус Балг
КРЪСТОСАНИ РЪЦЕ НА ГЪРДИТЕ=Исус Цар Трак и Диана=Цар Исус Трак и Диана
КРЪСТОСАНИ РЪЦЕ ОТПРЕД=Исус Цар Трак Бард и Диана=Цар Исус Бард Трак и Диана

 ...и още стотици и хиляди диалектни и местни специфични понятия на тази СКРЪБНА ТЕМАТИКА(Иса Барк и Диана Мат Кая),които съставят тази ритуална практика и обряди,и всички те са съставени задължително по жреческата шифровъчна технология,която хвърля археолозите в почуда и развинтва фатазията им,но винаго до подсъкрално първосигнално опростачено ниво!
Само един пример за такова оригинално жреческо писмо ще ви дадем,което предизвика Посветения  Божидар Димитров да направи вампирския му прочит-открития скелет в Созопол със ЗАБИТ КОЛ В ОБЛАСТА НА СЪРЦЕТО:
ЗАБИТ КОЛ В СЪРЦЕТО=Цар БогТати ИсузБолк-което ще рече,че жрецът ни съобщава,че в това погребално ПИСМО пиши,че Бога Цар Отец Исус е Българин,и още едно конкретно съобщение ни изпраща,а именно,четези останки са на династичен Исусов потомък:
ЗАБИТ КОЛ В СЪРЦЕТО=Син на Бог Тати Исуз Бълкарина!!!

Сега да преминем към разшифроване на посланията от Пловдив.

В името на могилата откриваме Жрицата Мария Магдалена Българката,шифрована като ПАМУК МОГИЛА=Мама Кая Болг.
Могилата е край село БРЕСТОВИЦА-прекрасна звучна комбинация от влюбените ни Богове,за алиби обяснена наверно като село с много брястове!
БРЕСТОВИЦА=Царя Бог Иса и Богиня Диана!
Подсещаме брестовчани да подготвят тържеството за възстановяването и преосвещаването на истинското Божие име с всичките му САЛТАНАТИ(Иса Дуло и Диана)и определят датата,за да ги включим в графика ни,защото хиляди села,градове,реки,планини,че и държави и континенти скоро ще хукнат да си възстановяват истинските имена!Под секрет ще ви доверим,че братовчедите ни от няколко Централно Европейски държави правят постъпки вече да си въстановят Българските Божии племенни имена и пак да си дойдат,както си бяха едно време,в нашата Свещена империя!Бъзикаме ли се?Принуждавате ни да разсекретим документите и молбите на някои от тях-кандидатства се с името на държавата:
ШВЕЙЦАРИЯ=Ешуа Бог Цар=Цар Бог Ешуа
ШВЕЦИЯ=Бог Ешуц=Богиня Диана и Ишус
ДАНИЯ=Диана
БЕЛГИЯ=на кой друг,освен на Българи,останали без РЪ-то в името си,лишени отРАЯ!
ДЖЕРМАНИЯ=Диана Мария и Ежуа!Докато историците-фалшификатори се правят на разсеяни и уж спорят гети ли са,готи ли са и пращат високоразрядното ни и елитно Тракийско племе с най-качествен инженерен Български феноменален имплант в него по азиатските пущинаци да си търси корените,гордите деца на Диана и Ешуа(ДОИЧЕ) стягат последния кръстоносен поход към Истинската Обетована земя,но този път в поклонически свещен марш в Братство и Любов в бащините йм земи в Тракия!Как с танкове,бе!С китари и барабани!Ще ги води великолепният син на Исус и Мария Магдалена с култовото Божие императорско име Иса и Мат Мария,кодирано до сега като RAMMSTAIN=Иса и Мат Мария!!!
Разбира се,че песните му за Тях ще говорят с огнени слова и ритми и ще раздират обезпаметените и заспали Души за осъзнаване и спасение за нов живот! 
DU HAST=Духа на Иса и Диана!!! 
http://www.youtube.com/watch?v=fLp63WBV-Ic
А сега германо говорящите нека да превеждат на Джерманите и йм обясняват как НАВРЕМЕТО СИ(Богиня Диана Мария и Иса) Посветените деца на Богиня Диана Мария и Иса им съставяха езика ог Свещения Български език и ги учиха как да зашифроват сакралната им Тракийска родова памет и информация в песните,че да могат сега и чрез РАММСТАЙН да се познаят с гордост,че са чисти Тракийци,съхранили се досега благодарение на Свещения генетичен духовен интелектуален имплант,вложен саможертвено в племето им от Българските им Духовни водачи и жертвеници! 
Песните на техния потомък,въплатил в себе си Духът на Боговете от двата полюса-от огъня до водата,са категорични свидетелства за Свещеният им произход!  
FEUER AND WASSER  =Вер Сар Иса и Богиня Диана=Змея Цар Иса и Мария МагДуло
ADIOS                        =Диана и Иса
SPRING                      =ИСПЕРИГ=АСПАРУХ=Иса Бург
DONAUKINDER            =Диана Трака=Дианините деца
SONNE                       =Иса =Сине
MAIN HERZ BRENT       =Богиня Мария и Иса Траха
AMOUR                       =Мария=Любов!
ZWITTER                     =Иса Бог Друида
STIRB NIHT VOR MIR    =Бог Иса Борх Друид и Мария
RESIDENT EVIL            =Богиня Сар Диана Дуло
RAISE,RAISE               =Цар и Царица! 
ICH TU DIR WEH          =Бохиня Диана Траха
AMERIKA                     =Мария Кая 
SEHNSUHT                  =Духа на Исус 
STAIN UND STAIN         =Тати Исус и Диана=Дете на Исус  Диана
BENZIN                        =Бог Иза
SPIEL MIT MIR              =Бог Иса Ел и Мат Мария
MUTTER                       =Матера Диана 

И МАДЖАРИТЕ(Диана Матъра и Ежуа)си подадоха документите за присъединяване към Свещената ни Империя,и подредиха цветовете на знамената си по верния начин...
Траките=КАТАРИ от Дуло Иса=ТУЛУСА,отдавна вече са готови и те,след като взеха решение за това Свещенодействие на Първосвещеното Българско Исусово Богомилско светилище БУГАРАШ=Бог Шар=Бург Ешуа=Ишбериг=АСПАРУХ,както им повелиха Боговете,когато на 21 декември 2012 чакаха там уж краят на света,пък дойдоха Българските Богове за тия,които Ги познават!
КРАЯТ НА СВЕТА=Иса Трака и Богиня Диана 
Взели са решение да си върнат пак името на Българите в предишния вариант ФРАНКИ=Фраки=Бърки!

КЪЩАТА НА ИЗГРЯВАЩОТО СЛЪНЦЕ 
http://www.youtube.com/watch?v=VlMPIWxWG1w 
Ето я къщата в Ню Орлеанс-
наричат я КЪЩАТА НА ИЗГРЯВАЩОТО СЛЪНЦЕ.
Тя е свърталище на много бедни момчета 
и Господи,аз знам,че съм един от тях!
Майка ми беше шивачка,
тя уши моите нови сини дънки.
Баща ми беше комарджия-
там,в Ню Орлеанс.
Сега те мислят само за дълговете
от комара,тежест и хомот.
Само когато той е пиян те са доволни.
О,Майко,кажи на децата си 
да не правят това,което аз направих-
да прекарат живота си в разврат и мизерия
в къщата на ИЗГРЯВЯЩОТО СЛЪНЦЕ!
С единия крак стъпих на платформата ,
с другия се качих на влака-
връщам се в Ню Орлеанс
да нося своите окови.
Ето я къщата в Ню Орлеанс-
наричат я къщата на ИЗГРЯВАЩОТО СЛЪНЦЕ-
тя е свърталището на много бедни момчета
и,Господи,аз знам,че съм един от тях!

В метафоричната зашифровка на КЪЩАТА НА ИЗГРЯВАЩОТО СЛЪНЦЕ откриваме сътворенческия Първосвещен дом на Бог Исус Твореца,за Когото Посветените Българи избраха СЛЪНЦЕТО за висша поетична маскировка за конспиративната си комуникация,а Мария Магдалена скриха чрез същата висша космическа зашифровъчна символика в ЛУНАТА.                 
Певецъ-френският Бард,немският или който и да е от Световната певческо-жреческа гилдия от Свещената Божия династия ДУЛО=ИДОЛ,ИДОЛИ,МУЗИКАЛНИ ИДОЛИ,ни съобщава,че домът на Боговете е Обетованата Земя,България,в която са бедните и измъчени потомци на Мария Магдалена Диана и Ешуа:
БЕДНИТЕ МОМЧЕТА=БЕДНИТЕ потомци на Мама Диана и Ешуа
Европейският Бард разкрива,че и той и цялата Европейска и световна каста на Бардите-музикално-естрадните идоли,ЗНАЯТ,че са от същия свещен Божи Български жречески род,зашифрован в дефинициите на родителите му:Майка у е от ШИВАЧКА,което означава,че тя е от рода на ШИВАЧКА=ШИВАТШКА=Ешуш и Бокиня Диана!
Тя го е посветила в тайното учение и познание за забранените и преследвани Български Богове-съобщение,скрито в прозаичния битовизъм
ТЯ МИ УШИ НОВИТЕ МИ СИНИ ДЪНКИ,където
НОВИ СИНИ ДЪНКИ=Бокиня Диана и Иса-скритото тайно учение за Исус и Мария и Българският произход на Бардите!
Родът на баща му също е от Българските Богове,скрит в позорящата маскировъчна квалификация КОМАРДЖИЯ!
КОМАРДЖИЯ=Диана Мария Кая и Ежуа!!!
Животът на родителите му е тежък и труден в лишения и дългове и едничката йм,но непонятна и недостижима за другите радост и висша благодат е,когато Баща му в песенно-молитвено общение с Боговете е в помазанието на Святият Дух-метафорично охарактеризиран като ПИЯН,ОПИЯНЕН-ОПИЯНЕН ОТ БОЖИЕТО ПРИСЪСТВИЕ И СВЯТИЯТ ДУХ!
Неописуемо състояние,в което ние ви обещаваме,че ще ви въведем с посвещението ни,тъй като чрез това познание и посвещение единствено се отива в бленувания Божи свят! 
Бардът-музикалният разглезен идол,се разкайва,че е прекарал живота си в разврт и мизерия-живял в греховност и безхаберие за тежкия живот и робството на другите и най-вече на Българите:
ЖИВОТ В РАЗВРАТ=Живот на Бог Зар Бард-живота на естрадните звезди и идоли
ЖИВОТ В МИЗЕРИЯ=ЖИВОТ без Иэа и Мария
Френските и американските Барди декларират,че вече започват да се завръщат в Обетованата Земя-България,кодирана като Къщата на идващия Бог Исус-Слънце,и още закодирана като НЕВ ОРЛЕАНС=Рая на Бог Иса Ел,за да се включат в спасението на Българите,и чрез тях на всички човеци,като заявяват,че ЩЕ НОСЯТ СВОИТЕ ОКОВИ=Ще са съпричастни на процесите на завръщане на Бог Иса и Бокиня Диана:
СВОИТЕ ОКОВИ=Бог Иса и Бокиня Диана 

За сега световните ИДОЛИ=ДУЛО-звезди идват поотделно в София колкото да засвидетелстват за Посветените спорадично и спонтанно с някой жест и постъпка на сцената,че са в час и знаят за предстоящите епохални събития,а скоро ще започнат да пристигат групово и да остават за постоянно в България!Както направи вече осъзналият се династичен потомък от Дуло на Исус и Мария Магдалена-ДЖОН ЛАУТОН=Диана и Ежуа Дуло.Както щеше да обяви на концерта си през май в София и Българинът БОН ДЖОУВИ=Богиня Диана и Бог Ежуа,но не му позволиха с пси- атака.
Нали вече се досещате,защо е тази упорита върволица на порасналите ни вече и помъдрели световни ИДОЛИ към България...
Тия дни това ще ни изпее в песенен код и Божествената МОНСАРАТ КАБАЙЕ в София.
БОЖЕСТВЕНА,защото знае,че е дете,плод от епохалната Любов между Божествените и прародители Исус и Мария,доказващи го в кръщелното й свидетелство:
МОНСАРАТ КАБАЙЕ=Бокиня Диана Мария и Иса!
Това ще ни засвидетелства няколко дни по-късно и ТОМ ДЖОУНС,отчаяно нуждаещ се от зелените треви на родният край на дедите си-България,също така Божествен ИДОЛ от ДУЛО,и прославил Змеицата Мария Магдалена Дуло с култовата ДИЛАЙЛА(МАЙ-МАЙ-МАЙ ДИЛАЙЛА=Мама Мария Магдалена Дуло Ел)
ТОМ ДЖОУНС=Исуж и Диана Мат

А защо само в София идват засега ли?Ами щото не ги пускат много-много из другите места,а и за София им казали,че е под закрилата на Боговете...Познахте Го вече?Да-Иса Бох,защото точно Бог Иса е кодиран в името на сегашната Българска столица:
СОФИЯ=Иса Бог!
И още нещо знаят ИДОЛИТЕ,за което вие хич и не се усещате още-че столицата е охранявана и от огромния поднебесен храм с красивото име ВИТОША,от което вече без прикритие предизвикателно и подканващо да Ги познаете и приемете най-сетне в живота си,ви се усмихват Те:
ВИТОША=Богиня Диана и Ешуа.
ПОДНЕБЕСЕН ХРАМ=ХРАМ на Богиня Диана и Бог Иса!

Тия дни в София дойде и треперещ от вълнение и радост,че най-после ще открие КИВОТА,и Харисън Форд!Защото ако вие и хабер си нямате,какво е КИВОТА и къде е той,Българският Посветен Гяур,Гуру,Хаур Иса Бард знае отлично,че Кивота не е сандък с джунджурии,ами е Божието Първородно Свещено родословие,генетичен носител на Божествените феномени и Спасител на Всички човеци,и че Кивота или Спасителат е вече отдавна в Бългрия! 
ХАРИСЪН ФОРД=Гуру Иса Бард=Сар Диана Бърх
СПАСИТЕЛ=Сина на Бог Иса Дуло
КИВОТЪТ НА ЗАВЕТА=Дете на Бог Иза и Бокиня Диана
КОВЧЕГЪТ НА ЗАВЕТА=КОВТШЕГЪТ НА ЗАВЕТА=Дете на Господ Бог Изуш и Богиня Диана
КИВОТОС(гръцки)=Иса и Бокиня Диана
СВЯТИЯ ГРААЛ=Иса и Диана България-метафоричната зашифровка го засекретява като ЧАША СЪС СВЯТАТА КРЪВ НА ИСУС.След разшифроването на свръхсекретната информация с нашият свещен код,разкриваме,че този съд със свещената Божия кръв е династичният законен първороден потомък на златната Исусово-Мариина династична Божествена верига,който е подготвян през предходните му предци при екстремални реални земни условия за Спасителят и Владетелят на света!
Същото указва и официалната описателна характеристика за КИВОТА:
ПОЗЛАТЕН САНДЪК ОТ АКАЦИЕВО ДЪРВО=Сина на Бок Изуц Бард Дуло и Бокиня Диана


Скоро ще разгледаме и технологията на образуване и спускането Отгоре на ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ ИМЕНА НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ,КАКТО И ОСНОВНИТЕ ПРАВИЛА ЗА РАЗКОДИРВАНЕТО НА ИМЕТО НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС И КАК РАЗКОДИРАНОТО ИМЕ СЕ ПОЛЗВА ЗА ПАРОЛА ЗА ВЛИЗАНЕ В АКАШИ И ЧЕРПЕНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ОТ БОЖИИТЕ ТРЕЗОРИ!-че много работа ни чака-учете нашите УЧЕБНИЦИ(Богиня Диана и Исуш),че жътвата е много богата и ни трябват много ЖЪТВАРИ(Ежуа Барди=Богиня Жар Диана),все Български жътвари и жътварки! 


Археолозите ни съобщават,че земите на Пловдивско влизали към Одриското царство, но мълчат гузно,че това е най древното църство на Земята и на човечеството въобще и че столицата му е била Първосвещения Божи град ЯМБОЛ!Мълчат този път оправдано,щото не знаят въобще какво означава името на царството:
ОДРИСИ=Сар Диана=Царица Диана!!! 
Откритата монета ни каза на ухо,че се нарича тъй,щото е кръстена на Великата Богиня Диана с кодирания вариант за общо ползване Мама Диана,Мат:
 МОНЕТА=Мат =Мама Диана,и ни заръча да разшифроваме имената й и на другите езици,защото Ямболските Посветени Жреци,цивилизаторите на всички човешки племена по света,когато започнаха да печатат първите лични миниатюрни иконки на Боговете си на първата в света МОНЕТАРНИЦА(Матара и Иса) на КАБИЛЕ,подготвяха там калъпите за иконките-монети за всички отряди от Тракийските племена,които тръгваха от там на заселнически и цивилизаторски мисии по целия свят,и тогава още им дадоха наименованията на монетите по Свещения код за всички племена.И тогава кръстиха оригиналните прототипи на тия всепланетарни иконки-монети КОНТРАМАРКИ, което значи Кая Мария Трака=Скалната Жрица Мария от Тракия!Мъничката иконка-монета ни повери,че тия тайни ги е разкрил преди петнайсетина години още бившият директор на Ямболският исторически музей и един от най-големите в България и в света специалисти-нумизмати ДИМИТЪР ДРАГАНОВ(Богиня Диана Мадара Траг), поради която причина е бил отстранен от даректорския пост и прогонен,със заръката много много да не рови,далече от Ямбол и Кабиле...
 МОНЕТАРНИЦА=Матара и Иса  

Разкриваме ви сакралната семантика на наименованието на МОНЕТА по света:

МОНЕТА                                    =Мама Диана=Мария Магдалена=Мат  
MONEDHE                                =Мад-алб.
PIECE                                      =Бог Иса-англ. 
MONEY                                     =Мама-англ.
MUNTSTUK                                =Иса и Мат Кая-африкаанс                         
TXANPON                                  =Богиня Диана-баски 
MADRA                                      =Мадара-бенг.
НОБЧИЧ                                    =Бог Ешуш-босна
ДОНСУ                                      =Диана и Иса-виетнам.
MOEDA                                      =Диана Мама-галис. 
MONETA                                    =Мат=Мама Диана-груз.
KERMA                                      =Мария Кая-гръцки 
MONT                                        =Мат-датски
MONERO                                   =Мария-есперанто
MUNT                                        =Мат-естон.
M,ATBYY                                   =МАТ Богиня-идиш
MONA                                        =Мама-ирл.
MYNT                                        =Мат-исл.
MONEDA                                    =Мад-исп.
YNGB                                        =Богиня-китай
DONGJEON                                =ТУНЦЯН=Диана и Исак-кор. 
COIN                                         =Кая=Жрец-лат
MUNITA                                      =Мат-малт.
MUNZE                                      =Мария и Иза-немски
MUNTSTUK                                 =Иса и Мат Диана Кая-нидерл.
MYNT                                         =Мат-норв. 
МОЕДА                                       =Мад-порт. 
KOVANEC                                   =Бок Иса-словенски 
НАНАЯМ                                     =Мама-тамил.
НАНЕМ                                       =Мама-телуг. 

МОЕДА
SENSILYO                                  =Исус Ел-себуански  
ERME                                         =Мария-унгарски
KOVANICA                                  =Бок Иса-хърв.
MINCE                                        =Мария и Иса-чешки
MYNT                                         =Мат-шведски
НОВЧИЧ                                     =Бог Ешуш-сръбски
PIECE DE MONNAIE                     =Бог Иса и Диана Мама-френски
PYES MONNEN                           =Бог Иса и Мария-явански 

МАЙЧИЦЕ СВЯТЯ!
http://www.youtube.com/watch?v=mwG7vpF0L-s  

МИМИ=Мария Магдалена-директно указание за династична Божия принадлежност

САКРАЛНАТА СЕМАНТИЧНА СТАТИСТИКА Е УДИВИТЕЛНО КАТЕГОРИЧНА:

ЕДНА И СЪЩА ЗАБАВАЧКА Е ИЗРАЖДАЛА ВСИЧКИ ЧОВЕЦИ И НАРОДИ ПО СВЕТА,ПЯЛА ЙМ Е ЛЮЛЧИНИТЕ ПЕСНИ,СМЕНЯЛА ЙМ Е ПЕЛЕНИТЕ,ОБГРИЖВАЛА ГИ Е ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ И ГИ Е ОЧОВЕЧАВАЛА,УЧЕЙКИ ГИ ДА ЖИВЕЯТ В МИР,ЛЮБОВ И БРАТСТВО.И ТИЯ УРОЦИ СА БИЛИ ВСЕ НА СВЕЩЕНИЯ БОЖИ СЪТВОРЕНЧЕСКИ БЪРГАРСКИ ЕЗИК,ЧРЕЗ КОЙТО ТЯ СИ ИМПЛАНТИРА ИМЕНАТА В СЛУЧАЯ КАТО ПЪРВОСЪТВОРЕНЧЕСКА МАЙКА,И ИМЕНАТА НА ИСУС В КОЛЕКТИВЕН СЕМЕЕН ПЛАН!  

Монетата от БРЕСТОВИЦА ни предаде и още много поверителна информация от шифровъчния арсенал на изработилите  я Жреци и как те са влагали информация в нея и обучавали как да я предаде на точните адресати!Каза ни,че в описателните и параметри е скрита пак инфо за БГ Боговете:
БРОНЗОВА МОНЕТА=Бог Иза и Богиня Диана Мария
ДИАМЕТЪР ДВА САНТИМЕТРА=Бог Тати Иса и Богиня Диана Мат Мария Друид 
ДЕБЕЛА ПЕТ МИЛИМЕТРА=Бог Ел Дуло и Богиня Диана Мат Мария
На монетата е изобразен характерен жречески символ двойна брадва или сдвоена брадва,което послание гласи:
ДВОЙНА БРАДВА=Богиня Диана и Бог Бард=Богиня Диана и Бог са Жреци,Барди-вършещи феноменалните си дела в песен и танц
СДВОЕНА БРАДВА=Бог Иса и Богиня Диана Барда
Надписът ТИРИО означава РАЯТ! 
Какво ще кажете за долното научно високо одухотворено съобщение на археолозите,че „на другата страна на монетата има лоза с пет грозда, символ на поминъка на хората от онова време“!
Жреческо-владетелския сакрал и мини-икона да служи за селско-стопански  бюлетин?
Свещеният код поправя веднага нискоразрядната научна заблуда:
ПЕТ ГРОЗДА=Богиня Диана и Иза Трака!-поредната оригинална сакрална Жреческа зашифровка! 
  А монетата на Филип Македонски ни съобщи това,което ние знаехме отдавна,че Филип носи името на постоянното Божие състояние Любов,и още ,че той не е бил съюзник на одрисите,а техен Първожрец,живеещ и управляващ единствено от Божия Първопрестолен град ЯМБОЛ и КАБИЛЕ!Препращането му по други места на властване и управление е само плод на фалшификаторите и манипулаторите на Свещената Българска история!От сърцето на Свещената Българска империя и на Тракия-ЯМБОЛ,той е предприемал освободителни,посветителски и поклонически мисии и походи към провинцията на империята и целият свят,но винаги тръгвайки от столицата-Ямбол,защото той от никъде другад не би могъл да управлява без помощта на Централния светилищен компютър,намиращ се на Централното планетарно светилище-ХРАМЪТ БЕЗИСТЕН в Ямбол,който е и ХРАМЪТ на Иса Ламя,кодиран като ХРАМЪТ НА СО ЛОМОН!
 И понеже в различни информационни носители се е съхранила инфо за сакралните актове на коронясването на Филип и после на сина му на Първосвещените светилища в Ямбол и Кабиле и тяхното царуване от там,за да оправдаят присъствието им по тия места по времето на възшествието им на престола и да скрият фактите за тяхното царуване от Ямбол, фалшификаторите на БГ историята и световната история въобще не се маят,ами добавят в някоя хроника,че още на другия ден на коронацията на Филип и после на Александър,решават ей тъй да тръгнат на походи към Ямбол и да оставят толкова много следи от пребиваването си по тия места,че да се чудят сега учените-фалшификатори как да ги обясняват! 
 Затова и по Кабиле и Ямбол,Пловдив и долината на Тракийските Царе е пълно с монети на Филип и сина му,който факт фалшификаторите-историци се мъчат да прикриват със смехотворни и наивни обяснения,от рода на това,че Филип си бил поръчвал монетите в Кабиле,затова било пълно из тия региони с негови монети,сякаш каруците,с които ги транспортирали били с пробити дъна и навсякъде се изсипвали монети,та народа пълнил джобовете с пари...И понеже е неиздържано обяснението защо най-много негови монети има около Ямбол и тази част на Тракия,няма проблем да се съчинят няколко похода на Филип и на сина му уж от Македония към северна България и Мизия,че за това е трябвало да минават постоянно през ямболско,та затова е имало много негови монети!Все едно походите са колективно посещение на събори и панаири и войниците пръскат като изтървани деца пари за свирки и шекерени пръчки!Или войниците му харчели монетите си като американски моряци в отпуска по пристанищните  барове!
Това ни казаха древните монети на техният специфичен език и кодирано писмо-едни от многобройните езикови и писмени форми на Българските Посветени Исусови Жреци и ни увериха,че всички монети знаят този език и писменост! 
Казаха ни и още нещо:да предложим на гърци и македонци да направим паралелни  семантични тестове и проверка на популярни и характерни термини и понятия,свързани със тия толкова спорни личности от световната история.Казаха ни,че жреца Филип е зашифровал в такива думи секретната информация какъв е той и чий, защото като жрец и ясновидец е знаел много добре за предстоящите събития на тотална фалшификация на Българската и неговата истории и затова е взел мерки да остави зашифровани документи за себе си и империята му,та който ги намери и разшифрова-да си вземе наследството!
 Документите открихме веднага и моментално предлагаме нашият превод и обяснение на значението им и то на най-висше сакрално ниво.Предлагаме ви да се наместите удобно и да се наслаждавате,може и да се кефите,на зашифровъчния гений на Първожреца ни с Божественото име на Любовта-ФИЛИП=Любов!

НАМЕРЕНИТЕ МОНЕТИ(Диана Мат Мария) се наричат СТАТЕРИ и ТЕТРАДРАХМА и ние като опитни разшифровчици вече лесно откриваме СКРИТАТА КАРТИНКА(СКРИТА КАРТИНКА=КАРТИНКА на Иса Трака) в тях:
СТАТЕР=Иса Друида
ТЕТРАДРАХМА=Диана Матара Траха

Съобщението,че Филип се е учил при СТРАТЕГА ЕПАМИДОН,означава че той е посвещаван в тайнствата на Българските Богове:
СТРАТЕГ ЕПАМИДОН=Иса Траг и Богиня Диана Мат

Сега ще разшифроваме наименованията на оръжията и бойните технологии на Филип,които са се наложили като класически образци в световната военна наука
и практика,за да разрушим след това една наложена лъжа в световен мащаб!  
 

Филип II реорганизира македонската армия и създава нов боен ред,наречен
ФАЛАНГА. Разшифровката веднага ни казва,че термина сочи кои са
армията на Филип:ФАЛАНГА=Балга,сиреч Българи!
Флангата е дефинирана като БОЙНА ФОРМАЦИЯ,а превода на тази
дефиниция

указва категорично коя е най-сигурната и надеждна побеждаваща бойна 
формация:БОЙНА ФОРМАЦИЯ=Бог Иса и Богиня Мария

Филип въвежда на въоръжение във фалангата дългото 4-7 метра копие
САРИССА,което прави непробиваема защитата на фалангата,но по-голяма 
работа върши като шифрован документ,сочещ категорично кое е
най-мощното оръжие,което ни е завещал Жреца Филип и на което
да разчитаме за защитата си и като доказателствен документ при
наследствените ни спорове и дела:

САРИССА=Сар Исус=Цар Исус!
Директно и без заобикалки се вади веднага безапелационния документ,
който прекратява всички спорове и фалшификации какъв е бил Филип-грък ли,
македонец ли -но не и Българин,какъвто само може да бъде всеки един
жрец!Язък за хвърлените на вятъра милиони за паметниците в Скопие!То и на
неговото име вече идва ред да се препрекръсти и възстанови Божествения си
Български статус и величие като Бок Иса!

СКОПИЕ=Бок Иса-изконен свещен Български град,отнет от Свещената
Българска Империя чрез пъкления план на заговорниците срещу
Българите за отнемане на все повече територии и население от
Световната империя на Българите,свивайки я по правилата на
ШАГРЕНОВАТА КОЖА до сегашнитеразмери на Многострадална България!
Но обратното изумително свойство на ШАГРЕНОВАТА КОЖА е да се
разширяваи да възстановявя предишните си огромни размери при
подходящи условия,а именно съживителна влага и вода,а ние ги имаме
вече в преизобилие,и то какво:изворът с ЖИВА ВОДА на Свещения
Български език!
ЖИВА ВОДА=Ежуа Бог и Богиня Диана!!!
ИЗВОР С ЖИВА ВОДА=Бога Син на Бог Изуж и Богиня Диана!!! 
СЪЖИВИТЕЛНА ВЛАГА И ВОДА=Исуж Бог Дуло Болга и Богиня Диана!!!
ИМАМЕ ВСИЧКО=Мама и Бок Исутш=Мама Диана и Бок Исуш
Поучителната история за шагреновата кожа е съчинена от
Посветеният Българин ОНОРЕ ДЬО БАЛЗАК конкретно и единствено
като метафорична формулировка сказание и пророчество за
Свещената Българска световна Империя:
ШАГРЕНОВА КОЖА=Шар Бог Ежуа Кая=Ежуш Кая Барг=
Господ Бок Шар Ежуа=Царят Господ Бог Исус!!!
ОНОРЕ ДЬО БАЛЗАК дефинира понятието и като КОЖА НА СКРЪБТА.
КОЖА НА СКРЪБТА=Бок Исуж Трака=Тракия на Бок Исуж=
Територията(КОЖАТА) на Диана и Иса Бърк 

САРИССА=Цар Исус,и то не имагинерния и фалшифицирания,ами 
живия и истинския,действащия по приключването на поредният етап
на многохилядолетния проект БЪЛГАРИ!
В габаритите на пиката отново са заложени елементите на Свещената Матрица:
ДЪЛЖИНА СЕДЕМ МЕТРА=Дуло Исуж и Диана Мат Мария!!! 
Филип въвежда елитните отряди на ХИПАСПИСТИТЕ,които след лесно
деанаграмиране корекно се подреждат в познатите ни и вездесъщи Богове:

ХИПАСПИСТИ=Бох Исус и Богиня Диана-Посветени и кръстени със Святият
Дух Българи!!!
Разбираме какво са били всъщност страховитите елитни войскови части-певци
,музиканти и танцьори от жреческата трупа,притежаващи феноменалните
способности да обезоръжават и най-злите противници и врагове на Божият
народ с Любов,музика и песни! 
Към елитните подразделения на армията на Филип,която придобива все по
причудлив и странен вид,нямащ нищо общо с описанията в официалните
анали и военните учебници на маршируващи,въоръжени до зъби роботизирани
мачкащи всичко по пътя си убийци,ще прибавим и още едни,които също
така събуждат нашето подозрение що за птици са и за къде са тръгнали със
странното си въоржение! 
ВЪОРЪЖЕНИ ДО ЗЪБИ=Бог Жар Иза и Богиня Диана
Съвременните военни експерти,които доста са си поразвихрили фантазията
при разработките на военните дела от ония времена,ни съобщват за специални
войскови части,дефинирани като  ПРИДРУЖИТЕЛНА КАВАЛЕРИЯ и носещи
името ХЕТАЙРИ.Те били благородници и били въоръжени с
КСИТОН-кавалерийско копие,което се хващало с две ръце.Носели и
КОПИС-къс меч за ръкопашен бой.Тези части имали много важна и
решителна роля за изхода на битката.Тръгваме да търсим нещо повече
за тая кавалерия от благородници,които е трябвало да носят и държат
копието с две ръце,че и да яздят едновременно-голяма мъка ще да е било!
Нищо не се казва да са имали трета ръка,че поне с нея да се държат за
юздите за да не се изтръскат на земята!Сега идва и още по-трудното
изпитание за тия пишман благородници и кавалеристи-както държат с
двете ръце копието,а с третата ръка юздите за да не се изтрещят на
земята,ще трябва  да извадят с четвъртата си ръка и меча си КОПИС
за ръкопашен бой и да подпукат с него шашардисаните си противници,
изненадани от многоръките кавалеристи...
МАЙТАПА НАСТРАНА(Богиня Диана Матара и Иса),може да се намери и
някакво приемливо обяснение на абсурдната военна технология от рода на
владеене на висши бойни изкуства като нинджите например,но нас не ни
задоволяват такива обяснения и затова отиваме на генерално
разрешаване на въпроса,като подлагаме на обработка със секретния код
официалната информация.Тази операция извършваме както за да разкрием
истинската информация в официалните документи,и още повече за да
демонстрираме пред вас технологията на приложение и работа със свещения
шифър и неговата всепроникваща и неотразима способност и ви подтикнем и 
насърчим  да почнете да го прилагате и вие във вашите изследвания.
Преди да започнем разсекретяването на информацията,ще обработим
получените в момента думи и изрази:
ДУМИ И ИЗРАЗИ=Изуз и Мадара
ПО-ТРУДНО ИЗПИТАНИЕ=Бог Иза Друида и Богиня Диана 
СТРАХОВИТИ ЕЛИТНИ ВОЙСКИ=ВОЙСКИ на Иса Трах и Богиня Диана Дуло 
ДИРЕКТНО И БЕЗ ЗАОБИКАЛКИ=Трак Изуз Болка и Бокиня Диана  
ЕЛИТНИ ВОЙСКИ=Дуло Бок Иса
РЪКОПАШЕН БОЙ=Бог Ешуа Барк 
МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ=Исуж и Мад Мария
БОЙНО ИЗКУСТВО=Бок Исуз и Богиня Диана
НИНДЖИ=Диана и Ежуа
ЮЗДА=Иза и Диана
КАТО НАПРИМЕР=Диана Мария БаркОЩЕ ПОВЕЧЕ=Бог Ешуч и Богиня Диана  
ДЕМОНСТРАЦИЯ=Исус и Диана Матара
НЕОТРАЗИМИ=Иза и Матара
ДА ВИ НАСЪРЧИМ=Богиня Диана Мария и Исуч 

Какво ни съобщава официлната информация:

Специалните войскови части със звучащото странно познатото ни и навяващо
асоциации име ХЕТАЙРИ представлявали ПРИДРУЖИТЕЛНА КАВАЛЕРИЯ,
която имала ония невероятни способности,в които се усъмнихме основателно,
защото разшифровката ни показва убедително какви са тия кавалеристи:
ПРИДРУЖИТЕЛНА КАВАЛЕРИЯ=Барди Жар Дуло Балкария!
Съмненията ни се потвърдиха,защото тия невъзможни кавалеристи-факири
се оказаха дълбоко законспирирани Бълкари Барди от Царския династичен
род Дуло!Наистина са благородници от висш ранг,но не бойци яздачи и
бучкащи коляци многоръки факири,а Барди-певци,музиканти и танцьори,
владеещи феномените да покоряват и завладяват човешките Души с музика
и песни с Любов и да транформират и най-голямото зло в полезно добро!!!
Дефинирането им като БЛАГОРОДНИЦИ ни уверява,че сме на прав път,
защото знаем какво се крие в името и категорията БЛАГОРОДНИЦИ и кои
само могат да бъдат благородници-Свещеният код тука е безкопромисен:
БЛАГОРОДНИЦИ=Българина Диана и Иса=Българи на Диана и Иса=БЪЛГИ
РОДЕНИ ИСА И ДИАНА=Бълги,родени от Иса и Диана

БЕЗКОМПРОМИСЕН КОД=КОД на Бок Исуз и Богиня Мария!!!  

Същата информация ни съобщава и разшифровката на термина КОПИЕНОСАЧ: 
КОПИЕНОСАТШ=Исуш и Бокиня Диана-феноменен жречески антураж
АНТУРАЖ=Жар Диана


До тука от нашето разследване разбрахме,че тия специални ХЕТАЙРИ
не са кавалеристи и копие носачи,не мушкат,колят и трепят с много ръце
едновременно.Разкрихме ги че са Барди с всичките йм екстри и са висши
Български Божии династични благородници и в Странната армия на Филип,
агитиращ с името си,че Боговете са Любов и той е плод на тази Любов,те
имат основна ПОДДЪРЖАЩА роля в гастролиращата Жреческата трупа!
Трябва да установим какви по-точно са-дали са в оркестъра,при певците
или танцьорите,и затова да не се бавим отиваме директно при наиенованието
на войсковата им част,към което още в началото имахме съмнения!
Името ХЕТАЙРИ поразително ни заприлича на нашите ХАЙДАРИ или по-точно
ГАЙДАРИ!Нека да проверим в другите езици какво пишат за тия ХЕТАЙРИ,може 
да искочи още нещо за тях!Я да видим какво пишат руските изследователи.
Разбира се,че е така!Ние си го знаехме от нашата разшифровъчна програма,
но все си е по-друго да го видиш в потвърждение и по други канали!Защото
на руски ХЕТАЙРИ си бяха ГЕТАЙРИ,сиреч ГАЙДАРИ!!!   

Но щом са ГАЙДАРИ,Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАТ И ГАЙДИ!
Къде им са гайдите?ще им трябват още поне две ръце за тая работа,та
станаха вече шестръки!
Сега да открием къде им е това мистично и страшно оръжие ГАЙДАТА?!....
Кои са тия важни части на гайдата-КСИТОН и КОПИС?!...

**************************************************************************************************************
**************************************************************************************************************

 Спираме до тук с разказа на МОНЕТАТА(Мат Диана),щото стана много
дълъг и се отклонихме доста от основната тема за Памук могила,но
продължаваме веднага  в другия постинг,за да разберем каква е била в
действителност тази необикновена армия на Филип с такъв огромен оркестър
и певци -че то не остана място за другите бойци,дето трябва да мушкат и
колят...!


Директорът на Археологическия музей в Пловдив-КОСТАДИН КИСЬОВ=Дете
на Бок Исус Кая(Жреца) ни съобщава,че е намерен  скелет на жена със
забит във врата й нож.Ще измислят пак някаква работна хипотеза-вампир,
ритуален обряд или каквото и да е-нали е хипотеза,пък и трябва да се даде
на отчаяно търсещите ИСТИНАТА Българи някаква посока на търсене,че
да не би случайно да тръгнат по другата-верната и случайно да открият
ИСТИНАТА!При ИСТИНАТА няма случайно нейно откриване!Тя-ИСТИНАТА,
не позволява на никой да я открие случайно и да влезе в СВЕТАЯ Й СВЕТИХ!
До ИСТИНАТА се допускат само позналите и приелите с цялата си Душа и
Сърце Български Богове,Които са кодирани вав висшата стойностна човешка
категория ИСТИНА,защото ИСТИНА =Иса и Диана!Исус и Богородица!Исус и
Мария Магдалена!А хипотезите са за това-да се предположи къде са Боговете
и лелеяният от всички Божи свят и как да се стигне до Тях.И пада голямо 
търсене,без да се и забелязва ,че Те са на най-видните места наоколо,
както е и в конкретния случай с ХИПОТЕЗИТЕ! 
ХИПОТЕЗАТА се дефинира като предложено обяснение на дадено
явление,а ние я дефинираме като обяснение,водещо единствено и
задължително при Боговете,скрити в термина:
ХИПОТЕЗА=Иза и Бохиня Диана!!!
Същото твърди и синонима ДОПУСКАНЕ=Иса и Бокиня Диана,който е
основа за анаграмното получаване на думата ХИПОТЕЗА                                                                                                                       
ОБЯСНЕНИЕ ВОДЕЩО до=до Бог Исуш и Богиня Диана!!!!
НА НАЙ-ВИДНО МЕСТО=Иса и Богиня Диана Мат
ВСИЧКО ВОДИ ПРИ БОЖИЯ СВЯТ=ВСИЧКО ВОДИ ПРИ Бог Исуж и
Богиня Диана 

И сега нашите Богове ни допуснаха до истината за необяснимия
погребален ритуал и ни разкриха какво секретно послание ни е изпратил
Съставителя на погребалното писмо-местния жрец,чийто генетичен потомък
е и Костадин Кисьов,защото до тази сакрална материя се допускат само
хора от соя(Иса) и Божия ген(генът на Бог Ежуа)! 
 
ЗАБИТ НОЖ В ВРАТА=Бог Ежуз и Богиня Диана Бард
Така от това писмо научихме,че жената е била от свещния род
на Българските Богове,както и Кои Са Те!
Жреца-писател няма да пропусне да използва в описателното си
писмо и любимият приьом на зашифровчиците да ползват за анаграмни
подложки геометричните,математически,тегловните и други възможни
характеристични параметри на пощенската пратка-в случая могилата и всичко,
намиращо си в нея!
ПОЩЕНСКА ПРАТКА=Бог Исуш и Диана Барк
Тука е използвал габаритите на камерата: 
4 метра в диаметър и един метър височина,чиято разшифровка гласи:
ЧЕТИРИ МЕТРА В ДИАМЕТЪР=Ешуа Друида и Богиня Диана Матара Мария!!!
ЕДИН МЕТЪР ВИСОЧИНА=Диана Матара и Бог Исуш!!!
 Точно и акуратно съставено свръхважно зашифровано със свещения шифър
съобщение за Българските Богове,пуснато в надеждно защитена пощенска 
кутия-трезор,и доставено навреме и на точния адресат-в случая всички ние
с вас!
Нищо друго няма значение за жреца,за неговата институция и подопечният му
Български народ-нито проблемите му и на хората,нито мъките и страданията,
нито живота им и неговия имат значение!В писмата от всякакъв вид и форма
се влага само тази информация:
Кои Са Българските Богове и че тези Богове Са Исус и Мария Магдалена,и
че Българите са Техния Първосвещен Народ и между тях са оставени за 
съхранение Свещената Първородна  Божия златна династична верига,от
която в началото на 21 век ще дойде и Човешкия Спасител!  

В секретното предметно писмо сред артефактите от могилата разчетохме още
следните съобщения: 
СИНЬО МЪНИСТО-едно красиво малко стъклено топченце,което и християни
и мюсюлмани-незнайно защо ползват за предпазване от уроки.Който и да
питаш-вдига рамене!Ревностни християни пък го кълнат като езическо
суеверие,и с право го определят така,незнаейки въобще ,че тези езически
суеверия най-пазят и носят истинското Исусово познание и тайни!Защото
СИНЬО МЪНИСТО=Исус и Мат!Затова Жреците вмениха на хората да носят
синьо мънисто с червен конец против уроки,за да се гарантира чрез
суеверен страх от Божие наказание запазването и пренасянето на жизнено
важната информация!
ЧЕРВЕН КОНЕЦ=Чар Бок Ица=Чар Иса и Бокиня Диана 
СУЕВЕРИЕ=Иса Вяра=Вяра в Исус=Иса Вер(змей)
СУЕВЕРЕН СТРАХ=Вяра в Исус Траха=Сар Бог Иса Траха
ВДИГА РАМЕНЕ=Богиня Диана Мария 
АРТЕФАКТИ=Богиня Диана Трака-археологически носители на инфо за
Богородица , сред тях има още: 
ДВЕ ИГЛИ ЗА ДРЕХИ=Диана Балг и Иза Драха
СРЕБЪРНИ НАКИТИ=Сар Бърк Диана=Царица Диана Българкта
ЗЛАТНИ НАКИТИ=Иза Дуло и Диана Кая
БАЛСАМАРИУМ=Бог Ел Иса И Мама Мария
МЕДЕН ШЛЕМ С ФИГУРИ=Мама Диана и Исуш Булгария=Мария Магдалена
Диана и Исус Са Българи!!!

Откакто започнаха проучванията на Памук могила, периодично се
появяват изненади,обобщават журналистическите репортажи от
археологическите разкопки,и ние в пълно съгласие потвърждаваме
изводите,подкрепяйки ги с този материал,в който освен ИЗНЕНАДИ
друго нямаше,защото Те поднасяха и Те бяха във всички ИЗНЕНАДИ!
ИЗНЕНАДА=Иза и Диана
ПОДНАСЯТ ИЗНЕНАДИ=Богиня Диана и Тати Исуз

Очаквайте продължението на историята за Филип и Александър,която 
публикуваме в  тяхното постоянно присъствие и директна диктовка! 

Бъдете благословени и се въздигайте,Българи,дръжте се здраво,щото
акъла ще ви се вземе от чудесата,които ви предстоят!И все за хубаво!
  
 








Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
01.09.2013 18:28
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие-пийте,жадни Души,и елате с Любов!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7724290
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44362
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!