Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2013 02:40 - Разконспирирани са вдъхновителите и режисьорите на протестите в България
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3627 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 08.07.2013 11:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Интригуващо заглавие във VESTI.bg привлича вниманието на интересуващите се от политическия живот в България.Журналистите от сайта ни уведомяват как клип "Оставка" развълнува много поддръжници на протеста и съобщават подробности за съдържанието на клипа,както и предлагат негов линк.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5909871
Няма да коментираме стойността на статията и клипа-всеки сам да прецени и си направи изводи.
Статията ни предизвика да направим анализ за същността и причините за протестите,като проникнахме с нашето обследване до главната квартира и командния щаб на вдъхновителите,инициаторите,организаторите и непосредствените ръководители на социално-политическите протестни събития!Снабдихме се с официални документи и пропуски на разследващи журналисти-езотерици от Комитета за спасение на Безистена, паролите взехме от Свещения шифър на Тайните на Българският език и чрез тях отворихме и безпрепятствено преминахме през всички врати и контролно-пропускателни пунктове на свръхсекретния Команден щаб,където ни очакваха Те.
Предоставиха ни разсекретената информация за горещите политически събития в България във връзка със статиятя с клипа с указанието да я публикуваме в коментарния ѝ форум.Съставихме сбита информация в рамките на регламентираните 2000 знака и я изпратихме на модераторите с изричното указание,че материята е сакрална и цензурирането ѝ е недопустимо и опасно за цензурите.
Въпреки предупреждението,те лишиха много Българи от възможността да научат истината за събитията в България и да се насърчат и обнадеждат от Българските реални и истинни Богове и така да се познаят Чии са и да се въздигнат и вдъхновят!
Задачата на медиите всъщност е в тази посока-да сбиват,зомбират и държат в комплексен стрес Българския Божи народ,водейки го към погибел и изчезване!
Няма да стане този пъклен заговор!Боговете Български се заеха със спасението на Българите и България и тази Тяхна мисия Те ни възложиха да разкрием и съобщим на максимално широк кръг хора!
  Публикуваме Божиите разшифровки и послания,които цензурите скриха от вас,оправдавайки се с условието,че материали на верска и религиозна тематика не се толерирали.Истините и нечуваната до сега сакрална информация,която ви съобщаваме,въобще нямат нищо общо с религията,защотото религията е измислена да скрие истинските Богове-Господ Бог Исус Христос и Богиня Диана Мария Магдалена,Които са Българи,и Техните генни династични потомци и Свещеният ѝм Великомъченически Български народ! Нашата информация е на най-високо ниво научна,реална,светска,антирелигиозна и истинна,защото и Българските Богове Са реални,истинни и материално действителни!Всяка разшифровка на Свещените Български думи,термини и сакрални и съществени понятия е категорично доказателство в тази посока!

                                                                                                                                                                  Разшифровката на думата ОСТАВКА чрез Свещения шифър на Българския език,който разсекретяваме в ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК -ЧАСТ 1 И 2 на bezistena.blog.bg,указва категорично и еднозначно КОИ СА ПОДБУДИТЕЛИТЕ, ВДЪХНОВИТЕЛИТЕ,РЪКОВОДИТЕЛИТЕ И ОРГАНИЗАТОРИТЕ на протестите в България тази година:

ОСТАВКА=Иса и Диана Бокиня=Исус и Богиня Диана=Исус и Богородица=Исус и Мария Магдалена!                                                                                     ПРОТЕСТИ=Бард Иса и Диана=Жреца Исус и Мария Магдалена,където БАРД означава ПОСВЕТЕН ПЕВЕЦ,ЖРЕЦ

ПОСВЕТЕН=Бог Иса и Богиня Диана=потомци и ученици на Исус и Богородица

ЖРЕЦ=Цар Ежуа=Жар Итса=Жар Иса и Диана=жреца Исус и Мария Магдалена

Разшифровките на фундаментални думи и понятия от тази тематика ни водят винаги и задължително до Българските Богове,чрез Чиито имена,титли и характеристики са съставени важните и съществени думи:
КОНСПИРАЦИЯ=Цар Бок Иса=Исус Барк и Диана-дефиницията за КОНСПИРАЦИЯ е:
1.Перманентно действаща геноцидна световна система и процеси,насочени към преследване,цензуриране и унищожение на потомците и народа на Исус и Мария Магдалена
2.Дума и понятие,указващи в зашифрована форма Кои Са главните конспиратори на всички скрити обществено-политически процеси и събития в света за всички времена

ГЛАВНА КВАРТИРА=Българина Бог Трак
ГЕНЕРАЛЕН ЩАБ=ГЕНЕРАЛЕН ШТАБ=Диана и Ешуа Българина=Богородица и Исус са Българи!!!
КОМАНДЕН ПУНКТ=Бокиня Диана Мат Кая=Богиня Диана Майка,Скалната Жрица
СВРЪХСЕКРЕТЕН ЩАБ=щаб на Исус  Бърх Трак
ИНТРИГУВАЩО ЗАГЛАВИЕ=Траг Ешуз Балг и Богиня Диана
ПОНЯТИЕ=Богиня Диана
ТЕМАТИКА за=за Диана Мат Кая
ФУНДАМЕНТ=Богиня Диана Мат Кая=Богиня Майка Диана Скалната Жрица=Кая(скала,скално светилище)на Богиня Диана Майката
ОСНОВА=Иса Бог
СВЕТОВЕН ЗАГОВОР срещу=срещу Бог Исуз Борг и Богиня Диана 
СВЕЩЕН НАРОД=народ на Исуш и Богиня Диана
ЗОМБИРАН НАРОД =народ на Иза и Богиня Мария
ВАЖНИ ТЕРМИНИ=Бог Ежуа и Диана Мария
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ=Бог Ежуц и Богиня Мария
ТЕ СА ИСТИННИ=Те Са Иса и Диана
ВДЪХНОВИТЕЛИ=Бохиня Диана и Бог Дуло
РЪКОВОДИТЕЛ=Борк Диана Дуло
ОРГАНИЗАТОР=Трак Зар=Тракийския Цар
ПЪЛКОВОДЕЦ=Болк Богиня Диана и Иса


Разшифровките указват категорично и безпристрастно,че Българските Богове режисират и движат планово и по график всички природни процеси и явления и всички човешки обществено-политически и социални отношения,събития и катаклизми,в неотменна посока на Тяхното идване и Свършека на Света!
ИДВАНЕ на=на Диана Богиня
СВЪРШЕК НА СВЕТА=Шар Бог Исус и Богиня Диана=Сина на Исус Бърк и Богиня Диана-идването на Българските Богове и Техния очакван векове наред Син,Божият Син,Човешкият Син,Спасителят,Които ще спасят ВСИЧКИ!!! човеци и ще започне новата ера на Любовта за човечеството!    


НЕ КОНСУМИРАЙТЕ НАГОТОВО РАЗШИФРОВАНИТЕ ОГНЕНИ И ЖИВИ САКРАЛНИ СЛОВА,А ГИ ПРЕОСМИСЛЯЙТЕ,ОСЪЗНАЙТЕ СВЕЩЕНИЯТ ЍМ ПРОИЗХОД И СЪСТАВ И ТЯХНОТО БЕЗПРИКОСЛОВНО ПОДЧИНЕНИЕ НА ПРАВИЛАТА НА СВЕЩЕНИЯ ШИФЪР И КОНТАКТУВАЙТЕ ЧРЕЗ СЛОВАТА С БОГОВЕТЕ!
ЗАПОЧВАЙТЕ И ВИЕ ДА РАЗШИФРОВАТЕ ПРОИЗВОЛНО ИЗБРАНИ СЪЩЕСТВЕНИ ДУМИ И ИЗРАЗИ.
ДУМИ И ИЗРАЗИ=Мадара и Изуз=Диана Мария и Изуз



СЪСТАВ,СЪСТАВЕНИ от=от Исус и Богиня Диана
ОСЪЗНАВА=Бог Исус
ПРОИЗХОД от=от Бърх Иза и Диана
БЕЗПРИКОСЛОВЕН=Бог Иза Борк Слав(Змей)
ПОДЧИНЕНИЕ на=на Богиня Диана и Ешуа
БЕЗПРИКОСЛОВНО ПОДЧИНЕНИЕ на=на Бог Изуш Борк Слав и Богиня Диана

Господ Бог Исус Христос и Богородица активират своя Свещен Многострадален  Великомъченически Български народ за изпълнението на неотменимите Техни пророчества за завръщането Ѝм на Земята в сегашно време чрез Българите-подготвяни 6000години за Духовен разсад ,интелектуален елит и Духовни водачи и Ръководители на всички племена и народи за установяването на Божието царство на Любовта,Братството и Мира на Земята!Тези пророчества са съобщени официално на човеците чрез висшите Български пророци НОСТРАДАМУС(Дете на Исус и Мария),ЕДГАР КЕЙСИ(Трака Иса Кая),БЕИНСА ДУНО(Богиня Диана и Иса),ВАНГА(Богиня) и СЕВРЮКОВА(Бог Иса Борк=Бог Исус Българина) и вече текат необратимите процеси в България и в света за осъществяването на тия епохални промени и събития!

ЕПОХАЛНИ ПРОМЕНИ И СЪБИТИЯ=Болха Богиня Диана Мария и Бог Иса НЕОБРАТИМИ ПРОЦЕСИ на=на Богиня Дина Мария и Бог Цар Иса
ВЕЧЕ ТЕЧЕ=Богиня Диана и Ечуч=Богиня Диана и Тати Ешуш
СЕГАШНО ВРЕМЕ=Господ Исус и Богиня Мария
НАСТОЯЩО ВРЕМЕ=Тати Исуш и Богиня Мария 

Никой и никаква сила не може да спре изпълнението на Божият проект за Българите и човечеството!Българските Богове идват,без да ви питат вярвате ли или невярвате,съгласни ли сте или не-казаха ни да ви предупредим за да се подготвите за срещата чрез спазването на Божиите правила и закони и да Ги познаете посредством разсекретените Техни сакрални документи,които обнародваме в bezistena.blog.bg-блогът на КОМИТЕТА ЗА ЗАЩИТА НА БЕЗИСТЕНА в град Ямбол!
http://www.youtube.com/watch?v=jlapv48d7VQ&feature=player_embedded
На минута 3,13 и на някои други се вижда в коя държава ще дойдатБоговете-България,разбира се,а на 2,43 и 4,08-в кой град и коя телевизия ще Ги посрещне -случайно ли мислите паникьосаната тв репортьорка ни завира постоянно в камерата микрофона си,на който ясно е изписано в кой град ще стават събитията и коя телевизия ще Ги посрещне! На 4,40 до 4,45 ви показваме Кой,или по-точно Коя води петимата небесни пратеници и небесната армия-появилата се изневиделица на снимките мистична жена с много образи! 
 
НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ!=Исуж и Богиня Диана Мария!
БОЖИ ПРОЕКТ=Бог Ежуа и Диана Борк
БЕЗ ДА ПИТАТ=Бог Иза Тати и Богиня Диана=Бог Отец Исус и Богиня Мария
Магдалена
РАЗСЕКРЕТЕНИ ДОКУМЕНТИ=Зар Иса Трак и Диана Мат Кая
 
Информацията е сакрална и не търпи цензура!
Цензурите поемат непредвидими енергйни негативи!
ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА ПАЗЯТ БЪЛГАРИТЕ!
Бъдете благословени!


 

 


 






Гласувай:
3


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
08.07.2013 02:41
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!
Бъдете благословени!
цитирай
2. demograph - Всяка дума на протеста е част от божието Слово
08.07.2013 23:27
'и каза Бог да бъде Светлина" - и стана ден...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7716435
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44330
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!