Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2013 00:48 - Митинг в защита на Безистена и Българщината
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3442 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 12.06.2013 02:49


Уважаеми съграждани Ямболци,братя и сестри Българи!

На 13 юни 2013г от 9.30часа в Ямболски окръжен съд ще бъде даден ход на делото,с което Главно мюфтийство претендира за собственост върху Ямболската емблема и светиня БЕЗИСТЕНА.
 Комитетът за спасение на БЕЗИСТЕНА приветства и благодари на партия Национален фронт за спасение на България за инициативата да организира мирен митинг за всички граждани,независимо от социални,партийни и други разделящи ги признаци и принадлежлежности,в подкрепа на община Ямбол в отстояването на градската светиня и за активиране и проявление на свещените и задължителни за служителите на Темида висши категории на Морал,Съвест,Богобоязливост и Родолюбие!
Комитетът за спасение на Безистена призовава Ямболци да присъстват и подкрепят митинга и изразят нашата непоколебима решителност да защитим светинята ни Безистена и да не позволим на никой да ни го отнеме и го превърне в ябълката на раздора между етноси и религии!
 Призоваваме всички да изразят съпричастност в защита на свещената ни кауза и Българщината по абсолютно мирен,културен и цивилизован положителен добронамерен начин,и в същото време да демонстрираме с категорична твърдост и неприклонност,че ще отстояваме последните подстъпи на България със свещената сила на Духа,завещан ни от предците ни и пролятата им кръв,и най-вече със закрилниците на рода Български-Господ Бог Исус Христос,Света Богородица и Святият Дух!
 Забравете всички различия и и разделящи ви противопоставяния-ние от Комитета от момента на основаването му ви зовем за Обединение и Единение в защита на Българския род,България и бъдещето на децата ни,чиито идеали и мечти да бъдат не как да емигрират немили-недраги по света,унизени и обезродени,далече от Род и Родина,а да живеят и се трудят щастливи и честити в тази Свята Райска земя! 
Елате с усмивки и радостни сърца,елате да се насърчим и окуражим взаимно!Елате да се хванем приятелски за ръцете на онова голямо Свещено хоро около Безистена,с което ще препашем и Светинята ни,и страната ни,и децата ни,за да не ни ги отнема никой повече!
http://www.youtube.com/watch?v=IJ85AKjn1Ho     Ямболско хоро шарено 
Не се притеснявайте хора от различни партии,организации и съсловия да се хванете на общото хоро-кауза,хорото е за това- да събира,единява и сплотява Българите! Не е важно кой го е организирал,патриотичните инициативи и мероприятия са Божие дело,нека да оставим вече омразата и разделението-това е повелята на предците ни,и с песни и хора да обявим Възкресението на Ямболци и на Българите и заявим на всички врагове да спрат с посегателствата и геноцида на Свещения многострадален Български народ!
13 юни 2013 година е свят празничен християнски ден-СПАСОВ ДЕН!Духовният наставник на Комитета и святата ни кауза-архиерейският наместник Отец Панайот Чакъров,разпореди на този ден камбаните на Ямболските църкви да бият тържествено на „ЖИВО“на всеки кръгъл час по 10 минути специално за Духовна и Божествена подкрепа на митинга и каузата ни!
Заедно със Негово Високопреосвещенство Сливенският Митрополит Йоаникий,от храма Св.Спас на Бакаджика по време на тържествената света литургия,ще проведат специална молитва в подкрепа на свещеното ни дело,за спасението на Безистена,на България,за здравето на Ямболци и всички Българи!
От храма Св.Георги отец Панайот ни предоставя за митингуващите свещена икона на Света Богородица,която ще ни закриля и помага в начинанията ни!
Носете националния трибагреник.
  На митинга ще обявим свещената ни инициатива за канонизиране и обявяване за светци на хилядите загинали Ямболци -нашите кръвни родови предци-при защитата на Ямбол от османските нашественици през 1373 година,изкланите невинни великомъченици от Голото смъртно хора в Бояджик през Априлското въстание,хилядите невинни жертви през 1878 година в град Ямбол,избити при бягството на редовната турска армия от освободителните Руски войски,както и мъченическо загиналите свещеници по времето на комунистическия режим!Канонизиране за осветяване на паметта на жертвите,приемане на Светата им закрила над потомците им и народа Български,и най-вече за отключване и отпочване на процесите за покаяние и опрощаване между потомците на жертвите и палачите и премахването на взаимната негативна кърмична обвързаност и обремененост-процеси на доктриналният фундамент на Християнството-ПРОСТИТЕЛНОСТТА! 
Бъдете благословени!

НАЧАЛОТО НА МИТИНГА  Е В 9.00 ЧАСА НА 13ЮНИ ПРЕД СГРАДАТА НА ОКРЪЖНИЯ СЪД

Общонароден Съвет на старейшините при Комитета за спасение на Безистена
Организационен секретар на Комитета-инж.Иван Дунчев





















Гласувай:
2


Вълнообразно


1. bezistena - Няма да публикуваме и отговаряме на ...
12.06.2013 00:51
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни автори-каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване! Сакралната материя носи непредвидими последици за злоумишлени сквернители!
Бъдете благословени!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7725085
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44365
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!